Advertentie

Zo werd MH-17 boven Oekraïne neergehaald


Mark Rutte de belofte
‘DE BELOFTE’ van Mark Rutte. Laten wij hem helpen door informatie van twee kanten WEL te tonen..! Zeker waar het gaat om verifieerbare FEITEN..!

Nederland is bezig een heel eng land te worden, dat vinden wij bij WanttoKnow niet alleen; dat vinden steeds meer mensen.. Het propaganda-verhaal van de ontwikkelingen rondom het MH17-onderzoek is ZO verschrikkelijk doorzichtig EN adembenemend kortzichtig, dat je welhaast een hart én hersenen van eelt moet hebben, om niet te doorzien wat hier gebeurt. Het is zelfs de nationale omroep, ‘onze’ NOS, die het voorbereidende werk voor Mark Rutte en het OM aan het doen is.. Want als de NOS volledig ongenuanceerd het verhaal van het OM in beeld brengt als ‘de schuldige is gevonden’, dan spreken we niet meer van onafhankelijke journalistiek..

Ook het zojuist verschenen boek van Joost Niemöller spreekt al van een 'doofpot'.. Waar gaan we naar toe met kapitein Rutte en de morele en ethische koers van het MH17-onderzoekl?? (klik voor artikel)
Ook het onlangs verschenen boek van Joost Niemöller spreekt al van een ‘doofpot’.. Waar gaan we naar toe met kapitein Rutte en de morele en ethische koers van het MH17-onderzoekl?? (klik voor info over dit boek)

Het betreft de mededeling van het OM, dat de strafrechtelijke kant van de aanslag in beeld probeert te brengen, dat het informatie heeft ontvangen, waaruit zou blijken, dat onder het commando van een Russische officier, de aanslag op de MH17 is uitgevoerd. De naam van de man wordt genoemd en terloops komt de bron van het bericht naar voren.. Doe je je even je stoelriemen vast..??

DE BRON die door het OM wordt genoemd, is afkomstig van de andere mogelijke DADER, namelijk het regeringsleger van Oekraïne, wiens geheime dienst zomaar een vermeend ‘afgetapt telefoongesprek’ aan het Nederlandse OM heeft aangeboden. In dit gesprek, je weet het, zou de betreffende Russische officier gesproken hebben met separatisten over de BUK-lanceerinrichting.. Ja, dat is nou precies informatie die je van een potentiële dader mag verwachten, informatie die deze dader dient schoon te wassen, te ontlasten van mogelijk daderschap..!

Wellicht weet je, dat het de grootste truuk van machthebbers is, om via zogenaamde VALSE-VLAG-OPERATIES, de schuld van een daad-van-agressie neer te leggen bij een partij, die het dus niet heeft gedaan, maar wel de schuld krijgt. Vervolgens is het natuurlijk een fluitje van een cent, om de (wereld)bevolking in een dusdanige stemming te brengen, dat ze jou als machthebber steunen in jouw strijd tegen die ‘schuldige’..! Wij geven je in dit kader van de aanslag op de MH17 graag mee, dat in februari 2014 de Amerikaanse regering haar zogenaamde ‘adviseurs’ heeft gestuurd, die de pro-Westerse zetbazen in de Oekraïense regering zouden gaan ‘bijstaan’ in het opbouwen van het land…!

Meestal wordt met de term ‘adviseurs’ een keurcorps van CIA-agenten, Special Forces en ander, onder de radar-werkend top-secret klasse personeel bedoeld.. Jongens die van wanten weten en dus ook van ‘aanpakken’ weten.. Geen gedraal, geen woorden, maar dáden.. Alsjebegrijpt wat wij bedoelen..? Daarbij niets- en niemand-ontziend tewerk gaan.. De historie blijkt dit verhaal kéér op kéér te bevestigen.

Joost Niemöller, journalist en auteur van het MH17-boek
Joost Niemöller, journalist en auteur van het eerste boek dat over de MH17-ramp verscheen: “Nederland is een eng land aan het worden”.

Joost Niemöller over de twijfelachtige en ‘enge’ rol die de NOS vaker en vaker speelt..
We laten je graag even het commentaar weten van Joost Niemöller op deze hele zaak; de verwording van de NOS tot propaganda-masjien van de regering Rutte.. Joost is journalist en auteur van het onvolprezen boek over de MH17-ramp, waarvan je hiernaast de cover ziet. Lees het verhaal in de woorden van Joost:

Gisteren bracht de NOS het bericht dat er voorafgaand aan de neergehaalde vlucht MH17 ook heel veel andere luchtvaartmaatschappijen waren die over Oost Oekraine vlogen. Wat is daarvan nu eigenlijk de nieuwswaarde en waarom wordt dit bericht juist nu gebracht?

Het is op zijn minst opmerkelijk te noemen dat dit bericht juist nu gebracht wordt. Het VPRO radioprogramma ‘Argos’ bracht zaterdagmiddag 4 april namelijk de naar hen gelekte briefing van het diplomatenoverleg in Kiev naar buiten. Terwijl het kabinet Rutte eerder niet inging op verzoeken van de Kamer om dit vrij te geven. En de muur van zwijgen van de PvdA en VVD fracties deed de rest.

Maar nu de briefing is gelekt weten we zeker wat we al hadden kunnen weten: namelijk dat de regering wel degelijk via dit diplomatieke kanaal gewaarschuwd was dat er na het neerhalen van een Oekraiens Antonov gevechtsvliegtuig op zo’n 6000 meter hoogte sprake was van een geheel nieuwe, en gevaarlijke situatie voor de burgerluchtvaart die op zo’n 10 kilometer hoogte vloog. Want wat je op 6 kilometer kunt neerhalen, kun je best ook wel op 10 kilometer neerhalen. Het regime in Kiev had het luchtruim boven Oost-Oekraine op 9.500 meter afgesloten, waardoor het niet-effectief voor de burgerluchtvaart was afgesloten. Die vlogen namelijk meestal iets hoger.

NOS-correspondent-ter-plekke in Oekraïne, David Jan Godfroid.. Aangenaam. 'Putin-heeft-het-gedaan' is zijn credo en wat op de Rusische Tv wordt gezegd is propaganda..
Ook NOS-correspondent-ter-plekke in Oekraïne, David Jan Godfroid zingt het liedje gedwee mee, dat de Russen en de Russische separatisten het gedaan hebben…. David Jan Godfroid, aangenaam. ‘Putin-heeft-het-gedaan’ is dus zijn credo en wat op de Rusische Tv wordt gezegd is propaganda.. Zichzelf daarmee als neutraal en onafhankelijk journalist diskwalificerend.. Orders uit Hilversum..??

Die twee gegevens, het neerhalen van de Antonov en het gedeeltelijk afsluiten van het luchtruim, hadden een duidelijke waarschuwing moeten zijn voor dit kabinet: Vlieg niet meer over Oost-Oekraine. Geef een waarschuwing af, of desnoods een negatief reisadvies voor passagiers die van plan zijn te vliegen met maatschappijen die dat toch deden. De diplomatenbriefing maakte dat heel precies duidelijk. Dit was een boodschap die niet genegeerd kon worden door een regering die de veiligheid van de eigen burgers serieus neemt.

Het kabinet zit hiermee dus diep in de shit. Maar wat doet de NOS? De NOS komt met een ontlastend bericht voor dit kabinet: Het was heus niet zo bijzonder dat de KLM erover vloog, want andere luchtvaartmaatschappijen deden het ook. En zelfs steeds meer, toen men niet meer over de Krim durfde te vliegen. Ditzelfde bericht had de NOS, op basis van oude Radar Flight berichten, ook al kunnen brengen op de dag nadat MH17 neerstortte. Maar nee… Ze komen er nu mee! De NOS komt dus met geen nieuws op een moment dat het kabinet snakt naar dit soort ‘nieuws.’

Mij wordt verweten dat ik me laat interviewen door de Russische media, want die zouden alleen maar propaganda verspreiden. Maar wat de NOS brengt, onder het mom van ‘nieuws’ is dus niets anders dan doodordinaire regeringspropaganda. Nieuws brengen dat geen nieuwswaarde heeft, maar wel politieke waarde.
Zeker, de Russische media brengen nieuws wat in hun voordeel speelt. Maar ze brengen op zijn minst nieuws, heb ik gemerkt, en dat nieuws is over het algemeen ook bijzonder feitelijk. Bijvoorbeeld over de ‘bewijzen’ die het OM nu naar buiten brengt. In de Nederlandse media hoor je daar helemaal niets over. Nederland is bezig een heel eng land te worden..!

* * *

Laten wij van de ‘alternatieve media’, zoals dat zo mooi heet, dan gewoon de ‘andere kant van de zaak’ belichten; zorgen dat jij WEL een compleet beeld krijgt, ZONDER OORDEEL, van de mogelijke gebeurtenissen en oorzaken rondom deze verschrikkelijk ramp. Evenals Joost Niemöller zijn wij het eens met de stelling, dat deze ramp VOLLEDIG eenzijdig wordt belicht; sterker nog, er wordt al het mogelijke aan gedaan, de Nederlandse publieke opinie te kneden in gewenste vorm..

De tweet van Joe Biden, vice-president van de VS.. Is dit het bericht dat je van iemand in een dergelijke positie zou verwachten..?? Een paar uur ná het neerhalen van MH-17 was voor hem de oorzaak al duidelijk..
De tweet van Joe Biden, vice-president van de VS.. Is dit het bericht dat je van iemand in een dergelijke positie zou verwachten..?? Een paar uur ná het neerhalen van MH-17 was voor hem de oorzaak al duidelijk.. UIT DE LUCHT GESCHOTEN..??

Namelijk de vorm waarin het Nederlandse volk als JA-knikkende schaapjes, de BUK-raket-afgeschoten-door-de-Russische-separatisten-optie omarmt als waarheid.. De essentiële vraag die iedere Nederlander zich inmiddels continue moet stellen, is waarom je voorgekauwd en ‘eenzijdig MH-17-nieuws’ krijgt opgediend van NOS, ’t Telegraafje, en ga zo maar even door..

Hieronder een uiterst gedetailleerd verslag van een Russische kolonel over de uiterst gedetailleerde analyse van de wrakstukken van de MH17. Een analyse die bovendien de onzin aantoont van de BUK-shrapnel-theorie.. Er worden namelijk door de Oekraïense luchtmacht, raketten gebruikt, die in de lucht worden afgeschoten om vliegtuigen te treffen. EN OOK DEZE RAKETTEN ZIJN VOORZIEN VAN SPECIFIEKE SHRAPNEL (metaaldeeltjes). DEZE SHRAPNELDELEN ZIJN GEVONDEN IN DE WRAKSTUKKEN VAN DE MH17..!

En zijn er, de door de Russen geconstateerde (radarbeelden!), die hier in Nederland maar niet op Tv komen. Beelden die bewijzen aandragen van ‘1 of meerdere extra vliegtuig(en) in de buurt van de MH17, vlak voor de ramp’.. Wanneer de Nederlandse media dit niet doen, dan vind je het hier wel op WantToKnow.

x

* * *

x

Een gevechtsvliegtuig, type SU-25, zoals die in het bezit is van de huidige regering van Oekraïne.
Een gevechtsvliegtuig van het type SU-25, zoals die in het bezit is van de huidige regering van Oekraïne. Meer en meer komt dit vliegtuig in beeld als de werkelijke oorzaak van de moord op de MH17. De Oekraïense luchtmacht heeft met dit vliegtuig multi-disciplinaire wapens in dienst, in staat om een grote verscheidenheid aan taken uit te voeren….

x

x

x

Het wrakstukken-onderzoek, of..
X

Hoe de MH17- Boeing 777 boven de Oekraïne

werd neergeschoten..

