Advertentie

De grote schoonmaak…


x

De grote schoonmaak!

2020 © Harriet Algra | deze versie WantToKnow.nl/be

x

Harriet Algra

De grootste criminelen op deze planeet zijn te vinden in het Vaticaan (denk hierbij aan de Paus, de Jezuïeten); de koningshuizen; de meeste overheden; de VN; de EU; de NAVO; de Inlichtingendiensten; Hollywood; de muziekwereld; e.a. Zij hebben hun ziel verkocht in ruil voor macht en rijkdom en staan in dienst van de 13 satanische bloedlijnen. Deze bloedlijnen staan weer onder de reptiliaanse en archontische machten achter de schermen. (Lees HIER)

Deze machten, mogen niets uitvoeren op deze planeet zonder onze toestemming. Hier zijn de meeste mensen niet van op de hoogte. De agenda’s die ze van plan zijn uit te rollen, worden in de vorm van films naar buiten gebracht. Ze worden aan ons verkocht als zijnde sprookjes, Science Fiction, Horrors e.d. Dat het hier gaat om de echte harde realiteit, wordt ons niet meegedeeld. Dit doen ze heel bewust. Zolang we namelijk niet uitdrukkelijk NEE zeggen tegen de scripts, die ons hier worden getoond, wordt dit beschouwd als een JA in hun ogen en mogen ze doorgaan met hun praktijken.

De waarheid, staat dus letterlijk voor onze neus maar we kijken er dwars overheen. Zo wordt in het verhaal van ‘Pinocchio’ gesproken over kleine jongetjes, die verkocht worden aan ‘Pleasure Island’ (Epstein Island), van waar ze nooit meer terug zullen keren, tenminste niet als onschuldige kleine jongetjes. Een paar weken geleden keek ik opnieuw naar de film ‘Tomorrowland’ met George Clooney.

Een aantal jaren geleden, had ik het een leuke inspirerende film gevonden. Met de kennis van nu, zag ik ineens het werkelijke verhaal achter de film. Het ‘muntje’ vertegenwoordigt de SMART-technologie, dat mensen een nieuwe virtuele wereld wil binnenlokken. Hiermee, wordt de mensheid nog dieper gevangengezet en is de film ‘Inception’ een feit geworden.

Hoe groot de leugen is die ons al zo lang gevangen houdt, zal in de komende maanden duidelijk gaan worden. Het bewustzijn van de wereldbevolking is in een rap tempo aan het toenemen., nu met de dag duidelijker wordt, hoe de ware agenda van de DeepState eruit zal komen te zien, als we er niet snel een stokje voor steken. De grootste bron van inkomsten van de DeepState, zijn de opium- en kinderhandel. Hier worden miljarden dollars mee verdiend. Dit verklaart ook de topsalarissen van de EU- ambtenaren. Deze ontvangen ze, in ruil voor de wetten die deze handel mogelijk maakt. De NAVO speelt hier ook een belangrijke rol in.

Operation Gladio and Gladio B. (part 1 en 2)

De kinderhandel, is grotendeels bestemd voor de handel in ‘Andrenochrome’, dat verkregen wordt uit getraumatiseerd kinderbloed. (artikel HIER op de site) Dit is een drug, die veelal door beroemdheden wordt gedronken, omdat het je jong houdt. De DIA (Defense Intelligence Agency) werd in 1961 opgericht door de broers Kennedy, met als doel de CIA te kunnen ontmantelen. Dit is hun helaas niet gelukt, omdat president John F. Kennedy in 1963 werd vermoord door deze zelfde CIA en zijn broer Robert in 1968.

John F. Kennedy jr., heeft gezworen de taak die zijn vader en oom op zich hadden genomen, af te maken. Hij en zijn vrouw, kwamen volgens de officiële nieuwskanalen, om het leven tijdens een vliegtuigongeluk voor de kust van Martha’s Vineyard, Massachusetts. De wrakstukken zijn geborgen, maar hun lichamen zijn nooit gevonden.

JFK jr. was de uitgever van het glossy tijdschrift ‘George’. De laatste uitgave voor zijn vermeende dood, was zeer bijzonder. Want wist je dat hij hierin voorspellingen doet, over een gevaarlijk long-aantastend virus in 2020..??! En.. hij geeft daarbij ook aan, in dat/dit jaar, ’terug te zullen keren in de politiek’…

Er bestond een zeer hechte vriendschap tussen hem en Donald Trump. Een ander bijzonder detail is, dat er steeds meer aanwijzingen komen dat Julian Assange, de zoon zou zijn van Dr. John Trump, de lievelingsoom van Donald Trump, die nauw betrokken was bij Nikola Tesla. Dit zou dus nog wel eens een zeer interessante ontwikkeling op gang kunnen brengen. Denk hierbij aan vrije energie, dat tot dusver verborgen is gehouden door de grote multinationals. De patenten hiervan werden wereldwijd opgekocht, om vervolgens ergens onder in een lade te belanden, om er nooit meer uit te komen.

De DeepState is zeer verbonden met numerologie.
Valse vlag aanvallen, die worden ingezet om hun plannen uit te kunnen rollen, vinden altijd plaats op data, die de magie versterken om dit tot stand te kunnen brengen. De aanslag op de Twin Towers, vond plaats op 11.09.2001.  De Twin Towers vertegenwoordigen het nummer ‘11’. Dit staat voor de 2 verschillende hersenhelften, dualiteit in één getal. De ‘9’, vertegenwoordigt het ‘Godsbewustzijn’, dat op die dag had moeten worden vernietigd. Zoals je weet, was deze daad, het startsein om allerlei nieuw draconische wetten in werking te KUNNEN zetten, die tot die tijd volkomen ondenkbaar waren geweest.

