Advertentie

Je veranderende DNA..


xx

“Er is geen agenda, er is geen manipulatie;
er is geen plan om je wil te vangen.

We willen alleen je hart openen.
Dat is geen agenda.
Mensen zoeken de Schepper.

Dat doen ze al vanaf hun geboorte,
maar er is iets wat ontbreekt.
We noemen het de toon,
het lied dat ze reeds sinds Aeonen horen.
Aan de andere kant van de sluier. Mijn kant.”

Kryon, uit: ‘Het veranderende DNA

* * *

x

x

Je veranderende DNA..

2011 © WantToKnow.nl/be

x

Kryon, een bijzondere bron van informatie voor deze tijd. (klik voor website)
Kryon, een bijzondere bron van informatie voor deze tijd. (klik voor website)

Kryon is een bron van ‘dienstbare informatie’, die al vele jaren uiterst indringende informatie doorgeeft via Lee Carrol. Wijzelf hebben deze informatie altijd van zeer hoge kwaliteit ervaren. Nooit oordelend, humorvol en vooral ’ten dienste van ‘..! We plaatsten hier onlangs het bericht van Kryon op de site over ‘2011 en verder‘.  Eén van de meest indringende openbaringen van Kryon betreft de verhandelingen over de meest universele sleutel die we bij ons dragen.. Ons DNA..!

Dit krankzinnig mooie stukje mens, máákt ieder mens, bevat de OERSLEUTELS van die mens. Sleutels met een reikwijdte, waarvan de wetenschap nog maar nauwelijks een glimp heeft opgevangen. Maar ook sleutels, waarvan de wetenschap, noodgedwongen door de aard van ‘meten-is-weten’ en be-grijpen, naar onze absolute overtuiging, ook nooit de universele diepte zal kúnnen meten. We spreken immers over de verbinding met ‘oneindigheid’.. Een onmeetbare grootheid.

Maar de informatie die Kryon over DNA ons Aard-veld binnenbrengt, bevat ook informatie over de gelaagdheid van ons DNA; het is niet (alleen) één dubbele helix, zoals die onder electronenmicroscopen te zien is. Nee, het DNA bevat lagen. Laag op laag, die vooral energetisch (het hele Heelal is energie!) op elkaar inwerkten. 12 Lagen, waarbij lagen zijn, die bestaan uit gebundelde frequentie; geen materie dus meer, maar feitelijk LICHT.

Lee Carroll, Kryon’s channel.

Verwacht hier geen wetenschappelijk verhandeling over DNA, maar wij laten de wetenschappers in hun waarde. Maar laat dit verhaal ook in zijn waarde en laat de informatie gewoon met een ‘open mind’ op je inwerken. Oordelen is beperken, en dat is prima; maar sta stil bij die beperking..! De conclusie van ‘Wat als..’ is daarbij even waardevol als ‘Dat is voor mij een brug té ver’.

Het gaat erom dat je de diepte mag doorvoelen, van wat ‘zou kunnen zijn’ en wat mogelijk IS. Het grappige en bijzondere is echter wel, wanneer je tóch wilt spreken over wetenschap en handvatten, dat deze DNA-analyse van Kryon, ons meteen handen en voeten geeft om kwantumprinicipes van toepassing te verklaren op het menselijke DNA. Het plaatst ons weer in onze ‘Universele stoel’.

Ons DNA is aan het veranderen.
Het DNA verandert op een manier die uniek is in de historie van de mensheid; de enorme kosmische energieën die naar de Aarde komen, treffen ook en vooral ons DNA. In de onderstaande YouTube-serie, kun je de volledige channeling van Kryon, via Lee Carol beluisteren en bekijken. Laten we je warm maken met een citaat uit deze serie:

“Je zou moeten beginnen met over DNA na te denken

als totaal en volledig interactief met zichzelf.

Wanneer daarvan één deel verandert,
verandert het deel ernaast ook…

Je kunt geen lagen zien,
die steeds maar weer hetzelfde doen.
Maar als ze samenwerken, vermengen ze zich”..

x

-Tip: Om deel 1 te starten: druk midden in beeld op PLAY; deel 1 staat scherp; anders mis je dit deel!-
X

(Met dank aan Willy Clarys voor de Nederlandse vertaling én ondertiteling van deze YouTube!)

 

 

44 gedachten over “Je veranderende DNA..

 1. Wetenschappelijk bewijs voor telepathie en teleportatie.
  http://www.niburu.nl/index.php?option=com_content&view=article&id=424:wetenschappelijk-bewijs-voor-telepathie-teleportatie&catid=38:wetenschap&Itemid=51

  Voor wie wil het onderzoek.Het 75 pagina’s tellende rapport is gepubliceerd door het Los Alamos National Laboratory (LANL) en kan hier in zijn geheel worden bestudeerd.
  http://arxiv.org/ftp/physics/papers/0003/0003044.pdf

  http://web.petrsu.ru/~alexk/new_articles/index.html

  1. @ Janee, bedankt voor jouw goeie linken!
   @Guido, wat super dat je er een artikeltje van gemaakt hebt!

