Advertentie

Meesterschap in ons handelen..


 

x

x

x

Meesterschap in ons handelen..

2017 © Manuela van der Knaap/deze versie WantToKnow.nl/be

x

Manuela van der Knaap

Wat is het weer intens nu. Heb jij ook intense gevoelens van woede, irritatie, diepe wanhoop en twijfel. Van niet weten wat te doen en/of gevoelens van angst. Graag geef ik inzicht in het actuele proces dat begin 2017 actief is en ook zijn weerslag heeft op de regeringsperiode van Trump. De astrologische stand van Cheiron in samenstand met Mars in Vissen laat zien dat er veel agressie kan zijn, of chaotisch handelen. Werkelijk als een kip zonder kop. Het heeft ook te maken met ‘gewond handelen’..

Cheiron de kosmische wond staat samen met Mars in Vissen en dat kan diepe angst oproepen. Angst om te handelen. Het gewonde handelen en ook het gewonde mannelijke is diep voelbaar. Heb ik het goed gezien??? Doe ik het wel goed… Heel voelbaar worden ook projecties naar het geïdealiseerde mannelijk, die tweelingziel, die prins op het witte paard, die maar niet doet wat hij moet doen. Of de pijn voelen van die prins op het witte paard die jaren later toch ook gewoon mens blijkt te zijn.

Het realiseren van wat er is, kan daarbij intens pijn doen en diep verdriet oproepen. Deze energie vraagt om gezien te worden voor wat gewond is, te vergeven en die prins tussen het voetvolk te zetten, gewoon als mens, waar hij hoort. (Mars conjunct Cheiron in Vissen) De jaarhoroscoop van 2017 vraagt om vanuit leegte te bewegen naar een richting en van daaruit een doel te stellen. Inspiratie te vinden en dat te creëren wat je heelt en voedt.

Door de zwarte Maan in Schorpioen is er diep in je innerlijke leegte, stilte, rust en ZIJN. Of misschien momenten van intense stilte en leegte. Duw je daar overheen, omdat er nog zoveel MOET gebeuren, dan kom je in het stellen van lege doelen. De inspiratie is dan niet blijvend of veranderd steeds. (Zwarte Maan in Schorpioen en gecorrigeerde zwarte Maan in Boogschutter, oppositie Priapus in Stier en Tweelingen)

Manifesteren wie je bent
Als je jezelf hebt bevrijdt van het vele MOETEN en dus in de stilte en in de leegte kunt blijven, dan is er stilte en rust. Het innerlijk conflict van het niet volledig kunnen manifesteren van wie je Wezenlijk bent, is in de diepte wel voelbaar, maar neemt de rust dan niet over. (Pluto is Heer zwarte Maan in Schorpioen en staat conjunct Zon.) Maar het is waarschijnlijker dat af en toe de onmacht van het je onzekere ‘ikje’ opspeelt en je innerlijk ontploft. Ook dat is wat het is. We ontvouwen onze Wezenskern nu naar nieuwe lagen van het bestaan. (zwarte Maan in Schorpioen =leegte, ZIJN en gecorrigeerde zwarte Maan in Boogschutter is inspiratie, overschatten)

Intenties
Blijf je in de stilte, de leegte, dan komt er misschien wel helemaal geen doel. Het doel doet er misschien wel niet toe vanuit de stilte bezien. Of twijfel je aan je doel, nu met Cheiron in samenstand met Mars in Vissen? Vraag jij je af of je intenties wel juist zijn. We zetten nu namelijk de intenties neer voor dat nieuwe dat wil ontstaan. Is die droom wel reëel? Met de gecorrigeerde zwarte Maan in Boogschutter die de manifestatie in het leven zichtbaar maakt, zijn we geneigd om zaken te rooskleurig voor te stellen en te overschatten. Wat een onzekerheid.

Dit vraagt om een diepte onderzoek naar je intenties, zodat je helder krijgt wat het universum je zal leveren. (Saturnus driehoek Uranus en zwarte Maan in Schorpioen en Boogschutter). De intenties zijn de drijfveren van wat je uiteindelijk zal aantrekken aan situaties en ervaringen. Doordat Mars in Vissen niet optimaal staat, vraagt dit om handelen vanuit intuïtie en verbonden met het universele. Als je niet in contact bent met hiermee, dan valt Mars in Vissen dood en komt je niet tot handelen. De samenstand met Cheiron maakt het dan loodzwaar en kan diepe schuldgevoelens en schaamte oproepen. Vergeving van jezelf en de ander is hier de sleutel.

Boosheid
En heb je nog geen doel gevonden, omdat het bestaande je vasthoudt in het oude en maar niet wil bewegen; dan is er ziedende boosheid om de situatie die maar niet wil veranderen. Vooral alles wat moet en de innerlijke natuurlijke stroom blokkeert brengt diepe wanhoop naar boven. Met je wil loop je tegen dichte deuren. Intense boosheid naar het universum, je hoger zelf of de hele situatie waar je in zit.