2015 – kolonel Cassad (vertaald uit Russisch (bron) en Engels (bron))

x  x

“De volgende tekst is in sommige opzichten nogal technisch. Lees het aandachtig door, met in het achterhoofd de eerdere technische rapporten over de romp en de cockpit. Sinds de crash op 17 juli 2014 geloof ik dat de Boeing 777, het passagiersvliegtuig, vlucht #MH 17 werd neergeschoten door een of twee Oekraïense straaljagers SU-25. Hieronder volgen mijn argumenten.

Tussen de wrakstukken van MH17 werd een staaf van een lucht-lucht raket R-60M gevonden. In Holland zijn delen van de neergeschoten Boeing gereconstrueerd. Tussen de foto’s van de reconstructie zijn tenminste 2 van deze staven te vinden, welke de zogenaamde aanval door een ‘BUK’, een anti-vliegtuig M1-SAM-raketbatterij, weerleggen. Op een van de foto’s zie je een object, dat eruit ziet als een staaf van een R-60M projectiel. Op de andere foto: een rond gat in de luchtinlaat van de rechter motor. Er zijn minstens negen gaten te zien, kenmerkend van een ‘air-to-air’-machinegeweer.

R60 shrapnel

staaf
Het donkergrijze, afgerond-vierkante, staafvormig object, afkomstig uit een R-60M-raket, die afgeschoten dient te worden vanaf… een gevechtsstraaljager! Het zijn zeer waarschijnlijk deze stukken metaal, die de horizontale gaten in vleugels en romp van de BOEING 777 hebben veroorzaakt. Vreemd overigens dat Jeroen Akkermans dit ‘dingetje’ niet heeft meegenomen..!

Gilze Rijen...
Op 3, 4, 5 en 6 maart 2015 mochten 5000 mensen, familieleden en vrienden van de slachtoffers, de gedeeltelijke reconstructie van de Maleisische Boeing 77 bij de luchtmachtbasis in Gilze-Rijen bekijken. De laatste grote delen zijn nog steeds in Petropavlovka. Nederlandse journalisten hebben daar op 22 februari 2015 een volle vrachtwagen met wrakstukken gezien.

gilze rijen
Foto’s genomen in de hangar in Gilze Rijen, 03.03.’15

 

inslagpatroon kogels in metaalDe linkerkant van de cockpit (zie foto hieronder) trekt de aandacht, daar is de meeste schade te zien. Het grootste gat in het midden heeft naar buiten gekeerde gerafelde randen, karakteristiek voor een inwendige explosie of decompressie als gevolg van een plotselinge verandering van de inwendige druk in de cockpit/cabine. Op de foto kunnen we ook meer dan 20 grote ronde gaten zien, die onder andere door de rand van het raam van de cockpit gaan en de linkerkant van de cabine van de piloten.

Voor dit gedeelte (cabine) van het vliegtuig wordt bij de fabricage van het vliegtuig het sterkste materiaal gebruikt, versterkt aluminium (titanium volgens andere bronnen), gelegd in dubbele lagen, om schade te voorkomen, bijvoorbeeld voor het geval een vliegtuig in aanraking komt met een vogel. De eerste laag zou rond 1,8 mm dikte liggen  en de tweede rond 0,8 mm. We weten ook dat de dikte van de huidplaat van de rest van het vliegtuig, een Boeing 777, bijna overal 2 mm (0.09 inch) is.

cockpit damage1

Als je de foto’s close up bekijkt, op een van de vele links, dat kun je een groot aantal kleine ‘vlekken’ zien ‘als pokken’ en zwarte roetvlekken op de buitenkant van de cabine. De randen van de gaten buigen naar binnen. Het is precies ook zoals de Duitse luchtvaartdeskundige Peter Haisenko en oud-legerofficier Bernd Biederman het eerder concludeerden..!

Dcockpit damage2it suggereert dat de schoten in de nabijheid van de huid van het vliegtuig plaatsvonden, van buiten naar binnen. Volgens sommige schattingen zou de afstand tussen de cockpit en het epicentrum van de explosie tussen 50 cm tot 4-5m zijn (HIER). De straal van de impactzone van een ‘BUK’ is 17 meter, de raket ontploft volledig computergestuurd, boven en vóór het doel, maakt daarvoor eerst een klim en creëert een wolk van 6000 granaatscherven (BRON).

Citaat van MH17-webtalks: ‘Het zijn juist de detonatie producten die de meeste sporen achterlaten op brokstukken. Het vermogen om mechanische beschadiging toe te brengen op de afstand van de plaats van de explosie is gelijk aan 15 … 20 radii. Gezien de explosiestraal van 10-15 cm wordt dus de afstand 1,5 m. tot 3 m. Eerst komt de schokgolf, dan de hete gassen en vervolgens de fragmentatiescherven. Gas vertraagt ​​snel, sporen daarvan zullen alleen direct naast de explosie worden gevonden.’

De klinknagels van 11 mm doorsnede.
De klinknagels van 11 mm doorsnede.

Een aanval van ‘BUK’ klopt dus niet, qua afstand van de explosie of de schoten. Zal de grootte van de gaten in de huidplaat wel kloppen met een BUK aanval? Om de diameter van de gaten in de cockpit te achterhalen moet je de diameter van de gebruikte klinknagels vergelijken, deze is 11 mm. De geelachtige rode randen van sommige gaten, vaag zichtbaar op de eerste foto, zijn misschien een gevolg van de koperen buitenkant van de kogels die deze gaten hebben gemaakt.

(Als een kogel ergens doorheen gaat wordt het gepenetreerde materiaal vooruit en opzij geduwd, hele kleine deeltjes van de kogel of fragmentatie product achterlatend, evenals sporen van roet, kruit en smeerolie in de baan over het materiaal. Er wordt echter helemaal geen koper gebruikt bij BUK granaten. Er wordt wel koper gebruikt bij de productie van fragmentatie kogels.

bullets shrapnel mitrailleur vliegtuigDe band met explosieve bepantsering-doorbrekende granaten in een vliegtuigkanon, de kogels hebben een cilindrische vorm. Het wordt duidelijk getoond HIER Naast enkele tientallen ronde en ovale gaten in het voorste deel van de Boeing zijn er minstens vijf gaten, die een rechthoekige en vierkante vorm hebben.

Echter, geen van hen is door de huid gegaan, dus is het moeilijk om de grootte te bepalen. In ieder geval groter dan 1 cm. In de omschrijving van de R27 raket (HIER), die kan worden gemonteerd op straaljager Su-25, wordt echter wel gesproken over de aanwezigheid van kubussen bovenop de staven in de kop van de raket..!

Voormalige militairen van de Russische en Oekraïense luchtmacht (hier) schrijven op hun forum dat de R-60 is uitgerust met granaatscherven elementen naast staven van wolfraam (eenzelfde beschrijving van granaatscherven en koppen op staven is te vinden op andere websites (hier bijvoorbeeld)).

Hiernaast een vergroot beeld van de kop van een R-60 machinegeweer. Naast deze, is er geen enkel gat in het vliegtuig dat passend is met dit element.

De huidplaat van de cockpit trekt de meeste aandacht. De gefragmenteerde inhoud van een kop kan de Boeing vanuit verschillende hoeken raken. De vorm van het gat kan hierdoor ook verschillen. Rond, als het sferische object vanuit de goede hoek de huidplaat binnenkomt, of langgerekt. Zo ziet het er uit als een gewone kogel metaal raakt.

Misschien verklaart dit de gaten van verschillende grootte op de linkse huidplaat van de cockpit. (Punt 4 op het schema aan de linkerkant van de Boeing hieronder). Door de gaten te vergelijken met de klinknagels zien we dat ze variëren tussen 3 en 10 cm. De hoek waaruit de scherven zijn gekomen ligt tussen 25° – 30°.

linker rechter zijde MH17

BUK shrapnelEn dan natuurlijk hoe de ‘BUK’ vuurt..!
De 9М38М1 raket, die wordt gebruikt in ‘BUK-M1′-opstellingen, bestaat uit fragmentatie-wapenkop 9Н314, die zo’n 70 kg weegt. In de basis zitten 32 kilo aan sub-projectielen (4500 stuks, 8 g per stuk, in de vorm van een I, iets tussen de vorm van een ‘Н’ en ‘X’, vlindervormig dus en zo’n 1500 kubussen van 4 g per stuk) BRON.  Op internet is een foto van een van de wapenkoppen.

De I-vorm granaatscherf is 13 mm en de diameter van de kubussen is 10 mm. BRON en BRON  Als dit type grond naar lucht raket was gebruikt om de Boeing neer te schieten dan zou de meerderheid aan gaten in de huid van het vliegtuig rechthoekige vormen hebben. De I-vormige stukken kunnen beter penetreren dan de kubusvormige stukken. Een van de ‘Livejournal’-gebruikers deed een experiment —

De ‘BUK’ zou dit soort sporen hebben achtergelaten, als er maar een paar van de 4500 projectielen het vliegtuig hadden geraakt. Een gedetailleerde beschrijving van het experiment HIER.

EN LET OP..! Op de wrakstukken van MH 17 is niet één van dit soort gaten gevonden.

Bovendien, de projectielen die met een snelheid van 1200 m.p.s. vliegen, zouden een duidelijk spoor moeten achterlaten in het dunnere materiaal van de romp, meer nog als in de versterkte cabine. Met een correctie voor de Heavy Explosive charge en de hoek waarmee de BUK fragmenten de huidplaat zouden moeten zijn binnengedrongen zouden er sporen van 18 tot 20 mm moeten zijn. Lees meer over de fragmentatie sporen herehere en here. (Twee gevonden vierkante fragmenten in de cabine van de piloten: exposed — een bleek keramiek te zijn, de ander had een schuine rand)

Een door een BUK neergeschoten vliegtuig ziet er zó uit
Op het internet zijn foto’s te zien van drie vliegtuigen die in de afgelopen 15 jaar vermoedelijk zijn neergeschoten door ‘BUK’-SAM-raketbatterijen. In alle drie gevallen was de crew nog een tijd in leven na de raketaanval en heeft het vliegtuigwrak ruwweg hetzelfde uiterlijk: heel veel ronde of vlindervormige gaten. Deze vliegtuigen lagen dus niet in stukken verspreid over een groot gebied.. (HIER)

Het is algemeen bekend dat op 29 juni 2014 de rebellen de militaire unit 1402 gevangen hebben genomen in Donetsk, waar een defecte “BUK” stond. Ze willen deze niet repareren (hier). Het is ook bekend dat de ‘Osa’-complexen in de Oekraïne ook doelen konden raken als een An-26 of Su-25 op de hoogte van 6000 m.

Staafvormige gaten. Een van de stangen is gevonden.
We kunnen in ieder geval drie gaten ontdekken die door en door zijn: op de linker vleugel, rond het gebied van de tweede linkse deur en op de staart (zie plaatje van linker- en rechterzijde Boeing). Het gat naast de tweede deur heeft bijvoorbeeld een lengte van 10 cm. En naast dit gat zien we een lang element, dat er uitziet als een staafvormig projectiel van de lucht-lucht raket R-60M. (HIER originele foto)

R60 raketREFERENCE Su-25M1 straaljager, R-60M raket, met 3 kg aan hoog explosieve fragmentatielading.
Het materiaal van de koppen is een mengsel van zirkonium en molibdaine /wolfraam. De kop heeft op zich niet veel kracht en is maximaal effectief wanneer het een vliegtuig binnendringt dat het doel is. De contact loze ontsteker is de radio detonator “Kolibri” (ontwikkeld in 1971) en een back-up detonator. De radius van de radio detonator is 5 m. De schade radius is 2.5 m.
(BRON)

Dit is de omschrijving van de R-60M (62M model). De staven zijn een beetje anders dan de klassieke lange dunne. In de export variant is een set “pseudo-staven” gebruikt. Deze zijn gemaakt van wolfraam. Sommige bronnen melden dat de staven 3 gram wegen.

