Advertentie

‘2012, de angst voorbij’, een gratis e-book!


 x

‘2012 voor dommies, de angst voorbij’, een gratis e-book!

x
januari 2012 -WantToKnow.nl/.be – Guido Jonkers

x

Dr. Ir. Coen Vermeeren schreef een indrukwekkend artikel over UFO’s in het e-book.
Drs. Janet Ossebaard schreef een indrukwekkend artikel voor het e-book ‘2012 voor dommies’..

Onlangs, half november, besloot een groep mensen om gezamenlijk informatie te publiceren, over dit jaar, 2012, het nieuwe, magische jaar én de grote veranderingen, die in volle gang zijn. Het jaar 2012 is daadwerkelijk ‘magisch’, want er zijn een hele boel veranderingen aan de gang, die voor veel mensen angstwekkend zijn. Fundamentele waarden worden afgebroken, zo lijkt het.

Veel mensen zijn ontdaan door deze nieuwe tijd en zoeken naar de achtergronden van deze grote omwentelingen. De fundamentele veranderingen, zoals we die bijvoorbeeld op het sociaal-economische vlak zien, zijn ‘slechts’ een teken aan de wand van deze nieuwe tijd.

De informatie die deze groep mensen bij elkaar heeft gebracht is geschikt voor iedereen die zich in het bovenstaande herkend.. Waar gaan we heen met deze veranderingen, wat gebeurt er met jezélf..?

Mensen die bijvoorbeeld op sites als WantToKnow komen, zijn over het algemeen beter geïnformeerd over deze ‘Nieuwe Tijd’, dan mensen die dat niet doen. Toch, en dat is de overtuiging van deze groep mensen, gaat deze Nieuwe Tijd iedereen beroeren.  Dus zowel voor mensen die minder of helemaal niet geïnformeerd zijn, als voor hen die dat wel zijn, is het e-book, dat je hieronder kunt downloaden, een aanrader te lezen.

Peter Toonen, Maya-expert, droeg ook bij aan het e-book '2012 voor dommies'.
Peter Toonen, Maya-expert, droeg ook bij aan het e-book ‘2012 voor dommies’.

Het virtuele boek geeft je informatie, op basis waarvan je je vooral minder ‘angstig’ zult voelen, want als je met elkáár datzelfde gevoel hebt, in hetzelfde schuitje zit, is dat tóch wat anders, dan dat je er alleen voor staat, je heel eenzaam in dit proces lijkt te staan. Alle artikelen geven je handige links naar websites, artikelen en informatie, die je nóg meer zullen doen weten van de immense veranderingen die om ons heen en in ons plaatsvinden.

De groep
De mensen die bij elkaar zijn gekomen om dit e-boek samen te stellen, hebben allemaal hun eigen disciplines en waren en zijn, heel gemotiveerd deze informatie te verspreiden. Dit is die groep:

dr. ir. Coen Vermeeren, hoofd van het Studium Generale van de TU-Delft. (website HIER)

Peter Toonen, eigentijds auteur en ‘Maya’-kenner, schrijver van veel boeken over de Maya’s en 2012, met een prachtig verhaal over de daadwerkelijke relatie tot 2012 en de Maya-kalender, die afloopt dit jaar. Het artikel zet onze Aarde weer waar die thuishoort, in een Universele ‘setting’.. (website Peter HIER)

Dr. Johan Oldenkamp, auteur en coach. Publiceert met regelmaat over deze tijd en het sterk veranderende tijdsbeeld. (website HIER)

Dr. Johan Oldenkamp vertelt je in het e-book alles over het ‘verschijnsel tijd’..

Drs. Janet Ossebaard, graancirkelexpert, schreef een bijzonder indrukwekkend verhaal, een documentaire bijna, over de ontwikkeling van de graanfiormaties, de afgelopen jaren. De verrassende conclusie van haar verhaal is onontkoombaar..! (website HIER)

Jacques de Leeuw, verklaart ontwikkelingen in de financiële wereld op een hele andere manier dan de media dat doen. De keuze om de opstandelingen in Libië te ‘helpen’ heeft voor Jacques bijvoorbeeld ook een bijzondere achtergrond in het geldwezen, dan dat jou dit tot nu toe is verteld in de main-stream-media.

Cindy Kuiper schreef een indringend verhaal over de mensen die onze nieuwe wereld vorm gaan geven, mensen die we feitelijk té weinig zien staan. Kinderen! Onze toekomst ligt bij hen, reden hen serieus te nemen. Cindy is coach, werkt met volwassenen, kinderen en groepen. Heeft Integrale Psychologie gedaan, Practitioner en de Master NLP, Shamballa MDH Basic Healer en Shamballa 13D MDH Master Healer gevolgd. Haar motto is ‘Alle waarheid zit van binnen’. Ze is ook betrokken bij hartverwarmendwijs.nl, welke zich inzet voor een passend onderwijssysteem vanuit het kind.

Guido Jonkers, bij menigeen bekend… Oprichter van deze site, WantToKnow.nl/.be Een artikel over het einde van de ontkrachting van de mensheid. Real ‘wanttoknow-stuff’ dus..!

Natuurlijk kun je hier het e-book gratis downloaden. De pdf laadt op je computer als je op de ‘download-knop’ hieronder klikt. Het is wel een groot bestand, 11Mb, dus het kan even duren voordat het bestand op je computer is gedownload. Maar dan heb je ook wat…!

We willen je vragen het boek te verspreiden, het door te sturen naar je vrienden, familie, collega’s, iedereen waarvan je wéét dat hij of zij in aanmerking komt om zich verder te verdiepen in de magie van de tijd waarin we leven. Meer wéten over deze tijd zorgt voor minder onbekendheid, en natuurlijk ken je ook het spreekwoord: ‘Gedeelde vreugde is dubbele vreugde’..! Namens deze groep wens ik je veel genoegen met het lezen van deze informatie, die hopelijk bij mag dragen aan een algemeen gevoel van ‘eenheid’..!

Klik hieronder voor de download van je gratis e-book!

Het is het jaar van ontwaken, intenser ontwaken. Een ontwaken dat velen op de wereld verrast; we waren toch al ‘wakker’…?? Een dieper ontwaken raakt mensen op een diep spiritueel niveau..! Kijk naar deze YouTube om dit gevoel onder woorden gebracht te zien worden.

x

 

182 gedachten over “‘2012, de angst voorbij’, een gratis e-book!

 1. Zó gaaf allemaal,morgen nóg meer op m’n gemak lezen….
  En dan kijken wie ik hier gelukkig kan maken om dit door te mailen.
  Bedankt Guido en alle anderen!
  Namasté An

 2. Zeer benieuwd naar het boek. Deze ga ik zeker een keertje doornemen.
  Laat ons hopen dat hier geen larie en apekool (om het op zen Nederlands te zeggen) in staat te lezen. Rond dit thema bestaat er al veel te veel van op het net en ook daarbuiten. Alvast een bedankje om het schrijven van dergelijk boek. Allesbehalve een makkelijke opdracht. Groeten

  1. Graag gedaan, en ja, wij hopen ook dat er geen lariekoek in staat; daar zijn wij dan weer benieuwd naar… 🙄

 3. Hallo,

  wil jullie, schrijvers, allemaal bedanken voor alle tijd die jullie gestopt hebben aan het schrijven van dit boek. Ga het lezen, delen, aanhalen in gesprekken en kom er later (misschien) nog op terug. En dan in POSITIEVE zin. Namasté, Bertina. Liefde, Respect, Vrijheid en Dankbaarheid.

 4. Een mooi initiatief waar-in 1 element nog ontbreekt;
  Toeval en synchroniciteit; het kosmische schaakbord dus 🙂
  Johan Cruijff heeft ons er tientallen jaren van willen doordringen.
  De volgende aflevering zal compleet zijn gemaakt omdat de essentie dan niet uit beeld is gedrukt door de aan-drang van een ambitieuze groep vl-yge-n die 1 vlygje met dat kosmische schaakbordje in zijn vleugeltjes uit beeld drukten (want eerlijk is eerlijk; we waren met 1 vlygje meer begonnen om dit boek te co-creeeren) 🙂

  1. Yge-lijk bedoel je: waarvan ‘jij vindt dat er 1-element aan ontbreekt’..? 🙄

 5. Het stuk over graancirkels van Drs. Janet Ossebaard vind ik vrij indrukwekkend (het enige stuk dat ik tot nu toe gelezen heb. Het boek van Toonen heb ik gelezen en de materie van Vermeeren ken ik ook). Aangezien er foto’s gebruikt worden die gemaakt zijn door Robbert van den Broeke neem ik aan dat mevrouw Ossebaard contact heeft gehad met Robbert. Nu heb ik vorige week nog even via e-mail contact gehad met Robbert over 2012. Hij komt vrij oprecht op mij over en aangezien zijn gaven (waar eigenlijk niemand omheen kan) was ik benieuwd naar zijn kijk op 2012. Hier een citaat uit zijn antwoord:

  “2012, is een massa hysterie, een mode trend, mensen kijken graag naar iets uit, voor mijn gevoel zitten we wel in een bijzondere tijd, al jaren, waar we van denken naar voelen gaan, dus weten. Maar 2012 kondigt niets aan. Gooi alle boeken gewoon aan de kant over 2012, het is onzin, leef intens en luister naar je gevoel, God praat via onze intuitie.”

  “We leven wel in tijden van verandering maar 2012 kan niet ineens een omslag zijn, een mens en dier rijpt door de jaren heen , het heeft tijd nodig.”

  “Blijf dicht bij Jezelf denk niet, Voel en Weet. Het Hogere, God of Het of Hoe Je noemen Wil laat zich niet vangen in een moment of jaar ga niet mee in mode trend new ace praatjes luister naar Je gevoel, de aarde is een oefenterein voor ons allen het lichaam gaat nog steeds gewoon netjes dood daarna is er het Eeuwige Leven In De Andere ruimtes van meer verinnerlijke Kwaliteit dat is Zeker. Luister alleen naar Je gevoel”

  Dit is nogal in strijd met wat er in de graancirkels te zien is. Ik zal Robbert de betreffende cirkels eens mailen en vragen hoe hij erover denkt.

  1. Harlequin: bedoel je dat ‘gevoel’ en ‘graancirkels (geometrie)’ niet sámengaan.. Begrijp de strekking niet wat je dan in de graancirkels ziet, wat Robert zou ontkrachtten..??

   Voor mij ZIJN graancirkels geometrische patronen, een TAAL, die op vele lagen in het bewustzijn, ahw ’trapjes’ maakt, waardoor bewustzijn kan ‘reizen’ (rijzen?) van het ene naar het andere (hogere) bewustzijn.. Mooi gezegd? Nou ik meen het ook nog eens. Kijk HIER naar het artikel over het werk/interpreteren van graancirkels door het medium Judith Moore en de Nederlander mr. Johan Keijser.

   Maar lees vooral de inleiding van het boek door Hannah van Buuren, onderaan het artikel, die de brug slaat van het geometrische naar het gevoel. Geen simpele brug.

  2. Hey Guido, bedankt voor je reactie en de link.

   Wat ik eigenlijk bedoelde is dat Janet Ossebaard uit graancirkels opmaakt dat er wel degelijk een duidelijk omslagpunt plaats gaat vinden eind 2012. Robbert zegt dat hier geen sprake van is en dat als het ware alle theoriën en boeken met betrekking tot dit onderwerp de prullenbak in kunnen.

   Omdat het onderzoek van Janet Ossebaard naar graancirkels authentiek en oprecht op mij overkomt maar ik ook niet twijfel aan sommige capaciteiten van Robbert van den Broeke vind ik het interessant dat er zo’n groot verschil in visie bestaat tussen de twee. Des te meer omdat Janet foto’s van Robbert gebruikt in haar hoofdstuk over graancirkels. Omdat Robbert zelf ook veel ervaring heeft graancirkels ben ik benieuwd wat zijn mening is over het stuk van Janet.

   Ik wil niks ongegrond debunken of vervelend doen of wat dan ook maar ik denk dat het wel een interessante discussie is. Juist omdat beide personen in kwestie naar mijn mening geen onzin vertellen.

