Advertentie

Annunakki: ‘Jullie waren ónze goden’…


annunaki Marduk ancient god

x
x

Annunaki:

‘In werkelijkheid waren jullie onze goden!’

x
2014 © ‘Wachter’ via Jouke van den Berg

x

Wij Anunakki,
Er is veel over ons geschreven en gespeculeerd. Dat jullie het hele verhaal niet kennen heeft een reden, hoewel ons verhaal en dus ook jullie verhaal uitvoerig is gedocumenteerd, paste het niet in jullie wereldbeeld en werd het dus niet opgenomen. Pas sinds enkele decennia in jullie tijd, begint onze geschiedenis en dus ook die van jullie zich enigszins te openbaren. Hierbij zijn veel misvattingen aan de orde..

De overeenkomsten van de Annunakki-symbolen en oud-Egyptische is bijzonder te noemen.
De overeenkomsten van de Annunakki-symbolen en oud-Egyptische zijn bijzonder te noemen.

Van nature zijn wij niet slecht of ‘diabolisch’ zoals sommigen het uit zouden drukken. Wel zijn we verantwoordelijk voor een enorme catastrofe op jullie planeet, dat gaat terug naar een tijd die jullie energetisch kennen als Lemurië en het latere Atlantis. In die tijd was de mensheid zoals je die nu kent er niet, jullie leefden hier wel maar niet in een vleeslichaam zoals je het nu kent, gooi die evolutietheorie maar weg! De flora en fauna stond los van de mens die hier leefde, noem het een ijlere densiteit.

Wij kwamen in jullie zonnestelsel terecht na een lange omzwerving, wij zijn niet van ‘hier’. Hoewel onze planeet, onze thuiswereld wél in jullie fysieke wereld bestaat en waarneembaar is, is onze fysieke staat dat niet. Verschillende densiteiten kunnen tegelijkertijd bestaan, denk maar aan natuurwezens in jullie wereld, je ziet ze zelden maar ze zijn er wel. Onze planeet was na lange omzwerving in jullie zonnestelsel terecht gekomen, we waren eigenlijk ten dode opgeschreven en dit bracht nieuwe hoop.

Groot probleem was echter dat we in een relatief korten afstand van de zon een tijdelijke passage zouden hebben, de atmosfeer van onze planeet was daar niet op berekend. Alles zou verschroeien in de periode van jaren dat we zo dicht bij jullie zon zouden zijn, tenzij we onze atmosfeer konden versterken met nano-deeltjes van wat jullie goud noemen. We hebben contact gelegd met de bewoners van de aarde, de situatie uitgelegd en zij vonden het goed dat wij goud van hun planeet in onze atmosfeer brachten, zelf hechten ze geen waarde aan dat metaal.

Weet dat jullie civilisatie toen eigenlijk hoger was dan de onze. De aarde was een speelveld met overvloed en wij waren slechts bezig om te overleven. Het goed bevond zich in de fysieke dimensie en moest naar onze fysieke dimensie overgebracht worden. Om dat te doen moesten wezens van onze planeet zich naar deze fysieke dimensie vertragen , wat zeer  zwaar was en relatief weinig vruchten, althans niet voldoende, afleverde. We waren op weg naar de loeihete zon en tijd begon te dringen.

Annunaki-ancestors-Transfiguration
‘Wij zijn vanuit jullie visie gevleugelde wezens, relatief aan jullie vogels.’

Het werkras..
In overeenstemming met de mens werd uit DNA van aardewezens een werker gecreëerd om  dit zware werk te doen,een tijdelijke creatie van wat men nu noemt, mensachtigen en ons DNA. Dat werkte op zich goed. Onder de tijdsdruk werkend vonden enkele van onze wetenschappers het ook nodig om een interdimensionaal portaal te maken zodat we meer controle uit konden oefenen.

Hier ging het fout en daar zijn we ons zeer pijnlijk bewust van. Hoewel veel aardlingen er op tegen waren heeft een bepaalde lobby van ons ras het er toch doorgedrukt en heeft daarbij zelfs hulp afgedwongen van de aardlingen om een vortex tussen de densiteiten te open.

Toen de vortexgenerators eenmaal opgestart waren begonnen alle densiteiten door elkaar heen te lopen en het leek of de poorten van de hel waren geopend. Het was één grote  catastrofe die zich met een sneeuwbaleffect ontwikkelde. Onze planeet hebben we uiteindelijk niet kunnen redden, dat is nu een levenloze bol. Wij hebben met toestemming ons  bewustzijn naar aarde verplaatst en hebben een reddingsplan opgezet om het sneeuwbaleffect te stoppen.

We hebben samen vele generatoren opgezet die jullie nu kennen als  piramides, puur om het 3D veld te versterken voordat de grote onvermijdelijke overstroming kwam, de aarde vond een andere baan en de densiteit veranderde daardoor, ook werd er een nieuwe satelliet ingezet om dit proces te stabiliseren..

Geheime genootschappen
Langzaam aan werd het 3D veld steeds sterker, ook wij ervoeren dat, we gingen ons dierlijker gedragen, goden in strijd, wat ooit de mens was incarneerde zich in de mijnwerkers die  we ooit creëerden. We wisten dat het tijdelijk was, zoals jullie nu een computer resetten. Met kunst en vliegwerk wisten we zolang mogelijk onze hogere kennis in stand te houden,maar er was geen houden aan, we vervielen in onderlinge ruzies en moesten van alles uit de kast halen om niet tot het ‘dierlijke’ te vervallen. Onze kennis hebben we weten door te geven en die heeft de tand des tijds overleefd via zg. geheime genootschappen.

Gezien de genootschappen die zich langzaam aan in het 3D-veld ontwikkelden en zich laafden in hun macht werden allen die de oude kennis hadden vervolgd, eigenlijk een logisch gevolg. De kennis in Akasha was echter moeilijk te onderdrukken en zelfs in het duistere 3D-veld ontsproten steeds weer oude zielen die zich herinnerden. Een soort kat en muisspel.  Onze intentie was om kennis in stand te houden, daarom is het in steen gebeiteld.

In met name de Soemerische kleitabletten zijn dit soort historische afbeeldingen van sigaarvormige vliegende schepen te zien! De Annunaki waren dus ook maar gewone 'goden'..
In met name de Soemerische kleitabletten zijn dit soort historische afbeeldingen van sigaarvormige vliegende schepen te zien! De Annunaki waren dus ook maar gewone ‘goden in their flying machines’..

In de oude geschriften worden wij beschreven als omnipotente wezens, dat waren onze laatste stuiptrekkingen, het 3D veld versterkte zich en in een nieuwe incarnatie waren wij en zijn wij als jullie. Wij zijn vanuit jullie visie gevleugelde wezens, relatief aan jullie vogels. Op een bepaalde manier klopt dat wel, maar niet zo letterlijk, onze anatomie was anders, maar die is nu verloren en we manifesteren ons alleen op die manier in de astrale wereld.

Wij leken jullie goden, maar in werkelijkheid waren jullie onze goden, liefst zien we jullie als gelijken. Deze terugval in 3d was noodzakelijk en wij zijn met jullie meegegaan, zie het  maar als een tijdlus want meer is het niet, het is tijdelijk. En het goede nieuws is dat die tijdelijkheid voorbij is. Eind 2012 kwam aarde weer door een tijdlus, zie het maar als een  spiraal waardoor de gegevensoverdracht hersteld werd.

De 3D-realiteit…
De 3D werkelijkheid is niet langer de enige, we zijn allen bevrijd. Deze 3D-werkelijkheid zal voor menigeen uitsterven, voor wie het niets te bieden heeft, laat het achter en kijk niet om. Wees niet boos op de puppetmasters, die doen alleen hun werk, het jou zo onaangenaam mogelijk maken in 3D, het is nl opgezet als een tijdelijke bubbel en heeft geen recht tot  bestaan meer , alles wat je hier beleeft heeft een reden, dit fysieke lichaam was ook maar een tijdelijke expressie, hou er niet aan vast.

Wij Anunakki zijn onder jullie, lijden even hard, misschien wel harder. Wij hebben ons best gedaan om onze fouten te herstellen, leken we ooit jullie goden, dat waren we niet, was ook niet onze intentie. Gevallen engelen is ook een beladen term want we vielen niet. We hadden de keuze om op ons stervende planeet te sterven of om samen met jullie een oplossing te vinden voor onze fouten. We hebben voor het laatste gekozen, na vele levens samen zijn we 1 geworden en nu ligt de toekomst voor ons open. Ik dank jullie voor het lezen.

* * *

Meer over Annunaki

 1. Enige jaren geleden ‘verscheen’ een van deze Annunaki voor medium Marianne Lucardie. De boodschap die je hieronder leest op het kaartje, kreeg ze toen door. Bijzonder dat het in overeenstemming is met datgene wat je hierboven leest..!
 2. Het boek van drs. mr. Jaap Rameijer ‘Van Anunnaki tot Illuminati’ is in dit verband het lezen waard! Klik op deze banner voor link naar de bookshop.

x

* * *

Is de enorme vlakte met de bouwwerken op Adam's Calendar in Afrika, het bewijs van de gebouwde 'generatoren'..? (Klik voor artikel van Michael Tellinger)
Is de enorme vlakte met de bouwwerken op Adam’s Calendar in Afrika, het bewijs van de -door Annunaki gebouwde (?) ‘generatoren’..? (Klik voor artikel van Michael Tellinger)

747 gedachten over “Annunakki: ‘Jullie waren ónze goden’…

 1. To be an Anunnaki or not to be an Anunnaki, that is the Major Questmark we can ask ourselves. Just lookup to your own skeletal structure and noticed some invidence that can be convince the truth who you seems to be.

  “Yes’, i’m one of them… Always on my Wings to past by…

 2. Ach gut, de angst machine op volle toeren. Er zijn duizenden amateur- en professionele-sterrenzoekers en wow op geen enkel forum van deze stargazers wordt deze Niboeboe ster gezien. Het is gewoon een kwats onderwerp om de mens weg te houden bij zijn innerlijke kracht en kennis!
  Ancient Aliens: “In the ancient texts of Sumeria we have descriptions of these being descending from the sky called the Annunaki. The term Annunaki means ‘those who from the heavens came.”
  This is entirely wrong. The word Annunaki means “princely seed” or “princely blood”. The idea is that the Annunaki were direct creations of Anu, who was regarded as the father and king of the gods. [1][2][3]
  – See more at: http://ancientaliensdebunked.com/references-and-transcripts/anunnaki/#sthash.mIZUH8bw.dpuf
  http://ancientaliensdebunked.com/references-and-transcripts/anunnaki/

  1. Zoals te doen gebruikelijk: een quasi wetenschappelijke benadering als camouflage van een mening, de eigen waarheid, of anderszins subjectieve visie. Geeft natuurlijk allemaal niets, maar als je het presenteert als DE waarheid… Inderdaad: ach gut..! 🙄

  2. GJ schreef: Geeft natuurlijk allemaal niets, maar als je het presenteert als DE waarheid… Inderdaad: ach gut..! :roll:” Uhmm GJ, bedoel je dit: “Annunnaki:‘In werkelijkheid waren jullie onze goden!’ Blijft lachen met die spirituele no-no’s !

  3. Eigenlijk GJ, komt 99,9% van je artikelen er op neer dat je weinig kaas hebt gegeten van het aardsespel. Onbewuste gedachtes zijn de scheppers van een ieders Universum. Door het constant in-planten van angst/lul-verhalen neemt het onbewuste die overtuiging uiteindelijk over, mét het gevolg dat die mens een medeschepper wordt van jouw duistere agenda.

   Er bestaat niets buiten u-zelf. Innerlijk zijn er slechts 2 keuze’s, angst of liefde. Kies liefde en creer uw eigen Eden, is veel gezonder.

  4. Ik zie het niet zozeer op één persoon maar wij allen hebben wel bijgedragen aan deze chaos zonder betekenis. Vroeger ‘geloofde’ ik ook oa. in UFO’s, graancirkels, … maar na de jaartjes voorbij streken en ik meer en meer op onderzoek ging kwam ik erachter dat er ook wat agenda’s achter deze fenomenen kunnen zitten want er klopt regelmatig weinig van. Hier vliegen al ik weet niet hoelang aliens rond en meer dan hun vliegkunsten tonen zit er niet bij. Nou, dat noem ik al geen hoger bewustzijn en dat terwijl ze hoog technologische schepen zouden hebben die ook nog eens sneller dan het licht zouden gaan. Voor mij zijn het niet meer dan aardse ‘black budget’ en ‘deep black budget’ projecten: http://www.redicecreations.com/radio/2014/05/RIR-140512.php

   De buitenaardse cropcircle-aliens weten niet beter dan hun kunsten te vertonen in wiskundige cirkeltjes waarbij het menselijke collectief weinig mee gebaat is of is de wereld erdoor veranderd?

   En zo kunnen we steeds door blijven gaan en volgens mij zit er ook veel egoïsche achter en dat allemaal voor aandacht en natuurlijk het geld. Hoeveel het prijskaartje ondertussen is van de boeken over UFO’s en graancirkels alleen al hadden we beter kunnen besteden aan onze maatschappij en zo ook onder medemens. Dan zag de wereld er wel al weer een stukje lichter uit maar nee hoor… de kermistent blijft heerlijk doorgaan. De elite met bijhorende denktanks blijft ons heerlijk onderdompelen in zaken die ons alleen maar weg houden van zaken die er werkelijk tot toe doen en voor verandering ten goede kunnen zorgen. En zo te zien zal dit zo nog wel een tijdje verder gaan totdat we het doorhebben en onze politiek van het kop in het zand steken ‘durven’ opgeven om zo met opgeheven hoofd naar het licht te kijken en wie weet wat we dan zullen zien & beleven?

  5. @keza

   Vroeger deed je het nog maar vandaag weet je beter? En dann conce3ntreer je je alleen op ‘hun vliegkunsten’? Ontvoeringen , vee- verminkingen ,energetische invloed uitoefenen, e.d. laten we dan voor het gemak maar even helemaal weg? Want “er klopt regelmatig niks van”Dus regelmatig klopt het dan ook wel , maar daar hebben we het maar even niet over? En dat onder het mom van een brede visie????? Could have fooled me !
   De graancirkels zijn alleen plaatjes en hebben geen enkele spirituele en/of energetische invloed op oins en de aarde? Tja een beetje heel kort door de bocht vind ik dan, en voorbij gaand aan talloze antwoorden die je zou kunnen bedenken om de fenomenen te plaatsen .Jij neemt gemakshalve schijnbaar aan dat het allemaal onzin is ter meerdere eer en glorie van de uigevers. Het is een idee natuurlijk , en het zal ook zeker opgaan voor een aantal gevallen , doch om het af te doen op de manier die jij hier voorsteld , getuigt imo van een diepe slaap en en weinig werkelijk onderzoek!

   @ paheto
   Zielige figuur ga eens langs hans anders voor een breedzicht montuurtje en gooi die zelfgemaakte bril van wc rolletjes maar bij
   het oud papier. Een nog bekrompener kokervisie als de jouwe is schaars!

  6. Marcel het is in mijn ogen heel eenvoudig. Aan het woord en aan de daad kan je het bewustzijn vaststellen. En als ik het bewustzijn peil van die cirkels (hoe mooi en ingewikkeld ze ook ‘lijken’) en die vliegkunsten van die aliens, dan mogen ze er snel mee stoppen want het draagt niets bij voor het menselijk collectief. Houd ons alleen maar af van zaken die er wel tot toe doen en ik heb dan ook veel logische tegenbewijzen gezien voor die fenomenen. Dus zo kort door de bocht vind ik me zelf ook alweer niet alhoewel de waarheid niet ver achter een bocht hoeft te liggen…

  7. Keza, waar gaat dit artikel over graan of grascirkels? Stap een keer uit die Hollywood frame of mind, je raaskalt bijna even belabberd als dat ranzige papegaaitje met die blauwe gravatar, zal zijn naam niet noemen want dan slaat mijn bier dood.

  8. Hint, ik bedoel dus niet Jenne of Hyper hoewel ze ook een blauwe hebben.

  9. En dit van iemand die niet het verschil kent tussen irrigatiesystemen en graancirkels 🙂

   Weet je ook wel goed wat je eigenlijk zegt met het volgende?

   “Stap een keer uit die Hollywood frame of mind, je raaskalt bijna even belabberd als dat ranzige papegaaitje met die blauwe gravatar, zal zijn naam niet noemen want dan slaat mijn bier dood.”

   Dat zegt meer iets over jouw dan over mij maar ja zo’n kinderachtige reacties komen altijd op te proppen als er opeens gaatjes gevonden worden in bepaalde geconditioneerde geloven van het individu. Doe zo verder zou ik zeggen…maar mij niet meer gezien. Nog veel plezier met tegen je eigen te praten zonder opening voor verandering.

   Is toch raar dat mensen graag verandering willen maar tezelfdertijd doen en willen ze niet anders zien dan hun eigen grote ikje. Ik hoop alleen maar dat ik nog maar een klein ikje heb want dan heb ik zoveel niet meer af te leggen maar ja ieder zijn/haar eigen op zijn/haar eigen pad.

   ps. ben benieuwd op de egoïsche reactie van je maar lezen zal het niet 🙂

   Tja kinderachtigheid trekt immer kinderachtigheid aan alleen jammer dat we ons nog dienen te verlagen en dat is dan weer een onbewust trekje van mijn klein egoïsche ikje 🙂

  10. @ keza
   Het verdient aan beveling om zelf van een bewustzijnnivo bewust te zijn alvorens een bewustzijnsnivo van een ander te oordelen. Dat je nog zo het een en ander uit te pluizen hebt is voor mij wel duidelijk, jijzelf ziet dat vast anders, en dat mag. Maar voor iemand die zich in een ineenstortende structuur bevind ,is het niet slim te zeggen dat het niet zo is omdat je er niet in gelooft dat structuren kunnen ineenstorten! Kwestie van bewustzijn lijkt me, weet je wat dat is ? bewust zijn? Denk er maar eens diep over na en antwoord vooraleerst nog even niet te inpulsief.

  11. Keza, mijn god, wat denk je toch rechtlijnig. Je ziet het verschil tussen een pisstake en een serieuze reactie niet. LMFAO. De RNF zet jer steeds op het verkeerde been en je danst de horlepiep als geen andere.

  12. Keza, we hebben Jenne als provo en ouwe knorrepot al lang in ons hart gesloten, afentoe jagen we hem nog ff de kast op maar die ouwe vos krijgt het door en outfoxes us. Denk dat je ff in de leer moet gaan bij hem. Wat zit jij vast man! Je denkt te weten maar je weet gewoon helemaal niks, je metselt alleen muren. bang voor de boze wolluf.

  13. Wat weer een hoogbegaafd mierengeneuk door gevolueerde betweters die het Anunaki verhaal links laten kiggen, Guido op zijn ziel geven en weer verder leuteren over krop sla cirkels in hoogpollig gras. La trieste van eerste rang van 2 ramptoeristen die voor het gemak zelf geen goed artikel weten in te koppen dan commentaar en duivel uit het foosje gezang.
   Klapscheet en hezahozaza we hebben gewoon geen interesse in jillie gezweefteefwedstrijdje maar in serieuze bussiness.
   What else, mister lunatic nr zoveel??!

  14. tsja, Guido kan het bij sommigen nooit goed doen, een artikel waar geen angst of dreiging in zit en nog krijgt hij de volle laag over angst en dat je voor liefde moet kiezen en dat graancirkels je dik maken en weet ik veel wat voor gezeik uit de loonyclub.

  15. As anyone can understand by studying the Sumerian texts, Nibiru means the crossroads and when Nibiru is mentioned as being a celestial body, it is describing the movement of Jupiter across the sky. When Nibiru is mentioned in any other way it is referring to the City which was more ancient than Dilmun, the home of the gods and where the Anunnaki created humanity. Nibiru is where the microcosm meets the macrocosm and it was the Garden of Eden on earth. Nibiru is the kingdom within that is manifesting without. Imagine that Nibiru is the shadow of Earth and while we are going through the alchemical process of the Hieros Gamos, the shadow reality of the past is being assimilated and integrated into our reality and manifest the inner kingdom of God in the outer.

   The roots of the tree of life
   http://youtu.be/wfLvZn8eMs8

  16. Paheto zit kennelijk, volgens eigen redenatie, vol met ‘angst’. Want liefdevol zijn je boodschappen niet écht te voelen. Vol schelden, minkukelen, jezelf naar boven duwen, door de ander klein te maken. Wellicht is het verstandig dat je zelfstandig je reacties vanaf nu achterwege laat..? Er is namelijk ook een andere manier. (Maar dat je helemaal uit Griekenland op deze site komt, om je negativiteit en betweterigheid te manifesteren, is wel bijzonder..)

 3. absolute top deze message in een bottle; dit had ik effe nodig, om meer onbezoldigd onbelast verder te kunnen… zeker weten dat het zoiets is en is geweest, de kosmische sleutel woorden “harsh environments” zijn lange tijd bij mij blijven hangen, in een voor jou volstrekt onaangepaste onvriendelijke vreemde wereld zien te overleven; Aliens, dat is de lading voor mij, je bent hier, maar het past niet goed, dit is de context. Mijn dubbel verstaagde sjorlijnen naar de betonnen bolders op de wal zijn fiks aan het rekken en vieren, regelmatig wegdrijven into de wide wide open wijdsheid, onderweg drie punts sterretjes schieten ter globale oriëntatie, de preciese coördinaten zijn niet nodig, ergens op het noordelijk halfrond, de dieptemeter doet de rest, uit de buurt van de rotsige klippen blijven, wat kan ons die gebods en verbodsborden van de ouwe structuur nog bommen, go met de flow, vinden ze me gek, dan vinden ze me maar gek, voor mij zijn hun zelf raarrrrrrrr, die beoordelaars die het zo goed weten te weten, over hoe het moet en hoort en hoe het was en zal zijn, volgens de standaard meetlat der pollster politieken.

  http://www.thefreedictionary.com/pollster

  The Alien Agenda – What THEY don’t want you to know, Simon Parkes New Horizons 2014
  http://www.youtube.com/watch?v=Igs5LahKkIQ

  Tom Petty And The Heartbreakers – Into The Great Wide Open
  http://www.youtube.com/watch?v=xqmFxgEGKH0

 4. Je mag niet alles als onwaar bejegenen, er zit wel degelijk denken achter dit concept van mogelijkheden.
  Bewezen door archeologische artefacten gevonden en gedateerd, dat de mens al 2.2 millioen jaar op deze planeet verblijft.
  Er zijn heel veel gissingen en hypothesus bij nodig, om tot een sluitend verhaal te komen over de Annunaki, een doorslag gevend gebeuren is de Dogon Tribu, die wel degelijk het over bezoek heeft van sterren reizigers, het niet te betwijfelen de bewijs, hier is dat zij de zuster ster kenden van Sirius, die met het blote oog niet te zien was, en pas veel later opnieuw werd ontdekt.
  Het zijn natuurlijk maar kleine stukjes van deze puzzel, maar hij wordt toch steeds groter en duidelijker, we shall see !

  1. … en de mens is geboren en geëvolueerd uit het water. Heeft niets met Goden te maken maar met natuurlijk leven. En als er Goden zouden bestaan dan zijn we het volgens mij zelf. Alleen we gedragen ons er (nog) niet na en zo blijven we zitten met onze minderwaardigheidscomplexen met bijhorende klaagzang en wijzende vinger naar anderen terwijl we het immer zelf zijn. Kijk maar naar de Egyptenaren en hun Tempel (Piramide van Gizeh) en wat zij tot stand hebben gebracht doordat een heel land hun handen samenbrachten. En wij vragen ons maar af hoe ze dat hebben kunnen doen en maar kijken naar antwoorden buiten ons en in de verre hemel. We zijn gewoon vergeten wat waarlijke éénheid tot stand kan brengen. Beweer niet dat er geen hogere (menselijke) inspiratie bij betrokken was geweest want er is wel meer maar ik denk dat we daarvoor beter bij ons zelf kunnen blijven.

  2. KEZA, nou nou beetje schraaltjes deze opstelling, heeft U zich wel eens afgevraagd hoe groot ons heelal is, en ook dat wat de mens kan bedenken, filosoferen, uiteindelijk daadwerkelijk mogelijk is, op de aan gegeven tijd dat wel, maar de Science maakt nog steeds voortgang.

  3. @ Keza
   het waren de egyptenaren niet die de piramide bouwden…….En om te evolueren tot het wezen dat we zijn op dit moment ontbreekt ons gewoon ten ene malen de tijd( daar is de wetenschap het ondertussen schoorvoetend wel mee eens)Wel ben ik het met je eens dat we nog niet half schijnen te beseffen wat we in eenheid voor elkaar zouden kunnen krijgen.

  4. @ jenne

   Nou jenne zo groot is het heelal nu ook alweer niet. Neem maar alle zandkorrels (Microkosmos) hier op aarde. Zijn er meer dan alle sterrenstelsels bij elkaar en laten we ook het Universum in ons eigen lichaam hierbij niet vergeten. Nooit ‘inside the human body’ gezien?

   http://www.bbc.co.uk/programmes/b01nln7d

   http://www.bbc.co.uk/programmes/b01102yg

   Deze series zijn wel via youtube of torrents te herbekijken.

   @ Marcel

   Hoe is het daar in 5D? 🙂

   Zelf ben ik ervan overtuigd dat met de juiste kennis een paar honderduizend man wel een piramide voor elkaar te krijgen. Ik vergelijk het bouwen ervan een beetje met magiërs. Ze houden ons van de voorgrond en leiden ons bewustzijn naar de achtergrond terwijl ze op de voorgrond de truc doen en als we ene keer de truc uitgelegd krijgen is het zo eenvoudig als wat. Ik denk bij de Piramide ook die richting uit. Heel veel hand en voetwerk met heel eenvoudige middelen die wij met ons ingewikkeld bewustzijn niet meer kunnen bedenken. Maar hé als er zijn die aliens overal graag de schuld aangeven..so be it.

  5. O ja nog iets prachtigs van je…

   “Ontvoeringen , vee- verminkingen ,energetische invloed uitoefenen, e.d. laten we dan voor het gemak maar even helemaal weg? ”

   Dus jij gelooft dat er hier aliens zijn die zo hoog technologisch zijn dat ze van weet ik veel hoever kunnen reizen om hier te doen aan zeer onbewuste daden maar voor de rest laten ze ons met rust?

   Nou, als dat in mijn ogen werkelijk zo zou zijn dan zou ik waarlijk moeten beven op mijn stoel want dan zaten we pas met een heel groot zwart ei boven ons hoofd want dan waren we onze wereld binnen de kortste keren kwijt.

 5. O ja nog iets prachtigs van je…

  “Ontvoeringen , vee- verminkingen ,energetische invloed uitoefenen, e.d. laten we dan voor het gemak maar even helemaal weg? ”

  Dus jij gelooft dat er hier aliens zijn die zo hoog technologisch zijn dat ze van weet ik veel hoever kunnen reizen om hier te doen aan zeer onbewuste daden maar voor de rest laten ze ons met rust?
  Nou, als dat in mijn ogen werkelijk zo zou zijn dan zou ik waarlijk moeten beven op mijn stoel want dan zaten we pas met een heel groot zwart ei boven ons hoofd want dan waren we onze wereld binnen de kortste keren kwijt.

  1. @keza
   Raaskallen kan een ieder,werkelijk nadenken vergt iets meer. Conclusies trekken is nog weer lastiger blijkt wel. Je legt mij woorden in de mond , en denkt dat je weet hoe ik in elkaar zit.
   Hoezo zijn energetisch invloed uitoefenen, vee verminken en mensen ontvoeren voor medische tests, onbewuste handelingen ??? You lost me there!Zo ven jeetje ik heb net per ongeluk onbewust vee verminkt en iemand ontvoerd. En dan het angst scenariootje dat je even schetst dat slaat werkelijk als een tang op een varken. Het doet me wel ernstig twijfelen aan de door jou gebruikte logica in andere comments. Doe eens wat huiswerk en praat dan weer eens voorzichtig mee zonder gelijk ion oordelen uit te schieten , succes.

  2. Dat zegt meer iets over jouw dan over mij maar ja zo’n kinderachtige reacties komen altijd op te proppen als er opeens gaatjes gevonden worden in bepaalde geconditioneerde geloven van het individu. Doe zo verder zou ik zeggen…maar mij niet meer gezien. Nog veel plezier met tegen je eigen te praten zonder opening voor verandering.

   Is toch raar dat mensen graag verandering willen maar tezelfdertijd doen en willen ze niet anders zien dan hun eigen grote ikje. Ik hoop alleen maar dat ik nog maar een klein ikje heb want dan heb ik zoveel niet meer af te leggen maar ja ieder zijn/haar eigen op zijn/haar eigen pad.

   ps. ben benieuwd op de egoïsche reactie van je maar lezen zal het niet 🙂

   Tja kinderachtigheid trekt immer kinderachtigheid aan alleen jammer dat we ons nog dienen te verlagen en dat is dan weer een onbewust trekje van mijn klein egoïsche ikje 🙂

  3. KeZa, uit je woorden proef ik angst voor ‘Stel je voor, dat het écht zo zou zijn’.. Ik zie dat je daarmee worstelt. Zoals velen.

   Maar waarom iets ‘afkeuren’, met de grond gelijk proberen te maken, ja zelfs je gelijk gaat proberen te halen/bewijzen, als je er feitelijk niets van KUNT weten..! Het is een beschermingsmechanisme in het menselijke zijn, dat we ‘cognitieve dissonantie’ noemen.. Emotioneel afstand nemen, terwijl je daar een reden/oorzaak voor vindt, tracht te vinden. Zo kun je alles wat ‘bedreigend’ is, ridiculiseren, waardoor het behapbaar wordt bijvoorbeeld.

   Maar met een simpele, intelligente redenatie over, en met open blik kijkend naar de onmetelijkheid van onze ruimte/het heelal, het besef van het bestaan van vele miljoenen jaren BESTAAN (miljarden eigenlijk!), het besef van de ZEKERHEID van leven-elders’, dat ons honderduizenden jaren voor ligt.. Maakt dat je niet gewoon stil..? Om deze tekst in stilte willen verteren..? Bij jezelf afvragen.. ‘Stel je voor’... Ipv afwijzen, ridiculiseren etc. etc. Het is toch zo simpel lijkt me..

