Advertentie

Stewart Swerlow, aangenaam..!


Stewart Swerdlow Seminar en Consultaties
Stewart Swerdlow komt binnenkort naar Nederland (klik op de foto voor meer info).

Bij de aankondiging van Stewart Swerdlow naar Nederland, plaatsen we hieronder 2 artikelen van zijn hand. Eén kort artikel over de top 5 ‘paranormale verschijnselen’ van Stewart, én een artikel over de vraag hoeveel Mars-energie je in je lijf/DNA hebt zitten. En dan hebben we het natuurlijk niet over de chocoladereep.. Stewart Swerdlow, aangenaam.

X

x

Bent u een Martiaan?
X

De intrige, allure en het mysterie van de rode planeet..

2016 WantToKnow.nl/be – (vertaling L. Smit)

x

Stewart A. Swerdlow heeft de gave om energievelden en archetypes te zien, alsmede DNA reeksen en mind structuren. Hij gebruikt zijn krachtige intuïtie en kennis van de Universele Wet om andere mensen te helpen, soms zelfs in gelijktijdige existenties. Yakov Sverdlov was zijn oudoom en eerste president van de Sovjet-Unie. Dat leidde tot Stewarts betrokkenheid bij het beruchte ‘Montauk Project’. Hij is overal op de wereld een gewild auteur en leraar.

Veel van de foto's die officieel door de NASA zijn vrijgegeven, bevatten uiterst merkwaardige anomalieën.
Veel van de foto’s die officieel door de NASA zijn vrijgegeven, bevatten uiterst merkwaardige anomalieën.

Als kind — dat lijkt wel al eeuwen geleden — was ik buitengewoon gefascineerd door de planeet Mars. Ik keek naar alle sciencefiction films over ontdekkingsreizigers die op buurplaneten in de ruimte ontmoetingen hadden met allerlei soorten buitenaardse wezens. Ze waren ofwel bedrieglijk vriendelijk, of ronduit agressief, maar ik hield van ze allemaal! Ik leerde op school dat Mars dood was, geen leven mogelijk, de atmosfeer te ijl om te kunnen ademen.

Op de lagere school kreeg ik te horen dat het tientallen jaren zou duren voordat mensen op de ‘boze rode planeet’ zouden lopen. Maar waarom heette Mars ‘boos’ te zijn? Omdat Mars de god van oorlog is? Zou ik boos worden als ik naar de planeet in de nachtelijke hemel keek of als ik erheen zou gaan? Een tijd geleden stuurde NASA de Curiosity rover naar het Mars oppervlak. Het ruimtevaartuig nam foto’s en in sommige van de opnames is iets te zien dat lijkt op een groot object of gebouw aan de horizon. Mogelijk de overblijfselen van de boosterraket van de rover, werd snel ter verklaring gegeven.

mars piramideEr zijn ook rapporten van amateurastronomen die met hun telescopen op het oppervlak van Mars vreemde glasachtige buizen hebben gespot. Volgens anderen is dit het bewijs dat er buitenaardsen op Mars wonen. Op sommige telescoopbeelden is tijdens de lenteperiode op Mars (ook Mars kent seizoenen) een groenige begroeiing te zien in de buurt van de noordelijke pool. Dit bevestigt het idee dat Mars een actief weersysteem heeft en de atmosfeer minder ijl is als de wetenschappers speculeren.

Jaren geleden al besprak ik in mijn boeken en website de oude oceanen op Mars. NASA-wetenschappers geven nu toe dat op Mars in het verre verleden niet alleen oceanen hebben bestaan, maar dat er waarschijnlijk water onder het oppervlak is dat voor kolonisatie kan worden benut. Amerikaanse ruimtevoertuigen hebben door de jaren heen hele vreemde formaties  gefotografeerd: een gezicht met tanden, piramides op het Plateau van Cydonia en zelfs iets dat eruit ziet als oude ruïnes (HIER).

NASA heeft deze beelden jarenlang proberen te ‘debunken’, willen bewijzen dat deze bouwwerken niet bestaan. NASA beweert dat het optische illusies, anomalieën van rotsen of gewoon toevalligheden zijn. Je moet de beelden zelf maar eens bestuderen, concluderen of de structuren natuurlijk of kunstmatig zijn.

Stewart Swerdlow (r) hier op de foto met inspirator David Icke
Stewart Swerdlow (r) hier op de foto met inspirator David Icke

Mars-onderzoek, op zich al een onderzoek waard..!
In de tachtiger kwam astronaut Marina Popovich naar Amerika om te praten over de Russische ervaringen met Mars en diens manen Deimos en Phobos. De Phobos 2, de Russische sonde, ging ten onder en op de laatste foto die het ruimtevaartuig nam terwijl het de manen van Mars naderde werd een raar object gespot dat mogelijk hun sonde heeft beschoten. Ik was in oktober 2012 in Rusland en heb dit incident onderzocht, evenals andere gebeurtenissen in de geschiedenis van de voormalige Sovjet-Unie, het vaderland van mijn familie.

