Advertentie

Trump: “Ik heropen 911-onderzoek!”…


trump speech

x

x

x

Donald Trump: “Ik heropen 911-onderzoek!”…

2016 © WantToKnow.nl/.be

x

Het wachten is op het ineenstorten van de officiële 9/11-versie, zodat deze plaats kan maken voor de waarheid.
Het is nog steeds rustig wachten op het ineenstorten van de officiële 9/11-versie..

Donald Trump laat niets liggen op het gebied van het maken van herrie rondom zijn persoon. Of zoals dat in PR/Marketingtermen heet ‘rumour-around-the-brand’, waarbij Trump dan het merk is. De leider van de Republikeinse kudde presidentskandidaten, die november 2016 het ‘hoogste ambt van de VS’ willen gaan bezetten, heeft in een toespraak heftig en fundamenteeel uitgehaald naar het officiële 9/11-onderzoek.

Tja en dan roepen wij toch hè-hè, eindelijk iemand die het gewoon durft. En de manier waarop hij dit doet, getuigt van veel sluwheid.. Hij richt zich diréct op de achilleshiel van dit onderzoek.

Donald Trump over de validiteit van het officiële 9/11-rapport:

“Allereerst vind ik dat het originele 9/11-onderzoek een rotzooitje is; het dient gewoon heropend te worden.
Het beantwoordt simpelweg een aantal vragen niet en Amerikanen verdienen het om te weten wat er werkelijk gebeurde!”

Afgelopen woensdag 14 oktober, was Trump met zijn campagneteam in het plaatsje Henrico County, waar hij plotseling een behoorlijk onverwachte statement maakte, nadat hem vragen uit het publiek werden gesteld.Toen hem namelijk werd gevraagd hoe hij, in relatie tot de aanvallen op de VS op 11 september 2001, het land zou beschermen, voor nóg een dergelijke aanval, verraste hij zijn supporters volledig door zijn kordate en heftige antwoorden, die je niet direct ‘diplomatiek’ zou kunnen noemen.

Trump spreekt natuurlijk over de meest controversiële feiten van die dag; het instorten van deze WTC-wolkenkrabber, einde van de middag die dag, terwijl er in het gebouw simpele kantoorvuurtjes’ waren geweest. En een half uur vóórdat het gebouw tegen de vlakte ging, wisten ‘reddingswerkers’ die uit het gebouw kwamen al melden, dat het tegen de vlakte ging..! Tja, het was dus ondermijnd met explosieven en nee, dat kan niet op één dag. DUS is het van tevoren gedaan en DUS wisten krachten-achter-de-schermen dat dit gebouw in puin diende te worden veranderd..!!

Het bizarre van het geval wil, dat er een opname is, waarbij ‘reddingswerkers’, die weglopen bij Building 7, meldden dat het gebouw tegen de vlakte zou gaan..! Kijk hier:
x

 

x
Dit is de letterlijke reactie van Donald Trump op 14 oktober jl.:

“Allereerst vind ik dat het originele 9/11-onderzoek een rotzooitje is; het dient gewoon heropend te worden. Want hoe kunnen 2 vliegtuigen ervoor zorgen dat er 3 gebouwen naar de vlakte gaan, op dezelfde dag. Ik heb nooit begrepen waarom er geen woord in het rapport staat over gebouw WTC 7 in het 585 pagina’s tellende rapport.”

Je hebt deze uitspraak van Donald Trump (en die van de ‘reddingswerkers’..) natuurlijk niet op Tv gezien..? TOCH? Wat wel het nieuws haalde is het matiger nieuws, van de uithaal die Donald Trump deed naar de broer van een van de ándere Republikeinse presidentskandidaten, Jeb Bush, namelijk oud-president George W. Bush. Trump deed dat overigens heel geraffineerd, door deze naam niet te gebruiken..! Zo zei Trump het zonder enige terughoudendheid, waarop een luid applaus volgde:

“Waarom nam de regering van die dagen geen legale middelen ter hand tegen Saudie Arabië? Want waren er niet 19 van de kapers van de vliegtuigen afkomstig uit Saudie Arabië? Amerikanen horen antwoorden te krijgen en ik zou heel zeker een nieuw onderzoek initiëren, zodat deze verschrikkelijk tragedie nooit meer zal gebeuren.”

