Advertentie

‘FUCK YOU’ David Lammie…!?!?


Dr. Vernon Coleman (74):

“Dokters en verpleegkundigen, die het C-19 vaccin
toedienen,
zullen worden berecht als…
oorlogsmisdadigers.”

x

x

” ‘FUCK YOU’ David Lammy” …!?

2021 © WantToKnow.nl/be en
© vertaling/ondertiteling Keuringsdienst van Waarheid

x

Laten we beginnen te vertellen, na deze heftige kop boven het artikel, wie ‘David Lammy’ is.. We hebben het over Labour-parlementslid David Lammy, die er onlangs bij leden van de Britse BAME-gemeenschap (Black, Asian and Minority Ethnic) op aangedrong, toch maar snel het coronavirusvaccin te nemen. Dit nadat uit een rapport zou blijken, dat meer dan 70% van de gekleurde/zwarte mensen het aanbod om zich een Corona-vaccinatie te laten toedienen, zou afwijzen. En volgens David Lammy zou dit zijn terug te voeren op historische redenen. Gebaseerd op het gegeven, dat deze gemeenschappen ‘wantrouwig zouden staan tegenover farmaceutische producten’.

Hij benadrukte dat er in het verleden op met name zwarte Afrikanen is geëxperimenteerd, met wreedheden die hebben geleid tot dit medisch scepticisme. Maar hij benadrukte dat het belangrijk is dat mensen inzien dat dit vaccin veilig is. En inderdaad, niet gehinderd door énige vorm van wetenschappelijke deskundigheid en/of bronvermelding. Je vraagt je af wat voor een ‘spin’ dit verhaal nou weer heeft te betekenen.

UK-parlementslid David Lammy (Labour) aan het woord in het Engelse parlement.

Maar waarom niet gewoon een verhaal vertellen en wijzen op de veiligheidsverhalen rondom dit vaccin, door publieke gezondheidsautoriteiten en de farmaceutische industrie verspreid? Maar dát deze David Lammy zich beroept op een historisch beeld, dat zou duiden op achterdocht bij deze BAME-gemeenschap, is natuurlijk stuitend. Mogen deze mensen een gezonde weerstand tegen het vaccin hebben?? Maar nee, Lammy meent impliciet te moeten verklaren, dat dit vaccin absoluut veilig is.. Geen gereserveerdheid nodig, laat staan wantrouwen.. Maar ook David Lammy weet, dat NIEMAND, maar dan ook helemaal niemand, daar op dit moment nog iets zinnigs over kan zeggen. Hij gebruikt het ‘wantrouwen tegen de blanke man’ als argument, dat dát niet meer nodig is…??

En natuurlijk heeft het EMA, het Europees Geneesmiddelen Agentschap, de meeste vaccins een akkoord gegeven. Dat is een akkoord op basispunten, waaraan vaccins dienen te voldoen. Maar er zitten sowieso geen lange-termijn-studies bij.. Maar de uitermate heftige tegengeluiden, die op dit moment klinken, zouden ieder gezond denkend mens, niet met gereserveerdheid, maar met het hoogste WANTROUWEN dienen te vervullen. To say the least. Artsen, medische professionals en zelfs medische wetenschappers wordt het spreken en communiceren ONMOGELIJK gemaakt, wanneer zij hun zéér ernstige waarschuwingen laten horen.

We plaatsen in dat opzicht, hier nóg maar een keer, de foto.citaat van de Nederlandse hoogleraar, prof.dr. Casper van Eijck, van het ErasmusMC in Rotterdam, die geen enkele onduidelijkheid laat bestaan over zijn opvatting rondom de VEILIGHEID van dit nieuwe mRNA-vaccin. Weliswaar heel politiek keurig verwoordt, is zijn boodschap overduidelijk: “HET IS ONVERANTWOORDELIJK JE MET HET CORONA-VACCIN TE LATEN INSPUITEN”. Kennelijk is die EMA-goedkeuring meer een ONVOLLEDIGE dan een ABSOLUTE goedkeuring..!

