Advertentie

De energetische werking van het COVID-19-vaccin..!!


André Visch (30 januari 1967) is eigenlijk al zijn hele leven bezig met het onderzoeken van bewustzijn, wat het is en hoe het werkt. Dit onderzoek doet hij niet door zich terug te trekken in meditatie in een afgelegen oord, maar juist door volledig midden in het leven te staan. Opgegroeid in Nunspeet, nam hij in zijn jonge jaren een gedeelte van de niet-fysieke werkelijkheid waar. Hij kon echter bij niemand terecht met vragen hierover, waardoor hij dit talent verdrong. Op zijn 17e zag hij afbeeldingen van aura’s en energievelden, waardoor hij begreep dat hij niet de enige was met deze ervaringen en hij begon zich te verdiepen in de wereld van het bewustzijn en alle aanverwante randverschijnselen. Dit alles in het diepste geheim.

Vervolgens, na de studie fysiotherapie en manuele therapie, startte hij een praktijk, waar hij ook veel topsporters begeleidde. In de jaren ’80 en ’90 was André  karateka op topniveau en won hij in 1990 als eerste niet-Japanner een groot toernooi in Fukushima, waardoor in Japan een aantal deuren voor hem open gingen, die normaal voor westerlingen gesloten blijven. Kort na dit kampioenschap, kampte hij met een longontsteking, die behandeld werd in het ziekenhuis. Hij kwam in contact met een Japanse arts, die naast de reguliere geneeskunde ook bedreven was in de meer traditionele geneeskunsten.

André Visch

Deze behandeling en het contact met deze arts, inspireerde hem om ook traditionele Chinese geneeskunde te gaan studeren. Tegelijkertijd ontmoette hij een Schots medium, dat hem elke week privéles gaf. In de periode daarna ging hij bij een Chinese Chi Gong leraar, arts en healer studeren en volgde hij lessen bij het International Academy of Consciousness, waarvan hij later coördinator werd voor Nederland.

Tijdens zijn levenservaringen was er bij hem vaak een soort beschouwende bewustzijnsstaat op de achtergrond aanwezig., waardoor hij zichzelf in de relatie tot zijn omgeving continu blijft waarnemen. Daarbij altijd zoekend naar wetmatigheden in deze bewustzijnsprocessen. Waarbij vragen opportuun zijn, zoals: ‘Hoe neem ik waar?’, ‘Hoe creëer ik mijn eigen werkelijkheid?’, ‘Wat is bewustzijn?’ en ‘Hoe spelen energie en emoties een rol in mijn realiteit?’

De antwoorden hierop geven hem een bepaalde controle over zijn energie en zijn realiteit en blijkt hij hiermee tevens veel mensen in zijn praktijk HeelHuis (HIER) mee te kunnen helpen. Nog steeds behandelt hij een aantal topsporters, maar ondertussen ook een grote groep mensen met andere aandoeningen, zoals depressies en kanker. Maar ook heel veel burn-outpatiënten. En steeds meer ook wordt zijn hulp gevraagd bij kinderen met ontwikkelings- en/of gedragsstoornissen. Zijn behandelingen zijn een intuïtieve mix van healing, acupunctuur, manuele therapie en coaching. De resultaten daarvan moedigen hem telkens aan om daarbij nog een stap verder te gaan. André over de rol van het menselijke bewustzijn:

“Bewustzijn is voor veel mensen ongrijpbaar en wordt daarom vaak buiten beschouwing gelaten. Maar voor mij is bewustzijn de basis van alles. Haal dit ‘bewust-zijn’ uit je lichaam en je lichaam doet het echt niet meer. Bewustzijn is gekoppeld aan het leven zelf. Het idee van een onafhankelijk zelf is hierbij de grootste illusie. Hoe dieper je afdaalt in je bewustzijn, des te meer je erachter komt dat alles wordt ‘bezield’ door een intelligente kracht die in alles doordringt. Deze intelligente kracht dringt niet alleen in jou door, maar ook in iedereen en alles om je heen. Ook je immuunsysteem werkt met informatie vanuit deze intelligente kracht, ons ‘collectief bewustzijn’. “

André Visch heeft al enkele mensen behandeld, die zijn gevaccineerd met het nieuwe COVID-19-vaccin.. Wat dat energetisch met hen doet, beschrijft André in het onderstaande artikel. Een realiteit die niet velen gegeven is om waar te nemen, laat staan te delen met medemensen. Laten wij in dezen ook onze rol oppakken..

