Advertentie

Trans-humaan? Of blijf je ‘gewoon’ mens….?


x
x

Trans humaan of blijf je mens….

2020 © Harriet Algra | deze versie WantToKnow.nl/be

x

Harriet Algra

De macht van de mindcontrole en de hypnose, wordt door de meeste mensen nog volledig onderschat. Deze zit zo geraffineerd en gewiekst in elkaar. Het wordt als een fuik opgesteld waarin mensen, wereldwijd, met open ogen in lopen om vervolgens nog dieper verstrikt te raken in het web, dat ons gevangen houdt. Was het vroeger de kerk die mensen volledig onder controle had, tegenwoordig is het de technologie. Denk hierbij bijv. aan televisie en -jazker- de SMART-technologie.

Over de invloed van televisie op de ontwikkeling van het brein van kinderen. In ieder geval wordt televisie helemaal écht in het waarnemingsveld, terwijl het niets anders is dan een bundeling van specifieke elektromagnetische golven.

De eerste televisie verscheen in 1884. Het was toen nog een ronddraaiende platte schijf waar kleine gaatjes in een spiraalvormig patroon op waren aangebracht. De lichte en donkere gebieden werden met behulp van een fotocel omgezet in een elektrisch signaal. Dit signaal activeerde een neonlamp, die in dezelfde volgorde van licht naar donker, het beeld via een tweede, gesynchroniseerde ronddraaiende schijf, op een scherm projecteerde. In 1907 ontstond pas het eerste model, die dat ontwerp praktisch maakte. Door de jaren heen had je allerlei ontwerpen en modellen, variërend van een semi-mechanisch analoog televisiesysteem, tot in 1937 een zuiver elektronische televisie werd gecreëerd.

Hierop volgde de beeldbuistelevisie, vervolgens de LCSD- televisie en tegenwoordig is er plasmatelevisie. Televisies nemen mensen gevangen, doordat de hersenactiviteit van de linkerhersenhelft, overschakelt naar de rechter. Die overschakeling van het menselijk brein, brengt natuurlijke lichaamsopiaten op gang, die identiek zijn aan opium, en net zo verslavend. Al na 30 seconden TV kijken, beginnen de hersenen alphagolven te produceren.Let de volgende keer als je Tv aanzet en het beeld/geluid tevoorschijn komt, maar eens goed op je gevoel.. Het ‘alpha-golven’-gevoel is voor velen duidelijk waarneembaar!

Je wordt tijdens het televisiekijken als het ware gereset..
Deze golven worden in verband gebracht met een bewustzijnsstaat, waarin van een uiterste staat van ontvankelijkheid sprake is. Hier speelt de televisie-industrie handig op in. Denk daarbij aan de commercials die onbewuste emotionele situaties en gevoelens bij de kijkers aanwakkeren en je bijv. producten laat kopen, die je normaal gesproken voorbij zou lopen. Alles wat je die dag hebt meegekregen om je bewustzijn te verruimen, wordt tijdens het televisiekijken gewist. Je wordt hiermee letterlijk omgetoverd tot een soort zombie.

De ‘sociale media’, zijn niet zonder reden geïntroduceerd en zijn één van de meest geraffineerde en gevaarlijkste wapens, die vandaag de dag tegen ons wordt ingezet, te weten: ‘Google Psychology Weapons’. Om een land in te nemen, gaan ze als volgt te werk. Presidenten en/of staatshoofden, worden volledig in kaart gebracht, door middel van hun bel- en internetgedrag. Hiermee wordt ontdekt wie en wat hun gelukkig, ofwel verdrietig maakt, wie zijn /haar directe cirkel van familie en vrienden, adviseurs zijn. Alles en iedereen wordt in kaart gebracht, die deze persoon nodig heeft om zijn/haar functie goed uit te kunnen voeren.

Al deze personen, worden op hun beurt, op identieke wijze in kaart gebracht. De computer krijgt hiermee van iedereen tegelijk informatie binnen en kan ze daarmee volledig tegen elkaar uitspelen. Wanneer de chaos groot genoeg is, wordt het land ingenomen door er een staatshoofd te installeren, die een stropop is van de Deepstate, en klaar is Kees. Dit wapen, wordt op eenzelfde wijze tegen ons ingezet en is de belangrijkste oorzaak, dat mensen wereldwijd onbewust tegen elkaar worden opgezet.