En volgens dr. Vernon Coleman, een man die we zo meteen nader introduceren, heeft David Lammy net zoveel verstand van de veiligheid van het Corona-vaccin, dan Coleman dat heeft van bloemschikken.. Een typisch Engelse tongue-in-the-cheek opmerking, om indirect te zeggen, dat David Lammy DUS een ándere agenda praktiseert.. Kijk zo meteen naar de video hieronder, met de Nederlandse vertaling van de mensen van de splinternieuwe collega-site ‘Keuringsdienst van Waarheid’ (HIER). De introductie op deze video is van Erik van  In deze video vertelt dr. Coleman over de ontwikkelingen van de pandemie en de vaccinaties.

Dr. Vernon Coleman is gepensioneerd huisarts.
Hij publiceerde vanaf maart/april 2020, méér dan 100 video’s als vlogger over de huidige wereldsituatie en ‘pandemie’. Dr. Colemans bijdragen zijn uitermate scherpe analyses, zéér feitelijk en gelukkig doorspekt met fijne Britse humor (zie het bloemschik-voorbeeld hierboven). Dr. Vernon Coleman schreef in zijn leven méér dan 100 boeken, die in meer dan 50 landen zijn verschenen en daarmee voor miljoenen verkochte aantallen staan. Deze boeken hebben de man financieel onafhankelijk gemaakt en dát, in combinatie met zijn status als gepensioneerd arts, maken hem het mogelijk VRIJ EN OPRECHT de zaken te beschouwen en bespreken, die hij analyseert.

“DIT IS GENOCIDE;
WANNEER WORDT DE WERELD WAKKER?”

dr. Vernon Coleman (febr. 2021)

Kijk naar deze video van begin februari en besef dat er al zo’n 100 video’s van hem zijn aan voorafgegaan, over deze bizarre tijd. Het is een uiterst emotionele video, waarin dr. Coleman uitlegt en keihard verklaart, waarom dokters en verpleegsters, die nu het covid-19-vaccin aan het toedienen zijn, berecht zullen worden als oorlogsmisdadigers. Is dat een heftige boodschap..? Of kun je wellicht ruimte maken, voor de motivatie en de FEITEN waarop deze erudiete arts zich baseert..? Of is het ook voor jou nog héél moeilijk te geloven, dat zoiets überhaupt kan bestaan..? Besef dat dát dan heel normaal is, maar tracht te allen tijd, je OPEN MIND te houden en zaken op hun essentie te beoordelen.

In deze video, je raadde het waarschijnlijk al, komt de heer David Lammy, parlementslid voor Labour, uitgebreid in ’the picture’… Maar natuurlijk gaat deze video en dit artikel niet over David Lammie, noch over de bisschop van Canterbury.. Kijk en luister en laat ajb deze info tot je doordringen.. DOE JE WERK en stop met het klakkeloos nakletsen en klakkeloos accepteren van waarheid, waarvan andere pretenderen dat het waarheid is.. JIJ bepaalt wat voor jou goed voelt en waar je meer over wilt weten. EN BESEF, dat er ALTIJD een ‘voorlopig dus even niet’-optie is..

TOT HOEVER MOET HET GAAN..?
Gecensureerde artsen op het internet, op uiterst structurele en geraffineerde wijze onderuit gehaald. Hoe is het mogelijk. Journalistiek als propaganda. Journalistiek als werktuig van fascistisme..! Wellicht is het heftig voor je; het is de ENIGE conclusie die er nog te trekken valt, wanneer uiterst erudiete mensen, die universitaire studies hebben gedaan, prijzen hebben gewonnen en hun sporen verdiend hebben in de levenslange praktijk van gezondheidszorg, worden gecensureerd.. En precies AL DIE MENSEN, die eenzelfde verhaal ophangen.. TOEVALLIG TOCH?

Mensen die naar eer en geweten en keurig netjes HUN WAARHEID delen. De wetenschap die bestaat bij de gratie van de dialoog en de uitwisseling van kennis, is nu ineens mank..? Wat wil zeggen, dat er één been geamputeerd dient te worden..? Het been waarop de ALTERNATIEVE wijze-van-kijken-naar-deze-pandemie rust.. Hoe is het mogelijk. En journalisten vinden het allemaal de normaalste zaak van de wereld en bláten rustig mee met de ‘medical-powers-that-be’.. Ondertussen de alternatieve media, die DIT VERHAAL onder de aandacht brengen, wegzettend als nepnieuws en complotdenkers..