Meebewegen
Wat er ook is, dit is een pittige (energetische) situatie. Beweeg maar gewoon mee met wat er is. Wees eerlijk over wat er in je leeft, dan brengt het je vanzelf naar nieuwe inzichten en nieuwe manieren van handelen vanuit de diepe innerlijke stilte. We mogen begin 2017 leren en ontdekken over manifesteren en onze intenties om zo meesterschap te krijgen over ons handelen, onze mannelijke kwaliteit. Het gaat hier overigens om karmische situaties! Het kan zijn dat er spontaan oude herinneringen omhoog komen uit de diepte om te mogen helen met erkenning, vergeving en liefde. Deze astrologische stand van Mars in samenstand met Cheiron is nog tot begin februari actief.

Inauguratie Trump
Het gewonde mannelijke en het gewonde handelen speelt ook een rol tijdens de inauguratie van Trump op 20 januari en dit zet de toon voor de komende jaren van presidentschap voor de Verenigde Staten. Dus de situatie hierboven beschreven van oerwoede, handelen als een kip zonder kop zullen wel een rol gaan spelen in zijn regeringsperiode.

x

* * *

© Manuela van der Knaap www.inzichten.com

© Deze informatie mag je in zijn geheel doorgeven, vooropgesteld dat er geen winst op gemaakt wordt en deze aantekening eraan toegevoegd is.
Wil je deze informatie publiceren in een blad of op een website; dan is dit uitsluitend toegestaan met schriftelijke toestemming van de auteur.
De auteur is te bereiken via de website.

9 gedachten over “Meesterschap in ons handelen..

 1. en niet te vergeten de instroom van energieën van de zon!

  LATEST SOLAR NEWS:
  (Jan 12 2236UTC) The CME that released away from earth was clocked at more than 2000km/s – that is killshot speed. Luckily it will miss earth. However a massive sunspot is coming into view at the limb now as well and we could see solar activity rise sharply soon.

  Energy update and the Tsolians on a Coronal mass ejection (CME)
  http://pleiadedolphininfos.blogspot.nl/2017/01/meline-portia-lafont-energy-update-and.html

 2. Alles hangt samen:)

  Zondag 15 januari a.s. zullen er 70 naties vergaderen in Parijs waar gesproken zal worden onder leiding van de Franse President en minister van Buitenlandse Zaken, John Kerry, van de Verenigde Staten

  On January 15, 2017 Mother Earth will be aligning her Crown Chakra into the Universal Grid of Sun-Stars

  http://alexandriankosmos.blogspot.nl/

 3. De Mensen leven op deze mooie blauwe planeet sinds het begin der tijden, het is zinloos om schijnzekerheid te zoeken in leugens, het is niet aan ons om het universum te doorgronden, dat heeft nooit bij onze taken behoord, de grote der dingen is zo giganties, wel is onze tot nog toe onontwikkelde geest, bij volledige ontwikkeling, indien nodig het totale universum te begrijpen en indien gewenst te besturen, dit omschreven door René Descartez de man die onze intuïtie benoemde en aan de wereld gaf.
  Wie of Wat de bouwer van dit alles is, niets is zonder zin, alles verloopt via vaste regels in deze schijnbare chaos, en niets is zinloos hier.

  Het legale intellect is hard aan het werk, uit het zicht van de wereld, om mogelijkerwijs tot een overeenkomst te komen, om als in de voortijden tot wachters te komen, met grote diepe bevoegtheid om de boel recht te zetten, en van uit het universum te laten besturen,
  het lezen van de sterren is een kunst, dit te samen met de oudere verklarende mogelijkheden van het geobserveerde via de Tarot te laten spreken.

  Een Broederschap die hier al heel lang mee bezig is, zijn de Rozen Crusians, met het oude weten van oude religeuse residuen, zo als de nog steeds aanwezige Katharen, nog even want dan gaat hun licht uit, het zal niet verder worden gegeven, helaas.

  Goede nacht groet Jenne

 4. Ik weet niet of ik wel altijd goed begrepen wordt, wat ik wil zeggen, is als Machiavel zijn denken, er is meer tussen hemel en aarde, wat wij zien en waarnemen zijn de organen, we moeten het skelet en het brein vinden, anders blijven we gewone mensen, en niet het unieke wat we zouden moeten, en kunnen zijn in het universum.
  Op dit moment lijken we steeds meer op Jack Vance zijn Waanzinnige planeet, inplaats van de blauwe Smaragd waar onze verre voorouders het over hadden, lees table la Smaragdiva Hermetis.
  Groet Jenne

  1. @ Jenne Dank je voor de verwijzing 🙂 Volgens mij kan het licht niet uit gaan want wij zijn allen dragers van het licht hoe groot of klein ook en zijn deze wijsheid ook bewust of onbewust.

 5. Ohm namo narai !

  THEO rie :

  Om met de meest uiteenlopende [religieuze] mensen goed overweg te kunnen en je zelf veilig te stellen .

