Advertentie

Durft Trump de FED/US$ aan te pakken..?!


De FED, eigenaar van de Amerikaanse dollar (!!), is een gedrocht geworden, dat met name de US-dollar wereldwijd als machtsmiddel heeft ingezet.. Tegenstanders (zoals Khadaffi in Libië) werden een kopje kleiner gemaakt. Onder valse voorwendselen, natuurlijk..

x

x
Gaat de Deep State er economisch
een rotzooi van maken..?
x

Durft Trump de FED/US$ aan te pakken..?!
X

2018 © WantToKnow.nl/be
x

America First..?!

De Federal Reserve is volgens de Amerikaanse president Donald Trump het enige probleem van de economie in zijn land. Trump twitterde afgelopen maandag 24 december, dat de Amerikaanse centrale bank ‘gevoel voor de markt ontbeert’. Volgens Trump snapt de FED niets van ‘noodzakelijke handelsoorlogen, de sterke dollar of zelfs Democratische shutdowns vanwege de grens.’ Trump vergeleek de FED met een sterke golfer die heel hard en ver kan slaan, maar de finesse mist bij het putten..

De Amerikaanse president heeft de afgelopen tijd herhaaldelijk kritiek geuit op de FED, die vorige week de rente voor de vierde keer dit jaar verhoogde.. Afgelopen weekeinde zou Trump zelfs FED-baas Jerome Powell hebben willen ontslaan, berichtte persbureau Bloomberg. Volgens minister van Financiën Steven Mnuchin is dat echter niet waar. Het blijkt alleen onmogelijk dat de president van de VS de president van de FED ontslaat..

Maar dat er onrust is, is zonder meer een feit.. En wat gebeurt er om de onrust te dimmen..? Donald Trump sprak op woensdag 26 december, 2 dagen later dus, zijn vertrouwen weer uit in de Federal Reserve en in voorzitter Jerome Powell. De Amerikaanse president deed dat als officiële reactie op eerdere informele berichten dat hij had overwogen, de baas van centrale bank te ontslaan. Hij blijft wel ‘officieel’ van mening dat de FED de rente te snel verhoogt:

“Ik denk dat het wel weer zal worden rechtgetrokken. Ze verhogen de rentetarieven zo snel omdat ze geloven dat het goed is voor de economie. Maar ik denk dat ze het wel vrij snel zullen snappen”.

Persbureau Bloomberg kreeg vorige week van insiders te horen dat de president het ontslag van Powell heeft besproken, maar tot de conclusie is gekomen dat die maatregel niet binnen zijn bevoegdheden ligt. Dat bleek uit Twitterberichten van minister van Financiën Steven Mnuchin. Op dit moment vertellen alle economische indicatoren, dat de economische ontwikkeling aan het vertragen is.Het is Trump een doorn in het oog en voor hem is de onrust op de financiële markten, vooral aan de FED te wijten..

FED-voorzitter Jerome Powell, gaf onlangs zelfs toe dat de economische omstandigheden te duiden zijn als ‘afzwakkend’. Maar desondanks verhoogde de Federal Reserve de rente. Maar weinigen weten, dat renteverhogingen vooral bedoeld zijn om een stomende economie af te koelen. Je maakt feitelijk geld duurder (om te lenen) via een renteverhoging. Renteverlaging doe je in tijden van economische terugval of afzwakking als stimulans.

Wat is deze maatregel van de FED om de rente te verhógen nu ánders, dan een regelrechte sabotage-poging van de Amerikaanse economie en -indirect- de wereldeconomie..??

Of, zoals een topeconoom het netjes verwoordde: “Het verhogen van de rentevoet, terwijl we in een economische neergang terechtkomen, is te classificeren als een economische wanpraktijk”...!  Economen weten dat hogere rentes de economie nog meer zullen vertragen. Maar het is niet alsof er verdeling is bij de FED rondom deze rente-beweging; het was -zo wordt naar buiten gebracht- een unanieme stemming van de FED-board/directie, om de rente te verhogen.

Ze hebben daar bij de FED dus overduidelijk een andere agenda, dat mag zijn.. Gezamenlijk iets ondernemen, wat tegen economische wetten ingaat, is het uitvoeren van een agenda die zeker NIET gaat over het helpen van de Amerikaanse bevolking..! Vóór dit rentebesluit, leek Wall Street nog te geloven dat de Federal Reserve het juiste zou doen, en was de Dow-aandelenindex bijna 400 punten hoger.  Maar toen kwam de rente-aankondiging, en begon de aandelenmarkt dramatisch te zakken. Wereldwijd, als navolging op de beurs op Wall Street.

De Dow Jones Industrial Average verloor 720 punten in slechts twee uur, en de Dow eindigde de dag met een totaal van 351 punten.  Dit is de laagste stand, waarop de Dow-index het hele jaar door heeft gestaan; 60% van de aandelen genoteerd op de S&P 500 waren in lagere markt terecht gekomen. Er was op dat punt, zo’n vier miljard dollar van de beurswaarde weggevaagd. Zoiets hebben we sinds de laatste financiële crisis niet meer gezien.

Dit is officieel het slechtste kwartaal voor de aandelenmarkt sinds het vierde kwartaal van 2008, en het is het slechtste decemberkwartaal dat Wall Street heeft meegemaakt sinds 1931..! Het is krankzinnig om de rentevoet te verhogen, wanneer de aandelen al instorten, maar de Federal Reserve deed het toch. En natuurlijk wisten ze wat voor reactie dit zou veroorzaken op Wall Street en in andere mondiale markten, maar dat hield hen niet tegen. Sterker nog: het was kennelijk de bedoeling..!

Het Rothschild-imperium, áchter al dit machtsvertoon..
De financiële wereld is in een totale onrust, en deze stap van de FED heeft zeker extra brandstof op het vuur gegooid. Laten we de mogelijkheid maar als reëel beschouwen, dat ze (FED) eigenlijk een beurscrash willen..! Sommigen suggereren dat de reden waarom de stemming unaniem was, om de rente te verhogen, om een ‘sterk signaal’ af te geven aan president Trump.  Hij was immers de afgelopen periode uiterst kritisch geweest over deze Federal Reserve. Deze rentestap zou voor de FED een manier geweest kunnen zijn, Trump te laten zien wie werkelijk de baas is..!

