Advertentie

Een stuk over ´donkere, manipulerende krachten´..!


X
X

Een stuk over ´donkere, manipulerende krachten´..!

2020 © Martijn Beerepoot HIER – deze versie WantToKnow.nl-be

x

Martijn Beerepoot

In mijn vorige artikel, in oktober 2019 (HIER), schreef ik dat ik niet teveel wil delen, omdat anders de donkere krachten dat niet kunnen accepteren. Nou, dáár ga ik nu dus over schrijven. Ik ga uitleggen waarom alles zo is zoals het is. Mensen worden ziek, maar ze weten niet waarom. Als ik uitleg dat de aarde en de mensheid overgenomen is en in een collectieve hypnose verkeert dan is het wel te begrijpen. Dat alles omgekeerd is. Dat er een oorzaak is voor het feit dat heel veel mensen ziek worden. Er wordt gezegd dat er in de ´toekomst´ een oplossing komt als we maar veel geld inzamelen. Dat zeiden ze eind jaren ’40 ook toen het KWF is opgericht… De oplossing blijft komen in de toekomst, maar vandaag nog niet…

De cyborgs hebben controle over de Aarde. En ze laten zich niet zien, maar de hele cyborg agenda wordt uitgerold. Zonnepanelen, telefoonpalen en industriële windmolens in plaats de mooie traditionele windmolens, veel groen en dieren. 5G willen ze ook invoeren, zodat we volledig in een web van straling zitten en onze gedachtes nog meer worden bestuurd. De wezens die wij niet zien bevinden zich buiten het zichtbare spectrum. Ze zijn direct aangesloten op ons brein en op die manier denken we precies wat zij willen dat wij denken.

En wij ´denken´ dat het onze eigen gedachten zijn… Zo zitten de meeste mensen in een collectieve hypnose en gaan ze er van uit dat er niks aan de hand is. Iedereen denkt toch zo? Ja, de meeste mensen wel. Dat is ook de bedoeling… We zijn gevangen in een computerprogramma, maar de meeste mensen hebben niet in de gaten dat dat zo is. De wereld is toch gewoon zoals het ons verteld wordt? Er zijn geen buitenaardsen ontdekt, dus zijn ze er ook niet, toch? Aangezien we in een computerwereld leven kan er via de software van deze cyborgs alles getoond worden, op de manier zoals zij willen dat wij de wereld zien.

En dan zal er nooit buitenaards leven ontdekt worden en ook komen ze zelf niet in beeld. We worden in een kleine computerwereld gehouden, die onderdeel is van een oneindig grote wereld waarin alles mogelijk is. In deze wereld is er op dit moment nog veel uitgeschakeld. Onze lichamen zijn ook onderdeel van de computerwereld en op die manier blijven we gevangen in deze wereld, omdat deze lichamen zeer beperkt zijn. Net zoals je een computerspeler bestuurt in een 3D computerwereld.

Dan begrijpen we wel dat we het poppetje niet zijn, maar enkel besturen. Zo is het ook met wie wij denken te zijn. Alleen zijn we zo geïdentificeerd met de computerspeler dat we niet meer weten dat wij onszelf kunnen besturen. We zijn gevangen in onze gedachtes. Kinderen vertellen we ook om na een tijdje de computer even uit te zetten, maar zelf zijn we dat vergeten.

De mensheid verkeert in een collectieve hypnose en dat blijkt al uit het feit dat 1 op de 3 kanker krijgt en bijna niemand zich afvraagt hoe dat komt en wat we daaraan kunnen doen. Geld inzamelen voor KWF en dan komen andere mensen met een oplossing. Uiteraard is er een oorzaak voor ziekte en dus is de manier waarop we leven de oorzaak van het feit dat alleen al 1 op de 3 kanker krijgt. Dan heb ik het dus niet over alle andere ziektes.

De allegorie van Plato´s grot; ken je die..
De meeste mensen zitten in de grot. Zie uitleg Plato’s grot op internet. Dat is de bedoeling van de matrix waar we in leven. En als iedereen zo leeft dan zal het wel kloppen. Zoals Mark Twain het zo mooi zegt: “Whenever you find yourself on the side of the majority, it is time to pause and reflect”. Of in goed Nederlands: ´Wanneer je jezelf terug vindt aan de kant van de meerderheid, dán is het tijd om even te pauzeren en te reflecteren´…

Ja, het is misschien wel eens tijd om te pauzeren en even te voelen en te kijken naar wat we met z’n allen aan het doen zijn. Het is gemakkelijk om dat te doen wat iedereen doet, want dan val je niet op en dan hoor je er bij. Waar willen we dan bij horen ? Bij een systeem dat niet werkt ? Of om op te gaan in de menigte en dan niet je spreekwoordelijke hoofd boven het maaiveld uit te steken, zodat je langer blijft leven. Leven we wel of ´denken´ we dat we leven ? Als het goed gaat, voelen we ons dan goed of ´denken´ we dat het goed gaat.

