Advertentie

De wereldoorlog is begonnen..?


x

bikini waterstof bom

x

x

De wereldoorlog is begonnen: doorbreek de stilte..

2016 © John Pilger / deze versie © WantToKnow.nl/be
(vertaling L. Smit)

x

Journalist John Pilger
Journalist John Pilger, auteur van dit artikel

Ik heb een hele tijd gefilmd bij de Marshalleilanden, gesitueerd ten noorden van Australië, in het midden van de Grote Oceaan. Elke keer wanneer ik mensen vertel waar ik ben geweest vragen ze mij, waar is dat? Als ik een hint geef en het Bikini eiland noem, zeggen ze, bedoel je het badpak? Weinig mensen weten dat de bikini is vernoemd naar de 100-jarige herdenking van de nucleaire explosies op Bikini, een van de Marshalleilanden, waar tussen 1946 en 1958 door de VS werd geëxperimenteerd met atoomwapens.

Vanaf juli 1946 werden er meer dan 66 waterstof- en atoombommen getest, het equivalent van elke dag 1,6 Hiroshima bommen, 12 jaar lang. Op Bikini heerst nu stilte, alles is kapot gemaakt en er heerst hoge radioactiviteit op het eiland. Palmbomen groeien in een vreemde formatie. Niets beweegt. Er zijn geen vogels.

De grafzerken in de voormalige begraafplaats leven met radiatie. Mijn schoenen waren besmet, volgens de Geigerteller. Op het strand staande keek ik naar de emerald groene golven van de Grote Oceaan, die in een diep zwart gat verdwenen. De krater is een restant van de waterstofbom die ze ‘Bravo’ noemden. De explosie vergiftigde de mensen en de omgeving, honderden kilometers, misschien voor altijd.

Op mijn terugreis had ik een overstap in Honolulu. Het tijdschrift Women’s Health viel me op. Op de voorpagina poseerde een glimlachende vrouw in bikini: ‘Ook jij kunt een bikini lichaam hebben’... Een paar dagen daarvoor had ik vrouwen geïnterviewd van de Marshalleilanden, die hele andere ‘bikini’ lichamen hadden; ze hadden schildklierkanker gehad en diverse andere levensbedreigende kankers. En in tegenstelling tot het model op de voorkant van dit magazine, waren deze vrouwen tot armoede gedreven, slachtoffers en proefkonijnen van een supermacht, die vandaag de dag gevaarlijker is dan ooit tevoren.

Een waarschuwing dat een wereldoorlog is begonnen..
Ik vertel dit als een waarschuwing, als onderbreking voor de afleidingen die zo velen van ons geboeid houden. De grondlegger van de moderne propaganda, Edward Bernays, beschreef dit fenomeen als ‘de bewuste en intelligente manipulatie van de gewoonten en meningen in de democratische samenlevingen’. Hij noemde het ‘een onzichtbare regering’. Hoeveel mensen zijn zich ervan bewust dat een wereldoorlog is begonnen?  Het is nu een propaganda oorlog, met leugens en afleidingen, maar dit kan direct veranderen, als een order wordt gegeven die verkeerd wordt opgevat, of de eerste raket.

Obama nobel price

In 2009 stond president Obama voor een hem aanbiddende menigte in het centrum van Praag. Hij beloofde een wereld zonder kernwapens. De mensen juichten en sommigen huilden. Een stormvloed van platitudes volgde uit de media. Obama werd vervolgens bekroond met de Nobelprijs voor vrede. Het was allemaal nep; hij loog. De regering van Obama heeft alleen maar meer kernwapens, meer kernkoppen, meer nucleaire levering systemen en meer nucleaire fabrieken gebouwd.

Het bedrag dat enkel is besteed aan nucleaire kernkoppen is meer gestegen onder Obama dan onder ieder van de andere Amerikaanse presidenten. Kosten van de laatste dertig jaar: meer dan US$ 1 triljoen. De bouw van een mini-kernbom staat gepland, de naam is B61 Model 12. Nog nooit eerder is zoiets gemaakt. Generaal James Cartwright, een voormalig vicevoorzitter van de Joint Chiefs of Staff, heeft gezegd, Kleiner (maakt het gebruik van dit nucleaire wapen), dus eerder ‘denkbaar’.

In de afgelopen anderhalf jaar vindt de grootste opbouw van strijdkrachten sinds de Tweede Wereldoorlog plaats – onder leiding van de Verenigde Staten – langs de westelijke grens van Rusland. Niet eerder hebben buitenlandse troepen zo’n aantoonbare bedreiging voor Rusland gevormd, niet sinds Hitler de Sovjet-Unie binnenviel.

2 Van de daders in beeld..? De leider van de ulta-rechtse partij in de regering van Oekraïne, En natuurlijk de leider van de Amerikaanse goeddoeners.. John McCain, volop aanwezig voordat er ergens in de wereld Amerikaanse wapens en 'adviseurs' geleverd worden..
2 Van de daders in beeld..? De leider van de ulta-rechtse partij in de regering van Oekraïne, En natuurlijk de leider van de Amerikaanse goeddoeners.. John McCain, volop aanwezig voordat er ergens in de wereld Amerikaanse wapens en ‘adviseurs’ geleverd worden..

Oekraïne, de speeltuin voor de CIA..
De Oekraïne, ooit onderdeel uitmakend van de Sovjet-Unie, lijkt wel een CIA-themapark te zijn geworden. Nadat de VS een staatsgreep in Kiev orkestreerde, kreeg Washington daadwerkelijk zeggenschap over een regime naast de deur van Rusland: letterlijk een regime vol met rotte nazi’s. Prominente parlementaire figuren in de Oekraïne zijn de politieke nazaten van beruchte OUN en UPA fascisten. Ze loven Hitler openlijk en pleiten voor de vervolging en verdrijving van de Russisch sprekende minderheden.

Dit is zelden nieuws in het Westen, of het wordt omgekeerd gebracht, om de waarheid te onderdrukken. In Letland, Litouwen en Estland – allemaal naast Rusland – zet het Amerikaanse leger gevechtstroepen, tanks en zware wapens in. Deze extreme provocatie van de tweede kern macht ter wereld wordt met stilte tegemoet getreden in het Westen. Wat het vooruitzicht van een nucleaire oorlog nog gevaarlijker maakt is de gelijktijdige propagandacampagne tegen China.

Er gaat geen dag voorbij waarin China niet als ‘dreiging’ wordt weggezet. Volgens admiraal Harry Harris, de Pacific commander van de Amerikaanse strijdkrachten, is China bezig een muur van zand te bouwen in de Zuidelijke Chinese Zee. Hij doelt op het geschil over de Spratly-eilanden, een eilandengroep in de Zuid-Chinese Zee, waar China nu landingsbanen bouwt. Zowel China als de Filipijnen maken er aanspraak op. Het dispuut was niet dringend, totdat Washington aandrong en de regering in Manilla omkocht en het Pentagon de propagandacampagne ‘freedom of navigation’ (vrijheid van navigatie, FON) lanceerde.

The War You Don’t See..
Het betekent dat Amerikaanse oorlogsschepen in de kust rondom China domineert. Probeer je eens voor te stellen wat er zou gebeuren als dit andersom het geval was. Ik heb een film gemaakt met de titel ‘The War You Don’t See’ (HIER) en interviewde vele belangrijke journalisten uit Amerika en Engeland. Reporters als Dan Rather van CBS, Rageh Omar van de BBC en Davis Rose van ‘The Observer.’

Ieder van hen zei, als journalisten en omroepen hun werk hadden gedaan en vraagtekens hadden gezet bij de propaganda, dat Saddam Hussein massavernietigingswapens in bezit had; als de leugens van George W. Bush en Tony Blair niet zomaar waren overgenomen door journalisten, dan was de invasie van 2003 in Irak niet gebeurd. Vele honderdduizenden mannen, vrouwen en kinderen zouden nog in leven zijn. En de propaganda die de basis legt voor een oorlog tegen Rusland en/of China is in wezen niet anders.

tony blair war criminalVoor zover ik weet, is er geen enkele journalist in de Westerse ‘mainstream’ media (MSM) – een equivalent van bijvoorbeeld Dan Rather – die zich hardop afvraagt waarom China landingsbanen aan het bouwen is in de Zuid-Chinese Zee. Het antwoord is overduidelijk trouwens. De Verenigde Staten is bezig rondom China een netwerk van bases te maken, met ballistische raketten, mankracht en nucleaire bommenwerpers. Deze dodelijke boog strekt zich uit van Australië naar de eilanden van de Stille Oceaan, de Marianen, de Marshalls en Guam, de Filippijnen, Thailand, Okinawa, Korea en over Eurazië naar Afghanistan en India.