  4. @ keza

   Zo verwonderlijk goed hoe jij hier weer een prachtige Cropcircle afdruk hier achterlaat in je manier van Meesterlijk omschrijven, wie is nou sterker in het stukje tekstkolom van een handteking achterlatend Jij of Marcel en wie o wie laat het kaf van het koren goed naar behoren weer achter? Over raaskallen gesproken ik doe daar graag aan mee… Wedden dan ik ga winnen, jij en Marcel hebben dan gewoon het na kijken en Guido zal hoogst waarschijnlijk zijn wonderlijke Gouden Gum weer in de strijd moeten gooien. ~ Deze gruwelijk reactie is weeeeeer verwijderdt ~ Zie het gebeurd gelijk, mijn gehoon wordt gelijk verwoord.

   M.a.w. KezA & mijn Broeder Marcel; blijf beide bij uw leest! en/of ga beide een plezant cirkel ergens maken en kijken of er aardse bezoekers bij komen om te helpen. Misschien is het op latere hand nog leuk met een lekker koud schuimend koren biertje toe.

 6. Tja Marcel, als jij al denkt in 5D te verkeren dan kan ik best wel begrijpen dat je mij niet meer kan verstaan want zo hoog zit ik nog niet. Net hetzelfde verhaal weer als hieronder ppffff en dan denken dat men denkt te denken.
  “marcel w in 5d 15 mei 2014 om 22:44
  @keza
  Raaskallen kan een ieder,werkelijk nadenken vergt iets meer. Conclusies trekken is nog weer lastiger blijkt wel. Je legt mij woorden in de mond , en denkt dat je weet hoe ik in elkaar zit. Hoezo zijn energetisch invloed uitoefenen, vee verminken en mensen ontvoeren voor medische tests, onbewuste handelingen ??? You lost me there!Zo ven jeetje ik heb net per ongeluk onbewust vee verminkt en iemand ontvoerd. En dan het angst scenariootje dat je even schetst dat slaat werkelijk als een tang op een varken. Het doet me wel ernstig twijfelen aan de door jou gebruikte logica in andere comments. Doe eens wat huiswerk en praat dan weer eens voorzichtig mee zonder gelijk ion oordelen uit te schieten , succes.”

  Dat zegt meer iets over jouw dan over mij maar ja zo’n kinderachtige reacties komen altijd op te proppen als er opeens gaatjes gevonden worden in bepaalde geconditioneerde geloven van het individu die denken te denken. Doe zo verder zou ik zeggen… maar mij niet meer gezien. Nog veel plezier met tegen je eigen te praten zonder opening voor verandering.
  Is toch raar dat mensen graag verandering willen maar tezelfdertijd doen en willen ze niet anders zien dan hun eigen grote ikje. Ik hoop alleen maar dat ik nog maar een klein ikje heb want dan heb ik zoveel niet meer af te leggen maar ja ieder zijn/haar eigen op zijn/haar eigen pad.

  ps. ben benieuwd op de egoïsche reactie van je maar lezen zal het niet 🙂
  Tja kinderachtigheid trekt immer kinderachtigheid aan alleen jammer dat we ons nog dienen te verlagen en dat is dan weer een onbewust trekje van mijn klein egoïsche ikje 🙂 Ben bij deze uitgeschreven… veel succes voor diegene die in het bootje stappen met deze twee kortzichtige heren. Verloren moeite en energie!

  1. We zullen je missen joh, als kiespijn, dat dan weer wel, maar toch missen.
   We hebben het al vaker over gehad dat de reacties een verdieping kunnen betekenen onder een artikel, daarentegen kan slap gewauwel ook het tegenovergestelde effect hebben. Waar kies je voor?

  2. Weet je C&M wat een leuke film voor jullie zou zijn om eens naar te kijken? Don Peyote.

   Kunnen jullie eens heerlijk jullie zelf in de spiegel kijken. Zal jullie goed doen…

   En ook spijtig dat er hier totaal geen sprake is van enig moderatorschap. Dat men zomaar zonder enige reden zo kort op de bal van een anderen mag spelen?

   Nou, ik heb het hier ook in ieder geval gezien. Meer dan haantjes die vechten om hun waarheid zegt meer dan genoeg over het peil van conversatie dat hier te verwachten valt.

   adieu!

  3. dag sophie en scheld lekker verder tegen de spiegel die je voorgehouden wordt.

  4. @ sophie
   Sorry hoor dat ik de tijd ver voorbij ben dat als ik een drol te geven had, ik er voor het gemak van de ontvanger een gouden papiertje omtoe deed. Nu is het simpel, what you see is what you get, bevalt het niet neem je het gewoon niet aan .Zeuren om een gouden papiertje is verder zinloos bij mij.

  5. C&M = dat Cozmic en Marcel?
   Kan die vage trut niet wat duidelijker zijn?
   Geen idee waar dat gedrocht het over heeft, kan me eigenlijk niet boeien.

  6. Dag Sophie, door deze woorden hier allemaal neer te schrijven, doe je preciés het omgekeerde van wat je zegt te doen. Een hennetje in de hanenstal.. hahaha 🙄 Je bent en blijft welkom hoor. Maar wees wel een beetje alert op je eigen wereld vol aannames en retoriek..

  7. @ Coz 10.1

   Mooi verwoord; “k ben gestopt om negativisme te bestrijden, dat leidt nergens naar.”. Maar de praktijk is toch weer anders van aard, het zet zich weer teveel af in aards 3D dualisme. Ach lol zijn regelmatige berispingen die terug keren met goede bedoelde ondernoden. Enne je houdt van terug porren of niet….

 7. Gewoon weer een nieuw geloof, ik geloof het niet. Alles is toch per definitie maya, het komt, het gaat, of die aan hun nakies er nu wel of niet zijn geweest. Ze kwamen, ze gingen. Of ze nu prutste met dna etc. maakt me ook geen flikker uit. Ik leef, NU en ik zeg dat dat zelfs een illusie is. Weinig wakkeren te vinden helaas. Wees getuige, bewustzijn, de rest is bullshit.

  1. En dan zeggen dat anderen met oude koeien komen, met woorden van anderen. Hihi, zie je de spiegel? Echt dom dit. Maar goed, geloof is ook dom.

  2. ‘Malicious joy’” always emerges out
   of a feeling of inferiority. Therefore a
   human Being, aware of this emotion,
   is slightly delighted, if he sees another
   human Being occupied with similar still
   unresolved dramas. This condition is
   inadequate for a prospective Master
   It is time, to bring empathy into your life,
   discard pity and let go of maliciousness.

  3. boze Martijn weer om de hoek met wederom niks te melden, hoop herrie, geen inhoud, hooguit wat 2e hands crap. Maya de aambei

  4. Ik ben niet boos, hooguit een beetje verdrietig. Ja, ik ben aardig leeg. Leegte is het ultieme, daarin komt alles in dit hele universum op en gaat weer ten onder om weer als andere vorm te verschijnen. Doe mij het vormeloze maar, dat is ten minste eeuwig hetzelfde, altijd al zo geweest.

  5. Absoluut MARTIJN, dat is ook een mogelijkheid, een vormloze vorm in een lege leegte, een brok bevroren steen wat door het heelal raast, ja waar heen MARTIJN, aan jouw de keus, niets is eeuwig ook de lege leegte niet, alles is op weg naar het einde, en achter de finish begint het allemaal weer op nieuw, want wat is leegte, stilte eenzame stilte misschien, want in leegte vind je eenzaamheid, en eenzaamheid leidt tot de vreemdste gevoelens, die van onmacht om je te vermeerderen, te doubleren, je uit te spreiden als een olie vlek op het water, de hele eenzame lege leegte te vullen met jouw zijn, met jouw denken, probeer het maar MARTIJN, vul het lege op met jouw gevoel, je positieve warmte van denken en doen, laat je denken resoneren laat je denken zoemen als een zwerm bijen, maak de leegte vol en gelukkig, verban de eenzaamheid.

  6. Een schilder legt zijn student uit hoe bepaalde kleuren te mengen om bijvoorbeeld de kleur van de zee, de lucht en de wolken goed weer te geven. De leerling zegt heel gevat; maakt niet uit want er zijn maar drie basiskleuren, daar zijn alle kleuren uit opgebouwd. Maakt niet uit welk mengsel je maakt, het zijn altijd 3 basiskleuren.
   De meesterschilder legt zijn penseel neer, stuurt de ezel weg. Jaja, 3 kleuren mompelt hij. Maya, illusie, gelul uit de kleuterklas.

  7. Jenne, de leegte geeft ruimte voor alles, dus eenzaamheid verdwijnt. Alleen zijn is soms best prettig. Al EEN zijn is het mooiste. Een met alles, alles mag en kan en dat allemaal in de leegte. Tis een ying yang spelletje van God of zo…

  8. Ja Cozmic, als je wilt leren schilderen dan moet je niet met zulke dingen aankomen. Ik weet alleen dat ik geen (nieuw) geloof nodig heb want ik heb er niks aan. Jouw verhaal, niet het mijne. Mijn verhaal gaat over minder kennis, het jouwe over meer kennis. Ach, wat maakt het ook allemaal uit. Op het einde van de weg komt alles toch weer tezamen. Hoe lang dat duurt is slechts perceptie van de geest. De werkelijke getuige kent geen grenzen. Ook geboorte en dood doen hem niets.

  9. Wie een lege maag heeft, moet een lekker biertje hebben om hem te vullen. Hierbij geef ik jou maar weer eens een Palm voor het genot…

  10. Tijntje, dit is geen verhaal over een nieuw geloof, wel over inzichten.
   Over de goden van weleer , de annunaki, Ra en Horus is veel te vinden. Wat nu als er een stukje van het hele verhaal zonder dualisme verschijnt?
   Ik was me zeer bewust toen ik dit naar Guido stuurde dat er veel negativiteit zou loskomen. En weet je, kan me niet boeien, voor velen is dit een puzzelstukje wat ze verder helpt en dat is de enige reden waarom ik dit soort info deel. Afzeikers en negativisten, religieusgestoorden en heel de rotrest zullen mi een biet wezen.
   Zal voor jou wel weer maya zijn, waarom reageer ik eigenlijk op jouw gesmurf.

  11. Martijn, we weten alles al, alleen moeten we het ons weer herinneren.
   Het weten is ingebouwd is mijn stelligste overtuiging door ervaring.
   Dus wie herinnerd wat, maar wat is niet het volledige weten.
   Troostrijke gedachte, dacht ik zo 😉

  12. En Martijn, wel mooi opgemerkt, streven naar meer of minder kennis.
   Kennis als zoektocht kan hinderen om bij je eigen weten te komen.
   Ik ken mijn eigen tochten, en niets kan tippen aan mijn eigen weten.
   Dit weten is vooral het weten van een niet weten, lekker paradoxaal, maar wel zoals ik het al sinds jaren ondervind.
   Dus wat is weten, als het gaat over het verleden, wij waren daar niet bij.
   Misschien kan GPS ons ergens verder helpen, plaatsbepaling in het verleden, nu en toekomst.

  13. Heel goed Anna.
   Het frappante is dat wanneer iemand dat weten activeert, er een lading bagger uitgestort wordt. Was ingecalculeerd 😉
   Nogmaals, er was een tijd dat de reacties onder een artikel verdieping brachten, nu komen er naar het lijkt alleen maar bittere figuren hun gal spuwen, maakt niet uit wat een artikel brengt.

  14. En Coz, ik ben nog steeds benieuwd naar jouw aangekondigde intentie om over tijdlijn springen te verhalen.
   Denk dat dát een groter issue is namelijk…

  15. Coz, die bagger is denk ik domweg een brevet van onvermogen.
   Wie weet hoe het zit uiteindelijk?
   Ik weet iets, maar weet niet alles, echter als ik iets weet zou ik holografisch gezien ook alle moeten weten.
   worstel met dat thema…

  16. En Coz, kijk om de zoveel tijd in de catacomben van WTK…
   Eigenlijk is er niets veranderd…
   Het is als de vier jaargetijden.
   Ik vind het mooi te zien dat mensen in dát opzicht geen ene spat veranderd zijn.
   Wat ik wel graag had willen zien dat mensen na jaren iets meer begrip en liefde voor elkaar zouden kunnen vinden.
   Maar dat is kennelijk ook een getijden, danwel een vierjaar getijden kwestie.
   Duikend in de catacomben, geen nieuws onder de zon dus.
   Althans, zo komt het op mij over 😉

  17. Anna ik wil niet oppervlakkig blijven, maar we staan gewoon aan de voor avond van een geheel nieuw begin. Die in de dungeons blijven hangen wordt je niet wijzer van, maar verder kijken waar we naar toe kunnen is iets veel beters, zeker als we het gaat doen met een hart voor de zaak. De rest houden we lekker groen zoveel mogelijk.

  18. Anna, over tijdlijnen, dat zit verwerkt in wat ik doorgegeven heb, niet als kant en klare kost. Als men wil dan zou ik iedere week een verhaal op WTK kunnen zetten waar men van met de oren gaat klapperen.
   Dat is niet mijn missie, ik schrijf ook steeds dat zij die herkenning vinden het begrijpen. De rest gaat er alleen maar tegen in met hun waarheidsargumenten. Dat is okee, is ingecalculeerd.
   Voor wetenschappers is tijd lineair……

  19. Paul,
   Ik geloof niet in een nieuw begin… We staan niet aan een vooravond, we staan op een punt in de eeuwigheid. Eindeloos dus.
   Wel een transformatiepunt, maar die zijn van alle tijden in de eeuwigheid.

   Coz, met lineariteit is niets mis denk ik.
   Wetenschappers hebben heel veel betekent voor onze samenleving én nog steeds.
   Ik zie het maar als een linkerbreindominantie.
   Ik ben als creatief rechterbrein georienteerd, maar als wanttoknower ook linkerbrein georienteerd.
   Beide vind ik belangrijk in de context van het menselijke bestaan.

   En Coz,
   Ik zou het geweldig vinden als er iemand was die elke week met een orenklapperend verhaal kwam.
   Dus please, laat je jezelf niet weerhouden!
   Laat maar weten, waar ben jij bang voor?
   Wekelijks hier weer artikelen…
   Het enige waar je bang voor kan zijn is dus kritiek?
   Schijt aan kritiek zou ik zeggen, vertrouw jezelf.

  20. Nou Anna, ik zou zeggen, neem het voortouw. Laat je beste/eigen kanten zien, ben benieuwd. Zet ‘m op 🙂

  21. Een lijntje voor de transformatie;
   http://www.janosh.com/nl/work/artpage/49
   Eigenlijk is iedere dag een tijd van transformatie, klein of groot. In het ziele aspect gezien is het de weg van de beleving, de reis. Het ervaren van het onervarene, steeds te groeien en dichterbij te komen naar de eenheid van alle zielefragmenten. Het is wel hoe sterk je ziel op dit ogenblik, je bent hier slechts een fragment van je overziel, daar op aandringt om meer te vergaren. Ook komt de compassie om de hoek kijken dat alles in liefde wordt aanvaard om het completer te maken in al zijn facetten.

  22. @C
   Hopeloos vast houdend aan de angst-behoefte draaide C zich nog eens lekker om in het Nieboeboe-bed en kroop van angst onder de dekens hard uitroepend: Zie je nu wel dat Nieboeboe bestaat.

   C, geen kennis hebbend van het bewus-tscheppend vermogen van de mens, koos C wederom voor angst.

  23. En wederom zo’n gezellige zaterdagmorgen reactie van Pah. Mooi weer hè?

  24. @ Pahetro

   Ik wist niet dat je de slaapkamergeluk van C. bent.. Uit angst zou hij je gelijk ter plekke je graag heel stevig willen omarmen. Verstikkend wil ik graag toevoegen.

  25. The Matrix is oid, een oudje voor retards die nog gevangen zitten in het systeem. Als je op de Edge of Tomorrow zit ben je al een stuk verder mits je het begrijpt waarom het draait.
   http://www.youtube.com/watch?v=vw61gCe2oqI

   Maar zo erg vernieuwend ben je nog niet mijn beste… Als Wapen!

  26. Zielig geneuzel tegen een persoon die op prachtige wijze een beschouwing neerzet die een ieder te denken zou kunnen geven. Egootjes die zich alleen ten koste van een ander kunnen manifesteren, en in hun hoogmoet zichzelf verheven achten daarom.
   Geneuzel over “de leegte”die de toeschouwer dient te boeien( wel erg veel interventie voor een toeschouwer overigens , beetje hooliganesk, veel schreeuwen en niet leven wat je predikt)
   Neen gelukkig maar dat coz zich had voorbereid op al die onzin , doet helemaal niets af aan een prachtig artikel . En een ieder die het lef heeft tegen cozmic te schreeuwen , zou beter zijn eigen visie in een artikel kunnen verwoorden , kijken of het je lukt.
   Iemand afbranden is zoooo makkelijk maar zelf een artikel schrijven zie ik geen van de schreeuwers hier doen!

  27. Ik tel maar 2 schreeuwende EGOOTJES de rest is sllemaal Coz gezind tpt de laayste der Annunikanen. Wel iets gerichter schrijven Mars je gooit vriend en vijand nu op 1 hoop…

  28. Beste cozmic? 9,19

   Net een boek weggelegd na het wederom te hebben gelezen, ” great essays in science ” ; de Schrijvers geef alleen hun achternaam, Asimov, Carson, Darwin, Dewey, Einstein, Fabre, Freud, Gould, Huxley, Huxley, James, Nagel, Russell, Sagan, Thomas, Wells e.a.
   geven allemaal hun individuele denkwereld, er zit natuurlijk een muzikaal ritme in, het voerd naar de toekomst, maar echt overzien kunnen zij de som van hun denken ook niet, en sommige zijn helemaal niet zo vooruitstrevend als dat je zou verwachten, sommige zelfs zeer behoudend, Einstein preseerde het om de Quantum theory niet echt te aanvaarden, terwijl de Quantum theory veel revolutionaider is als de theory of relativity.
   Ben bezig een boek over tijdslijnen/energielijnen te zoeken.

  29. Ingecalculeerd zegt ie. Dat zegt mij genoeg. Ik wil je niet onderuit trappen, alleen een beetje zeggen dat je met kennis er nooit gaat komen. Ingecalculeerd, dat zeggen politici, wetenschappers e.d. geen mensen die de bron hebben terug gevonden.

  30. Wat ik zie is dat Anna een wijze vrouw is ergens en dat Marcel bv. eens in z’n spiegeltje moet kijken, slaat helemaal nergens op namelijk. Je meet met 2 maten, Paul en Cozmic. Pfff….

  31. LOL begrijpend lezen is al een kunst en als toeschouwer je bek houden helemaal , ach het is allemaal maya idd. Heerlijk die leegte niet?

  32. Martijn, bovenstaand comment reduceren tot eerste 10 woorden en je begint weer hout te snijden 😉

  33. Het is lachen, wie dat kent wat ik ken, die zal snappen wat ik bedoel. Tis een lastige.

  34. Spirituele ego’s en clubjes vorming doe ik niet meer aan. Alleen de essentie is interessant. Wie of wat is nou werkelijk God? Wel eens een beetje aan gesnoven misschien? Het is geen grapje hoor, ga eens echt diep, voorbij al je kennis, voorbij het akasha collectieve denken, zoek God eens echt op. Of geef het een andere naam, God is ook zo’n klote bewoording, ga voorbij de woorden, wees stil, wees getuige. Dan zul je het begrijpen.

  35. Zou het niet fantastisch zijn, Martijn, als iedereen op jouw en Paheto”s verhoogde staat van bewustzijn zou zijn? Kunnen we collectief hier niets zitten te melden en alles wat een ander schrijft afzeiken, want het is satanisch en toch maar Maya. Satanische Maya, leuke bij naam. bzzz
   Wie iets te melden heeft geven we een label van spiritueel ego, zodra je weerstand krijgt van meerderen dan noem je het een clubje, eventueel een clubje met een spiritueel ego. Niks te maken met jouw leeghoofdige gezeik want het zijn ZIJ die het niet snappen, jij bent duidelijk, je hebt namelijk niks te melden en alles wat jij niet hebt te melden is spirituele egoshit en Maya.
   Neem je nog adepten op in je kerk der leeghoofden?

  36. Paheto ken ik niet Coz, jou een beetje. Ach, je snapt toch wel dat ik een beetje moet f*cken tegen jouw nieuwe geloof? Ik geloof het namelijk niet. Is dat een probleem? Ben je blij als mensen in je verhaal geloven? Of ben je blij dat ze er tegenin gaan? Vind je jezelf geweldig omdat jij dat uit het akasha archief kan toveren? Of doe je maar net alsof je interessant bent? Allemaal ego. Maakt mij niet uit jong, maar ik zeik je toch wel af tot je eindelijk je werkelijkheid hebt gevonden. Ik neem namelijk heel anders waar dan de meesten en dat is niet vanuit ego zo bedoelt. Ik kijk als getuige en zie soms dingen waar anderen niet zo goed mee overweg kunnen. En inderdaad, als de mensen het eens allemaal door zouden hebben, dan hebben we elkaar helemaal niks meer te zeggen. Gaat nog ff duren ben ik bang. Zoveel gezever in de ether…

  37. Begrijp ook goed dat het niet te begrijpen is. Alleen ervaring brengt je verder. Dan zul je eerst van je angsten af moeten komen, totaal leeg zijn is best eng… Maar daar vind je het Goddelijke en je bent het zelf.

  38. Hier valt geen artikel over te schrijven, er zijn wel boeken over, ik heb niks te zeggen. Wees stil, laat alles in je maar komen en oplossen en dan ineens, dan worden waarnemer en het waargenomene een. Dan blijkt er iets in je te zijn dat oneindig is. Het was er altijd al, geniet ervan 😉

  39. Heerlijk 😉
   Ik ben dol op de retoriek van eenzame meneren. Bodemloos, oeverloos en agressief reagerend op alles wat hun werkelijkheid aantast.
   Inhoudsloze dozen zijn er een juweel bij, ze galmen slechts een mantra die verklaart dat een ieder er naast zit, en dat klopt ook want niemand kan in een lege doos zitten, inhoudsloos zou dan niet meer van pas zijn.
   Het constante gevecht met de wachter op de drempel maakt ze verbeten, die enge buitenwereld buiten de lege doos GRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

  40. Ik keek net naar de boom achter ons huis, ineens vol blad, ik geef het geen naam, het is zo mooi. De verwondering is wat het leven mooi maakt. Ach en dan heb ik nog een vrouw en dochter al 12 jaar, het is zo mooi. Toch is alles maar tijdelijk. We hebben ook een zoon in de hemel en ja, dat is voor een gewoon mens minder mooi. Maar voor mij is ook dat mooi. Hij is er in de zon, de wind, de bloemen die ik zie op mijn pad. Ach, alles is tijdelijk behalve dat ene. Het bewustzijn, de getuige zijn van alles wat is. Het komt op, het vergaat, alleen de getuige bestaat voor altijd.

  41. Heb je ook kinderen Cozz? Wij hebben er een op aarde en een in de hemel.

  42. Effe een traantje wegpinken hoor.
   Ik snap nu volledig waarom je alles afzeikt zonder argumenten.
   De leegte is gevoelloos daarom kies je voor de leegte.
   Als je het niet snapt is het maar Maya.

  43. Vertel eens iets cozmic wat zijn volgens jou de drijfveren van de annunaki en de mens?

  44. Ach, de eerste dooie die ik ooit gezien heb en heb vastgehouden, dat was mijn zoon. Best pittig. Zijn van die ervaringen die je niet kan delen met iedereen.

  45. M’n vader heeft nooit een traan gelaten in heel m’n leven niet maar toen kon die het toch ff niet inhouden. Ach, peanuts voor een ander misschien maar goed, het komt zoals het komt. Onze zoon is van veel ellende bespaart, zo kun je het ook zien. Regelrecht naar de hemel gevaren, haha.

  46. Martijn, dit is heftig. Dat wens je niemand. Vooral voor je wondermooie vrouw (zag vandaag een foto bij Jan) moet het een zware tijd geweest zijn. Je blijft ergens toch verbonden, uiteindelijk blijft de liefde…

  47. Martijn,
   Zoals Monika al zegt, dat is heftig!!!
   Bewondering voor jou dat je dat hier uitspreekt.
   De chat was altijd een plek voor dit soort zaken…
   Maar idd deze functionneerd niet meer.
   Mensen zonder deze ervaring kunnen zich dit meestal niet voorstellen.
   Het hangt van het invoelingsvermogen af om de impact te kunnen begrijpen.
   Meestal moet je hiervoor eerst de nodige verlieservaringen hebben gehad.
   En dan nog helaas.
   Velen verstoppen hun verdriet, lijkt meer gemakkelijk, maar is het mijns inziens niet.
   Vind het dapper dat je het hier op front verteld hebt.
   Mijn grootouders hebben in een gezin van elf kinderen, twee kinderen verloren op jonge leeftijd, het heeft hun hele leven getekend.

  48. Zie Anna je had Martijn moeten hebben en niet mij want wij hebben geen dood geboren kind ooit gehad, daarom ook nooit verdriet gehad. Je hebt toen de energie van Martijn aan gevoeld en op gpakt. Vaudje, FF Apeldoorn bellen dan maar. Maar het is je allang vergen hoor…

  49. Paul…
   Ik heb toch echt wat anders begrepen als je het niet erg vind.
   Ik ga dat hier niet invullen want vind dat niet oke namelijk.
   Misschien dat je er zelf iets over wil zeggen.
   Misschien heb ik alles verkeerd begrepen namelijk…

  50. Anna dat bedoel ik nou, het hele struikelblok van jou, zo zonde, er was hier niets, foutje van de natuur. Daarom ook geen verdriet gehad.. Probeer het al heel lang stees weer aan te geven bij je. Ergens wou dat ik kinderen had gehad maar tja er is nooit om getreurd. Precies het zelfde idee dat we lid an een clubje zijn, ja dat was ooit van jou clubje met Hyper… en dat was erg gezellig altijd! Snappie?

  51. Nee Paul, ik snap je reactie helemaal niet als je het niet erg vind.
   En wordt ook behoorlijk pissed off.
   Maak het niet anders dan het was…
   Zo ging het niet en zo was het niet.
   Ik een clubje met Hyper?
   Laat me niet lachen zeg.
   Ga je schamen Paul, word hier behoorlijk opstandig van namelijk!
   Mijn insteek was van meet af aan, dat mensen hier op Wtk elkaar eindelijk na zoveel jaren zouden ontmoeten.
   En dat Hyper met zijn condities jullie eens zou kunnen ontmoeten, leek me noodzakelijk na zoveel jaar Wtk ervaring…
   Dat ging even even goed totdat er een kink in de kabel kwam ergens.

  52. En nog even iets Paul,
   Ik ben het zo zat jou constant te horen over de door jouw vermeende struikelblokken van een ander.
   Begin eerst met jezelf, en als er dan nog iets overblijft, waarschijnlijk niet namelijk, want dan weet je dat je eerst je eigen shit moet opruimen voordat je uberhaupt een ander daarvoor verantwoordelijk stelt.

  53. Anna ik vind Hyper nog steeds perfect vanaf het prille begin en wil hem nig steeds dol graag ontmoeten. Je kan dat niet voor mij inkleuren helaas wat je we continue doet. Heb nog steeds die ene wens al wil Hyper het zelf niet meer. Dat geeft niet. Hij is gewoon okay! Punt uit!.
   Anna ik ga gewoon op de oude voet verder met mensen blij maken en of je daar nu niet mee overweg kan is geheel aan jou, ondanks mijn probleem van ovrrleven ga ik stug verder met mensen helpen met veel liefde voor hun dromen te kunnen uitwerken. Dan pas geef ik de pijp aan maarten if you don’t mind….

  54. We zullen wel zien wie er op de humbty bumpty road gaat winnen. Veel plezier toe gewenst … 😉

  55. Paul, dat schat je dus weer helemaal verkeerd in…
   Hyper wil jou ook graag ontmoeten.
   En hij was onder de indruk toen tijdens de Skype.
   Echt, neem dat van mij aan.
   jullie hebben wat gemeenschappelijk absoluut.
   Dus Paul, misschien dan maar zonder mij de boel opieuw hervatten.
   Kan nu wel, zonder mij was die Skype sessie met Hyper echt niet gelukt…

  56. Paul, en als ik het allemaal gedaan heb, geef please de pijp aan Maarten.

  57. Anna Hyper zit nog steeds in mijn Skype. Wat ik ooit dee voorbjullie beide deed ik met liefde voor jullie beiden en zo ben ik nog steeds al denkt men geheel anders over mij, daarom dat ik bv ook vpor O opkom, maar idem voor anderen die onderuit gehaald worden. Ik ben voor niemand bang zelfs niet meer voor de duivel en zijn oude moer, ben eigenlijk al overleden in Jan 2013. Mijn geestige geest spookt hier nog steeds rusteloos rond…

  58. Paul, ik ben voor de duivel ook niet bang gelukkig.
   Als ie me hebben wil dan moet ie me maar komen halen.
   Wat me goed zou doen, omdat dat mijn insteek van meet af aan is geweest, dat jij met Hyper weer opnieuw contact krijgt.
   En dan los ik wel op, genoeg oplosmiddellen hier op aarde.
   Ga ik eens effe lekker in de chemtrails staan.

 8. Er wordt veel geschreven over het dualisme, over het syntetisch dualisme, over goed en kwaad. Ik hoop dat men kan inzien dat inschattingsfouten tot catastrofe kunnen leiden, dat dat niet perse kwaad is, dat een oplossing vanuit de situatie een aderlating kan zijn voor alle partijen. Met de juiste intentie komt alles goed.
  Wie dit artikel niet begrijpt zou het beter niet lezen, dit gaat voorbij jullie drama en dualisme. Dit verhaal is bestemd voor zij die innerlijk al weten, ter herinnering.

  1. Ik ben gestopt om negativisme te bestrijden, dat leidt nergens naar. Vertel het verhaal dat je kent , misschien is het niet compleet en haakt een ander er op in. Het enige wat werkelijk kan resoneren is waarheid en zelfs waarheid kan vele vormen hebben. Reacties zonder toegevoegde waarde zijn dus letterlijk reacties zonder toegevoegde waarde. So be it.
   Slechts weinig mensen hebben toegang tot hun akasha geheugen, voor wie dit niet heeft zal dit artikel niet resoneren. Voor de kliene doelgroep is deze info.

  2. Dat is waar COZMIC, maar van een openbare site zo als deze behoord ook een didactische geest uit te gaan.
   Een discussie is bedoeld om bij elkaar te komen in het denken over.
   MARCEL heeft zo als jij zegt de schrijver gevileerd, maar op deze site zijn we uiteindelijk allemaal te gast, bij onze gast heer GUIDO.
   Heb zelf vaak genoeg mijn ziens wijze aan moeten passen door discussie met of lezen over, uiteindelijk is het leven van begin tot eind aanpassen, met wat je gegeven word.
   Met zachte hand bereik je vaak meer als de mensen af te wijzen, maar daar is geduld voor nodig.
   Nou ik wou even de scherpe kantjes er af halen, Vr. Groet.

