Advertentie

De grootste shift ooit op Aarde; Sta in de missie..!


Leda de Zwaan is wat je noemt een duizendpoot. Ze is schrijfster/journalist, spreker, zangeres en healer. Ze heeft zich daarbij gespecialiseerd in behandelingen rondom ADD/HSP, zielsverbindingen, energetisch reinigen, zelfbeschikking, kosmische verbindingen, 5D-reiniging op ieder niveau. Daarbij doet ze ook trauma-helingen en aan missie-coaching, karma-reiniging, regressietherapie en persoonlijke afgestemde meditatie. Zij biedt counseling en advies aan instituties en ondernemingen en doet onderzoek binnen vele gebieden gelinkt aan Global Awareness, Universele Mensenrechten, energie-management, duurzaamheid, wetenschap, communicatie, verbinden, gezondheidsbewustzijn en nieuwe manieren van denken. Je kunt zeggen dat ze ondernemer is, in de begeleiding naar een nieuwe wereldwijde shift.

Leda de Zwaan: het zonnetje in haar leven stopt niet met schijnen..

In haar artikelen en films richt ze zich op het gebied van ontwaken, activeren en bewustzijnsverbreding. Daarmee wil ze licht werpen op onbetreden paden en mensen helpen zich te verbinden met hun Zelf, hun essentie. Én met ieder onderdeel daarvan; met je innerlijke stem, je unieke essentie van Zelf-beschikking, wijsheid, kennis en zelfliefde om een nieuwe aarde te scheppen, middenin de shift. Zij noemt haar missie ‘ New Energy’. Zij werd geboren als hooggevoelig (HSP) en paranormaal begaafd kind en had het vaak erg moeilijk ermee om te gaan; eenzaamheid was vaak haar deel.

Ze groeide op in een groot gezin met vijf kinderen en haar ouders leerden haar al de kneepjes van het vak wat ze nu beoefend, want deze mensen hadden een druklopende praktijk, als spiritueel therapeut en zijn de auteurs van meer dan twintig boeken op het gebied van spiritualiteit en psychologie. Al jong zag ze armoede in derde wereld landen, en dit maakte een enorme indruk op haar.

Samen met haar vader, maar ook alleen, bezocht ze tempels en heilige plaatsen, bedevaartsoorden, kerken en magische plekken. Zoals Stonehenge, de piramiden, Ayer’s rock in Australië en ook Lourdes, Rome en Boeddhistische tempels. Er was bij haar duidelijk een grote honger over waar wij vandaan komen, de geschiedenis van oude culturen en hoe ons zesde zintuig werkt.

Als televisieproducer bij MTV Networks, verdiende ze haar loon, en kon ze de passie voor muziek samen laten smelten met televisie, doordat ze twee dagelijkse liveshows, produceerde. Zo ontmoette ze vele sterren uit binnen- en buitenland. Later werd ze op 23-jarige leeftijd werkzaam bij RTL Nederland, bij correspondent Nina Jurna in Paramaribo, Suriname. Ze vertrok alleen en dit veranderde haar leven. Ze wist haar draai te vinden en kwam -naast haar werk- weer in contact met haar spiritualiteit die ze in haar jeugd zo hoog had zitten. Vooral doordat Surinamers enorm veel wijsheid bezitten over het leven, de natuur, de geesten, en de voorvaderen.

Ze zag hoe medicijnmannen te werk gingen en mensen genazen van ernstige ziektes door middel van het drinken van kruidenmengsels. Hoe je je dromen kan verklaren, hoe je je voorvaderen kan aanroepen, hoe je je tot de geesteswereld wendt voor advies. Maar vooral hoe je geen pillen meer tegen ziektes neemt, zoals in het Westen, maar door middel van het gebruik van je intuïtie jezelf leert te genezen. Daarna reisde Leda vier jaar lang op en neer tussen Nederland en Suriname. In Nederland werd ze personeelsconsulente op het mediapark in Hilversum, voor diverse grote televisiezenders.

Tijdens een verblijf in Suriname, gebeurde wat niemand verwachtte: een zwaar en slopend ziekteproces openbaarde zich. Artsen wisten dat het ernstig was, maar konden geen heldere diagnose stellen. Dagelijks hevige koortsen, deden haar tien kilo afvallen. Het leek alsof ze in die tijd alles kon aanvoelen van iedereen en zelfs licht en geluid werd onverdraagbaar. Ze werd op non-actief gezet en liep alle ziekenhuizen en artsen af, maar er was niets te vinden. De testten gaven aan dat ze kerngezond zou moeten zijn. Terug in Nederland werd ze bijna een jaar bedlegerig en kreeg te horen dat ze waarschijnlijk snel zou sterven, als er niet iets drastisch zou veranderen. Ze was helemaal opgebrand.

