Advertentie

De grote machtsverschuiving..


x

x

De grote machtsverschuiving

2018 © Harriet Algra | deze versie WantToKnow.nl/be

x

Harriet Algra

Er vindt momenteel een gigantische machtsverschuiving plaats achter de schermen. Deze worden angstvallig stil gehouden door de media die volledig onder controle staat van de ‘Deep State’. Dit werd voor het eerst echt duidelijk tijdens het staatsbezoek van Donald en Melania Trump aan Groot Brittannië. Daar stond Trump zijn mannetje en weigerde te buigen voor de Britse koningin. Vervolgens liep hij continu voor haar, om aan te tonen dat zij niet langer de lakens uitdeelde omdat haar spel is uitgespeeld. Boers voor sommigen, maar wel degelijk met opzet..!

Rusland blijkt niet achter de verkiezingsfraude in de Verenigde Staten te zitten zoals de media ons probeert wijs te maken maar Groot Brittannië. Een ruime meerderheid van de stemmachines in de VS blijkt eigendom te zijn van de Britse koningin. Ook Soros heeft een groot deel in zijn bezit. Verder is ´OPTEC´de software waar deze machines op lopen, volledig eigendom van de Britse koningin. De zoon van Mitt Romney blijkt eigenaar van OPTEC in de staat Utah waar Mitt Romney de voorverkiezingen met een ruime meerderheid heeft gewonnen.

President Trump is volledig op de hoogte van het feit dat Groot Brittannië achter de verkiezingsfraude zit. Peter Kling, die ook wel de ‘Einstein van de Bijbelse Profetieën’ wordt genoemd verklaarde dat Prins William, hertog van Cambridge, de entiteit die bekend staat als de ‘Antichrist‘ belichaamd om de toekomstige koning te worden van een wereldregering, gepromoot door de Nieuwe Wereld Orde.

De Antichrist is een politiek orgaan..
En niet een religieuze, zoals gewoonlijk wordt geïnterpreteerd. Van deze wereldregering met prins William als zijn vermeende staatshoofd wordt verwacht dat deze in wezen een surrogaat wereldstaat is van een Annunaki ET-Illuminati bloedlijnhiërarchie die volgens onderzoekers van archeologische monumenten zoals de ‘Adam’s Calendar’, werelds oudste kalender, in Zuid Afrika, ongeveer 280.000 geleden is geïnstalleerd.

Waarom een lam zo ongemakkelijk vasthouden..? Optillen en tonen? Tegen je dijbeen aandrukken en aaien..? Zijdelings/op de buik op de grond leggen? En dan de hoefjes vooruit, vol in beeld.. De instructie lijkt gegeven het op deze manier te doen..!

De Verenigde Naties zou in deze tijdslijn gaan veranderen van een ‘verborgen machtsstructuur’ van de Illuminati, in een dictatoriale politiestaat van de ‘Nieuwe Wereld Orde’. (HIER) Op 31 mei 2004 publiceerde de door Rothschild gecontroleerde Associated Press een wereldwijde foto, gemaakt door Alistar Grant. De foto toont prins William, die net als Jezus poseert met een lam Jezus wordt in Bijbel ook wel ‘het Lam van God‘genoemd.

Wat is de betekenis van deze foto?
Voor de onbewuste waarnemer is de foto volmaakt onschuldig. Maar voor insiders die bekend zijn met de Protocollen van Zion, de Vrijmetselarij en het Boek van Openbaring, wordt William op de foto geïdentificeerd als de antichrist. De antichrist staat beschreven in kunst en literatuur als een knappe charmeur en een meester in leugens en misleiding.

Vrijmetselaars noemen hem de Baphomet of de Gehoornde ramskop. Hij wordt vaak geïllustreerd met gespleten achterhoeven. Volgens Kling is prins William een logische keuze om koning van de wereld te worden als zoon van de godin Diana. Hij staat onder de controle van het Huis van Rothschild en is een directe afstammeling van Koning David en Koning Salomo zoals Jezus was.

Die machtsverschuiving lijkt op het juiste moment plaats te vinden. Was Hillary president geworden dan hadden we nu midden in een 3de Wereldoorlog gezeten met als doel de Nieuwe Wereld Orde op te richten.