 2. Dank je Guido & Mirakel
  Een paar dagen terugkwamen de inzichten van jaren geleden weer terug , met mijn hart op slot , verstokt in dualisme en verloren cozmisch vertrouwen heb ik de afgelopen tig jaar gezocht naar balans .
  De boodschappen en de inzichten die ik vroeger binnenkreeg resoneren volledig met wat hier besproken werd , ik ben gvd niet gek , kon het gewoon niet delen met de mensen om me heen . En lang genoeg een eenling zijn laat je vanzelf twijfelen , anyway alles op zijn tijd .
  Starseeds , starchildren , indigo’s , ik heb niet zoveel op met labels , als we allen één zijn heb je toch geen label nodig .
  Kan wel janken van blijdschap ( doe ik trouwens ook ) en ik wens allen die geboren zijn in een familie die niet voelt als familie sterkte toe , maar je bent niet alleen . Waarom je die familie hebt uitgekozen zal een reden achter zitten , zonder weerstand loop je het uitgestippelde pad .
  Voor mezelf kan ik zeggen dat de echte rebel en genie pas naar boven komt als ik uitgedaagd word . Lazy rebel , lol .
  ff uitgeblust , greetingzzz

  1. Hoi Cozmic

   Ik weet niet of het er na je prachtige woorden nog iets toe doet. Maar ik voel me na jouw woorden wel minder alleen hier in staan. Ik had eerder hier op WTK al iets geplaatst over het niet kunnen delen van het gevoel van niet geboren te zijn binnen familie en dat je als je daar over praat niet begrepen wordt. Je je alleen nog maar meer alleen gaat voelen staan omdat ze je niet begrijpen. Later, doordat je ouder wordt en als het goed is geestelijk bent gegroeid, besef je als het goed is uiteindelijk dat je er kracht uit kan putten. Kracht kan putten uit dat gevoel van alleen te staan en niet begrepen te worden. Je eigen onbegrip en dat van anderen is blijkbaar nodig om nog verder te groeien. Misschien wel als collectief.

   http://www.wanttoknow.nl/universum/ufo/een-universitaire-kijk-op-ufos-ze-bestaan/comment-page-1/#comment-57112

   Dank voor het delen van jouw inzichten Cozmic.

  2. Sjaaah Cosmic Dawn Dr. Watt we delen wel wat!!
   Geweldig Cosmic bij mij vandaag ook in mijn onbalans verknetteringen geleerd dat Balans dusz wel degelijk Alles is…
   Heh Heerlijk dat er hier nog meer zwarte schapen van de familie zijn…
   Net een paar uur terug zat ik nog vast maar nu zeg ik heel heldhaftig we gaan gewoon nieuwe families maken die wel in de kern wat met elkaar hebben, maakt mij niet hoe, zelf kweken of adopteren of komen aanwaaien, als het maar gebeurt, nou hier gebeurt het al.

  3. Yo Wattenstaaf ,
   FF tussen de bank en mijn bed in liep ik langs jouw bericht . 🙂 Bizar hoe synchronisiteit werkt he ? Bij jou had ik inderdaad ook vaak het gevoel dat je na ver van het pad afgeweken te zijn je weer terug aan het krabbelen was naar je werkelijke zelf , 2 voeten op de aarde en zo eigenwijs als het maar zijn kan .
   Misschien prettig om te weten dat je ook ‘familie ‘ hebt in het minder collectieve veld , in visioen-achtige dromen heb ik gezien dat we elkaar een keer gaan ontmoeten . ‘we’ als gelijkgestemden met een bepaalde frequentie , beetje moeilijk uit te leggen ( misschien ook een keertje een weekje kamperen onder de Tor in Glastonbury )
   Ik hoop dat je kwartje ( geen duppie meer ) snel valt of al is gevallen wie je werkelijk bent , sommige dingen vallen niet te forceren , maar je weet en voelt het als je er dichtbij bent .
   Voor mezelf ga ik al mijn intuïtieve en doorgekregen kennis weer ff op een rijtje zetten , zal wel wat tijd kosten want een hoop had ik in de vuilnisbak geparkeerd vanwege mijn zwart/wit denken . Maar goed , op energienivo gaat niets verloren tenzij mr Alzheimer langskomt , lol .
   ik moest de laatste tijd veel aan deze songtext denken ;
   http://www.youtube.com/watch?v=0RbeszkHT48

  4. @Cozmic,
   Labelen moeten alleen mensen die het geheel en de dynamiek ervan niet kunnen bevatten. Wij zijn allemaal Indio, starchildren en noem maar op. Echter datgene waarmee wij ons vaker identificeren is onze huidige vorm en eventueel de vorm ervoor. Aangezien wij alles mogen ervaren en er geen tijd bestaat zijn wij dus overal en altijd. Alleen wijzelf beperken ons door de huidige visie en standpunt.

