Advertentie

Kanker en het ‘Bewustzijn-project’!


 x

Harry Beckers (1960) kende vele uitersten in zijn leven; avontuur, natuur, financiële rijkdom en ondergang vormden hem. In 1995 kreeg hij een direct en bewust contact met een ‘ruimer bewustzijn’; Harry’s leven kreeg een drastische wending en sindsdien zet hij zich ervoor in om mensen te helpen een bewustere weg te vinden in de wereld.(©Foto: H. Wiesenhaan)

Want to Know wijst graag op de beperkte fysieke manier van benaderen van gezondheid van de huidige medische wereld. Het mooie artikel van Ellorene Westerhout – ‘Geneeskunde: Van kunst naar kunde en geknutsel, deel 1’ –maakt heel goed duidelijk waar de mechanistische kijk van de medische wereld vandaan komt. De mens is – weten we nu- veel meer dan zijn lichaam. Wat dacht u van bewustzijn?

De website Wereldopdrift.nl voegt de daad bij het woord en start een project waarin patiënten met een ongeneeslijke vorm van kanker gevraagd wordt zich op te geven. Wereld op Drift is een initiatief van Ronald Jan Heijn en propageert een ruimere manier van denken als oplossing voor onze problemen. De kern van deze visie ligt in het bestaan van een ruimer bewustzijn.

Heijn doelt en stoelt op de ruimere inzichten van Harry Beckers die toegang heeft tot een ruimer bewustzijn. Heijn begon vorig jaar de website met het onder de aandacht brengen van een opmerkelijk verklaringsmodel van Beckers voor de geestelijke ziekten, psychose, stemmenhoren en schizofrenie. Beckers had zijn verklaringsmodel acht jaar lang zeer succesvol toegepast op deze psychische patienten. Nu gaat Wereld op Drift met de inzichten en werkwijze van Beckers een stap verder.

x

* * *

Hieronder de paragraaf van deze website over het project

‘Ik ben meer dan een fysiek lichaam’.


Nieuw jaar, een nieuw project!
In dit nieuwe jaar gaat ook ‘Wereld op Drift’ een nieuwe fase in. Zoals al eerder vermeld is Harry Beckers zich aan het voorbereiden op een bredere toepassing van zijn inzichten. Deze toepassing betreft het benaderen en behandelen van patiënten met een ongeneeslijke vorm van kanker. Beckers hoopt het ziekteproces te kunnen beïnvloeden waardoor hij kan wijzen op het bestaan van een ruimer bewustzijn en op het feit dat – in de diepere lagen/staten hiervan – herstelfrequenties aanwezig zijn.

Plan
Het plan is om de frequentie/toon van het eigen diepere bewustzijn te verbinden met – en te richten op – de ‘ziekte-uiting’ van kankerpatiënten. De behandeling van Beckers dient als katalysator voor dat proces. Hij is van mening dat de ziekte hierop zal reageren; hij doet aan het einde van het artikel een oproep.

Het menselijke energielichaam, zoals kunstenaar Alex Grey het uitbeeldt.

Harry Beckers
Beckers specialiseerde zich in het bewustzijn van de mens en toetste zijn inzicht en vaardigheden 8 jaar lang ook in praktische vorm. Sinds 2005 is hij gestopt met zijn praktijk en heeft hij zich verder gespecialiseerd en verdiept in bewustzijn. Voor meer informatie, zie de video over ‘de achtergrondinformatie over Harry Beckers’ uit de documentaire ‘Staya Erusa, Find the Book of Knowledge’.  (HIER op de website van Wereldopdrift)

Achtergrond
Een mens bestaat uit vele lagen/staten van bewustzijn, maar slechts een paar daarvan zijn algemeen bekend, zoals de wakkere toestand (het dagbewustzijn), de slaaptoestand en dromen. Eigenlijk hebben we als mens alleen maar (enigszins) controle over het dagbewustzijn.

Maar naast de genoemde gradaties van bewustzijn zijn er nog vele lagen. Hiervan weten we maar weinig of überhaupt niet eens van het bestaan ervan. Er valt dan ook nog veel te ontdekken op het gebied van bewustzijn. Het project dient als ‘eyeopener’ naar al die vele verschillende lagen.

Meer dan lichaam
De mens is dus veel meer dan zijn lichaam. De werkelijkheid is vele malen ruimer. De mens IS bewustzijn, en toevallig heeft het een lichaam, kun je stellen. Alles is energie. Dit simpele en verstrekkende gegeven is essentieel voor begrip van het herstelvermogen.

