Advertentie

The Golden Essence is You..!


Archangel healing

x

x

‘The Golden Essence is You’..!

 2015 WantToKnow.nl/.be © Frans Baars

x

Marilyn Zschau Baars is auteur en channel van het boek “The Golden Essence is You’.  Marilyn en haar echtgenoot, de Nederlander Frans Baars, vertegenwoordigen de Aartsengelen als één groep en verspreiden hun Licht en Liefde. Ze zijn partners in Archangel-Healing en channelen ‘healing energies’, van de Aartsengelen en de ‘Creator Source’. Frans heeft de Nederlandse nationaliteit, maar woont met Marilyn in de de Bay Area bij San Francisco in California (VS).. Op 19 september geven zij een workshop, die zij ‘Joyshop’ noemen, in Baarn. (zie de agenda voor alle informatie hierover).

Marilyn Zschau BaarsMarilyn Zschau Baars vertelt:
“Ik ben geboren in Chicago en op 6-jarige leeftijd verhuisde ik met ons gezin naar Raleigh, North Carolina. Daar volgde ik mijn opleidingen en studeerde af aan de Universiteit van North Carolina met een graad in, zoals dat in de VS heet ‘Fine Arts’. Min of meer toevallig ontdekte iemand dat ik ‘redelijk mooi’ kon zingen en die persoon heeft me aangemoedigd om mijn gave verder te ontwikkelen. Aldus geschiedde.

Ik ging studeren en werd aangenomen aan de prestigieuze ‘Juilliard School of Music’ in New York. Ik studeerde daar 4 jaar en begon daarna mijn carrière als operazangeres. Gedurende mijn loopbaan zong ik in veel opera’s in concertgebouwen in Europa, Australië, Japan en natuurlijk de USA. Ik reisde voortdurend over de aardbol en ontmoette mensen van de meest uiteenlopende culturen.

Maar in 1983 begon mijn leven pas écht te veranderen. Ik kreeg belangstelling voor het spirituele en allerlei “healing” modaliteiten. Ik volgde cursussen in Reiki, Quantum Touch, The Reconnection, Alchemical Hypnotherapy en bezocht seminars van channelers zoals Lee Carrol (Kryon), Steve Rother (The Group), Ronna Herman (Archangel Michael), Fred Sterling (Kirael), etc.

Hoewel ik al langere tijd boodschappen ontving van Lichtwezens, kwam er meer structuur in de berichten in 2003, nadat zij zichzelf ‘De Aartsengelen’ noemden. Ik ontmoette mijn huidige echtgenoot, Frans Baars, in 2004 gedurende een seminar van Steve Rother in Hawaï en in september 2005 zijn we in Hawaï getrouwd door Kahu Fred Sterling op Honolulu, Hawaï.

golden essence is youDit is wat de Aartsengelen zeggen in het voorwoord:

“……als jij (Marilyn) dat wil, zullen we je de informatie geven voor een boek dat anderen kunnen lezen. Informatie die een energetische afdruk, een blauwdruk, zal zijn van onze energie, zodat niet alleen het lezen van het boek weldadig zal zijn, maar ook het vasthouden van het boek, vanwege onze energieën die het boek bevat en die uitgestraald worden via de woorden op de bladzijden.

Het is van belang dit van tevoren te vertellen, zodat degenen die twijfelen om het boek te kopen, voelen dat zij volledig profiteren, niet alleen door het boek te lezen, maar ook door te voelen wat vanuit het boek naar hen toekomt. We zullen er voor zorgen dat, wanneer de bladzijden worden gedrukt, onze energieën in het papier, de inkt en de woorden zelf zullen vloeien, zodat onze energieën gevoeld kunnen worden door iedereen die het boek vasthoudt en leest.

We zullen energieën tot het hoogste niveau dat op Aarde mogelijk is, in het boek stoppen, zowel in geschreven als gesproken vorm, zodat jullie onze boodschappen uit kunnen zenden naar zoveel individuen als maar mogelijk is.  En weet dat we zijn wie we zeggen dat we zijn: WIJ ZIJN DE AARTSENGELEN, alle Aartsengelen en velen meer, naamloos, maar werkelijk bestaand.

