Advertentie

The Source Field investigations – David Wilcock


Het opzienbarende boek van David Wilcock ‘Source Field’. (klik voor lead)

The Source Field investigations – David Wilcock

x

Hebben menselijke buitenaardsen de Aarde bezocht, en voorspeld dat er een Gouden Tijdperk aan zou breken, vanaf het jaar 2012. Een tijdperk dat ons zal gaan bevrijden van het kwaad, angst en doem?

Hebben de oprichters van de Verenigde Staten, de zg. ‘Founding Fathers’, deze voorspelling geërfd van deze buitenaardsen? En hebben zij deze voorspelling direct geëncodeerd in het Amerikaanse Zegel? En wat betekent nou feitelijk die gloeiende piramide met dat oog erin..?
Is ‘Novus Ordo Seclorum’ een quote uit een historische prophecy? Een geheime schat uit de tijd van het Romeinse keizerrijk, die voorspelt dat de mensen op Aarde zullen transmuteren naar ‘lichtlichamen’ en Apotheosis zullen bereiken, de staat-van-ZIJN  die een ‘Goddelijke’ staat is? En zullen de ‘Goden zélf’ ook terugkeren?

David Wilcock onthult het verbijsterende wetenschappelijke bewijs dat ons DNA en onze biologische levensvorm direct afkomstig is uit het zg. ‘Source Field’, of in goed Nederlands: ‘het Bronveld’. Dit is een universele matrix van energie die alle ruimte, tijd, materie, energie, biologische leven en bewustzijn schept. En dat we inderdaad het ‘Grootste Moment uit Alle Tijden’ gaan beleven. Leer over de hypophyse, de Illuminati, overheidssamenzweringen, UFO’s, de Maya-kalender, DMT (één van de hoofdcomponenten van de o.a. door de Amazone-indianen gebrouwen, en bewustzijnsverruimende drank ‘Ayahuasca’ (hier)) en nog veel meer!

Kijk hier naar de hele film: (helaas niet NL-ondertiteld)

x

10 gedachten over “The Source Field investigations – David Wilcock

 1. SFI is een goed geschreven boek.

  David Wilcock heeft zijn uiterste best gedaan om oude kennis, verloren beschavingen en de laatste wetenschappelijke ontdekkingen te combineren tot een boeiend geheel. Hij is daar volgens mij goed in geslaagd. Verder is het een goed leesbaar Engels boek, met de voor David bekende humor en relativering.
  Het is een non-fictie boek, met veel voetnoten voor het gebruikte onderzoek.
  David is voor mij de eerste die de relevante zaken op een heldere en begrijpelijke manier heeft samengevoegd tot een geheel. Het gaat ook veel verder dan zijn (gratis) publicaties op zijn webssite: divinecosmos.com
  Interessant is bijvoorbeeld dat een theorie van Einstein alleen correct kan zijn, als deze omgekeerd wordt toegepast.
  Er is nog geen Nederlandse vertaling beschikbaar. Mocht je daar belangstelling voor hebben, meldt het boek dan aan voor vertaling bij een Nederlandse uitgever, bijvoorbeeld Ankh Hermes.
  Ga het boek maar lezen, het is echt de moeite waard. Ook in NL te bestellen, zonder creditcard, bij Bol.com

  1. Heb je het hoofdartikel van een paar weken geleden hier op de site al gelezen Wilco, over de ondergrondse bunkers?

 2. Planeten koloniseren met of zonder Extraterrestials lossen veel Aardse problemen op.
  Maar met Extraterrestials is andere politiek koffie drinken?! Lees onderaan

