Advertentie

Hoe het is en hoe het kán zijn..


x

x

Hoe het is en hoe het kán zijn..

2017 © Trudy; vdf Maassen | deze versie WantToKnow.nl/be

x

Trudy vdf Maassen

Stel je voor op een mooie ochtend wakker te worden en alles is anders. Het licht is stralender. Intensiever. En toch aangenaam aan de ogen. Jouw omgeving bestaat uit vormen van ontelbare, schitterende kleuren. Je voelt je vol vreugde voor deze nieuwe dag. Je staat op en jouw spiegelbeeld reflecteert een jeugdig, gezond, energiek en krachtig mens. Dat geeft een fantastisch gevoel. De bloemen geuren je zacht en teder tegemoet als een prettige streling. Dieren verwelkomen je hartelijk en een diepe liefde voor deze vriendelijke wezens stroomt door je heen.

Reusachtige, levende, prachtige bomen spreken met je en delen hun enorme kennis en spannende ervaringen. Kinderen spelen onbekommerd en onbelemmerd. Vrolijk en vrij. Iedereen is gezond en gelukkig.

Verveling bestaat niet, want de kosmos is zo oneindig dat er triljarden sterrenstelsels zijn met ieder triljarden door mensen bewoonde planeten. Je kunt overal gemakkelijk, gratis en supersonisch snel heen reizen. Vandaag heb je gewoon zin vrienden op een andere wereld te bezoeken om gezellig samen te zijn. En hup! Je bent er. Dit is een kleine schets van ons oorspronkelijk leven in een gouden quantum universum.

Mijn naam is Trudy; van de familie Maassen en ik heb duidelijke herinneringen aan dit bestaan.

In principe zijn wij vrije mensen. Maar hier op aarde valt iedereen onder negatieve machtsstructuren die de mensheid controleren, domineren, beliegen, bedriegen, bedreigen, bestelen, vergiftigen en vermoorden. Mijn vele ervaringen met deze harteloze en intens gemene groepen waren diepgaand en ingrijpend. Want als mens heb ik ongelooflijk veel mee gemaakt. Vele prettige situaties als fijne ontmoetingen, studies, reizen, dans, natuurwandelingen.

Aan de andere kant is recent bewust geworden dat er als kind gruwelijke gebeurtenissen hebben plaats gevonden. Dit betreft satanistisch ritueel sexueel misbruik en martelingen. (Met bewust gekozen x om de relatie met de oorspronkelijke vrouwelijke energie te handhaven.) Daarbij waren regelmatig aardse mannen die mij hun intens zieke geest toonden door ongewenste vrouwonvriendelijke handelingen. Dat had als gevolg dat het gevoel voor eigenwaarde verstoord was en tot nul gedaald.

Verder heb ik op het nippertje een aantal extern georganiseerde ongelukken overleefd die de bedoeling hadden een einde aan dit bestaan te maken. Daardoor lag dit lichaam jaren in het donker en kon niet lopen. Twintig jaar leven kapot. Alles verloren. Gelukkig is de innerlijke kracht tot vreugde, lachen en de liefde voor de mensheid, de planeet en de natuur intact gebleven. Anders was ik allang dood geweest.

In liefde voor de natuur!

Essentieel daarbij, was mijn intens diepe beslissing om de daders vergeven; een paar jaar geleden. Dat is het begin geweest van het genezingsproces. Want wij mensen zijn de oorspronkelijke kracht en wij zijn hier op aarde om positieve veranderingen te brengen. Haat en wrok helpen daarbij niet. Integendeel!

Toch moeten alle vormen van misbruik, geweld, narigheid en ellende stoppen. Dat kan door er over te vertellen. Zodat de mensheid weet wat er werkelijk aan de hand is. Het is nu tijd dat mijn ervaringen openbaar worden gemaakt door middel van boeken en lezingen. Want ik vind dit belangrijk genoeg voor alle mensen in Nederland en de hele wereld die dit willen lezen.