De kop met een paar duizend van deze staafjes, weegt in totaal 3 kg. De stangen liggen rondom een driehoekig frame, met TNT ertussen (Source). “De wapenkop van de R-60M (62М) met loodrecht gelegde staven van wolfraam resulteert in enorme delta- en ruitvormige gaten.”

Alleen R-62 en vanaf de jaren ’80 de R-62M werden geëxporteerd. 70% van de raketten hadden scherven (of “pseudo-staven”) in plaats van op staven-gebaseerde koppen. (HIER)

We kunnen grote rafelige delta-gaten zien, bijvoorbeeld, aan de buitenkant aan de rechterzijde van het tweede compartiment. Een roetspoor is te zien op één van hen. Daarnaast zijn twee soortgelijke gaten zichtbaar op de bodem van de voorste bagageruimte, niet ver van de cockpit. Zes delta- en ruitvormige gaten en drie gaten op de linker vleugel en op het onderste gedeelte van de huidplaat naast de tweede linker deur: de vorm van deze gaten komt overeen met de schade die kan worden verwacht van de kop van de R-60M. De R-60M is op de Oekraïense straaljagers Su-25M1 gemonteerd. De raket kan de motor van de ‘Boeing’ als doel hebben gehad, maar er 5 meter vandaan zijn geëxplodeerd, vandaar de typische gaten door stangen bij de linker vleugel en bij de vloer bij exit L2.

Het Oekraïense PO “Arsenal” werkte aan de modernisering van de raket. De raketten waren uitgerust met een infraroodgeleidingssysteem OGS-75T “Komar-M” (vergroting van het beeld 1/4); de seriële productie werd gedaan door NPK “Progress” (Kiev, source). Doelsector 34 graden. Maximum snelheid 35 deg/s.

Het is ook mogelijk dat het wapen zo dicht mogelijk bij de Boeing is gebracht en daar opende, bij het landingsgestel, vlakbij de motoren. De bijzonder kleine geleide lucht-luchtraket met infrarood-doelzoekende raket hoeft alleen maar in de buurt van het doel te komen. Als maar 2% het doel raakt is het vliegtuig al verloren. De staven gaan door titanium heen. Source

* * *

Hoe de MH17-Boeing 77 is neergeschoten..

xx

Er zijn slechts 7 seconden gepasseerd na de laatste communicatie met de crew. Deze heeft niet eens tijd gehad te waarschuwen dat een bedreigende situatie was ontstaan (als we het moeten geloven dat banden ‘zijn kwijtgeraakt’ bij Airtraffic Control in Dnepropetrovsk). Wat er ook gebeurde, het gaat allemaal heel snel: ná de eerste inslag draait het vliegtuig, verliest aan snelheid, van 900 km/u naar 400 km/u, glijdt van 10.000 meter hoogte naar 2.000 meter.

De inwoners van Grabovo en Torez horen vervolgens twee luide knallen in de lucht. Als de Boeing onder de wolken komt valt het vliegtuig uit elkaar, een groot stuk romp komt terecht in de bossen in Petropavlovka. Het is een gedeelte van de businessclass en het tweede gedeelte van economyclass. In Rassypnoye vinden ze de cockpit en lichamen van 40 mensen. De staart en het middelste deel van de romp, het landingsgestel en de vleugels vliegen het langste door en worden gevonden in een veld bij het dorpje Grabovo.

Tussen juli van 2014 en februari van 2015 worden de meeste stukken van de Boeing gevonden. De rechter vleugel, de rechterkant van de businessclass en de neus zijn nog steeds niet gevonden. Drie personen zijn op dit moment nog niet geïdentificeerd. 298 mensen waren aan boord. Volgens de Maleisische pers werden in het lichaam van de piloot metaalfragmenten gevonden. 25 Metaalachtige objecten wakkeren de achterdocht van de onderzoekers aan. Kijk eens naar deze foto van de wrakstukken van de stoelen van gezagvoerder en co-piloot…!

stoelen piloten combi

De linkerkant en de vloer van de cockpit hebben de meeste schade van de granaatscherven. Talrijke gaten zijn zichtbaar in de gezagvoerder stoel en een aantal gaten in de stoel van de tweede piloot. Tenminste vier gaten zijn zichtbaar in het lichaam van de gezagvoerder. Al deze gaten zijn rond. Gezien de aanwezigheid van roet en het grote aantal kleine zwarte stippen werd de wapenlading van dichtbij losgelaten, precies bij de cockpit.

Gezien de hoogte van deze vlucht, 10.000 meter, kan de cockpit alleen worden bereikt door een BUK-raketbatterij (S-300, ‘BUK’) vanaf de grond of door een ‘lucht-lucht’-raket. Omdat er geen staafvormige projectielen in de cockpit zijn gevonden, alleen veel gaten met gerafelde randen, is het logisch dat daar een fragmentatie lading is geëxplodeerd. Zulke ronde munitie wordt gebruikt in GSh-30 vliegtuigraketten en S-200 en S-300 SAMs. Omdat er geen vlinderachtige kruis-vormen zijn gevonden, de projectielen in een BUK batterij, en omdat de explosie op niet meer dan 5 m afstand plaatsvond, kunnen we een aanval met een BUK batterij verwerpen. De S-200 worden sinds 2001 niet meer gebruikt in de Oekraïne.

Aanval op de BOEING van de rechtse achterkant
De versie, waarbij 1 of 2 Su-25M1 straaljagers het burgervliegtuig hebben achtervolgd wordt steeds logischer. Het zijn gemoderniseerde aanval jets, waarvan er 5 zijn in de Oekraïne (bron) . De straaljagers kunnen wel degelijk, in tegenstelling tot veel berichten op het internet, tot op 10.000 m (HIER) vliegen. Maximum snelheid is 975 km/u. En belangrijk in dit geval: een geïnstalleerd satelliet-navigatie systeem zorgt ervoor dat  de straaljager doelen kan raken, die de piloot niet eens kan zien…!

staafshrapnel combi

Er is een object gevonden tussen de wrakstukken, wat lijkt op de staafvormige projectielen van de R-60M raket. Deze versie wordt ook bevestigd door een fragment bij de rechter motorluchtinlaat van de Boeing. Het fragment ligt ondersteboven — aan de linkerkant kunnen we een stukje van de binnenkant zien, aan de rechterkant vage letters RR — als dit stukje wordt omgedraaid zal je zien dat het een deel is van de luchtinlaat van de rechter motor.

Dit kleine gaatje is ontdekt op de rechter motor volgens de Wall Street Journal. De randen zijn gerafeld naar buiten, dus de fragmentatie granaat kwam binnen bij de luchtinlaat vanaf de staartkant. Er is nog een stukje motor, met gaten die naar binnen wijken, maar het is onmogelijk om vast te stellen bij welke motor dit hoort. Het is gevonden in de buitenwijken van Petropavlovka (bron).

Als dit inderdaad een stuk is van de rechter motor dan is vuur gebruikt door een machinegeweer van de rechtse achterkant en later van rechterkant richting de cockpit. Waarschijnlijk vanaf ongeveer 500 – 700m. De rechtse kant van de huidplaat tussen de cabine van de piloten en de tweede deur is niet gevonden. In ieder geval zijn er geen foto’s van. Wall Street Journal publiceert foto’s van de bagagerekken van de rechterkant van de businessclass. In Gilze-Rijen mogen de journalisten niet dichtbij komen en zijn ze afgedekt omdat deze stukken blijkbaar belangrijk zijn voor het onderzoek.

MH17 attackDe straaljager is uitgerust met dubbelloops, vaste GSh-30 geweren aan de linkerkant van de romp (kaliber 30 mm en 250 munitie-patronen). Daar bovenop kunnen bovendien 4 GSh-23L geweren worden vastgemaakt (260 kogels) en 2 ‘air-to-air’-kanonnen (R-60 of R-27). Bij sommigen is het ook mogelijk , zwaardere R-77 kanonnen te monteren.

Kijk naar het plaatje hiernaast; zo is de eerste aanval gegaan, het vliegtuig achtervolgd vanaf de rechterkant. Een mitrailleurvuur volgt en deze kogels gaan door de motor, door de rechterkant van businessclass en raken beide piloten in de rug. (Deze versie in meer detail is hier te lezen) Of de GSh-30 of de 4 GSh-23 kunnen zijn gebruikt. Verschillende gaten in de huidplaten van de cockpit en ook de achterkant van de stoel van de tweede piloot zijn waarschijnlijk veroorzaakt door 20-30 mm-kogels, die van de zijkant van de staart kwamen (HIER en HIER ). Let wel, piloten van gevechtsvliegtuigen leren deze manoeuvres uit den treure om piloten van (bijv. leger-)vrachtvliegtuigen in één salvo uit te schakelen..!

aanval MH17 vanuit SU cockpit

De piloten hebben de aanval niet zien aankomen, ze zijn dodelijk gewond, van achteren geraakt. Als de Boeing 777 van richting verandert worden ze van voren geraakt. Zo kunnen álle kogelgaten in de cockpit, inkomend en uitgaand, worden verklaard. Het is tevens de oplossing van het raadsel, waarom de onderzoekscommissie niet simpel tussentijds verslag doet over de identificatie van de lichamen van de piloten IN COMBINATIE MET de opname van de CVR, de CockpitVoiceRecorder..!!

 

piloten

 

CONCLUSIE: Er heeft met één (of meerdere) Su-25 M1-gevechtsvliegtuig(en), een aanval plaatsgevonden op de MH 17. De eerste aanval van de straaljager van het Oekraïense leger Su-25M1 wordt gepleegd als een straaljager achter het vliegtuig aanvliegt, waarschijnlijk aan de rechterkant naast de staart, naar de rechter motor vurend; in deze richting schiet deze straaljager verschillende keren met 23 mm of 30 mm kogels.

De piloten zijn meteen dood. In de cabine vindt direct decompressie plaats en de elektronica stopt ermee. Het vliegtuig maakt een bocht naar rechts door de uitgevallen motor; het valt uit de lucht. Hierna wordt MH 17 waarschijnlijk weer beschoten door (een van) deze straaljager(s), nu aan de linkerkant, met boordmitrailleur en shrapnelraket (type R60). Met kogels aan de linkerkant van de cockpit en de sporen van staafvormige objecten van de R-60-raket zichtbaar in het gebied van de linkermotor en linker deur…

P.S. Het blijkt dat o.a. reporter Jeroen Akkermans van RTL, het hierboven getoonde bewijsmateriaal VOLLEDIG heeft genegeerd.. Blijkbaar te wijten aan onkunde over militaire (ballistische) kennis van wapens en munitie.

De mitrailleurkogel-karakteristieke schade die aan de linkervleugel van de MH17-Boeing te zien is, zou dit scenario opleveren, waarbij de cockpit vanuit een dode hoek-achtige nadering is beschoten door de SU-25 jager.
De finale van de aanval op de MH17. Een aanval aan de linkerzijde (van achter of van opzij, zoals cockpitbeeld toont) van de Boeing 777. De mitrailleurkogel-karakteristieke schade die aan de linkervleugel van de MH17-Boeing te zien is, zou dit scenario opleveren, waarbij de cockpit vanuit een dode hoek-achtige benadering is beschoten door de SU-25 jager. Deze SU-25 zou tevens een R60-raket hebben gebruikt, die verantwoordelijk is voor de gevonden shrapnel-kobaltstaven, die ook hun karakteristieke schade aan de romp en het toestel toebrachten..

103 gedachten over “Zo werd MH-17 boven Oekraïne neergehaald

  1. Tuurlijk, veel ‘logischer’.. Brij erbij en je lust er pap van.

  2. Haha! Ja, doe dat! :-p

   Sorry, Guido. Ik moet me ook nergens mee bemoeien. Ik dacht in mijn haast (even snel de site ‘screenen’) dat er een afbeelding van een BUK installatie bij het artikel was gezet… 😉

 1. en als ik me goed herinner beschoot Israel kort erna palestina/ de gaza strook en geen kip die het de moeite waard vond om daar iets van te zeggen.
  Een veelvoud van doden als die van de MH 17 en dat was al tragisch.
  Mensen worden gewoon opgeofferd om een bepaald doel te bereiken. Dat zien we in elke oorlog, zoals het gebeurde in de tweede wereldoorlog, maar ook bij de twin towers met als gevolg Irak binnen vallen, de US burgers hun rechten indammen en elke buitenlander als potentiele terrorist aanzien als men het land in wil.

