Advertentie

Scheppingskracht en de code ‘Tiffanyblauw’…


X

x

Scheppingskracht en de code Tiffanyblauw

2023 © Harriet Algra | deze versie WantToKnow.nl/be

x

Harriet Algra

Toen ik in de afgelopen week een aantal mensen sprak die ik onder de wakkere mensen schaarde, werd mij ineens duidelijk wat het betekent om ECHT wakker te zijn. Een heleboel mensen denken wakker te zijn maar wat er nog ontbreekt is het besef dat zij zelf, en niets of niemand anders, verantwoordelijk zijn voor hun eigen realiteit. Wat ons mensen namelijk zo uniek maakt en onderscheidt van alle andere levensvormen in het universum is dat wij creëren waarin we geloven. Die kennis werd gewist toen we hier incarneerden, en is gedurende duizenden jaren tegen de mensheid ingezet om ze gevangen te kunnen houden.

We zijn ons hele leven lang overspoeld met leugens die we geloofden, en deze werden vervolgens onze gevangenis die we zelf in stand hielden. Eind november jl. is de Galactische Confederatie , bestaande uit de vertegenwoordigers van de 24 moederrassen, waaruit wij mensen bestaan, samengekomen om te evalueren of de mensheid op Aarde klaar is voor de sprong naar de 5de dimensionele dichtheid. Uit deze evaluatie kwam het verrassende antwoord dat we al ruim aan de minimale eisen voldoen. Door een enorme download aan inzichten werd het mij duidelijk wat dit inhield.

Lange tijd heb ik gedacht dat ruim 50% van de mensheid op Aarde wakker diende te worden, wat dus op zeker 4 miljard mensen zou neerkomen. Maar dat bleek heel anders in elkaar te zitten. Momenteel bevinden zich ruim 200 miljoen starseeds op Aarde die afkomstig zijn uit de toekomst, die stuk voor stuk voorzien zijn met hun eigen unieke gaven en hier heel bewust zijn geïncarneerd om deze kanteling tot stand te brengen. Het percentage wat voor die kanteling nodig is bedraagt 0,025% van de wereldbevolking.

Dus om 7 miljard mensen naar een hogere trilling te brengen zijn 200 miljoen starseeds meer dan genoeg. Maar omdat ook de starseeds geconfronteerd zouden worden met de handicap dat hun volledige herinnering tijdens hun geboorte hier op Aarde gewist ging worden, moesten ze voldoende tijd krijgen om op tijd wakker te worden voor het unieke moment waarin we ons nu begeven.

En zo begonnen de eerste golven starseeds in de zestiger jaren te incarneren.
Die evaluatie van de Intergalactische Confederatie had dus geen betrekking op de mensheid maar op de starseeds. Het echte werk gaat nu beginnen. De starseeds worden de inspiratiebron die meer en meer mensen zal doen volgen. Zij zijn reeds bekend met alle nieuwe technologieën die in 2024 mede door hun uitgerold gaan worden.

Medbedden in ontwikkeling

De meeste mensen hebben bijvoorbeeld nog geen benul van de medbedden en zullen het eerst willen zien om het te kunnen geloven, of ze zijn reeds door de angstporno van de DeepState beïnvloed die hun wil laten geloven dat de medbedden ons DNA negatief gaan veranderen. Het besef dat ons DNA in  de afgelopen honderd jaar reeds heel geraffineerd is veranderd door alle medicatie, vaccinaties, de gemodificeerde voedselketen, chemtrails en plastic verpakkingen en speelgoed ontbreekt nog.

Hier gaat heel snel verandering in komen wanneer meer en meer starseeds volledig gezond en verjongd uit de medbedden tevoorschijn zullen komen en aantonen dat deze ons DNA niet veranderen maar juist herstellen. De verwachting is dat de huidige medische wereld binnen een jaar volledig opgedoekt zal zijn. De starseeds staan er niet alleen voor, ze worden bijgestaan door de militairen van de Witte Hoeden.

