Advertentie

De Anti-depressiva-nachtmerrie


X

Hier op WantToKnow staan verschillende artikelen over de monsterlijke effecten van anti-depressiva op het menselijk lichaam. HIER bijvoorbeeld, over de verslavende werking van deze chemische middelen en HIER (over het waardeloze (maar wel dure!) anti depressiva Reboxetine!). Of dat 40 miljoen mensen Prozax gebruiken, maar dat het -volgens wetenschappers- GEEN ENKELE werking heeft! HIER

Het feit dat Big Pharma willens en wetens deze negatieve effecten bagatelliseert, sterker nog, volledig links laat liggen, is een teken aan de wand; zou een teken aan de wand moeten zijn! Het kan toch niet zo zijn, dat een farmaceutisch bedrijf willens en wetens bezig is om mensen te vergiftigen..? Waarom lopen we weer als schaapjes achter de ‘officiële instanties’ aan in dit opzicht. Zijn de ervaringen van mensen zoals jij en ik niet belangrijk?
Onbelangrijker dan al die -vaak uiterst frauduleuze- medisch-wetenschappelijke onderzoeken naar de effecten van deze heftige chemische middelen op onze lichamelijke, maar vooral geestelijke gezondheid..?

Jim Stone is free-lance journalist en hij komt binnenkort met de publicatie van een rapport, dat is opgesteld door één van de grootste Big-Pharma-cowboys, namelijk Glaxo Smith Kline. Het rapport lijkt de verwoestende werking van anti-depressiva te bevestigen en nieuwe, uiterst heftige feiten aan het licht te brengen. Een aankondiging:

* * *
x

Anti-depressiva nachtmerrie

x

– Aankondiging artikel in voorbereiding –

© Ellen V. – Juli 2011 (Vertaling/samenvatting uit dit Bronartikel )

x

Freelance journalist Jim Stone heeft via een medewerker van Glaxo Smith Kline/Beecham de hand weten te leggen op zo’n 30.000 pagina’s (230 Mb) strikt vertrouwelijke interne documenten. GSK is één van de fabrikanten van anti-depressiva zoals bijvoorbeeld ‘Paxil’. Deze documenten bevestigen de producenten van dit soort medicijnen wéten, en dat dit intern welbekend en besproken is, dat de door hen vervaardigde medicijnen, ernstige schade veroorzaken aan, zelfs vernietigend werken op de gebruiker van deze anti-depressiva, en dit zelfs nog jaren nadat gebruikers zijn gestopt met deze ‘medicijnen’..!

Jim Stone: “Na het lezen van deze documenten, ben ik tot de conclusie gekomen dat anti-depressiva aan de basis liggen van het voortschrijdende verharden en egocentrische gedrag van de Amerikaanse en wereldwijde samenleving”..!

Deze documenten bewijzen dat Glaxo inderdaad weet wat voor gevolgen het gebruik van o.a. haar anti-antidepressivum ‘Nefaste’ heeft voor de gebruikers van deze producten.! Uit een belangrijke dubbel-blinde studie onder een groep gezonde studenten, blijkt bijvoorbeeld, dat al na 8 weken onherstelbare emotionele en relationele schade werd geconstateerd bij de gebruikers..

Het aangekondigde artikel zal getuigenissen bevatten van familieleden die hun naasten geleidelijk aan in zombies zagen veranderen, onder invloed van de genoemde anti-depressiva; daarnaast getuigenissen van artiesten en musici die hun creatieve vermogens achteruit zagen gaan; het rapport bevat hersenscans die bewijzen dat de frontale hersenkwabben afstierven. En tot slot blijken er getuigenissen van junkies in het rapport te zitten, junkies die allerlei middelen hebben gebruikt en nu verklaren dat deze anti-depressiva  ‘The king of all drugs’ zijn, smeriger en kwaadaardiger dan wat ze eerder gebruikten..!
Deze middelen lijken zich direct te richten op de neuronen in de menselijke hersenen. En omdat neuronen in de hersenen geen pijnsignalen uitsturen naar het lichaam, zijn deze anti-depressiva een ongemerkt langzaam werkend gif, zonder noemenswaardig-lijkende klachten…! Hoofdpijn bijvoorbeeld, wordt wel duidelijk waargenomen, afstervende neuronen niet, die verdwijnen langzaam.

Het volledige artikel van rond de 50 pagina’s zal in de loop van juli verschijnen mét alle relevante en onderbouwde documenten en getuigenissen apart in bijlage. En uiteraard zullen wij dit artikel hier op WantToKnow.nl/.be plaatsen.