De ‘Deepstate’ had een plan opgesteld om de VS en de rest van de wereld in zijn huidige staat in 16 jaar te kunnen vernietigen. Ze hadden er in de verste verte niet opgerekend dat Hillary de verkiezingen zou kunnen gaan verliezen. De arrogantie van deze lieden is nauwelijks voor te stellen.

Trump en Poetin..
Op 16 juli ontmoetten Trump en Poetin elkaar in Helsinki Finland. Dit luidde heel symbolisch het ‘zinken van de hel’ in, op de 100ste sterfdag van de laatste tsaar. Volgens Peter Kling zullen de twee Koningen [Poetin en Trump] Israël bevrijden van de Hoer van Babylon [Jezuïet Paus & Vaticaan], zodat Israël de 3e Tempel in Jeruzalem kan bouwen. De wereld zal bevrijdt gaan worden van het kwaad van Babylon dat verspreidt wordt door de Wereldgodsdiensten [Jodendom, christendom en Islam], regeringen en het bankwezen.

Het Vaticaan staat aan het hoofd van de piramide. Alle religies, geheime genootschappen, koningshuizen zijn ondergeschikt aan de paus. Alle Multinationals en mensen die staan ingeschreven in het geboorteregister zijn eigendom van het Vaticaan. Dit is de reden dat je als staatsburger verplicht wordt om belasting te betalen.

Half augustus onthulde Keri Burnor, een gewezen non, de globalistische agenda m.b.t. de mensenhandel en de geplande genocide op de hele mensheid. Het uiteindelijke doel van de ‘Deep State’ is om de biologische systemen van de mens te laten netwerken met een systeem van kunstmatige intelligentie waarbij de mensheid gereduceerd wordt tot een volledig beheersbare status. Dit willen ze bereiken door verschillende programma’s, operaties en toepassingen die de omgeving van de mens aanvallen:

 • de lucht die we inademen
 • het water dat we drinken
 • het voedsel dat we eten
 • de producten die we gebruiken
 • de informatiesystemen waaraan we worden blootgesteld.

Zuster Keri Burnor bracht vele jaren als non door totdat ze seksueel werd aangevallen door kerkelijke geestelijken. Na die ervaring bracht haar zoektocht haar naar gerechtigheid en waarheid. Ze kwam oog in oog te staan met enkele van de hoogste krachten in de wereld van vandaag. Afgelopen maand kwamen er bijv. opnieuw gruwelijke misdaden van de Katholieke kerk boven water, dit keer in Pennsylvania waarbij meer dan 1000 kinderen door priesters misbruikt seksueel misbruikt zijn. HIER In plaats dat het Vaticaan deze misdaden veroordeeld worden ze zo gauw mogelijk in de doofpot gestopt.

Zuster Keri Burnor

Haar kennis over hoe de Katholieke kerk werkelijk in elkaar zit, en de kwaadaardigheden die daar op een regelmatige basis worden verborgen en bedekt, heeft haar leven in gevaar gebracht. Tussen 2011 en december 2016 overleefde ze meer dan 10 aanslagen.

Zij heeft bewijsstukken waaruit blijkt dat het ongebreidelde seksuele misbruik van de katholieke kerk tot op de dag van vandaag onverminderd doorgaat en van de plannen van de ‘Deep State’ om de bevolking te beheersen m.b.v. destructieve nano-technologie in het voedseldistributiesysteem en andere producten.

Ze is een informatierevolutie begonnen door haar verhaal te lanceren op deze site HIER. Ze wordt liefkozend de ‘Nun with the Gun’ en de ‘Bride with Boots On’ genoemd en doet al deze dingen met het doel het Koninkrijk van God in harten en zielen te verspreiden.. Haar motto is: slachtoffers transformeren in overwinnaars.

Door haar verhaal wordt het duidelijk waarom alle lokale kleine winkels in de afgelopen decennia zijn vervangen door de winkelketens van de grote Multinationals. De producten die hier verkocht worden zitten vol nanodeeltjes. Zodra straks het 5G netwerk actief wordt kan deze verbonden worden met de in het lichaam opgeslagen nanodeeltjes waarmee mensen op afstand beïnvloedt kunnen worden.