5G’, staat voor draadloos internet en moet het einde van de mensheid inluiden.

De NSA (National Security Agency), een inlichtingendienst op nationaal niveau van het Amerikaanse ministerie van Defensie, werd vervolgens ingezet om alle wereldbewoners te kunnen bespioneren. Hierdoor vond wereldwijde monitoring plaats. Hierbij werd een verzameling en verwerking aan informatie en gegevens verkregen, die gebruikt werden door buitenlandse en binnenlandse inlichtingen- en contra-spionagedoeleinden, gespecialiseerd in een discipline, die bekend staat als signalenintelligentie (SIGINT).

De grote verandering, werd ingeluid met de zeer onverwachtse overwinning van Donald Trump. Hij won tegen alle verwachtingen in van Hillary Clinton. Achteraf zou blijken hoe groot die overwinning was. Het kamp van Clinton had er namelijk alles aan gedaan om m.b.v. valse stembiljetten er zeker van te kunnen zijn, de verkiezingsoverwinning naar zich toe te trekken. Op deze manier zou de agenda, die door Obama in gang was gezet, verder uitgerold kunnen worden.

In het eerste jaar van Trump zijn presidentschap, werd er alles in werking gezet om m.b.v. de dossiers van de NSA, bewijsmateriaal naar boven te kunnen krijgen, waarmee er een eind gemaakt zou kunnen worden aan de criminele activiteiten van de DeepState m.n. de handel in ‘kinderen’, ‘vrouwen’ en ‘andrenochrome’.  Trump, zag het als zijn belangrijkste missie, hier een einde aan te maken. Tegelijkertijd, werden de meeste frauduleuze rechters vervangen door betrouwbare mensen.

De DeepState heeft de mogelijkheid te kunnen verliezen, nooit als een mogelijke optie gezien. Dit had tot gevolg, dat ze dus ook geen moeite hebben gedaan om hun misdaden te verbergen. Het Vaticaan ofwel de katholieke kerk, is de grootste financiële macht, vermogensverzamelaar en eigenaar van onroerend goed. Deze wordt beheerd door de Jezuïeten. Zij kunnen beschouwd worden als de èchte maffia. Wat wij kennen als maffia, staat in dienst van deze groep. Zij is een grotere bezitter van materiële rijkdommen, dan enig andere instelling, multinational, bank, Trust, regering of staat van de hele wereld. De paus, als zichtbare heerser van deze immense vergaring van rijkdom, kan gezien worden als de rijkste persoon in de 20ste eeuw. Niemand kan realistisch inschatten hoeveel hij waard is, in termen van miljarden dollars.

Onder het Vaticaan staan de Illuminati, Counsel of Foreign Relations, de Internationale banken, de maffia (is het leger van de het Vaticaan), de Club van Rome, de Opus Dei, de Vrijmetselaars, de New Age beweging e.a. Het zijn de Rothschild’s en de drie Staten, te weten de ‘City of London’, ‘Vaticaan stad’ en ‘Washington DC’, die de wereld controleren. Zij staan in dienst van deze 13 satanische bloedlijnen. Dit zijn:

 • Het huis van Boria
 • Het huis van Breakspeare
 • Het huis van Somaglia
 • Het huis van Orsini
 • Het huis van Conti
 • Het huis Chigi
 • Het huis van Colonna
 • Het huis van Farnese
 • Het huis van Medici
 • Het huis van Gaetani
 • Het huis van Pamphili
 • Het huis van Este
 • Het huis van Aldobrandini

Onze geschiedenis is volledig herschreven na 1815, na de val van Tartaria (HIER) De Zionisten noemen zich Joden, maar hebben 0,0% joods bloed in zich. De Zionisten komen voort uit de 13 satanische bloedlijnen, de Feniciërs.

Israel was nooit een Joodse staat…!
Er bestaat niet zoiets als een genetisch aantoonbare jood. Ze komen overal vandaan. Door de Joden te vervolgen in de tweede wereldoorlog, werd het klimaat gecreëerd, dat zij recht zouden hebben op een eigen staat. Dit, werd een feit in 1946 toen de staat Israël werd uitgeroepen. Israël, kreeg de functie van het ‘paard van Troje’ in het Midden Oosten. Het Britse Koninkrijk, heeft als zo vaak in de geschiedenis, ook hier een zeer smerige rol in gespeeld.

De echte slachtoffers in dit verhaal, waren de Palestijnen en de Israëlische bevolking zelf. Zij werden de schietschijven van de Zionisten.  De Palestijnen, werden zonder pardon werden weggejaagd naar de omliggende Arabische landen, ofwel naar de grootste openluchtgevangenis op deze planeet, genaamd de ‘Gaza strook.’ Door de jaren heen kregen zij het stempel opgeplakt, als zijnde, de grote vijand van Israël te zijn. Jeruzalem zou namelijk de hoofdstad moeten gaan worden van de Nieuwe Wereld Orde.

Op 24 mei, startte president Trump zijn eerste buitenlandse reis waarbij hij een bezoek bracht aan het Vaticaan, Saudi-Arabië, Israël en België. Trump arriveerde overal met een grote stapel bewijsmateriaal, verkregen van de NSA, waarin uitvoerig stond beschreven welke misdaden de verantwoordelijken in die landen/instituten op hun geweten hadden. Trump, maakte gelijk duidelijk wie vanaf dat moment de baas was.

