Advertentie

White Bull: ‘Op naar 2012’..


‘Op naar 2012’

door ‘White Bull’ via Ian Smith

doorgegeven zondag 28 november 2010

vertaling © JanSmith voor Wanttoknow.nl/be

website White Bull/Ian Graham HIER

Attentie: deze vertaalde channeling van White Bull mag alleen worden hergeplaatst,
wanneer uitdrukken en schriftelijke toestemming door Ian Smith en WantToKnow is gegeven.

x

Velen onder jullie hebben hun aandacht volledig gericht op een enkele datum in de lineaire tijd: het jaar 2012 met alle bijkomende voorspellingen voor rampzalige doemscenario’s.

 

Ik dank de lieve God dat ik geen enkel tijdsbesef heb! En ik zou niets liever willen dan dat jullie dat ook niet hadden! Het is nu eenmaal een onontkoombaar aspect van de menselijke aard dat, wanneer een leven zich uitsluitend ontvouwt tussen de begrenzingen van de lineaire tijd – en daarom ook in de greep van de dualiteit – dat drama, ja zelfs melodrama altijd weer de kop opsteekt. En ja, het is altijd veel spannender om te kunnen vertellen dat je vreselijk heen en weer geslingerd werd tijdens een hevig storm, dan om te zeggen dat je  stevig op je benen bent blijven staan en heel zorgvuldig anticipeerde op de bewegingen van de boot.

Hieruit blijkt de keuze die je kunt maken terwijl deze spannende tijd naderbij komt: blijf je in de dualiteit of in je eigen middelpunt?

Het ligt niet in mijn bedoeling nog iets toe te voegen aan de ontelbare bladzijden die al werden volgeschreven over allerlei doemscenario’s die de bewoners van deze planeet allemaal te wachten zouden staan, want dergelijke voorspellingen dragen alleen maar bij aan het toenemen van vrees en angst en dat is slecht voor het hart.

En jullie weten allemaal heel goed, mijn lieve vrienden, dat slechts door het openen van je hart van verlossing sprake zal zijn, omdat alleen dan bewustzijnsveranderingen kunnen plaatsvinden. Dergelijke bewustzijnsveranderingen kunnen echter niet werkelijk authentiek zijn als ze alleen maar optreden als tegengif voor angst, net zoals een plant niet naar de Zon kan groeien alleen maar door zijn angst voor het duister waarin zijn wortels staan; hij groeit nu eenmaal naar het Licht omdat hij wordt aangetrokken door de onweerstaanbare Bron van het Leven zelf.

En dus, Geliefden, Leden van de Voorhoede, hoeven jullie de komende periode niet te zien in de context van hoe je alle voorspellingen voor die speciale datum zou kunnen overleven, maar juist in het antwoord van je Ziel op de toename van het Goddelijk Licht dat nu tot in de diepste diepten van je hart begint door te dringen en jullie wakker schudt en oproept tot, wat Jezus noemde, een Overvloediger Leven.

Voor sommigen die verdwaald zijn en wier ego werd verleid door de materiële wereld of de behoefte om belangrijk of succesvol gevonden te worden en zodoende hun ware roeping de rug hebben toegekeerd, kan het effect nu misschien dramatisch lijken doordat alles waarvoor ze  hebben geleefd aan hun voeten in duigen valt.

We zien nu al het antwoord van veel van jullie Zielen op deze Hoogste Oproep, die jullie veel zorgen baart omdat hij, naar het schijnt, niet echt een bijdrage levert aan jullie gelukzaligheid, maar uitsluitend veranderingen teweegbrengt in jullie leven die je de indruk geven achteruit te hollen in plaats van vooruitgang te ervaren.

Vreest echter niet!! De intensivering van het Licht op dit moment roept je op tot het ondernemen van een reis waarvan het voorlopig eindpunt ligt in het oog van een naald. Het is nu eenmaal noodzakelijk dat je door dat oog gaat, zoals je mogelijk al hebt vernomen uit allerlei andere bronnen, en zodoende alle constructies van het ego achter je te laten, alle verbindingen met het verleden verbreekt, alsmede ook alle identificaties met allerlei negatieve zelfbeelden loslaat.

