Advertentie

Annunakki: ‘Jullie waren ónze goden’…


annunaki Marduk ancient god

x
x

Annunaki:

‘In werkelijkheid waren jullie onze goden!’

x
2014 © ‘Wachter’ via Jouke van den Berg

x

Wij Anunakki,
Er is veel over ons geschreven en gespeculeerd. Dat jullie het hele verhaal niet kennen heeft een reden, hoewel ons verhaal en dus ook jullie verhaal uitvoerig is gedocumenteerd, paste het niet in jullie wereldbeeld en werd het dus niet opgenomen. Pas sinds enkele decennia in jullie tijd, begint onze geschiedenis en dus ook die van jullie zich enigszins te openbaren. Hierbij zijn veel misvattingen aan de orde..

De overeenkomsten van de Annunakki-symbolen en oud-Egyptische is bijzonder te noemen.
De overeenkomsten van de Annunakki-symbolen en oud-Egyptische zijn bijzonder te noemen.

Van nature zijn wij niet slecht of ‘diabolisch’ zoals sommigen het uit zouden drukken. Wel zijn we verantwoordelijk voor een enorme catastrofe op jullie planeet, dat gaat terug naar een tijd die jullie energetisch kennen als Lemurië en het latere Atlantis. In die tijd was de mensheid zoals je die nu kent er niet, jullie leefden hier wel maar niet in een vleeslichaam zoals je het nu kent, gooi die evolutietheorie maar weg! De flora en fauna stond los van de mens die hier leefde, noem het een ijlere densiteit.

Wij kwamen in jullie zonnestelsel terecht na een lange omzwerving, wij zijn niet van ‘hier’. Hoewel onze planeet, onze thuiswereld wél in jullie fysieke wereld bestaat en waarneembaar is, is onze fysieke staat dat niet. Verschillende densiteiten kunnen tegelijkertijd bestaan, denk maar aan natuurwezens in jullie wereld, je ziet ze zelden maar ze zijn er wel. Onze planeet was na lange omzwerving in jullie zonnestelsel terecht gekomen, we waren eigenlijk ten dode opgeschreven en dit bracht nieuwe hoop.

Groot probleem was echter dat we in een relatief korten afstand van de zon een tijdelijke passage zouden hebben, de atmosfeer van onze planeet was daar niet op berekend. Alles zou verschroeien in de periode van jaren dat we zo dicht bij jullie zon zouden zijn, tenzij we onze atmosfeer konden versterken met nano-deeltjes van wat jullie goud noemen. We hebben contact gelegd met de bewoners van de aarde, de situatie uitgelegd en zij vonden het goed dat wij goud van hun planeet in onze atmosfeer brachten, zelf hechten ze geen waarde aan dat metaal.

Weet dat jullie civilisatie toen eigenlijk hoger was dan de onze. De aarde was een speelveld met overvloed en wij waren slechts bezig om te overleven. Het goed bevond zich in de fysieke dimensie en moest naar onze fysieke dimensie overgebracht worden. Om dat te doen moesten wezens van onze planeet zich naar deze fysieke dimensie vertragen , wat zeer  zwaar was en relatief weinig vruchten, althans niet voldoende, afleverde. We waren op weg naar de loeihete zon en tijd begon te dringen.

Annunaki-ancestors-Transfiguration
‘Wij zijn vanuit jullie visie gevleugelde wezens, relatief aan jullie vogels.’

Het werkras..
In overeenstemming met de mens werd uit DNA van aardewezens een werker gecreëerd om  dit zware werk te doen,een tijdelijke creatie van wat men nu noemt, mensachtigen en ons DNA. Dat werkte op zich goed. Onder de tijdsdruk werkend vonden enkele van onze wetenschappers het ook nodig om een interdimensionaal portaal te maken zodat we meer controle uit konden oefenen.

Hier ging het fout en daar zijn we ons zeer pijnlijk bewust van. Hoewel veel aardlingen er op tegen waren heeft een bepaalde lobby van ons ras het er toch doorgedrukt en heeft daarbij zelfs hulp afgedwongen van de aardlingen om een vortex tussen de densiteiten te open.

Toen de vortexgenerators eenmaal opgestart waren begonnen alle densiteiten door elkaar heen te lopen en het leek of de poorten van de hel waren geopend. Het was één grote  catastrofe die zich met een sneeuwbaleffect ontwikkelde. Onze planeet hebben we uiteindelijk niet kunnen redden, dat is nu een levenloze bol. Wij hebben met toestemming ons  bewustzijn naar aarde verplaatst en hebben een reddingsplan opgezet om het sneeuwbaleffect te stoppen.