Om dit tegen te gaan, is het heel belangrijk, dat we zo snel mogelijk een ‘International Bill of Rights’ gaan krijgen, die dit soort praktijken zal gaan verbieden en die de soevereiniteit van iedere wereldburger kan gaan bewaken. In dit kader bevindt de grootste tijdbom zich onder ons, namelijk onder de ‘millenials’ (Generatie Y) en de ‘Zoomers’ (Generatie Z), die na 1980 geboren zijn.

Deze groep bestaat uit jonge mensen, die vrijwel allemaal in het bezit zijn van een iPhone of andere ‘smartphone’, en daardoor van jongs af volledig in kaart gebracht worden. Als gevolg daarvan zijn ze zeer kwetsbaar, omdat ze hiermee volledig tegen elkaar uitgespeeld en beïnvloed kunnen worden, om op een specifieke manier te denken. Ook scholen spelen hier handig hierop in. Dat heeft tot gevolg dat de hedendaagse jeugd steeds meer tegen ouderen kunnen worden opgezet.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan thema’s als het coronavirus of het terugdringen van de CO2-uitstoot. Mensen die de hoax doorzien, zijn ineens de ‘terroristen’ geworden en worden soms letterlijk aangevallen. De jeugd vindt, dat de ouderen mee moeten groeien met de techniek, maar je kunt ze bijna niet uitleggen, dat we op het punt staan, daarmee onze intrinsieke vrijheid te verliezen; de vrijheid die ‘doodnormaal’ is, maar kennelijk zo niet bewust wordt gevoeld.. Deze jonge mensen hebben totaal niet in de gaten, hoe deze wereld op dit gebied, aan het afglijden is en zien enkel de voordelen van A.I., de Artificial Intelligence.

De volgende stap om onze vrijheid in te dammen, zijn de elektrische auto’s, die zichzelf  besturen. Hiermee, zullen we zeer beperkt worden in waar we naar toe willen reizen. De auto, wordt onze chauffeur en bepaalt de afstand en natuurlijk de route. Winkels en internetbedrijven zullen hun goederen meer en meer af gaan leveren via ‘drones’. Je hoeft dus niet langer boodschappen te doen buiten de deur, wat maakt dat je zelf thuis kunt blijven en dus geen vervoer meer nodig hebt.

En ja, je moest toch al binnen blijven, dus ‘da’s wel gemakkelijk’…! Dat mensen de natuur nodig hebben is niet van belang. Mensen worden door het systeem gezien als schapen in een kudde. Om het aantal zelfmoorden als gevolg van depressies en sociale isolatie tegen te gaan, wordt er nu al in Groot-Brittannië over gesproken om lithium toe te gaan voegen aan het drinkwater. Er wordt dus letterlijk met ons geëxperimenteerd, waarbij in kaart gebracht wordt, hoe wij mensen reageren op de huidige situatie.

DARPA, het meest sinistere, mensondermijnende bolwerk in de wereld..!
In 2010 ging DARPA, een militaire tak van het Pentagon, afkorting van ‘Defense Advanced Research Projects Agency, zich te richten op de potentie van DNA- en RNA-vaccines. Ze hadden een synthetisch DNA-vaccin, dat kon worden ingebracht via een soort sticker met micronaaldjes op je huid. Dit, wordt zowel gebruikt om mensen te kunnen versterken als te ondermijnen. In dezelfde periode begon Bill Gates de DNA en RNA-vaccins met grof geld te financieren; natuurlijk een uiterst toevallig samenloop van omstandigheden.

In 2012 erkende DARPA een interface tussen hersenen en machine. Dit wil zeggen dat Artificiële Intelligentie en het menselijk brein een neuraal netwerk vormen, die kunnen communiceren via denken. Ook kan de mens hiermee op afstand beïnvloed of gecontroleerd worden. Het is een technology waar Elon Musk ook regelmatig te koop loopt als zijnde ‘vooruitstrevende’ ontwikkelingen.

Een ander DARPA-programma dat werd ontwikkeld rond die tijd, is het ‘Next-Generation Nonsurgical N3 nanotechnologie programma’. Het betrof ‘niet-invasieve’ of ‘minimaal invasieve breincomputer interfaces’, om direct van je hersenen af te lezen en te schrijven. Het herschrijft wat er in je hersenen gebeurt, waarbij je kunt denken aan het beïnvloeden/wissen van je herinneringen, je gedachten e.d. Ook kan deze nano-technologie, programma’s inladen om je per direct dingen te leren, zoals we ook zien in de film ‘the Matrix’. Denk hierbij aan het leren van een taal, specifieke vechtsporten etc.