De Rothschilds organiseerden een ‘sponsoring’-banquet, waarbij deelname US$ 100.000 pp. was, De puppet en haar master… Hillary Clinton en Evelyn de Rothschild.

Bedenk dat de grootste macht áchter de FED, het megalomane Rothschild-imperium is, dat de meeste van de centrale banken in de wereld beheerst. Evelyn de Rothschild, een van de leiders van dit gedrocht, is hier op de foto te zien met Hillary Clinton, ‘dus’ de geselecteerde presidentskandidaat voor de Rothschilds..

De foto hiernaast is genomen, vlak vóór een fundraising-diner, om de verkiezingskas te spekken van de Clinton-presidentiële campagne. Evelyn de Rothschild organiseerde dit galadiner, samen met zijn vrouw. Hij vond het kennelijk nu eens wél het moment, om met een politieke figuur op de foto te gaan; de toekomstige eerste vrouwelijke president van de VS.. Maar hoe anders de werkelijkheid..!

Volgens velen is de economische opgang die we meemaken, een ‘Trump-economie’, omdat deze isveroorzaakt door de daden (en woorden) van Donald Trump.  maar dat is gewoon niet waar.  Want  toen Barack Obama in het Witte Huis regeerde, was het ook niet ‘de Obama economie’.  Uiteindelijk is het de FED, die met de geldstroom, het ‘bloed’ van de economie, de groei of afzwakking beheert. En deze FED bewaakt haar onafhankelijkheid en gezag.

Trump’s afhankelijkheid van de FED is hem een doorn in het oog..
President Trump weet dat hij in 2020 alleen zijn herverkiezing kan voor elkaar krijgen, als het goed gaat met de economie, en hij begrijpt ook dat hogere rentevoeten de economie zullen vertragen. Wanneer de Federal Reserve heeft dus in wezen een enorme hoeveelheid politieke macht in handen.

Tijdens het Obama-tijdperk duwde de FED de rente helemaal naar de bodem en hield deze daar vele jaren vast. Maar nu heeft de Federal Reserve de rente -sinds het aantreden van Donald Trump een jaar geleden- al zeven keer (!) verhoogd, en 4 van deze renteverhogingen hebben plaatsgevonden onder de huidige voorzitter van de FED, Jerome Powell.

Onnodig te zeggen, dat er niet veel verbeeldingskracht nodig is, te bedenken hoe Donald Trump tegen deze Jerome Powell op dit moment aankijkt..

Met wat verbeeldingskracht, zie je Trump bij het bekende Tv-programma ’the Apprentice’ naar deze Jerome (Jay) Powell toestappen en de bekende woorden gebruiken: ‘You’re fired! Het spijt me, je bent ontslagen. Om vervolgens het podium op te lopen en mee te delen: “Jay is een geweldig persoon, heeft een mooie vrouw, zeer slimme man, maar ik zal iemand vinden die geweldig werk gaat doen”.

Jerome Powell wordt in de tuin van het Witte Huis, gefeliciteerd door Donald Trump, na diens nominatie als FED-voorzitter, door dezelfde Trump.

x
Hoe FedEx als pakjesvervoerder grijze luchten ziet opdoemen..

Ondertussen blijven we meer aanwijzingen krijgen dat de Amerikaanse economie op weg is naar moeilijke tijden.  Denk maar aan het volgende nieuws over het koeriersbedrijf FedEx. Het aandeel FedEx stort in, na wat zakenbank Morgan Stanley een ‘schokkende herziening op de jaarprognoses’ noemde, wat suggereert dat de wereldwijde groei veel meer vertraagt dan de meesten verwachten. In feite wijst deze zakenbank op de mogelijkheid van een ‘ernstige recessie’ die zich onder onze ogen ontvouwt – en de verwachtingen van een ‘vredelievend-lijkende stap’ van de FED.

President Woodrow Wilson tekende op Kerstavond 1913 de Federal Reserve Act, waarmee hij zijn land als president overleverde aan een stelletje aasgieren, die zijn land van binnen zouden gaan leegroven..!

FedEx, een bedrijf in globale logistiek, kwam met de onverwachte en abrupte herziening van zijn 2019-vooruitzichten, slechts drie maanden nadat het bedrijf al had gewezen op een verandering in de wereldeconomie, ten gevolge van de handelsspanningen tussen de VS en China. Niet alleen waren de kostenbesparingsmaatregelen heftiger dan met op Wall Street had gedacht. Getuige ook het commentaar van FedEx, in de volgende zin de persmededeling: “De wereldhandel is de afgelopen maanden vertraagd en de belangrijkste indicatoren wijzen op een voortdurende vertraging van de wereldhandel op korte termijn.

De manier waarop de FED erin slaagde de US-dollar van waarde te laten blijven. Door de HELE WERELD te verplichten olie te verhandelen in US-dollars.. Voor elke nieuwe liters aardolie, kunnen nieuwe dollars worden uitgegeven.. Deze zijn immers nodig voor de handel van deze nieuwe liters. Vind je het gek dat o.a. Gadaffi, die hier een einde aan wilde maken, een kopje kleiner gemaakt moest worden?

Dat de term ‘ernstige recessie’ die in een dergelijke context door zakenbanken wordt gebruikt, is meer dan ‘een klein beetje alarmerend’..! De laatste keer dat de Amerikaanse economie door een recessie ging, verloren miljoenen Amerikanen hun baan en zagen we een golf van hypotheekverzuim, die groter was, dan alles wat we ooit eerder in de moderne Amerikaanse geschiedenis hadden gezien. Staan we op het punt om door wéér iets dergelijks te gaan?

En dat allemaal om Donald Trump te torpederen?
Eerder werd in een artikel van CNN ook al de term ‘recessie’ gebruikt en werd er gesproken over het feit dat beleggers nu willen dat grote bedrijven zich richten op het afbetalen van hun schulden in plaats van het terugkopen van aandelen.. De angst voor een economische vertraging – of zelfs een recessie – heeft de aandacht gevestigd op de schuld die bedrijven de afgelopen tien jaar hebben opgebouwd, toen de financieringskosten historisch laag waren. Geld lenen kostte niets, maar nu zijn diezelfde leningen tikkende tijdbommen, die kunnen ontploffen, als de rentevoet stijgt..