  Etienne Vermeersch: ‘Geboorteplanning lijkt taboe’
  Persinfo 28/10/2011 Knack.be met toelichtingen
  ‘Een catastrofe.’ Filosoof en ethicus Etienne Vermeersch ziet overbevolking als het grootste mondiale probleem van het moment.
  Drastische maatregelen nodig, Een catastrofale evolutie, de Aarde heeft haar natuurlijke draagkracht, destabilisatie der ecosystemen leidt tot vernietiging van de fauna-, flora- en human
  biologie.
  Is overbevolking sinds uw boek bespreekbaar?
  Een absoluut mensenrecht dat mensen vrij hun aantal kinderen kunnen bepalen.
  Maar een mensenrecht dat tot de vernietiging van de gehele mensheid leidt, is geen mensenrecht.
  Men moet grenzen durven te stellen.
  In China, met de eenkindpolitiek, harde noodzakelijke maatregel…
  Wat zouden concrete maatregelen kunnen zijn?
  Ontwikkelingssamenwerking laten uitdelen in premies aan vrouwen die zich laten steriliseren.
  Is dat ethisch verdedigbaar? Eigenlijk dwingt u een arme om onvruchtbaar te worden.
  Het is in hun eigen nadeel om kinderen te krijgen, hongersnoden in Afrika, die hongersnood minder erg met minder kinderen en ellende veel kleiner.
  In eigen land dreigt dan weer de vergrijzing. Volgens bepaalde demografen hebben we juist meer kinderen nodig.
  Ook in het Westen hebben we te veel kinderen. Vrees te kleine actieve bevolking de pensioenen niet kunnen betalen, alleen als iedereen aan het werk is. Als die actieve bevolking werkloos is, wordt het probleem juist groter.
  Kunnen technische innovaties en betere landbouwtechnieken geen oplossing bieden?
  Gedeeltelijk, maar de grondstoffen en de energie zijn eindig.
  Overbevolking moet wereldwijd aangepakt worden. Hoe kan dat georganiseerd worden?
  Een wereldwijd klimaatcongres zonder overbevolkingprobleem. Noch in Kyoto, noch in Kopenhagen, noch in Cancún Het volgende congres moet over overbevolking gaan. Landen met een dalende bevolking mogen gedecoreerd worden. Geef Vladimir Poetin een medaille! Maar ik zie het niet gebeuren.

  Planeten koloniseren met of zonder Extraterrestials lossen veel Aardse problemen op.
  Maar met Extraterrestials is andere politiek koffie drinken?!
  Naarmate de wetenschappelijke kennis vordert worden antwoorden gevonden op vele
  problemen , in telkens wiens voordeel en nadeel…in het Westerse VS dolgedraaide beurspokerkapitalisme, de ecosystemen laten destabiliseren op de Extraterrestrial bewoonde
  planeten, door dat Wallstreetsoort die zijn ze liever kwijt dan rijk , blijf maar rustig op
  de Aarde. In Vlaanderen zijn ruimtepioniers geïnteresseerd om planeten te koloniseren
  met Extraterrestrials, waar welke law&orde van kracht zijn?

  1. + het feit dat bij eerlijke verdeling er meer dan genoeg is voor iedereen!!!

   (grote ‘bedrijven’ die bouwgrond inpikken van de lokale bevolking, de zee die voor arme landen leeggevist wordt door grote ‘bedrijven’, probleem oplossende technologieën die door grote ‘bedrijven’ verzwegen worden, ons geldsysteem dat een piramide spel is, etc etc.)

   There is enough for every one, but not enough for every ones greed.
   Ghandi

   XXX

  2. Hoi Rasecht Berensiroop,
   Ik lees je allemaal citaten en uitspraken neerpennen. Je suggereert dat de aarde overbevolkt is. Ik wil dit weerspreken. Ik zal een voorbeeld geven.
   Nederland wordt beschouwd als een van de meest dichtbevolkte landen op aarde. Nederland heeft een landoppervlak van ongeveer 33.000 vierkante kilometer. In Nederland wonen ongeveer 17 miljoen mensen.
   Om eten te verbouwen voor 1 persoon is tussen de 100 en 200 vierkante meter nodig. Laten we uitgaan van 200 vierkante meter: 17 miljoen maal 200 = 3400 miljoen vierkante meter = 3400 vierkante kilometer

