Advertentie

MH17: de onderste steen is een keiharde leugen..!!


mh17 radar

x

x

MH17: de onderste steen is een keiharde leugen..!!

x
2016 © WantToKnow.nl/be

x

Zien we de leugen nog als ie openbaar wordt gemaakt..? Wij vragen het ons af; want zijn we niet murw geworden van alle konkels en gerotzooi rondom de waarheidsvinding rondom het neerstorten van de MH17, in juli 2014. Is het de bedoeling dat het maar duurt en duurt, zodat mensen vergeten wat er feitelijk allemaal voorgevallen is.. Want wanneer een Oekraiense oud-staatssecretaris nu meldt dat de radarbeelden van de MH17-vlucht NIET zijn opgevraagd, en ene meneer Tjibbe Joustra, voorzitter van de Onderzoeksraad voor de Veiligheid, beweert dat die beelden NIET beschikbaar zijn, omdat ‘de apparatuur’ uit stond, spreken we dan over ‘onjuist inlichten’, of over regelrechte LEUGENS..??

valdimir shulmeisterMogen we in onze handen klappen, met de openbaring van deze staatssecretaris..? Of heel boos worden..? Jij mag het zoals altijd zélf uitmaken. Het blijkt dat de gegevens van de Oekraïense grondradar nu al maanden onderwerp van discussie zijn. Dit na de presentatie van het officiële rapport van de Onderzoeksraad over MH17. Daarin staat doodleuk geschreven, dat de Raad deze gegevens niet heeft gekregen van Oekraïne; volgens Oekraïne was het radarstation uitgeschakeld vanwege onderhoud. Althans, dat beweert de Onderzoeksraad. Een uitgeschakeld radarstation.. Zozo..

En nu is der dan deze Vladimir Shulmeister, staatssecretaris ten tijde van de ramp, die uitermate  verbaasd is over deze uitleg en feitelijk door Joustra voor inadequaat werd uitgemaakt… Shulmeister hierover: “Ik was stomverbaasd toen ik het eindrapport van de Onderzoeksraad las. Ik weet honderd procent zeker dat we dat verzoek niet hebben gehad. Ik zat in de commissie die namens de overheid alle zaken rond MH17 behandelde. Daarin zat naast mijzelf ook de vice-premier, de luchtverkeersleiding UkSatse en de Oekraïense onderzoeksraad. Wij kregen alle informatieverzoeken op onze tafel. Een verzoek om ruwe radargegevens heeft daar nooit tussen gezeten.”

Shulmeister spreekt redelijk goed Nederlands (studeerde in Delft) en was staatssecretaris tot december 2015. Hij weet alleen niet of de gegevens bestaan of nog bestaan, maar volgens hem kan de Onderzoeksraad of de Nederlandse regering altijd alsnog een verzoek indienen. “Als de data er zijn – dat weet ik niet – dan kan Nederland ze natuurlijk krijgen. Mogelijk is er alleen een verzoek geweest richting het leger, voor militaire gegevens. Daar ging onze commissie niet over.” De voormalige staatssecretaris heeft geen idee waar ‘het misverstand’ met de Onderzoeksraad is ontstaan. Want feitelijk gaat het hier over burgerluchtvaart, waar je je natuurlijk niet meldt bij het Ministerie van Defensie..

Op 22 Juli 2014 komen de zwarte dozen van MH17 ONGESCHONDEN overhandigd door de 'rebellen'.. Tot op de dag van vandaag weet NIEMAND wat er op deze voicerecorder-gesprekken staat..
Nog een bom onder het onderzoek?? Op 22 Juli 2014 worden de zwarte dozen van MH17 ONGESCHONDEN overhandigd door de ‘rebellen’.. Tot op de dag van vandaag weet echter NIEMAND in het publieke domein, wat er op deze voicerecorder-gesprekken staat.. Waarom deze gesprekken niet openbaar..?