44 gedachten over “De Anti-depressiva-nachtmerrie

 1. Wat een duivelse organisaties, die medicijnenmaffia- en industrieën en de handlangers (politici, academici en bankiers etc.).
  Toen mijn zoon van zijn 17e tot en met zijn 18e in een kinderpsychiatrisch centrum werd be(mis)handeld, konden ze niet zo gauw vinden wat hem scheelde, dus gingen ze gissen en proefjes nemen. O.a. kreeg hij als proef medicijnen voor als hij psychotisch was en als deze zouden aanslaan was het bewijs geleverd dat hij psychotisch was. Getverdemme wat heb ik moeten vechten tegen die idioten. Ik heb op mijn zoon ingepraat dat het niet klopte wat ze deden, maar hij werd daar zo gehospitaliseerd (en dat gaat rap hoor, eenmaal onder invloed als je zo kwetsbaar en labiel ben). En ik werd natuurlijk als een lastpak en “overbezorgde” moeder (vies woord in die kringen).Hij hij ging ze slikken en mijn God, wat werd hij toen raar, rare gedachten, niet aanwezig etc. (geen psychose hoor). Gelukkig merkte hij dat zelf ook en is gestopt. En zo wilden ze dan verder gaan met experimenteren zij het dan niet meer op vermeende verdenking van psychose. Toen kwam het: ze hadden het gevonden: smetvrees. Hahahaha, smetvrees. Nou hij was wel schoon en hield niet van vieze eetgewoonten etc., maar ja, dat had ik hem ook bijgebracht. Dus, toen hij eenmaal in een groep van 8 met een of andere …..begeleider kennis maakte met de eetgewoonten aldaar, nam hij telkens als hij een weekend bij ons was geweest, zijn eigen boter en beleg mee. Want wat was het geval: men doopte de messen en lepels in de boterpot met hagelslag, leverpastei, jam, pindakaas nog aan de messen en ook likten zij aan hun messen en jamlepels etc. Nou zijn wij ook nog vegetarisch, dus…….. je begrijpt dat hij vies van dit alles was. Maar zij bleven er bij dat hij smetvrees had. Toen ik uiteindelijk aan hen vroeg of zij thuis ook zo’n eetcultuur hadden omdat het niet bij hen opkwam dat hij goed opgevoed was in deze, kregen zij eindelijk door hoe verkeerd bezig ze waren op dat punt. Heb moeten strijden om dit uit de status te krijgen, want: labeltje.
  Ik heb ze daar gezien die jonge mensen, als zombies door die pillen.
  Gelukkig ziet mijn zoon ook de mankementen in de psychiatrie en het absolute geloof in de pilletjes en de krankzinnigheid van die figuren die maar op een spoor lopen, volkomen geïndoctrineerd door die …maffia.
  Mijn moeder heb ik ook in een zombie (echt een zombie met lege ogen en niet alert) zien veranderen toen zij het een tijdje heel erg moeilijk had; ik had gelukkig invloed op haar, en zo ken ik er nog wel een paar.
  Ze zouden al die figuren die hier verantwoordelijk voor zijn eens zwaar moeten drogeren met hun rotzooi en mijns inziens zijn zij het die zwaar geestelijk ziek zijn en een gevaar voor de mensheid. Wat een sinistere kliek die deze wereld beheert eigenlijk.

  1. Wat een stevig verhaal Willie. Maar weet je wat het ook is, we neigen er nogal eens toe om dat te vergeten: linksom of rechtsom Willie, zolang wij onze EIGEN kracht niet oppakken, als zombies met ons laten rotzooien, dan blijft dit doorgaan.

   Het vertrouwen dat we in overheden stopten, blijkt het vaak niet meer waar(d) te zijn. De onpersoonlijkheid van grote organisaties en overheden werkt in de hand, dat mensen die daar werken, niet meer de mensen zien voor wie zij werken. Ze raken daardoor verstrikt in de logheid en grijsheid van de organisatie/overheid en gaan het enige doen, wat wij deze ‘ambtenaren’ altijd verwijten: ze gaan heel goed voor zichzelf zorgen; vaak ten koste van burgers die hun salarissen betalen. In de VS is dit proces al zó ontspoort, dat je geen collectief gevoel meer ziet bij politici; zij zorgen heel goed voor zichzelf en gebruiken de ‘wij-zorgen-voor-u’-slagzinnen als dekmantel voor hun egoïsme..!

   En zo is het ook met Big Pharma.. Hoeveel mensen denk je dat er nog in deze INDUSTRIE rondlopen vanuit een soort roeping..?? Pure geldlust, machtsgebruik en onderdrukking spelen de hoofdrollen in dit menselijke drama..

   Blijf bij jezelf, hou je eigen soevereiniteit in ere en laat niet met je sollen; trek je mond open en laat zeker vrienden en familie niet in de waan dat jij maar over je laat lopen. Je bent dan vaak niet de meeste geliefde familielid, maar het geeft ze in ieder geval ernstig te denken. En uiteindelijk, tja uiteindelijk..

 2. “In many shamanic societies, if you came to a medicine person complaining of being disheartened, dispirited, or depressed, they would ask one of four questions. When did you stop dancing? When did you stop singing? When did you stop being enchanted by stories? When did you stop finding comfort in the sweet territory of silence?” ~Gabrielle Roth

  1. En dat is zo waar.
   Als ik me wat down voel zet ik muziek op en ga dansen. Of ik zoek op you-tube lachfilmpjes op.
   Een flinke wandeling en mijn ogen goed de kost geven in de natuur helpt ook.
   Probeer maar eens depri te blijven als je je lijf verteld dat het leven leuk is.
   Alleen, soms is iemand depri door een tekort aan stofjes die je gelukkig kunnen maken.
   En daar wordt niet naar gezocht als je bij een dokter komt.
   Nee, het ligt aan je omgeving of je kunt gewoon nergens tegen. Pilletje dan maar?