Willen we onszelf en gezond blijven dan dienen we deze winkelketens dus massaal te gaan boycotten en weer terug te keren naar de kleine winkelier die zijn lokale ‘betrouwbare’ producten verkoopt. Toen ik in de township in Zuid Afrika werkte was het opvallend dat de zwarte bevolking volledig schimmelvrij was. Zij verbouwden grotendeels hun eigen groenten en hadden hun eigen lokale winkeltjes.

De blanke bevolking daarentegen, die hun boodschappen bij de grote supermarkten deden zaten net als de meeste mensen in Nederland en andere Europese landen vol met schimmels. Het is belangrijk om je lichaam op te schonen van die nanodeeltjes wat o.a. kan via een anti nano emmer. Hoe je er zelf een kunt maken is te zien op YouTube, via deze link HIER

The money-machine..
We dienen op veel meer vlakken wakker te worden en te gaan beseffen dat de wereldeconomie in het geheel niet failliet is maar bewust zo is gecreëerd door mensen of beter gezegd monsters als Jacob Schiff, J.D.Rockefeller, J.P Morgan, Paul Warburg en Baron Rothschild. Onze hele geschiedenis is een leugen. Papiergeld is gebakken lucht en is waard wat de gek er voor geeft. Krediet is regelrechte oplichterij en de media is pure propaganda. Alles is verdraaid om ons bij de waarheid weg te kunnen houden.

Het boek van Avro Manhattan, over de puissante rijkdom van het Vaticaan, deed het de RK-kerk niet veel goeds..! Boontje komt kennelijk om zijn loontje..

Het echte geld zit bij het Vaticaan en de Rothschilds. Trump en Poetin willen de corrupte macht van het Vaticaan en de Rothschilds breken zodat hun gestolen rijkdommen vrij zullen komen en verdeeld kunnen gaan worden over de wereldbevolking. In de Andes kom je bijv. boerendorpjes tegen waar de boeren een jaarlijks inkomen rond de 200 dollar verdienen.

In diezelfde dorpjes staan Katholieke kerken bekleed met ruim US$ 20 miljoen aan goud, dat allemaal is afgenomen van de authentieke bewoners onder het mom dat ze na hun dood op deze manier een plekje in de hemel zullen krijgen.

Ook zijn Trump en Poetin bezig om de kinderhandel flink aan te pakken. Wereldwijd worden ruim 5 miljoen kinderen als seksslaaf gevangen gehouden. Hieronder wordt duidelijk elke landen ondertussen zijn opgeschoond. Wat frappant is, is dat in al die landen de CIA een belangrijke rol speelde, evenals de Clinton foundation. HIER  en HIER

Zoals eerder in een artikel wordt ook Epstein Island, het eiland van de pedofiele miljardair Jeffrey Epstein, die nauw verbonden is aan de Clinton’s, in dit rijtje genoemd. HIER

Rode schoenen club…
De hele Elite incl. de Media lijkt betrokken te zijn bij de kinderhandel. Zo bleek het ‘zwembad’ in huis van CNN man ‘Anderson Cooper’ het decor te zijn geweest voor de gruwelijke schilderijen die Tony Podesta in zijn huis heeft hangen. HIER  De mensheid dient op de hoogte gebracht worden van de ‘rode schoenen club’.  De occulte rode schoenen zijn gemaakt van ‘menselijke huid’ !! De symboliek zal hun uiteindelijke val worden..

Deze mensen zijn compleet ziek en zijn bereid te doden om jong te blijven en high te worden van de adrenaline die in het bloed stroomt van een slachtoffer die ze terroriseren! In Hollywood zijn recent geheime ondergrondse tunnels ontdekt. De tunnels verbinden de huizen van o.a. Jack Nicholson, Kirk Douglas, James Caan en Warren Beatty met de Playboy Mansion van Hefner die werkzaam was voor de CIA.

Zijn taak lag vooral in geheime films maken met als doel mensen te kunnen chanteren. Daar blijft het niet bij. Kijk naar deze video van Jordan Slater over acteur Isaac Kappy die 2 maanden geleden een verklaring heeft uitgegeven over de waarheid rond Hollywood.