Voor het eerst sinds de Grote Recessie willen beleggers dat bedrijven prioriteit geven aan het afbetalen van schulden, in plaats van te investeren in de toekomst of het terugkopen van aandelen en dividenden, aldus een onderzoek van de Bank of America/Merrill Lynch onder wereldwijde fondsbeheerders. Maar de terugkoop van aandelen is juist één van de weinige dingen, die de beurs fundamenteel heeft ondersteund.

De enige manier waarop de zeepbel kan blijven bestaan, is dat bedrijven duizelingwekkende hoeveelheden schulden aangaan om massale aandeleninkoop te financieren, omdat de Federal Reserve duidelijk niet van plan is om de markten op dit moment te ondersteunen. Voor de korte termijn had de Federal Reserve de markten kunnen kalmeren en de economische activiteit kunnen stimuleren door de rente alleen te laten. Uiteindelijk besloten ze dat niet te doen, en dat doet de vraag rijzen wat ze werkelijk proberen te bereiken. Het lijkt er erg op, dat het gaat om het torpederen van het politiek bewind van president Donald Trump.

34 gedachten over “Durft Trump de FED/US$ aan te pakken..?!

 1. Schaf geld gewoon af, dan komt de natuurlijke goedheid van mensen naar boven!
  -iedereen wordt gezond, want niemand verdient aan medicijnen
  -de aarde wordt gezond, want vrije energie wordt gebruikt
  -journalisme wordt gezond, want niemand hoeft te liegen
  Fleet street was de straat van de kranten in de geldhoofdstad, en ook die van de schuldengevangenis.

  1. Nannie, we moeten het koord doorsnijden, geld geldt als de almachtige god, we worden gedwongen er constant mee bezig te zijn; hier is het uitgedrukt in de lyriek: a woman=(a)mon ey https://www.youtube.com/watch?v=95kCv10duFw Wat zou de atmosfeer opeens oplichten, als iedereen verlost was van het allesvernietigende monster en kon doen wat goed was voor je medemens. Graaf een put voor primair water (intelligentie gaat omhoog,bv Tesla), ga eten koken voor 10 mensen, leg mensen de waarheid uit. Niemand wordt omgekocht, want het geld is weg. Er hoeft niks gemaakt te worden want er zijn te veel spullen, de 2dehandszaken zitten propvol. De voedselbanken kunnen weg, kies zelf gezond eten. Dit is de enigste oplossing, ik heb vertrouwen in de mensheid! We leiden elkaar, naar een mooie, uitdagende toekomst met gelijke kansen voor iedereen in de wereld. Niemand heeft meer macht want we hebben het drek der aarde uit de deur gegooid!Wat zullen ze op hun neus kijken! UBUNTU oftewel zorg voor elkaar. Hier is Michael: https://www.youtube.com/watch?v=hhRAnYvuP48

  2. Geen respons!!!want geld is de zuurstof van de HMS (Human Mind System) https://www.youtube.com/watch?v=7ePQZBaaDxY We zitten in een gevangenis van onze hersenen! Hier is het hele interview:https://www.bibliotecapleyades.net/wingmakers/wingmakers_jamesinterview.htm je kan eruit komen door de aarde/natuur die geëvolueerd is om ons te helpen, door ademhalingsoefeningen en het besef dat we allemaal gelijkwaardig zijn o.a. Het eerste regeltje wat ik las was: zie God in alles! In Ellaster staat een Nederlandse vertaling. Voor 2019 wens ik dat iedereen mag binnen gaan in de Sovereign Integral of onze echte kern!

 2. Wanneer de mogelijkheid bestaat dat Trump gewoon deel uitmaakt van de Elite die naar een NWO toewerken lijkt het mij van belang om daar eerst zekerheid over te krijgen.
  Trump heeft toch ook Jerusalem als hoofdstad van Israël erkent zoals ook Austalië dat laatst heeft gedaan?De VS geeft toch ook geld aan het Israelische defensieapparaat?Bij veel zaken staat de VS nog steeds achter Israël.Iedereen weet toch ook dat de FED aanpakken gelijk staat aan zelfmoord?
  Nou kan men zeggen dat de aanpak van Bush,Clinton en een nieuw onderzoek naar de gebeurtenissen van 9/11 aantonen dat Trump iets onderneemt TEGEN de Elite maar is het niet gewoon zo dat schijn bedriegt? Al deze drie voorbeelden werden zo goed als onhoudbaar en dan kan Trump dit aangrijpen om de publieke opinie in zijn voordeel te laten omslaan,want veel mensen zullen dan toch zeggen dat Trump aan de goede kant staat.
  Vorige eeuw hebben we in Duitsland gezien dat voor de tweede wereldoorlog armoede heerste vanwege herstelbetalingen en velen zijn ervan overtuigd dat ons dit ook staat te wachten en dat de geschiedenis zich zal herhalen maar dan vele malen erger dan toen.
  Soms lijkt het of Trump aan de goede kant staat maar telkens zie ik toch ook dat op hoofdlijnen de belangrijke dingen voor naar een NWO toe te werken gewoon bereikt worden.

 3. Wat ik ervan begrijp is dat Trump, samen met de Qanon beweging, de NWO pedoring netwerken aan het oprollen is. Op dit moment zijn er meer dan 69000 zgn. “Sealed Indictments” (Verzegelde dagvaardingen) in alle gelederen van de bevolking, t/m de Clintons en Obama toe!

  Gitmo en Guantanamo Bay zijn uitgebreid met troepenbarakken om meer dan 800 militaire politie permanent te huisvesten. Op dit moment zijn er 15 gevangenen in Guantamo Bay.

  Het lijkt er eveneens op dat Trump de FED met hun eigen strategieën aanvalt. Telkens wijst hij met de vinger naar de FED. Hij geeft aan dat de rente niet moet worden verhoogd en hij sluit nieuwe handelsverdragen af die de NWO-verdragen vervangen. Ook gaan steeds meer mensen begrijpen hoe het monetaire systeem wereldwijd werkt.

  Het budget voor de “muur” is al lang en breed geregeld. Trump wil laten zien dat het voor grootste deel de democraten zijn die door de deep state worden gecontroleerd.