 2. Naast de analyse aan de vliegtuigdelen MH17 van een aanval met een gevechtsvliegtuig(en) speelt ook nog eens: geen autopsie-rapport van de piloten, geen luchtverkeersleiding-data, geen nieuws black boxen, geen getuigen horen van luchtverkeersleiding, wat info BUK door het Openbaar Ministerie NU verkregen van de geheime dienst Oekraïne, terwijl er een OVV is die hier verbaasd naar kijkt en onze regering en mainstream nieuws-media ?
  U zegt Nederland is een eng land. Het kon wel eens zijn dat wij een land zijn waar een flink deel, zeker van de regering, parlement en de mainstream nieuws-media de absolute morele diepte bereikt heeft.

 3. Een “BUK”-raket laat een heel dik spoor achter en zo’n spoor zou ook minstens enige minuten lang duidelijk zichtbaar aan de hemel hebben moeten staan aangezien er tijdens het neerhalen van de Boeïng weinig wind stond. Een dergelijk spoor is echter door niemand waargenomen en is ook niet zichtbaar op de allereerste videobeelden van de aanslag. En als een psychopaat bralt dat “de onderste steen boven zal komen” dan bedoelt zo iemand natuurlijk “dat de nabestaanden niet eens de bovenste steen te zien zullen krijgen”.

 4. dat is wel duidelijk ook als je kijkt naar deze mensen. die moeten wel degelijk naar buiten hebben gewezen
  alleen denk ik dat er 3 vliegtuigen waren als je kijkt naar de handen van de eerste 2 foto`s die mensen zaten op de voorste rij achter de piloten.

  en dat heb ik al vaker gepost op diverse site via uploaden foto en steeds worden deze foto`s op onverklaarbare verwijderd

  (commentaar WTK: ook wij hebben deze link verwijderd Leon. Het is volstrekt kulverhaal en de gruwelijke foto’s er bovenop, doen voor ons de deur dicht! Iemand stort van 6 km hoogte naar beneden en blijft dan met zijn 3 vingers in de lucht de laatste aanwijzing ‘vasthouden’, terwijl hij zonder zuurstof uit de lucht te pletter valt….?? Sorry, maar denk ajb even na!)

  1. dat heb ik niet gezegt dat hun de laatste aanwijziging vasthouden. nu laat jij het overkomen zoals ik het lees dan ,alsof ik denk dat hun bij het uit de lucht vallen nog leefde maar dat is niet zo. ik denk juist dat hun opslag dood waren en dan beweeg je niet meer en dat een hand dan zo in die positie blijft staan en zeker door de temperatuur in de lucht of zijn die dan zo in elkaar gewaaid in de lucht met 1 vinger vooruit.
   kunnen ze niet gewoon bevroren zijn geweest. maar je mag mij voor gek verklaren maar zo denk ik erover en ja de foto is wel schokkend daar heb je gelijk in.

 5. Ik blijf er heel nuchter onder. Wel of geen schuld aan de Russen. Een grote oorlog/sancties zorgen alleen maar voor meer burgerslachtoffers. Voor hetzelfde geldt, dat de Russen(top) het grote spel(NWO) ook gewoon meespelen. Volgens de elite zijn er teveel mensen op deze aarde en de grondstoffen zijn bijna op. Mensen worden overbodig door automatisering enz.(voedsel maken kost ook grondstoffen) en technologie moet doorgaan. Waarom? Ik denk dat de poolshift door mensen zelf gecreëerd gaat worden. Dat dit de reden is waarom de Russen hun hoofdkwartier naar het midden hebben gebracht. (wifi/satelieten/haarp/nano/godsdeeltje) Er zijn veel grondstoffen te vinden onder de polen. De huidige technologie wifi enz. kost meer vervuiling, dan de vliegtuigen in de lucht. En toch gaat men door. Niks is wat jet lijkt. Ik kijk alleen nog maar naar het grote spel, want die mensen kijken niet meer naar grenzen/landen. Die kijken alleen nog maar virtueel. De rest is manipulatie/propaganda. Voorbeeld:ING(bankafdeling met global er in) zit overal. Die bank heeft geen last van sancties!? Overal waar het woord Global bij staat is een bedrijf/organisatie van de NWO. Globalswitch bv. Of greenprojecten. Kijk naar de lijst die de NWO hebben ondertekend.
  Die dag was ik/kids in de Efteling met veel kinderen uit Israel. Dacht nog: he, die hebben vroeg vakantie. Toeval?

 6. Kort na het verongelukken van MH 17 werd gezegd dat er veel vliegtuigen een andere route namen uit voorzorg.
  Dat betekend volgens mij dat dan het aantal vluchten boven gevaarlijk Oekrains grondgebied afnam.
  De NOS kwam van de week met het ongeloofwaardige verhaal dat de vluchten boven gevaarlijk gebied juist toegenomen waren.
  Ik kan me de vrouw op de foto nog goed voor de geest halen(vrouw in blauw truitje)zei was een gewone bewoonster van dat gebied en zij heeft verklaart dat ze knallen had gehoord en dat ze toen ze opkeek straaljagers(vliegtuigen)zag vliegen als ik dat tegen mensen vertelde zeiden die dat kan nooit want kan jij zien wat er op 10 km hoogte vliegt?
  Nu is duidelijk geworden dat het MH 17 toestel dus lager vloog toen het door mitrailleurs van straaljagers werd beschoten wat ook betekend dat deze vrouw het dus wel heeft kunnen zien.
  Zelfs de BBC had ter plaatse een journaliste die deze vrouw heeft ondervraagt (dit was uitgezonden op tv en stond ook op internet).
  De BBC heeft dit gesprek met deze dame verwijderd en ik vraag me af wat er met de journaliste is gebeurd is zij ontslagen?
  Jeroen Akkermans en zijn corrupte collegas spelen met mensenlevens want als ze de waarheid zouden vertellen dan kan het niet anders dan dat de Oekraine als schuldige naar voren komt en zouden nederlandse militairen de Oekraïners zeker niet gaan helpen wat levens spaart.
  Want het is toch zo dat ongeveer 1000 nederlandse militairen zogenaamd om te oefenen naar Oekraine zijn gezonden?

  1. Waarom heeft Rutte zijn handtekening gezet zodat Oekraine een voor hen negatieve uitslag kan blokkeren?
   Waar is of wat is er met de luchtverkeersleider Carlos Bukka gebeurd?
   Waar blijven de Engelsen met wat er op de recorder staat?
   Waar blijft het bewijs van de Amerikanen?
   Hoe kan Nederland terwijl er nog onderzoek naar de dader gaande is een mogelijke dader in alles bijstaan?
   Waarom verzwijgt dit kabinet gegevens te delen met de kamer waaruit mogelijk blijken zou dat Nederland gewaarschuwd is voor het gevaar en waarom hebben zij geen actie ondernomen?
   enz…enz…enz.

  2. Als de seperatisten of Russen een BUK installatie snel willen doen verdwijnen lijkt het mij niet praktisch om de gebruikte installatie open en bloot op een vrachtwagen te zetten en daar dan half Oekraine mee door te rijden(foto bij reklamebord en bij flat gebouw)dan mag men toch op zijn minst verwachten dat deze installatie wordt gecamoufleerd of dat men er een zeil overtrekt.
   Maar ach bij Charly Hebdo lieten de “daders”ook hun paspoort in de vluchtauto achter.

 7. Het lijkt me duidelijk dat de Russen het niet gedaan hadden want bijna de hele wereld wil Rusland de schuld geven.
  Als die het gedaan hadden dan was het bewijs al lang boven tafel gekomen oa dmv de flight recorder, die gegevens worden niet voor niets achtergehouden en in dit geval is hij wel aanwezig en gevonden.
  Gelukkig zijn we niet naïef meer om te geloven wat ze ons deze keer weer wijs proberen te maken.
  Sorry psychopaten, na 911 zijn de meeste echt wel een stuk wakkerder geworden en jammer voor jullie dat we er niet weer meteen massaal in de leugens trappen.

  Guido je verdiend een groot compliment door dit zo prachtig logisch in elkaar te zetten.

 8. Wat ik hier lees wist ik al , omdat ik mij erg veel verdiep in dingen.
  Ik hoop ook dat onze regering ( bedriegers ) hier nooit mee weg gaan komen
  En wat Rutte aan gaat , ergens is het een zielig mannetje dat nog steeds niks bereikt heeft in Nederland behalve leugens vertellen , om te kotsen van alles wat in denhaag zit

  1. Jelle.
   Rutte heeft steeds meer vrijheid van ons afgenomen en er worden nog steeds wetten gemaakt die tot doel hebben makke schapen van ons te maken zodat wij gehoorzaam doen wat deze criminelen net als de criminelen in Brussel zeggen dat wij moeten doen.
   Steeds meer mensen komen in de armoede terecht waardoor ze geen middelen meer hebben om voor zichzelf op te komen en nu al hoort men de roep om meer bevoegdheden aan politie ed te geven ze willen nu ook NS personeel van pepperspray en wapenstok gaan voorzien wat ik zie als dat we steeds meer een politie staat worden.
   Het valt mij ook op dat de politie waar men eerder haast nooit van hoorde steeds vlugger schiet op mensen steeds meer wordt iedereen in de gaten gehouden door oa camera,s banken gaan zich steeds meer met bedrijfsbeleid bemoeien(denk aan bv tomatenkwekers)preventief foulleren persoonlijke gegevens van het UWV worden gedeeld met bv de belastigdienst alle vrijheden zijn ons al bijna ontnomen en zal tegen ons gebruikt gaan worden als wij niet doen wat zij zeggen.
   Rutte is de enige die de baas is in Nederland en gewoon onderdrukkingsbeleid uitvoert in opdracht van…..

  2. Aangezien de Nederlandse regering niet ter verantwoording kan worden geroepen, Jeroen Akkermans zelfs bewijsmateriaal kan verduisteren van de MOORD op 198 landgenoten, de nabestaanden ook zeer stil zijn(afgekocht?), zie ik niet dat die Landverraders in Den Haag, hier ooit voor gestraft worden. Enige hoop; al duurt t 100 JAAR, eens komt t, vraag maar aan de Spanjaarden!

 9. Heel goed artikel, feit is dat het volk journaal en krant nog steeds aanneemt als waarheid.
  Misschien zou je dit artikel naar de regeringspartijen kunnen sturen, ik noem maar wat, of het helpt is nog maar een tweede, maar toch….
  Er zijn toch wel een aantal partijen die voor waarheid willen gaan lijkt mij??

 10. Gedegen onderzoek. Alleen zeer triest dat het Nederlandse Volk, wat massaal langs de snelweg stond, waardoor ik ECHT TROTS op dit Land was, het nu zo laat afweten. Ik SCHAAM ME NU!

 11. Uit het onderzoeksrapport zal waarschijnlijk naar voren komen dat de seperatisten met hulp van de Russen de aanslag hebben gepleegd want daar hebben ze al vanaf het begin naartoe gewerkt.
  Een andere uitslag lijkt mij onmogelijk gezien de steun die Nederland met andere landen al aan de Oekraine heeft gegeven.
  Dat betekend dat het onderzoek niet onpartijdig is.
  Stel u voor dat de Oekraine wel als schuldige wordt aangewezen dan heeft onder andere Nederland heel wat uit te leggen zoals op welke gronden heeft Nederland Oekraine geholpen en waarom hebben zij de sancties tegen Rusland ondersteund dat zal dus echt niet gaan gebeuren.