We denken vooral heel veel de hele dag door en dat komt doordat we overspoeld worden met informatie. We hebben geen tijd meer om te voelen hoe het met ons gaat, tussen het denken door. Met televisie, kranten, smartphones, Facebook, Instagram, Snapchat, Netflix en zo voorts komt ons brein nooit meer tot rust. En zo ratelt ons brein ons hele leven door totdat we ons graf inlopen en op het eind van ons leven stilstaan bij het feit dat we niet hebben gedaan wat we eigenlijk echt wilden doen.

Tja, daar hadden we geen tijd voor…zo is de titel van de nieuwe James Bond film ook wel toepasselijk. ´No Time to Die´. Zelfs daar hebben we geen tijd voor.. Het is in ieder geval tijd om uit de grot te stappen. In beweging komen en zelf Creator te zijn en van het leven dat we leven. In plaats van stil te zitten en te kijken naar de schaduwen die door andere wezens gecreëerd worden.

Het probleem is vaak dat we NIET VRIJ WILLEN ZIJN.
De kooi staat al open, maar we zijn zo gewend om vast te houden aan het oude dat we bang zijn voor het nieuwe. We moeten dan namelijk uit de comfortzone stappen en die comfortzone voelt zo comfortabel. De programmeringen die we in ons dragen kunnen we in 1 keer totaal loslaten. En dan zijn we uit de grot. Dan is er geen verleden en toekomst meer, maar gewoon het moment zelf waarin we voelen wat we willen. Niet denken, maar voelen. In plaats van geprogrammeerd door het leven te gaan.

In DIT moment onszelf niet meer laten dempen door de ingevoegde gedachtes, maar voluit leven vanuit dat wat we voelen In onszelf. De demping mag eraf. De donkere krachten die hier de matrix in stand houden bevinden zich dus buiten het zichtbare spectrum. 0,005% is wat we kunnen waarnemen met onze lichamen die dus ook onderdeel zijn van de matrix en de houders. Ze zijn zo slim om zichzelf buiten beeld te houden, zodat de meeste mensen niet eens weten dat ze er zijn.

Op het moment dat ze waargenomen worden en we in de gaten hebben waarom de 0,005% matrix wereld is zoals de wereld is, dan komt er wel verandering. Zolang we akkoord gaan met alles en denken dat de mens zelf nou eenmaal zo slecht is zal er nooit verandering komen. Dan blijven we rondjes gaan en denken we dat we steeds verder komen. De illustrator van David Icke, Neil Hague, laat dat mooi zien met deze afbeelding hierboven. Of we blijven in rondjes gaan in ons hoofd OF we stappen daar uit in het nu.

De krachten die zich voor de meeste mensen buiten het zichtbare veld bevinden vallen voornamelijk onder de cyborg beschavingen. Archonten, draconiers en bijvoorbeeld reptielen zijn namen die passen bij de wezens die uit zijn op totale heersing over de mensheid. Ze willen dat we denken zoals zij denken. En op die manier houden we onszelf gevangen in deze wereld.

Ze hebben geen empathie, maar ze hebben maar een doel voor ogen en dat is de mensheid onder totale controle brengen en er 1 grote computer wereld van de aarde maken. Dan is er geen natuurlijke Moeder Aarde meer, maar dan is de aarde in de toekomst één groot Moederbord. Vandaar alle zonnepanelen, windmolens en alles stralingen die er voor zorgen dat we ver verwijderd zijn van de natuur en onze eigen natuur.

Stap voor stap wordt alles uitgevoerd en tegelijkertijd zijn we ook al volledig gevangen op dit moment. Het is gewoon nog een laag extra. Een laag over een laag over een laag. Net zoals te zien in de film Inception met Leonardo DiCaprio, waarin de hoofdpersonen door zoveel lagen gevallen zijn dat ze niet meer weten wat het origineel is. Ken jij de weg nog naar huis door het doolhof ? Kom jij nog tot rust in deze krankzinnige wereld ? Of doe je alsof ? Net als iedereen…

Wij dragen twee velden in ons…
We hebben ons denken / het ego / de persoonlijkheid én we zijn tegelijkertijd aanwezig als energetische wezens. Als we dood gaan, laten we ons lichaam achter en zijn we er, leven we nog gewoon als energetisch wezen. Het lichaam is gewoon een vervoersmiddel hier op aarde. En zo waren we er ook al voor de geboorte. De invoeging van dit leven is een klein streepje zoals te zien op een grafsteen.

Als we vanuit onze pijn en trauma’s werken willen we ten koste van anderen onszelf goed voelen. We werken dan vanuit ons ego. Er is dan zogenaamd niet genoeg voor iedereen en zo zien we elkaar als concurrent. Als we ons goed voelen en vanuit ons hart werken dan gunnen we anderen ook het beste en kunnen we in harmonie en vreugde met elkaar samenleven. De krachten die deze matrix in stand proberen te houden doen er alles aan om ons in het denken te houden.

