Advertentie

Sts3d sts4d sto3d sto4d…!


 

x

Sts3d sts4d sto3d sto4d

2012 © Cozmic/JvdB

x

Op zoek naar de antwoorden op brandende vragen kwam ik via onder andere de gnostiek tot bepaalde inzichten die toch weer een stukje van de sluier deden oplichten. Mijn vragen waren onder andere:

 • Waarom heeft de ene mens een geweten, wil alles zo goed mogelijk doen, terwijl de ander alleen maar aan zichzelf denkt en in extreme gevallen zal liegen, bedriegen, stelen, manipuleren en zal moorden om zijn doel te bereiken? Er wordt zo hard geroepen dat we allemaal één zijn, maar ik wil niet één zijn met psychopaten die de wereld naar de afgrond brengen..!
 • Waarom hebben velen het over hun ziel , gevoel , diepere inzichten terwijl anderen uit hetzelfde gezin zich slechts bezighouden met carrière, bezit, sport, seks en dergelijke?
 • Waarom spreken velen over een matrixwereld die ze gevangen houdt en een onechte kopie zou zijn van de werkelijkheid , terwijl anderen zich er helemaal niet bewust van lijken te zijn en het eigenlijk prima naar hun zin hebben ?

Als we allemaal aan een collectief veld gekoppeld zijn zoals Jung het beschrijft , zouden we toch allemaal dat wringende gevoel moeten hebben dat er iets niet klopt ?

Graag zou ik het zo zien dat de Aarde een sterrenschip is dat in 2012 door een kosmisch energieveld gaat waarna we als een collectief naar een hoger bewustzijn gaan . Op één of andere manier klopt dat plaatje niet , ascentie tegen je wil in ? Wordt de kinderverkrachter plotseling een lichtwezen ? Wordt de massa-moordende multinational, president of bankier ineens een nieuwe lichtgevende ziel? Dat zijn slechts de extremen, hoe zit het met alles ‘er tussenin’..?

Meerdere malen kwam ik de termen ‘STS’ en ‘STO’ tegen, wat staat voor ‘service to self’ en ‘service to others’, de egoïst en de altruïst dus. Daarnaast ook nog ‘sts3D’, ‘sts4D’, ‘sto3D’ en ‘sto4D. ‘Hierbij staat ‘3D’ voor de derde dichtheid, density, de golflengte waarin wij onze ‘realiteit’ ervaren. 4D is dan een ijlere dichtheid, 2D een concretere dichtheid vanuit 3D gezien. Ook hebben we in 3D het concept ’tijd’ dat vanuit andere dichtheden volledig anders wordt ervaren, in ons geval beleven we tijd lineair.

Hoe en waar het allemaal begon is nog onduidelijk , ook vanwege het feit dat onze hersenen aan de lineaire tijd gekoppeld zijn , een concept dat in andere dichtheden minder relevant is. Er wordt gesproken over de pre-adamitische mens , die ‘sts’ gekoppeld is en de adamitische mens die ‘sto’ gekoppeld is. De pre-adamitische mens werd geregeerd vanuit de vierde dichtheid  4D STS, zij waren zelf ook sts en gedroegen zich als vee voor de archonten die hen ook als zodanig zagen en behandelden. Sts4D staat ook wel bekend als de Orion4D-entiteiten, de parasieten van ons universum, zij die niet in staat zijn om hun eigen zielen-energie op te laden, waardoor moeten ze op anderen parasiteren.

Door kosmische interventie kwam een nieuw ras mensen op aarde , sto gekoppeld , en in contact met sto4d-wezens. De oorlog brak uit en door de hyperdimensionale matrix waar de sts4D hun energie aftapten, raakten de sto 3D zielen hun connectie, hun diepere weten kwijt. De pre-adamitische mens leeft vanuit een gezamenlijke zielenpoel, zij hebben het contact met hun eigen ziel nog niet, dat kan nog vele cycli duren. De adamitische mens heeft echter zijn eigen ziel, kan zich energetisch opladen zonder van anderen te hoeven profiteren. Voor de 4Dsts was dit een buitenkansje, maar tevens een bedreiging! Wandelende batterijen in hun domein, dus hoe ze vast te houden en als energieslaven te laten functioneren…!?

Het verhaal achter de Rooms-Katholieke kerk is een verhaal waar de honden geen brood van lusten.. (klik voor artikel hier op de site)

In de tussentijd begonnen sts3D en sto3D al gemeenschap te hebben en werd het bloed al vermengd.
Sts4D zette het plan op om totale controle te nemen over politiek, religie, wetenschap en iedere vorm van macht. Ook werden bepaalde ‘onvervuilde’ sts-bloedlijnen aangespoord om hun bloedlijn ‘zuiver’ te houden in ruil voor macht over de wereld. We hoeven onze geschiedenisboeken en religieuze geschriften er maar op na te slaan, om erachter te komen wat dat teweeg heeft gebracht… Nog steeds laten ze hun lelijke kop aan de achterkant van de nationale munten slaan, zeggen ze ‘urbi et orbi’, vervloeken tegelijkertijd de ongelovige, knijpen de wereld financieel uit etc. Dom volk is goed volk voor hen , en zolang er drama en bloedvergieten bij betrokken is, hebben zij een feestje.

Sport, spelen, Hollywood, en geestdodende popmuziek, geef het volk wat het wil …..een kerk, synagoge of moskee om hun heiligheid te vinden en vals licht te verspreiden. Waar men te slim werd voor de doctrines werd de new-age ingezet om de afvallige zelfstandig denkende zieltjes in te vangen. Love & light, we zijn allen één, de psychopaten van de maatschappij hebben een vrijbrief met dat motto, stuur ze maar licht, dan komt alles goed…

Vanuit de sts gezien is het weer een win/win situatie , genetisch gezien zit zeker de helft van de wereldbevolking onder hun directe gezag . De andere helft is geen probleem zolang ze maar niet wakker worden en hun ware oorsprong gaan ontdekken. Potentiële gevaren worden al snel ontdekt en krijgen de volle lading in hun jonge jaren , zodat ze lang bezig zullen zijn hun trauma’s te helen en waarschijnlijk nooit tot hun potentieel zullen komen. Mochten ze toch vervelend worden krijgen ze last van demonische aanvallen en op allerlei wijzen komen er mensen (Mr. Smith/Matrix) op hun pad die ze af zullen leiden.

Het doel van sts4D is zoveel mogelijk zielen mee te nemen na de ‘shift’, de pre-adamieten zijn al voor hen, dus daar ligt de focus niet. Het lekkerste vlees zijn de adamics, de bezielde mensen.

Door middel van seks , drugs en rock ’n roll zowel als vele mind-control programma’s wordt de bezielde mens verleidt in slaaptoestand te blijven. En dat plan werkte tot nu toe goed. Sts4D had er echter geen rekening mee gehouden, dat sto4D als tegenactie op het laatste moment onkreukbare zielen naar deze blauwe planeet had gestuurd,  in alle lagen van de bevolking, even onzichtbaar en krachtiger dan de krachtigste sociopaten in dienst van sts. Één klein kaarsvlammetje kan een donkere kamer oplichten .

Het verwarringsspel van de sts zal zich nog wel gaan versterken. Wie zich aangesproken voelt of versterkt door het bovenstaande verhaal, wees alert, luister naar je ziel, dat is jouw wapen en hun prooi.

484 gedachten over “Sts3d sts4d sto3d sto4d…!

 1. De Meeste sto’ers zijn sts’ers in het kwadraat. Laten zien dat je er voor de ander bent. Jezelf voorbij. Moeder Theresa, geweldig hoor. Ze willen erkenning van de rest van de mensheid. Zie mij eens mezelf opofferen voor het goede doel.

  Wie ben jezelf en wat is een goed doel? Het gaat voorbij woorden en theorieën. Alles is illusie behalve dat ene werkelijke wat overal is, wat alles doorgrond. Alleen de sts’ers en sto’ers willen het niet beleven.
  Komt door ego. 5d is ook maar een aanname. Het is niet te benoemen en waarom doen mensen dat dan toch? Het uiteindelijke enige is niet uit te beelden. Soms is er een gevoel van schoonheid, puurheid, essentie in een schrijven, een beeldhouwwerk of schilderij. Het is gemaakt vanuit het licht, die liefde van zijn en daarom zendt het die energie uit.
  Dat kan alleen als de kunstenaar zichzelf compleet vergeet en één is met dat wat is. Dan nog moet de ontvanger het ook ervaren, het is ervaring, niets meer en niets minder.

  1. Inderdaad een mooie valkuil die je daar aangeeft , Martijn .
   Sto zou moeten zijn sta , service to all inkluis jezelf , het WIJ gevoel .
   Niet jezelf weggeven voor anderen , dat leidt naar martelaarschap .
   Bewust omgaan met wat er is , beleven , genieten en delen .

  2. Je snapt me Cozmic. Zelf denk ik dat hufters ook kunnen veranderen maar dan moet eerst hun omgeving hun hufterige gedrag totaal niet meer pikken.
   Samen een wereld bouwen waar iedereen mag zijn zoals die is, vrijheid en vooral gelijkheid. Verdeel en heers, daar moeten we van af. Verdeel de rijkdommen en geniet er van met elkaar, zo zou het moeten zijn.
   Er is genoeg voor iedereen, als we het maar verdelen. Dan kunnen we het paradijs op aarde terugbrengen. Oehh, lange weg te gaan met al die religies, culturen, macht structuren en showbusiness in de wereld. Rijken worden rijker en armen worden armen. Hierarchie, daar moeten we vanaf.
   Teveel ellende, ook teveel kicken op dure drugs en feestjes. + en – zouden moeten oplossen in één. Ach, ik ben een dromer, het komt er waarschijnlijk niet van.
   http://www.youtube.com/watch?v=yRhq-yO1KN8
   Eén ding hebben we gemeen, we gaan allemaal dood en dat beleven we alleen, hoeveel vrienden en/of familie we ook hebben. Hoeveel we ook hebben verzameld, hoeveel we ook hebben geleerd of gedaan.

  3. Eerlijk gezegd , ik heb pure evil meegemaakt , gevoeld en bij anderen aan het werk gezien . Ik sluit er mijn ogen niet meer voor , wie in een oorlogsgebied woont , nooit iets verkeerd gedaan heeft en geraakt wordt door een Navo bombardement dat hun vrijheid zal verschaffen zal ook een ander verhaal hebben . Sluit maar lekker je ogen , met Lizzy Bea aan het roer gaat het hier nog goed , wees vooral geeen klokkenluider want dan hang je aan je eigen klokkenspel ondersteboven te bungelen . Hush hush .
   http://www.youtube.com/watch?v=wh7r_f_rw0c

 2. Na het beleven van extreem dualisme verlangen we naar Utopia . Een soort vakantie voor de ziel .
  Feit is dat deze dualistische wereld zo vol tegenstrijdigheden zit dat de mind het maar accepteerd zoals het lijkt te zijn . Een enkeling daargelaten . Het klopt niet , simpel ! Wie dat niet ziet is nog steeds gehypnotiseerd door welke kracht , gevoelloos gemaakt of heeft nooit gevoel gehad .
  Wees inderdaad de dromer , want dromen zijn gedachten , gedachten zijn krachten die zich zullen manifesteren .

  1. Ik zie de jaren 60 met hun demonstraties en roep naar vrijheid als voorbode voor de vrijheid die er de aankomende tijd moet gaan komen. Mensen worden wakker, ook onder het klootjesvolk. Mensen die dachten vooraan te mogen lopen worden zo naar achteren geflikkerd in de maatschappij. Niet meer nodig… Dat wordt niet gepikt. De oude vogelen zullen de jongeren wakker maken. Zij die niet wakker willen worden zullen vergaan in sex, drugs, party, agression. Het is erop of eronder in deze tijden, waardoor laat een mens zich leiden? Door hedonisme? Kapitalisme? Satanisme? Volgens mij zullen velen langzamerhand inzien dat dit één pot nat is, de jeugd wordt genaaid omdat de ouderen niet wakker zijn. Ze worden aan hun lot overgelaten. Het werk gaat voor… Zo ook de Spelen, het gaat alleen maar om geld en macht. De wereld wordt totaal verkracht.
   http://www.youtube.com/watch?v=SlMxkUC8XZc
   Wie praat er nog met poezen? Ik zowiezo.

 3. Het blijft een moeilijk te verkopen verhaal. Met al die dimensies en sto, sts, sta. Eigenlijk kan ik er echt niets mee om dat ik die dimensies en indeling van mensen in hokjes teveel aan de matrix doet denken. Ik ben op Aarde heb een lichaam wat deel uit maakt van mijn Zijn. Mijn lichaam met inhoud is geaard met Aarde. Juist dat Contact met Aarde doet mij beseffen wie ik echt ben. Zoek ik te veel buiten mijzelf dan verlies ik het Contact met Aarde. Ik ga zweven en omdat ik het Contact met Aarde verliest ben ik aan iedereen overgeleverd en zal ik nooit weten wie ik echt ben! Het gaat zelf zo ver dat de Astrale wereld niet veel anders is dan Aarde. En als op Aarde mezelf niet ben dus daar ook niet. Wij komen op Aarde om een compleet mens te worden. Iedereen heeft goed en kwaad . Het gaat erom wat ik met dat gegeven doe! Dat een mens zich kan vergissen is menselijk. Maar wat volgens mij belangrijk is dat een mens bewust is.

  Een geweten heeft en zich ook naar dat geweten handelt altijd met een goede intentie voor Aarde met alles erop en eraan. Ook zorg voor juist die mensen die onbewust leven zoals je die extremen noemt socio- en psychopaten! Niet dat ik voor heilig boontje speel en mijzelf opoffer. Maar iemand een vis geven is niet voldoende leer hem zelf hengelen. Het gaat erom dat alles op deze planeet voor iedereen is en dat er geen onderscheid wordt gemaakt . Dus geen discriminatie wat voor grond dan ook. Niemand wordt als sociopaat of psychopaat geboren. De matrix veroorzaakt dat soort van mindcontrol. Hier op Aarde behoort het te gebeuren. En nergens anders. Dat van jezelf verwijderen is funest en vooral onnatuurlijk!
  Het enige wat wat voor mij telt zie elkaar staan. Helpt elkaar indien nodig en doe alles naar eer en geweten en doe het met veel plezier. Ik zeg ook altijd met gelijk gestemmenden is het gemakkelijk om te gaan. De kunst is ook met mensen om te gaan die juist niet in je straatje passen. Alleen als negatief en positief door een deur kunnen zullen wij pas het paradijs ervaren. Alleen goed bestaat niet alleen slecht bestaat ook niet. Ik mag beide kanten ervaren zodat ik kan kiezen . Ik kan ook niet bewust worden als ik dat verschil tussen goed en kwaad niet kan ervaren. Zolang iedereen

  1. daaraan voor zichzelf werkt zal zijn doel bereiken. Wees vooral geduldig en vol vetrouwen in jezelf. Omdat ongeduld ook mens eigen is. Haastige spoed is zelden goed. Ook dat ascensie aan tijd gebonden is en die klok afloopt is naar mijn gevoel een hoax. Iemand expres pushen is mindcontrol. Zo wil je dat een andere faalt. Succes!

  2. Een kind en een onwetende is zich van geen kwaad bewust. Het kwaad, zo gauw je er van bewust bent geworden, zou je er wat mee moeten doen of het naast je neer moeten leggen. Ertegen vechten heeft geen zin, daar versterk je het juist mee. Uiteindelijk gaat alles zoals het gaat en moet je alles maar nemen zoals het komt. We denken keuzes te kunnen maken maar wat goed is kan slecht aflopen en wat slecht is kan goed aflopen. Het leven is één en al ZEN.

  3. En wie controleerd de matrix , wie heeft dat opgezet , met welk doel sowieso , die controle ? Een bezield mens kan geen psychopaat of sociopaat worden want die hebben geen geweten , slechts een robottisch doelgericht programma . Als vriend Bush het startsein geeft voor dessertstorm en weet dat het verarmd uranium bovenop de miljoen slachtoffers nogmaals het dubbele aan lijden zal veroorzaken , spreken we hier dan over een normaal mens ? Dutruiex met zijn pedofielenclub , heeft hij een geweten ?
   Wees realistisch , wij kunnen ons niet meten aan zulke duistere zielen , als ze al een ziel hebben . Totaal gevoelloze robots die een kick krijgen uit het lijden van anderen .

  4. Hehe, zij hebben hun ziel verkocht. Het is zwarte magie in de westerse wereld. Er is heel veel power uit te halen voor even. Niet voor eeuwig. Ze proberen het in stand te houden van vader op zoon maar nog even en we kicken ze van hun troon. Zwarte magie komt altijd drie keer op jezelf terug. Witte magie trouwens ook. Laten wij dan maar voor de laatste kiezen. Het is een harde en lange strijd, toch is het zeker de moeite waard. Grijze magie, daarvoor moet je bij de bankwezens zijn, ook fout volk, die krijgen teruggeworpen wat ze hebben aangericht.

  5. De zwarte magiërs zijn nu in het voordeel. Ze trekken kinderen aan daar hun ouders ook liever voor geld kiezen dan voor een liefdevol gezin. Muziek, filmseries, films, kinderen worden gemindcontrolled net als hun ouders al zijn. Opgezogen in het valse licht. De valse American dream. We worden ermee doodgegooid. In de clips, in de films, het is één en al agressie, seks en drugs. Cool… Dit gaat al een lange tijd zo, zeg maar sinds de mensen zich vrij probeerden te maken van de machine. Sinds de jaren 60. Rappers die eerst rapten over de narigheid die hun is overkomen in hun jeugd, rappen nu over geld, chickies en vette auto’s omdat ze anders geen contract krijgen. Geweld en drugs worden geromantiseerd gebracht om de private jails te vullen met zogenaamd vullis. Gemaakt door de mindcontrolled business. Het is bizar. Erger dan dat…
   http://www.youtube.com/watch?v=ErCAOMi5EGM Dit brengt geen betere wereld.

  6. Hun ziel verkocht aan WAT , WIE ? Hebben/ hadden ze sowieso al een ziel of werd dat aangestuurd door iets groters ?
   Als je aangeeft dat ze hun ziel hebben verkocht…wat is de agenda van het kamp waar ze het aan verkochten ?
   FFS ik mis vaak de logica .

  7. Aan het meest smerige, vernietigende wezen wat ooit is voortgebracht door de gedachten van de mens. We are the creators. Bezie onze historie, het zit vol met walging, ellende, rijke mensen en slaven. Het genot wat ze ervoeren om een ander te zien lijden. Dat wezen is gemaakt door de mens.

  8. Paul , where the f**k are you ?
   Ik durf wel mijn nek uit te steken om iets open te gooien , prove me wrong , prove me right . Al die lounge spirituelen die een beetje van dit , een beetje van dat , een ja maartje en een beetje zen . Vlees nog vis , wie durft er duidelijk te zijn ?

  9. Misschien zit er wel een walgelijke energetische energie achter. Ik weet het ook niet maar dat de mens het graag aanroept om er beter van te worden (ego) dat is wel duidelijk.
   Het valse licht geeft tijdelijk zoveel energie dat de Goddelijke energie er tijdelijk aan onderdoor gaat. Gefocuste energie is heel sterk.
   Zie Voodoo, het is geen nonsens, het bestaat echt. Uit die energie werken is heel gevaarlijk, daarom roepen ze hogere krachten aan want ze kunnen het zelf niet aan. Meestal worden ze dan ook krankzinnig. Net als de wereld krankzinnig aan het worden is. Toch gebeurd het allemaal in het grote spectrum waar zelfs God in opkomt. Het spectrum van bewustzijn, waar alles in voortkomt en wat alles overleefd. Daarom, als je in bewustzijn zelf staat, ben je niet meer te raken. Dan doorzie je het. Het is tijdelijk, niet eeuwig.

  10. Cozmic, jij hebt lef en dat is wel duidelijk ook.
   Salon spiritualisten genoeg hoor. Praatjes vullen geen gaatjes.
   Vanaf nu ben ik er een behoorlijke tijd niet meer dus van mij geen last.
   Ga lekker bivakkeren in de natuur, alles eens lekker van me af laten glijden. Ik wens je het allerbeste. Keep up the good vibe.

  11. precies Cozz, wie durft er nog voor iets te staan of voor zichzelf in te staan of een standpunt in te nemen, om helder te zijn, is het misschien omdat we al ‘gesloopt’ zijn, verscheurd, uit elkaar getrokken en tegen elkaar uitgespeeld, neergestort in de fluffy vlees nog vis fluff ashes to ashes asberg en moeite hebben met weer opstijgen. De vleeshaken in de omlaag hangende mondhoeken opgewekt opgetrokken aan een gekalibreerde veer, en witte ‘Soma’ tabletten voor chemisch sociaal afgedwongen Happinezz, go along to get along en ondertussen medeplichtig aan meedogenloze groepjes vorming en open doorgeefluik voor opdrachten van ‘boven’. Blij in de Rij and Happy to kill on command for no reason en overtollig aanwezig zijn als er wat te slopen is en je snor drukken als er wat te slopen isz, of zie ik het nu te zwartgallig, vast wel toch, of ik hoop van wel ;

   Quote:

   ” Soma is an allusion to a mythical drink of the same name consumed by ancient Indo-Aryans. In the book, soma is a hallucinogen that takes users on enjoyable, hangover-free “holidays”. It was developed by the World State to provide these inner-directed personal experiences within a socially managed context of State-run ‘religious’ organizations; social clubs. The hypnopaedically inculcated affinity for the State-produced drug, as a self-medicating comfort mechanism in the face of stress or discomfort, thereby eliminates the need for religion or other personal allegiances outside or beyond the World State. ”

   http://en.wikipedia.org/wiki/Brave_New_World

   David Bowie – Ashes To Ashes
   http://www.youtube.com/watch?v=CMThz7eQ6K0

  12. ik hoor ineens dit stukkie David Bowie tekst, zegt genoeg, hoor het ineens heel anders dan vroeger ;

   ” my mama said, to get things done, you better don’t mess with Major Tom ” ..

  13. Martijn , veel rust en inspiratie toegewenst op schiermonnikoog , laat je snikkel niet verbranden op het naaktstrand 😆

  14. Hyper , het heeft allemaal te maken met comfortzone .
   Fastfood filosofies , the secret , the this , the that . Living in the now , the path to ascension , fastfood spirituality , thats all it is . Jezelf koest en gedwee houden met wat mooie uitspraken , kop in het zand .
   Alleen door buiten je comfortzone te gaan kan je verder komen , gezever van lezer terzijde gelaten . KNOW THYSELF !!

  15. @ Cozmic

   “Your wish is my command”, ik ben er wel al is het midden in de nacht en al wordt ik wakker van een schreeuw in duisternis. Ik kan kort zijn ik kan lang zijn in een antwoord… Ik doe iets tussen in! Als ik dagelijk hier stukjes tekt intik dan ben ik meestal afgeleid aan iedereen, doe ik dat om de zoveel tijd dan heb ik meer beheersing over mezelf dan dat een ander over mij dat doet. Met tussen in is dat ik een artikel tot mezelf neem en deze lees vanuit de perceptie van de ander, de comments stuk voor stuk meeneem van anderen. Ik overzie dan alles en kan een antwoord erop geven zonder oordeel. Het is zoeken naar antwoorden en die antwoorden zitten meestal al in je zelf, het al wetende is het zeker weten van lopende zaken die continue vandaag de dag op aarde plaats vinden. Elke ervaring is een tellende vorm, de meeste bezoekers hier zijn puur van uit hun EGO bezig met het geven van hun menig, hun stukje zienswijze en hun antwoorden.

   Als we dat verplaatsen naar een 1 geheel van 7 Miljard mensen op deze planeet en wat er ook aan genezijde zijde zit in de Astrale wereld, dan hebben we het ook over een enorm getal van het aantal zielen wat hier mee komt doen met Manifest Re-incarnatie Proces op de aarde. Alles zijn ervaringen die men wil op doen vanuit het grotere geheel en willen en het kunnen invullen zoals men het beoogt van uit het EGO zonder in breng van de ziel. Net zo lang van alle kanten het te willen ervarenom het uit eindelijk dan alles volledig te willen begrijpen. Percepties, vanuit alle onmogelijke hoeken en gezichtsvelden kennis op te doen om te willen weten hoe technisch vele zaken in elkaar kunnen steken. Die zie je overal weer terug, in vele levens van idereen hier op aarde, niet uit makende waar men dan ook is. De een ziet meer en is verder in zijn weg dan de ander is, terwijl de volgende alle kennis bevat als een ‘ware meester’ en als ‘een vakman’ dat stuk ervaring achter zich kan laten.
   De grote splitup is ontstaan met de val van Atlantis waar lagere zielen tot een max van 4D (niet verwarren met de 4de licht sfeer) een 4 tussen sferen dimensie ontsloot waar menig onbewuste ziel vast in kwam te zitten. Het tunnel effect vaak gekoppeld aan deze overbrugging is de angst voor dood te gaan kompleet. Verticaal zijn er 13 Dimensies te bespeuren en 58 dimensie op horizontale vlak op 4D. Door alles wat je om je heen ziet gebeuren is 4D een beperking van het totaal snappen dat er meer is dan ons 2x 2d Bewustzijn kan bevatten. (met dubbele focus overlay onstaat 3D) Onze ziel heeft geen hersens nodig om het geheel beter te kunnen begrijpen. Hersens werken met stroompjes en de ziel werkt met licht. De dualiteit is het gevecht tussen onze beide hersenhelften en de op gelegde matrix is de programmatie van het EGO naar anderen toe. Ego wil heersen en niet de ziel.

   De hele matrix komt dus vanuit het bewustzijn vandaan, het willen onderdrukt zijn aan het grotere geheel. Mooi voorbeeldje vroeger van een Oostenlijke desitent welke achter het ijzeren gordijn gevangen zat en graag naar de vrije Westerse wereld toe wilde, na een fortuinlijke kogelregen ontsnapping over de muur van de vrijheid naar het beloofde land kwam en ‘niet veel van begreep’ wat nu vrijheid was, na verloop van tijd graag terug wilde naar zijn oude land. Nog steeds van invloed is op het dagelijk bewustzijns level, zo is het nog steeds, een Utopie aan iets anders dan de werkelijkheid waar we nu in gevangen zitten. Dat leggen we ons zelf in een Matrix op omdat we er blijkbaar niet zonder er mee kunnen. Geheel los daarvan kunnen zijn wordt door veel mensen niet geacceepteerd, want het wordt je gelijk opgelegd dat je mee moet doen wat zij ook aan het ervaren zijn. De Wet van programmatie, de mindcontrol en het invullen, verwerken van karma (alles wat je doet is een vrije keuze en gevolg daaraan – karma) Technisch is alles weerlegbaar en verklaarbaar dan het gaan gissen naar stukken van geloof en twijfelingen van zou dat nou wel zo alelmaal zijn.

   Heel veel is verzonnen vooral door lui die er zo nodig een boekje er over moesten maken en of schrijven. Tel eens op je vingers na hoeveel boeken je hebt gelezen, hoeveel drugs je gebruikt heb, hoeveel drank, hoeveel seks je hebt gehad en hoeveel geneugten en bevestigingen je hebt gehad alvorens je op deze fase van materie een beetje mee kan komen doen?! (weinig mensen op de andere hand na te tellen hebben nooit iets van deze meuk gebruikt) Iedereen haalt van alles uit een boekje van wat er er ander er ook over vind, nooit 1 seconde erbij hebben te gestaan om dat eens van uit je zelf te ondernemen. Copieer gedachtes en gewauwel van anderen maar raak, schrijf er een meesterlijk zoveelste bouquet reeks deeltje ervan die anderen het willen slikken als zoete koek, dan heb je een wereld gecreëerd die vol met vragen zit en antwoorden moeten bevatten om te denken dat je het goeie einde in pacht hebt. Het verschil tussen onbezield en bezield is de weg die je aflegt via boeken waar al het geprogrammeer in vast zit (hoor steeds tegenspraak van iedereen die hier aan onderhevig is maar het zelf niet ziet) en bezield is van iemand die geen boeken nodig heeft omdat zijn kennis technisch gezien vanuit zijn akasha database verkrijgt (vakmanschap is meesterschap).