Wie zijn die Witte Hoeden (White Heats)?
In de afgelopen 75 jaar heeft de DeepState door middel van illegale, niet goedgekeurde en  ongrondwettelijke programma’s, meer dan 100 miljard dollar gestolen van de Amerikaanse burgers en regeringen. Deze duistere operaties zijn namelijk nooit goedgekeurd door het congres, de Senaat of zittende presidenten en was één van de redenen waarom JFK vermoord moest worden. Hij wilde de duistere projecten van de CIA ontmaskeren.

JFK wist ook dat de CIA zijn imperium had opgebouwd met gelden afkomstig uit de mensen- en drugshandel en dat Henry Kissinger, de Rockefeller’s en Rothschilds samen met de CIA achter de ontvolkingsprogramma’s zaten. Nu wordt misschien ook duidelijk waarom de JFK moord-dossiers nog steeds niet worden vrijgegeven.

In een overweldigende gang van zaken die leest als een Hollywood-thriller, onthulde het Amerikaanse leger hoe een moordcomplot gericht tegen de 35e president van de Verenigde Staten, John Fitzgerald Kennedy (JFK), werd verijdeld.

Wat nog verbazingwekkender is, is de geheime operatie die plaatsvond om JFK te beschermen en de toekomst van het land veilig te stellen. 22 November 1963 staat in de annalen van de Amerikaanse geschiedenis gegrift als de dag waarop JFK’s leven aan een zijden draadje hing.

Het land stond op het punt getuige te zijn van een gruwelijke gebeurtenis die een onuitwisbare stempel zou drukken op het collectieve geheugen. Wat de wereld tot nu toe echter nooit wist, is het aangrijpende verhaal achter de schermen, waarin een groep onbezongen helden de ‘Witte Hoeden’ opzette om een ​​geliefde president te redden van een naderende tragedie. Het begon allemaal enkele dagen vóór die noodlottige dag in november, toen een uiterst geheim inlichtingenrapport op de bureaus van hoge militaire functionarissen belandde.

De huiveringwekkende inhoud van dit rapport beschrijft een uitgebreide samenzwering om president John F. Kennedy te vermoorden tijdens zijn bezoek aan Dallas, Texas. Geconfronteerd met deze onmiddellijke dreiging kwam een ​​groep moedige individuen, genaamd de ‘Witte Hoeden’, in actie. Hun missie was duidelijk en dat was: JFK kost wat het kost te beschermen.

Hun strategie was op zijn zachtst gezegd zeer onconventioneel. In plaats van te vertrouwen op traditionele veiligheidsmaatregelen, besloten ze een geënsceneerd scenario te orkestreren dat de potentiële moordenaars in het ongewisse zou houden. Op de dag van de geplande moord werd een gedurfd plan in gang gezet. JFK ging over tot militaire getuigenbescherming, een programma dat slechts bij een select groepje bekend was. Ondertussen werd een kloon ingezet om de aandacht af te leiden van de echte president.

Het idee was om de potentiële huurmoordenaars te laten geloven dat ze daarin waren geslaagd, waarmee de veiligheid van JFK gewaarborgd kon worden. Terwijl de wereld geschokt en ongelovig toekeek, stond de kloonpresident centraal. De dramatische gang van zaken die zich die dag voltrok, was niets minder dan verbazingwekkend.

Terwijl de aandacht van de wereld gefixeerd was op de kloon, ontsnapte JFK en verdween in de beschermende plooien van het militaire getuigenbeschermingsprogramma. Het was een zet die alle verwachtingen te boven ging, en de Witte Hoeden voerden deze met precisie uit. Eén van de meest raadselachtige aspecten van deze operatie is het militaire beschermingsprogramma voor getuigen, waaraan JFK deelnam. Dit programma, dat slechts bij een select groepje bekend was, voorzag de president van een mantel van onzichtbaarheid toen hij uit het publieke zicht verdween om zijn missie voort te zetten.