  3. Ik snap je. In het boek van ‘Metatron Spreekt’ wordt hetzelfde verhaal als wat Robert vertelt, aangehaald. Er is niet ÉÉN punt van omslag. Het is net als bij boter, geen smeltpunt, maar een smeltTRAJECT.
   Ergens is de boter VAST en aan het end istie GESMOLTEN.. En PRECIES in het midden, zou je kunnen zeggen, dáár ligt 21 12 2012.
   James Tyberonn doet met Metatron een heel belangrijke kristalactivatie op 12 12 12..! Kijk dat ligt ook ergens ‘precies’ in het midden. Overigens grappig ook, dit zie ik ook terug als ‘symboliek’ in jouw vraag/probleem.. Je vraagt eigenlijk ‘WAAR?’ Nou dáár, precies in het ‘MIDDEN’.. OF dáár, in het hele traject.. haha.. Beide antwoorden zijn goed.. Byebye duality.. Alle goeds maestro! Welkom in de wereld van ‘én/én’ ipv ‘óf/óf’..

  4. @ Guido en Harlequin, ik ben zelf ook in 2011 op een bijeenkomst geweest van Janet Ossebaard in Groningen. Ik was onder de indruk van haar verhaal over de graancirkels. En ik geloof er ook heel erg in dat de graancirkels boodschappen bevatten in een bepaalde “taal” die ons helpen om op een hoger bewustzijn te komen. Maar ik haakte af toen Janet Ossebaard heel sterk de nadruk legde op bepaalde data in 2012, waarop “het” zou gebeuren. Mijns inziens zitten we inderdaad al jaren in een bepaald proces naar een omslagpunt (en voel ik wel aan alles dat het in een “stroomversnelling” komt), maar waar precies het omslagpunt ligt, kan me niet echt boeien! Ik probeer mee te gaan met de “stroom” en in mijn eigen “kracht” te blijven! Liefst in het “centrum van de orkaan”!

 6. http://www.ygevisser.nl/onder-tussen-rtv-oost-als-1e-oude-media-maakt-het-week-einde-bekend-aan-uw-waar-nemende-vermogens

  Aansluitend op bovenstaande kreeg ik vandaag de uitnodiging van Coen om voor deel 2 het kosmische reflectie-schaak-spel (balans & cruijff) toe te lichten en daarmee synchroniciteit en toeval onder de aandacht te brengen.

  Ik wil u er op wijzen dat we in de slotfase van het line-aire (evolutionaire) eindspel zijn aanbeland & dat we komend seizoen een doorstart gaan meemaken naar een kosmisch schaakspel 🙂 (seizen & zoenen in-1)

  U is allen uitgenodigd !

 7. interessant tot nu toe. Ik denk wel dat er misschien iets mis is gegaan met het omzetten naar pdf (hoe dat ook werkt) het lijkt namelijk of er soms stukjes ontbreken.

 8. Lekkere titel voor een boek : 2012 voor dommies . Is dat hun doelgroeppubliek ? Of voelen ze zich zo ontzettend alwetend dat ze de rest dom vinden , is dat dom IQ gerelateerd of gekoppeld aan een andere zienswijze of misschien aan onwetendheid ?
  Ik was nog van plan om naar lezingen van mevrouw Ossesnor en Heer Olderamp te gaan , maar dat ga ik nu maar overslaan .

  1. Gewoon het boek lezen. Niet dat ik dat al gedaan heb hoor.
   Ach, wat zal ik eens zeggen. Zouden de vrijmetselaars daarom ook alles voor zich houden omdat de rest toch dommies zijn? Ik mag van mezelf toch wel zeggen dat ik heel veel op dit gebied weet. Ik weet zelfs het allerbelangrijkste. Er valt niets over te zeggen! Daarom ook dat ik heel geïnteresseerd ben in wat een ander te zeggen heeft.
   Simpelweg omdat het ECHTE doel, verlichting, alwetendheid, niets met weten of woorden te maken heeft. Maar goed, eerst lezen en dan oordelen. Tis trouwens dat jij het zegt want het was mij niet eens opgevallen. Wel bevreemdend inderdaad.

  2. Martijn , ik vind het gewoon een vreemde titel en dat wilde ik ff kwêht . De titel van een boek zie ik als een soort adressering , mocht ik ergens een envellop vinden gericht aan ; Achtelijke zak , dan ga ik em ook niet openen .

  3. Haha, ik dan toch weer wel omdat ik weet dat velen mij een achterlijke zak vinden!
   Net als velen mij dom vinden.

   Ik heb alleen een heel lang verlanglijstje van dingen die ik nog eens wil lezen. Daarbij komt ook nog dat ik nog een artikel zou schrijven voor op deze website over 2e hands goederen en waarom dit zo goed is voor de wereld en mensen zelf.

   Ik kom er alleen niet aan toe omdat er altijd weer iets anders is wat mijn aandacht trekt. Ik voel me soms net een kind in een levensgroot pretpark.

  4. Beste Cozmic. Je ergert je aan iets wat niets is volgens mij. Ik denk namelijk dat ze “dummies” niet in de titel mogen gebruiken. (En die is ook met een knipoog.) Had je een betere titel geweten om de aandacht te trekken van mensen die nog nooit van de schrijvers gehoord hebben?
   Ze hadden mensen als wij waarschijnlijk ook helemaal niet in gedachten omdat ze wel weten dat er ook zijn die wel voor zichzelf uitzoeken hoe het zit. Het vervelende is dat je toch op een web als deze moet staan in de hoop dat wij het verhaal doorschuiven.
   Als wij dat dan beledigend op gaan vatten heeft het het beoogde doel gemist. En dat zou toch jammer zijn?
   Het is volgens mij nog altijd de bedoeling dat heel veel meer mensen beginnen door te krijgen wat er allemaal aan de hand is toch?
   Gewoon lezen dat boek. Tenminste wat je er in aanspreekt en dat zie je dan vanzelf. 🙂

  5. Ik denk dat jij de ‘ze-mogen-het-woord-dummies-ws-niet-gebruiken‘-koelkast hebt gewonnen Selene.. Er zijn boeken vol geschreven voor dummies, dus waarom niet gewoon ook eens voor dommies.. Was dat zo moeilijk ‘Coz’?
   Cozmic, luister je? Zoja, dan even HIER klikken ja?
   En Selene, na ampel beraad wordt jij de eerste gastredacteur, als we daarmee gaan beginnen. Koos Postema heeft ‘nee’ gezegd, de ‘dommie’.. Jij bent dan de eerste vrouwelijk HR!

  6. FürDumme….nu moet ik het toch gaan lezen…nieuwsgierig als ik nu ben geworden 🙂

  7. What did you learn at school today? http://www.youtube.com/watch?v=fWE6seINeoE&feature=related

   Waarom wordt iedereen hier verteld dat ze van alles moeten weten i.p.v. voelen?
   Hoe wakker zijn jullie eigenlijk? Niet heel wakker? een beetje wakker? Wat is dit?
   Ik mis zo de essentie in het boek voor dommies. De essentie, gelijk aan de geloofwaardige ascentie. Verschil is dit, de essentie hadden mensen duizenden jaren geleden al door. Boeddha, Jezus, Mohammed, Lao Tse, Krishna. Ascensie is voor de gelovigen, dat wat nog moet komen omdat het nu de tijd is? Essentie is voor de bewusten, ongeacht tijd en/of ruimte.

   Waarom voel ik toch elke keer dat de essentie compleet gemist wordt? Doordat het over kennis en weten gaat en niet over gevoel, zijn. Ik weet ook niet hoe vaak ik dit duidelijk moet maken. Wie horen wil die hoort het, wie het zien wil die zit het. Maar als je er één mee wil worden, dan kan dat alleen in ervaren.

   Het is net als de liefde, nee, het is kosmische liefde, hoe wil je dat gaan uitleggen met rekensommetjes, weetjes e.d.? Niet te omschrijven, dus aan ieder, zoek eens heel diep in jezelf. Voel het, zie het, wees het.

  8. We denken dat we pas plezier of verrukking kunnen ervaren als we een zeker plan volbrengen,
   als een bepaalde droom uitkomt,
   als iemand die ons aan het hart ligt ons aardig vindt,
   of als we een fantastische reis maken.
   Dit is een belediging aan wie we zijn.
   We zijn het plezier, we zijn de vreugde!
   Waarom zou je je geluk willen laten afhangen van iets anders dan je eigen natuur?

   A.H.Almaas

  9. Janee, ik voel jou. We zijn één in essentie. Jij doet jouw ding hieruit en ik de mijne. Jij kent de essentie, dat weet ik.

  10. @Guido, is het wel handig als je het over iets heel speciaals hebt, om dit dan te gaan vergelijken met Windows for dummies? Niet echt origineel en daarom hebben jullie ook de essentie gemist. Zijn jullie nou zo bang of ben ik nou zo dom? It doesn’t matter if you die for it. http://www.youtube.com/watch?v=oSqzkGyxpmc

   Bewustzijn is iets heel anders dan want to know. Bewustzijn is want to be…yourself in the deepest mode of excistence.

  11. @Guido, ik lul teveel? Zeg ik iets verkeerds? Voor dommies, dat jullie dat met elkaar bedacht hebben, jullie hebben zeker te weinig geluld met elkaar, teveel egootjes die hun verhaal willen doen, anders had dit er niet gestaan als titel. Ik ben het met Cozmic eens. Foute titel die je nu nog kan veranderen. Het past niet bij het verhaal lijkt me. Beetje té. 2012 voor dommies, dus een intelligent mens moet het maar niet lezen. Mensen die zich niet aangesproken voelen bij dommies zullen het niet lezen.

   Leer nou toch eens iets van de machthebbers, hoe je iets écht de wereld in kan brengen.
   Tjonge jonge. Zij weten tenminste met één woord miljoenen mensen te interesseren…

  12. Selene , gefeliciteerd met je koelkast .
   Misschien is het vriesvak groot genoeg om er een paar heethoofden in af te laten koelen . 😉

  13. Eerlijk gezegd vind ik het een ramp, dat er mensen zijn die denken meer te zijn met hun wiskundige spiritualiteit, denken dat ze alles doorzien. Heeft toch god***** niets met spiritualiteit te maken? Afleiding van de essentie. Gebeurt op de hele wereld overal. Mensen worden gevoed met verhalen vol angst, zogenaamd informatief.
   David Icke, één van de grootste eikels op de wereld, die verteld ons hoe we de wereld moeten zien. Zogenaamd ook nog uit liefde, come on. De machthebbers hebben alleen maar belangen bij zo’n man. Ooit van je onderbewuste gehoord? Wel eens ervaren wat deze shit met je onderbewuste doet? Nee, dit heeft in de verste verte helemaal niets met spiritualiteit te maken. Alleen maar willen weten hoe alles in elkaar hangt. Alsof ik dat al niet wist. Je trekt allemaal troep aan wat niets met jou te maken heeft. Misschien met de wereld. Laat de wereld, of beter gezegd, de werelden in je hoofd en onderbewuste los en ervaar wat de werkelijkheid is. Daarna spreken we verder.

  14. @ Martijn….we blijven mensen met ieder zijn eigen waarneming en taak, ja met zijn eigen waarheid. Ik geef je gelijk met je these over de essentie, pas als je de essentie hebt begrepen (be-grijpen…aanraken…leven….ervaren) dan leef je vrij. Heeft het een nut (honderd)duizenden te willen bereiken die je niet kunt helpen, als je toch de een, die misschien om de hoek woont wel kunt ‘beter’ maken….het is een keuze. Spiritualiteit is iets heel persoonlijks vind ik, iets wat met je binnenste te maken heeft…laat je niet gek maken….ik zie dat je heel ver bent, voor jouw terra-leeftijd 😉

  15. Martijn,

   Ik begrijp je opwinding, maar laat het rusten….Een ieder heeft zijn eigen unieke pad.
   Een ieder hoort slechts dat gene dat hij of zij begrijpt, uitspraak van Goethe. Dus 1000 mensen die de titel lezen, duizend meningen omtrent de titel. Er is geen uitgangspunt te benoemen hoe iedereen hier op zou moeten reageren, dat kan ook niet gezien ieder zijn eigen pad, snappie?

