Advertentie

‘Metatron spreekt’!


* * *

De cover van ‘Metatron Spreekt’

“Ons mensen begeleidt hij tot de hoogste trilling in de vorm, opent deuren naar bewustzijn, herinnert aan de Goddelijke vorm in ons en versterkt deze; wij raken de eenheid aan. Het kan zich instellen op diepe stilte, tevredenheid en gelukzaligheid.

De kracht van Metatron kan ons helpen heldere gedachten te krijgen, ideeën en mogelijkheden te herkennen. Hij opent de blik voor het wezenlijke.”

Duiding bij Engelenkaart ‘Metatron’.

* * *

Aartsengel Metatron wordt vaak betitelt als de hoogste in rang en heerser over alles wat leeft, zowel op aarde als in de hemel. Dit is hoe men in de oude geschriften naar Metatron verwijst.

Na zijn leven als schrijver Henoch op Aarde is hij de dienende aartsengel Metatron geworden.

Earth Keeper James Tyberonn

‘Metatron Spreekt’..
De uitmuntende meta-fysische beschouwingen van aartsengel Metatron maken dit boek uiterst concreet; kijk naar de onderwerpen boven en onder dit artikel; ze komen allemaal aan bod in het boek.

‘Metatron’ is daarbij de ‘brug’ tussen Spirit en Aarde; geen enkele van de onderwerpen in dit boek is ‘zweverig’ of mis te verstaan; James Tyberonn, gepensioneerd geoloog en sinds 4 jaar channel van Metatron, zette deze boodschappen op papier.

Nu als exclusieve vertaling in Nederland!

Onlangs was ‘Earth-Keeper’ James Tyberonn bij de VN in New York, op uitnodiging van de afdeling S.E.A.T. (Society for Enlightment And Transformation) van de VN. De boodschap die Metatron voor de mensheid en de naties van onze Aarde heeft is ondubbelzinning. (HIER het hele artikel)

* * *

‘Oorlog háten zal nooit oorlogen eindigen. Het liefhebben van vrede zal oorlogen doen beëindigen, door het creëren van vrede.’

Metatron, augustus 2011, VN/New York

* * *
x

HELAAS IS HET BOEK ‘METATRON SPREEKT’ UITVERKOCHT

EN

WORDT NIET MEER HERDRUKT

* * *

* * *

 

16 gedachten over “‘Metatron spreekt’!

  1. Helaas voorziet Megatron dus ook in financiële opzicht! Maakt h’m toch niet zo’n wijsgeer als dat ik dacht. Immers, een wijsgeer had allang een kostenlose oplossing bedacht maar daar zal Megatron niet aan gedacht hebben…

  2. We zijn toch allemaal “wijsgeren” op ons gebied, maar we zijn nog steeds geld nodig in deze werkelijkheid.
   En idd zijn er mensen die van giften kunnen leven, ten eerste zullen zij niet veel nodig hebben en ten tweede zullen deze mensen veel te geven hebben. De keus is er voor iedereen.
   Zie geld als een bijkomstigheid, wel als iets dat je toekomt, het is niet voor niets in de wereld, maar wees tevens dankbaar met wat je kan en wil kopen. Geld is op doorreis en neemt de energie mee van de mensen die het ontvangen en weer uitgeven.
   Hartegroet Alice

 1. Megatron…Ik vraag me dikwijls af of dat nu een Autobot is of een Decepticon… Mijns inziens wel een sprookje, net als beide Transformers trouwens. Maar wie de vergelijking ziet treft een grappig plaatje. Kwaad of goed… bedonderen of steun vanuit onverwachte hoek? Megatron, ik blijf het onzin vinden… Gelukkig berust het allemaal op perceptie daar waar de leugen ook regeert dus een geluk voor mij!
  Hoe dan ook, Autobot of een Decepticon… geloven of zeker weten…

 2. Dank je wel Quido voor de site Want to know, ik bezoek hem regelmatig.
  En ook mijn dank voor de vertaling van “Metatron Spreekt”. Het boek was mij bekend maar mijn engels is er niet toereikend voor.
  Metatron en James Tyberonn kennende zal het een zeer belangrijk boek zijn voor deze tijd.
  Tenslotte gaat het allemaal om de evolutie van ons bewustzijn, ons hogere bewustzijn en ondanks alle hulp die we krijgen van oa Metatron moeten we het toch zelf doen.
  Misschien was Jeroen verkeerd aangesloten met zijn “Megatron”. Succes verder, Bella

  1. James Tyberonn naar Nederland, weer een
   fantastisch initiatief!
   Dank, Bella

 3. De boodschappen die mensen doorkrijgen bestaat al jaren en men noemt dat gewoon medium. Dat deze gewoon engelen zijn die een ander weg zijn ingeslagen hoort men weinig, ze misleiden graag de mensen door de mens als medium te gebruiken. Er is niets nieuws onder de zon.

 4. Beste,
  Ik zou graag het boek Metatron spreekt bestellen, maar ik woon in Belgie. kan u me een iban en BIC banknr opgeven, en alle andere nodige gegevens waarmee ik mijn bestelling en betaling kan doen.

  Groeten, Laurent

  1. IBAN: NL35INGB0004313174
   BIC: INGBNL2A

   Voor verzending naar België is de bijdrage verzendkosten € 5,- Totaal dus € 27,-

 5. Beste,
  Kunnen er niet een aantal bladzijden in PDF-vorm uit het boek worden toegevoegd als inzage-exemplaar? Zo kunnen we even aftasten wat ons te wachten staat als we het boek zouden aanschaffen.
  Dank!

 6. Hallo,

  Gisteren stuitte ik “toevallig” op een oud commentaar van Drunvalo Melchizedek over de THE CRYSTALLINE MER-KA-NA artikel d.d. 02-04-2010 van James Tyberonn. Drunvalo uit daarin ook zijn gedachten over het channelen in het algemeen. Naar mijn gevoel is dit de moeite waard om te lezen en wil het daarom hier delen:

  https://jhaines6.wordpress.com/2014/11/12/an-old-comment-on-channeling-from-drunvalo-melchizedek-in-response-to-a-reader-j/

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.