  1. Het meest schandalige is in onze ogen het verhaal van de Oekraïne oppikken, de tip van hun ‘geheime dienst’, terwijl dit land keihard de schuldig kan zijn, of zelfs IS..!! En dat dan vervolgens ’t Telegraafje en NOS dit verhaal gaan brengen als ‘het net sluit zich om de schuldigen’

  2. Guido.
   Dat ben ik volledig met je eens en dat het telegraafje en de NOS schrijven/zeggen dat het net zich rond de daders sluit dat moeten ze wel omdat ze zichzelf moeilijk kunnen tegenspreken.
   De heren /dames die onderzoek doen gaan ook nog naar Moskou om het verhaal van de Russen te horen ik ben benieuwd of we daar nog iets van te horen of zien krijgen

 12. Het feit dat meteen de schuld werd neergelegd zonder enig bewijs lijkt op een doorgestoken kaart ofwel dat het opgezet is, doet me denken aan Problem , reaction, solution alleen kunnen ze B Laden de schuld niet meer geven,of deze man ooit bestaan heeft is nog steeds mijn vraag.

 13. Komt misschien een beetje vreemd over, maar het is in wezen onze regerings leiders wat de boosdoeners zijn, door de echte moordenaars van onze landgenoten, een hand boven het hoofd te houden.
  Gezien in het perspectief van wat er zich verder aan het ontwikkelen is in de Oekraïne, hoef je nergens meer verbaast van op te kijken.
  Ook niet als we binnenkort in een grote Europese en misschien atoom oorlog betrokken zijn, cq atoombommen op volkel gestationeerd, vraagt om repercussie.
  Ik weet klinkt beetje griezelig, maar als je de berichten goed leest, is er iets macabers aan het ontstaan, maar goed misschien weet Putin ze af te houden van hun zelf destructie.

  1. Jenne.
   Als ik zie dat Rutte de kamer weigert in te lichten over de gegevens die het kabinet had nog voor het ongeval plaats vond over hoe gevaarlijk het was over dat deel van Oekraine te vliegen dan begin ik mij af te vragen of Rutte en handlangers misschien wisten wat er ging gebeuren want waarom zou hij anders die gegevens niet willen geven?

 14. bandiet
  7 april 2015 om 20:20
  Gedegen onderzoek. Alleen zeer triest dat het Nederlandse Volk, wat massaal langs de snelweg stond, waardoor ik ECHT TROTS op dit Land was, het nu zo laat afweten. Ik SCHAAM ME NU!

  Mooi dat je je gevoelens toont maar deze mensen gaan ervan uit dat wat ons verteld wordt dat het de waarheid is .
  Dit is het grootste probleem van de hele planeet dat we constant voorgelogen worden en de meeste hebben geen idee van de dubbele bodem die de realiteit is .

 15. moeilijk hier een oordeel over te vellen .maar dat dit een doofpotaffaire zou worden heb ik al meteen na het ongeluk om het zo maar even te noemen gezegd .de stoere taal van Rutte heb ik al meteen naast me neeg gelegd. Het zal ook zeer moeilijk zijn om hier iets aan te doen zonder dat er weer een tegenactie komt helaas.Ga je hier verkeerd mee om zitten we meteen in een griezelige oorlog wat misschien wel de hele opzet is.

 16. Wat een onderzoek! Ik kom alleen een paar kilometer te kort in vlieghoogte met de MH17.
  Specs su-25 Service ceiling: 7,000 m[109] (22,965 ft) clean, 5,000 m (16,000 ft) with max weapons
  Volgen

 17. Vanmorgen op het nieuws de brief die Rutte had is uitgelekt en als ik het goed heb gehoord is dat nu bekend gemaakt door de VPRO.
  Er zou geen enkele reden zijn waarom Rutte de inhoud moest verzwijgen.
  Wat mij het meest irriteerde was tussen 08.00 en 08.30 uur dat een man bij WNL zei dat Rutte de inhoud makkelijk had bekend mogen maken en vervolgens zei hij dat de Russen toen al geen moeite meer deden om hun aanwezigheid te verbergen want ze reden daar gewoon met hun tanks rond en met hun wapens.
  Dat betekend volgens mij dat Rutte door de kamer misschien een paar vragen voorgelegd gaat krijgen maar hieruit concludeer ik ook dat nu de MSM zegt dat er toen al openlijk door de Russen werd getoond dat zij daar aanwezig waren dat dit het voor veel mensen aannemelijk zal maken dat MH 17 door een Russische BUK raket is neer gehaald.
  Ten tijde van de aanslag heeft niemand een Russische tank of hun aanwezigheid daar kunnen vaststellen want de enige aanwijzing naderhand was dat Russische soldaten vrij hadden genomen om de mensen in Oost Oekraine te helpen zonder hun militaire middelen
  Dus het verhaal dat de MSM nu weer naar buiten brengt is larriekoek maar de Russen zullen hoe dan ook de schuld blijven krijgen van de aanslag.

  1. Het was pas nadat bekend werd dat het Oekrainse leger de mensen van Oost Oekraine met behulp van als nazi,s uitziende figuren aan het uitmoorden waren en toen pas zijn de russen hun landgenoten gaan helpen.

 18. Echt om te zien, iets heel bijzonders … en
  Interessant !! achterdesamenleving.nl ; john Pilger documentaire over ; wat je niet ziet op het NOS journaal !!!
  Ben benieuwd hoe lang het blijft staan op Nujij.nl ?!.

  1. Jenne.
   Als journalisten in Duitsland raad vragen aan John Pilger hoe ze van het jeuk van door de CIA gestuurde instanties/bazen af kunnen komen en hun geweten begint op te spelen omdat ze propaganda nieuws brengen waarvan ze weten dat het gebeurd om de kijker warm te krijgen om oorlog tegen Rusland te steunen dan vraag ik me af hoe lang het gaat duren voor het geweten van de MSM journalisten Akkermans en David jan godfroid oa gaat spreken want wat deze heren doen is erger dan landverraad omdat ze willens en wetens de mensen een oorlog in duwen met talloze doden als mogelijk gevolg en dat alleen maar voor een paar centen die ze niet eens verdienen maar krijgen en tevens tonen ze ook dat ze het vermogen tot zelf nadenken compleet kwijt zijn en geen karakter hebben.

  2. Arnold, je moet journalisten niet overschatten, het zijn vaak hele middelmatig denkende wat onnozele goed van de tong cq penriem gesneden figuren, met weinig levens ideologie, snelle scherts figuren, de echte gevaarlijke jongens zitten op de redactie, dat zijn de gekochte yes we can, do everything for money, op de uitzonderingen na natuurlijk, en gelukkig dat ze er zijn, die wel een geweten hebben, maar die dan meteen weer worden verafgood als aan de bel trekkers, terwijl zij gewoon doen wat ze behoren te doen, objectieve nieuws garing.
   Het is tegenwoordig gewoon nooit meer wat het lijkt, daarom ik houd mij bezig met mijn vele hobby’s en mijn familie, groet Jenne

 19. Hoe kan het zijn dat er nog niet is vastgesteld dmv onderzoek hoe het vliegtuig is neergehaald dit kunnen toch maar mogelijkheden zijn ,buk raket of gevechtsvliegtuig?
  Aan de schade die de een of de ander aanbrengt is dit toch gemakkelijk terug te voeren hoe het vliegtuig aan zijn eind is gekomen daar hebben ze toch niet zo veel tijd voor nodig om deze conclusie te trekken?
  Ja verklaar die gaten maar waar de piloten hebben gezeten, het lijkt me zo klaar als een klontje maar misschien zitten we allemaal wel verkeerd te kijken want wat is de waarheid als je verhalen hoort over lijkenlucht die er hing bij het vliegtuig?
  Dat het weer een Malasian vliegtuig was na de vermissing dat kan ik gewoon niet als een toevalligheid zien en geheim, hoezo geheim laat ze dat ook maar eens verklaren dat we de waarheid niet te horen mogen krijgen, maw de waarheid moet verborgen blijven het kan niet gekker worden en onder welk mom moet het geheim blijven zou mijn vraag zijn!!

 20. Al vanaf het begin waren ze er bij betrokken die Oekraïners, iedereen maar zeiken over een bukraket terwijl het duidelijk was door inslagen van een boordkanon. Maarja het is maar wat de media de mensen door hun strot willen duwen !!

  1. Jeroen Akkermans heeft de meest waanzinnige detailfotoos gemaakt. Volgens zijn albums al vanaf 20-07-2014….
   Wat moeten wij hiervan vinden?
   Crashplaats ontoegankelijk voor Nederland? Dat geloven we toch niet echt he?
   http://www.flickr.com/photos/jeroenakkermans/sets/

   Welke dubieuze, omgekochte rol, Akkermans hier speelt, is dus een hele grote vraag…

  2. Anna11
   De crashplaats was voor een burger ter plaatse geen probleem om op zijn fiets daar rond te fietsen.
   Veel mensen van daar hebben ook spullen en dergelijke verzameld om terug naar de nabestaanden te sturen.
   Alleen als je de waarheid wilt verbergen is het logisch dat je zegt dat je niet op de crashplaats kan komen.
   Als je dan wel op de crashplaats kan komen om bv vliegtuigonderdelen te verzamelen dan kan je de waarheid nog maar op 1 manier verbergen door op voorhand te zeggen dat de belangrijke delen geborgen zijn wat bij dit soort onderzoeken nooit kan omdat alle stukken nodig zijn om een compleet beeld te krijgen.

  3. Arnold, ik vind het alles van een misselijkmakende bende. Heb naast de zeer gedetailleerde fotoos van Akkermans ook al het andere eerste materiaal gezien…
   En daar klopt dus echt geen reet van… Hoe hiermee om te gaan? Pfff, vertel het mij….
   Iig, de crashplaats wás dus wel toegankelijk…. Het kabinet met onze valse MP Rutte voorop hebben nogal wat moeten veroorzaken om het tegendeel te bewijzen.
   Heel Nederland geloofde én gelloft dit… Wat een stelletje sukkels zijn die Nederlanders die liever i n slaap worden gesust dan zelf kritisch na te denken…
   Arnold, geef me hoop haha… 😉

   Hoe dan ook Arnold, er is meer dan genoeg materiaal om een en ander nader te duiden. Deze MH17 is een soort 9/11 die in de toekomst moet uitwijzen wat de waarheid is. In de toekomst betekent dan min of meer ook dat dé mensen… eindelijk de waarheid eens gaan inzien.

  4. Anna11.
   Misschien geeft dit je een beetje hoop wanneer het officiele rapport van het onderzoek naar buiten gebracht wordt hoop ik dat daar heel veel klachten over komen en wij weten dat er slimme mensen zijn die ook met deze zaak bezig zijn en niet onder curatele van de staat”Rutte en zijn hielelikkers”staan en deze mensen die wel onpartijdig zijn hebben hopelijk genoeg bewijs om aan te kunnen tonen wat er echt is gebeurd.
   Neem bv het stuk dat Guido hierboven heeft geplaatst laat ze dat maar eens weerleggen dat zal voor Rutte niet meevallen.

 21. Beste redactie. Ik waardeer jullie inzet.Maar er zijn nog vele( lugubere) hiaten in jullie uiteenzetting, waardoor de vraag rijst of er werkelijk “slachtoffers aan boord waren. Ik zal mij nader verklaren. De foto’s van de cockpit linkerzijde. Ik ken die van een duitse site in PDF bestand.Hoe groot je ze ook bekeek, er was werkelijk 0,0 % menselijk weefsel rest zichtbaar, laat staan bloed! Sorry hoor, maar een volwassen man bezit 5 liter bloed en dat moest dan toch te zien zijn op de resten!
  Dan denk ik tevens aan de vele filmpjes die ik eerder te zien kreeg her en der waar ook nergens bloed was te zien, behalve rondom een paar papegaaien…. en van ooggetuigen na20 min. ter plekke die melding maakten van een zeer ontbindende lijken lucht en tevens die van formaldehyde… en de overduidelijke “Hollywood” dummy’s. Is er wel een crash geweest? Zijn er wel echte slachtoffers? Men ken alleen maar mensen, die mensen kennen…… We worden gewoon genept, dat moge duidelijk zijn.

