Advertentie

Een boodschap van het ‘Team’


Wij plaatsten hier al een paar maal de boodschappen die Peggy Black de wereld instuurt en die zij ontvangt van haar ’team’. Het bijzondere daarbij is, dat Peggy er tekeningetjes bijmaakt, die van een simpele en diepe schoonheid zijn, maar vooral de lichtheid van het leven laten zien. Onlangs kregen we een nieuwe boodschap door, waarvan we vinden dat hij op WantToKnow hoor te staan. Hieronder tref je deze aan.


x

_________ Een Boodschap van het ‘Team’ _________

x

Eis jullie bovennatuurlijke kracht op

x

(Nederlandse vertaling © Jan Smith voor Wanttoknow.nl/be)

x

Geliefden, wij groeten jullie en gezamenlijk zijn wij getuige van de geboorte van een nieuw tijdperk. Dit nieuwe tijdperk, deze nieuwe realiteit van bewustzijn, wordt door jullie uitgeroepen. Jullie vormen het instrument, de bewuste stem, de frequentie en vibratie die de veranderingen teweegbrengt. Er treden enorm veel veranderingen op.

Wij realiseren ons dat jullie, doordat wij dit  zeggen, naar de wereld kijken en het hoofd schudden, omdat er op de planeet nog steeds veel diepe niveaus van disfunctionaliteit bestaan. Er wordt nog veel disharmonie voortgebracht, vooral door jullie media en door al diegenen die dat aspect van de werkelijkheid beheersen. Door je hierop te richten komt dat in de collectieve matrix terecht en iedereen die nog steeds in zijn eigen afgescheiden polariteit zit zal die disharmonie verankeren.

Dit is voor ieder van jullie de mogelijkheid om in je eigen kracht te gaan staan. Jullie worden aangeroepen een andere realiteit te verankeren. Jullie worden uitgenodigd een werkelijkheid te verankeren waarin harmonie en welbevinden de boventoon voeren. We zullen blijven doorgaan iedereen aan te moedigen zich te realiseren dat jullie persoonlijk de visie, de emotionele trilling van een werkelijkheid die al het leven draagt, kunnen vasthouden.  Het is dit besef, dit weten, in ieder ontwaakt individu, dat waarlijk een wereld oproept waarin vrede heerst in het hart en de geest van het collectief.

Deze bewuste actie vindt keer op keer plaats in jullie leven en in al jullie activiteiten. Jullie vormen de stabiele factor wanneer jullie de duurzame visie vasthouden en de heelwording van de hartfrequentie in jullie ervaringen meenemen. We realiseren ons dat hetgeen wij jullie vragen tot uitdrukking te brengen, als een onmogelijkheid kan worden gevoeld, door alles dat zich in het wereldgebeuren aftekent.

Hier wordt jullie meesterschap geactiveerd. Hier eisen jullie je verhevenheid als multidimensionaal wezen op. Jullie zijn niet zonder kracht. Jullie zijn waarlijk bovenmatig krachtig. Stap in die realisatie, sta jezelf toe je dat even voor te stellen, zelfs even net te doen alsof je beschikt over bovennatuurlijke krachten die je in staat stellen het collectief de mogelijkheid te bieden tot heling. Stel je voor dat je superkrachten bezit waarmee je elke gebeurtenis die zich in jullie werkelijkheid voordoet, kunt transformeren. Deze bovennatuurlijke krachten worden altijd ingezet voor het allerhoogste goed van allen.

Iedere keer dat je disharmonie of disfunctionaliteit waarneemt, biedt dan onmiddellijk een nieuw en ander scenario aan in het kwantumveld waarin alle mogelijkheden liggen ingebed. Stel je eens voor dat jullie allemaal een multidimensionale regisseur bent van de productie die op het scherm van de realiteit wordt geprojecteerd. Stel jullie eens voor dat je in staat wordt gesteld het draaiboek te veranderen. Stel je eens voor dat je de uitkomst van iedere gebeurtenis kunt herschrijven, zowel van je persoonlijke leven als die van het collectief.

