De verbijsterende 9/11-missende schakels..!!


 

Wij zijn er bijzonder trots op, dat we jou in het onderstaande artikel verbijsterende informatie mogen aanreiken, rondom krachtig nieuwe inzichten in de aanslagen van 11 september 2001 in de VS. Deze inzichten zijn verkregen door auteur/onderzoeker Dik Kok (pseudoniem), die de afgelopen 2 jaar minutieus onderzoek deed naar 2 essentiële onderdelen van de aanslagen. Allereerst de WTC-aanslagen, waarbij de beide verkeersvliegtuigen IN de beide torens ‘gleden’. En in de tweede plaats het onderzoek naar de vliegtuigbewegingen van de 4 vermeende passagierstoestellen, als een resultaat van het eerste onderzoek naar die vliegtuig-‘inslagen’..

Door een zorgvuldige deductie-techniek, kwam een onthutsend beeld aan de oppervlakte, van de precieze uitvoering en opzet van de aanslagen. Het onderzoek van de afgelopen 2 jaar heeft geresulteerd in de publicatie van 2 boeken die elkaar aanvullen en waarvan we je hieronder een voorproefje geven, maar boeken/publicaties die we je ook EXCLUSIEF aanbieden. Je kunt deze boeken zien als de eindrapportage van deze onderzoeken.

Het is een stevig artikel, lang, maar ook met veel technische informatie. Laat je daar echter niet door afschrikken; je kunt er zo diep induiken als je zelf wenst. Maar probeer in ieder geval het geduld op te brengen, ALLES te lezen en in de tweede plaats je mind in een NEUTRALE POSITIE te zetten. Daarbij ga je dus niet meteen met je ‘hakken in het zand’, maar probeer je ALLES op z’n essentie te beoordelen. We wensen je veel wijsheid en onderscheidingsvermogen!

x

* * *
X

x

x

De verbijsterende 9/11-missende schakels..!!

2017 © WantToKnow.nl/be

x

We gaan van start, waarbij we je een eerste, uiterst belangrijke sleutel aanreiken, namelijk informatie over en illustraties van de mega-krachtige stalen balken, waarmee de pui van de WTC-torens was opgetrokken.  Kijk even goed; vooral naar de menselijke verhoudingen in relatie tot deze zware constructiebalken:

Het verhaal dat je hieronder gaat lezen is revolutionair. Een verhaal dat tot stand is gekomen, doordat iemand, een ras-speurneus, via de zogenaamde manier van ‘deductie’-analyse, het logisch afpellen van componenten, tot de oplossing van een vraagstuk/raadsel komt. Door vervolgens dóór te deduceren, kom je als vanzelf op een diepere laag; een waarheid die zich vervolgens, door ándere FEITEN, opnieuw bewijst, bevestigd wordt..  Het is bij deze analyse alsof je de gebeurtenissen achterwaards bekijkt; alsof je een googeltruuk probeert te analyseren, van achteren naar voren. Zo van: ‘Als dat voorwerp daaruit komt, heeft het er vooraf ingezeten natuurlijk en heeft de goochelaar dus 2 van deze voorwerpen gehad’.. 

Deductie wil dus niet zeggen dat onderdelen van het speurwerk niet al eens kunnen zijn benoemd. Of sterker nog: zijn bewezen door vakkundigen op het gebied van architectuur en luchtvaart bijvoorbeeld. Deze manier van onderzoek is wellicht een beetje cryptisch voor je, maar waar het hier concreet om gaat is de aanval, de valse-vlag-aanval, op de Verenigde Staten, op 11 september 2001.

Waar dit artikel over gaat, is de ONVERMIJDELIJKE totaal-conclusie van de redenatie, dat simpele burgervliegtuigen NOOIT DOOR EEN STALEN GEVEL GEGAAN KUNNEN ZIJN. Precies dát gegeven maakt, dat je dus de conclusie MOÉT trekken, dat het geen (verkeers)vliegtuigen waren..! Ook al zag jij het met eigen ogen en zagen honderden miljoenen op de wereld hetzelfde.. Toch ‘echt’ de vliegtuigen de gevel invliegen..!

Simpel gezegd komt het er bij deze eerste stap op neer, dat de gevels van het WTC-torens voor de boterzachte aluminium vliegtuigen gelijk geweest moeten zijn, als een frietsnijder-mes voor een aardappel .. Geen ontkomen aan, dat die aardappel het aflegt tegen de kracht van het mes en de druk van de ‘botsing’. De aardappel wordt in stukken gesneden. De aardappel tot patat gereduceerd.  Het vliegtuig zou te pletter moeten vliegen..! Kijk nog eens bovenaan het artikel naar de giga-stalen constructie van de gevel-elementen..!

Wat zien we echter op de officiële beelden..?
Het vliegtuig gaat met een volledig omgekeerde logica, simpel als een heet mes door de boter..!! De beide vliegtuigen glijden door de stalen voorpui van de Twin-towers, WTC 1 en WTC 2 alsof er helemaal geen pui is. En ze verdwijnen daarbij met een snelheid, die niet eens afneemt, récht door de gevel het gebouw in. ONMOGELIJK DUS..

De neus van passagiersvliegtuigen en de hele verdere constructie van verkeerstoestellen, is niet berekend/gebouwd op crashes; een vliegtuig hoort netjes op te stijgen en evenzo netjes te landen. Het vliegtuig is ZO LICHT MOGELIJK ontworpen, maar wel geconstrueerd om in elkaar te blijven zitten in de lucht en enorme lasten te dragen. Maar het is nogmaals niet geconstrueerd om heel te blijven bij het neerstorten/te pletter vliegen.. Kijk bijvoorbeeld eens naar de ravage van al die simpele crashes, waarbij een vliegtuig alleen nog maar tegen een schuine bergwand aan vloog. Hier hebben we het over een mega-botsing van een vliegtuig tegen een stalen constructie die niet meegeeft.

Wanneer we hieronder de foto’s bekijken van de schade aan een vliegtuig, die alleen vogels of hagel al aan kunnen veroorzaken, is dat bizar. Vóórin de neus van een passagiersvliegtuig zit enkel een vluchtradar en daarachter is het allemaal relatief open, naar de cockpit en de rest van het vliegtuig toe.

De patatsnijder-vergelijking is dus niet ‘zomaar’ gedaan; de voorwaartse kracht die de snelheid van de vliegtuigen teweegbrengt, komt in één keer in aanraking met de stalen gevel van de WTC-gebouwen. Volgens de wetten van de dynamica, is het eenvoudig om je voor te stellen dat de tegenovergestelde gebeurtenis, DEZELFDE vergelijking oplevert. Dat betekent dus, dat je het vliegtuig stil op de grond zou zetten, om vervolgens met een snelheid van zo’n slordige 700 km/u een aantal van de stalen elementen tegen het vliegtuig aan laat smashen..

Kortom, we worden in de maling genomen, ons wordt een illusie voorgeschoteld, die we net als een goocheltruuk, niet doorzien, omdat we feitelijk onszelf in de maling nemen, door de illusie niet te doorzien: we zien het toch..? Dan gebeurt het toch ook..?? NEE, FOUT!

x

Voor veel mensen is dit gegeven met de vliegtuigen, een aanwijzing van een ‘digitale truuk’ die met de filmpjes is uitgehaald; deze zouden zódanig gemanipuleerd zijn, dat we een fake-crash te zien krijgen. En dat is ook FOUT! Want na de inslag is er wel degelijk een gat in de pui geslagen toch.. Hoe kan dat dan? Natuurlijk dient zo’n gat dan als bewijs voor die boterzachte gevel; maar we hadden al geconcludeerd, dat dat dus niet klopt.. En daarmee komen we dan bij de volgende stap van de logische deductie:

Dat betekent dus, dat die beide gaten, die vliegtuigsilhouetten in de beide WTC-gebouwen, er op een andere manier in zijn gemaakt..! De bedoeling van de hele zinsbegoocheling is dus, dat we met z’n allen dienen te geloven, dat het verkeersvliegtuigen waren, die de torens invlogen. Tot zover het bekende verhaal. Tot zover de officiële versie, de aangereikte ‘logica’. VALSE LOGICA dus. Want wat er werkelijk gebeurd is, zien we niet.. Dat valt alleen te reconstrueren; en laat Dik Kok daar nou nét een specialist in zijn.