  Er bestaat de mogelijkheid dat Trump de Militaire wetgeving (Martial Law) in werking laat treden. Hij kan dit LEGAAL doen vanaf 1-1-19. Op 3 jan 2019 wordt de nieuwe Senaat ingezworen, waar de Republikeinen dan de meerderheid hebben. Er zijn een aantal Republikeinse senatoren van het politieke toneel verdwenen, omdat deze de “deep state” steunden.

  Wanneer deze Martial Law daadwerkelijk wordt afgekondigd kan het twee kanten opgaan.

  Mogelijkheid 1:
  Trump laat de sealed indictments openen en er volgen massale arrestaties en militaire tribunalen. Maar zo lang Trump organisaties als de ADL, AIPAC, en al die NWO (deep state) steunende zionistische en freemasonry luceferiaanse organisaties ongemoeid laat, terwijl het juist aan deze organisaties te wijten is dat de V.S. zo diep in het moeras is gezonken, zal het hele gebeuren weer van voor af aan beginnen.
  De V.N. is de politieke arm van de Rothschilds.
  Het Amerikaanse leger is de militaire arm die door Israël politiek wordt gecontroleerd via deze Zionistische organisaties.

  Mogelijkheid 2:
  De martial law wordt afgekondigd om het Amerikaanse volk te ontdoen van hun wapens.
  Qanon blijkt niets anders te zijn dan één grote LARP om de alternatieve media om de tuin te leiden. (Er zijn niet of nauwelijks kritische geluiden te horen). Massale arrestaties zullen plaatsvinden onder de bevolking. Gun control wordt onder dwang ingevoerd, de sealed indictments worden vernietigd en Gitmo en Guantanamo bay worden gebruikt als een FEMA camp om de eigen bevolking op te sluiten.

  In dat laatste geval is eigenlijk alle hoop verloren (Wat weer precies in de doctrine van Elders van Zion past). Deze mogelijkheid is echter WEL DEGELIJK aanwezig, wanneer je beziet met welke mensen Trump zich de laatste jaren heeft omringd.

  https://www.youtube.com/watch?v=TOI-M3BNMh8

  1. An Argie :
   Ik hoop het beste, maar ik vrees het ergste. Zoals U ook schrijft, het probleem voor Trump is zijn Zionistische omgeving, die de belangen van de USA verraden. Als er dan ene vertrekt, wordt deze vervangen door nog gevaarlijker haviken.(zie Bolton, Pompeo, die enkel en alleen de belangen van Israël dienen). Bovendien zat Trump ook in de “lolita express” van Jeffrey Epstein, een door de Mossad georganiseerde chantage operatie !! Voor het overige loopt Trump aan de leiband van Bibi!! Zijn sponsor is o.a. Sheldon Adelson !! Het ganse veiligheidsapparaat (sic) is geïnfiltreerd door de 5de colonne, en rot corrupt tot op het bot.
   Met wat gaat hij dan de beerput leegscheppen ?? Er is nog een ander aspect waarover weinig geschreven wordt : The Nebula of The Absolute Power, een de facto fusie van de Mossad met de Russisch Joodse maffia. Er is nog een andere macht : de vrijmetselarij, is judaïsme voor de goyim(=het vee), en deze vrijmetselarij is de operationele arm van de Joods – Zionistische – Khazaren – Lubavitch .e.a. machten. Zoals Cozmic het ook schrijft, is het ook imo niet alleen het Zionisme dat het probleem is, maar ook al die andere occulte machten en vooral internationale maffia’s, die dan verweven zijn met de politiek – gerecht – politie en zaken- en financiele wereld. Daarom dat ik spreek van het “International Crime syndicate”, een octopus met vertakkingen over de ganse wereld. En deze “octopus en dito kanker” heeft Trump ook bij zijn “kl……”. Zoals reeds gezegd hoop ik op het beste, en dan ook op een mirakel. Misschien kan Jenne in Lourdes een kaars gaan branden , je weet immers nooit dat het helpt.

  2. https://www.blacklistednews.com/article/69974/angela-merkel-nation-states-must-give-up-sovereignty-to-new-world.html
   Trump sprak de US troepen toe en zei dat ze niet langer de sukkels willen zijn.
   De meeste militairen zullen zich wellicht ingezet hebben voor vrede en veiligheid met de beste intenties maar wanneer een president dan praat over sukkels kan dat mogelijk ook voor een andere uitleg vatbaar zijn.Trump had het erover dat het vaak niets opleverde en hun inzet gratis was,maar hij moet toch ook weten dat het anderen wel veel heeft opgeleverd zoals rijkdommen uit binnengevallen landen en machtsovernames van landen maar daar hoor je hem dan weer niet over.

  3. Heb het gevoel Arnold dattie vaak ‘stommetje’ speelt. Beetje de naïeveling uithangt.. Een soort ‘underdog’ maar dan anders.. 😉
   Wat ik tot op heden zie, is dat het geen domme jongen is en hij eigenlijk toch wel ‘ondergeschikt’ is aan een groter programma. En natuurlijk is de kreet ‘America First’ in dit opzicht helemáál een dubbele bodem, voor zij die kijken en zien en luisteren en horen..!!

  4. Trump is zeker geen domme jongen maar hij zal zeker ook bepaalde doelen willen bereiken.
   De grote vraag is doet hij wat hem door hen achter de schermen opgedragen wordt of streeft hij z,n eigen doelen na?
   De eis dat EU landen meer moeten betalen voor hulp vanuit de VS begint ook al zijn vruchten af te werpen want Duitsland wil nu ook vreemde nationaliteiten voor het Duitse leger gaan werven (in deze verwijzing staat dat de druk vanuit de VS er ook mee te maken heeft).Wanneer Merkel dan over het afstaan van souvereiniteit spreekt zie ik dit als mogelijke ondermijning van binnenuit).https://nos.nl/artikel/2265283-duits-leger-werft-militairen-uit-andere-eu-landen.html Ook kan het zo zijn dat ze weten dat Duitse militairen niet snel het eigen volk zal onderdrukken waar buitenlandse militairen minder moeite mee kunnen/zullen hebben en Rutte had het er laatst over dat hij tegen een Europees leger was maar komt dan vreemde nationaliteiten in nationale legers niet op hetzelfde neer?

