Advertentie

Melania Trump: “Wantrouw Big Pharma”


x

x

Melania Trump: “Wantrouw Big Pharma”

2017 © WantToKnow.nl/be

x

First Lady Melania Trump heeft een lans gebroken voor de helende en verzorgende eigenschappen van de natuur, die haar goede gezondheid versterken. Ze heeft in een toespraak in enkele zinnen de Amerikaanse burgers opgeroepen om niet zo sterk te leunen op de farmaceutische industrie (‘Big Pharma’), voor hun ‘magische brouwsels’ om hun ziekten te bestrijden. Toen ze een bezoek bracht aan een kinderziekenhuis in Washington D.C. vertelde Melania Trump, dat ze de burgers van haar land ‘eraan wil herinneren, dat de natuur een ‘geschenk’ is en hoe dezelfde natuur en de buitenlucht, zo overvloedig aanwezig in ons prachtige land, kan bijdragen aan helingsprocessen’.

Ze sprak verder in dezelfde termen: “Ik ben een gepassioneerd voorstander van het integreren en interpreteren van natuurlijke elementen, in ons dagelijks leven, om een warme, verzorgende en positieve omgeving te creëren. Ik geloof dat deze natuurlijke voordelen een instrument kunnen zijn, in het versterken van de gezondheid en het welzijn van alle kinderen.”

 

Dit perspectief wat mevrouw Trump hier deelt over zorg, is een identieke perspectief als dat van haar man, de president van de VS.Trump gaat met z’n keiharde uitspraken regelmatig verder en uit vaak een regelrechte waarschuwing aan het adres van het Amerikaanse volk over het kwaad en de excessen die Big Pharma op haar geweten heeft.

Donald Trump is uitgesproken over vaccins..!
Tijdens een interview met het programma Sirius XM, waarschuwde de Amerikaanse president onlangs nog, dat de griepprik de grootste oplichtingpraktijk is uit de medische geschiedenis. Door veel lobbywerk gecreëerd door Big Pharma, om veel, heel veel geld te verdienen aan kwetsbare mensen. En hen feitelijk ziek of nóg zieker te maken..! En vanuit zijn commerciële visie is Trump helemaal keihard, door te stellen dat een genezen en gezond mens een ‘verloren klant’ is voor de farmaceutische industrie. (zie afbeelding over het ‘dilemma’ van Big Pharma)

‘A cured patient is a lost customer for Big Pharma’

Donald Trump

Donald Trump heeft geen goed woord over voor de ‘griepprik’, waarbij hij de woorden ’totaal in-effectief’ zelfs in de mond neemt, en er haastig bij vermeld dat hij nog nooit een griepprik in zijn leven heeft toegestaan. “Ik heb er nog nooit een gehad.En zo lang ik leef heb ik nog nooit de griep stevig te pakken gehad. Ik moet er niet aan denken.. Het idee alleen al, dat er rommel in mijn lijf gespoten wordt. En dat is toch in essentie wat ze doen. En dit laatste griepvaccin blijkt – om maar eens wat te noemen- nauwelijks effect te sorteren.

Weet je wat mij aan het denken zet? Dat ik vrienden heb, die regelmatig een griepprik halen en dan gewoon de griep krijgen. Weet je, dat zou ieder mens toch aan het denken moeten zetten? Ik heb een aantal rapporten voorbij zien komen, waaruit blijkt dat de laatste griepprik totaal geen resultaten laat zien!”

Feitelijk heeft Donald Trump het totaal bij het rechte end.
Ook in Nederland komt het RIVM niet verder met het verdedigen van de griepprik, die nauwelijks haar resultaten laat zien (HIER en HIER), dan ‘excuses’ te maken voor de ineffectiviteit van de actuele griepprik, omdat ‘de griep een continue veranderend virus is, waarvan wetenschappers heel moeilijk kunnen vaststellen, hoe het dit jaar weer zal muteren!’