De eerste stop, die hij maakte was in Saoedi Arabië, waar hij een bezoek bracht aan de kroonprins Alwaleed bin Talal Alsoud. Deze, maakte deel uit van de groep van 3 machtigste personen in Saoedi Arabie. Van de 3, stond hij het meest onder invloed van de 13 bloedlijnen. Dit, was de belangrijkste reden dat hij moest aftreden. Deze persoon staat bekend als een door en door slecht mens, die zich schuldig heeft gemaakt, aan alle perversiteit rondom seksueel en satanisch kindermisbruik. Hij kreeg een hele stapel belastend materiaal vol foto’s, video’s en dvd’s waarop hij aan de meest gruwelijke  praktijken deelnam. De NSA, heeft alle bewijsstukken van iedereen, die zich hieraan schuldig heeft gemaakt, niemand uitgezonderd.

Op de 2de dag van zijn bezoek, werd het tijdens de zwaarddans voor het publiek duidelijk, dat zowel de koning als de kroonprins Trump hadden erkend als de hoogste macht in het land. Trump was degene die in het midden stond en het zwaard in zijn hand droeg. Deze eer, was normaal gesproken alleen voor de koning weggelegd. Vanaf dat moment, werken ze samen met Trump en maken ze deel uit van het Q-team.

Nadat Trump vertrokken was, vond er een enorme machtswisseling plaats en werden een aantal leden van de koninklijke familie achter de tralies gezet. Prins Bin Salman werd de nieuwe kroonprins. Hij was altijd al een felle tegenstander van de praktijken van Alwaleed geweest. Alwaleed, was de financiële drijfveer achter de nominatie van Obama geweest; hij sponsorde zijn presidentschap. Op deze manier, zou hij zijn invloed op de VS veilig kunnen stellen. Obama, had een moslim-achtergrond en was als kind zelf, gruwelijk seksueel misbruikt in de hoogste kringen. Zijn nieuwe positie veranderde hem van slachtoffer, in dader.

Prins Bin Salman werkt nauw samen met Trump en heeft de ontmanteling van de internetgiganten op zich genomen. Ook zij zijn voor het blok gezet, ofwel ze werken samen met Trump ofwel ze worden aangeklaagd als zijnde kindermoordenaars. De schietpartij die plaatsvond op 1 oktober 2017 in Las Vegas was een poging geweest, prins Bin Salman uit de weg te ruimen. Die aanslag is op het laatste moment verijdeld m.b.v. van de intel, die verkregen was via de NSA.

Het Joodse parlement met Netanyahu als LIKUD-leider, was het volgende land dat werd geconfronteerd met zijn enorme lijst aan gruwelijke misdaden. Dat Netanyahu, die in eerste instantie weigerde te buigen voor Trump, uiteindelijk eieren koos voor zijn geld, bleek uit het feit dat hij Trump toestond de Amerikaanse ambassade te verplaatsen, van Tel Aviv naar Jeruzalem. Dit was een symbolische handeling. Vanaf dat moment werkt ook Israël voor Trump.

Vervolgens vertrok  hij naar het Vaticaan, met een enorme stapel bewijslast, waarin uitvoerig stond beschreven welke misdaden de paus en zijn instituut op hun geweten hadden. Trump maakte gelijk duidelijk wie vanaf dat moment de baas was. Op het gezicht van paus Francis is duidelijk af te lezen, hoe blij hij is met deze boodschap.  Trump, sommeerde de paus zijn ‘rode’ schoenen te dragen. Het verhaal achter deze rode schoenen is, dat ze gemaakt zijn van de huid van hun eerste slachtoffertje.

Vervolgens, liet hij de paus alle benodigde papieren tekenen, waarin de wereldwijde Federal Reserve, incl. de Centrale Banken, werd overgedragen aan Donald J.Trump. Hiermee werd de macht van de Rothschilds in The City of London, dat eigendom is van de Feniciërs, volledig ontmanteld. Met deze stappen, kreeg Trump de 3 belangrijkste machtsstructuren binnenin de piramide, te weten ‘Saoedi Arabië’, ‘Israël’ en het ‘Vaticaan’, in handen.

Van hieruit vloog hij naar Brussel, waar zowel de EU als de NAVO zijn zetel heeft. Trump had alle topambtenaren gesommeerd daar persoonlijk aanwezig te zijn en kwam zelf, opzettelijk te laat. Ze hadden geen idee wat hun te wachten stond, totdat Trump de stapels bewijsmateriaal op de tafels gooide en aangaf dat hij en zijn team, beschikten over alle bewijsstukken van de misdaden, die ze stuk voor stuk op hun geweten hadden.

‘Wat is hierop jullie antwoord?”
Ze capituleerden één voor één in een heel rap tempo. In de dagen daarna, stemden ze zowel in met Brexit als ook gezamenlijk de kosten van de VS als bondgenoot volledig over te nemen. Het ging ook hier om een symbolische handeling, dat aantoonde wie de baas was. Vanaf dat moment heeft hij, zowel de EU als de NAVO onder controle.

Op 6 november 2017 startte Trump zijn Aziatische tour.
De grootste markt van kinderhandel en andrenochrome, is afkomstig uit Azië en Zuidoost Azië. Zij. leveren rechtstreeks aan Hollywood en politici in Washington DC.  Japan was het eerste land wat hij daar bezocht. Japan capituleerde al heel snel. Dit, werd symbolisch bevestigd tijdens een Sumu worsteltoernooi, waar Trump degene was, die de beker aan de winnaar uitreikte. Deze taak, is alleen voorbestemd aan de hoogste leider in het land.