 22. De heer Akkermans heeft naar mijn weten geen enkele vorm van opsporingsbevoegdheid, ( noch in Nederland, noch internationaal)?. De heer Akkermans raapt stukken metaal op ,( zonder dit vast te leggen plaats van vinden etc.), en neemt deze mee van de plaats delict. Nu vertelde onze premier dat, de onderste steen boven moet komen en dat de schuldigen bestraft dienen te worden. De heer Akkermans heeft de metaal splinters laten analyseren naar zijn zeggen, door drie onafhankelijke experts en kwam tot de conclusie dat deze van een BUK raket afkomstig zouden zijn?. Los van een hele grote hoeveelheid van onbeantwoorde vragen en tegenstellingen, zijn dit een zeer kwalijke ontwikkelingen. Door het handelen van deze journalist is er bewijslast verloren gegaan. Hij had deze bewijsstukken nooit mogen oprapen en al helemaal niet mogen verwijderen en ontrekken aan het strafrechtelijke onderzoek. Schijnbaar vindt onze vice- premier dit niet erg ,maar juist behulpzaam??.Ik wil u met klem benadrukken dat, deze bewijslast niet langer gebruikt kan of mag worden in dit onderzoek. Het is niet langer aantoonbaar waar deze zijn aangetroffen, op welke wijze en of ze überhaupt authentiek zijn.

  De heer Akkermans heeft zich willens en wetens, ( gezien het feit dat de stukken heeft laten onderzoeken door,( experts naar zijn zeggen) ,om het beoogde doel, ( aantoonbaar maken dat het een BUK raket betrof), schuldig gemaakt aan artikel 189 wetboek van strafrecht. Inhoudende dat hij normaliter gestraft kan worden met een gevangenisstraf van maximaal 6 maanden of een geldboete van de derde categorie. Echter is er hier sprake van : 298 moorden in de vorm van een terroristische aanslag. Nu is er sprake van een artikel 189 lid 2. De straf hiervoor is : een straf van maximaal 4 jaren en een geldboete van de vijfde categorie. Er is nu sprake van een voorlopig hechtenis feit en kan de heer Akkermans zelfs buiten heterdaad aangehouden worden, ( dit vind onze minister niet ernstig?).

  Ik wil u benadrukken : als er direct nabestaande zijn, die aangifte doen tegen de heer Akkermans t.a.v. artikel 189 lid 2 wetboek van strafrecht, de heer Akkermans vervolgd zal worden. Het kan niet zo zijn dat, journalisten zelf een internationaal strafrechtelijk onderzoek saboteren. Het is ook ernstig om bewijslast buiten de erkende laboratoriums , op het Tv-nieuws, aan te voeren als bewijs dat het een BUK raket betrof. Ik vind het verder zorgelijk dat schijnbaar onze regering dit een goede ontwikkeling vind. Als dit niet ernstig is, dan kan tegenwoordig iedereen spullen wegnemen en laten verdwijnen bij ieder strafrechtelijk onderzoek. Op deze wijze kan artikel 189 van het wetboek van strafrecht geschrapt worden. Hieronder stuur ik u het artikel van het wetboek van strafrecht. Ik hoop dat u hier verder mee gaat als volksvertegenwoordiger, aangezien het hier duidelijk om een zaak draait, waar onze rechtstaat in het gedrang komt.

  Met vriendelijke groeten Rob

  1. rob.
   Op de TV (MSM media) wordt op teletekst gezet dat er 569 documenten DEELS openbaar zijn gemaakt maar dat ER OOK VEEL ZWART IS WEGGESTREEPT.
   Als je niets te verbergen hebt hoef je volgens mij ook geen dingen weg te strepen.
   De meeste mensen denken nu dat er openheid wordt gegeven en dat weten die lui van de MSM en maken daar gewoon misbruik van.
   Daarom (dit kwam ik tegen op nujij.nl na een tip van een andere WTK lezer)als je op nujij.nl intoetst WAT WE NIET MOGEN ZIEN:147 DOCUMENTEN VLUCHT MH 17 BLIJVEN GEHEIM dan zie je dat de MSM dus niet alles bekend maakt omdat dat niet in hun straatje past.
   Ze hadden als ze eerlijk zijn moeten schrijven 569 documenten waar veel zwart is weggestreept worden openbaar gemaakt maar 147 documenten mogen we niet zien en dan de vraag WAAROM NIET erbij.
   Dat zou pas echte journalistiek zijn toch?

 23. Heb deel 2 gezien en het zou kunnen dat er een aanslag gepleegd is op Putin .
  Als hetgeen wat ik hier in de bijlage gezien hebt klopt dat het vliegtuig in dezelfde tijd in de lucht was dan zouden ze misschien het verkeerde vliegtuig neergeschoten kunnen hebben als dat het plan geweest is ?!

  Dat zou een hele goede reden kunnen zijn waarom het in de doofpot wordt gestopt en heb ergens gelezen dat er vermeld was dat het verkeerde vliegtuig neergehaald zou zijn?!

  Part 2 Vladimir Putin Traitor to the New World Order.

  http://www.youtube.com/watch?v=3boC2D-iviI

  1. Dat was inderdaad een van de theorieën. Het lijkt me in elk geval vreemd dat mocht de cockpit van de MH17 inderdaad zijn beschoten, de verantwoordelijke piloten niet hebben gezien dat het om een burgervliegtuig ging i.p.v. een gevechtsvliegtuig.
   Mocht onderstaande link niet werken, kijk dan ook eens op: ‘Putin presidential plane’
   http://www.google.nl/search?q=putin+presidential+plane&biw=1280&bih=884&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=HEwmVYO8CcrWPLG-gcgG&ved=0CCMQsAQ&dpr=1

  2. dat wordt uitgelegd in het betoog. als het putins vliegtuig was geweest, was dat op te grote afstand en bijna in rusland. dus hij moest zn routine afstand-maatregelen nemen, en toen hij zag dat het burgerluchtvaart was doorzetten….
   heb ik begrepen.
   putin zat 6 kilometer verderop

   natofokkop

  1. Wouter.
   Wouter ze hoeven niet te bepalen wat bruikbaar is omdat de uitslag al vast staat de seperatisten hebben al of niet met hulp van de Russen de aanslag gepleegd met een Buk raket waarvan men beweert dat de Oekraine die niet heeft.
   Misschien zit er tussen de informatie iets wat ze ter aanvulling kunnen gebruiken om hun gelijk te willen krijgen.

  2. Wouter mag het natuurlijk net als iedereen lezen maar het moet zijn Simon ipv Wouter.

 24. Er is een propaganda-offensief aan om de BUK-raket-hypothese er bij het Nederlandse volk in te rammen. Elke week is er een nieuwsbericht waarin het woord BUK-raket een paar keer als een mantra wordt herhaald. Het is een truukje om dat woord in ons onderbewustzijn te planten.

 25. Mijn vraag is, als het verkeerde vliegtuig is neergehaald welk vliegtuig was dan het doelwit en dat voelt nu als een open deur intrappen voor mij.

  Hier onder een stukje van oa hoe de piloot zich heeft kunnen vergissen, wat hij ook zelf vermeld had volgens de informatie op het internet.

  Waarom alles overhoop wordt gehaald kwa bewijs materiaal zou kunnen zijn wat in het laatste stuk staat van het gekopieerde gedeelte, daar sluit ik me wel bij aan en die onderste steen boven nou daar zijn er na die uitspraak er alleen maar meer van bovenop gegooid…

  Piloot kon zich eenvoudig vergissen

  Hoe kon de piloot zich zo vergissen, als Putins toestel op een paar honderd kilometer afstand heeft gevlogen? Daar is een eenvoudige verklaring voor: in de praktijk worden bijna alle vluchtschema’s nog tijdens de reis één of meerdere malen aangepast. Dat gebeurde ook met vlucht MH17. Het is daarom goed mogelijk dat de route van Putins toestel oorspronkelijk over het oostelijke deel van Oekraïne was gepland, en de verandering van deze route (nog) niet bekend was in Kiev.

  De spreekwoordelijk ‘smoking gun’: Een verzoek van Haisenko om het originele vluchtplan van Putins toestel vrij te geven werd door de Duitse autoriteiten afgewezen met het argument dat het om een ‘zaak van nationale veiligheid’ ging.

  Op 6 kilometer afstand, het moment van de eerste aanval met de lucht-luchtraket, was het onmogelijk het verschil tussen een Boeing 777 en Putins IL-96 te zien. De piloot had geen tijd om dichterbij te komen, omdat de Boeing dan het Russische luchtruim in zou zijn gevlogen.

  Nadat de raket de motor had geraakt maar het toestel niet onmiddellijk neerstortte, kwam de SU-25 dichterbij en constateerde de piloot dat hij een fatale fout had gemaakt. Een noodlanding toestaan zou de schuld van Oekraïne onweerlegbaar aan het licht brengen, en daarom beschoot hij eerst de cockpit en daarna de rest van het toestel met zijn boordkanon, zodat de piloten omkwamen en het vliegtuig in stukken uiteen viel.

  Grote Amerikaanse druk op Europa

  Omdat de staatsgreep en daarop volgende burgeroorlog in het oosten van Oekraïne in Washington werd bedacht en met behulp van de CIA werd uitgevoerd, is de kans groot dat de betrokken Europese regeringen, waaronder de Nederlandse, onder enorme Amerikaanse druk worden gezet om de waarheid over de ramp met vlucht MH17 voor altijd achter slot en grendel te verbergen.

 26. Inderdaad Arnold. Mogelijk niets anders dan een nep initiatief van het OM met als doel de indruk te wekken dat men nog steeds druk bezig is met het uitvoeren van diepgaand, onafhankelijk onderzoek.
  En komen er dan al echt foto’s en filmpjes binnen, dan zullen die uit Kiev de absolute voorkeur hebben. Of die uit Washington, want Amerikanen zijn meesters als het gaat om fiction, fake en fotoshoppen.

  1. Simon.
   Foto,s echt of fake zeggen ook niet alles en kun je ook op verschillende manieren uitleggen.
   Neem bv de foto van Rutte bovenaan gebruikt hij zijn hand om uitleg over iets te geven of haalt hij net zijn duim uit zijn mond?

 27. Rutte heeft gezegd dat hij niet zal rusten voordat de onderste steen boven zou zijn en de schuldigen gestraft zullen worden.
  Dan moet ik toch echt constateren dat op het moment dat hij dat zei hij de onderste steen al gevonden had omdat hij direct al is gaan rusten omdat hij wist dat een BUK raket van de russen de dader was.
  Misschien had hij niet moeten gaan rusten maar degelijk onderzoek moeten doen dan zou hij tot de conclusie komen dat zijn verhaal niet klopt.

  1. Arnold, we weten toch dat Rutte een leugenaar is…
   Daar hoeven we ons allen toch niet meer van te overtuigen.
   Het gaat erom dat bijvoorbeeld hier de juiste vragen worden gesteld.
   Wtk doet in dat opzicht zijn uiterste best.
   Hoe gaan we onze regering overtuigen en laten weten dat we een andere mening zijn toegedaan.
   Weer een petitie?
   Denk niet dat dat werkt.
   Misschien een explosie aan doorgelinkte artikelen zoals deze site.
   Kunnen we hier met elkaar misschien zoiets gezamenlijk bewerkstelligen?