Hier het hele verhaal op een rijtje, in deze YouTube. Kijk maar eens naar de ongelooflijke kwetsbaarheid van verkeersvliegtuigen, die dus zo licht mogelijk geconstrueerd worden. En pas wanneer de vliegtuigen worden gesloopt, ook via een crash, blijkt waar hun kwetsbaarheid ligt. Als er bijvoorbeeld stalen werktuigen (!) aan te pas komen..

x

x

Lasergaten in de beide WTC-gevels, en
X
vliegtuigen die vervangen zijn door… drones!!

x

Door een ‘achterwaartse deductie’ te doen, kun je dus niet anders doen, dan tot de conclusie komen, dat de silhouetten-gaten in de gevel ‘dus’ op een andere manier zijn ontstaan, dan door de ‘vliegtuigen’. Immers, zojuist hadden we conclusie getrokken, dat het geen vliegtuigen GEWEEST KUNNEN ZIJN, die deze gapende gaten in de WTC-gevels hebben gemaakt.

Maar wat kan dit dan wel geweest zijn..? De hypothese opstellend, komen we bij de enige mogelijkheid, namelijk dat de gaten erin zijn ‘gemaakt’. En daarbij is de énige conclusie, dat er gebruik is gemaakt van ultra-moderne laserwapens, die deze gaten gemaakt hebben.

Waarschijnlijk voel je nu, net zoals wij dat hadden, toen we de eerste keer dit fabelachtige werkstuk van de Nederlander Dik Kok zagen, heel veel weerstand; je hakken als het ware in de grond.. Zo van: “Dat kan niet waar zijn!”.. Maar probeer bij het verder lezen vooral deze weerstand even in ‘neutraal’ te zetten en gewoon logisch de redenatie te volgen. Want je zult merken, alleen al aan dit artikel, dat een grotere waarheid zich toont.

In dit artikel behandelen we dus het deze week gepubliceerde werk van de Nederlander Dik Kok. Dat mogen we exclusief doen, waarmee WantToKnow de primeur heeft. En wij zijn hier in dit artikel alleen in staat, de beide publicaties/boeken, die in vooralsnog in een ‘limited edition’ van 300 sets zijn uitgegeven, slechts in het kort ‘samen te vatten’. We volgen daarbij dus de rode lijn van het verhaal, zoals Dik Kok (bouwkundig ingenieur van beroep) dat in deze boeken beschrijft. Dit zijn die beide boeken, die je ook exclusief bij WantToKnow.nl/be kunt bestellen:

De flitsen die de laser-kanonnen verraadden..!
Sinds de aanslagen van 11 september 2001 worden geanalyseerd, door vele honderdduizenden speurneuzen op het internet, blijft, of moeten we zeggen ‘BLEEF”, één feit continue onopgelost.. Het gaat daarbij om de onverklaarbare lichtflitsen, die te zien zijn bij de impact van de ‘vliegtuigen’ in de gevels.. Ook bij de eerste aanslag was deze impact heel duidelijk waar te nemen, ook al is deze maar één keer gefilmd. Op de film van de gebroeders Naudet, blijkt ook het eerste ‘vliegtuig’ een dergelijke lichtflits te ‘ontmoeten’, op het moment dat het de WTC-torengevel raakt.. Hier zie je de inslag van het tweede vliegtuig, waarbij vlak ná de impact de gevel NOGMAALS wordt beschoten, met de bedoeling de vleugel/motor-gaten te produceren.

En precies DIT vraagstuk, het vraagstuk van de lichtflitsen, is de hielsteen, de sleutel in het werk van Dik Kok. Want de enige conclusie die we kunnen trekken uit het FEIT dat een vliegtuig nooit door de gevel gegaan kán zijn, EN het FEIT dat er WEL vliegtuig-silhouette-gaten in de gevels zijn ‘gemaakt’, is dat deze gaten gemaakt zijn, VLAK VOOR HET MOMENT dat deze ‘vliegtuigen’ de gevel raakten…! Want daarvoor waren ze er nog niet, en direct na impact waren ze er wel.. En zowel bij de eerste als bij de tweede impact, is DEZELFDE flash te zien. Kijk hierboven naar het bijna samenvallen van die flits en het moment van impact.

Een van de vele, vele getuigen die spraken over een grijs vliegtuig, dat ‘absoluut geen verkeersvliegtuig was’..

x
We laten je met trots deze eerste film zien, waarin de ENIGE optie waarop de gaten in de beide WTC-toren gemaakt kunnen zijn, wordt uitgewerkt. Laserstralen vanuit laserkanonnen, die een -bij daglicht- onzichtbare lichtstraal afschieten op de krachtig stalen gevel van de gebouwen. Preciés op de positie waar het ‘nepvliegtuig’ de gevel in vliegt. En dat allemaal om de wereld de illusie te verkopen, dat een gekaapt passagierstoestel zich in elk van de torens zou hebben geboord. ONMOGELIJK zeggen we dus nogmaals.

Kijk en volg de deductie-techniek, waarbij verschillende zaken (o.a. getuigenverklaringen) het afschieten van de laserkanonnen bevestigen. Vanzelfsprekend zal door deze openbaring de focus van veel onderzoekers wereldwijd richting de gebouwen gaan waar de laserkanonnen hebben moeten staan. De enorme gaten in de WTC-gevels hebben deze posities feitelijk verraden, doordat eenvoudig de lijn van inslag, de zéér waarschijnlijke plaats van het afvuren bepaalt..

x
Deze 15 FEITEN bewijzen dus dat het geen passagierstoestellen zijn geweest

 1. Getuigenverklaringen en beelden dat de vliegtuigen die in de Twin Towers vlogen geen passagiersvliegtuigen waren.
 2. Een rapport van Boston Air Traffic Control dat aantoont dat de AA11 niet in de Noord Toren is gevlogen, maar richting Washington doorgevlogen was.
 3. Het tijdpad van het militaire vliegtuig dat wel in de Noord Toren is gevlogen in vergelijking met dat van de AA11 en de bijna botsing met de UA175..
 4. De onmogelijk hoge snelheid van een passagiersvliegtuig kort voor de inslag in de Zuid Toren.
 5. De onmogelijke beeldverstoringen van een passagiersvliegtuig voorafgaand aan de inslag in de Zuid Toren.
 6. De extreem heftige explosies in de Twin Towers die onmogelijk het gevolg kunnen zijn van een passagiersvliegtuig die tegen het gebouw aan vliegt.
 7. De onmogelijke penetratie van een licht geconstrueerd aluminium passagiersvliegtuig in een zwaar geconstrueerd gebouw van staal en beton.
 8. De neus van het tweede toestel die door de tegenoverliggende gevel weer naar buitenkomt, voordat het toestel explodeert.
 9. Een apparaat onder het toestel dat niet voorkomt bij passagiersvliegtuigen. (zie tekening hieronder!)
 10. De gaten in de gevels van de Twin Towers waar onmogelijk een Boeing 767 doorheen past.
 11. Schade aan de gevel die onmogelijk veroorzaakt kan zijn door een passagiersvliegtuig.
 12. De voorbereidingen in de Twin Towers in de maanden voorafgaand aan de aanslagen.
 13. Radarbeelden die verraden dat er drones naast het toestel vlogen dat richting de Zuid-Toren vloog.
 14. Infrarood laser doelaanwijzer punt op de gevel van de Zuid Toren vlak voordat het toestel door de gevel vliegt.
 15. De militaire toestellen en veel onbekende, gecamoufleerde toestellen, die boven New York op het moment van de aanslagen.

Vanzelfsprekend komt in het tweede deel op zeer uitgebreide wijze aan de orde, hoe dit allemaal in het werk is gegaan. Waar de lasers opgesteld dienden te zijn en bijvoorbeeld ook, dat enkele getuigen de laserkanonnen hebben gehoord. (“Het leek wel of er raketten werden afgevuurd”…) Kortom, wanneer je gaat zoeken en de hypothese van de laserkanonnen tracht te onderbouwen, blijkt veel materiaal aanwezig te zijn, op plaatsen waar nog maar weinigen gekeken hebben. Al dit materiaal is verzameld door Dik Kok en in deze boeken verwerkt.

Kijk eens naar dit plaatje hiernaast van de schade die aan de gevel van de Noord-toren toegebracht is. De officiële verklaring is dus dat deze schade door de linkervleugel van het ‘passagiersvliegtuig’ veroorzaakt zou zijn. Allereerst klopt deze schade niet met wat we gezien hebben bij de impact: de vliegtuigen vlogen ZONDER SCHADE de gevels in. Dat betekent, wanneer we naar deze schade kijken, dat deze zware stalen balken VOLLEDIG DOORMIDDEN HADDEN MOETEN ZIJN..!