Er is een ontelbaar aantal van ons, en dat kan moeilijk zijn om te geloven, vanwege de beperkingen, die religieuze groeperingen hebben aangebracht met betrekking tot de namen en aantallen van de zogenaamde Aartsengelen, maar we verzekeren jullie dat er veel, veel, veel meer zijn dan wie dan ook ooit zou kunnen tellen. We zijn oneindig en we zijn , in zeker opzicht, ÉÉN.

We komen naar jullie vanwege een overeenkomst, die gesloten is voordat jullie in lichamelijke vorm verschenen, want jullie zijn leden van onze groep en we houden zo heel erg veel van jullie beiden: onze vertegenwoordigers in lichamelijke vorm, de Verspreiders van het Licht en de Liefde van de Aartsengelen.

Wanneer mensen begrijpen dat onze woorden helende eigenschappen bevatten vanwege de energie die we daar inbrengen, zullen ze in jullie omgeving willen zijn. Ze zullen allemaal geheeld willen worden, en jullie kunnen dan de overeenkomst met ons nakomen om onze helende energieën in deze tijd in een meer voor iedereen toegankelijke vorm op Aarde te brengen.

frans marylinEr is een grote behoefte aan heling, emotionele heling, mentale heling, spirituele heling. Veel mensen zijn verward en veel mensen zijn de weg kwijt, of voelen zich alsof ze de weg kwijt zijn, maar in werkelijk is niemand ooit verloren. Zelfs degenen die weten dat ze in zekere mate verlicht zijn hebben nog behoefte aan heling van hun lichamelijke vorm, hun emotionele energielichaam, in sommige gevallen ook van hun mentale energielichaam, en allemaal zullen ze jullie willen kennen. Allemaal zullen ze het boek willen hebben.

We vragen jullie om alles met humor te doen, om je te herinneren dat de derde dimensie geleidelijk aan oplost, om je te verbinden met energieën uit de hogere dimensies en om jullie doelen te richten op het Licht, op het Licht worden, en op het bereiken van steeds hogere frequenties. Trek jezelf uit de dichtheid van de derde dimensie, stukje bij beetje, ademhaling bij ademhaling.”

Frans Baars:
“Na een loopbaan als Business Consultant, besloot ik in 2003 om meer aandacht te geven aan mijn spirituele ontwikkeling. In de zomer van dat jaar bracht ik 7 weken in het regenwoud van Brazilië door, waar ik een grondige reiniging onderging. In het najaar van 2003 ontmoette ik Ronna Herman (channel voor Aartsengel Michael) tijdens een seminar van Steve Rother (channel voor ‘De Groep’) en zij vertelde me dat ik een Lemuriër was.

Ik wist niet goed wat ik daarmee aan moest, maar spoedig ontdekte ik dat Hawaï een overgebleven deel van het oude Lemurië is. Wonder boven wonder gaf Steve Rother daar een seminar, namelijk in Kona, Hawaï in april 2004 en ja, daar ontmoette ik Marilyn op 1 april, in een soort humor van het universum. Als partner en echtgenoot van Marilyn had ik het voorrecht om mee te maken hoe de Aartsengelen hun boodschappen aan ons kenbaar maakten. Bovendien kreeg ik de kans om direct met hen te communiceren via de stem van Marilyn. Dat was (en is nog steeds) een bijzonder ervaring.”

En daar was het dan, het boek: ‘THE GOLDEN ESSENCE IS YOU’
Een heel bijzonder boek, doordat de energieën van de Aartsengelen en de “Schepper -Bron van Al Wat Is” op vele niveaus in het boek zijn verwerkt. Niet alleen hebben de Aartsengelen hun energieën in het boek en de inkt gebracht, maar ook de woorden en het ritme van de woorden bevatten lichtcodes die rechtstreeks naar het hart gaan. De lichtcodes zijn zo opgebouwd, dat je precies krijgt wat je op enig moment nodig hebt. Dit houdt in dat je bij een tweede of derde keer lezen andere of meer uitgebreide lichtcodes kunt ontvangen.