Op welke manier zou je de nieuwsuitzending vorm willen geven als alles mogelijk zou zijn? Sta jezelf toe je uit te strekken tot diep in de rijken van licht en waarheid waarin de gehele uitzending nieuws zou bevatten over buitengewone uitvindingen die oplossingen aanreiken voor het welzijn van het milieu, of de aankondiging van een fenomenale uitvinding voor de heelwording van je eigen fysieke vorm. Sta jezelf toe het gevoel en zelfs de opwinding tot uitdrukking te brengen over het buitengewone nieuws dat vrede plaatsgrijpt op jullie planeet.

Manifesteer dat die nieuwsuitzending jou uitnodigt en je de mogelijkheid biedt je te richten op een totaal verschillende uitkomst. Stel je voor dat je in staat bent de situatie of gebeurtenis waarover wordt gesproken te laten verschuiven. Wees je heldere, gerichte bewustzijn, zie en voel een andere oplossing, roep die visie, die intentie en die helende en transformerende energie op. Dit is jouw mogelijkheid je bewuste vaardigheden en alchemistisch meesterschap in te zetten en zodoende mee te helpen bij het creëren van een nieuwe realiteit.

Speel eens met de mogelijkheid dat je een meer harmonieuze, liefdevollere en meer bewuste ervaring kunt oproepen. Stel je eens je werksituatie voor, sta jezelf toe hoe je zou willen dat die zich aan je zou openbaren, voel het, sta jezelf de trilling toe om wat je wenst te bezitten. Stel je jouw relatie voor met je familieleden, je geliefden, zie en voel in die speelse imaginaire realiteit dat ze op hun beurt ook op een liefdevolle, bewuste en ondersteunende wijze naar jou toe reageren. Zie hoe jij zelf nog liefdevoller en bewuster reageert op al die mensen in jouw leven.

Wanneer er in je leven sprake is geweest van een situatie van disfunctioneren, stel je dan voor hoe je langs de tijdlijn terugreist en die ervaring op een andere manier invulling geeft. Wanneer je zoiets doet, wees er dan zeker van dat je dat doet voor het allerhoogste goed van allen die erbij betrokken waren. Je kunt daarbij geluid gebruiken terwijl je die ervaring verschuift, transformeert en opnieuw invult.

Er vindt op dit moment een enorme verschuiving plaats in de harten en geesten van alle mensen.

Sommigen bieden weerstand, anderen raken erdoor in verwarring en weer anderen vieren juist deze bewustzijnsverschuiving.

Ieder individu ontwaakt nu tot zijn of haar eigen verbinding met het collectieve bewustzijn.

Dit is waar alles begint, hier, in dit energieveld, in het kwantumveld van alle mogelijkheden. Jouw persoonlijke kracht ligt in het vasthouden van die visie, die vibratie en die frequentie totdat het zich in fysieke vorm aan je voordoet. Jij roept door middel van je gedachten, woorden, geloof en emoties datgene op wat je te bieden hebt. Als het vanuit je huidige situatie voelt als een onmogelijkheid, nodigen wij jou uit net te doen alsof en je superkrachten op te eisen voor het transformeren van elke denkbare situatie.

Er vindt op dit moment een enorme verschuiving plaats in de harten en geesten van alle mensen. Sommigen bieden weerstand, anderen raken erdoor in verwarring en weer anderen vieren juist deze bewustzijnsverschuiving. Ieder individu ontwaakt nu tot zijn of haar eigen verbinding met het collectieve bewustzijn. Elk individu begint te komen tot het inzicht en bewustzijn dat alles één is. Telkens wanneer jij een bepaalde houding verandert, iedere keer dat jij een overtuiging overboord zet of een langgekoesterd (voor-)oordeel laat varen, wordt dat direct gevoeld in de collectieve matrix.