   Maar dit wordt veels te moeilijk voor mensen om dit goed met gezond verstand te willen begrijpen. Kortom alles heeft een kern van waarheid die verdraaid is met de werkelijkheid om er eerder een sappig goed verkopend verhaal ervan te maken dan het een werkelijke saaie inhoud beoogt waar iedereen continue mee vast zit.
   Woorden magisch maken en daarmee op Hollywood achtige manier iedereen hopend tot misleidende informtie te verstrekken waar heel wat EGO strelende zieltjes een enorme adrenaline achtige boostup van krijgen. In iedergeal er zijn hier maar een paar mensen die me altijd trakteren op verheugelijke informatie waar ik graag naar luister en mee verder wil. Guido, Dick, HyperAlert, Cozmic, Willie, Monika en Marcel als het om ontladende humor moet gaan met inzicht. De rest kan bij mij potificaal de pot op met hun eigenzinnige ten kortkomende geneuzel waar ik geen zin meer in heb om iets meer te ondernemen. hahaha ik denk ook wel eens aan mezelf dan me steeds bloot te moeten geven zoals anderebn dat graag willen zien van me. PAUL!!! neem nog een Pilletje, ga eens naar de Reguliere Shit arts enz.

   Kortom de Matrix zit in je zelf en dat zijn wetten die je de ander wilt opleggen aan jou manier van denken en zijn, hier mee leg ik me eigen Matrix mee op als die zwaardvechter zonder wapens te willen zijn. Kortom Cozmic ik voel je man en je roept maar want dan maak ik tijd voor je, ook voor Hyper en voor Dick. En @ all die lui die commetaar op me hebben, wees lekker je zelf met die hoge & lage trilling shit, boekjes en aannames van Amerikaanse Guru’s die you-tube filmpjes met aangekochte feiten en zaken het ene smerige verhaaltje na het andere aan elkaar verzinnen als de enige echte waarheid.
   Die illusie fase ben ik allang voorbij. Heerlijk om verlost te zijn van jullie verslavende mindcontrol feestmix, mijn EGO & ZIEL roepen weer om mezelf te mogen zijn…

   HUG ! van een Meesterlijke Ziel die heerlijk op zijn berg vertoeft en aan het spelen is met zijn EGO poppetje.

  16. cozmic,
   de leiders worden door hun volgers gemaakt. Ook Bush is een marionet van een ander! Als het om macht, geld en hebzucht gaat is alles mogelijk. Het blijft altijd het kip en ei verhaal. Wie is erger de leider of degene die voor geld daadwerkelijk de trekker overhaalt. Zolang er mensen in die leider geloven kunnen die leiders hun gang gaan.
   Het systeem maakt gewoon dat het pappen en nathouden blijft. Mensen behoren juist te beseffen dat ze geen leider nodig hebben. Door die goedgelovigheid (mindcontrol) zullen de meeste mensen voor het gemak kiesen. Iedereen is toch met de paplepel ingegoten voor natje en droogje op vaste tijd. Niemand wil zijn status opgeven. Alleen die jongens en meisjes die de matrix als ellende ervaren zullen voor een alternatief kiezen. Ik besef ook degelijk dat ik deel uitmaak van die matix en dat elke dag naar mijn werk ga voor brood op plank. Daar is het ook 1 en al hiërarchie. En ervaar ik het knip en plak gebeuren.

   Ondanks dat ik bewust ben dat wij met ze allen in een bijzondere tijd leven en ontzettend veel in korte tijd op Aarde gebeurt, kan weinig doen tegen de grote dingen in wereld. Oorlogen gebeuren, niet goed te praten maar daar kan ik individueel weinig aandoen. Het enige wat ik kan doen is zover in mijn macht ligt het goede van mijn kant aan een andere laten zien. En dat ik oog en zorg voor de natuur op mijn manier. Vogels eten geven, voor planten zorgen, mensen bewust maken hoe we met elkaar om gaan. Maar veel blijheid vinden met alles wat ik doe. Het zijn voor mij de kleine dingetjes in het leven waar ik plezier aan beleef.
   En als ik er plezier aan heb dan gun ik een andere ook. Ik denk dat iedereen(incl. Kwaden) die Nu op onze aardkloot bevinden de kans krijgen om van onze Aarde iets moois te maken en dan echt voor iedereen. Iedereen draagt zijn haar steentje bij. En alle beetjes helpen! Ik als mens de neiging alleen naar de negatieve dingen te kijken hoe ellendig het wel niet is. Juist de mooie dingen behoren te leren zien. Zij bepalen uiteindelijk waarom wij hier op Aarde zijn. En of het 3d blijft of 4d wordt of hoger! Het zal mij om het even zijn. Want we willen juist van dat hokjesdenken af. Waarom gebruiken wij dan juist die termen uit onze matrix? En daar passen volgens mij begrippen als sts sto of sta niet meer bij. Hoe goed je het ook bedoelt. Verdeel en heers is juist niet meer van toepassing!

   Maar het kan zo zomaar zijn dat jouw inzicht mijn inzicht wordt. Groetjes.

  17. Paul ik ben blij voor je dat je in hogere sferen zit. En dat anderen je waarderen zoals je bent.
   Ik heb nooit de intentie gehad je te overtuigen, maar blijkbaar heb je dat zo ervaren en dan is dat je waarheid! Het is goed om te weten wie je wel of niet vertrouwt. Een handje vol mensen is maar erg weinig als er 7 mljard op de Aarde wonen. Ik hoef niet voor een andere te kiezen om bevestiging te zoeken ik kies altijd eerst voor mijzelf. Dan weet ik zeker wie ik vertrouwen kan. Ik gun iedereen ook de mensen de wtk niet kennen veel geluk met het speurtocht naar hun eigen waarheid!
   Mensen maken hun eigen waarden mooier en complexer zodat anderen net als een religie buiten gesloten worden. Ik ben blij dat je eindelijk bevestigt op een hoger voetstuk staat. Dat gun ik je van harte. De rest zoals je zegt is te dom om je echt te begrijpen. Dat is je mening. Ik voel me niet afgewezen vindt het toch wel jammer dat ik buiten de boot valt. Dan heb ik gelukkig nog 7 miljard – Paul over om mee te communiceren.
   Helaas heb ik geen bijzondere krachten dan mijn 5 zintuigen waarmee goed uit de voeten kan.
   Laatste opmerking: als licht niet electriciteit is dan kan ik me afvragen: bestaat de wet van behoud van energie dan nog wel?

   Paul wat heb je op deze Aarde nog te zoeken als je doel al hebt bereikt?
   Zou ik voor welke ziel op Aarde angst hebben dan heb ik het elders ook. Ook al waan ik mezelf in 5D.
   Vijanden creëer ik zelf! Oja praten en zeggen is altijd gemakkelijker dan doen!

  18. @ Guido

   Jaaaaaaaaaaah dat was een heel mooi artikel, kan altijd zo genieten van zulke zaken, zeker als je nog eens met de feiten komt aanzetten om de puntjes op de i toe te voegen, Ouwe Reus…

   Niet iedereen was toen in die tijden een Hoge Priester, zelf ik hield het bij varen over de baren, om vis te vangen die Nep-tunes (klinkt als I-Tunes)(Guido met baard) me overhandigde voor een At-land-tis Su & shi WantToKnow gerecht. Ja een kris tallig gericht en zuiver artikel die menig ziel doet terug denken met wee moed aan lang vervlogen tijden, met wederom weer een cultus van een greep naar de macht door aangekochte begrippen. Daarom dat ik nog steeds last heb van vorkje prikkende alures in grote streekgerechten die niet iedereen weer lust van de grote Menu kaart.

   @ Lezert

   Wat noem jij in hemelsnaam hoog?! niet in Olympische Golven-surf hokjes en vakjes nu gaan denken… Want voor jou Gouden plakje ga ik toch niet… helaas ook niet voor zilver laat staan brons… En wat betreft die 7 miljard anderen, daar ben ik niet eens mee in oorlog, anders was ik zeker 7 mijlen onder vadem geweest.
   Im Jip en Janneke taal van Tante Annie M.G. Smidt en vrij vertolkt voor het Neerlandse Volk, Woon ik niet op de Sint Pieterberg te Maastricht maar 11 meter onder ANP. Dus zo hoog is alweer mis geschoten bij deze keer. Wat er verder tussen anderen zich hebben afgespeeld ben ik aan jou zeker geen verklaring schuldig, wel als mijn vrouw zelf weer tentonele verschijnt met haar inmiddels beroemde deegrollertje!

  19. @ Cozmic 3.3, 3.6, 3.8

   Ik heb geprobeerd vandaag je een antwoord te geven, niet een makkelijke keus om te nemen omdat er anderen in het spel zijn die zich er mee gaan bemoeien en slagkracht ondernemen op mijn ervarings retoriek. Graag willen delen in kennis en samen zijn om een grote verbroedering tot stand te krijgen moet meestal een keiharde weg genomen worden om de vingertoppen elkaar op een Michél Angelo effect tot elkaar te krijgen. Je weet zelf dat ik hier ook tegen vecht en het antwoord vandaag op een presenteerblaadje weer heb aangereikt gekregen. Niet bepaald vrede liefend maar op een bekende orthodoxe manier van elkaar verwerpen. Ik kruip weer terug in de spelonken van mijn duistere rijk in mijn donkere lichaam en mocht je me willen bereiken, show me your Cozmic sign (net als de batman sign) dan kom ik weer ten tonele als marvel comic figuur.

  20. Paul ,
   Ja natuurlijk heb ik jouw aanvulling gelezen , sluit perfect aan , ook Guido’s link naar het verhaal van Judith Moore . Je weet dat ik ff afgeleid was in de tussentijd , nu begrijp je ook waarom ik RIEP 😉 .
   Hyper had het ook weer even spot on the dot met/over CIA methoden , ongeziene provocaties en daarna moord en brand schreeuwen , etc .
   http://www.youtube.com/watch?v=mzUzEGIKjSQ

 4. jah voor mij stilletjes an ook tijd om eens op m’n eentje het 1 en ander te gaan inpakken, nee geen bad eendje, wel kleren voor warm koud nat droog en een picknick mand koelbox doos met mes en vork voor de broodnodige trek onderweg, een aantal weekkies strand aan de andere kant van het land.

  zal me zeker nog wel meer dan een dag kosten voor ik de zooi bij elkaar heb gezocht.
  ben nog wel efkes ‘in de Wtk lucht’.
  Mooi Vervolg Verhaal Cozmic, Sto 8d klasse.
  dat het nie helemaal lekker zit kan je ook op z’n Frans zeggen.
  met gemengde gevoelens richting de verplichte ‘dwangbuis’ Vakantie, wat zijn we met z’n allen toch stom bezig, uitgestrekte bloed mooie paden en polders gezien de afgelopen weken op de pedalen in Drenthe, de duurste huizen boerderijen penthouses en vrijwel nergens een kip of haan te bekennen, uitgestorven, de oude hoefsmederij landbouw las stations als voormalige centrale plek van het oude dorp nog herkenbaar aan de giet ijzeren letters op de voorgevel, de oude baas van minstens 91 jaar voor de televisie met z’n robuuste onverwoestbare grijze staal draad stikkel haartjes naar het raam gekeerd aan de hoofdstraat, buiten 26 graden, geen hond te bekennen, zwembaden dure design tuinen, vrijwel geen barbecue in de tuin, geen mensen zichtbaar aan het klussen, geen wandelaars,

  nauwelijks fietsers, uitgestrekte mooiheid van het zomers landschap, in de uitgestrekte polders voornamelijk gedomineerd door miljoenen mega mastodonten machines van de bank, miljoenen per stuk, van de bank, loonwerk industrie bedrijven, kun je bijna geen trekker meer noemen, even op een paar uur in de nacht de stront van 50 overgebleven mega boerderijen er uit stampen, of even het hooi er in en uitstampen met belachelijke industriële pers machines die blokken hooi produceren die niet eens meer te tillen zijn door een heftruck zo wanstaltig groot en zwaarder als een Olympisch vliegtuig naar de zon,

  de enige schaarse verdwaalde vergrijsde kleine voormalige boer die met een trekker van 50 jaar oud nog wat voor zichzelf probeert te hooien klooien met verroeste ouwe machines die wordt voor gek aangezien, kan niet meer uit qua tijd en brandstof, is niet ‘koel’ meer, er is geen jeugd te bekennen, die zitten of spastisch binnen achter de spelcomputer of gedwongen low budget backpacken in op z’n minst de sloppen wijken van Brazilië of Tibet, of voor hun 20ste tot hun nek an toe in de schulden,

  het prachtige Ur Oer Oude Drentse land is compleet uitgestorven, een levend dood museum, dat wat je vroeger alleen horror kon meemaken in het kunstmatig in stand gehouden museum dorp Orvelte, spook dorp al het leven is er uit, dat is nu voor de gehele provincie…
  En straks moeten er de wolven uitgezet worden, vrijwillig komt niemand meer in het mooist denkbare gebied, straks kan je er niet meer komen van de nwo letterlijke wolven en beren, no go areas, het agenda 21 is al voortijdig gelukt zonder de wolven en de beren.. het zou moeten bruisen.. mensen zijn geflipt gek gek goor voos boos, consumenten van de reisbureaus naar no where, om interessant te kunnen praten als je terug komt?

  Amadou & Mariam – Ce N’est Pas Bon
  http://www.youtube.com/watch?v=MAFK8hxlLGs

  1. VAndaag heb ik hoofdpijn, het is nog waar ook, klein beetje hoofdpijn, heel klein beetje maar net genoeg, de stemming waarin ik verkeer vandaag hmm, ik kan het niet langer duiden, dulden ook niet, zou het dan toch een soort Verlichting zijn die zich aandient?

   ” ik ben geen jasje dat je zomaar weg doet … enzovoort la la jengel jengel ”
   ” Maar vanavond heb ik hoofdpijn, als je vraagt, ik heb je nodig, word ook ouder ” (bwaaaak)
   ” s’avonds zit ik te huilen al die uren die ik op je wacht ”

   Hanny – Maar vanavond heb ik hoofdpijn
   http://www.youtube.com/watch?v=u8Sm-9jGNiI

   Quote 10 uur 36 minuten geleden door Bernhard.Baarn :

   ” Ik begrijp dat die man naar de hoeren ging. Getrouwd met de mooiste vrouw maar ze wil/kan hem niet bevredigen en wil geen sex met hem (of ze deed dan haar best niet, hoofdpijn, geen zin of zo) maar laat zich er wel voor betalen door anderen. Dit is humor maar ook heel triest. Ik weet ook niet wie er in die relatie nu eigenlijk fout is. Die vent omdat ie (stiekem) naar de hoeren ging of de vrouw omdat ze (stiekem) de desbetreffende hoer is en haar man zo ver gedreven heeft om te gaan. ”

   http://www.nujij.nl/algemeen/man-vraagt-de-beste-hoer-in-de-tent-en-ziet-zijn.18145536.lynkx

  2. FeestBoek
   Fijn hèh
   elkaar digitaal via een achterdeurtje Deleten
   lange tenen in open sandalen zonder geiten sokken
   om het minste of geringste, als de rooie wijn even verkeerd gevallen is,
   met 1 druk op de rode knop van je ikkie stikkie Game STi(c)k
   ben je elkaars trojan backdoor troll vernietiger
   Drones op afstand bestuurd zonder geweten
   alsof het niks is
   micro power macht in het kwadraat, karaktermoord onder je duim
   Mao zou trots op jullie zijn
   Persoonlijk Controle to the Max
   dédain
   geen enkel gevoel voor verhoudingen
   ons werk zit er weer op
   de nietsnutten, de uitvreters, de melaatsen
   weer ruim baan voor de huizen bezitters met zonder overwaarde
   de last minute snoepreis aanbieders voor 2, incluis luxe suites met uitzicht op sjjéé
   de glanzende Carrières bij Rand Stad als head huntster en polen makelaar, na je Olympic Hokkie medaille, zegt ze met een uitgestreken gezicht aan tafel van Mart de Olympic roeptoeter tv martelaar.
   de beloften voor de toekomst en in het vooruitzicht, ssHell expat in China weet je wel.
   de dienstplichtigen
   de vaderlandslievenden
   de iets bovenmodalen, van gekkigheid niet weten wat je moet kopen in je vrijetijd
   de internationale Dance Valley Festival jetsetters, kaartjes vanaf 150 euro p.p.
   de Swingers kaal geschoren
   de kermisklanten in Limburg
   de giftige naaktslakken aan het strand, pas op venijnige dubbelzijdige penetrante “rugtuffers” met drakuul hoektanden (Cozz term)
   de Badsm’ers die trots rond bazuinen op hun 26ste dat ze rond de 16 al begonnen waren, en hoe fijn dat was, en hoe stom die andere zijn van 35 plus, getrouwd gescheiden verraden en nog nooit wat anders geprobeerd.
   de uitgehongerde witte rastafarie bezoeksters aan de Afrikaanse oostkust
   de zwart gelakte volkswagen golf dwepers met boem box
   ooh hooh middernacht, schijn een liggie op mijn

   Breaking Newzzz :

   kinderen en militairen gratis toegang vanaf vandaag op de grotendeels lege tribunes van de London Olympics, meerderheid sponsoren komt niet opdagen, zijn namelijk op de hoogte van false flag aanval voorspellingen

   Drukwerk – Schijn ’n Lichtje Op Mij
   https://www.youtube.com/watch?v=B4L6pPGEeCk

   Quote:

   ” dédain
   minachting Voorbeelden: `het in Europese kringen vaak gehoorde dedain over de volksaard van de Amerikanen`,
   `met dedain op actiegroepen neerkijken` …

   dédain
   laatdunkendheid, minachting ”

   http://www.encyclo.nl/begrip/d%C3%A9dain

  3. Valt op zich nog wel mee met die onverkochte tickets , er zijn er nog 50.000 te koop en ze verwachten er nog 250.000 retour van verkooppunten over de rest van de wereld 😆

  4. we hebben onze kans gehad, de tweede gastheer van weleer was terug van weg geweest, maar het mocht niet baten in het heetst van Een oplaaiende Strijd met de Laser fffLuisteraar, de nijd, geen Olympische medaille van de Juf, de norm van het onder onsje, het finale semie openbare inwrijf theekransje, de zwarte vliegebeestjes zijn van de geïnfiltreerde SCienToLogen, de grondlegger is voor het gemak vergeten, voor zijn terdege onderzoek dat er niet om loog,

   de latere klassieke CIA overname is Nu De Nieuwe norm, voor en na de overname, veiling van de failliete inboedel, de proefwerk datum is lang en breed verstreken, geen herkansingen, we zijn maar nobodies want anonieme horses with no name, die kan je terzijde schuiven, geen gezellig tweede thee kransje voor de afgekeurde nummers die te laat kwamen opdagen, met de nek aan gekeken, we lopen gevaar hieroooh, al je gegevens door gelekt op straat, via FeestBoek, een afgekeurd nummer, op z’n hoogst een wanhopig monoloogje tegen een blinde muur met dreigende psycho warrior tegen maatregelen, vogelvrij verklaard, het deed er al niet meer toe, en dat was duidelijk voelbaar, verscheidene kille zwijg poep weken terug, maar toen moest je wel mee jubelen op de pie & WinnieDePoo verjaardag,

   wat ons ten diepste beroert is niet langer inzichtelijk openbaar, oppervlakkige bewegingen vlak onder het vredig gerimpelde helse water via FeestBoek is al wat rest, voor de goeie lieve vreten vrede die er ook al niet meer toe deed, we waren maar een anoniem nummer after all op dit nauw afgebakende Kennis en kunde openbare pissoir forum, een onvoldoende gehaald op de openbare veiling dag des oordeels, was je er wel of was je er niet, en de trein stoomt vol gas doorrrrrrr. Eten en gegeten worden, maar waar is naast de dialectische diatribe ruzie van mooi praterij en ruzie woordjes en alles wat daar tussen in zit, wat is er ondertussen van de Quest Zoektocht geworden gebleven?

   America – A Horse With No Name + Lyrics
   http://www.youtube.com/watch?v=zSAJ0l4OBHM

   ” Diatribe

   archaic : a prolonged discourse
   a bitter and abusive speech or piece of writing
   ironic or satirical criticism

   article is a diatribe against mainstream media.
   a bitter diatribe about how unfair the tax system is
   his apparent inability to keep his pen from drifting from the main objective of his words into diatribe must have taken away from the sound and otherwise convincing arguments that he advanced. — Henry Petroski, Engineers of Dreams, 1995

   Origin of DiaTribe
   Latin diatriba, from Greek diatribe pastime, discourse, from diatribein to spend (time), wear away, from dia- + tribein to rub — more at throw ”

   http://www.merriam-webster.com/dictionary/diatribe

  5. Gedegen uitgebreid wetenschappelijk onderzoek om zeep geholpen voor het gemakzuchtige lees gemakkelijk leef gemakkelijk blij blij op je boze bolletje hap slik lange tenen tv privé publiek, door het Intelligence Chor Core, gefinancierd door rente en verborgen belasting centen (inflatie) en bail outs natuurlijk, is logisch een geld scheppende Anonieme instelling financieren met dreigende strafmaatregelen op straffe van chantage door medeplichtige Moodies grens wissel aan m’n reet rating kantoren ;

   Quote:

   ” Chapter 57

   L. Ron Hubbard And The Church Of Scientology

   Another personality with an interesting background is now deceased L. RON HUBBARD, the founder of the Scientology church. Since this book here is dealing with background knowledge, perhaps we should look at the background of L.Ron Hubbard whose organization is really victimized in public. In the early days of MK ULTRA, the consciousness control program in the U.S, the former naval officer Hubbard had researched the mechanism of human thinking, knowing about what secretly went on in the Navy. After refusing to comply with government research and to join the control psychiatrists, he published the book DIANETICS – the Modern Science of Mental Health.

   The book proclaimed mental freedom and integrity as the birth right of humanity. The book made the bestseller lists and Hubbard’s “auditing techniques” were described as very successful. Some of the processes that Hubbard offered to reach mental freedom were secretly used by the government to try and enslave the people. Other techniques described by Hubbard were indeed antidotes to the MK ULTRA methods of consciousness control. The U.S. government then started a devilish slander campaign against Hubbard that was led by the section for mental control at the CIA. The still young author had – probably inadvertently – revealed the key of one of the best-kept secrets of the cold war. His office was broken into and a protocol was stolen that described the mind control techniques now know as PSYCHOTRONICS.Hubbard and his colleagues were physically attacked and only narrowly escaped a kidnap attempt.

   But the enormous influence by the Scientology churches shows that Hubbard was not just an innocent victim. And L. Ron surely knew a thing or two about some important events of this world because he not only spent his “magician years” in Aleister Crowley’s Thelema Church in California, but he had also risen to the 33rd degree in the Scottish Rite Masonry (perhaps even to the Illuminati degrees). But let’s get to the “real” stuff now. What I just told you so far can be found in other books, too. So now I will tell you something about L. Ron Hubbard and his Church of Scientology which you won’t find in any other book on this planet.

   The so-called “auditing” techniques of Hubbard are a very handy way to regress somebody into his past as well as into his past lives. So Hubbard was very busily regressing thousands and thousands of people further and further back into their past lives, and he discovered the same strange incident in all of his clients. This happened absolutely independently from all the other sources I mentioned so far. ”

   http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/secretsoc_20century/secretsoc_20century10.htm

 5. Laten we eens een stuk blootleggen van de oorsprong en de mystiek van de huidige op gelegde MATRIX, het gevangen zitten van ons die slaaf zijn en denken te wezen. De misleiding hanteert dat de oorsprong van een ander middelpunt afkomt welke niet staaft met wat ons wordt voorgelogen. Ga we verder terug dan wat Amerikanen ons doen geloven (tuig van het Vrije Westen – Europa) Die zijn weg zocht in het vernieuwe Gouden land Amerika, Wie blokkeert ons nu?! De blanke man met zijn wetten en leugens die de andere kleuren van het wereld volk de afgrond in wijzen, als je niet superieur bent aan de grondbeginselen van de ‘Blanke Man’ dan tel je gewoon toch niet mee als achterlijke cultuur?!
  http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=ucawazomgGA

 6. Eigenlijk heb ik medelijden met de wereld , enkele wakkere zielen als Marcel Messing houden de fakkel nog brandend . Als puntje bij paaltje komt zal het mij benieuwen hoe weinig mensen hun ziel verkopen voor hun schijnveilighid . Zoals de laatste keer zal de menigte weer voor hun globale Stockholmsyndroom kiezen , de liefde voor hun cipiers .
  Abduction slachtoffers geven aan dat hun ontvoerders de mensheid ziet als vee , ook wel als kakkerlakken , kan ze het bijna niet kwalijk nemen .
  In het vorige rondje hebben velen zich schuldig gevoeld voor de catastrofe , hebben millenia met die schuldgevoelens rondgelopen . Deze keer is het duidelijker , have fun !!

  1. Dat bemerk ik ds met het lezen van een ander artikel onder de naam: Dualiteit en de Kracht van Drie-Enigheid..! Een oud stukje kennis wat opnieuw in een andere vorm met woorden gehanteerd wordt waar door het geheel opnieuw leven wordt in geblazen. Nieuwe volgers nieuwe inzichten en weinig die aanvang willen nemen dat er al veel mensen in eerdere re-incarnaties hier mee geconfronteerd zijn en op een meesterlijk manier het succes omtrent behaald hebben. Zelf zou ik deze title de veerkracht weer mee geven aan de Zwaardvechter die kiest in zijn tactiek tussen 2 uitersten in de negativiteit en het positieve. In de rust fase in het midden komen te zitten kan ej alles over zien wat er gebeurd. Dit heb ik al zo vaak hier eerder medegedeeld maar is nooit goed en wel ontvangen door opmerkelijek wtk-lezers in Spé. Nu ineens wel wordt het klakkeloos hard onder je neus gedouwd met een uitgangs punt dat je het maar eens moet leren want men is dat nu ook aan het doen. Waarom in dan ineens Tom Kenyon zo populair met zijn Hathor aanbidderij?!
   Hathor moeder van alle godinnen, beter bekend onder skhmet de verwoester die de vrouw was van Ptah, meester in bouwkunde en electrische technieken. Ptah heb ik altijd zelf al geambieerd en nog steeds dat ik in Egypte offerrandes bezoek om een glimp van hem op te pakken. Van hathor zie ik andere dingen die terplaatse anders zijn dan de verhalen die de ronde doen.

  2. zeg maar dat ze kunnen landen en prima de luxe extra low budget overnachten zonder omtrekkende bewegingen in het Brabantse graan met razende reporter Robbert op de brommert langs de akker lijn, 1 voorwaarde een intermediair Nordix XXL Xena Blonde Schone Space Hostess met de leren broek aan, liefst 4d Service To Cozz (STC) rechtstreeks van Orion, die Cozz weer een beetje kan oplappen met wat univerSeele moederlijke draag krachten, en doe mij er ook maar zo 1 voor de komende weken, Service To Hyper (STH), ooh wacht we hebben Willie nog in de aanslag voor dit soort univerSeele 112 noodoproepen, zo de diensttijd voor nietsnutten met een nummer zonder huis met inbouwkeuken en Feestboek verbinding zit er weer even op, tijd voor de hardwerkende vuilbekkende henk en ingrid om hollands glorie in bange buitenaardse tijden zonder inmenging van ‘buitenlanders’ recht door zee op de staande interferentie golven te navigeren ;

   Quote:

   ” Seele

   Der Ausdruck Seele hat vielfältige Bedeutungen, je nach den unterschiedlichen mythischen, religiösen, philosophischen oder psychologischen Traditionen und Lehren, in denen er vorkommt. Im heutigen Sprachgebrauch ist oft die Gesamtheit aller Gefühlsregungen und geistigen Vorgänge beim Menschen gemeint. In diesem Sinne ist „Seele“ weitgehend mit dem Begriff Psyche gleichbedeutend. „Seele“ kann aber auch ein Prinzip bezeichnen, von dem angenommen wird, dass es diesen Regungen und Vorgängen zugrunde liegt, sie ordnet sowie auch körperliche Vorgänge herbeiführt oder beeinflusst.

