Advertentie

De Khazariaanse maffia in de tang..!


Heb je geen notie wat de ‘Khazariaanse maffia’ behelst, dan zou je tóch dit stuk kunnen lezen. In de eerste plaats omdat het op zichzelf staat, en daarnaast omdat het naadloos aansluit op onze eerdere stukken over het Rothschild Zionisme. Het ontstaan van dit Zionistische camouflagenetwerk, dat ZONDER ZICH OOIT TE TONEN, in staat bleek de wereld te veroveren. Jazeker, natuurlijk met geld, namelijk de US-dollar, die na de verovering van de dollar, al snel de petro-dollar moest worden. Het Khazaren-zionisme lijkt een diep besmettelijke ziekte, die TOTAAL NIETS met het Jodendom te maken heeft.

Het was Auschwitz-overlevende, de Nederlandse jood, Dr. Hajo Meyer, die door oud-minister-president Dries van Agt uitgenodigd werd, keer op keer zijn verhaal te vertellen over het Judaïsme tegenover het 'gekaapte Jodendom', oftewel het Zionisme...
Het was Auschwitz-overlevende, de Nederlandse jood, Dr. Hajo Meyer, die door oud-minister-president Dries van Agt uitgenodigd werd, keer op keer zijn verhaal te vertellen over het Judaïsme tegenover het ‘gekaapte Jodendom’, oftewel het Zionisme…

Integendeel, het Jodendom, het wáre Jodendom, verafschuwt het Khazariaanse Zionisme als geen ander kwaad. Dit Zionisme is er zelfs in geslaagd, zich volledig parasitair op het Jodendom te ‘plakken’, waardoor velen in de wereld in de war zijn. Door de verschrikkingen in de Tweede Wereldoorlog ook wég willen blijven van alles, wat ook maar in de buurt komt van het pijn doen van het Joods leed uit die tijd. Maar snap je dat PRECIES DÁT de perfecte camouflage is voor deze Khazariaanse maffia..?

Wil je compleet en goed beslagen aan dit artikel beginnen, is het eigenlijk wel noodzakelijk, dat je de informatie zoals we die in 2 voorgaande artikelen over dit verwoestende fenomeen’ hebben gevat, tot je neemt. Het eerste gaat over de geschiedenis van het ontstaan van dit Rothschild-Zionistische-Khazariaanse gedrocht (HIER), terwijl je in dit artikel (HIER) kunt lezen over de verovering van de VS en het daarna verschuilen van het Rothschild-Zionisme IN de STAAT Israël.. We plaatsen hier nog maar eens de foto en quote van Auschwitz-overlevende Hajo Meyer, die preciés laat zien wat we je hier in een paar alinea’s trachten duidelijk te maken..

Enfin, deze Khazariaanse maffia is té lang aan het bewind geweest; velen in de wereld van vandaag, wéten wat hier speelt, onderkennen de macht van deze octupus-parasiet, die manipuleert, organiseert, verwoest en GEEN ENKEL erbarmen kent, geen medeleven noch medemenselijkheid.. Lees jezelf in en laat je niet meer beetnemen door dit camouflage-verhaal.. Kijk erdoor héén en ontmasker de angsthazen die menen zich te moeten camoufleren om hun vuil-vernietigende spel te spelen..! Het is óver.. Lees hieronder waar we nu staan in deze ‘strijd’..

x

Khazariaanse maffia in de tang

2016 © Preston James, Ph.D/
deze vertaalde versie © WantToKnow.nl/.be

x

De Khazariaanse maffia (KM) verliest elke dag meer macht. Als burger kun je meer surveillance en intimidatie van de lokale politie verwachten, die hun bevelen en ‘binnenlandse terroristische lijsten’ van Homeland Security (DHS) ontvangen. Hoeveel macht heeft de KM nog? Is de KM krachtig genoeg om een grote oorlog in het Midden-Oosten te beginnen, of een nucleaire Derde Wereldoorlog, om de aandacht van het dreigende verlies van wereldhegemonie af te leiden? Er komen berichten binnen over China, dat de internationale handel van de KM in de Stille en Atlantische oceaan aan banden heeft gelegd.

Een beeld' van en uit de London City, het bolwerk van het financieel Rothschild-Zionistische bolwerk
Een beeld’ van en uit de London City, het bolwerk van het financieel Rothschild-Zionistische bolwerk De ‘Grote Draak’, de vermeende geheime god van de Rothschild Khazariaanse Maffia en de grootste parasiet in de geschiedenis van de mensheid..! Worden deze superintelligente Draco’s wereldwijd ‘overpowered’ door een andere, krachtiger groep, een meer mensvriendelijke groep..?

China heeft een ultimatum gesteld. Minder handelsschepen tot dat de USG de geheime overeenkomst (Secret Reset Agreement) nakomt die ze tijdens recente G20-bijeenkomsten met het IMF en de Wereldbank hebben gemaaakt. De ‘Baltic Dry Shipping Index’ staat op minder dan de helft van hun hoogtepunt. De prijs van een vat ruwe olie is gedaald tot $30 per vat of minder; en in Canada brengt via fracking geproduceerde olie, nog slechts US$10 per vat op. Mensen kochten teleurstellend weinig, tijdens kerst in de VS en veel winkelketens sluiten overal winkels, waaronder 269 (!) van het puisant-rijke Wal-Mart concern. (HIER).

Door de olieprijzen staan oliederivaten van de grote banken in Wall Street onder extreme druk. Zo ook de Amerikaanse Petrodollar. Niets lijkt te helpen. Niet de massale afgifte van dollarbiljetten bij reddingsoperaties (we tellen er 7 en dat kunnen er nog meer worden), het geheime ‘Treasury Exchange Stabilility’ fonds (ESF), de buitenlandse bank reddingsoperaties, of het ‘Plunge Protection Team’: een werkgroep specifiek gericht op het voorkomen van nieuwe beurscrashes, dat een massa aandelen kan aankopen.

Het particuliere Rothschild Khazariaanse Centrale Bank Fiatgeldsysteem is onhoudbaar en de Petrodollar is een middel dat het Westen versterkt om oneerlijk voordeel te behalen t.o.v. de rest van de wereld. Verschillende buitenlandse naties hebben hun goud teruggevraagd, dat is opgeslagen bij de Federal Reserve, maar slechts een gedeelte is teruggekregen omdat de gewelven nu blijkbaar leeg zijn. China en Rusland hebben grote hoeveelheden goud en zilver gekocht, waardoor ze een enorm voordeel hebben als het Ponzi schema van het Federal Reserve Systeem ineenstort.

COMEX-goudpapier wordt verondersteld 100% door echt goud gedekt te zijn. Nog zo’n deel van het Federal Reserve System dat een ijsberg heeft geraakt en aan het zinken is. De top van de Khazariaanse Maffia lijkt in het nauw gedreven. Ze beweren direct voor Lucifer te werken, hun nieuwe opkomende god (ze noemen dit “Lucifer Rising”). Sommigen in deze kleine cirkel beschrijven Lucifer als een afvallige kracht die mensen direct zal laten vallen zodra ze geen nuttig doel meer dienen. En dat is wat nu lijkt te gebeuren. Het lijkt erop dat hun god hen gaat teleurstellen. Wat valt er anders te verwachten van het pure kwaad?

Het leegplunderen van de US-dollar door de KM, heeft kunnen gebeuren, doordat de HELE WERELD olie MOEST verhandelen in US-dollars.. Vind je het gek dat Khadaffi, die hier een einde aan wilde maken, een kopje kleiner gemaakt moest worden van de KM?
Het leegplunderen van de US-dollar door de KM, heeft kunnen gebeuren, doordat de HELE WERELD olie MOEST verhandelen in US-dollars.. Vind je het gek dat Khadaffi, die hier een einde aan wilde maken, een kopje kleiner gemaakt moest worden van de KM?

Als je met de duivel danst, zal je brandplekken krijgen…!
De mensen aan de top met macht, status en rijkdom dienen als wegwerpartikelen wanneer ze niet langer nodig zijn. Ze zien het nooit aankomen. Het lijkt erop dat een nieuw monetair systeem wordt opgezet voor de wereld en het is onwaarschijnlijk dat de Khazariaanse maffia mag meespelen.

Voordat de Chinese handel daalde eiste China dat hun Renminbi werd toegevoegd als betaalmiddel in de mand van wereldvaluta’s. We weten dat de Renminbi door goud gedekt is en in het mandje van valuta’s de Petrodollar zal gaan vervangen die nu nog als wereld reservevaluta fungeert. De Japanse regering heeft toegestemd onderdeel te worden van de door de Chinezen opgerichte Aziatische Infrastructuur Investeringsbank (AIIB). Als deze berichten kloppen, dan betekent dit dat Khazariaanse Maffia in een hoek zijn gedreven. Volgens melding van Intelbronnen is de Aziatische Infrastructuur Investeringsbank het bancaire apparaat waardoor de reset zal worden geactiveerd en deze bank is begin januari 2016 operationeel geworden.

Worden de Secret Reset Agreement afspraken die zijn gemaakt in 2013 werkelijk nagekomen, dan is dat voor de G20 landen, met name de VS, het teken dat de Khazariaanse Maffia (KM) verwijderd wordt van hun positie in de Wereld Centrale Bank. Blijkbaar is de aanvaarding van de Chinese Renminbi als onderdeel van het mandje van internationale valuta’s nodig. De Petrodollar als de wereld reserve valuta moet verdwijnen.

De KM lijkt vanuit vele richtingen aangevallen en het verlies aan controle maakt hen wanhopig. Als ’s werelds grootste misdaadsyndicaat zich in het nauw gedreven voelt zou men verwachten dat het nog drastischere maatregelen neemt om te proberen de controle te herpakken. Of is de tegenkracht te groot? Voor de eerste keer zijn meerdere vijanden opgestaan tegen de KM. En twee van hen zijn erg krachtig.

De eerste krachtige vijand is de Russische Federatie.
Poetin en de Russische Federatie hebben KM nu volledig schaakmat gezet, zowel in de Oekraïne, als in Syrië en ze zijn nu bezig ISIS te vernietigen door de superieure kracht en aanvallen vanuit de lucht. De andere krachtige tegenstander lijkt het Amerikaanse volk te zijn, een goed gewapende, maar slapende reus, die nu snel wakker wordt. De macht van de Amerikaanse massa is te wijten aan de alternatieve media op het internet. Het internet brengt ongelooflijke snelheid. Amerikanen ontdekken eindelijk dat alles uit de mond van de gekozen politici propaganda, grote leugens en valse-verhalen zijn.