Donald J.Trump
Trump is van jongs af aan voorbereid op zijn zware, bijna onmenselijke taak. Hij maakt deel uit van de Witte Hoeden en van de geheime genootschap PLUS ULTRA. Dit genootschap houdt de meest zuivere vorm van het Christendom in stand en zijn al eeuwen het doelwit geweest van het Vaticaan.

Toen hij in 2017 werd gekozen als de nieuwe president van de VS en zijn inauguratie toespraak hield in Washington DC, droeg zijn vrouw Melania Trump een blauwe Tiffany-jurk. (Hemelsblauw) Deze jurkkleur was erg belangrijk omdat het een militaire code inhield.

Deze kleur werd ook gedragen door JFK’s vrouw, Jackie Kennedy, en was dezelfde kleur die JFK Jr. droeg nadat zijn kloonvader werd vermoord. Bovendien droeg zijn familie na de (vermeende) dood van JFK JR in 1999, zijn as in een blauwe Tiffany-doos en verspreidde deze over de oceanen.

Toen zijn lichaam werd gevonden, werd er een snelle zeer ongebruikelijke autopsie van vier uur uitgevoerd waarna zijn lichaam onmiddellijk werd gecremeerd. Zijn begrafenis vond vervolgens binnen enkele uren plaats waarna zijn as werd verstrooid.

De reden was dat ook JFK Jr in het echt niet is omgekomen maar nog steeds leeft. Hij leidt Q en het militaire project van de Witte Hoeden om de wereld te bevrijden van de DeepState. Hiermee werd ontdekt dat de CIA en de Rockefeller’s het plan hadden om JFK Jr. te willen vermoorden. En net als bij zijn vader het geval was geweest, werden er onmiddellijk stappen ondernomen om het vliegtuigje dat op die bewuste dag opgeblazen zou worden, onbemand met een automatische piloot de lucht in te sturen.

Het was JFK Jr. die prinses Diana in New York op de hoogte heeft gesteld van de plannen van de DeepState om haar om het leven te brengen. Met haar liefdadigheidswerk werd ze te populair en dat was een doorn in het oog van de Britse koninklijke familie. Maar ook zij blijkt nog te leven. De auto waarin ze op de ochtend waarop haar fatale ongeluk plaatsvond vertrok, blijkt een heel ander nummerbord te hebben dan de bewuste auto waarin ze volgens de media in zou zijn omgekomen.

De DeepState was door zijn infiltraties op de hoogte van de plannen dat de militaire factie van de Witte Hoeden zich voorbereidde op ‘De STORM’-operaties. Deze operaties hebben allemaal als code de kleur TIFFANYBLAUW. Het is verbonden met de militaire operaties van ’Q’, dat zelfs al dateert uit het Bijbelse tijdperk maar momenteel vooral verbonden is met:

 • toekomstige gebeurtenissen;
 • Tesla militaire technologie;
 • super geavanceerde technologie dat sneller is dan de snelheid van licht, afkomstig van buitenaardse beschavingen.

De Witte Hoeden
Deze omvatten veel legers over de hele wereld die de grote last dragen van het omgaan met, en het volledig elimineren van de vijand. Het zijn de egoloze ontwaakte mensen die zichzelf in gevaar brengen voor het grotere goed van de hele mensheid. Deze Tiffanyblauwe geclassificeerde operaties zijn wereldwijd bezig de satanische Cabal, die verantwoordelijk zijn voor alle oorlogen; mensenhandel; kinderseksoperaties; Adrenochroomhandel; Duivelse rituelen; geestcontrole; menselijke slavernijsystemen; en geestcontrole uitvoeren die de lineaire TIJD overspannen, te vernietigen.

Dat was de reden waarom Melania Trump de hemelsblauwe jurk droeg tijdens de inauguratie, en waarom zij en Donald Trump de hemelsblauwe doos publiekelijk aan de Obama’s op de nationale televisie overhandigden. Met deze militaire signalen werd de DeepState duidelijk gemaakt dat de ‘hemelsblauwe storm’ operaties waren geactiveerd.