Ontmoeting met de Aartsengelen
Het boek geeft prachtige meditaties en praktische informatie, maar is bovenal een gids in je verdere ontwikkeling naar wat ‘Ascentie’ wordt genoemd, maar wat de Aartsengelen gewoon aanduiden als heel worden of de terugkeer naar het goddelijke wezen dat je bent. Het boek kan ook ervaren worden als een ontmoeting met de Aartsengelen. Een ontmoeting die, als je dat wilt, leidt leiden tot een permanente relatie met deze prachtige wezens, die altijd bereid zijn om je te ondersteunen met inzicht, licht, liefde, healing energies etc., mits het gevraagd wordt en mits het niet in strijd is met het contract dat je met je ziel hebt gemaakt voor dit leven.

Ik haal hier graag even een tweetal onderwerpen uit het boek, te weten:

  1. De reinigende hemelse ‘Licht-douche’ en
  2. Het verbreken van de energetische banden

1. De reinigende hemelse lichtdouche
We vinden het heel gewoon om ons lichaam te wassen, maar onze aura heeft, zeker in deze tijd, twee maal per dag een wasbeurt nodig. Bij voorkeur voor het slapen gaan en bij het begin van de nieuwe dag. De Lichtdouche werd door Marilyn en mij ontvangen als een persoonlijke boodschap, maar het belang is zo groot, dat de tekst opgenomen is in een hoofdstuk en een bijlage van het boek.

2. Het verbreken van de energetische banden
Dit onderwerp en de protocollen worden uitgebreid besproken in het boek, maar wat ik hier wil overbrengen is het beeld van het belang hiervan. Tijdens interacties met andere mensen, plaatsen we (altijd met toestemming van beide partijen) energetische banden, die ons onderling verbinden. We hebben doorgaans talloze banden, die tot gevolg hebben dat er vreemde energieën van anderen in ons systeem zijn, en omgekeerd, dat een deel van onze eigen energie in anderen is. Het –op de juiste manier- doorhalen van de banden, maakt ons vrij.

butterfly-on-cut-rope-cord-cutting-image-300x187We kunnen onszelf vergelijken met schepen in de haven van de derde dimensie, die allemaal aan elkaar gekoppeld zijn. Natuurlijk willen we vrij zijn en in vrijheid de oceanen van de vijfde en hogere dimensie bevaren, maar dat lukt niet als we niet eerst alle verbindingen met de andere schepen in de haven verbreken. Ik heb zelf honderden banden verbroken en ervaren hoe het gevoel van vrijheid toenam. Vreemd genoeg trad er geen verwijdering op met mensen waarmee ik banden verbrak, omdat ook hun relatie met mij niet meer belast was. Ik beschouw het verbreken van de banden als een daad van de hoogste liefde, omdat liefde en vrijheid een zijn. En, je kunt het niet verkeerd doen, want als banden nodig zijn, zorgt ons Hoger Zelf voor herstel!

* * *

Voor meer informatie over en het boek en ons kun je terecht op:  www.archangel-healing.com  En je vindt ons op Facebook bij Marilyn Baars en bij Frans Baars. En zoals gezegd komen we naar Nederland voor de ‘Joyshop’. Kijk hiervoor op de agenda van WantToKnow.nl.

archangel healing 2

1 gedachte over “The Golden Essence is You..!

  1. Goh.”We kunnen onszelf vergelijken met schepen in de haven van de derde dimensie, die allemaal aan elkaar gekoppeld zijn. Natuurlijk willen we vrij zijn en in vrijheid de oceanen van de vijfde en hogere dimensie bevaren, maar dat lukt niet als we niet eerst alle verbindingen met de andere schepen in de haven verbreken.”
    Door “daar” te willen zijn sla je “hier” de plank mis.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.