  3. Top geschreven Cozmic, alleen een grote maar er achter. Echte waarheid is een gemeengoed voor allen die in harmony met elkander op Gaia willen leven en haar te beschermen. Soms is het dan niet uitgesloten een strijd aan te gaan met het negativisme om een echte waarheid te doen ontstaan. Het negativisme(waarvan je weet wie dit opwerpen)is relatief zwak echter kwam dit ook in het akasha denken voor en hadden zij de fouten niet gemaakt die alle ellende hebben veroorzaakt op Gaia door zelfzuchtig denken, beslissen en handelen.
   Soms is een strijd positief voor hen die een echte waarheid willen.
   Dan is is het voor hen geen optie om dan bij de pakken neer te gaan zitten. Dus; let it be.

   Niemand heeft het recht om voor mij en mijn ziel beslissingen te nemen en te bepalen hoe ik moet leven. Zolang je dat toe laat is het leven onmenswaardig en zielskleinerend. Of je nou akasha kennis/denken hebt of niet, het is niet het enige denken/kennis hebben.

   Zie in, dat het eigenlijk ook een beetje egoistisch is (het artikel)te schrijven uit zelfbehoud ten aanzien van een schone lei en dan maar voor lief te nemen wat men heeft veroorzaakt. De excusses aan het eind zullen door velen begrepen worden, maar dat geldt niet voor iedereen. Mijn hoop is dan ook gevestigd hereniging met oude zielsverwanten om alles te herstellen in volledige harmony.
   Echt wakker geworden mensen kunnen dat aan elkaar zien door het hoge energieveld om hen heen en kennis die zij bezitten met wijze woorden te handelen.

   Denk daar aan Cozmic, je woorden waardeer ik.

  4. Well C (#10) one thing that’s for sure U’re NOT that one, who nows…

  5. @ pahepo

   Je Engels is dat van Nature ook niet meer geweest zoals het moest zijn. Laag opgeleid zullen wr er maar weer uit concluderen…

  6. Ehjjj Paul 5/5 (#10.6) Je trilt nogal mee met laa-op-ge=leidt zijn hé !
   Je zou honderden argumenten uit de kast gehaald kunnen hebben, maar jij koos, van laag alooi, lage opleiding.
   Waarom ? Omdat het met jouw staat van zijn mee-trilt. That’s why!

 9. Een compilatie verhaaltje van uit alle hoeken samen geraapte en aan elkaar geknoopte theorieën.
  En dat alles overgoten met een sausje van ‘regret’. Hapt ook zo heerlijk weg.
  Voor als je nog niet naar bed wilt maar echt niets zinnigs meer te lezen hebt.

  1. @jasper
   Ik denk /vind het een mooi stukje werk van mijn broeder. Wel ben ik benieuwd naar de veel diepere en waarheidsgetrouwe weergave van jouw historischbewustzijn, dat zal wel heel wat beter zijn denk je niet? Dus brand los …. en heb je in het geheel nog geen idee wat te gaan schrijven houd dan gewoon even op met het afbranden van dat wat je niet begrijpt!

  2. Er was eens… in een heel ver land, lang lang lang geleden een Jannunaki die in zijn Naki erh…

  3. @Marcel .Quote: “de veel diepere en waarheidsgetrouwe weergave van jouw historischbewustzijn”
   Kun je eens uitleggen wat je hiermee precies bedoelt? Best lastig te volgen.
   Speciaal voor al die mensen die het met iets minder moeten doen dan jouw superieure bevattings-vermogen.

  4. Ach jasper ik wilde vriendelijk blijven ,maar dat gun je me(jezelf) schijnbaar niet. Wat ik wilde zeggen is als je zelf niets beters te melden hebt moet je een ander niet affakkelen.

  5. Ach Marcel,
   Dat was toch een simpele vraag om uitleg. Lastig uitleggen… dat begrijp ik wel.
   Dat kan je verwachten als je volkomen onsamenhangende onzin uitkraamt en mensen beledigd en kleineert zonder enige aanleiding anders dan een meningsverschil.
   Je clowns imago heb je dan wel van de je foto gepoetst maar de streken ben je zeker nog niet verleerd.

  6. ja Jasper ,je hebt helemaal gelijk jongen ,zo, lucht dat een beetje op?

  7. Marcel, het is imo idd beter om terug te vallen op sarcasme. Onder het motto; laat maar lullen. Als je een ezel wilt uitleggen hoe een computer werkt dan heb je een lange frustrerende taak voor de boeg.
   Jasper wil gewoon even interessant doen terwijl hij helemaal niks te melden heeft. Prima 😉

  8. @ Marcel

   Waar je rode neus wel eens faalt dan faalt je fez nooit. Het rare kwastje wat er aan bungelt zet iedereen weer in een gulle lach, vriend, vijand of foe, men gaat vanzelf weer schuddebuiken.

   @ Jasper

   Je kan ook wel eens Neesper goed het geheel formuleren, met upper en underscore. Ach je hebt meestal altijd wel gelijk maar niet altijd weer, zeker als we Cozmic zijn schrijfkunde kennen dan weten we dat het een orginele pentekening van zijn mind is. Marcel is daarmee een kenner die vanaf het eerste uur geschiedkunde waarneemt op een scherp en rationele manier van waarnemen met een gulle lach.
   Wie ben ik? iemand die hun beide al uren lang in een stevig vastklemmende houtgreep gevangen houdt voor een liefdadige hug ipv van eind finale kopstoot. M.a.w. schrijf zelf ook eens een artikel dan kunnen we mee lachen en/of ook eens met rotte tomaten gaan gooien die virtueel nooit aankomen.

  9. Jasper: voel het verschil..
   1. Jasper, je bent een leeghoofd, met teksten die waarheid pretenderen, andere mensen afzeiken en geen enkele verbinding hebben met je eigen mening noch taalgevoel.
   2. Jasper, ik vind dat je een leeghoofd bent, met teksten die waarheid pretenderen, andere mensen afzeiken en geen enkele verbinding hebben met je eigen mening noch taalgevoel.

   Ga je door voor de € 250,- vraag?
   Ja?
   Dan stel ik hem niet.

  10. @GJ #11.9
   Bij 1 zou ik reageren: Wat je zegt, B E N je zelf GJ.
   Bij 2 zou ik mij afvragen: Hej hoor je nou ook een Lama schijten ?

   Ben benieuwd wat J van je vraag vindt.

  11. En langzaam, h e e e l langzaam, verdwijnt hij achter de horizon..

 10. Hey Anna,
  interessante gedachtes heb je! Jouw intentie is duidelijk de goede, ik hoop dat de ‘goden’ in staat zijn dit te zien 😉

  De uitvinder van de aliens, Hans Rüdo Giger (74), is overleden…zullen nu ook de verhalen over ‘aliens’ verdwijnen?
  Afgoden schept de mens zelf…(sommige mensen dan). Of je doet alsof je god bent en álles weet, vooral te oordelen over andere medemensen, die blijkbaar ‘minder’ weten…
  Mensen die een bepaald bewustzijn hebben bereikt, zijn zuiver en puur en vol liefde. Een mens met een hoog bewustzijn heeft zijn ego (in de klassieke zin) niet meer nodig en hoeft zich ook niet steeds te profileren. Hij IS, gewoon in al zijn schoonheid.

  1. De ‘les’ wordt nog steeds niet begrepen zo warm hij wordt opgediend…
   Bepaald bweustzijn is van alle markten thuis zijn en last hebben van Horizon verbreding en niet in de bedachte van laagjes en hoogtes.

  2. Er is nog zoveel verborgen voor ons COZMIC, of we hebben het nog niet ondekt, maar nog vaker mogen wij het gewoon niet weten.

  3. MONIKA, een Alien hoeft niet van een andere planeet te stammen, Alien wil zeggen, vreemd/vreemdeling/messias.
   Hoor wie klopt daar kinderen, hoor wie klopt daar tegen het raam,
   t’is een vreemdeling zeker ?
   De Joden hebben altijd een bord bij gedekt, voor als hij mocht komen!
   In de oude tijden waren vreemdelingen altijd Welkom, en kregen eten en een slaapplaats, zo hoorde dat.
   Ik persoonlijk acht de kans groot dat wij niet de enigste wezens zijn in de inmens grote heelal, we wachten maar af, verder heb ik meer angst voor sommige medemensen “OBAMA” als ruimte reizigers.

  1. Paheto…….
   A schrijft graag alles bovenaan de pagina.
   B kan niet reageren op iemand alleen het vakje reageer vinden zodoende komt hij bovenaan.
   C wil graag wijzer overkomen dan hij is .
   D heeft een minderwaardigheidscomplexje en wil dit verdoezelen.
   Geen van bovenstaande antwoorden zijn perse juist het kunnen er nog zoveel anderen zijn. Voorlopig moeten we het doen met zijn negatieve kant, positief zijn kost schijnbaar nog wat teveel moeite.

  2. I rest my case!! Predik wat je zelf leeft dus …….

  3. Mind-pipo’s zoals jij die geen manieren hebben, kennen geen aansluiting en/of leven vanuit het hart. En DUS kan er geen spiegeling zijn van jou naar mij.

   Je denkt dat jij je denken bent, kent nauwelijks gevoel en leeft vanuit het verleden.
   Dat vind ik prima en als je je onbetamelijk gedraagt, zoals mind-people doen als ze geen gelijk krijgen, kun je de wind van voren krijgen.

   Snotneus!

  4. Het licht, aka de zon, is de eerste vorm van af-gescheidenheid. Licht kan én trilling én vorm zijn.
   Prana/Bewustzijn is alles is trilling.

   Het licht, wat zich afscheidde van Bewustzijn. Te herkennen aan het aureool rond so-called heiligen.
   Het licht, Christus en heel die lichtbrengers-santenkraam IS Satan. Licht is de 1ste afvallige, wat zich afscheidde van het bewustzijn.

   Je herkent ze aan de fakkel: Olympische fakkel. De fakkel van de viering van de bevrijding. The statue of “Liberty” etc, etc.

  5. @14.10
   GJ nog stéééds behoefte aan een God buiten U-zelve.

   Het is vader-zon en moeder-aarde.
   Vader aka de mind, de afvallige en de aarde aka het bewustzijn.
   Bewustzijn is trouwens vrouwelijk-scheppend aards-bewustzijn.

   U bent hier om moeder-aarde te dienen en ingevolge haar bewustzijn te leven en dat innerlijk te verenigen met degene die U BENT (liefde aka bewustzijn).

  6. De zon is een gate-way voor zielen die gesluierd en wel de aarde kozen om zich te her-enigen met haar bewustzijn.
   De so-called zon, is een zwart-gat met daarvoor een brandend scherm, dat is de voorkant van “de zon”die vanaf aarde zichtbaar is.
   Vanuit de ruimte, ziet de achterkant van de zon er geheel anders uit..

   “Zon-licht” aka de uitstraling van het zwarte gat is satanische-energie van gewonde gesluierde zielen die stromen vanuit het ALLES naar de zon-gate-way om op aarde weer heel te kunnen worden.

  7. Waar kan ik me weder bekeren? Misschien een zeer goed overwegend idee om Paheto de 2de te willen gaan worden….

  8. 🙂

   14.9 LOL!
   Allen, thanks voor de mooie dingen die we hier delen!
   ♥ ♥ ♥

  9. Het is me wederom een groot genoegen de volgende ziel te zien dwalen in een selfproclaimed guruschap. De waarheid in pacht hebbende sleurt hij zijn schapen achter zich aan , en ver weg inm een hoekje van zijn denken , weet de brave borst dat onzin zo makkelijk te geloven is, zelfs voor hemzelf. Leven naar wat je preekt is vele malen moeilijker maar wat dondert het , de domme ganzen die volgen hebben hun guru inn hem herkent en gaan ervoor! Toch knaagt in een verre uithoek van de geest , het weten dat je fout zit ……. en dat je mensen mee wilt sleuren ( aleen is maar alleen, denk je immers)Hoe zat het nou toch ook alweer met dat brandende scherm om de zon ….onee ervoor natuurlijk het moet wel logisch lijken . De zielen die satan in zijn macht heeft mooie bouwstenen voor dat scherm …… en de zon das een zwart gat dat weet een kind! En iedereen die me niet gelooft is stom en een jochie en weet helemaal niets van waar ik het over heb!
   Ach papaghetootje ga lekker verder op je pad ik zal niet volgen , noch loop ik naast je . Mijn pad is een geheel andere volg mij niet mijn pad past jou niet , je zult niet de waarheid ervan herkennen daar het de mijne is . Spiegelen? maar dan ook jezelf beste vriend , dan ook jezelf . Lees maar even terug ( je eigen comments ) en huiver…….Alles maar dan ook letterlijk alles waarvann je mensen hier beschuldigt doe jezelf! Alleen je wilt het niet zien dat schud je wereldbeeld aan vlarden , ik snap dat wel het is te groot. Neem het dus maar stapje voor stapje dan kom je er wel , succes.

  10. Marcel, wat steek je toch een energie in die lawaaipapegaai 😆
   Ik ROFL en LOL mezelf tot huilens toe als ik zijn tegenstrijdige verhalen lees. Vandaag heerlijk buiten in de SATANISCHE ZON gelaafd, omg ik voelde de gewonde zielen zo door dat zwarte gat naar binnen komen, heb er ff een paar genezen tussen neus en lippen door.
   http://www.youtube.com/watch?v=PCj3oBHSA5M

  11. @14.16
   Nope, je lag hoogstens in rein zonlicht, gezuiverd door moeder aarde en haar ozon.

  12. @14.2
   hij heeft in toenemende mate moeite met namen, en geeft ons nummers ….. ben benieuwd waar dat voor staat.

  13. Ik werd ooit een keer een gereformeerde soos uitgeflikkerd omdat ik de verkeerde vragen stelde aan wat predikers die het oogwit ver onder de iris toonden. Begin nou toch wel een dejavu gevoel te krijgen.

  14. Paheto, het kan toch niet zijn, dat wij de enigen zijn, die je onverdroten, zelf-ingenomen komedianten-toneel dienen te fileren..?
   Je tone-of-voice is van een zelfingenomenheid, die met de inhoud van je boodschappen absoluut nergens resoneert.. Je self-proclaimed jezus-schap laat je nergens in sympathie noch compassie blijken.. Ik ben totaal verbaasd over deze ridiculiteit.. (Is geen woord, maar nu dus wel)

  15. Bedankt GJ dat ik wederom een spiegel voor jou mocht zijn.
   Dank voor je openheid.

  16. Ridiculiteit = belachelijkheid in het exponent? Bij deze verklaard tot gangbaar woord, vind ik van wel. Lachstuipen onderdrukkend en tevens genietend van een SATANISCH lied van Rush :p

  17. Paheto, pakkembeto en stoppuminjereto, de enige spiegel die je mag zijn is de les om me niet aan luidruchtige randdebielen als jij te storen. Ieder comment van je raakt kant nog wal terwijl je ieder derde woord wijdt aan een of andere SATAN denkt je liefde te prediken terwijl je het dualisme zit te voeden aan de zieke spoken die in jouw achterlijke kop rondwaren, tegelijkertijd serveer je een ieder af als een onwetend schepsel met alle metaforen die je daarvoor kan vinden. Ook op Anarchiel wordt je totaal uitgekotst of genegeerd, gaat er niet een belletje rinkelen in die achterlijke harses van je waar een plaat voor blijkt te zitten waar ze heel Fukushima mee stralingsvrij kunnen krijgen? Je lult tegen jezelf, bent totaal inhoudsloos en ieder comment van jou is een schreeuw om aandacht. Zoek je psychiater weer een keertje op om je medicatie bij te stellen.
   Zo, dat was alle aandacht die je voorlopig van mij kreeg :p
   http://www.youtube.com/watch?v=hbImUcwOlUE

  18. Patheetootje (aardappeltje)je begint al aardig te Baäl bekken hier, dat het een aangename deugd is.

  19. Als altijd weet je weer een glimschater bij me los te wurmen ….. prachtig dank je wel lieve odettedeze was spot on !

 11. MARTIJN, ben jij soms een boer, je hebt het veelvuldig over vee, bullshit, ouwe koeien uit de sloot halen, een kudde koeien wordt altijd aangevoerd door een ouwe koe, daarom halen ze haar uit de sloot, ik denk dat je je zelf een groot plezier zou doen om alvorens te reageren, even na te denken, heel eventjes maar.

  1. Jenne, let even op ajb, dat je bij de specifieke reactie reageert, ipv bovenaan de lijst.. Ik weet even niet wie ‘Martijn’ is.. 🙄

  2. Hallo PAUL 5.5

   Staat mijn reactie hier goed, t’is een ongelovelijke duizend poot die GUIDO van ons, hij is overal en nergens, heb heel wat Vlamingen mee gemaakt in mijn leven, leuk ludiek volkje was het, en je moet ze niet onderschatten, heb er hele mooie tijden door gebracht, maar het gat tussen beide volkjes wordt groter, wij mijn generatie waren enorm begaan met de Vlaamse literatuur, plus de familie van mijn vrouw kwamen uit de Antwerpse diamant wereld, de familie heeft nog steeds grote bezittingen in Antwerpen, ken ja Vlaanderen Paul, of bedoelde ik hier Paul Vlaanderen, met Ina, mooie hoorspelen uit mijn jeugd zaten allemaal rond de radio gekluisterd!

  3. Jenne, je mag Guido wel een Belg vinden maar dat is hij niet, hij is Noordelijker dan ik gepositioneerd. En Belgen zijn tof dat dan ook weer.

  4. Geboren Brabander, ging mijn lichtje in Eindhoven branden.. Je zit dichter bij de waarheid Jenne, dan onze Coz’ denkt.. Die weet natuurlijk ook niet álles.. Maar wel het meest van ons.. 🙄

  5. Guido is net Haarlemmer Olie…. Enne ja Haarlem was ooit een Halve Vlaamse stad! Zie gevelvakwerk huisjes en d’Frans Hals.eze wafeles hebben nooit de koning van Hispania gediend. Ze kwamen allemaal als muggen tesamen op 1 grote hoop in het Haar te saam midden in het bos aan het Spaarn. Waar men van Dik Hout planken zaagde en waar de olie gulzig de dorstige kelen bezocht. En voor de rest Guido ‘weet’ waar hij ze laten kunt op 1 plek…. ssssttttt!

  6. Guido, ik schreef GEPOSITIONEERD. Jij in Haarlem wonen nu en mij in Zoetermeer, Stukkie Noordelijker duszz :p
   Bellug 😆

  7. Tja, als het over Belgen gaat, leef ik me zooo ontzettend in.. 😉
   Ongebelgd weer door met de gein.

  8. Grensincident op de de grens van Nederland en Frankrijk? Bufferzone met….. nee ik ga niet weiter. Mijn hond is ook Bellug en niks mis mee. Financieel ooit Kortrijk, nu een arme sloeber.

  9. Heb het niet over Belgen, maar Vlamingen, Belgen bestaan niet, niet dat ik iets heb tegen de rest van het land heb, de Walen zijn nog een stukje meer misbruikt door de Franse kapitalisten, terwijl de Vlamingen meer ruraal zijn, mooi land leuke aardige mensen.

  10. Ja Jenne, ik ben een boer ergens in m’n gedrag. Ben tussen boeren opgegroeid. Dan weet je misschien een beetje waarom ik schrijf zoals ik schrijf. En dan ook nog een Haagse achtergrond in Fryslân. Dan ben je dus altijd apart snap je? Ik heb nooit ergens echt bij gehoord. Des te makkelijker om je eigen gang te gaan.

  11. Haarlem, heb ik mijn diensttijd door gebracht in de Ripperda kazerne, heb gehoord dat er nu woningen van zijn gemaakt, ja heerlijke tijd, ons onderdeel ja sorry maar zo heet dat was, AAT, aan en afvoer troepen, beetje rond racen in onze Dafs, voor de rest 3X per dag in de Mess eten, vrijdags Indies zo als dat hete, stamde nog uit het koloniale tijdperk, weinig dicipliene wel veel plezier, we deden veel verhuizingen, en in onze garages werden veel prive auto’s behandeld, maar het was natuurlijk beetje verloren tijd, 24 maanden, op de dag van afzwaaien was ik de enigste, werd met een grote Daf naar het station gebracht en dan hoor je op eens niet meer bij, gek gevoel toch wel.

  12. Bonjour ODETTE, merci de votre gentillesse, zonde, die Nederlandse nieuwbouw, je vraagt je af waar de Nederlandse architecten hun wansmaak op doen, nooit hebben deze lieden respect voor het verleden.
   Ik was daar in 1956-57-58, bij die grote pilaren stond ons wachthuis, heel wat nachten al knikkebollend door gebracht.
   Hadden ze toch wel iets anders mee kunnen doen zo’n histories markant gebouw, maar ja de poen hé, groet.

  13. MARTIJN, heb het zelfde trauma meegemaakt als jij, later een mooie dochter en lieve zoon gekregen van mijn liefste vrouw, nou prima toch.
   Ook raad ik je om niet je persoonlijke leven te veel op het internet te zetten, in een vlaag van kwaadheid of slechte dronk slaan ze je er later mee om je oren.
   Zo jij hebt het voordeel om in die mooie provincie Friesland te wonen, ken je hun volkslied mooi hé.
   Wilhelmina heeft het gezegt, eenzaam maar niet alleen, zoek de Zon op in je leven, positief, kijk naar PAUL, die geeft het gewoon niet op!

 12. Ja juist GUIDO, hij had onder Martijn zijn reactie No. 9 moeten staan, zou je zo vriendelijk willen zijn om dat even voor me te willen doen, bijvoorbaat bedankt.
  En misschien moet je voor die rollende ogen een aspirientje nemen,
  vriendelijke groet Jenne, gebeurd me niet vaak dat je op mijn reactisch reageerd.

  1. Hoi Jenne, we hebben in het verleden veel gebotst, maar ik word toch altijd blij van je reacties. Gewoon altijd lekker jezelf! Ik verbaas me soms over de ergernissen van anderen. :smile:, laat maar kletsen. ♥

 13. Even in het paar dagen genoten van Texel. Het frisse lentegroen doortrilt vanuit een dieper bewustzijn wat alles verbind. Jonge varens die fel groen oplichten in het donkere dennenbos. Gewaagt cozmic het is ook zeker iets wat mij boeit de Annunaki.
  Hoe het precies zit zou ik niet kunnen zeggen dat het van invloed is geweest op de ontwikkeling van de mens kan niet anders.Wat ik mij ook afvraag voor de Annunaki hoe stond de mens toen op de aarde? Misschien was de mens in de derde dimensie wel rechtstreeks verbonden met zijn bron. Wandelen met God. Nadien de sluier.

  1. Mooij verwoord Janeenakki, je bent een waarlijk creator die een us met zijn eigen maat eenheid. Je bent een Mooij mens een ras echte annunakki killer.hahah

  2. Beste JaNee,

   het markantse in een duin landschap zijn de verwaaide bomen, bomen die zich vormen nagelang de Wind.
   We heebben al eens over Nicolaas de Steal gehad, ooit een schilderij”tje” van bezeten, er wordt binnenkort een schilderij geveild in de mooiste blauw-grijze kleuren, het heet “Strandgezicht”,
   waarschijnlijke veiling prijs 1-1,5 millioen Euro, ja je ziet het gebeuren, uitzonderlijk werk, heel boeiend om naar te kijken, Groet.

  3. JaNee, ja bijzonder kleur blauw, metaal achtig, hier waar ik woon hebben we ook verscheidene helemooie distels, en dan de enorme kogel distel soms tot twee meter hoog, de echte kaardedistel, zij werden gebruikt om de wolle dekens op te ruwen, het zogenaamde kaarden.
   Vroeger ging mijn familie altijd op vacantie op Vlieland, mijn tante had een tenthuis dat werd dan voor haar opgezet, en natuurlijk het befaamde Hotel de Bruin, semi chiq, beetje vacance de mon oncle, ja andere tijden andere zeden.

  4. Paul laatste tijd zit ik elke maand een paar dagen op Texel om daar inspiratie op te doen. Geweldig om zo steeds veranderingen in de seizoenen te beleven. Zit daar op een camping in de duinen. Afgelopen woensdagnacht was het 1 graad boven nul. De donkerte en de stilte in de nacht is zalig. Wat ook opvalt heel veel vragen waar we ons op internet mee bezig houden zijn ineens weg daar. Voelt heel natuurlijk ineens maakt het allemaal niet meer uit te weten hoe het zit. Aanwezig zijn in het nu, zijn is zo vervullend.

  5. Coz, goed plan, en dan toeren door Wtk Nederland haha.
   Mijn woonplaats is absoluut de moeite waard.
   Zeer oude stad, relatief 😉

  6. Wie weet kan je zo’n tent om een fiets bouwen, steel je wel de blits.

  1. Goeie vraag Janee. Het bitterzuur lijkt te overheersen. Ik weet nog dat er een tijd was dat er in de reacties een verdieping ontstond, nu lijken een handjevol negativisten zonder argumenten de boventoon te voeren. Dat zuigt het leven er eigenlijk wel uit moet ik zeggen.

  2. Ik weet de tijd nog dat iedereen zonder clubjes vorming met elkaar sprak. Dat er zelfs een chat door Paul bedacht was gemaakt, waarbij we ongestoord heerlijk konden ouwehoeren. Zelfs m’n vrouw merkte het op dat ik geheel in m’n sas was. Helaas was dat voor jouw tijd.
   Na die tijd ging het ook nog ff leuk op de chat hier op wtk tot Janee en Dick werden neergezet als, …. en ik uiteindelijk ook. Tja…

  3. Prive gegevens van anderen hier neerzetten is ook niet zo handig he Cozz?

  4. Janee, zoals je kon lezen was de eerste ontmoeten eigenlijk toevallig. Het één leidde tot het ander en er was geen kwade opzet in het spel.
   Vanuit eigenbelang werden er beslissingen doorgedrukt(manipulatie) waardoor de toenmalige mensheid, maar ook de Annunakki de dupe werden.
   Er is veel geschreven over dit onderwerp en ik heb er weinig over gelezen want het stuitte me altijd tegen de borst.
   Deze message in a bottle kwam direct van de bron naar me zonder dat ik er naar zocht, ik was met heel andere dingen bezig.
   Ik wilde dit graag delen for those who want to know, maar zo als het er nu aan toe gaat doe ik dat niet meer.

  5. Weet je ik denk ook dat op internet hoewel het mensen zijn die best elkaars gedachtengoed willen delen dat door een soort mindcontrol de boel uit elkaar gespeeld wordt.

  6. Martijn, rotstraal toch naar je nest, dronken verbitterde lorreboer

  7. Janee 18.6 Daar doen we zelf aan mee, of niet. Als jij iets moois te melden hebt en iemand bashed dat direct, dan kan men kiezen om op de basher te reageren of op jouw verhaal

  8. Lorreboer haha, gelukkig kent gij me niet. Zelfs in m’n vak ben ik net ff meer. Ah, allemaal ego, noem me maar lorreboer, ik vind het best mien jong.

  9. Kijk onder dit artikel een hand vol hersenloze zuurpruimen zonder inhoud, Paheto, Jasper en Martijn, daar gaat alle aandacht naartoe.
   Uiteindelijk wil Martijn gewoon aandacht voor zijn doodgeboren kindje en doet dat via een enorme alcoholische omweg, oftewel gelul in de ruimte.
   Anderen verwijten dat ze het niet snappen en eigenlijk kinderlijke aandacht vragen. Als Paul iets zegt over dat hij het weer net heeft gered dan komt Tijn met vuile opmerkingen over aandachttrekkerij, wat een schijnheil, we moeten allemaal boehoe doen om een kindje dat 10 jaar terug doodgeboren werd en een andermans verhaal telt niet? Schei toch uit met dat oordelen.

  10. En dan hou ik me nog in, ik wordt gewoon kotsmisselijk van figuren als jij, met je slappe gelul en je selfrightiousnes, ooit leek je best een toffe peer maar ik zie nu alleen een verzuurde klootzak die op een missie is om zijn ongelijk recht te praten. Wellicht had die baby een hoger bewustzijn en zag af van zijn missie. Jij mag mensen kwetsen? Okee dan krijg je het terug stuk verdriet.

  11. Je zet je zelf voor lul Cozmic, beetje trekken en daar ga je weer. Tis niet zo moeilijk. En oh ja, f*ck niet met m’n zoon. Paul zeikt altijd over z’n lijdensweg, mag ik ook eens iets van mijn lijden vertellen? Ik zou graag lijden en een zoon erbij willen maar het is niet anders. Ik maak er ook geen punt van want over 100 jaar zijn wij er allemaal geweest. Gelukkig dat dat wat we werkelijk zijn oneindig is. Durf je dat op te zoeken? Met of zonder drank of drugs? Kan mij het schelen, zoek dat eens op. De essentie, God, Brahma, Allah, het zijn maar woorden maar wees eens een met die essentie, dan pas begrijp je mij.

  12. Ik durf te wedden dat je te schijterig bent om alles los te laten, al is het voor héél even.

  13. Janee, ik ben me bewust van wat ik wel en niet zeg, en dit is niet gericht naar jou. Je mag je er mee bemoeien, dat is jouw pakkie an, dat dan weer wel.

  14. Gelukkig was Jimmy slim genoeg om hier niet te verschijnen. Hij was me een stap voor. Gewoon overslaan en direct naar de bron. Hij was er rijp voor, wij nog niet schijnbaar…

  15. Cozmic, ik hoop dat je ooit nog tot echte inzicht komt. Less is more…

  16. Geen behoefte om een lorreboer *lorre* te bevatten. ik heb jouw onderbewuste haat allang bespeurd. Niks te melden, veel te zeiken, beetje drama als het je uitkomt, gevoelloos als het om anderen gaat, sad but true.
   Ergste is nog dat ik een heel mooi persoon in je zie.

  17. 18.12 Misschien heb je gelijk Cozmic maar dan kun jij het helemaal niet eens bevatten, tis dan toch ten minste mijn zoon, haha.

  18. Ik mag jou ergens ook wel Cozmic maar goed, we lopen weer te strijden dus schijnbaar is er iets te strijden tussen ons. Ik weet het ook niet. Als we elkaar spiegelen zijn we op z’n minste allebei een klootzak haha.