En de recente slechte economie en de massale werkloosheid sinds 2008 hebben verraderlijke vrijhandelsovereenkomsten en twee illegale, ongrondwettelijk ‘Wall Street Bailouts’ mogelijk gemaakt. Het spontaan opkomend populisme is een gevolg hiervan. Dit populisme is niet alleen nooit eerder voorgekomen, het wordt nu begeleid door een stijgende woede tegenover de domme carrière politici uit Washington.

hermann goering valse vlagDe KM heeft valse-vlag-aanvallen over de hele wereld ingezet. Schietpartijen in wapenvrije zones die zijn gehypet door de ’Controlled Major Massamedia’ (CMMM) en bomaanslagen, zoals bij het Murrah Building in Oklahoma City op 19 april 1995 of in het World Trade Center in New York op 11 september 2001. Het doel is altijd om meer macht aan de centrale overheid te rechtvaardigen zodat zij de KM zelf en hun agenda kunnen beschermen. De Patriot-Act lag klaar in de kast , toen 11 september in aantocht was..

Maar raakt de KM in de knel..?
Er zijn meer onderzoeksjournalisten die hun werk doen. Er zijn klokkenluiders, dissidenten die tegen de propaganda van de KM in gaan, die de leugens van de CCCM doorkruisen. Zullen we te maken krijgen met mysterieuze verdwijningen, zoals de Zuid-Amerikaanse doodeskaders? Deze waren immers getraind door Amerika en de CIA binnenin de CIA, en deze scholen voor moord en martelingen zijn nog steeds paraat.

Chicago werd laatst betrapt op het runnen van een geheime plaats voor DHS (HIER) voor aangewezen individuen die tijdelijk moesten verdwijnen. Andere steden hebben dit soort gebouwen ook. En het Pentagon en de CIA hebben nog steeds geheime gevangenissen (HIER) in Oost Europa en gevangenis schepen. Kijk hier voor meer informatie op een wereldkaart.

We kunnen karaktermoord-rapporten verwachten van de DHS aan de lokale politie door hun toegenomen angst voor bekende klokkenluiders, dissidenten, patriotten en eigenaren van wapens. Deze zijn illegaal op binnenlandse terreurlijsten geplaatst met instructies om verscherpt toezicht en pesterijen. We weten nu zeker dat de KM in het verleden in Amerika de Murrah Building heeft gebombardeerd, de eerste poging tot bomaanslag op de New York Twin Towers door de FBI. Een test voor de aanslag op 9-11-01. Dus ‘s werelds grootste georganiseerde misdaadsyndicaat, KM, is in staat tot onnoemelijke kwaad tegen het Amerikaanse volk en tegen de hele wereld, zolang het is toegestaan ​​om te bestaan ​​en Amerika voor eigen doeleinden gebruikt.

Rothschild-zionist Michael Chertoff, was de man die het hoofd werd van DHS. Een van de goede vrienden ook van Rita Katz, die we al eerder hier op de site in het vizier hadden. (klik voor artikel)
Rothschild-zionist Michael Chertoff, was de man die het hoofd werd van DHS. Het Amerikaanse Ministerie van Veiligheid.. De man leverde via-via de scanners die op de luchthavens in de VS stonden..! Daarnaast is hij een van de goede vrienden ook van Rita Katz, die we al eerder hier op de site in het vizier hadden. (klik voor artikel)

DHS, de sleutel tot controle..
Binnen in America heeft de KM controle over de alfabet-agentschappen waaronder de FBI, het belangrijkste dekmantel en setup agentschap en de BATF (Bureau of Alcohol, Tobacco, Firearms and Explosives), evenals de CIA; ze hebben altijd veel van het illegale werk gedaan voor de KM. Natuurlijk, na de aanval op 9/11, het nieuwe Pearl Harbor event, was de KM in staat om Homeland Security (DHS) op te richten, de lang geplande Amerikaanse politie staat was een feit.

Het plan om DHS op te richten was allang geschreven. Het lag te wachten op een gebeurtenis, om dan alsnog door het Congres geduwd te worden. Het Department of Homeland Security (Departement Binnenlandse Veiligheid) is een Amerikaans ministerie dat in 2003 werd ingesteld door de Amerikaanse President George W. Bush. De doelstelling van dit ministerie is het ontwikkelen van een integrale visie op de nationale veiligheid. De oprichting van dit speciale departement was een rechtstreeks gevolg van de aanslagen op New York en Washington van 11 september 2001, en van de Homeland Security Act uit 2002.

bullets DHS
Het is 2012 en DHS bestel… 1,2 MILJARD kogels voor.. trainingsdoeleinden.. Hoezo ‘recht onder je neus?’… (klik voor artikel)

De aanval op Amerika op 9/11 is geconstrueerd om de Amerikaanse rechtshandhaving onder één centraal commando te brengen, gecontroleerd door de KM, een land dat ‘gerechtvaardigd’ preventieve oorlogen kan beginnen. Een politiestaat, een totaal gecontroleerde samenleving met surveillance, zie hier de geheime agenda van DHS. Dat is de reden waarom Marcus Wolfe (voormalig hoofd van de Stasi in Oost-Duitsland) werd ingehuurd als adviseur voor het opzetten van DHS. Hij stierf twee jaar later op mysterieuze wijze.

De KM is bezig met een eindspel, Homeland Security inzetten om Amerika een tweede GAZA te maken, ’s werelds grootste openlucht gevangenis, de nieuwe Palestijnen zijn de Amerikanen. Dit maakt allemaal deel uit van het “Grotere-Israël Plan’, geen theorie meer, maar vaststaand feit. Het “Grotere-Israël Plan” is de coverstory van de KM top (de “Select Few”) die Amerikaans-Israëlische “Israëlisch-eerst” duale burgers en de Likudisten in Israël gebruiken om hun vuile werk te doen.

De Amerikaanse Controlled Major Massa Media (CMMM) is al jaren zijn geloofwaardigheid aan het verliezen, de populariteit is nog nooit zo laag geweest. Omdat de CMMM voor de KM de belangrijkste spreekbuis is en het middel voor mind-control vormt, is haar ondergang een groot verlies van propaganda. We weten dat de ondergang van de massa media wordt veroorzaakt door de toenemende populariteit van de alternatieve nieuwssites op het internet.

De KM is nu in het nauw gedreven en je kunt wedden dat Homeland Security druk aan het werk is om leugenachtige smaadrapporten te creëren in hun ‘fusie centra’. Deze zullen aan de plaatselijke politie worden gestuurd met de instructies om vermoedelijke binnenlandse terroristen meer te intimideren. Verwacht meer surveillance, oren en ogen op alle Amerikanen. Ook op de top van KM zelf.  Spionage en het verzamelen van informatie is technisch op een zeer hoog plan gekomen en zal in de toekomst alleen maar toenemen in mate, reikwijdte en diepte.

De aanslagen van 9/11 waren nog maar een paar weken achter de rug en een kant en klare 'Patriot Act' werd gepresenteerd.. Uit de kas gehaald..?
De aanslagen van 9/11 waren nog maar een paar weken achter de rug en een kant en klare ‘Patriot Act’ werd gepresenteerd.. Een motief op zich om de 911-valse-vlag-operatie te verklaren..! Burgers tot slaven maken, door dezelfde gewetenloze club die achter de aanslagen zat..!

Veel wordt als banaal entertainment gebruikt door verveelde NSA en NRO-werknemers die graag kijken naar slaapkamerscenes. De NSA en NRO verzamelen veel meer data dan ze zelf kunnen verwerken. Sommige zwarte topsecrettechnologie gebruikt bijvoorbeeld de smarttelevisies in de huizen van mensen, laptops, smarttelefoons, op afstand bedienbare thermometers en weermeters, Tv-afstandsbedieningen die op de stem reageren. Hele enge nieuwe methodes zijn: voorbijrijden in een auto en een spijker met speciale micro-ontvanger schieten op de muur, aangepast aan de kleur en de textuur van de achtergrond.

Er worden radarsystemen gebruikt die door de muur heen snelheid kunnen monitoren (in Amerika in witte bestelbussen langs de snelweg). Hersengolven kunnen worden gemeten door apparaten, ook hoe je er emotioneel aan toe bent of welke gedachten je hebt. In alle telefoons zitten chips, gps en bluetooth, die op afstand kunnen worden geactiveerd, gevonden en worden gebruikt als afluistermicrofoons. Super HD (nacht) camera’s kunnen een mier op de aarde vinden of nummerborden op auto’s lezen.

Antennes in vrachtwagens, torens en satellieten pikken hersengolftransmissies op die zijn veranderd door ingenomen Nano deeltjes uit het atmosferisch gespoten aerosol van de chemtrails. Nanodeeltjes van aluminium, barium en andere magnetische en elektrische verbindingen kunnen worden geflitst, geïdentificeerd en gebruikt om hersengolven te veranderen en controleren (“prime freak”). Er zijn andere, nog meer psi verhogende technieken, het gaat te ver om deze te bespreken in dit artikel. Maar ze bestaan ​​en ze zijn in  veel situaties effectief.

DHS gebruikt speciale teams van gepensioneerd personeel van militaire geheime diensten, FBI en de CIA, deze teams werken in het geheim. Ze achtervolgen, doen aan persoonlijke surveillance en trekken in een huis zo dicht mogelijk bij individuen die een gevaar lijken te vormen voor hun systeem van leugens. Deze teams hebben specialisten die namens de KM-kopstukken geavanceerde psychotronische oorlogsmiddelen kunnen inzetten tegen USG, Intel, militaire en corporate klokkenluiders; ontworpen om chronische gezondheidsproblemen, dodelijke medische aandoeningen en onderdrukking van denken en handelen te veroorzaken.

Mark Novitsky
Sommige van deze apparaten worden door zendmasten geactiveerd, anderen door doppler weerradar. Wie beweert dat dit allemaal pure fantasie is zeg ik dit: je zit ernaast. Ik weet dit omdat ik zelf de woning van Mark Novitsky heb gecontroleerd met sensoren die worden gebruikt door het Duitse Ministerie van Volksgezondheid en vond veel meer als de toegestane Europees geaccepteerde grenzen. Sommige bronnen in het huis werden geblokkeerd of verwijderd en we vonden een sterke externe bronnen.