   Roepen dat anderen het maar niet begrijpt gaat niet werken. Daar bereik je de ander niet mee en frustreer je jezelf. Geniet lekker van je eigen pad man!

   Een tip van een vriend.

  16. @Burke, je hebt gelijk vriend. Ik was weer eens té, zoals wel vaker.
   Het is ook niet mijn boek, haha! Even goede vrienden.

 9. Oh ja, Cozmic. Wil je beweren dat je je nieuwsgierigheid kan bedwingen als je een envelop in de bus vindt met door jou genoemde tekst?
  Dan heb je heel veel zelfbeheersing? Het kan hoor. 🙂

  1. ‘2012, bewustzijn voor iedereen’ zou toch veel mooier klinken? Trekt ook meer mensen.

  2. Ik geloof in de druppel die de emmer doet overlopen maar dan niet de druppel die bewust is van allerlei zaken. Nee, de druppel die dit alles overstijgt.
   Het gaat hem in essentie over dat waar Jim Carry over spreekt in het begeleidende filmpje. Hij was altijd al een idool van me, nu mag ik hem nog veel meer. Juist dit Goddelijk bewustzijn geeft je de mogelijkheid alles vrij te doorzien, met liefde i.p.v. haat. Velen denken dat verlichten op een berg gaan zitten, de kluizenaar uithangen. Of dat ze satsangs gaan geven hun hele leven. Nee, dat is het niet. Deze druppels doen hun ding van binnenuit. Of ze nu vuilnisman of zakenman zijn. Werkeloos of niet. Doesn’t matter.

   Ik zeg daarom steeds, zoek eerst dit in jezelf voor je naar de buitenwereld kijkt. Eerst jezelf zuiveren want anders is alles troebel wat je ziet of doet.

 10. Waarom zou ik moeten luisteren naar mensen die het zelf niet helemaal doorhebben?
  Mensen die zich spiritueel noemen maar alleen maar met narigheid aankomen?
  Die mensen die zeggen dat je aan van alles moet voldoen, of doorzien, om tot God te komen? Ze kennen God niet eens. Ze hebben nooit zijn vruchten geproefd en toch zijn er miljoenen betweters die zogenaamd spiritueel zijn. Ooit een mens of hond beter gemaakt met je essentie? Ooit gevoeld wat het is om één te zijn met het enige wat overblijft na alle schijn die we hier op aarde mogen ontmoeten in onze droom?

  Praatjes vullen geen gaatjes, ook niet door Oldenkamp en consorten. Wetenschap, pseudowetenschap, je eigen weg gaan, geloven wat jij gelooft. Het is allemaal illusie. Alle gedachten en filosofie zijn nep als je het niet kan voelen in jezelf.

  Ik heb op deze spirituele website nog niet veel mensen leren kennen die er ook maar iets van hebben ervaren. Dick, Janee en Cozmic daar gelaten. Maar goed ik lul continu uit m’n nek dus we zullen het wel zien dit jaar van 2012 dat alles ineens anders zou moeten gaan worden. Let it be…

 11. wie de schoen past trekt hem aan. Iedereen heeft zijn bewustzijnsniveau. Je hoeft je niet minder te voelen als een titel je niet aanstaat.
  Al zit iemand in een hogere klas dan jezelf, dan hoef je hem niet te benijden en jezelf dom voelen. Ga altijd uit van je eigen kracht. Wat iemand zegt is eigenlijk niet belangrijk of iets waar is voor je moet jezelf onderzoeken. Als je het niet begrijpt kun je altijd vragen. Iedereen heeft zijn eigen invulling voor spiritualiteit. Maar geef een andere kans om zijn zingeving te vertellen. Oordelen is altijd gemakkelijk vooral als het indruist tegen je eigen opvattingen. Het hoeft voor je niet waar te zijn maar als de intentie vande verteller oprecht is acceptatie al voldoende. Wij denken voelen en waarnemen tegelijkertijd. Je bent niet meer of minder dan de verteller; want alleen wij hollanders kunnen kissebissen over futiliteiten, maar verliezen het grote geheel uit het oog. Vind je het niet bij je passen legt het gewoon terzijde even goede vrienden. Want eigen onderzoek gaat boven alles.

  1. Het dom voelen ligt hem in de titel. Natuurlijk zal elk intelligent mens zijn eigen weg toch wel gaan. Toch is dommies een dom woord, niet slim bekeken, door de partijen die hieraan hebben meegewerkt. Ik ga toch ook niet adverteren met: alle lagere lonen en mensen die niet zoveel verdienen opgelet, wij verkopen hele mooie spullen voor een fractie van de nieuwwaarde. Dat is toch geen manier om je ‘groep’ te profileren?

  2. Monika, ik hou van je, gewoon, omdat je altijd jezelf bent gebleven. Kan ik van mezelf niet eens zeggen. Hoofse liefde zeg maar. Ik kan wel begrijpen dat mannen hier wild worden van jou geschrijf. Ik heb alleen al tien jaar een lekker ….

   Je bent een kanjer voor zover ik weet…

 12. Vernoemd, what the hack. Voor je het weet word je hier weer op grammatica of spelling aangesproken. Jeetje, krijg weer jeuk. Ik hou van iedereen, iedereen mag zijn zegje doen zolang ik ook mijn zegje mag doen. We zouden hier iets heel moois kunnen maken, het begin van een nieuw tijdperk. Daar waar we allen ons zegje mogen doen, waar iedereen dan ook weer iets over mag zeggen. Als het maar opbouwend is. Niet bang zijn, gewoon kunnen zeggen wat je denkt, morgen is alles weer anders, mooier hopelijk.
  We are the one! Samen, één, discussies brengen hele mooie dingen voort als we elkaars mening durven te nemen zoals ze zijn. Ik doe liever niemand pijn, toch wil ik mezelf zijn, Martijn. Zo zou ik zo graag zien dat ieder mens in zijn kracht gaat staan. Alle ellende van de baan, niemand meer eenzaam, laten we er voor gaan…

  God is a concept, http://www.youtube.com/watch?v=Wv3ic6OOXns

  1. Of hoe Loesje zegt…..wees jezelf, er zijn al zoveel anderen….
   Namasté lieve Martijn

 13. Prachtig! ik denk dat de vele( nog stille ) zelfonderzoekende mensen, die dit lezen een soort van samenvatting ervaren, die naadloos aansluit op de eigen bevindingen van afgelopen jaren.

  leven en laten leven, gewoon shinen dan gaat de rest vanzelf met mach11 😉

 14. Ik heb het helemaal doorgelezen en kan je vertellen dat het de moeite waard is . De tijdsgeest wordt belicht vanuit verschillende hoeken zonder een dwingend beeld te vormen hoe het allemaal zal verlopen . Thumb up !!
  Ik kwam ook een dingetje tegen waar ik geen chocolade van kon maken
  -Peter Toonen ,die berekening op pagina 17 boven het plaatje ???? Kan het helaas niet copypasten van de pagina . “Een cirkel heeft 360 graden , 360 x 72 = 52.920 jaar , afg(e)rond 26000 jaar . ” hmmmm , im lost .

  1. @cozmic hmm lost in translat… ehm typo 360×72= 25.920 vlugge vingers hebben 5 en 2 verwisseld en proeflezers hebben zo hun blinde vlekken. Found again! I hope. 🙂 en een bonus van 80 jaar.

  2. Aha , zo simpel was het . Laat 52.000 nou ook toevallig het dubbele van 26.000 zijn , de getallen waar mijn grijze cellen mee aan de slag gingen . Hence the confusion .

 15. Waarom kan ik nou toch niet inzien hoe dit e-book de dommies voorbij hun angsten zou moeten helpen? Volgens mij worden dommies juist heel bang van de informatie.

  2012 voor dommies, wees voorbereid op wat gaat komen…
  D’r is toch geen dommie die bij deze informatie denkt, oh, nou, dan komt het wel goed…

  Aahh, waar bemoei ik me in Gods naam mee? Wie ben ik. De zeikerd, sorry.

  1. @Martijn
   Dat van de dommies in de titel begrijp ik ook niet. Komt lichtjes antipathiek over.
   Zo van : de slimsten van de klas gaan de dommies ’s uitleggen hoe de vork aan de steel zit. Wie zich wilt informeren bewijst toch dat ie helemaal geen dommie is ?

  2. @Anel, dat is het verschil tussen Illuminati en de rest. De Illuminati weet namelijk heel goed mensen, zeg iedereen, aan te trekken. Deze titel is alleen maar afstotend.
   Ik ben ik en jij bent jij. Wij zijn wij en zij zijn zij. Let it be…
   Weinig zin meer om op anderen op hun zere voetjes te stampen.

  3. Correctie! Toch een boek voor dommies! In die zin dat ik wat in dit e-boek staat meer dan eens gelezen heb in allerlei boeken, magazines en op de vele sites, waaronder deze WTK. Het boek is dus écht bedoeld voor de hardleerse en ongelovige Thomassen. Vraag blijft of die hier iets van wìllen horen.
   Wat brengt 2012 en hoe zit het met het verwachte scenario? Het blijft afwachten. We kennen de grote lijnen als een grove schets, zeg maar, gewoon omdat ons zelfs met reuzensprongen groeiend bewustzijn, er zich geen écht beeld van kan vormen. Onze verbeeelding kent slechts aardse patronen en concepten. Hoe kunnen wij ons voorstellen bv. hoe de tienduizenden keren sterker dan moederliefde , de onvoorwaardelijke liefde, aanvoelt ? Wat met de oneindig gevarieerde kleuren- en geurenpaletten? Wezens enz.? Niet voor niets wordt ons op het hart gedrukt om ons HART onbevooroordeeld open te stellen voor al het nieuwe dat er als steeds sneller vallende dominostenen aankomt.
   Wat de goede raad van J. de Leeuw betreft, vind ik dat hij gelijk heeft om een aantal praktische voorbereidingen te treffen om het tot 3 weken uit te houden (men spreekt steeds van een periode tussen 1 en 3 weken dat alle voorzieningen uitvallen). Genoeg cash geld in huis, een voldoende grote voedselvoorraad, kaarsen, bbq of kampeervuurtje en water, water, water. In de eerste plaats drinkwater (flessen) en wie nog geen regenwaterton heeft, koop er een. Je moet je toch kunnen wassen, de wc doorspoelen, vaat en andere was doen. Daar kan regenwater voor dienen dat je eerst met Shungiet gezuiverd hebt.
   En voorts : een kinderlijk geloof en vertrouwen in een prachtig nieuw leven op een totaal herboren planeet, of op onze thuisplaneet…

  4. Aanvulling.
   Het voordeel voor de ‘ingewijden’ van dit e-boek is dat alle artikels die je, verspreid over allerlei geschriften hebt liggen, hier bij elkaar hebt staan. Wat veel zoekwerk spaart. Waarvoor dank.

  5. Alles is er al. Ik ben benieuwd, nieuwsgierig naar wat er komen gaat. Let it be.
   Luister vooral naar je gevoel, anderen kunnen je van alles wijs maken maar je gevoel, je hogere intuïtie, die liegt nooit. Be aware en alles komt goed.

   Kijk, we kunnen erover praten maar zal dit ons helpen? Ik denk dat we ons elke dag moeten gelijkstellen met dat wat is. De kern, daar zit alle kracht en werkelijkheid maar kunnen we die wel aan? Helpt het om er continu over te praten?
   Invoelen, feel the field. Het is zo sterk, het heeft zoveel energie. Als je niet open bent verbrand je. Dat is mijn gevoel waar ik al jaren mee bezig ben. Ik voel het.

  6. @Martijn
   Helemaal waar! Onze intuïtie, het ‘verstand’ van het hart wéét alles, al herkennen wij de waarheid pas wanneer ze voor onze neus staat. En alls is er allang, maar ook hier zien wij niks omdat wij de referentiekaders missen. Zo blijft het spannend. Mijn nieuwsgierigheid is enorm en toch ben ik rustig en sereen, vol vertrouwen. Wat ik de laatste dagen wel voel is dat er een veel grotere toevloed van energie is (zonnevlammen?). Dit bezorgt mij soms hartkloppingen. Herkent iemand dit? Ik spreek mijn hart dan toe en vertel het om zich open te stellen en zich vooral niet te weren en dat helpt. Ik praat vaak met een of ander orgaan of plaats in mijn lichaam dat zich roert. Ik ‘bezoek’ die plaats en zie het orgaan voor mijn ogen (enige notie van anatomie helpt en anders google je maar). Dan zeg ik ofwel ‘stop’ of ‘rustig’ of ‘het is nu welletjes’ oid. en het leuke is dat je lichaam luistert. Je bewustzijn is de baas.