Naast dr. Vernon Coleman is het deze dr. die HEEL HEFTIGE VOORSPELLINGEN DOET, die preciés in lijn liggen, met wat je hier leest..

Laten we dit artikel eindigen met NOG EEN HUILENDE ARTS.. Is het dán wellicht indrukwekkend genoeg, voor al die meelopende schaapjes, om eens aandacht te besteden aan dátgene wat ze met ons willen delen..?? Is de boodschap té heftig, die voortvloeit uit wat ze ons te zeggen hebben…? INDERDAAD, voor die zaken waarvoor ze ons WAARSCHUWEN..!? We tonen je hier de voor velen al bekende boodschap van dr. Carrie Madej, die vorig jaar, vóór de zomer diepe indruk maakte, omdat zij het ook niet meer onder woorden kon brengen, aan het einde van haar inhoudelijke, wetenschappelijke betoog over de -toen nog- aanstaande mRNA-vaccinaties..! En in huilen uitbarstte. Kijk en luister, wellicht nóg eens. Het is het waard, méér dan waard.

Deze korte video van deze arts gaat nog steeds als een schokgolf over sociale media; en niet zonder reden. Is er bij het a.s. vaccin sprake van ‘bescherming,’ of is het COVID-19 vaccin, een regelrechte aanval op de integriteit van de wereldbevolking? Wordt JOUW LICHAAM straks hún wapen..?? Bekijk de video, en oordeel zelf over genetische manipulatie die FEITELIJK wordt toegepast op de mens. Een video die door YouTube alweer werd verbannen. Maar hier gestreamed via https;//D.tube. (mét NL-ondertiteling: hiervoor klik je op het wieltje in beeld en kiest ‘vertaling aan’ en dan de keus NL.)


VOOR DE NL-ondertiteling klik je op het wieltje en kiest vertaling aan en dan de keus NL.

7 gedachten over “‘FUCK YOU’ David Lammie…!?!?

 1. P.S. In een daarop reagerend bericht vermeldt het volgende:
  En zo zijn er dus ook lesboeken volgeplempt met het nieuwe normaal, 1,5m en Covid
  Publicatiedata medio 2019.

 2. Zou er nu dan toch een einde gaan komen aan de psychotische Coronawaanzin? Het lijkt er op dat volgens een rechterlijke uitspraak in Den Haag de avondklok per direct moet worden opgeheven. Meerdere MSM-leugenbeesten hebben dit gerapporteerd:

  https://www.parool.nl/nederland/avondklok-per-direct-ongeldig-na-uitspraak-rechtbank~b1f5a9ba/?utm_campaign=shared_earned&utm_medium=social&utm_source=copylink

  https://www.nu.nl/coronavirus/6116695/avondklok-per-direct-opgeheven-na-uitspraak-rechter.html

  En verder:

  https://duckduckgo.com/?q=Avondklok+per+direct+ongeldig+na+uitspraak+rechtbank+&atb=v258-4__&ia=web