Maar de reactie van de Onderzoeksraad voor Veiligheid lijkt inderdaad daarop te gaan wijzen: “Eind maart 2015 is een team naar Oekraïne gegaan. Doel was om de primaire radargegevens en documenten van de militaire autoriteiten te verkrijgen,’‘ aldus een woordvoerder van de OvV. En dan komt het.. “We kunnen niet nagaan of dit ook expliciet aan de civiele regering is gevraagd. Ik kan niet meer vertellen dan in ons onderzoeksrapport staat en daarin staat duidelijk dat de raad heeft verzocht om de beelden.”

De beelden van primaire vluchtradars registreren vanaf de grond vliegtuigbewegingen. Op deze ‘ruwe’ beelden kunnen mogelijk óók aanwijzingen staan die wijzen op een raketlancering. Daarom zijn niet alleen de beelden van de luchtverkeersleiding belangrijk, die de Onderzoeksraad wél heeft, maar ook de ruwe, onverwerkte beelden. Tijdens een hoorzitting met deskundigen in de Tweede Kamer noemde radardeskundige Piet van Genderen van de TU Delft het ‘zeer ongebruikelijk’ en ‘vreemd’ dat alle vier de radarstations in Oekraïne op dezelfde tijd in onderhoud zouden zijn. Dus waarom een excuus afgeven over het ontbreken van de beelden, terwijl je niet eens EEN VERZOEK HEBT INGEDIEND…?!?!

Daarbij komt ook nog eens, dat de Europese luchtverkeersleiding ‘Eurocontrol’ nooit van Oekraïne te horen heeft gekregen, dat de radar uit zou staan. De lijdensweg van de MH17-nabestaanden vertrouwden de uitleg over de uitgeschakelde radar al eerder niet en schreven zelfs brieven aan de VS, premier Rutte en de Oekraïense regering om opheldering. Morgen praat de Tweede Kamer over ontbrekende de radar- en satellietbeelden rond de MH17-ramp. CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt is zeer verbaasd over de zaak: “Het zou toch zeer merkwaardig zijn als de Onderzoeksraad nog niet om de radargegevens heeft gevraagd. Als Nederland ze nog niet heeft opgevraagd wil ik dat dit alsnog gebeurt.”

Mark Rutte met de leiders van Maleisië, Australië, Oekraïne en België. Minister van Buitenlandse Zaken Bert Koenders is ook blij dat de Onderste Steen nu Boven is.. Hij weet het zeker, want ook hij wil Poroshenko's onschuld betuigen, door-zelfs-te-buigen..!
Mark Rutte met de leiders van Maleisië, Australië, Oekraïne en België. Minister van Buitenlandse Zaken Bert Koenders is ook blij dat de Onderste Steen nu Boven is..

Het is natuurlijk allemaal wel goed en aardig en heel lief van Kamerlid Omtzigt, maar ziet hij niet de contouren van de situatie, zoals die nu ontstaat door de uitlatingen van de Oekraiense oud-staatssecretaris..? Hoeveel is er nodig, om nou gewoon eens alarm te slaan en deze hele zaak eens vanuit een ander perspectief aan te vliegen..? WAAROM WORDT ER GELOGEN OVER HET UITSTAAN VAN DE GRONDRADAR..?? Als oorzaak van het niet-beschikbaar-zijn van de radarbeelden..! Hoe moeilijk kun je het maken..? Natuurlijk moet alles wel ‘politiek correct’, maar zegt het getreuzel en de botte weigering van Rutte, om de beelden alsnog op te vragen, niet al genoeg..??

 

MH17 Joustra

De bezoedelde Tjibbe Joustra..
Wie is deze man eigenlijk, de voorzitter van de OvV, die met zijn pedante houding bij de presentatie van het MH17-rapport, al veel ergernis wekte..? Het blijkt dat Joustra deze pedante houding al vroeg in zijn loopbaan tentoon spreidde.. Wat te denken van deze geschiedenis van deze ‘bestuurder’.. Joustra werd in januari 2002 voorzitter van de Raad van Bestuur van de uitkeringsinstantie UWV. In die functie raakte hij in 2003 in opspraak, want hij zou een miljoenen verslindende verbouwing van het UWV-hoofdkantoor en met name van de directievertrekken hebben uitgevoerd en verzwegen..!