Maar ik ben wel iemand die assistentie nodig heeft dit werk te doen. Echter, zowel tijdens het schrijven van de eerste versie als nu bij het produceren van een betere verhaallijn, zijn de herinneringen aan het satanistisch misbruik zo heftig en zo enorm pijnlijk, dat ik er steeds weer ziek en onrustig door word. Dat lukt dus niet. Daarom ben ik op zoek naar liefdevolle mensen die oprecht vanuit het hart medewerking willen verlenen aan:

 • redactie
 • correctie lezen
 • publicatie
 • website bouwen en onderhouden
 • begeleiding van lezingen
 • financiële ondersteuning van dit project.

Ik denk aan bewuste mensen die zelf een stevige basis in het leven hebben en voelen dat ze innerlijk sterk genoeg zijn om deze pittige materie te kunnen hanteren en mij daarin te willen ondersteunen. Wie voelt in zijn/ haar hart dat deze oproep voor hem/ haar bestemd is? il je dan aanmelden voor een kennismakingsgesprek via de mail van deze site: contact@wanttoknow.nl Zij zorgen ervoor dat de mails bij mij terecht komen. Misschien kun en wil je een directe financiële bijdrage doen voor dit project? Dat zou fantastisch zijn, want een boekpublicatie is duur en ik heb geen geld meer door die toestanden.

Deze bijdrage kunt u overmaken op ING-rekening van de uitgever van deze site: Dolphins & Whales publishing in Heemstede. (IBAN:  NL35 INGB 0004 3131 74  en BIC: INGBNL2A)

Dank je wel en vriendelijke groeten,

Trudy; vdf Maassen

20 gedachten over “Hoe het is en hoe het kán zijn..

 1. Wow Trudy, wat een intense openbaring. Maar echt heel goed dat je het doet, het helpt je helingsproces. Ik weet dit uit eigen ervaring. Heel veel sterkte met je verdere helende reis.

 2. Ik weet dat intens zieke psychopatische “”onmensen”” niet tussen normale liefde volle wezens mogen en kunnen leven, rotte appels behoren verwijderd te worden, ik weet niet of je van haat moet spreken, maar gewoon van geestelijke hygiëne, het met harde hand verwijderen van onmensen behoord bij het leven, van die, die deze verantwoording zijn aangegaan, verdedig de zwakken en de zieken, vergeven is not done, bij deze soort is vergeven zinloos, verder zijn sommige daden niet te vergeven, maar moet de prijs die het goede liefdes volle leven eist, worden betaalt.
  Vriendelijke groet, in de mensen een welbehagen, Jenne

  1. Hallo Jenne.

   Vergeven doe je toch voor je-ZELF ?? Het is DE manier om je HART weer vrij te krijgen !!

  2. Ik zeg wel vergeven, nooit vergeten.
   Vergeven doe je voor je zelf, vergeten doe je tegen jezelf.
   Vertellen over vormen van misbruik, geweld, narigheid en ellende kan ook uitmonden in een unieke verzameling nare zuig-types.
   Psycho’s kunnen vaak heeeel goed helpen. Net zo als om hulp vragen, maar dat is wel erg hard gesteld, denk ik 🙄

  3. Koekje, ik ben heel vergevings gezint, en vaak te mild in mijn oordeel.
   Maar er zijn binnen ons menselijke firmament, grenzen die men niet moet overtreden.
   Doet men dit toch, moet men de consequenties hier voor aanvaarden.
   Wij de anderen, hebben dan de verantwoording tegen over het leven, onze zusters en broeders, deze misdaden want dat zijn het, te bestraffen.
   Het vergeven is vaak een verkramte wijze van hypokratie, tegen over de dader, het weglopen voor de te nemen consequenties.
   Maar dit alles is mijn opinie met enkele anderen gedeelt.
   Jenne

  4. Waakzaamheid is altijd geboden. Vergeten kan dodelijk zijn. Confrontaties kun je maar beter van te voren aan zien komen. Er is een slag mensen dat zachtheid, altruïsme verwart met zwakte. Soms recht in je gezicht en soms achter je rug om. Dit type mens heeft alleen respect voor duidelijke grenzen en macht. Als je niet zo in elkaar zit best vermoeiend, maar al doende leert men 😉

  5. Is er echt een karma? In hoever heeft karma met de kasten (tool voor onderdrukking) in India te maken? Ooit iets van epigenetica gehoord?