En in onze pijn en trauma’s, zodat we op die manier het systeem draaiende houden. We zijn dan ons hele leven bezig om naar dat ENE moment toe te werken waarin we rust en ruimte ervaren en we ons eindelijk goed voelen. Komt dat moment ? We zijn dan als batterijen voor het systeem dat ons niet dient. Zoals dat ook in de film the matrix te zien is. Daarin wordt Neo wakker en komt hij er achter dat hij net als vele andere mensen in een bad zit, gekoppeld aan een computernetwerk met kabels en op dat moment maakt hij zichzelf los en komt vrij. Uit de grot in de vrije wereld.

Hij ziet dan een enorme grote elektriciteitspaal die de voeding krijgt van alle mensen die zonder dat ze het weten energie leveren, omdat ze aangesloten zijn op het systeem. Niet vrij dus. En daar ook niet bewust van zijn. Hoe kan je vrij komen als je niet eens weet dat je gevangen bent ? Ja, ze vertellen ons heel vaak dat we vrij zijn. Dat is natuurlijk superslim. Wie probeert er vrij te komen als je denkt al vrij te zijn ? Hoe meer we vrijkomen, hoe meer tegenwerking van de donkere krachten. Zolang we precies volgens de regels van de matrix werken, hebben we ook geen tegenwerking.

Op deze manier doet iedereen mee aan het systeem.
En dat is ook te zien in de matrix films. Neo zit eerst op een kantoor en komt dan in aanraking met de echte wereld en gaat dan direct op de vlucht. Op het moment dat je bewustzijn groeit en je wakker wordt, wordt dat door het systeem gesignaleerd. Er wordt dan alles gedaan om je weer terug te brengen in de persoonlijkheid.

Als je jezelf volledig uitspreekt en een bekend persoon wordt dan zijn er genoeg voorbeelden te vinden op internet die het nu niet meer na kunnen vertellen. En uiteraard worden die verhalen weer afgedaan als complot denken. En zo proberen ze de status quo te behouden.

Ook vooral door mensen die niet hun eigen gezonde verstand gebruiken, maar waarbij de gedachtes gestuurd worden door de krachten achter de schermen. Iemand wordt weggezet als complotdenker en juist die gedachtes worden ingevoegd bij de meerderheid om de mensen die wel in de gaten hebben wat er echt gaande is, te isoleren.

Je ziet daarom heel vaak de hand voor de mond, de handen over de oren en de handen voor de ogen. De drie aapjes. Er mag niet over gesproken worden, het mag niet gezien worden en er wordt voor gezorgd dat er niet naar de waarheid geluisterd wordt. Gelukkig zijn er steeds meer mensen die zelf nadenken.

Iedereen probeert in het systeem zo hoog mogelijk op de ladder te komen. Om je op die manier beter te voelen dan de anderen. Vanuit het ego. Het master-slave systeem. Iedere meester is tegelijkertijd weer een slaaf. Zoals John Lennon zingt : ♫ There’s room at the top they’re telling you still, but first you must learn how to smile as you kill. If you want to be like the folks on the hill ♫  En dan gelijk maar even delen dat hij dit ook zong :  ♫ Keep you doped with religion and sex and TV. And you think you’re so clever and classless and free. But you’re still fucking peasants as far as I can see. A working class hero is something to be. A working class hero is something to be ♫

Ja, we worden dom gehouden en we hebben het zelf niet in de gaten. Gevangen in de grote hypnoseshow. We eten een citroen en er wordt ons wijsgemaakt dat we een sappige, rijpe, smaakvolle meloen eten. Sta je op het podium en kan de hypnotiseur bepalen wat je denkt en doet of stap je daar van af en ga je zelf nadenken ? Als we zien hoe het er voor staat in de wereld dan is het duidelijk dat we voor de gek gehouden worden. Volgens Rutte en co gaat het namelijk altijd goed en wordt het alleen maar beter.

Ook de VVD valt als partij volledig door de mand, omdat de leugens niet meer in stand zijn te houden. De keizer heeft nou eenmaal geen kleren aan. Ik durf dat te zeggen en mag dan gek gevonden worden. Ook al ben ik de enige, dat maakt me niet uit. Ik heb lang genoeg in de grot gezeten. Het is tijd om naar buiten te komen. En we zijn met velen. Het is nou eenmaal veel leuker buiten de grot.

We zitten nu midden in de grote verandering en volgens mij voelt iedereen dat de spanning zeer hoog is in de wereld. Ook al zijn we grotendeels gekoppeld aan computer en telefoon, de onrust in ons eigen lichaam en in de wereld kunnen we niet ontkennen. Een pilletje om die onrust weg te nemen zal er niet komen. We kunnen er niet meer omheen. De afleiding is groot, maar de tijd van ´ignorance is bliss´ is voorbij. Vanaf 2011 heb ik dit aan zien komen en ik heb de keuze gemaakt om mezelf niet te verliezen in de computerwereld.

De problemen kunnen worden opgelost door volledig als robots door het leven te gaan of we kunnen er voor kiezen om weer Mens te zijn. Uiteindelijk valt die keuze reuze mee. Willen we weer voelen en contact maken met elkaar of blijven we gevoelloos staren naar een digitaal scherm ? Nemen wij zelf het roer in handen of laten we ons (af)leiden ? De keuze is aan jou!

Martijn Beerepoot

martijnbeerepoot.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.