Advertentie

Trump en de verhitte Climate Change-discussie..!


global-warming-cooling-change-hoaxHet enorme verhaal rondom het debat inzake de vermeende klimaatverandering woedt door, nu de cruciale presidentsverkiezingen voorbij zijn. Ondanks de nog steeds groeiende hoeveelheid bewijsmateriaal, die keihard onthult, dat ‘de door de mens veroorzaakte opwarming van de aarde’ niets meer is dan nepperij. Volgens deskundigen die durven om het valse klimaatverandering verhaal uit te dagen kunnen de verkiezingen in november een overwinning voor de grappenmakers blijken te zijn.

Eén van die experts is ‘Weather Channel’-oprichter John Coleman, die waarschuwt dat de verkiezingen een omslagpunt kunnen zijn in het voordeel van mensen als Al Gore, die nog steeds grote fortuinen vergaart door de oplichterij rondom opwarming van de aarde. In een recent interview met ‘Climate Depot’ zegt deze Coleman:
trump-tweet-hoax-global-warming“Al Gore kan uit de schaduw treden en de overwinning in het ‘globale opwarm’ debat claimen, als Hillary Clinton haar intrek neemt in het Witte Huis. Als dat gebeurt, als de nieuwe klimaatvoorschriften de wet van het land worden, dan is het haast onmogelijk om er in de komende vier tot acht jaar vanaf te komen.

Voorstanders van de globale klimaatverandering blijven vasthouden aan hun missie. Ze negeren alle wetenschappelijke bevindingen die aangeven dat er bijna twee decennia lang helemaal geen opwarming plaatsvindt (Climate change proponents). Al Gore’s sombere voorspellingen over het op grote schaal smeltende poolijs zijn volledig mis gebleken. In 2014 – aangeprezen als “het heetste jaar in de geschiedenis van de aarde ooit” – is er veel toegenomen ijs in Antarctica gemeten en Arctisch ijs en in de hele wereld was er sprake van sneeuwrecords.

al-gore-soros-paid

x

x

x

Trump en de verhitte ‘Climate Change’-discussie..!

2016 © WantToKnow.nl/be

x

trump-global-warmingVolgens de aanstaande VS-president Donald Trump, is het verhaal van de -door de mens veroorzaakte- opwarming van de aarde een HOAX, Door de elite in stand gehouden om geld te verdienen en om vooral de Amerikaanse economie te beschadigen. Hij is niet van plan dat Amerika dit nog langer gaat accepteren. In een Tv-show liet Trump onlangs weten: “Obama vindt dat de zogenaamde globale opwarming van de aarde ‘t grootste probleem in de wereld van vandaag is. Ik denk dat de opwarming laag op de lijst van problemen staat. Hieruit mag een komende beleidsverschuiving blijken.”

Trump vervolgt: “Je weet, dat in de jaren 1920 mensen spraken over de globale afkoeling van de aarde, ze dachten dat de aarde aan het afkoelen was. Ik geloof dat er weer is en ik geloof dat er verandering is en ik denk dat alles omhoog en omlaag en weer omhoog gaat en gedurende jaren en eeuwen steeds aan verandering onderhevig is.”

Ryann Air boss on climate change

Klimaatverandering als wapen van Chinezen.. Bijvoorbeeld..
Trump wijst erop, dat sinds door de wereldwijde organisaties regels rondom klimaatverandering werden ingevoerd, de Amerikaanse productie en economie als geheel heeft geleden – waardoor iedereen armer werd, met uitzondering van de elite die juist profiteerde van de bangmakerij – Trump belooft Amerika weer concurrerend te maken. Trump gaat de daad bij het woord.

Volgens een anoniem lid van zijn overgang team, is de gekozen president op zoek naar manieren om zo snel mogelijk van de dure klimaatovereenkomst af te komen, die op dit moment wordt geratificeerd in Marokko. Sinds de overwinning van Trump in de verkiezingen hebben overheden van China tot kleine eilandstaten in Marrakesh hun steun voor de overeenkomst bevestigd.

Maar de nieuwe president van de VS, Donald Trump, is van mening, dat de mondiale regels en voorschriften schadelijk zullen blijken voor de Amerikaanse economie en daar wil hij vanaf. Of, zoals een lid van zijn overgangsteam het een paar dagen geleden verwoordde: Het was roekeloos om de Overeenkomst van Parijs in werking laten treden vóór deze verkiezingen” (via Reuters (HIER)).

MAAR.. HOE HÉÉT HET EIGENLIJK…? WAT IS DE KLIMAAT-DIAGNOSE..
Wat zijn nou de feiten achter deze hele heisa rond, opwarming, cooling, change…?