Wanneer jij het bewustzijn van compassie, liefde en waardering in de frequentie van je hart weet vast te houden en zulks visualiseert, voeg jij dit toe aan het collectieve bewustzijn. Jij drukt jouw eigen stempel op het kwantumveld met jouw persoonlijke vibratie van compassie, liefde en waardering. Jij, als multidimensionaal sterrenwezen, eist jouw bovennatuurlijke kracht op. Jij eist je persoonlijke verbinding met de Goddelijke Bron op als een waarlijk anker van transformerende energie.

Als collectief roepen jullie op die manier een nieuwe realiteit op. Jullie energiefrequentie en visualiserende vibratie zorgen voor een verbinding met gelijkgestemden. Wanneer deze visies van onderhoudende levensenergie zich verzamelen in het oneindige scheppingsveld, nemen ze vorm aan, ze worden manifest.

Iedere keer dat jullie een visie uitzenden, een wens die voortkomt uit de schatkamer van het bewustzijn van jullie hart, reikt die verder en verder en vloeit tenslotte samen met de vibraties en frequenties van soortgelijke voortvarendheden. Dit vormt de kracht van verandering. Dit vormt een energieveld dat oproept tot de verankering van een nieuw patroon, een nieuw paradigma.

Wij eren en loven jullie om wie je bent als bewuste goddelijke multidimensionale sterrenwezens. Jullie maken inderdaad en waarlijk het verschil in de levens van anderen telkens wanneer jullie je zegeningen van liefde en compassie uitstralen. Telkens wanneer jullie energieën van vergeving uitzenden, tillen jullie het collectieve bewustzijn een stukje omhoog.  Elke keer dat jullie een andere en meer ondersteunende uitkomst visualiseren, roepen jullie die ook letterlijk tot leven.

Raak niet ontmoedigd: houdt die visies vast en doe net alsof ze echt zijn. Sta jullie zesde zintuig van het weten  toe om op te staan. Sta jezelf toe om in je eigen bovennatuurlijke kracht te stappen en mee te helpen aan de creatie van een betere wereld.

Peggy Black

Vraag om steun en assistentie van de rijken van het Licht en de Liefde. Nodig deze Goddelijke aanwezigheid uit; nodig de Goddelijke geest uit in al zijn schittering om samen te werken bij de transformatie en heling van alles dat aan je verschijnt.

Weet dat jullie weergaloos geliefd zijn.

Het ‘Team’

Wil je met regelmaat berichten ontvangen van ‘Het Team’, geef je dan op de website van Peggy op als ontvanger van de nieuwsbrief. Je zult zien dat de berichten je een ‘uplift’ zullen brengen.. HIERx

©2010 Peggy Black All Right Reserved. You may  share this message and distribute as long as nothing is changed, credit the author and include this copyright notice and web address.  www.morningmessages.co

40 gedachten over “Een boodschap van het ‘Team’

  1. Prachtig stuk? Peggy black? is voor mij geen prachtig of lekker stuk.
   Boswachter in the woods? looking for his roots?

   He is in the woods; Canadees voor hij is de draad kwijt en lijdt. In de Canadese bossen zijn vele mensen die nog lijden
   Vele veteranen wonen daar ondergronds en kunnen veel aangelegenheden niet kwijten
   Mannen die in de vietnamoorlog gezinnen moesten uitmoorden en daarna totaal ontspoorden.
   Sorry off toppik? ik word steeds dover, voor velen is de oorlog nog niet over.

   http://www.youtube.com/watch?v=YpuiEqMeYtU&feature=related

 1. Hmmm! Mevr,Marco Messing komt ook kijken met haar spirituele dressing.
  Je weet wel die Marco,boeken wurm die Bassie zonder Adriaan
  Die zweefReu die maar blijft gaan.
  Die spirituele dapen beseffen nooit dat Armoe veel rotzooi in de glazen gooit.
  Soms vraag ik mij af horen zij bij’t spirituele Nazi-Complot van een geïlumineerde God.
  Ik zal haar een wens geven die haar Engelen doet beven Wanneer mogen wij eens leven.
  Wat als dit is mijn 6e zintuig Dat ze iedereen bezig willen houden met zweeftuig.
  Maar ondertussen zitten ze allemaal Hare-Maaienschijt te kussen.
  Wat een Volk, wat een volk,in deze Gore Monetaire draaikolk.
  Wanneer houdt dit op dit domba geklop ze klappen in hun handjes die OranjeTop.
  Is het niet eigenlijk geen vals en verkapt Nazigesabbel dit soort OranjePsycho Babbel?
  http://www.youtube.com/watch?v=sa9qmHfBN0M