 3. Hieronder een heel interessante post die ik op Telegram zag:

  “Ik heb alle ingrediënten van het vaccin op een lijst gezet en contact opgenomen met de afdeling Vergiftigingen. Na intro’s en dergelijke, en vragen om te spreken met iemand met kennis van zaken, dit is de essentie van dat gesprek.
  Ik: Mijn vraag aan u is hoe worden deze ingrediënten gecategoriseerd? Als goedaardig of als vergif? (Ik heb een paar ingrediënten nagetrokken, formaldehyde, Tween 80, kwik, aluminium, fenoxyethanol, kaliumfosfaat, natriumfosfaat, sorbitol, etc.)
  Hij: Nou, dat is nogal een lijst… Maar ik moet makkelijk zeggen dat ze allemaal giftig zijn voor mensen… Gebruikt in meststoffen… Pesticiden… Om het hart te stoppen… Om een dood lichaam te conserveren… Ze zijn bij ons geregistreerd in verschillende categorieën, maar vrij veel vergiften. Waarom?
  Ik: Als ik mijn kind opzettelijk zou voeden of injecteren met deze ingrediënten, vaak, als een schema, natuurlijk zou ik mijn dochter in gevaar brengen … Maar wat zou er wettelijk met mij gebeuren?
  Hij: Rare vraag… Maar je zou waarschijnlijk aangeklaagd worden voor criminele nalatigheid… misschien met de bedoeling om te doden… en natuurlijk kindermishandeling… Je kind zou van je afgenomen worden… Kent u iemand die dit zijn kind aandoet? Dit is crimineel…
  Een industrie… Dit zijn de ingrediënten die gebruikt worden in vaccins… Met bindmiddelen om ervoor te zorgen dat het lichaam ze niet uitspoelt… Om het antilichaam niveau voor onbepaalde tijd hoog te houden…
  Hij: WAT?!
  Uw conclusie?
  De man was buiten zichzelf. Hij vroeg of ik hem al deze informatie wilde e-mailen. Hij wilde het delen met zijn volwassen kinderen die ouders zijn. Hij was ontzet en vond het vreselijk dat hij het niet wist… zijn kinderen zijn gevaccineerd en ze hebben gezondheidsproblemen…”

  ~ Door Iris Figueroa 🍃♥️🍃

  ✅INGREDIENTEN VAN VACCINS –

  U KUNT GEEN weloverwogen beslissing nemen zonder voorgelicht te zijn.
  Hier zijn slechts enkele ingrediënten van vaccins.

  Deze worden INJECTED in uw kinderen;
  ◾️Formaldehyde/Formalin – Zeer giftig systematisch gif en carcinogeen.
  ◾️Betapropiolacton – Giftige chemische stof en carcinogeen. Kan dodelijk/permanent letsel veroorzaken na zeer korte blootstelling aan kleine hoeveelheden. Corrosieve chemische stof.
  ◾️Hexadecyltrimethylammoniumbromide – Kan schade veroorzaken aan de lever, het cardiovasculaire systeem en het centrale zenuwstelsel. Kan effecten op de voortplanting en geboorteafwijkingen veroorzaken.
  ◾️Aluminiumhydroxide, aluminiumfosfaat en aluminiumzouten – Neurotoxine. Houdt risico in op langdurige hersenontsteking/zwelling, neurologische aandoeningen, auto-immuunziekte, Alzheimer, dementie en autisme. Het dringt de hersenen binnen waar het voor onbepaalde tijd blijft bestaan.
  ◾️Thimerosal (kwik) – Neurotoxine. Veroorzaakt celschade, vermindert de oxidatie-reductieactiviteit, celdegeneratie en celdood. In verband gebracht met neurologische aandoeningen, Alzheimer, dementie, en autisme.
  ◾️Polysorbaat 80 & 20 – Overschrijdt de bloed-hersenbarrière en draagt aluminium, thimerosal en virussen met zich mee; waardoor het de hersenen kan binnendringen.
  ◾️Glutaraldehyde – Giftige chemische stof die wordt gebruikt als ontsmettingsmiddel voor warmtegevoelige medische apparatuur.
  ◾️Foetaal runderserum – Geoogst uit foetussen van runderen (koeien) die bij drachtige koeien worden afgenomen voordat zij worden geslacht.
  ◾️Human Diploid Fibroblast Cells – geaborteerde foetale cellen. Vreemd DNA heeft de mogelijkheid tot interactie met ons eigen DNA.
  ◾️Afrikaanse groene apenniercellen – Kunnen het SV-40 kanker veroorzakende virus dragen dat al ongeveer 30 miljoen Amerikanen heeft besmet.
  ◾️Aceton – Kan schade aan nieren, lever en zenuwen veroorzaken.
  ◾️E.Coli – Ja, dat lees je goed.
  ◾️DNA van het varkenscircovirus type-1
  ◾️Humane embryonale longcelculturen (van geaborteerde foetussen)”