Donald Trump en de 911-waarheidsvinding..
De man is niet dom; hij weet hoeveel mensen rondlopen met vragen rondom de leugens en manipulaties van 11 september 2001. Meer dan de helft van de mensen in de VS, geloven NIET in de officiële theorie en houden hun ‘mind’ open voor een hele smerige optie, namelijk die van ‘valse-vlag-operatie’ tegen het Amerikaanse volk.. Ook in Nederland, zo blijkt uit onderzoek dat gedaan is door WantToKnow en de Nederlandse afdeling van AE911, blijkt dat ruim 50% van de mensen de leugens doorziét.. HIER

Trump is in gezelschap van voormalig senator Bob Graham, die ook openheid eist van de regering Obama, in zake de niet geopenbaarde pagina’s die de ‘9/11 Commission’ heeft opgemaakt, maar niet mogen worden ingezien..! Het gaat over een zeer groot aantal documenten, zo verklaart Bob Graham.

Seantor BOB GRAHAM-0

Bob Graham, de voormalige gouverneur van Florida hierover verklaarde deze week nog in een radio-interview.:

“Jarenlang heb ik campagne gevoerd voor het vrijgeven van ‘The 2002 Joint Congressional Intelligence Committee 9/11 Inquiry’s report’, zonder enige reactie en succes. De missende pagina’s en documenten wijzen op de dirécte betrokkenheid van Saudi Arabië. Maar waarom worden deze documenten geheim gehouden? Ik heb deze documenten zelf gelezen en als Amerikanen zouden weten, wat er in die documenten staat, zou er een revolutie uitbreken in de straten van de grote steden”,

En duidelijk geagiteerd door deze heel manipulatie-geschiedenis, voegde hij er nog aan toe, dat Amerikanen het verdienen om simpel de waarheid te mogen weten..! Normalerwijze zou de Amerikaanse wet Openbaarheid van Bestuur, daar de ‘Freedom of Information Act’ (FOIA) geheten, ervoor zorgen dat deze documenten vrijgegeven zouden moeten worden, maar doordat de classificatie ‘Congresdocumenten’ eraan gegeven is, vallen ze buiten de FOIA..!!

x

* * *

x

911 omission report

37 gedachten over “Trump: “Ik heropen 911-onderzoek!”…

 1. Dit is interessant nieuws waarbij ik me wel afvraag wat er achter kan zitten.
  Als dit oprecht is van D.Trump dan kan hij wel eens een gevaar voor de zittende orde vormen en mag hij vrezen voor zijn leven.
  Maar de vraag is of hij ook niet deel uitmaakt van deze club en dat wat hij nou doet een vooropgezet plan is om chaos uit te lokken zodat het leger ingezet kan worden en mensen afgevoerd gaan worden.
  Hierbij moet ik aan de Feema kampen denken die naar alle waarschijnlijkheid niet voor niets zijn gebouwd.
  Alles lijkt nu in versneld tempo uitgevoerd te worden ook bij ons in de EU en ook hier ligt steeds meer de nadruk op inzet van het leger wat vandaag weer is gebleken dat ze het leger nu inzetten om vluchtelingen tegen te houden.
  Hierbij komt dat een groot deel van de Amerikanen het officiele 9/11 rapport niet geloofwaardig vind maar zich tot nu toe rustig houden wat natuurlijk zal veranderen als dit de inzet wordt in de campagne van D.Trump.

  1. ALLE politici (waar dan ook ter wereld) beloven tijdens de verkiezingen ‘ja’ en doen na de verkiezingen ‘nee’. Het lijkt wel een op zichzelf staand ras dat met gebruikmaking van de grootste leugenaars genetisch is gecreëerd.

  2. Als we nou niet even onze minds versluieren en blij zijn dat het in ieder geval weer gezegd is; dat een vooraanstaand figuur als Trump dit roept..! Dat het onderzoek van geen kanten deugt en het 911-rapport een rotzooi is.. Dan maakt het mij niet veel uit of ie het straks wel of niet doet, sofar..!
   Je moest eens weten hoevele tienduizenden, wellicht honderdduizenden wereldwijd hierdoor weer geraakt/bekrachtigd zijn…!!
   En ja, we worden al eeuwen besodemietert in het democratische proces; what’s new pussy cat..

  3. Alleen al het feit dat D.Trump met deze uitspraak bevestigd dat de meeste mensen die dit al langer door hadden(en meestal als “complotdenkers” werden weggezet)gelijk kunnen hebben is natuurlijk winst en daardoor gaan hopelijk velen die dit nooit voor mogelijk hebben gehouden anders tegen gebeurtenissen aankijken waardoor ze niet alles meer geloven wat de MSM hen wil wijs maken.
   Ik hoop dat dit vooral ook in het geval van MH 17 zal gebeuren.
   Alleen wat kunnen de gevolgen zijn? Chaos?