Het verhaal is héél duidelijk: vrijwel alle top acteurs blijken nauw betrokken bij het Satanisch kindermisbruik. Het lijkt een van de voorwaarden te zijn wil je bekendheid krijgen. Ze denken allemaal boven de wet te staan. Hoe eerder dit bij het grote publiek bekend gaat worden, hoe eerder deze praktijken zullen stoppen. Het zijn onze kinderen die slachtoffer worden en dit mag nooit en te nimmer worden toegestaan.

Harriet Algra

augustus 2018

12 gedachten over “De grote machtsverschuiving..

  1. Wauw, het gaat écht los volgens mij. De berichten met dit karakter ‘zweven’ al tijdje rond, maar ze worden wel intenser/concreter..
   En volgens mij dienen ze het ‘geheim’ te houden -zo lang mogelijk- omdat natuurlijk de pleuris gaat uitbreken; al was het alleen maar al door de ‘donkere kant’ georchestreerd/geïnitieerd..!! Chaos uit ontsteltenis/ontzetting creëren..

 1. Het innerlijke beeld wat ik kreeg toen ik hoorde dat Trump gekozen werd als president is dat van de leeuw met een vlammend zwaard in zijn hand dat op weg is toe te slaan in het hart van het beest.
  Alleen daar is het mogelijk om dit beest te doden, de tentakels die over de hele wereld zijn, kan je wel afhakken maar komen er twee nieuwe voor terug.
  Trump is hiervoor gemaakt, hij geniet van dit gevecht en hij weet dat hij gaat winnen.

  Het eerste wat Trump gedaan heeft is het allerbelangrijkste wapen van het beest stuk gemaakt, de msm oftewel de mainstream media.
  Als je naar de cijfers kijkt van het aantal mensen dat er nog maar naar kijkt dan is het gewoonweg triest.
  Dit was een superslimme zet van Trump want door de media heeft het beest zo’n macht om mensen te maken en te breken en als Trump dit niet gedaan had dan was hij nu geen president meer geweest.
  Aan Trump kan je zien hoeveel mensen achter hem staan en dit is een kracht van samenwerking die zijn weerga niet kent.
  Het beest probeert, zoals gewoonlijk, deze macht te breken door leugens, deceptie en regelrechte aanvallen uit te voeren op Trump om ervoor te zorgen dat mensen hem laten vallen want als genoeg mensen hem laten vallen dan heeft het beest gewonnen.
  Daarom kan je niks geloven wat in de media verteld wordt over hem, het is allemaal om te proberen om ons te desillusioneren en er zo voor te zorgen dat we Trump laten vallen en zo de macht van het volk dat zich achter hun held geschaard hebben, te breken.

  Trump is ons allemaal. Nu is de held die het vlammende zwaard in het hart van het beest zal steken, een man genaamd Trump maar we doen er allemaal aan mee, Trump is niet alleen.

  Dit is de einde der tijden strijd van Armageddon. Straks zullen we zien hoe het een gevecht om onze mind is want als Trump gewonnen heeft gaan we wat meemaken.
  Ik kijk al tientallen jaren geen nieuws meer op de televisie. Hier in Nederland zie je ook de leugens en deceptie die via de televisie rondverspreidt worden en word ik er niet goed van als ik ernaar kijk.
  Dan maar liever niet meer kijken en me lekker rustig en kalm voelen, al die negativiteit heb ik helemaal geen zin meer in, zeker niet nu ik besef waar het vandaan komt en wat de consequenties zijn.

  Ik ben benieuwd of dat beeld wat ik gekregen heb over Trump gaat kloppen. Tijd zal het leren maar ik vond het zeker wel een interessante psychic bericht dat ik daar zomaar kreeg.

 2. De belangrijkste symboliek tijdens het staatsbezoek van de Amerikaanse president aan de koningin van het Verenigd Koninkrijk kwam na het inspecteren van de wacht. Beiden keren terug naar het podium, waar de koningin van plek wisselt met Trump. Dit was in mijn ogen de ceremoniële uitvoering van de overgave. Het is in lijn met andere berichten van mensen met inside informatie, zoals Benjamin Fulford en Thomas Williams, die aangeven dat de koningin zich tegen de Cabal heeft gekeerd.