China heeft de Amerikaanse strop om de nek..
Amerika heeft een strop om de nek van China hangen. Dit is geen nieuws. Stilte van de media. Oorlog door de media. In 2015 hebben de VS en Australië onder hoge geheimhouding de grootste militaire lucht en zee oefening in de recente geschiedenis geënsceneerd, bekend als Talisman Sabre. Het doel was om een oorlogsplan te oefenen, vaarroutes te blokkeren, zoals de Straat van Malakka en de Straat Lombok, zodat China van de toegang van olie, gas en andere vitale grondstoffen uit het Midden-Oosten en Afrika was afgesneden. De nadruk lag op amfibische operaties, luchtlandingen en speciale operaties.

De manier waarop China land opspuit en een volledige militaire basis creëert. Een reeks van eilanden die moet voorkomen dat de VS-strop die rond China ligt, wordt aangetrokken...
De manier waarop China land opspuit en een volledig (vaak militair) eiland creëert. En zo ontstaat een reeks van eilanden die moet voorkomen dat de VS-strop die rond China ligt, wordt aangetrokken…

In het circus dat bekend staat als de presidentiële verkiezingen wordt Donald Trump gepresenteerd als een gek en een fascist. Hij is zeker verfoeilijk; maar hij is ook een figuur die de media haat. Dat alleen al zou onze scepsis moeten wekken. Trump’s opvattingen over migratie zijn grotesk, maar niet meer dan die van David Cameron. En het is niet Trump die de Grote Deporter uit de Verenigde Staten is, maar Nobelprijswinnaar voor de Vrede, Barack Obama. Volgens een wonderbaarlijke liberale commentator ‘ontketent Trump de duistere krachten van het geweld’ in de Verenigde Staten. Ontketent Trump die..?

De VS in oorlog kalenderjarenDit is het land waar de peuters op hun moeders schieten en de politie een oorlog tegen de zwarte Amerikanen voert. Dit is het land dat meer dan 50 regeringen heeft aangevallen en geprobeerd heeft omver te werpen, velen van hen democratieën, en bombardeert vanuit Azië tot het Midden-Oosten, waardoor miljoenen mensen zijn vermoord en van hun eigendommen zijn beroofd. Geen enkel land ter wereld kan deze opsomming van geweld evenaren. Het grootste deel van Amerika’s oorlogen (bijna allemaal tegen weerloze landen) zijn gelanceerd door liberale Democraten: Truman, Kennedy, Johnson, Carter, Clinton, Obama. Niet door Republikeinen.

In 1947 werden een reeks richtlijnen in de ‘National Security Council’ beschreven. Het allergrootste doel van de Amerikaanse buitenlandse politiek was ‘een wereld meer naar het [Amerikaanse] beeld creëren’. De ideologie was Messiaans Amerikanisme. We moesten allemaal als de Amerikanen worden. Of anders. Ketters zouden worden omgevormd, ondermijnd, omgekocht, besmeurd of geplet.

drone yes we canDonald Trump: een Amerikaanse president..?
Donald Trump is hier een symptoom van, maar hij is ook het buitenbeentje. Hij zegt dat de invasie van Irak een misdaad was; hij wil geen oorlog met Rusland en China. Het gevaar voor ons is niet Trump, maar Hillary Clinton. Zij is geen buitenbeentje. Ze belichaamt de veerkracht en het geweld van een systeem waarvan het geroemde ‘exceptionalisme’ totalitair is met af en toe een liberaal gezicht.

Nu de presidentsverkiezing nadert zal Clinton worden binnengehaald als de eerste vrouwelijke president, ook al heeft zij misdaden begaan en gelogen, net als Obama de eerste zwarte president was en iedere liberaal dat belachelijke zinnetje over ‘hoop’ slikte. Door de columnist van de Guardian Owen Jones is Obama omschreven als ‘grappig, charmant en zoveel ‘cooler’ dan elke andere politicus’. Het is deze Obama die onlangs drones stuurde om 150 mensen te slachten in Somalië. Dinsdag is de dag waarop hij meestal mensen doodt, volgens de New York Times, als hij een lijst van kandidaten voor de drone-dood overhandigt. Echt cool…

In de presidentiële campagne van 2008 dreigde Hillary Clinton Iran ‘volledig uit te wissen’ door middel van nucleaire wapens. Als minister van Buitenlandse Zaken onder Obama nam ze deel aan de omverwerping van de democratische regering van Honduras. Haar bijdrage aan de vernietiging van Libië in 2011 was bijna vol leedvermaak. Toen de Libische leider kolonel Kadhafi publiekelijk met een mes werd vermoord – een moord mogelijk gemaakt door Amerikaanse logistiek – schepte Clinton duidelijk genoegen in zijn dood: ‘We kwamen, we zagen, hij stierf’.

Een van de trouwste bondgenoten van Clinton is Madeleine Albright, de oud- minister van Buitenlandse Zaken. Zij heeft jonge vrouwen aangevallen voor het niet ondersteunen van haar Hillary. Dit is dezelfde Madeleine Albright, die op TV de dood van een half miljoen Irakese kinderen vierde en ‘de moeite waard’ vond.

De Israël-lobby en wapenhandelaars, die het geweld in het Midden-Oosten toejuichen, zijn de grootste geldschieters van Clinton. Zij en haar man hebben een fortuin gekregen van Wall Street. Toch zal zij binnenkort waarschijnlijk gewijd worden als de kandidaat van de vrouwen, om de kwade Trump te omzeilen, de officiële demon. Onder haar supporters zijn onderscheiden feministen, zoals Gloria Steinem in de VS en Anne Summers in Australië. Een generatie geleden ontstond een post-moderne cult, nu bekend als ‘identity politics’, vele intelligente, liberale mensen hielden op met het onderzoeken van de doelen en de personen die ze ondersteunden – zoals de leugenachtige Obama en Clinton; zoals nep progressieve bewegingen zoals Syriza in Griekenland, die de inwoners van dat land hebben verraden en collaboreerden met hun vijanden.

Hiillary Clinton, een paar weken geleden in de Air Force One, samen met president Barack Obama, die met haar op verkiezingstoernee ging. Wat Trump ervan vond is ook duidelijk. En naast de president ook nog een Rothschild (eigenaar FED) als verkiezingspartner; what more could you wish for. Of bevestigt het de marionettenstatus van Hillary Clinton-Rodham. (EN Obama?)
Hiillary Clinton, een paar weken geleden in de Air Force One met president Barack Obama, die met haar op verkiezingstoernee ging. Wat Trump ervan vond is ook duidelijk. En naast de president ook nog een Rothschild (eigenaar FED) als verkiezingspartner; what more could you wish for. Of bevestigt het de marionettenstatus van Hillary Clinton-Rodham. (EN Obama?)

Zelfabsorptie, een soort van ‘mij-isme’ werd de nieuwe tijdgeest in bevoorrechte westerse samenlevingen en dat betekende de ondergang van grote collectieve bewegingen tegen oorlog, sociale onrechtvaardigheid, ongelijkheid, racisme en seksisme. Is de lange slaap nu voorbij? De jongeren roeren zich. Geleidelijk.

De duizenden in Groot-Brittannië die Jeremy Corbyn ondersteunden als Labour leider maken deel uit van dit ontwaken – net als degenen die de straat opgingen voor senator Bernie Sanders. In Groot-Brittannië heeft de trouwste bondgenoot van Jeremy Corbyn, zijn schaduwpenningmeester John McDonnell, gesproken over een Labour-regering die de schulden van piratenbanken zou afbetalen.

In de VS heeft Bernie Sanders beloofd om Clinton te steunen of en wanneer ze is genomineerd. Hij heeft gezegd het eens te zijn, Amerika moet geweld gebruiken tegen landen, wanneer hij ook denkt dat het ‘goed’ is. Hij vindt dat Obama ‘het geweldig heeft gedaan’.

In Australië is er een soort van mortuarium politiek, waarin vervelende parlementaire spelletjes in de media worden gespeeld, terwijl vluchtelingen en inheemse mensen worden vervolgd en de ongelijkheid groeit, alsook het gevaar van oorlog. De regering van Malcolm Turnbull heeft zojuist een zogeheten defensiebegroting van US$ 195.000.000.000 aangekondigd, de weg naar oorlog. Er was geen discussie. Stilte.

Wat is er gebeurd met de grote traditie van directe actie? Waar is de moed, verbeelding en inzet, die nodig is om de lange reis te beginnen naar een betere, rechtvaardige en vreedzame wereld? Waar zijn de dissidenten in de kunst, film, theater, literatuur? Waar zijn zij die de stilte zullen verbreken? Of moeten we wachten tot de eerste nucleaire raket is afgevuurd?

* * *

Dit is een bewerkte versie van een toespraak van John Pilger aan de Universiteit van Sydney, getiteld:
‘Een Wereldoorlog is begonnen’.

www.johnpilger.com

De Rothschilds organiseerden een 'sponsoring'-banquet, waarbij deelname US$ 100.000 pp. was, De puppet en haar master...
De Rothschilds organiseerden een ‘presidents-candidate-sponsoring-banquet’, waarbij de deelname US$ 100.000 pp. bedroeg. En gaan ’the puppet’ en haar ‘master’ vooraf op de foto…

 

97 gedachten over “De wereldoorlog is begonnen..?