  7. Wat me nou hogelijk verbaast: dat gemuts over die titel van het e-book; het is verdorie gewoon met een knipoog naar al die ‘Dummies’-boeken. Simpel toch? Maar als je je aangesproken voelt, ga je gang; voel je je niet aangesproken; ga dan hier, onder het artikel lopen mutsen en kijk of je mensen tegenkomt die ook op hun pikkie getrapt zijn, doordat ze als ‘dommie’ worden betiteld. Wat niet zo is, maar wie de schoen trekt, past hem aan.. 🙄

   Zal het gewoon even uitleggen: ‘Dummies’ staat voor mensen die er ‘eigenlijk’ nog niet genoeg van weten, en er HET FIJNE van willen weten. De titel is dus behoorlijk ironisch bedoeld. Pak anders eens, in de boekhandel, zo’n boek uit het schap. Vrij gecompliceerde zaken eenvoudig uitgelegd. Zoiets.
   En nou stop ik ermee, anders voel ik me zo’n dommie.. hahahha
   Ik ga nu in polonaise (punaise zonder scherp puntje!) achter Ja/Nee (20.6) aan..

  8. @Guido
   Een woordspeling is niet per se geslaagd en een grap kan geslaagd, flauw of helemaal misplaatst zijn, al naargelang het bewustzijnsniveau van de grappenmaker. Het cliché van de grappenmaker die als enige om zijn grap lacht, staat nog steeds overeind. Opletten dus met ‘knipogen’. Of er nou dummies of dommies staat, in beide gevallen komt het licht aanmatigend over (eerste indruk). Je kan hier dus stellen dat de woordspeling niet al te geslaagd is.
   Wie helemaal buiten de dualiteit wilt staan, doet best een beroep op haar/zijn emotionele intelligentie, het verstand van het hart, door zich in de plaats van de ander te stellen. Van diegene die zich aangesproken moet voelen. Geschreven taal heeft het nadeel dat zij zwart-wit gedrukt staat, zonder stembuigingen of mimiek om meer duidelijkheid te scheppen over de bedoeling van de schrijver.

  9. @Anel, ik geloof dat je twee woorden vergeet voor je ‘eigen’ hautaine geneuzel over ‘Dommies’.. Zoek de verschillen..! Dat krijg je er nou van als je een ander de les probeert te lezen (zoals ik hier dat ook weer doe.. hahaha..)

   “Of er nou dummies of dommies staat, in beide gevallen komt het licht aanmatigend over (eerste indruk). Je kan hier dus stellen dat de woordspeling niet al te geslaagd is.”

   “Of er nou dummies of dommies staat, in beide gevallen vind ik dat het licht aanmatigend overkomt (eerste indruk). Je kan hier dus stellen dat de woordspeling niet al te geslaagd is.”

   Ben benieuwd of je de koelkast wint vanavond..!

  10. @Guido.
   Dacht ik nou toch wel dat een reactie hier altijd een eigen mening weergaf. Dat je hier mag schrijven wat je van iets vindt, ook al zeg je niet expliciet “Ik vind”.
   Tja, komt ervan kadertjes voor reacties te voorzien, denken de lezers dat zij hier een persoonlijke mening mogen neerzetten.
   Weer iets bijgeleerd.
   Sorry, sorry! Ik vind dat ik weer wat heb bijgeleerd.
   Of heb je deze liever : “Naar mijn BESCHEIDEN mening………..”?
   ’t Is maar dat we zo graag schrijven wat je behaagt…

  11. heerlijk hoor, dan lees ik zo’n lijntje ….. en dan denk ik dit is beter dan /als .. en /of teevee whatever.

  12. Anel, schrijf ajb NIET wat mij en anderen behaagt; zo leren we van elkaar..! Zolang iedereen oprecht zijn/haar mening verkondigt, niet scheldt en on-topic blijft, is het hier een leerschool voor gelijkgestemden. En als je vals zingt, is dat alleen maar interessant, toch? Ik zing ook regelmatig vals, en daar leer ook ik weer van.
   Dus: het is niet de bedoeling je op de vingers te tikken. Ik VOEL gewoon een/DE volledig andere lading/energie in je eerste opmerking. Kan dat ook nog..??

  13. De beste stuurlui staan altijd aan wal, inclusief mezelf.
   Beetje blehren vanaf de kant 😉

   Het leest prettig en geeft veel informatie over wat er nu en straks gebeuren gaat.
   Heel interessant vond ik dat alle planeten grote veranderingen ondergaan in ons zonnestelsel…

  14. @Guido
   Heb je zeer juist aangevoeld ! Ik wilde je laten ervaren hoe een ‘dommie’ zich aangesproken ZOU kunnen voelen. En afgestoten. Want het is niet de lezer van dit soort sites die onwetend is. Ik schreef het hier eerder al dat het erg handig is om de meeste info rond 2012 gebundeld te hebben.
   Mijn rechtvaardigheidsgevoel kreeg een ware boost en bracht de eeuwige rebel in mij naar boven, samen met mijn natuurlijke reflex om de zwakkere in bescherming te nemen…

  15. Ik begrijp dat je zegt dat je express deze formulering koos..?
   De ‘rebel’ én de ‘zwakkere’ in jezélf..! Het is goed Anel, ‘Let it be!’

  16. @Guido
   “L’intelligence du coeur” Guido. Daar draaide mijn hele betoog om. Ik heb niks gefaked, enkel verwoord hoe mijn eigen dommie/dummiegehalte, dat wij op een wellicht verschillend niveau allemaal hebben, met dat etiket omging. Een etiket dat mijn rebelse aard weer aanwakkerde. Iets wat mij in geen jaren meer is overkomen. En dan ga ik inderdaad alle zwakkeren, alle dummies/dommies onder ons in bescherming nemen. Zet ik mij solidair met hen onderaan op de laagste sport. Voilà.
   Wil jij dat zwakheid noemen, ga je gang.

  17. @ Guido…als je nog iets mag inbrengen binnen de ‘dommies-club’ dan adviseer ik de titel van Martijn….nl. ‘BEWUSTZIJN VOOR IEDEREEN’ dat klinkt buitengewoon verstandig en voorkomt een discussie over wel of niet…
   En niet meteen weer gaan schieten 😉
   I’m not afraid en i’m not weak….unless you want me to be like this 🙂

  18. Heel mooi Monica.. Bewustzijn voor Iedereen. Nemen hem mee, deze titel.

   Als het woord Dommies, of Dummies kwetsend zou zijn, zou het niet een wereldwijd succes zijn, deze boekenreeks. HIER De vraag is dus, of je zoveel zelfkennis hebt, om je door deze titel te ‘laten beledigen’.. Want als je geen dommie bent, lees je het boek toch lekker niet.. 🙄
   Het is dus maar of je je aangesproken voelt. Wat is eigenlijk een ‘Dommie’..? Kortom, ik vind het een storm in een glas water. Maar dat vind ik.. ‘Don’t shoot at me, I’m only the piano player!’

  19. En toch lijkt het me verstandiger om “dommies” niet te gebruiken. De titel wekt weerstand op bij degenen die je juist een ander geluid wil laten horen ( proef ondervindelijk). De hele inhoud is voor de meesten die juist nog niet bekend zijn met zo’n beetje alles wat vermeld wordt al heel wat te verhapstukken. Mocht je jezelf ervoor open willen stellen moet je al een soort drempel over ( je ego moet toegeven dat je het misschien allemaal anders hebt gezien)en dan lees je in de titel dat je een dommie bent. Ik snap de link wel, rationeel is de titel heel goed te verdedigen maar het gaat hier denk ik om het gevoel dat het oproept, je wilt toch juist mensen met je verhaal aantrekken, en niet afstoten?
   Of begrijp ik de intentie van het boek verkeerd verkeerd? kan natuurlijk ook nog.

  20. Precies de spijker op zijn kop Imke, wat mij betreft:
   ‘(je ego moet toegeven dat je het misschien allemaal anders hebt gezien)’. Het is allemaal heel lief om NIKS toe te geven. of niet eens wéten dat je een ego hebt. En voor de ánder heel nog ‘liever’ om iedereen de pap in de mond te duwen, maar je weet het: ‘You can lead a horse to water, but you can’t make it drink!’ Nogmaals: die boekenserie over ‘Dummies’ zegt het helemaal voor mij. Maar nogmaals, het IS kennelijk controversieel. Maar misschien maken zachte heelmeesters ook wel stinkende wonden..

  21. ik wil juist heel graag aantrekken Imke maar door mijn verdrietige onzekerheid gekoppeld aan dubbel dutch rationeel superieur Dommie domineer en domiNee gedrag raak ik juist geïsoleerd van de goeisten.. altijd weer keer op keer

   misschien ben ik wel niet de enige die in zo’n iso draaikolk gevangenis geraakt, de harder ik worstel de erger het lijkt te worden..

   Monika Hildegard van Bingen is een super non uit de vroege middeleeuwen, ik ben er als de dood voor dat ik dat moet zijn als mannetje, soms kronkelt een dichterlijke rivier die z’n eigen leven gaat leiden een heel andere kant op dan ik in gedachte had, verschrikkelijk hoor..

   net nog gelezen dat Vrouwen 75% kwetsbaarder zijn als het op forceren van Multiple Persoonlijkheden door geweld van buitenaf aan komt, met wie spreek ik, maar juist die types daar ben ik zo gek op, ik weet alleen nooit welke Jan Klazen verborgen ergens in mijzelf ‘het’ nu weer komt verpesten, Dawn noemt zich nu niet voor niets iemand anders, en ze is nu iemand anders, iemand uit het verleden maar dan kinderlijker, valt mij op heel erg, jammer dat ik Haar niet meer kan bereiken, vind ik verschrikkelijk, is ook een deel van mij

   Cozmic heeft de buit binnen dusz piept er gladjes gepikeerd tussen uit met een draak van een piano stuk, ik hoop het niet Cozmic, please standby Mate zou Eminem zeggen.. May mag ik effe UW attentie hebben please

   Eminem – The Real Slim Shady – Live
   http://www.youtube.com/watch?v=oyLAsBWlM-4

  22. Jah die kleine donder straal is goed mean en lean Cozz, er staat ons nog wat te gebeuren met de nieuwste Pipi Langkousen, ik hoorde dat de Samson ploeg geheel Oost Europa onveilig gaat maken met zelfgebouwde ligfietsen, en hun jongste vrouwelijke aangemonsterde telg van 21 met rode zeeroversharen gaat helpen de anarcho ploeg in goede banen te leiden..

   Gelukkig dat jij ook Stand Bye blijft Cozz, we hebben merites nodig en niet alleen maar de grootste gemene verdunde veilige delers.

   Er staan nog heel veel meer Laura zeilmeisjes en boys te trappelen om zonder Ritalin op hoge zee benen de boel te verbouwen, ik zie daar naar uit, eerst die BJZ pharma dope uit die veel belovende bolletjes zien te krijgen, klokslag 18 en dan ontdopen, dit ook om de beroemde Keith de Koekebakker valkuil te vermijden, overal camera’s en een scientific tegen mind om altijd een aliebie te hebben, ik heb nooit met mijn poten aan ze gezeten, dat is helaas nodig in deze troebele tijden..

   in die zin draagt Dawn een deel van de goede benadering uit, volwassenen moeten alleen al om die reden gedisciplineerde ijzeren maagden worden, op een goede manier uit vrije wil zoals Dawn zegt, ik vind het zelf ook verschrikkelijk om te constateren maar het is niet anders, niet alles onderdrukken dat niet, Hildegard van Bingen interviewen met een tijdmachine, hoe zij dat klaarspeelde, toch geen zelfkastijding, ik geloof het wel, wat ik mij er van kan herinneren..

