Advertentie

Een kroon met doornen..!


xx
Wat als de remedie tegelijk ook de kwaal is..?!

Een kroon met doornen..!

2022 ¢ Alain Grootaers | deze versie WantToKnow.nl-be

x

Alain Grootaers

Uit recent wetenschappelijk onderzoek van het Amerikaanse Salk instituut  (hun slogan is: ‘Where cures begin’) in samenwerking met de Universiteit van California San Diego blijkt dat het in vele gevallen niet het coronavirus zélf is dat verantwoordelijk is voor de beschadiging van cellen, maar wel het spike proteïne (de ‘stekels’ op de kroon rond het virus).  Dat was een denkpiste die al langer bestond maar die nu is bevestigd in een paper die in het tijdschrift Circulation Research werd gepubliceerd door het team rond professor Uri Manor.

Het onderzoek geeft voor het eerst een gedetailleerde verklaring van het mechanisme waarmee het spike proteïne de bloedvaten beschadigt. In België was het dokter Jeroen Van der Hilst van het Jessa ziekenhuis in Hasselt die al vroeg in de pandemie doorhad dat Covid19 geen ademhalingsziekte was, maar eerder een aandoening van het vasculair systeem.

Dat vergt uiteraard een andere aanpak in de behandeling van de ziekte. De onderzoekers creëerden voor dit onderzoek een ‘pseudovirus’ waarin de virale lading  onschadelijk was gemaakt, maar dat wel de klassieke SARS-CoV2 kroon met de stekels had.  Dierenproeven wezen uit dat blootstelling aan dit onschuldige pseudovirus toch nog voor schade aan de longen en aders zorgde, wat er op wees dat het alleen het spike proteïne was dat voor de ziekte zorgde.

mRNA – ´vaccins´ en spike proteïnes
De onderzoekers besluiten met Als je de replicatie mogelijkheden van het virus verwijdert beschadigt het virus dus nog altijd ernstig de vasculaire cellen’,  Kortom: of er nu een virus in de verpakking van de kroon zit of niet, door de spikes op het proteïne worden de cellen op de aderwanden toch nog beschadigd.

Dat is vervelend, vooral omdat de mRNA-vaccins een code inspuiten die je lichaam de opdracht geeft om – daar komt ie – spike proteïnes aan te maken.  Het systeem is dat je lichaam dan dit spike proteïne herkent en antistoffen aanmaakt, zodat je antistoffen meteen een echte besmetting met SARS-CoV2 ontdekken en onschadelijk maken nog voor je de ziekte kan ontwikkelen.

Spike proteïne door het hele lichaam heen..!!
Vermits je lichaam na het krijgen van een mRNA vaccin zelf spike eiwitten aanmaakt die je cellen mogelijk kunnen beschadigen is dat wellicht een verklaring voor de bijwerkingen van de mRNA vaccins: bloedklonters die een trombose kunnen veroorzaken en ontstekingen van de hartzakjes (pericarditis) of een ontsteking van de hartspier (myocarditis).  Bij het ontwikkelen van de vaccins werd oorspronkelijk gezegd dat het vaccin op de plaats van inenting (in de arm) zou blijven.  Het spike proteïne zou daar de antistoffen oproepen en vervolgens weer verdwijnen.

Of een persoon overleden was aan het virus dan wel aan de gevolgen van de vaccinatie is dus niet altijd duidelijk. Alleen autopsies kunnen dat uitwijzen en die worden niet standaard bij elk overlijden uitgevoerd.  Het zou interessant zijn om dat nu wel te doen, vooral bij plotse overlijdens van jongen mensen om uit te maken wat hier precies aan de hand was.

Terughoudendheid graag..?
Overigens zijn die ontstekingsreacties na het toedienen van mRNA- vaccins niet nieuw.  Toen ik de Amerikaanse Dr. Robert Malone interviewde voor de Tegenwind documentaire – hij is de man die aan de wieg stond van de techniek om het mRNA te gebruiken als ‘vervoermiddel’ voor vaccins – vroeg ik waarom hij eigenlijk lang geleden al gestopt was met zijn onderzoek naar mRNA vaccins.  Zijn antwoord:

‘Omdat ik de ontstekingsreacties op geen enkele manier weg kreeg.’  Waarom hij zich dan toch liet vaccineren bij het begin van de uitrol van de vaccins als hij wist dat er ontstekingsreacties konden optreden?  Voor wie het niet wist: dr. Malone kreeg een aanval van morbide hypertensie na het toegediend krijgen van ’t mRNA-middel?  ‘Omdat ik dacht dat daarvoor wel een oplossing hadden gevonden, meer dan twintig jaar later en ik dacht ook dat de FDA haar huiswerk goed had gemaakt.’   Nou.. niet dus.!

Minister Frank Vandenbroucke in België en Ernst Kuipers in Nederland, staan  alweer in de startblokken om in het najaar aan het massale boostercampagne te beginnen. Met oude vaccins tegen een nieuwe variant..! Nu we weten dat zo’n oud vaccin nog nauwelijks werkt tegen een nieuwe variant, maar dat het wel de spike proteïne fabriek in je lichaam in gang zet, zou het van voorzichtigheid getuigen als de ministers zich wat terughoudender opstellen..! Om het maar heel voorzichtig te stellen..

* * *

1 gedachte over “Een kroon met doornen..!

  1. Quote:[“Nu we weten dat zo’n oud vaccin nog nauwelijks werkt tegen een nieuwe variant, maar dat het wel de spike proteïne fabriek in je lichaam in gang zet, zou het van voorzichtigheid getuigen als de ministers zich wat terughoudender opstellen..! Om het maar heel voorzichtig te stellen..”]
    De vraag is al het antwoord. De minister met die kale lelijke rotkop is de vervanger van de snuiver met de schoenen en kan het geen ene reet schelen of dit medisch verantwoord is, zolang er maar veel de pijp uit gaan. En de recente geschiedenis leert dat er wéér een percentage in en in domme schapen zijn die naar de slachtbank rennen en er blij mee zijn.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.