  1. ’t-Valt niet op Peggy Black Zwarte Magie? Kletsend uit haar nek?
   Noem je dat gekras tekeningen Sjonge tjonge wat een verrekeningen.
   Zeker zo’n Amerikaanse huisvrouw Neem uw eigen soort in de maling wat een rotzooi uit die mouw.
   Dit soort berichten is voor het Dombo volk als Oprah Winfriet zonder Tolk.
   Wie denken jullie dat we hier in Holland zijn Toch niet net zulke leipen als dat Yankees venijn.
   Ga toch Balonnen blazen met die Amerikaanse dwazen.
   http://www.youtube.com/watch?v=t4XxVReeYJM&feature=fvst

  2. @ buddhy ik kan me niet aan de indruk onttrekken dat je het niet zo hebt met trix. Maar moeten wij bij elk kommentaar van jou je afkeer in geuren en kleuren meebeleven? Het wordt een beetje eentonig,temeer daar ook je teksten vaak in nogal gekunstelde rijmvorm zijn. Vandaar ook dat we dat rijmen alleen met sinterklaas doen, een keer per jaar dus.
   Verder blinken je kommentaren uit door schoppen en slaan tegen alles en nog wat. Nee dan je tekeningen die vind ik wel weer de moeite waard, ik zou zeggen stop met rijmen en ga verder met tekenen. Heb je wat te melden op het forum zeg dat dan gewoon in het nederlands en alsjeblieft niet meer in rijmvorm. Volgens mij heb je wel degelijk af en toe wat zinnigs te melden, alleen sneeuwt je boodschap onder door de gekunstelde rijmen, en dat kan jouw bedoeling toch ook niet wezen.

  3. da’s een vraag met een vraag beantwoorden.Heb ik gezegd dat jij dat niet mag? Kom op Marcel……!

  4. Ja Marcel want Budhy mag niet slaan en schoppen en budhy moet nou maar eens stoppen met rijmen en budhy moet maar gaan tekenen(na rijp beraad van de rode neuzen federatie in de chatbox) BAH!

  5. @lianne even voor de duidelijkheid nergens zeg ik dat budhy iets moet. Ik geef mijn mening over zijn schrijfsels en tekeningen. Ik kraak ze niet af en geef een advies .Ik denk dat budhy wel zo volwassen is om zelf uit te maken wat ie daar mee doet .Daar heeft ie jou dan weer niet bij nodig lijkt mij. Als jij dan denkt dat alles wat ik schrijf in overleg is met ….., maak je jezelf aardig belachelijk(imo). Ik ben marcelw en hoef niets van mijn teksten te laten keuren door derden. Jij wel? Maar goed ik hoop dat je inziet dat je reactie prematuur is en ver verwijdert van welk realiteits besef dan ook.
   groet marcel

  6. jezelf? jullie? disharmonie het kwantumveld? vrede? manifesteer harmonieus liefdemaal1000 blèèèèh transformatie? geesten? en harten compassie bovennatuurlijke? kracht emotionele trilling boventoon HET COLLECTIEF? SuperKrachten? multidimensionale regisseur transformerende energie imaginaire? realiteit disfunctioneren visualiserende vibratie

   dit soort mumbo jumbo management nwo new age taal is wat de communisten in Brussel ons willen aanleren om niet onder ogen te hoeven zien wat er werkelijk gaande is

   Peggy Black, de zwarte anneke tanneke toverheks? Inderdaad de donkere assistente van de witte vette soap opa oprah winny friet met teveel mayo. Inderdaad voor de zichzelf kapot verveelde huisvrouwtjes en mannetjes die nog veel te veel geld en lege belegen teevee tijd over hebben om zich direct te kunnen bekommeren om de keiharde aarts armoede om de hoek in hun eigen straat.

