Advertentie

En de alarmbel wordt weer heftig geluid..! Hoorje’m..?


En de alarmbel wordt weer heftig geluid..!
Hoorje’m..?

2023 © WantToKnow.nl/be
x

Verschrikkelijk… En wéér is er een sterfte-mijlpaal bekend gemaakt.. De sterftecijfers in de VS, in de groep van mensen ónder de 50 jaar! Dr. Pierre Kory en Laura Ingraham bespreken wat er achter deze daling van de levensverwachting zit. De Amerikaanse voedsel- en warenautoriteit, de corrupte en door grote industriële bedrijven gesponsorde FDA (food- and drug administration), zegt dat de daling van de levensverwachting ‘catastrofaal’ is. Nieuw onderzoek toont aan:

  1. een alarmerende ‘stijging van het aantal kankergevallen onder mensen onder de 50 jaar’,
  2. En meer dan 158.000 oversterfte (onverwachte sterfgevallen) in de VS dan in dezelfde periode in 2019.

De timing is echt onbetwistbaar.
We moeten de vraag beantwoorden: “Waarom zijn de gezondste elementen van de samenleving, jonge, werkende mensen met een verzekerde levensverwachting, vanaf 2021 plotseling begonnen met sterven op een schaal, die we nog nooit eerder hebben gezien??” En het gaat maar door…

Er is ook geen georganiseerde inspanning om te proberen deze vraag te beantwoorden; waarom jonge mensen in zulke getale sterven… Het is niet zo dat al deze jonge mensen naar de oorlog werden gestuurd. Er dient gewoon een goed onderzoek te komen om dit te verklaren! De Amerikaanse versie van LAREB (bijwerkingencentrum in NL) heet VAERS.

Dit instituut is spreekwoordelijk geëxplodeerd sinds het begin van de ‘vaccinatie-campagne! Waarom stellen we geen vragen. Alles wat we onze regering en deze instanties hebben zien doen is het negeren en verwerpen van aanwijzingen binnen de sfeer van de ‘revolutionaire’ injectie, de GMO-mRNA-spuit….

Resultaat van de depopulatie-agenda zichtbaar…!?!
Hou jij rekening met een depopulatie-agenda..? Het reduceren van de wereldbevolking, zoals de elite al decennia tracht onder de aandacht te brengen.. Zij zijn van mening, dat de aarde overbevolkt is.. Dat de armoede, honger, chaos in de wereld, vooral te wijten is, aan die overbevolking..!! FOUT.. Als jij dit ook vindt, wordt het hoog tijd, je aanname bij te stellen. Het zijn -rara hoe is het mogelijk- JUIST DE ELITE die van de wereld tot één groot graai- en hebzuchtfestijn hebben gemaakt. Kapitalisme en vrije marktprincipes, daarin als de grote turbo/aanjager. Er is hierover genoeg te lezen op onze site. (HIER en HIER bijv.)

 

2 gedachten over “En de alarmbel wordt weer heftig geluid..! Hoorje’m..?

  1. vaccins,mrna vaccins,

    indien john o’looney(begrafenisondernemer uit de uk) het juist heeft,dan zitten we met een groot probleem.Hij verteld dat hij na afwassen, witte ,rubberachtige strengen uit het de aders haalt en dat die na de dood nog verder blijven leven in het lichaam van overledene. Dan kan ik bijna niet anders dan de volgende conclussie trekken:”via menselijke lichamen wordt kunstmatig leven gecreeerd.”
    Ik zal me nu bezighouden met de eigenschappen van rubber,rubber smelt aan een bepaalde temperatuur,daarom dat de aarde moet worden afgekoeld?Helpen jullie mee,?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.