Mark Novitsky
Mark Novitsky

Toen wij via triangulatie de transmissie signalen opspoorden werden zij plotseling uitgeschakeld om te voorkomen dat wij de locatie zouden vinden. Novitsky is net zo belangrijk als Snowden in wat hij weet en heeft onthuld. Sixty minutes zou een ​​groot verhaal brengen over hem, maar de zender heeft zich op het laatste moment teruggetrokken, omdat het ‘te ingewikkeld’ was geworden. Mensen uit de top van de Federale en Intel hebben Novitsky verteld wat hij weet boven hun ‘paygrade’ is.

De meeste mijden hem als de pest. Alle lokale senatoren en Congresleden werden ingelicht door Novitsky (het schriftelijke bewijs heb ik zelf gezien) iedereen ontkende en deed niets, behalve Gouverneur Mark Dayton. Deze heeft een goede reputatie bij zijn personeel en toen in DC terroristische aanslagen plaatsvonden dacht hij eerst aan de veiligheid van zijn personeel.

Hij deed wat hij kon voor Novitsky en ‘We The people , maar werd hard aangepakt. Nu Dayton de gouverneur is van Minnesota lijkt hij zijn best te doen om de rottende infrastructuur in de staat gerepareerd te krijgen. Novitsky staat bovenaan in de geheime lijst van de DHS  ‘Geen werk onder welke omstandigheden ook’. De FBI volgt hem voortdurend en vertelt iedere mogelijke werkgever dat hij een binnenlandse terrorist is, “Neem hem niet aan, hij staat onder toezicht; je zou niet willen dat wij jullie ook op onze watchlist zouden zetten, of niet?”.

De goede baan die Novitsky had in a niet-Intel gerelateerd veld was voorbij op het moment dat de FBI binnenstapte en een ‘National Security Letter’ (NSL) afleverde. Dit document mocht zijn werkgever wel lezen maar niet houden. Op straffe van een boete van US$ 10,000 en 10 jaar gevangenisstraf wanneer hij bekend zou maken wat er in de brief stond of waarom hij Novitsky ontslag gaf. Mark kreeg vreemde medische problemen. Zijn dokters hielpen niet. Laboratoria knoeiden met zijn bloedmonsters. Uiteindelijk vond hij een ethische arts die eerlijk was en niet zwichtte voor manipulaties door de overheid. Een interview van Mark Novitsky met Kerry Cassidy van Project Camelot kun je hieronder bekijken.

https://www.youtube.com/watch?v=nyqkgu3zagI

Wie staan er allemaal op de lijst van binnenlandse terroristen? Mensen die een wapen bezitten, Ron Paul supporters, veteranen, christenen, vrijdenkers, islamieten, patriotten, anti-oorlog activisten, dissidenten en journalisten van de alternatieve media. En nog veel meer mensen en groepen die worden aangegeven door buren of agenten. Als je eenmaal op de lijst staat kom je er nooit meer af. Ook Senator Ted Kennedy was op de ‘No Fly List’ gezet, per ongeluk, en ondanks dure advocaten en politieke spierkracht kwam hij er nooit af.

Hoe kan dat, zul je je afvragen?
SIMPEL… Omdat deze lijsten door de KM worden opgesteld. De lijsten zijn de zichtbare indicatoren van hun ongebreidelde, verdraaide, zieke kwade macht. Ze hebben Amerika gekaapt en geïnfiltreerd met hun private, verderfelijke, woekerschuld centrale banksysteem. We kunnen te maken krijgen met meer intimidatie en misbruik van valse binnenlandse-terreur-lijsten. We merken toegenomen intimidatie op, door de lokale politie, alfabetten-agentschappen in opdracht van het DHS, op basis van hun ‘watch lists’ die bijna iedereen bevatten, behalve de echte binnenlandse terroristen: de KM leiders en de hoogste ambtenaren van DHS, wiens taak het is om bij de Amerikanen alle constitutionele rechten weg te nemen.

We the peopleAan de andere kant kunnen we ook een verlies aan macht door de KM en het mechanisme van de politiestaat zien. Misschien nog minder nu de KM van alle kanten in de wereld in het nauw wordt gedreven en door ‘We The People’. De vertrouwelijke binnenlandse terreur ‘watch lists’ werden persoonlijk opgesteld onder het toeziend oog van Janet Napolitano, terwijl ze hoofd van DHS was. Deze werden gelekt en gepubliceerd op het internet door DHS insiders die vonden dat DHS en Napolitano een grap waren, maar hun loon en voordelen wilden behouden. We weten nu dus zeker dat de lijsten bestaan..!

Hoewel ze ontslag heeft genomen bij DHS, is ze aangeklaagd door ondergeschikte mannen wegens seksuele intimidatie (en het verplaatsen van hun kantoor naar de mannentoilet). Een paar dagen geleden werd ik door een politieauto naar de kant gedwongen en lastig gevallen door een jonge agente. Ze had mij een tijdje gevolgd en geconstateerd dat ik de lijn had overschreden (Hoewel er geen ander verkeer op straat te bekennen was). Ik drink niet, gebruik geen drugs, ik rijd rustig en veilig, rijd niet te hard. En had geen witte lijnen geraakt.

Na de gebruikelijke controle van mijn paspoort en verzekeringspapieren liet de agente me zonder bon wegrijden. Maar ze stelde mij eerst een vraag over iets irrelevants, iets dat ze alleen kon weten via een DHS Fusion Center. Niet erg professioneel. Het was een boodschap, ik heb deze ontvangen en reageer er nu op.

Een deal met de duivel in Langley?
In dezelfde buurt werd enkele jaren daarvoor aan de politiechef gevraagd of hij naar Langley wilde komen voor een speciale bijeenkomst. Tijdens die vergadering werd hij door de CIA gevraagd om een geheime juridische overeenkomst te tekenen, waarin hij instemde bevoegdheid aan de FBI te geven indien zij dat vroegen.

In ruil daarvoor zouden pantserwagens, granaatwerpers, automatische geweren en machinegeweren, kogelvrije vesten, kogelvrije barrières en tal van militaire munitie worden geleverd. De Chief was een eervolle man met integriteit en hij weigerde om de overeenkomst te tekenen. Hij ontwikkelde kort na het incident een vreemde neurologische aandoening en moest aftreden.

De vergelijking met de Gestapo, de geheime nazi-politie, is niet eens zo heel gek, wanneer je kijkt naar de zeer gewelddadige optredens van politie-eenheden in de VS. Politie die steeds meer op militairen gaan lijken (klik voor artikel)
De vergelijking met de Gestapo, de geheime nazi-politie, is niet eens zo heel gek, wanneer je kijkt naar de zeer gewelddadige optredens van politie-eenheden in de VS. Politie die steeds meer op militairen gaan lijken (klik voor artikel)

Het departement heeft een nieuwe Chief en die heeft de apparatuur aangepakt. Je kunt er zeker van zijn dat deze geheime transactie in bijna alle grote steden met succes is herhaald. Tot nu toe, Een groot aantal Sheriffs hebben geweigerd. De County Sheriff is de hoogste ambtenaar van de wetshandhaving in elke provincie en hij heeft gezag over de FBI. Het moge duidelijk zijn, deze deals met de Duivel in Langley om jurisdictie te krijgen over lokale politie zijn aangestuurd door de top van de KM, neo-bolsjewieken, die van plan zijn om ons te terroriseren, tiranniseren en ons volledig van onze activa te strippen.

Het lijkt alsof al deze transfers ‘1033 Programma’ militair materieel voorlopig zijn gestopt. Geloof het niet, dat is alleen maar propaganda. De enige grote spullen die teruggaan zijn de elektronische oorlogvoeringsystemen, nieuwe geavanceerde wapens voor updates, reparatie of groot onderhoud. Tot de KM is gebroken kunnen we meer surveillance en intimidatie verwachten van de lokale politie als je op één van de categorieën op hun lijsten staat. En dat is ongeveer de helft van het Amerikaanse volk.

Homeland Security militariseert de lokale Amerikaanse politie en transformeert Amerika in een neo-bolsjewistische Stasi-stijl politiestaat en een GAZA II. De Amerikanen zijn de nieuwe Palestijnen. Zodra dat bereikt is zal de KM de Amerikanen behandelen op dezelfde manier als de bolsjewieken onschuldige Russische burgers. Zij werden verkracht, gemarteld en vermoord, 100 miljoen van hen. De KM is neo-bolsjewistisch en de top beleidsmakers zijn van dezelfde leeftijd oude bloedlijnen. Zij hebben hun intenties vastgelegd in steen op de Georgia Guidestones zodat we dit weten.

Maar… Amerika is niet het Rusland van 1917.
En Amerika heeft de meest bewapende bevolking in de wereld. Ondanks alle recente inspanningen door onze zogenaamde ‘gekozen politici’ om Amerikanen te ontwapenen, zal dat nooit gebeuren. Amerikanen kopen steeds meer wapens sinds de KM al deze massa-schietpartijen ten tonele bracht en grote inspanningen werden gedaan om onze geweren in te nemen in alle ernst begon.

defend constitution enemies foreign domesticDe meeste County Sheriffs in Amerika zijn populistisch georiënteerd. Maar zelfs grote stedelijke politiedepartementen beginnen wakker te worden. Hun baan is al gevaarlijk genoeg, dankzij de CIA-drugshandel in de grote steden en de voortzetting van wapenverkoop aan bendes. De meeste Amerikaanse politieagenten in de grote steden zijn niet van plan van deur tot deur te gaan om een ongrondwettelijke Presidential PDD (Presidential Decision Directive) of zelfs een nieuwe wet die het Congres heeft ondertekend te vervullen.

Ze willen geen eerlijke gezagsgetrouwe Amerikaanse wapenbezitters, jagers of veteranen omvormen tot Solzenitzen-type tegenkrachten die nauwkeuriger schieten dan zij kunnen. De meeste politieagenten willen aan het eind van de dag naar huis naar hun familie, en ze weten dat de woede van de gemiddelde Amerikaan groeiende is tegen de gemilitariseerde swat teams die de verkeerde huizen binnenvallen en onschuldige vrouwen en jonge kinderen doden en verminken.