 1. Die Rothschild’s. Die worden straks allemaal opgespoort door het DNA testen van hele populaties. Dan verbannen naar Siberie. De mannen en mannelijke afstammelingen met Rothschild familie DNA in mannenkampen. De vrouwen en vrouwelijke afstammelingen met hun Rothschild familie DNA in vrouwenkampen. Opgesloten in Siberie door de Russen/Chinezenm tot ze allemaal uitgestorven zijn. Nooit meer zullen zij zich voortplanten op deze planeet. Ik heb dit idee reeds 2 jaar verspreid door middel van propaganda. Je hoeft ze niet te doden. Gewoon Siberie. Werkte ook erg goed met die Duitsers in de 2e wereldoorlog. De Russen en Chinezen moeten natuurlijk wel eerst winnen!

  1. Super artikel!!!!

   Genies of Death, je bent niet bekend met operatie paperclip denk ik… Geen één nazi van betekenis ging naar Siberia….maar naar the USA… Is bewezen, operatie paperclip IS een feit…

  2. Bedankt ik ga het 5x lezen.
   Die foto van die berg goud! Ik moet altijd zo erg lachen om mensen die zich druk maken om goud. Totaal onbelangrijk op deze planeet. Kinderen! Het enige wat belangrijk is. Die Rothschild’s hebben 80 Nederlandse kinderen vermoord in MH17. De rekening staat nog steeds open. Ik ga weer verder met mijn Sith Lord taak.

  3. Genies, als god zelve hoef je dus dit allemaal ook niet meer te lezen toch?
   Hoe dan ook, voorlopig ben je ontmaskerd in al jouw grootheidswaanzin, want anders was je niet blij met dit soort reacties van anderen, toch????
   Gelukkig ben je ook een mens haha, pfff….

  4. Anna, kies voor jezelf, hij leeft op negatieve energie.
   Als hij mensen constant ondermijnt en kleineert verdient degene het niet om bij jou in de buurt te zijn. En hoe langer je bij de narcist blijft, hoe erger het wordt. Want hoe sterk je ook bent, het vreet negatieve energie. Het stopt niet vanzelf. Het is vaak het gevolg van een onverwerkt, onervaren deel uit het verleden wat hem zo heeft gemaakt, maar het is geen! excuus voor hem om zo te blijven. Narcisten breken meer af dan dat ze investeren, maar dat is ondertussen wel duidelijk 😉

  5. Ik ben niet belangrijk. Dat zou een narcist nooit zeggen. Daar ga je dus de bocht uit met je “kleute psychologie”. Jedi mind tricks only work on the weak minds.

  6. Odette,

   Juist, kies voor jezelf!
   We hebben allemaal de keuze om mee te spelen in de film, om er naar te kijken, of om de zaal te verlaten.

  7. Een pilletje extra, zou dat niet beter zijn voor je?? Even terugkomen in het hier en nu….

 2. Verkeerde stelling, de WWIII is begonnen, het moet zijn ; het KWAAD Slaapt nooit, het is als een kluwe maaien die op een prooi wriemelen, ze blijven eten, het stopt nooit. Wij de mensheid die hun prooi zijn, schijnen niet bij machte te zijn, om dit kwaad het hoofd te bieden, en voor goed het zwijgen op te leggen.
  Gisteren vond ik de beroemde plant, Grande Ciguë ; Conium Maculatum (Apiaceae), een grote groep bij elkaar, dit is de plant waar één van de wijste mensen ooit mee is gedood, en wel Socrates, er bloeien veel planten met witte bloem schermen, de grootste tot 2 a 3 meter hoog, het is dus oppassen planten bergen soms de dood in zich !

 3. Die familie de Rothschild is wel erg machtsziek. Wat ben je dan een ongelooflijk zieke geest. Zoveel geld en macht en dan is het nog niet genoeg. Maar dat schijnt het kenmerk te zijn van satanisten (Moloch heeft nooit genoeg) en demonen die ze vereren vreten zich vol op het lijden van mensen. De Rothschilds worden bovendien aangestuurd door de Jezuieten. De Jezuieten hebben de Rothschilds als hun huisbankier zeg maar.

  Ik denk dat er ook Rothschilds tussen zitten die het wel goed vinden zo en genieten van het vele geld wat ze hebben in de vorm van dure hobbies zoals kunst verzamelen, of oude wijn verzamelen, zeilen of zo.

 4. Die de Rothschilds zijn tezamen met de Jezuieten, Rockefellers en allerlei families van de zwarte adel (naar men zegt satanisten) degenen die werkelijk aan de touwtjes trekken van de USA. Bah, bah wat een verrotte machtrswellustelingen. Vooral het leed dat men door oorlogen veroorzaakt is echt duivels.

 5. Genie of Death,

  Ik ben er van overtuigd dat je het allemaal goed meend, maar je moet meer studeren en je geest verrijken, daar mede zal je geestkracht ook toe nemen, cq je wijsheid.
  En na verloop van tijd zal je ontdekken, dat vele dingen, feiten, objecten, denkwijzes, heel anders zijn als dat jij hebt aan genomen.
  NA het wijzer worden, zal ook je mildheid groter worden, waar door je overredings kracht zal toenemen.

  Weet je het leven is een nooit eindigende levensschool, leer wordt wijs, en leef en wordt gelukkig !

  Vriendelijke groet Jenne

  1. Jij bent één van die tragische figuren, die proberen te leven in hun illusie,

   Luister naar Celine Dion haar lied All bymyself, daar zal je je zelf vinden,

   Groet Jenne

  2. https://mediawerkgroepsyrie.wordpress.com/2013/12/15/top-commandant-salim-idriss-vrije-syrische-leger-ontvlucht-syrie/

   9 weken voordat dit gebeurde vertelde ik mijn buurman en goede vriend dat ik hem ten val zou brengen. Toen de man vluchtte werden er 100 van zijn mannen doodgeschoten. Zelf rende hij weg met zijn telefoon in de hand al bellend en tegelijkertijd stuurde hij zijn laatste mannen de dood in zodat hij zelf wat extra minuten had om te ontkomen.

   Hoe heb in Salim Idris ten val gebracht?
   Propaganda, 8-9 weken lang 16 uur per dag.
   http://www.liveleak.com/c/Salim_Idris_Zionist_Peon
   http://www.liveleak.com/c/Salim_Idris_Zionist

   Onthoud goed: ik vertelde mijn buurman 9 weken van te voren wat er zou gaan gebeuren. Ik gaf hem enkel die naam en dat deze persoon ten gronde gericht zou worden door mij. Verder zei ik niets. Ik verklap namelijk nooit een lopende strategie op een forum/blog.

   Dit was 1 van mijn 54 strategien. 53 zijn er gelukt behalve de thermonucleaire oorlog.

   Ik kan jou dit verhaal vertellen omdat ik dit reeds eerder heb verteld in het Engels. Ik denk nu 2 keer. Alle geheime diensten ter aarde kennen mij. Maak je geen illusies.

  3. 3 propaganda oorlog, Syrie, Oekraine, Syrie.
   54 propaganda doelen/strategien.
   250 propaganda tactieken.
   10.000 doden?
   Ik weet precies wat ik gedaan heb. Ik heb ongeveer 5 strategien verraden en 5 kunnen ze er gokken. Dus nog 44 die enkel IK WEET EN NIEMAND anders. Wat jij van mij denkt is toch totaal onbelangrijk. De oorlog moet gewonnen worden. Mijn lot. Hoe ik mij voel. Allemaal onbelangrijk. Zo is het nu eenmaal op deze planeet. Nederlanders zijn lekker met zichzelf bezig. Behalve ik. Ik probeer NAVO proxy oorlogen te slopen. Jij mag de hele dag lekker met jezelf en hoe jij je voelt bezig zijn. Heb ik helemaal geen probleem mee. Jedem das Seine!

  1. https://youtu.be/A_dJNzDo8SQ
   John Lennons: The world is ruled by the insane!

   John Lennon kort voordat ze hem vermoorden door 1 van hun kandidaten in de NSA spionage bestanden wat gekker te maken (Manchurian Candidates). We zitten momenteel in een 200 jarige oorlog tussen de bankiers en het gewone volk. De zelfbenoemde corrupte elite die zichzelf boven de wet hebben geplaatst door middel van geld en hun “geheime jongens clubjes”. Idioten die denken dat ze bijzonder zijn. De rechters die ons zouden moeten beschermen horden bij deze kleuterclubjes en zijn dus allen corrupt!