   Darüber hinaus gibt es religiöse und philosophische Auffassungen, in denen sich „Seele“ auf ein immaterielles Prinzip bezieht, welches das Leben eines Individuums und seine durch die Zeit hindurch beständige Identität bewirkt. Damit kann die Annahme verbunden sein, die Seele sei hinsichtlich ihrer Existenz vom Körper und damit auch dem physischen Tod unabhängig und mithin unsterblich. Manche Traditionen gehen davon aus, dass die Seele bereits vor der Zeugung existiert. In einem Teil dieser Lehren macht die Seele allein die Person aus; daher wird der Körper als unwesentlich oder als Hindernis für die Seele betrachtet. ”

   http://de.wikipedia.org/wiki/Seele

  1. goeie relevante shock dock Cozza Nostra alias Cozmic Wrath de Verschrikkelijke, over archaïsche arggggg draai konten in het heelal die ongevraagd onaangekondigd tussen de regels en lijntjes door onze hoofden komen fukken.

   maar zal wel niet boeiend genoeg zijn voor de muitende horde hurly-burly lav hound dog Guurrrrlls, ze vervelen zich snel en ze willen fun hebben en kadootjes en snel en job en platform hoppen en Feestboek fukken en gefukt worden, to be or not to be..

   http://www.renevanderkroon.com/images/090623_grudge1.jpg

   Cyndi Lauper – Girls Just Want To Have Fun
   http://www.youtube.com/watch?v=PIb6AZdTr-A

   Quote:


   hurly-burly

   confusion or commotion
   adj turbulent
   from earlier hurling and burling, rhyming phrase based on hurling in obsolete sense of uproar ”

   http://www.thefreedictionary.com/hurly-burly

  2. minuutje 27 van de shock doc

   over ‘Impudence’ ; schaamteloosheid
   dit zou wel eens een herkennings baken indicatie factor voor Archonten Interventie kunnen zijn.
   zo gauw dat dit overt openlijk of covert verborgen de kop op steekt in combinatie met ‘gekte’ en destructie.
   het heeft dan weinig zin om 1 schuldige zondebok uit te kiezen.
   dit proces gaat simultaan door en over de hoofden van grotere groepen heen.
   massa bewegingen plus psychosis.

   Opvallend trouwens dat voor het begrip schaamteloosheid, ‘Impudence’, dat in de synoniemen lijst daar het woord ‘Arch’ voor genoemd wordt, Archonten..

   Quote:

   ” Impudent

   1 obsolete : lacking modesty
   2 marked by contemptuous or cocky boldness or disregard of others : insolent

   The boy was punished for his impudent behavior.
   The guest’s impudent inquiries about the cost of just about everything we had in the house.

   Origin of Impudent
   Middle English, from Latin impudent-, impudens, from in- + pudent-, pudens, present participle of pudēre to feel shame
   First Known Use: 14th century

   Synonyms: arch, audacious, bold, bold-faced, brash, brassbound, brassy, brazen, brazen-faced, cheeky, cocksure, cocky, fresh, impertinent, nervy, insolent, sassy, saucy, wise

   Antonyms: meek, mousy (or mousey), retiring, shy, timid ”

   http://www.merriam-webster.com/dictionary/impudent?show=0&t=1343853176

  3. jah vind ik wel Cozmic, ik ben het met je eens, het zit um niet in de hoeveelheid ‘Vrienden’, keer op keer komen we daar achter! 1 zuchtje tegenwind of 1 consonante stevige tegentoon en ze verwaaien in stukjes alle kanten op.

  4. Hyper , de preciese tekst weet ik effe niet meer , zoiets als ; De archons maakten een vreemde move , ze gaven de mens hun hersenen , om ze daarmee te kunnen controleren in het dualisme tot het extreme . Daarom heeft George Kasivallis het ook steeds over de MINDMatrix .

  5. @ Cozmic

   Daarom zijn er allemaal geen kudde met schaapjes hier meer op WTK, allemaal opgefikt met dat Salusa BBQ feestje. Ik vind hier al zo’n aangebrand luchtje hangen, de afgelopen dagen. Dacht al even Janee uit zijn duinpan heeft weer fikkie gestoken met zijn buks en Jerrie Kan.
   In iedergeval gelukkig staat erop die Salusa Ufo geen SOPn op dat scheelt enorm, dan gaan we niet met de verkeerde straks mee.

  6. Wat overblijft is een los gevochten zooitje die niet meer onder Mindcontrole valt, tenzij niemand een Hofnar vertrouwt…

  7. Het geeft wel lekker ruimte op de heide , kunnen de loofboompjes ook weer eens een blaadje groeien zonder direkt kaalgegraast te worden .

  8. Jah de Mind is een Bitch, m’n eigen inclusief, het enige dat relevant interessant is om te demonstreren, keer op keer, dat je zelf ziet hoe in het geniep de grijze kronkels zichzelf continu tegenspreken, onlogisch, niet consistent, er zal ongetwijfeld een interface ingebouwd zijn om zo gemakkelijk mogelijk te kunnen manipuleren van binnen uit en van buiten af, het verschijnsel Hypnose is eigenlijk het bewijs dat de MindWoeMens defect is, er zit een een trojan backdoor spy Virus in onze MindMens Computer Interface, en alles dat je zegt kan en zal tegen je worden gebruikt, net zoals het uit komt. Een tussendoor steek spel is niet erg, maar meedogenloos Aus Radieren en Deleten van complete persoonlijkheden dus mensen(levens) wel

   Quote:

   ” Ausradieren is, wie ooch d’r term Entartete Kunst, ’n concept dat internationaal direc in verbaand wert brach mèt de N*** -ideeje. Ausradieren wilt internationaal bezieë zègke dat aal wat neet in de èège ideologie paast, verwoest wert.

   In de hedendaagse democratische samenleving is ’t gezag en de autoritèèt politiek-democratisch geregeld en neet sociaal. ”

   http://li.wikipedia.org/wiki/Ausradieren

  9. Mmmmmh je moet toch eens Mar(s)cel) MilkyW in extra D uitnodigen, krijg je gelijk een gartis portie choco sprinkhanen erbij. Een beter vakantie snackis niet wensbaar!

  10. Effe denkuh ,…. jah , keppum !!! ChocoLocust , merknaampje voor sprinkhaan in een dip . Kocoflem wil nog niet echt verkopen , het schijnt wel te werken , kOEn niet meer gezien en Contra is weer terug naar dutchie . Bij deze ; homeopathie bewezen . Dat dan weer wel .

  11. Nou jou vlammend zwaardje is ook nog steeds vlijmscherp, goed in geölied Met OHMEGA’s Marsians recipes, Check Tha Coloar! Zelfs Dick zou het zo in de AAAH schappen voor die kleintjes neer kwakken.
   http://www.youtube.com/watch?v=tiOWwgXehZc
   En klein beginnen om net zo groot als Hyper te worden… (3 glazen per dag!)

  12. Damn , nog effe oefenen zo te zien .
   Het mind-ego wil gelijk hebben , voelt zich gesterkt door bevestiging .
   Het hart-ego zoekt de waarheid , bevestiging doet niet terzaken .

  13. @ Paul 7.14, je bent erg warm; er komt in het 4e kwartaal een nieuw zuivelproduct aan voor kleintjes, een soort yoghurt…. begint met een r en eindigt op een e! Ook gezond voor jou en Hyper!

  14. @ cozmic
   Zowel KoCoflem als chocolocus alsmede knofrups blijven in het assortiment.
   En inderdaad is het gebruik van Kocoflem( alleen het noemen van de naam al, hoe verdunt wil je het hebben)tot op heden zeer effectief gebleken. Over de werking van onze andere produkten loopt nog een trail, maar ook daar hebben we goede hoop op uitstekende resultaten!

  1. grappig Moon, ik ‘voelde’ kennelijk dat je even in de lucht bent, had ineens zin om wat te schrijven, een boos stukje als repliek op de tip van Anelle, maar jah boos worden op Anelle, is niet constructief zinnig, zin om zinnig te schrijven, boos worden in het algemeen heeft zoveel nare bijwerkingen

  2. interessante kritiek op Georgie Moon, vooral ook dat ie zich zelf verbeten vast bijt in z’n kritiek op new age gezaag in de ruimte tafereeltjes maar wel refereert aan weer een andere galactische raad council van het licht, Cfr achtige bedoeningen via een korte omweg, en zichzelf kennelijk ‘horusdownunder’ noemt.

   oei als je je geliefde een massage abonnement bij de plaatselijke new age Thai in z’n strot douwt dan is het wel een heel platonische platitude aangelegenheid geworden gewezen.

   ik lees het stukje van m’n eigenste zelf als repliek op Anelle, dat ik heel verstandig in de wacht heb gezet, nog eens grondig over, taalkundig een pareltje mag ik wel zeggen, nogal negatief met de botte bijl als het gaat om woord keuze, das dan weer jammer, het bekt wel lekker met die allitererende ellen, ik ben net een vis wijf op de katwijkse vis afslag, nou ja Anelle als je belooft het niet erger dan nodig persoonlijk op te nemen, het is een mooi stukkie vind ik, maar of we verder met deze toonaard komen, ik betwijfel het ten zeerste, moet ik toegeven, komt ie dan hèh

   Quote me myself, m’n eigen ego in een redelijke rotbui, die ik wel vaker heb, bedoel het niet eens rottig en zeker niet verkeerd, maar jah je mag niet zomaar schelden op iemand, komt ie dan hèh, niet al te zwaar op nemen, soort Rotterdams van dik hout zaagt men planken maar je ken er weinig mee, uiteindelijk, dus het rammelt moet ik toegeven :

   ” aahaah elkaar laag hartig liegen en bedriegen als kenmerk van verhoogde ‘ascentie’ (= Aargggggh interventie?) en tussen neus en lippen door Salusa er op het Voor Front even tussen door douwen, en het duidelijk leesbare walgelijke advies om elkaar na gedane schade Vooral te laten barsten als goed bedoelend ‘advies’, wat een flut kolom, Salvation redding van boven en het is voor z’n eigen bestwil, maar dat begrijpt ie nog niet, sjjeezzz, maar goed dat Paulie een stuk of 10 teiltjes in elkaar geknutseld heeft, kan er zo eentje pakken in m’n eentje, dag Anelle en de groeten aan die snuiter daar boven, Schaamteloze ‘Impudence’. ”

   niet erg verheffend mag ik wel zeggen, dat stukkie van mezelf, waar heb ik de inspiratie vandaan gehaald vraag ik mij nu af? zit er een Aarrrggghont in m’n kont zonder dat ik het zelf weet, zou kunnen toch?

  3. @ Monika

   Dat is afhankelijk of je last hebt van een een dubbele bodem of goed bent in dubbelluchtzinnig zijn. Niet zo moeilijk om eerst je zelf te doorgronden alvorens je het bij een ander deels weer legt. Onderlinge visies leggen een verbaast goed onderbouwend buitenaards contact voor buitenstaanders, binnenlanders kennen hun eigen geheime taalcode en voor se scherpe waarnemers die dat uit kunnen lezen. Het vastpinnen aan woordbegripjes is waar men vandaag de dag allemaal haastig naar opzoek is en gezien mag worden als gehele waarheid. Tijd voor Innovatie op het gebied van Computers en Forums met beeldspraak.
   http://www.youtube.com/watch?v=v4BBaAWFKCE

  4. Monika De Humor (schijnt levend water te betekenen) gaat ons overal door heen redden 😉 .
   Wij komen er wel uit hoor Monika.
   Cozmic heeft een zwaar invoelend Talent te Torsen op zijn schouders, dat vergt een enorm intense goed afgestemd Tegen Wicht!!
   Daar ben ik van overtuigd, Cozmic als we nou voorlopig eens met z’n 2’en Verkering aanvragen bij Monika???!!
   En dat we dan voorlopig, en nog ietsjes langer dan voorlopig, al het gedoe beneden de gordel, ik snap het zo goed, dat gedoe beneden de gordel doet Ons gewoon de Das om, ik ben in m’n eentje al niet goed te spreken over mIjn Eigen gedoe onder de gordel, nou moet er niet aan denken dat ik dan mijn Beste Vriend en Vriendin daar klem mee ga zetten, echt niet, ik gooi m’n Tweede Sjakie Zulu Vibesz al sowieso errg door m’n tekst heen, is al moeilijk genoeg, heeft ongetwijfeld ook ongewenste bijwerkingen, maar anders schrijf ik niet zo ‘lekker’, dat ik er zelf lol aan heb, ik zie echter wel al de niet altijd zeer positieve bijwerkingen, moet je na gaan Cozmic, dat is nog maar tekst, tekst als drager van is natuurlijk wel te snel onderschat.

   Nou jah om een lang verhaaltje korter te maken, ze is wel aantrekkelijk hoorr, en mezelf kennende vind ik morgen nog iemand aantrekkelijk, en dan moet ik mezelf dan gaan straffen? Dat moet Moon ook maar leuk vinden, dat ik Imke weer zo leuk vind, en Willie vind ik ook zo leuk en en en, zullen we een nieuw type Huwelijk gaan uitvinden, dat een Vrouw meerdere Vriendjes mag hebben? en dat een Vent meerdere Vriendinnen leuk mag vinden?? Oh sjjjittt heet hangijzer, Vriendinnen die elkaar nogal leuk vinden, ook al geen bezwaar, gedoe toch allemaal, als ik dat vroeger maar eerder had begrepen, dat ze elkaar vaak zo leuk vinden, verwarrend toch?

  5. over para buitengewoon gevoelige mensen, vaak erfelijk, bruikbaar, vaak gebruikt
   het gevallen engelen reptielen verhaal over hybride mix pogingen
   een manier om dat te krijgen wat oor-Ur-spronkelijke mensen van zichzelf schijnen te hebben..

   Confessions from a illuminati victim …Arizona Wilder
   http://www.youtube.com/watch?v=jsTaF5gWDpM

  6. @ Hyper
   Bedankt voor de linkjes…bezoek is pleite, kan ik nu mooi kijken 🙂
   Ik stel steeds meer vast dat ik met mensen die geen idee hebben wat om hen heen gebeurd, gewoon snel uitgepraat ben. Het wordt al gauw een beetje saai. Ik mis dan iets. Misschien ben ik nu ‘realiteitsvreemd’ of juist ‘realiteitswijs’ aan het worden…who knows? Of zit ik in een mind-control-stralingsveld…lach
   Uiteindelijk vind ik wel een onderwerp maar ik mis diepgang. Heb jij dat ook Hyper?

   http://www.youtube.com/watch?v=HYuoSwVa7HY

  7. ah Moonie heb ik ook , nog enger is dat mensen om mij heen een 1 op 1 voorspelbare reactie geven op een willekeurig steekwoord, dat je van te voren het maatschappelijk politiek correcte antwoord zelf weet, en dat ze dat dan ook met zekere voorspelbaarheid gaan geven, neuro linguïstisch geprogrammeerd tot op het bot, een gewenste pavlov reactie af leveren zonder nadenken. Veel te voorspelbaar, de oude plat getreden paden, jaren 70 domo vla reclame mufheid. De meeste mensen kunnen het niet verdragen, de manier waarop ik denk en doe. Dat lineAire dat weten we nu wel denk ik dan, maar de meesten zijn nog LineAir in doen en laten en in denken. Ik heb zelfs plaats vervangende schaamte als ik zie dat iemand LineAir benaderd wordt, dan denk ik zij of hij verdient toch beter? Maar dat blijkt meestal de gewenste manier te zijn om met elkaar om te gaan. De ‘zekere’ verzekerde manier, jij doet zus dan zeg ik zo, heutje meutje noem ik dat. Ouwe vast geroeste programmeringen proberen te herkennen en vervolgens doorbreken, das veel leuker vind ik.

  8. Je hebt maar 2 hersenhelften waar je dus maximaal maar 2 denk mogelijkheden met elkaar kan combineren. Alle 3 is niet mogelijk hoor ik menig al denken, maar hoe zit het dan met lantervanten van een Hofnar zijn Narrige hoofd, dan kom je noodgedwongen op 3 door elkaar heen gehusselde denkvermogens heen. Je kan dus dan alle kanten op met denken afhankelijk wie je tegen komt of ontmoet waar je een gesprek op niveau van hebben… Het blijft achter afgezien maar een Wetenschappelijke EGO benadering te zijn, ipv dat het hart spreekt.
   Het al om wetende ontbreekt nog op alle fonten terwijl sommige hier dat wel bevatten en af en toe lukt omdat te bevrijden aan prachtige omschreven heerlijkheden van woorden op het scherm. Zeg maar spontaan uit het dak gaan van bewust te zijn in geroemde verband van denken…

   @ Marcel

   Volgende keer een lokfluitje proberen, had er vandaag ook geluk mee, hele straat stond ineens vol buiten met mooie D…s!

  9. @ hofnar
   Stond vandaag haast voor joker met mijn lokfluitje,’t kind zou zo het gordijn omhoogtrekken nog voor de show een aanvang kon nemen .Kweet niet of dat wat lokken zou?

  10. @ Marcel

   Het Hofnar virus slaat ineens aan, overal schijnt het als een narrige Manisch Matrixsief ziekte toe te slaan. De Koning heeft het bevel gegeven want Salusa Euro die valt verschijnt morgen, de SOPn schotel wordt bij heldere Hemel boven het Olympisch in 5 Gouden Sjoelbak schijven geschoten. (mooiste vuurwerk show sinds tijden)
   Volgens de Koning krijgen we dan het meest lang verwachte puur op u zelf aangwezen fenomeen te zien tussen de Hellohim en de grote uitgevallen Nikes maten wie altijd winnen willen van de Adidassende mini Drago’s van de Orgon(@)nite club. Ze gaan met de Gouden plakken er vandoor. Hier op de voorgrond gaat men verslag doen (daarom zo stil hier nu) en de Hofnar blijft lekker thuis op eigen honk passen.

   Mocht er dan iets flitsend gebeuren aan Heldere Hemel daar dan ligt de helft van de bewust wakker geworden Nederland als vernieuwde lichtamp creafrituuren hier in overdonderde schaterlachend partijtje van anti olympic-in-je-naki climax.

   http://indigorevolution.nl/Manisch-Matrixsief-De-Olympische-Rituelen.html

   We gaan het zien en zo niet dan zijn we as Zondag hier weer heel heel dood dood normaal.(afschieten is dan toegestaan!)

  11. Wie is ook al nonduaal in deze tijd ?! Yes we can !!!
   Don’t interfear with the keyboard, let do the keyboard his work…

   Heb konings stemmetjes in me hoofd die roepen dat ik in lantervanter niveau’s moeten toetreden, mijn eigen stemmetje roept steeds; “Rot toch op man!, ga eens een vak leren en laat iedereen eens zien wie je bent!”, in iedergeval niet mijn puppeteer. Zo zien we maar weer dat er heel wat lui de verkeerde kant continue op denken in de dualiteit. Heel weinig die blijft twijfelen en misschien een die ondervind; “What the F… ik wordt belazerd op dit terrein, die eenzame klokkenluider is toch wel iemand met BIG LEF! De meesten die niet eens durven te reageren zijn inprincipe maar een zielig hoopje lui op een laag pitje die stiekum lekker zitten te roddelen dat ze op een hoog niveau funcioneel zijn. Zet je ze op een sokkel dan glijden ze er zo weer van af! Grote berg met losers zonder enige vorm van vrij denken en schrijven, bang voor een beetje diepgang.
   Zinnige dingen zeggen en aanvullende gericht op thema of op topic functioneel zijn is er niet bij, wel gesprekken met elkaar hebben hoe bak ik mijn maanzaadkoeken in de olie (Max Taillieur) geleuter of hossend achter vrouwen en onder doorsnee menselijke dualiteits shit licht effecten na. Iedereen is gek op het afzeiken van anderen, wel al eens hier iemand ontmoet die jou een HUG wil geven of een bloemetje of een gratis boekenbon? Denk dat je zulke zaken eerst moet verdienen ome r voor in aanmerking te komen.

   Bedankt Cozmic ik wordt er helemaal wakker van…..!

  12. Het voetstuk is allang gebouwd , de sokkel voor de sukkel .
   Wie het aanzien van het volk wil met goedkeuring van de koning is welkom om het te bestijgen .
   Wees de verbindende faktor ,wat het volk graag wil horen en wat de koning goed stemt . Eeuwige glorie wacht u .

  13. Die Albert Einstein!

   “Als de maan, tijdens het verwezen-lijken van haar eeuwige beweging rondom de aarde, voorzien was van een zelfbewustzijn, zou zij er volledig van overtuigd zijn dat zij aan het bewegen was vanuit zichzelf.

   Zo zou een wezen, begiftigd met een hoger inzicht en meer perfecte intelligentie, kijkend naar de mens en zijn handelingen, lachen om de illusie van de mens dat hij handelt vanuit zijn eigen vrije wil.”

   Heeft tot op heden nog altijd gelijk gekregen door iedereen, die niet om hem heen als een satteliet hebben kunnen functioneren. Nu met achteraf geklets slechts Amen kunnen zeggen en het zijt zo en niet! anders.

  14. Er zijn zij die zijn voor wij
   ook voor ik is er een wij
   weghouden van , verdeel en heers
   laat los , niets rijmt op heers
   zij zij de groten , slappe lullen zonder kloten
   verdeel , heers , heers , verdeel
   alles wat ze weten
   is uiteindelijk niet veel
   kracht zit hem in het zaaien
   het oogsten komt erbij
   de belangrijkste maand is niet augustus
   nee , het is mei

  15. “en op het eind , op zijn crematie , waaide zijn rook zelfs nog met alle winden mee “

  16. zo jij weet um bij mij weer eens goed te raken Cozmic, Rainbow München 1977, toen ik dat op mijn twaalfde jaar op 1 van de eerste cassette bandjes kreeg aangeleverd via een paar jaar ouder neefje van mijn boeren buurjongen, my god, tig jaar naar op zoek geweest, dat optreden daar zit een Magie met een grote M, dankzij internet, Tijdloos optreden, ze hebben zich daar dwars door de Tijdlijnen heen gespeeld… En ik kan nog niet precies duiden of zeggen wat Het nou is, wat ze daar neergezet hebben.. en het publiek natuurlijk ook.. dat optreden is Alom aanwezig in ruimte en tijd.

   Monika zeker leuk lineair stukje systemische uitleg, als je begrijpt wat de Vlaamse Spreker daar aanwijst, dan ben je vrijwel voor het leven genezen van A Neurotypische autie achtige handicaps.

   Jah klopt Paul, 1000 excuses om niks neer te zetten op Wtk, maar wat je niet doet dat slijt, beetje beppen aan de Feestboek kantlijn over hoe flut het wel niet is hieroooh, maar zo gauw als ze hunnie keyboard type bekkie een keer opentrekken schrik je je te pletter van het Analfabetische Digibetisme, wat je niet doet dat verleer je, als je het al ooit beheerste..

   Ik schrik me ook te pletter van die onnozele kinder neuzel stemmetjes en maniertjes van die jonge monomane Olympische Beach string atleten bij Ome Mart de tv martelaar aan tafel, het erge is dat de ouwe heren B. aan de Boemel van stand aan tafel dan ook naadloos over gaan in gespiegelde striptease bikini neuzel taal, te horen in de hijgerige intonaties, uithalen en schoteltjes ogen, verschrikkelijk opmerkelijk, die Kromo wat liet die zich lezen zeg, aandoenlijk, de dag na haar gouwe klomp om haar nek, je kon goed zien en horen welk type ontgroening nog meer aan de orde was, aan de ene kant aandoenlijk aan de andere kant best walgelijk stompzinnig met al die camera’s er op en die bobo’s en ander ‘begeleidend’ gespuis.

  17. @ cozmic
   vind je het erg als ik morgenvroeg pas weer een spiegel durf te bekijken ( heb een zware avond achter de kiezen en de nacht moet zorgen voor het gladtrekken van de denkrimpels , ga der straks nog uitzien naar de leeftijd die men geeft aan deze incarnatie

  18. @ hyper

   Je gaf me nog een paar dagen geleden lekker met de zweep, vernieuwing vond je een heel goed idee, andere teksten en gezoute meningen, doet spijs verteren bij de Hoge Heren. Zie filmpje hierboven van Willem de Ridder, dan weet je voortaan wat ik bedoel, iedereen is Perfect, jij al helemaal! Daar voel ik me net als een cameleon in, aanpassen aan de flow en aan de energie, dan groeit het, niet anders om. Het verbond van de Narrige Hofnarren om eens op een hoger vlak te zetten. Polarisatie en anders blijven we in al die oude dogma’s hangen, zoals de rest ook blijft doen. Gewoon overtuigt in je eigen dingen zijn, niet op letten wat de ander er nu van vind, als ze kunen lachen om je dan ben je perfect!

  19. Hyper , you are still not getting it . Een paar weken terug heb ik met M moeten breken omdat mijn systeem in overload ging . Schattig als vrouwen kunnen zijn , soms kunnen ze met al hun gedoe teveel zijn voor een herstellend persoon . Kan je ze ook niet wijsmaken . Waarschijnlijk ben ik nu de boeman maar daar schijt ik dan weer op .

  20. Marcel , je verbaast me sowieso dat je al in het bezit van een spiegel bent .

  21. Cozz sinds 2008 probeert mijn ex vriendin mij duidelijk te maken dat we gescheiden zijn, ik kwam nog regelmatig bij haar langs, en ik zei dat als ik eerlijk ben hoe ik het beleef, dat scheiden niet in mijn vocabulaire staat, maar goed 4 maanden terug begon ze de meeste vuile rotstreken uit te halen om maar finaal van mij af te komen, ook een manier, en ook gevoels verlammend vervlakkend medicijn gebruik vermoed ik, op prescriptie, de bekende tabletjes die gewoon geslikt worden zonder er bij stil te staan wat dat met een mens kan doen.

   ik had de lading van wat er gebeurt is tussen jou en Moonie wel mee gekregen Cozmic

  22. Hyper , ben je af en toe niet verbaasd dat ik jou gedachtes kan volgen , je in kan voelen , met Sarah de juiste snaar raken ?
   It takes one to know one , mijn defensie apparaat is kapot geraakt , ik besnuffel iedere dubbelheid en kan me er slecht tegen verweren .
   Ongetrainde ogen zien het niet en gaan als een olifant in de porceleinkast tekeer met hun dualiteit . Ik weet wat die pijn is , fucking know thyself .

  23. @ Marcel

   Geeft niet ik zit de hele tijd naast je…. ook naast Cozmic en Hyper.
   Probeer iedereen hun energie te transformeren, ook van Mira in de achtergrond. Lekker 😛 om te helpen…

  24. Ben alleen een beetje vermoeid geraakt hofnar, het kind wilde weten over de moeder en dan past geen flauwekul onzin prietpraat. Dan heb je geen spiegel nodig om jezelf diep in de ogen te kijken .Maar het doet geen pijn meer het kost enkel een beetje energie.en dat hebben rode neuzen genoeg…..

  25. @ Marcel

   Filmpje willem de ridder is je medicijn!

   Dat is nou de hele clou en stap nu eens uit die dualisme, het welles en nietes, zonde dat je daar zo in verloren gaat. Snappen waar de schoen wringt en zorgen dat het niet meer knelt dan het nog meer knellend doen laten over komen. Zelf zou ik het geheel anders aanpakken met je kind, maar wie ben ik? niet de vader…

  26. @ Cozmic
   Hehe, eindelijk, hiermee kan ik nou iets. Schattig, heel schattig…bedankt.

