Advertentie

C-19-mRNA-‘middel’ verstoort menstruatiecyclus’..!!


X

X

Klik op de illustratie voor volledige info rondom GMO-karakter van, en toestemming voor het C-19-middel. (PDF)

X

 

‘Dezelfde mensen,
die uiterst gemotiveerd en nauwgezet,

GMO-producten in de supermarkt vermijden,
staan vrolijk in de rij om een ongetest,
experimenteel medicijn te krijgen ingespoten,
waarvan de effecten totaal niet bekend zijn
.’

x
X

C-19-mRNA-‘middel’ verstoort menstruatiecyclus’..!!

2022 © WantToKnow.nl/be

x

Uit een nieuwe studie blijkt dat het COVID-19-middel (door sommigen ‘vaccin’ genoemd), de menstruatie van vrouwen langer kan doen duren (HIER). Dit gebeurt enkele maanden nadat uit een ander medisch-wetenschappelijk artikel naar voren kwam, dat de mRNA-injecties verband houden met meer menstruatiebloedingen.. (HIER) In een studie die deze week (27 september 2022) in het BMJ/British Medical Journal is gepubliceerd, hebben onderzoekers gedocumenteerd, hoe COVID-19-vaccins de menstruatiecyclus kunnen veranderen en hoe lang de gevolgen daarvan kunnen aanhouden.

Een team van onderzoekers onder leiding van Dr. Alison Edelman, hoogleraar verloskunde en gynaecologie aan de Oregon Health & Science University, analyseerde ongeveer 20.000 gevaccineerde en 5.000 niet-gevaccineerde vrouwen over de hele wereld. Ze verkregen hun gegevens van een menstruatie-tracking app genaamd Natural Cycles.

Het team ontdekte dat elk COVID-19 vaccin de menstruatiecyclus kan verlengen.
Vrouwen die de prik kregen ervoeren ongeveer een dag vertraging in het krijgen van hun menstruatie, vergeleken met vrouwen die dat niet deden. Diana Bianchi, het hoofd van het National Institute of Child Health and Human Development zegt in een nieuwsbericht over deze ontdekking:

  “Deze bevindingen bieden aanvullende informatie voor het adviseren van vrouwen over wat ze kunnen verwachten na vaccinatie. Deze veranderingen na vaccinatie lijken klein, binnen het normale variatiebereik en tijdelijk.”

De studie zegt niet waarom COVID-19 vaccins de menstruatiecyclus lijken te beïnvloeden. Edelman vertelde The Washington Post (HIER) dat het immuunsysteem en het voortplantingssysteem met elkaar verbonden zijn en zei dat ontstekingen na een vaccin de oorzaak zouden kunnen zijn. De onderzoekers merkten op dat de studie geen vrouwen omvatte die anticonceptiepillen gebruikten, tussen 18 en 45 jaar oud waren en regelmatige menstruatiecycli hadden voordat ze het vaccin kregen. Gemiddeld namen de gevaccineerde vrouwen 0,71 dagen toe na de eerste injectie en 0,56 dagen na de tweede.

Dit bericht van de uitvinder van het middel, Dr. Robert Malone, zou toch genoeg geweest moeten zijn, om in ieder geval GOED TE EVALUEREN, voordat weer een nieuwe ‘vaccinatie-ronde’ los gaat..!

Degenen die beide doses in één enkele menstruatiecyclus kregen, hadden een toename van 3,91 dagen in de cycluslengte, zo ontdekten de onderzoekers. Vrouwen die jonger waren en een langere cycluslengte hadden voordat zij zich lieten vaccineren, hadden meer kans op een toename, aldus de studie. Met de laatste studie riepen de auteurs op tot meer onderzoek naar hoe vaccins de menstruatiecyclus of bloeding beïnvloeden. Studies zijn nodig om te bepalen waarom vaccins dergelijke gevolgen kunnen hebben, voegden zij eraan toe.

Verhoogd bloedverlies
Het komt enkele weken nadat een andere studie (HIER) verhoogde menstruatiebloedingen in verband bracht met COVID-19 vaccins. In juli, gepubliceerd in Science Advances (HIER), ontdekten onderzoekers dat maar liefst 42% van de respondenten hadden gemeld, dat ze heviger bloedden dan normaal na het ontvangen van de prik. professor Kathryn Clancy van de Universiteit van Illinois, verklaarde over de studie:

“We richtten onze analyse op degenen die regelmatig menstrueren en degenen die momenteel niet menstrueren, maar dat in het verleden wel hebben gedaan. De laatste groep omvatte postmenopauzale personen en personen die hormonale therapieën gebruiken die de menstruatie onderdrukken, voor wie bloeden bijzonder verrassend is,” (HIER)

Vorige maand kreeg de federale COVID-19 adviseur Anthony Fauci kritiek van artsen nadat hij Fox News had verteld over gerapporteerde onregelmatigheden bij de menstruatie als gevolg van het COVID-19 vaccin. In een uitzending van FoxNews op 25 juli zei hij keihard:

“De invloed op de menstruatie is iets dat van voorbijgaande en tijdelijke aard lijkt te zijn. We moeten het meer bestuderen.”