* * *

Voor het geval je nog mocht twijfelen..

 

Wat gebeurt er energetisch

bij vaccinaties tegen Covid 19?

x
2021 ©
Andre Visch | deze versie WantToKnow.nl/be
X
“Door de polariteit in de samenleving is een genuanceerd antwoord op de vraag die mensen stellen in mijn praktijk, of ze zich nu wel of niet moeten laten inenten, bijna onmogelijk. Je wordt meteen in een kamp ingedeeld.” Zo begint hij zijn verhaal. Hij heeft er dan ook lang over nagedacht of hij er wel of niet de wijde wereld mee in zou gaan. Nu hij echter een aantal ervaringen heeft opgedaan met mensen die zijn gevaccineerd tegen Covid 19, vond hij dat hij juist ook deze moest delen. Vandaar dit artikel.
x
André begrijpt daarbij heel goed dat hij een beroepsbias heeft, want in het algemeen ziet hij natuurlijk alleen mensen die slecht op een vaccinatie reageren. Mensen die weinig bijwerkingen krijgen, zullen geen afspraak met hem maken. En ook zijn de aantallen, die hij gezien heeft, (nog) niet erg groot.
x
“Voor degenen die mij niet kennen, zal ik even kort uitleggen wat ik doe. Ik ben therapeut, begonnen als fysiotherapeut, waarna ik me verder heb ontwikkeld tot manueel therapeut en Traditionele Chinese geneeskundige, waarvan acupunctuur een onderdeel is. Bovendien ben ik werkzaam als healer. In de Traditionele Chinese Geneeskunde noemen ze dit ‘externe qigong’, het vermogen om het energiesysteem van een ander te beïnvloeden en te verbeteren zonder deze persoon fysiek aan te raken.
x
Terwijl een acupuncturist aan dat syteem werkt door middel van het prikken van naalden, doet een externe qigong-therapeut dit door vanuit de geest de energievelden bij zichzelf, om zich heen en in de patiënt te beïnvloeden. Voor veel mensen is dit moeilijk te begrijpen, laat staan te geloven, totdat ze bij mij op tafel liggen en er op dit gebied voor hen een wereld opengaat.
 