Achter de schermen gaf TRUMP het leger de volledige macht en tekende topgeheime geclassificeerde militaire operaties die de Hemelsblauwe-operaties volledig activeerden en waarom de berg Cheyenne, waar alle nucleaire codes opgeslagen zijn, hermetisch werd afgesloten voor de Biden-regering.

Deze zeer belangrijke operaties hebben geleid tot de ontmaskering van de CIA en zijn militaire aannemers zoals: Lockheed Martin, Boeing, Raytheon Company, General Dynamics Corp., enz. Deze zijn stuk voor stuk betrokken bij de creatie van supergeavanceerde technologie en verborgen technologie die rechtstreeks verbonden is met oneindige energie, nulpuntsenergie, die allemaal verbonden zijn met vrije energie, levitatie en de volledige herstructurering van samenlevingen over de hele wereld.

Kennelijk maken de krachten achter de schermen in China ook onderdeel uit van het moeras..!

Het Q bericht ‘Drain the swamp’ verwijst naar het opdoeken van de bestaande ondergrondse militaire bunkers, tunnels, wegen, kanalen en netwerken van de DeepState die de wereld met elkaar verbinden. Dit netwerk verbindt Afrika met het Midden-Oosten, met het Vaticaan, met Zwitserland met heel Europa, met de Oekraïne tot de Noordpool en van het zuiden tot Antarctica.

Alle wat is opgelicht verwijst naar ondergrondse militaire bunkers, tunnels, wegen, kanalen en netwerken van de DeepState die de wereld verbinden

Hier bevinden zich alle ondergrondse bunkers (DUMB’s) met hun steden, biolabs, wapenopslagplaatsen en mensenhandel netwerken die allemaal aan het licht gebracht moeten worden. Die blootstelling kan alleen plaatsvinden wanneer de militaire inlichtingenoperaties die de elite, de Cabal en geheime genootschappen die de wereld besturen, vernietigd zijn.

Dit is allemaal BIJBELS en reikt veel verder naar het verleden dan de meeste mensen voor mogelijk houden. Dit gaat terug naar het oude Irak en Mesopotamië waar buitenaardsen zich voordeden als goden, gevallen engelen, demonen en duistere bloedlijnen en houdt verband met kwade machten en corruptie die de steden bestuurden en levens en beschavingen beheersten.

De Zionistisch-joodse multi-miljardair Igor Kolomoisky speelt een donkere rol op de gebeurtenissen in de Oekraïne. Zo stortte de MH17 neer boven/op een stuk van zijn grondgebied..

De Khazaren (zionisten) waren afstammelingen van die duistere bloedlijnen. Vanaf het jaar 600 AD trokken zij van land tot land en beroofden hun slachtoffers van hun identiteit, leefden van mensenhandel en voerden satanische rituelen uit om de demonische Draco’s uit de lagere lagen van de 4de dimensionele dichtheid met behulp van adrenochroom ter wille te zijn.

Uiteindelijk bereikten de Khazaren het gebied dat we tegenwoordig kennen als de Oekraïne. Ze stalen de identiteit van de Oekraïners en infiltreerden de natie. Ze waren zo berucht dat ze rond 1.200 AD door de Russische tsaar en verschillende andere omliggende landen gedwongen werden één van de drie Abrahamitische  religies aan te nemen in de hoop dat dit ze zou veranderen. Zij kozen vervolgens de Joodse religie maar bleven tot op de dag van vandaag in het geheim hun satanische rituelen uitvoeren.

De satanische macht die het Vaticaan en de pedofiele wereldnetwerken infiltreerde, is verbonden met de Khazarische machten, de Mossad, de CIA, de Rockefeller’s en Rothschilds. De Romeins-christelijke oorlogen creëerden de eerste banksystemen, militaire inlichtingendiensten en de enorme netwerken voor mensenhandel waarin jaarlijks miljoenen mensen en kinderen verdwenen. Ze stalen het grootste deel van het Europese goud, zilver, kunst, grondstoffen; historische documenten uit het Midden-Oosten, en verstopten ze vervolgens onderin de gewelven en grotten van het Vaticaan.