Toen was daar de ommekeer..
Zich wendend tot haar spirituele roots, begon ze met mediteren en haar intuïtie te onderzoeken. Ze kwam tot het besef dat ze geheel tegen haar intuitie, op de verkeerde plek was gaan wonen en verkeerde mensen in haar leven had toegelaten, verkeerde voeding at en over al haar grenzen was gegaan. Toen brak een tijd aan, waarin ze in een achtbaan aan emoties terecht kwam. Ze moest in haar verleden gaan graven, om alle blokkades, verkeerde energieen te corrigeren. Ze kwam tot het besef, dat ze zélf haar energie en lichaam weer nieuw leven in kon blazen; zichzelf kon regenereren. Haar reis ging zelfs terug naar vorige levens.

Ze reisde door alle tijden heen en besefte dat tijd eigenlijk niet bestaat. Het was een intense periode en vaak een ware hel. Alles ging langs haar heen met geen enkel zicht op vooruitgang. En er was élke dag een innerlijke stem: ‘Wees blij dat dit alles gebeurt, nu je 25 jaar bent; nu kom je erachter dat alles anders moet. Hierna zul je ontzettend veel mensen inspireren en gaan helpen. Jij zult met een grote glimlach op je gezicht oud worden’. Altijd zei iets in me zei dat alles meer dan goed ging komen, en inmiddels is heel duidelijk, wat mijn missie is.

Ze was vergeten hoe sterk haar lijntje met het universum was en hoe ze als kind communiceerde met haar echte ‘ ik’ en nu vergeten was naar haar innerlijke stem te luisteren. Opnieuw hierop afstemmend deed ze alles om beter te worden. De boodschappen van artsen, vrienden of familie wierp ze van zich af en deed alleen wat haar innerlijke stem zei. Ze voelde zich ook nooit meer alleen, vanaf toen. Mensen verdwenen uit haar leven; ze beëindigde haar relatie en alle realaties die niet meer goed voelden.

In plaats daarvan verschenen direct heel bijzondere mensen. Ze realiseerde zich dat ze haar hele leven voor anderen leefde, en dat deze liefde niet fundmenteel werd beantwoord. En dat de enige die van je essentie kan houden, jij dat zélf bent. Maar leren houden van jezelf, is een lang proces. Leda besloot niet meer naar artsen te luisteren en vertrouwde alleen op haar eigen wijsheid. Haar positiviteit en grote dosis humor, keerden het slopende proces van de onbekende ziekte. Ze begon weer met passie te zingen, te schrijven en dansen.

Ze startte met opleidingen rondom sjamanisme, wicca, intuïtieve ontwikkeling, voice-dialoge, hoogsensitiviteit (HSP), ADD, voedingsleer, acupressuur, voetreflexologie, regressietherapie en coaching. Tegelijkertijd ontwikkelde ze haar paranormale gaven, vooral om andere mensen hiermee te helpen. Ook met het leggen van tarotkaarten, het starten van familie-opstellingen, met het werken met de pendel, wichelroede lopen, met ‘houseclearing’ en het in contact treden met spirituele gidsen en engelen. Jaren daarvoor was Leda al bezig met voeding en gezondheid en het opstellen  van detoxprogramma’s om mensen helpen beter te worden.

Ook je aura en geest te reinigen en deze te balanceren werd een essentieel onderdeel van haar werk; door middel van meditaties en het hanteren van haar gaven, leerde ze o.a. aura’s en huizen te reinigen. Ze begreep dat je als gelijkwaardige ziel de ‘andere’ mens benadert, omdat er een groot verschil is tussen adviseren, vanuit de ‘hoogte’ of vanuit gelijke basis, van mens tot mens. Vooral hoogsensitieve mensen (ook kinderen) werden haar cliënten.

Ze besefte dat iedereen van oorsprong deze innerlijke kracht heeft, dat ‘zesde zintuig’, alleen verleren we dit, door de opvoeding, de maatschappij en het haastige westerse bestaan. Door training kun je dit zintuig echter weer activeren en goed leren gebruiken. Alles is energie, en heeft een wisselwerking op jou.

Leda de Zwaan wil mensen helpen hun kennis en inzichten te verbreden, hen aanraken met een gevoel van ‘ verlichting’, waardoor ze met een nieuwe kijk naar de wereld én zichzelf gaan kijken. Dat mensen zichzelf gaan ontwikkelen tot hun puurste vorm, en hun eigen kracht vinden door te laten zien hoe zijzelf deze kracht vond. Het zijn geen ‘ geiten-wollen-sokken-verhalen’ meer, da’s al lang verleden tijd.