  19. Nou Tijn, ff in alle rust en eerlijkheid, jij komt langs om mij te trashen, zonder argumenten of wat dan ook. Prima
   Ik deel dit verhaal voor mensen die er WEL iets mee hebben, jij komt aan over een nieuwe religie etc. Had je mij gekend dan had je dat niet gezegd, je had een vooroordeel/oordeel. Had dit verhaal jou niets gedaan dan had je niet gereageerd, op andere artikelen reageer je niet, het gaat dus om mij of om de inhoud.
   Ga hier maar eens over denken.
   Ik doe tegenwoordig niet meer aan kutopmerkingen of trashen, je zat er zo om te vragen dat ik je wel op je wenken moest bedienen en ik heb me nog ingehouden.
   Ligt je hart wel bij sites als WTK of zit je wraak te nemen? Als je wraak wil nemen, wat zijn de vruchten?

  20. Ja, waar ben ik eigenlijk mee bezig? Ik weet het niet Cozz, het belangrijkste voor mij is de essentie die IS en altijd WAS. Het enige wat alle tijden heeft weerstaan. Misschien ga ik te diep voor velen en dat ik me niet zou moeten bemoeien met dit soort onderwerpen maar ik zie jullie als zoekers. Er heeft zich van alles afgespeeld maar wie of wat is getuige? Onze werkelijke zelf heeft zoveel meer dan onze kennis. En in combinatie, vanuit jezelf werkelijk kennen is veel meer mogelijk. Ook qua kennis, ergens zijn we één.

  21. Het is goed Martijn. Weet echter dat veel energetisch werkers een soort zwart gat hebben in hun geschiedenis, het verhaal/tijdlijn dat ik hier beschreef. Als je het goed leest is het zonder dualisme, gewoon wat er ontwikkelde. Geen Satan, geen Niburu, gewoon het verhaal, bijna een menselijk verhaal.
   Kwam ook niet uit de dikke duim of samenraapsel van boeken, gewoon eerste hands. Wie mij kent weet wat ik bedoel.
   Je mag dit trashen wat je wilt, ga je gang maar.
   I dont give a shit.
   resultaat zal wel zijn dat ik niks meer delen dat jullie winnen.

  22. Vader vergeef het hun opdat zij niet beter willen weten. Gelukkig maar dat het rad van wedergeboorte ooit is bedacht omdat alles niet in 1 leven in te vullen is. Ik lijd voor iedereen die ook lijden wil leren rn ervaren, want fie weg is medogenloos hard en sinds de Annunakki is het creon ras het blanke ras bezig deze schematisch uit te roeien. Wat ooit een experiment was is flink uit de klauwen gelopen. Sinds oud her slaan ee elkaar gewoon nog lekker de hersens in voor greed, hebzucht en nacht. Totale liefde verklaren en gelijk iemand niet het licht in de ogen re gunnen. Het meer willen lijden dan de ander omdat jalourzie het overleeft dan het gaande gevecht om elke dag te moeten overleven dan te kunnen leven. Het is close zonder gezeik binnenkort te mogen vermrlden dat na de laatste opdracht HET volmaakt is het leven kan verlaten voor de eeuwige rust. Annunakki of niet ze waren slechts een druppel op de warme plaat die nu ijzig koud is.

  23. Martijn joh ik vergeef je alles bij deze wat je te zeggen had. Jij bent belangrijker dan ik het ben en jou onwetendheid en het invullen op je eigen manier, ga je goed met je zware lijdensweg en het verlies van verwachte mensenkinderen. Zij die er niet zijn zijn belangrijker dan een levende die zijn zijn leven langzaam aan los aan het laten is. Martijn op jou manier ben je slechts een mooij mens maar verder ook niet. Lang leve de tover drank wat bier heet en leer het eens goed drinken dan dat je moet leven met oon vochtbeperking.

  24. @18.27
   Karma is maar een woord. En het is onzin om te geloven dat dat woord in de realiteit een vorm kent.

   Er is maar 1 leven wat geleefd wordt en dat leven ontplooit zich in een on-eindig veel variaties die allemaal NU gebeuren.

   Daarom verandert de ene variatie als de andere variatie verandert.
   Daarom verandert het ene trillingsniveau als het andere trillings-niveau verandert.

  25. Ach Paul, het is maar goed dat sommige mensen helemaal geen kinderen krijgen. Ze zijn al veel te druk met zichzelf.

 14. Hopelijk dat er nog mensen zijn die verdieping kunnen brengen in onderwerpen als deze. Het hele scenario van bashers en trashers is al langs gekomen, allemaal met hun eigen agenda. Een beetje weerstand had ik wel verwacht, dat is natuurlijk. Maar om alleen drek te krijgen en maten die de drek bestrijden is een beetje teveel van het goede.
  Ik wil graag van alles delen, maar deze shit heb ik geen zin in, kom met goede argumenten, geef verdieping, maar alleen persoonlijke aanvallen en relieshit…. boring.
  Zelf ben ik ook geen lieverdje, ik zoek naar de waarheid en wat resoneert, in dat context kan ik best bot en confronterend zijn.
  Maar als er alleen maar vage shit komt dan haak ik af, ik wil graag delen, verdiepen etc. Nemen de trollen deze site over?

  1. Hoi Cozmic, ik snap je helemaal. En omdat ik het snap, zien sommige dit weer als groepsvorming?
   Dat snap ik dan weer niet.

   Ik zie veel reacties die imo voortkomen uit oudzeer en jaloezie. Een val van self fulfilling prophecy. Groepjes zien en door eigen bittere reacties dit vorm geven.
   Jammer en zonde.

  2. Zeker jammer en zonde…Wij twee werden ook afgeschilderd in het begin als…??? Terwijl we samen een mooi raakvlak deelden en door anderen niet werdt begrepen als zodanig. Dan gaat men etiketteren, zucht. Lieve Sun, ook al hebben we elkaar dan nog nooit gezien de energie die wij mogen delen blijft mooi en magisch. Hug en hartegroet, Odette

  3. Ik dacht gisteren nog aan hugs. Thanks Odette! ♥
   Paheto als je naast me stond kreeg je een dikke knuffel van me. Bij deze een virtuele! ♥
   Voor de hele WTK familie een BIG HUG en een hele mooie dag vandaag! ♥

  4. Ik zie nig steeds 2 hart verwarmde zielen, nog net zo mooi als de gezamelijke eerste keer. Samen stralen en schitteren als een zuivere blijheid van het eerste uur, wie blind us ziet dat nog steeds niet en ontsiert de troon. Rozen verwelken, schepen vergaan mijn liegde voor beide zal altijd blijven bestaan.

  5. Aw Cozmic, het valt toch allemaal nog mee. Wie zaait kan oogsten…bashen en trashen is jou toch bekend, of niet? 😉

  6. Odette, je stoort je aan dingen die jezelf ook doet…alles is in ons. Dus als je je aan iemand stoort, stoor je je eigenlijk aan iets in je binnenste wat je nog niet hebt ‘opgelost’. Er is dus altijd werk in de winkel 😉

  7. Monika loop niet zo te mutsen, je bent nr 1. die er steeds uitspringt met ‘wrang’ willen zijn naar Odette toe. Dat is zo overtrokken duidelijk dat je weer iets probeert neer te halen met je AA-Guns. Te weinig charme voor jou als mooie dame, het ontsiert je. Odette is een schat waar ik graag voor in de bres spring als het ‘moet’, zeker als jij daar over weer amok gaat lopen te maken. Capice ?!

  8. Natuurlijk is Odette een schat, net als wij allemaal! Dat heeft niets met Odette te maken, maar hoe jij haar ziet, snapke?
   Je bent een goede kerel, Paul. I really love you <3

  9. Lieve lieve lieve, Monika, Odette zie ik 2x per week in het echt en weet je ze is een hele leuke verassing elke keer weer. Veel mensen willen haar niet zien of keren zich tegen haar terwijl ah het iemand is die ontzettend lief is, vol humor en zeer zorgzaam is, klaar staat om iedereen van dienst te zijn zonder te morren of puur voor haar zelve. Ik denk als je haar in het echt zou kennen je je totaal anders op stelt dan hier op WTK. Vaak zijn mensen helemaal niet zo zoals je ze leest maar ze zijn totaal anders dan wat je over hun kunt oordelen.
   Leg je wapens eens neer naar Odette en deel eens bossen met bloemen uit en scoor dan eens.

  10. Paul, welke wapens? Denk nou niet zo negatief. Ik wil ook niet scoren…ben geen score type. Juist heel bescheiden en dankbaar.
   Je beschrijving van Odette, is de beschrijving van een gewone mens. Geniet ervan!

  11. Wel nee COZMIC, het gezonde verstand speeld hier altijd de boventoon.
   Ik geef altijd het beste wat ik heb, mij zelf, valt wel eens verkeerd, maar toch is het geheel een beetje een afspiegeling van onze samenlevinG
   En ik raad je blijf je zelf, en blijf ons verassen met je levendige geest, wil je ook raden eens iets vroeger naar bed te gaan, groet!

  12. ja ja PAUL 5,5, het hemd is nader dan de rok, ben gek op vrouwen, maar doe wel altijd mijn spreekwoordelijke handschoenen aan, hun geheime wapen hun charme oei oei, maar uit je woorden spreekt een groot en goed gevoel, MONIKA en ODETTE zijn beide vrouwen, maar naar mijn mening is hun beleef wereld niet het zelfde, maar beide hebben mijn respect, en SUN, en AnnaII natuurlijk ook, in mijn gevoel zal ze je wel veel kleine klusjes opdragen, net als de mijne! groet!

  13. Mnika breng me niet in de verleiding om me eens negatief te laten worden, op zulk niveau heb je me nog nooit eerder mee gemaakt gelukkig. Je kan het ook positief inlezen maar tje als je al over een negatieve invulling struikelt dan boek je geen vooruitgang. Gewone mensen bestaan nu eenmaal niet, heb je ze wel eens ontmoet dan en beviel het ?!

  14. Jenne op jou proost is een koel geserveerd roseetje en schuif wel willend naast je aan. Je zal hoogst waarschijnlijk ooit in de ripperda kazerne mijn oom in zijn Jonge Jaren van jou diensttijd daar hebben ontmoet onder de naam van ene R. Rosekrans. Je volkswagen verhaal ken ik nl van de andere kant, want hij had naast zijn dienst verband ook een auto rijschool des tijds met kevers in Haarlem. Zou me niet verwonderen dat jullie misschien beide wel goede scheurvrienden geweest konden zijn. Ondanks het mooie weer buiten ga ik weer druk verder met mijn werk door labels te desigen voor een Groot veldmaarschalk op deze site. Waar ik zeer veel plezier in steek.

  15. Monika,
   Ik voel precies wat jij bedoeld.
   En alle mensen zijn om van te houden, absoluut.
   Maar sommigen denken zich spatjes te kunnen veroorloven naar een ander, maar als het dan omgekeerd gebeurd zijn de rapen gaar…

 15. Het Akasha-veld is het veld van ALLES. Alle mogelijke scheppingen, creaties zijn daar opgeslagen. Scheppingen zijn oneindig in aantal, elke ziel creert zijn eigen schepping.
  Afhankelijk van de zuiverheid van de ziel, kan een mens zijn trillings-getal aflezen in de Akasha-veld, wat slechts meetrilt met het trillingsgetal van de mens zelf. Dus het Akasha-veld is slechts, op een ander niveau, een spiegeling van de eigen resonantie.
  C heeft mogelijk zijn trilling herkent in het Akasha veld én hij gaat eraan voorbij dat het veld ook slechts zijn creatie is én hij gelooft dat het dé waarheid is en dat is onzin! De mens is vrij én een schepper, er is eerst de mens en daarna ontstaat zijn wereld zijn eigen geschapen universum. Als C daar een Akasha veld bij creert vind ik dat prima, echter het is ZIJN Akasha-veld-creatie.

  Duidelijk is dat voor C het Akasha-veld iets angstigs is (Nieboeboe). En dan kom ik bij de basis, de keuze tussen angst en liefde. Dan kom ik bij de basis dat iedere ziel zijn eigen wereld creert. En dat die creatie een illusie is. Het ervaren van de eigen creatie is ECHT, echter de waarheid is dat die echte creatie een illusie is gecreerd door de ziel zelf en daarna komt het ego dat daar in gelooft (dat de creatie van het zelf waar is) dat ego leeft in het duister.
  Bewustzijn/liefde is de waarheid. Mens, schep vanuit zuiverheid uw eigen universum.

  1. Die zuiverheid valt niet mee voor je, zonder oordeel te blijven! vellen over een ander…

  2. De basis van schepping is liefde in het eigen Merkabah veld: http://www.youtube.com/watch?v=YceJSkzNKW0

   C kiest voor angst (Nieboeboe) het is ZIJN creatie, denkend dat het de enigste realiteit is. Hij gaat voorbij aan zijn eigen geschapen illusie.
   De ilussie van C is voor ZIJN ego waar, voorbij gaand aan het feit dat hij éérst zijn wereld creerde en dat hij zelf bang is geworden (Nieboeboe) voor zijn eigen creatie. Wel, that is fucked up!
   De keuze vrijheid is dat ieder mens kan kiezen uit angst of liefde. Angst maakt klein, liefde doet vreugde ontspruiten. Ik weet dat ik uit liefde creeer als mijn creatie meetrilt met liefde, dan maakt mijn creatie mijn blij. Angst benauwd.
   Liefde, aka het bewust-zijn (van het eigen scheppend vermogen, dat de mens heeft) dat opent het hart, doet vreugde (=liefde) ontstaan.
   Creer/schep vanuit vertrouwen, vanuit vreugde, vanuit liefde!
   Well that’s all folks!

   @#20.1 Ook creeert haar eigen realiteit in haar eigen geschapen illusie. Haar Merkabah veld vertelt haar dat het bij Paheto ontbreekt aan zuiverheid. Zij gaat voorbij aan het feit dat ZIJ, Paheto heeft gecreerd in haar EIGEN Merkabah veld, haar eigen uiterlijke ilusionaire realiteit.
   Zodat zij d.m.v. haar eigen schepping/creatie in het Merkabah veld, haar eigen innerlijke overtuigingen kan kennen en bekijken.
   Opnieuw denkt O ook, dat er eerst de buitenwereld is en daarna O. En dat is NONSENS, je creerde eerst on-bewust je buitenwereld als een reflectie van je eigen innerlijke trilllingsniveau van je eigen ziel en wat vind je nu van je eigen ziel? Wel hier staat het: “Die zuiverheid valt niet mee voor je, zonder oordeel te blijven! vellen over een ander…”

   Accepteer de eigen grootsheid van het eigen scheppingsvermogen en mogelijk wil je eens kijken naar je eigen on-zuiverheid O. Ik ben slechts gecreerd door jou-zelf O, zodat je in de spiegel van mij kan kijken om je ZELF te kunnen ervaren. Ik ben de illusie waartegen je afzet, omdat je denkt dat ik echt besta.

  3. Ergo, zijn wij slechts illusies in het brein van paheto waaruit blijkt dat hij zich tegen zichzelf afzet en verheft boven een illusoire werkelijkheid door hemzelf gecreert. Sterker nog hij lult zich de oren van de kop!
   En dat is niet dat IK dat zeg maar dat doe je dus geheel zelf beste paheto, schelden op mij is dus schelden op je spiegelbeeld .

  4. Nog een keertje dan ,lieve paheto als jij spreekt gaat de lading van je comment altijd naar de ander en geld niet jezelf. Je lult dus onzin en gelooft het zelf, behalve dan wanneer het omgedraait wordt en op jezelf betrokken , dan geld het opeens niet meer. Zielige stumpert, je hebt nog niet begrepen wat je precies zegt! Diep triest en zeker ( gezien het schelden) van een lage frequentie.

  5. Misschien is deze wat inzichtelijker voor je .
   Als paheto zegt dat alle mensen sukkels zijn , is hij het zelf ook. Tezij hij zich van de mensheid losmaakt en als enige in zijn soort doorgaat.
   Op basis van wat p dus allemaal zegt kunnen we verstaan dat p zelf voor angst kiest en dit projekteerd op het imaginaire persoon van cosmic. Immers die hele wereld inclusief cozmic is een creatie van p zelf! En ook deze pipo inclusief fopneus is een creatie van p zelf . Ben benieuwd wat ie zichzelf nu probeert duidelijk te maken door deze pipo te creeren!

  6. Op WTK zit maar 1 Marcel W in 5D, en hier op mijn bank zitten er 10!!!
   En wat betreft al die Pipo Fop Neuzen, die zie ik liever dan een zure liefdevolle grijns van iemand die probeert wijselijke overeind te blijven. Het is net Stichting Les Miserables die weer een hoofdrol vertolker nodig heeft, in de dug-out onder het toneel om de verloren tekst weer recht te brijen waar janken de tekst overstemt heeft.

   Ik zou haast willen recertificeren dat men maar het HOFNAR wolken projector te voorschijn moet halen (zie batman) om narrige gerechtigheid hier weer op wtk moet bij brengen. Ook dr. Achterlangs zal zijn gezondheids perikel weer moeten komen toetsen om een vruchtenkeekje zijn laatste sacrementen te laten voor lezen.

   Ach straks wemelt het hier weer van de rooie neuzen en de vrolijke Fezzen en handige kwastjes.

  7. De wijze gebruikt zijn geest als een spiegel.
   Hij streeft naar niets, prijst niets.
   Hij weerspiegelt zonder vertekening.
   Daarom handelt hij zonder schade aan te brengen.

   -Tsjwang-tse (4de-3de eeuw v.C.), tauïstisch filosoof

  8. GUIDO.J. volgens het Filosofische denken, de wijsgerige bespiegeling
   van deze oude Chinese Filosofen, zouden in dien deze zich hier zouden manifisteren geen rimpeltje achter laten in onze ziel.denken, wat is hier van dan het zinvolle.

  9. @20.8
   Is het allen maar bij jou copie/past?
   He je geen originele gedachtes van je-zelf?

  10. Je hebt er wel zin in, Paheto 🙄
   Ergens zit er toch iets dwars…maar wat?

  11. Laten we dan eens een Chi-(ge)nees tafeltje gaan doen Paheto. Ben erg benieuwd wat voort soort gevleugelde gerecht je gaat nemen anders komen we bij de babi pangang krokant uit. Ik betaal wel 😉

  12. Ach Monika, hij denkt dat ik denk,(knap trouwens) dat hij echt bestaat.
   Zie laatste regel van 20.2. Hij zelf meent van niet. Je vroeg je af wat er nu dwars zit bij hem? Herhaald verraad van eigen daad.
   Kom, we geven hem de wind in de zeilen, of, nee, hij is slechts naar eigen zeggen een fata morgana.
   http://www.pamapoems.nl/attachments/Image/schipwoestijn.jpg
   Behouden vaart, dag luchtspiegeling

  13. GUIDO.J,
   Even nog over de Chinezen van GUIDO, hebben ons weinig na gelaten in vergelijk met de Griekse filosofen, Stoïcijn leerling van Stoa 300 v.C, onverstoorbaar, gelijkmoedig man, waarschijnlijk Autist, zielsrust het hoogste goed en onverschillig zijn voor geluk en ongeluk, onverschilligheid.

  14. Paheto,
   Ik snap je gedachtengangen, ik heb ze ook gehad, weliswaar onder invloed van andere denkers.
   Komt de naam Nieuwe dokters je bekend voor?
   Zoals jij het ventileerd hier, heb ik het daar aangetroffen namelijk.
   De bestanden staan op mijn oude computer, moet alles wat ik daar verzameld heb nog steeds overzetten op mijn nieuwe, pfffff.
   Maar waar ik meer nieuwsgierig naar ben, los van al deze mooie zgn waarheden:
   Wie is Paheto?
   Vertel eens iets over jezelf.

  15. Ik ben namelijk meer in mensen geinteresseerd dan in theorieeen en opvattingen hoe het allemaal zit…, alhoewel ik ze natuurlijk ook heb 😉
   Mens zijn staat voorop, ervaringen kunnen we uitwisselen maar alleen als we een ander kunnen zien als ons zelf.

  16. My 2 cents?
   Ik denk dat Paheto vroeger onder een andere nick hier kwam. Zijn focus op Guido is bijna ziekelijk obsessief te noemen, ook heeft hij een verleden met Marcel anders zou hij de clownsneus niet kennen.
   Wattie wil? Geen idee, wel straalt ie een sterke focus uit op angst , terwijl anderen er niet mee bezig zijn is dat toch wel zijn hoofdthema, ook spreekt hij vaak over liefde en dat je MOET kiezen, anders ben je een sukkel.
   Het is vast een goede ziel die het heeel goed bedoeld, maar door een bepaalde tone of voice het tegenovergestelde bereikt.

  17. Coz, ik ken de gedachtengang én snap em ook.
   Maar ik ben er niet verder mee gekomen omdat het een menselijke gevangenis is.
   Niemand doet er dan toe, want een ieder is dan alleen maar een projectie.
   Voor mij een mogelijk uitgangspunt, maar ijskoud uiteindelijk, mensen zijn voor mij reeel.
   Binnen dit uitgangspunt is alles, maar dan ook alles aan je eigen perceptie te wijden, en bestaat de ander alleen bij gratie daarvan…
   Ik vind dit eng, ik vind het ook ziekelijk….

  18. Anna, een ieder heeft zijn eigen fase van ontwikkeling, en dan ook nog op verschillende vlakken. Vooral in een bepaalde fase van ontwaken zijn mensen zeer fanatisch, denken ze dat anderen het niet snappen en zien de wereld in zwart en wit. Sommigen blijven er in hangen, anderen groeien er doorheen. Een soort gehersenspoelde fase noem ik het maar ( been there 😉 ) met een kokervisie van hier tot Tokyo. http://www.youtube.com/watch?v=RvzIvN2fbPU

  19. En het is ziekelijk omdat deze mens zich dan gelijk verondersteld met GOD…
   We zijn absoluut onderdeel daarvan, en misschien is het zo dat als we genoeg gods besef hebben, dat we weten dat we dat zijn.
   Voorlopig effe niet, moet er nog wel even iets meer gebeuren lijkt me.
   Alle angsten moeten dan zowiezo boven water, en meer…

  20. Dan moet je eerst in god geloven, daarna satan er weer bij halen etc. soort circeldenken met daarbij van het ene paradox in het andere te struikelen en te eindigen in een zelfverheven minderwaardigheidscomplex waarbij Calimero een kleintje is, wat ie ook is en daarom gaat lopen mekkeren tegen anderen en zodoende zichzelf bevestigd in zijn rol.

  21. Bla bla Blah Anna en maar blijven speculerenover ziektes, begrijp het bla bla blah verhaal eens…

  22. Janee de natuurlijke ziener die alles zo helder ziet, een wonderbaarlijk mooie man met zeer veel kloppende onderbuik gevoelens. Stook elkaar lekker verder op 🙂

  23. Janee, ik laat me echt niet meer gek maken door Paul, dus wees gerustgesteld.
   Maar wat ik wel belangrijk vind is deze impasse te doorbreken.
   Paul is voorlopig geenszins van plan iets van zijn gevoelens te laten zien.
   Terwijl ik denk én weet dat Paul een hele gevoelige man is.
   Maar niet zichtbaar hier op Wtk voorlopig, of het moet over Odette gaan, want kom aan Odette en je komt aan Paul…

  24. En daarnaast wil ik even opmerken dat ik hier relatief nog maar kort aanwezig ben.
   Paul is iemand van het eerste uur, en dus ook een hele trouwe man, want hij is er nog steeds.
   Paul is iemand, toen ik hier voor het eerst kwam, voor gewaarschuwd ben nota bene.
   Snap het wel, heb deels een stukje catacomben van Wtk doorploegd.
   Het Wtk platform is hier voor een ieder, om te beginnen, om een familiaire persoon te worden, daar is iets meer voor nodig.
   Daar kan ik niet tegen op, wil ik ook niet, maar geen corruptie hier please, daar is ons land al van vergeven namelijk.
   Alles begint in het klein…

  25. Dus een hug voor Paul, ondanks dat ie mij wel kan schieten…
   Je bent een lieverd Paul, vooral als je niks zegt haha >3

  26. Ik timmer nog steeds aan de weg en mask tijd vrij voor wie dat wil en heb het daar ook druk mee tussen alle extremiteiten door. Het leventje gaat allang niet meer over rozen want die kunnen enkel verwelken. Binnenkort wordt daar iets van geopen baart hier en voor de scherpe blik van sommige wordt er sl weer aan een nieuwe meet & greet gesleuteld. Verder zeg ik niks meer. Maar de annunakki die mij get meest helig is hier is nog altijd Coz… gevolgd door Marcel en Jenne zonder hem kan ik niks meer neer pennen. Mijn gevoelens ja die gooi ik niet te kijk op internet….

  27. Het is altijd mooij om de volgende dag vroeg al het afgerorpen oordeel nig eens terug te lezen van.mdnsen wat er niu im hun vast zit en waar se elke keer weer opnieiw naar terug krren. Vol overgave dat ze ‘het denken bet te weten’, dan je het zrlf ooit bewerkstrlligen kan. De mens is goed in creatie en vormt de ander tot een waarlijk monsterachtig stereotype, die sl gauw vergeten wordt. Het oude uitroei instinct tegen alles wat vreemd is (Annunakki) moet vermeden worden. Het zit erg diep dat mensen kunnen zakken in negavisme en nooitbhoed een ander omhoog kunnen prijzen. Kortom het us hun denken tegen het mijne en hetbis te hopen dat ze misschien eens gelijk hebbrn maar het zijn errder verwrongen dpiegelberlden die mij willrn doem denken. Ik kijk persoonlijk liever de andere jant op en ga leuke dingen proberen te doen

  28. Lol tikfouten maken via je mobiel, wat een feest zou verboden moeten worden…. pffffff excusr moi 😉

  29. Je ben slechts verantwoordelijk voor wat je verwoord, niet voor hoe je woorden geïnterpreteerd worden. En dat geldt voor iedereen. 😉

 16. Was vanmorgen al vroeg op, prachtige diep blauwe lucht, beetje fris tintelend, even snel de tuin water gegeven, buurman bij de vroeg mis afgeleverd, snel boodschappen gedaan, gepeld kleine tuinbonen, eerste aardappeltjes Klein maar fijn, de markt was druk, even een paar lekkere petit blanc gedronken met mijn vrienden-innetjes, heb ze uit genodigd gratis kersen te plukken, ja zo hoort dat, en dan vanmiddag laat in de tuin nog even gezellig samen zijn, t’is voor velen zorgelijk, ieder één beschikt over te weinig geld, ze persen ons helemaal uit, heb gisteravond het vlees al gebakken een rosbief, kan hij lekker afkoelen, al onze Klein kinderen zijn er, even lekker van genieten, en verwennen, wens jullie een fijne Zondag, groet Jenne

  1. Ons grote oude huis, is weer leeg, al het leven is vertrokken naar de vier windstreken zijn ze gevlogen, het drukt ons altijd met de neus op de werkelijkheid, eens met ze’n twee’en begonnen, en zo zullen we ook eindigen, beetje verloren dat wel, zal gauw een stukje muziek spelen voor mijn Ega, wordt Vaye Con Dois my Darling, door Mr en Mvr. Ford uit 1952, daarna hé good looking hank williams o yes, maar we blijven oud jammer!

  2. Jenne, je commentaar had ook op een kerstkaart kunnen staan uit de jaren 1970.. Wat ik wil zeggen: hou het ajb ‘on topic’, anders wordt wanttoknow een theekransje.. Dank, dát vooral..!
   Als je het voor alléén T.V. doet, kun je het toch net zo makkelijk láten..? 😉

  3. Als gevraagd zal ogenblikkelijk je verzoek in willigen, geen stukjes meer uit het hart, alleen constant wild om me heen slaan zo als zovelen doen op jouw site, nachten lang om de hete brei heen draaien, en onaardig zijn tegen elkaar, en GIODO staat er bij en kijkt er na, bij jouw wringt de schoen dat ik op mijn oude dag nog mijn woordtje kan doen, en een helder geest heb, en veel kennis heb op gedaan in mijn lange rijke leven die ik graag deel met andere mensen, vriendelijke Groet.

  4. GUIDO.J, beetje onbeschaaft ben je wel, moet eigenlijk zeggen een onbeschaafde vlegel, maar goed hoord niet meer bij de omgangs vormen, beleefdheid en respect, maar in jouw situatie zou het je wel passen, maar goed ik leef nog in de andere wereld, die van de mensen.

  5. Jenne, als regelmatige schrijver maak je jezelf mens achter de lettertjes. Af en toe mag dat best tussen het gekrakeel 😉

  6. Ik zat er al voor de grap aan te denken om een artikel te schijven genaamd: Chatting&Bitching, dan kan dat worden gebruikt als dump&trash artikel 😆

  7. Beste GUIDO.J, vergeet die andere réactisch aan jou gericht maar, ik begrijp nu na enig na denken, dat als je een stukje leest van een gewone familie met mooie gevoelens voor elkaar, dit je in verwarring brengt en aan die mooie warme goedbedoelde Kerstkaarten moest denken uit je jeugd, ik zal je niet meer kwetsen met mijn menselijkheid, op naar de Annanukki, een slechte fatamorgana, waar nog nooit iets, geen pietsie van bezen is.

  1. MONIKA, ja respect, maar niemand luisterd echt naar hem, maar er blijven nog heel veel goede en aardige mensen achter, bijvoorbeeld ME, laten wij onze energy in de levende steken, de doden zorgen wel voor zich zelf, neem ik aan, Groet.

  2. Dankjewel Exo voor het plaatsen van dit interview/statement van Wubbo Ockels, erg mooi.
   Voor altijd een plaatsje in hoger sferen, Dank Wubbo!

  3. Jenne, hij is gisteren overleden, mag het eventjes? 😉
   Ik zag nog een tijd geleden een presentatie van hem. Dit heeft me zo geraakt. Een mens die wist wat ging komen en nog de kracht om anderen te helpen met zijn inzichten.

  4. Hoewel het volgens mij niets met de Annunaki te maken heeft, vind ik het wel een mooi moment om bij stil te staan Monika. Maar dan niet dat de wereld een prachtig mens armer is maar bij wat dit prachtig mens achterliet.
   Dank je wel Exo. Ik heb het inmiddels al naar mijn moeder doorgestuurd en ga het voor eigen gebruik ook opslaan.

  5. Beste Frank en Monika, ik en Frank nog maar net, maar het zou zomaar een vriend van me kunnen worden.. Wat een wijze woorden:”Wat heeft Wubbo Ockels met de Annunakki te makken..? FF serieus jongens, laten we ajb meer on topic blijven. Ik krijg zóveel mensen die mutsen over het gemuts onder de artikelen. Het is zomer aan het worden: de kast in met dat gemuts.. OK?