  23. Cool Cozmic, ik had die meid ook al in de smiezen omdat ze zelfs bij google nieuws genoemd werd. 15 miljoen keer bekeken maar liefst en 8 jaar oud.

 16. Wat een prachtig initiatief van de mensen die ik het meest waardeer in deze wereld. Dank je wel voor het mooie boek. Ik ben erin aan het lezen. Veel is bekend maar het is heerlijk om te lezen in deze tijd. Super!!!

 17. Leer je eigen gedachten te vormen.
  Er wordt ten onrechte gezegd dat de Maya’s een vigesemaal system gebruiken.
  Een 10tallig systeem ziet eruit als volgt:

  10.000.000
  1.000.000
  100.000
  10.000
  1.000
  100
  10
  1

  Een 8tallig (octal) systeem ziet eruit als volgt:

  2.097.152
  262.144
  32.768
  4.096
  512
  64
  8
  1

  Een 20tallig systeem ziet eruit als volgt:

  1,280.000.000
  64.000.000
  3.200.000
  160.000
  8.000
  400
  20
  1

  Hieronder het systeem van de maya’s

  1.152.000.000 (Kinchilitun)
  57.600.000 (Calabtun)
  2.880.000 (Pictun)
  144.000 (Baktun)
  7.200 (Katun)
  360 (Tun)
  20 (Uinal)
  1 (Kin)

  Het is gewoon niet waar dat de Maya’s een vigesemaal (20tallig) systeem gebruikten.
  Ook is het beslist niet waar dat iets eindigt op 13-0-0-0-0 (de 13de Baktun) de telling gaat miljarden jaren verder, zie hierboven.
  Omdat de Maya’s een agrarische cultuur was is hun belangrijkste telling op basis van de cycli van Venus.
  Dat er veranderingen komen staat vast, verandering is een sleutel element in de fractal procedures van de natuur, er is altijd verandering geweest en er zal altijd verandering komen. Dit gaat niet sneller, dit gaat natuurlijk. Vogels dragen geen horloges.

 18. Dank voor het eBoek !
  Goed gedaan en ga zo door. Volledig terecht: Onderzoek alles en behoudt het Goede.
  Ook meteen wat filmpjes van Little Grandmother bekeken.
  Er wat zijn de graancirkels in het eBoek prachtig en wat een mooi verhaal.
  Dank, dank en dank.
  Henk

 19. Ik ben ook in het boek begonnen. Het leest plezierig en heel veel van wat ik al wist staat netjes bij elkaar en goed verwoord.
  Zo kan ik spieken als ik iemand iets wijzer wil maken. Handig toch? Ik ben nog maar 30 bladzijden gevorderd maar de rest lees ik met evenveel plezier weet ik nu al.
  Het gedeelte over de veranderingen van de planeten vind ik heel waardevol. Zo staat het beknopt maar toch volledig bij elkaar en niet te vergeten in de juiste volgorde van planeten. Ik moet altijd weer spieken waar al die verrekte dingen rondhangen. 🙂
  Nogmaals dank.

 20. Jah Martijn ik ben ook een aan de kant blèèèèèhrder van origine, het zit er in, vanuit de veilige schuil kelder van Jort, die gaf dat laatst ook toe, dat ie dan op z’n best is, op z’n Angelo Kort Amerikaans noemen ze dat een Zij Trapper, dat vindt Zij natuurlijk niet altijd zo leuk, 2012 PeeDee Effe snel lezen Boek is Enorm, niet voor niets dat er meerdere Reuzen aan gewerkt hebben, vooral ook omdat het in mijn Moerstaal isz, dan is het een Monument, al die emotionele opkokers, bij elke plaatje en praatje hoort wel een Crazy gekte gevoel van toen, die Slang in de graan cirkel van vorig jaar, met al die rondjes er in, weet je nog wel oudje..

  Marcel Messing is een welverdiende zwaar onderschatte hogepriester, luister alsnog naar zijn gezalfde gedragen stem die inderdaad gisteravond rechtstreeks live bij mij binnen kwam, zonder weerstand, en dat wil wat zeggen want ik ben helemaal niet zo gewend aan Brabantse nachtelijke stem vervormingen, die zachte G’s en zo, maar als Marcel hoge miss priester een Jezuïet zou zijn dan wil ik direct naar zo een Private School toe, zo kan het dus ook, net als de President van de EUssr.

  Ik begon met het laatste Hoofdstuk van het Twee Duizend en nog wat Boek der Boeken, Cindy Kuiper haar bijdrage, hoe zou zij er uit zien?! ‘Kinderen van nu zijn de spiegels van de nieuwe tijd’. Het Pruisische school systeem, Radio Lex uit Tex zei daar over; “To Burn Up Time”, scholen zijn Tijd Verbranders, Gen Verbranders zou Robert zeggen, een fictief beroep volgens Wiki Hex Online, ik had trouwens vanaf het begin 100% vertrouwen in de waarnemingen van Robert, GeneVerbrander, is een Jenever destillatie kolf volgens mij, waarom zou dit een ontmaskering zijn? Snap ik niet, net als de zogenaamde ontmaskering van Ogilvie, die journalistieke RamBam teut was super zenuwachtig zei Ogilvie, dat klopte toch?

  Als je de boel beduveld (met een Dééééhééé toch HeuGenie of wat is het nou, reputatie schade en of de spelling ontwijking?), niet raar dat je dan nerveus bent.

  Ooh jah mijn mannen en vrouwen obsessie, gisteren een documentje gevonden over hoe Quakers, Les Amis de vrienden van de Amish, het zouden benaderen, staat zo veel in dat nuttig isz, dat ik alsnog een soort Monaster Monkey Monk kan worden, zonder mijn dingetje uit het oog te verliezen, zonder dwang maar puur mentaal praktisch zou Dawnie zeggen..

  Duszz euhm samengevat dat wat Cozzz MJ Mike al tegen jou zei Martijn, you are The Man!! ;

  Quote:

  ” 1. The creation of a strong and loving family is perhaps the highest goal to which a man can aspire. This is the natural process by which men (and women) grow over a lifetime. This is how we find love and intimacy. It isn’t for everyone but it is the path to happiness for most.

  2. Stop listening to the media, your peer group or parents. “Trust thy self,” Emerson says in Self Reliance (1841) “Whoso would be a man, must be a nonconformist.” What are your instincts telling you? For example, I always knew I wanted to rule my own roost but feminism prohibited this. Obey your instincts.

  3. Make work (not women) your passion. Work is the backbone of a man. Men gain self-confidence from performing a task well, and receiving reward and recognition. Women will try to come between a man and his work but don’t let them. Don’t let anyone or anything thwart your gift. Women do not respect men who make them their first priority. Your work will keep you on course and help you avoid temptation.

  4. Our society makes sex, love and female beauty into a phony religion in order to distract and manipulate us. Sex and beauty soon become tedious. The magic ends. Real love develops over a long period of time and is based on trust and caring.

  5. Do not put beautiful women on a pedestal. They are flawed like everyone else. They are more trouble because of their sense of entitlement. Do not marry someone based on sexual infatuation. I recount this error in my book “A Long Way to go for a Date.” Never show weakness. In courtship, don’t appear eager. Women interpret this as weakness. Keep your dignity. Nothing earns her respect quicker than rejection. Men think they will be loved for their sterling qualities. This is not so. Women are looking for men who make them feel secure. They want men who exude confidence. If you’re insecure, remember there are many woman more insecure than you. ”

  http://savethemales.ca/000691.html

  Us and Them – Pink Floyd (Studio Version)
  http://www.youtube.com/watch?v=vcG47CpsU6c

  1. Dawnie doet het tegenwoordig alleen met getrouwde BaalBek oohLoog en kinder redder René (heeft ie zelf zeker geen kinderen), haar held, dusz praat ik maar in m’n eigâh met m’n eigâh voor ons èigèuh.. Doen ze net of ze ineens geen smileys meer kunnen tekenen, en moet OT directeur Jessica uitleggen dat de posting links na tien jaar Argus het ineens niet meer doen terug in de tijd en dat dat heel normaal isz, kwestie van IT stagnatie innovatie, Eye heeft het veel te druk met haar Oranje Eentjes Zeep Imperium en de rest zit in 5d met een feestneus passief te apegapen van vermeende verlichtheid.. Wat een flut jaar dat 2000 en Twaahhaalf, vroegâh was alles beter.. Toen had je de illusie dat er rEvolutie was, dat alles beter werd…

   Tegenwoordig is bijkans iedereen dyslectisch, back in de days vroegâh 2005, toen wist de goegemeenschap daar weinig van af, even een Gen Verbranden aan Gene Zijde;

   Quote:

   “Ik zweer het op mijn dood. Als ik een lijn naar boven heb, heb ik toch geen andere rotzooi nodig? Ik ben mijn eigen Google. Genverbrander; ik hoorde en zag het ook. Maar het gebeurt vaker dat ik de naam Maarten of Frans verneem en het Marten of Frank moet zijn. Bovendien: zou ik op een briefje het woord geneverbrander voor me krijgen, ik zou er vermoedelijk nog genverbrander van maken. Ook omdat ik licht dyslectisch ben.”

   http://nl.wikipedia.org/wiki/Genverbrander

 21. Voor iedereen, er is nóg iets wat heel veel onstuimigheid en veel verandering zal brengen. M’n zuster is zwanger en als alles goed gaat dan wordt dat een waterdraak of zwarte draak.

  The year of the water dragon: http://www.suzannewhite.com/chinese-astrology/yearindex.html

  Hier kun je ook zien wat dit jaar met jouw chinese teken als je astrologische teken doet.

  Time for rock ‘n’ roll en anders, zoek een hele goede schuilplaats…

 22. Dit e-boek is een fijne opsomming van een aantal fenomenen welke ons allemaal raakt, of bezighoudt. Bravo !! Ook prima door te sturen naar vrienden, etc.
  Kleine kantlijn – er zijn een aantal abrupte afbrekingen en diverse taalfouten welke correcties behoeven. Overigens stoort het enigszins dat Janet Ossebaard nog vast houdt aan NIBIRU welke dit jaar ons leven verstoort…. Dit lijkt mij reeds geruime tijd geleden ontzenuwt….

  1. Er staat onderaan bladzijde 38; terwijl hij directeur is van een pijpleidingenlegger in Afghanistan. De broer van Balkenende.
   Wat wordt hier bedoeld. Ik wil graag weten welk bedrijf bijvoorbeeld.

 23. Dat liefdevolle licht in serene stilte, in ons en buiten ons, dat is de enige werkelijkheid. Laat het door je heen gaan en het zal heilzaam zijn voor je hele lichaam. Laat het de negativiteit oplossen in je hoofd en er zal voor altijd vrede zijn. Alle chakra’s openen zich. Alles is ineens duidelijk. Het is niet te beschrijven zo mooi. Hemel terug op aarde.

  1. Ineens die openheid, van al het willen, van alle verslavingen bevrijd. Voorbij is de eenzaamheid, de somberheid en alle haat en nijd. Geleidt door engelen? Door God? Mijzelf? Alle woorden, alle gedachten, alles valt weg. Geen onderscheid meer tussen jou en mij. De nare droom is voorgoed voorbij. Wat er ook gebeurt, het maakt niet meer uit. Dit is de tijd om het te doen. Nu!

 24. Selene,
  pijpleiding kan alleen met aardolie te maken hebben. Grondstof dat altijd een reden is voor oorlog. De wereldmachten vergoeilijkt een oorlog altijd in naam van de mensheid. De tegenstander is altijd de schender van die humaniteit Afgahistan is ook grootleverancier van drugs (cocaine) ivm die enorme papavervelden, ook dit is bron van inkomsten voor de machthebbers. Dat dat door pijpleidingen lopen, weet ik niet, maar het zou zo maar kunnen als het vloeibaar is. Ik groet u.

  1. Lezer, dank voor je reactie. Ik weet wel wat een pijpleiding is en waarvoor ie meestal wordt gebruikt. Ik vraag mij alleen af hoe dat nu zit met die broer. Is hij directeur van een maatschappij die leidingen aanlegt. Of is hij directeur van een leverancier van pijpleidingen. Of is hij directeur van een bedrijf dat het transport door die leidingen verzorgt? Het staat er een beetje raar. Zo staat er eigenlijk dat broer directeur is over één persoon die leidingen aanlegt. 🙂

  2. @ lezer
   cocaine wordt niet gemaakt van de papaver. Heroine wel evenals opium. Van de cocaplantblaadjes wordt wel cocaine gemaakt.