We hebben samen vele generatoren opgezet die jullie nu kennen als  piramides, puur om het 3D veld te versterken voordat de grote onvermijdelijke overstroming kwam, de aarde vond een andere baan en de densiteit veranderde daardoor, ook werd er een nieuwe satelliet ingezet om dit proces te stabiliseren..

Geheime genootschappen
Langzaam aan werd het 3D veld steeds sterker, ook wij ervoeren dat, we gingen ons dierlijker gedragen, goden in strijd, wat ooit de mens was incarneerde zich in de mijnwerkers die  we ooit creëerden. We wisten dat het tijdelijk was, zoals jullie nu een computer resetten. Met kunst en vliegwerk wisten we zolang mogelijk onze hogere kennis in stand te houden,maar er was geen houden aan, we vervielen in onderlinge ruzies en moesten van alles uit de kast halen om niet tot het ‘dierlijke’ te vervallen. Onze kennis hebben we weten door te geven en die heeft de tand des tijds overleefd via zg. geheime genootschappen.

Gezien de genootschappen die zich langzaam aan in het 3D-veld ontwikkelden en zich laafden in hun macht werden allen die de oude kennis hadden vervolgd, eigenlijk een logisch gevolg. De kennis in Akasha was echter moeilijk te onderdrukken en zelfs in het duistere 3D-veld ontsproten steeds weer oude zielen die zich herinnerden. Een soort kat en muisspel.  Onze intentie was om kennis in stand te houden, daarom is het in steen gebeiteld.

In met name de Soemerische kleitabletten zijn dit soort historische afbeeldingen van sigaarvormige vliegende schepen te zien! De Annunaki waren dus ook maar gewone 'goden'..
In met name de Soemerische kleitabletten zijn dit soort historische afbeeldingen van sigaarvormige vliegende schepen te zien! De Annunaki waren dus ook maar gewone ‘goden in their flying machines’..

In de oude geschriften worden wij beschreven als omnipotente wezens, dat waren onze laatste stuiptrekkingen, het 3D veld versterkte zich en in een nieuwe incarnatie waren wij en zijn wij als jullie. Wij zijn vanuit jullie visie gevleugelde wezens, relatief aan jullie vogels. Op een bepaalde manier klopt dat wel, maar niet zo letterlijk, onze anatomie was anders, maar die is nu verloren en we manifesteren ons alleen op die manier in de astrale wereld.

Wij leken jullie goden, maar in werkelijkheid waren jullie onze goden, liefst zien we jullie als gelijken. Deze terugval in 3d was noodzakelijk en wij zijn met jullie meegegaan, zie het  maar als een tijdlus want meer is het niet, het is tijdelijk. En het goede nieuws is dat die tijdelijkheid voorbij is. Eind 2012 kwam aarde weer door een tijdlus, zie het maar als een  spiraal waardoor de gegevensoverdracht hersteld werd.

De 3D-realiteit…
De 3D werkelijkheid is niet langer de enige, we zijn allen bevrijd. Deze 3D-werkelijkheid zal voor menigeen uitsterven, voor wie het niets te bieden heeft, laat het achter en kijk niet om. Wees niet boos op de puppetmasters, die doen alleen hun werk, het jou zo onaangenaam mogelijk maken in 3D, het is nl opgezet als een tijdelijke bubbel en heeft geen recht tot  bestaan meer , alles wat je hier beleeft heeft een reden, dit fysieke lichaam was ook maar een tijdelijke expressie, hou er niet aan vast.

Wij Anunakki zijn onder jullie, lijden even hard, misschien wel harder. Wij hebben ons best gedaan om onze fouten te herstellen, leken we ooit jullie goden, dat waren we niet, was ook niet onze intentie. Gevallen engelen is ook een beladen term want we vielen niet. We hadden de keuze om op ons stervende planeet te sterven of om samen met jullie een oplossing te vinden voor onze fouten. We hebben voor het laatste gekozen, na vele levens samen zijn we 1 geworden en nu ligt de toekomst voor ons open. Ik dank jullie voor het lezen.