   Dit is een FASE voor de mensheid. Wel een heel gevaarlijke! Carl Sagan waarschuwt voor deze zelfvernietigingsdrang ik elke van de 13 afleveringen van COSMOS. Een echte aanrader die Carl Sagan COSMOS serie!

 6. Ik geef geen toestemming voor oorlog.
  Ik geef geen toestemming voor fluor.
  Ik geef geen toestemming voor chemtrails.
  Ik geef geen toestemming voor chemische medicijnen.
  Ik geef geen toestemming voor vaccinaties.
  Ik geef geen toestemming voor genetisch gemanipuleerd voedsel.

  Deze boodschap zend ik elke dag uit naar het universum.
  Hoe meer mensen meedoen hoe eerder we de cabal elimineren. En raad eens, een derde WO is al een paar keer voorkomen door onze buitenaardse vrienden.

  Ik ben er van overtuigd dat er geen WO komt. Gewoon omdat steeds meer mensen ontwaken en door de hulp vanuit de ruimte.

  1. Ik ben het met je eens Jopiek, maar deze WW die nu al draait, gaat niet om kernwapens. Het is voor iedereen duidelijk: als ie uitbreekt, is het ‘over’ met de wereld.
   Dus is er een oorlog-achter-de-schermen aan de gang, die -zoals John Pilger zegt- gewoon zichtbaar is, als je durft te kijken..
   Kijk eens naar ons artikel over de aanval op de BRICS-landen, door de Zionistische krachten achter de Amerikaanse regering (is ook Rothschild-FED-kapitaal)

  2. ooh 1 klein probleempjuh, de kosmos kent geen ontkenning, je spreuken werken waarschijnlijk bevestigend; ‘ik wil gif ik wil ellende ik wil gmo ik wil oorlog’ … beetje hogepriester hoort dat te weten. voorbeeldje; je kan niet tegen een hond zeggen ‘ga niet zitten’ ; het enige wat ie hoort is ‘zit’… mensen zijn onverbeterlijke 2 lobbige incognito dubbel hooded klootzakken wat dat betreft vaak, de voorkant weet niet wat de achterkant zegt doet. en vooral maar op die ‘positieve’ buitenaardsen blijven wachten, de positivo maffia. Al was het wel weer een machtige toespraak van David W. ; David Wilcock 2016 july 20 great show https://www.youtube.com/watch?v=euRKU2iOne0 euh jah ik geef toe, denk wel dat er over ons gewaakt wordt, zolang wij actief geen initiatief invulling durven te nemen geven wordt er beslist over onze hoofden heen… dat gedweep en die antieke knipmes houding aaarrrgggghhh, ‘we willen toch geen Cargo-Religie ellende meer?!’ – quote David, ben ik met hum eens, de bikini inboorlingen hebben een keer een metalen vogel gezien en vanaf dat moment is het hun god die ze met pitriet honderden jaren na dato blijven nabouwen en namauwen, moet toegeven dat die houten versies soms zo kunstig zijn dat ik verwacht er bijna echt mee te kunnen gaan vliegen, van imitatie naar realisatie is soms een kleinere stap dan gedacht, tenzij het niet in je aard ligt om dat ten koste van alles in gang te willen zetten, inclusief tubalcain metallurgie grondstoffen roof aero dynamica en verschillende fatale proef vluchten, het moet ergens al in het type mensenbeestje besloten liggen, http://2.bp.blogspot.com/-NmEmfe7VSrQ/T4ciH_GYz6I/AAAAAAAAAg8/ibqGJEZ4B3g/s1600/Tubal+Cain.jpg zulke duivelse technologie werkelijk te gaan gebruiken op grote schaal, ik bedoel paard en wagen is al erg drastisch, en heeft nog steeds zovele voordelen ten opzichte van staal rubber olie, explosie motoren en 18 inch lichtmetalen sier velgen. foton als dna drager van informatie, de werkelijke oorzaak van kanker ontsluierd.. daar maak je vast geen vrienden mee bij big farma volgers. en vooral desinfo blijven verspreiden om zo binnenkort weer wat landen in het midden oosten te kunnen platwalsen, al geloof ik niet zo in grootschalige uitzend pretparken met prikkeldraad er om heen, wel heb ik de indruk dat ze opnieuw weer goedkope liefst gratis arbeid willen en robots, organische en metalen bijwerkertjes, en die gele ster is er door de eeuwen wel degelijk te vaak geweest, dat bevalt me niet aan de toon van dit volgende veteranen artikel, al is een vervalsing produceren en een valse vlag om de volkstoestemming naar je zieke hand te zetten meer dan verderfelijk gedrag: http://www.veteranstoday.com/2016/08/03/secrets-of-the-holohoax-and-zionist-fantasies/ opeens wordt heel veel waanzin duidelijk, soms moet je wat ouder worden om de verbanden duidelijker te zien, vandaar dat ze liever hebben dat je na je dertigste snel aftakelt http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/sociopol_PNAC01.htm

  3. @Cozmic

   Die was erg leuk! Ondertussen heb ik vrijdag bedacht dat Noord-Korea 50.000-200.000 soldaten naar Syrie moet sturen. De toekomst zal uitwijzen hoe ver mijn Sith Lord krachten reiken! Als dit binnenkort gebeurd dan weten jullie dus door wie deze “forces” in beweging zijn gekomen.

   https://youtu.be/CDqnTNSAu9o

  4. @GoD

   Kennelijk hebben die zogenaamde Sith Lord krachten van je niet veel voeten aan de grond gezet, gezien niets naar je zin verloopt in de wereld.

  5. Ik deed ooit propaganda om Hezbollah naar Syrie te krijgen.
   Snelste propaganda doel ooit bereikt!
   Binnen 2 weken 10.000 Hezbollah strijders in Syrie.
   Ik zet hele legers in beweging.
   Let maar op met die Noord-Koreanen.
   Ondertussen maken ze zich druk om zo’n minkukel as Abu Jajah.

  6. @ Genies,
   Wanneer je een in pyama gehuld leger nodig hebt om jouw kracht/macht te ervaren, waar blijf je dan als het leger wakker wordt, opstaat en zijn pyama uittrekt?

  7. @Odette

   Ik ben een positief iemand. Jij bent bang om te sterven. Dat is iets heel anders. Dat is jouw angst. Zolang je die angst hebt zul je net zoals Harry Potter niet Lord Voldemort aan kunnen. Je moet eerst je angst om te sterven overwinnen.

   Hij krijgt vanzelf een aanbod dat hij niet kan afslaan. Gewoon doen dan!

  8. Bang voor de dood… Daarvoor heb ik teveel andere levens geleefd, dood is alleen voor het omhulsel, de drager en spiegel van de ziel.
   Als jij zo een positief iemand bent dan resoneer je toch op een heel andere manier op je omgeving die dat niet vinden door je uitlatingen op het forum en je omgeving. Je vader zei al toen hij nog leefde; BEHEERS JE! Dat kwam niet uit de lucht vallen. Je was en bent blij en opgelucht dat hij er niet meer is, jammer, dat geeft het jouw valse beeld van positief voelen dat is heel wat anders dan positief zijn…
   Mandela effectje?

  9. “The desire for safety stands against every great and noble enterprise.”

   – Tacitus

   Toen mijn vader dood was feliciteerde mensen mij. Dus dan kan he begrijpen hoe ik over hem dacht. Mensen zeiden “moet ik je condoleren of feliciteren”.

  10. Genies, net als vele andere mythische verhalen staat Lord Voldemort voor de demonen in jezelf…
   Dat Harry Potter zovelen, met name kinderen maar zeker ook volwassenen, heeft aangesproken, snap ik wel, want het is meestal geen materie meer die mensen eigenlijk vanuit huis mee zouden moeten krijgen; de westerse mens is hiervan vervreemd geraakt.

  11. Ik ben een positief mens omdat ik hoop dat er 5 mensen de thermonucleaire oorlog overleven. 5 van de 7 miljard.
   Als ik een negatief persoon zou zijn dan zou ik willen dat niemand het overleefde.

  1. Bernie Sanders sterft binnenkort aan eeen “natuurlijke oorzaak” of een “ongeluk”. Is beter voor Clinton.

 7. Ergens in dit artikel:…`” Het allergrootste doel van de Amerikaanse buitenlandse politiek was ‘een wereld meer naar het [Amerikaanse] beeld creëren’. De ideologie was Messiaans Amerikanisme. We moesten allemaal als de Amerikanen worden.”….

  Wanneer ik zie dat heel veel facetten van onze ‘cultuur” allang geïnfiltreerd zijn door het aftandse amerikanisme dan gaan bij mij de tenen krom in de klompen.
  Taal, consumentisme, muziekcultuur, manier van kleden enz. allemaal tekenen dat het overgrote deel van dit volk is gezwicht voor de grootste schurkenstaat aller tijden!

