Advertentie

‘De gevreesde vaccinatiemanie’…


In het kader van voortgaand inzicht in de wereld van vaccinaties en het griepvaccin, kunnen we volgende week in ‘Tegenlicht’ (VPRO-TV) een special over Ab Osterhaus gaan zien. Dierenarts Ab blijkt een ijverig baasje: laat zelfs z’n kapper op z’n lab komen, terwijl hij zijn voorbereidingen voor een artikel in ‘Nature’ in de computer zet. Heel efficient.

Wellicht in ‘Tegenlicht’ ook nog het doorprikken van een aantal illusionaire ballonnetjes over onze Ab…. ? Laten we daarom in ieder geval hier vast een cynisch tekstje over Ab plaatsen. Je vraagt je af, je vraagt je af..

Een glimlach op zijn tijd, met een glimp van herkenning..? Of zoals Simon Carmiggelt zei: “Lachen is herkennen”..!

 

'De gevreesde vaccinatiemanie', een glimlach is ook tegengas..
Ook de vogelgriep bleek onder 'De gevreesde vaccinatiemanie' te vallen. Een glimlach als 'Tegengas'..

 

~~~~~~

‘De gevreesde vaccinatiemanie’,

of de ijver van onze Ab Osterhaus

Met ijverigheid is op zich natuurlijk niets mis, maar de ijver die Ab aan de dag legt, vertoont trekken van ‘geloofsijver’ en daarbij blijkt dan uit alles dat hij besmet is met ‘De gevreesde vaccinatiemanie’.

Sinds de tijd van de uitvinder van het koepokkenvaccin, de Engelsman Edward Jenner (1749 – 1823), zijn geleidelijk steeds meer personen aan dit psycho-syndroom, ‘De gevreesde vaccinatiemanie’ gaan lijden.

Terwijl uit betrouwbare bron is vernomen, dat zelfs Edward Jenner regelmatig schijnt geroepen te hebben: “Wat een pokke-virus!”, bleek tóch niemand in staat hem van ‘De gevreesde vaccinatiemanie’ af te helpen.

De lijders aan ‘De gevreesde vaccinatiemanie’.hebben hoofdzakelijk psychiatrische klachten zoals manisch daden, wanen die gepaard gaan met wat je dwangmatig gedrag kunt noemen.

Tevens is een ongekende welbespraaktheid (logorrhoe) waar te nemen, bij de lijders aan ‘De gevreesde vaccinatiemanie’, hetgeen zich uit in diverse orale spraakmiddelen, zoals het zg. ‘doordrammen van de eigen zienswijze’, het openbaar uiten van tunnelvisie, maar vooral in het bezigen van zinnen die een intellectueel-wetenschappelijk fundament doen vermoeden.

De meeste lijders aan ‘De gevreesde vaccinatiemanie’ komen pas tot rust, nadat héle bevolkingsgroepen zich hebben laten vaccineren, waarbij geen onderscheid wordt gemaakt of de slachtoffers op dat moment een zware verkoudheid hebben of mogelijk zelfs zwanger zijn.

Een van de typische kenmerken van ‘De gevreesde vaccinatiemanie’. is dat lijders eraan, alle mensen, hele bevolkingsgroepen, over 1 kam scheren.

Hierdoor kan het voorkomen, dat ‘De gevreesde vaccinatiemanie’ er de oorzaak van is, dat jonge meisjes worden gevaccineerd met een HPV-vaccin, terwijl ze al draagster zijn van het HPV-virus; een bizarre zaak, omdat blijkt dat de kans dat het HPV-virus uit zijn schulpt kruipt, bij deze groep, vele malen groter is ná vaccinatie.

Lijders aan deze ‘gevreesde vaccinatiemanie’ maken graag gebruik van overheidsinstanties om druk op hun potentiele slachtoffers uit te kunnen oefenen. 

Helaas voor velen, zien zij zichzelf als volkomen gezond; een speciaal vaccin voor hun ‘gevreesde vaccinatiemanie’ dient naar eigen zeggen- voor hen niet ontwikkeld te worden, want, aldus deze mensen: “We zijn niet ziek, en als er toch een vaccin komt, zullen we dit vaccin pertinent weigeren in ons lijf te laten spuiten; de gevaren hiervan zijn niet te overzien..”

Na de initiële behoeftebevrediging, waarnaar lijders van ‘De gevreesde vaccinatiemanie’ consequent op zoek zijn. begint bijna altijd, gewoonlijk na één jaar, potverdorie weer een accute aanval, waarbij weer een ander vaccin aan de man, de vrouw, de baby of de ongeboren vrucht dient te worden gebracht.

Het is nog niet bekend wat precieze oorzaak van ‘De gevreesde vaccinatiemanie’ is, maar wat wel bekend is, is dat de slachtoffers meestal van het blanke ras zijn en tijdens hun beroep vaak met deze manische-ziekte in aanraking zijn geweest.

Een paar voorbeelden: Edward Jenner destijds, en op dit moment bijna alle beambten van de CDC in Atlanta (VS), en hier in Nederland hebben we de GG & GD-artsen; maar ook degenen die dit beroep uitoefenden, zoals de huidige leidinggevenden van de WHO.

Verder blijkt ‘De gevreesde vaccinatiemanie’ uiterst besmettelijk; want ook degenen die met genoemde mensen in aanraking zijn gekomen zoals beambten in dienst van Volksgezondheid, lijken ernstig besmet.

Zelfs Ab Osterhaus krijgt regelmatig zijn medicijn: 'Tegengas'.. Maar dat gebeurt dan, zo valt te constateren, in veeeeeel te lage doses!
Zelfs Ab Osterhaus krijgt regelmatig, zo her en der onder journalisten, zijn medicijn: 'Tegengas'.. Maar dat gebeurt dan, zo valt te constateren, in veeeeeel te lage doses!

Een waarschuwing is dan ook op zijn plaats..!!

Vooralsnog blijkt de enige remedie tegen ‘De gevreesde vaccinatiemanie’ ‘Tegengas-geven’ te zijn.

Tot onze spijt is nog geen exacte dosis ‘Tegengas geven’ bekend, want hiervan zijn nog geen onderzoekscijfers beschikbaar.

Maar vooralsnog is duidelijk, dat met kleine doses ‘Tegengas geven’, al bijzondere resultaten zijn waar te nemen, met name bij de lichte lijders aan ‘De gevreesde vaccinatiemanie’.

Tot slot willen wij melden dat uit onderzoek naar de ‘De gevreesde vaccinatiemanie’ blijkt, dat in maastschappelijke niches waar geen ‘Tegengas’ wordt gegeven, of dit ‘Tegengas’  gewoon niet beschikbaar is, óf dat men zelfs dénkt dat het niet beschikbaar is, zoals bijvoorbeeld in het Amerikaanse leger, de gevolgen het ernstigst zijn; iedereen wordt besmet.

~~~~~~~~~~~~~~

3 gedachten over “‘De gevreesde vaccinatiemanie’…

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.