Advertentie

SOS for Humanity..!x

SOS voor humanity!

bron: Kieran Morrisey | Ard Pisa © 2021 | deze versie WantToKnow.nl/be

x
Het volgende scenario is opgesteld door Kieran Morrisey, die 22 jaar ervaring heeft als zg. hospital engineer in Ierland. Een scenario dat op korte termijn werkelijkheid kan worden is zeer aannemelijk gezien alle signalen en bewijzen die Kieran heeft verzameld. Het zware vermoeden is gerezen dat de hele Covid-19 plandemie slechts een opstapje is naar een next level plandemie…  een mega nieuwe virusplandemie met een ‘zeer dodelijk virus’ à la Ebola wordt ingezet en is gereed om de gehele mensheid op haar knieën te krijgen en te kunnen injecteren. Het lijkt wel een het begin van een nieuw spannend boek van John Grisham maar helaas zou dit wel eens de harde werkelijkheid kunnen worden.

De huidige Covid-19 plandemie is namelijk door de plandemiebedenkers niet lang meer vol te houden:
 • het aantal mensen met ernstige bijwerkingen en het aantal doden van de injecties neemt zienderogen toe. Onder gevaccineerden en ongevaccineerden.
 • er is keihard bewijs dat Covid-19 gewoon een andere behandelbare verkoudheid / griep is, die medisch verkeerd werd behandeld door vroege behandeling te weigeren. Deze veroorzaakte voortijdige sterfgevallen bij hoogbejaarden en mensen met onderliggende gezondheidsproblemen. Hierdoor ontstond de ernstige misvatting, dat er buitensporige sterfgevallen waren opgetreden, hetgeen massahysterie veroorzaakte. De dodelijkheid van Covid-19 is 0,15%, net zoals die van een stevige griep! Dus waar hébben we het over..?
 • het gebruik van de inmiddels failliet verklaard real-time PCR-test om Covid-19 te diagnosticeren, leverde grote aantallen positieve resultaten op, die als ‘gevallen’ zonder symptomen werden geclassificeerd. D.w.z. asymptomatische infecties, waarvan bekend is dat ze NIET bestaan! Dit terroriseerde de gehele bevolking tot op de dag van vandaag. We weten nu dat tenminste 97% van die positieve resultaten VALS was, vanwege de buitensporige cyclusdrempels die in testlaboratoria werden gebruikt.
  Realtime PCR is ontwikkeld als onderzoeksinstrument en wordt niet geschikt geacht voor diagnostische doeleinden. Het Amerikaanse CDC heeft niet voor niets al maanden geleden aangegeven dat de Covid-19 PCR test eind december a.s. wordt teruggetrokken..!!
Waarom nu zo’n haast om een ​​vaccin te testen, waarvoor sinds 1967 in totaal,
slechts 376 doden zijn gevallen
en sinds 2005 slechts 16? 
Daarom ligt de volgende virus-‘plandemie’ al klaar om uitgerold te worden, want er is geen weg meer terug. De ziekenhuizen zijn vol aan het stromen met patiënten die allerlei ernstige gezondheidsklachten hebben, anders dan die van Covid-19. Om deze toename van patiënten maar ook het aantal doden te kunnen verklaren -NL kent nu al een oversterfte- MOET er een nieuw virus komen dat PRECIES DIE SYMPTOMEN HEEFT, ALS DIE VAN DE COVID-19 en dito VACCINATIESCHADE!
x
Daarom is nu kennelijk het MARBURGVIRUS van stal gehaald. Marburg doorstaat de heftige vergelijking met Ebola; wat een IR-rate/dodelijkheid heeft van hoger dan 50%! Dit Marburg-virus (HIER) is een relatief zeldzame hemorragische koorts, die voor het eerst werd beschreven in 1967. Er zijn in totaal slechts 376 gerelateerde sterfgevallen geweest en er zijn slechts 16 sterfgevallen sinds 2005. Maar wat te denken van deze info van… Bill Gates over dit verhaal?
x
Bill Gates (GAVI) publiceerde op 22 april 2021 een artikel met de titel ‘The next pandemie: Marburg?’. Er zijn de afgelopen maanden talloze Mainstream Media-artikelen geweest die een opkomende dreiging van het Marburgvirus belichten en verwijzen naar de WHO. Ook de WHO heeft inmiddels het Marburgvirus voorzichtig geïntroduceerd. Wist je dat het bedrijf Primerdesign, in 2018 een real-time PCR-test genesig® ontwikkelde voor Marburg hemorragische koorts. Dus.. Waarom zou in 2018 een test ontwikkeld zijn, voor een ziekte die sinds 2005 geen grote uitbraak meer heeft gehad..??!
x