* * *

Meer over Annunaki

 1. Enige jaren geleden ‘verscheen’ een van deze Annunaki voor medium Marianne Lucardie. De boodschap die je hieronder leest op het kaartje, kreeg ze toen door. Bijzonder dat het in overeenstemming is met datgene wat je hierboven leest..!
 2. Het boek van drs. mr. Jaap Rameijer ‘Van Anunnaki tot Illuminati’ is in dit verband het lezen waard! Klik op deze banner voor link naar de bookshop.

x

* * *

Is de enorme vlakte met de bouwwerken op Adam's Calendar in Afrika, het bewijs van de gebouwde 'generatoren'..? (Klik voor artikel van Michael Tellinger)
Is de enorme vlakte met de bouwwerken op Adam’s Calendar in Afrika, het bewijs van de -door Annunaki gebouwde (?) ‘generatoren’..? (Klik voor artikel van Michael Tellinger)

747 gedachten over “Annunakki: ‘Jullie waren ónze goden’…

 1. Ik heb tenslotte wel een heel indringende vraag voor u. Wat was het dat u ineens, zomaar in april 1999 Sumerische en Babylonische teksten en spijkerschrift kon begrijpen en lezen?

  1. Ik krijg zomaar het idee dat Odette een dringende vraag krijgt 😆

  1. NIET RELEVANTE (OFF TOPIC) REACTIE en/of BELEDIGEND
   (Graag Chat gebruiken voor onderlinge (off topic) reacties)

  2. NIET RELEVANTE (OFF TOPIC) REACTIE en/of BELEDIGEND
   (Graag Chat gebruiken voor onderlinge (off topic) reacties)

  3. NIET RELEVANTE (OFF TOPIC) REACTIE en/of BELEDIGEND
   (Graag Chat gebruiken voor onderlinge (off topic) reacties)

  4. NIET RELEVANTE (OFF TOPIC) REACTIE en/of BELEDIGEND
   (Graag Chat gebruiken voor onderlinge (off topic) reacties)

  5. NIET RELEVANTE (OFF TOPIC) REACTIE en/of BELEDIGEND
   (Graag Chat gebruiken voor onderlinge (off topic) reacties)

  6. NIET RELEVANTE (OFF TOPIC) REACTIE en/of BELEDIGEND
   (Graag Chat gebruiken voor onderlinge (off topic) reacties)

  7. NIET RELEVANTE (OFF TOPIC) REACTIE en/of BELEDIGEND
   (Graag Chat gebruiken voor onderlinge (off topic) reacties)

  8. NIET RELEVANTE (OFF TOPIC) REACTIE en/of BELEDIGEND
   (Graag Chat gebruiken voor onderlinge (off topic) reacties)

  9. NIET RELEVANTE (OFF TOPIC) REACTIE en/of BELEDIGEND
   (Graag Chat gebruiken voor onderlinge (off topic) reacties)

 2. Van welke Berd kom jij dan wel Jouke dat je over van die mooie gevoelige antennes beschikt, want telepathie wordt ontvangen, maar ook verzonden, jou ken ik, nu nog de afzender, jij hebt het over de wachter, die ken ik ook, de Wachters dan, die kijken, horen, maar niet in kunnen grijpen, nou Jouke geef deze tijdlijn is weer, groet.

  1. NIET RELEVANTE (OFF TOPIC) REACTIE en/of BELEDIGEND
   (Graag Chat gebruiken voor onderlinge (off topic) reacties)

  2. NIET RELEVANTE (OFF TOPIC) REACTIE en/of BELEDIGEND
   (Graag Chat gebruiken voor onderlinge (off topic) reacties)

  3. NIET RELEVANTE (OFF TOPIC) REACTIE en/of BELEDIGEND
   (Graag Chat gebruiken voor onderlinge (off topic) reacties)

  1. NIET RELEVANTE (OFF TOPIC) REACTIE en/of BELEDIGEND
   (Graag Chat gebruiken voor onderlinge (off topic) reacties)

  2. NIET RELEVANTE (OFF TOPIC) REACTIE en/of BELEDIGEND
   (Graag Chat gebruiken voor onderlinge (off topic) reacties)

  3. Lijkt op een directe aanval van Sun op mijn record van NIET RELEVANTE (OFF TOPIC) REACTIE en/of BELEDIGEND verwijderde reacties. Ik weet niet wie de score bijhoudt, ik neem aan dat ik nog steeds de eerste plaats aanvoer met een achterstand die niet eens mijn rugnummer kan lezen.