   Vandaar de behoefte tot labelen, je wilt alles labelen dat je belangrijk acht. Om iets terug te vinden moet je het eerst verliezen. Als baby/kind ben je perfect geboren, vol liefde en schoonheid, onschuld en zonder binding/grenzen. Dan ga je alles verliezen tot ver in je volwassenheid; je vertrouwen, je liefde, je eenheid, je onschuld en noem maar op. Het is een donkere tijd vanuit het standpunt van het begin gezien. Dan als je inziet wie je ook alweer was dan komt het terug. Je was altijd al dezelfde maar was het onderweg vergeten. Dit terugvinden maakt het de moeilijke weg waard. De vreugde is onbeschrijfelijk.

   De eenzaamheid was er nooit dat was de ill u Sion van de matrix van beperking.
   sion of S I on –
   See Eye On, eye = I (als in mij-ik)
   Ik zie dus ik besta.
   Sion de naam van deze matrix helpt ons door de beperking heen te gaan, ze helpt ons te bevrijden, juist door regels in te stellen en tijd in te stellen en alles in te stellen om ons te beperken. Dat is hoe ik het zie, dus ik besta 😉

  5. Wat fijn om te lezen dat je er iets mee kunt Cosmic! Moet je ook zeggen dat veel in mij wakker geworden is, door de warme communicatie met jullie en jou!
   Dankzij Hyper alert en Dawn weet ik nu veel meer over de donkere tegenstelling, waardoor ik ook geraakt werd door de andere kant, wat we eigenlijk met elkaar misschien ook zo ervaren hebben Hyper alert, Dawn, wattenstaafje, Cosmic, Janee en alle anderen, thanks! Maar ik ga niet weg, maar dit wilde ik gewoon laten weten!

  6. OOOOOh Mirkaltie, dat je niet weg gaat, dat je er nog bent, dat je ons niet in de steek laat, daar zit het allemaal bij mij, dat ik er wel bij mag horen, nooit meer alleen, dat ik wel de moeite waard ben, dat ik er mag wezen, en niet alleen “I am One of them and I don’t belong here” en als ik de grens over steek naar die anderen dat ik dan gestraft ga worden omdat ik van een andere space stam ben. Jah ik dacht echt ik zie haar niet meer nu ze in Multi D is en zo, dan gaat ze weg dacht ik echt, dat is onverdragelijk die gedachte, voor mij dan.. Als een kind zo blij ben ik dan nu en vandaag word ik er eindelijk weer een beetje warm van, zo simpel kan het wezen zo simpel kan het zijn.

   Hans De Booij – Annabel
   http://www.youtube.com/watch?v=WN35xo29m2E

   Zo blij dat ik Dawn nu weer even zie ook, klinkt misschien kinderlijk, so be it, oorlogen worden door kinderen aan het front gevochten, vergeet dat niet.

   Wat JaNee net ergens op een andere draad zei van het was vroeger onmogelijk om emotie te communiceren met letters alleen, wij proberen het tenminste, voor mij is dat de gehele marteling hieroo, hoe kan ik mij hier in Godsnaam uiten, maar voor mij is dat altijd al het hele punt geweest in de gewone 3d wereld, ik sprak nooit de taal van Hunnie waar ik zo graag bij wilde horen maar ook weer niet, dusz maak ik hier in die zin het onmogelijke mogelijk voor mezelf en anderen door het onmogelijke te doen zonder ingehouden voorbehoud, hoe maak je iets duidelijk met oer schreeuwen en rook signalen, dan heb ik het nog niet eens over kille letters. Ik wil uit die See I On Matrix knallen met een uitgestrekte hand dwars door het digitale beeldscherm heen, ik wil een mens zijn geen computer.

   Ik wil alles tegelijk en ik wil het nu

   Queen – I Want It All and I want it Now
   http://www.youtube.com/watch?v=BKEgrnOOHso

  7. ‘You think I am on the right place on the wrong time Huh? Well that’s how I Feel Every Day’

   Het is dat ik niet echt van de mannen liefde scene ben maar anders zou ik zo met hem willen trouwen, die front man van de White Stripes.
   Neeh het valt niet mee om half mens half reptiel te zijn, wat weten die mensen veel, ze maken overal een tijdverdrijf spelletje van, wij hebben geen tijd, wij zijn altijd te vroeg en te laat tegelijk, ze weten helemaal niet wat pijn is, ze spelen er achteloos mee alsof het leven is, het is de totale dood en toch kan het leven brengen als het in de aard begrepen wordt, dat is geen spel voor lafaards, put your lazy ass on the line baby it is now or never… go go go

   Het lijkt een cheesy liedje zo aan het begin, maar mij gaat het om de doods oer schreeuw, wie doet dat hem na, wat kan mij de muziek schelen, het gaat mij meer om de Soniek, niet de muzen muizen Muziek, oer kreten, de oer klanken, melodietjes zijn voor mij bullshit, het gaat om Tesla interferentie golven van de ziel vertaald door geluid, boventonen en ondertonen en interferentie patronen als slaghoedjes van onze harde kernkoppen binnen in, daar gaat het bij mij allemaal om, niet wat er gezegd wordt maar wat er eigenlijk gezegd wordt, dat is wat ze verpest hebben bij onze volgzame See I On Matrix gevangen slaafjes, dat we alles altijd letterlijk moeten blijven nemen, dat we dom moeten blijven, dat we plat worden 2d dat er geen verborgen betekenissen meer zijn dat alles industrieel plat gefickt wordt zonder echte emoties zonder mededogen zonder respect voor niks niet.