Slimme officieren en politiebazen willen goede relaties met de gemeenschap en door de gemeenschap worden gezien als hun helpers, niet hun onderdrukkers die werken voor de ADL en DHS. De meeste politiediensten worden opgeleid door de ADL en worden aangeleerd de gemiddelde burger te zien als een reële of potentiële binnenlandse terrorist, vooral pistoolbezitters. Nu als gevolg van de recente publieke bezorgdheid voor schietpartijen en terrorisme, veranderen veel politieagenten hun mening over wapenbezit en worden voorstander van verborgen wapens door gezagsgetrouwe burgers die aan de normen hebben voldaan en een goede opleiding hebben.

Teveel chiefs van grote stedelijke departementen krijgen gratis reizen naar Israël voor een opleiding, en terwijl er een aantal zeer speciale KoolAid drankjes worden geserveerd krijgen ze geavanceerde psychotronische mind-Control indoctrinatie training. Denk aan de vele gevallen waarin de verkeerde woningen worden bestormd door een wilde swat agent op zoek naar een paar $ en in een handomdraai onschuldig levens worden genomen. Of alle illegale, ongrondwettelijke inbeslagnemingen van contant geld of auto’s van onschuldige niet-drugsdealers, genomen en geplaatst in de federale schatkist of ergens in de particuliere zakken van corrupte toezichthouders, leiders en rechters.

Veel Amerikanen beginnen in te zien dat sommige van de massa-schietpartijen echt zijn gebeurd met echte dodelijke slachtoffers, terwijl anderen, zoals Sandy Hook, nep zijn, maar dat ze allemaal ontworpen, geënsceneerd en valse-vlag-aanvallen tegen het Tweede Amendement zijn. Dit heeft mensen confuus gemaakt tot nu toe, maar dankzij de inzet van honderden onvermoeibare onderzoekers naar de waarheid wordt deze nu overal gepubliceerd op het internet en is beschikbaar voor iedereen (HIER).

Conclusie:
Eén ding is zeker, de KM wordt in het nauw gedreven en de hegemonie raakt uitgehold. De valse-vlag-inspanningen om de Amerikanen te ontwapenen en alle andere pogingen om dit te doen zullen mislukken. De KM is nu door de hele wereld veroordeeld. Er worden enorme financiële firewalls tegen hen gebouwd en de tegenstanders van KM slaan de handen ineen. De KM wordt beetje bij beetje afgebroken en je kunt verwachten dat ze een harde landing zullen hebben. Omdat ze psychopaten met twee gezichten zijn, zullen ze blijven liegen tot het einde.

Het 'goede werk' van John McCain, achter al die fijne 'volksopstanden', lijkt uiterst waardevol. Voor de VS dan. En uiterst opzichtig...
Het ‘goede werk’ van John McCain, achter al die fijne ‘volksopstanden’, lijkt uiterst waardevol. Voor de VS dan. Maar voor vele ‘wakkeren’ uiterst opzichtig gedrag…

Ongetwijfeld wordt de KM steeds wanhopiger. Hun private fiat woekerschuld-systeem is uitgegroeid tot een Ponzi schema dat zowat op instorten staat. En het BRICS-systeem is slechts een van de vele nieuwe financiële firewalls dat wordt opgetrokken tegen de KM financiële hegemonie die gedoemd is te mislukken. Er zijn bepaalde facties in het Pentagon en de Amerikaanse Intelwereld, die in staat zijn geweest grenzen op te trekken tegen wat de KM kan doen. De KM was niet in staat om een ​​nucleaire WW3 te beginnen met Rusland, zoals de bedoeling was.

Inspanningen van senator John McCain en andere verraders, zoals de gepensioneerde generaal commandant van ISIS, hebben niet gewerkt. En al hun inspanningen om Rusland door middel van de Krim aan te vallen, om Syrië en Iran te vernietigen zijn ook mislukt, door de nieuwe militaire macht en technologische suprematie van de Russische Federatie onder leiding van president Poetin. En als de berichten waar zijn, dat China de handel met containerrederijen beperkt totdat de Khazariaanse Maffia de Secret Reset overeenkomst eert, dan is het inderdaad een zeer interessante ontwikkeling. De hype in de CMMM is dan waarschijnlijk overdreven, dat de economie van China erger in problemen is als de Amerikaanse.

China heeft dit al een tijdje geleden voorbereid en is waarschijnlijk niet meer zo afhankelijk van de Amerikaanse handel, omdat het enkele lucratieve markten met Rusland, Zuid-Amerika, Maleisië en andere handelspartners heeft gevestigd. Is dit onderdeel van de grote economische val voor de Khazariaanse maffia en haar Amerikaanse Petrodollar? We zullen het te weten komen en dat hoeft niet te lang duren..!

* * *

 

71 gedachten over “De Khazariaanse maffia in de tang..!

 1. Welk heil mogen we verwachten van een nieuw monetair systeem? Is het wel reëel om überhaupt enig heil te verwachten van een ‘nieuw’ top-down georganiseerd systeem? Zeker wanneer de landen die dit dragen, zoals mogelijk de BRICS-landen, ook nog steeds geregeerd worden door centrale banken! De top van de Chinese en Russische Centrale Banken en die van het door de Rotschilds gedomineerde westen, schudden elkaar welwillend de hand in Basel bij de BIS-bank. Hoewel de propaganda van beide kanten anders doet lijken, zitten Rusland en China vuistdik in de NWO. Het gehele afbraakspel m.b.t. de petrodollar en de VS is all part of the game. Alle natiestaten moeten immers vernietigd worden, om een wereldstaat te kunnen vestigen. Dus ook de VS. Wat betreft de Chinese rol Zie:

  http://www.activistpost.com/2015/07/masters-of-metal-china-rothschild-fix.html#more

  Wat betreft de Russische zie:

  http://www.alt-market.com/articles/2074-russia-is-dominated-by-global-banks-too

  We worden aan alle kanten bedrogen en het is daarom de hoogste tijd om iedere hoop betreffende een uiterlijk politiek georganiseerde verandering of vernieuwing door het toilet te spoelen. De verandering en vernieuwing liggen in onszelf besloten en wij mogen die gaan leven!

  1. Arend, al die verhalen op al die sites in handen van ?, wat moet ik daar allemaal van geloven, dat bashen op Rusland hoor ik al mijn hele leven, die arme donders zijn vele millioenen van hun mensen kwijt geraakt, da USA verliezen in WWII in Europa +/- 70 a 80 000 soldaten verloren, maar het zijn zij de USA die Europa hebben bevrijd, nu even lezen over Eisenhouwer zijn crimes tegen de mensheid, en dan Churchill, dan weet je meteen het caliber van onze bevrijders.

   Je eindigd met ; we worden aan alle kanten bedrogen etc. etc. beetje het einde van een bijeenkomst van het simplistisch verbond, je draait er een punt aan beste jonge, groet Jenne

  2. Beste Arend
   Waar was jij al die tijd. Na de stille dood van Argusoog ben je bij mij uit het gezichtsveld verdwenen. Jouw radio uitzending samen met Nexus, waarin jullie een gesprek hadden met Robin de Ruiter heb ik meerdere keren beluisterd. Wat mij raakte was de gelatenheid van Robin en de menselijkheid van jouw kant. Gaaf om weer iets van jou te horen.

   Wat jouw reactie betreft ben ik het met je eens. Mensen die nog steeds geloven, dat alleen een sterke wereldleider de wereldsituatie kan veranderen lopen, zoals bedoelt, keurig in de pas. Mensen die nog steeds geloven dat we leiding nodig hebben omdat het anders een chaos zou worden idem. In mijn optiek zijn dit mensen, die bang zijn om zelf verantwoording te nemen. Mensen die nog steeds denken, dat we een betalingssysteem nodig hebben om te kunnen leven lopen ook keurig in de maat. Een betalingssysteem, in welke vorm dan ook, is de ultieme slavenketting, door de machthebbers opgelegd. Veel mensen kiezen daar vrijwillig voor (hoe mooi wil je het hebben).
   Mensen zouden er verstandig aan doen om de oplossing niet langer te zoeken in bestaande concepten. De geschiedenis heeft ons geleerd waar dat toe leid. Bovendien spelen de machthebbers hun troefkaarten uit op basis van deze concepten. Het enige wat wij kunnen doen is deze impasse te doorbreken, door de moed te hebben om zelf onze verantwoordelijkheid te durven nemen.
   Leuk je weer op het net tegen te komen.
   Vr.GR. Henk.

 2. Jammer! Hoe lang je het artikel ook mag schrijven, voor mij zijn jullie Busted!!!
  Bah Bah! Vatican Agents!!!!Shake your hands with veterans today!! BYE BYE BABY GOODBYE!!!

  1. Tja, we hadden het er al over.. Vroeg of laat zouden we door de mand vallen.. Ik stelde nog voor, de auteur van het oorspronkelijke artikel weg te laten, zodat we niet ontdekt zouden worden.. Want je wordt tegenwoordig al snel als ‘Vatican Agent’ onthult.. Maar toen zei iemand: “Als ze bezwaren hebben, zullen ze toch wel inhoudelijk reageren? Zulke oppervlakkige exemplaren zullen er toch niet tussen zitten..”
   Daar was ik het mee eens en we besloten te plaatsen.. Maar helaas: we are bustut!
   Mocht je nog bij je hersens kunnen Saskia: wellicht is enige inhoudelijke toelichting nog mogelijk. Zodat je reactie niet helemaal leeghoofdig te classificeren zal blijven.

 3. Ik ben erg blij met de vertaling van de artikelen van Preston James.

  Veterans Today is gewoon een prima informatieve website. Het wordt tijd dat ook de Nederlanders wakker geschud worden. Ik hoop op nog meer vertalingen van deze columnist.

  Goed werk Guido!

 4. Hoi Arend,

  Ik weet dat jij denkt dat Rusland en China het spelletje meespelen maar weet je ook dat de Chinese president bepaalde mensen die Rothschild gezind zijn uit zijn overheid heeft gehaald? Natuurlijk zijn zowel Rusland als China gekoppeld aan het wereldwijde corrupte geldsysteem, net als wij, ben jij daardoor corrupt? Als je zaken wilt veranderen dan is het zinvol je vijand dicht bij je te houden.

  Dat Rusland stuwraketten levert voor de Vs en de EU is ook al eens aangehaald als teken aan de wand. Wat men dan blijkbaar niet ziet is dat één van de hierboven genoemde KM bandieten, McCain zich hier enorm druk over maakt.