Deze kantoren waren pompeus aangekleed met natuursteen en kersenhout. Een schril contrast met de reorganisatie bij het UWV die plaats vond en waarbij honderden banen geschrapt werden..!! Deze dure verbouwing kwam aan het licht doordat journalisten van RTL hun werk deden en heimelijk gefilmde beelden binnen het UWV-gebouw openbaar maakte. Nadat over deze affaire Kamervragen waren gesteld, raakte Joustra in een conflict verwikkeld met de toenmalige m minister van Sociale Zaken Aart Jan de Geus. Joustra zou de minister over onjuist hebben ingelicht.We weten allemaal dat dit politieke taal is, voor LEUGENS..

Op 14 februari 2004 valt de bijl voor Tjibbe Joustra, want minister De Geus wil zijn vertrek bij het UWV, waarna ze in maart 2004 een vertrekprocedure afspreken. Deze behelsde ook dat Joustra binnen een jaar een nieuwe passende functie binnen de publieke sector zou krijgen; Joustra vertrekt vervolgens op 1 april 2004 bij het UWV.

Het ministerie van Veiligheid en Justitie houdt tegenover RTL Nieuws vol dat er geen sprake is van een vetorecht: "Het Australische document zegt niets anders dan dat de JIT-landen hebben afgesproken om terughoudend te zijn met het naar buiten brengen van informatie. Zij noemen dat een 'non-disclosure agreement', maar het is een paragraaf in de JIT-overeenkomst.
Ivo Opstelten is de man die achter de bonnetjes-affaire zit, volgens advocaat Theo Hiddema, maar ook de man die Tjibbe Joustra in de troon hielp bij de OvV..!! De contouren van een groter verhaal rondom de MH17 zijn nóg krachtiger zichtbaar.

Nog geen 3 weken later, op 27 april 2004 wordt Joustra aangesteld als Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding (NCTb). In deze functie adviseerde hij de ministers van Justitie en Binnenlandse Zaken over maatregelen om terrorisme te voorkomen. 5 Jaar later, op 1 januari 2009 legt Joustra zijn functie om onduidelijke reden neer, om vervolgens voorzitter te worden van de private organisatie ‘VPB’, de Vereniging Particuliere Beveiligingsorganisaties en recherchebureaus, waar hij tot februari 2011 aanblijft.

Vanaf 7 februari 2011 wordt Joustra namelijk voorzitter van de OvV, de Onderzoeksraad Voor Veiligheid, waar hij mr. Pieter van Vollenhoven opvolgt. De procedure van deze benoeming was omstreden, aangezien de benoeming door de minister van Veiligheid en Justitie gedaan werd, zonder dat de Onderzoeksraad daar zelf invloed op had..!! Wist je dat Pieter van Vollenhoven feitelijk TEGEN de benoeming van Joustra was, omdat door de benoeming door de toenmalig minister (Opstelten) de onafhankelijkheid van de Onderzoeksraad in het geding was gekomen…

117 gedachten over “MH17: de onderste steen is een keiharde leugen..!!

 1. Het ergste vind ik dat alles over de ruggen van de slachtoffers en de nabestaanden gaat.
  Dit hele kabinet met de VVD voorop is een grote criminele bende zonder enig menselijk gevoel.
  Het blijft maar doorgaan en doorgaan zonder dat er ingegrepen wordt.
  Als ooit de waarheid naar boven komt dan hoop ik dat zij die bewust een onpartijdig onderzoek hebben belemmerd levenslange opsluiting krijgen zonder kans op gratie.
  Als zou blijken dat alles opzet is geweest mogen ze de schuldigen wat mij betreft tegen de muur zetten en executeren want zij hebben dan ook bijna 300 onschuldige mensen het leven ontnomen.
  Voor zulk soort lieden kan geen straf te zwaar zijn.