Er zijn vele momenten geweest dat mensen die je vertrouwt, je eigenlijk laten barstten. Dat je daarbij het gevoel hebt, dat niemand in je gelooft. Door te blijven geloven in jezelf en je intuitie, is er iets waar je je altijd aan kunt vasthouden. Leda haar journalistieke kracht is, met haar eigen warme en open persoonlijkheid mensen op hun gemak te stellen, waardoor ze ontluikende verhalen durven te delen.

Leda wist door het gebruik van haar innerlijke kracht zich Zelf te genezen, maar ook om met deze wijsheden anderen te helpen: het is haar passie die haar missie werd. Lees haar relatief korte oproep hieronder en besef dat ook JIJ een onderdeel bent van het collectief, dat langzaam MAAR ZEKER, mens voor mens, aan het ontwaken is. Laat je niet meer knechten en creëer aldus samen met je broeders en zusters om je heen, de nieuwe wereld, die zich niet meer láát verdoezelen, die zichtbaar en voelbaar is voor velen, die zicht erop afstemmen..!

* * *

X

 

De grootste shift ooit op de planeet is NU:

‘Sta in de missie’

2020 © Leda de Zwaan (enlighteningmedia.com) | deze versie WantToKnow.nl/be

x

Leda de Zwaan

Een missie leven – nu is de tijd.. Ik geloof dat iedereen een MISSIE heeft. Wanneer je deze missie voelt, in iedere cel van je lichaam, in je DNA, met hart en ziel, dan kan niets je tegenhouden! Het voelt niet als ‘werk’. Een missie stopt nooit, hij is dag en nacht bij je en geeft je energie en bescherming. Een missie kost je geen energie. Hiervoor moet je wakker worden uit een lange slaap; we hebben als mensheid zo’n 16.000 jaar geslapen. Word wakker!

Dit is het tijdperk waarin iedereen moet kunnen zien en horen: Het echte werk. Maak je vrienden, je omgeving hiervan bewust. We zitten allemaal in hetzelfde schuitje met zijn allen. Voel en sta in zelfliefde. Wees liefde en wees een onderdeel van de verandering. We zijn hier allemaal voor de shift, zelfs als je vandaag nog niet weet waarom je hier bent.

Onze oorsprong: vrije zielen
We zijn ontstaan als vrije zielen in een vrije kosmos; een vrij menselijk ras, met de kracht vanuit onsZelf, en allemaal verbonden door dezelfde liefde en vanuit dezelfde bron. We hebben onszelf echter gevangen gezet door angst, geld, contracten, systemen en door leiders of door boeken die ons vertellen wat en wie wij zijn, en hoe we zouden moeten leven. Dit hoort bij het oude systeem, met oude maskers, oude leiders, oude verhalen en oude regels.

Alleen wij kunnen onszelf eraan herinneren dat we allemaal Goden waren. Allemaal..! Voel je hoe deze woorden je raken? En wat ze in je activeren. Word wakker, je bent hier met ons allemaal, om Gaia – de Aarde – de mensheid de shift te laten maken naar wie we oorspronkelijk waren. Je hoeft het je niet te herinneren, je voelt het in het NU. We zijn gemaakt onszelf te leiden en zijn geboren om naar ons eigen hart te luisteren. We zijn gemaakt om in vrede, eenheid en harmonie te leven, en in Liefde voor iedereen. En vooral: om de waarheid over onze oorsprong te herinneren en te delen, de waarheid omtrent ons DNA en omtrent Heling en Wijsheid van de Bron. We leefden niet in angst, en we luisterden niet naar enige andere stem dan die vanuit onsZelf.

Wij waren allemaal Een. We zijn een blijven allemaal één..!
Weet dat iedereen met elkaar verbonden is. Er is geen scheiding. Dit is slechts een holle creatie, die is gecreëerd om ons te doen vergeten wie en wat we zijn. Je broers en zussen zijn overal om je heen. Zij zijn ook lang geleden vergeten wie zij zijn. Zie hen omgeven door licht, herinner hen in liefde aan wie zij oorspronkelijk zijn. Jij=Ik. Wij kunnen niet tegen elkaar liegen, of welk wezen dan ook op onze planeet Gaia mishandelen of ziek maken zonder te weten dat dit niet de hoogste vorm is van jezelf behandelen.