  1. Daarom gaan ze ook allemaal dood in Nederland als de thermonucleaire oorlog uitbreekt. Ze kunnen NIET die Amerikaanse nucleaire bommen van hun grondgebied verwijderen.
   Een neutraal land zal al immense problemen hebben!
   De oorlog tegen de bankiers moet gewonnen worden.
   Het zal miljoenen/miljarden mensenlevens kosten.
   Ik ben bereid 7 miljard op te offeren. Dus die 17 miljoen Nederlands. Ach die dingen gebeuren nu eenmaal. Collateral damage. Wij hebben het altijd geaccepteerd van de Amerikanen. Dus kunnen wij ook zelf “collateral damage” worden, alle 17 miljoen.

  2. Zodra de 1e bomb valt zullen 17 miljoen Nederlanders sterven voor Rothschild. Wat een wereld! Een herhaling van zetten. In de 2e Wereld Oorlog koos de Nederlandse regering ook de kant van Rothschild.

  3. @Odette

   Ze zijn 1puglife vergeten, ook zo’n Walmart shopper of miss meer een hopper 😉

  4. http://www.liveleak.com/view?i=d83_1470711154

   Amerika is een land dat al HEEL ERG LANG morel failliet is.
   Daarom komt er een thermonucleaire oorlog. Er is geen andere oplossing meer. Eerst zal Londen vernietigd worden.

   https://youtu.be/iz6a4WkKJn0
   Hiroshima, Nagasaki, Londen, Parijs, ?

   Wat deze man doet dat kan ik wel lekker anonym zeggen op een forum. Dat kan je denken. Zeggen in de bar. Maar je kan natuurlijk nooit publiekelijk met een camera op je gericht dit sort uitspraken doen. LEVENSGEVAARLIJK!!!

  1. Ze manipuleren gewoon de verkiezings uitslag.
   Ze vermoorden gewoon Trump en zorgen ervoor de running mate van Trump een Rothschild marionet is.
   Net zoals Matt Herben een AIVD/VVD marionet was.

   “It’s not the people who vote that count, it’s the people who count the votes.”

   – Joseph Stalin

   Die hele verkiezingen worden gemanipuleerd. Van de kandidaten tot het tellen van de stemmen. Wat een corrupte zooi! Persoonlijk zie ik liever Hillary Clinton als president. Want dat betekent MEER ELENDE voor de Amerikanen. Dat is altijd goed!

  2. ‘Killary in Bozo Land’;

   Hillary Invites Orlando Nightclub Shooter’s Father To Rally, Clinton supporter favors Sharia law over US Constitution http://www.infowars.com/hillary-invites-orlando-nightclub-shooters-father-to-rally/

   Hillary is slowly becoming the walking dead but the failing mainstream media is doing everything they can to prop up her imploding campaign.
   http://www.infowars.com/hillary-clinton-insanity-enters-the-twilight-zone/

   http://static.infowars.com/politicalsidebarimage/hill-op1.jpg

 8. http://worldunity.me/poetin-waarschuwt-de-westerse-media-waarom-bent-u-stil-als-u-weet-dat-de-oorlog-komt/
  Deze verwijzing lijkt mij wel passen bij dit artikel omdat Poetin de westerse media beschuldigd van het verborgen houden van informatie voor alle burgers waardoor velen nog steeds niet het gevaar zien van een mogelijke derde wereldoorlog.
  Woensdag 10-8-2016 heeft Poetin ook een waarschuwing aan Oekraine gegeven omdat die geen diplomatieke oplossingen proberen te vinden voor de problemen en er zouden al twee Russische militairen omgekomen zijn.

  1. Omdat ze denken dat ze er mee wegkomen. Zoals ze er al 70 jaar mee wegkomen.
   Maar deze Sith Lord heeft aan propaganda gedaan.
   Ze denken dat ik een idioot ben.
   Dus ze zullen sterven.
   Allemaal domme en arrogante journalisten.
   Arrogant en dom is altijd een dodelijke combinatie.

  1. De Oekraine. Dat gaat nog jaren lang miljarden euros kosten.
   Een Sith Lord heeft ze verteld (100 keer) dat ze die 13 Tjernobyl nucleaire centrales kunnen gebruiken om de EU te chanteren zodra ze weer een paar miljard nodig hebben.

  1. 1 druk op de knop en 10 jaar media historie en miljoenen manvrouw uren gewist…. en wat zit daar werkelijk achter eigenlijk… sjaah riaah achtige boekverbrandingsmisdaad in actie.. zo doen ‘wuh’ dat dusz als puntje bij paaltje te dichtbij de burgermens zelf komt, het probleem als je je leven overlevert aan een dode corporatie zonder moraal en maar 1 oogmerk.

   Quote nr. 1035 dromendedaris 1 uur 19 minuten geleden: “Een vreemde beslissing. Nu.nl is een lelijke website die al een paar keer malware heeft geserveerd. De artikelen zijn slecht vertaalde knipsels vol spelfouten geschreven door brugklassers.

   Nujij maakte dat enigzins goed, de reacties en discussie waren interessanter dan het “nieuws” van het artikel. Nu dat verdwijnt vraag ik me af hoe waardevol nu.nl nog is.

   Het compleet weggooien van alle account en 10 jaar aan reacties is een grove schande, dat zijn miljoenen manuren aan inspanning geweest. Het is tevens een compleet tijdsbeeld van Nederland in al die jaren. Gratis en voor niets. En dat gooien we de vuilnisbak in?

   Maar wat ik nog het allervreemdst vind is dit: je gooit goud weg. Nujij is zowat alleen heerser op dit gebied en is zeer groot. Het is zeldzaam om zoiets op internet voor elkaar te krijgen, een enorme community met veel activiteit. Dit niet weten te verzilveren is de ultieme onkunde. “

  2. HyperAlert.
   De politiek heeft niet graag dat negatieve gevolgen van hun beleid uitlekken en ze gaan daar zelfs zover mee dat zelfs de politie het zwijgen wordt opgelegd.
   Na de gebeurtenissen in Keulen tijdens oudjaarsnacht werd er ook veel verzwegen door de politie.
   Probleem waar de top van de politie mee te maken kan krijgen is wanneer zij wel bericht geven ze in moeilijkheden kunnen komen met hun bazen (politiek dus).
   Vertellen ze niets dan hebben ze ook een probleem.
   Wie zegt dat wat nu gebeuren gaat bij Nu.nl ook niet door hogerhand opgelegd is.
   In deze verwijzing wordt duidelijk dat ook hier in Nederland zwijgplicht gebruikt wordt door de politiek met alle gevolgen van dien.
   http://nos.nl/nieuwsuur/artikel/2080113-kritiek-op-politie-na-aanrandingen-keulen-en-zweden.html.
   Negatieve berichten over wandaden van vluchtelingen passen nu eenmaal niet in het EU beleid en al helemaal niet in het beleid van Merkel want als de Duitsers inzien dat haar beleid catastrofaal is heeft ze echt een probleem.

  3. Zelfde bij het Elsevier forum.
   Een teken dat ze de controle verliezen!
   Een goede ontwikkeling dus.

  4. wist ik niet eens, erg.. het gaat nu rap… een belangrijk window-pioniers-tijdperk bijna voorbij, als het zo doorgaat eerst digid van de staat en daarna pas beperkte toegang onder vele voorwaarden op het voormalig grotendeels vrije internet, net zoiets als de introductie van de beklemmende maximum snelheid op doorgaande autowegen aan het begin van de jaren 70 van de vorige eeuw… nu nog de zelfsturende automobiel zonder stuur en gaspedaal en de gevangenis is compleet.

   http://binnenland.eenvandaag.nl/radio-items/65681/ook_elsevier_zet_reactiemogelijkheid_site_uit

   http://www.elsevier.nl/nederland/article/2016/03/waarom-u-niet-meer-kunt-reageren-op-onze-artikelen-275894/

  5. “””Het aantal reacties op http://www.elsevier.nl nam de laatste jaren stevig toe, maar dat kon helaas niet worden gezegd van de kwaliteit van veel reacties.”””

   90% van de mensen waren tegen de NAVO en voor Rusland. Dat mag natuurlijk niemand weten! Syrie en de Oekraine zijn daar de oorzaak van.

   Mensen zoeken altijd die plek op waar de meeste vrijheid is en het beste leven. Het is net water.

  6. 15.4.
   HyperAlert.
   Northold gaf in nieuwsuur ook al aan dat de politie van hogerhand de opdracht had gekregen om te zwijgen en nu begrijp ik ook wel dat velen die op berichten over vluchtelingen in de krant reageren nogal grof of beledigend over kunnen komen maar toch vind ik het opvallend dat in jouw eerste verwijzing letterlijk staat:Onlangs besloot krant De Gelderlander de reactie mogelijkheid te sluiten ONDER BERICHTEN OVER VLUCHTELINGEN.
   Is dat toeval over het zelfde onderwerp of zit daar meer achter?