 25. Pijpleid-ing-en zijn line-aire afhankelijke constructies om uw waarneem-ing’s vermogen te ondermijnen.
  Daarom liepen er overal in de wereld line-aire lijnen (rente-dragend geld is enkel en alleen daarom (nog) aanwezig in ons systeem; om de aandacht te versplinteren in ons fysio-logische waarnemings-vermogen)
  U merkt als vanzelf dat u synchroniciteiten als vanzelfsprekend gaat ervaren als u zich losmaakt van die lineaire systemen (het zorgt voor cognitieve energy-stromingen).
  Ik leg u graag veel meer uit over de consequenties voor uw waarnemende gevoels-orgaan op het moment dat u de kosmische communicatie-variant in2012 weer helemaal terug heeft en u weer helemaal bij kennis is gebr-8 🙂

  E-ner-GY & informatie in communicatie; het was allemaal een kosmisch schaakspel waar ook humor zich dan van-zelf-sprekend in kon melden 🙂

  U is mede daarom (?) uitgenodigd om in het oosten van het land (Lattrop e.o.) eind maart & q april (de data zijn nu definitief vast gesteld) aanwezig te zijn cq kennis te nemen van, dan wel deel te nemen aan ……

  Global Draw ‘a cosmis joke’ !

  Mede namens Mascha Roedelof nodig ik u alvast uit voor een unieke bij-1-komst van hele bijzondere 5D-dingen 🙂

  Elke week volgt er vanaf nu een up-date over deze – achter de schermen vooralsnog plaats gevonden – co-creatie. Een nieuwsbrief is onderweg ….

  Guido ? Dit gaat ieder-1 aan; dus maak je ook alvast wat ruimte op je site voor de gebeurtenissen.

 26. Uit het boek:
  “Zowel de ruimte als de tijd zijn oneindig. Echter, de oneindigheid van de ruimte is lineair, terwijl de oneindigheid van de tijd cyclisch is.”

  Hoe kan iets wat oneindig is cyclisch zijn?

  Alweer een “het is zo dat…” verhaal zonder verdere uitleg. Inderdaad voor hele domme dommies die niet verder kijken.
  Als we blindelings dingen uit deze tekst moeten gaan geloven, wat is dan de waarde? Zo creëer je weer een tweedeling: de schrijvers van het boek menen iets te weten en vermelden bewust geen bron-onderzoek en essentiële informatie om aldoende een kunstmatige guru-status op te wekken. Dan heb ik nog liever dat men zegt “Deze informatie komt van de Violette Pleiadische Orde” of zo…

  Mijn bescheiden mening.
  Ronald

  1. Ronald, wat ik tussen de regels door lees, is dat jij sommige dingen niet snapt; dat is geen schande, ramp of zoiets. Maar waarom kan er geen oneindige cyclus bestaan.. Simpel volgens mij. Een lemniscaat, een cirkel zelfs.. Oneindigheid in een cyclus..
   Het bronvermelden is een ander punt; tja, veel mensen leren dit via wetenschappelijke opleidingen.
   Weer geen verhaal van goed of fout; zonder bron is fout en mét is goed. Want bronvermeldingen die deels, fout of onvolledig worden overgenomen, zijn ook waardeloos, terwijl ze het tegenovergestelde uitstralen. En hoe vermeld je de bron van je intuïtie, een verhaal dat daarop is gebaseerd, zoals Janet Ossebaard met haar graancirkels. Zowel voor mij alsook voor de andere auteurs, geldt dat we niet ALLES kunnen ‘aantonen’, bronverwijzen.

   Het gaat ‘dus’ om één ding only..! JOUW EIGEN ONDERSCHEIDINGSVERMOGEN als lezer.. Laat dat vermogen geprikkeld worden, laat je intuïtie de vrije loop. Geen bronvermelding meer nodig. Als het ‘waar’ is voor jou, dan is het jouw waarheid..! Anders laat je het gewoon links (of rechts) liggen toch? No sweat!

  2. hmm literatuur verwijzingen als toonbeeld van doorwrochte gedegen betrouwbaarheid, ooit iemand gekend die daadwerkelijk concreet de toegang heeft gevonden tot een harde kopie noot en kraker onder aan een imponerende kriebelige laat latente Latijnse bladzijde?!

   beschikbaarheid van bronnen is al sinds tijden een schijnvertoning, het schijnt de zie Eye-On bedoeling te zijn dat zo min mogelijk mensen de beschikking krijgen over de data waar de verwijzingen van de trouwe dienaren der wetenschappen naar toe wijzen.

   beschikbaarheid is in het algemeen een schijnvertoning, dat heeft weer met de schaarste benadering te maken en verholen censuur.
   Bronnen en human resources moeten wel inschikkelijk schrikbarend inschikkelijk verschrikkelijk inschikbaar zijn maar niet vrijelijk beschikbaar voor de buitenwerelden.

   Ooit had ik de illusie dat hyperlinks op korte termijn een einde zouden maken aan ontoegankelijkheid.
   Hyperlinks eisen echter een ander fuzzy chaotische mentale spectrale breedband activiteit in mijn en uw en de uwen mish mash meewarige war hoofden, een ander mentaal model dan de bekende wijdverbreide onelastische lineaire scholasticiteit, daar waar we uitgebreid in gaar gekookt zijn in onze groene ontvankelijkheidsfases..

   Oh jah, X en dennis de pennis projecten zijn van hun eigen intrinsiek niet lollig, humor en X zijn 2 verschillende zaken, iemand die blijft lachen heeft nooit geen echte X.. Daarom blijven niet alleen de betrouwbare harde bron bestanden achter de hyperlinks verscholen.
   Transparante referenties zijn als X zonder zwarte laarzen en gordel gordijnen.

   Quote:

   ” Met scholastiek wordt in het algemeen de middeleeuwse filosofie bedoeld (die een sterk metafysisch karakter had) en specifiek de onderwijsmethode die in de elfde eeuw tot ontwikkeling kwam in de stedelijke scholen en verder uitgebouwd werd in de twaalfde en dertiende eeuw aan de universiteit. Het betreft een logische manier van denken in tegenstellingen, een vorm van dialectiek. De belangrijkste scholastici waren Petrus Abaelardus, Albertus Magnus, Duns Scotus, Willem van Ockham, Bonaventura en Thomas van Aquino. Het werk van Thomas van Aquino, de Summa Theologiae, wordt meestal gezien als de laatste vrucht van de scholastiek.

   De oorsprong van de scholastiek ligt in de Karolingische renaissance. Aan de hofschool van Karel de Grote begint in de negende eeuw onder leiding van Alcuinus de cultuur en de filosofie weer op te bloeien. De filosofie wordt gezien als een ancilla theologiae, een dienstmaagd van de theologie. Geleidelijk ontwikkelt zich in kloosters, domscholen en aan de hoven weer wetenschap. ”

   http://nl.wikipedia.org/wiki/Scholastiek

   William Fitzsimmons – The Tide Pulls From The Moon
   http://www.youtube.com/watch?v=s7VhsnEAolg

  3. Hildegard von Bingen. Een heel bijzondere vrouw. Als je zulke muziek kunt schrijven moet je wel een draadje met daar boven hebben.

  4. @Ronald
   Kan het niet zo zijn dat in een oneindige cyclus, hetzelfde zich steeds op een ander niveau voltrekt. Je hebt de ring van Möbius, de lemnischaat die wij als symbool van oneindigheid gebruiken. Wanneer wij met onze vinger de lijn volgen, komen wij steeds op hetzelfde punt uit. Doch de evoluerende mens/natuur/cosmos enz. komt wel op hetzelfde punt uit, maar op een ander niveau, in een andere bewustzijnstoestand. Niets is inert, alles leeft, groeit en verandert in een eindeloos, zich herhalend spel of cyclus.
   Is gewoon hardop denken hoor.

  5. Monika, in plaats van “boven” had ik natuurlijk ook “naar buiten” of met het universum en zelfs met “the source field” kunnen zeggen. Maar het komt op hetzelfde neer denk ik. Het hangt enkel af van de lezer wat het meest toepasselijk is.

 27. Paul, oneindig kan cyclisch zijn. In de natuurkunde ken je de slingerbeweging. projectie van de slinger op het plat vlak is dit een sinusfunctie. Dwz afhankelijk van bewegingsrichting doorloopt het eerst berg en daarna een dal. Dat herhaalt zich voortdurend en als je energie toevoegd aan die beweging, herhaalt het zich tot in de eeuwigheid(oneindigheid). Oneindig wordt inde wiskunde niet voor niets met een liggend 8 uitgedrukt. Als je 8 precies symmetrisch in tweeen in lengte richting opdeeld heb je 2 sinusfuncties, grappig he. Trouwens een elke dag duurt 24 uur en dat herhaalt zich elke dag weer. Dat betekent toch ook cyclisch en oneindig. Ingewikkeld of simpel?

 28. meneer Weltevree,
  helemaal gelijk, nog bedankt voor de oplettendheid.

  Guido nog bedankt voor de link.
  Weer wat wijzer maar ook beetje verdrietig. Het wie kent wie cultuur heeft eens zijn buit weer binnengehaald. Ook een goed voorbeeld is die directrice van Coa en haar zus/familie uit de Tweede Kamer. Aylbarak als ik goed spel. Toeval? Onbegrepen dynamiek zou Johan Oldenkamp gezegd hebben.

  Mijn excuus Ronald (dus niet Paul)

  Opmerking artikel Cindy Kuipers.
  u bent wel heel begaan met de kinderen daar kan helemaal mee ingaan zij zijn de toekomst.
  Maar ik denk dat het wederzijds is wij kunnen een hoop van hun leren maar ook zij van ons. Want willen we met ze allen de goede richting op dan hebben we zowel iedereen van jong tot oud nodig zonder aanzien des persoons. Natuurlijk zal het voor de gevestigde orde moeilijk zijn, zoals oud tegen nieuw. Dat is een feit. Maar ik ben niet zo van de spiegel, daar bedoel ik mee als ik de spiegel kijkt zie ik alleen mijzelf niet meer en niet minder. Zo zal ieder voor zich in de spiegel alleen zich zelf zien, dat geldt zowel voor jong als oud. Want het gaat toch om bewustwording van jezelf. Eerst jezelf accepteren met je goede en slechte eigenschappen en na zelfacceptatie kun je anderen pas accepteren. Het gaat toch in eerste instantie om bewustwording van jezelf en daarna straal je dat op je omgeving(mens,dier,plant mineraal), niet waar?
  Als je teveel anderen spiegelt zul je jezelf nooit vinden, want iedereen is op zoek naar zijn/haar eigen heilige graal wat leven heet.

 29. Ik zeg altijd maar zo. Als je je aangesproken voelt zal er wel een kern van waarheid in zitten voor jou. Anders blijven woorden maar woorden en niks anders.
  Ik voel me niet aangesproken door het woord dommies. Het klinkt enkel goed bedoeld in mijn oren. Net zoals met de serie dummies waar ik altijd blij mee was omdat je anders al die info zelf bij elkaar moet zoeken.
  En ok dit boek is een voorbeeld dat ik waardeer. Ik hoef die dingen iet zelf aan elkaar te plaaken dat is al voor me gedaan. En nu heb ik dus een naslagwerk als ik weer even iets kwijt ben.
  Ik heb altijd woordenboeken in mijn buurt liggen en niet omdat ik dom ben of gevonden word. Kan mij het trouwens schelen wat anderen denken. Waar maken jullie je eigen druk om. Suffies.

  1. ok = ook
   iet = niet
   plaaken = plakken
   Ja, hoor. Het gaat heel goed met mij. 🙂 😉

  2. @selene
   Ik mis LIEFDE in de titel en ‘dummie’ klinkt vriendelijker dan ‘dommie’. Voor wie in beelden ‘ziet’ : bij dummie zie je een glimlach, bij dommie een grijns.