  5. In april 2016 is deze aanklacht gefiled.. Zou toch wat bekende moeten zijn, als het écht was. Zeker als je bedenkt dat Trump toen nog niet eens in de politiek zat..!!
   Maar wie het weet mag het zeggen..!

  6. @Cozmic en Guido,

   Wat betreft die impeachment:
   De dag dat de democraten weer de meerderheid in het huis van afgevaardigden hebben (Gisteren) is er meteen weer impeachment van Trump ingediend. Echter de senaat moet met 2/3e meerderheid zo’n impeachment goedkeuren. Benieuwd of dat gebeurd, aangezien de Republikeinen de meerderheid in de senaat hebben.

   https://youtu.be/Cn4Q_-9GPvM

   Intussen is een Amerikaans vliegdekschip aangemeerd in Guantano Bay en maar liefst 7 !!! “Prison Barks” (Drijvende gevangenissen) zijn gearriveerd in Gitmo. Dat er IETS gaat gebeuren staat buiten kijf. Afwachten op het wát.

   Dit vind ik echter interessant:
   https://beforeitsnews.com/v3/alternative/2018/3653348.html
   Helemaal in combinatie met dit:
   https://youtu.be/gK2n9s2JKkk

  7. https://www.blacklistednews.com/article/70121/brandon-smith-trump-is-a-pied-piper-for-the-new-world-order.html
   Citaat.
   After two years of witnessing Trump in action,it is clear to me that he is an active participant in the new wereld order agenda,and not just an unwitting patry for the economic crisis.

   Trump started out his presidential campaign with two very important issues,First,he argued for the need to “drain the swamp” in Washington D.C,witch included a sharp criticism of Hilary Clinton,s ties to banking elites and globalists.
   Second,he criticized the fraudulent state of the U.S. economy,pointing out that the stock market was in a massive bubble created by the Federal Reserve using near zero interest rates.

   Trump,s first action upon entering the White House was to invite multiple ‘swamp creatures” into his cabinet,going against his core campaign promise,this was not all that surprising considering his past.

   Trump was saved in the 1990s by Rothchild banking agent Wilber Ross,who bailed him out of his debts tied up in his failing Taj Mahal casino.Wilber Ross is now Trump,s commerce secretary.I ask,who is Trump going to be loyal to?
   The American people,who can offer him nothing of conseqeunce or the Rothchilds,who saved his public image and his billion dollar empire?

   Trump is also currently “advised” by the likes of Steven Mnuchin,formerly of Goldman Sachs,Larry Kudlow formerly of the New York Fed,and John Bolton of the CFR,among others.

   Trump has since flip-flopped on his economic position.Instead of warning about the huge financial bubble the FED had created,he adopted a Twitter campaign TAKING CREDIT for the bubble for the past two years.

   Some people will argue that Trump has placed blame on the FED and exposed their operations,but this,is theater based on selective observations.Trump continues to set himself up as the fulcrum or source of the current crash.
   Just this week hi administration called the marked decline a ‘little glich”which would be solved once a trade deal with China was solidified.In other words,Trump is saying the trade war is the cause of the crash,not the FED.Trump than at the same time blames the FED.

   Confusing? Not realy ,when you understand that Trump is part of a grand con game.

   If Trump was truly interested in bringing down the globalists,then he would not be consistently providing them with such perfect cover for their crimes.
   (Einde citaat).
   Volgens de NOS (teletekst) gaan de VS en China komende week rond tafel zitten en wanneer voorgaande klopt zou dat kunnen betekenen dat de “bubble” uit elkaar gaat spatten en de echte crash een feit wordt.Zoals An argie al schreef staat er iets op stapel want die gevangeneboten worden niet voor niets naar daar verplaatst.De vraag is alleen wie ze dan gaan oppakken.Mijn mening is nog steeds dat de echt grote kopstukken nog steeds vrij hun gang kunnen gaan en zolang er met geen woord gerept wordt over de criminele daden van bv de Rothchilds zegt dat voor mij genoeg.Volgens velen is het toch zo dat zij de wereld in hun macht hebben en houden en zolang dat niet stopt is het gewoon een dramatisch toneelstuk.

 4. Als Trump de “Good Guy” is die hij lijkt te zijn dan heeft hij enorm veel werk te verzetten en heeft hij idioot veel machtige vijanden. Hij zal dan zeer goed gepland te werk moeten gaan en NOOIT zijn hand mogen overspelen.
  Als Trump bij de cabal hoort dan zijn we bij deze allemaal zwaar de sjaak.
  Ik hoop nog steeds op de eerste optie, “The proof shall be in the pudding”
  Zolang politiemensen en militairen nog van vlees en bloed zijn is er nog hoop, zij hebben immers ook familie en gezinnen en willen op een leefbare aarde wonen.
  Zionisten zijn overal ter wereld, niet alleen in Israel, het kwaad is ouder dan deze Aarde en hoogstwaarschijnlijk woekert het niet alleen op deze Aarde. Nimrod heeft het zo’n 6000 jaar geleden weer aangewakkerd, daardoor lijkt het een actueler probleem dan dat het werkelijk is.

  Als van vandaag op morgen alle zionisten en het hele geldstelsel op magische wijze van de Aarde verdwenen zouden zijn dan zou er volgens mij niet spontaan “De vrede uitbreken”.
  Leren leven in harmonie met elkaar en de natuur wordt nog een lange leerweg, ik heb er nog een spatje hoop op en weet ook dat er velen zijn die daar ook naar toe werken.
  https://www.youtube.com/watch?v=QY2iKzm62AM

  1. Naarmate ik meer zie van de Q-movements en die enveloppen bij de begrafenis van GHWBush, komt er meer perspectief in de zaak voor me. Heel bijzonder te zien hoe zoveel slimme mensen het internet napluizen op berichten etc. En het verhaal over Arlington Cemetary niet te vergeten..
   Dat neemt niet weg dat we het wel zelf moeten doén, ook al worden we geholpen. Leren lopen als het ware..! Boel werk aan de winkel. Maar vooral in co-creatie zullen we uitblinken. En de komende tijd zal co-creatie-verbindingen laten zien, waar we nog van op zullen kijken.