 2. Waarom ook niet de internationale luchtverkeersleiders in Kiev op dat tijdstip toen gevraagd ! Kan ook nu !
  Waarom granaatvuur vanuit door Kiev bezet gebied om het MH17 onderzoek te bemoeilijken. Er waren ook Kiev RUNEN bataljons met ALLE zwaar wapentuig daar aktief. Deze worden door het Ministerie van Binnenlandse Zaken uit Kiev aangestuurd.
  Deze Runnen bataljons gaan ook tekeer in alle Russisch sprekende delen van Oekraine. Hoor je via mainstream media niets over.

 3. Je ziet het altijd in doofpotaffaires. De radar stond uit, het bonnetje is kwijt, de email is nooit verstuurd enzovoort. Is het toeval? zijn de bewindslieden niet capabel? zijn het blunders? Of is het wellicht de bedoeling geweest om door deze misleiding de propaganda oorlog te winnen. Het verhaal was immers al binnen 24 uur verteld en geen enkele MSM journalist heeft gewaagd om hieraan te tornen.

  “We hadden ze anders zeker gegeven” zegt deze Shulmeister. Tuurlijk jongen, je had ze ook gewoon kunnen overhandigen als je ze toch bij je had. Ondertussen is dit ook weer getouwtrek wat de nodige tijd in beslag gaat nemen. En ook op 17 juli 2016, als het Wilhelmus zal klinken, is de onderste steen nog niet boven. Of is de onderste steen soms kwijt?

 4. 80 kinderen gedood door de Amerikaans CIA. 80 kinderen. Stelletje sukkels daar bij de AIVD en MIVD.
  “An alliance with the powerful is never to be trusted.” – Phaedrus

 5. Ik kan de gedachte maar niet van me afzetten , wat hebben we gezien dat er in die kisten nederland werd binnengebracht, onder veel ceremonieel vertoon??? Was er ook niet heel veel goud kwijt in die contreien? En wat is er gebeurd met al die vol geladen vluchten met materieel voor het onderzoek? die Jeeps en vrachtwagens ?Niets van wat ons verteld wordt is waar helemaal niets!

  1. Misschien dat het materiaal nu ingezet wordt tegen de seperatisten/pro Russen zo je wilt?
   En hoe wordt die oorlog eigenlijk betaald?
   Want stond Oekraine niet aan de rand van de afgrond op financieel gebied?

  2. Erwin Zwart.
   Erwin als jij dat insinuatie wil noemen moet je dat zelf weten natuurlijk.
   Ik kan niet voor Marcel antwoorden,als hij dat nodig acht zal hij dat wel zelf doen.
   Wat ik in vragende vorm schreef daar kan ik wel antwoord op geven.
   Het is fijn dat je reageert maar als je iets als walgelijke insinuatie betiteld zou het dan niet net zo fatsoenlijk zijn om te schrijven waarom je dat denkt en argumenten aandragen of het tegendeel bewijzen?
   Als jij denkt te weten dat het anders is en dat kan aantonen zal ik niet schromen om je je gelijk te geven.
   Maar tot nu zijn dat wel dingen waar ik vragen over heb.

  3. We krijgen nu 1 schilderij van Rembrandt van de Rothschild’s. Prijs was 300 mensenlevens en 200 miljoen euro. 80 kinderen. Dat is het waard voor de Rothschild’s.

  4. @ genie
   Pas op met wat je zegt hoor straks vind erwin het een voorbarige conclusie,en walgelijk enzo. Hij heeft gezien wat er in de kisten zat

  5. Marcel schreef: ‘Niets van wat ons verteld wordt is waar helemaal niets!’

   dat kun je alleen zeggen als je elke zin kunt weerleggen met tegenbewijs. Dat is de voorbarige conclusie waarover ik sprak.

  6. Guido, haal die hele posts dan maar weg hoor, nu lijkt het net alsof ik iets onoirbaars gezegd of offtopic. Als het offtopic was, zijn de posts ervoor dat ook.