  4. Mooi, eerst maar eens zien en dan geloven. Er is al zoveel beloofd en nooit nagekomen door politici en zeker presidentskandidaten. Dat hij het ter sprake brengt is opmerkelijk, maar dat het mensen die niets van de ware aard van 9/11 (willen) snappen opeens wakker schudt, nou nee, daar is meer voor nodig, zelfs met alle bewijs dat in de laatste 10 jaar is gepresenteerd worden die niet wakker. Dergelijke mensen zullen beslist niet gaan stemmen op deze in hun ogen achterlijke idioot die in complottheorieën gelooft. Nogmaals, eerst zien, dan geloven. Ik voorspel dat deze Trump er geen woord meer aan zal spenderen mocht hij president worden, presidenten zijn marionetten die voordat ze werkelijk hun ambt mogen uitoefenen eerst wat speciale briefings krijgen en zich daarna wel 100 keer bedenken alvorens ze over 9/11 of andere hete hangijzers praten.

  5. Chaos Arnold? Hoeveel groter kan de chaos worden die we momenteel in de wereld zien en meemaken, bijna allemaal ten gevolge van valse vlag operaties en leugens van politici? Ja, er zal woede zijn onder al die mensen die het allemaal allang hadden kunnen weten, maar die het niet wilden begrijpen, die maar niet wilden inzien hoe we zijn en worden bedonderd.

   Het zijn in Amerika (maar ook elders) voornamelijk de christenen die geen enkele vraag stellen, die alles goed vinden wat (zogenaamd christelijke) presidenten beweren en uitvoeren. Daar zijn er zeker in Amerika heel veel van, vandaar dat meer dan de helft van de Amerikanen in de officiële verklaringen gelooft, die kijken niet naar een documentaire die iets anders laat zien! Ik heb lang met een gereformeerd iemand gewerkt en die vertikte het om naar mijn verhalen over 9/11 te luisteren, uiteindelijk liep hij weg als het over dat onderwerp ging. Hij was ervan overtuigd dat de dominee het hem zou vertellen als Amerika zelf achter de aanslagen zat. Dat soort mensen zal misschien in paniek raken, maar ja, hoe wil je dat voorkomen? Door dan maar op de oude weg door te gaan en politici hun eigen agenda laten uitvoeren en daardoor nog meer ellende aanrichten?

   Het is net als met het slachtoffer van incest, je kan daar lang tegen blijven beweren dat het beter is om je mond er maar over dicht te houden, het zou zoveel meer leed opleveren als je het wel openbaar maakt. Maar als dat slachtoffer uiteindelijk wel naar buiten komt met al dat doorstane leed, dan is dat op zich al een hele opluchting en als er dan ook nog een dader wordt opgepakt, dan kan dat tot nog meer heling leiden. Zo moeten we 9/11 (en al die andere valse vlag operaties) ook zien, je kan niet doorgaan zonder het aan de kaak te stellen, de rotte plekken worden dan alleen groter, je moet het allemaal onder ogen durven zien, de daders en de motieven moeten bekend worden en dat leidt tot inzicht en ‘wellicht’ tot een betere toekomst. ‘Wellicht’, omdat het geen garantie geeft dat niet dezelfde schoften vermomd in schaapskledij hetzelfde beleid weer gaan uitvoeren en wij met zijn allen weer worden bedonderd. Dus daar zullen we dan heel goed naar moeten kijken, wie laten we de wereld opnieuw opbouwen?!

  6. Paul.
   Willen we aan een betere wereld kunnen werken dan zal toch eerst opgeruimd moeten worden .
   Nu D.Trump deze beerput open trekt weet ik niet hoe de amerikaanse bevolking zal reageren en hoe de elite daar weer op reageren maar ik vrees voor het ergste.
   Zoals je eerder schreef zijn het meestal mooie beloften die politici doen totdat ze eenmaal gekozen zijn dan blijft er meestal niets van over.
   We zullen meemaken hoe dit verder verloopt ik ben benieuwd.

  7. Ben het helemaal eens met GuidoJ.3.2

   Ik laat mijn mind niet versluieren en ben blij met deze uitspraak. Ik laat mij ook niet (meer) verleiden tot negatieve beoordelingen over politici of medemensen die het spelletje (nog ) niet doorhebben. Iedere ziel moet de vrijheid hebben zijn eigen weg te bewandelen. Negatieve gedachten, woorden en daden vormen voedsel voor de cabal. Verdeel en heers.

   Over Obama: Ik interpreter zijn verkiezingsbeloften als volgt: ‘Geef mij voldoende macht en ik zal Guantanamo Bay sluiten en de troepen uit Afghanistan en Irak terugtrekken’. Maar hij heeft die macht niet. Bovendien waarschuwde hij tijdens zijn verkiezingscampagne al voor de machtige lobby industrie. Bovendien heeft hij mi middels Obamacare en zijn toenadering tot Iran en Cuba zijn Nobelprijs voor de vrede meer dan waar gemaakt.

  8. Jopiek, vind jij dat nou werkelijk, dat de balans van Obama’s regeer periode positief is, god allemensen alle mensen die door zijn Drones, zijn en worden afgeslacht, is genoeg om hem voor eeuwig in de hel te laten branden, en daarbij alle voortgezette oorlogen door dit onmens, nee we hebben het hier over mensen, families vaders moeders kinderen, die van hun leven worden beroofd, en dit op een dagelijkse schaal, niks vredes prijs aan te bekennen !

  9. @Jopiek: Ik zie de toenadering tot Cuba en Iran als meer van hetzelfde, maar over een andere boeg. De VS – en dus Obama – hebben te veel aandacht gekregen met hun operaties in het Midden Oosten en gaan het nu m.b.t. Cuba en Iran op een andere manier proberen, maar het einddoel zal hetzelfde zijn: Macht!
   Obama is de ultieme wolf in schaapskleren.

  10. Beste jenne en Danny,
   Mogelijk zit ik er volledig naast.

   Maar ik denk echt dat de cabal het graag zo ziet. Dat wij het niet met elkaar eens zijn. Naar mijn overtuiging is dit hoe ze werken. In het geval Obama hebben ze mi langzamerhand met het bewerken van het congres (middels hun machtige lobby’s) zijn macht gebroken. Nu krijgt hij overal de schuld van. De aandacht ligt nu bij hem zodat de werkelijke machthebbers (cabal) ongestoord achter de schermen verder kunnen gaan met hun smerig spel. Zo denk ik dat al die aanslagen en valse vlag operaties ook de aandacht moeten afleiden van de cabal. Dat denk ik ook in het geval van de aanslag in Turkije. ‘Toevallig’ zijn daar binnenkort verkiezingen. MI hebben zowel Erdogan als de cabal daar belang bij. Hij wil graag herkozen worden en de cabal dat hij blijft zitten. Hoe meer dictators, hoe liever de cabal het heeft. Poetin past niet in hun plaatje (uitroeiing van de mens) dus moet die gedemoniseerd worden enz.

  11. Jopiek reactie 3.7: Ik laat mijn mind niet versluieren en ben blij met deze uitspraak. Ik laat mij ook niet (meer) verleiden tot negatieve beoordelingen over politici of medemensen die het spelletje (nog) niet doorhebben. Iedere ziel moet de vrijheid hebben zijn eigen weg te bewandelen. Negatieve gedachten, woorden en daden vormen voedsel voor de cabal. Verdeel en heers.

   Nou Jopiek, wat doe je nog op een dergelijke website als deze die we wel kunnen opheffen als je er zo over denkt? Ik neem aan dat je dit niet meer leest omdat jij het allemaal al doorhebt en dus iedereen maar zijn gang laat gaan, iedereen de vrijheid geeft om zijn eigen weg te bewandelen, dus Nethanyahu, Merkel, Rutte en vooral Obama, ga je gang, jullie hebben de vrijheid om te doen wat je wilt, pas na je dood zal je ziel het wel te horen krijgen wat je nu fout deed. En ach, de rest van de mensheid, die is daarvan weliswaar hevig de klos, maar die heeft daar zelf voor gekozen. En die paar sukkels die het wel snappen en jullie daden aan de kaak stellen, die zullen straks als ze ‘boven’ komen wel te horen krijgen dat ze fout bezig waren, dat ze het niet helemaal hadden begrepen toen ze de laatste instructies kregen alvorens af te dalen in een menselijk lichaam.

   MAAR…

   Zou het niet eens zo kunnen zijn Jopiek (en al degenen die net als jou denken) dat als je straks aan de andere zijde komt, je eigen raadgevers je ter overweging geven of je nu juist niet eens boos had kunnen worden over al het onrecht daar in die keiharde materialistische wereld waar jij nu juist iets aan had kunnen doen als wezen van vlees en bloed! Iets wat je (men) niet daar in het hiernamaals kan/mag doen, want als dat zou kunnen, dan zag de wereld er wel heel anders uit. HIER, als levend mens, moet je recht en onrecht weten te duiden, HIER kun je verschil maken, HIER kun je mensen aanspreken op hun asociale gedrag, HIER kun je zorgen dat mensen ‘wakker’ worden en al die corrupte politici gaan doorzien en aan de kant zetten, op WEG NAAR EEN BETERE WERELD!!! Volgens mij is dat onze taak HIER!

  12. Ik heb familie wonen in Indonesia, die mijn familie naam dragen, niets op het internet schrijven, want daar ben je zo verdwenen, hun verhalen per brief, worden nu weer bekrachtigt, door een artikel in de VT to day, “Truth Jihad” Indonesian holocaust, millioenen intelligentia vermoord door de CIA, by Andre Vltchek, hoe Indonesia tot een dombo staat werd gemaakt, klaar voor de NWO, dit ten tijde van de verkiezingen van Souharto, alle revolutionaire weldenke mensen, verdwenen, cultuur naar het pinquin stadium van de Islam, mooie land en 350 millioen inwoners, beroofd van hun history cultuur, en boven al hun toekomst, lees het alstublieft, dit waren eens vrienden van ons met een gezamelijke geschiedenis van 350 jaar, waarom is het Tropen Museum opgeruimd ?, wat een schande, ze zijn nog steeds die arme Papoea’s aan het kelen, wat een vreselijk iets dit soort mensen.

  13. ik heb die npo docu gezien en betrap mijzelf op zelfcensuur nu, er werd verder nog iemand genoemd die hier wel op wtk gepubliceerd heeft, scary shit, zeer hoge leeftijd, voorletter van voornaam begint met een p. geloof ik… nouh jah voor hetzelfde geld had het een familie lid geweest, bang worden heeft geen zin, en hoe het precies zit en zat weet ik niet, gelukkig maar, toch is het overal hetzelfde patroon; yoego zelfde verhaal, de indo connectie is niet te bevatten inkt zwart, weet er gelukkig weinig van… en met dat kleine beetje weet je op een gegeven moment zelfs te veel, dat is de sjitttt…. dusz maar geen grote bek meer uit soort van zelfbehoud, want het komt wel zeer zeer zeer dichtbij, ‘zuh’ zijn onder ons, verNederland als spil in het nwo kwaad, eigenlijk wist ik dat al wel… , we zijn het zelf uiteindelijk….

  14. Als schrale troost Hyper, is het wel een ‘act’ van een eenzame gevaarlijke einzelgänger/loner geweest die verstrekkende gevolgen heeft gehad. En zo zijn er in de geschiedenis wel meer geweest, bekend én onbekend waar de gevolgen nog dagelijks voelbaar van zijn. Reken jezelf niks aan, het vult je rugzak met een ballast die niet van jouw is. Blijf jezelf en spiegel je niet door zelfcensuur door dit soort kwalijke figuren.
   https://youtu.be/ve1rjZ9aOsI

 2. De elite moet het volk iets geven om in power te kunnen blijven. Ik zie dit allemaal als damage control. Nu gaat het volk weer naar de stembus en gaat het spel gewoon weer verder. De heilige kankerverwekkende petro dollar zal ten alle tijden beschermd worden. Zonder dat is het einde van de elite. Daarom ook het diesel schandaal. Ze geven diesel prijs om benzine en kerosine als “schone” brandstof te promoten.

 3. Als Donald Trump doet wat hij zegt, zijn zij’n dagen geteld, zij deinsen voor niets terug, in de Oekraïne was het ook op het vliegtuig van Putin gericht, maar dat is volkomen onder gesneeuwd door de hele toestand er om heen op gebouwd.
  De Diesel techniek, was opgebouwd om Duitsland te laten zien wie de baas is, geen atoom bommen, gaat je economie er aan.
  Ik zie ook niet goed hoe wij dit op korte termijn kunnen veranderen, wij zijn schreeuwenden in de woestijn !
  Zij zijn oppermachtig, die 1% heeft alle macht, en vele vele corrupte handlangers, die wij eerst moeten opruimen, herplaatsen op de één of andere slimme manier, dit is alleen op te lossen door intellect, geduld, mededogen, respect, en liefdevolle humainisme, een positieve brain fu.k zo gezegt.

  1. Imke, ja is een absolute mogelijkheid, niets is meer meer zo als dat het er uit ziet, of misschien liever, hoe je graag zou willen dat het er uit zou zien.

  2. Imke.
   Deze gedachte heb ik ook mensen worden over het algemeen boos als ze erachter komen dat ze besodemieterd zijn/worden.
   D.Trump geeft met zijn aandacht te vestigen op 9/11 aanleiding tot ellende omdat er veel mensen onnodig om gekomen zijn en als dan deze persoon gaat lopen roepen dat er niets van het officiele rapport deugd dan kan men op chaos rekenen.
   De mensen zullen dit niet accepteren en mogelijk in opstand komen tegen de zittende macht wat dan weer reden kan zijn om hard in te grijpen met alle gevolgen van dien.
   Hetzelfde ziet men hier in Europa gebeuren eerst wordt de economie om zeep geholpen vervolgens krijgt men het VW schandaal en gisteren werd Duitsland nog even nagetrapt door Netanyahu en dan zitten we ook nog met het vluchtelingen probleem waar geen enkele leider iets aan wil doen zo lijkt het.
   Het is niets anders dan een herhaling van de jaren dertig vorige eeuw eerst de economie afbreken en de mensen in armoede brengen om vervolgens een oorlog uit te lokken.
   Elk normaal denkend mens zou dit kunnen zien aankomen en ook dat dit opzettelijk gebeurd alleen is het probleem dat onze vermeende “leiders” allemaal zowel de landelijke als de EU ministers alles doen wat hen door de VS wordt opgelegd.
   Stel u een wereld voor zonder bemoeienis van de VS Irak zou nog onder Sadam Hoessein zijn dictatuur staan maar de verschillende partijen zouden wel uit elkaar worden gehouden en de mensen zouden het beter dan nu hebben hetzelfde geldt voor oa Libie en Syrie waarom wordt de VS niet op het matje geroepen?
   Waarom steunen wij de VS met inzet van onze eigen legers op weg naar oorlog?

 4. Beste Paul,

  Misschien komt mijn mening wat betweterig over maar dat is niet zo bedoeld.

  Ik ben een man van 72 jaar, ben grootgebracht in een communistisch nest, heb armoede gekend, heb mij bijna mijn gehele leven boos gemaakt over de kapitalisme en het hieruit vloeiende onrecht, altijd links gestemd en mij in woord en geschrift (onlangs nog) tegen het kapitalistische systeem verzet en was tevens voorstander van revolutie. Maar na al die jaren van (links) verzet heb ik de macht van de rijkste elite (cabal) alleen maar zien toenemen met hun verdeel en heers methode. Zo is het de gehele geschiedenis van de mensheid gegaan en nu is naar mijn mening de tijd rijp om te proberen een stille revolutie middels positieve energie (evolutie) tot stand te brengen door ons (de 99% goede mensen) niet langer uit elkaar te laten spelen. Eendracht maakt macht. Het heeft ook de Vietnamoorlog doen stoppen.

  Ik heb mijzelf afgevraagd: wat heeft al die boosheid en verzet tegen het kapitalisme mij na al die jaren opgebracht? Het heeft mij alleen maar in een lagere energetische zijnstoestand gebracht en is het onrecht in de wereld verminderd? antwoord: Nee.
  Ik ben van mening veranderd (spirituele ontwikkeling) en denk nu dat liefde (zuivere energie) meer kracht en resultaat oplevert dan (gewapende)strijd en kies daar voor. Voel me er veel beter bij.

  Hartelijke groet

  Jopiek

  1. @ jopiek
   Hele mooie ontwikkeling volgens mij , en ik kan alleen maar zeggen join the club het gaat mij niet anders.

  2. Mooi, zo vergaat het mij momenteel ook( met hier en daar nog een oprisping, maar het gaat steeds beter)

  3. Hallo Jopiek,
   Iedereen heeft recht op zijn eigen mening en inzichten, dus ik val je niet persoonlijk aan. Wat je schrijft: ‘heb ik de macht van de rijkste elite (cabal) alleen maar zien toenemen met hun verdeel en heers methode’ is helemaal juist, het lukt ze met die methode. Maar waar mensen die het spelletje doorhebben (jij en ik) aan moeten werken is het trachten zoveel mogelijk andere mensen ‘wakker’ te maken. Dus niet alleen ze wijzen op het onrecht en ze ‘ja’ laten knikken, maar ze echt bewust laten worden van hoe de wereld in elkaar zit en wie er aan de touwtjes trekt en wie daarvan de klos zijn. Helaas gaat dat bewust worden van de mensheid veel te traag, vandaar dat de cabal/elite hun gang kunnen blijven gaan en er een steeds grotere puinhoop van kunnen maken.

   Mijn mening is dat we moeten blijven proberen anderen wakker te krijgen door ze te wijzen op al die corrupte zaken en politici. Als je verandering wilt, dan is het naar mijn idee een heel stuk beter om ‘boos’ op het onrecht te worden. Boos is een gave die we net als lachen van de schepper hebben meegekregen, maar er is ons vanaf de geboorte geleerd (door de invloed van de elite!) dat we nooit boos moeten worden, want boos zou volgens de machthebbers getuigen van onmacht en domheid en daar zou je niets mee bereiken. Datzelfde wordt heel handig door politici beweerd en iedereen die zichzelf als ‘intelligent’ beschouwd praat dat na, want we willen zeker niet ‘dom’ lijken. Echter, als ik in het bijzijn van anderen ga lachen, lachen anderen automatisch mee. Als ik zou gaan huilen, dan voelen anderen emotie en krijgen sommigen ook tranen in hun ogen. Als ik boos wordt en vertel waarom ik dat ben, dan draag ik dat gevoel ook over op anderen en zijn we met zijn allen boos. En DAT effect, dat heeft de elite (en de politiek) altijd goed weten te onderdrukken door te benadrukken dat boos worden voor de dommen is.
   Nu bedoel ik met boos worden niet dat we door het lint moeten gaan en alles wat voor ons staat in elkaar moeten beuken. Ik bedoel echter wel dat we onze stem verheffen, dat we onze onvrede uiten en dat we bv. massaal gaan demonstreren en wat je nog meer kunt doen vanuit dat gevoel van boosheid. Als voorbeeld de val van de Berlijnse muur (in dat geval werd er natuurlijk wel wat gesloopt), mensen pikten het massaal niet meer en hadden allemaal dezelfde drive, de echte actie werd ingegeven door slechts een paar actievoerders die met stemverheffing hun onvrede over die muur (en waar die voor stond) uitten en dat sloeg over op de massa en geen politicus die het nog kon tegenhouden dat die muur met blote handen werd afgebroken en met die muur het ‘politieke systeem’.

  4. Beste Paul,

   Bedankt voor je reactie.

   Ik probeer ook nog steeds mijn medemens wakker te schudden maar alleen als ze er zelf over beginnen. Ik heb ze vroeger vaak willen overtuigen maar dat leidde alleen maar tot weerstand en/of hooglopende ruzie. Ik heb nu een andere keuze gemaakt om ons gezamenlijke doel te bereiken. Vele wegen leiden naar Rome.

   Je noemt de val van de muur als voorbeeld. Ook daar was mi de tijd rijp voor door de groei van het collectief bewustzijn. We zijn het grotendeels eens alleen ben jij wat ongeduldiger dan ik. Ongeduld kan al snel omslaan in irritatie en irritatie is zoals je weet een vorm van boosheid (woede) en dat brengt je zijnstoestand in een lagere frequentie en ik wel alleen nog maar doorgroeien naar een zo hoog mogelijke frequentie (hoe hoger hoe meer positieve energie) en denk op die wijze mijn bijdrage te leveren aan de door ons beiden en vele met ons zo gewenste versnelling van het bewustzijnsproces.

   Ik vindt je analyses altijd heel helder en bewonder je moed als klokkenluider. Klokkenluiders brengen de waarheid naar boven en dragen zo in hoge mate bij aan de bewustwording van de mensheid.