 3. Ah, dankjewel Guido, voor je reactie en ik kan het helemaal beamen. Had ik even nodig ja.
  Er is nog wel een kwestie waar ik erg over loop na te denken de laatste tijd.
  Nederlanders zijn wel erg (met excuus aan die lieve dieren) schaapachtig of koeienachtig, zo je wilt, geworden. Erg individualistisch en “na mij de zondvloed”. Natuurlijk dienen we eerst in onze eigen kracht te staan alvorens we wat tot stand kunnen brengen. Maar door dat individualisme zal het moeilijk zijn een echt krachtige groep tot stand te brengen die een vuist kunnen maken, en daar pookt natuurlijk ook weer die Machiavelliaanse kliek in met hun grote trukendoos en “maakbare samenleving”, een term die ze al sedert tig jaren gebruiken en ik “gek” had nooit echt door wat daar WERKELIJK achter zat, alhoewel ik als zij die term bezigde die term wantrouwde, maar nu zie dat dit gelieerd is aan de nieuwe wereldorde; het is allemaal al lang geleden in kaart gebracht. Niets is spontaan gegroeid, het is alles bedacht door …. we weten wel door wie. We worden dus inderdaad “gestuurd en gesteld”; zeer toepasselijk begrip.
  JaNee: die tekst ga ik opslaan, “die houd ik erin”. Dankjewel.

 4. Hier moest ik ook aan denken, vandaar dit stuk citaat!
  Uit: “De Sloven” van Marten Toonder uit het boek “Geld speelt geen rol”, uitgave 1969 De Bezige Bij.
  ……”Praw!” riep de geleerde verrast uit”Eindelijk levende wezens in dezer steenwoestenij; dat treft zich ja! Het is zo ener ongemak, deze motorverpechte krachtwagen. Als ik maar enige hulp had om hem door dit ongestomme landschap te drukken!”
  “Het lijkt me heel vervelend”, zei heer Bommel, die door de zorgen van de ander zijn eigen ongemak vergat. “De omgeving is heel drukkend voor iemand met motorpech. Maar er is hulp genoegin de buurt, professor. Er zitten hier genoeg werkkrachten in het rond, die u kunnen helpen duwen”.
  Zo sprekende wees hij op de sloven, die achter hem in het landschap zaten.
  Professor Prlwytzkofski keek verrast op en liet zijn voertuigje in de steek om zich naar de ventjes te begeven.
  “Der goede dag,” sprak, zijn hoed lichtend. “Ik bevind mij hier met een verkrankte motor. Zouden de heerschappen zo lievenswaardig zijn willen, om mij een weinig te helpen drukken? Ik zal uwe diensten recht gaarne belonen, dat verstaat zich!”
  De aangesprokenen keken hem aarzelend aan. Toen wierpen zij een blik naar de hemel en stonden op. Maar tot verbazing van de hoogleraar gaven zij geen gevolg aan zijn beleefd verzoek; ze wendden zich om en liepen op een sukkeldrafje vandaar. Een van hen bleef echter nog even achter om uitleg van deze handelwijze te geven. (komt vervolg

  1. nou Willie, zit je aan de sherry of heb je nog een boodschap bij al deze gratis ruimte-vulling..? Sorry hoor!

 5. Vervolg citaat uit: De Sloven”.
  ….”Geen tijd,” zei hij. “Zon is vier vingers voorbij hoogste punt; dan moeten sloven weer aan het werk beginnen. Zonnesteen moet opzonneberg gerold worden. Zo wil de grote Knark!”
  Vervolgens repte hij zich snel achter zijn collega’s aan, zodat de geleerde slechts het nakijken had.
  “Praw!” sprak hij tot zichzelf. “Wat is hier dan loos? Wie is dezer groter Knarch? Ik wil zijne werknemers huren om mij voort te drukken! Waar woont hij, daarmee ik hem spreken kan?”
  “Dat zou ik ook wel eens willen weten” zei heer Ollie, die inmiddels weer met Tom Poes naderde. “Er gebeuren hier dingen, die mij niet aanstaan. Misstanden, als u begrijpt wat ik bedoel. Als vooruitstrevend heer met moderne opvattingen kan ik die niet dulden. Maar er is geen verstandig woord uit deze ventjes te krijgen, professor. Ik heb ze met tact en goedheid benaderd, maar ho maar! Praten doen zij niet.”
  “Dat weet ik nog niet zo net,” sprak Tom Poes tot zichzelf. Hij zag dat de sloven opnieuw begonnen waren met het voortduwen van de steenklomp en hij liep langzaam naar het zwoegende groepje toe.
  “Waar woont de grote Knark?” vroeg hij, terwijl hij een van de mannetjes bij een arm vatte.
  “Geen tijd,” hijgde de aangesprokene. “Zonnesteen moet naar top!”
  “Onzin,” zei Tom Poes. “Je weet niet eens waarom. Kom nu maar even mee, dan kan je die heren uitleggen waar je baas woont.”
  Met deze woorden trok hij het tegenstribbelende ventje naar beneden, zodat zijn makkertjes hun vreugdeloze arbeid alleen moesten voortzetten. Door het gebrek aan mankracht was de steenklomp nu echter wel erg zwaar geworden en het viel dan ook te vrezen, dat ze het niet konden redden. (komt vervolg)