Het is van wezenlijk belang om door dat oog heen te gaan om alle schande en schulden te helen, al het dualistische denken zoals het geloof in goed en slecht, zwart en wit, los te laten. Je moet in staat zijn de leugen aan het licht te brengen van de innerlijke rechter die je in het valse geloof vasthoudt dat je als mens verdorven bent en vol zit met fouten en daarmee het Goddelijk Geboorterecht verspeeld hebt te mogen leven in volmaakte vrede en harmonie en dagelijks de oneindige generositeit te mogen ervaren van de Universele Geest. Om door het oog van de naald te kruipen dien je je kracht weer op te eisen van je verstand dat niets liever wil dan je voortdurend rondslingeren op het dek van het schip op de ruwe zee.

Voor sommigen die verdwaald zijn en wier ego werd verleid door de materiële wereld of de behoefte om belangrijk of succesvol gevonden te worden en zodoende hun ware roeping de rug hebben toegekeerd, kan het effect nu misschien dramatisch lijken doordat alles waarvoor ze  hebben geleefd aan hun voeten in duigen valt. Laat je niet verscheuren als dit jouw ervaring is; zit niet bij de pakken neer wanneer je relatie op de klippen loopt, of je je baan of huis en haard verliest of misschien wel al het voorgaande jou tegelijkertijd overkomt. Het is een teken van de werking van de Genade in je leven en net als in het verhaal van de Verloren Zoon zal ook jij door de groep met gejubel en zonder oordeel verwelkomd worden.

Voor weer anderen onder jullie, die hun licht uit nederigheid of een gevoel van onveiligheid verborgen hebben gehouden, geldt dat je onverklaarbare angsten kunt ervaren wanneer het Licht je uit je schuilplaats trekt in de richting van het oog van de naald, waarna je als je daar doorheen bent gekropen in staat bent je rechtmatige plaats in de wereld in te nemen, waar je in je eigen kracht kunt staan en je taak naar volle tevredenheid kunt vervullen.

Nog meer van jullie zullen uit hun diepste binnenste een hunkering voelen opkomen, een diep verlangen vanuit de Ziel. Het voelt als de reactie van je speekselklieren op de overheerlijke geuren uit de keuken die je vertellen dat je trek hebt en wilt eten.

Het Licht dat vanuit de Bron straalt wekt het verlangen in jou om je met die Bron te verbinden en met het meest rijke dieet dat je Ziel zal weten te bemachtigen. De zoektocht  naar de Heilige Keuken zal je dat voedsel brengen, dat alleen kan worden gevonden door alles te omarmen dat voor jou Heilig is.

In de tussentijd ervaar je overal om je heen de toenemende trilling van allerlei signalen in de vorm van wat jullie natuurrampen noemen, doordat jullie geliefde Moeder Aarde zo feilloos reageert op de onbewuste verstoringen van Haar Ritmes en Cycli door toedoen van de mensheid. Jullie behoeven je geen zorgen te maken over het leven van Moeder Aarde. Laat ze jullie niet duidelijk genoeg merken dat ze springlevend is?! Als een leeuwin die haar kittens over zich heen laat buitelen, zal ze soms door een zorgvuldig afgepaste klap met haar poot de kleintjes die te hard in haar oren bijten van zich af slaan – nooit te hard, maar hard genoeg om te laten merken wie er de baas is. En natuurlijk vatten haar jongen het nooit persoonlijk op.

En dus, Geliefden, is het van wezenlijk belang dat ook jullie niets persoonlijk opvatten, ook niet wanneer jullie je massaal al duwend en trekkend opmaken voor de start van de aankomende mars.

En dus, Geliefden, is het van wezenlijk belang dat ook jullie niets persoonlijk opvatten, ook niet wanneer jullie je massaal al duwend en trekkend opmaken voor de start van de aankomende mars. Er zullen onderweg best wel wat slachtoffers vallen – vriendschappen die je ooit koesterde, waarbij jij of je vriend of partner zich realiseert dat het beter is de energie die nodig is om de relatie in stand te houden, beter ergens anders aan kan worden besteed. Je begint je zelfs al bevrijd en los te voelen van veel mensen waarvan je tot voor kort nog hield naarmate je hart zich steeds verder ontwikkelt in een meer transpersoonlijk centrum van Liefde, zonder de sentimentaliteit en zelfgenoegzaamheid waaraan je zo gewend was.

Hiervoor hoeven jullie absoluut niet bang te zijn. Je verliest niet je bekwaamheden om van iemand te houden; jullie groeien uit tot een punt van Liefde in de wereld waarin je kunt loskomen van de behoefte aan waardering die je altijd putte uit de liefde van een vriend, omdat je de Grootste Liefde van alles hebt gevonden in je eigen Bron. Dat betekent dat je  met alles dat in je omgeving gebeurt zal weten om te gaan zonder in je energie naar beneden getrokken te worden door je te veel en te vaak te laten meevoeren door het lijden van anderen.