  Om je vraag te beantwoorden mbt dat nieuwe banksysteem. Neen, een ander banksysteem is niet de oplossing maar wel het begin van een oplossing door het eerlijk te maken. Als daarnaast ook de verwachte nieuwe energiebronnen worden vrij gegeven zal geld uiteindelijk de rol kunnen gaan spelen die het ooit toebedeeld kreeg, als middel en niet als ultieme levensdoel. Een eerlijker geldsysteem zal meteen de druk op de wereldbevolking verlagen doordat de torenhoge bonussen, die ontstaan door een boekhoudkundige fout in de bankensoftware ( lees CMN )ten goede komen van iedereen.

  Ik heb het al vaker gezegd. De bewijslast tegen Rusland en China aangaande participatie in de NWO is wat mij betreft veel te dun. Verder blijkt dat Rusland geen leningen meer heeft bij het IMF. Zie link. http://www.imf.org/external/np/fin/tad/exfin2.aspx?memberKey1=819&date1key=2016-01-30

  1. Beste nexus,
   He blijft maar Putin bashen. Guido heeft mij in eerste instantie de ogen geopend op deze website. Het was een brief aan Putin. Putin heeft het spel door. Dat willen de zogenaamde machtshebbers niet. Overal kom je het weer tegen. Vaak zijn het betaalde sites i.o.v. Het motto is en blijft: Ken je vijand!
   Groet, Nannie/Ezra

  2. Hoi Nexus,
   is deze artikel dan van Arend? Of waar staat dat hij tegen Poetin is? Ik snap het even niet…

  3. Het is juist de bedoeling dat we nog steeds geloven in ‘goeierikken’ en ‘slechteriken’ in de overheid. hé hé, als we eens door zouden hebben dat de mensheid door 1 overkoepelende order worden geregeerd, ja dat zouden we natuurlijk niet pikken. Dan heb je 1 doel. duh. Zolang wij maar blijven geloven in een zgn rechter en linker vleugel (toch gek dat bijna niemand ziet dat het 1 “vogel” is), dan zitten ze daar boven wel veilig….. alle landen, alle presidenten, alle regeringen, én ja, ook de BRICS landen worden centraal aangestuurd via het Vaticaan, en wie staat daar boven? Van wie kust de paus zijn hand? Juist ja, zolang wij maar bezig en afgeleid blijven over wie er nou goed en slecht is, vinden zij wel best.

  4. Hallo vrolijke vriend en zeer gewaardeerd voormalig radiocollega Nexus.

   Wat een verrassing om jou hier te zien reageren op een reactie van mij, betreffende een zeer omstreden onderwerp. Waar het mij omgaat Nexus is, dat ik met de beste wil van de wereld geen enkele politicus meer kan vertrouwen. Zowel Rusland als China hebben in de 20ste eeuw een communistisch/socialistische geschiedenis. Sinds 1989 is de voormalige Sovjet-Unie opgeheven en de kleiner grondgebied omvattende Russische Federatie geworden. Jij weet net zo goed als ik, dat het socialisme in de Sovjet-Unie een sociaal beïnvloedingsexperiment was, geleid door de westerse Angelsaksische Loges. Daarom zei Lenin ook:

   “De beste manier om de oppositie te controleren, is door deze zelf te leiden.”

   Denk jij, dat met het uiteenvallen van de Sovjet-Unie dat experiment afgelopen was?

   Wat betreft China moge duidelijk zijn dat dit land, hoewel het ook meer westers kapitalistische waarden in haar systeem heeft opgenomen, nog steeds communistisch is. David Rockefeller heeft na een reis door China, sprekend over Mao Zedong in een interview met de New York Times op 8 oktober 1973, het volgende gezegd:

   “Het sociale experiment in China onder voorzitter Mao’s leiderschap, is één van de meest belangrijke en succesvolle in de menselijke geschiedenis”

   Pardon, Mao en zijn opvolgers hebben met hun ‘Grote Sprong Voorwaarts’ en hun ‘Culturele Revolutie’, van 1949 tot 1987 wel 76.702.000 mensen naar de eeuwige jachtvelden geholpen. Het Sovjetregime heeft in de periode 1917- 1987 weliswaar iets minder mensen een enkele reis naar het hiernamaals bezorgd, maar het waren er toch nog 61.911.000. Beide socialistisch/communistische experimenten hebben tezamen meer geslachte offers aan hun satanische meesters gebracht, dan Duitsland dat deed in beide wereldoorlogen. Is het nazisme na WOII uit Duitsland en de rest van de wereld verdwenen? Moet ik dan geloven dat de huidige regimes in Rusland en China ineens eerlijke, transparante en mensvriendelijke intenties hebben ontwikkeld, om daarmee het westen en de Rothschilds een hak te zetten? Een vos verliest wel zijn haren, maar zeker niet zijn streken! Ik vind het triest om te zien hoeveel mensen die zeggen wakker te zijn, zich door al dat uiterlijke gedoe laten misleiden. Ook Obama werd door velen binnen het zogenaamde alternatieve circuit voor zijn eerste verkiezing op handen gedragen. Wat een deceptie is dat voor hen geworden. Het is een kwestie van tijd tot ook het geloof in Putin en China als wezenlijke vernieuwers, een deceptie zal worden.

   Waar het om gaat is dat er binnen deze realiteit geen oplossingen te vinden zijn, daar de problemen voortkomen uit de manier waarop wij deze realiteit ervaren en interpreteren. Einstein heeft daar iets heel zinnigs over gezegd.

   “Problemen kunnen nooit opgelost worden op het niveau, waarop ze ontstaan zijn.”

  5. P.S. vorige reactie.

   Zowel de westers kapitalistische als oosters socialistisch/communistische ideologie komen voort uit dezelfde koker van de Fabian Society. Zie voeren als hun logo de wolf in schaapskleren. Er is door hen een zeer veelzeggend glas in loodraam gemaakt, ‘The Fabian Window’. Aangezien beelden meer zeggen dan duizend woorden, is het misschien goed om dat raam eens te bekijken. Er is veel op te zien. Het afgebeelde tafereel speelt zich af in een smidse, waarin twee mannen met een grote moker op de aarbol slaan, die op het aambeeld ligt. Boven de aardbol is het Fabian logo te zien. Het bijzondere is dat de rechter figuur een groen gewaad aan heeft en rood schoeisel. De linker figuur draagt een rood gewaad en groen schoeisel. De spreuk bovenaan in het raam “Remould it nearer to the hearts desire”, is ook zeer betekenisvol. Je kunt het raam zien in het volgende artikel:

   http://www.awakeandarise.org/article/FabianWindow.htm

  6. Arend in dit geval vergelijk je appels met peren, Obama tegen Putin, Putin is een bijzondere leider van een land en volk wat zich heeft terug gevonden, Obama die beste man hangt aan zijn touwtjes te bengelen, tot er weer een psychopaat aan trekt, jammer voor de Verenigde staten en zijn burgers, die absoluut niet zo verschillen van de Russische burgers, als wat de zionisten doen voorkomen.

   Je gooit steeds opnieuw een nieuwe stok in het hoenderhok, is dit een discussie strategie, in dit geval de Fabian society, al lang dood en begraven, niemand raakt de term Communisme meer aan, demodé, maar ik laat jullie oud collega’s van de Radio het maar lekker uit vechten

  7. Arend, jij snapt het het. Het communisme viert hoogtij voor al die anderen. Denk aan basisinkomen dat nu mee geexperimenteerd wordt. En het ongelovelijke geloof in autoriteit. Dat is nl juist al onze hele menselijke geschiedenis het probleem. Het wordt tijd ons eigen verantwoordelijkheid te nemen. En dat is wat de meeste mensen niet willen want dan moet je jezelf ook onder de loep nemen.

 5. Ter inleiding, mijn persoonlijke ervaring met Russen is, dat met een hamer een paar spijkers, een szcgroevendraaier en een stuk ijzerdraad, alles te repareren is, tot een helicopter aan toe, hun practische IQ is heel groot.
  Het zijn formidable schakers en subliem in hun politiek, verder zo als ze altijd zijn afgeschilderd door O.A. de Gladio indoctrinatie, van domme ongevoelige vrouwen verkrachters, lees hun verfijnde literatuur, prachtige gevoel volle schrijvers, ze hebben langdurig onder de slavenjacht door de Turcomanen en Khazaren geleden, vele millioen van hun kinderen en jonge vrouwen werden geroofd, van daar niet hun echte liefde voor sommige volkeren.
  En die viese debiele quasi Zionisten en andere zieke idioten, krijgen nu hun straf, het is jammer dat Europa zo kwakkeld en niet echt een standpunt inneemd, dan alleen hun zakken vullen, en na ons de zondvloed, nu de Moslim zondvloed is in volle gang !

 6. Good (God) versus Evil (Devil)

  Recht tegen over Onrecht, Wettig tegen over Onwettig, Goed tegen over Fout !

  Must Watch !!! Kris Anne Hall is an attorney and former prosecutor who travels the country teaching the Constitution and the history that gave us our founding documents. Kris Anne is a disabled Army veteran, a Russian linguist, a mother, a pastor’s wife and a patriot.
  https://www.youtube.com/watch?v=HeMJ155IyJM
  Als je niet weet waar “Recht voor Staat” hoe kan je het dan verdedigen

  “BV Neder Land Koenders is één” van de Khazarian maffia gezichten
  Projectie in Actie: http://www.kro-ncrv.nl/jinek/seizoenen/seizoen-2016/30-143500-29-01-2016/290-110959-minister-koenders-sociaaldemocraten-zijn-geen-pacifisten

  Blauw het gebied waar de Khazarian maffia zich wereldwijd bevindt
  https://kauilapele.files.wordpress.com/2016/01/61ed4-khazarian-corporate-power.jpg
  “Pentagon sources were more forthcoming, explaining that the problem had now been traced to Turkey, Germany and of course, the Bush/Clinton neo-con Nazi Khazarian faction in the US. lees meer:
  https://kauilapele.wordpress.com/2016/01/28/full-report-benjamin-fulford-1-26-16-beijing-envoy-says-all-us-dollars-will-have-a-chinese-signature-on-them-by-2018/

 7. Iets om over na te denken. Klopt dat VT ook regelmatig fout zit maar dat hebben wij allemaal wel eens. Ook de stelling dat Putin het spel meespeelt kan wel eens van de elite komen om de hoop en daarmee positieve gedachten te voorkomen. Wat ik zie is een zichtbare en onzichtbare hetze tegen Rusland en China. De zichtbare zou in aanmerking kunnen komen voor meespelen. Maar wat dan met die onzichtbare hetze? Hoe verklaren mensen dat dan?