  27. @ hyper en cozmic
   Komt de beloofde mop
   Een houthakker gaat het bos in en komt een gnoom tegen die klem zit onder een gevallen boom. Hij helpt de gnoom los te komen en als dank zegt deze “ge moogt ene wens doen”
   “das makkelijk zegt de boomveller, ik wens een brug van hier naar de vereenigte staten van amerika”.
   Een vertwijfelde stilte treed in , waarop de gnoom zich al krabbend aan de kont zegt,”weet ge niet een wat eenvoudiger opdracht?”
   De plankentrekker zucht eens diep en repliceert”jawel , ik wens het vrouwvolk te begrijpen!”
   De gnoom heeft slechts een seconde nodig voor alweer een antwoord op de gevraagte gaven”eeerh wil je die brug met lantaarns of zonder?”

  28. Waar we nu onder zitten te reageren is een artikeltje van Marcel Graumans met zijn stapuitdematrix , gepost door Monika . Omdat ze weet dat ik George Kasivallis graag mag post ze dit . Lees het artikel en het is flinterdun , kom gvd met iets beters .
   Wat ik vaak zeg over duidelijk zijn , zeg verdomme wat je wil , achterlijke toespelingen kan je in je reet steken .
   Know thyself , mooie video , duidelijke taal , komt er weer een vaag linkje met ; deze persoon . Wees gvd duidelijk , al dat gekutkijf heb ik geen boodschap aan , val dood .
   Hyper , ik ben mr direkt , daarom nam ik het Dawn ook kwalijk , dat ze terwijl ze weet dat jij gek op haar bent , jou niet duidelijk laat blijken dat het niet wederzijds is , nee machtspositie , laat hem maar lijden .
   Als mensen een hekel daaraan hebben en daardoor aan mij zie ik dat alleen als een compliment want ik veracht halve zachte machtmisbruikers .

  29. @ paul er zijn geen wringende schoenen meer , en ook dualistisch geneuzel heeft zijn laatste strijd gestreden. Ik zie je gezellig naast mij zitten beide in een gelouterd goed humeur , het is feest de narren weten wie zij zijn , al was de koning dat even vergeten.

  30. @ Marcel

   Ik dacht ff dat ik de enigste zot hier op WTK was, de filmpjes hier werpen ineens vruchten af, de ene wil nog meer Hofnar zijn dan wat ik kan bereiken met mijn brede soort lantervanter lantaarns voor op een onverlichte vrouwenbrug van hier naar Tokyo en ommegekeerd. In iedergeval raak ik goed gemutst van de Polariteit die duidelijk voelbaar is en heb allang reeds mijn keuze gemaakt voor wie ik op de knieenen ga. Geeft niet heb wat nieuwe Frequenties erbij gekregen die al heel lang gekoesterd hebt.

  31. Ah janee ook al nonduaal geworden?!

   Laat je niet inpakken door een Contra Kees gebeuren. Posten met die handel!!!! Zo hebben we tenslotte leren kennen…

  32. jah zeker wel Cozmic, dat is Opmerkelijk Wonderbaarlijk, dat mega invoelend Talent wat jij op je schouders moet mee torsen.
   dat moet lood zwaar zijn.
   overal dwars door heen kunnen kijken.
   maar euhm de moedigste leerlingen willen hun dubbelheid onder ogen zien.
   hoe pijnlijk ook.
   Monika vast ook wel, en ik ook.
   dus je hebt in die Z(s)in wel goeien aan ons Cozmic.
   dat jouw reserve beveiligingen verbrand zijn vind ik erg.
   daar was ik al wel beetje bang voor.
   zo gauw als ik aan de beurt ben is de boel kapot, verbeurd verklaard, ongeldig onklaar gemaakt etcetera als rode draad in mijn levens epos

  33. Monika 9.52
   Weer zo’n dubbele boodschap
   zie je gotverde gotver niet hoe een dubbele boodschap je uitzendt ?

  34. Hij is leuk Marcel!

   Cozmic dat was echt Lijden met een Lange Ij, de ellen lange ellende met Dawn, en gevoelsmatig heb ik het langdurig precies zo ervaren zoals jij nu beschrijft, is verwoestend inderdaad, ben ook geen schim meer van wie ik ooit was, het heeft me genekt, de genade slag was dat..

   inderdaad een vermoeden voor mij voor de vrijwel opzettelijke moedwilligheid, laat um maar verrekken, who carez, mooie woordjes voor het publiek maar laat um maar weg teren, daar zit toch haat en koudheid onder zo onbevattelijk kil en dus zwart, in die zin weet Dawn absoluut niet Wie ze voor zich heeft en waar ze mee bezig isz geweest.. Onnoemlijk veel schade, en dan nog met die relie femie praatjes aan komen zeilen bij de laatste doodsstrijd gorgeltjes, wat moet dat een Haat zijn diep down als waarheid..

  35. Hyper , wat ik heb geleerd is niet meer empatisch te zijn met zij die beschadigen , maar gewoon te spiegelen met hun acties .
   Het zit allemaal veel dieper . Misschien heb je het gebeuren van de laatste tijd meegekregen . Hoe men in een schijnbaar mooie tekst een bak venijn kan gooien ? Jij bent er expert in anyway , maar jou vergeven we .
   Gewoon als iemand zegt ; ik hou van je , maar tussen de regels zegt , je bent een waardeloos stuk sjit .

  36. @ hyper
   ik heb het vandaag al eerder gezegt “zachte heelmeesters maken stinkende wonden”en dat geld alleen als het onbewust is . Zijn ze bewust bezig met rekken pappen en nathouden ,mogen ze van mij met stenen schoenen in de rivier ! Natuurlijk wel heel liefdevol te water laten, we zijn geen beesten!

  37. Cozmic, wat ik al zei…het is duidelijk…het is goed. Ik wil niet dat je je zo voelt. Helaas heb ik al 6 weken geen kans van jou gekregen dat je me dat recht in mijn gezicht had kunnen zeggen wat je nu schreef, nog aan de telefoon. Op dit moment voel ik me beroerd, maar ik weet ook dat het goed is dat dit nu gebeurd is.

  38. Ok Hyper , mijn stijl voorheen was dat ik het lijdzaam aanzag , mijn nieuwe stijl is ; he Dawn , je schrijft toch kinderboeken , woont in Duiven , bent getrouwd , man heeft kanker overrleefd etc , waarom geef je niet duidelijk aan bij iemand die verliefd op je is dat daT GEEN OPTIE IS ?
   toen liet ik het gaan maar vrat mezelf van binnen op .,

   Klaar , cozmic is vanaf nu een botte lul . fuck you all .

  39. @ janee
   Ach iedereen heeft er de mond van vol van transparantie en eerlijkheid en openheid , maar als iemand dat op zijn eigen manier in praktijk brengt zijn de rapen gaar?Liefde is ook die manier van duidelijkheid betrachten en geen valse schaamte of bescheidenheid meer , geen valse politiek correkte prietpraat gewoon recht voor zijn raap eerlijk duurt het langst.

  40. Niet weg lopen Cozmic, je bent in mijn ogen oke, jammer dat het zo moet gaan, als ik je kan helpen moet je het zeggen… Zal mijn expertise er eens over laten glijden en kijken of daar een way out voor je is… Dan doe ik al me best om je weer vrolijk te willen zien.
   Hofnar zijn is alleen maar camouflage voor de niet wakkeren.

  41. je bent een gouwe Cozmic…
   jah Marcel jij bent ook van het Groningse recht door zee model.

  42. Well , JaNee , ik hou van duidelijkheid . Misschien door de botte lul uit te hangen dat ik duidelijkheid kan triggeren .
   Geen wiffywaffy ja/nee antwoorden , het is ja of nee , kom maar op , ook niet als een laffe hond achteraf gaan zitten oordelen , nee , als het gebeurt moet je zien WAT er gebeurd .
   Of je trekt jer bek open op het juiste moment , of je houdt je smoel , of en/en zei de koning .

  43. Hyper ik zit hier aan de andere Kust, 45 km boven Cozmic, vlak bij Schiphol/Hoofddorp/Zandvoort en woon op 5 km bij de Koning vandaan. Kan zijn Gouden Paleis hier vandaan waarnemen… Mocht je eens willen komen spelen dan heb ik de allergrooste speeltuin van Europa voor je ter beschikking… Mag je je helemaal komen uitleven!

  44. Eigenlijk ben ik Lezer heel dankbaar . Ik mag die getinte pik eigenlijk ook graag . Het spel dat hij speelde was zo subtiel dat het weinigen opviel , betekenend , al de schaapjes vonden het mooi .
   Toen hij het spel opvoerde waren er weingen bewust , SPIEGEL SUKKELS
   De enkeling die het zag werd verguist , ik kan alleen zeggen , dank je lezer , je hebt het goed gedaan .

  45. Het aparte is cozmic als ik deze heikel afgelopen week bezie ging het van zwaardvechters naar botte bijl tot aan botte lul.

  46. Nou Lezer viel al een tijdje bij mij door de mand, net als Koen, welke hand zit daar achter verscholen?! Het ruikt hier naar Koning stinkt nephand luchtjes die niet bepaald fris ruiken.

  47. weet je wat het vervelende is als je mensen niet zwart wil maken , om vooral geen vuile was buiten te hangen ? Degene die je niet zwart wil msaken zit jouw de pleuris toe te wensen achter je rug om , dus Janee , Imke , krijg lekker het pleuriszuur met jullie negativiteit , dualistische kinderkutjes , im not buying this shit . Lekker makkelijk hè , oordelen , fn grow up , retards . Als je ooit naar je gevoel hebt geluisterd , doe het 24/7 , laat je niet bespelen .

  48. Janee, je kan er ook ontzettend er mee naast zitten… niet alles lijkt zoals het moet blijken te zijn en zeker waneer het gaat om zaken die je niet weet of zelf overziek kan. Mee roepen de ander kant op gaat niet, want dan kan het wel eens om gezichts verlies gaan. En dat is nou precies wat ik zelf nu niet wil maar anderen dus wel… En dat zegeviert al een tijdje op WTK, heb genoeg logs en bewijzen voor handen. Tis maar dat je het weet!

  49. @ Janee

   Je bent een toffe peer, alleen je vergeet dat er ook nog wat anderen zijn die mee kijken over onze schouders en weten al een geruime tijd wat er precies gaande is, dan kan je niet zomaar iets gaan roepen wat zelf niet onderbouwd is. Met Computers ben ik geen softie, daar speel ik al heel wat jaartjes mee op een heel breed terrein. En niet iedereen begrijpt dat, zeker wanneer ik daar niet al te veel over los laat, soms laat ik wel eens wat los maar zeker niet alles. En daar gaat het nu om dat er dan mensen zijn die denken dat ze dan alles in pacht hebben. Jammer voor hun… Maarde waarheid naar boeven halen en op tafel leggen is nogal heel erg moeilijk bij mensen die graag met maskers en valse neuzen hun spelletjes spelen en het leuk vinden de ander te belazeren.

  50. @ Cozmic
   Ik ken die hele Marcel Graumans niet en ook de website niet. Ik kwam het toevallig op het net tegen. Juist omdat het alleen maar zijn bevindingen zijn. Ik had dat net zo met iets anders gedaan.

  51. En jou grootste fout is beste Janee, dat je er niet stil bijstaat dat ik lang genoeg over bepaalde zaken nadenk voor ik ze op wtk weg plak, sosm is het wel eens een gekke huis dat er iets tussen door weg geglipt wat er niet moet staan en tja zoals je het weet dat kan je niet verwijderen of editten. Maar alles wordt zorgvuldig verwerkt om te voorkomen dat er geen fouten gemaakt worden van mijn kant en dan krijg je toch de rekening gepreseteneerd met een berg negatieve shit, waar je dan de rest van je hele welzijn mee geconfronteerd wordt. Heel vreemd overigens dat vlak na de wtk meeting ook sommige mensen heel anders ineens naar mij toe waren, vermoed geroddel 1ste klas in negatief verband, want de manier van eerst bevriend zijn en daar later ander gedrag bij vertonen zegt mij meer dan genoeg. Er kloppen dan bepaalde dingen niet meer en tja dan is er ineens een kans aanwezig dat ik je dan heel hard voor je hoofd stoot omdat er geen eerlijkheid in het spel aanwezig is.

  52. Paul doe niet zo dom waar het fout ging is je interactie met Martijn. Lezer gaf daar een reactie op. Waarom zo boos.

  53. Jan , ik begin me zo godvergruwelijk te ergeren aan jouw debiele onwetendheid .
   zou je bepaalde linkjes volgen dan kan je zien dat Lezer al een paar weken bij paul op zijn rug zat
   jij volgt die linkjes niet en zit sals een oud wijf te zeuren , val godverdomme dood , zak hooi , mr bluesky , ikn wordt jouw gezever echt zat

  54. Cozmic En Hyper, 9.54 en 9.63

   Ik lees net julie reacties. Ik weet niet wat er allemaal tussen jullie gespeeld heeft met Dawn, maar ik voel/weetvan binnen dat zij 100% Integer en Transparant is. Ik heb vorig jaar in oktober en november via WTK haar hier een aantal weken intensief beleefd en ik voel gewoon dat zij leeft vanuit het Christusbewustzijn in haar Hart. Waarom van die harde verwijten in haar richting?

   “Een mens Lijdt dikwijls ’t meest
   Door ’t Lijden dat hij vreest
   Doch dat nooit op komt dagen.
   Zo heeft hij meer te dragen
   Dan God te dragen geeft”

   Wat doen we ons zelf aan door het “” Najagen van Wind”? Waarom zoeken we niet de Liefde en de Stilte in ons eigen Hart?

  55. @ In het vervolg op mijn vorige reactie wil ik graag nog het volgende toevoegen. Ik vind het vaak nog erg verleidelijk om me gevangen te houden in mijn Lijden. Het voelt namelijk zo vertrouwd. Langzamerhand echter voel ik dat ik ook steeds meer in mijn Eigen Kracht kom te staan. Het blijft gewoon een KEUZE, die we ieder moment opnieuw ZELF dienen te maken. Willen we LIJDEN of willen we GENIETEN!
   Nu ik het over Dawn heb moet ik ineens weer denken aan een liedje van Frank Boeijen en Stef Bos dat ik vorige vrijdag heb gepost n.a.v. het overlijden van de laatste van mijn 3 vrienden. Het klinkt misschien raar, maar dit overlijden heeft voor mijn gevoel mijn “oude” leven afgesloten.
   En ik voel dat ik aan de “” dageraad”” sta van een “” nieuw”” leven!

   “Wat is Verdriet?
   Is het een Vijand of een Vriend?
   Kom laten we gaan Dansen
   Tot het niet meer gaat
   Tot de Dageraad!”

  56. @ Dick ,
   Allereerst nog gecondoleerd met het verlies van weer een makker van je .

   En omdat jij het bent ga ik wel even in op je comment . Anders had ik het afgedaan als een “Mart Smeets ”
   Waar ik naar refereerde was het feit dat Hyper heel lang duidelijk verkikkerd op D. was en duidelijk aangaf dat hij contact zocht . Over een zeer lange periode , waarschijnlijk een jaar of meer , gaf ze hem nooit te kennen dat het niet wederzijds was , ze liet hem gewoon in de waan en gaf hem nooit enige duidelijkheid . Wetende dat dat tegenover iemand die zich uit het autisme probeert te vechten vind ik dat nogal wreed .
   Voor de rest geen verkeerd woord over haar , ik heb altijd heerlijk kunnen uitwisselen en lachen met haar . Of iemand in het “chris is thuis bewustzijn ” zit , daar kan ik niet over oordelen , wil ik ook niet .
   Nou…. laat de sjit maar weer komen , ik heb gezegd ( mijn “Mart Smeets ” )

  57. @ Dick

   Het leven duurt maar kort en het sterven duurt langer. Alles wat je ervaart is te kort voor woorden te kort om het te begrijpen in z’n geheel. Moet je dan wachten op antwoorden dan kan je eeuwig wachten tot je een ons weegt. Altijd dat dualisme altijd het gestoei om in balans te willen komen om de gaande zaken te willen doorgronden. Maar ook ken je je mooie momenten die eigenlijk ook maar tijdelijk waren. Wat tijdelijk is het lijden dat dat gene nooit meer terug komt zoals jij het ooit eerder hebt ervaren. Herinnering aan mooie gedachtes. Gecondoleerd, met je verlies van een van je vrienden wederom waarde Dick.

  58. @ Cozmic, dank je voor je condoleances.

   Wees gerust, er is bij mij geen enkele intentie om in jouw woorden in 9.94 “de shit weer over je heen te laten komen”. Ik hoop niet dat je dat zegt door eigen opgelopen verwondingen!
   Ik wens jou slechts heel veel Liefde en Wijsheid toe op jouw Pad in dit Leven!

   Ik heb verder niets toe te voegen aan 9.92 en 9.93. Een goed verstaander heeft maar een half woord nodig!

  59. @ Paul, dank je voor je condoleances. Inderdaad, wat blijft zijn de mooie herinneringen! Ik heb met die vrienden geweldig mooie dingen beleefd! Deze knaap die vorige week overleden is, bewonderde ik vorger altijd om zijn geweldige zelfverzekerdheid. Hij had een geweldig grote bek (maar een heeel klein hartje) en wist met zijn enorme glimlach altijd iedereen voor zich in te nemen. Ik vergeet nooit meer dat we op een EK voetbal in 1992 met de groep vrienden een week in Goteborg in Zweden verbleven . We hadden een ruime appartement (dachten wij) gehuurd van een Zweedse jongen, die we hadden ontmoet op de drafbaan in Groningen. Toen we met zijn 5-en aankwamen bij dat appartement, bleek het het 1 kamer appartemant van zijn zusje te zijn. Dus, die broer vertelde op dat moment aan zijn zus dat ze geacht werd een weekje bij haar moeder te slapen, zodat wij met z’n 5-en die ene kamer konden delen. Geweldig gelachen! Aan het begin van de week speelde het Nederlands elftal haar eerste wedstrijd tegen Rusland (0-0). Na die wedstrijd moesten we terug naar ons appartement in een buitenwijk van Goteborg. Die vriend van me bedenkt zich niet en spreekt 2 mooie Zweedse meisjes aan en vroeg met zijn mooiste glimlach of ze een auto hadden en hem naar het apppartement wilden brengen. Nou, dat wilden ze wel! Vervolgens introduceerde hij de meisjes bij de ander 4 jongens van de groep en gingen we met z’n 7-en de kroeg in. Na een paar uur gingen we met z’n allen naar hun auto en verwachtten een redelijk ruim exemplaar. Bleek het een Fiat 600 te zijn. Ik vergeet nooit weer dat ik achter in de kofferbak dook, een andere vriend van mij op de hoedenplank en de rest van het stel op de achterbank en zo reden we bepakt en bezakt naar het appartement!

   En ik vergeet ook nooit we met z’n 5-en een lang weekend in Londen waren, ergens begin jaren 90. We sliepen in een hotel midden op Picadilly circus. Ik zal jullie maar niet vertellen hoe boeiend we daar het nachtleven in Soho hebben beleefd. Wel wil ik een kleine anekdote vertellen over toen we met de metro naar Wimbledon gingen voor een bezoek aan de tennisbanen. Er werd in die weken net het kampioenschap van Wimbledon gespeeld. We hebben eerst een wedstijdje bekenen van 1 van de Nederlandse tennisvrouwen op 1 van de vele tennisbanen. Toen we op een gegeven ogenblik terugliepen en langs Firts Court kwamen, hoorden we ineens een geweldig gejuich. Wij wachten toen even daar bij de catacomben, toen ineens Steffi Graf voorbij kwam lopen, tussen 5-6 body guards in. Ze had net de partij gewonnen en moest buitenom richting de kleedkamers. Die vriend van mij bedenkt zich niet en liep met een brede ” smile” richting Steffi en spreek haar aan. Zij kijkt naar hem en lacht hem toe en ineens zag ik de bodyguards voor hem wijken en hij liep op haar af, gaf haar een hand en een kus en loopt weer weg. Lachen! Iedereen was helemaal beduusd, maar hij liep met een “big smilë”naar ons terug en deed net of het de normaalste zaak van de wereld was. Geweldig!

  60. Sterkte Dick. Wil toch nog even terug komen op wat er zich voordeed de afgelopen dagen. Lezer gaf aan ik stop met dit forum ik gaf als reactie blijven Lezer ik vind je goed schrijven. Er was wel een flinke schermutseling gaande tussen Paul en Lezer maar zoiets kan gebeuren op een forum Er zijn ook anderen mensen die niets fouts in Lezer konden ontdekken. En toen waren de rapen gaar ik kreeg heel wat over mij heen van enkele forumleden Waar ik wel niet allemaal voor uitgemaakt werd het was absurd. Ik kwam op voor mijn mening en gevoel En zie net Cozmic tikken afwachten welke shit ik nu weer over mij heen krijg. Ik beet ook van mij af maar als ik zie wat jij ook allemaal tikte tegen mij vind ik die opmerking van net niet in een zuiver verband dit wilde ik even kwijt.

  61. Moet dat nou Janee?! Nog steeds oude koeien uit de sloot halen?!
   Moet Cozmic en Willie en Marcel dat nog eens uit gaan leggen?! Hoe lang wil je in een slachtoffer rol blijven hangen Janee?!
   Bederf dan niet het geheel waarom om ging, gaat nergens meer over, was puur een realtime soup alles bij elkaar… Laat Dick Dick zijn in woord en schrift en niet iedereen hoeft te weten wat jij mist in het geheel. Jammer dat je zo verschrikkelijk uit balans geraakt bent…

  62. Haha Paul daar ga je weer met je insinuaties en nee het zijn geen oude koeien zag jezelf vandaag er ook nog over tikken in een soort Olympisch verband en gouden plak en zo. Ik mag hier toch wel voor mijn mening opkomen zeg. Zag jou nog tikken over Sjamana is dat geen oude koe je verhaal met haar.

  63. @ dick
   Bedankt dat je zoveel persoonlijke zaken met ons deelt, dat vind ik naast het feit dat je hier andere zaken post heel waardevol. Ik wens je sterkte met het gewennen aan je verlies,ooit kom je elkaar weer tegen . Dus het verlies is slechts tijdelijk, maar ik hoef jou wat dat betreft niets te vertellen. Mijn dochter merkte laatst op over de dood van haar moeder “pap zo erg is het niet mama heeft slechts haar oude jas uitgetrokken”Wijze woorden voor een kind van 11 jaar, daar kunnen wij van leren .

   In liefde marcel

  64. @ janee
   Oude koeien bestaan ook niet daargelaten dat ze over het algemeen jong geslacht worden , is tijd een afspraak en oud dus een zeer relatief begrip. Zeg wat je op je hart hebt maar zeg het niet zonder weerwoord te verwachten. Das een forum in de notendop toch?
   Ik voor mij ben blij dat de harde woorden storm een beetje geluwd is. Echter soms lijkt het nodig te zijn om lief lief taalgebruik even te omzeilen en recht voor zijn raap op zijn jan boerenfluitjes elkaar even tot de orde te roepen . Niks mis mee en echte vrienden kunnen die klappen van elkaar wel hebben . Sterker nog die willen geen zachte heelmeesters omdat ze dat herkennen als een gebrek aan liefde voor elkaar! Immers als de boodschap een drol is moet je er geen gouden papiertje omheen willen dat leid alleen maar af.
   http://www.youtube.com/watch?v=298MaZA0tn0

  65. @ Marcel

   Je hebt zoenen met hug, je hebt klapzoenen met hug en je hebt ook nog eens smakkerds tijdens een hug. Welke van de 3 vind jou nou geweldadig lekker om te krijgen?! Niet allemaal te gelijk hoor… anders tik je er weer in! Ouwe vriend!

  66. Ja natuurlijk mag ik weerwoord verwachten maar echt dat is mijn mening nogmaals wat Paul en Cozmic mij flikte alles zo subtiel mijn kant op te draaien. Dat gaf mij veel inzichten rare was dat ik later ook zag dat de mening over Lezer bij gestuurd werd maar ik was de gebeten hond ik pas voor dat soort lage tactieken en ga dan recht door zee.

  67. @ paul
   De fijnste huggen vind ik op een nieuw draadje , dat je niet helemaal suf gescrolled bent zeg maar. En dan mag het varieeren van klapzoenen tot dubbele reuzensmakkers, tis jouw feestje.

  68. @Marcel 9.101: heel wijs van je dochter Marcel en het is hartstikke waar: we doen onze oude jas die ons niet meer past gewoon uit. Wat heerlijk zo’n meiske, daar leer je veel van denk ik. Groet!

   N.B.: ik moet wel erg scrollen zeg!

  69. @Dick: gecondoleerd met het “verlies” van je vriend Dick; hij is niet weg maar aanwezig! Maar toch,het wordt ervaren als verlies.
   Lieve Dick, vraag je af: ik lijd, is het mijn ego dat lijdt? Of is het je ziel die lijdt, dat is een ander soort lijden denk ik, dat is omdat wij naar LICHT verlangen, het ontberen of nog niet genoeg kunnen assimileren en doorgeven. Ik noem maar een zijstraat. Niet moraliserend bedoeld hoor. Hartengroet!

  70. @ Willie 9.109. Je stelt een hele wezenlijke vraag, over het Lijden. Ik kan je er geen beter antwoord op geven dan Marcel zijn dochter van 11 jaar (11 = een Meester getal)heeft gedaan (zie 9.101, dank je Marcel, heel mooi)over het overlijden van haar moeder ” pap zo erg is het niet mama heeft slechts haar oude jas uitgetrokken “.
   Willie, ik ben er van overtuigd dat wij nog in dit Leven (hier op Aarde) onze “oude jas” mogen uitttrekken. Ik weet zeker, dat we hier allemaal mee bezig zijn. Het is als die Rups die verandert in een Vlinder! Alleen dat gaat niet zonder Slag of Stoot. Hoe verder je komt in dat proces, hoe veel meer Weerstanden je zult ontmoeten. Ik voelde die Weerstanden gisteren zelf ook weer sterk, ook nadat ik hier alle reacties van het weekend had gelezen. Blijkbaar geeft mijn/ons EGO (het Pijnlichaam volgens Tolle) zich niet zomaar gewonnen. De Kunst is echter om Geduldig te blijven en te Accepteren dat wat zich Manifesteert en er niet tegen te gaan Vechten. Dan wordt het alleen maar groter!

  71. @ Cozmic, ik moet ineens denken aan de door jou gebezigde term “een Mart Smeets” gisteravond. Ok, bij hem is het EGO zo ruimhartig aanwezig dat ik “meeleef” met iedereen die bij hem min of meer plichtmatig moet aanschuiven aan tafel. Je voelt gewoon hoe ongemakkelijk bijna iedereen bij hem aan tafel zit, omdat men wel aanvoelt dat hij ook in de Weerstand zit. Hij geeft zich nog niet over, maar blijft zijn EGO (pijnlichaam) voeden! Maar Cozmic, wie zijn wij om daar over te Oordelen! Ook hij zit net als jij en ik in een proces! Over het algemeen kijk ik niet naar zijn praatprogramma tijdens deze Spelen. Maar “toevallig” zag ik afgelopen week in zijn programma een interview op BBC van 2 huizenhoog favoriete Britse roeiers, die op een haar na Goud aan zich voorbij moesten laten gaan en genoegen nemen met zilver. Ik vond dat een heel ingrijpend interview. Deze jongens waren helemaal kapot en vol met schuldgevoel, omdat ze vonden dat ze het Britse volk tekort haddeen gedaan door “” slechts”” zilver te winnen. En die Britse interviewer was indrukwekkend, dat hij ondanks zijn eigen teleurstelling, die beide mannen steeds maar Moed bleef inspreken en keer op keer tegen hun zei hoe hard ze wel niet gewerkt hadden en hoe geweldig trots iedereen in Groot Brittanie op hun was. Het kwam gewoon niet bij die mannen aan! Ze waren helemaal ontroostbaar en zakten bijna letterlijk door de grond! Ik vond dat een heel ingrijpend interview, met name die BBC interviewer maakte diepe indruk op mij. En toen het interview afgelopen was en het beeld weer op Mart Smeets werd gericht zag ik voor het eerst in mijn leven hoe ontroerd Mart Smeets kan zijn. Dus, ook hij heeft net als jou en mij ook het Licht en Liefde in zijn eigen Hart en kan het soms ook al laten zien! Daarom stel ik de vraag aan jou als je het over een “”Mart Smeets”” hebt of jij nu al met droge ogen en zonder ermee te knipperen in de Spiegel durft te kijken en van jezelf beweren dat je nooit meer in de Weerstand zit en dus Vrij bent van Pijn (dus los bent gekomen van je Ego) en dus 100% uit het Lijden?