  7. @ erwin
   Nergens zeg ik dat er goud in die kisten zat.( Dat jij twee zinnen die los van elkaar staan samenvoegt tot een suggestieve comment laat ik dan ook geheel voor jouw rekening.) Ik sluit het echter ook niet uit, en dat kan ik ook niet omdat ik niet heb gezien wat er in die kisten zat. Verder is het omdraaien van de bewijslast ( wat jij doet door te stellen dat ik de officiele berichtgeving dien te weerleggen, als ik die niet geloof)een bekent truukje , maar dat gaat hier dus in zijn geheel niet op , immers het officiele verhaal rammelt aan alle kanten en is op cruciale punten verstoken van enig bewijs!

  8. Ok, een leuk suggestief verbindingstrucje van jou dan, een vraag met een vraag beantwoorden, doen politici ook altijd. Als dat niet zo bedoeld is dan proberen we het nog een keer.

   jij vroeg: wat hebben we gezien dat er in die kisten nederland werd binnengebracht, onder veel ceremonieel vertoon???

   menselijke resten, veelal geblakerd door de enorme brand na de crash maar ook uit andere delen van het vliegtuig complete lichamen van mensen die klaarblijkelijk in 2 sec bewusteloos waren en daarna gestikt zijn.

   jij schreef: “Was er ook niet heel veel goud kwijt in die contreien? En wat is er gebeurd met al die vol geladen vluchten met materieel voor het onderzoek? die Jeeps en vrachtwagens ?”

   Ik heb geen idee. Van goud weet ik niks, daar hou ik me nooit mee bezig. Jeeps en vrachtwagens? Misschien om ter plaatse als vervoersmiddellen te gebruiken?

   Of waren het retorische vragen en heb jij de antwoorden al ergens gevonden?

 6. Guido schreef: ‘Tot op de dag van vandaag weet echter NIEMAND in het publieke domein, wat er op deze voicerecorder-gesprekken staat.. Waarom deze gesprekken niet openbaar..?’

  Complete transscriptie in rapport van oktober 2014 en in eindrapport van 2015. Ik wil het ook wel eens zelf horen ja, maar ik weet hoe zo’n procedure werkt en vertrouw daarom de transscriptie.
  Inclusief door Rusland en door Oekraine aangeleverde videobanden van radar beelden die hetzelfde beeld laten zien. En audio van beide verkeersleidingen waarin dezelfde communicatie is als op de cockpit voice recorder. Als iemand een vervalsing zou kunnen maken van de cockpit recorder en/of processed radar data zou de Russische delegatie dat eenvoudig kunnen weerleggen.

  Waar het om gaat is de RAW PRIMARY radar data waarop ook raketten en militaire vliegtuigen (dus zonder squak feedback van transponder) te zien zouden kunnen zijn. En dan de beruchte ‘Kerry satelietbeelden’ waarop volgens hem de vlucht en explosie van een BUK te zien ZOU zijn.

  Ik blijf wachten……….
  Het is mij volstrekt duidelijk dat ze allen van alles te verbergen hebben en ook deze voormalige staatssecretaris is niet te vertrouwen net als beide regeringen daar. De Russische defence ministry persconferentie van 21 juli 2014 geeft ook korte blips van militaire vliegtuigen en die zouden dus op de Primary radar beelden de hele tijd te volgen moeten zijn. Ik vond ook vreemd dat ze die primaire beelden toen niet toonden als daar een Oekrainse SU-25 op staat die een raket op MH17 schiet. Maar Rusland heeft dus wel een video aangeleverd met een video van de PROCESSED primary EN secundary data.
  Hopelijk komen ze nu allebei eindelijk eens met die belangrijke RAW data en kan de wereld zien hoeveel beide regeringen waard zijn.
  De Nederlandse regering probeert krampachtig neutraal te lijken, maar in deze zaak moet ze beide landen krachtig benaderen i.p.v. de commissie laten bungelen.