Tot op de dag van vandaag herbergt het Vaticaanse museum voor meer dan een miljard dollar aan kunst, beeldhouwwerken, sieraden en edele metalen en stenen die het publiek kan bezichtigen. Maar wat verborgen wordt gehouden zijn de honderden miljarden artefacten die verborgen liggen in de ondergrondse grotten, bunkers en gewelven van het Vaticaan die zich ruim 80 kilometer onder Rome uitstrekken.

De dreigende militaire tsunami van de Witte Hoeden heeft GITMO, het beruchte Guantánamo Bay, in de schijnwerpers gezet. Achter het prikkeldraad en de imposante muren wacht een duizelingwekkende onthulling waaruit blijkt dat de Witte Hoeden de geconfisqueerde bezittingen van criminelen gebruiken voor het onderhoud van de gevangenen. Denk hierbij aan essentiële zaken als voedsel, nutsvoorzieningen, medische diensten, transport enz. Dat komt neer op ongeveer $30.000 per gedetineerde. GITMO is niet zomaar een detentiecentrum; het is een labyrint van geheimen waar criminelen voor hun zonden betalen op manieren die voor de buitenwereld ondenkbaar zijn.

Binnen de grenzen van GITMO leven gedetineerden geïsoleerd van alle luxe van het moderne leven. Geen televisie, internet, telefoon of radio verbindt hen met de buitenwereld. Ontdaan van hun privileges worden deze criminelen gedwongen te leven op dezelfde manier waarop ze anderen schade toebrachten, wat uiteindelijk uitmondt in een reis die hen rechtstreeks naar de drempel van Lucifers omhelzing leidt. GITMO komt niet alleen naar voren als een detentiecentrum, maar ook als een vagevuur waar gerechtigheid een onconventionele vorm aanneemt.

Onder de oppervlakte van dit alles ontvouwt zich een financiële dans. De Witte Hoeden verwerpen het conventionele gebruik van legergelden voor criminelen en gebruikt de in beslag genomen bezittingen om de GITMO-operaties te ondersteunen. Deze gedurfde stap zorgt ervoor dat de onrechtmatig verkregen winsten van criminelen een nobel doel dienen: het verstrekken van levensonderhoud, medische zorg en vervoer voor degenen die in de faciliteit zijn opgesloten. Het herinnert ons er duidelijk aan dat gerechtigheid een prijs heeft, en in dit geval betalen de daders de rekening voor hun eigen opsluiting.

Met het officiële overlijden van Henry Kissinger is een belangrijke mijlpaal bereikt. Kissinger was een van de kwaadaardigste en slechtste mensen op aarde en behoorde tot de top binnen de DeepState. In het echt was hij al een paar jaar eerder overleden maar de Witte Hoeden wachtten met het delen van dit het nieuws omdat het als een code diende dat het einde van de DeepState-controle betekende. De dood van Kissinger werd gemarkeerd om een geopolitieke verandering aan te duiden.

Het is de dood van de oliedollar die definitief zijn macht kwijt is geraakt. Dat geldt ook voor het centrale banksysteem van de Federal Reserve – dat eindigde in 2020. Het ministerie van Financiën heeft nu de controle over het financiële systeem in de VS en is wereldwijd bezig met de uitrol van NESARA GESARA, een nieuw systeem voor een kwantum financiële instelling (QFS) die de mensheid naar vrijheid en overvloed zal leiden:

