Advertentie

Waar is Tessa op 22 april? In Haaksbergen, kom je ook?


Tessa Koop
Tessa Koop

Woon je in Haaksbergen en omgeving? Wil jij meer weten over wat er gaande is in de wereld? Ben je ook benieuwd hoe jij jezelf in deze wereld staande kunt houden? Hoe jij je kunt voorbereiden op wat komen gaat? Niet vanuit angst, maar vanuit een positieve levenshouding? Ik zeg niet dat ik de waarheid in pacht heb, maar gaandeweg mijn journalistieke pad en persoonlijke leven, heb ik de nodige inzichten gekregen over wat er ECHT aan de hand is in de wereld en… onszelf! Leuk als je ook naar het Bakkershuis komt om 20 uur; hoe meer zielen, hoe meer vreugde!

Zelf heb ik een kleine presentatie voorbereid, die ik eerst zal laten zien en horen. Hierin geef ik een inkijk in hoe ik de wereld aankijk, wat de verborgen krachten zijn achter het wereldtoneel maar het allerbelangrijkste en wat mij betreft de allergrootste doofpot: wie we werkelijk zijn en welke macht wij als mensen hebben. Daarna kunnen we met elkaar in gesprek gaan over de actualiteiten maar ook over wat ons persoonlijk beweegt en/of zorgen baart.

Je kunt je via de mail aanmelden (zie onder). Geef ook even aan waar jij het graag over wilt hebben, dan kan ik me voorbereiden op bepaalde vragen/onderwerpen. Wie weet tot ziens!

Zaal open/kaartverkoop vanaf 19.30
Aanvang presentatie 20.00 uur
Entree: €7,00 p.p.
Het adres is: Bakkershuis Molenstraat 73 7481 GL Haaksbergen
Info en opgave (gewenst) 053-5728526 of dinanth@hetnet.nl (CC info@tessakoop.nl)

1 gedachte over “Waar is Tessa op 22 april? In Haaksbergen, kom je ook?

  1. Hoi Tessa
    Ik ben al zolang ik me kan herinneren bezig met m’n eigen waarheidsvinding. In m’n eentje kan ik de wereld niet veranderen.Het wordt voor mij dus eens tijd om vanuit m’n bunker te verschijnen en met medestanders in contact te komen om samen een liefdevolle oprechte wereld te crëeren. Vanavond hoop ik inspiratie door te kunnen geven en te ontvangen.Ik wens je veel liefde en wijsheid toe vanavond.
    Gert

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.