Wij zijn allemaal Heilig. We zijn allemaal Meesters. We zullen onszelf en Elkaar thuis brengen onder onze leiding. We zijn een lange tijd misleid, gevangen en ver verwijderd van onze ziel. Zet een verandering in gang; sta op, geloof in jezelf en in de mensheid als geheel! 99% van de mensheid verlangt liefde en vrede. Weet je hiervan verzekerd! Iedereen leefde in angst en desinformatie.

In Lak’Ech zoals Maya’s het uitdrukken: ‘Jij bent een ándere Ik’..!

Kies er NU voor om te stoppen in massa-angst te leven. Je bent helder, krachtig, en in verbinding met je eigen bron. NU. We zijn allen verbonden door ons hart, en we willen allen een SHIFT. Dit is een wake up call die uitreikt naar jouw licht, jouw potentieel. JA, voel dit NU bewegen in je lichaam. Het begint allemaal met JOU.

Vraag je gidsen: ‘Laat me mijn missie zien. Ik wil volledige beschikking hebben over de missie waarvoor ik geboren ben.’
Vraag hierom, geef jezelf toestemming. Vertel je hogere zelf:

‘Ik wil geen volgzaam schaap (of slaaf) meer zijn, maar mijn in mijn unieke eigen kracht staan. Ik zal politici, de media, reclame en negatieve mensen niet meer de macht geven mij te vertellen WAT ik moet DENKEN, KOPEN, ETEN en ZEGGEN. Ik stop ermee anderen te volgen en zal mijn eigen pad bepalen. Ik weet dat ik de volle kracht, bescherming en liefde bezit en dat ik alle tools aangereikt zal krijgen voor mijn missie. Ik breek met alle gewoonten die mijn energie weg doen lekken en mij schade doen. Ik geloof NU in mijzelf.’

Een boodschap aan alle media, sprekers, inspirators, muzikanten, politici, lichtwerkers, genezers, mensen met volgers.
Het is de tijd voor JOU om op te staan voor de mensheid, voor moeder aarde en onze waarheid. Maar vooral voor jeZelf, voor de manifestatie van jouw Missie..! Verbind je met alle mensen in liefde. Het is tijd om het licht, de liefde en de waarheid van je essentie te delen; tijd om te stoppen met het leven voor allen geld en materiële zaken.

Tijd om op te staan voor de shift. Jij weet dat. Miljoenen mensen wachten hierop en bidden hiervoor. Het is nodig dat je opstaat voor je verantwoordelijkheden en dat je je tv, media, krant en sociale netwerk gebruikt om de kanteling te maken! We moeten allemaal samenwerken en de waarheid bekend maken, verlichting op touw zetten. Vandaag. Aan alle zangers, auteurs, uitgevers, kunstenaars en journalisten: schrijf vanaf vandaag de waarheid. Verbindt de mensheid met de waarheid; wij allemaal hebben ook jou nodig.

Leda de Zwaan

(Enlightening Media)

5 gedachten over “De grootste shift ooit op Aarde; Sta in de missie..!

  1. Dank voor dit zeer herkenbaar en inspirerend artikel Leda (en Guido). Uit de introductie blijkt dat jij een nogal turbulent en ook heilzaam leven achter je hebt. Maar de kracht in jezelf heeft je veel gebracht en zal je nog veel meer brengen. Zoals dat voor een ieder geldt die zich met Bronkracht in zichzelf verbindt.

    Om Shanti

  2. Hoi,>>Ze startte met opleidingen rondom sjamanisme, wicca, intuïtieve ontwikkeling, voice-dialoge, hoogsensitiviteit (HSP), ADD, voedingsleer, acupressuur, voetreflexologie, regressietherapie en coaching. Tegelijkertijd ontwikkelde ze haar paranormale gaven, vooral om andere mensen hiermee te helpen. Ook met het leggen van tarotkaarten, het starten van familie-opstellingen, met het werken met de pendel, wichelroede lopen, met ‘houseclearing’ en het in contact treden met spirituele gidsen en engelen. Jaren daarvoor was Leda al bezig met voeding en gezondheid en het opstellen van detoxprogramma’s om mensen helpen beter te worden.<<< Hoe ga jij om met je stress en je zucht naar meer geld?

    1. Grappig ‘ikzie’.. Is er dan stress? Is er die zucht?
      Ik voelde bij haar een krachtige manifestatie-drang. Eentje die eigenlijk in elke vormkracht zichzelf wel kan manifesteren. Compassionele vormkracht, die elk ‘instrument’ te baat neemt om te manifesteren.. Stress en ‘zucht naar geld’ (pfff) hebben imo daar niet zoveel mee van doen..!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.