Van Japan, vloog hij rechtstreeks naar Zuid Korea. Aan de grens met Noord Korea ontmoette hij in het geheim de Noord Koreaanse leider Kim Jong-Un. Trump verraste de pers, door volkomen onverwachts het vredesakkoord aan te kondigen, dat hij met Kim Jong-Un had gesloten. Alles wat Trump hiervoor had hoeven doen, was aantonen hoe machtig hij nu was. Vietnam was de volgende stop. De Vietnamese president beloofde dat alles wat met kinderhandel te maken had, zou gaan stoppen.

Toen alle Aziatische landen hun medewerking aan Trump hadden verleend, bezocht Trump China en ontmoette hij de president Xi Jinping. Dit was niet hun eerste ontmoeting. Niet lang na de inauguratie van Trump, had de Chinese president Xi Jinping hem bezocht in Mar-a-Lago, Trump’s resort in Palm Beach. Deze ontmoeting vond plaats in de ‘Verboden Stad’.

Deze locatie toonde aan, dat ook de Chinese president zijn volledige medewerking had verleend aan Trump. De ‘Verboden Stad’, wordt beschouwd als de meest heilige plek in China, waar alle historie ligt begraven van de Chinese cultuur.

Trump had hierom gevraagd als bewijs dat ook China hem volledig erkend had als hun meerdere.  Ook dit, werd volkomen stil gehouden door de media. De meeste Chinezen zijn volledig klaar met het Communistische regime, dat miljoenen mensen heeft vermoord. Het slechtste van het slechtste , heeft plaatsgevonden in China. Dit was de belangrijkste reden dat Trump daar met open armen werd ontvangen.

De vrijheidsbeweging, heeft in juni jl. met hulp van ‘Steve Bannon’, een Amerikaans (HIER) zakenman en politicus, die van 20 januari 2017 tot en met 18 augustus 2017 de Chief Strategist en Senior Counselor (HIER) van president Donald Trump (HIER) is geweest, de ‘New Federal State of China’ opgericht. De communistische satanisten, worden hiermee op een zijspoor gezet.

De pers heeft hier geen woord over gerept, wat een duidelijk bewijs is voor wie ze werken. Alle landen, die capituleren helpen Trump nu actief mee om de gruwelijke handel van de DeepState te vernietigen. In januari jl. bracht Trump een bezoek aan het World Economic Forum in Davos Zwitserland.

Hij arriveerde hiermee in hol van de leeuw, waar ook George Soros, Trump’s grootste vijand, aanwezig was. Hier kwamen de grootste multinationals ter wereld bijeen. Je vindt hier de slechtste mensen, die er op deze planeet rondlopen! Trump had iedereen opgeroepen aanwezig te zijn en kwam zelf, weer heel demonstratief te laat. Hij name plaats in het midden en overhandigde iedereen een envelop met bewijslast, waarin werden ze gesommeerd de volgende dag opnieuw te verschijnen, om dit keer bewijsmateriaal in de vorm van beeldmateriaal te ontvangen.

Davos is een zeer gevaarlijke plek met vele ondergrondse gangen en gewelven, waar ze Trump zo hadden kunnen laten verdwijnen. Er was dus een flinke dosis moed voor nodig, om daar zonder uitnodiging te verschijnen. Trump weigerde te vertrekken, tot iedereen zich had onderworpen aan zijn eisen.

Bezoeken aan India, Canada Mexico, Argentinië, Brazilië en anderen volgden.
De Braziliaanse president, bood Trump onmiddellijk zijn hulp aan en een paar dagen later werd ‘John of God’, de goeroe waar ook Oprah Winfrey mee dweepte, gearresteerd. Hij werd beschuldigd van talloze verkrachtingen en kindermoorden.

Ook kunnen velen zich waarschijnlijk nog, Trump zijn bezoek aan Groot Britannië herinneren. We kregen daar te maken met een huilende Teresa May, die door Trump zijn ingrijpen, gered werd van een moordaanslag. Verder zagen we de hilarische beelden, waar Trump het protocol m.b.t. de ‘Queen’, volledig aan zijn laars lapte (zie foto hiernaast). Hij negeerde ook prins Charles, om vervolgens zijn steun te betuigen aan diens persoonlijke bodyguards, die afschuwelijke situaties hebben meegemaakt met alle gruwelijke kindermoorden in het Britse Koningshuis.

De ontmoeting tussen Trump en Poetin was heel gelijkwaardig.
Deze vond plaats in Finland. Tijdens hun gesprek, overhandigde Poetin heel symbolisch een voetbal aan Trump, wat een rechtstreekse referentie was naar ‘andrenochrome’. Hij gaf hiermee aan, volledig achter Trump te staan in zijn strijd tegen de kinderhandel. In de VS zelf, heeft Trump al bergen verzet. Vele CEO’s op belangrijke posities, zijn gedwongen afgetreden.

NewYork-gouverneur Mario Cuomo toont zijn tepelpiercings..!

In New York, dwong Trump gouverneur Cuomo een persconferentie te houden in een strak wit shirt, waaronder hij zijn tepelpiercings moest dragen. Dit, was naar aanleiding van beeldmateriaal, dat boven water was gekomen van een gemaskerd feest van beroemdheden, waar letterlijk kinderen zijn geslacht. Op die beelden bleek Cuomo te staan met enorme tepelpiercings..!

Tijdens de begrafenis van Bush Sr. kregen alle bekende DeepState vrouwen net als in Davos, enveloppen met bewijsmateriaal aangereikt. Bush jr., werd tijdens te lockdown, gedwongen pizza’s te serveren aan zijn personeel. Dit refereerde duidelijk aan de ‘Pizzagate-affaire’ , die door de MSM, de Main Stream Media werd afgeserveerd als een complottheorie. Vele klokkenluiders zijn vermoord of ‘gezelfmoord’, waaronder o.a. Isaac Kappy. Kappy ontmaskerde Tom Hanks en Steven Spielberg als moordende pedofielen..!