  1. Nexus,

   Die hetze, is al heel heel oud, dat begon bij de val van Costantinopel toen de Grieks Ortodoxe kerk zich gedwongen zag terug te trekken naar de heilige stad Kiev, die nu op nieuw in handen van Khazaren Zionisten is gevallen, en Putin zal er dan ook alles aan doen om dat bastion tegen de Roomse kerk, en Polen weer in handen van de Orthodoxe kerk te krijgen.
   De Roomse kerk, is dat weten we allemaal het machtigste instituut op aarde,
   die uiteindelijk alle touwtjes in handen heeft.
   Het is een beetje dom te noemen, dat velen niet willen inzien dat er een alliancie nodig is tussen Europa & Rusland om zowel Europa als Rusland zelfstandig te houden tegen over al die andere machtsblokken, dat verdeel en heers gedoe werkt aardig, het is een zooitje raascallende koeien, en we gaan rechtstreeks naar de slachtbank.

 8. Hoi Arend,

  De voorbeelden die je noemt liggen ver in het verleden. Putin is geen Jeltsin. Misschien dat je het artikel over Putin van mij eens kunt lezen. De controled opposition ken ik maar al te goed en ik denk dat je de elite teveel eer toewuift qua macht. Maar ook ik ben nog niet volledig overtuigd van mijn mening. Wij zullen zien. Ook dat gegeven,dat veel mensen menen dat zij ongenaakbaar zijn speelt in hun hand.

  1. Nexus, hoe anders kun je het grootste land qua oppervlakte, en omringt door vijanden, regeren en beschermen, zonder ongenaakbaar te zijn.

   Weet je wat er speelt, biologische oorlogs voering, vernieteging van de bevolking van Rusland, want een normale oorlog kunnen zij niet winnen!

   En in wie zijn handen speelt dat, in dat zooitje ongeregeld, die hun moeder verkopen voor een pluche zetel.

   Ik hoop dat hij de hand aan de pols houdt, en indien nodig ongenaakbaar zal toeslaan!

 9. Nog even. Naast hetgeen ik al stelde is het ook nog eens zo dat de meeste mensen Putin net gevaarlijk vinden. De groep mensen in het westen die hem het voordeel van de twijfel geven is maar klein.

  1. Wat een gezwam over Putin. Putin is allang niet meer. Je bedoelt zeker de opgeblazen kopie van Putin…. De oude Putin was hot 😉 this one is NOT!

  2. Nexus, ik hoor in ieder geval bij die groep!
   Ik beken, ik ben een Putin-Versteher 🙂

  3. Nexus, het gaat toch in feite alleen maar om wat jezelf in de wereld zet aan gepraktiseerde moreel/ethische waarden? Ik staar mij niet meer blind op de zoveelste heilbrenger in de (geo)politieke arena. De wereld, zoals die ons wordt getoond, bestaat uit steeds sterker gepolariseerde tegenstellingen. Dit is de basis voor de Hegeliaanse dialectiek these-antithese-synthese en haar moderne variant van probleem-reactie-oplossing. Alles wat we in deze dolgedraaide gepolitiseerde wereld met onze fysieke zintuigen kunnen waarnemen, is in mijn beleving daar een onderdeel van. In deze wereld is een absoluut gebrek aan liefde, waarheid, rechtvaardigheid, transparantie en integriteit. We mogen dat door onze eigen innerlijke ontwikkeling serieus te nemen, er zelf in brengen.

 10. Ik ben er nog niet uit of het vermakelijk is of vermoeiend om te zien hoe de 99% elkaar bevecht over wie wel of niet tot de 1% hoort.
  Ik ben niet tegen info delen, absoluut niet. Dat is nodig voor het ontwaken. Maar als je dan eenmaal ontwaakt bent kom je ooit ergens tot een besef dat de 1% niet de schuldige is. De schuldige ben jezelf. Men wijst naar een ander, maar wijst over het algemeen niet naar zichzelf.
  Hoe help jij zelf die 1% die jou leven verziekt? Of ben je het zelf die je eigen leven verziekt? Hoeveel van je macht geef je weg? Wat laat je toe? Wat pik je? Waar besteed je je geld aan? Welke regels van de 1% volg jezelf dag in en dag uit? Zolang je het zelf toelaat, ben je zelf de schuldige. Veel succes nog met het elkaar bevechten over de slechte praktijken van de 1%!

  1. Missie geslaagd, denkt de elite…
   Met oneliners verandert er iig niets 😛 🙂

  2. Het is best simpel. Stop met haten én aanbidden, verheerlijken & verafgoden, dan kunnen we samenwerken.

  3. Hoe kun je zeker zijn dat je zelf niet één van die ! bent die slechte praktijken uitoefend, je bent vaak niet erg soepel in je discussie, en alleen schrijven/spreken en niet lezen/en luisteren brengt ons niet tot elkaar.

   En je verhaal over Putin, is een beetje beneden je standaard, er is niets verkeerd aan die man, buiten dat hij een halve God is geworden, vanwege zijn bijzondere karakter, en hoedanigheden !

  4. Hoi Jenne, ik haat niet en aanbid niet. Best simpel, alleen de hele simpele dingen worden best moeilijk gemaakt als je van je geboorde geconditioneerd wordt om te verheerlijken en te haten.
   Ik heb veel onderzoek in Putin gestoken. Misschien zelf ooit wel verheerlijkt. Feit blijft dat Putin vervangen is door zijn double/ stand in of kloon. Kies maar. Weer een illusie minder Jenne? Geeft niets, mits je van de haat en verheerlijking conditionering af bent. Om met elkaar samen te kunnen werken wil niet zeggen dat je allemaal hetzelfde hoeft te zijn. En ja, ik ben ook dagelijks bezig met het steunen van de 1%, dat durf ik best onder ogen te zien. Mij hoor je ook niet meer klagen over de 1%. Tevens stop ik ook geen of weinig moeite meer in wie er al dan niet tot die 1% hoort. Zonde van mijn energie.
   Uiteindelijk lost dat niets op, elkaar daar over te bevechten. Als die 99% nou ooit eens zou kunnen samenwerken en die 1% zou kunnen passeren, ja dan.. Maar daar zijn we gewoonweg niet slim genoeg voor. Kijk om je heen. Daar waar fouten worden gemaakt, kan er genoeg geleerd worden. De mensheid is tot het einde nog niet uitgeleerd.. Is dat niet de reden waarom we hier zijn? 😉

  5. Oh ja dat bedoel ik dus Jenne. Putin als halve god benoemen. haha, ja die is goed. zolang er maar genoeg verafgoding en haat gestrooid wordt, dan wordt alle energie daarin gestopt. Waarom je iemand al dan niet moet haten of waarom je iemand al dan niet moet verheerlijken. Kijk eens om je heen Jenne, dat is precies wat hier ook gebeurt. Zoveel verspilde energie.
   Wat zou er gebeuren als we dat nou eens laten varen…..

 11. Zowel hier als bij vrijmetselen orde en chaos is het ook chaos.
  Bewust heb ik niet gereageerd omdat ik gewoon vanaf de zijlijn wel eens wilde zien hoe het af zou lopen.
  Volgens mijn waarneming zijn er een boel mensen die ZEGGEN dat zij open staan voor alles en menen dat zij wakker “bewust” zijn.
  Ook hier weer zijn verwijten over en weer geuit waardoor:
  1.Mensen beledigd of boos zijn geworden.
  2.Het alles geen binding meer heeft met het artikel en zelfs zover dat prive dingen op straat zijn komen te liggen.
  3.Dingen als vaststaand feit worden aangenomen zonder enig bewijs daarvan te leveren (zoals dat Putin niet meer zou leven).
  Veel van deze mensen zeggen dat anderen nog in het oude vastgeroest zitten maar als dit dan bewustwording is dan vraag ik me af waar je beter mee af bent omdat het gewoon op ordinair bekvechten lijkt.
  Soms is niets doen ook iets doen en veel leerzamer.

  1. Ok Arnold, niet dat het ons iets gaat helpen. Maar hierbij wat oud leesvoer over Putin. Fijn dat je toch van de zijlijn bent gesprongen. Jammer alleen dat het ook wederom niet inhoudelijk is.
   En voordat je kritiek levert op de bronnen, er is iets zoals frequenties maar ook zoiets als gezichtsherkenning, karakteristiek herkenning. Ik wist reeds voor onderstaande berichtgeving, dat de nieuwe geïntroduceerde Putin, Putin niet was. Frequenties kun je snappen óf niet. Deze Putin heeft een hele andere frequentie signature dan de echte.
   Tevens had de echte Putin had een bepaalde ‘ondeugende’blik die kun je uit duizenden herkennen. Nou ja niet iedereen schijnbaar.
   De echte Putin had een ‘stoute’ blik, de nieuwe heeft een gullable blik en kijkt met zijn oogopslag op de foto’s omlaag vanuit boven. De oude keek met zijn typerende blik altijd met zijn ogen omhoog vanuit onder.
   http://beforeitsnews.com/conspiracy-theories/2015/03/proof-putin-is-dead-double-was-used-on-march-16th-real-putin-whacked-via-coup-detat-2468748.html

   Ik heb veel foto’s bekeken van Putin en kwam tot de conclusie dat de echte Putin sinds 2011 niet meer op foto’s is verschenen.
   http://angelic-vladimir-putin.blogspot.nl/
   https://www.youtube.com/watch?v=7aC3WJOCg2w

   zie hier plaatjes van de echte Putin:
   http://thefederalist.com/2015/10/08/no-obama-critics-dont-admire-vladimir-putin/
   http://beforeitsnews.com/opinion-conservative/2014/03/putin-scoffs-at-obamas-megalomania-2823522.html
   http://www.americanthinker.com/articles/2015/10/putin_the_indispensable_man.html

   zie hier de huidige o zo duidelijke fake Putin:
   http://www.latimes.com/world/europe/la-fg-putin-appearance-20150316-story.html

   Ik heb nog wel betere artikelen gelezen dan bovenstaande, echter heb ze niet bewaard. Het is niet van belang meer. Putin is niet het antwoord op onze vragen. We hebben zelf de antwoorden maar kijken liever naar en wachten liever op anderen….