Wat een prachtige uitvindingen nietwaar…??!
De iPhones/’SMART’-phones gaan ons beheersen, of je het leuk vindt of niet. Het herschrijft je emoties, je ervaringen, dus in feite je leven. Het kan kunstmatige herinneringen invoegen, die je nooit daadwerkelijk hebt meegemaakt. Je weet op een gegeven moment niet langer wat de echte realiteit is, waardoor je in essentie verandert in een computerprogramma, waar je geen controle meer over hebt.

DARPA, heeft een bedrijf opgericht dat zachte flexibele hydro-gels produceert, genaamd ‘Moderna’. Dit wordt onder de huid geïnjecteerd om gezondheidsmonitoring uit te voeren. Is het niet prachtig..?? Ze synchroniseren met een Smartphone-app om de gebruiker onmiddellijk gezondheidsinzichten te kunnen geven. Iedereen, die in het bezit is van een iPhone, heeft ongevraagd deze gezondheidsapp al ontvangen.Is het niet geweldig, dat jij ook waarschijnlijk in het bezit bent van deze vooruitstrevende nieuwe techniek.???

Deze arts doet HEEL HEFTIGE VOORSPELLINGEN, die preciés in lijn liggen, met wat je hier leest.. (klik voor artikel)

Je wordt belaagd om je smartphone te misbruiken…
Soms moet je, om deze techniek in je telefoon te vinden, onder de camouflage van een GOOGLE-app kijken, maar weet dat het bijna zeker al op je telefoon zit, zeker wanneer je regelmatig wordt gevraagd, de telefoon te ‘updaten’… Je kunt deze app overiigens wel uitschakelen, maar… niet wissen! Ook de Covid-19-app maakt hier deel van uit. Dus je hebt dan nu de app, je hebt de software, het enige dat nog ontbreekt, is deze kleine hydrogel, die in je pols moet worden ingebracht. Vanaf dat moment zal alles in je lichaam voor altijd gecontroleerd worden. (Kijk naar het eerder geplaatst artikel met de dramatische oproep in dit kader van Dr. Carrie Madej, die ons wereldwijd waarschuwt voor deze ontwikkeling in het kader van de ‘Corona-‘pandemie”..! (HIER))

Wie weet hoe de aandelen zouden stijgen van een bedrijf dat No-Verichip zou heten..!

Voor een vrouw betekent dit bijvoorbeeld, dat het bekent is wanneer je eisprong plaatsvindt, wanneer je menstrueert etc. Voor zowel mannen als vrouwen betekent dit eveneens, dat het bekend is hoe vaak en wanneer je seks hebt gehad, hoeveel alcohol je in je bloed hebt, exacte informatie over je vitaminen en mineralenhuishouding, hoeveel stappen je neemt, wanneer je valt, angstig bent, je emoties, wanneer je slaap tekort komt, kortom ALLES.

Het probleem is echter, dat deze hydrogel, nadat het is geïmplanteerd, groeit en zich verspreidt in het lichaam. Het is tot op heden onbekend, hoe dit ons DNA zal gaan beïnvloeden. We betreden hiermee een onbekend terrein, dat compleet het beeld wat het betekent om mens te zijn, kan gaan veranderen. Al in de jaren negentig, werd David Icke bekend om zijn verhalen over onze ‘gechipte toekomst’.

We zouden allemaal gedwongen worden een chip te implanteren met een subdermale RFID-transponder, die contant onze verblijfplaats zou volgen. Deze zou creditcards en geld gaan vervangen, omdat de chips, ons lichaam zou verbinden met onze bankrekeningen. Evangelische groepen zagen dit als ‘het merkteken van het beest’, waarover in het boek ‘Openbaring’ wordt gesproken en zal plaatsvinden in het einde der tijden.

Jarenlang leek het erop, dat de Verichip de marktleider zou worden in deze technologie. 10jaar geleden gingen ze echter failliet, nadat bleek, dat dieren bij wie de chip was ingebracht, kanker ontwikkelden. Vanaf die tijd leek het rustig aan dit front. De implanteerbare chip is nu echter terug op twee verschillende fronten.  Als eerste hebben we de hierboven genoemde ‘Hydrogel Nano- robot technologie van Moderna’ .