Wij schreven hier op de site al eens een zeer uitgebreid hoofdartikel over deze ongelooflijke wir-war van verhalen over het veranderende klimaat op Aarde. Want dat kunnen we in onze ogen WEL zeggen: dat het klimaat veranderd.. Maar ten eerste weten we ABSOLUUT niet wat de oorzaken zijn en ten tweede, weten we niet waarom dit op sommige plekken gebeurd en op andere plaatsen op de wereld niet..! Zowel dus de opwarming ALS de afkoeling..!!

landafkoeling-wereldwijd-klimaatNeem nou de temperaturen wereldwijd, over de laatste 8 maanden. Op het land zijn de temperaturen gemiddeld 1,2° Celsius GEDAALD.. In november zijn er records gebroken op dit vlak in Rusland en zuid-Australië. Dus die afkoelingstrend gaat maar door. Kijk naar het staatje hierboven..! Hoezo ‘Opwarming van de Aarde’...?? Jaja, we hebben dus eerst ongelooflijke onrust, wereldwijde paniek over de Global Warming, tot u gebracht door dominee en Nobelprijswinnaar Al Gore. En nu spreken we gewoon, alsof het de normaalste zaak van de wereld is, over Global Cooling..??

gore-cartoonOf toch, omdat het op sommige plaatsen TOCH WEER warmer wordt, spreken over over ‘CLIMATE CHANGE’…?? Kun jij er nog een touw aan vastknopen..?? Maar.. met die laatste omschrijving zitten we naar óns idee, wel het dichts bij de werkelijke ontwikkeligen op Aarde… Want daarbij ga je namelijk uit van het -in onze ogen- meest waarschijnlijke fenomeen: ‘Global Dimming’... Nooit van gehoord? Wij schreven er in 2013 dit artikel over (HIER). Het is gebaseerd op het werk van de Japanse professor dr. Atsumu Ohmura.

Eeven bekeken vanuit onze energetische, diepere realiteit…
Afgezien van al deze materiële zaken, of moeten we zeggen: materiële ‘oor-zaken’.., speelt er een kosmisch fenomeen mee in al deze gebeurtenissen op onze prachtige planeer Aarde. Wanneer we -bijna spiritueel- spreken over grote Kosmische veranderingen, die volop plaatsvinden om ons heen, betekent dit vanzelfsprekend, altijd een verhaal over de ‘energetisch realiteit’ waarin we leven…!

Want onze stoffelijke presentatie in dit veld, is -je weet het waarschijnlijk al- ALTIJD gebaseerd op het energetische skelet dat ONDER DEZE REALITEIT zit.. Om het verhaal hierover niet té lang te maken, en weer terug te keren naar Donald Trump, late we je in dit kader graag een stuk van de presentatie zien van  David Wilcock.. Hij spreekt over de STIJGENDE TEMPERATUREN IN HET HELE PLANETENSTELSEL…

30.000 wetenschappers zijn het eens met Trump..
Donald Trump is het eens met de wetenschappers die roepen dat er geen opwarming of afkoeling sprake is. Of andersom gezegd: Meer dan 30.000 wetenschappers hebben bevestigd dat zij het met Trump eens zijn… Zij zijn ervan overtuigd dat de door de mens veroorzaakte klimaatopwarming, veroorzaakt door CO2, een verhaal is van de mondiale elite, een zwendel om geld mee te verdienen. Een van de experts is de oprichter van het Amerikaanse Weerkanaal, John Coleman. Hij waarschuwt dat een enorm fortuin wordt verdiend door voorstanders van de door de mens veroorzaakte opwarming van de aarde, zoals Al Gore. Kijk en luister naar zijn verhaal:

Al Gore eindelijk ontmaskerd, als ‘monopolist van de kennis van de opwarming van de Aarde’…
Als je nog steeds geneigd bent om deze Al Gore te geloven, overweeg dan ook het feit dat hij sinds het begin van zijn kruistocht in een privéjet de wereld rondvliegt en dat zijn privé-fortuin wordt geschat in 2016 op een kleine $ 100 miljoen. Grotendeels als gevolg van investeringen in nep ‘groene technologie’-bedrijven en regelrechte verduistering van tal van subsidies en leningen op dit gebied.

Veel wetenschappers zijn waarschijnlijk aangemoedigd om HUN waarheid te spreken,
na de onthullingen van
John L. Casey, gepensioneerd senior-wetenschapper van NASA. Hij onthulde dat er bewijs is, dat zonnecycli grotendeels verantwoordelijk zijn
voor het opwarmen van de aarde..
Dus niet de mens…!