  7. De vaak zwaar onderontwikkelde reacties zijn ondanks het wel vermakelijk is, beschamend en beter dat het uit de lucht gaat. Je moet er toch niet aan denken, dat iemand in het buitenland het even gaat vertalen voor de landgenoten, het getuigt namelijk niet dat Nederlanders oh zo bijzonder bijster zijn. Tegen corruptie zijn, maar massaal stemmen voor corruptie, omdat velen o.a. niet weten wat de criteria van Kopenhagen in zich heeft, was wel het hoogtepunt.

   Misschien zijn die twee op nujij.nl met hun 1000 altjes het wel zat… gaat toch een keer uitkomen. Niet alleen nujij.nl, helaas is dit op open forum’s de norm. Daar is zelfs voor ons heel simpel achter te komen, dus WTK, kijk maar uit, ik kan hier namelijk op terug komen! 😉
   Iemand met een andere mening, werd op nuij.nl al snel met onverklaarbare redenen verbannen, zelfs als de reactie uitermate netjes geformuleerd was. Democratie schreeuwen ze vanaf hun zolderkamertjes, terwijl nujij.nl alles behalve een democratisch forum is. Brainwashing is meer regelmaat dan uitzondering bij nujij.nl, was dat niet hetgeen ze bij de Islam zo vel op tegen zijn?!

   Vrijwel bij iedere reactie kon ik het volgende plaatsen…
   – Moet je horen wie het zegt.
   – Pot verwijt de ketel.
   – Hypocriet.
   – De beste stuurlui staan aan wal.
   – Te diep in het glaasje gekeken.
   – Weer zo één die alle denkbare Universiteiten heeft gedaan.
   – Als dat zo is, moet je ze aanklagen.
   Tot zelfs bijna het ondenkbare aan toe…
   – God, wat ben ik blij dat we Rutte als minister hebben.

   Ik vraag me wel eens af of mensen wel weten wat echt nieuws is, iedere keer hetzelfde is geen nieuws, want dat kennen we nu zo langzamerhand wel. Die zegt dit, die zegt dat en dat plaatsen we maar weer meteen als nieuws, lekker belangrijk, het gaat erom dat degene die erover gaat iets zegt en dat er iets mee gedaan wordt… dat is nieuws! Al die koppen op televisie hetzelfde, maar laat het maar lekker doorgaan, weet ik tenminste bij wie ik niet moet wezen.
   Heeft het toch nog iets positiefs! 😉

  8. @Arnold.

   Welnee joh, ze zijn bang dat ook hun vuile mailverkeer met elkaar op straat komt door Wikileaks of ander onnozel “geheime” prut.

  9. Dirk.
   Politiek en wat de MSN brengen is niet democratisch maar meer een samenwerkingsverband waarbij men elkaar mooie baantjes geeft en het handje boven elkaars hoofd houd.
   voorbeeld:
   http://www.denhaag.nl/home/bewoners/gemeente/college/burgemeester-jozias-van-aartsen.htm
   Hoe gaat deze man te werk?
   http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2015/07/minderheid_in_eigen_wijk.html
   Welke uitspraken doet deze man?
   http://denhaagfm.nl/2015/05/15/twitter-ontploft-na-uitspraak-jozias-van-aartsen-over-haagse-bevolkingssamenstelling/
   Wat is zijn verleden en welke uitspraken heeft hij gedaan of juist niet?
   http://www.natosued.org/NL/archiefNL/040126/040126nl.html
   Zoals je ziet zijn het niet alleen reageerders die onzin verkopen maar ook onze hoogwaardigheid bekleders blijven daar niet van verschoond.
   Ook de Facebook pagina van Karremans is aan te raden om meer over Yugoslavie te weten te komen waar Nederland zich mogelijk schuldig heeft gemaakt aan oorlogsmisdaden maar nu zit een mogelijke verdachte wel op de post van burgemeester terwijl hij zoals je kunt zien geen antwoord gaf op moeilijke vragen of onzin verkocht.
   Karremans heeft na de uitspraak van de rechter gezegd dat hij misschien liever had gehad dat er verder gekeken zou worden zodat de echte schuldigen in beeld zouden komen.
   Voormalig officier van justitie (bonnetjesaffaire) Teeven verdacht van witwassen,belasting ontduiken en een crimineel geld geven werkt nu gewoon mee aan wet en regelgeving veranderen in de kamer omdat men geen reden/bewijs heeft om hem te vervolgen.
   Demmink wordt ook niet vervolgd wegens onvoldoende bewijs.
   MH 17 nog steeds een raadsel terwijl de meeste vliegrampen binnen korte tijd opgelost worden.
   Wat doet de MSN hiermee?
   J.Akkermans zocht en vond stukje bewijs op rampplek nam het mee en vertelde dat het stukje dat hij gevonden had van een BUK raket was en dat Poetin erachter moest zitten.
   (Dit is strafbaar omdat men van bewijsmateriaal moet afblijven).
   David Jan Godfroid veranderde de vlieghoogte waarna hij beweerde dat een jager op die hoogte nooit MH 17 kon neergehaald hebben.
   Geen onafhankelijk onderzoek dus maar verdedigen wat de politiek zegt/beweerd of totaal niet over spreekt zoals ook over getuigen direct na de ramp veel verzwegen wordt.
   Rutte werd boos en zei dat hij de insinuaties beu was waarna hij geen antwoord op vragen meer gaf en wegliep.
   Waarom gaat de MSN daar niet op in of waarom worden daar geen vragen over gesteld want als je niets te verbergen hebt kun je gewoon antwoord geven en daarmee de insinuaties ontkrachten.
   Poetin heeft uitgehaald naar de westerse media omdat ze de bevolking niet de waarheid vertellen of dingen verzwijgen/verdraaien waardoor de meesten niet eens weten hoe dicht we bij een derde wereldoorlog staan.
   Dat is waarom reacties niet gewaardeerd worden want steeds meer mensen komen erachter hoe ze bedonderd worden en dat heeft men liever niet.

  10. zou het o.a. hier mee te maken kunnen hebben welcome back DirkArie;

   Quote Kaasindekoelkast: ” NuJIJ is de plek waar conspiracy-nutters geboren worden. Ik <3 dat gekkenreservaat. Jammer dat ze de stekker eruit trekken, maar wel terecht"

   Quote jarlvk: "Daar zit Rutte en de linkskerk samen te heulen met de roofridders van de bankwereld 1%, allemaal de schuld van de islam en de eussr."

   https://www.reddit.com/r/thenetherlands/comments/4x7r0a/nujij_gaat_per_12_september_verdwijnen/

   bij nuwijennietjij werd aan de buitenkant bij binnenkomst de indruk gewekt dat de lezer kon stemmen om zo te bepalen welk artikel op front te zien was, echter de ingehuurde somie stockholderdebolder knoppen draaiers uit finnenschubbenknorNokialand achter de schermen vonden dat meestal geen goed idee, waarschijnlijk dat die dubbelheid niet langer met droge ogen geloofwaardig semie onzichtbaar vol te houden was de laatste tijd…

   zal wel Arnold met die opzettelijke buitenlandse import lawine en de onvermijdelijke 'tokkiereacties' daar op https://jdreport.com/eu-en-navo-halen-inmiddels-wekelijks-10-000-economische-migranten-uit-afrika-op/ https://www.washingtonpost.com/news/wonk/wp/2016/07/01/europes-immigration-crisis-is-just-beginning/

  11. MainStream News; niks mis mee hoor, evenredig vergelijkbaar met de afkorting MainStream Media. MSN vs RT (mainstream/alternative news) https://www.youtube.com/watch?v=RTQCunyanxo

   deze dekt voor mij de lading wel, al ben ik al jaren geleden gestopt met reageren op nujij;

   Quote nr 72: wx69 34 minuten geleden: “Heb dat al een paar keer meegemaakt: een goed-draaiend forum (het waren toen wel vooral of uitsluitend uiteraard krantenforums) dat zomaar stopt als een donderslag bij heldere hemel, zonder enige vatbare uitleg of motivatie en dan blijf je z’n beetje verweesd achter.
   Ze zijn eigenaar natuurlijk en dat zou perfect kunnen volgens hun juridische regels die je aanvaard bij registratie net als met de meeste softwareprogramma’s (!).
   Toch is er voer voor echte juristen: al die teksten en uren werken die ze zomaar in de prullemand gooien en vooral ontoegankelijk of onbereikbaar maken, dat is toch ook een soort van coup en of inbreuk tegen het intellectueel eigendomsrecht en het komt zelfs allemaal op Google en verdwijnt het dan zomaar van Google ook.
   Dat is dus weer een schoolvoorbeeld van je reinste machtswellust waar de EUSSR commies zo ‘goed’ in zijn: de maatschappij modeleren volgens hun perfide en malafide ‘inzichten’ ten behoeve van het zogeheten ‘universele beetje lui en deserteurs profitariaat’.
   De eerste ‘resultaten’ liegen er toch niet om: zie het Duitsland van nu: criminaliteit alom, overvallen, verkrachtingen, overwoekeringen en we zien vooral een mateloze arrogantie opkomen…
   Maar zulke zaken openbaren zijn nu taboe verklaard, er mag gewoon niets over gezegd worden, dus opnieuw het gerecht wordt uitgeschakeld en dan weet je het wel zeker? ” http://www.nujij.nl/algemeen/sanoma-trekt-stekker-uit-nujij.36831049.lynkx