  Daarnaast is het uitblijven van de buiging veelzeggend. Hetzelfde gebeurde bij het eerdere bezoek aan de Paus, waarbij Melania en Ivanka geen kniebuiging maken. Dit in tegenstelling tot het bezoek door Willem-Alexander en Maxima, waarbij Maxima diep door de knieën ging.

  De werkelijke macht ligt echter bij de zwarte paus en zwarte adel die de maffia en het Vaticaan aansturen.

  1. Kan me niet voorstellen dat ze zich écht overgeeft… Het betekent de VOLLEDIGE instorting van het RIJK.. Zij is de vertegenwoordiger van het geld-imperium, dat Nathan Rothschild in het UK stichtte.. Toen -onder ‘Britse vlag’- oversprong naar de VS, om de FED te confisceren..
   Enfin, maakt niet zo heel veel uit; belangrijk dat de vette puist openbarst..!
   ‘I can hear the shearing of the crowd!’…

  2. Shearing as in cheering? Or as in shaving? Nevermind 😉
   De royals, de rijksten der aarde, de Pedowoodsterren, het vaticaan, alle lieden die bewust het Faustiaans pact hebben getekend…. voor hen is er geen weg terug. Daarom zullen ze niet opgeven. Ook al lijken ze machtig, ze zijn nog steeds puppets die hun stervelijke ziel hebben verkocht voor weelde en macht. De echte hardcore players zijn niet in de publieke arena, hun namen en gezichten zijn niet bekend. Door de puppets te elimineren/neutraliseren zullen ze hun macht gedeeltelijk verliezen en daarop moeten reageren. Dan komt pas het echte titanengevecht zoals dat ook in de oudheid beschreven staat. De laatste troeven zullen uitgespeeld worden en dat zal niet zonder donder en bliksem gaan. Het lauwwarme klootjesvolk zal zich beseffen dat ze medeschuldig zijn en de consequenties voelen. Ze hebben het Luciferische systeem teveel geabsorbeerd en zich niet verzet. Te laat te laat, zei Winnetoe, het zaad is al naar binnen toe.

 3. Ik blijf echter zeer voorzichtig. Zolang Trump omringd is door de “roofdieren” van de Deepstate, Aipac, CFR e.a. en in de greep zit van Bibi en Adelson, zie ik momenteel weinig gebeuren. Vooral het Midden Oosten is imo zorgwekkend, en hier wordt Trump meegesleurd in een escalatie, die wordt geregisseerd door Tel Aviv. Bovendien is er nog de mogelijke chantage door de Mossad via de lolita expres van Jeffrey Epstein.
  Een bron over wat Trump al lang had moeten doen :
  http://www.daretoreadit.com/63289/here-at-dtri-in-recent-days-weeks-months-we-openly-recommended-4-things-to-potus-did-he-listen
  met citaat :
  “Here at DTRI in recent days, weeks, months we OPENLY recommended 4 things to POTUS. Did he listen?
  By comments and news VIDEO from net, Posted in Politics / National
  September 17, 2018, 7:32 am EDT
  1) Fire Sessions, Rosenstein, and shut down the Mueller witch hunt. NOW.
  2) Get out of Syria, NOW
  3) Kavenaugh is tainted for various reasons have him withdraw and put up a better nominee, NOW
  4)The cyber censorship massacre ongoing now can literally be the social and political death of America. Its happening at lightening speed. Take strong and definitive presidential action to STOP IT and ROLL IT BACK…… NOW
  Was he listening with interest and seriousness? Apparently not. Maybe we have to work at Goldman Sachs for a while, and join the CFR, to be taken seriously. Maybe just being the voices of common sense Americans ain’t enough ring a bell. “(=einde citaat).
  Ik hoop dat ik mij vergis, maar ik vrees het ergste. Onderschat nooit de vijand(en), en met de Deepstate zitten we immers in het epicentrum van de macht in de USA. Een “JFK” is m.i. dan ook niet uitgesloten.

