Advertentie

Dramatische Veranderingen – Wat is er bezig?


transformation1Hoe ongelooflijk het ook voor veel mensen lijkt, de mensheid op de Aarde bevindt zich in een evolutieproces van hoe we het leven ervaren. We zullen een galactische beschaving worden en zullen positief omgaan met de vele beschavingen van de vele sterrenstaten in onze melkweg en universum en inderdaad andere universa. Het is onze ware bestemming te veranderen van een samenleving die gebaseerd is op angst en wedijver naar een samenleving die gebaseerd is op liefde, vrede en harmonie. De huidige chaos is louter een onderdeel van de zich versnellende verandering.

Door: Tony Wicks
Bron: Karinya

De echte waarheid is voor ons verborgen

Wij leven zowel in een onzichtbaar universum (vaak genoemd spirituele rijken, of de Hemel) als ook in een zichtbaar universum, voor de meeste mensen het enige waar ze in geloven. De echte waarheid is voor ons verborgen om te zorgen dat we ons uiteindelijk herinneren en ontdekken wie we werkelijk zijn; grootse onsterfelijke wezens met een universele kennis en wijsheid, die nauw verbonden zijn met onze fysieke broeders en zusters in de ruimte en in de spirituele rijken.

De echte waarheid is voor ons verborgen om te zorgen dat we ons uiteindelijk herinneren en ontdekken wie we werkelijk zijn.

Terroristische aanvallen USA

9/11
9/11

Ongelukkigerwijs zijn vele regeringen, religies en filosofieën gemanipuleerd om veel van de waarheid voor ons verborgen te houden, zodat anderen de macht en de controle in stand konden houden. De recente vergeldingsacties tegen de zogenaamde terroristische aanvallen in de USA zal t.z.t. laten zien dat dit een van de laatste pogingen zijn om ons onder controle te houden. Het is echter tijd dat de wereldbevolking gaat begrijpen dat we alleen maar vrede willen, ondanks alles wat ons door een gemanipuleerde massamedia wordt gepresenteerd.

Zevende Gouden Tijdperk

Veel mensen voelen dat er ‘iets gaat gebeuren’, maar omdat veel van de huidige verandering zich in het onzichtbare universum afspeelt alvorens zich in het zichtbare universum te manifesteren, is dit in het begin moeilijk te begrijpen. Wij hebben in feite deelgenomen aan een groots ‘experiment’, hebben op een hoger begripsniveau toestemming verleend om hier in deze opwindende ‘eindtijd’ te zijn, het einde van één beschaving en het begin van een nieuwe beschaving die bekend staat als het Zevende Gouden Tijdperk die we zullen mee-scheppen.

Gebruik je eigen onderscheidingsvermogen

Veel is er geschreven, besproken en geprofeteerd over onze toekomst. Bepaalde informatie was waar op het moment van vastlegging, maar is sindsdien veranderd. Andere informatie was onjuist en had de bedoeling om ons te manipuleren. En weer andere informatie was juist en blijft dat tot op de dag van vandaag. Om dit allemaal uit te zoeken is een hele klus. Daarom hoeft de ‘waarheid’ van de een niet noodzakelijk de ‘waarheid’ voor een ander te zijn. Je moet daarom je eigen onderscheidingvermogen gebruiken voor al die informatie, met inbegrip van dit artikel. De mensen ontwaken in verschillende graden wanneer ze met een leerproces bezig zijn.

Moeilijk te bevatten informatie

ufo-clouds1Bepaalde informatie is moeilijk op te nemen, zoals bijvoorbeeld de aard van onze holle Aarde en de oude beschavingen die daar nog steeds wonen. Zo ook het feit dat veel mensen het tijdreizen hebben gebruikt om de toekomst van deze planeet en het universum te wijzigen, vele eonen geleden. En ook het gegeven dat we ontdekt hebben hoe we oorlogsschepen onzichtbaar moeten maken en dat we kunnen tijdreizen sinds 1943; en hoe het Apollo Maanprogramma een verhulling van meer geavanceerde technologieën was. Er zijn reeds, sinds het begin van de zestiger jaren, geheime reizen gemaakt om bases op de Maan en Mars te vestigen en om andere delen van ons zonnestelsel te verkennen.

Er zijn reeds, sinds het begin van de zestiger jaren, geheime reizen gemaakt om bases op de Maan en Mars te vestigen en om andere delen van ons zonnestelsel te verkennen.

Ten slotte, om jullie nog wat nieuwsgieriger of nog wat sceptischer te maken, afhankelijk van hoever je ontwaakt bent, er wordt verwacht dat de Aarde haar rotatie vertraagt, stopt en in de tegenovergestelde richting gaat draaien zonder dat er catastrofes optreden, terwijl zij gelijktijdig, samen met de rest van het zonnestelsel, in de ruimte wordt verplaatst om een onderdeel van het sterrenstelsel Sirius te worden!

Lees hier het artikel verder in het Engels

3 gedachten over “Dramatische Veranderingen – Wat is er bezig?

 1. Zijn er misschien bewijzen, dat er geheime bases op de maan en Mars zijn aangelegd? Hoe komt de auteur hierbij?
  Dat de Aarde haar rotatie zal vetragen en omkeerd, gaat me veel te ver.
  En dat we opeens onderdeel van het sterrenstelsel Sirius gaan worden??? Zullen we die op wikipedia zetten…
  Jammer, want ik denk wel dat we op een bijzonder moment in de ontwikkeling van de mensheid zitten.

 2. er zijn wel bewijzen voor dat er dergelijke maanbases bestaan punt is alleen kun jij dat als bewijs aannemen, bevoel het en neem je eigen conclusie

  los daarvan blijft het frapant dat we daar nooit weer heen zijn gegaan maar in een groter plaatje gezien snap je gelijk waarom, het zou namelijk bekent maken dat ze al voordat we officieel op de maan kwamen er al basis hadden waar we kwamen met technologie gekopieerd van buitenaardse voertuigen en je ziet denk ik wel waarom dit niet gezegd word dat laat ik aan jullie zelf over

  over holle planeten de wetenschap heeft bvb al bewezen dat de massa van de maan niet overeen komt met zijn formaat

  er zijn op aarde vele ondergrondse steden een hoop daarvan van de anuaki en dit mag ook wel even gezegd worden ze zijn niet meer wat ze geweest zijn ook zij zien in dat de manier waarop wij energetisch uitgemolken zijn ook hen niets brengt, dezelfde transformatie is niet alleen op aarde bezig ook voor hun geld deze cycli die in de maya kalender nog het duidelijks omschreven word

  er zijn ook ondergrondse basis van de grey op aarde en dit in overenstemming van de vrije wil en een regering die het niet zo nauw nam met we the people

  je vind het in vele mythologische teksten weer 7 ingangen naar de binnen aarde en als je een beetje onderzoek doet ga je ook getuige verslagen vinden en dan is het wederom aan jou hoe voelt dat?

  het is geen makkelijke materie als je zoals wij zo vol gegooit bent met onzin om je maar van de waarheid af te houden heel begrijpelijk maar hoe je het ook wend of keert dit is iets waar we allemaal mee te maken hebben

  VOEL en je vind ook hierin de waarheid

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.