   The English Beat – Mirror in the Bathroom
   http://www.youtube.com/watch?v=UTNpaaPHENE

  7. Ik geloof dat jullie allebei gelijk hebben.. Grappig. Het lijkt wel een tekening van Esscher. Elke keer een ander perspectief, van waaruit het ook (weer) klopt.. Hartegroet!
   Kijk..

  8. Aah nou zie ik Het, Marcel geeft hier de Pret
   Mooi Marcel Als ik wil rijmen doe ik dat om niemand aan me te laten lijmen.
   Iets wat jij misschien niet begrijpen wil of kan maar je hebt het maar te accepteren dan.
   Respecteren hoef jij mij niet dat is van mij al een oud lied.
   Ik heb/neem het recht om iedereen aan te vallen of tegen te schoppen dat hoeft niemand te bevallen.
   Ik doe wat ik doe of wil niet om op te fokken maar soms om een reactie uit te lokken.
   Elke eventuele boodschap in mijn woorden zijn allen betrekkelijk of vergankelijk als accoorden.
   Ook maak ik zelf uit wanneer ik ga tekenen daar heb ik jouw niet voor nodig om mij dat aan te rekenen.
   Bevalt’t je het niet lees mijn berichten dan ook niet en zeef ze door je hersens-vergiet.
   😉 Capisch? Of heb jij geen goeie Hashisch.
   http://www.youtube.com/watch?v=NoTSihxmnpo&p=A36823FF06FF45A6&playnext=1&index=23

  9. @ budhy ik heb me in jou vergist ,toch minder inhoud dan ik dacht. Maar lal vooral verder clean of onder invloed van welke geestverruimende stoffen dan ook.

   Disclamer: alle door marcel w geschreven teksten op dit forum zijn slechts meningen van de persoon marcel en dienen niet de site of het forum aangerekend te worden. Mochten er personen zich geraakt voelen door de genoemde teksten kunnen ze dit kenbaar maken aan ondergenoemde persoon. De teksten zijn niet middels copyright beschermt en mogen ten alle tijden op alle mediavormen herhaald dan wel gedupliceerd worden.

   groet marcel w

  10. Jongens, laat elkaar toch een beetje in de waarde. We zitten allemaal in hetzelfde schuitje op deze planeet. Neem van elkaar mee wat voor jouw gevoel positief iets toevoegd. We kennen elkaar niet eens, waardoor je elkaar ook niet loepzuiver kunt interpreteren, en misverstanden kunnen ontstaan. Misschien iets om rekening mee te houden. Meer dan de helft van de communicatie bestaat uit het non-verbale. Liefs geurkaasje!

  1. @lianne blijf je piepen? Of heb je last van projektie? Moet ik alles eerst maar even aan jouw voorleggen voor ik het hier post? Kan hoor geef me je mailadres maar even. Overigens zie ik niet zo duidelijk voor me waarover ik mijn hand in eigen boezem moet steken maar dat kan jij me beslist wel vertellen. Ook vind ik dat geen enkele moeite hoor. Wel vreemd dat je zo gepikeerd raakt over een commentaar van mij op iemand anders, zullen we eerst even budhy’s antwoord op mijn posting afwachten alvorens verder de degens te kruizen? Wellicht moet ie er alleen om lachen,en is de door jouw aangegane strijd geheel en al onnodig(vandaar het gebruik van het woordje prematuur).

  2. Ik geloof dat jullie allebei gelijk hebben.. Grappig. Het lijkt wel een tekening van Esscher. Elke keer een ander perspectief, van waaruit het ook (weer) klopt.. Hartegroet!
   Kijk..