Er is een Nederlandse onderneming: Mars One, die met behulp van een realityshow de financiering voor een kolonie op Mars wil financieren. Zij vragen vrijwilligers om toe te treden tot de missie, die geen retourvlucht kent. Ik moet zeggen, dat ik geneigd ben om mij aan te melden. Mocht er geen internet of ontvangst voor de mobiele telefoon zijn, dan moet ik misschien wachten tot de zaken daar beter geregeld zijn.

Sommige wetenschappers beweren dat de Soemerische beschaving, die 7000 jaar geleden plotseling op Aarde verscheen, door kolonisten van Mars werd gebracht. Mensen kennen immers een bioritme-cyclus van 26 uur, precies overeenkomend met de lengte van een dag op Mars (claim)! Dus, ben jij misschien een ook een Martiaan? Heb jij het gevoel dat je niet hier past? Is de aarde en zijn haar bewoners ’vreemd’ voor jou? De rode planeet is nog steeds een mysterie…, maar niet voor lang meer….

x

* * *

x

Paranormale verschijnselen,
x

 – mijn top 5 –
x

Vreemde gebeurtenissen in de hele wereld

2016 © Stewart Swerdlow/deze versie WantToKnow.nl/be
(vertaling L. Smit)

x

Ik heb de afgelopen 30 jaar of zo de hele wereld afgesjouwd en paranormale verschijnselen onderzocht. Ik heb de vreemde gebeurtenissen zelf ervaren. De planeet stelt me niet teleur! Alle zeven de continenten heb ik bereisd en plaatsen gezien die de meeste mensen niet durven bezoeken. Graag wil ik hier een aantal van mijn persoonlijke verhalen met jullie delen. Vijf incidenten zijn heel intrigerend, op zijn zachtst gezegd, een beetje vreemd. Het eerste verhaal brengt je naar

Tiahuanacu 'De poort van de Zon
Tiahuanacu ‘De poort van de Zon

In 2009 werd mij gevraagd of ik in Bolivia oude sites wilde gaan bekijken en de geschiedenis ervan bestuderen. Ik kreeg een brief mee van de Boliviaanse regering: overal op de archeologische site van Tihuanaku mocht ik gaan en staan waar ik wilde. Tihuanaku ligt op een hoogte van 4500 meter op de grens tussen Peru en Bolivia. Mijn ademhaling was problematisch en als ik liep had ik het gevoel onder water te wandelen.

Mijn metgezel was een Boliviaanse archeoloog die beweerde in deze regio in 1982 een tunnel ontdekt te hebben die leidde naar een enorme ondergrondse grot. Binnenin de grot hadden hij en zijn kompanen het lichaam van een 3 meter lange cycloop gevonden, omgeven door iets wat leek op een computer ‘bank’ van ongeveer 15.000 jaar oud. Toen dit gemeld werd aan de overheidsinstanties kregen ze de opdracht om de ingang onmiddellijk met een bulldozer dicht te gooien en geen sporen van herkenning achter te laten. De grot wacht nu vermoedelijk nog steeds op herontdekking.

Mij werd ook een geheime kamer getoond in een gebouw op de site van de Tihuanaku. In de ruimte stond een glazen container geëtaleerd, gevuld met kleine langwerpige hoofden. Hoe frustrerend dat ik geen foto’s mocht nemen! Deze mysteries blijven tot op de dag van vandaag onverklaarbaar. Hoewel, volgens sommige theorieën is deze archeologische site van Tihuanaku een oude buitenaardse stad.

De vermeende UFO's die onlangs gezien zouden zijn door een Noorse Antarctica-expeditie. (klik voor artikel hier op de site)
De vermeende UFO’s die onlangs gezien zouden zijn door een Noorse Antarctica-expeditie. (klik voor artikel hier op de site)

In 2010 maakte ik per schip een tocht naar Antarctica.
De Drake Passage is een ruwe waterpartij en ik was zeer opgelucht toen ik eindelijk de rustigere wateren van het Antarctische schiereiland bereikt had. Helaas, een van stopovers was op Deception Eiland, waar een actieve vulkaan op elk gewenst moment kon uitbarsten!’Het was een heldere en mooie dag. Toen we omhoogkeken naar de kristalblauwe lucht zagen we twee glanzende Ufo’s direct boven onze hoofden, schijnbaar op ons neerkijkend zoals wij naar hen opkeken. Misschien vroegen zij zich af wat die domme mensen op een eiland met een actieve vulkaan te zoeken hadden?

Antarctica heeft een reputatie waar het vreemde vliegende dingen betreft. In januari 2012 waren er berichten op het journaal over een Russisch wetenschappelijk team dat verdween in de buurt van Lake Vostok. Hun taak was om te graven in het ijs, proberen te ontdekken wat eronder was.