  1. Erwin.
   Ik meen mij te herinneren dat jij geschreven hebt dat er ook slachtoffers of in ieder geval 1 slachtoffer uit je naaste omgeving bij de “ramp” met MH 17 betrokken was.
   Nu schrijf je:De Nederlandse regering probeert krampachtig neutraal te lijken,maar….. .
   Dat vind ik een vreemde conclusie omdat de Nederlandse regering en dan met name MARK RUTTE heeft gezegd dat hij zich tot het uiterste zou inspannen omdat de onderste steen boven moet komen.
   Tot op heden heeft hij nog steeds niet laten zien dat hij zich daarvoor tot het uiterste inzet eerder het tegendeel.
   Als hij zich namelijk tot het uiterste zou inzetten dan had jij nooit hoeven schrijven dat ze beide landen krachtig moeten benaderen omdat dat dan namelijk al gebeurd had moeten zijn.
   Als je dan naar de foto in het artikel kijkt waar Rutte en Koenders met de Oekrainse premier en anderen die MOGELIJK BETROKKEN ZIJN BIJ DE RAMP of er meer van weten staan te lachen dan komt dat bij mij over als een belediging naar de slachtoffers en de nabestaanden.
   Oekraine is mogelijk een betrokken partij wat inhoud dat zij verdachte zouden moeten zijn en dat daar een grondig onderzoek naar zou moeten plaats vinden en niet dat zij deel gaan uitmaken van het onderzoeksteam om zo buiten schot te blijven.
   Niet voor niets heeft dat problemen met Rusland tot stand gebracht.
   Dus doe aub de slachtoffers een “plezier” en ga geen onzin lopen verkondigen maar ga voor de waarheid hoe pijnlijk dat ook kan zijn voor Nederland want daar hebben de mensen recht op.

  2. Arnold,
   Ik trek niet ‘een vreemde conclusie’ ze verkondigen dat zelf:

   Het kabinet vindt het een ‘principiële zaak’ dat het onderzoek naar de ramp met vlucht MH17 volledig onafhankelijk kan plaatsvinden. Volgens minister Koenders is het niet verstandig als de regering eigenstandig nieuwe informatie gaat opvragen, waar het Openbaar Ministerie niet om heeft gevraagd.

   “Ik geef het u op een briefje: als we dat wel doen dan is er echt sprake van het beïnvloeden door de politiek,” aldus de minister van Buitenlandse Zaken.

   dus… ik ben het daar dus niet mee eens zoals ik schreef. Rutte houdt zich zoals gewoonlijk afzijdig.

  3. Arnold,
   >Dus doe aub de slachtoffers een “plezier” en ga geen onzin lopen verkondigen maar ga voor de waarheid hoe pijnlijk dat ook kan zijn voor Nederland want daar hebben de mensen recht op.

   ‘Nederland’ interesseert me niet en al helemaal niet waar ‘de mensen’ recht op hebben.

   Ik verkondig geen ‘onzin’, ik geef feiten en mijn mening daarover.

  4. ter volledigheid, Nederlandse mensen interesseren me wel maar jouw zin zou uit een toespraak van Rutte zelf kunnen komen, te vaag, te algemeen: “ga voor de waarheid hoe pijnlijk dat ook kan zijn voor Nederland want daar hebben de mensen recht op” Wat is ‘Nederland’? Wie zijn ‘de mensen’?