 6. Vervolg citaat uit: “De Sloven”. Een aantal bladzijden verder…
  …..”Daar bevond zich een kwalijk riekende poel, die in de wandeling het Knark-moeras genoemd werd. Deze naam ontleende het water aan zijn bezitter; Vlijmen Fileer, Knark van de Tufkegel en aanliggende Zompen.
  Deze groot-grondbezitter (krokodil; draak?) hield zich bij voorkeur in het poelwater op, waar hij genezing zoch voor de scheuten. Het valt dan ook te begrijpen dat de lijder onaangenaam getroffen was, toen de bovenmaatse steenmassa met groot geweld in zijn heilzaam bad terechtkwam. Hij zond enkele toornige luchtbellen omhoog, die door de sloven met vrees werden waargenomen, en daarop dook hij zelf uit het slik.
  “Haspelaars!”, sprak hij snijdend. “Hennetasters! Jullie hebben weer een zonnesteen laten glippen, hè? Naar beneden laten donderen hè? Ik had hem wel op mijn bast kunnen krijgen, warkoppen! En hoe willen jullie hem weer naar boven brengen?” “Duwen,” zei een van de ventjes bedeesd, en de anderen vulden aan: “In het water gaan en duwen. Heel hard duwen. Danku.”
  “Kulkoek!”, hernam de heer Fileer. “Deze steen is verloren voor de tufkegel. Hoe moet het nu met mijn jicht? Wanneer zullen er ooit genoeg zonnestenen op de top liggen om mij van mijn kwaal af te helpen? Huh?”
  Al scheldende was hij uit het moeras geklommen, en nu stond hij toornig voor de sloven, die bedeesd terugdeinsden.
  “Naar de hokken, jullie!” riep hij. “Je krijgt straf!”
  Heer Bommel en Tom Poes waren achter de sloven aan de helling afgedaald en stonden nu een beetje bevangen tegenover de verbolgen Knark.
  “M-mijn naam is Olivier B. Bommel,” zei heer Ollie. “U moet niet zo boos zijn op die ventjes. Ik vroeg ze iets en toen verloren zij hun greep op dat rotsblok een beetje, als u begrijpt wat ik bedoel. Ze konden het niet helpen.”
  “Het zijn frummels,” gromde Vlijmen Fileer. “Maar ze zullen er van lusten! Dat is de enige manier iets van ze gedaan te krijgen. En wat doen jullie hier, hè? Waarom houden jullie mijn sloven van het werk?”
  “We zoeken een zekere heer Knark,” hernam heer Ollie beklemd. “Ik w-wilde eens m-met hem praten over die s-sloven. Over arbeidsvoorwaarden en die dingen, bedoel ik. Het komt me voor dat ze niet aardig behandeld worden. Ik bedoel eigenlijk, dat ze worden uitgebuit en zo!”
  Ha!” riep de ander uit. “Dan ben je bij mij aan het goede adres, vreemdeling! Ik ben de eigenaar van deze tufkegel met de omringende slikken en de bijbehorende sloven. Wat had je, zei je?” (komt vervolg)

  1. Jeetje, wat spannend. Wanneer komt het vervolg? 🙂
   Leuk hoor, zo’n Bommelverhaal. Blijkt altijd weer wijze taal.

 7. Ik heb mijn fobische broer tijdens een paniekaanval eens een paar mooie rode davitamon multivitamines gegeven om hem uit zijn paniekaanval te helpen. Hij was bij mij buiten bereik van zijn antidepressivapillen. Ik zei, ik heb hier een paar enorm goede pillen waar je ook lekker van kunt slapen, je mag er maar 2 maar je krijgt er voor 1 keertje 3 van me. Hij heeft er 8 uur op geslapen zonder paniek…. daarna kwam hij weer hijgend naar me toe en smeekte me of hij nog zo een pilletje van me kon krijgen. Enorm goed spul vond hij het. Om hem weg te houden van het davitamonpotje(dan zag hij het) heb ik gezegd dat hij er al 3 had gehad, dus eigenlijk 1 teveel. Heb ik er later toch weer 1 gegeven. Paniek weer weg. En ik had enorm veel lol erin natuurlijk.
  Een paar dagen later heb ik het hem laten zien. Een beetje lullig van me maar ik heb wel zijn ogen geopend en is hij, na 17 jaar met de antidepressiva gestopt(zegt hij, en hoop ik). Aan dit verhaal is een hoop meer(ellende) vooraf gegaan maar het gaat om de essentie.

  1. Schitterend Dennis ! Ik zal deze puike remedie zeker gebruiken om her en der te promoten… Goh, die rode davitamonnetjes, zie ze nog zo voor me… Dank voor dit delen !