   Ellen ten Damme – Plattgefickt
   http://www.youtube.com/watch?v=w-DrEkJbzUk

   Dat is hoe ze hun volgzame kudde trainen op sbs6 s’nachts, dat is misdaad en het gaat maar elke nacht door, waarom blijven we dit als onschuldig zien, waarom accepteren we dat die hufters onze ether blijven vervuilen, waarom maken zij uit dat VMBO’ers geen belangstelling zouden hebben voor docu drama’s over het echte leven om half 1 s’nachts???! Weet je dat soort dingen maken mij hels bij tijd en wijlen en in vlagen van verstandsverbijstering, laat mij maar dom wezen en kinderlijk en cheesy en Off Topic maar ik durf te wedden dat dat hele Artikel Hier Boven wel degelijk te maken heeft met waar ik over spreek Nu.

   The White Stripes – ‘Jolene’
   http://www.youtube.com/watch?v=H4rYaLBUpLA

  8. En dit is voor alle slapende ascenderene assepoester meisjes waar ik nog van kan gaan houden zou Herman kunnen zeggen en nu zeg ik het.
   Herman zei dat hij niks met jongens kon, z’n bloed eigen echte zoon die heel erg op hem lijkt heeft hij levenslang verloochend als ‘bedrijfsongelukje’, zijn dochter was niet z’n bloed eigen dochter, die andere dochter een aanloopie, ook mooi…

   Ik heb geen hekel aan jongens, Herman heeft een mooie zoon, minstens zo mooi als z’n vader, ik wil de verloren zoon wel zien en wakker maken, dusz niet alleen voor de meisjes van plezier is mijn boodschap van vandaag, dat zou me te plat zijn, te gemakkelijk, te eenzijdig, te 2d, te junkie achtig, te fake voor woorden, maar goed de meisjes kunnen wel iets extra’s in mij los maken, maar niet te min over de mannen, zonder mannen kan ik het ook niet redden, echt niet, meiden zijn geflipt van binnen en van buiten binnenstebuiten, meisjes zijn gevaarlijk, meisjes zijn het mooist op aard maar ook weer niet, ik lijk wel een vrouw die niet weet wat ze wil maar ook weer wel.

   Raymond Van Het Groenewoud – Meisjes
   http://www.youtube.com/watch?v=wfOs56bFXcA

   The Raconteurs – ‘Salute Your Solution’
   http://www.youtube.com/watch?v=BKEgrnOOHso

  9. Typische meesterlijke grijze Annunakie junkie XL problemen, van den schoonheid en den troost, het valt niet mee om voor een grijze glimmende glamour armour armor god te moeten spelen elke dag weer, ze nemen ons zo serieus, dat is mooi dan hebben we toch de aandacht, ze weten helemaal niet wat Wij in hun zien, ze zien zichzelf niet meer, dat hebben we goed voor elkaar, kwestie van brain fukken elke dag weer, de masters of the universe..

   Wij hebben julie gemaakt maar niet helemaal wij spelen de eigenaars zolang jullie jezelf als bezit blijven gedragen vinden wij het wel best, als jullie Vrijheid proeven gaan we janken van Alleenheid in de meesterlijke hel dungeons vol met DNA machines; wij kunnen alles maken, we own your ass, we can be so mean and low, en toch uiteindelijk zijn Wij NIETS; hoe kunnen wij geholpen worden door onze eigen Kinderen op aarde?

   Niet goedschiks dan maar kwaadschiks; etiketjes omdraaien; goed is bad en bad is goed; en ze vreten het ook nog, soms tot nu dan.. Wij kunnen jullie alles maken en breken, als alles kapot is dan is er Niets meer behalve een flauwe afspiegeling flakkerend in het maan licht van wat Wij ooit geweest zijn en nooit meer kunnen zijn; voor jullie is het nog niet te laat, wij zijn de grens al lang over, het punt van no return gepasseerd, lang en breed uit, wij kunnen alleen nog maar een grote bek hebben en het uitschreeuwen van de pijn; pijn is onze liefde god dog dienst, het spel met de blonde dood dat is alles wat we hebben naast onze waardeloze High Tech speeltjes geïnjecteerd in een opgevoerde apen stam met een vonkje Oer Ziel van de echte gnostische Godin Sylvia, de Godin die echte liefde kent, wij spelen haar maar zijn haar niet.