De mensen, die een direct gevaar opleveren voor kinderen zijn gearresteerd en soms al geëxecuteerd, waaronder o.a. Tom Hanks en zijn vrouw Rita Wilson. Waarom heb ik al deze informatie nooit op het journaal gezien of in kranten gelezen, zul jij je misschien afvragen. De reden hiervoor is, is dat de Main Stream Media het enige bolwerk is wat nog in handen is van de DeepState.

De DeepState beslist welke nieuwsberichten naar buiten worden gebracht. Ze proberen alles zo te verdraaien, dat de waarheid verborgen blijft. De buitenlandse bezoeken zijn welk degelijk getoond maar werden zo gebracht, dat Trump werd neergezet als de grote onfatsoenlijke idioot, die zich niet wist te gedragen.

Stop met televisiekijken
Tv’s worden net als Smartphones ingezet, om je op afstand te kunnen besturen. Het zit vol subliminale boodschappen, hoe onschuldig de programma’s ook lijken. Het is bedoeld om je angst niveau omhoog te jagen, waardoor je volledig onder controle te houden bent. Na het lezen van dit artikel, hoop ik, dat je begint in te zien, dat het niet langer zo nodig is om je via het nieuws op de hoogte te houden wat er zoal gaande is in de wereld. Het zijn allemaal pure leugens wat je te horen krijgt, die niets, en dan ook helemaal niets met de echte waarheid te maken hebben.

Koppel je los van de massahypnose en keer terug naar wie je werkelijk bent. Dit, is de enige weg om jezelf te kunnen bevrijden. En wat als de lockdown totaal niets met het stoppen van de verspreiding van het corona /Covid-19 virus te maken had, maar dat het de enige manier is geweest om mensen binnen te houden, waardoor er massa arrestaties verricht konden worden. Want hoe wist JFK jr. al in 1999 te voorspellen dat we in 2020 te maken zouden krijgen met een virus dat de hele wereld lam zou leggen..?

De komende maanden zal er heel veel duidelijk gaan worden…
Ook op het gebied van internet gaat er heel veel veranderen, waardoor het zeer schadelijke 5G op een zijspoor gezet kan gaan worden. Trump, investeert momenteel heel veel in de ontwikkeling van de ‘Space Force’, die de Air Force moet gaan vervangen. Alles heeft in de afgelopen eeuw een gigantische ontwikkeling doorgemaakt, behalve de Air Force. Deze Space Force zal de reistijden tussen de verschillende werelddelen , meer dan halveren.

We gaan waarschijnlijk al in 2021 te maken krijgen met het kwantum internet, dat net als een GSM, zijn signalen ontvangt van de satellieten, die allemaal met elkaar verbonden zijn. Hierdoor ontstaat een internet, dat gratis is en vele malen sneller dan het huidige. Het internet en de sociale media, zullen niet langer in handen zijn van particuliere multinationals  als Google, Facebook en Twitter, maar beheerd gaan worden door de militairen.

De belangrijkste reden hiervoor, is de soevereiniteit van iedere wereldburger te kunnen waarborgen. Het mag nooit meer zo zijn, dat de internetgiganten gaan bepalen welk nieuws wel en welk nieuws niet geplaatst mag worden. Met deze nieuwe vorm van internet zal het mogelijk worden om op telepathische wijze te kunnen communiceren met iemand aan de andere kant van de wereld.

We zullen de komende tijd flink uitgedaagd gaan worden in ons eigen hologram, met als doel je weer in het gareel te krijgen. Realiseer je continu dat je slechts 0,005% van het hele plaatje getoond wordt en dat de echte realiteit er dus heel anders uitziet. Ook is het belangrijk, dat we geen seconde zullen twijfelen aan onze eigen scheppingskracht, ongeacht alle sombere negatieve berichtgeving die er de komende maanden over ons heen gestrooid zullen gaan worden.

Je kunt bijv. heftige situaties verwachten met de mensen die je dierbaar zijn, en/of aanvallen van mensen in je directe omgeving, van wie je het niet verwacht. Blijf bij jezelf en neem het gewoon waar. Hierdoor bestaat de mogelijkheid dat jij je steeds eenzamer zult gaan voelen. Dit is het signaal dat je vlak bij het nulpunt bent aanbeland, waar alleen jij doorheen kunt gaan; je kunt het zien als een geboortekanaal. Ben je er eenmaal doorheen, dan opent zich een volledig nieuwe wereld..!

THE TIMELINE – Donald Trump, Q and The Great Awakening

Harriet Algra

juli 2020

www.totalhealthfoundation.nl

* * *

18 gedachten over “De grote schoonmaak…

 1. Ik ben het er niet mee eens dat het meeste al heeft plaatsgevonden. Wel denk ik dat het startsein gisteren is gegeven.

  Bij vertrek van Donald Trump heeft zijn staf afscheid genomen op het bordes, iets wat nooit eerder was.

  Tijdens zijn speech in Ohio heeft hij weer een hint gedropt. Hij spreekt duidelijk ‘Q just watch’. https://twitter.com/Qtah17/status/1291765391455215616?s=08

  Daarna heeft hij aangegeven underground te gaan. https://twitter.com/LadyQanuck/status/1291474804202180608?s=09

  Voor mij zijn dit tekenen dat het NU gaat gebeuren.

 2. “Israel was nooit een Joodse staat…!