Dierenarts en viroloog Ab Osterhaus bij Pauw & Witteman. In de tijd van het uitbreken van de Mexicaanse Griep. Van belangenverstrengeling was geen sprake, zo zei hij. Vergat ter plekke even zijn 3%-aandelenbezit in Isconova te vermelden. Een van de heftigste angst-turbo-doktoren, waar het de grieppaniek betreft.. Drinkt wiskey als het RIVM de 20 miljoen vaccins besteld, op kosten van de Nederlandse belastingbetaler… (klik voor artikel)

 

Het bizarre FEIT is dus, dat nergens bewijs is van de werking van de griepprik, maar dat in Nederland alleen al, jaarlijks zo’n € 60 miljoen (!!) over de balk wordt gegooid, om mensen de ILLUSIE te geven, dat ze beschermd zouden zijn tegen de griep.Daarnaast is er steeds grotere weerstand vanuit de gedachte dat deze griepprik, met het injecteren, JUIST stoffen in het lichaam brengt, die ervoor zouden kunnen zorgen, dat de gevaccineerde persoon, de griep WEL KRIJGT..!

De vraag is waarom een GIFTIGE, medisch goedgekeurde stof, überhaupt ingespoten mag worden, zonder dat er bewijzen van zijn inzake de effectieve en VEILIGE werking van deze griepvaccins.En het meest krankzinnige van dit griepvaccin-verhaal? De farmaceutische industrie geeft zelf toe, dat dit ‘populaire’ vaccin niet werkt. Kijk naar dit artikel waarbij duidelijk is dat het niet alleen ‘onwetendheid’ is van Big Pharma, maar regelrechte FRAUDE en MANIPULATIE om dit griepvaccin maar doorgedrukt te krijgen..! (HIER)

Veel Amerikaanse critici vragen zich af, waarom dit vermeende antigriepmiddel elk jaar mag blijven worden toegediend, gebaseerd op voodoo-achtige dogma’s en lepe marketingtrucs van de farmaceutische INDUSTRIE. Maar met deze uitgesproken president Trump en zijn First Lady in het Witte Huis, die ook niet op haar mondje is gevallen, kunnen we ons in ieder geval opmaken voor een paar jaar van Big-Pharma-bashen inzake de corrupte kant van deze industrie.

 * * *

 

21 gedachten over “Melania Trump: “Wantrouw Big Pharma”

 1. Mogelijk ben ik te argwanend of zelfs negatief maar wanneer overheden INEENS als een blad aan een boom omslaan en zeggen de strijd met Big Farma aan te gaan zoals ook in Nederland is afgekondigd ivm met de te hoge prijzen voor medicatie dan klopt er mogelijk iets niet.
  Eerst heeft de Nederlandse regering ( Ab Klink en later Edith Schippers) alles gedaan om de farmaceuten te spekken (ik meen dat Ab Klink 40 miljoen vaccines had ingekocht wat helemaal niet nodig was) en nu gaan ze de strijd aan en gelijktijdig wordt dat ook vanuit de VS geroepen?
  Wat kan bv Nederland eigenlijk? Ik denk niet veel want als Big Farma dreigt te stoppen met medicatie te leveren omdat ze te weinig betaald krijgen weten ook zij dat veel mensen zich geen raad zullen weten en mogelijk gaan er dan doden vallen want ook al zijn veel medicijnen onderdrukkers en geen geneesmiddel wanneer je het benauwd hebt ben je toch geholpen wanneer je iets krijgt waardoor je weer lucht hebt of bij suikerziekte insuline krijgt.

 2. Arnold, het zijn altijd de zelfde die de klos zijn in deze wereld, onderwijl verdienen ze milliarden aan deze zielepoten, want zieke mensen die hun medicatie nodig hebben om te leven, ja dat zijn zielepoten, en zo als gewoonlijk blijft de overheid als zo vaak buiten schot, Jenne

 3. dat ’t mij een raadsel is, dat ze dan niet gelijk Monsanto meeneemt?
  En de Chemtrails?
  Ach…. nog even en er gaan miljoenen mensen dood, vanwege het oog om oog, tand om tand spelletje tussen de VS en Noord Korea…
  Haar man gaat als een blind paard door de glazenkast…en de Jonge Oen is net een geiriteerde Hoornaar….
  en met z’n allen kijken we er naar…
  Oud paradigma…
  ’t is en blijft waar, je kunt geen nieuwe wijn in oude zakken doen…