  6. Helemaal mee eens Guido.
   Ophouden met dat gemuts dames! hi hi 🙂

   Volgens mij gaan vrouwen “mutsen” als ze geen raad weten met de situatie, omdat ze mannen, heeeeeel lang geleden (al voor de Annunaki:-) aan de macht hebben gelaten.
   Mannen zijn volgens mij veel beter gebouwd om doelen te realiseren en vrouwen om ze te bedenken en te leiden. Maar dan wel op een vrouwelijke manier. Succes dames! 🙂

   Oeps, nou ben ik zelf aan het mutsen…

  7. Hallo Guido, ik denk dat je nu echt moet ingrijpen.
   Heb je weleens gehoord van Trollen? Dat schijnen ingehuurde personen te zijn die initiatieven als deze in de war schoppen zodat we uiteindelijk ruzie maken i.p.v. samenwerken om de wereld een warmere plek te maken.
   Ik hoop dat je deze opmerking ten harte neemt.tussen 45.64 en 45.69 vind je mijn aanleiding:

 17. Nou zeg jullie zijn allemaal wel erg met je zelf bezig, al wordt dit gespeeld via de andere zijn spiegelbeeld, er wordt ook behoorlijk geoordeeld, ik zou zeggen laten wij deze bladzijde omslaan en met mooiere en interessantere onderwerpen verder gaan, SVP.
  Het is niet zinvol om tijd en energy in verdwaalde zielen te steken, enkele woorden van troost doen hier wonderen, gedeelde smart is halve smart, vriendelijk groet Jenne, one of you!

 18. Zelden zo’n kulverhaal gelezen over de AN UN NA KI. Kijk voor het volledige verhaal op http://www.niburu.co en lees ‘Anunnaki, onze Goden’… De Anunnaki leven nog steeds op deze planeet en maken ook nog steeds de dienst uit! Ze moeten van deze planeet af, op aandringen van de Gallactische Federatie en hun militante afdeling het Asthar Commando, maar dat zal de nodige strijd opleveren. Ze zullen zoals echte reptielen nog behoorlijk zwiepen met hun staart en de nodige schade willen aanrichten. De goeien onder hen gaan verder met de mensheid en zullen de afspraken met de Gallactische Federatie erkennen en er naar leven.

  1. JaNee – omdat ten tijde van Lemurie en Atlantis de mens al bestond. Mogelijk zagen ze ons als hun gelijken… maar toch moest medicus Enki de mens ’terugbrengen’ naar een lager niveau omdat slaven houden ethisch en moreel verwerpelijk is in de Kosmos… en heeft Enki de mens zijn paranormale kwaliteiten gedempt. Door de pijnappelklier te verschrompelen en de laatste decennia door de mens zijn Atlas-wervel scheef te zetten. Zij wilden helemaal miet dat de mens gelijk was aan hen; anders hadden ze ons niet als slaven kunnen houden, wat zij nu wel doen! En dat was wel hun intensie…

  2. Udo, wat is dan met jouw verhaal? Zou ook zo maar een kulverhaal kunnen wezen… Wat maakt je zo zeker?

  3. Kijk dat vind ik interessant hoe was de mens voordat de Annunaki zich inmengde in de mens. Heb zelf een atlasprofilax laten doen Udo

  4. Wat ik zelf ervaar enige wat ik kan doen leven met de Goddelijke openbaring.

  5. Mij hebben ze nog niet benaderd of ik wil oprotten. Dat is toch wel gek als je one of them blijkt te zijn. Zeker als de Galactic Federatie niet komt opdagen vanwege het zoveelste kul smoesje. Ach daarom is ooit eigenlijk de RNF in het leven geroepen als tussen federatie om nog een glimlach bij iedereen op de verbaasde toet te toveren. Enki komt nog elke dag opdagen in mijn Lab en laat nog steeds een vernieuwing zien in zijn mengle denken van de nieuwe mens. Het blanke ras was het laatste in zijn soort, de rest was er al en die telde eigenlijk niet mee aan het superior zijn (bekaktheid)
   De Annunakki zijn eigenlijk de Chi-nezen vergeten en andere omliggende volken die een zeer hoge cultuur kende dan enkel de Lemurian’s en de Atlantirianen. Meer dan 56% wordt vergeten te vertellen door alle kampen, die denken het te weten. Daarom is deze poging van Cozmic geen slechte argument, ga zelf eens staan in de schoenen van een Annunakki en kijk eens tegen een ander concept aan dan afkeer en het te willen verwerpen. Hoe zou je het ervaren als je zelf 1 van hun zou zijn?

  6. Udo, verwar je nu niet het gecreëerde werkras met de toen aanwezige mens? Misschien gewoon nog een keertje goed overnieuw lezen, en vooral adem blijven halen tussendoor. Linker- en rechterhersenhelft blijven dan mogelijk samenwerken.

  7. UDO LImpop, nogmaals je vergeet de CHI-nezen, een en al cultuur gebasseerd op de reptielen, draken wel te verstaan! Je kennis en kunde haalt bakzeil als je de Aziatische historie en cultuur aan het weg stoppen bent. De annunakki als enkel te verwerpen repetiel aan te spelen als bewijsvoering, dan sla je de bal wel heel erg ver mis in je verslag hier. Chi de innerlijke slang van vuur die huist in ieder mens is niet bedacht of gecreeerd door Enki, deze was reeds al eerder tot concept ingezworen door eerdere hoogstaande levels van funtioneel zijn binnen het mens zijn. Verschrompelde pijnappelklieren? wat een broodje kul verhaal, nooit het verslag begrepen van het tantrisme binnen het hinduisme? Oud pali en de Mahabharata vertellen de kracht van het repetiel zijn binnen het geloof van de slang en het be wust zijn > Buddihsme. Dit staat geheel los van de Anunnaki concept.

  8. Hoi Udo, je schijnt er veel van te weten. Je verhaal klinkt mij erg geloofwaardig in de oren als ik het lees. Hoe kom jij aan die kennis?

   Zijn die Annunaki die nu over onze wereld heersen, terug te vinden in menselijke personen als de Rothchilds of andere rijkaards?

   Ik zie al uit naar je reactie. Groet Frank

  9. Naar het schijnt… en ik ben voorzichtig, zijn de AN UN NA KI (andere cobinaties kunnen ook uiteraard, want taal betstaat uit variabele klinkecombinaties, alleen ontstaan er dan andere woorden, met hun betekenissen) fysieke wezens uit de 5e dimensie. Zij hebben hier meer moeite met hun lijf omdat de 3e dimensie veel zwaarder en stoffelijker is. En het was Enki, wetenschapper en pionier, die als eerste Anunnaki bewust koos voor de dood… en daarmee liet hij zijn soortgenoten zien terug te kunnen keren in een ander lichaam; in dit geval in de baby die Maria droeg en als Immanuel geboren zou worden… Moeilijk uit te leggen; te lang verhaal, maar Enki kon kennelijk sturing geven aan zijn volgende incarnatie. Hoe wij mensen dat doen, heb ik nog niet helder. Wel heb ik sterk de indruk dat de Anunnaki onze dood, ons incarneren en ons leven controleren en dat alleen echte vrije zielen kunnen reizen van en naar onze planeet… de anderen zitten in een gevangenis-systeem. Dus kunnen de Anunnaki inmiddels shapeshiften en daarvoor kiezen zij noodgedwongen lichamen die daar het meest geschikt voor zijn, althans zo zie ik dat voor me. Het kan ook zijn dat zij lichamen kiezen die zielloos zijn, hun ziel verkocht hebben of wier ziel weggeschoven kan worden. De Rothschilds (reptielennam? roodschilden – schildpadden? en de Rotsenfelzenvallers…) behoren tot de Askenazijoden (de neuzen) ofwel de Chazaren, een oud volk, dat naar het schijnt medogenloos is (kan zijn) en zijn daarmee de perfecte handlangers en/of zombies. Ik neem aan dat de Anunnaki ook kunnen shapeshiften in andere mensen, maar dan wel ziellozen, zielzwakken en mogelijk heeft Enki de blanke, withuidige, met sproeten, rood of rossig haar uitgevoerde mensen, met het hoogste Anunnaki-DNA wel zodanig uitgerust dat daar die shapeshifthandelingen niet op kunnen en niet werken… Allemaal nog vragen en ik heb het nog niet helder. Mogelijk kunnen andere rassen (van buiten komend) ook instappen in de menselijke vorm. Wij weten niet wat dimensiestappen of de tonen in de dimensies voor mogelijkheden inhouden.

  10. Hallo Udo,
   dank je voor je uitgebreide uitleg. Erg interessant voor mij als leek, ik ga het zometeen nog eens lezen om het op mijn in te laten werken. Ik begrijp hieruit dat je geen (bekende) personen kent die weleens Annunaki zouden kunnen zijn. Klopt dat?

   Rest mijn vraag: Hoe kom jij aan deze kennis? Vind je dat op internet misschien, en zo ja, waar?

   Ik heb alle overige berichten ook zo’n beetje gelezen en het viel mij op dat men allemaal reageert vanuit een houding de enige echte waarheid in pacht te hebben, op een paar na, en die te moeten verdedigen in plaats van open te staan voor die van de anderen.
   Ik wil dat je weet dat jouw manier van communiceren, vertrouwen opwekt bij mij omdat je het niet hebt over de enige echte waarheid, maar over jouw perceptie. Fijn! 🙂

  11. Dag Frank de Wit, ik opende me voor de inzichten van Zecharia Sitchin, die van Berend Willem Hietbrink en alles kwam naar me toe… en zo (her)ontdekte in ik 1999 een tweede taal van de Anunnaki en die sterk gestyleerde taal, noem het steno of liever een opdrachten- of commandotaal (vandaar Kwando…) die zeer sterk is van zeggingskracht door eenvoud en kortheid. Het zijn de bouwstenen van (alle?) talen en het is een verdere ontwikkeling van de vloeiend gesproken taal het Diets (Dutch/Duyts/Deutsch), de taal van de Anunnaki… die vermoedelijk honderden miljoenen jaren oud is. Ook zag ik de oude lijnen lopen vanuit het verleden naar het heden en weet ik dat de Nederlanders (en de Duitsers…) de laatsten zijn die de taal van de ‘goden’/Anunnaki spreken in een vrij oorspronkelijke vorm. Dat mag niet van de wetenschap, dat mag niet van de wereld, maar toch is het zo. Voortvloeiend uit die ontdekking kan ik zeggen dat de oer-Friezen en/of proto-Nederlanders de ‘verdwenen’ Soemeriers zijn! Zij namen hun taal en cultuur mee vanuit het Oosten en zodoende behoort het Germaans tot de Indo-Germaans Taalgroep. Zo simpel kan het zijn. Nou en enkele Anunnaki die in Babylon/Soemerie/Egypte de leiding hadden, zijn hier neergestreken in de lage landen, evenals wij, hun verwanten (het ‘zaad’ van schepper en Vader Enki). Onder de Veluwe is een grote ondergrondsse basis van de Anunnaki?! en in Drenthe lag eens een tijdelijke raketbasis. Kijk verder op http://www.niburu.co en lees de reeks Anunnaki, onze Goden van Evert Jan Poorterman… die zit op de zelfde lijn als ik.

  12. Interessant Udo, dus je kent geen Annunaki die zich in een menselijk lichaam verplaatsen?
   Ik las onlangs dat Niburu is overgenomen door een onbekende entiteit en sindsdien niet meer te vertrouwen is volgens de oprichter.
   Weet jij daar iets meer van?

  13. M.a.w. Beste Udo, je verhaal is gissen naar, het is ook een vaagheid in lezen dat je er een suggestie aan kunt plakken. Re-incarnatie heeft zijn oorsprong niet van het An Nu Na KI niveau alleen. Het leven in de Kosmos heeft te maken met onstervelijkheid, waar vroeger de menbs veel ouder werd dan de leeftijd van nu. Het kunnen doorstarten in een ander lichaam als het hoppen in verschillende voertuigen van Transport. Elk menselijk lichaam kent 7! voertuigen wat gezamelijk weer de lagen van de aura zijn. Voorde AN NU NA KI was er al re-incarnatie mogelijk tot meer dan 300.000 jaar geleden de eerste vormen uit een werden gezet.

   De Aarde is zelf een Experiment geweest door verschillend creators dan enkel Enki in zijn eenvoud. Gooi nu maar eens een blok klei in een lagere school klas en geef er een opdracht aan van , maak een 3D as-bak. Zie de verschillende soorten creaties die dan ontstaan in al zijn soort. Zo is het in het verleden ook geweest, door een meervoud van een creators klas van ontwerp in alle verscheidenheid. Enki heeft enkel wat genetische veranderingen gedaan omdat er een probleem was aan zwaartekracht regels tussen de verschillende planeten, Zij die lang waren en die van een enorme stevigheid waren die op Aarde functioneel lichtvoetig uit de kluiten gewassen waren. Het kruipende werk van mineshaft niet konden bewerkstelligen. Slaven houden ,, zeg maar een ras kweken die Hi-Tech gespecialiceerd waren tot betere werkzaamheden dan zij dat in hun soort konden, eerder een verfijning.

   Gevangen zetten is niet de optie, dat is vanuit een ANNUNAKI gedachte niet het werkelijk concept iets te maken wat je gelijk weer moet klein houden, daar wil je eerder meer uit kunnen halen. Echter er zijn meerdere gen-tech wilde experimenten geweest die gehoornde mensen en of wezens gecreeerd zijn uit tussen dimensies. Deze tussen dimensies zijn er nog steeds en dat zijn er 4 die tussen de 3D wereld en de astrale (veilige wereld) zich ophouden. Elk mens die overgaat wil graag daar niet te recht komen, de angst die aanwezig is in ieder om daar niet eeuwig verzeild te willen raken na vele eeuwen nog steeds parten speelt. De aAnnunnaki komen uit de 4de Dimensie en niet vanuit de 5de, 4D is een diemsnie die op de valreep ligt tussen het aardse en de astrale hemel, de overgangs zone tussen 3D en 5D in. 5D is geheel astraal en los van de Aarde. (altijd al zo geweest en niet anders) Daarom dat zij kunnen shapeshiften tussen aardse en niet aardse materie, materalisatie en demateralisatie.

   Echter men hier op aarde wil graag dat alles in 3D wordt waargenomen echter de 4de demensie, tijdslijnen waar mee gespeeld kunnen worden en de ingang en de uitgangs tot deze astrale wereld zit op deze 4de dimensie vast geklonken. Verticaal 13 dimensies en 58 op de 4de Dimensie horizontaal, geheimcode nr 1. in de wereld die er achter ligt. Er zijn talloze beveiligingen die zelfs de Annunaki tegen houden waar zij niet komen kunnen, ze willen de kennis hebben wat wij als wezens in staat zijn binnen deze matrix van levels te doorgronden in al hun sluwheid deze wil beheersen echter het is zo goed beveiligd dat er geen doorkomen aan lijkt om hier uit te kunnen ontsnappen. Gatekeepers die hidden zijn opgesteld houden een shapeshiftend oogje in de gaten. Verder heb ik niks weg gelaten of toegevoegd uit persoonlijke betrokkenheid, ik vertel alleen wat ik weet uit een veel dieper stuk kennis uit zeer oude ;evels van welzijn die menig incarmerende mens parten speelt. To be one or not to be one. The old Soul Remdemption.
   ps. er is veel meer tussen Hemel en Aarde in dan wat je hier probeert op te rakelen als oud Graficus 😉

 19. Niet alle AN UN NA KI, maar slechts een deel er van; de AN NA NU KI, de afgescheiden groep van de clan van Enki is geneigd met de mens de toekosmt te betreden. De anderen; het merendeel wil door middel van strijd hun aanwezigheid bevechten. Ik ben zeker van mijn inzichten Monika omdat ik een van hen ben.

  1. Nu kom je al bijna iets genuanceerder over dan in reactie 24 😉

  2. JaNee – de Anunnaki mengden zich niet in de aangelegenheden van de mens; de Anunnaki schiepen de mens… en Cozmic ik probeer genuanceerder te zijn en doe mijn best…

  3. Dat vraag ik mij dus echt af Udo volgens mij bestond de mens al voor de annunaki hier op aarde verbonden met de bron

  4. Het werkras..
   In overeenstemming met de mens werd uit DNA van aardewezens een werker gecreëerd om dit zware werk te doen,een tijdelijke creatie van wat men nu noemt, mensachtigen en ons DNA.

   wat ooit de mens was incarneerde zich in de mijnwerkers die we ooit creëerden. We wisten dat het tijdelijk was, zoals jullie nu een computer resetten.

   zo maar even 2 stukjes die relevant zijn 😉 hoef je niet zo te zeken.

  5. Ps. zeken moest zoeken zijn, voor het geval dat iemand dacht dat ik grumpy was 😉

 20. ik ook JaNee en ik was nummer 13 in Nederland (in 2005 of 2006) en betaalde C 180,00 voor de behandeling (door de Duitser Klaus Heuser) en toen bleek naderhand dat mijn Atlas-nekwervel scheef stond… met andere woorden; bij niet alle kinderen wordt binnen 24 uur na hun geboorte de Atlas-nekwervel scheefgezet – soms laten de Anunnaki pasgeborenen er door glippen… zoals in mijn geval. Mijn wervel stond recht, werd door Klaus scheefgezet en later door mijn masseur voor C 20,00 weer rechtgezet.

  1. Ik ben op huis nr 13 geboren…. ook zoiets en mijn achternaam is het Lab van Enki…

  2. Paul 5,5 danheet je Bit Shimti… Paul Bitshimti van nummer 13.

 21. er waren geen ‘mensen’ toen de AN UN NA KI hier verschenen, wel aardlingen… en de Chinezen dankten hun hoge beschaving aan het feit dat zij ooit Soemerie ontvluchtten en kennis meenamen… Hun oudste schrift, voorafgaande aan het karakterschrift voor het huidige karakterschrift, lijkt erg veel op het oude pictogrammenschrift dat voorafging aan het zogenaamde spijkerschrift in Soemerie.

  1. In die tijd was de mensheid zoals je die nu kent er niet, jullie leefden hier wel maar niet in een vleeslichaam zoals je het nu kent, gooi die evolutietheorie maar weg! De flora en fauna stond los van de mens die hier leefde, noem het een ijlere densiteit.

   Leeshulpje 6.0

  2. Wat voor mij vreemd aanvoelt is dat ik geschapen ben door de annunaki. Wat wel vertrouwd aanvoelt is dat de Ware god Mens en aarde heeft geschapen oke wel met medeweten is een dimensie van zich afgescheiden voelen van de bron.

  3. JaNee fijn dat de Anunnaki vertrouwd voelen en dat moet ook wel want Vader Enki, schepper van de mens, is een Anunnaki. De God waar je over spreekt/schrijft is een bruine- of rode dwergster, maar je bedleot wellicht de ‘oneindig scheppende kracht’ van het Universum, de Kosmos of het HeelAl… en dat is van een andere orde dat die dwergster of Enki.

  4. Als ej de volgende keer weer An NU NA KI verhaaltjes hier gaat zittenn vertellen, zorg er dan voor dan ze correct zijn van historie en niet van samen geklonterd kortzichtig denken. Er klopt helemaal geen archeologisch verband met onderzochte en gevonden bewijsmateriaal wat het werkelijk verhaal is geweest. Zeler als je zelf ter plaatse van bepaalde lokaties gaat kijken komt je echter tot geheel andere conclussies dan een afgezaagd verhaal. Bah!
   Geef mij dan maar het verhaal van Cozmic die mij meer tart in me gevoel dan het wankele verhaal van Udo. Who’s next?!

  5. Slaap zacht Paul 5,5 Bitshimti nummer 13. Welterusten… en morgen weer gezond op.

  6. @ Janee

   Jij hebt werkelijk prachtig Anunnaki haar… Ook je vrolijke grijns verraad dat je 1 van hun bent. Ergens heb ik het altijd wel geweten janee, je bent en blijft een bijzonder fraai gecreeerd wezen hier op de aarde!

  7. Dag Udo tot in Limpopo…

   Over haitaine gesproken, het is het nieuwe aangeleerde stopwoordje weer. Kostelijk omdat steeds tegen elkaar te gebruiken als je niet met elkaar mee eens bent. Gisteren was ik nog een tokkie en een draaikont.
   Grappig Jnee, als je graag tot verdieping wilt komen, de ander afzeiken? ja ik doe er eens graag aan mee, zeker als je fantasie er mee op hol slaat. Lummelen doe je maar verder in je vrije tijd… want ineens is iedereen een Annunakki! Opmerkelijk….

  8. Janee als je zeurt krijg je van mij de volgende keer een beurt…

  9. De gecreëerde LULU was grotendeels van wat men nu mensachtigen noemt en wat Annunakki dna. Na het verlagen van de densiteit bleef er voor de toenmalige mens slechts de optie over om in een LULU lichaam op aarde te continueren, anders zouden ze hun connectie met Aarde verliezen.
   Wat de mens nu is zijn dus oude aardezielen en ook annunakki in het lichaam van de LULU. Uiteindelijk samengesmolten in het collectieve veld. Vandaar dat de tijdlijnen en herinneringen van veel mensen niet synchroon lijken te zijn.

 22. Het valt mij op dat slechts een enkeling die hier reageert inziet dat het Annunakki verhaal een samenloop van omstandigheden was, waar verkeerde beslissingen werden gemaakt zonder de intentie om de boel te vernaggelen.
  Wil iedereen graag dat dualisme zien met Satan en God aan 2 kanten en de mens er tussenin? Reptielen en shapeshifters en heel de David Icke mikmak? Van mij mag je hoor, veel plezier, weet echter waar je dan voor kiest. Je komt dan niet terug naar jouw essentie, je blijft in het spel hangen en denkt steeds een zijde te moeten kiezen.

  1. Mensen willen altijd in groepjes hangen, klef zijn en hautaire termen roepen, omdat zij niet passen bij hun niveau van diep denken ipv de hoogte in. Ja idd standalone functioneel visueel het geen in kunnen kleuren en durven te zeggen er klopt geen ruk van. Tja dat de een een onsje meer produceert dan de ander in het trekken van snappen.
   Altijd het duaal zijn van en/en en/of of/en en nou en… bah!

  2. Weet je wat ik mooi vind we spreken er over zoeken naar elkaars visies erover.

  3. Ik mot jou visie niet Janee, je wilt ook nooit de mijne aannemen…

  4. Wat een gemekker, allebei teveel geiten dna? Enki toch, heb je ze genaaid, foei!

  5. Als we heel diep gaan over Udo Limpopo dan praten we eigenlijk over Evert Jan Poorterman, wiens site al aardig zijn opgedoekt en waar menig lezer wordt gestelt met vragen waar eenduidig antwoord op gegeven wordt. Dan krab ik nog wel even achter me oor daar over. Dan is nogmaals het verhaal van Coz meer op zijn plaats.

  6. Coz, lekker die Geiten Kaas, van de week nog van Gait gehad.

  7. Best wel raar Paul zie het als groot compliment deel je niet mijn visies

  8. Ik probeer die verhalen van EvertJan weleens te lezen maar mijn innerlijk weten schiet dan in de stress. Fijn voor hem dat hij op Niburu.co een podium krijgt, ik kan het niet verteren.

  9. En ja, er was verdeeldheid in het Annunakki kamp, big time. Een deel nam de mogelijke gevolgen te licht op en een ander deel was tegen de kunstgrepen. Uiteindelijk hebben ze allen even zwaar moeten lijden. In het verhaal van Stitchin lees je hoe ze onderling strijden zelfs nadat ze uiteindelijk hier gestrand waren en de densiteiten zich verdichten. Ook hun techniek liet het afweten, Mozes liep zich suf te slepen met een halfbakken trantmitter.

  10. Evertjan kennen we op een andere manier, maar lees zijn werk nooit op nibiru.co, dat is een plek waar ik nooit meer kom. Teveel nep Annunakki’s daar. Ik hou van verhalen uit het eerste handje en niet van enorme boekenstapels die je eerst moet doorworstelen voor dat je snapt, waar heeft men het nou over…?!!

  11. Goed te weten dat je mijn visies niet meer moet Paul duidelijk. Dacht nog wat openingen te zien. Dan maar niet.

  12. Ik prefereer eerder een triolisme concept, dan deel je tenminste nog eens wat in 3D vorm. 😉

  13. @Coz 28, Quote; ‘Je komt dan niet terug naar jouw essentie, je blijft in het spel hangen en denkt steeds een zijde te moeten kiezen’.
   Je kan je verleden als een springplank gebruiken of als hangmat 🙂

  14. Persoonlijk vind ik dat je je als mens altijd maar moet blijven afvragen, ook al is het zo klaar als een klontje dan nog blijven denken, zo zijn we gemaakt.
   Mensen die hun verhaal doen en daar geen tegen spraak op dulden, vind ik persoonlijk van de domme, die pseudo Guru opstelling overtuigd wel denkede mensen niet, je moet kunnen argumenteren over elk onderwerp, anders komen we niet verder met elkaar, en ik neem aan dat dit toch de bedoeling is!

  15. En feitelijk iemand er op wijzen dat hij zich hautain opsteld, en dan deze kritiek schrijven op een zeer van uit de hoogte bekeken standpunt, wat op zich ook hautain is, is niet echt zinvol.

  16. Wanneer is iemand hautain aan het doen? Ik merk de laatste tijd dat het een stopwoordje aan het worden is van mensen hier op wtk voor de ander, zij keuren de manier van denken af die de ander als mening torst boven de rest uit. Je kan inhoud hebben terwijl degene die deze opmerking stelt niet verder kan kijken dan zijn eigen grenzen kunnen waarnemen. Wanneer men denkt dat iemand uit de hoogte doet kan de ander aanvallend zijn in zijn woordelijk gebruik door laag uit te vallen en onder de gordel steekmanouvres weet uit te halen. Hautain is een woordje wat zeer goed past in het dualistische woord gebruik. Zelf verwerp ik het woord omdat de een nu eenmaal meer horizon verbreding heeft dan de ander.

  17. Coz @28: ik heb de channeling van Judith Moore liggen, waarbij PRECIES DAT naar voren komt. De ongelooflijk verreikende blik van beide broers, die helaas ook maar menselijke trekjes hadden en ‘fouten’ hadden gemaakt, door ‘in te grijpen’ in het Aardse verhaal, zag waar hun ingreep EN DE ROL VAN DE OVERHEERSENDE ANDERE ‘GASTEN’ OP AARDE naar toe zou rollen..
   Ik ga proberen die snel te vertalen, hij sluit -grappig genoeg- PRECIES op je verhaal hierboven aan..!
   Niks dualisme, overstijgen naar de trialiteit.. Of zoals Steve Rother het al in de jaren 2005 (!) omschreef:
   http://www.dewegvanhethart.com/lichtwerk/lichtwerker38print.htm

   Uiteindelijk leiden alle ‘goedvoelende’ channelings, naar dezelfde essentie.. Of, om maar eens een kleine quote ertegenaan te gooien, uit de genoemde link:

   Het loslaten van polariteit en de trialiteit

   We willen jullie nog een andere suggestie geven voor jullie wonderen. Begrijp alsjeblieft dat jullie de scheppers zijn; wij geven jullie slechts een oefening waarmee jullie kunnen gaan zien wat je elke dag in je leven creëert. Alle mensen leven, gedeeltelijk tenminste, in een veld van polariteit. Jullie zien de dingen als boven of beneden, goed of verkeerd, goed of slecht en liefde of angst. Dat is je natuurlijke staat van leven op deze planeet in eindige vorm. Tot op dit moment was dualiteit in feite een noodzakelijk deel van de sluier. Jullie groeien nu boven de noodzaak voor een dergelijke illusie uit. Nu jullie het veld van dualiteit verlaten, gaan jullie steeds meer een veld van “trialiteit” in. Trialiteit is een evenwicht tussen het licht, het donker en het hoger zelf.

  1. Is dat niet iets wat we dagelijks al doen met onze gedachte, uit get niets iets maken wat eerst in ons bolletje om hoog komt?! Een zelf vers gebakken appeltaart met slagroom bv. 🙂

 23. Alles is mogelijk!, maar het Annunakki denken berust toch uiteindelijk alleen op aannames, wat de mens betreft dan.
  Als je de insecten wereld binnen treed kom je iets heel anders tegen, bijna 100% voor geprogrameerde cyclus van leven en dood in dienst van, dit doet mij meer aan invloeden van buiten onze planeet denken.
  Wij worden wel heel langzaam van onze menselijke pad af geduwd, in een richting die voor de mensheid catastrofaal is, het verlies van ons individuele denken, zo als COZMIC ons ook steeds voorhoud het zich verliezen in dualiteit, nou lees de réactisch maar!

  1. Het is altijd zo lastig om op die middenstip te blijven zitten, zoveel aftrappers die je altijd willen afschieten dat het een lieve lust is.

  2. PAUL 5.5, je kunt je blik verruimen daar ben je nooit te oud voor, in plaats van Appeltaart, bijvoorbeeld een Perentaart, zo doende kan men je geen appels voor peren verkopen, van wege de vele vele kersen maken wij veel kersentaart, France naam, Clafoutis, met drupje kersen likeur en slagwerk.

  3. Ssssssr Jenne exclusive taarten zijn voor vervente liefhebbers die alrijd een leveltje hoger willen genietn. Voor zulke delicatesse moeten we toch altijd eerst voorproeven in een wereldberoemde conditorai in Bad Isl, Oostenrijk. Afzakken naar eigen keuken, dat is vragen om dikbuikige opvoedkunde.

 24. Wat een onzin. Quote:
  Onze planeet was na vele omzwervingen in ons zonnestelsel gekomen. Unquote
  Wat dunk je, dat je planeet een bus is met stopplaatsen.
  Zo Werkt het heelal ook niet.
  Dus de rest wat er hier uitgekraamt wordt is nog een grotere onzin.

  1. Grappig dat veel mensen die hier posten hun angst-dat-het-anders-zou-kunnen-zijn-dan-dat-ze-al-die-tijd-in-hun-hoofd-hadden trachten te compenseren, door heel hard te schreeuwen ‘dat het heelal zo ook niet werkt’..
   Fijn om te constateren dat we hier op de site mensen met het kaliber Stephen Hawking onder de reaguurders hebben.. En het mooiste woord dat ik in deze onge-brendelde reactie zie, is het woord ‘Dus’.. (Met een hoofdletter dus, heer brendel..)