De volgende stap is echter veel belangrijker voor de reconstructie van de positie van de laserkanonnen. Zoals je in de tekst onder het plaatje kunt lezen, geeft de vorm van de schade ook veel informatie over de positie van datgene wat de schade toebracht. Een laserkanon dus, dat zich links van dit WTC-gebouw heeft bevonden. Auteur/onderzoeker Dik Kok heeft door nauwgezette reconstructies, de posities van de -naar alle waarschijnlijkheid- 4 kanonnen kunnen deduceren.

x
* *


X

Hoe de vliegtuigen werden vervangen door… drones/kruisraketten!
X

Het is natuurlijk een logische volgende stap in de deductie van feiten en gegevens, wanneer je tot de conclusie bent gekomen, dat de vliegtuigen vervangen zijn door drones (en een kruisraket voor het Pentagon..), dat je gaat kijken of deze ‘wissel’ zichtbaar is op radar en verdere vluchtgegevens van de 4 vliegtuigen. Want uiteraard zijn die dinsdag deze passagiersvliegtuigen oorspronkelijk wel degelijk opgestegen van de luchthavens. Overigens gaan we ons hier even niet te buiten in het noemen van alle plaatsnamen en vluchtnummers, omdat dat algemeen bekend is en hier slechts leidt tot een boel data-spaghetti..

Uiterst minutieus heeft auteur/onderzoeker Dik Kok deze volgende stap onderzocht en gedocumenteerd in zijn deel I van zijn boeken ‘9/11, de andere waarheid’. De feiten, waartoe hij in staat is geweest, ze bij elkaar en naast elkaar te leggen, zijn evenzo verbijsterend als de hierboven besproken informatie, die hij vond over de impact van de drones/ ‘vliegtuigen’ in de WTC-torens. Overigens is voor de impact in het Pentagon zéér waarschijnlijk een cruisemissile gebruikt, dat onder een F-16 heeft gehangen en vlucht AA77 heeft vervangen. Kijk eens naar deze OFFICIËLE GEGEVENS, waarbij duidelijk -voor de ‘buitenwereld’ de wissel te zien is, op de plaats van de hoogtewissel in het vluchtverloop:

In het 70-pagina’s tellende eerste deel van deze boeken, komt de auteur/onderzoeker met uiterst gedetailleerde bewijzen van de ‘swapps’;  de wissels van vliegtuig naar drone/kruisraket. Wat daarbij essentieel is, is het FEIT dat op dezélfde hoogte en op dezelfde plaats natuurlijk geen 2 vliegtuigen kunnen vliegen. Wat betekent dat wanneer je een verschuiving ziet in het hoogteprofiel van de vlucht van een toestel, je ervan uit kunt gaan, dat er sprake is van een ANDER TOESTEL. Dit detail is door weinigen gezien en door héél weinigen als zodanig geïnterpreteerd. Laat staan dat het de meest essentiéle informatie was, die de wisseling aantoonde van vliegtuig naar WAPEN..

Hieronder zie je de wisseling van de vlucht United Airlines #UA175. Kijk naar het cirkeltje in het rechter diagram, en vervolgens naar het officiële vluchtprofiel in de linkergrafiek. Je ziet hoogtesprong van het vliegtuig, waarbij te zien is, dat in 2 minuten een verschil optreed van 2000 foot (600 meter) (van 31.000 naar 33.000 foot). Daarbij week de UA175 volledig af van de haar, door de verkeersvluchtleiding toegewezen hoogte. Vervolgens maakt het ‘nep-vliegtuig’ een duikvlucht, om te pletter te gaan slaan tegen WTC-toren #2. Sorry, door daar naar binnen te glijden..

Dit deel 1 van beide boeken geeft ook een indringende inleiding in de gebeurtenissen op die dag, die vaak details lijken, maar mét elkaar het beeld versterken van de mega-manipulaties die die dag plaatsvonden. We presenteren je het uiterst gedetailleerde werk van Dik Kok, dat je -zoals gezegd- uiterst nauwkeurig in zijn boek(en) kunt nalezen, inzake de vliegtuigwisselingen, waarbij de 2 passagierstoestellen werden vervangen door 2 drones (bedoeld voor WTC-torens) en 2 kruisraketten (bedoeld voor Pentagon).

Kijk op dit filmpje naar de 3 vliegschema’s van de 4 vluchten..
X

 1. Het officiële verhaal van de Amerikaanse regering, waarbij de vliegtuigen natuurlijk NIET door de drones en kruisraketten werden vervangen.
 2. Het WERKELIJKE vliegschema, waarbij duidelijk de SWAPS, de wisselingen tijdens de vlucht te zien zijn. In radarvrije zones worden de transponders van de verkeersvliegtuigen uitgezet en op hetzelfde moment in de drones/kruisraketten (met uiteraard dezelfde CODE) aangezet. Voor een vluchtverkeersleider is dit niet of nauwelijks zichtbaar en is slechts af te lezen aan het vreemde toestel dat vaak in de buurt van het (te vervangen) passagierstoestel ‘rond hangt’.
  Vooral is duidelijk dat de 2e kruisraket, die ook bedoeld was voor het Pentagon, 40 minuten TE LAAT was. In de terroristische leiding van deze dag is toen besloten deze kruisraket in Shanksville te laten neerstorten.
 3. Er is een ORIGINEEL VLUCHTPLAN te reconstrueren, op basis van het terug rekenen en dus elimineren van de vertragingen. Overigens is het daarbij uiterst creepy, dat de geplande inslagen een zeer geraffineerde inslagtijd zouden hebben opgeleverd. De cijfers 9-11 zouden bij ALLE 4 de inslagen terug zijn gekomen in de klokcijfers…!! Een teken van symboliek, die de machthebbers achter de schermen niet vreemd is. Sterker nog: gebruikt wordt bij ALLE GROTE AANSLAGEN EN TERRORISTISCHE GEBEURTENISSEN… (Voor velen onzichtbaar, door weinigen gekend!)

Bij de geraffineeerde vertekening van de feiten, zijn niet alleen de Amerikaanse burgers met een mega-trauma opgezadeld, maar de hele wereld schudde bijna letterlijk op haar grondvesten. Het is bijzonder te zien hoe volledige teloorgang van oprecht nieuws plaats vond. Dat dit werd vervangen door valse berichtgeving en mind-fuck berichten, waarbij het idee van de vliegtuigkapingen diende te worden ingebed in het collectieve geheugen van mensen overal ter wereld.

Er was niet alleen sprake van FAKE-aanslagen, er was ook sprake van een FAKE-9/11-onderzoek. Zoals zelfs sommige leden van deze 9/11-commissie onomwonden verklaarden. Dit plaatje is een fotoshop, waarbij ‘Ommision’ staat voor ‘verzuim’. Een gefotoshopte cover dus van het ‘officiële onderzoek naar 9/11’. Wat de onderzoekscommisie verzuimde te onderzoeken, is met de publicatie van de boeken van Dik Kok geopenbaard..!

Zódanig dat we nog stééds rondlopen met onze ‘precieze herinneringen’ aan deze dag. Herinneringen die, zo blijkt uit de boeken van Dik Kok, wel degelijk zijn vertekend en gemanipuleerd. Zo relatief eenvoudig is het dus om in de maling genomen te worden.. Zelfs deze auteur/onderzoeker kon alleen door het toepassen van krachtige ‘terugwaartse logica’ dit verhaal maken, op basis van oprecht onderzoek. Maar…

Het verhaal is niet af; sterker nog: het begint nu pas…
Vanzelfsprekend is het hele verhaal rondom deze ‘andere waarheid’ niet volledig. Dat kán ook niet, ondanks de bijna 2 jaar die Dik Kok (pseudoniem) aan deze zaak heeft gewijd. Maar er is met dit verhaal in onze ogen wel een mega-stap gemaakt. Er wordt namelijk een essentiële sleutel aangereikt aan al degenen die zich bezig houden met waarheidsvinding rondom deze immense en vooral traumatiserende gebeurtenis. Het is voor de verwerking van dit trauma en voor begrip rondom de wereldwijde onderdrukking van de mensheid, van essentieel belang, dat deze sleutel nu beschikbaar is.

Het uiterst gedegen en minutieuze onderzoek van Dik Kok zal essentiële puzzelstukken aanreiken aan al die mensen, die zich vaak al 15 jaar bezig houden met deze monsterlijke aanslagen, waarbij -alleen bij de aanslagen- ca. 3000 mensen het leven lieten. De krachten achter deze VALSE-VLAG-aanslagen waren in staat een oorlog te starten, die inmiddels aan bijna 2 miljoen burgers en militairen het leven kostte. Het militair-industrieel complex in de VS kon zich na deze aanslagen in de handen wrijven: het budget van het Pentagon (Ministerie van ‘Defensie’) werd met 50% verhoogd en bereikte het schandalige record van US$ 600 MILJARD+ En ja, dat is PER JAAR.. En dat allemaal om een man op een ezeltje, hoog in de bergen van Pakistan/Afghanistan te pakken te krijgen.