  3. @Guido
   Het heeft niets te maken met gelijk hebben Guido.
   Het heeft te maken met iemand in zijn waarde laten.
   Op deze manier kunnen we alles wel onder het mom van de lieve vrede en ieder zijn waarheid schuiven.

  4. @lianne Lees het hele verhaaltje tussen ons nog maar eens door en kijk dan hoe weinig je mij in mijn waarde laat terwijl ik netjes op budhy heb gereageerd vanuit mijzelf (duidelijk aangegeven ook). Jij begint een verweer tegen vermeende aanvallen van mij naar budhy. Daarmee doe je hem onrecht, immers hij lijkt zo niet in staat voor zichzelf te spreken. Waarom moet jij dat anders doen? Ook ontneem je mij de ruimte om mijn mening te geven op de stijl die budhy gebruikt(ik vermoed een verschijdenheid aan stijlen binnen de persoon budhy). Ik komplimenteer hem met zijn kunst, en vertel slechts dat de manier van schrijven afleid van de boodschap. Zo te merken lijkt hij zich niet aangevallen te hebben gevoeld (immers nog geen reactie vernomen ). Lijkt me dus dat je voor je beurt hebt gesproken.

  5. @Marcel
   Ik heb helemaal niet de intentie om Budhy hier in te betrekken, het is iets tussen jou en mij.Misschien moet hij er om lachen misschien ook niet,dat doet er eigenlijk helemaal niet toe.

  6. Ik bemoei me er even niet meer mee..
   Oh, sorry..
   Nu ik toch bezig ben.. Wat ik waarneem uit het oorspronkelijke commentaar van Marcel is dat hij in dit geciteerde stukje in de algemene zin spreekt, en er geen ‘vind ik’ of ‘volgens mij’ bijv. bijzet…

   “Het wordt een beetje eentonig,temeer daar ook je teksten vaak in nogal gekunstelde rijmvorm zijn. Vandaar ook dat we dat rijmen alleen met sinterklaas doen, een keer per jaar dus. Verder blinken je kommentaren uit door schoppen en slaan tegen alles en nog wat.”

   Het lijkt idd dan alsof je over een algemene waarheid spreekt, ipv je eigen observatie en kriegeligheden. Altijd gevaarlijk, een uitspraak als: “Het is lekker weer”.. “Wat een heerlijke slagroomsoes”.. “Wat zit jij te klojoën” enz.

  7. @lianne Het gaat wel degelijk over onze budhy en ontkennen heeft geen zin. Mocht je volharden in je standpunt dat het alleen tussen ons gaat, wil ik je er even op wijzen dat je niet inhoudelijk op mij in gaat maar slecht vermeld dat het tussen ons gaat. In welk geval ik mij terug trek uit deze discussie en het hele geval dus voor jou staat (immers bij het ontbreken van mij, kan het niet tussen ons gaan). Dus even samenvatten, als jij een probleem hebt met mijn postings moet je van jezelf je mond houden daarover. Anders laat je mij, in jouw ogen, niet in mijn waarde.

   Het heeft te maken met iemand in zijn waarde laten.
   Op deze manier kunnen we alles wel onder het mom van de lieve vrede en ieder zijn waarheid schuiven.

   Dus als het niet over budhy gaat ben ik benieuwd naar jouw redenatie achter de reacties op mij.

  8. @guido wellicht heb ik daar een steekje laten vallen . Het is echter niet zo dat ik de absolute waarheid in pacht heb ,of denk te hebben. Ook was het geenszins mijn bedoeling wie dan ook af te zeiken ,maar schijnbaar werd dit toch als zodanig opgevat. Jammer ik zal voortaan nog duidelijker zijn, opdat dergelijke misverstanden in het vervolg achterwege blijven.