 4. Afgelopen week zag ik op TV een ziekenhuisdirecteur (die Nederlands sprak) en die zei dat hij nu per dag tussen de tien en twintig mensen opnam in het Londense ziekenhuis.Ook zei hij dat er nogal overdreven gereageerd is over het gevaar van deze Engelse variant.Hoe de NOS of MSM in het algemeen het dan in het hoofd halen om beelden te laten zien van ambulances die met besmette patienten zouden staan te wachten totdat er plaats is in een ziekenhuis is mij dan een raadsel.Nou is het natuurlijk wel vaker gebeurd dat zij iets beweren maar geen bewijs laten zien anders dan (meestal) dat ze laten zien dat er een patient op een brancard uit een ambulance wordt gehaald.Nou zegt dat niets want al laten ze beelden zien van alle ambulances waaruit patienten gehaald worden dat is nu eenmaal nodig omdat het anders nogal een probleem is om mensen het ziekenhuis in te krijgen maar het bewijst NIET dat ze besmet zijn en zij kunnen dan ook voor heel andere zaken opgenomen worden.Wat betreft de vaccinaties zelfs al heeft iemand twee “noodzakelijke” spuiten gekregen dan is dat niet voldoende om de vrijheid terug te krijgen omdat niet aangetoond kan worden of zo’n gevaccineerde dan niet alsnog besmettelijk is of niet.Zo kun je natuurlijk tot in het oneindige doorgaan met beperkingen.
  Ook merk ik hierbij op dat vaak al vast staat dat er in de toekomst telkens virussen zullen opduiken of mutaties,maar bestaat die mogelijkheid al niet altijd?
  Dat roept dan wel vragen op want wil men alle risico op besmetting van wat dan ook uitsluiten dan zou dat betekenen dat we nooit meer naar buiten mogen.En geeft dit niet aan dat vaccineren eigenlijk geen zin heeft zolang men geen besmetting heeft?Men kan wel beweren dat tot nog toe vaccineren zou werken tegen het bestaande virus en ook dat het werkzaam zou zijn tegen andere varianten die nu bekend zouden zijn maar wat wanneer er een virus komt waar vaccineren dan niet tegen werkt?Gaan ze dan van mensen lopende chemische fabrieken maken door iedereen vol vaccinaties te pompen?En mensen die gevaccineerd zijn moeten die niet gewoon hun vrijheid terug krijgen omdat zij beschermd zijn? Ook mensen die ervoor kiezen zich niet te laten vaccineren zouden gewoon hun vrijheid terug moeten krijgen omdat zij voor de gevaccineerden geen gevaar meer zijn (anders zou dat betekenen dat vaccineren niet werkt) maar zij die zich niet laten vaccineren kiezen daar zelf voor en zijn bereid de kans op het oplopen van het virus te nemen en is er dan geen plaats in het ziekenhuis,jammer dan en nu is er ook al vaak geen plaats (aldus de MSM zie beelden over Londen) en zelfs mensen die mogelijk andere levensbedreigende ziekten zouden kunnen hebben worden ook nu al vaak niet gediagnostiseerd wat ook de kans voor deze mensen op vroegtijdig overlijden kan vergroten.
  Waarop is het besluit om af te schalen gebaseerd? Heeft een corona patient meer recht op overleven dan bv een kankerpatiënt? Indien dat het geval zou zijn zou men de vraag kunnen stellen of juist een patient met een niet besmettelijke kwaal eerst geholpen dient te worden vooral wanneer men beweerd dat het coronavirus zo dodelijk is en de kans op overleven gering.
  Overheid laat de keus aan het volk zelf over zodat bedrijven blijven bestaan en mensen hun werk behouden ondernemers bedelen hierom en het volk (een groot deel) wil winkelen en geld uitgeven wat het MKB kan redden of is het de bedoeling dat alleen de allergrootste bedrijven zullen overblijven waar iedereen dan afhankelijk van is? Hetzelfde zien we bij de plannen om 1 miljoen huizen te bouwen terwijl de deur voor mogelijk “nieuwe” toekomstige Nederlanders wagenwijd open blijft staan wat neerkomt op dweilen met de kraan open.Boeren worden uitgekocht en landbouwgrond krimpt omdat er huizen gebouwd gaan worden en dat betekend automatisch meer mensen terwijl doordat er minder boeren overblijven er ook in Nederland minder eten verbouwd zal gaan worden en daarmee worden we gedwongen afhankelijk gemaakt van grote bedrijven als Unilever.Hetzelfde zien we bij banken ook al zijn banken als ING beboet (maar ook andere banken) omdat ze witwassen hebben mogelijk gemaakt nu mogen ze de gewone burgers controleren op eventuele inkomsten en wanneer het de bank niet duidelijk is hoe men aan geld komt dan moet de gewone burger vaak aan de bank uitleg komen geven dus de veroordeelde controleerd alles en iedereen en weet van iedereen waar hij zijn/haar inkomsten vandaan haalt.KLM wordt tot nu toe geholpen met 3,5 miljard en ontslaat veel personeel terwijl ze tijdelijke krachten aannemen,maar vaak zijn aandeelhouders rijk geworden toen KLM uitkeerde waarom gaan die telkens vrijuit en moet de belastingbetaler net als bij het redden van banken telkens opdraaien voor deze grote bedrijven?Ook de Rabo bank ontslaat als ik het goed gelezen heb 5000 mensen.Dit is niet normaal want de hardwerkende Nederlanders worden geplukt en zien hun belastinggeld verdwijnen in die diepe zakken van multinationals,banken en aandeelhouders die vaak geen of weinig belasting betalen met als uiteindelijk resultaat dat iedereen van hen afhankelijk zal zijn en Nederland een derdewereld land is geworden.Corona is wel een goed hulp middel net zoals de strijd tegen drugs dat ook is want dat geeft reden om burgers alles af te nemen.

