Advertentie

Viering Venus Transit in Jeruzalem


x

Viering Venus Transit in Jeruzalem

2012 Ton van der Kroon

x

Diverse Nederlandse en internationale kunstenaars, schrijvers en activisten verzamelen op 6 juni in de oude stad van Jeruzalem. Op die dag vindt een zeldzame sterrenstand plaats: de Venus Transit, waarbij Venus voor de zon langs beweegt.

Initiatiefnemer is de Amsterdamse schrijver Ton van der Kroon, die al acht jaar in het Midden Oosten werkt, o.a. in Gaza en Jericho. “Een van de oudste betekenissen van de naam Jeru-Shalim is ‘Stad van Venus’. In een stad waar drie patriarchale religies – Het Jodendom, Christendom en Islam – vechten om de macht, is het van belang het vrouwelijke te eren, en wat is een beter moment dan waarop Venus letterlijk in het zonnetje staat’, aldus Van der Kroon. ‘Venus staat symbool voor vrouwelijkheid, schoonheid en kunst.’

Tijdens de Venus–transit zal hij samen met vele anderen een wandeltocht maken van Jericho, de Palestijnse stad in de Dode Zee vallei, naar Jeruzalem. ‘Jericho is de oudste stad van de wereld, meer dan 10.000 jaar oud. Het bestond lang voordat de patriarchale religies hun intrede deden.’ legt hij uit. ‘We wandelen via een oud pad naar Jeruzalem en eindigen bij de Gouden Rotskoepel. Dat is het hart van de stad.’

De Zweedse Maya-expert Carl Calleman geeft een heel andere uitleg aan het fenomeen. Voor de Maya’s staat de planeet Venus symbool voor Quetzalcoatl. Het is de God die verandering of oorlog aankondigt. De Maya-indianen hielden uiterst nauwkeurig de stand van Venus bij. Het begin van een van hun vele kalenders heette ‘De Geboorte van Venus’, zoals beschreven in de ‘Dresden Codex’, een van de oudste Maya-geschriften.

“Het is de kalender die de oorzaak is van de ophef rond het jaar 2012. Maar de Maya’s hebben nooit het einde van de wereld aangekondigd. Het is slechts een overgang naar de volgende cyclus van +/- 5200 jaar.” aldus Calleman. “De Venus Transit op 6 juni 2012 is een unieke gebeurtenis.”
Ook de Amerikaanse schrijfster Judith Moore en de Joodse vredes-activiste Dvora Perlman trekken naar de ‘heilige stad’ op 6 juni.

“Het is tijd dat vrouwen opnieuw gehoord worden. Het patriarchale denken loopt op zijn laatste benen; de kerken zijn niet meer geloofwaardig, de economie is verworden tot een soort casino, en overal op de wereld heeft de natuur te leiden van onze ongebreidelde zucht tot expansie en welvaart. Het is tijd dat we opnieuw naar het hart luisteren. De Venus Transit is een perfect moment om bij elkaar te komen en ons af te stemmen op wat werkelijk nodig is in deze tijd.” aldus de twee vrouwen.

bron: www.worldgathering2012.com

x

Jerusalem, stad van de Vrede

7 gedachten over “Viering Venus Transit in Jeruzalem

 1. Quetzalcoatl is een andere naam voor Lucifer, Satan bla bla bla

  All the worshiped ‘Gods’ are a few Anunnaki/Reptilians going under various names down the years such as: Nimrod/Anubis/Horus/Osiris/Baal/Shamash/Janus/Quetzalcoatl/Baphomet/Lucifer/Moloch etc,

  Het is allemaal 1 en hetzelfde – SATANISME

  1. Santa Claus in actie met tekst en zonder uitleg voor de eMptyTeeVee kids, je moet zo vroeg mogelijk beginnen..

   Quote:

   ” Zoals de nieuwe video van Kate Perry:

   ‘ There is so much going on here, I don’t even know where to start. DNA mixing, sex with satan and demons, reptilian eyes, black eyes, ET penis and ET sex, half human half goat, Katy perry with goat or horse legs, enlongated egyptian head……unreal….the whole thing just pure evil to the core and this is what the kids are watching. ‘

   Kinderen kijken naar dit soort videos. Uur na uur, maar wat doet dit eigenlijk met ze? Wat gaat er om in die kopjes? Wat voor gedachten gaan zich daar vormen? En als ze dan eindelijk volwassen zijn, hoe zullen ze tegen de wereld aankijken? ”

   http://www.earthwatcher.nl/nieuws/het-complot/mind-control/3756-wat-doet-dit-met-de-jeugd.html

  2. In Latin, from which the English word is derived, Lucifer (as a noun) means “light-bearer” (from the words lucem ferre). It was the name given to the Morning Star, i.e. the planet Venus when seen at dawn.

   En wie zegt van zichzelf, in de bijbel, dat hij de blinkende morgenster is?
   Dus god is de zon, die een zoon kreeg (een stuk brak af) wat wij nu Venus noemen.
   bla, die, bla, diebla

 2. Nou zat Johan toch dichtbij.

  “Het is tijd dat vrouwen opnieuw gehoord worden. Het patriarchale denken loopt op zijn laatste benen”
  That’s the spirit: 2012 = het jaar van de Godin
  Maar met die patriarchale structuren hebben we nog wel een potje te schaften. Die zitten namelijk stevig verankerd in de hele maatschappijstructuur die steeds krampachtiger doorslaat naar gedwongen gehoorzaamheid (de betaaldwang met name).

  VERZET = levelen met verheffende spirit en dan de confrontatie aangaan. De confrontatie ontwijken brengt de wereld niet verder.

 3. Dat zijn aardige mensen van Venus !
  die geven tenminste om moeder aarde en andere mensen van andere beschavingen , daar kunnen wij nog wat van leren , want hier op deze planeet hebben we ons door middel van geld en religie tegen elkaar op laten stoken door een stelletje ziekelijke imperialistische perverse machtswellustelingen , we hebben nu gevoeld hoe ze hun energie naar ons hebben toegezonden met de Venus transitie en dat heeft een wakker worden in ons bewustzijn gegeven , ik voelde mij heel fijn tijdens de Venus transitie , hebben jullie ook wat gevoeld toen ?

  Groet van Sandro

  1. M met een lange naam avatar 😉
   De wereld is in een volgende fase van zelfontdekking.
   Eigenlijk niets nieuws onder de zon…
   Zo gaat het al triljoenen jaren.
   Het levensproces is eeuwig.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.