Advertentie

De ‘elite’ heeft AL LANG verloren…!


X
X

De ‘elite’ heeft AL LANG verloren…!

2021 © WantToKnow.nl/be

x

De onderstaande video bevat een deel van de verklaring van een militair, een klokkenluider, die meedeed aan een van de vele programma’s die ‘DE TOEKOMST’ in kaart wilden brengen. Programma’s als ‘Looking Glass’ (HIER) waren ontworpen om controle te krijgen over de zogenaamde tijdlijnen (HIER in een artikel van Harriet Algra) die ons leven fundamenteel bepalen. Onze ‘vrije wil’ heeft daarbij een soort speelse rol. Zoals het voorbeeld, dat je links of rechts of in het midden de weg kunt lopen, maar je kunt er niet vanaf.. Aan jou de keuze.. De ongelooflijke strekking van deze video, die we helaas alleen in het Engels kunnen aanbieden, zou ieder mens, iedere liefdevolle aardling, hoop moeten aanreiken. Het is dus onnodig te piekeren en te vrezen..

De uitkomst staat vast.. De elite verliest.. En natuurlijk, als je een diep vertrouwen hebt in de bron, in de scheppingskracht, de goddelijke scheppingskracht van de scheppende GODSBRON (zie afbeelding onderaan), dan is het eigenlijk ‘logisch’… Want wie is in staat tegen de Kosmische creatiekracht in te gaan..? Een afgevuurde kogel gaat toch ook niet naar ‘achteren’.. Zijn baan ligt vast.. De weg die we lopen als mensen, als mensheid, ligt ‘vast-binnen-bepaalde-basisfundamenten’, maar is vrij vanuit het perspectief, dat je als mens een mede-creator bent. Verscheiden met ‘andere mensen’, zoals gezegd in ‘Eenheid in verscheidenheid’..!

Vandaar natuurlijk ook al die verhalen over deze scheppingskracht, die alleen ‘werkt’, wanneer we LIEFDEVOL willen creëren.. De verschrikkelijk afkeer die de elite heeft, satanisten, misbruikers, manipulatoren, etc. etc., van deze goddelijke scheppingskracht is voor velen in één woord verbijsterend.. Waar komt die vernietigende ‘scheppingskracht’ vandaan? Is het dan de kunstmatige intelligentie, waar o.a. Martijn van Staveren over spreekt, als zijnde meer dan 50% van het ‘leven’ in het heelal. Compassieloze, gevoelsloze, super-intelligente manipulatoren/onderdrukkers/uitbuiters..?

Waarom niet ‘go-with-the-DEVINE-flow?
Kijk naar deze onderstaande en voor ons indrukwekkende video. Oordeel zoals altijd ZELF! En mocht je méér willen horen van deze militair, dan kun je HIER klikken, want deze video hieronder is een stuk uit zijn hele verklaring. Besef dat deze verklaring, meer dan een decennium geleden werd opgenomen en het nog ongelooflijker maakt, nu we de beschreven gebeurtenissen zich vandaag op de planeet zien voltrekken.

Bekrachtig jezelf met deze info.. VOEL hoe de essentie van deze boodschap wel degelijk te maken had met 2012.. 9 Jaar later, zijn we beland in 2021.. Als je hiernaar kijkt, komt deze informatie op het perfecte moment naar je toe, via de weg van de minste weerstand. Vertrouw op je innerlijke leiding en weet dat alles al voor je is gecreëerd. Geld, overvloed, vreugde, geluk, welzijn…

‘DE ELITE WIL JE DOEN GELOVEN,
DAT WAT ZIJ ZEGGEN DAT ER GEBEURT’,
OOK DAADWERKELIJK PLAATS VINDT.

DE DIEPERE EN FUNDAMENTELE ZAAK IS
ONTHUTSEND VOOR HEN..
ZE HEBBEN DAAROVER NIETS TE VERTELLEN..
DE UITKOMST DIE ZIJ VOOR OGEN HEBBEN
ZAL NOOIT PLAATSVINDEN..!’

 

 

3 gedachten over “De ‘elite’ heeft AL LANG verloren…!

 1. Is natuurlijk een gigantisch pleidooi voor anti fatalistische gedachten.
  Bijna dertig jaar geleden maakte ik een potloodschets van een sleepboot zoals ik die het liefste zag. En nu zit ik erop en vaar ermee. Daarmee wil zeggen dat aan de realiteit een gedachte vooraf gaat en een enorme blijdschap gaat uit van dit filmpje omdat ik hiermee herinnerd wordt aan de ‘flits’ die ik kreeg in 1998 over hoe de wereld er zou uitzien na de gebeurtenissen van 2012. Soms bestaat de neiging om bepaalde zaken te vergeten, vooral in het ‘licht’ van deze tijd maar gelijkertijd besef ik dat dit onderdeel is van het spel om mij en iedereen te laten geloven dat er een onherroepelijk doemscenario klaarligt waar niet aan te ontkomen is.
  Niets is minder waar.
  Een spannende film waarvan de hoofdrolspelers in leven moeten blijven, anders klopt het verhaal niet, kan nog steeds spannend zijn om te zien hoe het verloop is. In die emotie betrap ik mijzelf vaak.

 2. Ik zou voorzichtig zijn met dergelijke uitspraken omdat “de elite” nog over veel middelen kan beschikken en we weten ook niet wat er allemaal afgesproken kan zijn met bv China en/of Rusland.
  Veel zaken kunnen wij niet weten omdat er veel achter gesloten deuren gebeurd.
  Vreemde zaken kunnen wel opvallen zoals het aanleggen van wegen en spoorlijnen waarbij ik vooral denk dat ze aan de ene kant milieuvervuiling door uitstoot van auto’s willen tegengaan door in 2035 alle auto’s electrisch te laten zijn en verbrandingsmotoren te verbieden wat tot minder auto’s zou kunnen leiden en we worden ook nog aangemoedigd om het openbaarvervoer te gebruiken ipv de auto. Dit vind ik een vreemde combinatie.
  Nou heb ik wel gelezen dat in ik meen Noord Italië een soort interventiemacht zou bestaan die snel moeten kunnen ingrijpen wanneer er opstanden zouden ontstaan en dus snel ter plaatse moeten kunnen zijn.Of het nu waar is of niet maakt niet zoveel uit feit is wel dat de Duitsers ook wegen en spoor aanlegden voor het vervoer van troepen en hun materiaal en natuurlijk de deportaties.Laten we dat nooit vergeten en als alle vervoer electrisch is en de stroom valt uit dan is vluchten ook een stuk moeilijker.Zij hebben steeds meer bedrijven in handen zoals elektrisiteits bedrijven waar Cora van Nieuwenhuize naar overgestapt is en zij kunnen dus bepalen waar stroom wel of niet naar toegaat.Wie de film Defiance heeft gezien weet dat die film gaat over mensen die naar een bos vluchten om te overleven en de Duitsers hadden vanwege de grote van dat bos moeite om deze mensen op het spoor te komen en groot materiaal was niet of nauwelijks in te zetten.Laatst meen ik gelezen te hebben dat ze nu in dat bos dwars erdoorheen een weg willen aanleggen.Dit lijkt ver gezocht maar wanneer dit waar is dan lijkt het erop dat ze van toen geleerd kunnen hebben.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.