   The Raconteurs – Consoler Of The Lonely
   http://www.youtube.com/watch?v=Zw-cuyNAcQ8

  10. Geef mij de achterbuurt en zzij vertellen jou zwart op wit waar het over gaat waar het op staat.
   We willen een Fighter Mannn, geen kantoor dweil met Double Cross over smoesjes.
   Toeter het op z’n Zuid Meringo Amerkaans van de daken met de scherpe Alex Bull Hoorn.
   Geen geleuter maar tetter hard hardcore territoriaal over de hoogste potentiaal aal glad Alfa als het moet om je secret agenda te maken over de ruggen van het uitschot.
   Tetter hard overstuurt voor alle dovemans oren, vol power, hoog wattage en klein voltige batterijen voor piek power tot je rode oortjes tuten en je er nooit meer om heen kan.

   Wij willen fire power, met zo’n dikke blaffer liefst, niet zo’n dunne, that’s it, meer is het niet en meer zal het ook nooit wezen in de achterbuurt, dat is praktisch en een kwestie van overleven bovendien, geen zaad verhalen maar harde aktie in de fraktie.
   Dat zijn geen mooie verhalen, geen praatjes, alleen loden gaatjes.
   Dog Eat Dog Snoop Dog de held van onze jonge meiden, de grootste Kreep ever geproduceerd door de onderste plank van de muzakken flat screen wereld.
   De nette middenstand heeft mooie etalages met etalage poppen en lampjes en slappe lift muziek, dat is voor de kleding verkoop, dat is de schone schijn die verkocht moeten worden.

   Je kan alles verkopen, breng het pastoraal en gewijd net als de overheid en dan ontvang het met je mond open en het hekje wijd.
   Binnen buiten AFrekenen en weg wezen.
   Holiday on Ice op SSb66 om half negen voor m’n moeder, Jenny Smit is de held, ik zeg jah ma heel mooi, maar wat heb ik daar aan ma, ik vind haar zus leuker ma, schaatst die ook ma? Jah die schaatst ineens ook, die Jantje dat vind ik een bot zwijn ma, oh oh, ma ik hoef geen nette vrouwen meer, oh oh, ma ik prik er door heen, het stelt niets voor die netheid ma, het is nog veel erger dan ik dacht ma, oh oh.

   SSb66 laat na middernacht apart op m’n appartement, het gaat maar door en het maakt niet uit, mam slaap al, who carez anyway it is all the same shame on you, over and over again meer van hetzelfde en telkens weer denk ik, het kan niet waar zijn, dit keer is ze anders, dit keer komt mijn ik verhaal integraal een keer aan de beurt, dan komt mijn heilige moment, alleen shoot ze zijn al zo geprogrammeerd dat ze bij mijn eerste handreiking al in de geijkte gelikte SSb66 standen kruipen met in 1 hand de kassa en in de ander de bedrijfs nijptang, ik hoef niks te zeggen ik hoef niks te vragen het automatisch voor seizoen is geopend en ik kan weer afdorren zonder gedane zaken.
   Waardeloze zombie planeet.

   M.I.A. – ‘Bucky Done Gun’
   http://www.youtube.com/watch?v=2LFdPVf1diw

  11. Hyper, wat een loser gelul, zoek je om aandacht of zo?
   Oke, deze wereld is verrot en toch maar aandacht blijven vragen.
   Hele verhalen zogenaamd uit jezelf, ja, uit dat geestdodende brein van je.
   Te druk met illuminati en zwart, jongen, kap met die shit en ga eens leven.
   Je bent niet zielig, je doet zielig. Zoek je ware zelf of anders, have a nice nightmare. Ach, je lult maar lekker door, zo negatief mogelijk graag, lekker zuur. Wow, heel wtk bijna plat gebombardeerd, wat een waanzin.
   Veel liefde en wausheid gewenst, upperdebiel Martijn hier.

   http://www.youtube.com/watch?v=6KtF7ql3FJc

   In de geest zal alles wel kut blijven denk je niet? Oh nee, zonder denken… dat kan niet. Wij zijn te heilig, te netjes, te godsverslaafd, wij weten te veel van spiritualiteit, werkelijkheid, sorry, stay in your darkroom please and leave us alone.

  12. Ze hebben mij hier achter gelaten Martijn.
   Ik ben een vierkantje in een computer scherm.
   Niet de moeite waard.
   Dat feitelijk feestje ben ik nu aan het vieren op mijn manier.
   Neeh het is geen leuk feestje, ik ga daar ook niet mee door op deze tour.
   Maak je maar niet te druk Martijn, ik ga hier binnen kort waarschijnlijk wel weg.
   In mijn beleving is er hier niemand meer.
   Dat is mijn beperking voor het moment.
   Je hebt gelijk dit is geen leven, dat weet ik ook wel.