  2. Gerrit, als je weet dat PlanetX, abuisivelijk Nibiroe genoemd, ook Anoe heet (A NU> = ‘wateren-permanent’ en AN U> = ‘hemel-diepebron’ en dus ook UN A< en U NA<), dan weet je dat dit object pendelt tussen de Hemel (astroidengordel) en de verre buitenruimte (U = diepebron). Dus kun je PlanetX die een ster is (waaromheen nog vier planeten draaien) zien als een veerboot. En die veerboot/pendelschip doet eens in de 3600 jaren de astroidengordel aan… alsof het een halteplaats is. En zo werkt het HeelAl dus ook! groet Udo

  3. Goed zo Udo, kort en krachtig en ook nog duidelijk hoewel het mij eerlijk gezegd als abacadabra in de oren klinkt. Bedoel je dat deze “planetX” dan een uitgedoofde ster is, anders kan er toch niemand op wonen?

  4. Frank, PlanetX is dus een lichtzwakke ster, een bruine- of rode dwergster, een ster waaromheen vier satelieten draaien… en die kunnen levensvatbaar zijn uiteraard. Alleen zal het leven zich geevolueerd hebben in een duistere habitat, dus hebben de dieren- en hogere intelligenties grote ogen, weinig of geen pigment in hun huid… en zijn zij lichtschuw. Precies zoals de Anunnaki, die na de zondvloed ondergronds moesten omdat het zonlicht te fel is. groet Udo

  5. Leuk Udo, ik heb net je link gevolgd en gelezen over het werk van Zecharia Sichin. Erg interessant vind ik.
   Ik ga mij er eens verder in verdiepen.
   Ik las trouwens ook nog even terug in je vorige teksten en vond je verwoording “kulverhaal” wat minder emotioneel intelligent gekozen hi hi :-)Ik moet bekennen dat ik ook erg veel moeite had en heb om mij in te houden als ik lees hoe iedereen, mogelijk ikzelf ook, alleen bezig lijkt te zijn met zijn of haar ego op te poetsen i.p.v. constructieve info te delen.
   Ik heb begrepen dat jij je voor de informatie over de Annunaki van Niburu uitsprak en mijn vraag hoe jij daarom denkt over de betrouwbaarheid van Niburu, na de, volgens de oprichter, vermeende overname, vind ik persoonlijk dus wel aansluiten bij dit verhaal over de Annunaki.
   waarom beantwoordt je die niet?

   Groet Frank

  6. Frank, er zijn (nog) twee Niburu’s en ik heb intuitief gekozen voor Niburu.co omdat deze mensen zuiver voelden. Niburu.nl/eu is overgebleven van de oorspronkelijke opzet, met oprichter Anton (die ik persoonlijk ken) maar daar zitten diffuze figuren. De zuiverheid ontbreekt. De twee Niburu’s gingen twee jaren geleden ongeveer uiteen. Dit is mijn antwoord en hier zult u het mee moeten doen. groet Udo

  7. Daar kan ik het mee doen Udo. Ik ga die twee eens vergelijken want ik houd altijd in mijn achterhoofd dat de meest effectieve organisaties zoals Avaaz bijvoorbeeld, meestal ondersteund worden door het geld en de corporaties daarachter. Al is het maar alleen als het te maken heeft met de belangrijkste doelstellingen van die corporaties.
   Thanks

  8. Frank, wel prettig zo te kunnen communiceren zonder al die irritante figuren die elke website terroriseren. Guido ziet het wel maar doet er niets tegen omdat fanmail of de aanwezigheid van vervelende elementen al snel eigen worden en onderdeel van je website… Edoch de meesten komen louter klieren en halen binnen enkele heen-en-weer berichten de kracht uit de discussie… dus je leert er mee leven. Ik noem dergelijke figuren gewoon ’tegenkrachten’ die het feestje van bewustwording komen verstoren. Het is momenteel moeilijk(er) echt van onecht, zuiver van onzuiver en eerlijk van oneerlijk te onderscheiden, maar ook dat is deel van het wakker worden uiteraard. Velen zullen nog van hun sokkel vallen en menig (bekende) Nederlander zal zich onthullen (zoals gisterenavond Wim Kieft die vertelde 20 jaren een drank- en drugsprobleem te hebben gehad)… Avaaz heb ik van meet af aan genegeerd omdat het niet zuiver voelde en wat bleek?! daar schijnt ene George Soros achter te zitten (vriendje van Mabel…) en hoe het zit met Niburu.nl/eu weet ik niet. Daar doken figuren op die aankleefden en de kracht/geld er uit haalden. Volgens degenen die ik sprak van Niburu.co hebben zij Anton/niburu financieeel gesteund en hebben ze zich uiteindelijk afgescheiden met behoud van naam (ze hadden veel geinvesteerd in computers en apparatuur).
   De redactie moet hard werken voor heel weinig inkomsten, maar doen het vanuit de gedachte dat hun werk in deze tijd nuttig en noodzakelijk is. Udo

  9. Ik kreeg net een bericht dat Avaazleden worden bedreigt en los van of dit waar is of niet, ik geloof wel dat ze veel problemen effectief oplosten.
   Ik let alleen goed op waar ik ze in steun. Niet als het gaat om hulp aan de rebellen van Syrië bijvoorbeeld.
   Ik heb net beide Niburu’s eens bekeken en vind dat ze beiden wel interessant nieuws brengen. Niburu.co vind ik alleen wat meer gestructureerd en professioneler maar dat zegt niets over de intenties.

   Ik vind het persoonlijk niet zo’n goed idee om die irritante verstoorders van deze website “irritant” te noemen.
   Het is mij gelukt ze te negeren en dat geeft mij veel zelfvoldoening 🙂

  10. Frank, je hebt gelijk; ‘irritant’ is een woord en benaming die doet denken aan… appeleert aan… en een relatie oproept met insecten; lastige muggen, hinderlijke vliegen en ik kan beter een ander woord gebruiken. Dank je voor de tip! Wat dacht je van Web(g)ruis. Webruis is storing op de lijn en Webgruis is hinderlijk kosmisch gruis tijdens interplanetaire reizen. Je moet er door heen om je reis te kunnen vervolgen, maar onderwijl vervloek je dergelijke ‘velden’ in de ruimte. groet Udo

  11. Goed zo Udo, aan creativiteit kom je niets tekort.
   Ik ga de Annunaki verder bestuderen. Mocht je het ook fijn vinden om daarover persoonlijk contact te houden dan is hier mijn email:

   frank@tangoteamwork.nl

  12. Lastig hoor is het allemaal echt met eigen ogen gezien en dan nog of is het wishfull thinking we moeten iets met alle informatie uit het verleden

  13. Janee, vrijwel alle religies en ook het verhaal dat Udo hier afsteekt zijn gebaseerd op een eenzijdige belichting waardoor een dualistische blik ontstaat. Zodoende heeft het verleden wel zeker invloed op het heden en dus op de toekomst.

  14. Dat is duidelijk cozmic dualiteit is licht en donker en bewustzijn over dat.

  15. Mijn insteek was om te belichten hoe deze situatie is ontstaan, vele gelovigen spreken nog steeds over vergeving en tegelijkertijd over duivels en hel. Nogal een tegenspraak. De zogenaamde duisteren zitten in hetzelfde bootje als de zogenaamde goeden, en er zijn geen duisteren of goeden. Zodra men uit de slachtofferrol stapt ziet men het spel, de dans van oorzaak en gevolg.
   Dit schijnt nog steeds wat te hoog gegrepen te zijn voor de meeste reageerders hier en vrijwel overal, maar wederom is er een zaadje gezaaid.

  16. Strijd en angst is pure handel, trek mensen naar jouw kamp en bied ze de oplossing en/of bescherming, daar draaien alle kerken en partijen op.
   In zuiver inzicht zit geen handel, meestal wordt het gratis weggegeven en daarna verguist door de partijen die hun handel naar de knoppen zien gaan.

  17. @ Udo, Toch prettig om te weten dat het uw? feestje is in bewust-Zijn? Gauw de slingers uit de mottenballen halen. In mijn onderbewuste bewustzijns-bubble denk ik zomaar dat ze ergens op zolder liggen 🙂
   Bedankt Jouke voor het delen, had Udo ook kunnen doen.

  18. Ik wil nog even wat met je delen Udo. Heb je weleens van trollen gehoord.

   Het schijnt dat er mensen worden ingehuurd door corporaties die daar baat bij hebben om conversaties zoals deze in de war te schoppen.
   Als ik zie hoeveel nare opmerkingen, zoals deze van Odette, er hier worden gemaakt, lijkt het mij erg waarschijnlijk dat dit hier dus ook het geval is.
   Betrapt Odette! Geef je maar over, je bent een trol, hè? 😀

  19. Gelukkig niet. Wijzen staat vijf jaar op hè? Maar aan laster ben ik wel gewend helaas. Wil je weten wie ik ben luister maar naar de laatste vijf minuten van deze film. Eigenlijk zou je hem helemaal moeten horen, ze heeft voor bijna iedereen wel iets toe te voegen. Een eyeopener, ook voor Udo :). Ik nam het slechts op voor de gene die de moeite had genomen om voor iedereen dit te delen. En nee geen trol of annunaki in mij, geen resonantie, slechts een vrijwilliger 😉
   http://youtu.be/GJppf99dCIc

  20. tja Odette, weet je nog die ene verschrikkelijke site? Af en toe waait er blijkbaar wat hier naar toe. Ik vraag het me af, zouden het 2 personen zijn die hier wat komen zaaien? Of is het gewoon 1 persoon die heel eenzaam met zichzelf aan het schrijven is?
   Ach ja, hoe gek we het kunnen bedenken, alles bestaat!
   Veel liefs Odette en een dikke knuf! ♥

  21. Haha Sun, you read my mind, ik zat me ook af te vragen of het een afgesproken één-tweetje is. Allebei buiten de postingnummers om en dan in Theo en Thea stijl. Rofl.

  22. annunakki trekt uiteraard de theo’s en thea’s aan.
   Net zoiets als je bom roept op een luchthaven. 😉
   Mooi stuk trouwens Cozmic! Hoe je e.e.a. verwoordt en beargumenteerd hier in de reacties lijkt meer en meer universeel/ kosmisch.
   Geen strubbelingen, geen frustraties, geen vragen, gewoon het zijn, voelen en weten. Zo komt het imo over. Mooi!

  23. Dank je Sun, big hug terug by the way ( en je weet al hoe die voelt 😉 )
   Udo mag hier best zijn Stitchin 12e planeet betoog houden vind ik.
   Hij geeft tenminste wat verdieping en geen koetjes en kalfjes “gemuts”
   Aan de andere kant geeft het aan dat hij bovenstaand stuk niet heeft begrepen en vast zit in dat Stitchin verhaal. Mensen die denken alles te weten herken je aan het feit dat ze geen vragen stellen en alleen hun visie poneren. Sad but true.
   Jij bent hier relatief “nieuw” enkele anderen kennen de spontane dumps van mij en zien daar ook een lijn in, weten dat ik niet vanuit “kennis” schrijf. Dit verhaal/ inzicht kwam dan ook uit eerste hand, ik wilde het graag delen aan degenen met wie het resoneert, niks meer niks minder, de rest is verspilde energie.
   Iedere gedeelde waarheid versterk het collectieve veld.

  24. Sssssst Odette, ga die lui nu niet zitten te hacken, niets voor jou om onderhuids te opereren. Tezij jee van ons ben bij de AVID/NSA van wtk antitrollen jager.

  25. Zoals Cozmic al zei, ‘Iedere gedeelde waarheid versterkt het collectieve veld’ ,so true 😉

  26. En dan te bedenken dat anderen voor trollen worden uitgemaakt. Wat een klein wereldje met zgn betweters, overal seminairs geven met hun ontdekte spul en tegelijkertijd vastzitten in een tunnelvisie.

  27. Je bent buiten de zoekmasjientjes om bezig, wanneer je reactienummers uitschakelt.. Op zich iets, wat de meneer van Likud Nederland deed en ons met verbazing deed toekijken.. Dat vergt ‘verstand van zaken’.. En idd Coz’, twee tegelijk, is niet alleen verdacht, maar ook schuldig..

   Dus of twee likütter of twee Abott&Costello’s.. Zammeammukontroestu eigenlijk. Of misschien de mannen van week geleden, RL en FL oid…? Niets meer van gehoord, nadat ik hun IP nagetrokken had.. Ik mis ze wel een beetje eigenlijk..
   En grappig vind ik hoe ze (Udo en Frudo) me uit de tent proberen te lokken met ‘Guido doet er niets aan’…. ROFL..
   Of, om het nóg korter uit te drukken.. (In het kader van ‘It’s not easy being green’..)

   statler and waldorf

  28. Ach Guido, jij als geen ander zou inmiddels moeten weten dat je het toch nooit goed doet. Probeer je het off-topic gelul in te dammen worden ze boos, laat je alles lekker waaien worden anderen boos.

  29. Jammer dat Guido ook geen SuppaMod heeft (modurator die alle sjit door trekt)

  30. En als het dan ff rustig is, zijn de mensen die er wel zijn, als dieven in de nacht, weer ‘off topic’ bezig… ROFL.. tenminste.. Als we het topic nog überhaupt kunnen terug vinden.. 😉

  31. Lijkt zo Guido on of off net als elders zet een wachter zeg niet het achterste van je tong!

 25. Heb het commentaar zitten lezen en merk hoe vele zielen elkaar wederom afvallen. Nog niets geleerd van de catastrofale gevolgen?

  Mag’na Mag’na est
  ve’ritas et praevale’bit
  ad infin’tum

  Wilde dit toch even kwijt en hoop dat een ieder ervan leert.

  1. Ook ik maak gelukkig wel eens fouten laatste zin:

   ad infini’tum

 26. Ik denk heel simpel dat wij een proefplaneet zijn de Annunaki of wie dan ook heeft ons op deze prachtige planeet :wit,rood,geel,zwart neergezet we zijn niet allemaal uit hetzelfde ras ontstaan dat kan niet natuurlijk vanwege onze kleurtjes om eens te kijken hoe we onderling met elkaar omgaan en dan zie je dat het witte ras (ben ik zelf ook )eigenlijk klootzakken zijn !
  Slaven maken, Indianen afmaken wat hebben we voor goeds gedaan ??? Alleen maar haat zaaien. Dan ook nog die k…… kerk die heeft ook heel veel mensen afgemaakt allemaal in naam van God welke God wil dit ??? Denk persoonlijk dat het een proef is maar we zijn schandalig mislukt ! Misschien hebben we nog tijd ?????? We kunnen alleen maar hopen en proberen met elkaar op te schieten toch ?

  1. Heel stiekem zit je in je zinnen de ‘overtuiging’ te breien, dat de Annunakki de ‘schuldigen’ zijn. Alsof er potverdikke geen andere buitenaardsen hier op Aarde zouden kunnen zijn..!
   Volg eens een seminar van Martijn van Staveren en Frits Kirchhoff en krab de huid achter je oren niet stuk.. (zie agenda op de homepage!)

  1. Ja Pietje (waarom heb je trouwens 2 verschillende plaatjes/adressen?).
   Wat ik bedoel bij #33, is dat je het in mijn ogen doet voorkomen, alsof er alleen Annunakki op deze Aarde geweest zouden (kunnen) zijn.. En daardoor krijgen ze van alles de schuld.. Snappie..?
   En die 2 jongens die ik bij 33.1 noem, maken (nog dagelijks!) mee dat er veel meer vreemde hapsnurkers ronddolen op deze planeet Aarde..!

  1. Begint nu ineens hard te regenen hier. De natuur gaat zijn eigen gang! De kikker kwaakt gezellig mee.

  2. Het verleden is voorbij de toekomst onzeker het nu een geschenk. De natuur geeft je altijd aanwijzingen ben je oplettend en in het nu aanwezig.

  3. Mooi Janee, zo is het. Wees getuige van alles. Zelfs een spin die ineens naar binnen komt, ik geniet er van. Langzaam zakkend via een draadje wat niet te zien is en ff later lopend over het zeil, om zijn heil te vinden in de bijkeuken. Let it be.

  4. Alles wat er is en was en komt mag er ook zijn anders was het er niet.

  5. Nu is het weer tijd om te pitten. Morgen voor 80 kinderen bagage verslepen voor schoolreis. Ach, ideetje van Dina weer he haha. Maar wel mooie reclame. And the beat goes on… 2e boek ook bijna uit, een waar genoegen om te lezen. Trusten alvast.

  6. Het grappige is breekt de hel los van onweer is de kikker stil.

  7. Welterusten Martijn en morgen een mooie dag.Is leuk met kinderen op stap.

  8. De zuiverheid van het kind heeft al veel mensen op het goed pad teruggebracht. Grappig, dat stond vandaag op de kalender. Onweer heeft wel iets, die ontlading is heerlijk. Als het maar niet via jezelf of je huis gaat… Welterusten 😉

  9. Werd benaderd om volgende week met 7 geestelijk gehandicapte mensen van hoog niveau de zee te gaan beleven en met ze te schilderen .Zei gelijk ja ga ik doen.

  10. Hallo GUIDO,
   dit krijg, je naar mijn mening, als jij je zo autoritair opstelt.
   Nog meer “gemuts” hi hi hi 😀

  11. Interessant Janee, ik hoop dat het een mooie beleving wordt, voor jou en voor hun ook natuurlijk.

  12. Nou gemuts Frank de kikker verbindt de elementen tussen water en aarde.
   Is in veel culturen symbool voor heling. Hij brengt je naar de heilige bron waar je je kunt verfrissen en vernieuwen. Is toch interessant een artikel als deze lezen van iets van duizenden jaren terug. De verbinding voelen met het nu de heilige bron.

  13. Vraagstukken uit het verleden die van belang zijn, de signalen van het nu wekken dan uitermate mijn belangstelling

  14. Echo’s uit het verleden, sommige zwak andere sterk. Ze dragen hun eigen signatuur bedoeld voor wie ze kan lezen.

 27. Een leuk verhaal!
  Jammer, dat veel informatie verloren is gegaan in de loop van vele millennia…
  Waren er honderdduizend jaar geleden ook beschavingen die uiteindelijk de aarde verlieten..

 28. Het schijnt dat veel info over ons verleden opgeslagen ligt in kristallen, de tijd zal het uitwijzen of dat waar is en hoe we die info uit de kristallen kunnen halen.
  groeten,
  Eef

 29. Nou, Guido ik denk zeker dat de Annunaki ons heel erg in verwarring gebracht hebben zeker met al die verschillende rassen van verschillende planeten en ook met hun genetische manipulatie (denk ik) maar dat weet niemand ! Ben bezig of net begonnen in de twaalfde planeet misschien dat ik daar wijzervan ga worden. Natuurlijk bestaan ook de Grey en wie weet nog hoeveel andere buitenaardsen maar mijn persoonlijke mening (hoor je persoonlijk) is dat de Annunaki een beetje de grootste boosdoenders zijn geweest. Maar nogmaals denk ik en niemand maar dan ook niemand weet dit als zekerheid ! Ben alleen maar op zoek en hoor heel graag reacties van anderen want daar wordt ik alleen maar rijker van. Er zijn zo veel opties toch ? Hoop dat dit een antwoord is voor jou. Oh ja en ik krab de huid achter mijn oren niet kapot geen denken aan. Niet kwaad bedoeld vindt het heerlijk om gedachten te wisselen met andere mensen en andere meningen.
  Groetjes Pietje

  1. @pietje: als je jezelf verdiept in het werk zecharia sitchin kun je concluderen dat in elk geval een gedeelte van de annunaki zich wel degelijk schuldig hebben gemaakt aan het uitbuiten (op de meest uiteenlopende manieren) van mensen.Van de talloze andere buitenaardse rassen die zich met de aarde bezighouden komen de grey en de reptielen (voor zover die buiten aards zijn) het vaakst voorbij in de nieuws kanalen. Ze komen me eigenlijk allemaal ‘slecht’ voor, voor zover die term op gaat. Het is meer dat ze zich niet bekommeren over ons en wat hun acties met ons doen. een beetje zoals wij mensen onze aarde en haar bewoners behandelen. het is inderdaad erg interessant om hier met elkaar van mening over te wisselen!

  2. 2 interessante gegevens ; 1 bij het lezen van hoe onze DNA streng in elkaar zit, maar hoe hij door reparatie cellen, onderhouden wordt, en indien nodig gerepareerd, dit grenst aan het wonderbaarlijke, alleen hier om alleen al, veel meer respect voor het leven, en de createur van dit alles moeten hebben.
   2 Waar is het volk, eens het 4 rijk, groter en sterker als Egypte, gebleven, ze hebben hun belangrijke gebouwen verbrand, have en goed mee genomen, waar heen, sommigen zeggen uiteindelijk Ierland, van wege de taal verwantschap, dit Indo-Europese volk kwam en ging, hun taal is uiteindelijk ontcijferd, ook hun hyroglieven zijn nu leesbaar, dat oude Anatolië zit nog vol verrasingen.

  3. Ik heb het hier over de Hettieten, hoofdstad Hattusa, verwant volk Luwiërs, ook degene die het rijk uit één lieten vallen, vijand van binnen uit.

  4. We vergeten dat we massaal allemaal van genezijde komen, waar het drukker is dan wat je aan zult treffen in 3D. De Anunnaki komt daar ook vandaan. Zie Ufo’s die transformeren oa tussen materalisatie en demateralisatie, het verplaatsen tiussen 2 dimensies zonder wormhole.
   Typerend is dat hun verschijning het zelfde was als een soort stargate warp. Echter het hoppen van de ene dimensies naar de andere was voor hun een koud kunstje. Voor ons was het een vreemd phenomeen om waar te nemen, vliegend in hun space craft. Zij die vliegen konden en kennis hadden over de materie en dematerie. Zie oa het snijden van de hardste soorten steen die je rondom de piramides in Egypte kunt waarnemen. Wij staren ons blind in onze eigen eD dimensie voor sporen en voor een planeet X, grappige is dat dit soort zaken anders waarneembaar zijn aan gene zijde. Ooit wel eens gedacht hoe bv de zon er uit ziet als je over gaat naar genezijde?
   Verhalen verzinnen en aanklooien terwijl je 1 dimensie verder alles voor het oprapen ligt, daar vind je de bron van wat er zich heeft af gespeeld, hier zijn enkel nog wat vage sporen over, de rest zit elders een klein tikkie verderop. Niet zo moeilijk als je weet hoe…. Meer verklap ik niet!

  5. Zeker een mogelijkheid PAUL, en natuurlijk weten we in wezen maar zo’n Klein stukje van het weten op zich.

  6. Maar ik staar mij zeker niet blind, geef hier aan hoe ons DNA stelsel, zo complex en met de fijnste wetenschappen niet uitvoerbaar of te immieteren is, dus volgt daar uit créatie van uit het grote weten, ik weet ook niet wat dat is!

  7. Paul,
   inderdaad de innerlijke zon is een andere dan de uiterlijke zon.
   In alleen uiterlijk(fysiek) kun je niet de waarheden vinden.
   Uiterlijke hoedanigheden zijn schijnwaarheden. Het uiterlijk is morsdood zonder innerlijk(leven).

 30. Bewezen, onze planeet Aarde bestaat 2.5 milliard jaren, nu hoeveel, gebeurtenissen passen in zo’n enorm tijds complex, hoeveel civilisatisch, hoeveel verschillende levensvormen hebben de boventoon gevoerd, dit korte stukje van ons de mens men neemd aan 2 a 3 millioen jaren, we hebben heel lang gezudderd in de Africaanse valijen, voor we ons bewust werden van onze kracht, of er is ingegrepen door meer en hoger ontwikkelde bezoekers, zou kunnen, maar moeilijk te bewijzen.
  T’is vreemd als men een menselijke voet, skellet uit een stuk rots ziet vallen, en dat dan 2.2 millioen jaar oud blijkt te zijn, maar we hebben hier mee te maken, het denken van de mensen had al lang geleden verlegd moeten zijn, naar een ruimer soort denken, hoog boven de achterlijke volkomen achterhaalde religies

  1. Jenne alle respect, maar mensen(achtigen hoe je het noemen wilt) liepen al rond tussen de dino’s, dus niks geen 2 a 3 miljoen jaar. Ook je veronderstelling dat wij allen geemigreerd zouden zijn uit Afrika is maar ten delen waar. Waar je over spreekt is een slavenkolonie die is achtergelachten door de heersers die toen zijn vertrokken. Besef dan ook dat er niet zomaar 12 verschillende rasen kunnen ontstaan uit 1 ras. Ooit zijn er 12 rassen geweest die over de gehele planeet zijn verspreid en ook deze waren genetisch aangepast, waarvan op dit moment er nog 7 over zijn.

   Er is allang bewezen dat het menselijk DNA niet klopt en is aangepast met buitenaards DNA. Dit komt niet openlijk in de media.

   Ik vindt je uitleg moedig want de meesten verklaren je al gauw voor gek als je zoiets stelt. Velen van ons zijn allang op de hoogte en hebben het denken allang verlegd, maar zolang de meeste schapen hun herdertje blijven volgen, zal de leugen over de mensheid blijven bestaan. Stel je eens voor dat je “out of the box” gaat denken, nee de meesten hebben het lef niet om vragen te stellen of hun kop boven het maaiveld uit te steken uit pure angst voor het “Elite-beest”.

  2. LoKi,

   bedankt voor je aanvullende gegevens, over het ingrijpen van/in de menselijke DNA, ja zelfs de knapste Koppen, komen tot het slotsom, dat er is ingegrepen, het is te coplex, en te goed geregeld, er zijn geen fouten mogelijk, daarom het is verwonderlijk, en kan niet alleen door evolutie zijn ontstaan ?, blijf voorzichtig !, want als je je verdiept in deze wereld, van ons prilste begin, blijven de raadselen zich opstapelen.

  3. Ach Jenne, vele raadsels zijn mij al bekend echter moet ik toegeven dat ik mezelf ook weleens voorbij loop, maar met een beetje meditatie en beheersing van geest (ziel) maak ik weer een wat ruimte in de grijze massa en kan de encyclopedie weer verder aangevuld worden. Nog even terug komen op het aangepaste DNA dat is jou dus ook bekend, dan weet je waarschijnlijk ook dat het onderbewustzijn is geblokkeerd ter bescherming van het menselijk ras en tegen slechtwillende universele wezens zodat er niet gesleuteld meer kan worden. Echter komt nu steeds vaker naar voren dat het onderbewustzijn open breekt en de huidige mens zijn zielservaring leert kennen. Ik heb dit proces al meerdere malen meegemaakt waarin elke keer weer zaken uit vorige levens naar voren komen.
   Het is dan ook fantastisch dat ik ook deze keer weer hier mag zijn op verzoek van mijn ziel. Mijn ervaringen op deze planeet zijn zowel goed als slecht tot zeer slecht. Deze tijd noem ik zeer slecht daar huidige mensen zich teveel laten leiden door zaken die helemaal niet relevant zijn. Mensen hebben vooral in de westerse wereld verleerd op te komen voor elkaar. Je zult brgrijpen wat mijn doel is in deze tijd. Menswaardigheid is namelijk ver te zoeken en alleen uitleg het anders te doen en te wijzen op zaken die alle relevantie bevatten kan het tij keren. Jenne, het begin is niet zo pril als je denkt, want er is veel vergeten en verloren gegaan, maar alle herinneringen zitten opgeslagen in ieders mens zijn zielservaringen. Velen van ons hebben ervaringen met deze planeet en het bezitten van universele kennis. Vergeet niet dat deze planeet al eens te maken heeft gehad met een atoomoorlog en dan bedoel ik niet 40-45 maar 10 duizenden jaren geleden waar velen zijn omgekomen.

   Dit is nog maar het topje van de ijsberg

   Echter Jenne zie ik geen verschil met een tijd waarin ik ooit heb geleefd, ik zie duidelijk dat de geschiedenis zich nu herhaald met 1 verschil; Er wordt nu ingegrepen op het hoogst niveau. The Wake Up Call. De tijd zal leren of de mensheid klaar is om zelf in te grijpen en het heft in de hand te nemen ter verbetering van de evolutie en 1 te worden met moeder Gaia door met haar samen te werken. Ze heeft alles te bieden wat de mensheid nodig heeft, maar kan het ook vernietigen en wegvagen. De mensheid moet leren dat zaken eenheid, respect en liefde boven aan de lijst van het leven moet staan en niet geld, materialisme en voorgeschotelde gemakzucht.
   Het probleem is echter dat overheden mensen alles verbieden die juist in het belang zijn van de mens en milieu. Eigen initiatieven worden meteen door psychotische terminale overheden de kop ingedrukt omdat het anders hun schatkistje(?) schaadt.
   De mensheid zijn vrij verklaard (UCC), maar de wereldwijde overheden weigeren te veranderen naar een eerlijk stelsel en houden de mensen nog steeds in hun dictatoriale slavernij.
   Meer kan ik je op dit moment niet zeggen.

  4. Jaren geleden, was ik uitgenogd om couserien in de universiteit van Toulouse bij te wonen, was een serie van twaalf avonden, twee daar van gingen over het ontstaan, het ondernoud en de vaste bestandelen van het menselijke DNA, en en, heb de aantekeningen zuinig bewaard, maar toen kwam het al naar voren dat dit ontstaan, bestaan en onderhoud, veel van onze moderne electronica in zich draagt, veel kan er in en met de evolutie gebeuren maar er zijn onderdelen die niet door evolutie kunnen gebeuren, of wij moeten de oerkracht het oerintelect wat in de natuur aanwezig is onderschatten, en miskennen.
   Ook zo gedacht aan de ongewerfelde dieren en vooral insecten, met hun ingeplaatste levens cyclus hun geprogrameerde geest, ze komen uit hun omhulsen volgen hun programma en sterven, enz. enz.
   Je kunt alles aannemen, maar voorzichtigheid is hier geboden, niets is zeker, het fluctueerd constant.

  5. Elk leven heeft zijn nut Jenne, het voorbestaan hangt af van de ketens die nu moetwillig zijn onderbroken door individuen die daar helemaal geen respect voor hebben uit pure hebzucht en macht. Echter Moeder Gaia “strikes back”. Dat hadden de egotrippende multinationals niet verwacht.

 31. Om even terug te komen op de piramiden heb er met mijn neus voor gestaan vol bewondering voor de techniek en de tempel in abydos met die helicopters en vliegtuigen en duikboten helemaal
  stil want……wat moet je hierover zeggen ! Er was uiteraard een beschaving voor dat wij dachten zo beschaafd te zijn het was een verwondering en begrijpen dat wij echt niet zo ontzettend beschaafd zijn maar ja Egypte was overheerst door de Annunaki dat zie je ook op de hieroglyfen kleine mensjes en grote :goden: (reuzen) waren die mensen zoals wij ze noemen annunaki maar een ander naam kan voor mij ook ! Maar we weten nu toch zeker wel dat wij het niet waren maar dat we bezocht zijn door een ander ras dat iets met ons te doen had anders ben je om de woorden van maxima te herhalen een beetje dom !