  12. @Hyperalert
   Quote Kaasindekoelkast: ” NuJIJ is de plek waar conspiracy-nutters geboren worden. Ik <3 dat gekkenreservaat. Jammer dat ze de stekker eruit trekken, maar wel terecht"

   Het was daar een sport om "complotters" onderuit te halen.
   Zelf ben ik er actief geweest van 2006 tot 2008 ongeveer en kan me niet herrineren dat ik er veel wijzer van ben geworden.
   Misschien dat er in die twee jaar 1 berichtje tussen stond waar ik iets aan gehad heb , en dat was alleen maar een verwijzing , een hint op z'n best.
   Dag in dag uit moslim bashen onder leiding van tsaar peter de boze en cody , als je het zelfde probeerde richting joden kreeg binnen twee seconden een perma ban.
   Het was zowiezo een joods ghetto daar (net als reddit btw), dat marmorc er nog steeds rond loopt na al die jaren zegt alles over dat forum.
   Voordat snowden het mainstreamnews beheerste heb ik me daar nog eens druk gemaakt over dat iedereen getapt gelogt en gevolgt werd wat me een digitale afranseling opleverde vanuit alle mogelijke richtingen.
   Berichtjes over de baby van madonna en de nieuwe vlam van silvie meis en de dagelijkse stroom onzin over geert , daar gaat het daar om.

   "Bruutjeh ghe ghe ghe" "Peet! ghegheghe"
   Volgens mij gaat er helemaal niets verloren als het verdwijnt , behalve voor dat inteelt clubje dan.
   Die gaan nu zelf op hun eigen forumpje verder . Mogen ze zelf modereren. Mogen ze zelf de rekening van de server betalen als het tot een DDOS aanval komt wat me niets zou verbazen.
   Cloudfare Protection is harstikke duur.
   Er zijn er al zoveel weg gegaan daar , en het is beslist niet de eerste spin off forum wat eruit voort vloeide.
   Ekudos , krapuul etc etc..

   Back on Topic,
   Elke oorlog begint met een economishe oorlog , het gaat ons allemaal aan dat we in die economische sancties zijn gezogen. We zouden er veel harder tegenin moeten gaan.

  13. Nederlanders zijn lekker met zichzelf bezig.
   Zich totaal onbewust van de gebeurtenissen om zich heen in de echte wereld. Ze geven er ook geen zak om.
   Liefde is er alleen voor hun eigen nageslacht. Niet voor de mensheid.
   Ik kan mij niet druk maken om Nederland/Nederlanders.
   Deze elite is zo corrupt dat ze ten onder zullen gaan met hun meester Rothschild, de Engelsen en de Amerikanen.
   De dingen moeten nu eenmaal hun loop hebben.
   Als je weg kan komen uit Nederland, dan is het nu de tijd om weg te gaan!

  14. @Kattegrid Schepperisme

   Ik kan me goed vinden in je schrijven, alleen het laatste.

   “Back on Topic,
   Elke oorlog begint met een economishe oorlog , het gaat ons allemaal aan dat we in die economische sancties zijn gezogen. We zouden er veel harder tegenin moeten gaan.”

   Niet alles hoeft bloot gelegd te worden, oorlog blijft en is een vies spel waarin alles geoorloofd is als het moet, zolang wij mensen nog niet zonder oorlog kunnen en niet de koers op willen van wereldvrede, ik bedoel de snelheid naar wereldvrede bepalen wij zelf dus en een handjevol kabinetsmensen kunnen die koers niet forceren zodat de pleuris uitbreekt.

   Het spel is al gespeeld, langer dan wij denken, het zal alleen afhangen van hoelang wij als bevolking tegen zullen blijven stribbelen.
   Het leven bestaat uit veel facetten en velen zijn ergens vastgeroest, iemand die de top gehaald heeft, kan alle kanten opgaan zoals de kant van club 27, echter zijn er ook die verder dan dat streven.
   De hoogste onderscheiding die je volgens mij kunt krijgen…

   De eerste president of wereldlijder die wereldvrede gaat brengen, is de man.

   Met o.a. complotters en dergelijke, zal die wereldvrede dus nog wel even gaan duren.

 9. @HyperAlert

  Ik kan me herinneren dat ik eerder iets geplaatst heb hier, ik hou het wel bij Dirk… als je het niet meer weet, dan is het altijd Dirk 😉

  Complottheorieen kan ik tot op zekere hoogte waarderen, het gaat mij echter te ver als men gaat photoshoppen en dat over de rug van overleden mensen, dat mag toch wel op z’n minst als onsmakelijk bestempeld worden.

  Een ander voorbeeld; het paspoort zonder krasje van de dader 9/11.
  Is het nu echt zo moeilijk om er achter te komen hoe dat zit?!

  De doodskisten van de FEMA kampen;
  Enig idee hoeveel mensen er alleen al in New York overlijden per dag?
  Ze hebben jaartallen op de grond staan op het kerkhof, daaronder is daarvoor een enorm gat gemaakt, met daarin alle as vanuit de kistjes die een paar jaar opgeslagen eerst worden, die metalen kistjes staan in stellingen, twee keer zo hoog als onze lengte en met een omvang… degene die zo dik is, moet nog geboren worden.
  Dit zijn alleen nog maar de mensen die voor een crematie gaan.

  Als dit al te moeilijk is voor de meesten (kan ik wel zeggen), houdt dan uw mond, maar dat is mijn advies.
  Het enige wat gecreeerd wordt, is massahisterie of psychose en daar gaan we weer, we willen de Pfarma minder winst laten maken met hun pillen rommel, echter het tegenovergestelde wordt bereikt, want het is beter om toch maar wat te gaan nemen i.p.v. in een psychose te belanden lijkt me.

  De vluchtelingenstroom, de enige cijfers die mij boeien zijn die van de IND, oops… noemde ik nu al weer een voorbeeld op?!
  Grappenmaker ben ik toch zeg! 😉

  Nujij.nl gaat ergens anders trouwens verder, met jawel… dezelde twee die de sfeer gaan bepalen en oh wee als je er tegenin gaat, ik ga niet eens een account aanmaken.

  @Arnold

  Mooie baantjes en handen boven elkaar hoofd houden komt overal voor, wordt er hier niet vaak doorverwezen naar andere eigen sites om valse kracht bij te zetten, hoe wil je dat dan noemen?!
  Als iemand ervaring ergens in heeft, lijkt het mij ook de juiste persoon om dat baantje toe te spelen, die ervaring doe je dus niet op door op complotsites te dwalen, hoe leuk het misschien ook is, maar dat gaat em niet worden natuurlijk.

  Allerlei MH17 complottheorieen gaan al behoorlijk onderuit nadat de Buk fabrikant toegegeven heeft, dat het toestel hiermee naar beneden is gehaald, is dat even van een koude kermis thuiskomen, maar i.p.v. het schaamrood op de kaken te hebben, verzinnen we meteen weer een ander complot.
  Komen we terug op dat mooie baantje, iemand dus die niet wilt om zich heen gaat slaan met deze voorvallen, hoe het volgens de meesten opgelost had moeten worden, hadden we de russen al in onze keukens gehad.

  Het zou velen mensen sieren, eens te onderzoeken waarom er complottheorieen zijn, welke belangen zijn er?!
  Belangen om achter de waarheid te komen zijn er niet, anders ga je niet photoshoppen.

  1. Er is helemaal geen enkel bewijs dat MH17 door een BUK is neergehaald.
   Door de Oekraine is eerder een Israelisch vliegtuig neergeschoten met een BUK en toen hadden ALLE passagiers honderden BUK fragmenten in hun lichaam.
   Waarom wordt het autopcie raport van de piloten niet openbaar gemaakt?
   Waarom wordt de blackbox en cockpit voicerecorder niet volledig openbaar gemaakt?

   Het is wel duidelijk.
   Het meest duidelijke was all de ANTI-Rusland propaganda. Die werd binnen enkele uren over de wereld uitgestort. De leugen was SNEL!!!

   Al is de leugen nog zo snel de waarheid achterhaald hem wel!

  2. Waarom maken jullie psyops jullie dan zo druk?
   Weer die domme “full spectrum dominance” strategie?
   Nederland is onbelangrijk.
   Alle Nederlanders zijn onbelangrijk.
   De gebeurtenissen op deze planeet worden bepaald enkel en alleen door DAPPERE mannen en DAPPERE vrouwen.