 8. verder vervolg, enkele bladzijden verder, na een ongeluk met de auto van de professor in de peol …..
  “Plaw!” prevelde hij. “Daal is mijnel klachtwagen gans versjinkt! In del blub gestkopelt. Ene schjikkelijke toestand. Watj moesj ik nu aanvangen?”
  ‘Dat zal ik je vertellen”, zei de grote Knark, die ontstemd nadertrad. “Jij hebt rust nodig, jij razende kropper! Ik zal jou afleren in mijn tufkegel als een bezeten simpelaar af te razen. Ik wil hier mijn scheuten in een rustige omgeving behandelen en ik ga jou tot kalmte brengen!”
  “Ik ben gene lazende klopper!” riep heer Prlwytskofski vanuit de modder. (De sloven moeten nu de professor inbinden als een rollade en naar een kooi brengen.) De grote Knark wil heer Ollie belonen voor het redden van Knak en geeft hem dan een sloofje alhoewel heer Ollie als beloning vrijlating van de geleerde vraagt maar waarin niet wordt ingegaan.
  ….”Ik zal je Ok geven!” “Ok?” vroeg heer Bommel verward. “Wat moet ik met een ok? Wat is dat?”
  “Dat zal je zien!” hernam de ander. Ok is een hampelaar, als alle anderen. Maar hij is toch wel wat waard.”
  …. Zo sprekende wees hij op een sloof, die aarzelend achter een steen vandaan kwam en deemoedig naar het groepje keek.
  “Hij is van jou,” zei de eigenaar gul. Daarop haalde hij een bolletje uit zijn zwempak en reikte dat heer Ollie toe.
  “Hier is zijn hachje,” voer hij voort. “Bewaar het goed, want zolang je dat in je bezit hebt, zal Ok je gehoorzamen. En nu ga ik verder kuren. Ik voel een scheut opkomen.”
  passages verder ….. Verwarring maakte sich nu van heer Bommel meester.

  “Wat moet dat?” vroeg hij. “Wat doe je daar nu, jonge vriend, sta toch op!”
  De sloof scharrelde gehoorzaam overeind, doch hij bleef in een deemoedige houding voor heer Ollie staan en gluurde naar het vreemde bolletje, dat deze in de hand hield.
  “Mooi, hè?” hernam heer Bommel, en hij hurkte neer om het schuwe wezen op zijn gemak te stellen. “Kijk, er zijn ook nog oogjes in uitgesneden, zie je wel? Een mooi geschenk van je baas, zo’n mooie bal! Werkelijk!”
  “Is geen bal,” verklaarde het ventje dof. “Is hachje van Ok. En Ok is nu sloof van grote heer, die hachje van Ok heeft.”
  Heer Ollie rees haastig overeind terwijl er denkrimpels over zijn voorhoofd speelden. Na enige ogenblikken drong de betekenis van het gehoorde ook tot hem door.
  “Nee maar!” zo riep hij uit. “Heb ik ooit! Dat riekt naar slavernij! Dat past niet in deze tijd; dat is niets voor een heer van mijn stand. Ik wil jouw hachje niet, vriend Ok. Hier, je mag het zelf hebben. Je bent vrij, bedoel ik.”
  ……enkele passages verder……
  “Wat wil je nu nog?” vroeg heer Bommel, terwijl hij zich omdraaide. “Waarom schep je geen vreugde in de vrijheid, die ik je geschonken heb, jonge vriend? Wat loop je daar te mutteren?”
  “Ok heeft geen vrijheid gekregen,” zei het ventje bedeesd. “Ok heeft alleen maar hachje van grote heer gehad. Wat moet ik met hachje doen?”

 9. Zo, ik stop maar want het is toch meer dan ik dacht over te typen.
  Wat ik duidelijk wilde maken is dat dit Olie B. Bommelverhaal veel elementen bevat die toch echt aan onze eigen maatschappij doet denken. Grote Knak, een krokodil lees draak en bezitter van een heel gebied waar het stinkt. Hij heeft geen respect voor de sloofjes waar hij bezitter van denkt te zijn en overheerst, hij eigent zichzelf alles toe. Hij heeft jicht (overvloedig en (te)veel voedsel, dus veelvraat). Heeft de hachjes in bezit van de wezentjes/slaafjes waardoor hij kan doen en laten wat hij wil met ze en ze weten niet eens meer wat zij met hun hachjes kunnen doen als ze die weer in bezit krijgen en zijn al helemaal onbewust van vrijheid. De professor die ook alleen maar op zijn eigen spoor zit als geleerde. Heer Bommel die wel een goed hart heeft en uiteindelijk wel protesteert maar toch geen krachtig genoeg is en dan Tom Poes (niet genoeg in de citaten aan bod gekomen) die nadenkt en ook voor oplossingen zorgt en handelen optreedt, waarna heer Bommel wel weer met de eer gaat strijken, zoals dat ook dikwijls in onze maatschappij het geval is.
  Af en toe komt dit verhaal in mij op over De Sloven. Die Olivier B. Bommelpockets waren trouwens allemaal wel maatschappijkritisch. Ik heb ze eind jaren ’60 en begin ’70 van de vorige eeuw verslonden en gelezen en gelezen en nog eens gelezen.
  Ja, de “bovenbazen” denken werkelijk dat wij hun eigendom zijn, in ieder geval zijn wij het grauw, het gepeupel, het plebs en daar kunnen zij mee doen wat zij willen ofwel als citroenen uitpersen en als er geen druppeltje meer te verkrijgen is nog effetjes met de wals erover heen. Voor en mij zijn er weer anderen.
  Wanneer nemen wij onze hachjes weer in bezit en eisen onze vrijheid op? Als wij alle hachjes eens samenbundelden, wat zou er dan gebeuren?