  2. Arnold, ik zou zeggen doe ook eens je eigen onderzoek.Zoek op Google met bijv: Putin vervangen door een nieuwe Putin Dan zie je het verhaal van Irma Schiffers verschijnen en ook een link van welingelichte kringen. Nogmaals, het was mijn eigen waarneming in maart 2015 dat de Putin na zijn verdwijnen van ruim een week er wel heel anders uitzag dan ik me kon herinneren. De Putin die we zagen verschijnen toen in dat fimpje kwam absoluut niet over als een grote leider waar de power van afspatte. Ik vond het een lachwekkende vertoning. 0,0% power. Toen ben ik gaan kijken of ik de enige was die dit opviel. Er doken ook verhalen op dat de bevolking van Rusland het ook in de gaten had, maar dat speelde al eerder.
   Overigens ook wel weer jammer dat je overal een wedstrijd in ziet van wie is er wel of niet bewust. Even een voorbeeld hierbij; 2 peuters. 1 loopt met 8 maanden en de andere loopt pas met 12 maanden. Is de peuter die met 8 maanden al kan lopen een uitslover voor jou? Vind je dan ook soms dat deze peuter die al kan lopen met 8 maanden zich maar even een paar maanden moet verstoppen totdat de ander ook kan lopen? Wat een onzin. En nogal kinderachtig. Als jij die peuter van 8 maanden was geweest, had je wel anders gepiept.
   En op de lagere school met rekenblokken. De kinderen die als eerste bij blok 20 zijn aangekomen, zijn dat dan ook uitslovers? We zijn allemaal waar we zijn en daar hebben allen mee om te gaan. Jij verstopt jezelf toch ook niet voor anderen die in jouw ogen meer of minder weten? Ik hou er niet van om mensen in hokjes te stoppen, hebben we niets aan. Het is geen wedstrijd wie er al dan niet bewust is, dat maak jij er zelf van. Dat argument komt overigens al zooo vaak voorbij hier, en is totaal niet relevant.
   Overigens wat ik ook kinderachtig vind is het deponeren van subjectieve waarnemingen over hoe men hier reageert en vervolgens niet meer reageren als je een antwoord krijgt.

  3. Sun.
   Hatelijke opmerkingen zie ik als stoten onder de gordel dus misschien verstandiger dat niet te doen.
   Het enige dat ik wil duidelijk maken is dat er steeds over en weer gebekvecht wordt terwijl dat nergens goed voor is en mensen kan beledigen (als hier openlijk een geschil tussen mensen van jaren oud besproken wordt is dat in ieder geval voor mij niet relevant laat staan dat het bijdraagt aan een goede discussie).
   Verder ook al zie je op foto,s verschillen zegt dat misschien nog niets want wie zegt dat Putin geen dubbelgangers heeft maar dat hij nog steeds vanachter de schermen de zaak leidt?
   Over A.Hitler wordt ook gezegd dat hij dubbelgangers had.
   Wat betreft frequenties en trillingen dat kan waar zijn,maar wil dat dan betekenen dat mensen die daar niets mee hebben hun mond dan maar moeten houden omdat ze het toch niet zouden begrijpen?
   Misschien dat je nu vind dat ik me nu ook aan hetzelfde als waar ik over schreef schuldig maak dan kan dat kloppen omdat ik het wel net zo fatsoenlijk vind om antwoord te geven als iets onduidelijk is.
   Eerder heb ik deze fout ook begaan en deelgenomen aan dergelijke gesprekken maar al doende leert men en probeer ik dat nu te vermijden.
   Artikelen worden denk ik geplaatst om daar over te praten en van gedachten te wisselen over dat onderwerp zodat mensen kunnen zien wat er gaande is en hun ogen opengaan bekvechten leidt alleen maar af.
   Wat iemand doet mag hij/zij zelf weten dus vat dit nu niet op alsof ik je de wet wil voorschrijven want dat is mijn bedoeling niet ik geef alleen maar mijn mening meer niet.
   En wat betreft niet inhoudelijk gezien je reactie is de boodschap toch wel overgekomen.

  4. Dit wil ik nog wel kwijt.
   Ik zou niet meer reageren als ik antwoord krijg schrijf je.
   Als je naar mijn reacties kijk die ik meermaals heb gegeven dan denk ik toch echt dat je op een verkeerde frequentie zit omdat ik ook al wordt het moeilijk altijd reageer wat ik vaak genoeg heb laten zien.

  5. Arnold, er zit een groot verschil in je eigen mening geven en hatelijke opmerkingen. Als ik bijv iets kinderachtig vindt, dan is dat mijn mening. Dat jij ergens een hatelijke opmerking in ziet, vind ik een subjectieve waarneming. Als ik ergens een mening over heb, bijvoorbeeld “wat een gezwam”, dan is dat mijn mening. Daar is niets hatelijks aan. Dat maak jij er van. etc.
   Het zou een stuk makkelijker communiceren als men niet zo snel beledigd is over wat een ander vindt. We hebben allen recht op een eigen mening, die schuif ik niet onder stoelen of banken omdat jij er een persoonlijke haatstempel op drukt. Ieder mag zijn eigen mening hebben en een ander mag daar op reageren zoals we beide doen. Maar nogmaals, verwar mijn mening niet met hatelijk, want dat is het simpelweg niet.
   Overigens ben jij in dit draadje zelf de aanstichter van het ‘bekvechten’ zoals jij het noemt. Is dat wat men noemt een blinde vlek???
   Wat betreft Putin, een ieders zijn weten zit van binnen. Overtuigen van anderen is niet mijn missie. Ik zou het juist fijn vinden als niet meer over de “Putins” van de wereld gesproken wordt. Vind ik namelijk ook niet relevant meer.
   Mooie linkjes die Monika bijvoorbeeld wel eens aangedragen heeft over landbouw met frequenties waarbij oersoorten van gewassen ontstaan. Dat vind ik relevant.

  6. Sun.
   Als je 12.4 en 12.5 goed zou lezen en begrijpen ipv zo snel te reageren zou je tot de conclusie kunnen komen dat ik je al antwoord heb gegeven terwijl je nu doorgaat met moddergooien.
   En zoals je zelf schrijft wil je het eigenlijk niet meer over Putin hebben maar liever over frequenties in de landbouw wat natuurlijk je goedrecht is maar gaat het er hier ook over?
   Waarom reageer je dan als het over andere dingen gaat?
   Zoals ik al eerder schreef wil ik het hier bij laten omdat het anders gewoon door blijft gaan en daar begon het juist mee wat ik dus wil vermijden.

  7. Hoi Arnold, ik wilde je 2 zaken meegeven:
   1-Het verdwijnen van de echte Putin
   2-Feedback over je zijlijn commentaar
   Dat heb ik gedaan, dus daar laat ik het bij.

  8. Naar mijn mening is het belangrijker om mensen proberen te overtuigen met feiten. Nieuws dat Putin zou zijn herplaatst zou de geloofwaardigheid van elke serieus discussie sneller laten dalen dan een Olympische ski afdaling. Wellicht heeft de beste man plastische chirurgie laten doen, misschien botox, maar het kan ook te maken hebben met belichting, fotobewerking, make-up etc. En het zou ook zomaar kunnen zijn dat (ja, zelfs hij)ouder is geworden in de afgelopen 16 jaar.

 12. Aardig stuk maar we moeten ernstig twijfelen aan de stelling dat Judaïsme niets te maken heeft met Zionisme en dat ze zelfs slachtoffer ervan zijn.
  Nu Zionisme bekend begint te raken bij het grote publiek zijn de Joden er natuurlijk weer als de kippen bij om weer de vermoorde onschuld te spelen. Waar hebben we dat ook alweer eerder gezien? Oh ja WW1 en WW2.
  Heeft ooit iemand Joden horen klagen over Zionisten? Natuurlijk niet. Ze deden alles voor de elite status die Zionisme hun gaf op het financieel en politiek wereld toneel. Nu wordt het wel wat heet onder de voetjes en dan wordt er weer een prachtig stuk drama opgetuigd.
  Zionisme en Judaïsme is een en hetzelfde. Afhankelijk van de situatie nemen ze zogenaamd afstand hiervan of omhelzend ze het.
  De historie herhaalt zich voor de zoveelste keer en opnieuw laat iedereen zich weer voor de gek houden.
  Joden zelf aan het woord. Kijk en huiver naar dit milde voorbeeld.
  https://www.youtube.com/watch?v=M60FUPVtq9k
  Moet ze wel nageven. Briljant hoe ze het elke keer weer flikken. Zijn ook sterk verwant aan Roma. Precies dezelfde übermensch instelling en diepe afschuw voor niet Joden.

  1. Kan het ook nog én/én zijn Getreal..?? Je verhaal klopt, zoals Schotten zuinig zijn en Ieren dronkaards. Etc. Maar natuurlijk niet ALLE Joden..
   Je scheert nu alles over 1 kam, daarbij VOLLEDIG ook het Zionisme op hun bordje vegend.. Jij zegt feitelijk dat dit ook weer een camouflage is, waarbij de dubbele-camouflage wordt gebruikt. Namelijk de waarheid als camouflage..? Vreemd, als je dan naar uitspraken kijkt als van Hajo Meyer, zoals helemaal bovenaan het artikel..!

  2. Wel is het helaas zo dat zionisme het judaïsme is een wurggreep heeft. En zeker geldt dat voor de mensen in Israël waar uberzionist Netanyahu het scepter zwaait. En die movement en indoctrinatie is alom aanwezig in de media en het onderwijssysteem en natuurlijk ook in de verplichte militaire dienst waar een ieder die zich enigszins afzette perfect gedrild wordt op de maat van het zionisme.