  fijne feestdagen allemaal….
  Go Vegan…
  namaste

  1. Marie Anne
   https://zembla.bnnvara.nl/nieuws/eu-beslist-vergunning-omstreden-glyfosaat-wordt-vijf-jaar-verlengd
   Zoals u inmiddels wel zal weten zijn het de multinationals die in de VS en EU de dienst uitmaken en dat zijn lieden die niets om het “gewone volk” geven behalve dan dat ze die gewone mensen nodig hebben om voor hen te werken voor een karrig loon wat ze door belastingen ook nog eens deels terug naar eigen zak terug sluizen.Momenteel wordt alles geautomatiseerd,gedigitaliseerd en mensen worden door robots vervangen want dan hebben ze alleen een eenmalige aanschafprijs te betalen maar die robots kunnen ze wel 24/24 laten werken zonder zieken of eet pauze en dergelijke en dat vergroot de winst voor bedrijven en vooral aandeelhouders.
   Trump heeft gezegd dat hij meer werk naar de VS wil terug halen (Amerika First) en dat milieu geen rol speelt hebben we gezien aan de Dakota Pipeline (waar nu al een lekkage is geweest) maar toch gaan ze door.
   Er wordt gewoon een agenda uitgevoerd en nu lijkt het erop dat ze daadwerkelijk mensen gaan laten omkomen door zogenaamd de Big Farma aan te pakken wat bij de meeste mensen als iets goeds zal overkomen terwijl mogelijk de achterliggende gedachte kan zijn dat mensen zullen omkomen omdat de Big Farma geen medicijnen meer zullen leveren uit protest tegen prijsverlagingen en eventueel negatieve publiciteit over hun middelen.
   Wat gaan de regeringen dan doen? Het is naar mijn mening allemaal show want als ze echt om u en mij geven hadden ze ook Glyfosaat verboden zolang daar twijfel over is maar ook hier gaat winst voor terwijl bewezen is dat mensen van dat spul ziek worden of erger.
   Hetzelfde hebben we in Nederland gezien met rubbergranulaat korrels op kunstgrasvelden wat ook mogelijk kankerverwekkend zou zijn maar wat wel toegelaten is.

  2. https://www.hln.be/nieuws/buitenland/israel-palestina/trump-gaat-jeruzalem-erkennen-als-hoofdstad-van-israel~a2cef135/ Ook dit gaat levens kosten.
   Overal zie je het ontstaan van dictaturen ook in Nederland want eerder besliste Rutte geen gehoor te geven aan de uitslag van het Oekraine referendum en nu worden we door mevrouw Kajsa Ollongren monddood gemaakt want zij heeft beslist dat er geen referendum mag komen over het afschaffen van referendums.De sleepwet over het bespieden van eigen volk,cameratoezicht,digitalisering van al onze gegevens alles bedoeld om mensen in het gareel te houden en te zorgen dat we zwijgen (in de oorlog heeft de Gestapo) daar goede resultaten mee geboekt.Zij hebben daar van geleerd en weten dat de meeste mensen hun spel niet eens door hebben en daar maken ze gebruik van.

  3. Go Vegan, is dat net zoiets als kooviegan?
   Een oproep tot dieetwisseling naar vegetarische maaltijden!

 4. Het is alemaal een droom, het is allemaal veel te onlogisch om echt waar te zijn, zo’n prachtige planeet, met al de mogelijkheden geboden, ga je toch niet willens en wetens vernietigen, of mensen ombrengen, kinderen van ouders en voorouders uiteindelijk allemaal verwanten, nee dat kan niet, dus het moet wel een boze droom zijn, je kunt toch niet zo’n waardevol object door criminelen laten beheren, deze planeet is van ons allemaal, je kunt je wel iets willen toeeigenen, maar dat kan alleen maar heel tijdelijk zijn, om dat we allemaal de zelfde rechten hebben, de rechten van een mens van planeet aarde, maar goed ik geloof dat ik ontwaak, groet Jenne

  1. zo kan ik wel met je praten Jenne….
   niet om je te verbeteren,
   maar noem haar nu eens echt bij naam…
   Moeder Aarde….
   ze draagt ons…
   we zijn in haar schoot, tot we weer naar huis gaan…
   dankbaarheid en respect…en geen misbruik…
   In je hart weet je dat steeds…
   Wees een lichtwerker! Geef je Liefde aan al dat is!
   namaste

  2. Ik heb net geoppert om alle aangeboden mensen in Libye te kopen, en daar een nieuwe natie mee stichten Iboni Europe, niemand mag er aan komen want het is van ons, ze horen bij ons, zo maken we van een menselijke schande een menselijk utopia Jenne