In augustus zei Dr. Christiane Northrup, voormalig lid van het American College of Obstetricians and Gynecologists, dit als reactie hierop in The Epoch Times:

“Helaas zijn de menstruatieproblemen die we zien verre van voorbijgaand en tijdelijk. Veel vrouwen bloeden dagelijks of hebben al een heel jaar zware, onregelmatige en pijnlijke menstruaties.”

 

Onze conclusie..
Wij als toeschouwers dienen deze wetenschappelijk bewezen bijwerkingen, zeer héftige bijwerkingen, te plaatsen in het grote kader. Dat betekent dat deze menstruatie-verstoringen van ernstige tot zéér ernstige aard, ‘slechts’ ’n klein deel zijn van het bizar grote aantal bijwerkingen. De ongelooflijk domme, bijna stupide houding in onze ogen, van EMA, dr. Ernst Kuipers en al die andere medisch-wetenschappelijk onderlegde autoriteiten/politici, om TOTAAL GEEN AANDACHT te besteden aan de zeer ernstige meldingen, die in de 100.000-den lopen, is verbijsterend.

Het lijkt erop alsof we in een schizo-wereld leven, waarbij de waarheid als leugen dient te worden beschouwt, en feiten beschimpt mogen worden  als ‘wappie-waarheid’. Vooral door ultra-domme mensen, die totaal niet of nauwelijks hebben verdiept in alle facetten van deze ‘prik’ en ‘pandemie’… Hoe is het mogelijk dat de grootste injectie-ronde ter wereld met zo weinig nazorg en evaluatie MAG WORDEN uitgevoerd. Kijk naar het voorbeeld hieronder, hoe de cowboys van BigPharma al bezig waren met manipulatie en propaganda, voordat het middel zelfs bekend werd..!!

Onze vraag is wanneer mensen heel diep ontwaken en beseffen dat hier sprake is van een ANDERE AGENDA, omdat gezond verstand hier volledig schipbreuk leidt. (lijdt?). Het is aan jou om je gezonde verstand WEL te gebruiken, je logica en ‘gut feeling’.. Je angst dient niemand, anders dan degene die druk bezig zijn deze verborgen agenda uit te rollen..!!

* * *

 

1 gedachte over “C-19-mRNA-‘middel’ verstoort menstruatiecyclus’..!!

  1. Deze middag was Kuipers in de tweede kamer om vragen over de vaccinatieronde(s) te beantwoorden maar op vragen van FvD had hij geen antwoord.
    De heer van Houwelingen vroeg waarom men vaccineren blijft promoten terwijl door officiële instanties onderzoek gaande is of gedaan is in verband met bv menstruatieproblemen en oversterfte maar ook terwijl niet bekend is wat de gevolgen op langere termijn zijn of kunnen zijn.
    Kuipers is dus in mijn zienswijze een product waarvan veel nog niet duidelijk is of waarvan men niet de veiligheid kan garanderen aan mensen aan het opdringen ook al zegt hij dat het op vrijwillige basis is.Wie is er verantwoordelijk voor wanneer vaccineren tot oversterfte lijdt of andere ernstige bijwerkingen blijkt te hebben? Op vragen van Fleur Agema kwam naar voren dat veel mensen die over vaccineren gaan verschillende antwoorden geven.Mijn mening is dan ook dat vaccineren voorop staat en dat mensen die gevaccineerd worden niet tellen en dat de gevolgen van vaccineren eveneens niet belangrijk lijken te zijn.Verder zag ik La garde net doen of de inflatie veel sneller gaat dan zij verwacht had en erger is dan verwacht.Klaas Knot wil niet zien dat alles op in elkaar storten staat ook al heeft hij banden met het IMF en de ECB.Het vreemde is wel dat oa hier op de site al veel langer geschreven is dat de jaren dertig van de vorige eeuw zich gaan herhalen.
    Bij ON was ook iemand die dit voorspelde en mensen zelfs opriep om eten in voorraad te hebben en zich op een situatie zoals destijds voor te bereiden.Geld is digitaal en ongelimiteerd bijgedrukt door de ECB en waar veel van is daalt de waarde dus de ECB is onder andere schuldig aan de aanstaande crisis door telkens maar geld uit het niets te halen en te gebruiken.Zoals velen al dachten en waar over geschreven is kan dit niet verrassen maar is dit gewoon zo opgezet.Denk ook aan de woorden van Klaus Schwab dat mensen met niets gelukkig zullen zijn of is dat ook toeval of onverwachts?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.