  3. Natuurlijk zijn het merendeel van de Joden vredelievende mensen waar niets mis mee is. Een verhaal heeft altijd 2 kanten.
   Als je over A spreekt hoef je niet in elke zin B te noemen om te begrijpen dat die ook bestaat.
   Waar we hier met z’n allen over praten zijn de Joods/Zionistische machts-structuren, die overigens volledig door de joodse gemeenschap en hun hulp troepen (vrij metselaars) worden gesteund en in het zadel zijn geholpen en aldaar agressief worden verdedigd.
   Een belangrijke vraag die eens openlijk gesteld zou moeten worden> “Hoe vaak zie je een joodse opstand tegen het systematisch uitroeien van de Palestijnen?..” Sporadisch! Het komt wel ooit voor dat enige tientallen Joden protesteren tegen genocide. Dan moeten we er meteen bij vertellen dat ze direct als verraders worden uitgespuugd. Joden beschermen Joden.. altijd en onder ALLE omstandigheden. Bij goed of kwaad en globaal. (dit werd het basis principe van Vrij metselaars, de hulp troepen van de joden)
   Het lijkt mij hoog tijd dat men eens het ware gezicht van de Joden laat zien. Na elk incident dat ze zelf veroorzaken jammeren ze alsof zij de slachtoffers zijn. Eeuwen lang hetzelfde truukje. Machts misbruik en geld doet de rest. Overal ter wereld. Zionisten..ik zeg Joden.
   Zo ook over de keiharde Palastijnse genocide. Ze worden zogenaamd kritisch bekeken door de wereld maar schijn bedriegt. Allemaal uiterlijke schijn om de massa stil te houden.
   Hoor je Joden zelf OOIT kritisch hierover? Iedereen die iets durft te zeggen over Joden wordt zowat gelinched en vervolgd.
   Maffia..ja dat klopt. Khazariaans? Ik zeg joods.

   Een insider aan het woord > Een man waar ik al lang groot respect voor heb.
   https://www.youtube.com/watch?v=JTcidJRv7kQ
   https://www.youtube.com/watch?v=aVKlZRWeDI4

   Ik raad iedereen aan deze man te beluisteren.

  1. Ik heb om mijn verhaal kracht bij te zetten, het plaatje hieronder bij mijn reactie geplakt.. I rest my case..! Lees over DE karakteristiek van de Bolsjewieken, namelijk.. identiteitsdiefstal.. En wat zien we tegenwoordig overal…? Valse vlag = identiteitsdiefstal..!! Het is DE handtekening van de Rothschild Zionisten..!
   En ja, sommige Joden zijn ook Zionist.. Bewust of onbewust van de verschrikkingen van het Zionistische misdaadsyndicaat op Aarde..!

 13. Ik heb mijn persoonlijke ervaringen, met mensen, waar onder ook Joden, aardige, hele aardige, onaardig, klootzakken en op zijn Amsterdams Choleralijers, niemand droeg een klotje, we leefden heerlijk onder mekaar. Maar dit waren natuurlijk de wijs geworden generatisch, o we waren zo blij dat die oorlog voor bij was, en ieder één leefde met volle teugen.
  Wat mij een beetje tegen valt is, dat de Joden zich niet meer laten horen, en die halve gare misbaksels daar in Israel niet meer de wacht aan zeggen, want zoals gewoonlijk zijn het altijd de verkeerde die aan de pan blijven hangen.

  1. Het is voor mij ook een mysterie Jenne, dat ware Joden, zoals Hajo Meyer hierboven aan het artikel zegt, zich niet roeren en dit Zionisme verbranden.. Maar hetzelfde gevoel heb ik bij de Moslim-gemeenschap, die worden misbruikt met de fake-operaties van Al Qaida en ISIS..!!

   Of kan het zijn dat er wel DEGELIJK tegen geprotesteerd wordt, maar dat de Zionistische kliek in de wereld, de eigendom heeft over 95% van de nieuwsmedia..??

  2. Guido,

   Ja voor een gedeelte goed mogelijk, maar mijn persoonlijke ervaring is, dat als ik deze vraag stel, aan Joodse vrienden en of bekenden, het antwoord altijd ontweken wordt, schouders ophalen en zo, of een kifterigge opmerking, ze zitten klem in hun eigen denken, ze zitten wel degelijk op een enorm kruispunt in de Joodse historie, net als wij trouwens, réageren we niet binnen kort, op wat er in onze landen gebeurt, is het te laat, ze laten hun ankers overal vallen, en dan ?!

  3. Sprookjes!
   Ze nemen zichzelf te serieus. Willen speciaal zijn.
   Denken dat ze het uitverkoren volk van god zijn.
   Populaties evolueren en niet indieviduen.
   Waanideeen.
   Ze denken dat ze “elite” zijn door:
   – sprookjes (geloof)
   – afkomst (kan je niks van weten je was er niet bij bij de bevruchting)
   – bezit, geld, aanzien, macht

   Het is allemaal maar zo tijdelijk. Doch deze idioten denken dat ze speciaal zijn. Ze willen ook allemaal graag ELITE zijn. Kijk maar naar de sport. Toch totaal oninteresant al die sporten. Mensen kijken graag naar zichzelf. Goede televisie is “laat ze naar zichzelf kijken”. Een nog erg primitieve aap de mens. Het blijft een lelijk ding.

  1. Prima links! Kende ik nog niet.
   Wat ik erg treffend vind is de opmerking dat de benamingen Zionisme en Khazaren een manier is om Joden niet specifiek te hoeven benoemen.
   Het publiek is geprogrammeerd en gehersenspoeld om ten aller tijden Joden te ontzien. Joden zijn tenslotte altijd de slachtoffers.
   We zijn opgevoed met dit bizarre en leugenachtige sprookje.

 14. Gewoon de Arabieren vertellen dat alle oorlogen en alle elende wordt veroorzaakt door de bankiers in Londen en Parijs.
  Dat heb ik zelf nu 5 jaar gedaan.
  De Arabieren weten nu dus dat Israel en Amerika de handlangers zijn. De opdrachtgevers zijn de bankiers in Londen en Parijs.

  Het duurde ook een tijdje voor de IRA dit door had.
  Toen was het snel over met de elende in Noord-Ierland.

  Rusland
  Iran
  Korea
  Hezbollah
  Etc.

  Die gooien straks 1 atoombom op Parijs of Londen. Dan doen deze kleine kinderen het nooit meer. Kleuters zijn het.

 15. Om aan alle twijfel omtrent de dubieuze rol van Putin maar even een einde te maken, het volgende:

  “Putin meets ‘old friend’ Kissinger visiting Russia

  Russian President Vladimir Putin has met former US Secretary of State Henry Kissinger in his residence outside Moscow. The Kremlin said that the two have “long-standing, friendly relations” and that they have used the “opportunity to talk.”

  The meeting is a continuation of a “friendly dialogue between President Putin and Henry Kissinger, who are bound by a longstanding relationship,” said Kremlin spokesman Dmitry Peskov.

  “They communicate all the time, use the opportunity to talk,” he added. Putin “values” this opportunity to discuss pressing international issues as well as exchange opinions on global perspectives, Peskov said.”

  https://www.rt.com/news/331194-putin-meets-friend-kissinger/

  Als er één creepy Amerikaanse politicus is, dan wel samen met Brzezinski, dan is dat wel good old Henri Kissinger. En als Putin daar al een langdurig vriendschappelijke band mee heeft, wat valt er dan nog voor integers van Putin te verwachten. Waar je mee omgaat, wordt je door besmet! Als je met de hond slaapt, krijg je zijn vlooien!

  1. Beste Guido

   Je kunt niet al je vijanden op het zelfde moment verslaan, slimme en wijze man die Putin, op het niveau van grootmachten wordt een ander spel gespeelt,
   om Erdogan te laten zinken, moet hij hem los weken, van zijn ouwe maatjes !
   Kissinger is een ouwe geslepen boef, maar niet zonder invloed, Putin vecht voor Rusland, en indirect voor ons.

  2. Kisszie de hu-menkiller en Brzezzie de verschrikkelijke van Serious Sjit hebben een typische herkenbare trilaterale Sirius draco style blueprint off-planet macro exo politieke dna connection volgens mij, staat op hun ijzige gezichten in 78 toeren groeven afgedrukt, welke gekloonde versie van Putin het ook mogen wezen op moment, stel dat hij redelijk recent aanvullend support heeft van wat minder grimmige maar minstens zo krachtige gevleugelde broeders, dan zou ik zelf als ik hem was juist nu zeker niet de aloude draco contact dagen gaan verwaarlozen! stay in touch juist in deze barre instabiele wereld schaak mattenklopper tijden, zoals Jenne begrijpt en aangeeft, belangrijk.

  3. Brezinski mag niet meer in Rusland komen. Vind ik de contacten van Putin met Kissinger prettig? Neen!
   Weten wij waarom Putin deze contacten onderhoudt? Ik niet.

   Je zou mensen kunnen beoordelen op wat ze doen, niet op basis van verdenkingen.

   Wie voorkwam WO3 in Syrië?
   Wie voorkwam WO3 in Oekraïne?
   Wie voorkwam WO3 in Turkije?

   Wie voorkomt momenteel een vreselijke afslachting van de Syrische en Koerdische bevolking?

   En dat alles ondanks zijn veronderstelde vriendschap met Kissinger.

   Ik heb toch echt bewijs nodig.

  4. Dit toneel is als simultaan schaken en dat spel beheerst Putin tot in perfectie. Tel daarbij op het machiavellistische “keep your friends close, but your enemies closer”.

 16. Arend,

  Putin is de juiste man op de juiste plaats, en tot ons geluk ook op het juiste moment, of we hem als persoonlijke vriend zouden willen hebben, speelt hier niet, als onze politisie, één tiende zouden hebben waar over Putin beschikt, zou het er al heel anders uit zien in ons kleine landje.
  Wij hebben veel te danken aan deze kleine judoka, hij heeft medelijden met ons, Europa is Europa niet meer, een voor uit geschoven NATO post, die de eerste klappen op moet vangen.
  Dat is het Obama-USA idée, maar Putin heeft deze killer club, al duidelijk gemaakt dat in het moment gekomen, de USA de eersten zullen zijn die gaan krijgen wat ze anderen graag aan doen, doden en puin, en gelukkig de Russen, beschikken over de wapens hier voor, en dat maakt de USA-CIA-MOSSAD heel gevaarlijk, moorden, biologische aanvallen, zit in hun bloed, de CIA is de grootste narcotica handels post, kijk hoe ze hun president kiezen een soort ludieke kermis vertoning, met gemannipuleerde stemmen tel machines !
  Ik ben bang dat het al te laat is, voor ons kleine mensjes, we worden van binnen uit, en van buiten af opgegeten, en ’t is waar het zal uit gaan als een kaars !

 17. Is het mogelijk om de brede reclamebalk van Vodafone, die de helft van dat wat ik wil lezen in beslag neemt, wat kleiner kan worden. Voorheen was dit niet zo, en las ik jullie mail graag. Nu vlieg ik er maar zo’n beetje doorheen, vanwege die irriterende reclame die er steeds doorheen hopt.

  1. Installeer Adblock Plus op je browser. Dan ben je van zowat alle pop ups verlost.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.