  5. Erwin goede morgen.
   Rutte houd zich niet afzijdig maar probeert onder moeilijke vragen en gevraagde acties uit te komen om zichzelf in bescherming te nemen.
   Hoe vaak heeft hij vragen beantwoord met daar kan ik niets over zeggen in het belang van het onderzoek?
   Als hij eerlijk zou zijn had hij J.Akkermans verboden om naar buiten te brengen dat hij een stukje BUK raket had gevonden en dat zonder onderzoek aan het grote publiek liet zien.
   Ook al binnen 24 uur na de ramp werd met de vinger naar de Seperatisten/Pro Russen gewezen terwijl daar geen bewijzen voor zijn of waren.
   Ik bedoel alles wat in het nadeel van de Pro Russen is wordt breed uitgemeten zonder bewijs maar als er vragen gesteld worden waarop antwoorden het tegenover gestelde zouden kunnen aantonen dan geeft hij constant ontwijkende antwoorden.
   Nu is het onderzoek afgerond en het eind rapport is bekend dus waarom geeft hij alsnog geen antwoord op gestelde vragen?
   En waarom blijft Omtzigt zich nog steeds zo inzetten en is hij ook niet tevreden over Rutte?
   En op je vraag met betrekking op “mensen” bedoel ik dat de slachtoffers en de nabestaanden recht hebben op de waarheid en niet dat er een politiek vies spel gespeeld wordt over de rug van deze toch al zwaar getroffen mensen.
   Als jij echt iemand bent die vrienden heeft verloren door deze ramp
   vind ik het onbegrijpbaar dat je Rutte nog steeds als onpartijdig ziet daarom zou ik je willen vragen om bv hier op WTK nog eens alle stukken te lezen die geplaatst zijn (alle artikelen bedoel ik).
   En wat vind je van de foto waarop Rutte met een mogelijke dader (Porosjenko)breeduit staat te lachen terwijl hij verdachte zou moeten zijn.
   Dus doe jezelf en de slachtoffers een plezier en ga voor de waarheid.
   En als je wilt weten wie of wat Porosjenko is kijk dan naar de verwijzing die Eli020 geeft in punt 8.1 en zie dat hij zijn Oekrainse leger de eigen bevolking laat afslachten en vertel daarna wat je van Rutte op de foto met hem vind nadat je overgegeven hebt.

  6. Oh en in 7.3 schrijf je ik geef feiten en mijn mening daar over oke daar ben ik wel voor FEITEN.
   Daarom wil ik je verzoeken om de feiten eens op een rijtje te zetten en dan zet ik als jouw feiten te lezen zijn wat naar mijn mening feiten zijn er tegenover is dat eerlijk of niet?

  7. Er zijn altijd mensen die in sprookjes blijven geloven , die niet willen weten hoe de zaken werkelijk zijn. Zulke mensen blijven geloven dat als je de buik van de grote boze wolf opensnijd dat de opgegetenen er weer levend uitkomen.
   Er zijn mensen die denken dat alle poeh ha rondom mh17 normaal is en dat de regering zich onafhankelijk opstelt en buiten het onderzoek blijft. Die mensen zullen ook alle kritiek en vragen omtrent de waarheid afdoen als walgelijk en suggestief. Dat kan je ze ook niet kwalijk nemen de waarheid is vaak te groot voor hen. De schok over het niet correcte wereldbeeld dat ze altijd hadden kunnen ze niet aan. Maar deze opstelling leid alleen tot geloof in sprookjes en niet tot waarheidsvinding.

  8. De tone of voice van Erik zegt m.i. al genoeg. Betweterigheid i.p.v. een kritische noot houden voor de ‘praatjes’ van de man van ‘graag deze onderste steen klakkeloos slikken’..

  9. @ guidoj
   Je bedoelt denk ik erwin , ik zie namelijk geen eric in het draadje.

  10. Marcel.
   Waarom weet ik niet maar ik krijg steeds meer het gevoel dat deze Erwin geschreven heeft dat vrienden van hem betrokken zijn bij de ramp met MH 17 terwijl dat gezien zijn reacties steeds onwaarschijnlijker lijkt.
   Als dat inderdaad het geval zou zijn dan is al het menselijke hem vreemd en elke reactie zinloos en zou hij nog minder dan het laagste wat op aarde bestaat zijn.
   Het enige wat hij tot nog toe heeft gedaan is tegenspraak en de politiek en dan met name Rutte proberen te verdedigen zonder ook maar met enig bewijs te komen of inhoudelijk dieper op aangedragen feiten in te gaan.
   En natuurlijk WTK proberen af te kraken zoals uit zijn opmerking uit 8.2 naar voren komt waar hij schreef:Zelfs hier op het forum wordt niet geschuwd waarheids vinding te vermijden met als argument die arme nabestaanden die dat niet zouden kunnen verdragen.
   Wat hebben we nog meer nodig om te zien welke schoft het is en wiens belang hij dient?
   Als er ergens naar de waarheid wordt gezocht is het wel op WTK.