Weet je, Geliefden, als Meester Jezus nu naast je zou verschijnen, zou Hij je niet knuffelen en overladen met lieve woorden. Zijn verschijning alleen al, op zich de belichaming van de Volmaakte Liefde, zou jou bewustzijnsniveau verheffen tot het Zijne zodat er geen twijfel meer bestaat dat Hij jou liefheeft en jou tot in het diepst van je Wezen ziet.

En weet je, wanneer iemand het oneindig privilege zou mogen proeven om door deze Grote Meester te worden genezen, zou de eerste reactie niet zijn de viering van het feit dat hij of zij niet langer nog blind of kreupel of lepralijder is, de onmiddellijke reactie van iemand die door de kracht van de Christus zou worden genezen, zal zijn: Alles is mij vergeven!

Ik ben vergeven! Wat betekent dat eigenlijk? Het betekent ‘Ik ben bevrijd van mijn verleden en nu kan ik heel zijn’.

Ik hoor tegenwoordig steeds vaker verhalen van mijn vrienden die me komen opzoeken over hoe ze minder en minder interesse hebben voor het verleden. Dat komt niet doordat ze speciaal werken aan het loslaten ervan, maar omdat ze de steeds sterker wordende impuls volgen om alle weerstand te laten varen tegen alles in hun leven dat ervoor zorgt dat ze voortdurend bezig zijn in hun hoofd.

Als je er een gewoonte van zou maken iedere omstandigheid of vriendschap of situatie in je leven tegen het licht te houden en te kijken of er sprake is van een of andere weerstand en je zou die daarna opgeven, laten varen, dan is het elke keer net alsof een ijsberg zich losbreekt van de grote ijsmassa om vervolgens vrij de oceaan in te drijven en er tenslotte mee te versmelten.

Met andere woorden, op hetzelfde moment dat jij je weerstand laat varen en kiest voor aanvaarding, breekt er een brok verleden uit de plek waar die zich in je geest had vastgezet en vind je innerlijke vrede in het begrijpen en inzien van de volmaaktheid en vreugde die het NU is.

Zien jullie dus, Geliefden, dat het bij lange na niet zo moeilijk is als je verstand je wil laten geloven?

Hier kan ik misschien nog aan toevoegen dat als je doorgaat met het woord ‘moeilijk’ nog steeds in je vocabulaire te laten zitten, dat jullie nooit of te nimmer door dat gaatje in de naald zullen komen. Zet het overboord, NU! Want als je het telkenmale gebruikt werkt het als een saboteur die je blijft demotiveren om eindelijk eens wat positieve keuzes in je leven te maken.

Ik heb het beste bewaard voor het eind, uiteraard. Want als je je hebt overgegeven aan die onontkoombare helling die jou in de richting van het oog van de naald brengt en je al gereed staat om er doorheen te stappen, dan heb je op dat moment al de grootste schat aan jezelf gegeven. Je hebt dan namelijk je onschuld opgeëist. Stel je eens voor, Geliefden, dat je een nieuwe realiteit binnenstapt met alleen maar deze woorden op je lippen: “Ik ben nu onschuldig”.

En zo werd het gezegd: “Tenzij je een kind bent, kom je het Hemelse Koninkrijk niet binnen.”

* * * * * * *

HIER vind je de site van White Bull/Ian Graham

34 gedachten over “White Bull: ‘Op naar 2012’..

 1. http://i1210.photobucket.com/albums/cc411/Budhymann/Crow-Meets-Crow.jpg
  GuttegutteGut Weer zo’n Zweefteef uit zo’n nep indianen put.
  Ze hebben dat volk praktisch afgemaakt anders zijn ze wel aan de alcohol geraakt.
  Wat mij betreft zijn ze veel te soft waarmee hun kleinkinderen niet hebben geboft.
  De Hemelen zitten ook vol met stoute kinderen maar dat kan Daar niemand hinderen.
  Wordt toch eens wakker zweefteef-stakker of ben je een illuminati kakker?
  De Bilderbergers zitten je leeg te zuigen en jij maar over liefde spuigen.

  http://www.youtube.com/watch?v=sMdALV5gxNw

  1. Ik denk dat we zonder liefde inderdaad niet ver komen in de nieuwe energie. Dus als je je gaat focussen op bv de Bilderbergers en deze dus aandacht geeft (=energie) kijk je naar de verkeerde kant.. Hoewel je je er natuurlijk wel bewust van mag zijn dat ze ook taak vervullen.. En dat is het licht onderscheiden van het donker.
   Maak je dus niet zo DRUK, dat gaat ten koste van je eigen GELUK. Toch?