Als tweede hebben we het ‘Neurolink hersenimplantaat van Elon Musk’, dat niet alleen je GPS-tracker en je crypto-portomonnee wil zijn, maar je ook onderdeel wil maken van de Borg. De Neurolink-chip, bestaat uit duizend elektroden-strengen, die door een gepatenteerde gespecialiseerde robot in je hersenen, wordt ingebracht. De chip, fungeert als een sensor die op de schedel wordt bevestigd en in contact staat met een interface apparaat, dat achter het oor wordt geplaatst. Het apparaat wordt bediend met een iPhone-app.

Om ons gerust te stellen gaf Musk aan, dat de technologie voorlopig niet de volledige controle over onze hersenen zal krijgen. De doelen van Neuralink zouden minder bedreigend zijn, als ze niet de volledige steun van het ‘Globalist World Economic Forum’ had, Dit forum probeert de coronaviruspandemie te kapen en er een middel van te maken om VN-agenda 2030 mee te promoten. WEF-oprichter en grote transhumanist, Klaus Schwab bedacht de term ‘vierde industriële revolutie’, om de onverbiddelijke versmelting van hardware, software en biologie (transhumanisme) te beschrijven, zoals Neuralink illustreert.

Transhumanisme is een belangrijk onderdeel van de Grote Reset van het WEF, die beweert de Agenda 2030-doelstellingen van ‘gelijkheid’ en “duurzaamheid” te bevorderen, maar die duidelijk gaat over totale controle, over elk aspect van de mens. Uit een onthulling van ‘Columbia Journalism Review’ blijkt, dat Bill Gates meer dan US$ 250 miljoen heeft gestuurd mediakanalen om nieuws te beïnvloeden. Onder andere aan de BBC, NPR, NBC, Al Jazeera, ProPublica, National Journal, The Guardian, de New York Times, Univision, Medium, the Financial Times, The Atlantic, de Texas Tribune, Gannett, Washington Monthly, Le Monde, Center for Investigative Reporting, Pulitzer Center, National Press Foundation, International Center for Journalists en tal van andere groepen.

Om zijn invloed te verbergen, sluisde Gates ook onbekende bedragen via sub subsidies voor contracten naar andere perskanalen. Zijn smeergeld aan de pers heeft zijn vruchten afgeworpen. Tijdens de pandemie hebben gekochte en hersendode nieuwsuitzendingen, Bill Gates als een deskundige op het gebied van de volksgezondheid behandeld, ondanks een volledig gebrek aan een medische opleiding of regelgevende ervaring.

Gates, financiert ook een leger van onafhankelijke zogenaamde ‘factcheckers’, zoals het ‘Poynter Institute’ en ‘Gannett’. Deze gebruiken hun feitencontroleplatforms op o.a. sociale media, om ’tegenstanders het zwijgen op te leggen’ en te ‘ontmaskeren’ als ‘valse complottheoristen’ van ‘mis-informanten’.

Een boekje open over Bill Gates.
Die ‘zogenaamde’ complottheorieën, tonen duidelijk aan hoe Gates heeft geïnvesteerd in biometrische chips, vaccinidentificatiesystemen, satellietsurveillance en COVID-vaccins. Gates’ geschenken aan de media, betekenen dat ‘kritische berichtgeving over de Gates Foundation zeldzaam is.’ De ‘Bill and Melinda Gates ‘, wees meerdere interviewverzoeken van CJR af en weigerde bekend te maken hoeveel geld het naar journalisten heeft gesluisd.

IS Gates een depopulatie/agenda aan het uitvoeren..? In plaats van zijn ´officièle agenda´..

In 2007 publiceerde de ‘LA Times’ een van de weinige kritische onderzoeken naar de Gates Foundation, waarin Gates’ zijn belangen in bedrijven aan het licht kwamen die mensen schaden, zoals bedrijfstakken die verband houden met kinderarbeid. Hoofdverslaggever Charles Piller zegt: “Ze waren niet bereid om vragen te beantwoorden en weigerden op welke wijze dan ook te reageren …”

Het onderzoek toonde aan hoe de wereldwijde gezondheidsfinanciering van Gates de wereldhulpagenda heeft gestuurd. Geld dat bestemd was voor noodsituaties bij uitbraken van ziekten, zoals de ebolacrisis, werd daar bewust weggehaald en door gesluisd naar Gates zijn persoonlijke doelen, zoals vaccins en GMO-gewassen.