 4. Er is nog een andere belangrijke pion op het schaakboord, en dat is de FED, het monster van Jekyll Island.
  https://www.zerohedge.com/news/2018-07-26/trump-vs-fed-america-sacrificed-nwo-altar
  met enkele citaten :
  “Numerous misconceptions stem from the idea that globalists actually have loyalty to the U.S. system. ………….
  All of these assumptions were based on the idea that central bankers and globalists need the U.S. economy and the dollar system in order to maintain financial control of the world in general…..
  All of these assumptions also turned out to be completely false …………
  The central bankers KNOW exactly what they are doing and what will happen as a result. They are bringing down the U.S. economy deliberately as multiple sectors hang by the thin thread of low but steadily rising interest rates and Trump’s tax cuts……………………
  They have spent so long operating under the notion that the Fed will protect U.S. markets, protect the dollar and thus protect itself. What they refused to accept was the possibility that the Fed is actually a suicide bomber whose goal is to eventually destroy itself and everything around it, thus bringing down America from within…………………..
  In order to understand what is happening and why, we must cast off the lie that America is a golden goose that perpetually supports the globalist agenda. Rather, America is more like a host to the globalist parasites, and once the host is drained of all vitality, the parasites will leave and move on to bigger and better targets………………….
  If we are looking for the top of the globalist pyramid, we would certainly not start with the Fed. The Fed is a tool for manipulating the U.S. political framework and economic engine, and like all other central banks in the world its policies are dictated by much more important entities like the Bank For International Settlements (BIS)……………………..
  Globalists do not care about maintaining the U.S. system as it is. They are even willing to undermine it in order to create the chaos needed to generate social and political capital; the kind of capital that will buy them a worldwide economic reset and their so-called “new world order.” Within this construct, the masses would be made to accept open centralization of financial and political control into the hands of a minority of banking elites………………..
  In order to achieve such a fantastic farce, certain steps need to be taken. In particular, someone else needs to take the blame for the disastrous consequences of the global reset when it accelerates…………………..
  Donald Trump fits the bill perfectly for a number of reasons, but the ultimate scapegoat for a crash of the U.S. system is not Trump alone, but the conservative ideal overall…………..
  Make no mistake, what we are witnessing is 4th generation warfare on the public – All other wars including the trade war are kabuki theater designed to distract from this reality………………….
  The goal?
  To convince the masses that sovereign nationalism leads to planetary disaster, and that the “only solution” is to hand over economic and political power to a centralized authority of financial high priests with a direct line to the god of fiscal stability………….(=einde citaat).
  Deze enkele citaten, geven m.i. een beeld van wat er achter de schermen gaande is. Het gaat dus niet zozeer om Trump, maar om verdere evolutie naar de NWO…!!! Trump speelt hier zijn rol. Ik verwijs naar de volledige tekst. Moest Trump werkelijk een gevaar zijn voor deze NWO en de occulte krachten die er achter schuil gaan, dan was hij al geneutraliseerd geweest. Dit laatste zie ik nog wel gebeuren, als hij afwijkt van het voorgeschreven scenario. Met Trump, als zakenman, is dit inderdaad niet uit te sluiten, zeker als de FED de rente blijft verhogen. Dergelijke verhoging lokte ook de crash van 1929 uit. Een dergelijke crash is dan de ramp waarop de NWO krachten zitten te wachten samen met WO 3.

 5. Wow; ik heb jarenlang mijn ogen gesloten voor wat er rondom mij/ons heen gebeurde. Sinds Janet’s Ossenbaard ‘De val van de Cabal’ ben ik er pas van op de hoogte wat er in jaren zorgvuldig is opgebouwd door de illuminati. Een nachtmerrie! En we zitten er nu midden in. Proficiat voor de mensen die al twee jaar eerder hebben gereageerd. Die hadden samen met vele anderen, een heldere en vooruitziende wakkere blik. Het is vijf voor twaalf, misschien zelfs wel in seconden… we hopen, bidden dat we het tij kunnen keren.

  Dank voor dit stuk. Ik was op zoek naar de rode schoentjes van de paus…

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.