Andere mainstream nieuwsbronnen zijn ook moedig genoeg geweest om tegen de propaganda van de opwarming van de aarde in te spreken – de Wall Street Journal publiceerde in 2015 een opiniestuk tegen de Antropogene Global Warming (AGW) pseudowetenschap. En natuurlijk zijn er de meer dan 30.000 Amerikaanse wetenschappers (tot op heden) die het met Trump eens zijn. Zij hebben een petitie ondertekend – en 9029 van hen zijn gepromoveerde wetenschappers en mogen de doktorstitel (PhD) bij hun naam ‘gebruiken’. (HIER)

Velen van hen zijn waarschijnlijk aangemoedigd om de waarheid te spreken nadat de gepensioneerde senior NASA wetenschapper John L. Casey onthulde dat zonnecycli grotendeels verantwoordelijk zijn voor het opwarmen van de aarde – dus niet de mens…! Nu Trump heeft aangegeven dat het beleid van Amerika zal veranderen, zullen nog meer wetenschappers de petitie durven ondertekenen.

De ‘Climate Change-bewering’ van het ‘huidige’ Witte Huis…
Bovenaan die ‘ongemakkelijke waarheden’ van het Witte Huis staat de regelrechte LEUGEN, of laten we het netjes ‘de bewering’ noemen, dat 97% van de wetenschappers het erover eens is dat opwarming van de aarde écht is. Maar deze bewering of aanname, kan compleet ‘debunked’ (ontkracht) worden. Neem bijvoorbeeld het feit dat verschillende van de onafhankelijke onderzoekers, wiens namen zijn gebruikt om de 97% verklaring te ondersteunen, meenden dat de conclusies misleidend waren..!

Al Gore gaat met een omstreden investeringsmethode opnieuw geld verdienen voor wellicht wéér een omstreden klimaatfilm.. Mister CO2 will be back..?
Al Gore gaat met een omstreden investeringsmethode opnieuw geld verdienen voor wellicht wéér een omstreden klimaatfilm.. Mister CO2 will be back..?

Uit diezelfde National Review nog een keer:

Uit een onderzoek uit 2008 door twee Duitse wetenschappers, Dennis Bray en Hans von Storch, blijkt dat een aanzienlijk aantal wetenschappers skeptisch is over het juiste vermogen van de bestaande mondiale klimaatmodellen om nauwkeurig globale temperaturen te voorspellen, neerslag, zeespiegelveranderingen, of extreme weersomstandigheden. Een periode van 10 jaar is al moeilijk, laat staan een nog langere periode..!

En er waren al de meer objectieve onderzoeken, die ons hebben laten zien, dat de wetenschappers een veel grotere diversiteit van meningen kennen over dit onderwerp, dan ons wordt voorgeschoteld vanuit de ‘Global Warming’-gedachte.

Conclusie, last but not least..
Tja, als het aan ons ligt, ligt de waarheid in dit artikel, en dús in de mening van Trump, zoals zo vaak verborgen onder een laag manipulatie-modder.. De weersveranderingen worden geclaimd door een stelletje ‘vrije jongens’, die vervolgens hun agenda uitrollen inzake ‘klimaatverandering’.. Hun zakken vullen en tegelijkertijd een ‘globale angst-agenda’ helpen manifesteren.. 

Natúúrlijk heeft de mens een groot aandeel in de klimaatveranderingen die wereldwijd plaatsvinden. Maar om vervolgens je, tot diep in je systeem angst te laten aanjagen en vervolgens je kracht opnieuw uit handen te geven..? Het lijkt ons té bizar voor woorden.. Laten we de veranderingen op Aarde met een ‘bewustere blik’ aanschouwen, dan we voorheen deden. Laten we wel dégelijk heel kritisch kijken naar ons onbezonnen en vooral onverantwoordelijke gedrag op deze prachtige planeet..Dus laten we zorgen voor.. SCHONE LUCHT…! Oh.. Dat zei Trump al in 2014…?

trump-tweet-hoax-global-warming2

En daarin vinden we ons terug in vooral de opstelling van Donald Trump, door de macht bij jezelf te houden en goed te blijven nadenken en daarnaar te handelen.. Opwarming, afkoeling, dimming… Het zijn allemaal resultaten van ONZE manier van leven. En JAZEKER, die mag op de schop.. Er staat inmiddels een arsenaal aan DUURZAME OPLOSSINGEN klaar. Zien we dát ook..? Kom op, aan de slag en laten we deze wereld ‘a better place’ maken..!

Bronnen:

TruthWiki.org

ClimateDepot.com

NationalReview.com

NationalReview.com

WSJ.com

PetitionProject.org

Advertentie

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.