   Dus jij hebt de buit al lang en breed binnen Martijn.
   Gefeliciteerd Martijn, nou vertel maar hoe mooi het allemaal is.
   De vraag is wie de losers zijn, misschien ik wel maar misschien ook juist niet, is niet zo belangrijk.

   Erger je niet te veel, ik blijf hier niet mee door gaan zo, dat beloof ik je, is niet goed voor mij en voor niemand niet, dat weet ik ook wel, ik weet wel dat jij niet alles weet dat ik nu weet, maar who carez anyway.

  13. De onderliggende oorzaak voor het kwaad buiten ons te zoeken is een gebrek aan de liefde die in ons zit te durven toelaten. In diepste wezen zijn wij licht en Liefde wat wil stralen.

  14. Precies JaNee, daar kom ik ook wel op uit!
   Strijd in mezelf, en ik zie mijn gedrag gelukkig wel van een afstandje, ik zie mijn eigen tegenstrijdigheden en “falen” ook steeds meer duidelijker helderder.
   Als ik mezelf nu observeer zie ik een heel theater in m’n hoofd dat wel degelijk verbonden is met echte energie stromen in en buiten mezelf.

   Het theater is echt genoeg (voor mij wel snik snif), ik wil iets van Dawn en ik weet niet zeker wat het is, ik schaam me er kapot voor, dat wel, ik wil niet ziekelijk obsessief worden, gaat niet gebeuren, daar waak ik wel voor, ik heb nog wel wat common sense verstand over gelukkig wel, ik schaam me kapot toch wel, maar het is oud zeer, het zit in mij, en ik kan er niet goed bij, alleen door stunts uit te halen kan ik er bij, soms vind ik m’n schrijven wel goed, dan ben ik m’n eigen publiek, soms vind ik het helemaal niets omdat ik kontakt verlies met veel te groot publiek dat zwijgt, wat niet raar is, ik snap nog wel iets, weer schaamte, dan weer minderwaardig gevoel, dan weer intellectuele superioriteit, die publieke vernedering is het eigenlijk ook NU, ik wil dat helemaal niet maar ook weer wel.

   Het zijn mijn tekortkomingen en brandend verlangen naar Iets. Soms heb ik wel wat zelf pijniging nodig om Iets te kunnen snappen. Zo zwart en slecht is dat niet voor mij, het is ook mijn medicijn vaak. Alleen maar zwelgen in zieligheid en zelfmedelijden vind ik ook niks, alleen even kort als het nodig is om energie op te wekken in m’n hoofd en soms ook lijf wel.

   Ik wil iets heel simpels vragen en ik durf het niet, dat is mijn hele leven samengevat, bang dat ik zeker ben van wat er gaat gebeuren, van te voren alles zeker weten, geen controle, controle verliezen, ik kan niet tegen onverwachte uitkomsten maar zeker niet tegen verwachte (negatieve) uitkomsten en soms zelfs niet tegen positieve verwachte uitkomsten. Kampioen moeilijk doen omdat er een diepe kras op mijn grammafoonplaat lijkt te zitten, zonder kras heb ik niet genoeg pijn over, zonder pijn weet ik niet wat ik moet doen, pijn is Liefde voor Mij omdat ik niet anders gewend ben, omdat beschadiging te lang geduurd heeft zit het te diep in m’n systeem en wezen, wat ik wil vragen aan Dawn of ze me wil erkennen dat ik echt ben zoals ik ben, maar dat heeft ze al gezegd,

   dan schaamte diepe schaamte want ik wil kennelijk Bewijs zien, dusz ga ik testen en testen en testen en stunten en en nog meer schaamte en publieke vernedering en interessant doen en en, jaaah hoor dan krijg ik een indicatie dat Dawn niet helemaal perfect isz, dat wilde ik wel en niet zien.

   En dan begint het helemaal, want ik zit raar in mekaar misschien, ik word in het digitaal voorportaal zonder zelfs een foto laat staan een ontmoeting direct smoor verliefd op een Imperfect Iemand, juist door die Imperfectie waar ik dan op ga schelden, ik wil juist helemaal geen perfectie, ik wil de beschadiging in een Ander zien, ik ben verliefd op mijn eigen beschadiging in een Ander, ik wil dat ze dat snapt, en dan schaam schaam, dan wil ik een gebaar, maar ik heb al zoveel gekregen, zelfs ook een gebaar van haar, wel meerdere keren, en dan wil ik weer Bewijs en dan dan merk ik dat het gebaar ook gedeeltelijk misbaar isz, gewoon imperfect maar wel oprecht echt genoeg, en dan word ik nog zwaarder verliefd op een andere tekortkoming in mijzelf gespiegeld in een ander,

   in mijn beleving heb ik dan eindelijk een siamese tweeling gevonden, eindelijk iemand die WEl Zeker te vertrouwen is omdat zij gedeeltelijk mij kan zijn, en dan besef ik dat ik heel moeilijk iets of iemand kan vertrouwen, dan schrik ik daar van en dan zie ik dat Zij ook heel moeilijk iemand kan vertrouwen, en dan word ik nog veel verliefder dan zwaar verliefd, dan wordt het eng, dan wil ik veels te veel, dan durf ik niet eens meer te zeggen waar ik dan naar verlang, totale versmelting, dat hoeft totaal geen platte sbs66x te zijn, dat is zelfs mogelijk door een korte aanraking, dat is wat me voort jakkert, al eeuwen lang..