  Maak direct je afspraken met God en onderhoud deze .
  Laat je niet tot of door satanisten verleiden en houd je aan de wet .
  De wetten worden van hogerhand uitgegeven en daar kun je niet omheen .

  THEO rie :

  Chaos , creatie , schepping [ vernietiging, nieuwe creatie / schepping ]
  Engelen bestuur op aarde , 6000 jaar mensen zelfbestuur waarin de komst van de Godsgezanten, de uitgave van de wetten en geschriften . De laatste 1000 jaar duivelsmacht . En tot slot [een nieuw begin] de huidige [?] eindtijd ,

  Na de schepping was er een langdurige periode van Engelen bestuur op aarde .
  Tot ca. 6000 jaar geleden bestuurden de Engelen de Mensen vanuit de diverse Tempels op aarde .
  Restanten van deze bouwwerken ,die soms met een tot nog toe onverklaarbare precisie zijn gebouwd, zijn nog overal op aarde te vinden .
  Er zijn theorieën te over dat bouwwerken zoals Anchor wat , de Egyptische piramides en de zuid Amerikaanse piramides en Tempels zijn gebouwd op advies van hogere intelligentie .
  Dat waren waarschijnlijk de Engelen die destijds in direct contact stonden met God .
  Zij vertelden de mensen , bij meerdere soms met een enorm stemvolume , wat te doen of te laten . Gaven advies over o.a. geneeskrachtige planten en adviseerden de architecten van de Tempels .
  Na een lange periode van pais en vree ging het mis .
  De duivel deed zich voor als 1 van de Engelen en wist ze tot een oorlog te verleiden .
  De Engelen begonnen met elkaar en zelfs met de Mensen te vechten.
  Na ingrijpen van God werd er een wereldwijde vergadering bijeen geroepen .
  De Engelen werden terug geroepen en de Mensen kregen zelfbestuur .
  De [inmiddels] verschillende volkeren werden alle kanten van de aarde opgestuurd .
  Om de 500 jaar zouden ze om de beurt een leraar, Godsgezant , Heilige op profeet gezonden krijgen .
  Allemaal door de zelfde Goddelijke eenheid aangereikt zouden deze de Mensen zeggen wat te doen of te laten .
  De laatste 1000 jaar zou de duivel opnieuw de macht stevig in handen krijgen .
  Die macht voert de satan dan op aarde uit middels de mensen die hem daarvoor aanroepen , dienen en aanbidden [satanisten] .
  satanisten zijn gewone mensen die in georganiseerd verband door middel van schimmige diensten soms snel soms langzaam veranderen in duivelse zielen en satanische geesten .
  Zij staan direct in contact met de satan zoals vroeger de Engelen op aarde met God .
  In de huidige[?] eindtijd wordt die duivels macht met geweld gebroken.
  Daarna wordt er opnieuw geoordeeld over de volkeren , de naties en de Mensen .
  Er wordt geoordeeld over woord en daad [ hun werken] en of de mensen zich al of niet aan de door God uitgegeven wetten hebben gehouden …..
  De wetten binnen de verschillende geloven lopen niet zover uiteen als dat op het eerste oog zal lijken .

  Ze worden immers allemaal uitgereikt vanuit dezelfde Gods eenheid !

  In nog te volgen blogs zal ik deze THEO rie nog verder proberen uit te werken .

  Groeten

  Sri sri Magnitude
  [AardbevingsGroninger]

 6. Toen obama voor het eerst zou worden verkozen dacht iedereen dat alles schoon en vriendelijk zou worden. Grootse beloften… Hier zag je hem op affiches met een aura kans rond zijn hoofd in meerdere kleuren, echt waar. Zijn foto’s prijkten aan vensterramen… De resultaten waren niet zo mooi na acht jaar ambtstermijn… Maar wat nooit, ooit gebeurde gebeurd nu wel: de nieuwe president van de verenigde staten word gedoodverfd als een gekke man die niet weet wat hij doet. Maar meer dan de helft vd bevolking koos voor hem. Misschien zal ook nu het net andersom blijken te worden: dat zou wel mooi zijn… En of dit onderwerp, van verwerping van een persoon, nu ook dit artikel moet bereiken… dat snap ik weer niet zie… Ik dacht dat astrologen de waarheid verkondigen en niet zo zeer hun persoonlijk opinie moeten naar voor brengen… Naar mijn weten…

 7. Ohm namo narai ! Groningen 19-2-2017

  Nog even een aanvulling op het voorafgaande ..

  Klik:>https://www.youtube.com/watch?v=ZVJAeQ0kY0M
   
  Real Proof that Ancient (alien) technologies were ahead of …
  http://www.youtube.com
  100 % Proof ….Amazing Pics which Prove that ANCIENT TECHNOLOGIES were ahead of their times (megalithic structures)…Please leave your comments share and Subscribe …

  Dit heb ik net even gekopieerd en geplakt van Boinnk …
  Mooi om even te kijken op een druilerige zondagmiddag !

  Groetnn

  Sri sri Magnitude

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.