  3. Marie Anne, beetje respect we zijn, Carla en Ik zei de gek, bij de weinigen die in 1968 in Woodstock live naar Santana, Joplin en al die andere vooral grote mensen stonden te luisteren, omringt door een enorme mensen massa, wel perongeluk niemand was op de hoogte dat het zo groot maar vooral mooi zou worden, dit gaat nooit meer gebeuren, jammer voor de mensen, bezitters van consumptie goederen ga ik ze noemen, wat een domme lullen om je leven zo weg te gooien, groet Jenne

  4. Marie Anne,

   pas op dit is het internet, het domein van de zieke geesten, je kunt gewoon niet je zelf zijn, altijd die slag om de arm, daarom blijft het altijd kwakkelen met je gevoelens.
   Ik kom over als flamboyant maar dat is de façade, maar ik begrijp je volkomen, heb aan een half woord genoeg, ben zelf ook heel spiritueel, heb mooie belevenissen in mijn boekje staan, maar we leven in de tijd van de psycho’s, schilder portretjes van mijn familie, heb lang in de pseudo money makers art world rond getolt, om te weten dat men denkt een image te kunnen kopen, protserige onmensen, nou ja groetjes Jenne

  5. Marie Anne, bedankt voor alle mooie warme gedachtes naar ons toe, als een mooi plaatje uit een verhaal van Charles Dickens, getekent door Anton Pieck, goedkoop misschien in zijn waarde, maar mist nooit zijn doel, het is mooi om oud te mogen worden, maar als je in stille momenten van denken, om je heen kijkt ben je omringt met dode zielen, waar je eens mee prate en lachte, en deze donker tijden die in wezen alles beheersen, naar buiten toe ben ik zo positief mogelijk, cijfer me zelf weg, om mijn geliefde alles te geven wat ik heb aan kracht en warmte, zo dat ze bij mij blijft, klinkt sentimenteel, maar dat is oud worden, nou ja, groet Jenne

  6. Marie Anne, ooit in Wales gewoond het land van Tolkien en zodoende van de Hobbits, het was mooi wild en soms heel mysterieuse, het oude Europese geloof met zijn Druden heeft het daar het langste zich staande kunnen houden, ze werden door de Romeinen bij één gedreven, op het schiereiland Anglesey, en vermoord hun gouden cikkels gooiden ze in de zee, ’t was fijn om te leven echt met zijn taal ook het Cumro, veel hele fijne regen, drissel genaamd, slecht voor je longen, ik cq wij hebben daar onze speciale gevoelens voor, ook onze beide kinderen, was het mooiste land wat we intens goed hebben gekent, je zou er eens heen moeten, mooie geesten voelen zich daar direct thuis, land van pink floyds, groet Jenne, heb altijd een ronde deur willen hebben – maken, moet ik nog doen voor ik over ga !

 5. https://nl.wikipedia.org/wiki/IG_Farben
  In voorgaande verwijzing kunt u lezen dat IG Farben bestond uit meerdere bedrijven zoals bijvoorbeeld Bayer en dat zij totaal niets om mensen gaven en gebruik gemaakt hebben van dwangarbeiders.Veel dwangarbeiders/sters zijn omgekomen door uitbuiting of regelrecht moord omdat ze niet meer konden werken en daarom werden afgevoerd.
  NOTE: Zij beweren medicatie te produceren wat mensen zou helpen door velen ook geneesmiddelen genoemd.
  Bayer heeft in mei 2016 aangegeven dat zij Monsanto willen overnemen het bedrijf dat tegenstrijdige belangen dient omdat zij tijdens de Vietnam oorlog Agent Orange hebben geproduceerd,maar wist u ook dat zij als eerste Coca Cola als klant hadden vanwege
  de kunstmatige zoetstof sacharine? Dat geeft toch aan dat het hen alleen maar om winst gaat want aan de ene kant maakten ze dodelijk gif terwijl ze ook een kunstmatige zoetstof voor een veel gedronken drankje leveren.
  Misschien is Mevrouw Trump te bescheiden en bedoeld ze dat we alle multinationals mogen wantrouwen?

 6. En wantrouw vooral Mr. Donald Trump!!!
  Wat een kleine lul uit de VS…wil de mensen nog verder kapot maken.
  Arme wereld, 90% van het ellende komt door de Angelsaksische-zionisten maffia!
  Boycot de VS, niets kopen van misdadigers!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.