Nu een verhaal over IJsland
Daar ga ik elk jaar wel een keer op bezoek. Bekend zijn daar de verhalen over elfen, feeën, trollen en wat de IJslanders noemen het ‘verborgen volk’. Het verborgen volk ziet er hetzelfde uit als mensen. Ze komen tevoorschijn op plaatsen waar mensen hun huizen hebben gebouwd bovenop het domein van het verborgen volk.

Op een dag liep een ploeg stratenmakers in het landelijke gebied van IJsland vertraging op bij de aanleg van een weg. De apparatuur werd voortdurend beschadigd. De lokale bevolking gaf hun de raad om een offer te brengen aan het verborgen volk. Ze weigerden. En elke nacht werden hun voertuigen op de kop gezet. Uiteindelijk, uit wanhoop, brachten de mannen een vredesoffer aan het verborgen volk. Ze vroegen toestemming om de weg te mogen aanleggen. Ze hadden hierna nooit meer problemen en de aanleg van de weg werd tot een goed einde volbracht.

In Zuid-Afrika heb ik een serie lezingen gegeven.
lake michigan triangleDaar zijn veel verhalen over vreemde dingen in de Kalahari-woestijn. Het meest opmerkelijke ding werd echter uit de Zuid-Atlantische Oceaan in de buurt van Kaapstad opgevist. Vissers hadden een grote witte haai gevangen. Ze hadden het dier hoog boven op het dok gehangen en opengesneden. Binnenin de vis, wordt gezegd, vonden zij de overblijfselen van een Meerman met een speer gemaakt van de pijlstaartrog in de handen.Een televisieprogramma over deze gebeurtenis werd vertoond bij ‘Animal Planet’. Ik doe nog steeds overal in de wereld onderzoek naar waarnemingen van meerminnen en meermannen.

De grootste paranormale ervaring die ik heb meegemaakt..
vindt plaats in mijn eigen huis. Het gebeurt voortdurend en ik schrijf er al jaren over. Ik woon in de buurt van de kust van Lake Michigan. Het gebied staat bekend om de paranormale gebeurtenissen, waarnemingen van Ufo’s en dieren die niet op hun plaats lijken te zijn. Mijn woning staat naast een ravijn waar een rivier doorheen stroomt. Er zijn ook verscheidene ondergrondse rivieren die energetische elektromagnetische golven creëren.

Theorieën te over. Dergelijke golven zouden openingen of wervelingen in en uit andere realiteiten veroorzaken. Mijn huis staat bekend om haar spookachtige activiteiten en opdoemende wezens die we niet kunnen uitleggen. Op de derde verdieping van mijn huis verschuiven de tapijten op mysterieuze wijze, de temperatuur van de verwarming en airconditioning temperaturen veranderen vanzelf en in het midden van de nacht horen we voetstappen. Wanneer ik beleefd vraag aan wie het doet ook om ermee te stoppen houdt het voor een tijdje op. Na een paar dagen begint de pret vervolgens weer.

* * *

 

6 gedachten over “Stewart Swerlow, aangenaam..!

    1. Wil niet teveel zeiken off topic, maar ik kom terug op de VIJF continenten aka Werelddelen op onze mooie aarde. Mijn (h)eelijke ouderwetse lerares op de lagere school, denk derde klas (is nu geloof ik groep vijf) toonde de wereldmap van twee verschillende (print) jaren en wees ons erop dat het land USA verhoudingswijs groter op de nieuwere versie dan de oudere werd afgebeeld. Dit fascineerde. Tevens vertelde ze ook over de VIJF continenten en de verbolgenheid van de USA over het feit dat Australia wel een continent was, maar zij – the good old USA – niet! en ja hoor, voor het schooljaar teneinde was attendeerde ze ons er op dat er ondertussen gepropagandeerd werd met ZEVEN continenten aka werelddelen. Nu verveelde ik me net een beetje en Googelde de vraag hoeveel er zijn. de eerste twee Nederlandse antwoorden die ik zag van wikipedia waren verdacht sturend, verwarrend en leidde naar idd 7 stks. eronder stond nog een link met inleidende vraag: Hoeveel werelddelen? (zie hier: https://infobron.nl/Hoeveel-werelddelen-zijn-er) en warempel weer een ander antwoord.
      Mijn gevoel en verstand zegt dat mijn oude juf, zus van de bekende schrijver van de boeken: Wipneus en Pim, die ik gretig las, het bij het rechte eind heeft.
      Er zijn dus vijf (5) werelddelen cq continenten, maar gelukkig zijn we allemaal één. Alleen vind ik dat weer een beetje $#$&^$ omdat dit betekend dat ik ook één ben met politici en types zoals Hillary Clinton of George Busch of Demmink. Das toch wel weer naadje. Fijne avond nog!

  1. Ik ben niet de wereld rond geweest, maar wel op 4 continenten geweest, ook nooit een echte hele bijzondere gebeurtenis mee gemaakt, of waarnemingen van en of gedaan, jammer dat wel, Jenne

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.