 2. Thumbs up for White Bull!

  Lees zijn boek “God is nooit te laat”
  if you are ready for your truth.

  en Budhy; leer toch eens rijmen en dichten zonder de waarheid een pootje te lichten.

 3. white bull en 1 van de dogmareligies van het “boek”
  mooi samen in een kwakverhaaltje…?
  dat van ik eigenlijk totaal misplaatst op deze site,
  of juist niet ?
  komaan zeg,
  indianen zijn bekeerd,
  op bevel,
  vanuit het perfire europa
  door dezelfde kereltjes die graag in ieders broek zitten
  white bull, met klootjes ?

  1. Ben ik nou de enige die geen snars van je hele verhaal snapt Riek..? Wat bedoel je nou eigenlijk..?
   Omdat de Indianen bekeerd zijn door de Spanjaarden en andere Europeanen, die deze Indianen tegelijkertijd bij honderduizenden uitmoordden, klopt ‘het boek’ niet..? Mijn hemel.. Jij zou niet deugen omdat je buren jouw verhaal verdraaien en/of misbruiken..? Verdraaid nogereensaantoe.

  2. @ Riek

   Guido houdt zich alleen bezig met klukkluk nog, daar ie is net als ik GROOT mee geworden, maar voor de rest, we zien het wel.

 4. White Bull is naar mijn gevoel een energie van het Oude Volk of Stenen Volk, maakt niet uit, in ieder geval van 1 van de oude natuurvolkeren, waar velen of minder?, van afstammen. De oude natuurvolkeren hebben kennis van de energetische wetten (zie ook info op Pateo.nl)en het hele universum. Jezus belichaamde het christusbewustzijn. Staat los van de bijbel en al die kereltjes die zich …..
  Als je verlicht bent, ervaar je dat alles zich in het NU afspeelt, omdat je al je angsten om weer jezelf, net als een kind, te zijn bent ontstegen. Je hebt geen behoefte meer om aan het verleden of de toekomst te denken. De zon bevat licht en licht bevat info, info over je ware Zelf.
  De maan, sterren, pleiaden, arcturians enz enz zijn onze familie in een andere dimensie.
  Hoe ‘lichter’ je wordt, dus hoe hogr je frequentie hoe meer je ze gaat waarnemen, voelen en begrijpen.
  Alles is Liefde. En de Bilderbergers enz. zijn projecties van onze angst.Het hele universum is een hologram.
  De schepping lijkt complex door de bril van angst, maar door de brilvan Liefde is het redelijk simpel.
  Ik heb ook lang in mn eigen valkuil gestapt maar heb het eindelijk door (denk ik, ik kan alleen maar afgaan op wat ik voel nu ik me veel lichter voel). Het is een bewustzijnsproces.
  Steeds meer mensen worden stukken lichter en verlicht (=afwezigheid van onbewust ego = dualiteit).
  Dát bedoelde Jezus met Ik kom terug als een dief in de nacht; de geboorte van de verlichte mens. Is de vervolmaking van de schepping.
  Vandaar dat Hair zingt Let the sunshine (danj je Budhy voor de lnk)

  1. @Willemina,

   Inderdaad het universum is een hologram en manifesteert zich in illusies die ons allemaal kunnen helpen ons ZELF terug te vinden. Vergeving is de sleutel.

  2. @Burke 09:22 28 januari 2011

   ‘Inderdaad het universum is een hologram en manifesteert zich in illusies (…)’

   Zie deze prachtige 6-delige BBC productie:
   http://www.youtube.com/watch?v=XO1UJXS2o34

   “Clues have been pieced together from deep within the atom, from the event horizon of black holes, and from the far reaches of the cosmos. It may be that that we are part of a cosmic hologram, projected from the edge of the universe. Or that we exist in an infinity of parallel worlds. Your reality may never look quite the same again.”

  3. Een stap weer verder is dat we de illusie aanvaarden en er genade in vinden.We zijn spirituele wezens in een menselijke ervaring die inderdaad zoals Burke zegt er voor is om ons Zelf te herinneren..
   Mooi dat steeds meer mensen deze weg vinden.