  2. Anna.
   wanneer het definitieve onderzoeksrapport uit komt dan maken we misschien de meeste kans om duidelijk te maken dat het rapport niet klopt door goede argumenten en bewijs net als hierboven aan te dragen en dan maar hopen dat er kamerleden zijn die echte vragen durven te stellen en zich niet met antwoorden laten afwimpelen zoals daar kan ik niet op antwoorden want dan breng ik mensen in gevaar die aan het rapport hebben meegewerkt.

  1. Hmmm frappant dat Ewald en George tot dezelfde conclusies komen, een zwaar beschadigd Europa… moedwillig door bestuurlijk politiek onbenul niet gehinderd door enige kennis steeds maar in hetzelfde rondje onder een glazen kaasstolp bewezen papegaai onzinnigheid rouleren als ware het wijsheid de in de knop gesmoorde mkb motor de nek omgedraaid met knijpende belastingen, vroeger noemde ze dat deftig ombuigingen alsof dat minder erg is.

   Ewald Engelen: ECB geldpomp “tekent radeloosheid politieke elite in Europa”
   http://www.youtube.com/watch?v=NsCO5x9aqRA

   http://www.wanttoknow.nl/hoofdartikelen/us-vliegdekschip-door-russische-onderzeeers-uitgeschakeld/comment-page-4/#comment-288198

  2. En wat zal er ondanks dat ervoor gewaarschuwd wordt weer gaan gebeuren ABN/AMRO is nu nog in staatshanden en het enige wat Dijsselbloem dus zou moeten doen is van de top bankiers die ABN/AMRO kaalplukken doormiddel van hoge salarissen en bonussen gewoon ambtenaren maken met een bijpassend salaris dan zijn we zoals W Middelkoop zegt van dat gezeur af en kan men het financiele weer onder controle krijgen waarmee ze de economie weer op gang kunnen brengen maar nu al is van de week gebleken tijdens het debat in de kamer dat ze zelfs snel naar de beurs willen waardoor de bankiers de economie blijven kapotmaken.
   Dus meneer Dijsselbloem als u er voorstander van bent de economie uit het slob te halen neem dan uw verantwoordelijkheid ook is mijn mening dat K.Knot van de Nederlandse bank nu van zich moet laten horen want anders krijgen we hetzelfde als wat met N.Wellink is gebeurd hij heeft de kans gehad maar heeft gewoon verzaakt zijn verantwoordelijkheid te nemen.

 28. Dit stuk is het zoveelste bewijs dat het westen Rusland aan het provoceren is en de waarheid negeert.
  Waarom alle regeringsleiders met Rutte voorop Europa zo nodig in een slagveld willen veranderen door eerst een vliegtuig met eigenvolk neer te laten schieten en de Russen daar de schuld van te geven en vervolgens aan de Russische grenzen grote militaire oefeningen gaan houden wat Poetin ertoe dwingt om aan de Russische kant van de grens ter beveiliging van zijn land ook militairen neer te zetten wat logisch is en dat dat dan door de provocateurs uitgelegd wordt als dat Poetin iets van plan zou zijn tegen het westen dat kan alleen maar betekenen dat ze ten koste van veel slachtoffers hun doel willen bereiken.

 29. wat mij opviel de dag van de ramp.
  – Dick Berlijn wist meteen te melden dat het om een BUK ging.
  (voor zover ik weet is Dick gewoon werkzaam bij Deloitte tegenwoordig dus hoe hij aan die informatie kwam is mij een raadsel
  – Die NOS verslaggever in het gebied nam het woord separatisten wel 20 keer in de mond in een verslagje van 2 minuten.

  1. Het was volgens mij niet gen. b.d.Berlijn maar gen.b.d.Koppen tevens VVD senator. Hoe dan ook ‘ze’ van de NAVO VVD wisten meteen van de hoed en de rand te weten de BUK en de sepa’s.

 30. Het heeft weinig zin om ook maar enige verwachting te hebben van Rutte et al. als het gaat om het naar boven halen van de onderste steen. Het ligt immers erg voor de hand dat de Nederland politici en andere betrokken instanties helemaal geen echte, actieve rol hebben in het onderzoek. Ze moeten net doen alsof want in werkelijkheid zijn het slechts marionetten die worden aangestuurd door de VS. Welk belang zou Nederland hebben in een oorlog met haar grootste gasleverancier en grootste afnemer als het gaat om groente, fruit, zuivel en bloemen? Onze boeren en bloemtelers zitten al tijden met hun handen in het haar maar daar wordt natuurlijk met geen woord over gerept! En sinds wanneer bekommerde Amerika zich om Oekraïne??? De werkelijke reden voor die plotselinge bemoeienis van de VS is de angst dat het BRIC project gestalte gaat krijgen. Want dan zou de US (petrol-)dollar wel eens geen ruk meer waard kunnen worden! En dat er in Oekraïne schaliegas te halen valt en de VS haar radarstations op de Russische grens kan plaatsen is dan ook mooi meegenomen! Dus om nou te stellen dat Rutte eindverantwoordelijk is voor het uit de lucht halen van dit burgervliegtuig….

  1. Simon.
   Zoals je zelf schrijft geef je al aan dat Rutte en consoorten een opdracht uitvoeren in opdracht van……
   Een paar dingetjes op een rijtje om aan te geven dat Rutte er tot over zijn oren bij betrokken en dus ook verantwoordelijk geacht mag worden.
   Hij was bij de ondertekening van het contract tussen Oekraine en Shell om in Oost Oekraine schaliegas te gaan winnen.
   Zoals nu blijkt wist hij meer en weigert hij openheid te geven over de gevaren om over Oekraine te vliegen.
   Iedereen ziet dat het onderzoek waar mogelijk door Rutte gehinderd wordt en in 1 richting geduwd wordt(de BUK dus russen/seperatisten moeten hoe dan ook beschuldigd worden).
   En dit vind ik hetgeen dat hem het meest kwalijk genomen mag worden en dat is dat hij een mogelijke dader een vetorecht geeft door zijn handtekening te zetten zodat als er uit het onderzoek toch een uitslag komt dat Oekraine het vliegtuig heeft neergeschoten dat ze dat kunnen blokkeren.
   Ook geeft Nederland een mogelijke dader hulp en is ook aanwezig bij de militaire oefeningen aan de Russische grens om vervolgens de russen ervan te beschuldigen dat zij een gevaar voor ons zouden zijn terwijl Poetin alleen maar reageert op de troepenmacht welke de navo landen aan zijn grenzen samenstelt.
   Daarom vind ik dat Rutte weldegelijk verantwoordelijk gehouden kan worden en daarom denk ik dan ook dat MH 17 opzet is geweest waar hij gezien zijn reacties meer vanaf moet weten.

  2. En ter aanvulling nog dit na vijftig jaar zoekt de VS ineens weer contact met Cuba om zogenaamd weer vriendjes te worden.
   De VS doet dat naar ik meen alleen maar omdat ze weten welke kant het opgaat en zijn bang dat de Russen of Chinezen een bedreiging vanuit de achtertuin vormen.
   Omdat Cuba los stond van de VS hebben veel chineese bedrijven daar handel gedaan en bedrijven gevestigd eventueel zouden de Russen daar wapentuig kunnen plaatsen en dat willen ze nu aan pakken en veilig stellen en Cuba is ook een land met veel grondstoffen wat ook wel interessant is voor de VS natuurlijk.
   Iran is ook zo een voorbeeld ook daar doet de VS net of ze goede bedoelingen hebben maar dat doen ze alleen maar omdat Iran mogelijk nucleaire wapens heeft dus dat willen ze onder controle krijgen.

 31. Arnold,

  Ik deel je politieke visie volkomen. De Amerikanen doen alleen een stap in jouw richting als ze er zelf wijzer van worden. Inderdaad, Cuba en vervolgens Iran zijn daar maar weer eens een voorbeeld van. Maar voor het sluiten van een schaliegasdeal met Oekraïne, hoef je nog geen burgervliegtuig naar beneden te halen. Wie heeft hier wel baat bij? 1) mogelijk de VS, om zo een conflict uit te lokken tussen Europa en Rusland zodat de Europese economie een enorme knauw krijgt en de VS intussen haar benarde economische positie weer omhoog kan werken en: 2) mogelijk Oekraïne, die hoge verwachtingen heeft door die plotselinge hechte twee-handen-op-een buik relatie met de VS want naast de opbrengsten uit schaliegas (pas op Oekraine! Kijk naar wat de Shell deed in de Niger Delta en hoeveel ‘vruchten’ de Nigerianen hier van plukten!) mag het misschien wel NATO lid worden! Wat een illusie! En inderdaad, wat een eng landje is Nederland aan het worden: Het is een van de prostituees die zich door Amerika laat nemen! Gratis, of erger nog, door er ook nog eens voor in te moeten leveren!

  1. Simon.
   Voor het sluiten van een schaliegasdeal was het inderdaad niet nodig om een vliegtuig neer te halen maar als je geen gas kunt winnen omdat de bevolking van Oost Oekraine (De seperatisten/pro Russen)daar tegen zijn omdat ze bang zijn dat hun gebied vernield zal gaan worden wordt het een ander verhaal en dan kan het van nut zijn een reden te vinden zodat de seperatisten daar uitgemoord/verjaagd kunnen worden door hen de schuld in de schoenen te schuiven.
   En de VS geeft geen ene moer om Europa want was het niet Victoria Nuland die gezegd heeft FUCK THE EU?
   Europa laat zich voor de kar spannen en als het fout gaat zal het op Europees grondgebied zijn terwijl de oorzaak aan de overzijde van de oceaan ligt.

 32. Voor de twijfelaars nog wat stof om na te denken.

  Heeft Kolomojski de MH17 laten afschieten en wilde eigenlijk Putins vliegtuig treffen?
  Rechtbank Italië: Frankrijk/NATO heeft in 1980 passagiersvliegtuig laten afschieten en 81 mensen gedood – Stilte in de media

  http://de.sott.net/article/17014-Hat-Kolomojski-MH17-abschiessen-lassen-und-wollte-eigentlich-Putins-Flugzeug-treffen-Gericht-Frankreich-NATO-hat-Passagierflugzeug-abgeschossen-und-81-Menschen-getotet-Stille-in-den-Medien

  1. Aanvulling:
   Rechtbank Italië: Frankrijk/NATO heeft in 1980 passagiersvliegtuig laten afschieten en 81 mensen gedood – Stilte in de media:

   De vertaling van het It artikel.

   Ustica, het Hof van Beroep bevestigt: “De DC-9 werd neergeschoten door een raket”

   De rechters van Palermo herkennen compensatie voor de families van de slachtoffers. De procureur had beroep aangetekend tegen de vier arresten uitgegeven in 2011. Alfredo Galasso, advocaat van de slachtoffers, om ilfattoquotidiano.it: “Er is een erkenning van onze versie van de feiten”

   De Ustica ramp werd veroorzaakt door een raket. Om de eerste Civil Division vaststellen van het Hof van Beroep uitspraak in Palermo waar wordt gereconstrueerd wat er gebeurde op 27 juni 1980 in het luchtruim van de zuidelijke Tyrrheense Zee en worden bevestigd schadevergoeding aan de families van de slachtoffers. De DC-9 dell’Itavia daarom werd neergeschoten door een ander vliegtuig dat zijn route doorkruist, het doden van 81 mensen. Niet door een bom ontplofte aan boord of een structureel defect.

   Een badplaats aan de burgerlijke ceremonie, daarbij verwijzend naar de ministeries van Verkeer en Waterstaat en Defensie, waren 68 familieleden van de slachtoffers bijstaan ​​door advocaten Daniele Osnato en Alfredo Galasso dat in eerste aanleg had gezien herkennen schade gelijk aan meer dan honderd miljoen euro. Hoewel de exacte kwantificering alleen in de voor oktober 5 hoorzitting zal worden vastgesteld. Hoven van beroep hebben plaats verklaard voorgeschreven, zij het ​​herkennen van de schade voor de screening, omdat ze na vijf jaar.