De beide boeken..
Op dit moment zijn (Engelstalige) exemplaren van deze boeken onderweg naar de bekende 9/11-onderzoekers in de wereld. Mensen van faam inmiddels, die op hun beurt nóg meer mensen kunnen bereiken en hen mobiliseren om MEER BEWIJS te verzamelen rondom deze nieuwe feiten-reconstructies. Er zijn op veel punten aanknopingspunten wat dat betreft en deze boeken zullen de hoeksteen vormen voor deze nieuwe richting van onderzoek en het verzamelen van nog meer gegevens.

Wij bieden je in ieder geval hier op deze plaats de mogelijkheid om zelf deze boeken te bestellen. We weten dat ze niet goedkoop zijn, niet voor iedereen aan te schaffen dus, maar besef daarbij dat de boeken veel investering hebben gekost om te produceren. Niet alleen de digitale druk en binding bij deze lage oplage is kostbaar, maar ook de opmaak en redactie hebben veel geld gekost. De auteur/onderzoeker heeft daarbij ook nog niet eens zijn eigen tijd (ruim 2 jaar!) meegerekend..! Het gaat hem er vooral om, dat deze info de wereld in gaat..!

Deze ‘limited edition’ van de boeken, zal desalniettemin snel verkocht zijn. Dik Kok heeft de intentie, daarná eenzelfde, goedkopere editie uit te brengen. Wanneer dat zal zijn, hangt af van de acceptatie van de eerste, limited edition.

Hoe bestellen?
De boeken hebben een omvang 70 pagina’s en zijn gebonden/genaaid in een speciale harde cover, full color geprint en hebben een liggend A4+-formaat (oblong, 24 x 31 cm). De boeken worden per set (deel I en II) geleverd. Die set kost € 75,- (incl. btw) waarbij nog € 5,- handling/verzending komt.

We verkopen de boeken zelf niet, maar sturen je bestelling graag door naar het verkoopkanaal. Wil jij één van beide boeken, of de boekenset bestellen, dan kan dat op de volgende manier:

 • stuur een bestelling per e-mail naar info@wanttoknow.nl en meld je naam, adres, postcode/woonplaats en je telefoonnummer.
 • wij sturen je mail door aan de verkoper en deze al je een bevestigingsmail sturen en een banknummer voor de betaling. Na ontvangst van deze betaling sturen zij je bestelling met enkele dagen naar je toe.

Advertentie

275 thoughts on “De verbijsterende 9/11-missende schakels..!!

 1. Bernard Russell,

  heb ik eens horen zeggen, en uitleggen, dat het grootste kwaad terwereld machteloos is als het geen handlangers en helpers heeft.
  Conclusie het kwaad zit in de mensen, en ze genieten er van, om andere mensen kwaad te doen, zich verschuilend achter hun opdrachtgever.
  Kijk wat hier constant wordt gedaan, het kwaad benoemen, beoordelen en veroordelen, terwijl het zich in hun zelf Eigen ik bevindt.
  Ze proberen het op allerlei manieren te verbloemen, maar het gutst uit hun monden, voor dat ze er erg in hebben.
  Elôi, Elôi, Lema Sabachthani, you want it any darker, het is één vreselijke waarheid ! Jenne

 2. There is no truth, only perception and interpretations. We kunnen of zullen nooit weten of Hitler gelijk had, of Mao, of Stalin, of Ghandi, of Socrates, want ons collectieve i.q. overstijgt dat van een garnaal niet. Ik kom daar binnenkort op terug.

  1. Willem, ik zou denken dat er wel een waarheid is, maar tot je bij de waarheid komt, blijf je waarnemen en interpreteren…?
   Ken je deze vraag…Maakt een vallende boom in het bos geluid, ook als het niemand waarneemt?

  2. Willem, het heeft niets uitstaande met het IQ van het individu, maar hoe hij geprogrammeerd is of wordt.

 3. MC, Madeloes, Wim Warbout—Ik kan helaas niet direct onder jullie reacties reageren, dus zal het hier waar mogelijk bundelen.
  Vooropgesteld zij dat ik de mening van Richard Dawkins -in ieder geval v.w.b. de abrahamitische religies- hartgrondig ben toegedaan, die in 2006 stelde: “Als één persoon lijdt aan waanvoorstellingen dan heet dat krankzinnigheid. Als veel mensen tegelijk aan waanvoorstellingen lijden noemt men het religie.” Ik deel dus jullie visie op joden- en christendom, maar voeg daar in een adem de islam aan toe. En nee, MC, die citaten uit de koran zijn niet fake, en evenmin geloof ik dat IS uit Israelische agenten bestaat, voor de rest zijn we het wel eens. Ik stem namelijk al jaren op de PVV (v/h Fortuyn) en SP (bij machtiging), maar ruil dit jaar de SP voor Baudet in, omdat Roemer zijn doodvonnis tekent door naar de PvdA te lonken, en daar zelfs mee in zee te willen. Maar dat terzijde.
  MC, wat u stelt over het jodendom, dat heb ik in de Opiniepagina’s van VK en NRC nog veel krachtiger gesteld, maar dan gooien hun moderatoren roet ik het eten , want lang niet alles mag in onze schijndemocratie benoemd worden. Zo heb ik me bv. hardop afgevraagd in hoeverre de joden zelf schuldig zijn aan die mondiale Jodenhaat, een kruik die zo lang te water ging tot hij barstte, ofwel de holocaust. Ik kan me namelijk nog de woordenboeken herinneren waar tal van gezegden over joden in opgenomen, allemaal in ongunstige zin, of in ieder geval een negatieve connotatie. En je moest er heel wat voor doen om aldus als generalisatie in een woordenboek van destijds te belanden… Een mij ter ore gekomen voorbeeld. Miep Gies (jullie bekend verondersteld) die haar leven voor de fam. Frank in de waagschaal stelde, werd na de oorlog door (de inmiddels weer kapitaalkrachtige) Otto Frank uitgenodigd om hem enkele dagen in Oostenrijk in zijn grote huis te komen bezoeken. Eenmaal daar bleek dat ze in een hotelkamer moest logeren, op eigen kosten… Vanuit al dan niet misplaatste schuldgevoelens is m.i. nooit onderzoek naar de -alom heersende- moraliteit / mentaliteit van joden verricht, om een mogelijke causaliteit te duiden. Verder ben ik van mening dat de Amerikaans-joodse pr-machine buitengewoon goed werkt, waar betr. genocide al 70 jaar steeds opnieuw weer tot leven wordt gewekt, om vooral financieel te worden uitgemolken. En dan te bedenken dat bv. Rusland 20-30 miljoen slachtoffers kende, maar die mogen hier geen naam hebben…Het kan allemaal nog veel en veel breder getrokken, te lang voor hier. De Amerikaanse jodenbanken zijn toonaangevend, de Rothschilds en Rockefellers bezitten vermogens waar Zuckerberg, Gates e.d. kleine (doorgaans joodse) schrapers bij zijn. De Rothschilds (vreemd genoeg tref je ze nooit op de lijstjes van rijksten ter Aarde aan, ze hebben genoeg invloed om daarbuiten te blijven) zijn degenen die alle westerse touwtjes (media, centrale banken en daarmee de economie) in handen hebben, en met de verdere joodse lobby het Amerikaanse beleid grotendeels aansturen. Soros is ook zo’n joodse speculant / uitvreter, die Griekenland aan de rand van de afgrond heeft gebracht, en waar wij als belastingbetalers via de onzalige EUSSR dus vele miljarden voor mogen ophoesten. Let wel: om die banken overeind te houden, want de bevolking profiteerde er nauwelijks van. MC, ik weet wel hoe de hazen lopen, en schiet ze even makkelijk allemaal af. Alle religies annex ideologieen staan per definitie voor rampspoed en zeeen van bloed, al pretenderen ze het tegenovergestelde. Onmogelijk, want gelukzalig wentelend in hun warme fictiebaden stuk voor stuk overtuigd van hun onwrikbaar Gelijk incl. uitsluiting, en dat dient ook nog eens uitgevent. Doorgaans hand in hand met de op enig moment gevestigde orde, oorlogen verzekerd, ten eigen bate. Maar oorlogen voorkom of win je niet met legers, waar je beter de aanstichters kunt ruimen, tijdig. En nu begeef ik me doelbewust op een erg hellend vlak, ogenschijnlijk, door te stellen dat Breivik daar een start mee maakte. Ik stop voor nu, de wijn roept!