– STAYA ERUSA –
De documentaire ‘Staya Erusa, Find the Book of Knowledge’ behandelt het ontstaan en de werking van bewustzijn. Op de website staat ook een samenvatting te lezen, www.stayaerusa.nl. Hierna volgende  passage komt daaruit:

“Ons bewustzijn evolueert door denkprocessen. Het bestaat uit vele staten van verschillende trillingen en frequenties, kleuren en klanken. Als een zonnestelsel in wording. Bij elke nieuwe geboorte wordt de mens, vanuit zijn bewustzijn, geïnspireerd met informatie van ervaringen uit eerdere levens. Ons bewustzijn is een weerspiegeling van de bron van waaruit we zijn ontstaan. Het is een geestelijke gelijkenis van het voor ons zichtbare Heelal. Vanuit de bron is alles met elkaar verbonden. Het recht van een vrije wil, dat wij als mensen hebben, heeft laten zien dat we individueel in ontwikkeling nogal kunnen verschillen.”

Deze tekst – en meer – is te zien in het filmpje onderaan dit artikel ‘Compilatie over bewustzijn’.

Doel
Beckers hoopt op een uitwerking waarmee kan worden aangetoond dat in ieder mens het vermogen schuilt om, met het nodige inzicht en de juiste gerichtheid, bewustzijnsgebieden met elkaar te verbinden. Dit zou een enorme ommekeer betekenen in onze zienswijze met betrekking tot leven en dood.

OPROEP!
Tot zover de tekst van deze paragraaf; bent u een patiënt met een ongeneeslijke vorm van kanker en u wilt meedoen aan dit project, dan kunt u zich aanmelden op www.wereldopdrift.nl onder het kopje in de ‘OPROEP’.

5 gedachten over “Kanker en het ‘Bewustzijn-project’!

 1. Dag Ronald en Harry, zien we elkaar binnenkort weer (met of zonder camera)? 😉

  Zag toevallig net de voorkant van de laatste editie van Beyond Medicine, misschien interessant (luister ook naar mijn HSM radio-specials van 2 uur met Andreas Moritz en Prof. Brian Peskin en Ty Bollinger over de ware toedracht bij kanker…

  Any way: uit Beyond Medicine laatste editie (kenden wij hier de heer Bonneux niet inzake de ‘niet veilg en effectieve’ vaccinaties?:

  Borstkankerscreening onzin?!

  “In de wetenschap weet men al lang dat borstkankerscreening kwakzalverij is.” Dat zijn de niet mis te verstane woorden van de Vlaamse arts-epidemioloog Luc Bonneux in de pers van juni 2011. Hij heeft net zijn boek ‘En ze leefden nog lang en gezond’ uitgebracht, en borstkanker is maar één voorbeeld van hoe gezondheid een industrie is geworden. Vrouwen moeten veel beter geïnformeerd worden. De informatie die ze van de overheid krijgen, is bedrieglijk. Zo wordt aan vrouwen boven de vijfitg (die in het screeningsprogramma zitten) verteld dat in zeventig procent van de gevallen een borstbesparende operatie kan uitgevoerd worden in plaats van een volledige borstamputatie. “Dat is complete nonsens. Eerder het omgekeerde is waar”, aldus Bonneux.

  1. @Anja

   Via google zijn er verschillende lezingen van Caroline Markolin te vinden vanuit German New Medicine. Heel waardevol. German New Medicine ziet iedere ‘ziekte’, onbalans, als een logische biologische reactie van het lichaam. Vanuit GNM is alle onbalans wetenschappelijk te verklaren. Ook kanker, ook psychoses en andere mentale/psychische onbalans.

 2. Ronald en Harry ik heb veel respect voor de manier waarop jullie te werk gaan. Er is nog zoveel onbegrip van artsen die de farmacie volgen, en ook de daaraan verbonden wetenschap met het gevolg dat hun patienten hun raad klakkeloos opvolgen omdat ze denken: zij hebben er voor gestudeerd ze zullen het wel weten. Nou NEE DUS! Ze leren over medicijnen en weinig over mensen. Mijn arts zei nog niet zo lang geleden dat er nog veel onbegrip is over hoe de hersenen werken in tegenstelling tot het hart die pompt dus, volgens haar alleen op machinale manier het bloed in het lichaam rond. Het is toch onvoorstelbaar dat artsen, terwijl er al zoveel bekend is over wat ons Leven compleet maakt, nog zo denken. Er is zelfs al een volledig nieuwe wetenschap. Hoe kan het dan dat ze hier zo in blijven hangen. Ik kan het niet anders zien als angst en natuurlijk geld. Gelukkig worden veel mensen dank zij mensen als Ronald en Harry en het internet wakker. Op hun site de “wereldopdrift” staat van mij ook een artikel, een brief vol onbegrip naar mijn psychiater.

  Hartegroet Alice

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.