“Ze hebben onze vragen ontweken en geprobeerd onze berichtgeving te ondermijnen”, zegt freelancejournalist Alex Park na onderzoek van de inspanningen van de Gates Foundation tegen poliovaccins. De vaccins van Covid-19 zijn NIET veilig. Ze introduceren gifstoffen, dierlijke genomen, kankercellen en mutagene cellijnen in ons lichaam. Dit is niet nieuw, dat gebeurt al jaren.Ze hebben geen bewijs, dat wat ze beloven het vaccin zal doen, ook zal gebeuren.

De recombinant RNA- en recombinant-DNA-technologie, zal permanente en onbekende genetische veranderingen in iemands lichaam veroorzaken. Zodra het DNA is veranderd, zal die persoon hier de rest van zijn/haar leven mee moeten leven. Net als het golf-effect van de genetische verandering, wat het ook mag zijn. Er is geen weg terug. Niemand weet wat het uiteindelijke resultaat zal zijn.

Wat duidelijk mag zijn, is dat het de mens zoals we die nu kennen, voor altijd zal vernietigen. Het introduceert eveneens nanotechnologie en de roboteffecten ervan, in het lichaam. Dit suggereert de mogelijkheid, om dit vaccin te gebruiken als ID2020, om ons aan te kunnen sluiten op een Artificiële Intelligente interface. Let wel, dit is dus geen fantasie maar realiteit..!! Maar stel nou eens, dat we dit doemscenario van het transhumanisme kunnen omdraaien. We moeten alles relateren aan de werkelijkheid waarin we nu leven.

Terug naar de basis, maak je de stap mee..?
In de oorspronkelijke wereld, waar ons bewustzijn volledig was, hadden we de technieken zoals we nu kennen, helemaal niet nodig. Om weer tot dat punt te komen, zullen we dus eerst ons bewustzijn weer moeten repatriëren, onze mogelijkheden, waar we als mens toe in staat zijn onderzoeken, dus ontdekken hoe we onszelf weer volledig aan kunnen zetten. We zullen moeten uitvinden, wat ons gevoel is en wat het effect van de frequentie van autonoom voelen is, op hoe informatie zich beweegt in deze werkelijkheid. Het is een herintroductie van het bewustzijnsveld, oftewel het liefdesveld of krachtveld van het hart.

Misschien wordt technologie wel helemaal niet goed begrepen. Het wordt momenteel zeker niet goed gebruikt, omdat het wordt ingezet om ons te onderdrukken en te controleren. Dit werd mogelijk, omdat er nog nauwelijks iets over is van ons bewustzijn en het zojuist genoemde bewustzijnsveld. Dit zal kunnen veranderen als we weer durven te kijken naar het feit, hoe technologie een hele andere functie zou kunnen hebben. Het zijn momenteel hoofdzakelijk de gezaghebbende autoriteiten en multinationals die over het wel en wee van technologie beslissingen nemen.

Wij mensen, hebben hier totaal geen zeggenschap over en zijn er dus in het geheel niet bij betrokken. Alle nieuwe inventies, aangeleverd door ons, worden veelal opgekocht om ergens onder in een la te eindigen. We zullen dus eerst dienen terug te keren naar onze innerlijke kracht, ontdekken wat liefde is, uitvinden hoe het één en ander zich tot elkaar verhoudt en afvragen waar het in essentie nu echt over gaat. Wanneer dat tot stand gekomen is, zullen we technologie op een hele andere wijze kunnen gaan gebruiken.

Dan zal het ingezet kunnen worden om ons lichaam, dat momenteel volledig uit staat, weer aan te zetten en tot de ontdekking komen, dat het oorspronkelijk door technologie is uitgezet. Dit geldt niet voor ons bewustzijn, maar puur voor de functionaliteit van ons lijf. Onze lichamen van nu zijn namelijk stuk voor stuk corrupt en vol mankementen. Aan de andere kant dienen we ons te realiseren, dat ons bewustzijn zoveel kracht heeft, dat we daarmee in staat zijn ons lichaam te deblokkeren. De vraag is echter, zijn we daar met onze huidige kracht wel toe in staat. We moeten daar heel realistisch over zijn.