  1. Nou Willem, dat noem ik een uitgebreide reactie. Ik zou zeggen het wijntje is je gegund. 😉

  2. Willem 45 :
   Met Uw verwijzing naar Breyvik begeeft U zich inderdaad op een gevaarlijk hellend pad, maar niet in de richting die U aangeeft. Ongewild legt U immers het verband tussen 9/11 en Oslo :
   https://derhonigmannsagt.wordpress.com/2017/02/24/noch-ein-volk-von-seiner-elite-im-stich-gelassen-utoya-5-jahre-spaeter-unwiderlegbare-indizien-einer-falschen-flagge-mit-mossad-fingerabdruecken-auf-77-morden/
   In deze link is er een uitgebreide analyse, op het einde is er een verwijzing naar de oorspronkelijke website waar ook een Engelstalige versie beschikbaar is. Van belang hierbij is ook zijn “manifest” waar er o.a. een link werd gelegd naar de extreem rechtse partijen.. in de EUSSR die echter na de verklaring van Jeruzalem van 07.12.2010 moesten zwijgen en op de koop toe in de rug werden geschoten door de duivel met wie ze een pakt hadden afgesloten.(zoals indertijd Faust).
   Wat ISIS betreft een kleine tip :
   http://www.veteranstoday.com/2015/10/19/breaking-israeli-general-commanding-isis-captured-in-iraq/

  3. Willem,
   Sub Rosa geeft bedenkingen aan, doe er wat mee…
   Vervolgens wil ik graag in kader false flags een YT van Ole Dammegard plaatsen omtrent false flags. Het is kennelijk nog steeds geen gemeengoed omdat er nog velen zijn die de kop in het zand steken. Deze YT gaat uitgebreid in op 911.
   https://www.youtube.com/watch?v=ueVMZMh-pqw

  4. Ja Willem, weer heel mooi beschreven, mijn zoon heeft een slijterij een wijn cave, kun jij me zeggen hoe dat werkt de wijn roept, om zijn omzet te vergroten, ik drink veel minder van wege mijn leeftijd, maar soms en dan neem ik ook nog wel eens een cigaar, als Carle mijn vrouw van huis is, van die kleine stiekeme dingetjes zijn het fijnste in je leven, Groet
   Wat Joden betreft de mensen dan heb ik andere ervaringen, niet allemaal heel positief, maar wel heel menselijk, Jenne

 4. Willem, 43.
  Wat denk je? Geen antwoord en dan ga je deze achterlijke FAKE uittreksels nog een keer posten..? Ik vind je vet aan het stoken.
  Je snapt kennelijk niet dat IS en de rest geen moslims zijn maar agenten in de dienst van ISrael. Al het kwaad ligt daar en bij de Ashkenazi joden (zionisten). En geen enkele partij die de naam democratie in haar naam gebruikt is werkelijk vóór democratie. Allen willen ze zich zelf verrijken, of tenminste een carrière maken.
  Wil je iets goeds voor Nederland dan stem maar op de SP. De enige partij die werkelijk over de Nederlander gaat…altijd dicht bij het volk.

  1. @ Mc
   De sp heeft het wetsvoorstel van pia dijkstra gesteund om alle mensen orgaandonor te laten worden tenzij ze aangeven dat niet te willen. Dat noem ik niet dicht bij het volk of voor het volk . Ik heb juist daarom mijn lidmaatschap van deze partij opgezegt.

  2. Niet ‘zeiken’, hoor. 😉 Je kan je toch uitschrijven….erg is als het verplicht zou zijn. Verder, maar dat terzijde, ik ga al zeker 20 jaar niet meer stemmen. Maar stel, dan zou ik op de SP stemmen…

  3. Onder 37.9 is nog een toelichting, niet dat ik zo maar iets roep, hoor. 🙂 😉

 5. Genies of Death / 8 maart / 11.35 uur—Wilders wordt goed beveiligd omdat hij op de dodenlijsten van IS, Al Quaida en soortgelijke liefdadige instellingen staat. In ons land vertegenwoordigd door de zelfbenoemde antifascisten, ofwel het extreemlinkse fascisme, dat evenmin geweld schuwt. Fortuyn werd wel degelijk (zij het in mindere mate) bedreigd, maar wees beveiliging doorgaans af, want wilde zich ook fysiek vrij voelen. Dat lukt hem aardig, tot de kogel kwam van extreemlinks, tevens reden om een islamcriticus als Wilders beter te beveiligen. En terecht, want de vrijheid van meningsuiting stond en staat onder zware druk. Inderdaad heeft Wilders een voorliefde voor Israel, maar die liefde komt u in alle geledingen en tot in alle uithoeken van ons land tegen. Mijn voorkeur gaat naar Palestina / Palestijnen, en ik heb inmiddels complete blibliotheken aan woorden aan de verachtelijke houding van Israel gewijd, maar zo u en ik weten is daar geen millimeter land minder door geannexeerd. Een vriendin van me was (!) Joods, ging trouwen met een uit Libanon afkomstig Palestijn(s) vluchteling in ons land, en besloot jaren daarna vanuit die ervaringswereld het jodendom de rug toe te keren, dus uit te schrijven. Dat het huwelijk jaren later een ramp werd (vrnl. te wijten aan cultuurverschillen) laat ik buiten beschouwing. Maar…laat iedereen -dus ook Wilders (en met hem vermoedelijk ook Buma, Van der Staay en Segers) zelf maar zijn beloofde land uitkiezen, want ideale mensen, visies, ideologieen, religies, landen en werelden bestaan niet, we zijn daar niet toe geprogrammeerd. Lees even met me mee…
  – “Maak de ongelovigen af, waar je ze ook kan vinden.”
  – “Moslims mogen geen ongelovigen als vriend aanvaarden.”
  – “Eender welk ander geloof dan de islam is onaanvaardbaar.”
  – “Vermink en kruisig diegenen die commentaar leveren op de islam.”
  – “Terroriseer en onthoofd diegenen die niet geloven.”
  – “Moslims moeten alle wapens bovenhalen om de ongelovigen te bestrijden.”
  – “De ongelovigen zijn onnozel en de gelovigen moeten hen bestrijden.”
  – “Wanneer zich de gelegenheid voordoet moet je ongelovigen doden, waar je ze ook kan vinden.”
  – “De Joden en de Christenen zijn perverten, bestrijd hen.”
  – “Voer oorlog met de ongelovigen die in je buurt wonen.”
  – “ Straf de ongelovigen met vuursalvo’s, ijzeren haken, kokend water. Smelt hun huid en buik.”
  _ “ Verlang niet naar vrede met de ongelovigen, onthoofd hen waar je hen kan krijgen”
  Ik citeer dus wat verzen uit de koran, IS en soortgelijke terreurorganisaties laten zich erdoor inspireren, miljoenen slachtoffers als gevolg. Dezelfde koran wordt hier niets in de weg gelegd (terwijl Mein Kampf daar toch kinderspel bij is), en u wilt Wilders verwijten??? Washington, Brussel en Den Haag zijn rattenholen, daar is geen vredesduif in te bekennen. Of ze likken de anus van Washington, of van Moskou, of van allebei (Israel). Daarom: de voorkeur van Wilders zal mij een rotzorg zijn, ik beschouw hem slechts als fragmentatiebom, om de gevestigde orde met zijn verst reikende tentakels op te blazen, want slechter kan het m.i. niet worden. Overigens zie ik Baudet als de toekomst voor ons land, kwestie van tijd.

  1. Nou Willem, de voorkeur van Wilders komt toch aardig overeen met die van de jongeling Baudet.
   Beiden zien de E.U. als een verkapt ‘verenigde Staten’ waardoor ieder land straks geen eigen zeggenschap meer zal hebben en dit ondermijnt de democratie. Of het te laat is zal de tijd leren want ik (maar wie was ik)
   waarschuwde in de jaren negentig en begin van de jaren 2000 al tegen cultuurverminking. En dat is nou juist waar beiden politicus het mee eens zijn. Ik weet wel, hun structuur is anders maar je zou bijna zeggen: “Waarom werken zij niet samen”?

  2. @ Willem

   misschien ook interessant om eens te kijken waar zij geïnfiltreerd zijn? worldwide on the top!

  3. De tekst die de Jezuiten trouw zweren is wel een ietsje anders, deze tekst is een tekst uit de Koran, waar tegen deze soldaten van het vatikaan dan moesten strijden, en als zodanig werd hij dan ook benoemd, alles waar men niets van af weet, wordt dan maar gedemoniseerd, dat is de eenvoudigste weg van de onwetende.