  72. @ Dick

   Ik heb me weer vermaakt aan je stukje van schrijven, je maakt ook stukjes bij mij los die ik los heb gelaten eigenlijk nooit goed verwerkt hebt. De Matrix bepaald de hele tijd. Voor mij is lijden dat het een leegte is van iets wat niet meer terug keert zoals je dat vroeger ervaren hebt, je bent op zoek naar mensen in je omgeving vandaag de dag die dat kunt invullen laat staan overnemen willen. Echter dat wil niet meer lukken waar door de eebvoud van het in te werken karma op een andere manier moet invullen. Het weg vallen van geliefden kent iedereen en ik ook, wat mij erg diep zit. Het herinnerend mij aan het feit dat ik in 1994 werkte bij het grootste Transport bedrijf van Nederland, de KPN POST RTO, te Alkmaar, Haarlem en Amsterdam. Mijn functie was Chauffeurs inwerken en Schade Expertise doen, op lokaties problemen oplossen met gemaakte schades en opvangen vanwege de probleem gevalletjes onderweg met Vrachtwagens en Trailers. Dik 500 collega’s om dagelijks mee samen te werken in TBS verband (Ter BeSchikken) 12-16 uur per dag. Lood zware baan en vaak dan ook nog ‘snachts. Mijn Vader was iemand die mij altijd kwam helpen omdat hij net in de VUT zat en meestal allerlei zaken behartigde die ik overdag niet kon ondernemen vanwege een stuk rust. Zaterdags ging hij altijd heel vroeg boodschappen doen, tot hij een keer niet op kwam dagen. Ik bemerkte dat er geen boodschapjes waren gedaan en ik besloot er maar eens een belletje aan te wagen. Iets of iemand nam op en een heel rare stem, was mijn Vader die heel verward was. In aller ijl ben ik naar hem toe gegaan en hij bleek ‘snachts van de trap te zijn gevallen vanwege een beroerte. Zich van de trap naar de kamer had gesleept en daar op de bank vlakbij de telefoon terecht was gekomen, onder de kneuzingen en bloedstolsels. Hart verscheurend was dat ik hem aantrof en zijn in weinig woorden zijn verhaal moest aanhoren over zijn nachtelijk avontuur op de trap naar beneden toe gestuiterd zijn. . Ik gelijk mijn oudere broer gebeld, die was aan het werk maar zijn vrouw kwam gelijk en ook de huisarts. Niet veel later lag m’n Vader in het Ziekenhuis en kreeg daar weer een attack in zijn hoofd en 2 dagen later weer eentje en een hele zware. Je herkent dan iemand ineens niet meer terug, de energie is nog steeds het zelfde en de blik in de ogen ook, alleen de communicatie is zo verdomd nonverbaal aanwezig dan enkel woordjes van pum pum pum. Na 1 jaar Ziekenhuis en Verzorgingshuis, had mijn Vader zijn wil om terug te vechten en half zijdig verlamd elke dag weg te rollen in zijn rolstoel richting zijn woonhuis. Elke dag was mijn vader verdwenen, tot er een optie kwam vlak naast mijn woning waar ik woonde een HAT-Woning ter beschikking kwam en of dat een mogelijk oplossing zou kunnen zijn dat hij daar zou komen wonen. Bij de Gemeente vond men dat een Gouden idee, maar ook het verzorgingshuis stemde daar in mede, opgehoepeld stond netjes. Men was mij daar allng zat omdat mijn Vader altijd emotioneel werd en hard ging schreeuwen als hij mij zag van blijdschap, als me broer kwam was hij rustig. Echter alle horse ‘d ouvres die mijn broer deed naar zijn Vader liet hij los. En ik werd gebeld op m’n werk dat ik halsoverdekop naar huis moest komen omdat:
   1) Mijn Vder ontslagen werd in het verzorgingshuis, die stond al met zijn koffer vroeg op de stoep te wachten in zijn rolstoel.
   2) De woningbouw van het huis waar hij ooit woonde opgeleverd moest worden de sleutels kwamen halen.
   3) De ander woningbouw van de HAT-woning nog het een enander op papier getekend wilde worden.
   4) De Hatwoning vol met verhuisspullen stond en Ergo Therapie, wijkverpleging en thuiszorg stonden te trappelen om te bezien of het wel allemaal mogelijk was.
   Was zo blij met mijn oudere broer die alles zo pessimistich op het zelfde moment alles geregeld had. Gelukkig ben ik daar dan ook heelhuids uitgekomen. 3 Dagen geknokt zonder te eten, drinken en slapen om alle in gareel te krijgen voor mijn Vader. Het ging een week later op mijn werk minder wat ik was zo moe dat ik zelf in 1 week tijd schades veroorzaakte en iemand buiten mijn eigen schuld om op een nachtelijke rit bij de ZaanseSchans onder mijn vrachtwagen terecht kwam met zijn brommertje, 34 ton aan post en 2×2 (tandem-asser)met stilstaande banden over zijn beide benen heen schoof. Nu was ik stuk, kapot en helemaal over stuur, men besloot mij tijdelijk uit de running te halen. Wat al gauw 4 1/2 jaar werd. In die tussen tijd had ik alle tijd om de gaten tussen de communicatie van de buitenwereld en van mijn Vader te kunnen bewerkstelligen als Matelzorger. Ik moest zijn handicap snappen, snappen hoe hij nog dacht en wat hij nog allemaal kon en niet kon en daarvoor aanpassingen te bedenken. Moeilijk met iemand die dus enkelzijdig verlamd is en en Afasie heeft. Ik had 1 voordeel dat bij gesprekken in het Nederlands het niet veel verder kwam dan pum pum pum. Terwijl alles in het Engels, Duits en Frans vloeiend ging zonder haperingen. Ik had een by-pass gevonden om alles te weet te komen. Ook boekten we veel vooruitgang met zijn 2’en en konden tot onze lol dokters versteld laten staan, mijn Vader zijn verlamde been ging weer bewegen en hij kreeg training in zelfstandig lopen. Echter ik heb heel veel weerstand gehad van veel mensen die net als nu op WTK er niks van begrijpen willen dat je heus wel vanuit het goede hoek functioneert en de zaken behartigd, alleen men wil het niet zien.
   Van dokters lagen er schikking op de deurmat voor een paar pittige rechtzaakjes omdat ik te positief was naar mijn Vader toe en teveel wilde. Het was mijn Vader zelf die die mentaliteit had en het uit kon leggen in een andere taal, maar hij werd niet serieus genomen en afgeblaft als een klein kind. Bij Thuiszorg onstonden er problemen met boodschappen, elke keer als ik ze had gehaald, waren ze dezelfde dag nog verdwenen, mee genomen door een medewerker van thuiszorg. En of het was weg gegooid en het lag dan in een vuilnisak bij de buren, als het maar aan mijn zicht ontrokken was. Stapels met dossiers die erbij kwam wat ik allemaal verkeerd deed, zaken die juist heel goed geregeld waren werden precies contra. Ik kreeg zelfs een beschuldiging van een mishandling tegen iemand van Thuiszorg. Op het Politie bureau bleek het slachtoffer familie te zijn. Ik kreeg een straat en omgangs verbod opgelegd, als Thuiszorg of iemand anders mij zag mochten ze al aangifte doen, als stond ik in mijn kleine huisje d’r pal tegenover de afwas te doen dan was ik al fout! Het zijn zaken waardoor ik dus mijn Vader ook verloren aan heb 2 Dagen voor Kerst in 1998. Ziek lag hij op bed, ik was druk bezig met hem te verzorgen en had een gezellige kerst avond ter voorbereiding met kerst avond dinner en heel veel kado’s ook voor mijn Moeder die in een rolstoel zat en waar ik elke week ook 2x naar toe ging in Huizen om te helpen. + 1 dag in de week naar Epe naar mijn Oma toe die ook ineens die aandacht wilde hebben nadat zij haar heup had gebroken. Ik was totaal op, want ondertussen was ik ook nog met een verhuizing van mijn moeder bezig die van het Gooi weer vlak in een huisje een paar straten van mijn Vader vandaan kwam wonen. De intentie en alle ideëen waren ged. Alleen het ging zwaar mis toen Wijkverpleging ’s middags langs kwam voor een gesprek wat zij konden doen voor mijn Vader dat hij zo ziek was. Echter men was niet op komen dagen op de afgesproken tijd en had het te druk met van alles, tussendoor huisarts bellen of die ook wilde komen kijken, de arme man zat te pruttelen in zijn slijm. Ineens werd er op mijn deurbel gerinkeld, door kinderen (dacht ik) die belletje kwamen trekken. Maar toen ik voor een derde keer ging kijken zag ik de voordeur bij mijn Vader opstaan en dacht dat is vreemd. Ik ben gaan kijken en trof een Wijkverpleegster aan die wild rodeo aan het rijden was boven op mijn Vader, mijn Moeder zat er naast in haar rolstoel en uit haar mond kwam geen geluid. Angst in haar ogen en tranen dat er iets vreslijk mis was. Ik sprak de Wijkverpleegster aan en die zei gewoon dat mijn Vader een dutje deed, ik wilde dat niet aan gaan en greep naar de telefoon, die met kracht uit mijn handen werd geslagen door de Wijkverplegster. Er was niks aan de hand! riep ze nogal boos naar me toe. Ik ben terug naar mijn huis gelopen en heb 112 gebeld, in een mum van tijd 6 politie auto’s en 3 amublances en een drukte en een tumult aanwezig in mijn vaders huis. Ik werd vast gehouden door Politie en mocht geen stap verzetten. Tot wat bleek dat mijn Vader al bijna een uur dood was na een korte sectie. (was hij het zelf die aan mijn deurbel toen hing?) Toen zakte mijn hele wereld in elkaar zo diep dat alles om me heen stopte, geen geluid meer, vervaging van alles. Holle stemmen die vervaagde, mensen die in slowmotie bewogen, net als ik een andere dimensie binnen ging en waar ik vandaag de dag nog steeds in gevangen zit. Mijn kerst was stuk, mijn moeder wilde wel nog kerst vieren, maar ik kreeg geen hap meer door mijn keel heen, ik stond geheel vast laat staan caudeautjes te doen. Totaal geblokkeerd en moest snel wakker worden om bij de aanschouwingen aanwezig te zijn. Mijn oudere broer kwam niet opdagen want op diezelfde dag had zijn vrouw hem verlaten en hij wilde niet met mij in zee. Ik moest dus weer alles zelf regelen, tijd voor afscheidnemen en verwerking was er niet. Tussen Kerst en oud en nieuw heb je dan ineens een crematie en de dag erop een verhuizing van mijn moeder. Nog geen week later werd ook nog eens mijn uitkering geblokkeerd omdat ik me tussen kerst en oud en nieuw niet gemeld had bij het UWV. Hoe diep is een zwart gat dan?! nou heel erg diep, zeker als je nog geen jaar later afscheid moet nemen van een Oma. Vlak daarop 2 goede vrienden, dan een oom en een tante. Weg lopen door verdriet verscheurd om maar weer m’n oude baan op te pakken en te werken. Deed ook al niet veel goeds, had weer kontakt met mijn oudere broer wat heel erg leuk was en hij liet zich ook weer zien bij zijn moeder na 15 jaar. Wat voor mijn Moeder een reden was om precies na 1 jaar van 9/11 de pijp aan Maarten tegen. Na een zwaar verloren strijd met dokters en een thuiszorg waar ik nu de handen eens van heb afgehouden. Diep gat nummer 2 met weer alles te regelen, weer een oudere broer die ineens 180graden tegen je om manouvreerd. Weer geen tijd voor rouw, weer andere familie die gedag zegt, steun bedraagt waar geen grammetje liefde van uit voorkomt of hulp komt aanbieden, enkel lelijke en misplaatste opvoeringen en neerzuigende bewustzijntjes. Nee nawat rust te hebben gehad voor korte duur stond mijn oudere broer ineens op mijn stoep, kwam excuus doen, al die jaren had hij strijd tegen mij gevoerd en heel veel mensen tegen mij opgezet, vanwege jaloers zijn, zijn hele leven al, vertelde hij me. (ook aangifte Thuiszorg/Politie en het uitdelen van rare verhalen dat ik dingen verkeerd deed kwam bij hem vandaan) Ik was helaas nog niet geknakt en uit het leven gestapt wat een ander allang zou gedaan hebben. Hij vertelde mij dat hij ongeneeslijke ziek was, problemen met zijn longen had en of ik hem wilde vergeven. Dat heb ik dan ook gedaan uit onvoorwaardelijke liefde dat hij mijn oudere broer was. (ik kon niet anders omdat ik nueenmaal zo ben) Het was een gezellige tijd met hem, we hebben veel plezier gehad tijdens zijn snelheids ritjes door Friesland heen, Hij woonde vlak bij Imke om de hoek in Dearsum. Hoe voelt het nou om in een Ferrari te rijden met een snelheid van tegen de 300 km tussen Joure en Groningen 😆 ?! ’s nachts… De lamborghini nog maar achterwege te laten… Tot mijn broer 5 jaar geleden zijn laatste admen ook uitblies, ben ik volledig ingestort. Zwart GAt nr 3. Zwart Gat 4. toen alle emoties loskwamen en dat zo een impact te hebben gehad op mij dat ik er lichamelijk behoorlijk gehavend uit die zwarte gaten gekomen ben, zeg maar zwaar gewond. Nog steeds heb ik on verwekte sporen over gehouden, door van alles te incasseren en proberen en blijven licht en liefde uit te stralen. Het mag blijkbaar niet want nu ik weer uit die hele diepe putten aan het klauteren ben en me lichaam weer probeer in de juiste shape te krijgen daoor foutieve diagnoses door dokters enz, je nog steeds wordt aangevallen met negatieve rond draaiende spiralen en andere ongewenste zaken. Het lijkt wel als of het niet mag onvoorwaardelijk er zijn voor anderen, helpen uit liefde en elke dag voor iemand klaar te staan ipv met je zelf steeds bezig te moeten zijn. Zoveel leegte die overblijft dat je die dan ook niet meer kan opvullen, het pad blijft dan vol met kuilen en gaten zitten en omstanders uit de Matrix blijven je er in duwen. Er zijn maar weinig mensen die die gaten kunnen opvullen Dick, jij mag er eentje van zijn, ik breek jou open op regressie en jij bij mij, hier mee durf ik een stuk van mijn leven vrij te geven, waarvoor ik je harte bedank. Ook Marcel, Willie en Cozmic en Hyper zijn mijn gaten vullers die graag het beste met me voor hebben, dan ben ik er ook voor hun in tij en on tij. Samen tot de weg weer begaanbaar is om de reis verder door te kunnen zetten Dick, Dank je wel!!! Vind je een TOP kerel van uit mijn Hart!

  73. @Dick 9.111: Een goed stukje van je Dick! Eerlijk gezegd had ik zelf ook een aversie tegen M.S, ik keek niet graag naar hem; vindt zichzelf zo belangrijk, bijzonder en gedraagt zich vaak ook te te…., eerlijk is eerlijk. Om over klef gedoe naar vrouwen toe maar niet te spreken. Heb hem vroeger eens ontmoet in de trein en hij zorgde er wel voor dat iedereen hem zag en herkende. M.S. laat zich dan wel meeslepen, maar m.i. is dat sentimentaliteit en misschien een beetje toneelspel; tjee wat wantrouwend van mij? Nee, kan hem wel een beetje lezen. MAAR…….. wie zonder zonden is, werpe de eerste steen, en…. niemand is goed, ook niet een! Wij, alls ego’s, kunnen namelijk niet en zijn daarom ook niet gemachtigd om te oordelen en wie eenmaal egoloos (getransfigureerd) is oordeelt niet, maar heeft lief. We zijn allemaal ego’s, de ene een wat groter ego dan de andere, al naar gelang de ont-wikkeling. Tot op zekere hoogte hebben wij hier in deze dualistische wereld ons ego nodig. Een wijs man ongeveer 2000 jaar geleden zei eens: “geef des Keizers wat des Keizers is en Gode wat Gode is”. Ik denk dat dit een juiste en redelijke manier van leven/handelen is. Een weg door het midden. Een minimale energie leveren aan dit verplichte leven (Keizer) op aarde voor onze aardse lichamelijke behoeften, een soort WOE-WEI: het juiste doen en juiste niet-doen! En verder bewustzijn ontwikkelen om uiteindelijk los te komen van dat ego: transfiguratie m.b.v. TAO/GNOSIS/CHRISTUS/HET LICHT; uit onszelf (ego) kunnen wij ons ego niet aantasten: ik zal ik niet vernietigen, ik is zelfhandhavend, hier zit de clou! Khrisnamurti schrijft daar zo verhelderend over. Het IK is heel slim in na-apen, gaat in eerste instantie een heel eind met je op weg en buigt dan langzaamaan met je af omdat “puntje niet bij paaltje” mag komen natuurlijk. In iedereen huist de vleugellamme VUURVOGEL, de WARE MENS, als die tot ontwaken komt, wakker gekust door DE LIEFDE zal die willen dat allen ontwaken. M.b.v. DE LIEFDE, HET LICHT, zal dat uiteindelijk gebeuren want we zijn allen 888 met elkaar verbonden, we zijn EEN. Zodoende, als ik Mart Smeets niet zie zitten, zegt dat natuurlijk ook wat van mijzelf en mijn staat van zijn; leuke eye opener. Helaas handel ik ook nog vaak vanuit mijn ego, maar een troost: ik groei in bewustzijn en inzicht, dus er is nog hoop.

  74. @ Willie

   Wees dan ook blij dat je niet die Mart Smeets zelve bent, dat een andere ziel die rol nu op zich neemt is best wel okeej. Misschien afgesproken werk als je je aan hem zou gaan ergeren of niet. Eregens wel blij dat hij die Smeets kan spelen, want zonder hem hadden we hem niet als een Brain-Controller voor kunnen stellen, dan hadden we waarschijnlijk een Paus in ons hoofd gehad met gedwongen dogma regeltjes. Daarom dat velen van ons ook nog eens zich verstoren aan het hebben van een Idool, ipv een Meester, dat is de omgekeerde wereld en dat mag weer wel. Beide aanbid je dan tot in de Hemel. Zelfs je ware partner zet je op een voetstuk neer en liefst zoveel mogelijk in je Simpson Brain anders kan je nooit liefde voor diegene tonen. Want leeg in je hoofd zijn zet je zelf ook niet in beweging. Maar zit jij, Dick, Marcel, Guido, Cozmic, Janee en wie dan ook in mijn hoofd dan kan ik daarmee op gelijke strekking mee komen, mits ik met mezelf ben dan kom ik hier niet eens, dan wil ik elders zijn.

  75. @Paul 9.113: wat een vreselijk “horror”verhaal, maar ik weet: het gebeurt, niet allen bij en met jou. Ik heb al heel wat gezien in mijn leven en ook verhalen gehoord van ongeveer gelijke strekking. Helaas is het realiteit. Je hebt wel veel moeten betalen voor de inzichten die je hiermee verkregen hebt en je rijst er gelukkig schoner uit op, gehavend dat wel maar toch….
   ‘k Heb tranen in mijn keel. Weet je, dit maken ook mensen mee die met de Kinderbescherming te maken krijgen. Ik weet nu van een geval, waarvan de ex van een vrouw die de kinderen heeft, haar zwart maakt op de school van de kinderen, bij de kinderbescherming lelijke dingen van haar zeg zodat die al bij haar is wezen kijken, de politie etc. etc. En, deze vrouw, ik ken haar, buurvrouw van mijn ex-zager die in mijn voormalig huis in Alkmaar woont en haar moeder woont hier in Heiloo. We hebben contact via mijn zwager en het is echt waar een moordwijf. Een kind van haar is behoorlijk autistisch en hoe zij daar mee omgaat is bewonderenswaardig. Maar hij verzint van alles om haar te kwetsen en kapot te maken. Niet te geloven hè, maar het gebeurt! En die kl….. instanties gaan niet echt onbevooroordeeld op onderzoek uit, nee, je bent besmeurd door iemand en gelijk wordt er een heksenjacht geschapen. Moderne heksenjacht! Bah, bah en nog eens bah. Ik schijt op de Kinderbescherming, die pedofielen- en sexuelenbeschermers! Ik heb in mijn jeugd ook dingen meegemaakt en gezien via een vriendin, daar lusten de honden geen brood van. Ook mijn jongste zus is een slachtoffer van Rooms Katholieke instanties; mijn moeder was pas weduwe geworden en in die periode ging het even niet zo goed. Hup, uit huis geplaatst via mijnheer pastoor en een of andere sociotut. Hele drama’s hebben we meegemaakt. Nee, naïef in deze zaken ben ik niet meer. Er wordt een heleboel kwaad verricht door jaloezie. Jaloezie is de grootste teistering der mensheid. Jaloezie maakt ziek, ook de dader zelf, die wordt verteerd.
   In al het ellendige wat jij beschrijft weet ik dat je waarheid spreekt; ik beleef het met je mee.
   Lieve Paul, je hebt je hart op de goede plaats. Je lichaam en psyche zijn gewond, verminkt, gekwetst, nog net niet vernietigd maar je ziel kan men niet vernietigen, het enige dat plaats vindt is dat je voor een wijl van je weg raakt, maar ben je eenmaal weer op de goede weg, heb je een schat aan ervaringen opgedaan die je van dienst zijn in je zieleont-wikkeling of ziele(n)opgang. Hartelijke groet.

  76. @ Paul 9.112, graag gedaan, in Liefde.

   Indrukwekkend verhaal, ik hoop dat het van je afschrijven en het herbeleven jou meer ruimte geeft!

  77. @ Dick ,
   Als antwoord op jou vraag ; nee , ik voel me absoluut niet vrij van pijn of ego . Steeds op zoek naar balans . De Mart Smeets in mij , dat stemmetje dat steeds maar denk te moeten oordelen probeer ik zoveel mogelijk te negeren , wetende dat er in deze dualistische wereld geen goed of fout is , het is er immer beide .
   Ik weet vrijwel zeker dat de vroedvrouwen die Jozef Stalin en Adolf Hitler op aarde hielpen zetten hun werk vol toewijding hebben verricht . Ze deden wat ze dachten op dat moment dat goed was . Achteraf gezien zullen ze die film nog wel een paar keer over hebben gespeeld in hun hoofden .
   Zelf heb ik ook eens een gozer die leeg lag te bloeden op straat , dik 100 kilo zware knul , naar de dichtsbijzijnde bar gesleept ,zijn bloedingen afgekneld tot de ambulance er was , volledig besmeurd onder zijn bloed . Paar maanden later stond hij me bijna naar het leven , bleek het een hork eerste klas te zijn .
   Energie stroomt , dingen gebeuren , ter plekke maak je je keuzes , niets doen is ook een keuze .
   Wellicht is het loslaten van verwachtingen al een bevrijding op zich .

  78. ‘k Ga vanavond naar Lindengracht-concert in Alkmaar, maar daarna reageer ik wel weer. Lang draadje trouwens. Toedeloe.

  79. @ Willie als je van draadjesvlees houdt dan kan het wel eens een lang zeer lang draadje gaan worden, mits je ook voor Goud gaat!

  80. @ Coz

   Is er niet van jou een stemmetje in omloop die ik in mijn linkerhersen skull kan weg parkeren en die van Marcel aan de andere kant, Dick mag dan halverwege gaan zitten… Alleen als ik me verschrikkelijk ga vervelen kan dat een zeer goede uitkomst zijn, zonder wtk dat er van pas moet komen. Altijd veel beter dan een Mart Smeets in je kop.

  1. ok , sorry , maar voor mij ben je vlees nog vis
   artistieke lul , zoiets
   je zegt niks
   je kiest de patrtij van de zwakste , zeg maar een sp er

  2. eigenlijk ben je gewoon een slappe hap , net als de rest , je hebt geen mening , alles is illusie zegt mooji .
   Wat dat betreft doe je het goed , als kameleon , want dat ben je .
   De perfekte wtk lezer en reageerder , slappe hap zonder inhoud .
   Een koningsmaal
   Dus JanEE , BLIJF LEKKER jAnEE , slijmerige shit die je amper van je schoenen kan krijgen .

  3. een nick die zich cozmic noemt hakt met een botte lul vorige week nog een zwaardvechter. Hoe serieus moet ik dit nemen ?

  4. En weet je dat ik bewust koos voor Lezer is geen slappe hap cozmic waar is je zelfkennis knul

  5. Als dat zelfkennis is dan heb je een hoop te leren , heb je gelezen wat lezer ZELF schreef ? Daarin gaf hij toe de grens over gegaan te zijn etc . Zal jou wel ontgaan zijn

  6. Ik weet nog heel goed dat janee op onze Goldchat heen dwars door alles heen ineens een verhaal zat te vertellen dat hij bezig was om zijn zaad onder de microscoop te bekijken, vond dat nogal vreemd ten midden van iedereen,heb Janee toen een waarschuwing geven, hij ging gewoon door waarna hij een kick heeft gehad. Later in het echt was hij toch geheel anders dan ik hen kan voorstellen. Op wtk is Janee anders dan in het echt. Dus er is iets wat niet helemaal klopt Janee van jou kant, er klopt iets niet, wees eens eerlijk tegen me, dat je nogal hebt lopen te kletsen achter me rug om met anderen. Die indruk heb ik nl heel erg sterk. Want ik merk het ook van anderen op FB zelfs… en ik ben niet de enigste die dat ziet en door heeft. Wees eens een vriend Janee en leg de waarheid maar eens op de tafel neer…

  7. wat een onzin Paul paar jaar terug schreef ik dat op wtk over microscoop was ook een geweldige beleving waar ik mij niet voor schaam maak jij er dit van opzouten dan dat je er FB bij haalt verkeerde inschatting . Let op he.

  8. Waarschijnlijk heeft dutchie gelijk , Janee met al zijn youtubes , meer heeft ie niet te melden die slappe zak

  9. wel Paul , hij laat je vallen bij de eerste gelegenheid en zit mij onderhuids te naaien , ik kan niet anders concluderen dan dat het een nagemaakte lul is .

  10. Nogmaals over Martijn, ask Cozmic, ben bij martijn langs geweest, bij hem thuis, was erg gezellig. ’s avond toen ik thuis kwam nog lang met Martijn zitten te kleppen via de PC. daarna nog een paar keer. Op een avond ging het mis dat ik een geintje maakte over dat mijn boeven gebit los zat en neen protese had gekregen schoot dat bij martijn in het verkeerde keel gat, Hij dacht dat ik heb zwaaer belachelijk zat te maken. Ik was schokked! lezer maakte daar misbruik van om me aan te vallen. 2 dagen later zei martijn dat hij er spijt van had want hij had weer flink bier lopen te drinken en verkeerde dingen gezegd, tegen mij had hij zijn excuss gedaan. Weer lezer met steekjes en aanvalletje bij Anelle en bij Dick over taxirijden en Maarten Spanjer naar mij toe met afzeiken op wtk. Martijn weer aan het drinken en weer kon martijn het niet laten om shit te reageren naar mij toe. Weer excuus, maar hij had mij en M0osa la verwijderd van FB, veel vrienden van mij op FB vroegen zich af wie is Martijn?! Want er werd zo veel rare dingen gezegd over me dat ik erg pissed op hem werd en dat heb ik recht voor zijn raap tegen hem gezegd want ik kon hem enkel nog aanspreken via wtk. Tuurlijk heb jij dat net gezen Janee en dara je conclussies uit getrokken, mij nu afgeschildert als shit en dar met anderen gedeeld achter me rug om om me verder zwart te maken en dan de veroorzakers vrijheid van uiting te geven. Ben jij nu een vriend van me of ben je een vals licht die graag mij om zeep wilt helpen?! Daaor iedereen tegen me op te helpen zetten… Leuk drank maakt een boel dingen stuk en vooral goed bedoelde vriendschappen! dat de rest daar nu geen ruk van afweet, bemerk ik ik ook met uitspraken dat jullie er helemaal geen drol van begrijpen en niet eens de moeite nemen om iets te wileln doorgronden! Krijg ik gelijk maar alle shit op me af wat je de duvel en zijn ouwe moer nog niet zo willen wensen… Schaam je diep over wat je fout doet! bah !