Ik probeer het daarom altijd uit te leggen met behulp van tv-zenders.
Stel je voor dat de meeste mensen hun ontvanger maar op 1 zender kunnen afstellen, zeg maar NPO 1, terwijl er eigenlijk veel meer zenders zijn die je (met dezelfde geest) zou kunnen ontvangen, dus ook NPO 2, RTL 4, SBS 6 etc. Als je denkt dat alleen NPO 1 de waarheid is, dan mis je toch een heleboel informatie. En dat is nu precies het probleem van de huidige tijd. Stellingen worden betrokken zonder dat mensen een keer de moeite nemen om op een andere zender af te stemmen.
x
Ik zal dan ook proberen om mijn waarneming van een aantal zenders met je te delen. Dit is niet de ultieme waarheid, maar iets wat je kunt waarnemen als je je geest hebt getraind om energievelden te kunnen zien. Op andere zenders kun je andere aspecten zien, die voor een bepaald deel van de realiteit ook waar zijn, mits je naar elkaar luistert en je geest en hart ervoor opent.
x
De behandeling van en ervaringen bij de COVID-gevaccineerden..
Tot nu toe heb ik dus een beperkt aantal tegen COVID-19 gevaccineerde mensen in mijn behandelkamer gehad. Deze groep had zowel de mRNA-vaccins van Pfizer en Moderna, als het AstraZeneca toegediend gekregen. Vrijwel iedereen had ik al eens, recent of verder in het verleden, eerder behandeld, waardoor ik de eerdere energiestatus van deze personen kende. Wat mij bij deze gevaccineerden opviel, was dat hun kruinchakra dichtgeknepen werd. (Je kruinchakra is de verbinding met je hogere zelf, je ziel of je essentie. Hoe spiritueler je bent, hoe duidelijker je deze verbinding zult ervaren.)
x
En wat ik energetisch zag en voelde, kwam overeen met de klachten waarvoor bij mij werd aangeklopt, zoals “ik ben mezelf kwijt” en “ik voel me ontheemd”. Iemand die zeer bewust is, zei zelfs “ik ben de connectie met het licht kwijt.” Voor mij is dit zeer zorgwekkend. Mensen met een goede verbinding zijn namelijk over het algemeen liefdevoller naar anderen en hebben meer respect voor de vrije wil van anderen. Want stel je eens voor dat 80% van de mensheid deze verbinding kwijtraakt. Welke druk ontstaat er dan op de mensen die deze verbinding nog wel hebben, omdat ze ervoor gekozen hebben om zich niet te laten enten?
x
Trouwens, een goed vaccin heeft geen dwang of drang nodig.
Dat verkoopt zichzelf. Maar op dit moment is ANGST de grootste drijfveer voor vaccinatie, een emotie die de spirituele verbinding eveneens negatief beïnvloedt. Degenen die bijvoorbeeld voor hun werk, gevaccineerd moésten worden, hadden meer last van bijwerkingen dan oudere mensen die geprikt móchten worden, omdat ze in de leeftijdscategorie vielen die aan de beurt was.Verder viel mij op dat het energieveld om de gevaccineerden heen samen was getrokken en verminderd vrijelijk stroomde.
x
Dit verklaarde het gevoel dat “je door stroop heen moet bewegen en dat alles zwaar aanvoelt”. In de Chinese Geneeskunde worden naast de hoofdmeridianen (Hoofmeridianen zijn energiekanalen waarmee het bewustzijn op een subtiel niveau communiceert met het lichaam. Ik noem dit altijd de netwerkkabels tussen de software – de geest – en de hardware – het lichaam) ook de divergente meridianen onderscheiden. Deze divergente meridianen halen toxische belastingen (energieën, pathogenen en gifstoffen) weg bij de vitale organen die moeten worden beschermd.
x
Dit gebeurt als het afweersysteem niet sterk genoeg is om deze belasting meteen weer het lichaam uit te werken. En ook als de toxische belasting te groot is geworden of al te diep in het systeem is doorgedrongen. Het wordt weggevoerd naar onder andere de gewrichten en naar het bindweefsel in kapsels, pezen en de spieren, met pijnlijke gewrichten, pezen en spieren als resultaat.
x
Hetzelfde gebeurt ook vaak bij bijvoorbeeld de ziekte van Lyme.
De (energetisch) toxische belasting van Lyme wordt in het lichaam opgeslagen, wat uiteindelijk een blijvende stijfheid en pijn in de gewrichten kan geven. Totdat het lichaam een mogelijkheid ziet om dit af te voeren, waar mijn behandelingen op gericht zijn. Niet iedereen met Lyme krijgt trouwens klachten. Of je daadwerkelijk pijn krijgt, is afhankelijk van de hoeveelheid ‘rommel’ (andere vaccinaties, emoties, toxische voeding, doorgemaakte infectie, etc. etc.). die er zich in de loop van je leven heeft opgehoopt. Loopt de emmer over, dan krijg je klachten.
x
Veel mensen hebben daarom bij hun tweede Covid 19-injectie meer pijn dan bij de eerste. Maar ook als je later nog tegen iets anders aanloopt, kan dit klachten genereren. Soms zelfs jaren later, wanneer het oorzakelijk verband allang niet meer wordt gezien. Het lichaam voert de toxische belasting namelijk niet alleen af naar de gewrichten en het bindweefsel, maar ook naar de hersenen. Op korte termijn resulteert dit in hoofdpijn en een wattig en duf gevoel in het hoofd. Op lange termijn kan dit tot aandoeningen aan de hersenen leiden, zoals dementie en de ziekte van Parkinson.
x
(Klik voor dit artikel hier op de site)

Bij Astra Zeneca zag ik bovendien een soort van vervaging van de meridianen. Dit zou de vermindering van bloedplaatjes kunnen verklaren, zoals deze in een aantal gevallen geconstateerd is en waardoor deze vaccinatie tijdelijk werd stopgezet. Ik zal dit uiteraard in mijn praktijk blijven volgen en hier misschien later een aanvullend stuk aan wijden.