  3. Ronald.
   Mensen die alleen de leugen geloven zullen nooit weten wat de waarheid is.
   Jij geloofd alleen wat de leugenaar jou verteld zie voorbeeld dat je zelf noemt in punt 16 over geloven in wat de cijfers van de IND jou vertellen.
   Zo kan ik nog een ander voorbeeld noemen waar beweerd wordt dat de werkeloosheid gelijk blijft of afneemt cijfers van het CBS zouden dat bevestigen.
   De WW duur is verkort waardoor mensen eerder in een lagere bijstandsuitkering terecht komen waardoor de mensen die eerst als WW er te boek stonden nu ineens als bijstandsgerechtigde te boek komen te staan met als logisch gevolg dat de cijfers een daling in de WW grafiek laten zien.
   Het verschil is dat die mensen nog steeds werkeloos zijn maar nu een andere lagere uitkering krijgen wat ook een andere naam heeft.
   http://www.ellaster.nl/2016/08/04/waarheid-wint-leugen/
   Ik ga aan jou niet veel woorden vuil maken want jouw doel is duidelijk en dat is geen waarheidsvinding maar blind geloven in wat overheden jou wijs maken waarbij je dan ook nog bijna alles geloofd wat de gangbare media jou wijs proberen te maken vaak onder toeziend oog van diezelfde overheden (zie 15.2 waar een hoog persoon zelfs zegt dat de politie het zwijgen wordt opgelegd).
   Of liegt Northold volgens jou ook en zo ja waarom zou hij dat dan doen?

  4. Hallo Dirk, twijfelde even, Ronald is waarschijnlijk Arie, Dirk te weinig aandachtig ingelezen om je direct te herkennen aan (schrijf)stijl, kan veranderen alsnog. MSN = MSM en Dirk = Dirk, koude kernfusie op de kermis. Genoeg controversiële onderwerpen Dirk. Plastic 3 persoons fema kissies, mh17 cockpit kogel gaten op sterk water, vrijuit kunnen reageren op een open forum begint bijzonder te worden zo langzamerhand. Amerika was toch zo’n beetje door voornamelijk VrijeMetselaar Masons gesticht opgericht? Krijg je niet op school opgediend, tenminste niet op mijn school van vroeger, los van die metselaars is dat een gegeven feit, wel een uitnodiging van de lions en rotary in de vierde klas, had ik het maar gedaan indertijd, voelde een soort onbestemde opgeklopte weerzin van daar ben ik toch niet geschikt voor, toen waarschijnlijk niet, nu waarschijnlijk nog niet, bijna wel, het blijven mensen en daar heb ik op zich wel wat mee, dat redt mij uiteindelijk het meest, de partij waar iemand lid van is of voor werkt is voor mij niet het eerste, eerder het laatste, een interessant mens en weet ik veel in wat voor stam die blijkt te zitten achteraf.

   Ik kan mij wel herinneren dat in de begin jaren van nujij er 2 waren die vrijwel onder ieder nieuw bericht aan het kettingposten waren, de ‘krek’ en ‘bruut’ tijd, het gerucht ging dat ze van de nujij redactie zelf waren, van s’morgens vroeg tot s’avonds laat, ik was zacht uitgedrukt geen fan van die 2, maar het viel mij op dat vooral’bruut’ als vanzelf een soort klasse populariteit genoot bij veel nujij’ers, ik begreep dat niet, deed mij denken aan de vierde klas van toen, mensen gingen en gaan daar kennelijk voor, voor zo’n type met z’n benadering, nog steeds grotendeels een raadsel voor mij, in die zin is de mens mij tegelijkertijd weer vaak ‘vreemd’, een andere diersoort, dubbel dusz.
   De laatste paar jaar heb ik niet intensief genoeg nujij postings gelezen om nu goed te weten hoe het daar de laatste tijd aan toe ging. Omdat het nu ineens sinds een aantal dagen Jenne Luw is is de pikorde sfeer op wtk plots totaal anders op posting front wtk, zoals ik het zie, over invloed gesproken van 1 of 2 lieden. Met andere woorden dominantie en frequentie kunnen enorm opbouwen of slopen, vernietigend, in die zin als ’trollen’ bestaan is er op iets langere termijn door een hardnekkige minimale minderheid enorm veel tractie schade te behalen voor diegenen die daar voor gaan en kennelijk geschikt zijn, je moet het maar kunnen willen en kunnen.

  5. Ronald, het wordt weer tijd voor een zoveelste ban lijkt me 😉
   Beschuldigen doe je met onderbouwd materiaal, daar is hiervan geen sprake…
   En misschien kunnen we nog eens een discussie starten op de chat wat een leugen is en wat waarheid is?
   Hoe dan ook, je bent nu even van de pot afgerukt lijkt me…

  6. De bankiers hebben MH17 vernietigd in de hoop Rusland onder druk te kunnen zetten en de Krim te pakken te kunnen krijgen.
   Ik heb als antwoord Londen/Parijs vernietigd en voor 10.000 jaar vervuild met plutonium.
   Ik ben klaar met MH17.
   Wraak en gerechtigheid zijn onderweg naar hun doel en niet meer te stoppen.

  7. @GoD

   Wel eens gehoord van prive?
   Slachtoffers of nabestaanden willen dat graag misschien zo houden en dat respecteer ik.

   @Arnold

   Appels met peren vergelijken ben je aan het doen.

   Verder is het zo, dat bij een vreselijk ongeluk of onplezierige gebeurtenissen, er helaas altijd vragen blijven, dus nee, uit respect voor de slachtoffers en nabestaanden, ga ik niet een complot verzinnen.

   @Anna

   Nooit een ban gehad, zou niet weten waarom overigens.
   Het grappige is dat ik op deze site nu al een paar keer beland ben om gezondheidsredenen, ik lees dan soms best wel dingen waarvan ik denk, dat is misschien wel zo, totdat ik naar andere onderwerpen hier afdwaal… ik het onderwerp waarvoor ik kwam, ernstig in twijfel breng.

  8. Ik heb het idee dat de NABESTAANDEN voornamelijk de cockpit voicerecorder openbaar gemaakt willen hebben vanaf het begin tot de laatste seconde zonder dat er met de band geknoeit is.
   Omdat de samenzwering van de bankiers 200 jaar is. Omdat de slachtoffers honderd miljoen doden zijn. Miljoenen verminkte en verkrachte mensen. Omdat de bankiers die enkel en alleen uit lust voor macht en geld hebben gedaan. Enkel en alleen voor zelfverrijking. Daarom zal de vergelden vele malen groter zijn dan het leed van MH17. De vergelding zal een miljoen maal erger zijn. https://youtu.be/iz6a4WkKJn0 Hiroshima, Nagasaki, Londen, Parijs, ?
   Het is niet meer te voorkomen. Ik heb krachten in beweging gezet die niet te stoppen zijn of af te buigen.

  1. ALS de WOIII begint, zal het van zeer korte duur zijn. Slechts een dag of vijf en dan ligt de halve wereld aan flarden en kunnen we met wat rest weer opnieuw beginnen.
   Maar mijn tegenpool staat het niet toe.

  2. WOIII onder het label “Inspiratie”. Yes.. ik doe mijn werk goed.
   De WOIII zit steeds meer in het bewustzijn van de mensheid als enige uitkomst.

  3. Je kan al 30-40 jaar de wereld vernietigen met een “touwtje/veter en een lepel”. Het was nog veel makkelijker dan ik dacht! Ik wist dat het niet zo moeilijk was. Maar zo makkelijk! Je hoeft enkel door propaganda 1 persoon te overtuigen om het te doen.

   http://www.slate.com/articles/life/the_spectator/2007/08/the_return_of_the_doomsday_machine.html

   Stel je voor je zit op zo’n locatie met 1-5 man. Zo’n grote raket. Allemaal computers en panelen. Je verveelt je dood binnen 1 uur. Dus het eerste wat je gaat bedenken is “hoe kan ik hem afvuren?”. Het is net “the shinning” daar op zo’n eenzame lokatie in “the middle of nowhere’.

   https://youtu.be/WFnCLenXkoA

   Ik heb zelf ooit 2 jaar transfer-koffers op Schiphol moeten checken voor bommen. Het 1e wat ik deed toen ik alleen was “hoe kan ik klooien op deze computer?”. Ik ging dus allerlei dingen uitproberen.

   Zo gaat het dus ook bij die thermonucleaire lanceer-installaties. Ik had het bij het rechte eind de afgelopen 3 jaar.

   *** You just shoot the other guy and “rig up a thing where you tie a string to one end of a spoon,” he told me, “and tie the other end to the guy’s key. Then you can sit in your chair and twist your key with one hand while you yank on the spoon with the other hand to twist the other key over.” ****

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.