 5. Pas als de NOS weer zoals in het pre-Bilderberg tijdperk, volgens het eerdere NTS principe nieuws gaat uitbrengen, is misschien weer sprake van enige hoop. Einde van het gelieg en halve waarheden! Monshauer als graadmeter.

 6. Het probleem en gevaar voor Trump is natuurlijk de FED en de banksters die er achter schuil gaan. Het is de FED die de geldkraan bedient en de rentevoet bepaalt. 2 zaken die dodelijke gevolgen kunnen hebben. Het is dan ook nuttig te kijken naar het verleden, want de geschiedenis herhaalt zich immers. Ik verwijs hier naar het magische jaar 1929. In eerste instantie werden de beurskoersen van de aandelen kunstmatig opgedreven. Het “volk” hapte toe, en investeerde bijna al de spaartegoeden in deze aandelen. Ondertussen verscheepte de FED voor ruim 500 miljoen dollar goud naar vooral G.B. In 1929 gaf Paul Warburg dan de raad, dan wel opdracht aan beurshandelaars (lees grote jongens en insiders waaronder de aandeelhouders van de FED) om uit de beurs te stappen. Alleen de “kleine man” bleef erin. Op 09.08.1929 verhoogde de FED de discontovoet… en op 24.10.1929 was er dan de beruchte “black friday” met de crash van Wall street. Er ging voor 160 miljard dollar in rook op !!! Ten minste dat is de “officiële verklaring”. In feite was dit bedrag van bezitter veranderd. Ter illustratie van de omvang van dit bedrag : WO II kosttte aan de USA , 200 miljard dollar. Dit alles dan gevolgd door een economische crisis, met een depressie en uiteindelijk WO II.
  Ik zie dan ook heel wat gelijkenissen tussen het heden en de periode kort voor 1929 en vooral nadien. Bron : Das Schwarze Reich van E.R. Carmin, pagina 213. (= voormelde tekst is een vrije vertaling met samenvatting). Ik zie dan ook dat vandaag de FED en de “banksters” op dezelfde opzettelijke manier een financiële crisis aan het uitlokken zijn zoals in 1929. Zoals in 1929 zal het m.i. de FED zijn die zal beslissen, en Trump staat hier met lege handen, tenzij hij een “staatsgreep” uitvoert of doet uitvoeren.

  1. https://beforeitsnews.com/v3/blogging-citizen-journalism/2018/2604170.html
   Wie het boek “de Dertien satanische bloedlijnen” heeft gelezen heeft ook gelezen om welke families het gaat,maar in deze verwijzing wordt geschreven over een familie waar maar weinig mensen weet van hebben terwijl zij toch enorm veel bezit en macht lijken te hebben.
   Payseur ik had er nog nooit van gehoord of over gelezen en ook wordt in deze verwijzing weer Bush beschreven die wel banden met deze familie lijkt te hebben.
   Wie zijn deze mensen? En waarom wordt er in de MSM niet over bericht?

 7. Ik heb reeds vroeger vermeld dat over het lot van Trump en de USA voor een groot deel zal beslist worden door buitenlandse machten. Een analyse in de volgende bron :
  https://new.euro-med.dk/20181231-political-and-military-ascendance-and-fall-of-the-usa-city-of-londons-nwo-empire-and-military-arm.php
  met citaat :
  “Political, Military, Financial Decline of the US Empire: Trump´s Unipolarity vs. Putin´s Multipolarity – Dangerous Dialectics
  Posted on December 31, 2018 by Anders
  The global tensions between East and West are both nationalist and imperialist, as well as a chess game with a given outcome led by Rothschild’s City of London – Putin and Trump only being the black and white queen figures in this game.
  Trump wants a unipolar world with the US as the only hegemon – Putin wants a multi-polar world with several powerhouses until he has established Alexandr Dugin’s (Putin´s Rasputin and mentor) dream od Eurasia from Lisbon to Vladivostock. Dugin is a fascist. The Chinese are more likely to be cherishing the ambition under the table to become the only unipolar world power later on………………
  In 2007, in Munic, Jewish-Soviet Vladimir Putin gave a prophetic speech on the US unipolar world missing moral basis, leading to wars and chaos, to dissolve from within – and that it would be opposed by Russia which is for a multipolar world order – ruled by the UN and international law.
  This speech shows where Freemason and Illuminati Messiah Putin stands – and more: Why he is on the side of the City of London, which also wants the collapse of the petrodollar, and thus of the USA (“The Moor has done his duty. The Moor can go” – Othello). The US is now committing suicide by forcing countries to abandon the petrodollar and here and by lack of morality as well as due to Rothschild´s right arm, George Soros, in a charade war on Donald Trump who has been unwilling to declare war on Iran and Russia. Much more loved was probable Muslim Brotherhood member Obama and here who gave in to the military industrial complex and launched the Libyan and Syrian wars leading to worldwide chaos – all the while filling the White House with Muslim Brotherhood members!! The Brotherhood is the mother of all terror organsations (Excepting the worst of them: Western intelligence services)…………………”(=einde citaten)
  Ik verwijs verder naar de rest van tekst in de link. Ik zie dan ook een verder verval van de USA, maar zoals in het Oude Rome, zal men dit verval pogen uit te stellen, en dan is “oorlog” het middel daartoe. Dit blijkt ook het de laatste paragraaf van de voormelde tekst :
  “These two reports demonstrate that the United States has lost its previous technological and military superiority, but equally, that it is willing to go to extraordinary lengths to prevent any further erosion of its world wide role and its replacement by the two emerging countervailing superpowers, Russia and China. Whether or not that American determination will tip the world into a catastrophic nuclear exchange will be one of the major questions for 2019.”(=einde citaat).
  Achter de FED speelt zich imo een “conflict” af op het internationaal schaakbord..cfr. dat van Brzeiznsky