Het bedrijf Soligenix is versneld bezig een vaccin te ontwikkelen tegen het Marburgvirus, genaamd RiVax® (HIER)  Het heeft een Fast Track-aanduiding voor de preventie van ricine-intoxicatie door de Amerikaanse FDA gekregen. Goedkeuring van het ricinetoxinevaccin zal gebruikmaken van de FDA Animal Rule (HIER) om de fase 1, 2 en 3 onderzoeken te elimineren. Waarom nu zo’n haast om een ​​vaccin te testen waarvoor sinds 1967 in totaal slechts 376 doden zijn gevallen en sinds 2005 slechts 16?
x
Het hoofdbestanddeel van het Rivax-vaccin is Ricine, een lectine en een zeer krachtig toxine dat wordt geproduceerd in de zaden van de castorolieplant! Ricine is zeer giftig bij inademing, injectie of inslikken. Het werkt als een toxine door de eiwitsynthese te remmen. Het voorkomt dat cellen verschillende aminozuren in eiwitten assembleren volgens de berichten die het ontvangt van boodschapper-RNA in een proces dat wordt uitgevoerd door het ribosoom van de cel (de eiwitproductiemachine). Dit wil zeggen dat het meest basale niveau van celmetabolisme, essentieel voor alle levende wezens. cellen en dus tot het leven zelf, wordt aangetast.
x
Pikant detail is dat Soligenix aandeelhouders (HIER) zijn: Blackrock Fund Advisors (HIER), Goldman Sachs & Co. LLC, etc. En.. net als bij de Covid-19-plandemie wordt de bekende grote troefkaart weer ingezet: Het virus kent een ASYMPTOMATISCHE INFECTIE! De resultaten van wetenschappelijk onderzoek hierover, dat Marburg een asymptomatische infectie kent, werd al in januari 2021 door de NIH gepubliceerd. Dus alles ligt klaar om uit te rollen! De symptomen van hemorragische koorts (wat eigenlijk de vaccinatieschade is van Covid-19 injecties) zouden lijken op een enorme Marburg-pandemie en zouden kunnen worden bevestigd door de nieuwe Marburg-PCR-test die massahysterie veroorzaakt zoals de wereld nog nooit heeft gezien.
x
Vervolgens kan het vaccin RiVax snel worden ingezet met behulp van de bestaande COVID-injectie-infrastructuur en het publiek zou gemakkelijk kunnen worden overtuigd om het te gebruiken met behulp van het werk van de fake Mainstream Media. De giftige ricine in de RiVax zou relatief simpel, miljarden mensen zeer snel en effectief kunnen doden, voordat ze zich realiseren wat er allemaal gebeurt, aangezien de sterfgevallen worden toegeschreven aan hemorragische koorts van Marburg op basis van de symptomen.
x
Mensen die de RiVax weigeren, kunnen worden bestempeld als asymptomatische verspreiders en in kampen worden geplaatst zoals ze in Australië doen, onder het mom van… “dit is een beschermingsmaatregel die noodzakelijk is!” Waarom denk je dat er over de hele wereld quarantaine faciliteiten worden gebouwd en ingericht? Dit is een zeer heftig scenario. Voordat dit scenario werkelijkheid wordt, moet het volk, nu het nog kan, massaal opstaan, in actie komen, massaal burgerlijke ongehoorzaamheid tonen en haar eigen toekomst gaan bepalen.
Maar.. Ga niet de angst in.  Je bent zeker niet alleen.
In Nederland zijn we met miljoenen die wakker zijn en zich nu
moeten verenigen en in actie dienen komen
DEZE WAANZIN MOETEN WE STOPPEN EN
DAT KUNNEN WE ALLEEN MAAR SAMEN.
INFORMEER MENSEN HIEROVER.
x
STOPPEN MET TOELATEN VAN DE INJECTIES,
STOP VANDAAG OOK MET TESTEN.
STOPPEN MET HET MEEWERKEN AAN EEN QR-CODE MAATSCHAPPIJ.
JIJ BENT EEN ESSENTIËLE ONDERDEEL VAN DIE MAATSCHAPPIJ!
Met gezonde groet,
Ard Pisa
Zelfstandig ondernemer (ArdPisa Consultancy & Inspiration4YOU)
Initiatiefnemer van het Ministerie voor Zelfzorg
x
REFERENTIES
 1. GAVI  (HIER)
 2. Marburg-virus (HIER)
 3. genesig® (HIER)
 4. RiVax® Animal Rule (HIER)
 5. aandeelhouders (HIER)
 6. Asymptomatische infectie van het Marburg-virus (HIER)
 7. Kiemtheorie van ziekte (HIER)
 8. Antoine Bechamp (HIER)
 9. Terreintheorie  (HIER)
 10. Vaccin (HIER)
 11. Het Rockefeller Instituut voor Medisch Onderzoek (HIER)
 12. Het Rockefeller-rijk (HIER)
Eén van de grote voortrekkers van de ‘New World Order’, in de slipstream van de Rothschilds.. Uitspraken die er niet om liegen. (klik voor lead naar YouTube over bevolkings-‘uitdunning’)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.