  11. cozmic serveer ik even af wat een botte lul zeg Paul ik ken Martijn ook al lang wanneer Martijn terug is zal ik hem er na vragen.

  12. Eigenlijk , Janee , ben ik niet tegen jou tekeer aan het gaan , meer in het algemeen . Tegen jou persoonlijk heb ik niks , ik heb je ontmoet en je kwam over als een toffe peer .
   Dat je dat effe weet

   Waar hewt voor mij hier om gaat is dat mensen snel in een kamp trekken . Ben jij je bewust in welk kamp je trok ?

  13. Janee je hebt al een hele boel ontwricht voor me, Dank je wel dat je me niet vetrouwt en dat je dingen beweert die niet waar zijn! Ik snap het gewoon niet dat je me zo hebt laten vallen……. En dat geldt ook voor mijn vrouw die je daarmee dus te kakken hebt gezet. Waar zit je verstand ?! potverdikkeme !? Spiritueel zijn?1 welnee dat snappen jullie niet eens met jullie spelletjes. Buig de waarheid maar onm naar jullie eigen voordeel want zo ver verlicht zijn jullie nu eenmaal.

   Gatverdamme Cozmic ik heb een SUPER van een teil nodig… ga em zo goed vullen…

  14. precies Cozmic daar zit bij mij het Nucleaire Alles Vernietigende Venijn.

   neem asjeblieft niets te Persoonlijk op Mensen

   Cozmic geeft nu Zuiver WEer wat er bij mij aan Scheelt

   dat Veld moet zo ongelooflijk Diep Door Dringend zijn.

   het enige dat mij doordrenkt is Het Verraad van het gemakkelijk vlug vlug Kampen Kiezen, achter de schermen, en er dan van uit gaan dat ik of iemand anders Niets in de gaten heeft.

   daar zit in Mijn Veld een duizenden jaren oude Nucleaire Oorlog van Verontwaardiging achter

   ik zeg dat NOOOIT HARDOP LUID en zeker niet duidelijk, alleen cryptisch

   dusz euhm dan weten Jullie ut, het Kosmisch drama waar ik in ben blijven hangen, wel of geen Zen gedachten, dat gaat door en door en doorrrrrrr

  15. @ Cozmic

   D’r zijn net als in het Olympic stadium al heel wat plaatsjes vrij gekomen.

   ps daar is het ook hier zo stil, ze spelen een heel smerig spelletje met ons. Gelukkig heb ik van alles backups…

  16. janee zal geen lid van rnf worden
   welke van die twee gezichten moet hij inschrijven ?
   Dit is waar het op neer komt , je echte vrienden zullen je altijd steunen , als ze twijfelen zullen ze vragen wat er echt aan de hand is .
   Paul , jij weet inmiddels ook wie echte vrienden zijn .
   weeeehhh , janeee , blablabla , gewoon slappe hap waar je niet op kan bouwen , salonvrienden , slappe shit . geen ruggegraat , gewoon niks .

  17. Nou Hyper ik hoop dat je het een en ander er van begrijpt, de shit begon toen al met Sjamama, later met Lianne en Abrahana, fotootje van mij door spelen en mij zwart maken. Even later weer nieuwe lui met neiuwe pogingen. Guido mij maar vragen of ik hem kon helpen met Trollen (G.A.I.T, Krypto, Kees, Contra, Dutchie enz)te verslaan op wtk. Ook al meerdere keren aangeven, werd ook tegen me gebruikt. Kloten doen in wtk tegen je en in de achtergrond poes lief doen, huggen en zoenen en bla bla bla. Dan denk je dat je safe zit. Ondertussen nemen ze alle ideëen van je af en wordt je voor schut gezet. Heel veel dingen ingediend, leuke dingen in de achtergrond voor iedereen te bedenken, werd me allemaal ontnomen. Klets praatjes, men zet je puur op het verkeerde been. Wat leuke mensen van wtk ontmoet, waarvan een paar diep nu in mijn hart weg zitten en waar ik voor knok omdat ze te laten zijn. Daarom was ik al meerde keren weg en ook weer terug omdat je je echte vrienden gaat missen. Ondertussen wordt je dan slim uit gespeeld. Jij ook op alle fronten, en Cozmic en wat anderen idem. Ben je anders van denken dan moet je weg wezen hier. Zet je je daarvoor in omdat te voorkomen dan is het hek van de dam. Ach ik geef het ergens op die gehel shit zooi, het zogenaamde valse licht van sht lui die het niet eens waard zijn om echte diepgaande kennis mee te kunnen delen Hyper. Jij zou nog wel ervoor in aanmerking kunnen komen. Ik hop bij deze bij het elzen van deze comments dat er bij sommigen een lichtje gaan branden dat niet iedereen maar altijd gelijk een spel speelt en shit uit eenzet. liefst wil men zonde bokkies hebben waarmen op kan afgeven. De matrix en de shitness. Bah! bah! bah! Daarom mag van mij de hele wereld vergaan eind dit jaar! In godsnaam…

  18. Cozmic, Janee is gewoon een land verader, vroeger had je de NSB. Die deden er ook een lijstje om je heen alvorens men je afschoot omdat je niet deugde in hun ogen. Janee is dus de grootste roddelaar die naar boven is gekomen. Wat een geniep, bah! Zal de rest zo dadelijk in de achtergrond informeren die hem ook goed kennen. Zullen ze wel niet blij met die informatie zijn.

  19. Hyper ,
   De snelkookpan ?
   de dingen die jij aanraakt
   ik ken ze
   ik weet ze
   de koning kent ze ook
   de hofnar krijgt een kogel
   best wel duur
   Hyper lul , jij heb wel mijn mail adress ik de joiuwe niet
   doe wat je wilt
   fix it
   heal it
   jij kan mij vinden , ik jou niet

  20. Cozmic je hebt mij nog over(een left over van die Griekse Salade maaltijd van toen), pas nog wel met jou samen door die deur heen. Marcel zal wel schrikken van de teksten hier boven, mits ze straks niet weg gegumt zijn…
   We keep in touch! (beter 1 goede vogel in de hand dan 10 die op je kop komen pikken). 😆

  21. jah ik snap wel Paul, mijn antennes geven ook zeer vreemde tegenstrijdige signalen af. Zeker weten dat ik je in het eggie nog ga zien Paul!

   Jah Man Cozmic, ik zal die verstofte Trauma meel box van mij eens gaan leeg vissen, daar moet jij zeker nog in staan, en anders dan vraag ik Guide Guido hulp.

   ik had de tijd stil gezet, sinds de klap in m’n nek met de ijzeren staaf van lieve Dawnie, kon het niet verwerken, daarom de tijd stil gezet door niet meer in m’n mail te kijken.

  22. Dan moet je wel Cozmic aanspreken Hyper als je me wilt zien in het eggie, want ik zit er over na te denken om tot gejuich van iedereen maar deze lage fetisj trillings gronden te verlaten om elders een eigen site de lucht in te gooien dan afhankelijk te zijn van deze misleidende tent waar je continue voor en acgter de schermen op het verkeerde spirituele been wordt gezet. Meel Coz maar en dan kan je ook mijn mail krijgen, dan vertel ik je wel wie de ware Paul is en dara heb je alle recht op vind ik persoonlijk!

   Slaap lekker voor straks ouwe reus, zal je schrijven gaan missen net als die van Dick…

   Ajuus de paranormaleplu’s…

  23. Paul je bent gewoon een trol van WTK ik verraad niemand jullie ontmaskeren jezelf.

  24. Die trucjes van verdacht maken zijn zo transparant ik kom voor mijn mening op. Mij neerzetten als een nsb’er het moet niet gekker worden Paul. Ik ga al een tijdje mee op dit forum degene die mij kennen weten beter.

  25. heel transparant allemaal heel doorzichtig wie wordt de nieuwste hofnar hier

  26. @ Janee Wie is nu de trol
   Je zou willen dat meer mensen zouden zien dat je gelijk hebt. Met hard roepen lukt dat echter niet.

   http://www.youtube.com/watch?v=P2WYoVgE09I&feature=relmfu

   Gezien de feiten en alles wat tegen Paul gezegd en gebruikt wordt om hem gigantisch onderuit te schoppen dat zegt meer iets over jezelf en heb je gelijk ook nu steeds je oordeel klaar, ik heb je anders leren kennen, maar zo kom je er wel achter we je echte vrienden kunnen zijn, noch zijn.

   @ Guido, gezien de comments wat over en weer naar en tegen Paul gebruikt wordt dat kan en mag allemaal wel en blijft gewoonweg staan, maar gezien het feit worden gezien mogelijk wel bepaalde posts verwijderd wat hij oprecht en op een nette manier schrijft.

   http://www.youtube.com/watch?v=4U0xKpZEcds Ja of Nee!!!

  27. Tja schrikken doe ik niet zo snel en zeker niet wanneer ik al zo het een en ander vermoed. Het valt ook helemaal samen met de gehoorde prognose van lex. Tja wat kan ik nog zeggen …… stilte voor de storm? was dat niet een kreet die ik eerder al gelanceert had over het ontbreken van ook maar een enkel geluid hier? Het geeft niet hoor , wat duidelijk is kan niet meer worden verhuld. Het is zoals coz zegt de hofnar krijgt de kogel ( domme koning wie zal nu opletten dat ie niet gaat blunderen?).
   Voor de oplettende WTK lezertjes die alles toch ontgaan is ,nog even dit zo boven zo ook beneden . En zo in de echte wereld zo ook op WTK, geen ontkomen aan. Het einde van de januskoppen is aanstaande tis maar dat je het weet. Overigens is een forum zonder diepgang zijn bestaansrecht wel een beetje kwijt toch, of was het slechts een opzetje voor een theekransje? Mijn zegen hebben jullie , helaas ben ik geen theeleut.
   @ incognito
   Denk dat je wel een idee hebt van het antwoord op je vraag. Zoniet zal ik je even mijn visie geven .
   Niemand durft meer de rol van hofnar op zich te nemen ,bang dat ze zijn om afgeschoten te worden en terecht( behalve de angst dan). Het is niet of maar wanneer, en op welke manier. Soms is een innerlijk weten niet zo leuk maar wel zo transparant! En wat dacht je komt er nog een vervolg op het onderonsje in biddinghuizen……………?( wtk’s waterloo)

  28. @Mosa, het is allemaal goed; als ik zie wat Paul mij tussen de regels door ook weer in mijn mik duwt. ‘Valse villijn’, zo noem ik dat. Probeer gewoon objectief ook eens te kijken wat Paul allemaal plaatst. OK?
   @Marcel, het lijkt idd dat buiten/binnen, boven/beneden zich hier ook manifesteert.. Zolang het met onderling respect gaat.. 🙄

  29. JaNee…
   Archonten, ze zuigen en dreigen en gebruiken macht, psychopaten aan het werk. Mensen die teren op de goedheid van anderen, hebben een laag zelfbeeld, of overschatten zich. Minderwaardigheidscomplexen, anderen kleineren om zich zelfs groot te maken.
   Iedereen kan schelden en lelijk doen, lekker destructief wezen, geen punt. Alleen dat is het verschil met b.v. de dieren, wij hebben een keuze.
   5 D staat voor mij ondertussen voor de 5e domheid.
   Lelijke mensen of entiteiten hadden altijd al problemen met het goede.
   Voor sommige mensen is liefde geen openbaring maar een (be)dreiging. Psychopaten zorgen ervoor dat anderen zich ook slecht voelen, daarna is het weer het grote sorry.
   Ik trap er niet meer in.
   Ik ben veel te naïef, ik geloof in de liefde en in het goede, mijn gave is dat ik het mooie of goede in iedereen en alles kan zien. Het lijd bij anderen hier veroorzaakt door mensen, die ik als liefdevol en spiritueel beschouwde, is groot.
   Zo wordt de wereld in ieder geval geen betere plek.
   En te denken dat het allemaal niet uitmaakt, want er is geen dualiteit meer, dus iedereen mag een beroerde zak wezen, zou eens ook een vette mind-control zijn, mensen die o zo ‘wakker’ zijn, zullen voor eeuwig ‘slapen’, want ze laten zich gebruiken door slechte energieën…..brrrr.

  30. comment Janee 10.27 4 augustus 2012 om 03:29

   Ik duik mijn bed in welterusten Pau en cozmic.

   Janee drukt zijn snor, de onschuld himself. Dit valt me me echt van je tegen, Janee. Door nu een mes in onze rug te zetten, hartelijk dank! Wat voelt dat zalig aan.

  31. Monika inderdaad het kan ogenschijnlijk wonderlijke vormen aan nemen binnen toch uiteindelijk de heelheid van Liefde

  32. monika
   Niet dat je namen noemt maar toch, hoe verhoud zich die uitspraak met het hier veel gehoorde mantra “wat pietje over klaasje zegt, zegt meer over pietje dan over klaasje?”
   Hoe verhoud het zich met jouw gave zoals je die beschrijft in je posting?
   En in hoeverre overzie je het geheel en ben je bereid dat op een transparante wijze te berde te brengen?
   En begrijp me niet verkeert dit gaat niet over oordelen slechts over opmerken. Wat er prive tussen jou en anderen gebeurd gaat mij verder niet aan , totdat het op een groepje wordt betrokken. Ik ben lid van geen enkel groepje ,en al helemaal niet onder controle van wat dan ook. Dat geld niet alleen voor mij.
   Ik span mij voor geen enkel karretje behalve die ik zelf trek, was dat niet soeverein ? Ik sta voor wat ik zeg en neem de consequenties van mijn daden,verantwoordelijkheid voor het eigen leven een groot goed.

  33. Met je page up en je page down toetsen gaat het nog een stukje sneller heen en weer scrollen Willie… Maar nieuwe draadjes zijn makkelijker..

  34. Oh, dit is dus het gemiste lijntje voor mij. Kutlui. Spiritueel Paul? Cozmic? Get a live, das pas spiritueel.

  35. Martijn, je plaatste zelf laatst een geweldig mooie filmpje van Hans Laurentius op de chat. Vond ik echt heel mooi!
   Laat maar even de volgende tekst op je inwerken en kijk dan opnieuw naar de situatie:

   We willen controle, d.w.z. macht uitoefenen

   op de werkelijkheid, maar zien niet

   dat de kramp van controle zélf de oorzaak is

   van het lijden waartegen wij ons willen wapenen.

   Hans Laurentius

  36. O ja.en over dat “get a live” heb ik nog een leuk tegeltjes wijsheid:

   Vraag: Wat is het meervoud van lef?

   Antwoord: Leven!

   Loesje

  1. JaNee, een lead zonder comment is een beetje doelloos in mijn ogen..?! Graag alles bij elkaar en/of commentaar erbij. Dit is niet écht ’toegankelijk’.. Toch?

  2. Sorry moest hier onder; Ja als je het nu bekijkt Guido is dat zo. Maar in de context van de sfeer vannacht ligt het anders.

 7. Paul , Je hebt de weddenschap gewonnen 🙁
  De deadline van 4 augustus is wel zo goed als klaar .
  Inderdaad één keer goed voor jezelf op komen , en iedereen valt over je heen als een regiment wankele dominostenen .
  Het aantal trollen dat uit het niets op zou duiken viel een beetje tegen eerlijk gezegd , slechts Dutchie kwam even verhaal halen .
  Valt me inderdaad tegen hoe de HSP ers meestal wannabees zijn .
  Het dualisme is inderdaad hardwired , je hebt gewonnen , my wrong .
  Je kan niet zeggen dat ik je niet een beetje heb geholpen , ter compensatie mag je zelf je prijs op komen halen en ga ik hem niet brengen . Dat dan weer wel .
  Weer een illusie armer http://www.youtube.com/watch?v=OQfjIw3mivc

  1. @paulHETISNIETMEERHETZELFDEHIERIN3DKOMWEERTERUGLAATJENIETKISTENIKHEBSPECIAALMIJNINTERPUNKTIEAANGEPASTWANTIKHOOPDATDOORMIJNOPVALLENDEVERSCHIJNINGJIJWEERWORDTGETRIGGERDOMTERUGTEKOMENWEMISSENJEMETALONZEHARTEN .

  2. Kan ik iemands beeldscherm lenen ? de mijne blijkt te klein voor jouw (on)zinnen

  3. Salusa komt bij de Olympics langs zei hij?zij? ( wat is het eigenlijk )
   Waarschijnlijk bij het ondserdeel Nordic walKING , fluisterde de aangeschoten hofnar mij in .

  4. ja, Marcel die Nordic walkers zijn hun ski’s vergeten en skiën op het droge

  5. Marcel ,
   ze kunnen beter een vuilprikkertje gebruiken , doen ze nog wat nuttigs . Het hele Nordick verhaal ontgaat mij ook een beetje eigenlijk . Loopt SaLuSa met stokken ?

  6. Werd ik geroepen?
   Iedereen zit gezellig op een andere want to know…
   hier zitten de Hoftrollen uit hun nek te zwollen…

  7. Waar blijft die Paul dan om zijn gewonnen weddenschap te incasseren ? Zit ie teruggetrokken in zijn schulp de kogels uit zijn kogelvrije vest te pulken ? Of heeft Mosa dat wangedrocht van de brug gegooid ? Zou mooi uitkomen , krijgt ie ook zijn boedabeeld niet 🙂

  8. Ik hang hier aan de andere kant onderste boven te wezen….
   Samen met Salsarusa… 🙄

  9. Dus …. Paul , je hebt me verslagen . Jouw mensenkennis is beter , ik had nog hoop . Beetje naief , gezien mijn eigen ervaringen . Spreek de mens naar de mond en je bent alles , geef tegengas , kom voor jezelf op , en je bent een bedreiging . Zwarte schapen stoten je zelfs af , je ruikt naar wolf .

  10. Ik ruik eerder naar stront, kom net van die koningtroon af die door een nieuwe Hofnar is over genomen, heb mijn handscepter neer gelegd en ben van 5D af gezakt naar 3D. Moet zeggen dat het me weer goed voel om een gewoon mens te zijn. Monika heeft me tot inkeer gebracht, geweldige meid waar ik me zo in vergist hebt. Jeetje het is wel te laat maar moet zeggen dat jier heel veel mensen zitten die absoluut perfect zijn op een handje rad draaiers na.

  11. Ja Paul , we maken allemaal onze fouten , schijnt menselijk te zijn .
   Denken dat er een andere werkelijkheid is dan deze is één van die valkuilen , dat begin ik me steeds meer te realiseren . Ons bewustzijn zit vast in deze 3D wereld die volledig overgenomen is door mindcontroling forces , we moeten de barricades op en uitschreeuwen dat we het niet langer pikken !!!

 8. die rot paul mag weg blijven hij is maar een valse flag
  hij houdt ons voor de domme met zijn gepreek
  door hem is de hele site naar de gallemiezen

  cosmik en marcel 5dw tuig jullie zijn niet goed snik samen
  ik kies voor janne en monika en de rest die wel zinnige inhoud hebben

  1. @ incognito
   Zo dus jij bent de nieuwe trol hiero? Was paul maar terug dan kreeg je er wel van langs. Ik heb geen zin mijn handen vuil te maken aan je . Je weet niet eens waar je over praat

  2. Ja inderdaad,Incognito en Marcel die rare Paul….vreemde snuiter was dat, hoor, en hing hier wel de bedweter uit, laat hem ook lekker wegblijven met zijn trol reacties

  3. kan duidelijk zien dat paul een illimunatie trol is hij kom precies op 13:13 binnen NU OPZOUTEN

  4. @ incognito
   Nou moet je echt ophouden met mensen weg te zetten als illuminatietrollen die je helemaal niet kent.Ik wordt langzaamaan een beetje heel misselijk van dit gelul van je !! En ik zou maar een beetje op je tellen passen want ik heb zo het gevoel dat ik je al langer ken….. Dat kan je je kop kosten hier laat dat je gezegt zijn KoCo flem is een heel werkbaar produkt en we hebben eventueel alternatieven!

  5. Ik ben bang dat je gelijk hebt Incontinento , ik ben niet goed snik , Marcel kan je helemaal nix kwalluk nemen , die is al zo ver heen dat hij niet meer te redden is .
   Blij dat ik gewaarschuwd wordt voor scientology praktijken die via de Aldi reclamefolders in mijn onderbewustzijn geplant worden , anders zou mij het zelfde lot beschoren zijn .

  6. @ cozmic
   Gelukkig zie ik het druppelen van sarcasme , ik dacht even dat je me zo aan de kant schoof .Nee deze incontinento moet nodig de mond gesnoerd worden met een tenalady maximumsize.

  7. shit , weer mijn sarcasme niet goed verborgen , ik denk dsat ik bij Paul in het leer moet om mensen op de kast te jagen .

  8. Marcel 14.7
   Eigenlijk was het niet zo sarcastisch , ik heb vandaag alles even teruggelen , blijkbaar waren de intenties van lezer wel puur , dat Paul het verkeerd opvatte is zijn fout . Kan gebeuren . Wie het oneens was met de heftige reactie van Paul kan ik alleen maar gelijk geven . It was ‘not done ‘ om op zo’n manier uit te halen en dan ook nog naar iedereen die hem daar op aansprak . Rest my case zei kees

  9. Afvallen ? Marcel ?
   Zie het hoe je het wil .
   Ik ben het eigenlijk eens met Incontinento , Paul gaat te ver .Punt!!!

  10. @ cozmic
   Ga je nou je eigen straatje schoon vegen? valt me wel een beetje van je tegen man . Dacht dat ook jij recht door zee was maar soms zijn de dingen schijnbaar anders…..Als je angst hebt gekregen is dat jouw probleem ik ga door waar ik gebleven was.

  11. @ incontinento
   jij kan helemaal de stront inzakken met je gezever, je weet niet waar je over lult en je strooit hier alleen maar vennijn en ongein in het rond . Dan ben je hier wel even verkeerd bezig. Dat je langzaamaan terrein lijkt te winnen zegt niets over je stelling. Als je alles nog eens secuur zou nalezen zou je vast je fouten kunnen herkennen. Ik ben een beetje klaar met je en zal je niet meer serieus nemen . Lage trillingshit das wat je adverteerd hier.

  12. Verwachtingen , Marcl , allemaal verwachtingen . Ik kan een heel eind met jullie mee gaan , ook met die weddenschap .
   Maar zodra ik zie dat mensen gekwetst worden haak ik af .

  13. Met stroop vang je meer vliegen dan met azijn . Je weet dat een website als deze is opgezet om de gemiddelde nederlander ( lees neanderthaler ) te bereiken . Jullie gezeik over 5D ztoot alleen maar mensen af .

  14. Tis wel heel lang geleden dat ik 5D heb aangehaald Cozz. zit nu weer allang terug in 3D, misschien overzie jij iets… Je blijft zelf nog in 5D hangen, een wereld van Illusies.

  15. Marcel , ik probeer gewoon een beetje mee te gaan met het algemene gevoel .
   Is dat niet het deel waar je mensen op bereikt ?
   Extremistische 5D boodschappen enzo zijn leuk , maar je bereikt er vrijwel niemand mee .
   Ga lekker in je 5D aardappelschilletje rondzweven .

  16. @ cozmic
   Wat maak je me nou man ik dacht dat we dat station wel gepasseert waren en dat het hele 5d gebeuren wel duidelijk was voor jou . En dan zeggen dat ik het niet als afvallen moet beschouwen? Lekker dan of zoals de belgen zeggemn in de vakantie leer je je vrenden kennen
   Trouwens , als je die “5D shit” niet snapt kom je ook niet echt door mijn IQ testje en ben jij wellicht degene die afvalt . om met guido te spreken wat pietje etc. etc.

  17. Komt er even een incognito op de proppen gaat cozmic gelijk overstag en piepen over “het algemene gevoel”hou toch op man blijf bij jezelf en laat je niet wegglijden door zon onhooggevallen drol als die incontinento!

  18. Om eerlijk te zijn kreeg ik pas een heel duidelijk beeld dat die 5D promotie vanuit de hoek kwam die ons controleren . De scientologen hebben meer macht dan wij beseffen . Alles is ermee doorspekt . Iedere zgn hogere ideologie heeft banden met scientology . Te eng voor woorden .
   Jullie staan met je 5D gezever volledig onder die controle , daT je het effe weet , sukkels .

  19. Aan Siencetology heb je niks als je tot de Mormonen cultus behoort, dan heb je niks aan dat Wetenschappelijk gods gebeuren nodig, dan ben ik liever nog Amish in eigen Parogie. Geloofs overtuigingen zijn de dogma’s die lekker weg mogen blijven…

  20. @ cozmic
   Lekkere jongen ben jij gelijk maar roepen van sukkels …. Ik wordt een beetje moe van dat enkel hangen weet je wat het is ? als ze mij bij mijn enkels vasthouden om te voorkomen dat ik omhoog beweeg trap ik je kop van je romp , wel heel liefdevol hoor maar toch.En ik onder controle …van wie dan ? wie is hier nou de sukkel?

  21. Wie vol is van 5D zit er zelf nog midden in zou Guido zeggen… Ik ben slechts een Teringlijer die het spel goed kent want ben er hier mee op gegroeid. Indoor Training noemen ze dat. Men wil zo graag dat je in Dualiteit op je bek gaat en dan ben je een prooi om leeg gezogen te worden. Hier mee zet ik iedereen op zijn nummer te kakken die denkt in het midden te zitten, liefdevol is, onvoorwaardelijk en geheel Want To Known is. Wat je nu ziet zijn het allemaal ‘one way Flush away lui in het toilet.’ Aan welke kant van het duister en aan welke kant van het licht staan je dan? Zit je dan in het midden van het duister duister of in het midden van licht licht?! Of is het Feng Shui in het midden van alle windstreken?! Je bent NIET genuanceerd bezig Cozmic!!!

  22. @ cozmic
   Tuurlijk incontinento is een engel door god gezonden alleen dan wel de god die zich voordoet als hij die je vrezen moet , engerd! Man wat heb jij gebruikt om met zulke onzin aan te komen zeg ? incontinento is een slecht verliezer ( laat nu paul zich laat zien niets meer van zich horen) en een angsthaas bovendien . Ik dacht dat jij daar met kop en schouders bovenuit stak maar begin toch ernstig te twijfelen .

  23. Marcel , als je een illusionaire trap , A TRAP in englisch , aan het beklimmen bent , zullen sommige entiteiten pretenderen aan je enkels te trekken , slecht om jou te stimuleren omhoog te gaan . wake up sukkel .
   Problem > reaction > solution .
   De weerstand zal je laten denken dat je het juiste pad hebt .
   Je bent gewoon een scientology adept .

  24. @ cozmic
   denk wat je denken wilt . Het is allemaal illusie dus ook jouw interpretatie. En wie moet nou wakker worden hier , je hebt een nieuw woordje geleerd scientology mooi hoor maar niet “at random “te gebruiken , lees je eerst eens in en verdiep je in mijn intenties dan praten we verder .

  25. Mensen die constant roepen met de woorden; “Wake up!”, zijn mensen die de ‘call’ nog zelf niet begrijpen dat er veel meer is tussen hemmel en aarde in. Miscommunicatie op hoog level noemen ze dat en dan vooral denken ze met wakker zijn dat je alles in pacht hebt. Misschien is een transparante overlay net zoeiets als een dubbel zinnige’second opinion’. Het zet geen zolen aan de dijk als je het niet goed geformuleerd of getoets hebt..