 5. Het wonderlijke is we leven al in de volmaaktheid. De eenheid drukt zich uit in verscheidenheid. Wij dromen dat we afgescheiden van de eenheid in essentie is dat niet zo.
  Wij als mens kunnen met ons denken niet de eenheid omvatten . Er wel in zijn.

  1. @Janee,

   Helemaal waar wat je zegt. Ons denken is daarmee enorm overschat. Met denken kunnen we geen eenheid ervaren.

  2. Jullie zijn waarlijk schatten, voelde dat al bijna een jaar geleden. Het houdt nooit op, bewustzijn, we blijven maar uitdrukken zolang we worden ingedrukt.

   Tot het nulpunt komt, dan is er slechts creatie uit eenieder.
   Ja, eigenlijk is het al zover.

 6. Prachtig verhaal dit, voel weinig weerstand met hetgeen gezegd word, het vibreert ‘lekker’ allemaal.

  Het verhaal van de Verloren Zoon waarnaar wordt gerefereerd en het verwelkomen van zijn vader zonder oordeel is in mijn ogen een zeer belangrijk verhaal en kan verschillend worden uitgelegd. Het gaat m.i. over loslaten van dualiteit en nieuwe kansen bieden aan een ieder door middel van vergeving iets waarvoor het nooit te laat is en ook nooit te vroeg trouwens.

 7. Leuke synchroniciteit weer, ik had een tijdje terug al wat contact met ian Graham ivm een serie over ‘ de zin en onzin van channelings, mediumschap, gidsen en contact met je hogere zelf’ voor HealingSoundmovement Radio.

  Hij heeft al toegezegd, dus binnenkort waarschijnlijk een radiospecial over zijn werk.

 8. White Bull? Was het niet Zeus de zoon van Saturnus (El de stier, god van de bij(bel) die zich in een witte stier veranderde om zo Europa (prinses van de phoenicians)te verleiden? De hoer in paars die het beest rijd.
  De planeet Jupiter is Zeus en de 6e maan van Jupiter is Europa , de (black)sabath is op zaterdag de 6e dag van de week, en saturnus (El/stier/satan) is de 6e planeet vanaf de zon, 666.
  Nieuwe energie? ik denk illuminati (verlichting).

  1. En waar komt al deze info vandaan? Verzonnen in de geest of is het al waarheid?

   Woorden alleen doen niet zoveel voor iedereen, het kan hoogstens jezelf voeden!

  2. @Wout, U vraagt , astublieft, http://www.youtube.com/watch?v=it1jWkW4wgY&feature=related

   Een lange zit van 20 delen en heel aannemelijk. De EL-ite en hun lakeien worden goed ontmaskerd er is niets veranderd sinds de tijd van Babylon echter is het te schokkende aspect van het ritueel ondergronds gegeaan.(denk aan kindermisbruik/offers en kannibalisme) Zit je de hele rit uit, dan zal je zien dat alles ritueel gepland is en subliminaal in alles is verweven. We worden in een spel van zwart/wit hexagram/pentagram gehouden, letterlijk, de zon en de maan, waarop alle religie is gebaseerd. 2012 is niets anders dan de overgang van vissen , naar waterman en dat zal de illuminati goed laten merken. Veel “new age”is niets anders dan onderdeel van deze duistere club, beware!

 9. De verlichting van de mens is al eeuwen gaande. Altijd lopen er een aantal profeten en filosofen voorop in het woord en strijders in de daad. Alleen nu beginnen de kosmos en Moeder Aarde ook een wezenlijke rol te spelen. Alles komt te samen. Hunab Ku?

  We zitten in de overgang van troebel denken in zuiver waarnemen, sommigen overzien dit allemaal.

  1. Martijn, zo voel en interpreteer ik het min of meer ook.

   En wat is verlichting in feite? Het is maar wat voor “woord” je er aan toe wilt kennen. Uiteindelijk is alles “Het Woord” en taal, geslacht, uiterlijk etc is alleen in de geest.
   In feite is er niet eens zoiets als “jij en ik”, maar we ervaren het hier nu wel zo. Individu-gevoel 🙂

   Ieder van ons afzonderlijk tezamen is de ene grote geest. En daar zijn de meesten nog mee bezig dit te herontdekken. Pas dan gaan we “2012” ervaren, we kunnen dit niet zonder ieder afzondelijke ziel, tenzij…

 10. everybody gives his opinion about the happenings……but actually is all presumptions because no matter what all is perception , an individual journey so look within because the path is within !!!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.