 • Schuldkwijtschelding (Jubileum). Alle illegale bank- en overheidsactiviteiten zoals creditcards, hypotheken en leningen of kosten worden kwijtgescholden
 • Geen inkomstenbelasting meer
 • Afschaffing van de belastinginningsbureaus
 • Voedsel, medicijnen, de verkoop van oude huizen of andere essentiële spullen zijn belastingvrij.
 • Een vaststaand belastingtarief wat ligt tussen de 14 en 17% op nieuwe, niet-essentiële zaken, waar inkomsten voor de overheid mee betaald kunnen worden.
 • Senioren krijgen een hogere uitkering
 • Recht en juridische vragen keren terug naar het constitutioneel recht
 • Herinvoering van het oorspronkelijke amendement op de adellijke titel
 • Stelt nieuwe presidents- en congresverkiezingen vast binnen 120 dagen na de aankondiging van NESARA. De interim-regering zal alle nationale noodsituaties annuleren en ons terugbrengen naar het grondwettelijk recht.
 • Geen frauduleuze verkiezingen meer dankzij het nieuwe kwantumsysteem
 • Het terugkeren naar een door goud ondersteunde standaard (inclusief de edelmetalen zilver en platina) op het nieuwe kwantumsysteem.
 • Verbiedt de verkoop van geboorteakten en/of doopakten, zoals momenteel het geval is.

Het was belangrijk dat in 2023 alle gruwelijkheden aan de oppervlakte kwamen omdat alleen daarmee kan worden voorkomen dat zo’n zelfde scenario zich in de toekomst ooit  zal kunnen gaan herhalen. Maar het is nu tijd dat we ons op de toekomst gaan richten en die toekomst zal door onszelf worden gecreëerd. Hierin is geen ruimte voor negatieve invloeden, om de simpele reden dat we dat niet zullen toestaan.

Laat dus alle doemverhalen los omdat deze alleen kunnen ontstaan door jouw eigen geloof en overtuiging. Richt je dus enkel op een positieve wereld die wijzelf gaan vormgeven, en ALLES mag bevatten wat jou gelukkig maakt. We gaan in het komende jaar een splitsing onder de mensheid  waarnemen omdat de nieuwe wereld niet voor iedereen is weggelegd.

Degenen die hun scheppingskracht, het ware Christosbewustzijn, bewust gaan inzetten zullen de nieuwe wereld binnenstromen maar degenen die zich blijven vastklampen aan het oude, zullen die wereld in stand houden en als maar dieper wegzakken om uiteindelijk te overlijden.

Deel gewoon je liefde, dat is de lijm dat alles in het universum met elkaar verbindt. Zorg dat er geen negativiteit in je leven is en wees aardig en behulpzaam naar anderen want het heeft uiteindelijk allemaal met bewustzijn te maken……

Harriet Algra

december ’23

thenewstrain.org

 

Bronvermelding/verwijzingen:

STAR NATION NEWS Ep 07 ~ Dec 4 2023 https://www.youtube.com/watch?v=9nT3_RRisWc

https://t.me/qthestormrider777

https://www.mirror.co.uk/news/us-news/cia-secret-office-retrieved-ufos-31563776

https://www.smithsonianmag.com/smart-news/whistleblower-alleges-us-government-is-covering-up-alien-life-at-UFO-hearing-180982614/

https://amg-news.com/arrest-wars-white-hats-military-the-hidden-truth-behind-gitmo-and-the-thanksgiving-day-operation-november-23-2023/

https://amg-news.com/collection-of-mind-blowing-the-list-of-all-arrests-from-2020-2023-dismantling-the-deep-state-operatives-and-doubles/

https://amg-news.com/melanias-sky-blue-dress-a-cryptic-and-symbolic-message-to-the-deep-state/

https://amg-news.com/boom-mind-blowing-messages-from-our-19th-vice-president-john-f-kennedy-jr-are-as-cryptic-as-they-are-revelatory-enjoy-the-show/

https://amg-news.com/boom-white-hats-in-action-the-unbelievable-escape-jfks-foiled-assassination-plot-and-the-military-witness-protection-twist/

* * *

Dit zijn de 4 boeken die Harriet Algra op haar naam heeft staan.
Klik voor een lead naar artikel hier op de site op de afbeelding.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.