   Daarmee heeft het Hof verwierp het beroep dat de ‘State Attorney had gevorderd tegen vier arresten uitgegeven in 2011 door het hof van de Siciliaanse hoofdstad , ter bevestiging van de verantwoordelijkheid van de twee ministeries voor het niet voldoende zekerheid op de vlieg Itavia 870 te verzekeren.

   “Vandaag is een belangrijke beslissing – zei de advocaat Alfredo Galasso in ilfattoquotidiano.it – wordt bijgeschreven op de versie van de gebeurtenissen die in de afgelopen jaren hebben we gereconstrueerd: de DC-9 werd neergeschoten door een raket. Voorts wordt erkend schade thanatologisch voor familieleden. Namelijk, dat schade door dood veroorzaakt door het andere, in dit geval wordt bovendien tegenover de verwanten. ‘

   “Met deze vier arresten – zegt de advocaat Daniele Osnato – het Hof van Beroep van Palermo is permanent gesloten, in feite, de rechtszaak door het identificeren, zonder enige twijfel, dat de DC-9 werd neergeschoten door een raket. Elke tegenstelling hypothese is gescreend en uitgesloten, waaronder die van de bom. Met betrekking tot degenen die, zelfs na 35 jaar sinds de tragische gebeurtenis, gaat verder met informatie en veronderstellingen volledig omgeleid zonder onderbouwing. ” “De waarheid van de zaak – volgens de advocaat van de families van de slachtoffers – in dit geval samenvalt met de realiteit van de gebeurtenissen die nacht en dat is dat de DC-9 dell’Itavia vastgelegd in een daad van niet-verklaarde oorlog werd neergeschoten door een raket geïdentificeerde “.

   Een daad van oorlog, dan. Hoewel in deze 35 jaar – gekenmerkt door valse leads en rode haringen – is nooit gevonden door degenen die zijn gelanceerd deze daad van oorlog, en vooral tegen wie. In 2007, President Emeritus van de Republiek Francesco Cossiga (voorzitter van het bestuur op het moment van de slachting) sprak van een raket “resonantie en non-impact” over het luchtruim van Ustica, hetzelfde als de DC-9 werd neergeschoten. Volgens Cossiga, werd de raket gelanceerd vanaf een vliegtuig vertrok uit het Franse vliegdekschip Clemenceau om een vliegtuig waarin hij reisde de Libische leider Muammar Gaddafi geraakt.

 33. Waarom de informatie van de vluchtrecorder niet te horen krijgen zal waarschijnlijk zijn omdat daar uit zal komen dat het vliegtuig door straaljagers is neergehaald, dat zou de zaak gemakkelijker maken om de schuldige te vinden.
  Als de piloot al min of meer heeft toegegeven dat hij het verkeerde vliegtuig heeft neergehaald dan ben je er toch al ?

  Het lijkt mij persoonlijk erg waarschijnlijk dat er inderdaad een mislukte aanslag is gepleegd is op Putin gezien dat hij nou net ook op die tijd dat het vliegtuig neergeschoten is ook in de lucht was in een vliegtuig die erg op elkaar leken ?!

 34. Mark Rutte durft mijn WOB verzoeken niet af te wijzen, noch toe te staan en laat het keer op keer op uitbetalen van een Dwangsom bij niet tijdig beschikken (art. 4.17 AwB).
  Daarmee snijdt hij het pad naar de rechtbank (waar tegen zijn besluit in beroep gegaan kan worden) af op kosten van 8 miljoen Nederlanders. Wel wetend dat het OM in de rechtbank wèl met de banden van de Black Box en de Voicerecorder moet komen.
  Want daarop zijn de kogelinslagen in de cockpit te horen… Nee, dan liever iedere 42 + 14 dagen (Ingebrekestelling, art. 4.17:3) € 1260,- blijven betalen.

  1. mms moeten we dit massaal doen en blijven doen,komen er vanzelf kamer vragen gezien de kosten. Verder heeft de US een groot schalige oorlog nodig om tijd te winnen. We moeten verkomen dat zij deze tijd krijgen, anders gaan wij allen ten onder door de elite die dit bedacht heeft.

  2. Luca.
   Kennelijk kan een premier in Nederland alles doen zonder dat daar ook maar een gezagsdrager iets aan kan/wil doen zelfs wanneer het hele land kapot gemaakt wordt.
   Belangrijke informatie geeft hij gewoon niet door aan de kamer,over dat TTIP gebeuren krijgen we misschien iets te horen als het een deal is en Nederland geen baas meer in eigen land zal zijn en ga zo nog maar even door onbegrijpelijk.

  3. Luca, dat het zo lang duurt voordat we iets horen over de black box en de voice recorder is verontrustend en geeft grote aanleiding om achterdochtig te worden. Bij de vliegramp van het Italiaanse toestel Itavia dat bij Ustica werd neergehaald in 1980, bleken er achteraf opzettelijk geluiden over de tapes van de voicerecorder te zijn geregistreerd en waren er stukken tussenuit geknipt zodat ze vrijwel onbruikbaar werden. Alle potentiele getuigen kwamen op mysterieuze wijze om het leven kort voordat zij door de rechter zouden worden gehoord. Een van de operators uit een van de verkeerstoren heeft het lef gehad om de presentator van het TV programma ’telefono giallo’ te bellen tijdens de uitzending. Hij vertelde dat aan alle operators die die beruchte avond dienst had gedraaid dringend door hoger hand werd opgedragen hun mond te houden en/of te ontkennen ook maar iets op de radarbeelden gezien te hebben. (radarbeelden die uiteindelijk verdwenen of werden gemanipuleerd).

   https://www.youtube.com/watch?v=bXglTY3RykA
   of:
   http://www.youtube.com/watch?v=bXglTY3RykA

  4. Luca, in hoeverre zijn deze Wob verzoeken ook voor andere zaken inzetbaar.
   Bijvoorbeeld voor chemtrails.
   En hoe kunnen we in deze zaak als mensen hetzelfde doen.
   Velen beschikken niet over de noodzakelijke juridische kennis.
   Als meer mensen dit gaan doen, wordt de pressie iig een stuk vergroot.

  5. @ Anna11:
   Iedere burger kan WOB verzoeken indienen over elk denkbaar onderwerp dat met het bestuur van dit land te maken heeft. En dat kun je richten aan elk bestuursorgaan, waarvan jij denkt dat het kennis (= documenten) over het onderwerp naar keuze heeft. Bestuursorganen: alle overheidsinstellingen, maar ook gemeenten, waterschappen, provincies etc.

   Let wel: het gaat om documenten. Een verzoek Wet Openbaarheid v Bestuur is geen discussiemiddel. Je kunt alleen documenten opvragen.
   Meer info over hoe dat te doen op http://www.ikmaakbezwaar.net

 35. Een week van de van tevoren geplande aanslag heb ik “gezien” dat vanaf een boog een raket het KLM vliegtuig raakte. De raket zelf had een reeks rode cijfers aan de zijkant staan. MH17 werd genoemd. Ik geloofde zelf deze film niet omdat Nederland niet in oorlog is. Heb er vanwege mijn gevoel van ontzetting en ongeloof er met anderen over gebeld.
  In de eerste berichten was de MH17 neergestort, maar ik wist dat het neergehaald was. Achteraf vind ik het erg dat ik niet geprobeerd heb om er iets mee te doen. Ik heb het er met familie over gehad. Ook zij dachten dat ik niet geloofd zou worden.

  Over een tijdbestek van 20 jaar zal eindelijk de onderste steen boven komen. Het zal nooit maar dan ook nooit losgelaten worden.
  Alle doofpotten zullen boven komen, ze zijn eenvoudigweg gewoon niet in het donker te houden.

  1. kun je misschien iets duidelijker zijn in je verhaal
   ik begrijp het namelijk niet helemaal

 36. Het is van onze kant niets meer dan angst, het is de grip waar de “cabal”, om het zo maar even te noemen, ons in vasthoudt, wetende dat wij er niets tegen zullen ondernemen, iedereen weet eigenlijk wel hoe de feiten liggen maar we weten helaas niet hoe we hiermee moeten omgaan.

  Iedereen is bang voor evt. represailles als we hiertegen ingaan en de waarheid boven water proberen te halen, dat is de reden waarom men alleen maar vragen stelt en er niets tegen onderneemt.
  We zijn, mede ten aanzien van dit feit, makkelijk te manipuleren, de “cabal” weet dit natuurlijk en maakt hier volop misbruik van, wil het niet goedschiks dan maar kwaadschiks..

  Wat ze niet weten of niet willen weten is, dat er een tijd komt dat de mensheid dit echt zat is en dat er groeperingen zullen ontstaan die hiertegen in verzet zullen komen en de rollen zullen omdraaien voor het goede doel, die tijd is bijna aangebroken….

  Remember: Ye Are Many, They Are Few……

 37. Het is een beangstigende situatie. Er hangt ons een oorlog met Rusland boven het hoofd. Het feit dat er allerlei gesprekken met “dictators” plaatvinden betekent dat er rust moet komen in het Midden Oosten, Midden en Zuid Amerika en duidt er op dat de viziers richting Rusland gericht moeten worden. De ramp met de MH17 zou aantonen dat de Russen achter de aanslag zitten. Men bedient zich van desoriëntatie, miscommunicatie en anti propaganda. Onze Nederlandse regering werkt hier als NAVO lid openlijk aan mee. Het wordt tijd dat de werkelijke bedoelingen van de Verenigde Staten aan de openbaarheid komt. Het gaat niet goed in Obamaland. Aan alle kanten worden zij voorbijgelopen, economisch en politiek. We weten waartoe dat kan lijden.

 38. Nog een optie.
  Wat nu als de jachtvlieger en de verkeersleiding dachten dat het een RF toestel was met de president aan boord? En dat het hele vuiltje ¨gespoofd¨ is door een ¨jammer¨ die wist wat hij deed. Hoe dan ook het blijft moord, ook van de misleiders.

  Anderwelt Online (gisteren)
  http://www.anderweltonline.com/wissenschaft-und-technik/luftfahrt-2015/mh-17-und-kal-007-gleiche-taktik-vorsaetzliche-luegen/

  Zeit-Online (1996)
  http://www.zeit.de/1996/41/Die_Wahrheit_ueber_Flug_007

  1. Ja voor mij ook de enigste mogelijkheid, Putin is voor het neergeschoten toestel door deze corridor gevlogen, kijk hoe moord zuchtig deze Khazaren zijn, er zijn de laatste tijd al 6 min of meer belangrijke tegenstanders van het huidige regieme vermoord.

 39. Even een moment opname van onze grijnzende kwijlebabbel Rutte te zien op Deutche Wirtdchaft etc. met voorzitter EU kampioen knoeier uit Luxembourg, daar zie je hoe het werkt, wat een ongelovelijke vuile patsers.
  Lees net in het Italiaanse dagblad La Repubblica dat de Christen overboord worden gegooid op de pseudo vluchtelinge boten, hoe dom en naïf kun je zijn om al die toekomstige moordenaars toe te laten in onze landen.
  groet beste vrienden !

 40. Vrijdag morgen werd op het nieuws gezegd dat de VVD rekening houd met de mogelijkheid dat dit kabinet kan gaan vallen ivm de vluchtelingen kwestie.
  Wetende dat Rutte veel geheimen en papieren aangaande MH17 achterhoud vraag ik me dus af wat daar dan mee gaat gebeuren als het kabinet echt valt.
  Als we dan moeten gaan kiezen zal een eventuele nieuwe ministerpresident veel feiten niet kennen.

  1. En verder werd gisteren gezegd dat de Russische radarbeelden geen jager in beeld had alleen was er een stipje op de beelden te zien die ook nog af en toe stil bleef hangen wat niet mogelijk is volgens de MSM.
   Dan blijft nog steeds mijn vraag waar de kogelgaten dan vandaan komen en zijn er sporen van kogelinslagen in de lichamen van de piloten gevonden?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.