  Er bestaat niet zoiets als een genetisch aantoonbare jood. Ze komen overal vandaan. Door de Joden te vervolgen in de tweede wereldoorlog, werd het klimaat gecreëerd, dat zij recht zouden hebben op een eigen staat. Dit, werd een feit in 1946 toen de staat Israël werd uitgeroepen.”

  Klein foutje in dit complete artikel, de staat Israël werd in 1948 gesticht na bijna 2000 jaar Joodse diaspora.

 3. Al in 1829 kochten de Rothschilds Jeruzalem op!

  https://www.youtube.com/watch?v=0KwYHoI6M7A

  http://www.abovetopsecret.com/forum/thread1082419/pg1

  Uit het eerder door mij geschreven artikel ‘Big Brother verhuist naar Jeruzalem’ (https://www.wanttoknow.nl/inspiratie/arend-zeevat/big-brother-verhuist-naar-jeruzalem/), dat ik in 2017 schreef, haal ik het volgende citaat aan:

  “In mijn beleving kunnen we dit jaar de finale voorbereidingen gaan waarnemen voor de overgang van de Pax Americana naar de Pax Judeïca. De Amerikaanse verkiezingen hebben een voorbereidende rol gespeeld in het onbewust programmeren van grote bevolkingsgroepen ten aanzien van wat ons nu te wachten staat. Daarbij moest Trump op de voor hem bestemde plek gezet worden(texemarrs.com/032011/solving_mystery_babylon.htm). Waar het voor ons in de komende tijd om zal gaan is, om te kiezen tussen twee wegen. De ene is een ‘road to nowhere’ en leidt dus regelrecht de afgrond in. De andere is de weg die leidt naar ons diepste wezen.”

  Op het Engelse lijfblad van de Rothschilds staat op de eerste uitgave voor 2017 een coverafbeelding van Trump gezeten bovenop de aardbol.

  https://cdn.shopify.com/s/files/1/0535/3509/products/TW2017_Cover_UK_REV_NO-BC_trimmed_1024x1024.jpg?v=1479401026

  Dus ja, wie trekt er werkelijk aan de touwtjes van Trump?

  1. Arend, >>>Dus ja, wie trekt er werkelijk aan de touwtjes van Trump?<<< Helemaal gelijk heb je in mijn beleving.

 4. Zeer interessante tekst van Harriet Algra alsmede de reacties.Nog enkele nuttige elementen :
  1. Over de oorsprong van de Jezuieten :
  https://www.henrymakow.com/2018/09/Livingstone-Illuminati-Conspiracy.html
  met citaat : “Marranos also created the Jesuits. Marranos went to Italy and fostered the Renaissance, which was Christian Kabbalah. One of its most important exponents was Reuchlin, who was the great-uncle to Luther’s partner. Luther was also interested in Kabbalah and was hailed as a possible messiah by the Jews…” (=einde citaat). De volledig tekst in de link is echter van belang.
  2. De Jezuieten als grondleggers van de moderne artsenijkunde. Dit vond ik in de tuin naast het schloss Wevelsburg. (bij Paderborn), op een infobord, en waar in de tuin een 100 tal planten zijn met geneeskundige eigenschappen. De enige info die ik hierover vond op het internet was de volgende bron :
  https://www.wewelsburg.de/en/historisches-museum/dauerausstellung/der-kraeutergarten.php
  met citaat : “In the castle’s garden, against the backdrop of Wewelsburg Castle, more than 120 different medicinal plants are growing in eight herb beds. They have all been planted in accordance with the list of plants of the Jesuit Garden of Münster and demonstrate the highly developed art of healing of the Jesuit order which also cultivated a “root garden” at its subsidiary in Büren.” (=einde citaat).
  3. Sinds 1831 zijn de Rotschild’s ook de bankiers van het Vaticaan :
  https://en.wikipedia.org/wiki/Rothschild_loans_to_the_Holy_See
  met citaat :
  “However, Alessandro Torlonia (acting for the Holy See) held direct negotiations with James Mayer de Rothschild and thrashed out an agreement, signed on 30 November 1831. Thus in 1832 the Rothschilds’ agreement to provide a loan to the Holy See for £400,000 (equivalent to £37.4 million in 2019) came into force.[2] James Mayer de Rothschild, head of the Rothschild banking family of France (Banque Rothschild), became the official Papal banker.”(=einde citaat).
  4. WO II : Reeds in 1929 begonnen in G.B. de voorbereidingen voor de luchtbombardementen op Duitsland, met onder andere het inzamelen van gegevens over de doelen in Duitsland. De praktische uitvoering werd begonnen in 1936 en in 1940 waren ze dan klaar. Reeds in 1919 had Churchill plannen om Duitsland te bombarderen met gifgassen.
  Bron : Das Schwarze Reich van E.R. Carmin, pag. 179-179.