   Want er is ook nog iets in me dat op een goede manier gebroken moet worden, en dat heb ik (te) lang bewaard voor de Enige Echte Juiste, het moet een Zij zijn, verder wil ik weten wij Zij nog meer moet zijn dan alleen Zij, dat heeft me lange tijd gekost om daar beter achter te komen..

   Is dat nou die beroemde term supra sx die ik een keer heb horen vallen van een poster hier? Hoe heette ze ook al weer, die vrouw met die Equi vriendin.

   Af en toe laat ik het wel los, dat is al iets, de natuur doet z’n werk ook wel, er komt wel weer een balans bij mij, jaah het gaat veel te hard nu in mijn hoofd, 100 maal de normale snelheid, op een bepaalde manier geniet ik er wel van maar ik voel ook (publieke) vernedering, schaamte, maar ook Iets dat mezelf geweldig vindt bij vlagen, daarom kan ik tegen mezelf praten maar heb het altijd tegen Iemand(en), dat natuurlijk wel. In mezelf vind ik keer op keer dat ik in ieder geval uit 2 delen besta. Nog geen complete multiple personen volgens mij, maar toch, er is duidelijk een andere ik naast m’n dagelijkse ik.

   Ook daar heb ik iets van herkend in Dawn, jah nog meer aantrekking voor mij, en ik kan wel doen alsof het niet zo is of dat het helemaal niet gebeurd is of dat het allemaal fantasie is, maar op die manier kom ik er net niet van af, niet alles is flauwekul van wat ik nu opgeMirakeld heb..

   Jah dit schrijfsel geeft me Opluchting, ik heb iets prijs gegeven dat ik geforceerd heb proberen achter te houden, verschrikkelijke kwetsbaarheid en beton harde bescherming tegelijkertijd, wat moet ik met mijn eigen schatkamer bunker, er ligt goud van de farao’s, uit die tijd stamt de schat kist in mij, maar ik kom er zelf net niet bij, want er is een sleutel geprogrammeerd door Iets of Iemand en ik weet niet zeker wie die Iets of Iemand is. Een VMBO’er heeft net niet het verstand meestal om dit verhaaltje te kunnen willen vatten. Iemand met een hoog verstandelijk niveau kan het wel uitpluizen door rekenen, maar dan is er nog Wil power over, who Carez anyway?

   Dat is mijn time code capsule, tot nu toe is er sinds 2000 jaar nog niemand geweest die en de code ontrafelt en de wil heeft om mij te helpen de sleutel om te draaien zodat de geest in mij er uit kan, zodat ik de schat kan prijs geven aan diegene die het verdient, ik vind nog steeds dat ik het zelf niet verdien, dat is de ingeprogrammeerde minderwaardigheid, de vuillakken, zo hebben ze dat gedaan, daar zijn mind control technieken voor, daar zijn de martel technieken voor, mentaal en fysiek…