  9. @ Lianne-Thnx & @ de rest voordat ze mij banne.
   Mocht ik iets hebben gemist of een soort naast de pot hebben gepist.
   Dan mijn verontschuldigingen want dit soort forums hebben niet mijn huldigingen.
   Vanuit een bovenwanende illuminatie heeft men een rotzooi gemaakt van dit soort communicatie.
   Het is zeker niet alleen hier maar dit geklier is praktisch regulier.
   Trouwens ik hou er wel van als ze mij aanvallen dan heb ik wat tegenstand, ik zal niet zo gauw omvallen.
   Mocht ik vallen dan sta ik weer op om verder te gaan lallen.
   http://www.youtube.com/watch?v=JuMlHdxiIZ8

 2. Peggy Black haar Team verteld verdacht veel dingen die ik van binnenuit ook zo voel, dit merk ik wel vaker in dit soort boodschappen. Ik heb dan vaak het idee dat het gewoon uit hunzelf komt maar dat ze ‘denken’ dat het van buitenaf komt.

  Ach, of het nu van binnen of van buiten komt maakt ook niet zoveel uit, de boodschap is goed.
  De bron is feitelijk toch hetzelfde.

  1. Heel mooi gezegd Martijn, vind ik. Het is precies op deze wijze waarop wij beslissen om een ‘channeling’ wel of niet te plaatsen.
   Als je het boek van Thea Terlouw leest, over ‘Een cirkel doorbroken’, zul je versteld staan over de ‘andere aspecten’ van onze ziel, die in andere dimensies en andere univera verblijft.. Wat maakt het uit wie het vertelt.. Kijk naar de inhoud, daar waar ook een vorm met je kan resoneren..!

  2. Zo zie ik het ook. Natuurlijk ook bij jezelf blijven he! Je eigen intuitie en gevoel. Jezelf niet verliezen in wat een mediums zeggen! Wij zijn immers zelf ook goddelijk, net als een medium.

 3. Namaste,

  Ja hoor, er vindt op dit moment een enorme verschuiving plaats in de harten van de mensen. Waar heb ik dat eerder glezen jaren geleden? Pffff, allemaal hetzelfde en de wereld wordt er echt niet beter op. Zoveel mensen heb ik horen zeggen dat er meer en meer mensen bewust worden. En dat er een nieuwe tijd aan komt. Blaaah. Maanden, jaren, gaan voorbij en ik merk nog niet veel verandering. Behalve bij mezelf dan. Hihi.

  Maar inderdaat is het wel eerst gelukking worden door stil te staan dat het hele leven onze oorzaak is. Dat we het allemaal zelf doen. Dus los laten en het geluk in jezelf kunnen vinden. Maar hoe simpel als dat is hoe ononstopbaar onze maatschaapij maar door dendert.

  Waarin het niet echt realistisch is om te zeggen dat er een verschuiving in de harten van mensen plaats vindt.

  Men heeft het toch ook over de grote verschuiving 2012? Nou ik pis in mijn broek van het lachen als er niets gebeurd. Het wordt de lachdood voor mij. Dan is er toch nog iemand dood gegaan tijdens de grote lang verwachte verschuiving.

  Tjeemig te peemig man! Ga mediteren en bevrijd je eigen geest.

  Ohm shanti.

  1. Als jij al een verandering bij jezelf hebt geconstateerd en ik ook, net als nog een aantal die hier trouw deze site bezoeken, verandert er dan niet iets over het algemeen?

   Het is net als een buffer, één teveel en de wereld verandert in een oogwenk, dat is geen geloof, dat is de werkelijkheid.

   Ik hou hier geen jaartal voor je neus om je lekker te maken.
   Tijd bestaat niet, de verandering gaat met horten en stoten.
   We moeten niet te veel met het doel bezig zijn maar met de weg ernaartoe. Nu verandert alles. Nu gebeurt het.

 4. Zoek je God? Ga naar binnen.
  Zoek je liefde? Ga naar binnen.
  Zoek je een antwoord? Ga naar binnen.
  Zoek je waarheid? Ga naar binnen.
  Zoek je jezelf? Ga naar binnen.
  Wij zijn allen een afsplitsing van het eeuwig Goddelijke.
  Hij leeft binnen in ons Hart.
  Het hart wéét !

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.