 5. Als ik Desiré Röver mag geloven, en die neiging heb ik, dan gaat het helemaal niet om een vaccin in de traditionele zin volgens de Pasteur theorie maar meer om een methode om het DNA te modificeren. En da’s heel wat anders als wat wordt voorgehouden. Net als bij de orgaandonaties is er sprake van een situatie van hersendood die ook niet op oprechtheid gebaseerd is.

 6. Nog een (onverdachte) bron om het vaccin te weigeren, van een Israëlische rabbi :
  http://themillenniumreport.com/2021/02/a-very-smart-rabbi-states-31-reasons-why-he-will-never-receive-a-covid-19-vaccine/
  met citaat met de punten 30 en 31 :
  “30. I see all the lies, corruption, propaganda, manipulation, censorship, bullying, violation of medical ethics, lack of integrity in the scientific process, suppression of inconvenient adverse reactions, dismissal of legitimate concerns, hysteria, cult-like behavior, ignorance, closed-mindedness, fear, medical and political tyranny, concealment of protocols, lack of true concern for human life, lack of respect for basic human rights and freedoms, perversion of the Torah and common sense, demonization of good people, the greatest medical experiment of all time being conducted by greedy, untrustworthy, godless people, the lack of liability for those who demand I risk everything… I see all this and I have decided they can all have my place in line. I will put my trust in God. I will use the mind He blessed me with and trust my natural instincts. Which leads to the final reason which sums up why I will not get “vaccinated.”
  31.The whole thing stinks.
  Source: gatesofvienna.net/…s-why-i-wont-take-the-vaccine/
  (=einde citaat). Het punt 30 geeft imo aan wat er hier gaande is met deze “vaccinatie”. De andere punten zijn eveneens van belang, maar punt 30 vat het goed samen. Een bron die hierbij aansluit :
  https://www.henrymakow.com/2021/02/klaus-schwab-making-of-a-globalist.html?_ga=2.94774428.1600678235.1614104865-198531215.1612193849
  met citaten : The World Economic Forum was modelled on the Club of Rome, an influential think tank that promoted global governance led by a technocratic elite. …………The Club had been founded in 1968 by Italian industrialist Aurelio Peccei and Scottish chemist Alexander King during a private meeting at a residence owned by the Rockefeller family in Bellagio, Italy…………The Club’s infamous 1991 Book, The First Global Revolution, contains a passage entitled “The common enemy of humanity is Man” [re. goyim]: (=einde citaten).
  Het voormelde citaat bevestigt dus m.i. het verband tussen Agenda 21- 30 en de Covid 19 samenzwering, waarbij Covid 19 een middel is om de doelstellingen van de Club van Rome te verwezenlijken. Ik zie dan ook dat na de Covid 19 terreur, een vervolg komt met de “Klimaat terreur”, met daarbij dan steeds de klassieke leugens en bedrog.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.