   Uit deze eenvoudige rekensom blijkt dat zelfs in een dichtbevolkt land als Nederland slechts ongeveer 10% van de grond nodig is om de hele bevolking van eten te voorzien. Het idee van overbevolking wordt gevoed doordat de bevolking dicht opeen wordt gepakt in steden, waardoor de mensen in die steden het gevoel krijgen dat ze nergens meer heen kunnen en dat de hele wereld zo druk bezaaid is met mensen.
   Voor energieproductie zouden we helemaal kunnen volstaan met natuurlijke bronnen zoals Geothermische energie, zonne energie, golfslagenergie, getijden energie en eventueel ook nog wind energie. Olie als energie producent is absoluut niet nodig.

   Zodra we stoppen met een wegwerpmaatschappij, en kiezen voor duurzaamheid, is ook de aan een wegwerpmaatschappij gekoppelde milieu problematiek goed te verhelpen.
   Om alle noodzakelijke middelen van bestaan te produceren is slechts een heel klein gedeelte van de bevolking nodig, want de meeste mensen zijn werkzaam in service verlening en produceren niets. Ik durf zelfs te stellen dat de meeste arbeid slecht is voor de economie omdat voor elke werknemer een werkplek gecreeerd moet worden, die geld kost, ongeacht of ze iets produceert of niet. Verder zijn we technisch gesproken allang zover dat we bijna alle arbeid zouden kunnen automatiseren. Dus arbeid is bijna overbodig, en ministers die zeggen dat er meer mensen aan het werk moeten om de kosten van vergrijzing en werkeloosheid te kunnen dragen praten onzin. Wat deze mensen doen is angst zaaien. Ze houden u door angst in hun greep.
   Dus wat ik aanraad is doe een stap terug en overzie de wereld als een plaats vol mogelijkheden waarin overvloed mogelijk is als we dat zouden willen, en daar zijn geen aliens voor nodig en ook geen technologie van aliens.
   We hebben de kennis en de middelen. Maar we hebben niet de visie.
   Daarom moet iedereen wakker worden, zodat we met zijn allen van de wereld een betere plaats kunnen maken om te leven, in plaats dat we ons door angst laten leiden door de “elite”.

  3. @ Rene
   Op alle punten correct.
   Ter ondersteuning:
   Energie – Het huidige wereldenergieverbruik zou geproduceerd kunnen worden dmv. zonne-energie velden(huidige stand techniek)ter grootte van Frankrijk (lijkt groot maar er zijn verschillende woestijnen op de wereld beschikbaar die een groter opppervlakte bestrijken) (zie o.a. Tegenlicht VPRO)
   Huisvesting-agricultuur: Voor 7 miljard mensen (met ieder zijn eigen lapje grond om van te kunnen leven) is berekend dat een oppervlakte van (3/4)Australië voldoet. Hou je dus de rest van de wereld over.
   (Als we allemaal als bhoedistische monniken zouden leven zou de staat Texas (VS) volstaan voor huisvesting ;).

   Kortom de mogenlijkheden voor een mooie, gezonde en in balans zijnde aarde zijn er!

 3. Dag Guido,

  Ja, ik heb het artikel over de ondergrondse bunkers van David gelezen, op zijn website, inclusief de updates. En later ook op jullie website. Ik ben blij met jullie vertalingen voor het Nederlandstalige publiek.

  De bevestigingen komen uit voor David betrouwbare bronnen. Ik ga er van uit dat het allemaal klopt, ik vermoed dat de echte veranderingen achter de schermen nog veel groter zijn.

  Ik ga uit van Davids positieve scenario.

  Het boek is meer feitelijk opgezet, om het publiek niet af te schrikken. Uit de reacties op de boekenverkoopsites blijkt dat het boek goed wordt ontvangen.

  Mvg,
  Wilco

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.