Op zich is Neuralink, dat al veel langer bestaat, een fantastisch bedrijf en zou het meer dan de moeite waard zijn, via aandelen, medezeggenschap te verkrijgen in de energie en de ontwikkeling van dat bedrijf. Dan zou het namelijk helemaal niet transhumanisme zijn wat ons overneemt, maar zullen we technologie in gaan zetten voor onze spirituele ontwikkeling. We zullen het dan kunnen inzetten om ons lichaam te onderzoeken en te decoderen. Ook kan het gebruikt worden om collectieve trauma’s te deactiveren. Dit zal allemaal gedaan worden vanuit onze liefde en hartkracht. Technologie, zal dan niet langer ingezet gaan worden om te programmeren, maar om te scheppen.

’t Is nét een mens, vol met schijnbare compassie voor de plantjes en de beestjes..!?

Voordat dit mogelijk wordt, zal er een platvorm van bewustzijn moeten ontstaan vanuit onszelf.  Pas dan kunnen we toetreden als mensen met een innerlijk gevoel, een eigen verantwoordelijkheid met een eigen soevereine autonome energie binnen in ons, die ervoor moet waken, dat we nooit meer geleid zullen worden door technologie. We dienen ons weer te realiseren, dat we mensen zijn, afkomstig uit het universele liefdesveld.

Omdat we hier, in deze realiteit een technologisch lichaam hebben, kunnen we technologie gaan inzetten op hele grote probleempunten in de mens. In dit technologische lichaam is het mogelijk een enorm liefdesveld of een enorm groot vredesveld open te laten gaan. Wanneer een bedrijf als Neuralink gebruikt zou worden om bepaalde pijnen bij de mens uit te schakelen, dan zullen de mensen, die verlost raken van de pijn, veel sneller en dieper met zichzelf aan de gang kunnen gaan en ontdekken wie ze werkelijk zin.

Pijn is een enorme sta in de weg om dit proces aan te kunnen gaan. De oorspronkelijke beweging is, dat we dit opruimen met ons innerlijk bewustzijn. De vraag is echter, wie heeft de meeste kracht en macht, de blokkades van pijn en de corruptheid van het lijf of het innerlijk vermogen van de mens. Dit is de strijd waar het om gaat; deze fluctueert voortdurend. In de wereld waar we vandaan komen, is ook hele geavanceerde technologie aanwezig. Daar reageert technologie uitsluitend op onze bewustzijnskracht en bestaat geen overheersende technologie.

In de wereld waar we vandaan komen, is ook hele geavanceerde technologie aanwezig. Daar reageert technologie uitsluitend op onze bewustzijnskracht en bestaat geen overheersende technologie.

Er is hier heel bewust een agenda gelanceerd, die mensen bang wil maken voor technologie. Om die agenda te kunnen neutraliseren, dienen we er zonder angst bij betrokken te raken. Technologie reageert namelijk ook op het liefdesveld. Als we liefde sturen door het hele inter-netwerk, ontstaan enorme verschuivingen in het internetwerk van het wereldwijde web. Zo een groot vermogen dragen we in ons, waar we nooit aan mogen twijfelen. Ben er dus niet bang voor en treed erin toe. Als de mensheid echter totaal onbewust blijft wat betreft haar vermogen en we herkennen liefde alleen als het ons uitkomt, of alleen in geprogrammeerde situaties, dan zullen we nooit op een andere manier over technologie kunnen gaan spreken..!

Het is dus aan ons om daar een hele grote stap in te zetten. Technologie zelf, is niet het BEEST waarin in het boek ‘Openbaring’ wordt gesproken, het is de volledige afwezigheid van ons bewustzijn. Ons DNA is al verandert, dat heeft allang plaatsgevonden en wordt dus niet nu pas door het vaccin veroorzaakt. Hetgeen nu nog kan plaatsvinden, is dit weer te gaan herstellen, door middel van ons innerlijke bewustzijn.. Dus als wij bereid zijn een heel ander pad te bewandelen, dan wat ze voor ons hebben uitgestippeld, zal er een nieuwe wereld aan mogelijkheden zich openn.

We zullen het dan kunnen begeleiden vanuit het krachtveld binnen in onszelf. Betrokkenheid is hierbij cruciaal. En passen we dit vervolgens experimenteel niveau toe, op een bedrijf als Neuralink, dan zal de uitkomst van dat bedrijf heel anders gaan worden. De keuze is dus aan jou: Word je trans humaan of blijf je mens……..

x

Harriet Algra
september 2020

www.totalhealthfoundation.nl

x

Bronvermelding:

oorsprong-en-technieken-van-monarch-mind-control.html

televisie-opium-voor-de-massa/

Onderzoek naar de HORROR ingrediënten van het COVID vaccin  https://youtu.be/LQeTf61ONLM

Press-in-his-pocket-Bill-Gates-buys-media-to-control-the-messaging

Dark Forces Infiltrated The US By Blackmailing Those At The Top,Their Plan Is Pure Evil:Cyrus Parsa https://youtu.be/50wa-urwL_w

Amorphous Archive Q&A (Part 2) – War Files & Psychology Weapons https://youtu.be/pBns3u8BHLk

 

3 gedachten over “Trans-humaan? Of blijf je ‘gewoon’ mens….?