  1. Pietje,
   ik ben dus een beetje dom, want ik weet helemaal niet dat dat zo is.
   Ze zeggen van wel, wie zeggen dat, waar zijn de onderbouwingen…
   Mijn gevoel zegt wat anders, gevoel is echter niet dom 😉

  2. Mooi artikel over Janet Ossebaard, kortgeleden in Egypte.
   http://www.niburu.nl/janet-ossebaard-graancirkels-en-het-oude-egypte/
   “In de Luxor tempel vond ik sporen van freeswerk in de stenen en de zuilen. Ik zag dat de zuilen niet waren uitgebeiteld maar dat de steen vloeibaar was gemaakt en was gegoten in een gietvorm. Ik zag dat er een dunne laag overheen was gestuukt, waarin de hiërogliefen werden gefreesd met behulp van een sjabloon. Niets gebeiteld! De stenen blokken in de Dal-tempel bij de Sfinx waren overduidelijk gegoten, net als de stenen in Peru. Waarom ze zo goed op elkaar passen dat je er nog geen creditcard tussen kunt steken? Omdat het geen separate stenen blokken waren! Alles was gegoten en vervolgens werden de enorme muren gefreesd zodat de illusie van separate blokken werd gecreëerd. Wat een hoogstaande technologie. Mijn hoofd tolde. Zo ook het hoofd van de arme Ashraf, de Egyptoloog aan wie ik mijn bevindingen liet zien. “For 30 years I learned false information. 30 years of lies…”, stamelde hij.”

   Hopeljk horen we er binnenkort meer over.
   Maar het sluit aan bij mijn percepties over ontwikkeling van de mensheid en noem deze fase de Zandbakfase…
   Elk kind herinnert zich deze als het goed is 😉

  3. Straks zijn ze nog van plastic, mwah, zolang Ossebaards graancrkeltjes maar echt zijn.

  4. Zijn de gietmallen van plastik? of de mujren of de graancirkels ben het spoor helemaal bijster nu………

  5. Na Poolse nachten krijg je Bulgaarse Yochurt en gratis geld uit Holland.

  6. Zeg ik vind Anna moet zich ook ff kunnen verdedigen… vind ik… anders weer dat we het niet begrijpen allemaal.

  7. Wacht ff ….. begrijp ik het nou goed dat ondanks dat in 41.8 je 1 aspekt vergeet zodat ik wederom geen kwartet kan verkrijgen, we nu anna 11 moeten gaan aanvallen zodat ze zich verdedigen kan? Want wees wel zonder aanval geen reden tot verdedigen toch? ik begrijp er helemaal nix meer van ….

  8. Zie je krijgt nu vanzelf een vraag op je antwoord, mooier kan weer ens niet… Opgelost bij je zelf…

  9. Een 1 tweetje!, ….. hoe noemde ze dat ook alweer in voetbaltermen ?zoiets?

  10. Zodra Ossensnor gaat beweren dat piramides en Maya tempels van gietbeton en stucwerk zijn gemaakt en graancirkels rete-echt zijn dan noem ik dat geen 1-2tje maar een schot in eigen doel.

  11. tja daarbij komewn de antwoorden en vraghen sneller op dan ik bedenken kan mooi man .

  12. Wacht ff ….. een schot in eigen doel is toch goed ? dan ken je jezelf toch? of zie ik hier weer een vraag over het hoofd?

  13. Glasgow Rangers hebben idd ook een Schot in eigen doel, m,aar dat is dan waarschijnlijk uit zuinigheid. Weer geen vraag verdomd nog maal.

  14. Maar hoe zit het dan met die onafgewerkte stenen die n og in de groeve wachten op afwerking en transport? Gewoon gegoten als valse sporen voor toekomstige rcheologen?? Lijkt een beetje terry prtatchet achtig nietwaar?

  15. Mooie foto van een sigaarvormig ruimteschip in de buurt van edinburgh die had niburu toch maar weer mooi gemist! maar wat was de vraag erachter?

  16. Oeiiiii, gevaarlijk filmpje bedacht ik me net, BAALBEK, baäl de satanische god en alles wat met bel begint is naar hem vernoemd.
   May lightning strike me (twice 😉 )

  17. Zo nu allemaal maar heel eng gaan slapen en vol angst morgen weer gezond op dat er niks gebeurd is met ons.

 32. Mooi verhaal Coz…
  Waarom hebben mensen toch de behoefte om het ergens anders te zoeken.
  De geschiedenis onderzoeken, een prachtig vak.
  De geschiedenis onderzoeken spiritueel wetende dat tijd niet bestaat, is dan voor mij je kop in het zand stekend, als tijd niet bestaat heeft dit hele artikel feitelijk geen zin, want dan gaat het over hetzelfde in het hier en nu.
  Wat is daarop ieders antwoord?

  1. Hallo AnnaII, je zoekt iets om je leven meet inhoud te geven, zo komt het op mij over tenminste; wij hebben een groep opgericht bij al onze andere interesses, om mensen en kinderen te proberen terug naar huis te brengen.
   Hier in Frankrijk, verdwijnen 47759 mensen in 2013, waar van 46800 gewoon zijn weggelopen, 379 kinderen zijn na zekere tijd terug gevonden, in soms behoorlijk gehavende toestand, 582 kinderen/volwassenen zijn verdwenen, geen spoor meer van te vinden, hier zit een enorm stuk kwaad verborgen, die veel mensen, ook bij de achterblijvers doodongelukkig maakt, wij helpen waar mogelijk de jongeren onder ons gaan zoeken, en vinden soms de sporen nodig om tot de oplossing te komen, ik weet niet moest aan jou denken, bij dit gegeven, Vr. Groet Jenne

  2. Jenne,
   Waarom je aan mij moet denken, je verhaal vertellende, snap ik wel.
   Je hebt gewoon mijn energie aangevoeld.
   Voor mij een teken dat je je verbonden voelt.
   Ben al een tijd bezig om me te verdiepen in deze materie, het ‘kwaad’ daarin heeft inderdaad gigantische proporties.
   Onmenselijke proporties, weet er ook niet goed raad mee eerlijk gezegd, dat het zover kan gaan.
   Ben vele mensen erkentelijk die in deze een taak op zich hebben genomen.
   Liefhebbende groet van mij 😉

  3. AnnaII, 42,4

   Het kwaad is inderdaad vele malen groter als in mijn jeugd, het houdt gelijke tred met het met het groeien van het weten, en bewust wording van de mensheid, het omgeeft ons als een donkere mantel, die constant probeerd onze spirituele zijde te temperen, want het kwaad is bang voor de bewuste massa, van daar dat het overal handlangers creéerd net als een octopus armen, we zijn op weg naar één eind tijd, niet die eindtijd, der Gotterdämmerung, de bewuste mensheid zal het kwade verslaan “” hoop ik “”, maar ik voel het ook sterker worden, of misschien word ik zwakker, zou ook kunnen, groet.

 33. Nee Anna, je bent absoluut niet dom maar 1 vraagje heb jij voor de priamides in egpyte gestaan( heb jij de perfecte contructie gezien ) ben je in abydos geweest (heb je de helicopter en de vliegtuigen gezien op de hyroglieven ) want als je daar bent geweest dan denk je anders! Dan ben je ademloos ! Dan besef je dat er voor ons mensen waren die op dezelfe standaard zitten als wij nu…… ! Dit is geen aanval en ook geen kritiek op jou begrijp dit aub maar ik heb veel gezien en daarom trek ik nu mijn consequenties ! Daarbij kan ik niet accepteren dat mensen die die dingen nooit gezien hebben er een oordeel over hebben ! Ga en zie dan kan je een oordeel vellen ! Dan val je van je stoel want het is af en toe teveel wat je te verwerken krijgt ! Ga naar Egyte en ZIE ! Want er is zoveel te zien maar je moet ervoor openstaan en proberen te begrijpen !

  1. @ Pietje, ja ik heb daar ook gestaan en alles gezien en vast gelegd. Er is zelfs zoveel meer te zien als je weet waar je moet kijken en waar je baksjish kan geven om nog meer secrets te mogen aanschouwen.
   Elke Piramide heb ik aan geraakt en sporen van high tech tools gezien die boven ons verstand gaan, heb hoeroglyphen gezien waar menig toerist aan voorbij stapt. Zeg maar een dikke 16 uur film materiaal en een een kleine 6000 foto’s die ik tijdens een rondreis van 4 weken gemaakt hebt. Ook onder konvooi van soldaten en militairen en Toeristen politie naar afgelegen tempels en begraaf plaatsen. Lokale bevolking mee gemaakt en me zo ontzettend thuis gevoeld. Heb er een berg Egyptische vrienden aan over gehouden wat ik voortaan altijd welkom ben. In iedergeval om niet verder langs de Nijl af te zakken beste Piet, moet er ook nog een gaatje over blijven voor Anna, die alles weet en kan invullen als niemand anders…

  2. Hoi Paul, misschien een idee om een selectie van deze 6000 foto’s hier met ons te delen op WTK in een ingezonden item?

  3. Nou ik krijg altijd of liever kreeg tranen in mijn ogen als ik langs het verzets monument op de dam in Amsterdam kwam, wat een stuk bouwkunst geen naatje te bekennen een soort lelijk gedrocht waar iedere architect en kunstenaar zich voor zou moeten schamen, verder de Romeinen bouwden in beton, dit bestond uit gemalen lava grind zand en water, je kunt het bewonderen in het coloseum, in de steden Mohenjo-Daro in nu Pakistan waar de straten beszaaid lagen met mensen hand in hand gestorven, en waar muren zijn verglaasd door enorme hitte, zo als bij een atoom bom, in Turkijë vindt men onder huizen net als hier in de Ariège enorme wooncomplexen, in Frankrijk zijn het zalen, en in Turkijë tot 25 verdiepingen diep, ach onze planeet zit vol wonderen, groetjes.

 34. Het zit niet op een Hyper Space afstand bij ons vandaan, maar puur bij ons om de hoek, van genezijde uit een andere paralelle wereld.
  De Anunnaki komen ook uit een paralelle wereld vandaan en wij kijken de verkeerde kant op in onze 3D dimentie. Weinig die snappen willen dat het wat zij leren geheel anderen in elkaar steekt dan de meeste het willen begrijpen of ooit snappen kunnen.

  Aliens Come From Hell-
  http://www.youtube.com/watch?v=uF-F67OUEAw&feature=share

 35. In de bijbel staat dat God zei “laat ons mensen maken, naar ons beeld en onze gelijkenis”. Ik vroeg me altijd af wie er dan nog meer waren. Zullen die goden de Annunakki geweest zijn? Er staat “Jullie waren onze goden” …

  1. Wie was of werd God genoemd?
   En heb je het verhaal wel gelezen?
   Want vanuit de Annunakki visie staat er: Jullie waren Ónze goden
   zij kwamen hier in een positie die gelijk staat als een bedelaar.
   Dat ze later als goden gezien werden….. is een ander verhaal

  2. Cozmic,

   je kunt het hele verhaal lezen op http://www.niburu.co, maar ik wil het wel doorgeven in dit antwoord. GOD als woord stamt van het Soemerische woord GUD en dat betekent letterlijk; ‘aanstormende stier’ of ‘wilde stier’… en is een der vele benamingen voor de tweede ster, de tweede zon, de bij-Zon, de Bison… algemeen bekend bij de (niet geheel juiste) naam Nibiroe. De oude Indiers noemen hem Shiva, de Perzen Ahoera Mazda, de Japanners noemen hem Toyota, Honda, Suzuki en Mazda… om er een paar te noemen. De noord-Amerikaanse Nativs (indianen mag niet meer…) noemen hem niet alleen Bison, maar ook Tatanka, Waka Tanka en Manitou… en de oude Egyptenaren noemden hem Ra en in de bijbel wordt hij HEER en HEERE genoemd.Kortom; alle volken op de planeet kennen deze tweede ster.

   Daarmee is GOD dus een regionaal fenomeen! Bij de onwetende mens staat GOD dus voor; 1 – het HeelAl, Kosmos, Universum… 2 – voor de schepper van Hemel en Aarde en 3 – voor de schepper van de mens en was hij een fysiek wezen.

   2 – GOD/GUD is dus een bruine- of rode dwergster en de tweede ster van ons stelsel. Hij is een regionaal fenomeen en onderdeel van ons binaire systeem. GUD schiep alleen ‘Hemel en Aarde’ nadat hij was gebotst met de planeet Tiamat. De astroidengordel is de ene heleft en onze planeet is de overgebleven andere helft. Hemel en Aarde zijn twee nieuwe banen om de Zon. De Hemel is de astroidengordel en de Aarde is de baan die wij met Gaia om de Zon draaien.

   1 – GOD of GUD kan dus nooit de schepper van het ‘Al-wat-Is’ zijn. Dus moeten we stoppen met de gehele schepping van het HeelAl GOD te noemen. Noem het voor mijn part de Bron, het Ene, de Zilveren Zee… maar NIET GOD of GUD, want dat klopt niet.

   3 – Dat we GOD in de bijbel zo noemen komt omdat een fysiek wezen, een Anunnaki, een Nephilim of een Elohim afkomstig is van de ster GUD/GOD en daarom noemen we die wezens gemakshalve ‘God of goden’. Maar het zijn en blijven kleine opdonders en zij zij zeker geen scheppers van het HeelAl.

   We kunnen dus 1 – het HeelAl onderscheiden, het Al-Wat-Is, Heel-het-Alles en de bron van de Kosmos of het Universum, ook wel Alhimheid genoemd of Pi. 2 – Alleen het kleine rode dwergsterretje in ons eigen zonnestelsel mogen we GOD/GUD noemen, want zo heet hij namelijk als hij door ons zonnestelsel scheurt en de kenmerken krijgt van een wilde op hol geslagen stier. Ook wordt hij Nibiroe genoemd en dat is slechts zijn positie in de astroidengordel… en dat voor slechts een kort moment; als hij op een lijn staat met de andere planeten rond de Zon in het horizontale vlak. En 3 – alleen de astronauten of kolonisten van de tweede ster Ra/Anu/Gud kunnen we God noemen of de Goden.

   groet Udo

  3. Hallo Udo, ik las met plezier je informatie hierboven. Ik merk dat je aardig zeker lijkt te zijn over wat je zegt over god. Maar ik merk dat ook andere gespreksgenoten spreken over “dit is zo” en de enige echte waarheid.

   Dat probeer ik zelf altijd te vermijden maar merk dan ook vaak dat ik niet serieus wordt genomen omdat ik immers “denk” iets te weten en die ander het “zeker weet” 🙂
   Er vanuit gaande dat god of gud, een aanstormende stier betekent voor de Annunaki, zou dat moeten betekenen dat zij op hun ster waar ze woonden ook stieren hadden of hoe zit dat dan?

   Groetjes Frank

  4. Frank je insteek is te simpel en ook weer niet. De bewoners van de tweede ster of van planeten rond die ster hebben gaandeweg hun ontwikkeling en vooruitgang geconstrateerd dat hun wereld/planeet of ster tijdens het naderen van de Zon steeds meer onrustig werd in zijn baan. Omdat deze ster/stelsel met de wijzers van de klok meedraait en alle andere planeten tegen de wijzers van de klok in – ontstaan onderlinge tegenwerkende krachten (gravitatiekrachten) waardoor de binnenkomende ster/stelsel de kenmerken krijgt van een losgeslagen stier, van een wilde aanstormende stier, van een stier die uitgebroken uit de veewagen vlakbij het slachthuis de benen neemt en door de straten rent, door tuinen en heggen… vandaar dat de Nativs (indianen) hem dan ook Tatanka en Waka Tanka noemen (de tank). Het Soemerische woord GUD valt uiteen in twee woorden; GU> en UD> en die betekenen; stier/sterk en uitdraven, ofwel GU UD> betekent; ‘wilde stier’ en ook ‘aanstormende stier’. Omgekeerd is het dan DU UG<,met de betekenis; 'gaan-uitgaande', ofwel hij komt, blijft even (die positie heet Nibiroe…) en vertrekt weer voor 3600 jaren. DU UG< (doe oeg = doeg doeg tot ziens! Doeg dag ajuu… tot de volgende keer). Zecharia Sitchin noemt de twaalfde planeet doorgaans Mardoek en later pas Nibiroe en eenmaal ook Gud. En dat is ons woord God. Dus God is de tweede ster en Gud betekent wilde stier. Dat hebben de bewoners kunnen constateren en wellicht pas toen astronauten van hen – de Anunnaki – op onze planeet waren en voor het eerst hun eigen planeet/ster konden volgen en ook diens gedragingen in ons zonnestelsel. groet Udo

  5. Hoi Udo, dat is heel mooi omschreven! 🙂 bedankt!
   Onlangs met 2 Jehova getuigen die aan de deur kwamen gesproken. Over e.e.a. Indien men over god praat, dan krijg ik de kriebels. Er klopt iets niet. Voor mij bedoelt men liefde. God imo mannelijk. Sophia is voor mij meer tastbaar en aanwezig en heeft mijn voorkeur. Imo is zij degene die ons helpt. 🙂
   Maar jouw beredenering bevestigt mijn kriebels.

   Ik ben geen voorstander van groeperingen, geef mij maar 1 big happy family! Maar deze dames hadden wel een mooi verhaal over de samenleving en het kwaad. En de vele bijbels. Maar ook zij hebben imo te veel de nadruk op dat we gered moeten worden.
   De innerlijke bron is voor mij het belangrijkste, de connectie met het universum of de Akasha.

   @Cozmic idd, we zijn allen goddelijk.

  6. De Pythagoriaanse Illuminatie noemen God de Rede. Zie http://www.rondetafelbeleid.nl Dit is een zeer interessante website en kan ik jullie allemaal aanbevelen. Ik ben er achter gekomen door Frontier radio.

  7. Udo, interessant verhaal.
   Als je kinderen hebt, ontstaat op een gegeven moment de vraag ‘wie heeft de wereld gemaakt?’. Gezien ik niet meer met geloof bezig ben, kon ik dus niet zo over ‘god’ praten. Ik heb het dan uitgelegd als de ‘schepperische kracht’ is niet helemaal goed nederlands maar komt vanuit het duits…die schöpferische Kraft. En dekt voor mij perfect de lading.
   Nu lees ik hier dat je dat ook zo ziet.
   Maar ik snap dan niet dat je het onwetend vindt om het met het heelal of kosmos te beschrijven, want ik geloof in de kracht (energie) van planeten en zonnen en manen, want ze hebben invloed op wat om hen heen is. Dus in die zin is het wel ook een beetje het heelal…of denk ik helemaal verkeerd?

  8. Monika, ik kreeg het woord GOD vroeger niet uit mijn be… als niet gelovige en zelfs sterk anti-religieus mens. Door te zoeken en te vinden weet ik nu dat onze God, die in ‘de hemelen zijt’ gewoon een ster is, een rode dwegster en dus niet meer is dan een regionaal fenomeen. Dus corrigeer ik mensen als zij de totale schepping (lees HeelAl, Kosmos of Universum) God noemen. Zoals ik al aangaf zijn er die het de Bron noemen of het Ene… ikzelf, als ik hulp vraag of mediteer noem het; ‘De oneindig liefdevolle en de oneindig creatieve kracht, in alles vertegenwoordigd, in heel-het-alles, in al-wat-is in het HeelAl’… dan vraag ik licht, liefde, kracht en energie voor mijzelf, mijn gidsen en de personen (en hun gidsen) die op mijn lijstje staan. Soms werkte het zelfs tijdens een live-voetbalwedstrijd als ik licht, liefde, kracht en energie vroeg voor de spelers van… en hun gidsen, hun trainer en coach en hun gidsen. Daarmee doe je de tegenstander niet te kort en is het geen magie (zwarte magie). Ook als ik me douche dank ik het water… ‘Dank je wel voor je onbaatzuchtige opstelling en je bereidheid mijn lading en vuil mee te nemen.Ik hou van je en dank je voor je verkwikkende bad, heilzaam voor mijn lichaam en geest. Dank je wel en het ga je goed. Ik hou van je’… en ook als ik van binnen schoon wil worden zeg ik; ‘Ik verzoek alle stoffen/elementen die ik in mijn lichaam heb opgeslagen en vasthoud en niet meer nodig heb voor mijn lichamelijk en geestelijk welzijn mijn lichaam te verlaten. Kies daar de ge-eigende kanalen voor zoals tranen, zweet, urine, ontlasting, haar- en nagelgroei, spuug en snot en mijn huidcellen. Ik dank jullie voor jullie werking en ik verzoek jullie mijn lijf te verlaten. verbind je met je element en het ga jullie goed. En als ik me bedreigd voel roep ik meteen mijn beschermers aan (gidsen) en ook Toth en Jezus (= Enki, schepper en vader van de mens, dus mijn oer-biologische Vader). groet Udo

  9. Het is inderdaad iets persoonlijks. Liefde is universeel. De openheid en bereidheid daarvoor is ook voelbaar. Vaak zie je mensen die veel beredeneren vanuit hun hoofd en hebben hun hart afgesloten. Dit is ook een groeiproces.

  10. NIET RELEVANTE (OFF TOPIC) REACTIE en/of BELEDIGEND VERWIJDERD
   (Graag Chat gebruiken voor onderlinge (off topic) reacties)

  11. NIET RELEVANTE (OFF TOPIC) REACTIE en/of BELEDIGEND VERWIJDERD
   (Graag Chat gebruiken voor onderlinge (off topic) reacties)

  12. Ik heb geen idee waar je het over hebt Sun… IP-vrije zone?

  13. Ik vraag me af of we ooit achter de waarheid komen. Er bestaan zoveel verschillende visies. Te bedenken dat er esoterische christenen zijn die geloven in de evolutietheorie. De vorige paus trouwens ook. Terwijl Darwin zelf zijn twijfels had. Er zitten teveel hiaten in de evolutietheorie. Het verhaal van de Annunakki spreeks me aan. Marcel Messing weet er ook een heleboel over.

  14. Wat ik er van begrijp de AN.UNNA.KI kwamen in opstand vanwege het zware werk op aarde. Nammu fluisterde haar zoon EN.KI in bedenk iets voor deze situatie. EN.KI had 14 experimenten nodig voordat hij een mens kon maken. Hij deed dit zonder medeweten van zijn vader Anu. Eigenlijk wilde ze primitieve werkkrachten scheppen.
   De mens of LU.LU werd slaaf. In overeenstemmig met EN.Lil schiep EN.KI samen met zijn halfzuster de mens Adam een perfect wezen dat op hen lijkt. De raad van Goden had toegezegd een primitief wezen. EN.KI wilde een perfect wezen hij manipuleert de genen met 50% stof van de aarde en 50% van zijn eigen goddelijke DNA een spiritueel wezen.

  15. Bedankt JaNee. Het geeft weer stof tot nadenken. In elk geval staat de evolutietheorie op z’n kop.

  16. Hallo JaNee, wat bedoel je met “stof van de aarde”?
   En denk je dat ENKI heeft gevreeën met zijn halfzus om de mens te creeëren?
   Weet jij dat anders UDO?

  17. NIET RELEVANTE (OFF TOPIC) REACTIE en/of BELEDIGEND VERWIJDERD
   (Graag Chat gebruiken voor onderlinge (off topic) reacties)

  18. NIET RELEVANTE (OFF TOPIC) REACTIE en/of BELEDIGEND VERWIJDERD
   (Graag Chat gebruiken voor onderlinge (off topic) reacties)

  19. zie 31.23 Udo, Frank en Arien.

   QUOTE van Guido:
   Je bent buiten de zoekmasjientjes om bezig, wanneer je reactienummers uitschakelt.. Op zich iets, wat de meneer van Likud Nederland deed en ons met verbazing deed toekijken.. Dat vergt ‘verstand van zaken’.. En idd Coz’, twee tegelijk, is niet alleen verdacht, maar ook schuldig..

   Dus of twee likütter of twee Abott&Costello’s.. Zammeammukontroestu eigenlijk. Of misschien de mannen van week geleden, RL en FL oid…? Niets meer van gehoord, nadat ik hun IP nagetrokken had.. Ik mis ze wel een beetje eigenlijk..
   En grappig vind ik hoe ze (Udo en Frudo) me uit de tent proberen te lokken met ‘Guido doet er niets aan’…. ROFL..
   Of, om het nóg korter uit te drukken.. (In het kader van ‘It’s not easy being green’..)

  20. En niet alleen de postingsnummers maar ook de tijd! En ook zo mooi onder de juiste reageerder, wauw 🙂

  21. Sun,
   Ik zat ook al met mijn ogen te knipperen.
   Dus vroeg me ook af, hoe zit dit.
   Heb het vaker meegemaakt.
   Dacht dat de moderator misschien ingreep.
   Maar het ligt dus kennelijk heel anders?
   Mooi speurwerk 😉

  22. Ja. Het zal me benieuwen of we er ooit achter komen. Daarnet zat ik naar video’s met mantra muziek te luisteren. Ik zag al die goden die in de Ramanama geschriften voorkomen. De Bagavad Gita is daar een uittreksel van. Misschien zit daar een kern van waarheid in. Misschien een verwijzing naar de Annunakki of weet ik veel wat. Interessant in elk geval.

  23. Frank wat ik er van begrijp bedoelen ze met stof. In Genesis staat tit in de Sumerische taal betekende TI.IT “datgene wat leven bezit”Adam werd dus blijkbaar geschapen de stof of moleculen of atomen van de levende aarde. Het bloed van Kingu goddelijk zaad (DNA) van EN.KI verenigd met de TI.TI Of ze gevreeen hebben zou ik niet weten halfzuster Ninchoersag was wel de draagmoeder. Moet er wel bij vermelden of alles waar is laat ik maar in het midden maar het klinkt aannemelijk wat ik er over tegenkom.

  24. Oh, de draagmoeder? Dan lijkt me de prettigste manier wel, om even gezellig te vrijen.
   Ik zat al te denken aan reageerbuisbabies maar dat Ninchoersag al die eerste mensen heeft moeten baren, dat lijkt me ook niet helemaal realistisch. Misschien 2 van elk ras dat is al aardig wat maar dan kun je nog niet verder zonder inteelt.
   Ik zit maar hardop te denken hoor. Ik wil niemands mening afkeuren.

  25. NIET RELEVANTE (OFF TOPIC) REACTIE en/of BELEDIGEND VERWIJDERD
   (Graag Chat gebruiken voor onderlinge (off topic) reacties)

  26. Sun het staat in Gen. 1:26. En God zeide: Laat Ons menschen maken, naar Ons beeld, naar Onze gelijkenis; … En in vers 27 En God schiep den mensch naar Zijn beeld; naar het beeld van God schiep Hij hen; man en vrouw schiep Hij zo.
   Zo je ziet in vers 26 meervoud en in vers 27 enkelvoud. Ik vind het vreemd.

  27. Arien:-) zie jouw reactie is 23:24 mijne 23:22 en toch sta ik onder jou. Ben ook benieuwd of we er echt achter komen onze werkelijke geschiedenis.
   Het verleden is voorbij de toekomst onzeker het Nu een geschenk.

  28. Hoi Cozmic, 45.1, wat een wijsheid! Bedankt voor het delen! 🙂

  29. @ sun
   Scherp gezien hoor udo frank en arien hebben een gemeengoedje . En dat is leuk en spannend behalve als je weet hoe de vork in de steel zit , dan wordt het opeens heel flauw….. Tis immers niet voor het eerst vraag paul maar eens .De RNF heeft dit soort zaken eerder opgemerkt en aan de kaak gesteld. Het is minder ingewikkeld dan je denkt.

  30. NIET RELEVANTE (OFF TOPIC) REACTIE en/of BELEDIGEND VERWIJDERD
   (Graag Chat gebruiken voor onderlinge (off topic) reacties)

  31. Neen, ik loop niet te dollen JaNee.
   Maar je antwoordt dit naar Arien. Je zult waarschijnlijk mijn verwoording van “gezellig vrijen” bedoelen.
   Maar ik bedoel het wel serieus ook al verwoord ik mij misschien wat onhandig.

  32. Maar nu echte opheldering graag haha, hoe zit het?
   Being in the twilight zone?

  33. Haha, voorlopig mijn conclusie, de moderating komt van bovenaf…

  34. Anna heel diep in je hart is het bespreekbaar zeg er voor de rest niet teveel over. Gezien genoeg van zo weinig buiten ons. Het is gewoon niet te doen.

  35. Janee, laat je niet ontmoedigen.
   Het hart is wat telt.
   Hartegroet 😉

  36. weinig authentieke mensen wel clubjes die elkaar verdacht maken zo voel ik het

  37. Sun, en de rest,
   Dit is dus bewust bedoelde moderating,
   Wie of wat ook verantwoordelijk is…
   De laatste posting van Frank staaat weer precies op de goede plek als het gaat om doorlopend vraag/antwoord verhaal…
   Wil de verantwoordelijke zich nu melden please?

  38. Ha ha, als dit geen samenzweringstheorie is dan weet ik het niet meer Anna11 🙂

  39. Dan kan ik gelukkig je hand schudden JaNee 🙂
   De humor ligt op straat mensen, lachen houdt je gezond, take a break…

  40. Bedankt Odette. Ik heb het aandachtig gelezen. Heel mooi. Daar gaat het inderdaad om.

  41. Wat een misbruikte energie dit vissen in troebel water, het Annunnaki verhaal berust op Mythise verhalen, en stukjes tekst op klei tabletjes gekrast, en wat bijzonder mooie wand reliefs, tja en rest zijn aannames, die heel goed waar zouden kunnen zijn, maar waar je alle kanten mee uit kunt, dus Wind je niet op, vergroot je kennis in dien mogelijk, daar moet je dan wel de gort droge boeken voor in duiken, om uit eindelijk jauw conclusie te kunnen trekken, want ook dit is geloven in.

  42. Odette 45,35

   Waarom probeer je niet gewoon gelukkig te worden binnen je Eigen denk cirkel, dit soort door jauw hier aangedragen denken, weekt mensen los van hun levens basis, en maakt ze straal ongelukkig, het is niet aan de mens om het ritme van leven-dood-en denken te verbreken, we moeten leven binnen het raam ons geboden door het leven/natuur.

  43. Mijn dochter is ook niet altijd even happy, en ze vertelde mij, als ze zich down voelde, speelde ze de film Telma and Louise, daar putte zij veel kracht uit zij, misschien toch verkeerde keuze van levens gezel, bij het ouder worden gaat dit spelen, nou niet echt lekker gevoel soms, wat had die Haevy Keitel een korte maar sterke rol te vervullen.