  1. Jeetje Willie, wat dacht je van een mooie plek bij het raam op onze redactie..!

  1. Guido doet je een eervol voorstel en jij gaat je tekst zitten te verbeteren? 🙂

 10. Nou Guido, ‘k had wel een aankomende migraine in de kiem gesmoord, nou ja in de kiem, met een paar bakken zeer sterke koffie; dat wil wel eens helpen. En sorry voor de lappen, ik had het eerst op klad moeten ztten en dan gaan tekst weg moeten halen. Maar aangezien ik hier geen ervaring mee heb en ook geen opleiding tot redactrice heb genoten, is het wel wat uit de hand gelopen en misschien ook niet helemaal te volgen. Dus geen sherry (drink niet) en ook geen pilletjes (bloedhekel aan), alleen als het echt niet anders kan wat een enkele keer het geval is geweest.
  Ik heb toch een soort boodschap afgegeven? Hoewel… in ieder geval verklaard wat ik met die lappen bedoelde, toch?
  Dat is nog eens een goeie: pilletje of capsules met liefde gevuld. Jahaha, die wil ik wel innemen, maar dan moet het als bijwerking liefde-uitstraling hebben. Helemaal te gek.
  Als je het meent van die mooie plek bij het raam op de redactie en ik krijg er een opleiding bij: graag!
  Groet

 11. Lieve Selene, ik begrijp je niet! Heb je het over onderstaande? Zo niet, heb ik een te klein snappertje. Kijk even naar het tijdsverschil aub.
  Groet, Willie 🙂

  Willie
  5 juli 2011 om 17:09
  Voor en mij zijn er weer anderen moet zijn: voor u en mij zijn er weer anderen, ons leven telt niet!
  Selene
  5 juli 2011 om 20:00
  Guido doet je een eervol voorstel en jij gaat je tekst zitten te verbeteren?

 12. @Selene: ik ben wel lekker bezig zeg; waar zit ik met m’n hersens! CORRECTIE:

  Lieve Selene, ik begrijp je niet! Heb je het over onderstaande? Zo niet, heb ik een te klein snappertje. Kijk even naar het tijdsverschil aub. Groet, Willie 🙂

  Willie
  5 juli 2011 om 17:09
  Voor en mij zijn er weer anderen moet zijn: voor u en mij zijn er weer anderen, ons leven telt niet!
  GuidoJ.
  5 juli 2011 om 17:28
  Jeetje Willie, wat dacht je van een mooie plek bij het raam op onze redactie..!
  Selene
  5 juli 2011 om 20:00
  Guido doet je een eervol voorstel en jij gaat je tekst zitten te verbeteren?

  1. Heel aardige Willie, je krijgt toch niet zomaar de mooiste werkplek aangeboden? 🙂
   Ik moet wel even lief terug doen natuurlijk. 🙂
   Ik heb niks tegen je correcties wel of niet hoor.
   Ik zag je niet reageren op het aardige aanbod van Guido. Dat was alles.
   Nogmaals dank voor je Bommelverhaal.
   Weer wat tijdsverschil zie ik. Maar wat is tijd tegenwoordig nog eigenlijk hè.

  2. Over tijd gesproken, met dank aan Mirakel voor de tip naar Judith Moore:

   You are in a field now that is constant shifting and during this period of time, time is not stable. Time is not stable. The time matrix is in a state of transcendence in which the time continuum, parallel reality time lines, are cross patterning. They are over lapping and time lines are jumping. The frequencies from time lines are jumping. This means that energy from past lives enters your current time line and has an unprecedented effect and energies from future enter your time line and have an unprecedented effect. The time lines are in a state of (they are showing me waves of overlapping each other, crossing back and forth.)

   Time is not stable on the planet.

 13. Hmmm, Davitamon….volgens mij zitten daar 15 soorten E’s in, kijk maar eens naar de ingrediënten. Anyway, stukken minder gevaarlijk dan antidepressiva.
  Wel een erg grappig verhaal 🙂

  Guido, goed stuk weer, ik stuur het met genoegen door aan deze-pillen-junks in de hoop dat ze bij positieven komen en gaan inzien dat geluk en gezondheid in je eigen kern zitten en niet in een (rode) pil.

  Mijn man’s opa zei altijd: “het gaat om de duit en de fluit” dat was een halve eeuw geleden en er is sinds die tijd bij sommigen nog geen progressie geboekt.
  Want ook in geld schuilt niet het werkelijke geluk………

 14. Binnenkort een HealingSoundMovement Radio-special met John Virapen (ex Lilly pharmaceuticals directeur, nu klokkenluider en echte insider dus!), die in zijn boek ‘Bijwerkingen’ ook het verzwijgen van een zelfmoord geval tijdens de klinische antidepressiva studies noemt…een normaliter gezond persoon wel te verstaan (en dat terwijl de farmaceutische industrie juist gezonde-niet depressieve- personen neemt ‘voor de zekerheid’, terwijl het juist om antidepressiva gaat in de studies…).