  1. Hoi Rosa, koren op de molen van mijn stokpaardje: De Jezuïeten. Kwaad is van alle tijden, maar de zwarte jurken+bondgenoten hebben het wijd verbreid en haast alles geïnfecteerd: samen de club van de duivel. Sex en drugs en R&R is alles wat mijn brein en lichaam behoeft.(niet de geest) Sex: ons vrije Amsterdam was vroeger sexshop en aanverwante galore; oh, wat zij wij vrijgevochten; vrij van God naar de duivel! Ook al doe je het niet met vreemden of kinderen maar kijkt naar plaatjes en denkt eraan, de negatieve geesten staan verlekkerend mee te smullen, nemen half het gevoel weg, eisen meer en verbinden zich met je denken totdat de inkeer komt. Het is een lage energie, stopt helder denken, ze nemen je over en leven zich uit in jouw lichaam en dan de slachtoffers; nog meer ellende energie. Hetzelfde met de duvelse drank, psychotrope drugs en ziekmiddelen. Een gezonde geest in een gezond lichaam. Rock&Roll en 5G,4G enz.is vibratie. 3 belangrijke helpers van de Jezuïeten en natuurlijk angst. Het satansnet wordt aangetrokken, de club werkt goed samen maar alle welwillende mensen werken samen met de allermachtigste: God!!!
   Welkom in het oerwoud: https://www.youtube.com/watch?v=o1tj2zJ2Wvg Klop,klop, kom binnen:https://www.youtube.com/watch?v=_9W2nckrum0

 5. Het laatste filmpje brengt een gevoel wat hoort bij, hè hè, eindelijk licht aan het einde van de tunnel. De motor/voeding van het satanisme is aangevreten doordat de kindoffers geblokkeerd raken. Voor zover dat lukt??? Dan ligt het toch voor de hand om ook af te rekenen met b. gates (ploerten krijgen van mij geen hoofdletters)? Want hij speelt mischien een andere bal maar is eveneens een kind van de hel. En hoe zit het dan eigenlijk met de supervisie van de 46 bestuurslagen boven de president met majestic aan de top???? Of zijn deze plotseling opgelost? Of hebben deze nooit bestaan?
  Een ander ding is, en dat is voor sommigen misschien ‘ negatief ‘, want is verboden kennelijk want je MOET ‘positief zijn’, de scepsis die mij maar niet loslaat over hoe exact de bijbel door ook duistere groep wordt nageleefd. Jesuïten met name maken hier juist gebruik van.
  Er is een passage dat in de eindtijd een leider zal bestaan die als een zege voor de mensheid een rol zal vervullen van een soort van ‘gezalfde’ en alle hoop teruggeven in ruil voor begoocheling. Zoiets als, brood voor elke hongerige maar in de laatste snee zit gif.
  Ik weet uit ervaring dat niets in deze wereld voor niets komt en dat er altijd wel een offer gebracht dient te worden. Tja, da’s niet comfortabel en daarom misschien wel ‘negatief’.
  Daarbij hoop ik wel intens, het totaal… verkeerd te zien. Wat zou het mooi zijn zonder noemenswaardige trammelant, zo kali satta in te glijden!

 6. Hoe moet ik in het licht van dit positieve artikel ‘Operation Warp Speed’ zien waarbij de Trump-regering juist het Amerikaanse volk massaal verplicht wil inenten tegen het COVID-nepvirus?

  Deze vaccinatie wordt gezien als het ‘point of no return’: Gevaccineerden zouden door koppeling aan Artificial Intelligence hun zelfbeschikking definitief verliezen.

  1. Beste Guido,

   Ik maak het o.m. op uit berichten waarin Trump aangeeft nota bene militairen te willen inzetten voor massavaccinatie. Bij vrijwillige vaccinatie lijkt me de inzet van het leger intimiderend en toch niet echt nodig. Ik zou graag anders willen geloven! Kun jij het tegendeel bewijzen? Zie bv. dit citaat:

   “WASHINGTON (REUTERS) – President Donald Trump is mobilizing the U.S. military to distribute a novel coronavirus vaccine when one becomes available and will focus first on older Americans.

   “You know it’s a massive job to give this vaccine,” Trump said in an interview broadcast Thursday on Fox Business Network. “Our military is now being mobilized so at the end of the year, we’re going to be able to give it to a lot of people very, very rapidly.”

   Bron: https://www.usnews.com/news/top-news/articles/2020-05-14/trump-says-will-mobilize-us-military-to-deliver-coronavirus-vaccine

  2. Beste Guido,

   Ter aanvulling: Met de vlak voor Trumps regeerperiode aangenomen “21st Century Cures Act” kan de minister van gezondheid (Secretary of Health) buiten jouw toestemming om (=informed consent) verplichten dat jij gevaccineerd moet worden. Zie:

   https://www.youtube.com/watch?time_continue=617&v=fHe_wG_qMeU&feature=emb_logo

   Nogmaals, kun jij het tegendeel bewijzen? (Graag wil ik het positieve verhaal in bovenstaand artikel en m.n. de bijbehorende video “THE TIMELINE – Donald Trump, Q and The Great Awakening” geloven maar harde bewijzen vind ik belangrijk voordat ik toegeef aan de leuze ‘Trust the plan’).

  3. OK OK, alle info is prima.
   Ik heb niet gezegd dat je de plan moet trusten.. En zeker niet als kip-zonder-kop achter de Q-Anon-beweging aanlopen. Maar ik ben klaar met welles/nietes. Heb geleerd dat één van beide zijden verdoemen, omdat je denkt dat iets niet klopt, alleen bevestigd, dat je denkt dat iets niet klopt. Ga daar dus vooral mee door, maar besef de beperktheid van je visie als buitenstaander, over deze fundamentele zaak.
   Trump speelt, zo is wél al gebleken, de spelletjes mooi mee. Doet uiteindelijk tóch wattie zelf wil.

   En kennelijk ook je eigen woorden gezien? ‘de vlak voor Trumps regeerperiode aangenomen wet’. EEN PRESIDENTIEEL DECREET en dit verhaal is opgeschort..!