  4. @ Jenne

   als jij weet welke eed ze wel af leggen zie ik graag je link tegemoet 🙂

  5. Willem, kijk hier maar eens naar… Citaten uit de Talmoed – Het Heiligste Boek der Joden

   Leerstelling van de Talmoed: Niet-Joden zijn niet menselijk. De Talmoed definieert met name allen die niet Joods zijn als onmenselijke dieren, en verlaagt voornamelijk niet-Joden als niet afstammend van Adam. Hier zijn enkele Talmoed passages die betrekking hebben op dit onderwerp:

   “De Joden worden mensen genoemd, maar niet-Joden zijn geen mensen. Het zijn beesten.” (Talmoed: Baba mezia, 114b.)
   “De Akum (niet-Jood) is als een hond. Ja, de geschriften leren ons aan de hond meer eer te betonen dan aan de niet-Jood.” (Ereget Raschi Erod. 22 30).
   “Zelfs hoewel God de niet-Jood schiep zijn het nog altijd dieren in menselijke gedaante. Het is niet gepast voor een Jood om te worden gediend door een dier. Daarom zal hij worden gediend door dieren in mensengedaante.” (Midrasch Talpioth, p. 255, Warsaw 1855.)
   “Een zwangere niet-Jood is niet beter dan een zwanger dier.” (Coschen hamischpat 405.)
   “De zielen van niet-Joden komen van onzuivere geesten en worden varkens genoemd.” (Jalkut Rubeni gadol 12b.)
   “Hoewel de niet-Jood dezelfde lichaamsbouw heeft als de Jood, verhouden ze zich tot de Jood als een aap tot een mens.” (Schene luchoth haberith, p. 250 b.)
   “Als u eet met een niet-Jood, het is hetzelfde als eten met een hond.” (Tosapoth, Jebamoth 94b.)
   “Als een Jood een niet-Joodse dienaar of dienstmeid heeft die sterft, moet men geen sympathie voor de Jood betonen. U behoort tegen de Jood te zeggen: “God zal ‘uw verlies’ vervangen, net zoals een van zijn ossen of ezels zou zijn gestorven”.” (Jore dea 377, 1.)
   “Geslachtsgemeenschap tussen Ongelovigen is als geslachtsgemeenschap tussen dieren.” (Talmud Sanhedrin 74b.) En met “Ongelovigen” (Engels: ‘Gentiles’, Hebreeuws: ‘Goyim’ of ‘Goijim’) wordt bedoeld: niet-Joden, met name Christenen en Moslims.
   “Het is toegestaan het lichaam en het leven van een Ongelovige te nemen.” (Sepher ikkarim III c 25. 1)
   “Het is de wet om iedereen te doden die de Thora ontkent. De Christenen behoren tot de ontkenners van de Thora.” (Coschen hamischpat 425 Hagah 425. 5.)
   “Een ketterse Ongelovige mag u met uw eigen handen doden.”
   Talmud, Abodah Zara, 4b.
   “Iedere Jood die het bloed verspilt van de goddelozen (niet-Joden), doet hetzelfde als het brengen van een offerande aan God.” (Talmud: Bammidber raba c 21 & Jalkut 772.)

   Waar een Jood kwaad moet verrichten

   Moed Kattan 17a. Als een Jood in de verleiding komt om kwaad te doen moet hij naar een stad gaan waar men hem niet kent en daar het kwaad doen.

   Straf voor het ongehoorzaam zijn aan de Rabbijnen

   Erubin 21b. Al wie de Rabbijnen niet gehoorzaamt, verdient de dood en zal in de hel worden gestraft door gekookt te worden in hete uitwerpselen.

   Een Jood slaan is hetzelfde als God slaan

   Sanhedrin 58b. Als een heiden (ongelovige) een Jood slaat, moet de ongelovige worden gedood.

   Het is in orde als men niet-Joden bedriegt

   Sanhedrin 57a. Een Jood hoeft de ongelovige (“Cuthean”) geen loon te betalen dat hij hem voor werk schuldig is.

   Joden hebben superieure wettelijke status

   Baba Kamma 37b. “Als een os van een Israëliet een os van een Kanaäniet verwondt is er geen aansprakelijkheid; maar als een os van een Kanaäniet een os van een Israëliet verwondt… de betaling moet geheel voldaan worden.”

   Joden mogen stelen van niet-Joden

   Baba Mezia 24a. Als een Jood een voorwerp vindt dat verloren is door een ongelovige (“heiden”) hoeft het niet te worden teruggegeven. (Ook bevestigd in Baba Kamma 113b). Sanhedrin 76a. God zal niet een Jood sparen die “zijn dochter uithuwelijkt aan een oude man, of de vrouw neemt voor zijn zoontje, of een verloren artikel aan een Cuthean teruggeeft…”

   Joden mogen niet-Joden beroven en doden

   Sanhedrin 57a. Als een Jood een ongelovige (“Cuthean”) vermoordt, zal er geen doodstraf zijn. Wat een Jood van een ongelovige steelt, mag hij houden.

   Baba Kamma 37b. De ongelovigen zijn buiten de bescherming van de wet en God heeft “hun geld aan Israël ter beschikking gesteld.”

   Joden mogen liegen tegen niet-Joden

   Baba Kamma 113a. Joden mogen gebruik maken van leugens (“uitvluchten”) om een Ongelovige te misleiden.

   Niet-Joodse kinderen zijn dierlijk

   Yebamoth 98a. Alle kinderen van ongelovigen zijn dieren.

   Abodah Zarah 36b. Meisjes van ongelovigen zijn vanaf de geboorte in een staat van niddah (vuil, smerigheid).

   Abodah Zarah 22a-22b. Ongelovigen verkiezen seks met koeien.

   Beledigingen tegen de Heilige Maria

   Sanhedrin 106a. Zegt dat Jezus’ moeder een hoer was: “Zij, die de afstammelinge was van vorsten en regeerders, deelde het bed met timmerlieden.” Ook in voetnoot no. 2 bij Shabbath 104b van de Soncino-uitgave, wordt gesteld dat in de “ongecensureerde” tekst van de Talmoed geschreven staat dat Jezus’ moeder, “Miriam de kapster,” seks bedreef met vele mannen.

   Verlustigingen over de vroege dood van Christus

   Een passage van Sanhedrin 106 verlustigt zich over de jonge leeftijd waarop Christus stierf: “Hebt gij gehoord hoe oud Bileam (Jezus) was?–Hij antwoordde: Eigenlijk is het niet vermeld maar sinds het geschreven is dat, mannen van bloed en bedrog hun dagen niet ter helfte zullen volbrengen, volgt hieruit dat hij drieëndertig of vierendertig jaar oud was.”

   Jezus in de Talmoed:

   Gruwelijke lasteringen tegen Jezus Christus

   Gittin 57a. Zegt dat Jezus in de hel is, en wordt gekookt in “hete uitwerpselen.”

   Sanhedrin 43a. Zegt dat Jezus (“Yeshu” en in Soncino voetnoot no. 6, Yeshu “de Nazarener”) werd terechtgesteld voor het beoefenen van tovenarij “Het wordt geleerd dat op de vooravond van het (Joodse) paasfeest, Jezus werd opgehangen, en veertig dagen ervoor werd er verkondigd: Jezus moet gestenigd worden tot de dood erop volgt omdat hij tovenarij heeft beoefend en het volk heeft verleid tot afgoderij…Hij was een verleider en zoiets zult gij niet betreuren of vergoelijken.”

   Hoewel het voor Talmoed apologeten een standaard gebruik van desinformatie is om te ontkennen dat het een aantal grove verwijzingen naar Christus bevat, zijn sommige Joods-orthodoxe organisaties meer ter beschikking en erkennen dat de Talmoed Jezus niet alleen vermeldt maar hem kleineert (als een tovenaar en een gestoorde seks freak). Deze Joods-orthodoxe organisaties maken deze erkenning wellicht uit de overtuiging dat de Joodse suprematie zo goed gevestigd is in de hedendaagse wereld dat ze zich over vijandige reacties geen zorgen hoeven te maken.

   Bijvoorbeeld, op de website van de Joods-orthodoxe Lubavitcher Chassidische groep–een van de grootste ter wereld–vinden we, compleet met Talmoedische citaten, de volgende verklaring:

   “De Talmoed (Babylonische-uitgave) vermeldt andere zonden van ‘Jezus de Nazarener’:

   1) Hij en zijn discipelen beoefenden tovenarij en zwarte magie, brachten Joden tot afvalligheid, en werden door buitenlandse, niet-Joodse mogendheden gesteund met als doel de Joodse eredienst te ontwrichtten (Sanhedrin 43a).