  1. Sub Rosa u schrijft “ik zie dan ook een verder verval van de USA…”.
   https://www.blacklistednews.com/article/69987/low-social-credit-rankings-in-china-prevent-millions-of-untrustworthy-citizens-from-traveling–how.html
   In deze verwijzing lijkt de USA dezelfde kant als China op te gaan waar ze iedereen en alles in de gaten houden en bestraffen wanneer mensen iets doen wat niet in lijn is met wat de overheden verwachten.Er wordt geschreven dat mensen terecht komen in vergelijkbare locaties als concentratiekampen die we kennen van vroeger.
   In de VS hebben ze dan natuurlijk de Feema kampen waarvan beweert wordt dat daar al Chinees materiaal staat en militairen aanwezig zijn.
   In Europa is hetzelfde naar mijn mening aan de gang want ook hier weet de overheid alles van iedereen.Ook moet ik denken aan de investeringen die worden gedaan mbt het spoor want om grote hoeveelheden mensen te kunnen verplaatsen heeft het verleden laten zien dat het spoor uitermate geschikt is en je hoeft maar te kijken in de VS en je zult zien dat naar die feema kampen spoor is aangelegd.Volgens R de Ruiter kan men in west Europa interventie troepen per spoor vanuit Italië aanvoeren naar gebieden waar eventueel opstanden /rellen ontstaan.Opvallend zijn ook de banden die multinationals met China aangaan.Weten ze dat Europa voor hen geen perspectief meer bied en dat het hier chaos gaat worden?Dit wat ik hier schrijf zou opgevat kunnen worden als complottheorie maar wanneer ik naar China kijk zijn de eerste signalen aanwezig en niet echt hoop gevend.

 8. Een recent bericht, ik geef het wel met het nodige voorbehoud :
  https://beforeitsnews.com/v3/alternative/2019/3655487.html
  met citaten :
  “The President Has Been Moved to a Bunker for Safety
  Tuesday, January 1, 2019 22:05
  50 CABAL AGENTS ARRESTED ATTEMPTING $5 TRILLION ELECTRONIC HEIST BEGIN INTEL – RV RELEASE HALTED ON PRESIDENT’S ORDER THIS EVENING AT 2000 HRS (8PM) WASHINGTON, D.C. TIME
  50 CABAL AGENTS WERE ARRESTED, THEY WERE IN PROCESS OF AN ELECTRONIC HEIST OF $5 TRILLION US DOLLARS. TREASURY AGENTS STOPPED THEM BEFORE THEY COULD EXECUTE THEIR PLAN. MORE INFORMATION AS IT BECOMES AVAILABLE.
  THESE AGENTS WERE SLIPPED INTO THE TREASURY. IT APPEARS THEIR {Cabal} PLAN WAS TO PULL THIS MONEY ELECTRONICALLY FROM CIRCULATION SUDDENLY ON WEDNESDAY (after New Year’s Eve} AT MARKETS (stock Markets?) CAUSING BANKING SYSTEMS ACROSS THE NATION TO CRASH. {Since this was stopped, it appears the following was avoided ?}
  ALL ATMS AND CREDIT CARDS WOULD HAVE CEASED TO FUNCTION, ALL UNITED STATES BANKS WOULD CLOSE, ALL US DOLLARS WOULD BE INSTANTLY WORTHLESS, THE USA WOULD CEASE TO FUNCTION AS A COUNTRY.
  SPECIAL AGENTS WITHIN THE TREASURY DETECTED ANOMALIES IN THE SYSTEMS AND INTRODUCED COUNTER MEASURES THAT STOPPED THE HEIST BY A SHUTDOWN OF THE TERMINALS BEING USED AND CONFUSED THE CABAL AGENTS FOR ENOUGH TIME SO THEY WERE CAUGHT COMPLETELY OFF-GUARD WHEN FBI, SECRET SERVICE AND TREASURY AGENTS SWARMED THE FACILITIES AND ARRESTED ALL……………..
  PRESIDENT TRUMP HAS ORDERED THE 50 AGENTS SHIPPED TO GITMO TONIGHT & INTERROGATED EXTENSIVELY PRESIDENT HAS DEEMED AT THIS TIME, RV MUST BE POSTPONED UNTIL MORE IS KNOWN ABOUT THIS EVENT. MNUCHIN WENT TO BAT FOR EVERY CURRENCY HOLDER BUT THE PRESIDENT OVERRODE HIM, SAYING THAT THE TIMING OF THIS INDICATED MORE THAN ATTEMPTED CONTROL OF OUR FINANCE SYSTEM, BUT WAS TRYING TO TOTALLY CRIPPLE IT…………….(=einde citaat).
  Het voormelde bericht werd ook overgenomen door de website van Hartgeld -rubriek USA.
  Ik blijf dan ook zeer voorzichtig wat de inhoud betreft.
  T.a.v. Guido : de oorspronkelijke tekst was in hoofdletters en ik slaagde er niet in deze te verkleinen.

  1. Eerlijk gezegd heb ik niet zoveel verstand van dat hele financiële gebeuren en daarbij komt ook nog dat veel niet openlijk gebeurd maar achter de schermen.
   Nou kwam ik deze voorspelling van 5 april 2017 tegen wat op 5 oktober 2018 is bijgewerkt.
   https://jdreport.com/systeem-in-doodstrijd-uiterlijk-begin-2019-nieuwe-wereldwijde-financiele-crash/
   Alleen samenwerking tussen Trump en Poetin zou nog meer ellende kunnen voorkomen waarbij het wel de vraag is of dat ten koste gaat van de Amerikaanse economie of de wereld economie.Trump roept allang Amerika first wat kan betekenen dat het ten koste kan gaan van de wereldeconomie.

  2. Trump twittert nog gewoon door.

   https://twitter.com/realDonaldTrump

   Before it’s News heeft goede artikelen maar kijk naar de bron.

   Trouwens dit artikel gelezen?