  4. Beste Guido,

   Jij hebt inderdaad niet gezegd dat we het QAnon plan moeten ’trusten’. Dat doet de genoemde, hier gepubliceerde film. Dezelfde leuze hoor ik ook steeds elders ter promotie van QAmon. Ik leg echter in de eerste plaats mijn ’trust’ bij mijn eigen autoriteit omdat ik heb geleerd dat het niet verstandig is om simpelweg alles maar over te geven aan één of andere externe autoriteit. Dat is ook de reden dat ik vragen stel. Niet om gelijk te hebben (welles niets). Het liefst heb ik dat in dit geval juist niet want de boodschap in dit artikel is hoopgevend. Mijn motto: Vestig op Prinsen geen vertrouwen & onderzoekt alles & behoudt het goede.

   Ik begrijp heel goed dat jij er klaar bent met ‘welles/nietes’ en met mensen die ‘één van beide zijden’ willen ‘verdoemen’. Vooral gezien de walgelijke MSM propaganda tegen deze man. Uit jouw reacties naar mij bespeur ik ook enige korzeligheid: maar niet iedereen met een vraag om verheldering heeft die intentie. Juist vanuit mijn besef van mijn beperkte visie heb ik mijn vraag gesteld. De intentie van mijn vraag was: informatie verwerven bij degenen die er wellicht meer van weten. Ik heb me ook niet negatief uitgelaten over Trump of hem verdoemd. Ik denk dat hij de beste optie is op dit moment en als de hier gepubliceerde video correct is (ik heb daarvan de harde bewijzen nog niet gezien) kan hij de wereld uit haar penibele situatie redden. Ik geloof echter dat wij als mensheid in eerste instantie zélf verantwoordelijkheid moeten nemen.

   Uit mijn formulering blijkt dat ik me ervan bewust ben dat genoemde wet is aangenomen vóór Trumps aantreden. Of, als puntje bij paaltje komt, Trump de wet onklaar maakt ‘bij presidentieel decreet’ –waar ik hem zeker toe in staat acht– moeten we nog afwachten.

   Hartelijk dank en groet!

  5. Als je al enige korzeligheid meent te ontwaren, zal dat komen door ‘oordeelsvorming’ en daaruit voorkomende conclusies, die naar mijn idee, evenzeer moeilijk/niet te verifiëren zijn. Dat bedoelde ik ook met het welles/nietes-verhaal..! Laat hij, die zonder zonde is, de eerste steen werpen..?
   Enfin, kritisch, hééél kritisch blijven en niets aan autoriteit buiten je-ZELF accepteren.. Denk dat we het daarin stevig eens zijn..!

   En ja, even terug naar je basis-reactie. Die link van AI met het menselijke brein, is voor veel manipulatieve creeps, zoals Eric Schmidt/GOOGLE, een natte droom. Een levensTAAK die ze willen vervullen. In mijn ogen één van de meest gevaarlijke ‘mensen’ die rondloopt op deze Aarde..!

   Overigens, semantisch gesproken, wil het niet zeggen, dat als je iets vertrouwd, je blind en doof moet worden voor alternatieven, die zelfs volledig tegenstrijdig zouden kunnen zijn met je ‘vertrouwde’ aanname. Maar goed, dat is mijn gevoel bij de uitspraak: ‘Trust the plan’.. Maar wel een gladde tekst, waarmee je dus veel kanten op kunt..!

 7. Inmiddels wat meer op de hoogte van hoe de zaken lopen. Veel Qanon leden zijn inmiddels ook actief op Parler dat niet wordt gecensureerd.

  Nu geloof ik inderdaad dat de kop van het beest al is verwijderd in 2016, de Feniciërs/Kaänieten en de Jezuïeten. De elite is dus enigszins stuurloos.

  Qanon is een enorme psyop van de white hats, gebruikmakend van het plan van de cabal en de mainstream media. Met als enige doel een groter deel van de bevolking wakker te schudden.

  Hoe zou de bevolking nu reageren als de Amerikaanse soldaten nu onze regering én het koningshuis zou arresteren? De bevolking zou helemaal flippen. Het is dus zaak om zoveel mogelijk mensen wakker te schudden zodat wij ook net als in Duitsland met een miljoen mensen gaan demonstreren.

  We gaan straks weer terug in lockdown en die zal niet ‘intelligent’ zijn. Er zullen meer draconische regels worden opgelegd, iets waar onze Hugo al mee is gestart. De elite is radeloos en rolt in alle haast de plannen uit. De bevolking wordt hierdoor alleen maar meer wakkergeschud.

  Bill Gates is net als de wereld leiders verplicht om zijn rol uit te spelen. De aanwijzing hiervoor worden in deze podcast beschreven, net als vele a.s. ndere zaken https://youtu.be/0Uif9o6QuNc

 8. Een info wat de testen betreft. Ik heb echter maar één bron, en geef het dan ook met het nodige voorbehoud. Gezien de omvang van de Covid 19 samenzwering, durf ik echter niets uitsluiten :
  http://www.daretoreadit.com/70248/covidgate-breaking-some-intel-sources-suggest-it-may-be-arsenic-which-is-being-put-up-your-nose-by-14-of-the-supposed-covid-tests
  met titel en citaat : “CovidGate: BREAKING — Some intel sources suggest it may be ARSENIC which is being put up your nose by 14% of the supposed Covid “TESTS”
  By comments and news from net, Posted in Conspiracies / Conspiracy Theories
  August 12, 2020, 12:00 am EDT
  Arsenic is odorless, tasteless, and colorless. And will preserve for a long time on a packaged cotton swab.
  Its well known in the ALT info community that 14%of the test swabs are contaminated intentionally to make you sick
  COVID is an evil psyop. ARSENIC would give you the array of “symptoms” and the body-created virus to remove it would have a “rough ride” trying to remove it..”=(einde citaat)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.