  Zie aankondiging binnenkort op http://www.healingsoundmovement.com/news
  Vanavond is de herhaling van de 2 uur durende radio-special met DAVID ICKE! (in december 2011 weer in Amsterdam)

 15. Toen ik na vele jaren in het buitenland gewoond te hebben terug in Nederland kwam wonen,
  begreep ik niets meer van de samenleving het heeft mij bijna 20 jaar gekost om het te gaan begrijpen .
  Al de mensen die vroeger in opstand kwamen om gewoon op het gras te lopen ook al stonden er bordjes verboden om op het gras te lopen hebben zich laten inpakken, hebben zich verkocht,
  Hebben hun menselijkheid verkocht en nu zijn ze verzuurd en gunnen de mensen geen vrijheid van geest en doen ze volop mee om de 6jes cultuur in stand te houden met het pakket wat boven in het artikel word beschreven.
  ALs ik nu op straat loop zie ik het aan de mensen op staat, in ons dorp is de dokters apotheek net een supermarkt ze staan om 1/2 vier s`middags al in de rij om hun medicijnen op te halen.
  Wel denk ik nog steeds dat er andere tijden zullen komen (optimist)
  Want ook dat zie ik vriendelijke jonge mensen maar ook ouderen die meer gaan open staan voor alternatieven en elkaar helpen.
  Het word tijd dat deze middelen op de vergif lijst word gezet.
  En Waarom denk je dat films als Harry Potter en Lord of The Rings zo`n succes hebben
  er komen andere tijden

 16. We leven in een krankzinnige omgeving die ons mensen dodelijk ziek heeft gemaakt omdat we extrinsieke waarnemingen onder de noemer van de wetenschap (…) veel te serieus zijn gaan nemen en veel te veel ruimte hebben laten innemen.

  Intrinsieke borging kent intrinsieke kracht en persoonlijke ontwikkelingen en heling.

  Twee haaks op elkaar staande bewegingen.

  Tijd voor draconische eliminatie van extrinsieke afhankelijke informatie; wat MIJ betreft 🙂

  Van een menings-ge-orienteerde omgeving —> waarnemings-ge-orienteerde omgeving kent menselijke interpretaties (hersenen/intelligentie) die aansluitend daarop functioneren en zich verbaal syncrhoon hebben ontwikkeld.

  De gedeelde cirkel (onderwijs, overheid) dient bovenstaande te waarborgen.

 17. @Selene:
  Je bent lief. Ik voel me ook wel verguld (bloos) met het aanbod van Guido hoor hahahahaha, maar ik ben bijna aan mijn pensioen toe: 28 oktober a.s. Schijnt ook een cruciale datum te zijn in het 2011/2012-gebeuren te zijn. Ja wat is tijd tegenwoordig hè, daar zeg je wat.

  Niet ter zake doende en ik ben niet paranoia, maar ik zet het toch maar hier even neer want ik weet niet waar anders.
  Gisterenavond de hele avond een soort gebrom gehoord, al een keer eerder opgemerkt een tijdje geleden. Nota bene: ik ben gehoorgestoord en had mijn gehoorapparaten niet in en even dacht ik aan de tinnitus die sinds de atlasprofilaxe praktisch weg is. Maar het was geen tinnitus. Er heeft hier meen ik een artikel gestaan over bromgeluiden in Amerika en ook komende uit een grot, ik weet niet meer precies waar, kan het artikel niet vinden.
  Echt de hele avond een soort stationair draaien van een dieselvrachtauto maar er was nergens iets te bekennen en nou komt het, mijn buurman (vriend van ons) van schuin aan de overkant/plantsoen kwam vanmorgen koffiedrinken en we hadden een fijn gesprek en opeens zei hij: “oh ja, dit wil ik niet vergeten je te zeggen: gisterenavond hoorde ik alsmaar een gebrom, een soort motorgeluid; zijn vrouw hoorde het niet!(?)! Ik ben in de omgeving gaan kijken met het uitlaten van de honden en er was nergens iets wat duidde op een draaiende motor. In huis was het sterker dan buiten maar er was niets in huis dat het veroorzaakte.” Waarop ik natuurlijk enthousiast erop inhaakte en zei dat ik het hem ook wilde vertellen. Ik woon in Heiloo en ik vraag me af of er lezers van WTK zijn die in de buurt van Heiloo wonen en het ook hebben gehoord.
  Groet

  1. Willie het geluid heb ik bijna 2 jaar geleden ook gehoord ,het was om17 uur en ben buiten gaan staan en maar kijken waar het vandaan kwam ,boven me hoofd .het duurde eenpoos of er een zware trein reed ..om 19 uur was het er weer ,en dacht toen aan de oorlog ,toen gingen er honderden bommen werpers over .
   de volgende dag kwam mijn vriendin ,ik vertelde het en zij had hetzelfde gehoord en ging ook buiten kijken ,,zij woon t in Ymuiden en ik in Driehuis ,
   Het heeft later in de krant gestaan ,,,ook dat er op meer plaatsen in N H
   het geluid ws gehoord ,,, wat gebeurd er toch he ,dag

 18. De medicijn-afhankelijkheid wordt een steeds groter probleem en dat terwijl antidepressiva aantoonbaar niet beter werken dan een nepmiddel (placebo). Van alle jongeren tot 12 jaar heeft inmiddels 20 procent een chronische ziekte. Binnenkort komt er een diabetes-dna-test voor jongeren, waardoor vroegtijdig aanleg voor diabetes kan worden opgespoord. Dit kan dan weer worden verholpen met…….nieuwe medicijnen. Voortbordurend hierop komt er binnen enkele jaren een geboortetest of wellicht zelfs een prenatale test, waarbij de erfelijke aanleg voor ziekten kan worden opgespoord en dit kan dan weer worden verholpen met…..weer nieuwe medicijnen, in te nemen vanaf de geboorte of zelfs al preventief door de zwangere moeder. Maar de kern van het probleem wordt er niet mee opgelost, namelijk de aanleg voor die chronische ziekten. Om nog maar te zwijgen van de ongetwijfeld ernstige bijwerkingen. Zo werd onlangs bekend de medicijnen, die gebruikt moeten worden om zwanger te worden, in combinatie met IVF, de kans op het syndroom van Down bij het kind flink vergroten.
  Kortom, over de medicijnen-maffia is een dik boek te schrijven………