   EVIDENCE CONFIRMS: Ukraine Shot Down MH17—Why then did the West sanction Russia?

   http://themillenniumreport.com/2018/12/evidence-confirms-ukraine-shot-down-mh17-why-then-did-the-west-sanction-russia/

   O.a.:

   Incidentally, the Netherlands Government had partially funded the coup that in February 2014 overturned Ukraine’s Government and installed the new regime, which regime is allied with the United States Government and actually perpetrated the MH17 shoot-down. The Government of Netherlands is not a neutral in this case that it is judging. It had helped install the present regime in Ukraine. In fact, as you can see here, Netherlands’ Government had been the largest single contributor to Ukraine’s Hromadske TV, which was propagandizing to exterminate the residents in Ukraine’s former Donbass region, which breakaway region had voted over 90% for Ukraine’s Democratically elected President, whom Obama’s coup had just overthrown. This operation in Ukraine is an extension from the corrupt Nazi Prince Bernhard’s having established in Netherlands in 1954 the secretive Bilderberg group to coordinate NATO’s efforts for the US and its allies to conquer ultimately the world. He got caught in 1976, for one of his skimming operations, a million-dollar kickback from Lockheed Corporation. Holland’s Deep State is anything but benign.

   https://www.bilderberg.org/bernhard.htm
   https://www.independent.co.uk/news/obituaries/prince-bernhard-of-the-netherlands-674988.html

  1. An Argie :
   Zoals ik reeds vermeld heb , heb ik ook mijn twijfels, maar de publicatie van een tekst met een dergelijke inhoud gebeurt m.i. niet zo maar. Ik denk dan ook dat het hier kan gaan om een “psyops”… en in dat geval heeft men een “bron” nodig die niet in verband kan gebracht worden met de organisatoren, en het is bovendien niet zeker dat de “bron” op de hoogte is. Als deze “bron” dan binnenkort spoorloos verdwijnt of verongelukt, dan is het duidelijk. Het feit dat de inhoud van de tekst niet overgenomen is door de MSM in de USA, is ook al veelzeggend. Deze MSM zijn immers dag en nacht bezig met het verspreiden van “fake news”, zeker als het kan gebruikt worden tegen Trump. Ik stel mij dan ook de vraag : Wat is de bedoeling van deze tekst op Beforeit’s News, een website die zoals Nannie ook vermeld heeft , goede artikelen heeft. Er vallen mij wel een paar zaken op : de datum van de publicatie op 01.01.2019… en het optreden van het Plunge Protection Team, juist voor Nieuwjaar, om de beurskoersen op te drijven, na de daling van de laatste week. Het conflict tussen Trump en de Deepstate over de terugtrekking uit Syrië en Afghanistan en de “shut down”. Momenteel zie ik dan ook niet klaar… en ik wacht dan ook af.

  2. an argie 10.2 :
   Bedankt voor de 2de bron, waarin trouwens nog andere berichten staan, die door de MSM worden doodgezwegen. Ik ben vooral op zoek naar wat wordt doodgezwegen. Opvallend in het bericht van Dr William Mount is, dat de 50 leden van de “cabal” in feite leden waren van het FBI… en dat blijkbaar al in oktober één of andere waarschuwing was gegeven. zie citaat uit de link :
   “President Trump was apparently rushed to a bunker yesterday after a shoot out in, or near, the White House between his Marine Guards and the Secret Service. Further – a group of 50 FBI Agents were ushered into the Central Bank yesterday to take it down and they were promptly arrested and sent to GITMO. If they had been successful the President would be dead and all of the banks, ATM and Credit Cards would have been destroyed. As you recall – We warned the President of this attempt in October. You can’t get much more loyal that that — can you?
   More on our Video: Stunning: President Rushed To Underground Bunker – YouTube “(=einde citaat).
   Arnold2 -4-11:
   Ik had de tekst ook al gelezen op Zero Hedge. Ik kan momenteel alleen maar vaststellen dat de toestand zeer onduidelijk is, mede door de fake news shows van de MSM. Er staat inderdaad iets te gebeuren, maar wat juist ? Ik denk dat de kern van het probleem ligt binnen het economische & financiële en fiscale domein, rekening gehouden met de enorme schuldbergen. Een “crash” zoals deze van Wallstreet van 1929, die opzettelijk werd uitgelokt door de FED, zal dan het ganse systeem doen instorten. En dan loert WO 3 achter de hoek!!

  3. Misschien focussen wij ons wel op de verkeerde dingen waar de cabal mogelijk ook vanuit gaat?
   Alles wordt geautomatiseerd,maar wat is het verschil tussen bv een papieren dossier en een virtueel dossier?
   Een papieren dossier is een verhaal met een chronologisch verloop en samenhang.
   Terwijl een virtueel dossier een verzameling onderdelen is,gerangschikt in een computer,waarvan slechts een segment naar voren gehaald wordt op het moment dat een ambtenaar het van belang acht of dat de cliënt een (alarmbel) laat rinkelen.
   Het UWV,belastingdienst,zorgverzekeraars etc zijn aan elkaar gekoppeld en zo weet men alles van iedereen en wanneer mensen dan ook nog betalen met hun pinpas omdat het zo makkelijk is dan weten ze zelfs ook nog waar u was en voor hoeveel u hebt besteedt.
   Wat als er nu een crisis ontstaat en Trump zegt dat gaan we oplossen door cash geld af te schaffen en vervangen door digitaal geld? Werken ze daar al niet langer naar toe?
   Dee Hock,oprichter van VISA Credit Card association (1968),het eerste grote betaalpasinstituut-het alternatief voor contant geld-zei:Wij staan nu op het punt in de tijd waarin een periode van vierhonderd jaar zijn einde vind en een nieuw tijdperk kracht verzamelt om geboren te worden-een transitie van cultuur,wetenschap,maatschappij en alles wat geïnstitutionaliseerd is-een grotere verandering dan welke de wereld ooit ervaren heeft.Alles wordt ook elektrisch en wanneer ze er de stekker uit trekken kan men niets meer en is men totaal afhankelijk.(laatst schreef ik over windmolens in Frankrijk die niet eens stroom aan de plaatselijke bewoners zouden leveren maar aan een apart netwerk en wanneer dat klopt kan dat betekenen dat wanneer ze de stroom uitschakelen voor iedereen,zij die daarachter kunnen zitten zichzelf en hun apparaten wel van stroom kunnen blijven voorzien). Hogesnelheidslijnen worden voor enorm veel geld aangelegd (Betuwelijn bv) terwijl elke burger voor weinig geld gewoon gebruik van het vliegtuig kan maken,dan moeten er toch andere redenen voor deze belastinggeld verslindende aanleg zijn? Aanvoer van interventie troepen met hun materiaal?
   De verplichte zorgverzekering zij vragen steeds meer privacy gevoelige informatie op (elektronisch patientendossier) terwijl dergelijke zaken hen niets aangaan,feit is wel dat toen we nog het ziekenfonds hadden veel minder privacygevoelige informatie beschikbaar was voor overheden en hun ambtenaren.ENZ.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.