x
Iets anders opmerkelijks tot slot
In de ontwerpfase van vaccins werden voorheen altijd dosis-effectstudies gedaan, die voor de Covid 19-vaccins echter (nog) niet hebben plaatsgevonden. Men probeert de dosis altijd zodanig laag te krijgen, dat het lichaam nog goed genoeg geprikkeld wordt om antistoffen te produceren. Want hoe lager de dosis is, des te minder de bijwerkingen zijn. Deze dosis-effectstudies kosten echter erg veel tijd (en geld), terwijl er haast geboden was. Het vaccineren zonder het verwerken van deze studieresultaten, wat nu gebeurt, zou daarom gevaarlijke gevolgen kunnen hebben.
x
Op de vraag of je je wel of niet in moet laten enten, ga ik ook nu geen antwoord geven. Ik kan slechts mijn/deze ervaringen met je delen, oftewel de informatie die ik van een paar ‘zenders’ heb gehaald. Probeer gewoon voor jezelf een goede afweging te maken door van zoveel mogelijk ‘zenders’ informatie te verzamelen. Je gedwongen voelen door wetgeving of sociale druk vind ik persoonlijk wel de sléchtste reden om een vaccinatie tegen Covid 19 te nemen. Als je je laat prikken, doe dat dan omdat je het zelf écht wilt. Ik wens je daarbij, hoe dan ook, veel licht, liefde en spirituele connectie toe.”
 
(Tekst en toestemming om te delen van Andre Visch.)

* * *

2 gedachten over “De energetische werking van het COVID-19-vaccin..!!

  1. De strijd tegen het “virus” begint steeds meer het karakter te krijgen van “natte vinger werk”.
    Met andere woorden ze doen maar wat waarbij meestal het tekort schieten op allerlei gebieden leidt tot het NOG langer in stand houden van de “coronamaatregelen”.Het lijkt erop dat er moedwillig geen doeltreffende maatregelen worden getroffen wat we vooral kunnen zien aan het gestuntel met het vaccineren en natuurlijk loze beloften van de Jonge.Ook vreemd is dat ze bij de publieke omroepen nog niet eens het weer voor de volgende dag kunnen voorspellen want hoe vaak is het de laatste tijd al voorgekomen dat ze code oranje of zelfs rood hebben gegeven terwijl er erg weinig problemen waren op de voorspelde dag? Enorm veel regen bleek gewoon een gewone regenachtige dag,storm bleek niet meer te zijn dan stevige windvlagen en voor een klein beetje sneeuw op het spoor werd gelijk het treinverkeer stilgelegd of ernstig ontregeld.Nog steeds is er alleen maar een vermoeden dat corona ontstaan is door 2 soorten dieren waaronder de vleermuis en ook nertsen of katten zouden een rol kunnen spelen werd gisteren op tv gezegd.wanneer ze alleen vermoedens hebben dan is het des te vreemder dat ze nu al voorspellen dat de vaccines die nu gebruikt worden aan het eind van dit jaar niet meer tegen de gemuteerde varianten bescherming zullen bieden. Conclusie vaccineren heeft GEEN zin want aan het eind van dit jaar zullen ze andere middelen moeten inzetten omdat de nu gegeven vaccines niet meer zouden werken tegen nieuwe varianten.(ik vind het erg knap dat ze dat nu al met zoveel zekerheid kunnen voorspellen of is het een reden om maatregelen in stand te houden?). Ook lijkt het erop dat europese leiders moeite hebben met de verschillende manieren van aanpak in afzonderlijke landen omdat ze nu pleiten voor meer Europese samenwerking zodat ze hun plannen beter op elkaar kunnen afstemmen. https://nos.nl/liveblog/2374666-afgesproken-aantal-ic-bedden-onhaalbaar-oxfam-novib-waarschuwt-voor-ineffectiviteit-vaccins.html Zou het niet beter zijn nog te redden wat er nog te redden is (dan bedoel ik bedrijven redden) en alle maatregelen per direct te beeindigen en enkel bij problemen naar de huisarts te gaan? De berichten zijn ook steeds vaker tegenstrijdig want bij WNL vanmorgen werd weer gesproken over meer opnames in ziekenhuizen terwijl op omroep Zeeland staat dat de opnames juist minder zijn geworden.En niet onbelangrijk hoe is het mogelijk dat ze NIET in staat zijn om in een jaar het aantal IC bedden op te schalen want het virus zou er toch al meer dan een jaar zijn dacht ik? In Nederland wonen ca 17 miljoen mensen en hoe logisch is het dan dat ze moord en brand schreeuwen bij minder dan 3000 IC opnames? Waar ik ze ook niet over hoor is wat ze gaan doen wanneer er bv een ramp gebeurd waarbij ook mensen op de IC afdelingen terecht zouden moeten kunnen indien nodig.Wanneer er doden vallen door een tekort aan bedden dan is mijn mening dat lieden van de kabinetten Rutte en zij die hem gesteund hebben om te bezuinigen en ziekenhuizen te sluiten op z,n minst dood door schuld verweten mag worden.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.