  3. @Anel. 🙂
   Ik voel alleen maar een willen begrepen worden in de titel. Dat is ook niet eenvoudig blijkt.
   En het zijn woorden waar ik geen beeld van kreeg maar ook geen negatief gevoel.
   We zien het allemaal anders en dat maakt het eigenlijk ook daardoor nog interessanter allemaal.
   Niemand kan zeggen dat na het lezen de ervaring precies gelijk is aan de ervaring van anderen die hebben gelezen. 🙂 Dan zou je ook eerst precies uit moeten kunnen leggen hoe je ervaring er uit ziet. Welke kleuren, welke klanken, welke twijfel, welk getal, welke emotie, welke herinnering enz. enz.. 😉

  4. Selene , er is een Engels gezegde nl. : Dont judge the book by the cover .
   Mochten er perhaps toch mensen als ik gewoon vinden dat de titel een beetje betuttelend over komt dan is dat gewoon een persoonlijke mening . Mr total moron hier snapt ook wel dat het een spin-off is van de dummies serie . Datail echter is dat een dummie een vervanger/placebo is en met een knipoog lonkt naar het woord dumb , daarom vrijwel niet te vertalen is naar dommie .
   Lekker belangrijk voor de rest , wie weet werkt dit concept niet anticoncepties en kan het nog een vruchtbare toekomst bezwangeren .
   suggesties voor titels ;
   schaken voor sukkels
   thesaurus for the dyslectic
   lekker koken voor viespeuken
   goed uitkijken voor blinden
   kamasutra voor nonnen
   wanttoknow voor ezels
   levend monopoly voor bijstandtrekkers
   naast de pot pissen voor vrouwen
   krultangles voor chemopatienten
   figuurpoepen voor stomapatienten
   2012 voor 2013
   meer suggesties ?

 30. Mooi aansluitend op dit thema : SaLuSa d.d. 25.01.2012.
  {…} “Michael merkte recentelijk op dat Tijd Reizigers die jullie tijdlijn tot 21 december 2012 hebben gevolgd, allemaal zonder uitzondering een muur van wit licht aantroffen die hen verhinderde verder te gaan. Dat alleen al zou jullie moeten vertellen dat het einde van de cyclus in overeenstemming met de Mayakalender plaatsvindt.
  Maar zelfs nog interessanter is het laatste verslag van Bill Wood, een andere Tijd Reiziger en ex-Navy Seal, die veel verschillende tijdlijnen heeft gevolgd en ontdekte dat iedere lijn precies hetzelfde eindigde, nl. bij de muur van licht.
  Het vertelt jullie dat, welke loop jullie leven ook neemt en wat jullie specifieke ervaring ook is, jullie allemaal dat punt van verandering bereiken.
  Waar jullie van daaruit naartoe gaan, wordt bepaald door jullie eigen trillingsniveau. Sommigen zullen zichzelf op een hoger niveau aantreffen, terwijl anderen naar een vergelijkbaar niveau gaan als waar zij zich eerder op bevonden.
  Misschien zelfs belangrijker is de bevinding dat, wat er ook wordt geprobeerd om de tijdlijn en dus de toekomst te veranderen, het niet lukt deze te wijzigen.
  Dat, Dierbaren, is de Goddelijke Macht die jullie verheffing en Ascensie beschermt.”

  1. Dus enkel wat al bestaat is te veranderen. En wat bestaat is wat wij creëren en niet wat door de goddelijke oorsprong van alles is gecreëerd.
   Wat aan de andere kant van onze begrenzing is, is enkel licht en liefde en daar valt niet aan te prutsen door ons als mens. Aan de andere kant is er geen ik of wij of iets.
   Alleen licht, liefde.

  2. Als je denkt alleen licht te zijn door er ontvankelijk voor te zijn , heb je nog steeds een schaduw . Slechts als je licht en liefde BENT en het daardoor uitstraald is er geen schaduwkant meer . Helaas of gelukkig ben je hier dan niet meer .

  3. Zie mijn reactie (40) over de Livestream op Camelot met o.a. David Wilcock waarin een insider en ex Navy Seal met above top security over Project Looking Glass verteld en de muur van wit licht ná 21-12-2012

  4. Selene, ik denk dat die muur van licht een eind- én beginpunt is, maar ook een soort ‘station’ van waaruit al wie en al wat ascendeert, of niet, in haar/zijn ware werkelijkheid wordt gebracht in de dimensie en op het niveau waar zij/hij thuishoort. Dat verschilt voor iedereen maar valt niet te manipuleren omdat alles herleid is tot ieders volledige en ware aard van zijn. Zo ongeveer begrijp ik deze boodschap.

  5. @Cozmic, de schaduw kan er alleen zijn als jij die toelaat er te zijn. Die schaduw lost rustig op. Liefde en licht zijn ook maar woorden. Het komt allemaal op in ons. In ons bewustzijn. Wie zijn wij, de gedachten, de waarnemer? Volgens mij zijn we slechts het doek waar alles op geprojecteerd wordt, niets meer, maar ook niets minder!

  1. jeess , ik zit al meer dan een half uur te luisteren en ze hebben nog nix gezegd , en het lijkt er op dat het verhaal een uur of 4 duurt .

  2. effe volhouden Cozz, ik heb nu 2 uur en 25 minuten gekluisterd geluisterd, en het is meer dan Super Bee in alle denkbare voorstelbare en onvoorstelbare opzichten, natuurlijk heb ik wel een paar jaar terug Camelot Dan Burish gedoe aardig serieus genomen geabsorbeerd, maar zelfs als je die gemist hebt is het nog prima te volgen uiteindelijk, na 2 en een half uur is het zo ongeveer De Grootste Kosmische Make Believe Dream And Do It Conclusie waar jij het al heel lang over hebt.. Okay ik ga morgen de rest bekijken, val nu om, het duurt in totaal wel bijna 4 uur ben ik bang zo te zien, maar wel heftig de moeite waard. New Age is niet helemaal flauwekul in the end…

  3. Mij ook van de omvallerige zijn Hyper , echter het resoneert wel . Inderdaad veel info waar ik zo vaak over heb gebruld . Als ik al niet helemaal goed in mijn bolletje ben dan ben ik tenminste niet de enige 🙂

  4. Ben vannacht na 45 min gestopt. Kijk straks verder. Lijkt de moeite waard…
   Enfin, tussen minuten 30 en 45 vertellen Wilcock en Wood dat de zware geluiden die overal ter wereld worden gehoord, in feite bangmakererij door de duistere kliek is om angst te creëren en zodoende het doemscenario van tijdlijn 2 (vernietiging) te laten uitkomen. Het is een ultieme wanhoopspoging en zij zijn écht radeloos van angst.
   Dit trippelinterview gaat blijkbaar voort daar waar vorige week het filmpje met Bill Wood op Niburu stopte. Daarin werd vooral de nadruk gelegd op de twee mogelijke uitkomsten, nl. tijdslijn 1 : ascensie en tijdlijn 2 : vernietiging. Ook het enorme belang zich een positieve uitkomst voor te stellen omdat het in de natuur van een voorspelling ligt om zichzelf te realiseren wanneer er voldoende energie in wordt gestoken.

  5. Die had ik al helemaal gezien om 23.15. Ik heb er weer heel wat van opgestoken.
   Riemen vast en verder leven met een hoopvol hart.

  6. de naarstige gestage militaire studeer discipline van Project Selene begint zich de laatste tijd meer en meer te bewijzen, geen gediabolo in de toko maar even 6 uur rijstebrij hyperdimensionele dokter Who skype bijeenkomsten bekijken en begrijpen, whizzle wissel spoor tijdlijn fluitje van een cent toch, petje af, doe het maar na, en ik moet het toegeven, de alom breed aangeraden nieuwe hoopvolle positieve kijk blijkt hyper wetenschappelijk toch onontkoombaar belangrijk te zijn, moet ik op prescriptie van de dokter toch nog vrolijk gaan worden..

  7. Ben er eerder voor naar huis gegaan zodat ik er alle tijd voor kan nemen vandaag.
   Na een half uur idd weinig info. Nu ga ik lekker verder luisteren…

  8. Haha Hyper, het lukt je in ieder geval om mij aan het lachen te krijgen, en dat zonder recept.

  9. Het is een lange zit, ik weet het maar het laatste uur is gebaseerd op vragen van luisteraars. Desalnietemin lijken ze hun jatten gebrand te hebben met Looking Glass en wisten ze niet hoe snel ze het uit moesten zetten… Interessant is wél om te vernemen dat we zelf de tijdlijn bepalen oftewel, zoals de “geest” uit de fles tegen Alladin zei, Your Wish is My Command…

   Zonder nu direct een waardeoordeel te willen vellen, is het frapant dat enige uren ná de Live session, vriend SaLuSa via zijn channeling spreekt over de muur van wit licht zoals Anel al aanhaalde over de laatste channeling op Niburu.

  10. Ja Simba, niet alleen wishfull thinking. Just thinking is enough. Ons collectief bewustzijn maakt de dienst uit. Vandaar ook dat ik hier continu loop rond te bazuinen dat we positief moeten denken. Voorbij denken zelfs moeten gaan om liefde en licht te kunnen infiltreren in deze wereld. We doen het allemaal zelf. Nu op 2 en half uur, kijk ik gerust verder naar dit stuk. Thanks.

   Tevens lees ik de laatste tijd Lao Tse, Hua Hu Ching, het waren de enkelen die het al wisten in ver vervlogen tijden…

  11. Ooh Imke als ik het recept had om dat elke dag voor elkaar te kunnen krijgen bij jou, dan zou ik dat meteen elke dag doen hoor, is bijna nog beter dan X toespelingen en gedoe en moeilijk moeilijk, turbo tuin kabouter Youpie weet dat ook, als je haar niet van onderen plat kan krijgen dan maar bulderend van het lachen desintegrerend van boven naar beneden niet gehinderd door de beperkingen van een paar kritische veeleisende periodieke snel beledigde opspelende listige lispelende basis chakra’s.

   Als ik Haar maar even “heb” zo nu en dan, daar draait het allemaal om voor veel mannetjes en sommige mannelijke vrouwtjes, dusz helemaal niet wat ze in de media verkopen, als je recht op en neer hebt mogen wezen dan wil dat helaas niet zeggen dat je Haar ‘gehad’ hebt voor een goddelijk momentje mokona van mona aan de keuken tafel.

   Ik meen zelfs aan de verschijning van ex marinier en tijd reiziger Bill Wood te zien dat dat branden aan hyperdimensionele overkill machines vrijwel letterlijk isz Simba, ik zie hem als doorschoten met worm holes, ik zie hem In en Uit deze 3d weefgetouw loom gebreide laced frequentie flikkeren, hij is er wel en niet, zijn verschijning is niet vast meer en hij kan bijna niet volhouden dat zijn body lichaam consistent is met onze wat vastere realiteit, bij Bill Wood kunnen de gevoelige kijkertjes dusz live een verkeerd door techno geweld geforceerde ascentie aanschouwen…

   Waar zijn verdorie al die natuur hexen die hier vroegâh zo lekker actief waren op Wtk? Ook allemaal gevlogen op hun wicked bezem steeltje, maar zo gaat dat niet, werk aan de winkel hierooh, jah zelfs ook op een digitaal virtueel virgin forum, voor mij is het echt hieroooh, dat is het verschil..

   Maar euhm Imke ik ben verzot op deprie tot op het bot getergde tuttebellen speciaal dusz alleen al vanwege mij mag je hier je doem en gloom vaker spuien, het is vaak fijn om deprie te zijn en gedeelde smart is het aller aller fijnste dat er isz..

   Maar ik schrok er gisteren ook wel weer van Imke, leuke meiden moeten achter elkaar fun en plezier hebben toch, een leuke meid die toegeeft dat ze het niet zitten is super X trouwens wist je dat?! Afstoten aantrekken kom naar mij zegt zij cryptisch en indirect, geef mij wat, sjhoot ik begin weer op hol te slaan net als een tijdje terug..

   Goede en minder Goede tijden op Wtk…

  12. Gym Nasium ( Scholastische gestyleerde middeleeuwse Gym voor lichaam en geest voor Salon Nerds) Martijn eindelijk een helaas bij mijn weten nog niet bestaande fantaseer club voor ietwat bang aangelegde andersoortigen waar vroeger waardevol gecultiveerd tegen aan gekeken werd, gekoesterd in speciale speelhoekjes van machtige Kathedralen, de 7 Liberale Artsie Fartsie Kunsten..