 19. groep bilderberg en de nieuwe wereld order hebben onze maatschapij zo gevormd dat je kapot wordt gemaakt het is een plan wat is uitgevoerd om zoveel mogelijk stress bij de bevolking te veroorzaken en druk ook chemtrail experimenten dienden om de bevolking depresief te maken.uiteraard heeft de elite in villawijken nergens last van.email harry van bommel stop de nieuwe wereld orde en bilderberg voor dat dalijk 7 miljard mensen aan de anti depresivia zitten.

 20. ,,Niemand heeft antidepressiva’s nodig maar alleen de leer van J. Krishnamurti dus al die mooi weer praters, doktoren van allerlei aard, die dat voorschrijven kunnen onmiddellijk naar huis…

  een mens moet nu eenmaal door de emotionele facetten van het leven heen om tot volwassenheid te komen in de hoogste vorm.”

 21. Ik voel me zo verraden!! 12 jaar heb ik ad geslikt waarvan 3 prozac(hoofdingredient fluoride)
  Ik merkte inderdaad dat mijn creativiteit achteruit ging,en andere dingen..en ik verweet alles mijzelf.
  Verdomde vervloekte verachtelijke monsters die hier achter zitten.. Ik ben niet depressief meer doordat ik de kracht heb gevonden in het feit dat dat is wat zij willen en ik hun tegen zal werken door juist positief te zijn en licht te schijnen ..
  kennis is macht- blij met sites zoals deze xOxOx

 22. ik heb 4 jaar antidepressiva geslikt en ben er gelukkig vanaf.
  ik moet wel zeggen dat de ad mij door een hele moeiijke periode heeft gesleept,ik had het anders niet gered.
  ik ben er nu 2 jaar vanaf maar merk wel nog steeds dat ik gevoellozer ben geworden,emoties heb ik niet meer,ik kan ook niet meer meeleven met de ander dat lukt gewoon niet meer.dus ik draag na 2 jaar nog steeds de gevolgen van de ad.

 23. was een beetje aan het google en kwam per toeval
  heel interessant allemaal
  alleen de titel al

  heb in mijn leven alle soorten maten van anti depressivo gebruikt

  nou mijn ervaring is en blijft
  nooit aan beginnen

  (is mijn mening en ervaring
  er zullen genoeg mensen zijn die wel positief zijn en ik wil deze mensen dan ook in hun waarde houden en stoppen dan ook niet advieseren)

 24. Ook ik voel mij verraden door deze helers!
  Door het gebruik van zoloft en prozac heb ik ook gemerkt dat mijn creativiteit enthousiasme enorm achteruit gingen. Ik werd een monotoon wezen.
  Als kunstenaar kan je het niet hebben om deze zooi te gebruiken . Het werd mij voorgespiegeld dat ik geen normaal leven zou kunnen leiden zonder `medicatie`. Nu ben ik gestopt en moet weer vechten voor mijn leven heb UPS en DOWNS maar raak nooit maar dan ook nooit meer die zooi aan. De terugval die je krijgt als je stopt kan bij tijden en wijlen heel heftig en naar zijn, maar door gezond eten bewegen fijne vrienden en leven kom je al een heel eind!

 25. Ongeloof! Dit artikel stamt 2011. Hoe kan het dat na 3 jaar 1 miljoen mensen nog anti depressiva gebruiken? Zelf was ik altijd een creatief persoon. 5 jaar anti depressiva geslikt, knapte daar zeker niet van op, ben wel al mijn creativiteit kwijt. Gelukkig heb ik tegen advies van de professionals in, alle medicatie afgebouwd. Ben intuïtief met magnesium gestart en HERSTELDE! In een gesprek met de psychiater, een half jaar na mijn breuk met de behandelaren en de afbouw van medicatie, deed hij de volgende uitspraak: “Ik zeg al 100 jaar dat die pillen vaak helemaal niet werken!” Denk dat hij het er uitflapte. Mijn verbazing was zo groot. Hoe kan iemand dergelijke middelen met zulke ernstige bijwerkingen langdurig aan patiënten voorschrijven, terwijl je weet dat deze niet werken? Zou hij rustig vakantie kunnen vieren, van het loon dat hij met dergelijke praktijken verdient? Mijn verhaal staat ook bij Want To Know: http://www.wanttoknow.nl/gezondheid/anti-depressiva-en-magnesium/

 26. Antidepressiva hebben mijn leven juist gered en mijn creativiteit en empathisch vermogen teruggeven. Zonder deze medicijnen voelde ik niets, kon ik niet genieten van het leven en was tot niets in staat.
  Nu draai ik een gezin, heb een baan en sta positief in het leven en heb mijn gevoel weer terug. Zo kan het dus ook.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.