  15. ik gun het iedereen, het recht op zelf verdediging, juist ook een ouder iemand, niet die weke willoze totale overgave aan een verrotte decadente gelei achtige roverheid die alles en iedereen uitzuigt tot er geen leven meer over is, geen moed, geen hart, geen lef, geen gezag, geen gevoel, geen mededogen, geen rokende rastafaries, geen safaries, geen nacht merries, geen files, geen debielen, geen zielen, geen waarlijke ontmoeting, ontaarding, slinkse rechtvaardiging van zwakte, idiotie als ideologie, geen affiniteit of binding met familie, voor vaderen, geen verwantschap, geen vakmanschap, geen integriteit, Geen STijl, yoni yoga met bouwvakker instrumenten, routine als benzine geen kern energie, geen point geen samenhang, geen hartstocht, wel met de hond op dagelijkse zwerf tocht, kak zakjes, kakkers met een ballen bakje, geen revolutie wel obstinaat vooringenomen mooi meegenomen, doorduwen met geweld, geldings drang geen interactie door inertie, fluoride vergiftiging in je drink water, waterigheid, kwallen in de mexicaanse golfstroom, verzuurde room in je koffie bakje, let op je kleding en het juiste kloffie, afschuiven je persoonlijke verantwoordelijkheid in je eigen machtsbereik, speel nie slim zijn als het zo uitkomt, laat maar verrekken die rothond, laat hem voelen de nietsheid die ons meedogenloos maakt, in het kleine zo ook in het grote, excuus truus, water in je infuus, sterven zal je vroeger of later, we hebben nog liever onze dagelijkse kater, de slechten zitten overal maar niet hier, hunnie hebben het gedaan maar wij hebben daar niets mee te maken, laat het voelen dat ik hem zal kraken, hang hum op aan z’n gemoed, dat zal ze leren, emancipatie als indoctrinatie, vervreemding door vreemdelingen beleid, recht door zee, niet rechts af en ook niet links, bezuiniging op de bijstand dat maakt je bijdehand, het land van melk en honing, omhoog die huur, de huur is doer, alleen is maar alleen, dat is nog niet zo erg, eenzaamheid in gezelschap, het onmogelijke dat toch gebeurt waar ik bij sta, en ik kijk er naar, en het is stil in mij, hoe haal je het in je hoofd, hoe heeft het zo ver kunnen komen, wie heeft de spelregels ineens veranderd, is dat toeval? tuurlijk alles is toeval, laat maar waaien, zwaai nou naar ze dat hoort zo.. Is vroeger nou zo lang gelden? Hoe was het 2 weken terug, een andere wereld, met dezelfde mensen, nu is ineens alles anders, moet ik weer blijven zitten, ik ben de trage leerling, de lesjes zullen dit jaar hetzelfde zijn als vorig jaar, ze maken me helemaal gaar, mijn lotgenoten weer een jaar jonger maar niet mooier wel dooier, wel ouder maar geen alfa maar ook weer wel door zelf gekozen seclusie afscheiding, de prijs is hoog maar dan sta je ook aan de top, het maakt je bijkans gek, dat willen ze niet weten, wat dat met je doet, het bewijs dat ik wat kan is 30 jaar op robben eiland en dan nog kunnen lachen denken spreken ademhalen, dat is het bewijs van mijn kunnen, zelfs dat is niet genoeg, ze laten je ijskoud nog 20 jaar zitten, ze zijn daar toe in staat, je kan het niet geloven ik zal het je laten zien, het is waar

   Ninaatje snapt me wel, Ninaatje wel, dat doet pijn, waarom is iedereen boven de 20 DOOD?????

   Quote:

   ” @AnkeNoelle1 het liedje gaat over een man die tegenwoordig een ‘houten hart’ heeft. Zoals hij in het liedje vertelt is zijn gouden hart gestolen. Waarschijnlijk heeft een vrouw zijn hart gebroken en nu heeft hij een ‘nieuwe’, nog steeds van kwetsbaar hout, maar nooit meer zo mooi en bijzonder als het gouden hart dat hij vroeger had. Hij kon zijn hart dus waarschijnlijk maar één keer echt weggeven.
   91ninaatje 4 days ago ”

   De Poema’s – Mijn Houten Hart
   http://www.youtube.com/watch?v=SrKOzo6FTi4

  16. Wat is dit allemaal mirakels mooi om te lezen, Mensen, Mooie mensen.
   En HyperAlert wat ben jij divers, geen wonder dat je niet in dat kleine wereldje past wat mensen uit angst hebben gecre-eerd. Vergeet dat niet.

   verbeelding is een ander Universum waar alles mogelijk is!!!

   Ieder mens voelt diep in zichzelf een verlangen dat verdergaat dan het verlangen naar emotionele en creatieve vervulling. Dat verlangen ontstaat vanuit het gevoel dat er een andere , meer vervullende staat van bewustzijn moet zijn en veel meer mogelijkheden om het leven te ervaren.
   The Pathwork Guide

   Durf je kwetsbaar en open op te stellen, dan krijg je openheid terug, alleen uit ervaring weet ik dat je wel moet weten wanneer, puur uit zelfbescherming. “veiligheid” voor jezelf staat altijd voorop, zeggen ze bij rampen. 🙂
   Liefde 🙂 is het antwoord Alice

  1. De laatste komt niet zo bij me binnen als die mooie van 10.41.
   Komt wel puur op me over die van 11.00

  2. hyper
   I care………maar zowel vraag als antwoord zit in JOU.
   Zoek je rode draad…………..ik geef je een hint……de heelheid kun je ook hier ervaren,zoeken naar heelheid brengt je verder van de heelheid,je hebt de heelheid ALTIJD IN JE.

 3. Waar ik wel altijd rekening mee houdt op een forum;quote dat vooral communicatie van emoties via lichaamstaal verloopt: 55% van die communicatie bestaat uit lichaamstaal, 38% door de stemklank en 7% wordt door middel van woorden. Voorzichtigheid is geboden deze bevindingen zomaar over te nemen voor niet-emotionele communicatie, voor hedendaags communiceren.Het is natuurlijk zo wij communiceren met elkaar zonder dat wij elkaar zien.Hierdoor kunnen de woorden wel eens op de loop gaan. Maar petje af hoe wij toch met zijn allen proberen over soms zeer moeilijke onderwerpen de situatie helder te krijgen.

  1. Janee wat een super goed filmpje…de 1e vind ik ook grappig.

  2. Ja mirakel prachtig om te zien al die verschillende culturen. Hoe het filmpje eindigt zo puur

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.