   Dat is mijn droom, en dan ook nog leuke mensen kunnen tegen komen ook, met rode pipi langkous staarten van 18 tot acht en tachtig, in sommige staten mag het van 16 tot Tachtig zijn (quote Bill Wood), niet iedereen is zo vroeg wijs als Laura het zeil Piraten meisje..

   Hoe zou het met de backpack solo voettocht van Mirakel in IJsland zijn?!
   Gaat het goed met haar? Vast wel toch, zo veel power..
   Ik heb tot en met mijn 29e op onze horror scholen vast gezeten, droom van een goedaardige versie, als dat Überhaupt realistisch mogelijk is, of misschien dat de wijde wereld van Laura de enige echte scholing is, of toch een theoretische gymnastische tussen vorm voor de minder moedigen onder ons zoals ik?!

   Ergens blijft een kunstmatige setting voornamelijk geschikt om vroeg te beschadigen te beperken en bedoeld voor de vroeg gedomesticeerde vleugellammen, Harvard als kweek oord om door de Elite geplukt te kunnen worden als politiek en juridisch gebruiksvoorwerp om hun occulte agenda te kunnen bedienen faciliteren.

   Cozz als de Autie Unie van Oldenramp het nieuwe Yale schedel en weeh je gebeente isz zullen wij dan in gedachte en misschien zelfs in daden het nieuwe verlichte Harvard beginnen?! Rebel Dr. Francis Boyle vandaag te gast bij Lex uit Tex, Professor in het internationale recht, als je ze niet kan verslaan dan moet je met ze samengaan, Harvard, zijn klas genoot was presidents kandidaat Mitt Romney, Francis Boyle doet even een boekje open over de Piraten mentaliteit van zijn voormalige klas genoot, alles voor je eigen toen en nu, de malloten aan wie wij het Constitutionele grondwettelijke roer uit handen hebben gegeven, suffers als wij zijn..

   Imke is dan de ideale schone hogere beeldende kunsten Juf, en Monika doet de hogere internationale diplomatieke literaire kunsten, en Dawn de hogere Metafysische MoraliteitsLeer en Renéé de juridische pauselijke admiraliteitsleer van het occulte verboden zoute water en Cozz is Dr. Who in de Tardis Tijdmachine die de dimensies verzoekt en tart en Eye doet de communicatie met de voorvaderlijke Spirits en nou ik zie het helemaal zitten zo verder…

   Quote:
   ” As the Church experimented with schooling, students met originally at the teacher’s house, but gradually some church space was dedicated for the purpose. Thanks to competition among Church officials, each Bishop strove to offer a school and these, in time to be called Cathedral schools, attracted attention and some important sponsorship, each being a showcase of the Bishop’s own educational taste.
   When the Germanic tribes evacuated northern Europe, overrunning the south, cathedral schools and monastic schools trained the invading leadership—a precedent of disregarding local interests which has continued ever after. Cathedral schools were the important educational institutions of the Middle Ages; from them derived all the schools of western Europe, at least in principle ”

   http://johntaylorgatto.com/chapters/1i.htm

  13. @Hyper, ik werd altijd een beetje gek van die Havo VWO mutsen. Te eigenwijs voor mij. Te veel bezig met wiskunde en talen ipv. biologie if you know what i mean. Ik viel veel meer op die heerlijke open mavo meiden die gewoon hun bekkie opentrokken zoals ze gebekt zijn. Al werd ik hier dan ook wel weer onzeker van.

   Ik was een echte meiden verslinder maar wat me is opgevallen, de meiden met een probleem, die trok ik nagenoeg altijd naar me toe. Alsof ze wisten dat ik ze helpen kon, heel stom. Al mijn echte verkeringen waren meiden met een probleem tussen hun oren. Gek he? Nu bijna tien jaar getrouwd met ook zo’n alternatief typje, de problemen zijn de wereld uit en nu was ik dus het probleem geworden. Behoorlijk getransformeerd dat ik nu ben, na heel veel bezig te zijn geweest met mijn schaduwkant, zoals Cozmic dit al aangaf, gaat het nu beter dan ooit. Ja, ook wij moeten water bij de wijn doen, de troebele zooi eruit filteren en de wijn is er zelfs lekkerder van geworden.

   Ik voel me als herboren, verslavingen overwonnen, angsten overwonnen, ik heb me nog nooit zo goed gevoeld en ik wens dit jou en iedereen toe. Werk eraan. Het kan.

   We gaan er wat moois van maken in dit zwarte water draken jaar 2012. We hebben alles mee om het tot succes te volbrengen. Alles in de kosmos wil ons zuiveren tot puurheid, onze werkelijke natuur mag nu naar buiten komen. Wij zijn oneindig.
   Hou van je werkelijke zelf en alles wat niet echt is wordt doorzien door jezelf. Dan zul je stralen en vrouwen naar je toetrekken, waarschijnlijk zelfs mannen…

   Dream is over if you want it.

  14. Heel Raak Martijn, verstrikt in de hopeloze troosteloze verstofte vwo grogten vluchtte ik intuïtief in de pauzes naar het andere gebouw naar de veel puurdere levenskrachtige Mavo meiden en boys, het enige dat mij tegen hield was dat ik van huis uit een code slot mee draag, ik mag natuurlijk niet zo maar met ‘lageren’ om gaan, ook in mezelf zit zo een slot, toen en nu, precies wat jij en Eye beschrijven, het uitzuiveren van donkere ballast, dat is wat nu gaande isz, ook bij mij, ik ben zelfs vandaag officieel in contact getreden met een reguliere dorpswijze in officiële functie, voelt als een opluchting nu al, hij was onder de indruk van mijn eerste Ratel sessie,

   de volgende afspraak is voor volgende week, de eerste stapjes weer na lange tijd de buitenwereld in, ik had gezegd dat ik nergens mijn neus meer voor ophaal, of het nou plantsoen werk is of bejaarden vrijwilligers werk, alles is even waardevol en interessant, vroeger was ik beperkt tot een paar oogkleppen interesses, dat heeft mijn mentale lijdensweg in ieder geval wel opgeleverd, dat ik nu er van doordrongen ben dat alles de moeite waard is en het 1 niet minder of meer is dan het ander..

  15. Dat je zo godvergeten goed de les kan volgen en alles kan onthouden, yeah, dan ben je vet intelligent (manipuleerbaar door het systeem). Als je ertegen verzet, of het gewoon niet kan, dan moet je hun shit maar opruimen de rest van je leven en alles slikken wat deze mafkezen je voorkauwen. Haha, dat is toch geen maatschappij.

   Gelukkig dat Henk en Ingrid nu ineens ook van tomaten houden. SP rules.
   Tijd om de boel is lekker om te gooien en iedereen mag er weer zijn. Iedereen telt mee in mijn maatschappij en die lui van de bovenste plank mogen de meeste belasting betalen van mij.

   Ja maar wij hebben er hard voor gestudeerd. Op wiens kosten? Die mavo mensen, ik heb toevallig havo gedaan maar ook vroeg aan het werk gegaan voor mijn dochter en mijn vrouw. Wie betaald die studies dan? Wij dus. De mensen die al aan het werk gingen terwijl zij lekker zuipend, neukend aan het studeren waren. Haha, mij maken ze niets wijs.

  16. Bekentenis : hoewel ik havo vwo gekeurd was heb ik gekozen voor lagere tuinbouwschool en later middelbare , A opleiding welliswaar . Alsof ik wist dat de shit die ik in mijn jonge jaren mee ging maken niet hand in hand zouden gaan . Toen mijn vader overleden was hebben ze me een half jaar van school gehouden om in het bedrijf mee te werken , uiteindelijk toch nog met 8en en 9ens overgegaan .
   Stomme diploma’s zeggen me helemaal niets , zat mensen aan het werk gehad die een vet diploma hadden en geen ene klote kunnen of begrijpen . Theoretical retards noem ik ze .

  17. Martijn , misschien komt mijn felheid af en toe voort uit mijn antipatie tegen vooroordelen . Yupiies die denken dat de rest van de wereld dom zijn enzo . Ik heb er zat op hun neus laten kijken . Uiteindelijk kreeg ik een goede vriendschapsverhouding met ze , maar ze konden niet begrijpen waarom iemand met mijn intelligentie hovenier kon zijn , duhhhhhh . Laat wel een bepaald dilemma open , voor de werkers ben je te slim , voor de ‘nose ups ‘ben je maar een werker . fuck em all . Ik ben wie ik ben en ik doe wat ik doe .

  18. Laat ons maar lekker werken aan ons plan. Daar hebben hun nog nooit één vrucht van gegeten. Ze hebben nog niet geleefd en zullen het misschien ook nooit doen. Voor het fatsoen en de poen, wij hebben wel wat beters te doen.

   Armand is ook zo’n held voor mij: http://www.youtube.com/watch?v=R1524Hnpy1o
   http://www.youtube.com/watch?v=83T4eAyT0CQ&feature=related
   http://www.youtube.com/watch?v=37gbAvyzxBM&feature=related

   Boudewijn natuurlijk ook: http://www.youtube.com/watch?v=KvJw5welpFk&feature=fvst

  19. Jaja, ik heb je even een linkje gestuurd Cozmic, ken je email adres uit het hoofd…

  20. ‘Kreeg de boodschap terug’ meer lees ik niet, ach maakt niet uit.
   Nu ga ik echt maffen, weltrusten m8s.

  1. @ Happy….ja echt lachen die clip. Alleen is het een feit dat de meeste mensen op deze aardbol dat allemaal niet zien….dus conclusie: een minderheid is met ‘conspiracy’ bezig….dus dat zijn allemaal ‘bangerds’ die niet weten wat ‘echte’ realiteit is….ja, ja….ooit nagedacht dat misschien dat helpt om juist met je bewustzijn bezig te zijn en daarom ook over de ‘realiteit’ na te kunnen denken….er zijn trouwens zat van dit soort anti-conspiracy filmpjes te vinden, allemaal om, op zich bewuste mensen, ‘belachelijk’ te maken…..dus in welke realiteit ben jij?
   Want…at the end…..nothing really matters…..

  2. Happydinges , het is inderdaad de kunst wel waar te nemen wat er zich afspeeld en tegeljkertijd de positiviteit te blijven vinden om dit leven de moeite waard te maken en te genieten van de schoonheid die er ook is .
   Informatie over wat je wel en niet zou moeten innemen op wat voor nivo dan ook kan verhelderend werken , zonder je gek te laten maken .

  3. OOohhhh ik lig ook dubbel om die top humoristische en ooh zooh herkenbare complotter clip Happy!!

   Eindelijk een clipje van een paar minuten waar mijn en de onzen Identiteit te zien is, ooooh en nu snel weer even naar Infowars.com

   voorbij is mijn IdentiteitsCrisis, door Happy weet ik nu wie ik ben, de clip laat het zien.. Leve de ‘Asperger’ Complotter Nerds met ballen…

   Gecontroleerde Totale Gekte, Heerlijk is dat toch…

 31. The Power of Love

  The Mo(Ment) Judge(Ment) in Move(Ment)

  CMN TV: The General’s Son
  http://www.youtube.com/watch?v=c4ZfnpN4Dfc&feature=player_embedded
  http://www.cmn.tv/videos/the-generals-son/
  Miko Peled is a peace activist who dares to say in public what others still choose to deny. Born in Jerusalem in 1961 into a well known Zionist family, his grandfather, Dr. Avraham Katsnelson was a Zionist leader and signer of the Israeli Declaration of Independence.

  Gilad Atzmon Interview Part 1en2
  http://www.youtube.com/watch?v=RtQeKrC2kVc&feature=related
  http://www.youtube.com/watch?v=aZHsHXgYcpQ&feature=player_embedded#!

  Ierse journalist zet Europese Centrale Bank voor het blok
  http://www.youtube.com/watch?v=JqJyR8cpSB4&feature=player_embedded

 32. will we ever learn we just have to sheare with each other in love for oneself and the other? there is enough for every one still…. make love not war… cliche..?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.