 1. Dr Mercola zegt het volgende: Bijwerkingen zijn te verwachten
  Zoals vermeld, zijn de mRNA-vaccins ontworpen om uw cellen te instrueren om het SARS-CoV-2-spike-eiwit te maken, het glycoproteïne dat zich hecht aan de ACE2-receptor van de cel. Dit is de eerste fase van het tweestaps proces dat virussen gebruiken om toegang te krijgen tot cellen.
  Het idee is dat door het maken van het SARS-CoV-2-spike-eiwit, uw immuunsysteem erop reageert en antilichamen tegen het virus gaat produceren. Zoals gerapporteerd door The Vaccine Reaction, hebben onderzoekers echter gewezen op mogelijke zwakke punten: 3
  “ Volgens onderzoekers van de University of Pennsylvania en Duke University hebben mRNA-vaccins potentiële veiligheidsproblemen, waaronder lokale en systemische ontsteking en stimulatie van auto-reactieve antilichamen en auto-immuniteit, evenals de ontwikkeling van oedeem (zwelling) en bloedstolsels. 4 ”
  Systemische ontstekingen, auto-reactieve antilichamen en auto-immuunproblemen zijn niet onbelangrijke zorgen. In feite zijn dit voor een groot deel de reden waarom eerdere pogingen om een coronavirusvaccin te creëren ALLES zijn mislukt.
  In de afgelopen 20 jaar werd onderzoek naar het coronavirusvaccin geplaagd door één consistent nadelig resultaat in het bijzonder, namelijk paradoxale immuunversterking. Dit wordt veroorzaakt door het feit dat coronavirussen twee verschillende soorten antilichamen produceren: neutraliserende antilichamen 5 die de infectie bestrijden en bindende antilichamen 6 (ook bekend als niet-neutraliserende antilichamen) die virale infectie niet kunnen voorkomen.
  Niet in staat om virale infectie te voorkomen, kunnen bindende antilichamen in plaats daarvan een paradoxale immuunversterking veroorzaken. Dat betekent dat het er goed uitziet totdat je de ziekte krijgt, en dan maakt het de ziekte veel erger dan anders het geval zou zijn geweest. Zoals gedetailleerd in mijn interview met Robert F. Kennedy Jr. , stierven alle gevaccineerde dieren bij één coronavirusvaccinproef met fretten toen ze werden blootgesteld aan het daadwerkelijke virus.
  Volgens Madej hebben dierstudies ook aangetoond dat het type mRNA-technologie dat met dit vaccin wordt geïntroduceerd, het risico op kanker en mutagenese (genmutaties) kan verhogen.
  Wat u moet weten over het toedieningssysteem
  Madej bespreekt vervolgens hoe dit mRNA-vaccin zal worden toegediend. In plaats van een conventionele injectie, zal het vaccin worden toegediend met behulp van een micronaaldplatform. Het kan niet alleen snel in massa worden geproduceerd, maar het kan ook door iedereen worden toegediend. Het is net zo eenvoudig om een zelfklevend verband aan uw arm te bevestigen.
  De klevende kant van het verband heeft rijen kleine micronaaldjes en een hydrogelbasis die het luciferase-enzym en het vaccin zelf bevat. Vanwege hun kleine formaat zouden de micronaalden bijna pijnloos zijn wanneer ze in de huid worden gedrukt.
  Het idee is dat de micronaalden de huid doorboren, waardoor het gemodificeerde synthetische RNA in de kern van je cellen terechtkomt. RNA is in wezen coderend materiaal dat uw lichaam gebruikt. In dit geval, zoals vermeld, zijn de instructies om het SARS-CoV-2-virale eiwit te produceren.
  Synthetische genen kunnen worden gepatenteerd. Als het inbrengen van een synthetisch RNA uiteindelijk permanente veranderingen in het genoom veroorzaakt, zullen mensen octrooieerbare genen bevatten. Wat betekent dat voor ons als we zien hoe patenten eigenaren hebben en eigenaren patentrechten?