  1. Admin admitting having no humor with a “haha” in the admittance.
   ffs where is this leading to?

 3. Hoe goddelijk is kinderlijke ‘onschuld’..? Wezens in een paradijselijke wereld, noem ze bijvoorbeeld ‘mens’, krijgen bezoek van een ras uit de ruimte, dat op zoek is naar goud om hun planeet, ergens vér weg, te redden.. De inmenging op Aarde krijgt enorme gevolgen, doordat het contact niet beperkt kan blijven tot het oorspronkelijke doel van de ‘expeditie’.. Maar wellicht was de reis belangrijker dan het ‘bedachte’ reisdoel.. De Annunaki, want daar gaat het hier over, zijn inmiddels nóg op Aarde, onmachtig te vertrekken. Opkijkend naar de liefdevolle, kinderlijke onschuld van het wezen van de mens.. Een bericht via een ‘wachter’…

  Ik wil graag een heel klein inzichtspuntje belichten dat hierboven onjuist is. De mens woonde niet in het ‘paradijs’ toen kolonisten in hun raketten kwamen. Er woonden uiteraard een breed scala aan dieren, primaten en apen en… humanoiden in de vorm van Homo Erectus, de voorloper van de Neanderthal-mens. Er was nog geen paradijs. Pas toen de Anunnaki hun oog lieten vallen op deze planeet, besloten zij het aan te passen voor hun doeleinden en dat was het ‘verdichten’ van de atmosfeer. Noodzakelijk om er te kunnen leven, wonen en werken. De dichte atmosfeer hield het zonlicht tegen, prettig voor wezens der duisternis.

  De dichte atmosfeer verdeelde het licht rondom de planeet, zodat het nooit echt donker werd gedurende de nacht. De dichte atmosfeer hield de warmte vast en zo ontstond tussen de twee (para) poolkappen (ijs) het ‘paradijs’. Een zone om de planeet waar een zelfde soort klimaat heerste… tot aan de ijskappen, waar het abrupt van subtropisch overging op gematigd en arctisch. De dichte atmosfeer betekende echter een lager zee-niveau, dus meer landoppervlak voor mijnbouw. Twee vliegen in een klap. Met veel moeite hielden de Anunnaki het ‘weersysteem’ in tact zodat het paradijs bleef bestaan en ze ongestoord konden doorwerken. Dat bleek erg zwaar te zijn en zodoende werd besloten de mens te formeren. Dus de mens kwam in een reeds aanwezig paradijs, een gesteldheid zeg maar, dat was aangelegd voor en door de Anunnaki. De mens werd daar in geplaatst om te werken.

  Paradijs en Eden zijn niet het zelfde! Een Eden (Zecharia Sitchin zegt E.DIN. = ‘land van de raketten’ en ik steun hem daar in) is een vliegbasis en daarvan waren er meerdere in het paradijs. Paradijs is dus niet synoniem aan Eden. Dat zijn verschillende begrippen… en een Eden was zeker geen ‘lusthof’ zoals we vaak kunnen lezen in woordpuzzels… omdat Adam en Eva het aldaar gedaan zouden hebben. Volledig uit zijn verband getrokken verhaal. Ook Nederland kende een Eden in de oudheid en wel in Drenthe. Er wonen nu nog mensen in het noorden met namen als Eden, Edens, van Eden enz…

  vriendelijke groet, Evert Jan

 4. Buitengewoon interessante vermelding over Adam’s calendar
  Getriggered door dit artikel zocht ik op internet en dan lees ik daar iets over de metingen die de heer Tellinger onlangs heeft uitgevoerd .

  Er ontstaan klaarblijkelijk aardstralen van bijzondere aard binnen de Henge en ik kan mij voorstellen dat voorouderlijke Sjamanen daar veel informatie konden verzamelen.
  Interessant is de opmerking dat het kennelijk te maken heeft met sacred geometry.
  Dus heilige geometrie, een begrip dat thuis hoort bij de heilige numerologie, de heilige teksten, en heilige taal. Sommige moderne architecten zijn nog steeds bekend met die heilige geometrie die ze toepassen bij het ontwerpen van heilige gebouwen, zoals kathedralen en kloosters. Ik denk daarbij aan de benedictijnse monnik Dom van der Laan (helaas overleden) die o.a het klooster te Vaals heeft ontworpen. Heilige numerologie speelt een belangrijke rol in de (Christelijke) Kabbalah en heilige teksten en talen vind je o.a. terug in het Egyptische Dodenboek

  citaat:
  Michael Tellinger testing the sound acoustics of the site ( andrewcollins.com)
  The latest and most interesting discovery of the stone circles and Adam’s Calendar is the sound frequencies of the rock formations from the earth below them. With modern technology, Tellinger and scientists have been able to detect and measure sound frequencies with acoustic properties made from the earth inside the circles which conduct electricity. These sound frequencies of the earth under the stones are shaped as flowers of sacred geometry as they surface to the ground

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.