  44. Samenzweren >> conspiracy >> spirare = ademen, dus het is eigenlijk samen ademen ¿¿? Gewoon fraco blanco posten, whotz in a name huh? 😉

  45. Hallo beste Jenne, tegen wie heb je het eigenlijk? Odette 45.35 is er niet maar wel Anna II. (Ik voel me niet aangesproken)

  46. conspeiayjerr zegt Marcel messy vaak zooh mooi, latijns frans feodaal trilateraal vedie voedoe foetsie fedex spandex pakjes latijn en is vliegensvlug over en uit aangekomen zegt Roger

   Spandau ballet – Through the barricades (with lyrics) – Top 2000 In Concert 2009
   http://m.youtube.com/watch?v=Q1E3yFIqkj4

   mijn eerste android veeg en knijp plankjes boodschap in een flessie, jaren op gescholden maar nu ik er 1 heb toch wel donders gaaf gereedschap !

  47. NIET RELEVANTE (OFF TOPIC) REACTIE en/of BELEDIGEND VERWIJDERD
   (Graag Chat gebruiken voor onderlinge (off topic) reacties)

  48. Moest zijn 45,39 beste ODETTE, maar jij voelt je alleen aansproken als je muts er na staat, typisch vrouwelijk, but no problem mijnerzijds groet.

  49. NIET RELEVANTE (OFF TOPIC) REACTIE en/of BELEDIGEND VERWIJDERD
   (Graag Chat gebruiken voor onderlinge (off topic) reacties)

  50. @ Hyperrrrrrrrrrrrr

   Je begeerte is groter dan het de gewraakte afstand die je hebt naar bepaalde zaken. Ik durf te wedden dat je straks met andere zaken ook mee komt hebbedingen. Heb onlangs nog een grote roeptoeter meegemaakt die gezwicht is voor FB en om is omdat hij er een voordeel uit weet te halen. Al met al straks ben je ook welkom als je aanschuift en misschien ben je dat al, want dan wordt het pas feest onderling met elkaar. Geen RNF meer maar een andere RAW & FINEST Rocking Group….

  51. ..daar zijn we dan….
   Gaat het dan op fb net zo als op wtk, Paul?
   Net als in het echte leven, als het om de eigen voordelen gaat, is men zo om…? Zo maar een vraagje…

  52. Beste Arien, tussen 45.17 en 45.18. Alles wat je schrijft heeft voor mij geen waarde, dwz doordat je je in een andere zone bevindt komt er niets van jou bij mij binnen. Eerlijkheid duurt het langst. Ik heb geen idee of je oprecht bent of niet. Ik heb het gevraagd, geprobeerd, maar krijg geen reactie waardoor jij, Udo en Frank, mogelijk 1 persoon? tussen de tijdslijnen en ongenummerd kunnen/ kan reageren.
   Ik zou graag willen weten hoe dat kan en waarom je/ jullie dat doen?
   Tot die tijd blijven jullie reacties voor mij ruis op de zender, afleiding van de ‘echte waarheid’ 😉
   Het valt me op, en daarom benoem ik het…. 🙂
   meer is het eigenlijk niet, het heeft in iedere geval op mij dit effect. Ik weet niet hoe de andere reageerders er naar kijken. Anders dan JaNee die ziet jullie graag. 🙂
   En benadrukt dit met alles beter dan de vast kliek; bedant JaNee, dikke kus voor jou!

  53. Prima Sun. Ik doe niet meer mee met die flauwekul reacties. Ik heb het één en ander gelezen op http://www.wijwordenwakker.org Zeer interessant. Daarna heb ik heerlijk mantra’s gezongen. Gewoon gratis op Youtube. Niets illegaals.

  54. Goed zo Arien, dat idee had ik al vele reacties terug.
   Wat een gemuts, om het in Guido’s woorden te zeggen ha ha ha 🙂

  55. Sun, men kan ook met naam, netjes met nummer, meerdere ep adressen gebruiken en dan kan het ook allemaal ‘foute boel’ wezen.
   Misschien net als altijd, vertrouwen en op de inhoud letten…?
   En trouwens niet altijd zit dat erin wat erop staat… 😀

  56. klopt helemaal wat je zegt Monika.
   Ik vraag me af of men dit doet uit angst, misschien verbergen ze zich voor iemand, of ze zijn bang gevonden te worden?
   Hoe dan ook, niet mijn zone.
   Wat betreft wantrouwen, er is nu eenmaal een hoop afleiding en niet voor niets.
   Meestal popt dit op als je ergens erg dicht bij komt (waarheid?).
   En dat is waar het mij om gaat. Als ik ergens een steentje kan bijdragen, dan doe ik dat graag.
   Je ziet het wel vaak. Eerst proberen witte voetjes te halen, met zoete praatjes. Zieltjes winnen, dan hangen ze aan je voeten en geloven ze alles wat je ophangt, of planten subtiele zaadjes om je weer even terug de web in te duwen. 🙂
   Ach Monika, zie 45.5. Het is een gevoelskwestie. Smaken en voorkeuren verschillen, dat is prima. Is het me te doen om anderen te behoeden of gewoon de uitdaging aan te gaan met anderen met een andere voorkeur of gewoon nieuwsgierigheid, ik ben er nog niet uit 😉

  57. Sun heelverstandig om je af te zetten tegen ongenummerde reacties , die te pas en te onpas op elkaar reageren ( en op andren ) terwijl ze de zelfde truukjes gebruiken om buiten de tijdcode om te kunnen posten.
   Janee raar dat je zo’n buitengroepje dat doet wat ik net beschrijf minder bedreigend vind dan een fictief door jezelf bekrachtigt groepje als de RNF.Sterker nog je lijkt het idd te adoreren heeeeel vreemd.
   Frank, Udoen arien waarom zo opvallend pronken met de mogelijkheden die een ieder met de juiste kennis kan bezitten ? Waarom zo de boiel loppoen stangen en op elkaar reageren terwijl in de achtergrond jullie zoveel contact onderling hebben? Zielig vin ik hoor! En erg doorzichtig!

  58. Sun en Marcel ik weet het ook niet precies hoe het zit met zo tussendoor reageren.
   Dit onderwerp heeft al lange tijd mijn interesse. Een heel moeilijk onderwerp overigens om over te praten op een forum. Op zich wat we naar elkaar schreven en vroegen had ik persoonlijk geen moeite mee. Zie het als een verdieping naar elkaar toe. Voor de rest zie ik wel!

  59. De opmerking adoreren snap ik werkelijk niet Marcel. Als ik het wel denk te snappen laat ik het maar beter los.

  60. @ Sun

   Mocht Arien en/of Udo en Frank all the same zijn dan is de kans van een matrix hack dat zij terug keren tot de c:/format c: bron, of in een karmische doolhof verzeild raken op hun binaire roterend schijfje van 7200 rpm. Terug keren naar de digitale bron van hun alles is leegte. God Weet dat enkel en alleen zijn weg zal dat doorgronden waneer zij allen een blijken te zijn. Daar kan geen Anlulnaki tegen op, ik wel als or creator; ‘More than a piece of cake’. http://www.youtube.com/watch?v=JsHP4J0ZJuY#t=67

  61. Hoi Arien # tussen 45.55 en 45.56 , dat is nog steeds verklaring. Je ontwijkt het met een van de beste sites, die van Marcel Messing nog wel.
   🙂 Dat je geen antwoord kunt geven is prima, dat zal een gevoelige onderwerp voor je zijn.
   Weet in iedere geval, dat mocht je “slechte” bedoelingen hebben, velen dit wel direct door zullen hebben. Veel plezier verder!

  62. Hallo ODETTE, beetje uit de tijd dit prentje, zo was het eens, nee hoor ik verwachte ook niet meer een echt antwoord, trouwens ik denk niet dat hier een echt antwoord voor bestaat, prettige dag verder, en luister eens naar, ” wat voor weer zou het zijn vandaag in den Haag ” van de aloude Conny!

  63. Guido,

   een week geleden trad je nog op tegen de terreur op je website. Al dat gebeb en geleuter was je even zat, maar sindsdien (en nog diezelfde nacht) gingen de bezoekers van deze site onverstoorbaar verder met hun geneuzel. Wil je dat? en besef je dat velen afhaken en geen berichten achterlaten omdat er een kliek is die steeds elke discussie in de kiem smoort. Besef je wel hoe veel succesvoller je website kan zijn zonder die neuzelaars (gezonden door de tegenkrachten… hangjongeren) en hoeveel meer en leuker de reacties op je artikelen kunnen zijn. Gooi ze der af man. Wordt zelf ook eens wakker en ontdoe je van die vampieren.

   groet Udo

  64. Dit vind ik een interessante opmerking Udo.
   Hoewel ik hem wat vriendelijker had geformuleerd, hi hi.
   Heb je weleens gehoord van Trollen? Dat schijnen ingehuurde personen te zijn die initiatieven als deze in de war schoppen zodat we uiteindelijk ruzie maken i.p.v. samenwerken om de wereld een warmere plek te maken.
   Ik hoop dat Guido deze opmerking ten harte neemt.

  65. 45,59 MARCEL,

   Is het niet verstandiger om, deze réactisch te laten voor wat ze zijn, onreine hersens schimmen, plagerige kopstoten, cordon sanitaire is het woord van deze tijd, en dat doet ze echt pijn, als ze in de ruimte moeten kletsen, Vr. Groet!

  66. Hoi Udo (tussen 45.64 en 45.65), zien we nu eindelijk je ware duistere aard?
   Je hoeft niet bijster veel verstand te hebben om te zien dat het geen toeval is dat jij, Arien en Frank hier alle drie de opties bezitten om de reacties precies tussen reacties waar jullie deze neer willen zetten en ook ongenummerd, en dus geen zuivere reageerders zijn?
   Valt echt op hoor.
   Vertel nou eens, zijn jullie hier omdat dit verhaal over de Annunaki jullie zo aanspreekt of is dit verhaal te dicht bij de waarheid?
   Mag dit verhaal niet wereldkundig gemaakt worden?
   Zijn jullie hier om dit verhaal te ontkrachten?
   Is het dan zoals Cozmic schrijft, dat de Annunaki’s de bedelaars zijn?
   Het maakt mij niet uit waar jullie mee komen, voor mij hebben jullie geen geloofwaardigheid meer.

  67. SUN – je mag dan Sun heten of je zo te noemen, maar veel licht en warmte straal je niet af. En als je goed zou kijken naar de reacties dan zie je dat ik reageer op reacties en die reageringen van mij worden ingelast tussen de reacties en precies volgend op de teksten waarop ik reageer. Snap je het nog?! En als je de reacties goed gelezen hebt, lees je ook inhoudelijk dat ik de enige ben die wat nuttigs en zinvols toevoeg aan de discussie, terwijl de meesten, waaronder ook u, alleen maar beppen en kletsen en regels vol onzin neertikken. Vandaar mijn oproep aan Guido jullie der allemaal af te gooien.

  68. Dit vind ik een interessante opmerking Sun.
   Als jij geen trol bent dan weet ik het niet meer.

  69. Klassiek tot in den treuren, alpinopetjes, stokbroden, windmolens, bloembollen 😉
   Geniet maar Jenne dans la douce France en denk dan maar een klein beetje vals zoals Conny dat zo zegt, wat voor weer zou het zijn in Den Haag
   http://youtu.be/rgMqNe-vKo4

  70. Udo, u bent iemand die gewend is zijn zin krijgen. Denkt u nu werkelijk dat Guido in de houding springt voor u en zegt jawohl Udo? Er moet nog heel wat water voor de rivier vloeien voor dat u uw gebiedende voorstel krijgt, gelukkig maar. En wat betreft Sun, die heeft haar naam al meer dan eens zeer verdiend.

  71. Beste Udo, ik wist wel dat je niet zou reageren op de vragen over de Annunaki en ik weet ook wel waarom.
   De lieve jongen uithangen gaat je niet meer redden. Je bent het of je bent het niet. Het was mij al wel duidelijk wat je bent. Ik ben blij dat je steeds meer van je ware aard laat zien, zodat het voor anderen ook duidelijker wordt.
   Eerlijkheid duurt het langst.

  72. Lieve Sun, je bent het zonnetje op deze blog en je warmte en licht schijnt me van verre tegemoet… ik reageer uitsluitend op inbreng over de Anunnaki, doe dat zelf ook en heb slechts tweemaal (driemaal met deze reactie der bij…) gereageerd op het geneuzel door velen op deze website. Elke website kent dergelijke figuren die meteen de discussie lamleggen, gaan keuvelen over koetjes en kalfjes en alle webmasters zouden dergelijke lieden der af moeten gooien maar dat doen ze niet omdat het ook fans zijn… in de zin van klevers, plakkers, hangers en dus gruis en ruis. Een website is beter af zonder die fans, maar webmasters durven gewoonweg niet te snijden in eigen aanhang.

  73. Om zieltjes te kunnen winnen, moet deze luitjes natuurlijk eerst af van de “vaste kliek” die elke onzuiverheid direct door hebben.

   Je kunt wel merken dat deze luitjes niet gewend zijn met klaarwakkere in gesprek te gaan.

   Nou de doelen zijn duidelijk hoor, ben benieuwd hoe dit afloopt.

   Echter om een spelletje te kunnen winnen, moet je wel spelers hebben. Ik speel geen spel en daarom kun je van mij niet winnen of verliezen. En andersom geldt dat ook. Ik ben er niet op uit om van iemand iets te winnen.
   Alles wat er te winnen valt, ontvang je gratis door gewoon eerlijk te zijn, mensen niet te belazeren en het beste met elkander voor te hebben. Dat noemen ze liefde :smile:. Liefde overwint alles.
   Succes met jullie strijd hier of elders. Jullie keuze.

   @Cozmic, alles wat je nog hier wilt delen over de Annunaki zal ik met veel plezier lezen. Al het andere ruis hier uit een andere zone, bevestigd ons allen hier op WTK hoe dicht je bij de waarheid zit ♥ .

  74. Denk wij GUIDO.J, niet hoeven te leren hoe te handelen, volgens mij is hij bezig de deur op slot te doen voor zekere storende lieden, die hem spreekwoordelijk onder de duiven schieten.

 36. Ok, samenwerken om de zooi weer te herstellen, lijkt me een strak plan!
  Hoog tijd ook trouwens want er zit een heleboel goed scheef.
  Nou, ik zou zo zeggen waar spreken we af en wanneer?
  Liefst zonder gemediteer maar gewoon in ‘levende lijve’ ergens in het bos of zo, maakt niet uit. Als er maar een goed plan komt.
  Ik denk…dat er meer mensen komen dus maak maar plaats.

  1. Gaat het dan op fb net zo als op wtk, Paul?
   Net als in het echte leven, als het om de eigen voordelen gaat, is men zo om…? Zo maar een vraagje…

  2. Haha moet natuurlijk ook naar Paul gaan…mijn vraagje 😀
   Verder Rob, goede actie. Ik hoor het dan wel 😉

  3. @ Monika

   Ik wist niet dat jij je zo maar ineens voelde aangesproken…
   Je kan ook het op een andere golflengte parkeren dan we het op jou level moeten gaan bezien allemaal. Maar aks je alles eens wist dan ben je zo om vermoed ik, puur om er bij te willen horen want zonder kan je dan niet meer. Je wilt dan heel graag haantje de voorste in alles zijn en het hoogste woord vormen. Tja ik ken je al langer dan vandaag. En dat geldt dan straks ook voor al die nieuwsgierigen die gaan instappen en mee lopen. We doen dit echter voor een goed doel.

  4. Hey Paul, mooi verhaaltje. Maar geen antwoord op mijn vraag 😛
   Mijn probleem is….ik wil nergens bij horen 😕 (als je mij kent, had je dat kunnen weten 😉 )
   Alleen bij de ‘club’ die ook nergens wil bij horen…we zijn allemaal uit dezelfde bron, dat respecteer ik. Maar een groep heeft invloed op het individu, soms goede maar vaak ook minder goede (peer-group). Om helemaal vrij van invloed te kunnen zijn, is het beter bij geen groep te horen. Oke, is wel handig zo een groeps-backup… Maar goed, het is een keuze en ik kies niet altijd voor het gemak.
   Ik denk dat alles wat goed is en werkt, overleefd, ook zonder fb.
   Kijk het is een beetje net als reclame…meestal voor dingen die niemand nodig heeft.

  5. MONIKA, je kunt heel goed in en met een groep leven en omgaan, zonder je zelf, je persoonlijkheid te verliezen, en in wezen zijn wij altijd en onder alle omstandigheden een individu, een apart wezen een mens.

  6. NIET RELEVANTE (OFF TOPIC) REACTIE en/of BELEDIGEND VERWIJDERD
   (Graag Chat gebruiken voor onderlinge (off topic) reacties)

  7. NIET RELEVANTE (OFF TOPIC) REACTIE en/of BELEDIGEND VERWIJDERD
   (Graag Chat gebruiken voor onderlinge (off topic) reacties)

  8. NIET RELEVANTE (OFF TOPIC) REACTIE en/of BELEDIGEND VERWIJDERD
   (Graag Chat gebruiken voor onderlinge (off topic) reacties)

  9. NIET RELEVANTE (OFF TOPIC) REACTIE en/of BELEDIGEND VERWIJDERD
   (Graag Chat gebruiken voor onderlinge (off topic) reacties)

  10. Wat met dat samenwerken eigenlijk bedoel is, mocht de strekking van dit verhaal berusten op enige waarheid, om daan maar een samenwerking aan te gaan met extraterrestrielen waarvan zijzelf beweren deel te hebben gehad in het brengen van de onbalans. Mooi beschreven in dit artikel. Gezien het feit dat naar mijn opvatting meer dan 80% van de bevolking niet in staat is tot enige actie, is het de verantwoordelijkheid van de overigen dit wel te doen. Bovendien denk ik dat onder juist die groep ‘overigen’ de capaciteiten wel aanwezig zijn om daadwerkelijk iets te doen omdat zij vanuit hun verworven kennis allang niet meer raar opkijken van de verschijningsvorm van een niet-mens. Daarom, als de strekking van dit artikel berust op enige waarheid…ben ik en waarschijnlijk velen met mij, graag bereid met hen samen te werken met deze groep onder gemeenschappelijk te bepalen voorwaarden.
   Waar ik niets in zie en dat is vaak gebleken, om met het zoveelste groepje die vanuit andere motiven dan werkelijk iets te willen doen samen te komen om dan vervolgens te zien dat het uit elkaar valt omdat een sterke leider kennelijk wel nodig is maar niet gewenst.

  11. NIET RELEVANTE (OFF TOPIC) REACTIE en/of BELEDIGEND VERWIJDERD
   (Graag Chat gebruiken voor onderlinge (off topic) reacties)

  12. NIET RELEVANTE (OFF TOPIC) REACTIE en/of BELEDIGEND VERWIJDERD
   (Graag Chat gebruiken voor onderlinge (off topic) reacties)

  13. NIET RELEVANTE (OFF TOPIC) REACTIE en/of BELEDIGEND VERWIJDERD
   (Graag Chat gebruiken voor onderlinge (off topic) reacties)

 37. Oh, ik heb wel degelijke een gevoelige snaar geraakt bij Udo, door hetgeen Cozmic zegt over de Annunaki, “dat ze bedelaars waren” te bevestigen.
  Zie reactie 25 waarin Udo aangeeft zelf een Annunaki te zijn.

  Dus aan jou Udo nogmaals de vraag, zijn jullie (Annunaki) bedelaars? Hebben we jullie gered?

  1. Sun, weet niet of je het weet. Maar Udo is wel iemand die zich heel veel met de Annunaki heeft bezig gehouden…
   Cozmic weet het een en ander, maar het zijn geen ‘waarheden’ maar ‘ideeën’ hoe het geweest zou kunnen zijn. Nog Udo nog Cozmic hebben ‘gelijk’ omdat we het niet kunnen toetsen…alleen via onze resonantie.
   Misschien helpt dit wel het een beetje te ontzenuwen. <3

  2. NOU SUNNY, ik had je wel wat hoger ingeschat, dit Annunnaki syndrome, is een afspiegeling van wat er bij sommige mensen leeft, van ooit beleefde situaties en belevenissen, zij en wij kunnen hier er op los fantaseren, en het zou allemaal waar gebeurd kunnen zijn, maar geen vragen stellen die een perinent antwoord behoeven, zo zit dit denkende spiegelbeeld niet in elkaar, en de tijd is nog niet rijp om door de spiegel te stappen, om in wereld die in het verre verleden ligt te gaan kijken, denk dat we zouden schrikken, alles was niet beter vroeger.

  3. Hoi Monika, Udo heeft zich er niet alleen mee bezig gehouden, hij is er zelf 1. Dat geeft hij zelf aan. Zeg nou eens eerlijk, Annunaki/ Udo; oppergod? of eerder een bedelaar? Nou kies maar.

   NIET RELEVANTE (OFF TOPIC) REACTIE en/of BELEDIGEND
   (Graag Chat gebruiken voor onderlinge (off topic) reacties)

  4. SUN, wij Anunnaki zijn bijna een half miljoen ‘aardejaren’ geleden tijdens onze vlucht uit ons eigen stelsel overgesprongen op de reizende ster en zijn vier planeten. Deze ster bracht ons in het centrum van jullie systeem. De bevolking van een der vier planeten hebben wij overlopen. Dat was simpel omdat wij uit de 5e dimensie komen en over zeer geavanceerde wapens beschikken. Dat was ook de reden van onze vlucht uit ons eigen stelsel, verderop in de Melkweg. Wij voerden wrede expansie-oorlogen en hebben daarbij zeer zware wapens ingezet, waardoor hele planeten zijn verwoest (uiteengespat als het ware…) en tijdens de laatste oorlog zijn de membramen tussen de dimensies gescheurd en zochten wij een goed heenkomen. Wij waanden ons veilig in dit deel van de Melkweg, maar 11.000 jaren geleden heeft de Gallactische Federatie ons getraceerd en sommeerde ons deze planeet te verlaten. Dat deden wij niet waardoor de ‘gezonden’ vloed het gevolg was. In een duistere en lange nacht spoelden de inspanningen van ruim 300.000 jaren weg! Al onze paleizen, tempels, vliegvelden, havens, hoogovens fabrieken en steden. We moesten helemaal opnieuw beginnen en nu na bijna 10.800 jaren zijn we weer helemaal terug. De volgende stap is de mens chippen en vervolgens uitdunnen totdat een maximale hoeveelheid van 500 miljoen is bereikt (zie de Guidestones in Amerika…). Dus 6,5 miljard mensen zijn te veel. Opnieuw heeft de Gallactische Federatie aangedrongen op vertrek, maar wij weigeren. Dat zal de Anunnaki berouwen, maar de Annanuki niet. Die mogen blijven en zullen samen met de mensheid de toekomst binnenstappen.

   groet Udo Limpopo (krokodillenrivier in zuidelijk Afrika), goud-annunaki

  5. NIET RELEVANTE (OFF TOPIC) REACTIE en/of BELEDIGEND
   (Graag Chat gebruiken voor onderlinge (off topic) reacties)

  6. NIET RELEVANTE (OFF TOPIC) REACTIE en/of BELEDIGEND
   (Graag Chat gebruiken voor onderlinge (off topic) reacties)

  7. SUN, je mag dan de naam dragen van SUN (Engels voor ZON), maar dat wil niet zeggen dat je ook ver boven anderen moet staan. En ook al draait onze wereld om de ZON en is die het middelpunt van ons stelsel… Jij bent dat niet. Als ik een bericht ontvang van ‘wanttoknow’ en op beantwoorden druk, kom ik vanzelf meteen onder degene die ik wil antwoorden en op wie ik wil reageren. Die ruimte/zone is niet genummerd… en dat heeft niks te maken met geheimzinnig gedoe en ook niks met samenspannen met Frank en Arien zoals Jenne/Cozmic en jij denken. Gewoon logisch nadenken dus. SUN int Soemerisch is SU UN> (soe oen), met de betekenis; ‘verweg/suiden-eenheid’, ofwel de ster in het midden van ons stelsel, bevindt zich voor de Anunnaki in het suiden en ook heel ver weg… toch komen ze op hun lange reis van 3600 steeds weer bij die ster uit. Omgekeerd is het NU US< (noe oes) met de betekenis; 'permanent-huis', ofwel de Zon is altijd/permanent thuis. De Zon is een vaste ster en blijft thuis, terwijl de ster van de Anunnaki, Ra of Anu (anoe) of Gud (goed) een beweeglijke ster is. Het woordje Soe komen we nog tegen in het Indonesisch; denk aan de oud-presidenten Soekarno en Soeharto en ook aan Wibi Soerjadi… Soe in het Indonesisch betekent 'hoog'. Het is een aanspreektitel en de oud-presidenten heten eigenlijk meneer Karno en Harto, maar werden eerbiedwaardig aangesproken met Soe (hoge en weledele heer) Karno en Soe Harto… en dat woordje Soe staat dus voor de Zon (SUN) maar nog meer voor de tweede zon/sun Ra of Anu of Gud, algemeen bekend als PlanetX en als Nibiroe… die eens in de 3600 jaren hoog aan de hemel staat. Groet van Udo (oedu en dus oedoe).

  8. Kijk dan SUN !!! ik reageer op jouw niet zo aardige reactie en klikte ‘beantwoorden’ aan en ziehier; ik sta er tussen en ook zonder nummer. Een echt groot licht ben je niet merk ik wel! Meer de tweede zon, de bij-zon ofwel de komeetster Ra en zijn duistere werelden die om hem heen draaien. Een rode dwergster ben je op zijn hoogst! Een lichtarm sterretje dat eenzaam door de duistere en koude buitenruimte van ons zonnestelsel reist en eens in de 3600 jaren zich even kan en mag warmen in de stralen van de ZON en in haar licht mag verblijven. Hoe voelt het om zo eenzaam en alleen te zijn? Geen arm om je heen, geen streling, geen knuffel of zelfs maar een lief woordje in je oren…

  9. NIET RELEVANTE (OFF TOPIC) REACTIE en/of BELEDIGEND
   (Graag Chat gebruiken voor onderlinge (off topic) reacties)

  10. NIET RELEVANTE (OFF TOPIC) REACTIE en/of BELEDIGEND
   (Graag Chat gebruiken voor onderlinge (off topic) reacties)

  11. NIET RELEVANTE (OFF TOPIC) REACTIE en/of BELEDIGEND
   (Graag Chat gebruiken voor onderlinge (off topic) reacties)

  12. NIET RELEVANTE (OFF TOPIC) REACTIE en/of BELEDIGEND
   (Graag Chat gebruiken voor onderlinge (off topic) reacties)

  13. NIET RELEVANTE (OFF TOPIC) REACTIE en/of BELEDIGEND
   (Graag Chat gebruiken voor onderlinge (off topic) reacties)

  14. Ach Udo en Frank, het werd niet begrepen hoe jullie tussen de regels door kwamen, en ja, dan lijkt het snel op een raarrrrr spelletje. Ik moet wel zeggen dat het een handige toy is om ontopic op iemand te kunnen reageren.
   En je kan je druk maken over off-topic reacties, geef het maar op 😉 Je kan er ook heerlijk overheen lezen.

  15. NIET RELEVANTE (OFF TOPIC) REACTIE en/of BELEDIGEND
   (Graag Chat gebruiken voor onderlinge (off topic) reacties)

  16. Ik vink dat ‘Email mij’ vakje nooit aan want daar wordt ik gek van, een bak vol mails…… maarrr ff proberen.

  17. NIET RELEVANTE (OFF TOPIC) REACTIE en/of BELEDIGEND
   (Graag Chat gebruiken voor onderlinge (off topic) reacties)

  18. NIET RELEVANTE (OFF TOPIC) REACTIE en/of BELEDIGEND
   (Graag Chat gebruiken voor onderlinge (off topic) reacties)

  19. Sun in tegenstelling tot alles wat je wordt toegeworpen, je deugt, bent een echte mens en daar heb ik grote bewondering voor .( en oke dat is mijn waarheid )

  20. NIET RELEVANTE (OFF TOPIC) REACTIE en/of BELEDIGEND
   (Graag Chat gebruiken voor onderlinge (off topic) reacties)

  21. NIET RELEVANTE (OFF TOPIC) REACTIE en/of BELEDIGEND
   (Graag Chat gebruiken voor onderlinge (off topic) reacties)

  22. NIET RELEVANTE (OFF TOPIC) REACTIE en/of BELEDIGEND
   (Graag Chat gebruiken voor onderlinge (off topic) reacties)

  23. NIET RELEVANTE (OFF TOPIC) REACTIE en/of BELEDIGEND
   (Graag Chat gebruiken voor onderlinge (off topic) reacties)

  24. NIET RELEVANTE (OFF TOPIC) REACTIE en/of BELEDIGEND
   (Graag Chat gebruiken voor onderlinge (off topic) reacties)

  25. Vond het wel heel interessant om te zien hoe mensen verdacht worden gemaakt. Terwijl achteraf blijkt dat het een normale functie is van dit forum dat reacties tussendoor kunnen komen. Ik wist ook niet dat dit kon.Er werden grove dingen beweerd gehakt met de botte bijl en geen excuses gemaakt.

  26. NIET RELEVANTE (OFF TOPIC) REACTIE en/of BELEDIGEND
   (Graag Chat gebruiken voor onderlinge (off topic) reacties)

  27. Zo nou weer wat wijzer geworden. Wat een gedoe zeg, van alle reacties mail ontvangen.
   Als je ze 1 voor 1 doorleest ben je al heel snel geneigd om overal op te reageren. En vervolgens krijg je van al je eigen reacties ook weer een mail.
   Hier kun je dus echt een hele dag mee vullen, haha.

   Het mooiste van deze les vond ik alle hartverwarmende reacties van de lieve schatten hier op WTK. Bedankt! ♥

  28. NIET RELEVANTE (OFF TOPIC) REACTIE en/of BELEDIGEND
   (Graag Chat gebruiken voor onderlinge (off topic) reacties)

  29. Snap dat ook niet van Guido die had dat toch al veel eerder het kunnen uitleggen Odette!

  30. Janee , Guido wist dat ook niet.

   Guido: “En zo gaat alles door aannames naar de ka el oten..”

  31. Janee, udo legde vandaag pas uit hoe dat werkte met reacties zonder nummer. Terwijl er lang naar gevraagd was. Soms lopen gesprekken scheef door miscommunicatie, onbeantwoorde vragen etc. Ik had ook zoiets van ; WTF?
   En een dikke knuffel voor Sun omdat ze WEL haar mooie nekje uit durft te steken 😉