  1. @ incognito
   Nou moet je echt ophouden je hebt de randen van de pot nog in je billen staan en komt net kijken , wie denk jij wel dat je bent ?? Guido zelf? Het zou me niet eens verbazen weet je dat vuile trol dat je bent. Of ben je G.A.I.T. of crypto of sjammama een van de reeds verdreven trollen die zijn kans schoon ziet nu de hunter weg is ? Je vergeet een ding , IK BEN HIER NOG WEL EN GA NOOIT VOOR EEN TROL OPZIJ !

  2. Incontinento , was jij niet die SOPn Promoter ?
   Effe kijken hoe laat het is op je Gizah klokje …… ja , tijd om op te rotten .

  3. Nee incontinento , je mag blijven .
   Een flits van inzicht heeft mij laten zien dat die Marcel en Paul en hun duivelse evenwicht Mosa ons willen verleiden naar het pad der verdoemenis .

  4. @ cozmic
   wordt je een beetje lui jongen , van al dat scrollen? En even over die verdoemenis kom er gezellig bij lieverd .Steun zoeken bij incontinento ….. die heeft allang zijn broekie vol en loopt soppend naar de douche om zich te verschonen. Die heeft helemaal geen zin om met een poepbroek jouw te hulp te schieten!

  5. Beter laat dan nooit , ik had eerder naar mijn gevoel moeten luisteren .
   De demiurg laat zich met vele gezichten zien .
   Mijn christelijke opvoeding heeft me uiteindelijk gered .
   Het monster met twee gezichten manifesteerd zich hier als Paul en Marcel , To hell with them .

  6. @ cozmic
   Je voert het wel erg ver beste jongen
   Het monster met twee gezichten manifesteerd zich hier als Paul en Marcel , To hell with them .
   Nee jij bent van onbesproken en eendrachtig gedrag ,laat me niet lachen man .Was ik het niet die zei dat alle januskoppen aan het kortste eind zouden trekken! noudan .

  7. 2 gezichten maar ?! heb liever meer een intentie van een 8 koppige draak uit een Chinees Chi Pagode Tempel Complexje. Anders zullen die winden het ook nooit doen in het verre oosten. Als zwaardtikekr wil je toch voor hetere uitdagingen te komen staan dan 2 koppige schreeuw toetertjes van feestneuzen… (trek mij maar door van het lachen)

  8. @ paul
   we blijven weer eens met zijn tweeen over . De rode neuzen op de baricades van de lach…. Is het geen hofnar hebben ze de RNF weer nodig om de boel duidelijk te laten wezen!

  9. Ik bid nu dat Incognito mij bij zal staan in dit gevecht tegen de duistere entiteiten . Moge onze schepper genadig zijn .

  10. Wat een lage shit trilling muziek, daarmee kan je mij niet mee mindkonttrollen, daarvoor moet je toch met iets anders over de brug komen, het is NIET! Mind Control maar RADIO Control! :
   Zwaarden worden Tanks! niet om terug te schieten maar de bepantsering die we hebben om wat te kunne weerkaatsen.

  11. Sowieso . paul en marcel , waarom houden jullie niet de eer aan jezelf en verlaten deze site . Alles wat voor liefde staat komen jullie met je dikke koppen tussen , iedere channeling wordt aan gort geholpen . Wat is jullie doel ? stelletje ziekmakers ? Laat het globale liefde gevoel zich ontwikkelen , wat is jullie probleem ? Jaloers stelletje donkere entiteiten ?

  12. Mars ik kan breedbekkikker lachen over wat Cozmic mee probeert te raken, het doet me werkelijk niks… Het is niet eens een diep gezouten mening van een chemtrail overtrekje in 7 hoofdkleuren. Weer eentje die als een magneet zich vast polariseert aan de verkeerde overtuigings kant van ene kerk. Stel nu dat je een atheïst bent, dan sta je helemaal los van die zwik paradigma’s en kruistochtelijke dogma’s.

  13. Simpel Cozmic , de eer is aan jou om als 2de laatste de site te verlaten, je bent nog 1 van de weinige die over gebleven is van de zwart black magic club die bij mij aan het kortste eindje trekt, je lontje is ook al bijna op. Heb de EOD al gebeld voor je voordat je verder gaat ontploffen in een lokaal cemtex-achtig plofkip leg WTK batterij.

  14. @ cozmic
   Zou je de diepere intenties kunnen begrijpen als ik ze uitlegde voor je, denk het niet! Ik hang geen enkel geloof aan behalve dat in mijzelf . En dan deze site verlaten? waarom zou ik dat doen zelfs toen guido me gebanned had ben ik daar doorheen gebroken ! Laat me door jouw “gebeden”niet verjagen hoor . Zo langzamerhand wordt je een prooi voor de jacht!

  15. Incognito schijnt mij niet bij te willen vallen , ach de Heer werkt in mysterieuse wijzen . Daar moet ik maar op vertrouwen . Kan ook wezen dat Incognito nu achter Marcel met de vaselinepot klaar staat , zou ook kunnen
   .

  16. En over verlaten gesproken, ik ben al verlaat op dit late tijdstip wordt ik meestal al weg getetterd door Contra SmeerKees die juist leuk is om speciaal voor na te blijven. Onverlaten zal ik zege vieren dat ik verlaat of te laat niet weg zal gaan uit deze half onverlichte tent ter onverrichte zaken. Je hebt eerder zwart gallige Humor Cozmic dan je Black Magic Woman power. Die incognito is ook al een methradon slik maar weg gevalletje. We zijn van het aller ergste soort, je blijft lachen terwijl je buikpijn hebt van het slappe lachen.

  17. Nee, Cozmic Ingognito heeft redbull gedronken en vleugeltjes van always…en komt niet zomaar even uit de lucht vallen wanneer jij dat denkt te willen!!! Roep hem even!!

  18. @ Cozmic

   Je kan nog altijd penningmeester weer worden bij de RNF, we vergeven je man, het is nog niet veels te laat voor je, je mag nog altijd terug keren naar onze heilige en veilige midden stipt voor een vernieuwde aftrap. Zo erg zijn we ook weer niet, iedereen verdient een nieuwe kans en mag niet terug vallen naar oude kots teiltjes en spuugbakjes.

  19. Het feit dat ik het opneem voor de gevoeligere zieltjes schijnt gullie nogal te triggeren , g*yboys .
   Vanwaar dat gevoel van domineren , houden jullie van leer ofzo ?

  20. Gevoelige zieltjes?! en opnemen?! ze kunnen ons niet eens aan… We hebben vleugeltjes als engelen en fladderen elke kan op die je niet verwacht. Duiveltjes en ratjes nemen net als repetieltjes met hun staartje tussen de beentjes hun weggetje. Dat is een wereld van verschil…

  21. Komt Mosa met haar gemuts er ook nog even bij , ben ik lekker mee .
   Al die zakkenwassers waar ik het voor op neem zitten thuis te masturberen .
   Youtubes te kijken en te zuchten hoe mooi het is .
   Paul met zijn gewauwel , Marcel met zijn pompenenkop , Mosa extra 5D er nog een keer over heen . Wat een ellende .

  22. En dan wil je terug vallen op die Nerd van een Incognito?! Wat een giller… Waar zijn ineens al die anderen want ik hoor jou enkel over hem en niet over Moon, Jannes, Martinus en al die andere gekwelde arme bezoekertjes… Misschien moet je eens buiten een frisse neus halen en terug komen 😆

  23. Hey Cozz, jij hebt ook alles door Man, daar hou ik nou van, ik zou zo verkering met je willen hebben maar ben gewoon heterootje!!

   grappig opmerkelijk bijzonder dat ik Sterk Verbinding met je blijf voelen Cozmic, dat is echt mooi man…

  24. wel wel Paul , terwijl ik het hier al een paar uur voor ze op zit te nemen blijken die lafaards geen ballen te hebben . Niemand staat me bij .
   Ik ben bang dat ik toch terug moet vallen op mijn oude liefde voor Paul , Marcel en Hyper . Weer zo’n geslaagde test zeg maar . Waar mensen hun ware gezicht wel of niet laten zien .

  25. Ha Hyper, ik werd al een beetje hypernerveus van je afwezigheid, Cozmic zit in een black currant fase, heeft even persoonlijk motivatie nodig om terug te komen de de kant van ascentie. Hoe wordt je anders verlicht van gluten vrij dieet?!

  26. hey die Paul! ja joh ik ben zekers wel in de Wtk lucht hoorrr !

   Best gezellig hier toch Boyzzz?!

   ik voelde mij altijd aangetrokken tot buiten en boven gemiddelde zaken, straal motoren in het klein op schaal die niet voor de grote jongens onder doen bijvoorbeeld, wat een geluidje check it Out ;

   Multiplex Twinjet with Jet engine extremely fast
   http://www.youtube.com/watch?v=3DU1aLWVlYU

   of de roggelende oer Ur krachten van Sepultura on Tour, ook wat een geluidje check it Out ;

   Sepultura – Donington 1994.06.04
   http://www.youtube.com/watch?v=guwkHprgXhA

   Vibraties en trillingen hebben ze met elkaar gemeen

  27. Zo zie je maar weer wie zijn de echte vrienden, dat zijn mensen die zich durven te bekeren en de goede kant kiezen. We zijn allemaal United uit dezelfde bron als BEWUST zijn….

  28. Hyper we zijn gewoon een stelletje teringlijers die de boel zitten te testen . Zie de resultaten van de afgelopen week , Mart Smeets rules , de stem in je hoofd die een oordeel wil vellen .

  29. jah dat is precies wat ik dacht Cozz, maar euhm ik schuw geen donkere episodes op het nachtelijk uur en ben zeer nieuwsgierig van aard, uit welke kanten een ongepolijst kristal bestaat bijvoorbeeld. Wat heeft ie nou weer op z’n Ontvangst installatie dacht ik, kanaaltje 51 eerst en toen kanaaltje 66, dat holografische heelal toch..

  30. Hyper, me veters zitten gelijk los in me schoenen, de buren denken dat ik 3D shooters aan het spelen ben, mijn vrouw komt kijken met haar 7 delige deegrollersetje en hoetertoeter van een Cozmic heb je gelijk al bekeerd. Het is welke wind je doet blazen, het klinkt als trompet geschal van een of andere turbojet prop van een SOPnnaut over mijn 7:1 boxen. Alleen mijn nieuwe printer gaat nog niet ratelen van geluk, moet kunnen nu via WI-FI mind control.

  31. nou moe zeg ik heb niks raars gezet en ineens mijn laatste posting reactie in de wacht?

   jah dat is precies wat ik dacht Cozz, maar euhm ik schuw geen donkere episodes op het nachtelijk uur en ben zeer nieuwsgierig van aard, uit welke kanten een ongepolijst kristal bestaat bijvoorbeeld.

  32. Ik wil daarmee niet het verhaal tussen Lezer en Paul ondermijnen , dat was serieus en toch niet . Paul heeft het recht om van zich af te bijten na de zoveelste steek of schimpscheut . Het spel is groter . Een ieder die daar een mening ( mart smeets ) over had , viel door de mand .
   En het werd nog groter door wat er speelt , namelijk verdeel en heers .

  33. Wat heeft ie nou weer op z’n Ontvangst installatie dacht ik, oh ik zie het al, ik mag geen channel in het Nederlands zeggen, channel 51 eerst en toen channel 66

  34. Ik ruik ineens een scala van nieuwe geurtjes, Ach Coz je bent nog zo vol van die schutige lezer. zoiets laat ik al gauw los, het is niet van waarde om je daar druk over te maken, heb ik liever Hieper en jou daarvoor in de plaats. En de andere 2 wielen aan de wagen Marcel en Mosa, anders komen we niet vooruit.

  35. Jah goeie Test wel zeg, Moon was niet erg vriendelijk in Haar laatste posting, sjeeeemug zeg Zucht, is ze niet meer los te masseren of anderszins positiever te kietelen?
   Over Mart Smeets z’n Stem gesproken, de laatste tijd doe ik vaak effe tv zappen en dan geluid uit, dan zie je meer de flauwekul van de meeste opgeklopte tv beelden die gepresenteerd worden!

  36. Oooh Och Over Hoe Paul tegen Lezer Explodeerde, ach sjaaah, Lezer is geen kleintje volgens mij, interessante mix pinda die Lezer, Lezer had zich wat mij betreft niet direct uit het veld hoeven laten slaan toch?

  37. wat een stelletje zeikkonten hier met slap geklets zeg is een test van grote allure heeft men niks beter te doen zo laat nog in de nacht

  38. @ cozmic
   Het was allemaal nogal tam , kan nog makkelijk een paar tandjes hoger. Maar het punt is gemaakt .
   @ hyper Het zou me niet verbazen als wij lezer heel goed kennen.

  39. Incontinento , ik had de vaseline toch al klaar staan voor marcel . What about you and me ?

  40. Incontinento , ik had de vaseline toch al klaar staan voor marcel . What about you and me ?

  41. jij hebt vast wel een vermoeden uit welke richtingen die verdeel en heers krachten komen Cozmic.
   ik ook wel hoorrrr..

  42. @ mr incontinento
   wat ben je nou voor een trol ? krijg je meelopers laat je je niet zien . Wordt je geroepen om hulp te bieden ben je in geen velden of wegen te bekennen .Bij deze ben je door de RNF genomineerd als supertrage nietszeggende trol van trollestein

  43. Ik hierl het nog makkelijk en relaxst Hyper, kan nl nooit boos worden, ik ga meestal altijd zitten kwijlen en heb vaak dikke pret bij het lezen wat iedereen schrijft. Soms zitten er ook leuke dingen ij die je meerdre malen moet lezen om de diepere gedachte er achter er van te kunnen begrijpen. Het zijn maar woorden en teksten en speel er zo graag mee net als jij dat doet…

  44. @ Incognitiefventiel achtig ventje

   Jan Belazer zelf toch eens op naar de eeuwige zeurpiet velden, wat wou je nou aanvangen aan onze heerlijkheden van samen zijn, interdoctraal methadon typetje. Stop eens met zuigen en pilletjes slikken.

  45. Marcel , ik denk dat je wel enigzins bekend bent met mijn ‘paar tandjes hoger ‘ Ik betwijfel echter het nut ervan .
   Ook gezien het feit hoe men graag de wereld ziet .
   Van mij kunnen ze allemaal het rambam krijgen
   Zelden iemand die buiten de comfortzone wil komen .
   Manisch martixieve patienten , zelfs Imke had ik hoger ingeschat , nee hoor , klagen , oordelen fck it . Gezeik allemaal van zielepoiten die elkaar laag willen houden , aan de enkels trekken .

  46. Gewoon bergklimspullen aan, alle touwen goed vast ne verzekerd, slutingen, riemen, houwelen, tenten en kampeer gerei mee, we gaan NU de WTK berg eens bedwingen met zijn allen dan dronken zitten lallen in het basiskamp en stoere verhalen vertellend dat je de heuvel er naast bedwongen hebt terwijl je nooit aan de top geweest bent van de werkelijke berg. Veel mensen doen dit en weinig die het gaan doen en op 1 hand te tellen die het al meerdere keren het zelfde overwonnen hebben. het is het zijn! en durven en daar nogeens ook voor durven uit te komen.

  47. Hyper 15.57
   In de eerste plaats moet je ze in jezelf zien te vinden . Know thyself .
   Daarna ga je ze herkennen in de buitenwereld , het uitspelen , het ondermijnen van jouw gedachtegoed , het gaat dieper en dieper . het belangrijkste is echter om je zelf te zijn , je eigen leider , soms tegen de stroom in . in dat proces vind je allerlei relaties die dat willen ondermijnen . subtiel , maar sterk . heb je ook zelf opgezocht , ga er doorheen .
   succes 😉

  48. Marcel , jaja weet ik joh . Ik had al eerder de handdoek willen gooien , maar dat voelde niet juist .
   Leuk om effe te kunnen sparren (mietjuh )
   Ik blijf hier op wtk nog wat rond hangen , voornamelijk om vriend Hyper gezelschap te houden .
   Voor de rest heb ik het spel doorzien , mijn bijdrage geleverd en ben ik klaar .

  49. Marcel , jaja weet ik joh . Ik had al eerder de handdoek willen gooien , maar dat voelde niet juist .
   Leuk om effe te kunnen sparren (mietjuh )
   Ik blijf hier op wtk nog wat rond hangen , voornamelijk om vriend Hyper gezelschap te houden .
   Voor de rest heb ik het spel doorzien , mijn bijdrage geleverd en ben ik klaar .

  50. Ach het was een spelletje en ik heb niet naar behoren gereageerd, ik hou ook niet van spelletjes nl. Snapte al niks van dat gezeik als een stel wijven met chroniche PMS. Net zolang op iemand in hakken totdat ie van zich af gaat bijten om dan juichend zie je wel te roepen, en wat was dan het uiteindelijke doel? Dat je tweedracht kan zaaien? Da’s niet zo moeilijk hoor, maar onderschat niet wat je gaat oogsten.

   http://www.youtube.com/watch?v=Ec88EIGyb6E

  51. @ Imke + de rest

   Spelletjes spelen is geen testen en testen zijn geen spelletjes.

   Het is te onderzoeken naar believen om deelname in verschillende levels van HET BEWUST ZIJN. Sommige van jullie stinken daar zo makkelijk vol overname in om in een eigen geheel lage manier van uiting deel te nemen en terug te glijden. Weining tot niemand die het zal counselen naar een beter level of er voor zorgen dat het een betere afzet heeft. De meeste mensen zijn allemaal oververzadigd van dat veel dingen anders in elkaar blijken te steken dan de werkelijkheid doet geloven. Mensen zijn nog al goed in het verdraaien van feiten en aannames zonder dat er één die er tussen zit zich wel afvraagt of het wel allemaal zo is. Maar ‘nee’ men gaat gelijk mee schelden en schreeuwen op gelijk strekkend laag niveau. Wakkere en bewuste mensen doen daar gewoon aan mee in alle vormen en grillen, en iedereen die beweert al heel veel op de weg te zitten dus Guido pontificaal ook. Er is een enkeling bij die zich netjes opstelt en vragen gaat stellen. Maar de meeste kiezen voor het valse licht of voor de duisternis en allemaal zoveel mogelijk lekker duaal elkaar bestrijden met het ‘ik ik ik ik ik ik’ gebeuren. (EGO-EGOÏSTISCH NON SOCIAAL) Hier uit blijkt weer dat heel veel wtk lezers en bezoekers eigenlijk na onderzoek geen mm zijn geleveld de laatste maanden laat staan jaren. Allemaal kortzichtigheid en niet functioneel handen uit de mouwen als een verlicht wezen. Men gunt gewoon het licht niet eens in ander mans ogen. Ik wel ik gun het iedereen, die het wil ontvangen, maar iedereen heeft al afgrijzen en afstand en de totale angst te pakken. Weinig die netjes blijven in hun schrijven zonder af te glijden naar beneden geeft netheid aan in de gedachtegang van de schrijvers en lezers. Daarom maar eens een Realtime test en een paar test dummy’s waar onder ik zelf. En kijk nog eens na wat je net zoeven zelf heb geschreven en over een paar dagen verder dan zie je dat je toch zelf ook wel aan deelname mee doet van de ondertoon aanvoeren dan de lead nemen naar een beter level toe. Dus het was een zeer leerzame duruzame test waar de meeste toch wel onliefde vol door de mand heen vielen, ik heb er tenslotte erg van genoten en er weer heel veel van bij geleerd de afgelopen dagen, zeker wanneer mensen dan ook gaan vast zitten in denkpatronen die niet bij mij thuis horen, die wel door anderen je zijn aangesmeerd. En die anderen kennen mij niet eens persoonlijk laat staan dat ze wel een bij mij thuis over de vloer komen of zich ooit in mij verdiept hebben. Its shame on yourself, zo wil ik uiten.

   Vergeet nooit dat dit ooit de Site was van Tessa Koop in samenwerking met guidoJ die bepaalde zaken van schoonheid en allure tentonele wilde brengen onder de aandacht, Tessa werdt al gauw geknakt onder foutieve gedachtes en niet onder het recht trekken daarvan. Vaak denk ik nog terug aan Tessa haar tijd hier, de vreugde en de liefde die ze weg stak in al haar teksten en de aanvullingen van comments. Het is nu een zuurgeworden site waar geen vrouwenhand meer aan het hoofd waar bewust schrijven gerelativeerd kan worden toegepast. Zelfs menig kunstenaar die hier komt doet geen verwoede pogingen dan een enkeling uit de beginne, daar neem ik zelf nog wel deel en voorkeur aan. Leer en ervaar en deel eens mer met elkaar dan elkaar steeds continue de les gaan zitten lezen en stoken hoe slecht de ander wel niet in elkaar steekt. Another shame on you again!

   Spiegelogie:
   http://video.google.com/videoplay?docid=-8764845581181577799
   Bewustzijn:
   http://www.youtube.com/watch?v=8UNfnc9kV-Y
   For you all:
   http://www.youtube.com/watch?v=ya8hRR0BTVk&feature=related

  52. @ Paul

   Gelul!
   Maar ik vergeef je wel, aardig hé?!
   Maar vraag ook aan anderen je te vergeven.

   Weet je iedereen kan een klootzaak wezen, het probleem is alleen, denk ik dan, als je dood gaat.
   Ik denk dat mensen die klootzakken waren, echt rare gevoelens krijgen als ze net voor de transformatie staan.

   Maar ja Paul, je bent maar een kleintje met je Spielerei hier, dat komt wel goed hoor 🙂
   En vergeet ook niet dat al die meelopers hier natuurlijk jou als groot voorbeeld hebben.
   Ik heb andere zaken, die me bezig houden…as you knöw what I mean
   http://www.youtube.com/watch?v=CPzagqJy7e8

  53. @ Monika

   Jij bent perfect!!!

   Hoe vaak heb ik dat al niet tegen je gezegd dat je een lieverd bent?!

   Dat je het misschien niet wilt aannemen is heb ik dat allang gedaan vanaf het begin dat ik je leerde kennen en dat geldt voor iedereen.

   Maar iedereen wil mij veranderen in iets wat ik niet ben en zich zelf te kort komt en zich zelf boos maakt. Ik haal de spiegel meestal dan weg waardoor er niks te spiegelen valt, dan ontsteekt men in blinde woede.

   Geeft niet Meis ben getrained er in om voor lul te kunnen staan want daar durf ik tenminste vooruit te komen.

  54. @ Monika wat is nu gelul?? jij bent helemaal perfect in het ego met je filmpje van Luna Tu,

   Ontdek ook je eigen kwetsbaarheid en haal de kracht eruit die erin verscholen ligt

  55. @ Paul niemand kan jouw veranderen, dat kan hooguit alleen jijzelf doen!!! een dat geldt wederom voor iedereen, men kan iemand niet veranderen om naar zijn eigen hand te willen zetten, laat ieder in zijn eigen waarde, en kijk naar elkaar zoals ieder is….Mits men een ander niet accepteert, noch lief heeft en van elkaar houden zoals iedereen zegt vanuit het hart, of ook gezegd uit het hele zijn!! Zal nooit en te nimmer zichzelf accepteren, noch lief hebben en van zichzelf houden. Het filmpje wat je aangaf was zo slecht nog niet en juist confronterend er naar te kijken.

  56. @ Mosa

   Tsjaaah het leven is net een versnellingsbak, het is heen en weer schakelen in lvels van snelheden. Bewustzijn is snelheid voor mij, als je onbewust bezig bent met snelheid dan gaat alles traaaag, wordt je een stuk bewuster in je omgeving en geriicht naar onderwerp dan gaan je alles beter begrijpen. Dan maak je een versnelling, een acceleratie.
   Hoe bewuster je wordt van bepaalde zaken des te hoger je snelheid gaat worden en dan praat je al gauw over levels. Daar heb je een versnellingsbak dus voor om nieuwe en hogere levels tot je beschikking te krijgen. Soms moet je ook wel eens in je achteruit kunenn als je een verkeerde weg ingeslagen bent en dan weer opnieuw gaan levelen van een ander bewustzijn. Tja en soms kan je ook wels eens een raceje doen tussen door met anderen.

   Dus wat anderen van mij denken is hun bewustzijnlevel over mij wat mij weer verteld hoever zij met met hun zelf zijn, waar door ik op of terug moet schakelen in mijn snelheid van het be-wustzijn. Maar dat mag dus niet volgens de meesten.

  57. Lieve Mosa en Paul,

   Ik heb jullie 2 keer gezien. Een keer bij Cozmic thuis tijdens het IR meeting en op het wtk meeting. Ik vond jullie heel schattig, zo samen. En heb absoluut niets tegen jullie als mensen maar ‘het gedrag’ hier op wtk de laatste weken staat me gewoon niet zo aan. That’s it. Dus ik heb zeer zeker respect voor jullie beiden.
   Wees nou iets milder en maak niet om alles meteen zo een ‘stampij’.

   Kunnen jullie ook de kans zien die Guido geeft. Hij geeft echt wel ruimte, om hier te kunnen en mogen schrijven, eigenlijk wat in je op komt. Er zijn ook sites die echt dogmatisch zijn en daar belanden ongewenste postings direct in de prullenbak.

   De mensen hier op wtk zijn allemaal al redelijk wakker, dus er lopen echt wel nog miljoenen rond die echt nog diep slapen.
   Dus je gaat rommelen met mensen die zo een ‘harde’ aanpak niet nodig hebben.

   We weten allemaal niets en alles…

   Dat liedje heeft met jullie niets te maken, maar met mij enz.
   Het spijt me als dat voor commotie zorgde.

  58. @ Paul, ik begrijp je en kan je ook des te meer goed volgen in het bewustzijn, waarmee jij mij ook een stuk (een) level(s) omhoog hebt weten te trekken. Mits ik jouw nooit had leren kennen, was ik wellicht echter nooit degene wie ik nu ben. Hoewel de kracht ook in ieder zelf zit om tot het bewustzijn te komen om iemand zoals jij te kunnen begrijpen en te zien. Hetgeen van jouw bewustzijn kan ook zeker niet altijd in mee komen, blijf wie je bent en laat je je echter ook door niemand uit het veld slaan. Ondanks hoe jij je voelt, geeft mij een trots dat je ook altijd met mooie en goede woorden je kan uiten met hier en daar bewust te zijn van zoveel dingen om ons heen, maar ook net als Marcel de clown weet te spelen met humor!!!

  59. Monika

   Wat zou jij nu doen als je een lieverd bent die door anderen afgesnauwd wordt en mensen die denken dat je de hele tijd boos bent, terwijl je vrolijk bent. Dan denk je toch ook van krijg de F! allemaal.

   Nog leuker wanneer er mensen er bij zijn die dan ook mee doen en de waarheid om gaan zitten te draaien voor je, hoe voel je je dan?! machteloos lijkt me. Je kan in verdediging gaan, je kan positief blijven, of in een negatief spiraal duiken en je kan zeggen krijg toch alelmaal de klere en je gaat van wtk weg. Wat doe je dan monika als je dan toch nog de mails leest en je zit mensen langs komen die nog steeds aan je denken en je missen en vragen of je terug komt AUB. Dan kan je er voor gaan om voor hun te kiezen terwijl de hemel over je uitstort. wat doe jij dan als je opnieuw dan wordt aangevallen omdat men andere dingen van je denkt.

   Mocht jij nou dat mee maken dan zou ik ook een poging ondernemen naar jou verhaal wvan wat is er aan de hand Monika, wat is er?! kan ik iets voor je betekeken?! zo ben ik.