   2) Hij was seksueel immoreel, aanbad stenen beelden (een tichelsteen wordt er vermeld), door zijn goddeloosheid werd hij afgesneden van het Joodse volk, en weigerde om berouw te hebben (Sanhedrin 107b; Sotah 47a).

   3) In Egypte leerde hij toverij en wonderen te verrichtten, gebruikte methoden waarmee het snijden in zijn vlees gepaard ging—welke ook expliciet in de Bijbel zijn verboden (Shabbos 104b).

   Einde citaat van http://www.noahide.com/yeshu.htm (Lubavitch website) 20 juni 2000.

   Talmoed valt Christenen en Christelijke boeken aan

   Rosh Hashanah 17a. Christenen (minim) en anderen die de Talmoed afwijzen, zullen naar de hel gaan en zullen daar gestraft worden voor alle generaties.

   Sanhedrin 90a. Degenen die het Nieuwe Testament lezen (niet-canonieke boeken) hebben geen deel in de toekomende wereld.

   Shabbath 116a. Joden moeten de boeken van de Christenen vernietigen, d.w.z. het Nieuwe Testament.

   Dr. Israel Shahak van de Hebreeuwse Universiteit meldt dat de Israëliërs honderden Nieuwtestamentische bijbels verbrandden in bezet Palestina op 23 maart 1980 (zie Jewish History, Jewish Religion, pag. 21).

   Ziekelijke en krankzinnige leerstellingen van de Talmoed

   Yebamoth 63a. Stelt dat Adam geslachtsgemeenschap had met alle dieren in de Tuin van Eden.

   Yebamoth 63a. Verklaart dat landbouw de laagste is van alle bezigheden.

   Een Jood mag een drie jaar oud meisje trouwen (specifiek, drie jaar “en een dag” oud).
   Sanhedrin 55b.

   Een Jood mag seks hebben met een kind, zolang als het kind jonger is dan negen jaar oud.
   Sanhedrin 54b.

   “Als een volwassen man geslachtsgemeenschap heeft met een klein meisje, is het niets.”
   Kethuboth 11b.

   Een vrouw die geslachtsgemeenschap had met een beest, komt in aanmerking om met een Joodse priester te trouwen. Een vrouw die seks heeft met een demon komt ook in aanmerking om met een Joodse priester te trouwen.
   Yebamoth 59b.

   Abodah Zarah 17a. Stelt dat er geen hoer in de wereld is waar de Talmoedgeleerde Rabbi Eleazar geen seks mee heeft gehad.

   Hagigah 27a. Stelt dat geen rabbijn ooit naar de hel kan gaan.

   Een rabbijn debatteert met God en verslaat Hem. God geeft toe dat de rabbijn het debat won.
   Baba Mezia 59b.

   Het is verboden voor honden, vrouwen of palmbomen om tussen twee mannen langs te gaan, noch mogen anderen lopen tussen honden, vrouwen of palmbomen. Speciale gevaren zijn erbij betrokken als de vrouwen menstrueren of op een wegkruising zitten.
   Pesahim 111a.

   Een Joodse man is verplicht om elke dag het volgende gebed te zeggen: Dank u, God, dat gij mij geen Ongelovige hebt gemaakt, een vrouw of een slaaf.
   Menahoth 43b-44a.

   Sterke verhalen van een Romeinse Holocaust

   Hier zijn twee oude “Holocaust” verhalen uit de Talmoed: Gittin 57b. Beweert dat vier miljard Joden gedood werden door de Romeinen in de stad Bethar. Gittin 58a. Beweert dat 16 miljoen Joodse kinderen in (boek)rollen werden gewikkeld en levend verbrand werden door de Romeinen. (Oude demografie wijst uit dat zelfs in de gehele wereld er geen 16 miljoen Joden waren in die tijd, laat staan 16 miljoen Joodse kinderen of vier miljard Joden)

   Een onthullende bekentenis

   Abodah Zarah 70a. De vraag werd gesteld aan de rabbijn of wijn die gestolen was in Pumbeditha mocht worden gebruikt of dat die was ontheiligd, vanwege het feit dat de dieven mogelijk ongelovigen konden zijn (een ongelovige die wijn aanraakt maakt de wijn daarmee onrein). De rabbijn zegt niet bezorgd te zijn, dat de wijn toegestaan is voor Joods gebruik, omdat de meerderheid van de dieven in Pumbeditha, de plaats waar de wijn werd gestolen, Joden zijn. (Zie ook Gemara Rosh Hashanah 25b).

   Farizeese rituelen

   Erubin 21b. “Rabbi Akiba zei tegen hem “Geef mij wat water om mijn handen te kunnen wassen.”

   “Het zal niet genoeg zijn om te drinken,” klaagde de ander, “zal het genoeg zijn om je handen te kunnen wassen?”

   “Wat kan ik doen?” antwoordde de vorige, “als men voor het veronachtzamen van de woorden van de Rabbijnen de dood verdient? Het is beter dat ik zelf zou sterven dan dat ik het advies schend van mijn ambtgenoten.” [dit is de rituele handwassing die Jezus veroordeelde in Matteüs 15 1-9].

   De Talmoed pleit voor volkenmoord

   Kleine Traktaten. Soferim 15, Regel 10. Dit is het gezegde van Rabbi Simon ben Yohai: Tob shebe goyyim harog (”Zelfs de besten van de Ongelovigen moeten allemaal worden gedood”).

   Deze passage is uit het originele Hebreeuws van de Babylonische Talmoed zoals geciteerd door de Jewish Encyclopedia, van 1907, uitgegeven door Funk en Wagnalls, en samengevat door Isidore Singer, onder de aantekening “Ongelovige,” (p. 617).

   Deze originele Talmoed passage is verborgen in vertaling. De Joodse Encyclopedie stelt dat, “…in de verschillende versies de lezing is veranderd, ‘De besten onder de Egyptenaren’ wordt over het algemeen vervangen.” In de Soncino versie: “de besten van de heidenen” (Kleine Traktaten, Soferim 41a-b).

   Israëliërs nemen jaarlijks deel aan een nationale pelgrimstocht naar het graf van Simon ben Yohai, om deze rabbijn te eren die gepleit heeft voor de uitroeiing van niet-Joden. (Jewish Press, 9 juni 1989, pag. 56B).

   Op Poerim, 25 febr. 1994, heeft de Israëlische legerofficier Baruch Goldstein 40 Palestijnse burgers afgeslacht, inclusief kinderen, terwijl ze in gebed neergeknield zaten in een moskee. Goldstein was een discipel van wijlen Rabbi Meir Kahane uit Brooklyn, die CBS-News vertelde dat zijn leerstelling dat Arabieren “honden” zijn, is afgeleid “van de Talmoed” (CBS 60 Minutes, “Kahane”). Er is in Israël een cultus rond Goldstein wiens graf jaarlijks als een pelgrimsoord duizenden bezoekers telt.

   Prof. Ehud Sprinzak van de Universiteit van Jeruzalem beschreef Kahane en Goldstein’s filosofie: “Ze geloven dat het Gods wil is dat ze geweld plegen tegen goyim, een Hebreeuwse term voor niet-Joden.” (NY Daily News, Feb. 26, 1994, p. 5).

   Rabbi Yitzhak Ginsburg verklaarde: “Wij moeten erkennen dat Joods bloed en het bloed van een goy niet hetzelfde zijn.” (New York Times, 6 juni 1989, pag. 5).

   Rabbi Yaacov Perrin zei: “Een miljoen Arabieren zijn minder waard dan een vingernagel van een Jood.” (New York Daily News, 28 februari 1994, pag. 6).

   Moses Maimonides: Voorspreker van Uitroeiing

   Moses Maimonides wordt beschouwd als de belangrijkste die de Joodse leer in een systeem onderbracht, en grootste filosoof in de Joodse geschiedenis. Hij wordt vaak liefkozend aangeduid als de Rambam, naar de initialen van zijn naam en titel, Rabenu Moshe Ben Maimon, “Onze Rabbi, Mozes’ zoon van Maimon.” [Maimonides’ Principles, uitgegeven door Aryeh Kaplan, Vereniging van Orthodoxe Joodse Congregaties van Amerika, pag. 3].