  6. mc,

   In het land van de prachtige mythische filosofiën, is het wachten op een enorme catasrtofe, niets is als het zou moeten zijn, het land is één grote menselijke mismaakte samenleving, met nog nooit geziene excessen, wat schieten die arme sodemietsers dan op met al die mooie praatjes.
   Jenne

  1. Tineke, jij denkt dat dit soort réacties de oplossing is, zo van even uit de losse hand, ik hou van je, de réaliteit is kei en kei hard, die moet je met je volledige mens zijn te gemoet treden, Jenne

  2. Allereerst: Je ‘MOET’ niks Jenne.. NIEMAND MOET IETS…
   De pot verwijt in dit geval de ketel; hou op met anderen de les te lezen ajb. Dank.
   Misschien volgende keer gewoon zeggen wat JIJ zou doen.. (En ook niet MOET doen..)
   En dan begin je je reactie met te vertellen dat je weet hoe Tineke denkt..??? Heel bizar allemaal imo.

 3. Erg genoeg die ervaringen in alle narigheid.
  Dat zijn inderdaad mensen met een zieke geest geweest die haar dit hebben aangedaan. Want een stabiele gezonde geest kan gelukkig een ander geen kwaad doen. Maar… om daarvoor geldelijke bijdrage te willen ontvangen om dit in de wereld te kunnen uitdragen dat komt verkeerd over. Als men lezingen zou willen geven dan kan dit ook tegen een geringe vergoeding door de vereniging of stichting die jou dan uitnodigt middels de sprekerslijst waarop men zich kan laten plaatsen. Zo werkt dat in ieder geval binnen de spirituele wereld.

  Uitzonderingen zijn er altijd maar dan groeit zoiets helaas nog al naar winstbejag.

 4. Lieve Trudy

  Ik vind je super moedig dat je hier je verhaal doet. Meer en meer mensen zouden net als jij de moed of de kracht binnenin zichzelf vinden om hun verhaal naar buiten te brengen…..
  Net als Brice Taylor hier op deze site en Dominique op Ella ster…begin jij op kleine schaal, maar je verhaal wordt volledig, door meer en meer te vergeven, ook herinneringen komen steeds meer door, niets forceren…..ik weet waarover ik spreek.

  Het is nodig dat mensen die misbruikt zijn: hun verhaal vertellen: het helpt om jezelf te genezen. Ik geloof in het vergeven van de daders, het helpt je om terug in het leven te komen staan, zeg niet dat het gemakkeleijk is. Maar de waarheid moet nu in de wereld naar buiten komen, het is nu tijd dat de grote massa bewust wordt van de omvang van het misbruik, die zo diep verscholen zat en verdoken werd, mensen keken de andere kant op.
  Onze politiekers misbruiken de massa op grote schaal, op allerlei manieren, maar eerst moeten we vanonderuit het misbruik uitbrengen, daders ook bewust maken van wat ze de salchtoffers hebben aangdaan is nu zeker aan de orde: dan kan ook de leiders aangepakt worden door samen te werken met het bewustzijn van de grote massa, want wij zijn met meer….
  Mensen die bezig zijn met vergevingswerk aan de daders helpen mede het bewustzijn te verhogen in het ongezien en zal er beetje bij beetje ook het misbruik van de grote leiders naar buiten komen….

  Net als u Trudy ben ik bezig met een heel groot eigen familie netwerk van misbruik naar buiten te brengen, slachtoffer wordt dader…niet altijd, maar vele malen wel….tot er een iemand uit de familie de kracht vind om dit grote netwerk te doorbreken……Het is niet leuk om als enige dit te doen….maar ik doe dit toch, om mijn kinderen een beter leven te geven. Ik ben terug gegaan naar een tijdperk van in de jaren tot 1560 of zoiets: de stamvader aangepakt…ik kan daar nog vele over vertellen, maar nu nog niet klaar om een boek te schrijven.