   Iemand kan fouten maken en zich verspreken op wtk terwijl hij opdat moment in een andere gemoeds toestand zat en 2 dagen later komt er een excuus uit die wel gemeend is maar niet gezien wordt door anderen. De rest blijft maar door gaan met inhakken op jou, wat doe je dan ?! Weer weg gaan, of terug komen met versterking . of je vrienden die het opnemen voor je. Het is dan een gevecht aan het worden van dualitiet en welles en nietes, terwijl heel veel artikelen hier juist functioneren als waarschuwing er niet in te tuinen. Blijft iederen je maar bestoken met van alles. Wat doe jij dan ?! Blijf je dan nog lachen omdat de andere je niet snapt en je stat er boven, of trek je alles naar je toe en maak je thuis er een enorm zooitje van, of ga je lopen te trollen hier? of probeer je er nog wat van te maken met anderen ipv van de lui die het gemunt op je hebben.

   Vertel en leg eens uit Monika Hoe zou jij dat voor jou zelf toepassen, de in en uitwerking van alles, misschien kunnen we daar iets van leren…

  60. @allen hier: ik zal jullie vertellen wat een effect deze acties en reacties hebben gehad op mij. Allereerst die van een ontzettende bedroefdheid, ook al ging het vaak om “sparren” en was het niet altijd serieus bedoeld. Net als Imke houd ik niet van spelletjes, maar dat kan een zwakte van mij zijn waarachter een of andere trauma zich verschuilt. Ik houd van jullie allemaal, heb jullie als fijne mensen ervaren op WTK en Meet & Greet. Gelijke zielen of vibraties, verheugend en inspiratief is/was dat. Hyper hebben we dan wel niet ontmoet, maar daar heb ik ook een zwak voor; zijn schrijfsels getuigen van een kwetsbaar en intelligent verbaal begaafd persoon en hij heeft heel veel goed in het snotje. Ik ben niet op jullie reacties etc, ingegaan, dat was mij te vermoeiend; eerlijk gezegd over mijzelf, ik ben niet zo briljant in discussiëren en van repliek dienen als een aantal heren hier op het forum. Dat bewonder ik (ben er zelfs jaloers op, niet afgunstig!) maar het heeft twee kanten. Misschien ben ik TE gevoelig voor kwetsen. Alhoewel ik na het lezen van alles wat hier te berde werd gebracht een knallende ruzie met mijn echtgenoot heb gekregen en ik weet zeker dat dit tot mij nemen van al dit geschrijf een heel grote oorzaak is geweest; hij begreep niet wat er in mij was gevaren en hoe kan ik hem dit uitleggen?! Blijkbaar moest er het een en ander uit bij mij: frustratie, droefheid (ook wel lachen af en toe hoor), plaatsvervangende (is vals, ik weet het!) schaamte voor de een of ander, meevoelen met de ander(en). Ja, ik ben een HSP-er, dat in ieder geval, dus ik voel veel. En heden voel ik nog de tranen in mijn strot.
   Echt waar, ik bewonder de meesten hier, jullie zin stuk voor stuk heerlijke unieke vrijdenkende geesten en ik leer heel veel van jullie. En ook heerlijk dat een en ander steeds weer op losse schroeven wordt gezet, wat heel goed is voor mijn ego dat zich ook steeds weer ergens ingraaft om maar niet te behoeven relativeren en loslaten en vrij komen van alles; daarom blijf ik steeds alles lezen. Maar toch zit ik nog met jankende kater in mijn systeem. Misschien vinden jullie mij (nu) een sentimenteel mensje, maar ik ben niet sentimenteel, verre van dat. Ik zoek eigenlijk altijd de verbinding met elkaar.
   We zijn allemaal met hetzelfde sop overgoten zei mijn overleden schoonvader altijd en de goede man had/heeft gelijk. 2000 Jaar geleden zij een wijze man: niemand is goed, ook niet een!
   Vroeger als lagere schoolkind zongen wij het liedje:
   Wat je zegt ben je zelf,
   met je kop door de helft,
   met je kop door de muur,
   ben je morgen lekker zuur.
   Wisten wij veel, maar het is wel een waarheid als een koe.
   Ik hoop niet dat ik iemand nu beledig, want dat is beslist mijn bedoeling niet.
   Mensen, ik ga stoppen want ik moet nog wel wat verwerken en hoop dat ik gauw alweer kan lachen om jullie en ook dat mijn voorhoofd weer gast fronsen. In liefde, Willie

  61. @ Willie

   Wat jij hier nou schrijft bloei ik van op, je begrijpt het in zijn geheel, je blijft in het midden zitten en je zegt rake dingen, waar ik helmaal achter mee kan staan. Net als Dick die ik ook mis, hebben jullie inhoud. Er zit niks negatiefs of iets tussen wat we tegen je zouden kunnen gebruiken. Op de WTK Meet en Greet, zei ik het tegen je al, je bent bijzonder, fijne uitstraling en een goed gevoel van thuis bij te zijn. Heerlijk om na het lezen weer eens tranen langs mijn ooghoeken voelen glijden, niet van het lachen of van het zuur zijn, maar van iemand waar je verder mee kunt komen. Was iedereen maar zo hier op wtk… Ik dankje op me blote kniëen voor je reactie.

   Liefs Paul.

  62. @Paul @ Co: ach, lieve Paul, dankjewel en het is gemeend; je bent me toegenegen ouwe reus!

  63. @ willie
   Ik begrijp je volkomen en respecteer je houding in dit hele drama. Ik kan alleen maar bij paul aansluiten wat hij over jou zegt geld ook voor mijn gevoel naar jou toe. Je bent een pracht wijf!ik bedoel een mooie mensch hihi. Blij weer even wat van je te hebben gelezen hier ,ik was al bang dat je de site de rug had toegekeert.

  64. Paul,
   De vraag is goed gesteld ‘wat zou jij doen?’ dus kan ik idd alleen van mij uit gaan want ik ben niet jij, iedereen neemt op zijn manier waar, heeft zijn eigen triggers die door geleefde ervaringen meespelen. Denken, voelen en willen, zijn ieders mens eigen ding.
   Ik heb niet echt ervaring met zulke situaties op een forum, maar alles wat men doet, kan men reflecteren.
   Ik zou mezelf gaan afvragen, hoe dat komt, dat ik steeds de ‘boeman’ ben, of mij aangevallen voel, wat dan weer aanleiding is om zelf aan te vallen.
   Concreet jezelf vragen, wat doe ik? Het liefst het ego opzij. Echt knetter eerlijk naar jezelf. Wat is mijn invloed aan het geheel? Laatste keer deed ik dit en dan gebeurde dat…hoezo? wat is er anders of veranderd? Wat kan ik doen om te voorkomen dat mensen mij niet goed begrijpen?
   Ook niet op een forum alles uitgooien, gewoon mensen buiten om spreken. Want vergeet niet, je kent niet alle mensen…dus niet alle mensen kennen jou.
   Het zijn allemaal getypte woorden, je hoort geen stem, je ziet geen glimlach, geen handgebaar…je voelt niet de aura van de ander. Natuurlijk kan je een indruk krijgen, en ook gevoelens of emoties, dat is het hem juist. Je leest en voelt woorden tegelijk, maar het gevoel kan misschien ook een loopje met je nemen.
   Ik bewonder op de ene manier jouw ‘nonchalante’ en grappige aard(vergeet de humor niet 😉 maar aan de andere kant denk ik…stop nou, nu ga je te ver Paul. Je bent trouwens niet de enige.
   Ik heb er moeite mee, dat mensen soms (wat ik al eerder schreef) zo ‘hard’ worden aangepakt. Niet iedereen is een trol…misschien moet je proberen gewoon ‘beperkt’ erop te reageren, of zelfs te negeren…

   Ach wat moet ik jou dat vertellen, je bent oud en wijs zat om zelf te kunnen beslissen en kiezen, welke weg je gaat. Je weet het namelijk allemaal al heel goed, niet waar? 🙂

  65. @ Monika,eerlijk zijn naar jezelf, en dat is geen aanval, maar gezien het feit als compliment, en wil ik bij deze wel ook even aangegeven dat je niet alle mensen hoeft te kennen om te zeggen dat ze eerlijk naar zichzelf moeten zijn, mits je ze inhoudelijk niet eens goed kent. Daarmee wil ik zeggen dat sommige mensen gezien hier op wtk veelal te eerlijk zijn, de een ziet bepaalde woorden van een ander als aanval, noch als een belediging, maar dat is ook hoe de ander het opvat en er weer met goede concrete woorden op een tactvolle manier op in te gaan. Soms vraag ik me af, de vraag die mij ook de laatste dagen herhaaldelijk is gesteld; “leest men wel goed” Sommige mensen gezien hier op het forum ben ik van overtuigd dat ze oprecht zijn, en sommige inderdaad een spel spelen. Gezien het feit ben ik echter best een spelletjes mens, maar geen strijd ten opzichte van andere en dan ook soms op een rot manier onderuit weten te schoppen. We kunnen ook als volwassen mensen met elkaar omgaan en ons allen van een eerlijke kant laten zien, dan een machtsstrijd te leveren en totaal anders is begonnen, en dan nogmaals leest ieder wel goed, want eigenlijk gezien ging het geheel nergens om. Sommige hebben zelfs misschien twee persoonlijkheden, doen zich anders voor dan ze werkelijk zijn en gezien de feiten kan men echter wellicht nooit en te nimmer werkelijk egoloos zijn, ieder mens heeft zijn ego, door bepaalde dingen waar ze goed in zijn of andere capaciteiten, de ene kan goed tekenen, schilderen, schrijven, noem maar op dat heeft ook met een stuk ego te maken!

 9. is waar wat je zegt Imke, snif snik ellendige rot sfeer, schiet niet op, oftewel schieten in eigen voeten, ik laat Moon zeker niet links liggen, nooit niet, ga wel nog wat aan mijn sjaggie pms humeurtje proberen te doen de komende weken in camping format aan de zee, jullie zijn niet uit mijn gedachten, ‘scheiding’ en breken ken ik niet, Imke je hebt gelijk, is lollig maar ook pijnlijk, kerels erger dan ouwe sjaggie zeur zeven, verschrikkelijk, ik ga toch wat doen om die eindeloze zeurverzuring tegen gas te geven, ik stond toch niet te jubelen dat ik het zo geweldig leuk vind wat hierooh op Wtk en ommelanden na de Greeting even in een handomdraai gesloopt is, echt niet leuk,

  Moon mocht ik je niet vinden dan ga ik je zoeken, en Imke je hebt gelijk, maar dat weet je zelf ook en velen hieroooh op het ‘forem’, het ouwe mannen sjaggie zeurzeik bankje, voel me nog lang niet geheel 1 met de ouwe kerels, al is het zeurzeiken mij niet vreemd, nou euhm als ik effe een paar weken uit de lucht ben, inpakken gaat nog niet erg snel, geen vrolijk gevoel, kijk daar heb je het al, er zit geen gang in, heeft er zeer zeker ook mee te maken, ik ben al begonnen om citroenen te kopen en uit te persen en dan zo het lichaam wat onverzuurde basische gezondheid toe te dienen (Lisz nog bedankt voor deze goeie gezondheids tip)

  1. en jah wat Paul net zegt is ook waar, als je het wil begrijpen, aparte vogel die Paul, je moet um (willen) snappen, dat is het, de brug van de bekende planeet naar een vreemde onbekende planeet die misschien wel Venus gemengd met Mars heet..

  2. Hyper schatje, als ik dat mag zeggen. Ik heb je nooit gezien maar je bent in mijn hart, dat is zeker. Net zo als Cozmic, ik weet namelijk dat hij eigenlijk een hele lieve man is…maar pssstt, het is een geheimpje.
   Ik heb er al een paar keer een meeltje naar je toegestuurd, dus als je me echt zoekt of iemand anders die je een warm hart toe draagt, dan moet je toch wel een keertje kijken.
   Fijne vakantie lieve Hyper.

   http://www.youtube.com/watch?v=UyTazPPWIKk

  3. Hyper zet je HSP antennes toch eens aan… wat voel je dan Boosheid of toch iets geheel anders?!

   Hyper vanaf he begin was je al iemand die die naar iets zocht om mee te kunnen delen, onze samendeling van van dien aard en soms deed dat wankelen omdat er anderen er tussen moesten zitten met andere beweringen. Wete je nog de Hyperdepiep kolom op wtk die je kreeg, was een ideetje van mij en guido, dat gun ik je ergens nog steeds. Van af het Tessa moment, ik ben ook nog steeds een ware Tessa Fan van het eerste uur. Ik mis haar schrijven erg vaak en als ik haar ergens op zie duiken dan schrijf ik altijd iets leuks terug. Boos worden zit niet in mij, ik schrijf altijd in overtuiging en broosheid. Het WTK-events was een idee van mij en Cozmic, wat we verder met Guido hebben gedeeld. Niet om elkaar het leven zuur te gaan maken daarna, nee puur om elkaar nog beter te leren gaan kennen. En nog steeds is die drang aanwezig…

  4. ps. waarom denkt altijd iedereen dat ik boos ben ?!

   Is dat niet iedereen zich zelve 😆

  5. Moest eigenlijk hier staan! Sorry! Misschien kan Guido de reactie op 15.78 weghalen, want nu staat het er 2 x.
   @allen hier: ik zal jullie vertellen wat een effect deze acties en reacties hebben gehad op mij. Allereerst die van een ontzettende bedroefdheid, ook al ging het vaak om “sparren” en was het niet altijd serieus bedoeld. Net als Imke houd ik niet van spelletjes, maar dat kan een zwakte van mij zijn waarachter een of andere trauma zich verschuilt. Ik houd van jullie allemaal, heb jullie als fijne mensen ervaren op WTK en Meet & Greet. Gelijke zielen of vibraties, verheugend en inspiratief is/was dat. Hyper hebben we dan wel niet ontmoet, maar daar heb ik ook een zwak voor; zijn schrijfsels getuigen van een kwetsbaar en intelligent verbaal begaafd persoon en hij heeft heel veel goed in het snotje. Ik ben niet op jullie reacties etc, ingegaan, dat was mij te vermoeiend; eerlijk gezegd over mijzelf, ik ben niet zo briljant in discussiëren en van repliek dienen als een aantal heren hier op het forum. Dat bewonder ik (ben er zelfs jaloers op, niet afgunstig!) maar het heeft twee kanten. Misschien ben ik TE gevoelig voor kwetsen. Alhoewel ik na het lezen van alles wat hier te berde werd gebracht een knallende ruzie met mijn echtgenoot heb gekregen en ik weet zeker dat dit tot mij nemen van al dit geschrijf een heel grote oorzaak is geweest; hij begreep niet wat er in mij was gevaren en hoe kan ik hem dit uitleggen?! Blijkbaar moest er het een en ander uit bij mij: frustratie, droefheid (ook wel lachen af en toe hoor), plaatsvervangende (is vals, ik weet het!) schaamte voor de een of ander, meevoelen met de ander(en). Ja, ik ben een HSP-er, dat in ieder geval, dus ik voel veel. En heden voel ik nog de tranen in mijn strot.
   Echt waar, ik bewonder de meesten hier, jullie zin stuk voor stuk heerlijke unieke vrijdenkende geesten en ik leer heel veel van jullie. En ook heerlijk dat een en ander steeds weer op losse schroeven wordt gezet, wat heel goed is voor mijn ego dat zich ook steeds weer ergens ingraaft om maar niet te behoeven relativeren en loslaten en vrij komen van alles; daarom blijf ik steeds alles lezen. Maar toch zit ik nog met jankende kater in mijn systeem. Misschien vinden jullie mij (nu) een sentimenteel mensje, maar ik ben niet sentimenteel, verre van dat. Ik zoek eigenlijk altijd de verbinding met elkaar.
   We zijn allemaal met hetzelfde sop overgoten zei mijn overleden schoonvader altijd en de goede man had/heeft gelijk. 2000 Jaar geleden zij een wijze man: niemand is goed, ook niet een!
   Vroeger als lagere schoolkind zongen wij het liedje:
   Wat je zegt ben je zelf,
   met je kop door de helft,
   met je kop door de muur,
   ben je morgen lekker zuur.
   Wisten wij veel, maar het is wel een waarheid als een koe.
   Ik hoop niet dat ik iemand nu beledig, want dat is beslist mijn bedoeling niet.
   Mensen, ik ga stoppen want ik moet nog wel wat verwerken en hoop dat ik gauw alweer kan lachen om jullie en ook dat mijn voorhoofd weer gast fronsen. In liefde, Willie

  6. Zit hier nu wel aan de Egmondse Tripel, Sancti Adelberti Miraculum Novum; Het Laatste wonder van Adelbert, om mijn ellendige gevoel weg te doen vloeien!

  7. Ja Monika, en het is een zware jongen. Hahahahaha, ik ben dit niet gewend en ik spleek nu met dubbele tong! Monika, je bent een lieverd hoor, ik hou van je. Maar ik ben op het moment niet toerekeningsvatbaar hahaha, maar ik hou wel van je, dat is zeker. 😉

  8. Willie lieverd, ik hou ook van jou…
   Misschien moet je even de sterke armen van je manlief opzoeken 🙂

  9. Jahahaah Monika, en ik wilde net Texelse Skuumkoppe pakken, heeft mijn echie het al opgedronken, nu moet ik het doen met Texels wit, wat natuurlijk paardenpis is na zo’n Egmonds Mirakel! Maar ja, ik wil nu een beetje “stout” zijn, dus hoppa met die 5%.

  10. Willie zo mooi geschreven leef helemaal met je mee, jah ik ben ook gek op jou Willie, nu eerst mijn zelf verkozen ‘strafkamp’ aan de zee van een paar weken opstarten en optuigen, daarna ga ik op zoek naar Monika, meel uitbaggeren uitchecken en zo, stel dat dat niet lukt, berichten gelezen dat hotmail weer wordt veranderd of zelfs opgeheven, het zal niet waar zijn, ga ik weer eens een keer mailen krijg je dat, stel dat het niet lukt, dan kan ik altijd Guide Guido nog vragen, rots in de brandende Wtk branding, maar goed je krijgt mij een keer te zien Willie, voelde al veel langer een band, alsof ik jullie altijd al gekend heb, dat heb je met sommige mensen. Ach en eigenlijk mag ik er wel wezen, al zeg ik het zelf, zeker als mijn haren weer wat langer worden, zo bescheiden bescheten hoef ik eigenlijk niet te zijn. Tijd om mezelf bij m’n nekvel op te pakken voor wat actie in de fractie.

  11. @ Willy mooie woorden, hetgeen meng ik me ook echter niet graag in hevige discussies maar wel echter mits dat mij mede ondanks wat er gebeurd is me te diep raakt en pijn doet gezien de feiten op mijn hart. Ik begrijp je woorden helemaal, en is het echter ook niet altijd zo fijn en leuk een HSP’er te zijn, de gevoeligheid wat over een ander gaat, het heen en weer getrek, oordelen en veroordelen heen en weer en er een gewoonweg “nietes welles” spel van te maken, trekt gezien het spreekwoord altijd aan het kortste eind.
   Ook het spreekwoord zogezegd: “wie de schoen past, trekt hem aan.”
   Het is niet leuk om ten opzichte van andere, wie bepaalde woorden of hun oordeel of veroordeel al klaar hebben, vorens zij werkelijk het gehele verhaal weten waar het echter daadwerkelijk begon. Dat doet er in het geheel echter nu niet meer om. We zijn allen volwassen mensen. Het HSP zijn dat herken ik ook, en durf er echter ook zelf wat meer voor uit te komen, dat is ook één van de redenen dat ik hier met comments op de site zelden tot nooit veel kwam, mede omdat dat mij niet altijd een goed gevoel gaf, omtrent de woorden wat sommige schreven en wellicht ook een bepaald dubbel persoonlijkheid hebben, zij zich meer van meer kanten laten zien. Soms voelt het mij geroepen mijn aanwezigheid ook te laten spreken mits het me triggert of een interessant onderwerp is waar ik me dan meer toto aangetrokken voel om op te reageren. Willy ik vond je op de wtk meeting een bijzonder en hele lieve warme vrouw, en lees of hoor graag je comments mee.

  12. 17.14-17.15 Hyperalert en Mosa: dankjulliewel voor de mooie woorden. Hyper: “strafkamp” aan zee, je meent het?

  13. @ Willie ,
   wat sneu dat dit alles jou zo heeft geraakt . Ik had gehoopt dat je in had gevoeld wat er speelde , het verhaaltje over de wollige schaapjes enzo dat ik had geschreven was een toespeling .
   Toen Paul zo uitgekakt werd na zijn akkefietje met Lezer en iedereen zijn/haar kant&klare oordeel zonodig op hem moest ventileren hebben we de lat nog wat hoger gelegd om het dualiteitspel nog flink uit te vergroten . Wie zich erin betrok werd even hard vervooroordeeld als wat men bij Paul deed .
   En ja , als je iets doet moet je het goed doen . Toch ?
   In het kader van de Olympische spelen , alleen voor goud gaan .

  14. @Cozmic op 17.17: jawel, ik had dat op een gegeven moment wel door natuurlijk. En ook dat je het dualistische spel flink uitvergrootte, niet wetende dat je op Olympisch niveau goud wilde halen: heb je goud gehaald :).. Het is goed zo hoor Cozmic, ik ben het nu kwijt en dankjewel voor je verklaring; je bent een beste m’n Cozmic en ik “lees” je graag. Veel liefs van mij.

  15. @ hyper,
   Fijne vakantie, het ga je goed!
   (En als je weer eens op de pedalen trapt en denkt het “blok” te kunnen overwinnen ben je van harte welkom, je weet me wel te vinden. Dat “blok” is trouwens vaak ook maar een puzzel hoor, waarvan er soms een aantal stukjes missen…)

  1. @ janee
   Ik vond daar weinig subtieliteit in eerlijk gezegd het was pats boem recht voor je raap. En eerlijk is eerlijk daar moet je tegen kennen , zoniet dan ga je wel even op zwart , daar heb ik best begrip voor. En ja je mag je eigen mening ongezouten hier neerleggen , maar nu eerst even een groepshug. Praten we daarna weer verder.

  2. Marcel , relativeren is ook een vak .
   ( noodgedwongen , ik kan mijn botte bijltje nergens vinden , hij moet hier toch ergens liggen , grrrrr … )

  3. >>>DAT<<< bijltje heb ik begraven, al 2 dagen geleden en ga niet zeggen waar anders vallen er weer ontschuldige slachtoffers!

  4. ik vind mij zelf ook een rotjochie mag ik nu ook een hug hebben dan krijgt paul er ook eentje van mij en jullie ook

  5. Tuurlijk Incognito, ik vergeef je en de rest ook, no body ain’t be perfect and me and my…. oh my GOD!!!

  6. @ incognito
   Als je niet bang nebt voor mijn haan ( hij staat bekent als een aanvallend wezen) en ook geen angst hebt voor mijn waakhonden ( die nemen alleen bij vreemden ,of van vreemden moet ik zeggen , kleine hapjes) dan mag je kijken of je het red door de achterdeur . Anders zou ik toch even voor aanbellen!

  7. @ Incagnito

   Dat zou ik maar nooit doen als ik jou was… Te heftig voor woorden omdat na te vertellen.

  8. Lachen met jullie, zit naar The Dictator te kijken, kom niet meer bij van het lachen. Meest erge humor van de afgelopen dagen. Hou het niet meer droog hahahahaha wat een film….

  9. Marcel , uitgespelt , opgespelt , kijk maar ……….. ik las vier puntjes dus het zal Joris niet zijn .

  10. Marcel w wederom in 5d. Anders even bij Hans (achter)langs Marcel; ik zie 3 puntjes hahahaha.

  11. Vraag maar aan Klukkluk.. En aan su.. sunuf en su.. sunuitje.. Was getekend: de dikke deur.

  12. Hahahahahahahahahahahahahahahaha, ik lig dubbel van het lachen. Jij bent er ook een hoor cozmic. Wat een gek lied, . d’r in, . d’r uit hahahahahahahahaha. Heerlijk, ik heb in tijden niet zo gelachen. Ik blijf erin zeg! Mijn hemel. pfoef…

  13. 3 Pearls: pearl pearl pearl, dat is weer eens anders dan puntjes hahahahahahahaha, ohohohoh, ik kan niet meer stoppen met lachen. En ik moet naar bed!

  14. Toch maar weer eens naar de opticien Marcel , je kan kiezen , die andere hannus of Pearl .

  15. Oh, ik las 2 mooie ogen, maar ja ik moet ook naar bedje toe, dus ik heb ze ook, die moeie!

  16. Dat zie jij goed Cozmic; ik lig nog steeds na te giegelen en af en toe gier ik weer van het lachen, maar ben niet van de leg. En leuk, ik hou van Cornelis …

  17. Marcel, jajaja, eerst de boel aan de gang brengen en dan er achter langs tussenuit knijpen! Mooie jongen ben jij!

  18. @ willie nou nog eentje dan
   dat achterlangs gaat me zo langzamerhand aardig achtervolgen ( mag wel uitkijken ) Maar ik moet echt toegeven aan de drang voor een schoonheidsslaapje wil ik aan jouw typering van mooie jongen blijven voldoen dusz……

  19. @Guido 18:33 en Marcel 18:34: dat zwijn is JD en de z(w)ijnen zijn “daeftige” mede(land)genoten hahahahaha.

  20. Marcel 18:49: jahahaha, hij is goed! Maarreh, “anders” even achter langs bij Hans hè, want je moet goed uit je mooie doppen kunnen blijven kijken.

 10. Goed artikel Cozmic, helder verwoord.
  Al blijf ik wat op mijn honger zitten. Dit is meer een introductie tot een meer uitgediept verhaal. Cozmic brengt hier een situatieschets dat één en ander in een context plaatst om de lezer wegwijs te maken in de plot. De wakkere mens kreeg op zijn zoektocht ditzelfde al op vele andere manieren voorgeschoteld.
  Wat mij betreft : ik wacht met spanning op een vervolg, waar ik meer kan lezen dan dat wat ik allang weet zodat ik nog bij kan leren.
  Kruip alvast in je pen, Cozmic. Ik wil méér! 🙂

  1. Beste Anelle , ik ben bang dat verder uitdiepen snel zal leiden tot controversiele situaties . Alles is immers vermengd geraakt onderling .
   Wat ik laatst tegenkwam gaf mij wel een prettig lichtpuntje nl. het onderscheid tussen het natuurlijk dualisme en het synthetisch dualisme .
   Het natuurlijke dualisme kunnen we bevatten , iedere medaille heeft twee kanten zogezegd .
   Synthetisch dualisme is gecreëerd op een niveau dat we vanuit onze menselijkheid niet kunnen bevatten , het grootste onmenselijke onrecht , genocides en machtspelen . Jouw aanvulling onder ‘een bizarre griep ‘ sluit daar goed bij aan . Het lijden en onbegrip van een miljoenenmassa van slachtoffers , zowel mens als dier , vervuild de astrale wereld en versterkt hiermee het synthetisch dualisme .

  2. @Cozmic

   Ik denk dat wat wij deze eindtijd noemen, er onder andere in bestaat dat een grote massa mensen het ongerijmde van die enorm uitvergrote dualiteit begint in te zien en in verzet komt. Wat wij nu meemaken is een wereldwijd “Tot hier en niet verder” en dat stemt mij hoopvol. Wie weigert om het spel nog verder te spelen of te ondergaan, onttrekt hiermee energie aan die gecreëerde, artificiële dualiteit en hongert haar op de duur uit.
   Dat is denk ik, de kern van ascensie. De teruggevorderde energie is dan weer beschikbaar voor de mens, waardoor hij zijn aandacht en liefde opnieuw op zichzelf kan richten en zichzelf kan helen. Wie heel is, is ook gelukkig, vol vrede en tot liefde in staat en overstijgt zodoende automatisch de dualiteit.

  3. Yes Anelle , de tijd om echt ‘wakker’ te zijn en in te zien welke krachten er spelen .
   Misschien ben ik er af en toe iets te fanatiek in , schreeuw ik wellicht naar mezelf ?

  4. Anelle , nu bijna een jaar later …resultaat is dat we het samen doen . jij kwam met mooie stukken over de Jezuïeten , en het woord van het jaar : Egregoren .Al jaren loop ik allerlei collectieve processen te beschrijven waar ik geen woord voor had , egregoor is HET .

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.