   Hier is wat (Rambam) onderwees betreffende het redden van mensenlevens, speciaal betreffende het redden van levens van Ongelovigen en Christenen, of zelfs Joden die het waagden de “goddelijke inspiratie” van de Talmoed af te wijzen:

   Maimonides, Mishnah Torah, (Moznaim Uitgeversmaatschappij, Brooklyn, New York, 1990, Hoofdstuk 10, Engelse vertaling), pag. 184: “Dienovereenkomstig, als we zien dat een afgodendienaar (Ongelovige) wordt meegesleurd of verdrinkt in de rivier, moeten we hem niet helpen. Als wij zien dat zijn leven in gevaar is, moeten we hem niet redden.” De Hebreeuwse tekst van de Feldheim 1981-uitgave van de Mishnah Torah stelt dat dit goed is.

   Onmiddellijk na Maimonides’ vermaning dat het een plicht is voor Joden niet een Ongelovige te redden die verdrinkt of om het leven komt, informeert hij ons over de Talmoedische plicht van Joden ten opzichte van Christenen, en ook ten opzichte van Joden die de Talmoed afwijzen. Maimonides, Mishnah Torah, (Hoofdstuk 10), p. 184:

   “Het is een mitzvah [religieuze plicht], echter, om Joodse verraders, minim en apikorsim uit te roeien, en hen te laten afdalen in de put van vernietiging, daar zij moeilijkheden veroorzaken voor Joden en de mensen van God wegslingeren, zoals Jezus van Nazareth en zijn leerlingen, en Tzadok, Baithos, en hun leerlingen. Moge de namen van de verdorvenen rotten.”

   Maimonides zegt ook, dat niet-Joden slechts zo lang getolereerd zullen worden zo lang deze meer macht hebben.

   “Wanneer de Joden meer macht krijgen, zal het verboden zijn om de aanbidders van afgoden onder ons te hebben.”

   Maimonides zegt onder andere dat alle niet-Joodse volkeren (naties) “die niet onder onze jurisdictie vallen (tahaht yadeinu) een doel zullen zijn voor de Joodse heilige oorlog. Bron: Cf. Hilkhot Melakhim 8:9-10; 10:11. En cf. Gerald J. Blidstein, ‘Holy War in Maimonidean Law’, in Perspectives on Maimonides (Oxford, England: Oxford Univ. Press, 1991)
   https://mijnnieuwsarchief.wordpress.com/artikelen/citaten-uit-de-talmoed-het-heiligste-boek-der-joden/

  1. Ja deze dag is speciaal bedoeld voor vrouwen, en daar in nog al wat verschil in, sommigen lijken er op, maar helaas gaan het nooit worden, ik ben er niet eens van overtuigd of jij wel een vrouw bent, ha ha goed punt dit, van uit je incognito zijn, kun je niet ieder één overtuigen.

  2. Vind U het iets uitmaken dan, waren die vrouwen minder, om dat ze onder een andere regiems moesten leven, en hun mannetje staan, voor mij is iedere dag, een dag voor mijn vrouw, ja heerlijk toch geef ze wat ze toekomt, liefde en erkenning !

  3. Hoe dan ook Jenne, vrouwendag zou als zodanig niet moeten bestaan zonder ook een mannendag. We zijn in onze hoedanigheid als mens twee kanten van dezelfde medaille. Dus of vrouwen en mannendag en anders het zooitje maar afschaffen en elkaar elke dag maar eren;)

  4. Jenne 45.2 :
   Een “vrouwendag” die zijn oorsprong vindt in een ideologie die verantwoordelijk is voor 120 à 150 milj. doden waaronder ook vele vrouwen!!!(in de Gulag!!) Een “vrouwendag” waarachter een verborgen agenda schuil gaat..het gaat hier immers helemaal niet om een feestdag ter ere van de vrouw!! De tekst in de link is duidelijk. Een dergelijke “feestdag” is dan ook een kaakslag aan de vele vrouwen die de USSR terreur niet hebben overleefd. Hun bloed wordt hier onteerd. Een USSR terreur die op de eerste rij stond als het op verkrachten aankwam tijdens en na WO II. In Berlijn staat immers het standbeeld van de “Onbekende verkrachter”. Een door een dergelijk bloeddorstig regime georganiseerde feestdag “voor de vrouw” wordt nu gevierd …door nuttige idioten.. wat een bedrog .. wat een schande…!!!

  5. Sub Rosa, hoe het zij, het was voor vele vrouwen toen en nu een herademing, eindelijk mens te kunnen zijn, bewuste mensen, geen verlengstuk van een mannelijk geslachts orgaan, om voor eten en een dak boven je hoofd, je lichamelijke en geestelijke vrijheid te moeten offeren, denk hier bij ook aan de Islam.
   Ik heb er iets van meegekregen mijn moeder was een fervente voorvechtster van de vrijheid van de mensen, ja ’t is waar het oude SDAP en Communistische denken, waar ondanks de mensen van heden te dage nog steeds van mee profiteren, groet Jenne

  1. Madeloes 41 :
   Dank voor deze zeer interessante link betreffende Serco. Opvallend is dat in mijn archieven over 9/11 er geen spoor is van deze firma.
   Ik vond wel het volgende :
   https://counterpsyops.com/tag/serco/
   met citaten :
   “Tag Archives: SERCO Aug 9 2014
   FLIGHT CONTROL: Boeing’s ‘Uninterruptible Autopilot System’, Drones & Remote Hijacking …
   .. obama, SERCO, UNINTERRUPTIBLE AUTO PILOT May 2 2014
   CNN Blocks Marine’s May Day Exposé of Serco 370 Sim-Track, Obama Red Switch Hack ….”
   Nog een bron over CIA en Serco :
   http://leejohnbarnes.blogspot.be/2009/08/serco-cia-new-labour-corporate-fascism.html
   Over een directe verbinding tussen Serco en Mossad vind ik momenteel niets. Gezien de nauwe samenwerking tussen CIA en Mossad, kan er dan wel een indirecte band zijn. Ik zoek dus verder.
   Gezien de omvang van Serco en de domeinen waarin dit bedrijf actief is, is het een ideaal spionage middel.
   De “Black Hand” kende ik als een Servische organisatie, maar blijkbaar is er in de USA ook een Black Hand.(=mafia!!). Hoe meer men graaft, hoe meer duistere zaken er zichtbaar worden.

  2. @ Sub Rosa

   serco octopus is worldwide actief achter de schermen. Heeft banden met het vatican, cia, royals etc.. heel moeilijk dieper te duiken zoals u misschien gemerkt hebt. Heel veel sites zijn geblocked of krijgt error or warning.

  3. @ Sub Rosa

   misschien ben u deze ook al tegengekomen?

   crashrecovery.org/wackenhut/wackenhut19.doc

  4. Marloes 41.2 en 41.3 :
   Inderdaad Serco is een gigantisch kluwen van belangen.
   http://www.zerohedge.com/news/2016-01-10/biggest-and-possibly-most-terrifying-company-youve-never-heard
   Dit geldt ook voor Wackenhut.(dat in verschillende domeinen samenwerkingsakkoorden heeft afgesloten met Serco).
   Over Wackenhut & CIA :
   http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/esp_sociopol_wackenhut06.htm
   met citaat :
   “Wackenhut’s competitors – who, understandably, asked not to be quoted by name – have their own version.
   “All those contracts;” said one security-firm executive, “are just another way to pay Wackenhut for their clandestine help.”
   And what is the nature of that help?
   “It is known throughout the industry,” said retired FBI special agent William Hinshaw, “that if you want a dirty job done, call Wackenhut.”
   De volledige tekst geeft een goed idee van de “beerput” van de Deepstate. Het is inderdaad zeer moeilijk om diepgaande onderzoeken te doen..Misschien via het “dark net” maar daar heb ik geen toegang toe.
   Het voormelde geeft wel een interessante link tussen CIA – Wackenhut en Serco. De rol van Serco bij 11 september is tot hiertoe onderbelicht. De luchtverkeersleiding (met o.a. Serco) moet immers een belangrijke rol gespeeld hebben bij 9/11. Dit blijkt ook uit de link in Uw reactie 41.
   Ik vind ook nog het volgende :
   http://www.daretoreadit.com/44649/military-contractor-serco-played-major-role-in-the-911-false-flag-terror
   Dit kan ook dan niet los gezien worden van de rol van Norad :
   http://911research.wtc7.net/planes/analysis/norad/
   Voor het overige is er echter weinig over Serco en 9/11.
   Ik heb echter ook niet de technische kennis om dit alles op zijn juiste waarde in te schatten.

  5. @ Sub Rosa

   Dank voor uw links! ga ze zeker lezen! Hetgeen ik tot nu toe gelezen heb bevestigd hoe ingenieus dit web gesponnen is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam *