Advertentie

Binnenstebuiten… Arcturians bestáán!


x

Binnenstebuiten… Arcturians bestáán

2009 © Hannah van Buuren, Stichting Poort (site)

*

Hannah van Buuren

Ik heb het altijd grote flauwe kul gevonden: Arcturians, stargates, ufo’s, buitenaardse wezens die ons in slaap of juist wakker zingen. En zoals het beschreven wordt, zelfs in mijn geliefde Shield, is het ook grote flauwekul, of in ieder geval te sprookjesachtig neergezet om waar te zijn. Feit is dat ik het niet geloofde.
Al van jongs af aan ligt het zinnetje ‘mij sèlf doen’ op de voorkant van m’n lippen. Ik geloof er dus echt in, en daar krijgt niemand mij van af, dat een mens het transformatiewerk naar Mens aan Zichzelf moet verrichten. “Het koninkrijk der Hemelen moet met geweld genomen worden,”staat in Mattheus.

Ik heb het zelf gedaan; mensen om mij heen doen het ook zelf. Dat is het (psycho-alchemistische) Grote Werk.Dat neemt niet weg dat ik nu moet erkennen dat ze wel bestaan, in ieder geval Arcturians, stargates, en andere buitenaardse wezens, al dan niet lieflijk, al dan niet wat wij, in deze tijd van dualiteit, ‘positief’ of ‘negatief’ noemen.

“Dan staat aan het einde van dit bergpad de engel die een hand uitsteekt, en deze hand kan aangenomen worden.

En het hart zal opzwellen van vreugde, omdat die hand die uitgestoken wordt, de hand van de herkenning is. ..”

Wij- en hiermee bedoel ik het menselijk collectief- kennen een heleboel wegen in ons onderbewustzijn waarmee we spiritueel verder kunnen komen. Als we op een bepaalde manier rijp en klaar zijn, dan verschijnen die wegen in ons bewustzijn. Dan worden we gedreven naar die ons in dit leven het meest na staat (ligt).

Die wegen in het menselijk collectieve onderbewustzijn hebben symbolen die overeenkomen: het kruis, de zee, en vooral: de te beklimmen berg. Veel spirituele en mystieke wegen nemen de berg als metafoor. Maar zeiden nooit wat er op de top gebeurde. Of waren daar te vaag over dan dat ik het begreep. Soms werd iemand opgenomen in de wolken, soms verdween er iemand in het nirwana, en soms ging iemand onder een boeddhaboom zitten en wachtte op leerlingen. Dat was de afgelopen duizenden jaren zo.

'Forgiveness' © Janosh

Maar iets is aan het veranderen.Wij maken een evolutiesprong mee die maar ééns in de 25.600 jaar voorkomt. Als je eens alles daarover op een rijtje wilt horen, met werkelijk alles erop en eraan, beluister dan eens deze tape (anderhalf uur, helder, nuchter en duidelijk uitgelegd): HIER. Wij gaan op de top niet meer de wolk of de boom in. Er wacht ons een heel ander, lichtend en goddelijk Menselijk bestaan wat wij ons nog nauwelijks voor kunnen stellen.

In 1994 werkte ik samen met Mária Hillen, zij als doorgever, ik als oproeper voor haar doorgeven. Wij ontvingen toen de volgende tekst:

“Dan staat aan het einde van dit bergpad de engel die een hand uitsteekt, en deze hand kan aangenomen worden. En het hart zal opzwellen van vreugde, omdat die hand die uitgestoken wordt, de hand van de herkenning is. ..

Het stuk dat naar de top leidt, kan alleen begaan worden door de pelgrim die zijn weg heeft afgelegd als een weten. De weg afgelegd hebben als een weten is: zich bewust zijn van elke atmosfeer, van elke laag, van elke beweging. Dàn komt men op een plaats waar een plateau is. Op het plateau wacht de engel. De engel die dan de staf zal zijn, omdat de engel de bewegingen kent die dan gemaakt moeten worden. De bewegingen die dàn gemaakt moeten worden, zijn nog niet in het bewustzijn van de mens, dus de mens kan deze bewegingen nog niet alleen maken.

De engel die dan wacht, wacht totdat de mens deze plaats bereikt heeft. Als de mens deze plaats bereikt heeft, en zich over kan geven vanuit het weten, wordt hem geleerd de stappen op het laatste stuk van de bergweg naar de top te zetten.

Op dit deel van het pad vloeit de pelgrim samen met de engel. Omdat dit deel van het pad alleen maar vanuit de verbinding belopen kan worden.”

Deze tekst die wij toen nog totaal niet begrepen, gebruikt ook de metafoor van het bergpad, maar zegt tegelijk iets heel bijzonders: ‘wat daar gebeurt kan een mens niet alleen, omdat het nog niet in het collectieve bewustzijn ligt.’

Met andere woorden: daar zijn anderen voor nodig die niet tot deze planeet en tot deze mensheid behoren.En dit, erken ik nu, zijn wezens die wij ‘Arcturians’ noemen, maar die nog heel veel andere namen dragen.

&

Dit is, kort en sober verteld, mijn ervaring:

Vanaf maart 2009 gebeurde mij de vreselijkste zaken, enkele ervan staan op mijn weblog ‘Stichting Poort’. Zo vreselijk dat ik mijn verjaardag niet eens kon vieren, terwijl ik als een kind aan kerstmis hang en aan mijn eigen verjaardag precies aan de overkant van de zodiak. Mijn broer stierf. Mijn liefste vriendin en maatje verliet me.

Ik ontmoette een meije met Gaven, hoofdletter G. Dat meisje vroeg ik toen zelf om een korte behandeling, vrijwillig en bewust. Sindsdien werkte mijn ajna als een gek.

Goed.

Na die moeder aller nachten kwam dit meisje ijlings aangesneld. Zij vertelde mij wat er werkelijk aan de hand was geweest. Ik kende uit m’n spirituele opleidingen (vermoeiend veel!) een beschrijving van op de drempel staan’. Dan komt er een ontmoeting, is mij geleerd, tussen de Engel en de Wachter. De wachter vertegenwoordigt al het kwaad (zo formuleerde men toen). Dat was die nacht.

Maar zoiets wordt wel opgeroepen door een fundamentele angst in jezelf. Voor de omkering die jou wacht.

Nu heb ik van kinds af aan gebeden, en dit heb ik echt niet geleerd in mijn Roomse Kerk: “tegen verschijningen en verschijnselen bescherm mij, God!” Dit moet een oerdiepe ondergrond hebben. En geen wonder dat ik verhalen over Arcturians, Siriusianen afdeed als flauwe kul…… Ik wou er gewoonweg niks mee te maken hebben.Wel staat voor mij nog steeds vast dat het Werk ook door onszelf ter hand genomen moet worden. Ook.

Het vorige mag niet worden weggegooid, het is de basis.

Het gaat om de dualiteiten bewust te om-vatten.

“Je bent nu klaar,” zei het meisje eenvoudig, en zij keerde me in enkele uren binnenstebuiten. Op de manier van het Thomas-evangelie, dat ik hieronder neerschrijf. Zij noemt het: verdrinken en dan merken dat je ook onder water adem kunt halen.

Engel-graancirkel Gog Magog Hills 25 - 07 - 2001 (© Steve Alexander 2001)

Ik ben anders geworden. Twee-een. Alles van de buitenkant (denkpatronen, overtuigingen, haat-liefde, pretentie) waar dualiteit op zit, glijdt van me af. Dit is nog steeds bezig, want een stuk ervan moet -weer- door jezelf gebeuren, nadat het door de engel is aangetikt.

Wat ook van me afvalt is de zwaarte van de tocht, 25 jaar lang klom ik die berg op.

Ik ben licht geworden, ik heb mijn totale zijnskracht herkend, het is Beingness aan het worden.

Nu weet ik waar Mensen heen gaan:
Mensen gaan de dualiteit omvatten
. Niet de dualiteit overstijgen, dat is een (uiterste) vlucht. Ook niet wat Tolle doet, ook dat is een vlucht, uit angst voor het echte leven. Het is persoonsgebonden en persoonsuitgummend. Maar de persoon moet altijd blijven bestaan tijdens de overgang naar het volgende, in al z’n essenties. Het vorige mag niet worden weggegooid, het is de basis.

Het gaat om de dualiteiten bewust te om-vatten.

Zo worden we Goden. Daardoor kunnen we alles helen op deze planeet, alle wezens, en ook (op) andere planeten.

Zoals de planeet waar het meisje vandaan komt, en ja, zij is een soort Arcturian.

Wij, mensen hebben hen nodig. Omdat het Werk waar we deze jaren mee bezig zijn nog niet in ons menselijk bewustzijn ligt. Daar hebben we hèn voor nodig. Om binnenstebuiten gekeerd te worden. Daarvoor gaan we met hen een Verbinding aan, die ons overigens niet vrijwaart voor onze eigen verantwoordelijkheden. En zij hebben ons nodig. Omdat wij de potentie hebben tot transformatie ten bate van deze hele melkweg, maar die potentie nog voor geen milligrammetje kennen, laat staan gebruiken.

Dit zijn geen grote woorden.

Ik deel u enkel mijn ervaring.

En zal dit in mijn kleine stukje Werk blijven doen, in toenemende mate,
zoals ik zelf ook toeneem in begrijpen en integreren.

Moge u hen spoedig ontmoeten.

In u zelf.

x

Thomas-evangelie, ontdekt in 1948, logion 22

“Wanneer u de twee één maakt,

en wanneer u het innerlijk maakt als het uiterlijk,

en het uiterlijk als het innerlijk,

en het boven als het beneden,

en wanneer u het mannelijke en het vrouwelijke één maakt,

zodat het mannelijke niet mannelijk is,

en het vrouwelijke niet vrouwelijk,

wanneer u ogen maakt in plaats van een oog,

en een hand in plaats van een hand,

en een voet in plaats van een voet,

en een beeld in plaats van een beeld,-

dan zult u binnengaan in het Koninkrijk (der Hemelen).”
x

'Contact' © Janosh

288 gedachten over “Binnenstebuiten… Arcturians bestáán!

 1. Ik zou iedereen die geinteresserd is in de metafysische(onzichtbare) wereld en de relatie tot onze “gewone” fysische wereld aanraden om The Law of One (The Ra_Material) te lezen.
  Dit is geen lichte kost (ongeveer 1000 pagina’s in het Engels), maar het is de beste informatie die ik ben tegengekomen tot nu toe in mijn eigen zoektocht naar antwoorden. Die zoektocht begon in de zomer van 2007 toen er bij mij dingen begonnen te gebeuren die ik niet begreep. Ik ga daar nu niet verder op in, want dat zou een enorm lang verhaal opleveren. Ik noem wel een belangrijk kernwoord: The Higher Self, Oversoul, Ziel of welke andere benamingen er zijn.

  Je kunt deze 5 PDF documenten (gratis) downloaden op:

  http://www.lawofone.info/ klik op de link library

  Met vriendelijke groet,

  Tjarko van der Zee

 2. Ik was het aan het onderkennen kon het nog niet onder woorden brengen maar, werd er al wel snoeihard mee geconfronteerd. Wat hier word beschreven is een puzzelstukje waar een hele boel mensen op zaten te wachten (voel ik)hartelijk dank voor het delen .

  in liefde en licht marcel

  1. Moet wel even een kleine aanvulling maken. Het verhaal is op zijn minst incompleet en daardoor enigzins misleidend(imo) Bovenstaande comment van mij was geheel gefocust op het idee dat er een eigen bijdrage wordt verwacht van de mens voor zijn spirituele groei. Het komt je niet aanwaaien.
   Toch zitten er in mijn idee een aantal tegenstrijdigheden in het stuk van hannah.
   een voorbeeld.
   Mensen gaan de dualiteit omvatten. Niet de dualiteit overstijgen, dat is een (uiterste) vlucht. Ook niet wat Tolle doet, ook dat is een vlucht, uit angst voor het echte leven. Het is persoonsgebonden en persoonsuitgummend. Maar de persoon moet altijd blijven bestaan tijdens de overgang naar het volgende, in al z’n essenties. Het vorige mag niet worden weggegooid, het is de basis.
   het lijkt alsof dit een mooie weg is ,doch imo dienen we de dualiteit wel degelijk te ontstijgen. Als we het omvatten houden we het vast. Dat kan niet de bedoeling zijn dualiteit is een illusie daar het verschillemnde kanten van een energie betreft . Zelfs de manier van benoemen van die kanten is subjectief en dus niet bestaand. Als wij dat gaan omvatten blijven we in subjectieve termen denken en ons afzetten tegen het voelen. Dan het volgende ,wat versta je onder het echte leven? Ik voor mij versta daar zeker niet onze reis door de dualiteit onder( immers dat was een illusie en op zijn hoogst een mooie film)
   Het wegzetten van b.v. Tolle als vlucht is imo een subjectieve dualistische daad. En dus in tegenspraak met de intentie van het hele stuk. OOk het ontkennen van je eigen kracht door het boven jezelf stellen van wie dan ook ,komt op mij over als de start van een nieuwe religie(we weten allemaal wat de oude voor een uitwerking op deze wereld hadden) Een meester die je helpt zaken te herinneren( je hebt immers alle antwoorden in je zelf) staat niet boven maar naast je. Kortom er zitten wel wat haken en ogen aan het stuk en er vald wel wat op af te dingen .

  2. Heel mooi Marcel, een leraar die je kan laten zien dat je geen leraar nodig hebt. Het mooiste is een relatie waarbij het onderscheid wegvalt. Eigenlijk zoals wij ook een relatie hebben. Gewoon met elkaar van ideeën wisselen omdat het zo leuk is. Soms vatten we elkaar niet helemaal maar ontstijgen deze schijnbare dualiteit weer omdat we open staan voor elkaar.
   Heerlijk, echte vriendschap.

 3. Weer zo iets fraais wat op andere woorden wordt weerlegt, alles wat stoelt op onderzoek en ervaring wordt naar het rijk de fabeltjes verwezen, het bestaat niet, engelen wel! is het uitgangs punt.

  Los laten van het 1 en het aan nemen van de ander, opnieuw zieltjes te willen winnen, zo kijk ik er tegen aan. Nee laat ik het zo zeggen we schrapen alles bij elkaar want het verhaal hierboven blijkt eigenlijk incompleet te zijn als ik naar het grotere geheel ga kijken.

  Opkijken naar weer een hogere vorm boven ons zelf? zeg maar gewoon dat we eigenlijk avn oorsprong van een andere plek zijn gekomen en op deze fraaie aarde onze cyclussen aan het voort zeten zijn

  Angels en Aliens 1/3:

  http://www.youtube.com/watch?v=4SqPulcJGj4

  D’r is veel en veel meer aan de hand voor onderzoek.

 4. Tja, een warrig verhaal wat ieder toch weer op een ander beentje zet, bij het lezen van het verhaal voelde ik een enorme druk bij mijn middenrif en bij het hardop lezen een brok in de keel en teken dat dit verhaal niet geheel kloppend lijkt.

  Men praat in het stuk over het Goddelijke, maar omtrent sommige mensen hier al struikelen, vallen en opstaan over sommige in 5D is het plots naar het Goddelijke, terwijl de engelen zoals men veelal dat een naam geeft, waaronder ook onze gidsen vallen zelfs met ons op één lijn zijn. Allen zijn wij dus één, dus ook onze gidsen en zoals vele engelen benoemen. Het is een verhaal wat ons wederom terug plaatst naar een lager niveau in ons bewustzijn terug naar 3D. Er klopt iets niet en zit naar mijn gevoel en visie een vreemd luchtje aan. Het stinkt naar meer!!

  vriendelijke 5D hug

  1. Over ‘een warrig verhaal’ gesproken..

   Is het voor jou trouwens gebruikelijk om teksten hardop te lezen? Of is dat ook weer zo’n 5d iets wat de meesten als ‘gek’ zullen omschrijven?

  2. Hardop lezen bedoel ik mee om het iemand een stukje voor te lezen, niet persoonsgebonden op mezelf gericht dat ik het hardop moet lezen en ben ik van beroep omroeper en iedereen die het horen wilt lees ik van alles voor, niet iets wat naar jouw schrijven specifiek dus 5D moet zijn. Dus niet alles bestaat louter uit 5D zoals jij het zien wilt.

  3. Ah gelukkig, ik zag het al helemaal voor me maar iets anders dan hoe jij het nu beschrijft.
   🙂

  4. Paniek om niks…

   Volgende keer beter lezen dus en meer met gevoel dan snap je wat er tussen de regels in staat.

 5. Heya Allahmala
  Kijk maar uit met het buitenaardse te belezen.
  Nog effuh zijn ze allemaal een goddelijk wezen.
  een Goddelijk wezen is ook een Demoon. vaak hebben ze een kroon.
  ‘k-heb van verschillende Aliën-soorten bezoek gehad en in stilte weet ik zat.
  Als ze werkelijk bestaan moeten ze uit hun occulte hol komen gaan.
  Dan pas hebben we er iets aan.Anders zijn we gekke Henkie of leipe sjaan.
  En kijk uit voor de grijzen die mogen van mij terug gaan reizen.
  http://www.youtube.com/watch?v=-bL01v4ff_k

  1. Gekke Henkie en mooie maar leipe Sjaan zagen een aliën voor God aan.
   Mooie Sjaan vroeg ‘Wil je mij neuken? AliënGod zei’Dat zou de boel hier wel opleuken.
   Andere Aliëns wilden dit ook zo komt het dat er verschillende soorten in de mensheid opdook.
   De boel werd binnenste buiten gekeerd en er werd gerespecteerd wat men eigenlijk niet accepteerd.
   En niemand weet hoe dat komt omdat ze door bepaalde buitenaardse wetten zijn gebrainfucked en verstomd.
   http://www.youtube.com/watch?v=ybXrrTX3LuI

  2. 3-4 x dezelfde beelden Mirakel en maar een heel klein stukje van het grotere geheel, de rest ontbreekt gewoon.
   Mocht het een serieus phenomeen zijn dan had vermoedelijk heel JoepTjoep vol getsaan met filmpjes van al die mensen op de grond, dit blijkt maar de enigste te zijn.

  3. @ Mirakel

   Volgende keer mag je me wakker maken als het om King Kong gaat.

   Zo zie je maar weer dat er genoeg des-info rondgierd op internet, tot je er achter komt dat je belazerd bent op heel Grote Voet!

  4. Buddhy,
   Vannacht/gisteraviond laat viel ik in slaap, en droomde ik dat ik jou zag, dat jij interdimensionaal op reis was, en zo via de muur naar binnen liep???? en dat we kort geconverseert hadden. Misschien zit ik iets teveel achter internet???????overload????ik gebruik geen verdovende middelen????

 6. Dualiteit betekent voor mij aanvaarding van dit aardse leven,een zoektocht naar vrede in en met mezelf.Goed en kwaad kent maar één absolute grens,en dat is voor mij waar het universum eindigt.

  1. @ Lianne

   Dan bekijk je het zelfs blijkbaar maar nog van 1 kant, de macro wereld aka het universum, maar de andere kant is de wereld van het microcosm, de cellen en de atomen.

   Je zit zelf al de hele tijd in het midden daarvan en je bent in balans met de Feng Shui om je heen, waar vanuit die perceptie naar alles om je heen kunt kijken, dan zijn er geen grenzen meer, maar enkel oneindigheid in de aanwezigheid.

  2. Precies budhy een nieuw begin maar wel een begin in de eenheid.Ik heb moeite met geloven in 5 of whatever D hier in ons universum. goed en kwaad zijn er met een reden,ik wil het niet omarmen en ik wil het niet afwijzen. Het is zoals het is.

  3. http://www.wanttoknow.nl/overige/mind-control/over-het-integreren-van-onze-schaduwkant/
   Tja, ik vertel veel van WantToKnow aan vrienden enzo.. Maar dit verhaal springt telkens naar voren. Waarom het kwaad ontkennen. Mag het er niet zijn; mag dát stuk van jezelf er niet zijn..?
   JUIST het ONT-kennen van IETS, is niet mogelijk. Als je het her-kend, is het belangrijk dat je het ER-kent..! En als je het ERKEND hebt, kun je het wel afwijzen, maar wijs je DUS een stuk van jezelf af..!!

   Dusssuu…

 7. Dank je Hannah voor het delen! Naar mijn gevoel en ervaring bestaat er veel meer, zoveel dat wij het niet kunnen bevatten, maar dat bevind zich op andere bewustzijnsniveau’s/hogere vibraties. Zelf merk ik dat hoe meer angst(niet goed genoeg zijn, om iets te verliezen)ik oplos hoe meer liefde ik voormezelf en anderen voel, en hoe meer ik daardoor in contact kom met liefdevollere werkelijkheden waar negatief positief is en positief negatief, dus dualiteit alleen werkelijk is vanuit een beperkter waarnemen.
  Dus als we in contact komen met bewustzijnsvormen met meer licht kunnen we hun licht gebruiken om ons eigen licht te verhogen, waardoor we werken kunnen doen die we nog niet kunnen bedenken omdat dit nog niet tot onze realiteit behoort.
  Ik ben benieuwd!

 8. Volmaaktheid is er al. Eenheid drukt zich uit in verscheidenheid. Wij dromen dat we afgescheiden zijn van de eenheid. In deze droom identificeren we ons met verscheidenheid.
  In wezen is het eenheid. Liefde is alomtegenwoordig het wacht erop dat wij ons voor haar openen. In onze droom van afgescheidenheid denken we als ik dit pad bewandel dan vind ik de eenheid (hopelijk) . De volmaaktheid en eenheid is er al. De eenheid drukt zich uit in verscheidenheid . Dit is alles.

  1. Janee, helemaal goed bezig.

   Ze heeft het over WETEN. We weten niets, er is slechts opslag van waarnemen.

   Ook niet wat Tolle doet, ook dat is een vlucht, uit angst voor het echte leven. Het is persoonsgebonden en persoonsuitgummend. Maar de persoon moet altijd blijven bestaan tijdens de overgang naar het volgende, in al z’n essenties. Het vorige mag niet worden weggegooid, het is de basis.

   Gooi elke dag van alles weg. Oude gedachtes en beredeneringen die me nu als waardeloos en illusie overkomen. Alleen zuivere koffie gaat er in met wat rietsuiker.

   Trouwens, vluchten in welke vorm dan ook lijkt me eerder vluchten dan wat Tolle doet, Tolle is goed, maar het kan beter.
   Gewoon je ding doen hier omdat we zijn wat we zijn, onbeperkte mogelijkheden op geestelijk niveau en heel veel mogelijkheden op lichamelijk niveau. Gewoon omdat we ervan genieten en dan genieten anderen vaak mee.

 9. Grappig dat ook dit artikel weer multi interpretabel blijkt te zijn.
  Wartaal, aliens, demonen, goden, engelen, vibrationen, hoger, lager, compleet, incompleet…
  Tis maar waar je je druk over wilt maken.

  Hmmm, er waren geen kopjes thee in de aanbieding dan deze maar: 💡

  1. @ droppie

   Je gaf zelf de aftrap hoor…

   “Droppie
   15:26 22 januari 2011

   Eindelijk eens een stuk op WTN dat voor mij een beetje ‘klopt’. Thanks ”

   Vind dat helemaal niet erg, of is WTN iets anders dan WTK?
   Neem er nog een koekje bij van eigen deeg want wartaal is je eigen creatie, niet die van anderen.

  2. Er zijn mensen die alsmaar op een zeurderige, afzeikende, quasi leuke, zogenaamd intellectuele, kleinerende, ronduit botte, vervelende manier reageren.
   Volgens mij ben jij zo iemand.
   En volgens jou klopt er eindelijk een artikel en dan heb je weer een aanleiding om daar weer over te zeiken, over hoe dat multi interpreteerbaar is.
   Ik vind je een vervelend zeurderig kind. Droppie wel een naam die veel over je zegt.

  3. Druk, droppie, d’r op of d’r onder. Drammen, draak, dragen.
   Klinkt zwaar.

   Het is maar wat je d’r van maakt, droom.
   Alles in deze 3d wereld is multi interpretabel of zoiets.

   It’s a dream and you can make your dreams come trough.

  4. Jaaaa, zo ken ik jullie weer. @Aram, @Paul.
   Hè, hè, kwas al bang dat ik iets gemist had.
   Welkom terug Droppie, zuurtje, reptielo, whatever.

   Fantastisch om iemand te kunnen (*&%^%$$% zelfcensuur) uitleggen hoe de echte wereld eruit zit. Vooral als het aan die Droppie is. Maak je veel vrienden mee in WTN oeps WTK. Serieus , valse grijns.
   Mwah, Droppie lacht zich een deuk om per definitie multi interpretabele (= op meerdere manieren op te vatten = zich op meerdere niveau’s afspelende = in verschillende conteksten anders op te vatten = door verschillende brillen te bekijken etc. etc.) taal/beelden.
   :mrgreen:

   http://www.youtube.com/watch?v=URqgVchZXNc

 10. Binnenste buiten, ja, pak de chakra’s en de zonnestelsels.
  Zie hoe de geestelijke wereld uit bv. sf films nu werkelijkheid wordt. We schapen alles zelf vanuit de liefde en aandacht op een idee, object, etc.
  Denken we negatief, dan projecteren we dit de wereld in. Dus over illuminati praten en reptillians zoals hier en daar vaak gebeurd, geeft hun alleen maar energie, als ze al bestaan.
  Maakt niet uit, anders scheppen we ze dus zelf wel.
  Denken we positief, dan projecteren we dit de wereld in.
  Maar er zijn wel consequenties, wat is goed en fout?
  Je kunt wel liefde projecteren uit denken maar dit kan catastrofaal zijn voor iets wat buiten het denken gebeurt.
  Is het goed om iemand te helpen uit liefde, als die daarna misschien 10 mensen afslacht en kinderen verkracht?

  Denken is niet zo slim. Gedachtes komen op en we weten niet eens te onderschijden waar weg vaak. Onbevooroordeeld waarnemen, weten dat je niets weet, dat is in ieder geval eerlijk. Zoals Eckhart Tolle. Niet alleen uit de geest maar ook uit het lichaam.

  Natuurlijk kun je nog verder en de waarnemer ook ontstijgen, al krijgen de meesten dan doodsangsten. Ja, dat is pas angst. Laat los, de waarnemer is de deur, doe open en dan zijn woorden en gedachtes slechts wijzers op het pad.

  1. Even een foutje, Tolle is het waarnemen ook voorbij maar ziet nog niet helemaal in in hoeverre wij onze omgeving schapen.
   Al geeft die vele hints deze kant op in zijn boeken.

  2. Martijn het zijn geen schapen hoor, maar het is scheppen.
   Je uileg is voor mij wel duidelijk.

  3. Haha, taal blijft prachtig, zag ergens ook al een ij ipv ei van mezelf. Schapen onder de mensen, scheppen die zichzelf of worden ze mak gehouden? Waarschijnlijk is hier geen grens te trekken.

  1. Ja, wie of wat zou verlicht moeten worden?
   Alleen maar spiritueel ego wartaal.

   Er zijn enkele woorden die een richting kunnen wijzen, verder niet. Bv. liefde, licht, kosmisch bewustzijn, werkelijkheid, essentie.

   Van daaruit is er schepping. Nét iets meer dan niets brengt het gehele universum. Bewustzijn.

   Ach, allemaal spiritueel ego gepraat.

  2. Het is goed zoals het is, anders ligt het probleem bij deze of gene, de nep werkelijkheid van het ego.

  3. Daar is een mooie term voor in het leven geroepen ; Spiritueel Materialisme .
   Ik heb nog ergens een boek liggen met die titel .

  4. Helemaal goed Lianne ,
   Spiritueel materialisme doorsnijden , van Chögyam Trungpa.
   Ik weet niet of het nog verkrijgbaar is , de auteur werd zelf niet zo oud .

 11. Natuurlijk kan je de boeken van Tolle op verschillende manieren interpreteren, voor mij is het geen vlucht maar eerst echt afstemmen op het geheel voorbij geconditioneerde gedachtenpatronen en dan pas handelen..

  1. Precies, eerst de opgebouwde illusies loslaten, anders blijven we dralen. Kan het van ons oogpunt wel lijken dat het een opwaartse spiraal is maar blijkt het toch neerwaarts te gaan. De verdikking van illusie van het denken. Voorbij goed en kwaad durven gaan betekent voor het ego persoonlijk perspectief doodgaan. Wie durft dat? Wie heeft het lef?

   Wie ik zegt heeft een spiritueel ego.

  2. Wie het begrijpt kan alleen maar lachen nu. Wie ben ik? wie ben jij? Echt te gek, niet willen begrijpen, niet willen ervaren, het overkomt je dan gewoon. Daarna wordt alles weer gewoon maar toch veel levendiger. Dan pas gaan we echt leven.

 12. Waarom is buitenaards zo interessant eigenlijk. Zoek eens iets buitenkosmisch. Zoeken zoeken zoeken, nu internet ipv boeken.
  Zoeken zoek ons leven lang want voor onszelf zijn we te bang.
  Het moet wel te vinden zijn ergens in het heelal, want in onszelf zoeken dat is toch veel te mal.
  Zoeken tot de eeuwigheid maar die ben je nu juist kwijt.
  Zoeken wordt een kik, een drugs om te overleven, dit durven loslaten zonder angst en beven, geeft het eeuwige leven.

 13. Het is een schande eigenlijk om je leven te vullen met lullen over datgene wat gaande is, wat een gemis.

  Zoeken in alle hoeken en gaten met heel veel kosten en weinig baten.

  De zin van het leven is zin hebben in het leven, het is maar om het even, wil het graag aan ieder geven.

  Liefde en geluk zoeken we allemaal, doe daarom maar weer normaal.

 14. Als je zo Tolle weg durft te zetten en tegelijk een lulverhaal hier neerzet, dan ben je echt niet interessant meer.

  Je persoon is niet meer dan wat jij en een ander over je wezen, je gereedschap denkt. Hou toch op zeg.

  Er is geen persoon buiten de gedachtes om en je gedachtes zijn oudzeer. Oude gemuteerde bagage in het nu.

  Ego is verradelijk, het 6e zintuig is verradelijk. Jullie laten je leiden door je eigen geesteswaanzin.

  Niks essentie, niks werkelijkheid, niets liefde, niets eigens.

 15. Dat is dan ook het verschil, vooral voor Hyper Alert, even opletten. Als ik zeg hiero dat ik bv. van Janee, Paul, Marcel of Burke hou, of van Guido, geweldige kerel volgens mij, of van jullie allemaal, dan bedoel ik tegelijkertijd dat ik van jullie allemaal hou in essentie. Alles wat buiten die essentie valt val ik aan en word ik op aangevallen. Dit is alleen maar goed.

  We are one, met allemaal andere mogelijkheden, gereedschappen, inzichten, wat ook weer gereedschappen zijn, om deze aardkloot weer leven te GEVEN ipv te ONTNEMEN.

  http://www.youtube.com/watch?v=iLddJ1WceHQ

  After all it was just you and me, sympathy for our one created devil…

  1. Ik hou ook van jou Martijntje , in de naam van allen die je vergeten bent ( MIRAKEL , Angela , Wout , F001 , Dawn , ach wat maakt het uit ) de intentie telt

  2. @ Cozmic

   Onze Martijn is bezig met een aftelversje; “Iet wiet waait is eerlijk weg”, m.a.w. zo uitgesproken (de slimmerd onder ons) dat Hij zelf enkel nog over blijft.

   Vood diegene koesterd Hij alle liefde, want anders kan Hij nooit gaan uitstralen naar andere toe.

  1. Mooi mooi ! Zijn er echte antwoorden?
   Het enige echte antwoord is dat antwoorden op dit gebied en vele anderen niet te bereiken zijn door menselijke woorden,talen en of begrippen.
   Daar kunnen onze menselijke Krachten, Machten en Vermogens nog niet aan tippen,!

   http://www.youtube.com/watch?v=c0SZhu-b_yQ

 16. Het uitgangspunt is hier iets waar maar weinigen bij stilstaan: het zeer beperkte begripsvermogen van de mens over onze ‘bestaanswereld’, en de menselijke geest die zich met geen mogelijkheid in die ‘bestaanswereld’ laat invangen omdat die de bestaanswereld juist omvat. In onze ‘bestaanswereld’ zegt onze nuchtere rede ons dat geest en materie niet te scheiden zijn, juist een sterk interactief paar vormen. Je zou ze als de twee kanten van de ene medaille kunnen beschouwen, en dan zou je veel consequenter moeten spreken van een ‘monodualisme’. [Zonder ‘geest’ is überhaupt geen ‘materie’, vice versa] Eventueel zou je dan kunnen spreken over een holistisch ‘neo-cartesiaans, interactief, personalistisch dualisme’ of een ‘huwelijk’ van geest en materie waarin deze ’twee kanten van de éne medaille’, beide ‘polariteiten’ intensief en effectief op elkaar inwerken, een vorm van ‘wederzijdse interventionisme’! En in onze basale realiteit blijven we onze eigen persoon ervaren als één, in de kern dus als ‘a-duaal’ (niet-dualistisch), en we hebben slechts bij reflectie weet van de monoduale wereld van ons ‘bestaan’.
   
  http://sites.google.com/site/hetnieuwedenken/geest-materie

 17. Ik vind het dualiteit omvatten idee toch wel sterk. Doet me ook denken aan het ‘ ego’ vraagstuk. Soms lijkt het er op neer te komen dat je alles maar opzij moet gooien, je eigenschappen, je capaciteiten, je potentiele grootsheid. Onzin natuurlijk, als je bij de ‘ vrijheid’ maar ook de verantwoordelijkheid neemt voor de gevolgen van je acties (of niet-acties).

  Naar een andere ‘ fase’ in spirituele ontwikkeling houdt niet in dat je ‘ schepen achter je dient te verbranden’. Dit zie ik ook in diverse samenwerkingen, als het dan niet lukt is het allemaal ‘ dualiteit’ en volgt er ‘ schuldgevoel’, terwijl het vanuit een ander perspectief helmaal anders er uit ziet.

  En die Arcturianen, wie zegt ons niet dat ze hier gewoon als mens rondlopen? Ook met dualiteit, spelletjes, valkuilen en ontgoochelingen? ‘ Gewoon’ als mens? Net als Pleidadiers, Andromedanen en andere wezens?

  Maar uiteindelijk blijft de Hopi prophecy treffen: ” We are the ones we,ve been waiting for” (daar hebben we trouwens een song over geproduceerd, zie:
  http://www.youtube.com/watch?v=8X2GcsJWRmE&feature=related -op het HealingSoundMovement kanaal die je boven de video ziet je eventueel meer songs en lezingen etc).

  1. Hetgeen jij uit over het ego ben ik het ook mee eens. Volgens mij bedoelen ze eigenlijk een negatief ego. Ik heb mijn mening gegeven bij het ego artiekel hierover. Volgens mij kun jij over dit onderwerp ook wel flink los…..

 18. Guido, ik hoop dat ik hier de healingSoundmovement radio-uitzending van vanavond mag delen. Vooral omdat het een ongelofelijk ontroerend, hoopvol en liefdevol verhaal betreft, die denk ik hier mooi aansluit.

  Een verhaal van moeders die na een miskraam (of op een andere manier kun kind zijn kwijtgeraakt)en waarbij hun kind ‘ aan andere zijde’ contact zoekt en communiceert met de ‘ achterblijvers’. Ik zat in tranen voor het gesprek en op dat moment zingt onze dochter beneden (zonder ‘ reden’) Prayer for The Children. Wat een binnenkomer voor je met iemand gaat praten over zo,n mooi onderwerp.

  We zijn dus niet alleen. He tleven en bewustijn is oneidnig. We worden ‘geholpen’, ook al zijn wij ” the ones we’ve been waiting for.” . een prachtig hoopvol verhaal, een verhaal waarbij verdriet en schuld kunnen worden getransformeerd to hoop en verbinding!

  De uitzending met Patricia McGivern over haar boek ‘ Angel Babies: Mesages for Miscarried and other Lost Babies’ is vanavond om 7 uur, te vinden op onze website (klik op mijn naam en ga naar News of Radio).

 19. Geef me één grammetje fysiek bewijs van dergelijke buitenaardsen en ik ben om. Maar dat is er nooit. Channeling beschouw ik niet als bewijs. Iedereen met een klein beetje fantasie kan met ieder zelfbedacht lichtwezen kletsen. Vermakelijk voor mensen die er in willen geloven.

  1. Wat brengt deze reactie ons nu eigenlijk F001.. Misschien dienen wij lezers, jouw reactie te aanschouwen als een soort onanistisch verlangen van de schrijver ervan, om zijn NIET-geloven te verklaren..? Wat heeft het voor zin om te delen wat je NIET gelooft, kunt plaatsen, kunt vatten..? Verwacht je dat anderen jouw de bewijzen leveren, die je zelf kunt ontwaren..?
   Misschien zou je het ook kunnen loven, door in Hannah’s gevoel/geloof en waarnemingen IN TE LEVEN.. Jezelf af te vragen, bijvoorbeeld: “Is een fysiek lichaam noodzakelijk om buitenaards te zijn?”
   Of: “Zou het kunnen dat op andere (hogere) frequenties er entiteiten bestaan, die we NIET kunnen zien, maar die er WEL zijn?”
   Om maar eens een positieve draai aan je uiterst negatieve reactie te geven. Een uiterst negatief figuur ben je, in mijn ogen. Nét op het randje van trollen. Net op het randje van een super-Ego..

  2. Yoooh Homie F001

   Als je nou goed omhoog kijkt ben ik diegene die boven je hoofd hangt en midden op je kruin spuugt, mits je er in de hoop ook eens wat spiritueler van wordt.

   Morgen kom ik naar je toe en zal te zien zijn bij je in de Bios, in levende lijve en nog wel in 3D en wat wil je nog meer ?!

   http://www.youtube.com/watch?v=KdHUQtnJsyQ&feature=channel

   p.s. Ze hebben jou er uitgeknipt F001, ze vonden je niet helemaal in het script passen (te schreeuwerig van overkomen), we kunne je misschien nog inpassen een rolletje van een Blooper!

 20. @Hannah,

  Bedankt voor het delen.

  Omvatten van dualiteit (nog niet opheffen) is één van de zaken om verder innerlijk te groeien, om dat al dan niet goden worden te noemen laat ik in het midden. Het doorzien van wat vrije wil is, is het volgende. Het omvatten dat de vrije wil aan de grond van het waarom van alles ligt dat is de echte grootste bevatter…mijns inzien dan.

  Uit vrije wil zijn we weggegaan uit de bron van onvoorwaardelijkheid. Waarom?

  1. Waarom nog in dualiteit treden Burke als je al een Goddelijk wezen bent in hoogst eigen persoon?!

   Een fantasische Goddelijke vrouw heb je en 2 wolken van kinderen, wat wil je nog meer daar boven hebben??! niks toch, want dat schept allen maar illusies.

  2. @Paul,

   Da’s een goede.

   Misschien dezelfde reden als waarom het allemaal begon?

   God verveelde zich en scheidde een gedeelte van zich af dat zou kunnen evolueren naar ‘meer’ God?

   Wellicht is het saai altijd alleen maar onvoorwaardelijk te zijn?

   Beetje 3D beredeneerd geloof ik…Maar ja, je hebt gelijk!

  3. @ Burke

   Daarom bedacht God ook computer Games waar je als een echte God kon beschikken over het strijd toneel der kleine pixels in hun dualestrijd etegn het goed en het kwaad, de eeuwige retoriek ‘On who’s side your on !?”, shall win to Victory!!!

   Ipv natuurlijk na eeuwen lang de mensheid het bloedvergieten heeft proberen af te nemen is men nog steeds gerlanteerd aan Games spelen in in realtime, liefst over Lan en Internet, met zijn duizende te gelijk! aka World of Warcraft.

   Ah schaam me er niet voor dat ik dagelijks een rondje mee loop in dat soort pixel wereldjes dik 30 jaar lang, wat moet je anders dan in de echte wereld? welke alleen maar zo saai is met al die kosmische wetten en de aardse dagelijkse verplichtingen.

  4. @Paul,

   Toch snap ik niet dat zo massaal realtime wordt doorgebracht in een gameworld. Een massale vlucht uit het eigen leven, dat kennelijk niet genoeg boeit. Ik merk dat het juist steeds leuker wordt tijd te besteden in de ‘real’ world. Elke fijnere afstemming van het paradigma van zien maakt dat ik nog meer zin krijg in elke dag waar ik mee start.

  1. Hij is leuk, ik wou eerst zonder kijken sacherijnig reageren, maar hij is leuk, een soort digitale versie van m’n schooljuf zus, pats met de liniaal op m’n vingertjes, nog geen tien seconden en ik word al betrapt, voor mij waren de 2 minuten al lang om maar de klok is meedogenloos maar rechtvaardig.

   Ik wou eerst zeggen Jaah laten we vooral niets doen, dan komen we er wel, Nee dus, gelukkig heb ik wel eerst gekeken, zo’n zeetje is het toch wel hoor, zouden ze hier in het oosten ook moeten hebben, niet te hard zeggen want er schijnt nog al wat wereldwijde seismische activiteit te zijn deze week. De Amerikaanse marine heeft al kaartjes getekend van wat er over is van de ons bekende landen en staten, niet veel, hoe ze het van tevoren weten, nou via project looking glasz, zo een nagebouwde Alice pijnappelklier op groot breedbeeld formaat met wat off world terug geëngineerde kennis, overigens volgens Decibel metingen schijnen de Haaaarp machines op volle toeren te draaien Nu, kijk maar in het clipje, die Armageddon adepten willen de bijbelse openbare taferelen desnoods zelf creëren, ze houden nogal van zekerheid daar in het beloofde land van zion, de toekomst daar wacht je niet op, die maak je, je bent niet voor niets uitverkoren.

   Wereldwijde seismische activiteit
   http://www.star-people.nl/index.php?module=news&id=6542

  2. @ Hyper alert, zo zie ik het ook. Wat vind jij van de symboliek op die site star p.?

  3. ik heb de site aangeschreven, ze geven aan, dat het een uiting is van hun creativiteit, en niet hetgeen wat er wel stond, maar ws niet zo bedoeld is. Leuke enthousiaste man!

  1. Bij mij werkt ie wel Wim.. Misschien moet je even Quicktime (Apple) installeren. En/of het laden kan even duren. Be patient.. (HIER de link naar Quicktime.)

  1. @ Mirakel: Miraculeus, maar waar, in 2010 had ik een mooi HSM radio gesprek met Michael Salla (Exopolitcs.org). In dit gesprek hebben we het uitgebreid over ‘Disclosure’ gehad, en hij wees toen al op het feit dat dit al jaren speelde, maar dat Obama op het punt stond om…

   Misschien interesant om terug te luisten dus deze uitzending, staat in het luisterarchief. Hou er alleen rekening mee dat zelfs presidenten altijd ‘ out of the loop’ worden gehouden, dus ben wel benieuwd of, hoe en waarom het gebracht gaat worden als je begrijpt wat ik bedoel…

  2. @ John consemulder,
   Ik begrijp precies wat jij bedoeld. Het zat al veel langer in de pen, en iedere keer werd het weer niet verteld. Hoe het verteld gaat worden, ben ik ook benieuwt naar, iderdeaad omdat de president meestal uit het zicht gehouden wordt. Ik vraag me ook af wat dit betekent voor Onbama in het kader van de New World order. Even afwachten dus. Ik ga eens kijken in jouw archief john. Bedankt voor jouw tip! Super!

  3. @ Mirakel: ik vind elke gast bijzonder, maar het blijft natuurlijk wel bijzonder dat vele ‘ kopstukken’ in de wereld van spiritualiteit, bewustzijn en nieuwe wetenschap er voor kiezen om hun verhaal/kennis te delen!

   Het archief is te vinden via healingsoundmovement.com/radio. Eenmalig registreren (gratis, kan daar op die pagina rechtstreeks) en je kunt ALLE uitzendingen en specials terug luisteren, waar, wanneer en hoe vaak je maar wilt! Elke uitzending staat nu online, de dag na een nieuwe uitzending is ook die podcast online!

   Zie ook de agenda op healingsoundmovement.com/news! Komende gasten:

   Woensdag 26 januari:: Prof. Dr. Brian Peskin

   Zondag 30 januari: Dick Korf

   Woensdag 2 februari: Ir. Dr. Coen Vermeeren

   Zondag 6 februari : Dr. Paul la Violette

   Woensdag 9 februari : Piet Tummers

   hierna nog specials met Dr. Howard Martin (Heartmath, hartcoherentie onderzoek!), Dr. Hartmutt Muller (Global Scaling instituut), Prof. Dr. Raymond Moody (nieuw gesprek over zijn nieuwe boek!) en Dr. Joseph Chilton Pearce. Spannende en mooie tijden!

  4. @John, wat fijn dat je overzicht geeft over jouw programma’s, en uitleg over hoe ik in jouw archief kan komen. Top!!!

 21. Wauw !!!
  Nu nog leren hoe ik dat leer, die dualiteit te omvatten ipv te overstijgen. Wanneer omvat je en wanneer overstijg je ? Hoe wéét je dat ? Is omvatten dan aanvaarden en overstijgen vluchten (je laat de dualiteit voor wat ze is)? Een nieuwe zoektocht dient zich voor mij aan op het ogenblik dat ik het gevoel had vast te zitten…
  Dankjewel, Hannah.

 22. Wauw !!!
  Nu nog leren hoe ik dat doe, die dualiteit te omvatten ipv te overstijgen. Wanneer omvat je en wanneer overstijg je ? Hoe wéét je dat ? Is omvatten dan aanvaarden en overstijgen vluchten (je laat de dualiteit voor wat ze is)? Een nieuwe zoektocht dient zich voor mij aan op het ogenblik dat ik het gevoel had vast te zitten…
  Dankjewel, Hannah.

  1. Knipoog:

   Inplaats van veel situaties zwart-wit bekijken, alles inkleuren! Bijvoorbeeld tussen ja en nee kan ook soms of vaak in zitten. het heeft ook met snel oordelen te maken. Wanneer je oordeelt doe je dat uit je eigen referentiekader, maar je kan situatie’ s ook veel breder inkleuren vanuit andere gezichtspunten, door ver buiten de kaders te gaan denken. Goed en fout is er ook weer eentje. Aan wie laat je dit oordeel over, en waarom oordeel je?

  2. @Mirakel. Ben je dan niet aan het ‘overstijgen’ ? Dualiteit aan het herleiden tot een ander gegeven ? Voor mezelf dacht ik dat je dualiteit liefdevol kan aanvaarden als ‘feit’ en er mededogen aan koppelen. Zo gum je geen gegeven weg en liefde is toch de krachtigste rustbrenger. Want strijd is toch hét kenmerk van dualiteit? Is allemaal hardop denken hoor want nog aan het spitten…

  3. Ja ik denk erboven staan, inderdaad overstijgen. Het wordt op den duur een denkwijze, wat je ook naar buiten brengt. Het vraagt ook vaak volgens mij veel wijsheid om mee om te gaan, om de dualiteit te relativeren. Ik denk niet dat het zo ingewikkeld hoeft te zijn.

 23. Dualiteit is de bipolaire samenstelling van de natuur. Dat leer je al op de lagere school. Het is toch heel gewoon? Ik heb geen channeling nodig met lichtwezen Zork om daarachter te komen.

  1. @ F-001
   Ook hier geld dat we onze handjes mogen dichtknijpen . Gelukkig kom jij weer met de meest verhelderende verklaringen voor al die dingen waar wij hier zo nutteloos (lees onnodig) over debatteren. Hulde!

  2. Aha! Precies F de eerste………..maar WAAROM? bipolair/dualiteit?
   Wie,wat,waar,waarom,waarvoor ……………isn’t that THE question?

  3. Waarom zijn de bananen krom en niet recht? Moet ik voor dat antwoord idem channelen met een ‘buitenaards’ wezen in mijn hoofd? Maar iedereen staat natuurlijk vrij om dat te mogen doen, hoor. Alleen ik geloof er niet in.

   Buitenaardse wezens? Interessant, maar ik vraag toch iets meer onderbouwing dan de claim dat mensen hier daadwerkelijk mee channelen. Een grammetje fysieke bewijsvoering? Tja, dan wordt er telkens er omheen gedraaid en ben je volgens deze gelovigen een kritische zeurpiet. Veelzeggend.

  4. Ik zie geen bewijs van dat ‘veelzeggend’.. Bedoel je misschien ‘veelschrijvend’..
   Misschien moet je eens vertellen waar je wél in gelooft..? ‘F dun Urstu’
   Niet in ‘Liefde’ dus, niet in ‘Geel’, niet in ‘lekker’. Ook niet in ‘mooi’, en niet in ‘enthousiast’.. Maar je gelooft wel Alles-Dat-Je-Kan-Vastpakken.. Zeg ik het zo goed..?
   Misschien heb je het zelf niet door, maar je bent namelijk zelf helegaar ongrijpbaar geworden, door maar te zeggen wat je NIET bent, of waar je NIET in gelooft. Alleen WEL dat je van ‘vastpakken’ houdt; atomen dus, met 99,9% ‘ruimte’ ertussen.. Zoiets?
   Maar ja, wat is ‘zoiets’ als ‘ruimte’..
   Wat een gek leven niewaar F001..? Ik moet ineens aan carnaval denken: wanneer is het trouwens carnaval? (moest eraan denken door die gekke Lianne, die zit er al met haar hoofd helemaal (niet) bij)

  5. @ F001

   Bij jou wil ik wel eens op de thee visite komen, met lange LUvingers erbij, kan je gelijk me verder onderzoeken of ik ook tussen 2 vuren bivakkeer, wat jij?

  6. Dat er toch steeds weer een aantal mensen op F00l , daarvan schiet ik steeds weer een beetje in de lach .

  1. Het reageren om het reageren alleen omdat je de ruimte en de vrijheid hebt om te kunnen reageren dat wil ik niet omdat dat niet voldoende is.
   Ik kan mij van die studenten gesprekken herinneren met bepaalde kamergenoten van een bepaalde ‘rechtse’ signatuur waarvan ik van te voren wist op welke opmerking een reactie zou komen, tot op de seconden.
   Wat nog veel erger was dat ik van te voren ook de precieze blauwdruk van de inhoud van die reactie wist.
   Machinaal reactief Eerste Kamer en Tweede Kamer spelletje.
   Jij speelt dat je ongelovig links bent dan doe ik de rol van de gelovige aan de rechterkant.
   Dat is niet oorspronkelijk, dat is geconstrueerd, dat is een konstrukt op krukken.

   Stichting X Poot gelooft sinds vorige week in King Arthur en de Graal.
   Nou prima mooi.
   Agent Foohooh1 gelooft dat niet, nou prima mooi.

   Vervolgens gaan wij, het volk via het eerste en tweede kamer theater onze inspraak kanaliseren.
   Lijkt mooi, maar is het niet altijd.

   Is jouw mening interessant voor de ander?
   Alleen als jouw mening hetzelfde als van de ander.
   Anders zijn de rapen gaar.
   Dan gaat de dimensie tijd zijn rol overspelen, een beetje discussie duurt langer dan tien jaar.
   Als je een beetje handig bent kan je hier gebruik maken.
   Zo’n gapend tijd gat is op te vullen met 3d handelingen die zich buiten aan het alziende oog onttrekken.

   Toch ben ik van mening dat gelegenheid tot inspraak een groot goed is.
   Inspraak Doen is moeilijker dan menigeen denkt.
   Het is geen toeval dat mondigheid niet op onze scholen wordt geoefend.
   Sinds het fenomeen van openbare fora op het net zie ik wel dat grote groepen mensen stapje voor stapje beter worden in het formuleren en dusz profileren van een mening, het vertalen van ervaringen en beelden in woorden aangevuld met multimedia joetoep linkjes en quotes van andere journalisten 2.0.

   Toch zijn er nog steeds websteks die zonder dat het publiek dat goed beseft met opzet de reactie knop op UIT hebben gezet.
   Terug naar journalistiek 1.0 in een 2.0 jasje.
   Het invullen van de ruimte om te reageren is zo veelomvattend en zo groots en heeft zo veel interessante gevolgen dat velen er van terug schrikken en weer terug naar het oude willen.
   Dat vind ik pas eng.

   Wat is er eigenlijk erg aan dat Agent F001 het niet ziet zitten dat er een king Arthur voodoo popje in je hoofd kruipt.
   Ik kan dat wel invoelen, lijkt me vervelend en eng en dat wil ik niet, ik heb het al veel te druk met het lawaai van mijn eigen hersenen.
   Als het heel stil en leeg is in je hoofd omdat je van Boeddha hebt gehoord dat dat goed is en je wilt die leegte opvullen met stemmen uit de kosmos, nou gezellig toch, moet jij weten, kan ik me ook niet echt druk over maken.

   Waar ik me wel druk over kan maken is dat een medium niet meer gebruikt wordt om elkaar te informeren, om elkaar te helpen wegwijs te worden in de lawine van digitale info die dagelijks over ons uitgestort wordt.
   Dat het maar vanzelfsprekend is om welles nietes spelletjes te spelen zonder je ook nog maar iets aan te trekken van een actualiteit dus een realiteit.

   De schaduww erkers zijn hard bezig om het Europese geldnet te sluiten, hoe lang duurt het nog voordat de pin automaten ons laten barsten, kunnen we nu alvast voorbereidingen treffen, wie heeft dat geld spel op z’n geweten, wat zijn de nieuwste false flag events (Rusland!?); gaat Poetin ook weer verder op de weg zoals het vroeger was; je eigen vijanden creëeren en dan het volk mobiliseren door angst te verspreiden?! Laten we ons daarom in een kosmische fantasie bubbel jagen of proberen we de charades met open ogen aan te kijken? Waarom doen kennelijk maar weinig mensen moeite om informatie en berichten te analyseren? Is de vrijheid van het vrije woord te vermoeiend en te bedreigend? Is de verantwoordelijkheid om op die manier je eigen ruimte vorm te geven te moeilijk?

   In het volgende video nieuwsbericht komt ineens Bilderberg ter sprake, opvallend dat in de tekstuele beschrijving van hetzelfde bericht er geen 1 woord aan wordt besteed.
   Is het een vorm van betovering / hypnose dat er niet geschreven mag worden over de Bilderberg?!
   Is deze betovering niet alleen actief actueel voor journalisten 1.0 maar ook voor journalisten 2.0?!

   ” De wetgeving waarmee het aantal nevenfuncties voor bestuurders drastisch ingeperkt moet worden, wordt door de Eerste Kamer op de lange baan geschoven. Dat stelt een meerderheid van SP, PvdA, PVV en GroenLinks in EenVandaag. Lees artikel ”
   http://www.eenvandaag.nl/politiek/37124/eerste_kamer_vs_tweede_kamer

  2. Dank je Guido, komt goed, we hebben zeker wel af en toe een lijntje met elkaar. Dat voel ik dat weet ik, komt goed

   Mijn eigen tekst nog eens herlezen en soms kan ik ook wat leren van mezelf, nog eens het video bericht bekeken, ineens was ‘Bilderberg’ verdwenen, of heb ik het gemist, ik ga twijfelen;

   Sjeez gister live op televisie eerste tweede kamer bericht gehoord (een vandaag en als ik het nu wil terugzien in de herhaling op het net zijn de opmerkingen over Bilderberg betrokkenen in de eerste kamer er uit gesneden?
   Niets meer te bekennen van het Bilderberg segment, niet in de video clip en niet in de begeleidende tekst.
   Ik zat gister op het puntje van mijn stoel toen ik ineens het woord Bilderberg betrokken afgevaardigden hoorden, en nu op het net is er in tekst en beeld niets meer van terug te vinden?!
   Dat bedoel ik nou, dat vind ik pas eng.
   Ik ga in eerste instantie even aan mezelf twijfelen heb ik het gister wel goed gehoord?
   Maar ik heb het goed gehoord.
   De beelden waren ook te zien van mensen uit de eerste kamer die naar de Bilderweg waren geweest.
   Te mooi om waar te zijn zo een berichtgeving dacht ik gister nog.
   Dit is echt Mindfok in de herhaling is er niets meer van te zien.
   Soms ga je ten onrechte aan je zelf twijfelen.
   Zo maken maken ze mensen volledig in de war.
   De realiteit is al bizarre genoeg.

  3. Hyper alert,

   Ik heb toevallig maandag mijn geld van de bank gehaald om een buffer te hebben voor wanneer de stroom uitvalt enz…, nu jij het over pin automaten hebt……

  4. Snertverdemme Hyper…….voel ik me ook gelijk weer aangesproken.Was niet mijn bedoeling F001 te kakken tezetten( alhoewel ik dualiteit niet op de lagere school geleerd heb)Maar ja,ik sta wel in het rijtje hier beneden hé.Dusse…..uhhh………sorry ……..zon.

  5. Waarom?
   You must understand the whole of life, not just one little part of it. That is why you must read, that is why you must look at the skies, that is why you must sing and dance, and write poems, and suffer, and understand, for all that is life. -J. Krishnamurti

  6. Via de Limbo van Alien Paul kom ik bij verre Equatoriale regionen uit.
   Bij deze muziek word ik altijd meteen verliefd!
   Misschien dat we in Ecuador veilig zijn?
   Sommige Camelotters zeggen dat ze in Ecuador geen NWO willen hebben.
   Ik ga naar een eiland in Ecuador en ik neem mee.
   Euhmm….
   Wit strand met veel bananen dus geld is niet eens noodzakelijk.
   De hele dag bananen eten en bananen jurkjes en een bananen dak, ik zie het helemaal zitten.
   En we noemen dat Nieuwe land ‘De Bananen Republiek’ en dan is Lianne de President Koningin en Mirakel een Prinses en Paul is een dolle buitenaardse die ons helpt met Zero Energy en Hashashin verdedigt ons eiland tegen NWO indringers en Guido verzorgt de digitale krant, croissantje krantje en ik ga de tuin omspitten voor de koffie struiken, en een kalender hebben we niet meer nodig want de tijd is er dan voor ons en niet andersom. En Dawn is moeder voor ons nageslacht en Marcel is zeeman zodat we af en toe naar het vasteland kunnen reizen en Cozmic die maakt tegel vloeren voor de bananen hutjes en Budhy is de Sjamaan van het dorp voor als iemand ziek wordt. Komt helemaal goed ik zie het zo voor me. En Tessza is mediale commerciële ambassadeur voor het eiland zodat er een afgemeten hoeveelheid toeristen komen per jaar, niet te veel en niet te weinig.

   Sash – Ecuador
   http://www.youtube.com/watch?v=P86fPsC_cCQ

  7. En s’avonds bij het enorme kampvuur aan het strand gaan we als dollen Limbo dansen op muziek van Mama Dawn Rosin en verhalen vertellen doorspekt met buitenaardse weirdow uitsmijter mopjes van Serious Sirius Radio Aliën Paul!

   Mama Rosin ‘Le Pistolet’
   http://www.youtube.com/watch?v=u-7uWqoVQvk

  8. Wat ik me weleens eens afvraag hoe mensen evenwichtig en gelukkig kunnen zijn indien ze overal een complot achter zoeken. Volgens mij ben je dan juist een paranoïde en onevenwichtig ingesteld persoon.

   Hoe kan iemand gelukkig zijn wanneer iemand vlucht voor de werkelijkheid van dit bestaan? Snakt naar een zelfverzonnen dimensionale vlucht naar… ik weet niet wat voor dimensie? Is het leven hier al niet mooi genoeg? Uiteindelijk zul je het zélf moeten doen. Hier of ‘daar’.

   Of dat men liever communiceert met eigenbedachte stemmen en onbewuste symbolen in het hoofd, inplaats gewoon het gesprek te durven aangaan met de gewone man of vrouw op straat?

   Ik lees juist veel onderliggende wanhoop onder sommige deelnemers, aangekleed met een dun laagje zelfbedachte hoop. Niet voor niets veranderen ogenschijnlijke engeltjes in ontaarde duiveltjes wanneer men knaagt aan het eigen wereldbeeld. Hel en verdoemenis wordt er geroepen, terwijl de zwavellucht nog net niet in mijn neusgaten oplost.

   Wie houdt zich hier wie voor de gek? Een interessante vraag waarop het antwoord nog niet eens zo gemakkelijk lijkt. Wordt vervolgd….

  9. Ha Formule UNO,
   Je dacht hier haak ik even op in?
   Wanhopig is deze she-devil dagelijks en evenwicht? jakkie………ik haat evenwicht terwijl ik het wel nodig heb.Ik ben een zogenaamde in de medische grote overweldigende mensenwereld (zelf)gediagnosticeerde ADD’ er. Bewijs genoeg nu lieve Franciscus?

  10. het grootste complot ooit is dat ‘normale’ mensen wijs gemaakt is dat er geen complot isz…
   en de duvel heeft gezegd dat hij niet bestaat
   dat is beter voor de normale mens, zegt ie zelf
   laat mij nou maar instabiele gekke henkie zijn
   dan mag iemand anders de ‘normale mens’ spelen
   ik hoef die rol niet meer
   ieder z’n ding
   everybody happy now!?
   straks als de NWO volledig ingevoerd isz moet je verplicht ‘happy’ zijn
   tot die tijd ben ik uit eigen beweging het liefst flink deprie
   ik word namelijk nooit vrolijk van zogenaamde “normale mensen”
   HItler hield ook erg van “normale mensen”
   “normale mensen” zijn namelijk erg goed gelovig en luisteren goed naar de autoriteiten
   die bruine tijd zit er weer aan te komen en ieder is er weer klaar voor, naai een ander er bij via de kliklijnen
   de grote leider met de peroxide cavia op z’n kop heeft nog steeds veel fans
   Ooh jah ik ben er erg voor dat “normale mensen” die bang voor het vrije woord zijn dat die mensen zelf hun kop dicht houden en doen waar ze voor ingehuurd zijn; kop dicht en werken container slaaf en als je niet luistert zetten we je rfid chip uit, dan kan je sterven onder de brug zonder vreten en niemand die naar je om zal kijken uit angst niet meer voor “normaal” aangezien te worden

  11. @ F001

   Doe jij niet precies exact het zelfde?
   Wil de echte F001 zijn neus eens laten zien hier en je telefoonnummer, dan kunnen we eens wat aan een open boekje gaan doen.

  12. @ paul
   sommige mensen (F-001) hebben een met aan de binnenkant met spiegelfolie beklede bord voor het hoofd. De teksten die ze dan schrijven zijn eigenlijk spiegelingen van henzelf. Echter onbewust als ze zijn, zien ze dat zelf dus niet. Pogen hen dit uit te leggen is vergeefse moeite.

  13. De reacties zijn wederom zó VOORSPELBAAR (in ruik opnieuw weer die zwavellucht) dat het mij intussen de overtuiging schenkt dat de mens zichzelf voortdurend wijsmaakt over een vrije wil te beschikken.

   Het gedrag wat mensen ten toon spreiden is niets meer dan een brein-geactiveerd automatisme. Het brein maakt de beslissing voordat we dénken die beslissing te hebben genomen. Kortom, we ZIJN ons brein en niets meer.

   Als een slaafse kudde vleesgeworden puddingzakken imiteren we elkaars gedragingen vanaf onze geboorte tot aan ons dood. En dan is er het grote….NIETS.

   Dus vullen we dit onvermijdelijke ongemak in met een eigen ingevulde filmversie van onszelf. Maar elke film of elk verhaal is al eens eerder opgeschreven en in de kern nergens orgineel te noemen. Zo lijken de reptilians van David Icke wel erg veel op de karakters van de jaren tachtig-serie V. (overigens is er nu een hernieuwde versie gemaakt en te vinden in de betere DVD-shops-grappige serie) The grey’s lijken zo te zijn weggewandeld uit Steven Spielbergs klassieker The Third Kind. Maar ons brein slaat ieder moment op en maakt een eigen versie van het verhaal. Etc, etc….

   De mens wordt dus nergens geïndoctrineerd, de mens is zijn eigen vleesgeworden versie van indoctrinatie, vanaf het moment dat we aap-noot-mies leren zeggen.

   Het grootste complot is dus de complotmaker zélf die we de homo-sapien noemen. Een evolutionair misverstandje van onze natuur. (lol)

  14. Jouw respons op een andere waarheid dan jezelf is veelzeggend te noemen. In feite reageer je precies hetzelfde wanneer ik jouw eigen kleine hokje van waarheid bekritiseer. Dat blijft een onmiskenbaar gegeven. Toch moeilijk te ontkennen, niet? Daar heb ik geen afgeplakte aluminiumfolie rondom mijn gezicht voor nodig, want er bestaan meerdere horizonnen. (afhankelijk welk soort bril iemand hiervoor opzet) Dus durf eens open te staan voor een andere mening.

  15. Weer een aha moment F001?
   Toch het waarom?…………..alleen denkt jouw brein het allemaal al te weten.Ik mag aannemen dat Jij je toch ook onder de homo-sapiëns schaart,dus betreft je conclusie ook jezelf.Of hahahaha schiet me nu ineens te binnen,ben jij misschien de opper acturian.

  16. @F-001
   Niet iedereen bezit zo’n fraai exemplaar als jij. Zo’n montuurtje met in plaats van glazen wc papierkokertjes.
   Gelukkig zijn we het tijdperk van de generalisaties zoals jij die pleegt te bezigen aan het verlaten.

  17. @ F001

   Zo heeft men ooit de asumentwereld bedacht van films, muziek, TV en shows, sport, nieuws om het dood gewone wereldje van de gewone man in te kleuren met genot en vermaak.

   Zo niet dan had de lugubere wereld zoals jij dat aanspekt met voorstelt met je hoog intelligente uitspraken hier, iedereen massaal zich al vermoord hadden in een nieuwe wereldoorlog conflict.

   Hierbij verklaar ik je persoonlijk als de meeste integere fantasie idioot die we maar kunnen voorstellen, je snoept weer van je gezalfde uitspraakjes om elders weer te laten zien hie goed en meesterlijk in je gedrag bent op wt.

   We hebben je allang door…

  18. F001 je bent een gereformeerde backstabber
   en iedereen weet het
   dusz je mag op onsz eiland maar iedereen houdt jou in de gaten
   in het Nieuwe tijdperk in de Nieuwe wereld hebben we de video surveillance camera’s van de NWO daar helemaal niet voor nodig
   een scherp oplettend oog heeft al genoeg gezien
   watch your back brother

   Kc & The Sunshine Band – (HQ) Come To My Island (Dutch Tv 1979)
   http://www.youtube.com/watch?v=GQUjoMox_UQ

  19. En 1 geluk voor jou broeder FOO1
   Er zijn meer mensen bij tijd en wijlen niet helemaal zuiver op de graat.
   En daar gaat het nou net om.
   En die spiegeltjes aan de wand zijn daar nou juist voor.
   Er is niets beter dan regelmatig gespiegeld te worden door een ander.
   Dat leerproces gaat soms achteruit, soms vooruit, en soms tergend langzaam.
   Stagnatie.
   Daar mag je ook voor kiezen dat alles stil staat.
   Maar ik ben jouw Biatch nu effe niet broeder FOO1.
   Soms wil ik gewoon even spelen met anderen.
   Maar broeder F001 ik vergeef je je stuntelige aso opdringerige gedrag.
   Ik weet wat dat isz.
   Zo was ik vroeger ook en soms nog.
   Dat is eenzaamheid F001, trollen is eenzaamheid and joe know it Biatch.
   Maar trollen is nog niet zo erg, het is de energetische lading die je door de letters kunt proeven.
   Ook als de letters bedorven zijn, zure melk.
   Ouwe mensen die zijn blijven hangen in hun bovenkamer, dat is het ergste wat er isz.
   Ennu broeder F001 doe maar niet zo netjes want dat ben je van binnen niet, dat ruik ik.
   Hier iemand die oud is maar nog lang niet bedorven.
   Hoe doet ie dat?
   Nou hij is Echt, a Real Man, geen blanke fake nep Reptilian Biatch MF

   John Lee Hooker – I’m Bad Like Jesse James
   http://www.youtube.com/watch?v=9J3j74R9dbw

  20. @ F-001
   das schrikken niet,jonge wat heb jij daar een bans opgelopen. Maar om de schrikschade even te herstellen, geef even je adres stuur ik wat schone onderbroekjes op.

  21. Paul die Chinese F001 bromsnor is echt lachen!
   Hij gelooft zelf niet in wat ie aan het doen is met z’n roeptoetertje.
   Zo mooi om te zien.

  22. Hahaha ja Hyper, bedoelde met dat filmpje aan de hand wat jij schreef, maar dat hij ook een modurator is op het freethinkers forum, met harde hand daar de boel schoon schrobt.

   Een betere metafoor dan dat is er niet op dit moment.

  23. Wou eerder met hem eens een glaasje gaan drinken bij Artis om van hem te horen hoe dat nou zit met Darwinachtige mens apen.

   -“F001 schreef:Er is geen gemeenschappelijke voorouder gevonden die de mensen- als de apenfamilie aan elkaar linkt, en deze zal ook nooit gevonden worden.

   “en deze zal ook nooit gevonden worden”

   Nogmaals: F001’s spel is uit.”-

   TIS ALL GAME OVER! waarde F001, daarom die linkkeus over kromme bananen.

  24. En toch ben ik F001 nu weer dankbaar omdat ik met mijn gekke henkie mind Nu associaties krijg bij Zwavel.
   Er is namelijk iets heel erg magisch aan Zwavel.
   Iets dat we nooit never op school geleerd hebben.
   Ik heb ooit wel eens een search gedaan naar de Royal Society.
   In opdracht van, ik zeg even niet wie of wat.
   We hebben onze mond vol over WEtenschap.
   Nou dat is precies wat mij boeit.
   Achter die Royal Society zitten verschillende andere schaduw organisaties.
   En telkens weer blijken allerlei bekende wetenschappers, filosofen, politiekers daar lid van te zijn.

   Zonder F001 had ik nu nooit dit document onder ogen gekregen.
   F001 je bent mijn Super Search Slaghoedje van de dag en daarvoor dank.

   Benjamin Franklin en de Royal Society; de Amerika – Engeland – Duitsland – Frankrijk connectie
   Als eenzaamheid de prijs is voor deze kennis nou dan ben ik het type die die prijs wil betalen.
   Ik zeg niet dat het altijd zo leuk en gemakkelijk isz.
   Maar sommige dingen wil ik gewoon weten.
   En als het aan de F001 school agenten ligt dan had ik dit niet mogen weten.
   De inhoud van het curriculum school programma wordt namelijk streng bewaakt door de zwarte laarzen uit Pruisen.

   Dusz geweld en controle is voor mij totaal bijzaak;
   Kennis is voor mij onweerstaanbaar interessant aantrekkelijk.
   Zelfs als ik daar alle geneugten van de wereld voor “normale mensen” voor moet opgeven.
   De prijs is hoog.
   Voor de zwarte laarzen is geweld en controle de hoofdzaak.
   Dat is nou het verschil, voor mij dan.

   Maar serieus F001 als jij nog kennis in petto hebt over het volgende bliksem verhaal dan hou ik mij aanbevolen.
   Zonder dat je het weet hebben we je toch ook weer nodig.
   Of je daar ooit achter komt is de vraag.
   Als je dat eenmaal weet dan hoef je niet zo vals meer te doen.
   Stekelig is okay maar ronduit vals is ronduit EO, das niet goed dat is 12 jaar op je krent op school zitten voor niets.
   Daar word je niet fris van in je bovenkamer, daar weet ik wel wat van.
   Ik vind het leuk om naar teksten en mensen te kijken die aan het ontscholen zijn.
   De ergste psychose is nog levendiger dan de verschoolste muffe dode waankennis.
   Soms heb ik de illusie dat ik de muffe waankennis kan overstijgen.
   Laat mij nou daar in geloven.
   Erger kan het toch niet worden?!

   P.S. als het aan de Mao F001 agenten ligt dan zou de nu volgende webstek documenten verzameling al lang afgesloten zijn; daar maak je mij heel vals mee, de keuze is niet aan mij in deze.

   P.S. P.S. wat ik jammer vind is dat te verwachten is dat F001 zich totaal niet interesseert voor wat voor inhoud dan ook, dit omdat er een waanvoorstelling over het begrip “wetenschap” in een onze westerse maatschappij is geprogrammeerd door de money trusts, dit begon in 1910, daar studeer ik nu op, wie wat waar waarom wanneer, ik noem het NWO-kunde of te wel ponerologie; de wetenschap over goed en kwaad. Of hoe het kwaad zichzelf als goed etaleert, letterlijk als liefdadigheids instellingen, zo is het allemaal gekomen vanaf 1910, en we zijn er allemaal ingetrapt

   Quote:

   ” The same observation is put into a scientific prose by Pliny: “Lightning and thunder are attended with a strong smell of sulphur, and the light produced by them is of a sulphurous complexion.” (4) The second part of Pliny’s sentence is also correct: pioneer work on electrical discharges in modern times was produced using globes of sulphur in rotation. Sulphur is one of the best insulators and static electricity, when accumulated on it, discharges in electrical sparks toward objects brought close to it.

   Electrical discharges produced without the help of sulphur are also accompanied by the smell of it. This odor was referred to by Benjamin Franklin who, comparing lightning and electricity, wrote to the Royal Society in London that both phenomena are attended by a sulphurous smell. This he mentioned among twelve other properties which suggested that lightning is an electrical discharge. No importance was attributed by him or by anyone else since to this sulphurous smell. The smell of ozone is different from the smell of vaporized sulphur or sulphurous compounds,(5) and the supposition that the ancients were unable to distinguish between the two disregards the fact that besides the smell of ozone a sulphurous smell follows an electric discharge.(6) ”

   http://www.bibliotecapleyades.net/ciencia/velikovsky/sulphur.htm

  25. CIA Intelligentie Op De CAmpus

   (het moeilijke rare engelse woordje “pundits” betekent zoiets als “experts” (dogma))

   Quote:

   ” David N. Gibbs, associate professor of political science at the University of Arizona, noted that the intelligence community has long taken advantage of academia to propagate their views and philosophies – as always, through the distribution of money.

   He wrote:

   “While pundits never tire of the cliché that American universities are dominated by leftist faculty who are hostile toward the objectives of established foreign policies, the reality is altogether different: The CIA has become ‘a growing force on campus,’ according to a recent article in the Wall Street Journal. ”

   http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/sociopol_globalization55.htm

  26. Nog even lekker razende roeltje razernij en dan straks lekker slapen en morgen weer knokken tegen de bierkaai en de windmolens.
   Kwaad worden is iets wat niet mag van onze maatschappelijke oppassers.
   Daarom begint het altijd te stinken onder het calvinistische vloerkleed.
   Gooi de vuiligheid er maar even uit, dat lucht op en ruikt een stuk frisser.

   Kid Rock – Fist of Rage
   http://www.youtube.com/watch?v=v4KytgGIRIM

  27. @ Hyper

   We zitten dan nu wel op deze 5D planeet gevangen in 30D maar je laatste linkje klinkt heel verhelderend met dit reeds al lijkend wegdreunend nummer van onze O La La La Arno Hintjes:

   http://www.youtube.com/watch?v=cE9WMmFFh00

   Ga me verdiepen in jouw taha barra barra inzichten, misschien kom ik ook nog eens tot een wollig verbreeding.

 24. Weet je , soms weetje het effe niet meer .Wat beweegt de mensen , wat niet , waar worden ze wel bewogen maar durven ze niet te reageren ( de zogenaamde heiligschennis
  afdeling )
  Zelf ga ik op een artikel als dit niet te heftig reageren , het zweefteefgehalte is mij hier veel te hoog . Echter de reden dat ik niet ga lopen blabla – ik weet het beter bullshitten is domweg omdat ik het niet beter weet .
  wie denkt dat ie et beter wqeet , weet et niet beter , hij/zij denkt het alleen beter te weten .
  en wat dat betreft ben ik een even grote sukkel als jullie !!!
  Wat mij echter verbaast is het feit dat alle energie van de welgetelde 3 admins voor 90 % in lieden worden gestoken die ook stomweg genegeerd zouden kunnen worden .
  Ik weet dat telkentmale hetgeen ik neertyp ook een reflectie op mijzelf is , ik kan alleen m,aar zeggen ; ik doe mijn best , ik focus op wat voor mij belangrijk is , ik stimuleer daar waar ik denk dat nodig is . echter ik ben geen admin . kom op boys zet je gvd vizier weer ff recht

  1. Iedereen slaapt nog, ik ben wat te snel wat te vroeg vandaag.
   Vroeg naar bed en laat weer op.
   Het lijkt wel een ouwen van dagen tehuis.
   Van de oudjes moeten we het maar weer hebben.

   Even blitz wakker worden met de meester Centurion Arcturions van de vuigste schuurpapier rock muziek ever.
   Bijna niet te begrijpen dat Australië Nu volledig vol staat met elektrische hekken, knok swat politie en biometric camera’s.
   Het blijft een Engelse kroon kolonie.
   Misschien dat die jochies van het Aussie ac/dc 1 van de weinigen zijn geweest die daar op tijd heel snel van kostschool werden afgetrapt.

   Euh Cozmic je kunt een stukkie tekst prepareren in een Wordpadje of NOtepadje, zo een klein tekst verwerkertje, ik zelf doe dit op Linux Gedit. Daarna control copy paste, knippen en plakken, ctrl C, ctrl V
   Vroeger wel op Gaten Kaas Gates Windhoos gewerkt maar niet meer te betalen en loopt bereslecht met dat rot register.
   Mensen praten wel duur over hun computer maar als het er op aan komt kunnen ze nauwelijks een stukkie tekst hendelen, wel grappig.
   Het is ook nog maar disfunctionele schij(t)n techniek zodat we met z’n allen alvast aan het idee van computers gewend zijn.
   Binnenkort worden er Echte computers geïnjecteerd.
   Zijn een miljoen keer sterker en geavanceerder dan die rommel die we nu krijgen uit de popie gadget chop shops.
   Net als met die buitenaardsen.
   Eerst aan het idee wennen en dan later komen ze met een gesimuleerde invasie.
   Die buitenaardsen zijn al lang op aarde joh.
   Wat dacht je wie die ballen piramide tent hier werkelijk runt.
   Wij echt niet hoor.
   Wij moeten eerst ge-upgrade worden vinden ze.
   Als dat net zo gaat als bij Windhoos dan weet je alvast waar dat op uit gaat draaien.
   Iedereen gaat straks over jou zelf behalve jij zelf.
   Zelfs je gedachten zijn dan niet meer van jou.
   Daar willen ze je alvast aan laten wennen aan dat idee.
   Alles loopt op globale rolletje en op schema, niets is voor niets, alles heeft z’n betekenis, 1 groot laboratorium dat gemasseerd en geprepareerd wordt; goh nou klink ik net als broeder F001, ouwe mannen praat, getver…

   For Those About Rock (We Salute You) AC/DC lyrics
   http://www.youtube.com/watch?v=kxZp9mYyrBY

  2. @ hyper
   Ik was 7 uur al buiten hoor ,misschien (omdat je vind te praten als broeder F001) dat je nog even had kunnen uitslapen.Tis immers wel erg koud buiten als je net uit je warme bedje komt.

  3. @ Cozmic 8D

   Ben geen Admin hier, al zou je dat graag willen dan had het er allang hier heel anders uitgezien, veel meer gestylleerder voor iedereens plezier, maar dat is niet aan de head of the pyramid uit te leggen hoe makkelijk je sommige sites kan bouwen, al heb je er 3000 gebouwd en beheerd, dan wordt je nog niet serieus genomen maar ontkracht als ‘let it be’.

   Al ben je geregged op WTK zelf dan heb je nog steeds niet de editor mode tot beschikking, mocht je eenn tikfoutje maken, ook het veel besproken chatbox welke nog geen 5 minuten werk is om het erin te bouwen, duurt al meer dan 14 maanden, laat staan dat de automatische verhelderde spellings checker ook aan staat, eigenlijk ontbreekt.

   Maar goed het houdt ons van de straat en we hangen hier nu eenmaal rond om dat het pure vermaak is en dat er toch geen ruk elders te beleven valt, on-topic, off-topic of als HOT-topic maar eerder als non-topic gebrukt kan worden.

   Zie deze plek gelijk als oets waar je soort genoten tegen kunt komen na een rondje van een World of Warcraft on-line of na het verwerken van alle feiten achter het nieuws door je prullebak heen, anders loopt op een dag je hele PC vast, naast dit gebeuren is het ook andere leren kennen op een speelse wijze en waardoor je een heel nieuw gezins uitbreiding te gemoet treedt.

   Verder van alles wat hier rond zweeft is het wel een plek waar ik me enigzins thuis voel en me graag van een total NUTZ kant paradeer dan steeds me moet gedragen volgens het geroemde ettiketten boek, dat is zo old-fashion, als er geen support is voor een verheerlijkte chatbox lul maar raak sessie.

   @ Hyper en Marcel

   Van jullie beide wil ik wel stokoud worden, om er nu tussenuit te taaien door al die ellendige pillen en andere aangemaakte ziekte zooi, bevalt het ontbijt me prima van dagelijks 1 eetlepel cocusolie, 3 raw cacao bonen en een handje Goji bessen aangevuld met een schaaltje blauwe bessen.

   Hoezo koud?! krijgt het er juist weer helemaal weer warm van jullie op deze vroege ochtend…

  4. Om mezelf nog even nader te verklaren , WTK is in mijn opinie een van de mooiste , zoniet DE mooiste ‘ander nieuws’ websites . Overzichtelijk , goed leesbaar , qua foto’s en video’s perfect en helder , kortom , het ziet er super gelikt uit .
   Wat ik erg jammer vindt is dat de diepgang in het interactieve veld regelmatig de diepgang van een bord pap hebben . Men vind het schijnbaar belangrijker om op een paar trollen af te reageren en hier en daar een youtube muzieklinkje neer te gooien , alles bij elkaar verzandend in een SBS6 soap-achtige brij .
   Werkelijk doodzonde imo . In deze roerige tijd waarin het vrij lastig is om door de bommen het bush nog te zien is er juist behoefte aan die diepgang en respectvolle manier van info uitwisseling .
   Waarom ik dit meldt is omdat ik bij mezelf merk dat ik mijn interesse aan het verliezen ben , niet omdat ik het beter denk te weten en wel even zal vertellen hoe het allemaal moet . Nee puur omdat ik het zo beleef en omdat ik het me toch een beetje aantrek . Dat schijnt een zeldzaamheid te worden in een wereld waarin alles en iedereen vervangbaar is , en persoonlijke meningen of opbouwende kritiek met het maaiveld gelijk gemaakt worden , its not done .
   nou goed , dit was even iets van een betrokken bezoeker , ik hoop dat het opgepikt wordt gelijk aan de intentie .
   vriendelijke groet

  5. @ paulus
   ok bedankt voor je uitleg ( recties kruisden elkaar , ik ben echt een rete-langzame typer )(MAAR WEL REDELIJK GOED SPELLEND ) )P

  6. @ cozmic 8D
   ik kan wel in je comment mee gaan. Al ben ook ik wel eens op trollen jacht, ben af en toe net een echt mens,en kan het dan niet laten. Toch probeer ik ook een verdiepende kant van mijzelf te laten zien. Voorts ben ik een groot voorstander van humor(misschien dat niet iedereen mijn vorm daarvan begrijpt). Of om met bassie te spreken “een dag niet gelachen is een dag niet geleefd”.
   En ja de oeverloze flauwe kul zou worden afgeserveerd op een (nog steeds te openen ) chatbox, guido hoe zit het daarmee?
   groet marcel

  7. Geeft niet Cozmic 8D, onze Janee doet het vele tikwerk maar met 1 vinger magic + uren gezoek van waar zit alles.

   Wees blij dat je hier nog comments kunt plaatsen, op menig andere nieuws site gaat het er veel harder aan toe, heb je waarschijnlijk het Niburu Forum nooit bezocht, over trollen gesproken, daar is de Taliban zelfs niks bij.

   Wat je hier ziet is een deling van verschillende binnen/buiten/aardse culturen voel en denk gewoonten waar we onze gevoelens delen met elkaar, anders was het onderdeel comments-gateway al reeds lang gesloten door onze portal wachter Guido.

   Vergeet niet dat wat je hier aantreft eigenlijk overal standaard is op deze hele planeet, maakt niet uit waar je ook vertoeft, alleen het is hier zo schrijven dat we wel bewust zijn om bepaalde figuren die het elders te bont maken als Banned Trol, hier de wtk tent uit te schrijven op een korrekte gemanupileerde gemodificeerde manier van nette woorden.

   Door hier neer te pennen wat je voelt van binnen in je zelf, jouw waarheid is hier de plek voor de verandering in de wereld om je heen de ascendatie met al die anderen, waar kan je dat elders ?!

   Misschien op een andere wtk-gewone mensen planeet.

  8. @cozmic 8D

   Geheel mee eens! Dood-en-doodzonde!
   Internettrollen moet je niet voeren, daar kicken ze op! Zie: http://www.epibreren.com/rs/internettrol.html

   Verder had ik eerder ook al eens aangegeven (zie onderstaande link) dat de inhoudelijkheid naar het artikel toe, in de reacties vaak ver te zoeken is. Opnieuw; dood-en-doodzonde! Zo’n mooie site, zulke goede artikelen, zoveel arbeid die achter de schermen wordt verricht en dan vaak gewauwel in de reacties. Ik lees tegenwoordig slechts de artikelen grondig en blader maar snel door de reacties heen in de hoop hier en daar nog een pareltje te vinden. Deze worden mbt tot het artikel steeds zeldzamer. Tuurlijk, een lolletje hier en daar prima! Tuurlijk, een goed stukkie muziek willen delen, prima! Leuk filmpje prima! Maar het moet niet de hoofdmoot van de reacties worden. Te overvloedig daar mee rondstrooien, daarmee wordt mijns inziens de intentie van deze site geweld aangedaan. Deze site is bedoeld voor mensen die op zoek zijn. Bedoeld voor mensen die willen wéten wat er zich wérkelijk in de wereld afspeelt anders dan via MSM wordt verteld en verzwegen. Elkaar hier treffen in onze gezamenlijke queeste naar waarheid, van elkaar leren, inzicht verwerven, elkaar verrijken! Joh, dáárom bezoek ik deze waardevolle site en niet om telkens weer met allerlei trivialiteiten te worden geconfronteerd. Om het ook maar eens één keer te zeggen: dat is zo 3D! Daar moeten we met respect voor een ieder echt vanaf!

   http://www.wanttoknow.nl/overige/janosh-in-welke-soap-ben-ik-terecht-gekomen/#comment-52156

  9. Ik vind persoonlijk Marcel dat jij echt op je best bent als je op trollen jacht bent.
   Weet je nog met Trijnnie en consorten, toen had je echt verbale slagkracht!
   Jij kan iemand in weinig zinnen echt goed klem rijden als het moet.
   Het viel me tegen vanmorgen in de kou buiten, ik had beter wat langer op bed kunnen blijven, brrrr kouwe jatten…

   Carnaval daar heb ik zelf niet veel mee, ik ben van boven de rivieren.
   Dr. Watt On Topic; ik heb het woord ARcturiaan Adriaan al vele malen ingezet en zelfs een soort Hyper theorie geformuleerd over hoe het volgens mij zou kunnen zitten met buitenaardse interventies hier op aarde. Lianne is goed Gnosis geïnformeerd en dat is stevige oer oude kost die de echte hidden verborgen historie van de aarde en de mensheid zou kunnen bevatten.

   En het voeren van trollen doe ik soms als ik daar zin in heb, krijgen ze buikpijn van. Ik geef bij voorkeur rechte groene bananen, pakken ze vaak wel aan, hebberig als ze zijn, die blijven dan ergens hangen in de buurt van de 12 vingerige darm. Lijkt bijna wel Paul taal maar dan net ietsje anders. Paul komt uit de buurt van Sirius, daar is de grammatica heel anders.

   Over het verlies van interesse voor bassie onderbroeken lol, tjah dan denk ik dat had ik een jaar geleden al, sommigen hebben dusz iets meer tijd nodig dan ik in deze. En Paul is gewoon Paul daar moet je niet aan willen sleutelen, als je hem echt wil leren kennen moet je naar de bioscoop film gaan, niet iedereen is geschikt om met Paul om te gaan. Cozmic dat WTK een mooie goed overzichtelijke gelikte website is ben ik met je eens. UItermate geschikt dusz om verwarrende woorden tornado’s te kunnen weerstaan, en wie bepaalt wat onzin en wat zin is?

   P.S. oh ja en nog wat, er is ook nog zo iets als via de Trol een ander aanspreken, biljarten via de derde 3d band, beter response van een Trol dan helemaal geen response, jah toch? Of is alles in “5d” beantwoord en is mijn scanner ontvanger daar niet geschikt voor? Geen antwoord is ook een antwoord. Beatrix mag je ook niet rechtstreeks aanspreken, zal dat het wezen?

   “Voorzitter; ik wil u er op attenderen dat ik aangaande dit gevoelige onderwerp al lang voor het kerst-reces in de daags voorgaande plenaire vergadering uitgebreid op deze prangende vraag van meneer wilders geantwoord heb”. In de tweede kamer mag je niet rechtstreeks je opponent aanspreken, Cohen vond dat niks en liet dat merken, dat vond ik leuk.

   Buitenaardse Hyper Theorie;
   http://www.wanttoknow.nl/boeken/waren-de-goden-kosmonauten/#comment-52806

   The Aquabats – Fashion Zombies
   http://www.youtube.com/watch?v=vLJJMBa0s6o

  10. @ hyper
   Bedankt voor het compliment, maar pas op met het voeren van mijn ego. En verder je bent weer lekker op dreef ,als vanouds mag ik wel zeggen. Ben het ook zeer eens dat de stoeipartijen met trollen hier een hogere functie kunnen hebben. Het werkt immers als een spiegel waarin je jezelf van vroeger herkent(bij mij soms wel in ieder geval). Ook kan het lucht geven aan de emoties die anders onverwerkt tot blokkades kunnen verworden. Je storen aan de jacht op trollen is nutteloos en een eigen keuze(als je trollen kunt negeren kan je dat ook met de jacht).
   Ga zo verder vriend ik geniet met grote mate van je teksten.
   Ach en paul ,die is mijn 5D wederhelft en hier herontdekte grote vriend en broeder.

   In vriendschap marcel

  11. ‘K mag dan wel van Sirius komen en beyond beste Hyper & Co, maar helaas van alle markten thuis, speel al wat jaartjes carambole met allerlei Topics wat je hier kunt vinden en kan pas wat delen als we niet steeds gestoord worden door Trollen en andere verwanten.

   Liefst developen we een artikel over een bepaald onderwerp of we hebben zelfs de creatie in pacht om een lezing of evenement te willen/kunnen organiseren, beschik over een ruime keus aan toegevoegde prullen per onderwerp, van films, tekeningtjes, HighTek zweeftechnieken, nulpunten energie, nieuwe tijdsdokters, IFO’s, bakken vol met repetilians, rode neuzen, maskers, coneheads, conspiracy en pirate leaking doc’s, inflatable G.a.i.t.s., leveling of the consinious mind, diep trance neditatie technieken, spiri&para-abnormale kennis, kennis en wijheden en inzichten en graag een meelopertje op technisch gebied, archeologie, geometrie, being an annunaki kortom alles bij elkaar geveegd op een hoopje wat ik dan 5D noem.

   Zit hier graag ten midden van de beste vrienden on-line en in het echt zoals; Guido, Marcel w, Martijn, Burke, Janee, Mosa, Johan, John, Anton, geliefde Tessa, Franz en Xander, Evert Jan, Franky, MiraJ en de rest die graag mee lezen en materiaal aanleveren van diverse spots uit verschillende hoekjes van deze geweldige planeet.

   Ach een lullo als ik moet toch wat heh?!

  12. @ Mirakel

   Als je nu praat over al die buitenaardse rassen, mag je ook eens uitleggen waarom we al die verschillende soorten rassen hier op aarde hebben, die moeten ook allemaal een oorsprong hebben naar een broncode, wij zijn immers niet allemaal weer 1 soort.

  13. Kijk aan, hier stond het stukje over de draconia soort. Hier heb ik nog een stukje, die ik bovenaan ook al geplaatst had, over de draak-slangensoort. Ik zet het hier nog een keer neer.

   http://nl.wikipedia.org/wiki/Draak_(mythisch_wezen)

   @Paul. Ik denk dat wij uit veel meer soorten bestaan inderdaad. Een stuk of 22 ofzo. Ik weet het niet precies, ik heb het ooit eens ergens gelezen.

 25. Het leven is net echt.

  Paul is COOL!

  Alle dualiteit komt in ons op, wij zijn groot. Eén!
  Ze houden je er onder in dit spelletje. Maar het spelletje speelt zich af in ons, we kunnen het zo veranderen.
  Kwestie van werkelijkheid. Het leven is je gegeven, doe er mee wat je wilt.

  1. Die mantra roept de mens al duizenden jaren, echter zonder resultaat.

   Mijn communicatie met lichtwezen Zork heeft daar weinig verandering in gebracht. Echter Zork heeft me wel geleerd de beste omeletten te bakken. Sta ik zo’n omelet tactisch om te gooien en zie ik plots in een reflectie een orb in mijn linkerooghoek! Echter het bleek een weerspiegeling van mijn omgegooide omelet in de ruiten mijn raam. Moraal van dit verhaal, lichtwezen Zork leerde me dat niets is zoals het lijkt en voor alles een eenvoudige verklaring bestaat. Bedankt Zork!

  2. Er is maar één lichtwezen en in wezen zitten wij allemaal in dit wezen. Wees eens jezelf, je wezenlijke zelf.

  3. Dat kan Hij niet Martijn, deze in wezenlijke feestneus is overal gebanned op menige site zijn zijn gelantervanter, 100% negeren in wezen zulke mensen anders liften ze alleen maar mee op je lichtgevende inhoud.

  4. Met dat bannen valt wel mee hoor! Een korte geschiedenis:

   Het freethinkerforum bleek een forum met vergelijkbare scheldende en trollende Paultjes, die te vuur en te zwaard hun religie betreffende hun heilige darwinistische aap bleven verdedigen. (ach, was wel even vermakelijke kost) Dit Paultje hier doet precies hetzelfde, maar deze versie ziet overal een complot achter en is intussen de digitale versie geworden van de term paranoia. Amusant hoe dit soort typjes krampachtig hun ’territorium’ blijven verdedigen door als een waanzinnige te blijven schelden naar andersdenkenden. Heerlijk voorspelbaar, maar het blijft amusant. Ze happen altijd, zonder enige voorwaarde. (lol)

   En dan was ik vorig jaar nog op een spiritueel forum waar een Wijze Vrouw aldaar de dienst uitmaakte. Ze beweerde bij hoog en laag dat ze met haar lichtlichaam van alles kon. Ze reisde wat af en elke kritische vraag werd met grote argwaan gelezen. Uiteindelijk daagde ik haar geloof uit door haar simpelweg uit te nodigen in mijn woning (natuurlijk in de gedaante van haar lichtlichaam) om te bewijzen wat ze daar zou zien en beschrijven ook waar zou zijn. Uiteraard wees ze dit verzoek ten stelligste af en toen ik opbiechte niet te geloven in haar lichtlichaam werd ondergetekende onmiddelijk geband.

   Tja, het blijft een rariteitenkabinet op het Net. Zo heb ik me vorig jaar idem kostelijk geamuseerd met ene Harrie Christus, die de wereld wilde bekeren met zijn geloof dat atomen ruimteschepen waren en microwezentjes hun goden. De vrijmetselaar Eva las en plaatste alles in zeer lange lappen tekst dikgedrukte code en persoon Dutch gaf iedere maand in onbegrijplijk engels zijn voorspellingen weer. Zo zie je maar, er is voor alles wat wils.

  5. @ F001
   Ik zou zeggen geef je adres maar even moet je eens kijken hoe snel ik me in jouw woning manifesteer. Maar ik denk dat je daar bang voor bent en het adres niet geeft jammer, ik had je graag van je ongeloof af geholpen .

  6. Ik begrijp het wel hoor F001, natuurlijk het zit vol met idioten op het net. Allemaal lekker krankzinnigheid uitdrukken omdat het kan. En, er zijn nog vele volgelingen ook. Dat houdt zichzelf in stand zo natuurlijk.

   Wil wel even aangeven dat Paul en Marcel w bv. heel anders zijn. Gewoon zichzelf, openminded, vaak nog meer dan ik. Ach, alles kan, alles mag besnuffeld worden om het vervolgens vaak weer los te laten, daar het ze niets verder brengt. Soms zitten er dingen bij die weer bijdragen aan nieuwe inzichten en ideeën. Heerlijk om dit met elkaar te beleven, het is een spel, het spel van LEVEN!

   Niets staat vast in het leven, vandaag denk ik dit, morgen weer dat. Ik hou er niet van om me te identificeren met opgelegde feiten en waarheden. Ze kloppen namelijk meestal niet.

   Groetjes van JEZELF

  7. @ F001

   Wijze vrouw!? die black magic toverkol uit Friesland, die rond hangt op het geroemde JHK forum??

   Lol dikke heksen stroop daar als je het weten wilt, daar moet je eerder zijn voor paranoimia idioten die denken dat ze heel wat in hun spe hebben, licht kennen ze daar niet tis 1 groot donkerhol daar aan ervaring, laat staan dat er ook maar 1tje bij zit die werkelijk begaafd is.

   En wat je verder allemaal over me hier aantijgt is en gaat over je zelf, ben enkel je spiegeltje aan de wand en ik show aan iedereen jou mooiste zwarte kant, F001 je bent zelf de mooiste Trol van wtk-land.

   Zou er nog ergens jaloers op kunnen worden.

  8. Een donker hol is goed voor een trol.
   Op een site van licht, is het de trol in éénieder die zwicht.
   Is de trol dan opgelost, dan wordt alles weer vermakelijke kost.
   Gaan we samen hand in hand, dan gaan alle trollen aan de kant.
   Wij zijn vrij om ons te uiten, dus laat die trollen er maar buiten.

  9. Gezien de geschreven reacties vind ik beide heren allesbehalve openminded. Ze vloeken en schelden zich in de rondte voor ieder die een kritisch tegenargument op dit forum biedt. Marcel is voor mij vrij nieuw, maar Paul gedraagt zich nog precies hetzelfde als toen ik voor het eerst op dit forum kwam. Paul is in mijn ogen gewoon een forum-trolletje . Levert geen enkele intellectuele inhoudelijke bijdrage. (slecht verwijzingen naar flauwe onzinnige you-tube filmpjes, waar toch amper naar gekeken wordt) Dat maakt het verschil tussen slimme en domme mensen. Sorrie, ik kan er weinig meer van maken.

   Indien je openminded bent blijf je niet in hokjes denken, maar durf je de uitdaging aan om verder te kijken. Indien een forum niet open-minded is behoud je niet de mensen die daadwerkelijk in een discussie het verschil kunnen maken. Dit forum kent zijn ups en downs. Veel vaste deelnemers zijn hier inmiddels al vertrokken. Juist bij gebrek aan om open-minded te kunnen zijn. Deelnemers die wél een verschil van mening aandurfde. Ik wip zo af en toe eens binnen maar blijf helaas toch een dogmatische herhaling van zetten zien.

   Dus bespaar me verhalen over lichtwezens in jezelf, want de gegeven reacties laten toch een heel ander (maar wel een eerlijker) beeld zien. Durf je ware aard te zien.

  10. F001
   Mooie bespiegeling van jezelf en ik ach ik ben al zo oud als de wereld zelf (waarschijnlijk zelfs ouder) maar geef nou je adres maar even kom ik op visite.
   Ik hou wel van een pubertrolletje in de ochtend voor het gebruikelijke kopje koffie.

  11. Weet je, vechten jullie het nou maar lekker uit, al die probleempjes van zienswijze etc. Ga ik lekker genieten van het leven en misschien wel evt. van jullie gestoei hier, haha.

  12. @ F001

   Over openminded zijn, leuke is dat je steeds zo verwant bent met het woordje schreeuwen en schelden, wat ik ‘lees’ zijn aantijgen aan mijn adres, geweldig man, wat je doet zeg, ga haast applaudiseren voor je dat je zo wel bespraakt bent in je gedragscode.

   Het openminded gedrag van jou spreekt overal boekdelen welke je nu probeert wit te wassen door jou zaligheid op mijn persoonsvorm te willen oreren, m.a.w. iedereen is aan het tegen trollen naar je en wijst je af omdat je gewoonweg op een Ome G.A.I.T.S.E. of C.R.Y.P.T.T.O. niveau je uitlaten komt doen.

   Heb zelf toen nu toe nog niet eens 1 artikel van je hier gezien, laat staan een geweldige link of een filmpje waar we nou echt wow van versteld hebben gestaan, zelf vind ik je maar een heel KLEF ventje om heel eerlijk te mogen zijn, maar dat wist je al geloof ik.

  13. @ F001
   Waar zie je mij of paul overigens vloeken, Daar heb ik ons nog nooit op betrapt .Kan me voorstellen als we je hier in je hempie zetten dat je dat ervaart als uitschelden .Maar dan moet je je klassiekers maar eens nalezen voor je onzin gaat uitkramen. Dat scheelt een hele hoop. En speciaal voor jou dan nog even deze ,een muziekje met een boodschap.
   http://www.youtube.com/watch?v=_eFe3net82s

  14. Kijk de slaafse gekte van een main stream ANP nieuws oplezer daar hebben we het liever niet over.
   Nee dan de gekte van het open digitale net.
   Gelukkig kun je zelf navigeren in de deze digitale ruimte.
   Het is net als goud zoeken, een heleboel gezeef maar het gaat om de goud korreltjes.
   En licht wezen Zork uit Friesland, ach jaah, als iemand nooit niet aanspreekbaar is dan klopt er al iets niet.
   Ik vraag van niemand dat ie alles maar voor zoete koek aan neemt.
   Het is helemaal niet erg als je niks gelooft.
   Als je je ongeloof maar een beetje literair poëtisch liturgisch brengt.
   De manier waarop en de vorm waar in doet het hem.
   En ik moet zeggen F001 dat dit een mooi stukkie tekst is van jouw hand.
   En wat kan ons al die vliegende schotels ook schelen.
   Geef mij maar een gebakken uitsmijter met spekjes op een aarden werk schotel.
   Dat is pas echt genieten, heb ik net op, mjammie, je krijgt er wel een dikke buik van, aan het eind van de winter past m’n spijkerbroek niet zo goed meer.

   Maar die Richard Hoagland glazen toren op de maan (The Chard) boeit me toch wel hoor.
   http://www.google.nl/search?hl=nl&source=hp&q=the+chard+moon&aq=f&aqi=&aql=&oq=

  15. Mijn omeletten zijn een ware kunst, een door goddelijke ingegeven liefde en wijsheid. Met dank aan Zork, mijn persoonlijke kok en lichtwezen. (Zork komt niet uit Friesland, want daar zweven ze massaal in lichtlichamen rond)

   De gegeven reacties zou ik willen bestempelen alszijnde ik-en jij. Zo zie je maar dat onze egootjes nog sterk liggen verankert. Laat het licht erop schijnen! (lol)

  16. Klinkt lekker F001, alleen mijn ommeletten worden gemaakt door de mogelijkheden van mijn lichaam en geest in samenspel met dat ene, grote, niet bennoembare. Heerlijk.

  17. Paul, ik begrijp je eindelijk in deze, haha, ik geniet omdat ik mezelf nu echt ben. Verschil van zien en zijn.

  18. Om even weer op topic te komen het volgende bruggetje.
   Zouden arcturianen ook van gebakken eitjes houden al dan niet bereidt door zork( is dat trouwens een verbastering van keizer zurk uit toystory?)

  19. Martijn is wel de allerleukste hoor! Jullie kunnen echt niet aan hem tippen. Hoop voor jullie dat jullie dat ook van jezelf kan zeggen. Jij bent geweldig! (ik ben leuk, samen is leuker, in de vrijheid en ruimte die er is).

  20. Typetjes als Paul blijven zo grappig en voorspelbaar. Alsof je in de gegeven reactie een hele grote suikerpot vol suiker en honing opent, deelnemers als Paul komen erop af als hongerige vliegen. Ze kunnen niet… nee ze moeten terug reageren. Zoals ik al eerder aangaf, het kenmerk van een internettrol is dat hij/zij altijd toehapt, onvoorwaardelijk. Met Paul is het daarom ook altijd feest.

  21. Ja, met Paul is het altijd feest. Hoop en zie eigenlijk wel, dat dat met jou ook zo is. Altijd in voor verzet, een gevechtje, stoeien eerder. Ach, zo houden we elkaar toch lekker bezig. Hoe hou je anders al die hangouderen van de straat?

  22. Weet je Martijn ik ben niet Cool, maar ik ben: ‘GELUKKIG OP DEZE HEMELSE PLANEET MET IEDEREEN DIE DE ALLERLEUKSTE IS’, zo dat kwam diep uit mijn hart.

  23. Ze hebben kei goede ruimte schepen die Arcturians en computers hebben ze al afgeschaft, ze doen alles met kristallen en etherische lichamen die eeuwig jong blijven.
   Maar ze kunnen niet zo goed tegen vette gebakken 3d eitjes met spekjes, vind ik jammer, is niet gezellig.
   En Edward Cayce zegt ook dat ze bestaan, nou dan is het waar, toch?!
   Maar ze zijn dusz niet gezellig omdat ze 5d zijn, zeggen ze zelf.
   Doe mij maar een andere planeet, een planeet waar je lekker kan eten en waar veel muziek gemaakt wordt en wilde wijven maar dat zal op ARcturius allemaal wel niet kunnen, niks an

   Quote:

   ” Edgar Cayce has said in his teachings that Arcturus is one of the most advanced civilizations in this galaxy. It is the fifth- dimensional civilization that is a prototype of Earth’s future. Its energy works as an emotional, mental, and spiritual healer for humanity. It is also an energy gateway through which humans pass during death and rebirth. It functions as a way station for nonphysical consciousness to become accustomed to physicality. The Book of Knowledge: The Keys of Enoch describes it as the mid-way programming center used by the physical brotherhoods in this universe to govern the many rounds of experiments with “physicals” at this end of the galaxy.

   Arcturus itself is the brightest star in the Bootes constellation, which is approximately thirty-six light years from Earth.

   The Arcturian starships are the finest in the entire universe. They are propelled by crystals that do not come from that planet but from a planet in the Milky Way that has not been discovered by Earthly scientists. These crystals have a way of conducting light energy from the Great Central Sun.

   The Arcturians say that they not longer use computers because they long ago outgrew the need for them. They have other systems that are far more advanced. One section of the starship is a replication of Arcturus. It has the ability to take any crewmember back to Arcturus in his etheric body. This helps to strengthen and rejuvenate crewmembers who are away from home for long periods of time as they traverse the universes. Earth’s frequency is very harsh for Arcturians because of their fifth-dimensional frequency. ”

   http://www.bibliotecapleyades.net/vida_alien/alien_races01a.htm

   Mooi Wark – Bier Patat en Rock & Roll
   http://www.youtube.com/watch?v=1uJYxFtpp4c

  24. @ martijn
   ach weet je het jachtseizoen is geopend maar de prooi heeft zich verstopt. Das niet gezellig, net nu ik weer even helemaal er voor wilde gaan. terug naar 5D dan maar.
   Zat hier al een poosje met wat arcturianen te wachten op een adres van F001 om even te gaan buurten . Maar ik geloof dat hij vrees heeft ,vraag me af waarvoor.

  25. Ja, je bent niet COOL Paul, je bent gloeiend heet.
   Daarom ook weer eens een terugkomst van deze allermafste.

   Kijken of we nu eens werkelijk wat licht kunnen brengen.
   We hoeven alleen maar ieders lichtje aan te steken en hopen dat ze niet opfikken, haha.

   http://www.youtube.com/watch?v=1oNcmrhoZvI

   Tot we één groot licht zijn, there is the change of the world.
   Happens NOW!

  26. Zijn jullie al één groot licht of nog steeds een zwak lichtje in dat vleselijke apparaat van je.

   Wake up, loose yourself and get it back.

  27. Wat een instabiele roestbak die waggelende BlueMotion Atompunk 5d Zork Snorker.
   Ik word al wagenziek als ik er naar kijk.
   Met zo’n ding kom je niet verder dan de Maan.
   Arcuturius is wel even 36 licht jaar hier vandaan, tjakkah.
   Ik ga niet 36 jaar in zo’n waggelend ding zitten wachten, om de 5 minuten kotsen, echt niet.
   Het juiste Labradoriet Kristal moet je er in schroeven.
   Dan loopt ie veel beter, tenminste dat fluistert lichtwezen Znorok nu in mijn ontluisterende fluisterende oor.

   http://www.dehandreiking.com/2/userfiles/gallery/edelstenen/labradoriet.htm

 26. Kom ik me toch gisterenavond plots een Acturian tegen. Goh, zegt deze wonderschone buitenaardse schoonheid tegen mij, ben jij die beroemde F001 met zijn wereldberoemde omeletten?

  Ja, antwoorde ik, maar met dank aan mijn persoonlijke lichtwezen en chef-kok Zork die me dit alles heeft geleerd. Ik nodigde uiteraard deze Acturian (zonder lichtlichaam) uit en wat heeft zij toch genoten van mijn overheerlijke omeletten.

  Zo zie je maar, we leven in een wonderlijke wereld. Als beloning werd ik benoemd als ambassedeur van álle Acturians en we vlogen zelfs een rondje langs de maan met haar space-shuttle. Inderdaad, er stonden helaas geen gebouwen op de maan. Wel een maanmannetje die vrolijk naar ons zat te zwaaien. In zijn andere hand zag ik een lijstje met een bestelling voor de afhaalchinees. Ik riep, even wachten maanmannetje, binnenkort komen de chinezen. (lol)

  1. Als er lol is dan is er vertier plezier en dusz licht en laad U op non stop do not drop zet hem op zet hem aan die vliegende colombia banaan trek hem niet krom dat geeft geen pas vol gas laat U gaan binnen het betamelijke tam doch spontaan infaam met grote sprongen over de maan kiek d’r eens aan nog lang niet gaar op dit ochtendlijke altaar vandaag is speeltijd voor de kleine blaag laten we blij zijn met z’n allen zei balkenbrei met z’n duvelse herten gewei Wu wei zei de collectieve Chinees doe mij maar een nassie bassie speciaal met de vliegende sambal bij je hebt ze toch wel allemaal op een rij Patatje oorlog met vlammetjes zet maar aan die gepeperde duitse porkie steak als een turbo booster van het smaak papillen rooster geef hier die Toaster voor gebakken bammetjes met flink geschraapte koude roomboter op die porseleinen horeca schotel uitgespreid met dr. Heinz sandwich spread en uitgewrongen rode Ketch Up gevangen door een kuiltje jus en lekkere bloemige aardappeltjes met lammetjes pap van oma en gehaktballen en wat kan ons die vliegende schotels ook schelen zolang we nog maar wat lekker te smikkelen hebben geen gebbetjes over de regenboog heen getild de zumba kikker billetjes moe getrild opgeschoffeld door gesteggeld en uitgemolken dwars gebakken met stukjes ananas uit blik en een koud glas sinas met prik weg met die naald ik ben geen hooiberg fiets hem er in anders heeft het leven volgens de achtpuntige tros ster geen zin

   Nou jah je merkt wel het is nog niet zo van de simpele (Klukkluk in een Formule 1 auto op weg naar ARcturius het beloofde land van peppie en meester kokkie Zork en de geletterde bandieten) om literatuur te maken laat staan te kraken pas op dat niet iedereen gaat braken.

   Ik las net een stukje biografie van Benjamin Franklin; in het vroeg kolonistische Amerika had hij als apprentice stagiair op z’n twaalfde jaar al bij een boek printer gewerkt; later wilde hij z’n eigen krant op zetten en kwam er achter dat z’n woordenschat wat beperkt was en dat het voor essay kolom achtige stukjes het eerste gereedschap is om mee te werken; hij had voor zichzelf een soort sudoka achtig woordenspel als brein trainer bedacht zodat hij in korte tijd zijn woordenschat kon verdubbelen verdrievoudigen; dat vond ik zo herkenbaar mooi; ik geloof dat z’n eerste Amerikaanse West Coast krant “The Spectator” heette, nou dat soort dingen leer ik op latere leeftijd, alsof ik het achterstallige mind leer proces alsnog kan bewerkstelligen ondanks de frustratie van de schoolse stagnatie zoals ik die ervaren heb; overal wel wat confetti onderdeeltjes hebben maar geen idee over wat voor creatie er mee te maken. De laatste tijd begin ik het meer in de vingers te krijgen gewoon door het doen. Zoals Alex Jones het alternatieve radio beest zei; ‘veel mensen komen naar mij toe en zeggen dat ze ook zo graag goed journalistiek werk 2.0 willen verrichten en dan gaan ze mauwen over dat ze daar eerst een opleiding voor willen gaan doen; niet doen gewoon beginnen en door het doen gaat het gebeuren,’ geen excuses meer voor niemand niet!

   Peter Frampton – Show Me The Way
   http://www.youtube.com/watch?v=F_vvgxW7tuo

  2. Ik voel een roeping tot het schrijven van kinderboeken, met inspiratie door dit artikel. Dank je, Hannah!

  3. @ F001
   Je zou ergens kunnen beginnen……Een kinderboek is al iets. Ik hoop dat je de nwe generatie de geschiedenis wilt leren zoals hij hoord te zijn.

  1. Een hitsige erg overdreven aandoende laag zwevende cowboy girl met de hoed die bij de eerste aanblik zonder af te tasten zowat zwaar handtastelijk haar grijze hippie held kapot knuffelt zo vereerd en onder de indruk van haar alternatieve internet woestijn held Drunvie devils boy.
   En dan heb ik alleen nog maar tot en met minuutje 1 gezien.
   Ik word nou al gek van zoveel populistische moskofiets shownieuws kwalbert valsigheid in 1 minuut.
   Ik bedoel is dit geproduceerd of niet? Ik bedoel dit is toch gewoon main stream Fox TV? Ik bedoel de doelgroep is toch al wel duidelijk toch? Ome Jan en Tante Jannie een avondje uit naar Franse Bauer.
   Maar goed ik ga verder kijken, probeer mezelf te herstellen, zet me schrap met m’n geblokte koppige met ijzer beslagen cowboy hakken in het woestijn zand en ben nu geestelijk voorbereid op heel vreemde copulerende bewegingen van de interviewende waarheids koeienerende elixir anonieme madame, schiet mij maar lek met een Colt (jongen hengst) 45 van Jesse James, ikke niet begrijp, hoe zou F1 KlukKluk dit gezegd hebben, zijn jullie nou zo dom of ben ik nou zo slim zou onze opgevoerde gymnastiek leraar ballen King Louis in het germaanse buurland zeggen….

   Frank Zappa – Willie The Pimp
   http://www.youtube.com/watch?v=kgReuKYsnG0

  2. @HyperAlert,

   Ik bekeek het ook met gemengde gevoelens,maar toch vond ik het goed dat ik het gezien heb . Wat me wel opviel steeds die tong van Drunvalo.

  3. Willie de Pimp alias Drunvie walkinn vietcong devils boy heeft de laatste weken last van plasmaarraak wezens zegt ie als binnenkomertje tegen de blonde luid kwelende cowgirl, daar heeft hij nou gezellig mee gepraat, ‘euhm why notta’ zegt ie badinerend omlaag kijkend op de typische Boris from Borat manier.

   Borat Wawaweewah!
   http://www.youtube.com/watch?v=_yoC-hTm9mg

   http://spider.georgetowncollege.edu/HTALLANT/courses/his470/vietcong.gif

   Oh my God ik ben nog geen eens bij minuutje 2 en ik word al helemaal gek, hou kan ik dit volhouden is de questionne

  4. Hey JaNee had ik nog niet eens gezien die tong van hem.
   Ik zal eens goed kijken.
   Is vaak zo dat die mondjes niet kloppen als er iets niet klopt.
   Dat er ineens heel plastisch een kaak 2 keer zo lang word en dat soort morphende ongein.
   En de tandjes doen dan ook raar, maar ik zal eens goed kijken!

  5. Op 13:40 is het intressant te noemen bij deeltje 1 dat er verschillende levels aanwezig zijn in de mens, gelijk in de 3d stof maar niet in de level van de geest, term jonge ziel – oude ziel en de hardheid van de incarnatie in de stof, goed te merken is aan mensen die niet goed op deze wereld incarneren, met allerlei problemen van nadien die erbij behoren.

   Tis wel een factor wat vergeten wordt maar wel een steentje bijdraagt aan het geroemde; “Waarom ik? verhaal…”

   Ga weer verder kijken, met op me ene schouder een Janee en op me andere een HyperdePiep, wel lastig om ontspannen te kunnen luisteren ondanls als die vortexwinden die steeds het gesprek blijven ondermijnden.

  6. Komt goed JaNee, ik wil de crucifix crux wel weten, ik doe steeds een stukje dan kom ik er ook, het volgende minuutje heb ik maar net aan overleeft omdat ik nu in een bepaalde modus operandi zit die zich goed laat vergelijken met een stijgerende onwillige jonge Colt hengst die de omcirkelende lasso bewegingen van z’n menselijke meester melchizedek redder al goed zat is; hou je schrap en daar komt ie dan; ik ben nog niet verder dan een minuutje extra, het is moeilijk te verteren deze mediale geenstijl aanpak en dan komt het extra krom bij mij binnen;

   Filmpjuuh;

   ” In Sedona zit het helemaal vol met Vortexes van texas want de aarde is gemaakt van ijzer en het ijzer rotzooit wat met het magnetisch veld en dat zorgt voor veel spinnen je raakt er aan gewend en bent helemaal gek op die spinnen of je gaat meteen weg sommige mensen die hier aankomen gaan midden in de nacht weer weg want ze kunnen niet tegen die ijzeren magentische vortex spinnen hier, Oh Wow zegt onzedelijke Lilith met de hoed lyrisch van zoveel kennis en onkunde over het rode woestijn zand dat er toch op het eerste oog zo gewoon uit ziet net als op Mars, en Mars is zogenaamd onbewoond maar niet heus, je wil niet weten wat er aan de hand is met de Mars Caïro aarde connectie, is niet alleen maar zo kosher, gewone Mars mensen wonen daar onder de grond en dat is niet voor niets… ” wordt misschien wel vervolgd…

   http://nl.wikipedia.org/wiki/Lilith

  7. Haah grappig Paul dat jij ook zo veel last van die ijzeren rode woestijn Vortex Spinnen hebt, heb ik ook, ik dacht dat het aan mij lag….

  8. Over tongetjes uit de mond geproken bij drunhalo, hoe vaak steek jij je tong niet uit je mond Hyper tijdens zo’n wollig stukje tekst wat je aan het intypen bent, vraag ik me ineens af, want wat je je schrijft schrijf je tenminste geheel van uit je hart dan je brainzzzz.

   Ik heb ook zo’n groene swaffel tong die graag met veel dingen eerst in contact wil komen anders is er niks lekkers aan dan denk genot met water in de mond, heb ineens trek in een hyperlekker sterrenmunt ijsje, jij ook? komt door die gort droge woestijn zonder juice filmpje.

  9. Net nog een stukkie gekeken tot minuutje 10, langer hield ik het niet vol. Dat tongetje gaat maar naar buiten maar wat mij ook opvalt is dat z’n ademhaling niet klopt als ie over ‘Angels’ praat.
   Net een hijgende Vampier als ie daar over praat, zo veel vreemde spanning op die borstkas, zo een telefoon hijger zou het kunnen zijn. Die gast zit je gewoon van eieren te maken waar je bij staat, klopt niks van van wat ie allemaal uitkraamt volgens mij. Incongruente body language en na 10 minuten geraaskal; wat wil hij nou eigenlijk zeggen?! Wat is in Godsnaam de point?

  10. Hij probeert op een moeilijke manier die schitterende vrouw te versieren en ze is er nog ontvankelijk voor ook, haha, what a beauty.

  11. Na minuutje 10 is Drunvalo ineens door z’n astmatisch gehijg heen en wordt het verhaal inderdaad heeeeeel interessant.
   Drunvalo vertelt letterlijk waar hij mee bezig is.
   Zijn taak is nogal Dubbel….
   Voor diegenen die zich liever willen laten leiden door iets of iemand anders, de Subs onder ons, voor diegenen is het wellicht de Ideale Meester…
   Voor diegenen die nog wel over hun eigen ziel willen kunnen beslissen, voor diegenen is het zaak om het Meesterschap zelf ter hand te nemen en Meester Drunvalo uit de dagen; wie denk jij wel dat je bent jij addergebroed jij misbaksel jij gevallen engel; vergeet niet dat DRunvalo meedogenloos naar alles en iedereen isz die hem in de weg dreigt te staan. Er zijn mensen die Nu niet voor niets in datzelfde 4 corners gebied wonen die grootser zijn dan Drunvie en die nog maar net aan zijn voodoo aanvallen hebben kunnen overleven (Miriam Bluestar Delicado)

  12. @ Hyperalert,

   Heb je een link waar Miriam Bluestar Delicado uitspraken doet over Drunvalo Melchizedek .
   Ik kan er zelf tot nu toe niets over vinden .

  1. Het gaat erom óf je jezelf slaaf voelt. We zijn en blijven altijd ondergeschikt aan datgene wat groter is dan jezelf.

  2. Foo1,
   Nou daar kan ik het gedeeltelijk maar mee eens zijn. Hetgeen dat groter is/was dan ons, kan een verkeerde intentie hebben. Hiermee doel ik op de draconians. Ik ben het met jou eens, als je zou zeggen of bedoelen, dat macht iets zou zijn wat wij erkennen als macht….Door ons zo te voelen….Jammer, dat hebben wij dus al heel lang gedaan.
   Wij zijn hier vanaf onze incarnatie ingerolt, om het zo maar te zeggen, en dat maakt het moeilijk om je als individu hiervan los te maken. Al die nutteloze geschiedenislessen enzo….Daarvoor heb je volgens mij misschien wel een wakkere massa nodig. Grappig dag wij betalen om dit in stand te houden. Lekker makkelijk allemaal.

  3. @ F001
   En wat is er dan groter dan de ziel die je bent? Of is het meer zo dat zolang je maar iets boven jezelf stelt je de verantwoordelijkheid denkt te kunnen ontlopen voor je leven.
   Zolang je denkt dat iets boven je staat geef je je verantwoordelijkheid af. Dan kan je lekker in een slachtofferrol kruipen en schelden op wie je het allemaal heeft aangedaan. Terwijl de waarheid is dat je dat zelf bent. Elke keuze die je maakt veranderd je leven elke macht die jij erkent boven jouw is dus een door jouw gemaakte keuze, een keuze om je onafhankelijkheid af te geven aan die “hogere macht”. Als die je vervolgens uitbuit en tot slaaf maakt is dat een gevolg van je eigen keuze.
   Bovenstaande impliceert dat je door een andere keuze te maken je leven kan veranderen. Kortom alles ligt aan jezelf.

  4. “Ken jezelf ” is denk ik beter dan te zeggen “het ligt aan jezelf”
   Ik denk dat er vele invloeden van buitenaf zijn. Door jezelf te kennen,weet je ook wat jou kan beïnvloeden.

  5. @ lianne
   Die invloeden van buitenaf die jou beinvloeden doen dat omdat jij dat verkiest.
   Voorbeeld
   Mijn buurman maakt mij boos. Is dus eigenlijk ik laat mij boos maken door mijn buurman.
   Trollen ergeren mij. Is dus eigenlijk ik laat mij door trollen ergeren.
   Als je het zo beziet leg je bij de eerste zinnen de oorzaak buiten jezelf ,terwijl het een eigen keuze betreft.
   Voeg daaraan vergeving en onvoorwaardelijke liefde aan toe en je hebt je hele leven zelf in de hand.

  6. @ droppie
   Humor? of slechts een halfslachtige poging tot. Als je iets niet begrijpt kun je gewoon vragen stellen toch? Of je gaat maf doen en zet jezelf te kijk, eigen keuze alweer.

  7. Enfin Marcel in het vage, ik ben diep geroerd door je geweldige vergeving en onvoorwaardelijke liefde. Zoooo hartverscheurend…
   😥

  8. @ zoute droppie
   Ik begrijp het wel hoor jouw angst om je slachtofferrol af te leggen . Echter dat is geheel onterecht je kunt immers elke verandering in je leven aanbrengen die je wenst. Dat is namelijk de andere kant van de eigen keuze. Je bent niet alleen verantwoordelijk voor de positie waarin je verkeerd, je kunt het ook veranderen.
   Dat is toch de angst voorbij, of blijf jij liever bang, das dan eigen keus.

  9. Marcel en droppie,

   Zolang ons leven nog comfortabel is, en wij ons nergens (schijn) zorgen over hoeven te maken, zou een gedachte van veeeeel mensen kunnen zijn, om bij het oude te blijven. Dit kunnen we droppie en F001 niet kwalijk nemen.

  10. Mirakel
   Ik heb het gevoel dat die vele mensen die het oude vasthouden , dat doen vanuit angst voor verandering.
   In het specifieke geval van droppie is het een weigering om in te zien dat wij verantwoordelijk zijn voor ons eigen leven en de keuzen die we daarin maken. Dat maakt het ozo makkelijk om te klagen dat jou van alles word aangedaan waarover je geen controle hebt. Dan kan je als vanouds in een slachtofferrol blijven . Je moet dat maar willen ( een en ander is mijn persoonlijke visie en geen absolute waarheid . teksten staan niet onder bescherming van auteursrecht)

  11. @ marcel w

   Tis dat een dubbelgezouten F001 droppie zo lekker aan elkaar kunnen kleven, tis het zelfde soort uit het zelfde puntzakkie vandaan.

   Ik hou het vandaag maar op toffee’s uit een stukje plastic, jullie ook eentje ?!

  12. @ Marcel, Mensen die ergens nog niet aan toe zijn, begreipen niet waar we het over hebben. , beter om je hieraan niet te ergeren, maar gewoon geduldig afwachten. Komt wel een keer, en anders maar niet. Sommigen vinden het ook leuk om een boze of bezorgde reactie uit te lokken. Heftige emoties zijn helemaal niet goed voor ons, het zuigt ons alleen maar leeg…..

  13. @ mirakel
   dit zijn van mijn kant nog geenzins heftige reacties , het zijn slechts kleine aanwijzingen voor de dwalenden onder ons . Ik hoop dat er iets van aankomt en idd anders maar niet . Ik zou het alleen jammer vinden als ik het niet zou hebben geprobeerd.

  14. @ Marcel het kan inderdaad een hoop schelen wanneer je geen verwachtingen hebt hahaha. Mensen verander kun je vaak niet veranderen, jammer genoeg hahahahahha

  15. @ Mirakel

   Marcel w doet niks anders dan iemand er vriendelijk op wijzen dat zijn veter los zit en een grote kans maakt dat dat persoon daar over heen gaat struikelen, maar soms doet hij of zijn rode neus bloed en forceert de aandacht heel de andere kant op of men wel op zijn hoede is.

 27. @ Hyper alert en Dawn.

  Ik heb geen idee meer waar ik de eerdere artikeltjes over de draconia wezens neergezet heb. Het had met de film narnia te maken. Het schip van Narnia is een draak, en er komen meerdere draken in de film voor. Ik zet het hier dan wel neer. De draken waren er over de hele wereld, ik vond er nog iets over. De draak-slang wordt al eeuwen door vele volkeren aanbeden.

  http://nl.wikipedia.org/wiki/Draak_(mythisch_wezen)

  1. Draken?!

   Kijk eens bij je lokale chinees eens om de hoek, rijkelijk versierd is alles daar kwa wat draken betreft tot je menu aan toe op je bord, heel China en Japan is een en al gevat op cultuur en history van de draak, daar kan geen HollyDrakenwood film tegen op.

   Trouwens Happy Chinese NEW YEAR !!!!

  2. @ Paul, dankjewel, jij ook een happy new draken year, nog voornemens?

   Overal komen de draken voor…..Niet alleen china hoor. De friezen, kelten, vikingen, Engeland, op de meest vreemde plaatsen oooooveral.

  3. Hey die Mirakel, gelukkig ze is er weer, gezellig, jah ik heb ook ergens gelezen dat wij mensen een mixje zijn van minstens 22 verschillende koninklijke kosmische rassen!
   Is dat een vrij nieuwe film ‘Narnia’?
   Is die film op joetoep te zien?
   Leg eens even in het kort uit waar het over gaat of wat jij er in gezien hebt dan.
   Zit ik in de bioscoop, kijkt zij film en ik heb het meer druk met naast haar te zitten, je kent het wel, ben niet zo’n multitasker.
   Als je van harige baarddragers houdt dan ben je meer een Tiamat Neanderthaler typje.
   Als je meer van glad geschoren houdt dan ben je meer een Niburu salamander typje.
   De modieuze verplichting om alles maar met de tondeuse te lijf te gaan lijkt dusz samen te hangen met de naderende terug komst van de Nibirus salamandertjes?!

   Er is geen aards dier die een haren tooi op z’n hoofd heeft, wel vacht op de kop maar geen lange haren, mensen schijnen dit te hebben van 1 van die koninklijke ruimte rassen.
   Onze haren op onze hoofden bewijzen dat we niet van de aarde zijn.
   Wij zijn de enige diersoort op aarde met een harige versiering op het hoofd, het slaat eigenlijk ook nergens op zo’n raar overdreven bossie haar op ons hoofd, uitsloverig net als een pauw maar ik vind het mooi omdat ik een mens ben, ik hou van mooi haar.

   Quote:

   ” The trend, prevalent even today among youthful bodybuilders, to shave all body hair is from Nibiru. Body hairiness would come from Tiamat. This instinct was also “popular” in Ancient Greece and Rome. Many racial types, like the Orientals, are more hairless than others. That hairless tendency/instinct comes from Nibiru.

   The practice of grooming and styling one’s hair also came from Nibiru, because if you really think about it, there’s not one other single animal species on the face of the Planet Earth/Tiamat that has cranial hair like human Cro-Magnons. We should give Queen Ninkhursag credit for that, if nothing else. ”

   http://www.bibliotecapleyades.net/cosmic_tree/physiology.htm

   Dit is 1 van de mooiste muziekjes die ik ooit gehoord heb.
   Bij deze geef ik dit als een paradijselijke paraderende paradijs vogel aan Mirakel & Dawn en iedereen die er ook van kan genieten!
   Jah ik hou wel van paraderen met schoonheden, we zijn niet voor niets een hybride koninklijke kruising van minstens 22 ruimte rassen!!!!!! dat zeggen ze tenminste vaak op internet…
   Droppie doet helaas hier niet aan mee, droppie dropt uit, die houdt niet van al dat gedoe en geparadeer in conjunctie met planeet X, veel te vermoeiend, zit wat in hoorr…

   Cracker – Low
   http://www.youtube.com/watch?v=f4Qixm8uuUE

  4. Ga zo ff die ZeitGeist 3 fim bekijken, of we nog iets byzonders kunnen ontdekken wat er vernieuwd in zou moeten zitten, bij Narnia is dat allang bekend, weer zo’n languit op de bank wegzak slaper.

  5. Hey Paul Zeitgeist 2011 ben ik ook mee bezig, steeds een stukkie, niet alles in 1 keer, is een hele lange lap van een film, twee uur en 41 minuten, van wat ik er al van gezien heb wel de moeite waard, dat we nogal stom bezig zijn op aarde, alles wat we produceren is gemaakt om snel kapot te gaan, binnen een jaar moet je weer wat nieuws kopen want anders dan groeit de economie niet, alle kostbare grondstoffen verspillen we zo en bovendien enorme bergen afval waar we onze omgeving als vieze varkens mee vervuilen en verpesten, en dat alleen omdat ons economisch geld systeem niet deugt, fiat papier geld = handelen in schuld en daar nog rente over durven te vragen ook; is babylonische misdaad, wanneer leren we het nou eens, van onze scholen hoeven we weinig te verwachten, die zijn uitgekocht door de babybanken

   ZeitGeist Moving Forward 2011
   http://www.youtube.com/watch?v=4Z9WVZddH9w

  6. Nog even een fragmentje Narnia gekeken, mooie film, absoluut niet saai, inderdaad veel symboliek, ik zou de gehele film moeten zien om de verborgen boodschappen meer te kunnen te begrijpen; wie heeft de film al in z’n geheel gezien?
   Als die witte toverfee zegt dat ze wel van vorm wil veranderen als haar uiterlijk voor te veel afleiding zorgt voor de heren en dan dat verschrikte “Nee!” van de mannen, leuk

   The Chronicles Of Narnia : Voyage of the Dawn Treader – Official Trailer 2
   http://www.youtube.com/watch?v=JlMJAOAWk-M

  7. @ Hyper alert,
   Ik zou het leuk vinden als je hem ook zou zien, dan kunnen we het over de symboliek hebben. Op dat gebied een aanrader! Interessant, ik ben benieuwt, hoe jij zo’n film ziet (niet alleen om de mooie feetjes lettten natuurlijk, grapje) OP jouw trailer zie je ook dat de zee in tweeen splijt, tenminste dat dacht ik, en dat er een dimentiepoort ontstaat, waardoor ze weer naar huis kunnen. De Leeuw, stond ook weer ergens voor. het lijkt een beetje qua symboliek op het land van ozz, en elles in wonderland. In deze film zie je bijvoorbeeld meerdere malen het deursymbool dat open gaat naar een andere wereld (net als de petchopboys song).
   Dat jongetje verandert in een draak, omdat hij hebberig aan het worden is. Er lag ergens veel goud, wat hij wel wilde hebben. draken-goud enz enz enz.

  8. Het is allemaal wel oud nieuws hoor. De meeste dingen minstens 15 jaar oud, sommige theorieën zo’n 5 á 10 jaar en sommige zelfs 1 jaar oud. We hebben toch allemaal zo ons eigen verhaal langzaamaan. Laten we elkaar lekker sprookjes vertellen over trollen en reptillians voor het slapen gaan.

   We kunnen ook elkaar prachtige verhaaltjes vertellen over kabouters en elfjes, kristallen, vibraties, lichtwezens.

   Kom op mensen, ga eens verder dan dat fantasierijke derde oog van jullie. Jullie zijn allen in wezen veel groter. Het is gereedschap allemaal, zelfs het waarnemen.
   Ga je er mee spelen alsof het speelgoed is, dan word je krankzinnig.

   Blijf wakker op je pad!

  9. @Martijn,
   Maarrrrr is dat even toevallig, ik ben ook een slangendraagster geworden tot mijn grote verrassing.

  10. @ Martijn

   Ach straks ben jij ook weer een illusie rijker, je beheert dan een heel Galaxy in je broekzak op formaat, wat wil je dan nog meer dan android gaming op wtk doen op afstand!?

   1 alles in 1 Hug.

  11. grappig de beste vrienden die ik in mijn leven ontmoet heb waren vaak schorpioen…

  12. Wow Geen Wonder (Mirakel) dusz dat ik steeds afgeleid ben tijdens het kijken naar de film…

 28. Sommigen vinden het ook leuk om een boze of bezorgde reactie uit te lokken.
  Mensen kun je vaak niet veranderen,…

  @MIrakel heeft ‘m door.

  Soms heel vermakelijk (laat ik er maar om lachen hè @Marcel w in 5D) dat mensen zulke weerbarstige reflexen vertonen.

  In het specifieke geval van droppie is het een weigering om in te zien dat wij verantwoordelijk zijn voor ons eigen leven en de keuzen die we daarin maken.

  Begin eens bij je eigen leven, en doe een beetje minder Pavlov, Marcel.

  Cadeautje:

  Heer, geef me de kracht om te veranderen wat ik kan veranderen,
  de berusting om te accepteren wat ik niet kan veranderen
  en de wijsheid om het verschil te zien.

  (Reinhold Niebuhr)

  😉

  1. Heer, blij dat u zich door alles heen manifesteert, laat nu die mafketels eens wakker worden, die afgescheidenen van U.

   Of, ik ben als God, net als jij en de lucht tussen ons in.

   We bestaan voor 99% uit niet-vorm, non-materie.

  2. @ droppie
   je bent gezakt voor psychoanaliticus helaas. Ook van een empatische houding zal niemand je kunnen betichten. Opzich geen probleem als je zelfkennis zou hebben ,doch ook hierin faal je jammerlijk. Kortom nog veel te leren succes ermee.
   Terug in je zakje droppie! Voor dat je met huid en haar opgevreten word.
   Ach dan nog even een kadootje voor jou.
   Zalig zij de simpele die geen weet heeft van zijn simpelheid.

  3. Wij zijn Goden, wie zou ons daar van kunnen onthouden.
   Bekrompen geestjes? Van die gastjes die God zijn maar liever een bekrompen demonen egootje aannemen? Al denken ze voor het goede te werken, dan werken ze alsnog voor het kwaad.

   Goed en kwaad is voor de denker, de moderne filosoof gaat er tegenwoordig al aan voorbij. Wat al niet kan voorbij het denken.

   Wei wu Wei gaat voorbij denken en waarnemen en het is er altijd voor iedereen, NU!

  4. @Marcel w in 5D
   Vooruit, omdat je zo schattig reageerde nòg een cadeautje:

   Mensen kunnen van je houden, mensen kunnen je haten,
   en niets van dit alles heeft ook maar iets met jou te maken.

   (Abraham Hicks)

   En nu niet weer de indruk wekken dat je lichtelijk geïrriteerd raakt hoor. Alhoewel…. Geeft wel een hoop lol! 😆

 29. Blij dat ik een reactie kan plaatsen op het gebeuren met de Arcturians.
  Zij zijn een cover-up van de CIA die op zoek is naar het drugsnetwerk en het plan van deze wereld. Zij zijn vooral actief in de psychedelische trance wereld. Ik ben sinds 2 jaar in contact met deze geluiden en beelden toen ik erachter kwam dat zij via geluid hebben gezorgd dat mijn vriendin van het balkon is gesprongen. Ben ik eens heel erg gaan nadenken en heb mij verzet tegen hun plannen. Inmiddels ben ik met een politie rapport begonnen , nadat zij mijn gezicht hebben verbouwt en mij nog steeds geen moment met rust laten. Zij doen zich inmiddels voor als satanisten, maar het is het ” WAR ON DRUGS” plan van de Amerikaanse overheid.
  Ik had ook grote hoop voor liefde op deze planeet na 2012. Maar helaas ben ik erin getuind , het is een grote farce en ik hoop dat gauw anderen ook naar buiten zullen komen met hun ervaringen. De beelden die zij maken gebeuren door een fotonische lichtvoorstelling en zij werken met Sidi’s uit India. Ik wordt nu iedere dag gefolterd. Ik hoop dat iedereen begrijpt dat Aliens echt niet bestaan.

  1. Deze geluiden en beelden gaan meteen weg met medicatie. Het spijt me heel erg maar je hebt schizophrenie in je familie. En de CIA heeft in Nederland echt geen jurisdictie.

 30. Arcturians bestaan inderdaad. Naast arcturians bestaan er miljarden andere levensvormen op miljarden leeflocaties in meerder dimensies.
  Velen gunnen de mens zijn weg van evolutie en helpen de mens daarbij, de Bijbel noemt hen engelen. Ook zijn er vele bevolkingen die zeer destructief zijn, die de mens als gebruiksvoorwerp zien, ze wensen te domineren en de aarde toe te eigenen. Ook in onze huidige tijd vindt dit plaats! In de nabije toekomst gaan we hier echt meer van merken. Recent kwam er een bericht dat er zombies zullen verschijnen die de mens willen aanvallen. Dit gaat gebeuren! Wees er van verzekerd dat er ook zeer veel engelen/bevolkinsgroepen uit hogere dimensies zijn die liefdevol zijn en willen helpen.

  Dat iedereen liefdevolle engelen op zijn pad mogen krijgen!

 31. Hoewel ik nooit persoonlijke ontmoetingen heb gehad met “buitenaardsen”, (voor zover ik me kan herinneren) ben ik van hun bestaan overtuigd. Heb dit altijd geweten.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.