   Het ga je goed

   Jopiek

  5. Heeft te maken met “Mind Controle”… Op ons allemaal en permanent eigenlijk via… de opvoeding. Onlangs toch het duidelijke artikel gelezen? Ja? We hadden er zopas een gesprek over: mijn dochter die maar niet begrijpt dat zo veel mensen rechts blijven stemmen. Het is hen geleerd dat je braaf moet luisteren naar wat de juf op school zegt, en wat je vader je vertelde was waar gewoon. Wat je moeder je verbood of toegaf werd niet als mind controle gezien maar in de diepte is het dat wel. Zo ontstaan culturen. Ja baas heeft daarom geen gelijk, maar die weet ook niet altijd beter hé… Iedereen die een Op-Voeding Geeft die Heeft Verantwoordelijkheid af te leggen tegenover zijn kind. Dat was onze conclusie. “Ooit zei mijn moeder me..”Spijtig dat geen enkel van mijn kinderen werd wat wij hoopten dat ze zouden worden…”. Mijn antwoord: “Ge hebt ons demokratisch opgevoed en dus heb je ons vrij leren denken”. Dat vond ze, op haar 92ste verjaardag een goed antwoord. Mind controle: het zit in onze genen gepompt en als je niet snapt (leerde te snappen) (of het werd je belet het te snappen door mensen die niet beter wisten gezien hun eigen opvoeding, of gezien ze het wel snapten en toepassen) dat “vrijheid en demokratie” van in de wieg begint, dan zit je met het probleem van de “luister en zwijg” opvoeding… Het is daardoor dat zo veel gebeurd wat we niet graag zien dat er gebeurd… Soms denken we zelfs dat het juist is dat sommige vreselijke dingen gebeuren… En dat heeft die Trump allemaal ingezien allicht. Hij neemt eindelijk zijn vrijheid in denken. Hopelijk ook in doen. Want niemand kan worden belet te evolueren in dat denken… En inderdaad: hopelijk overleefd hij het…

 5. Iedereen meteen een beetje blij dat Trump de beerput open wil gooien mbt 911 .
  Het grootste probleem is het aantal mensen wat een rechtsvaardigheids gevoel heeft te klein is om de wereld te veranderen.
  De rest van de mensen heeft het al moeilijk genoeg met de bewuste druk die op hen is gelegd zodat het leven al moeilijk genoeg is om je hoofd boven water te houden.
  De jeugd hangt voor de televisie en speel niet meer buiten en hangt als een gedrogeerde junk 80 % over zijn i phone.
  Er zal zoals gewoonlijk weer niets gebeuren want het interesseert de meeste mensen gewoon niet is mijn ervaring en ze willen niet nog meer negativiteit horen, dus alles blijft zoals het is .

 6. Zou Donald Trump zelf niet slim genoeg zijn om te kunnen beredeneren dat hij niet in de Bloodline zit en dus geen kans heeft om president te worden, natuurlijk wel !!
  Of denkt er iemand dat hij wel een kans heeft terwijl al bewezen is dat alle presidenten Blood related zijn met elkaar, dit is een feit dus hoe stom of ontwettend zijn de mensen eigenlijk ?!
  De wereld kijkt naar de poppenkast waar hij als acteur een rol in speelt en achter de schermen gaat de misleiding gewoon door.

 7. beste Paul Harmans, leuk je hier weer eens tegen te komen, want ik bezocht je site graag. maar wat zou die man denken of hoe zou die man reageren, die man dan van de gereformeerde kerk. als je zou vertellen over het bestaan van buitenaards leven, en dat ze er al lang zijn. en dat je zou vertellen dat het hele bijbel verhaal incl het nieuwe testament maar voor de helft klopt, en dan druk ik mij nog voorzichtig uit, want Ik heb de 9 brieven van Jezus zelf, dat alles van wat ons voorgehouden is op zijn kop zet. ik ben zelf ook tot voor ongeveer 3 jaar geleden fanatiek katholiek geweest. maar goed… dit terzijde. die Trump kan roepen wat hij wil. maar dat zal hem nooit lukken daar zijn de krachten te groot voor. bovendien waarom duikt daar de media niet massaal op, het zou toch wereld nieuws zijn, al werd er maar over Gediscussieerd in de media. maar ja tegen beter weten in zeg ik dit eigenlijk, want jij weet het als geen ander, met je harde ervaringen.

 8. Wanneer er geheimen zijn, wordt vaak gezegd, dat de bevolking er schijnbaar niet aan toe is om te feiten te kennen. Dat zou ik ook zeggen, wanneer ik niet zuiver op de graat ben.
  Vooralsnog lijkt het mij goed om een neutraal onderzoek in te stellen om wat men noemt de waarheid boven tafel te krijgen.
  Ik denk zo, dat niet alleen de nabestaanden, niet alleen de Amerikaanse bevolking, maar een ieder de kans dient te krijgen, om alle zaken te weten. Het impact van deze zaak is zo immens, dat niets in deze verborgen mag en kan blijven.
  Ik hoop dan ook, dat Trump, het onderzoek zal gelasten en uitgebreid zal faciliteren, daar de nodige tegenwerking zeer zeker niet ondenkbaar zal zijn. Dat de belangen dusdanig groot zijn, waardoor velen hun leven niet zeker zullen zijn, zal zeker niet onderschat mogen worden.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.