  Doe dit werk samen met begeleiding van een arts en psycihiater die het werk van de arts kent: met de klassieke psycho hebben we nooit iets bereikt, ex zit bij klassieke psychiater: daar geven ze alleen maar pillen: sorry dit helpt niet…..je zit nog dieper en geraakt er nog amper uit…

  Fysiek zijn we alle drie zwak…mensen die misbruikt zijn hebben zwakke of vervroegde veroudering van de constitutie, dit is gekend in de psychologie, maar Dr doen alsof hun neus bloed, of weten dit niet, het heeft mij ook massa’s geld gekost tot nu toe, omdat de zoektocht lang was om de juiste persoon tegen te komen, die mij in dit werk zou begeleiden.

  Vergeven helpt genezen, zo wordt ook de cirkel doorbroken van slachtoffer naar dader. (Wat niet altijd zo is he, maar veelal wel)

  Ik vind sommigen hier zeker hard overkomen en weten niet waarover ze spreken:
  Financiele hulp vragen leid zeker niet altijd tot winstbejag: is nodig om deze dingen naar buiten te brengen, zodat de wereled kan veranderen!

  Soms moeten we eens denken wat we verdoen aan prullen die we niet nodig hebben en dit geld aan zulke projecten geven om te ondersteunen !

  Voor een betere wereld !

  In Munay

 5. @Guido #3.2
  Je moet niets? Nou daar vergis je je wel degelijk.
  De mens MOET leven. Hoe je je leven ook indeelt of wat je ook doet: Je zult leven !

  @Tineke #3 Je houdt van de schrijfster. Wat versta je daaronder? Hoe uit zich dat in de praktijk in daden?

  On topic Jammer dat zulke artikelen weer gebaat gaan met verzoeken om geld. Voor een paar tientjes heb je een website, kan je heel je slachtofferrol in kwijt.
  Totdat je misschien ooit tot de conclusie komt dat je njet je verhalen bent, dat je Ik ben ongeschonden aanwezig is.

  1. @helen
   Moeten is dwang en in tegenspraak met de vrije wil. Wellicht zou het vanuit bepaalde zichtpunten wenselijk zijn iets te doen , maar de mens heeft een vrije wil ……En waarom zou je je ik ben in stand willen houden ? is niet de tijd gekomen van wij zijn? Groet marcel

  2. @Marcel #6.1
   Ja en appels zijn groen. Welke vrije wil? De wil van het ego bedoel je?Je bent hier om te ervaren wat het bewustzijn wilt dát je ervaart, jij hebt helemaal niets te willen.
   Vrije wil? Besluit dan eens om een dag niet te ervaren/leven, gaat je niet lukken.
   Pas als je je Ik ben ervaart, zul je het wij zijn kunnen ervaren.

  3. @ Helen
   Ik kan je wel volgen , zelfs vanuit delen van mijn inzichten gelijk geven . Echter ik geloof in het maken van keuzen , i.e.g. dan toch hoe het pad te lopen, wellicht is de uitkomst /einddoel dezelfde? En het EGO is zwaar overgewaardeert geworden , terwijl het slechts als een gereedschapje bedoelt was.
   En dan zeg je nog iets , voor mij, wonderbaarlijks ” Pas als je je Ik ben ervaart, zul je het wij zijn kunnen ervaren.”. Ik begrijp helemaal wat je bedoelt en dacht zelfs ook zo doch zie het nu anders. In de stelling van jou lijkt een chronologische volgorde te zitten , die wijkt af van wat ik probeer , nudenken/nuvoelen /nuzijn. Dan is het een zonder het ander even makkelijk mogelijk, want het is een punt op de schaal van bewustzijn.
   Nouja wellicht loop ik in jouw idee te raaskallen , dat zou ik jammer vinden , maar dan is dat ook goed.

 6. Helen,

  jij probeerd hier een Gordijaanse knoop in het leven te leggen, en zie Réne Descatez zegt : Ik denk, dus ik ben, hij hakt de knoop dus door.
  Je kunt bewust leven, of onbewust leven, maar leven is geen spel, wat je na gelieven aan en uit kunt zetten met een knopje, het is een gegeven, slechts één maal gegeven, dus knijp je handjes dicht en leef !
  Groet Jenne

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.