  Het probleem met dit alles, merkt Madej op, is dat ze een proces gebruiken dat transfectie wordt genoemd – een proces dat wordt gebruikt om genetisch gemodificeerde organismen te creëren. Ze wijst erop dat onderzoek heeft bevestigd dat GGO-voedsel niet zo gezond is als conventioneel ongewijzigd voedsel. De vraag is: kunnen we ook minder gezond worden?
  “Vaccinfabrikanten hebben verklaard dat dit ons DNA, ons genoom, niet zal veranderen”, zegt Madej . “Ik zeg dat het niet waar is. Want als we dit proces gebruiken om een genetisch gemodificeerd organisme te maken, waarom zou het dan niet hetzelfde doen met een mens? Ik weet niet waarom ze dat zeggen.
  Als je naar de definitie van transfectie kijkt, zal het je vertellen dat het een tijdelijke verandering in de cel kan zijn. En ik denk dat dat is waar de vaccinfabrikanten op rekenen.
  Of het is een mogelijkheid om stabiel te worden, opgenomen te worden in het genoom en zo stabiel te zijn dat het gaat repliceren wanneer het genoom repliceert. Dit betekent dat het nu een permanent onderdeel van uw genoom is. Dat is een kans die we nemen. Het kan tijdelijk zijn, of het kan permanent zijn. ”
  Octrooieerbaar DNA, luciferase en nanotechnologie
  Natuurlijk zullen we de waarheid niet ontdekken over de vraag of het vaccin een tijdelijke of permanente verandering veroorzaakt gedurende vele jaren nadat het experimentele vaccin is geïntroduceerd, en dat is een belangrijk stuk informatie.
  Waarom? Omdat synthetische genen kunnen worden gepatenteerd. Dus als het inbrengen van een synthetisch RNA uiteindelijk permanente veranderingen in het genoom veroorzaakt, zullen mensen patenteerbare genen bevatten. Wat betekent dat voor ons als we zien hoe patenten eigenaren hebben en eigenaren patentrechten?
  Een ander onderdeel van het toedieningssysteem dat zijn eigen reeks vragen oproept, is het gebruik van het enzym luciferase, dat bioluminescente eigenschappen heeft. Hoewel je onder normale omstandigheden onzichtbaar bent, kun je met een mobiele telefoon-app of een speciaal apparaat een gloeiend vaccinatieteken zien.
  Zoals beschreven in het tijdschrift RSC Advances 7 in 2015, kunnen met luciferasegen geladen kwantumstippen “efficiënt genen in cellen afleveren”. De samenvatting bespreekt hun gebruik als “zelfverlichtende sondes voor hepatoma-beeldvorming”, maar het feit dat kwantumstippen genetisch materiaal kunnen afleveren, is op zichzelf interessant.
  De hydrogel is ondertussen een DARPA-uitvinding waarbij nanotechnologie en nanobots zijn betrokken. Deze “bio-elektronische interface” maakt deel uit van hoe het vaccinatiemerk verbinding kan maken met je smartphone, zegt Madej, die informatie geeft over bloedsuikerspiegel, hartslag en een aantal andere biologische gegevens.
  “Het heeft het potentieel om bijna alles te zien wat er in je lichaam gebeurt”, zegt Madej. Dit heeft onmiddellijke gevolgen voor onze privacy, maar nog niemand heeft aangegeven waar deze informatie naartoe zal gaan. Wie verzamelt en heeft toegang tot al deze gegevens? Wie is verantwoordelijk voor de bescherming ervan? Hoe wordt het gebruikt?
  En als uw mobiele telefoon informatie van uw lichaam kan ontvangen, welke informatie kan uw lichaam dan van uw telefoon of andere bronnen ontvangen? Kunnen transmissies onze stemming beïnvloeden? Ons gedrag? Onze fysieke functie? Onze gedachten of herinneringen?

 2. Een kleine bedenking: nanotechnologie, niet-invasieve ingreep, controle over de hersenen,…. Waarom moet men voor de PCR test zo diep in de neus (richting hersenen) gaan als speekseldruppeltjes al genoeg zouden zijn om iemand te besmetten? Zit er meer achter die massale afnames van testen? Ik hoop oprecht dat ik het te ver zoek….

  1. Ondertussen heb ik een antwoord op mijn bedenking gevonden op deze site, dankjewel wtk!!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.