  11. Arnold.
   Waar heb ik Rutte verdedigd?
   De manier waarop men hier reageert op mijn vraagtekens bij bepaalde onduidelijkheden en fouten in artikelen (nl. mij negeren door Guido met soms een poging tot karaktermoord met geveinsd foutief typen naam of erger nog gewoon foute naam, wat te denken geeft over de rest van de opgevoerde artikelen dan wel pure vijandigheid zonder in te gaan op de feiten die ik opvoer als argument voor de genoemde onduidelijkheiden en fouten) leidt niet tot meer openheid van mijn kant op dit reactieforum over mijn persoonlijke betrokkenheid en wat ik zelf heb gezien en meegemaakt. Maar als je mijn eerdere reacties leest kun je het antwoord grotendeels zelf vinden.
   Overigens heb ik alle MH17 artikelen gelezen en alle reacties daarop ook, incl. de persoonlijke aanvallen waar Guido geen enkel probleem mee had.
   Ik blijf overigens bij mijn mening over Marcel’s hypothese.

   Jij bent de enige geweest die inhoudelijk was en daarom heb ik je ook zoveel mogelijk geantwoord behalve op alle bijzaken als schaliegas/Monsanto/Spaanse luchtverkeersleiders omdat ik die beschouw als indirecte zaken en niet als bewijzen of soms ronduit ongeloofwaardig. Ik ben niet goedgelovig bij de msm en ook niet bij burgerjournalistiek en niet-msm media. Daarom slik ik ook niet alles wat hier gebezigd wordt en dat is blijkbaar not done bij de rest van de lezers hier.
   Ik vind het niet raar dat er binnen 24 uur naar de Russische kant werd gewezen, omdat er 3 dagen ervoor een toestel door hen en volgens hen uit de lucht is geschoten evenals heli’s de week ervoor. Inmiddels is dat nog steeds niet duidelijk. Het kan ook een foutieve Oekrainese BUK lancering zijn ja. De daders weten het en misschien liggen ze al op het kerkhof. Daarnaast, het SU-25 verhaal van de persconferentie wordt ook door de Russen niet meer opgevoerd. De schade komt ook niet overeen met een air2air van een SU-25. Ondanks wat de Duitse piloot ‘expert’ daarover beweert op basis van wat foto’s.
   Ik ben bang dat het eindelijk neerkomt op wat je wel of niet gelooft en niet dat we een sluitend bewijs krijgen… Heel zuur voor alle betrokkenen inderdaad en dat mensen daarop een forum met alle geweld hun zgn. waarheid voor in de plaats zetten, tja.

  12. Erwin.
   Nederland probeert neutraal te lijken om het grote publiek ervan te overtuigen dat ze aan eerlijke waarheidsvinding doen.
   De waarheid is dat Nederland (de OVV) alles wat in de richting van een BUK raket wijst waardoor met de vinger naar de seperatisten of Rusland gewezen kan worden als bewijs wordt aangevoerd.
   Andere getuigenissen die wijzen op andere mogelijkheden waardoor MH 17 is neergestort worden volledig genegeerd zoals de getuigenissen van gewone mensen die daar wonen die het hebben over jachtvliegtuigen.
   Nederland spreekt met twee tongen omdat ze als eerste onafhankelijk willen lijken terwijl ze gelijktijdig bewijsmateriaal niet onderzoeken terwijl dat wel van groot belang is.
   Zoals ik al eerder elders schreef dat alle wrakstukken onderzocht dienen te worden als ze echt onafhankelijk onderzoek zouden doen wordt dat dus niet gedaan.
   Je kunt niet zeggen (zoals Hennis gedaan heeft) we hebben voldoende bewijs.
   Op het moment dat zij dat uitsprak had zij zich moeten realiseren dat het een domme uitspraak is en verwijst naar een bepaald standpunt wat Nederland dan ingenomen moet hebben waarvoor dan voldoende bewijs zou zijn.
   Anders gezegd eerst hebben ze bepaald wat de oorzaak moet zijn en daar hebben ze bewijs voor gezocht om dat aan te kunnen tonen.
   Het is nu wel zo dat ze zullen kunnen aantonen dat er een BUK raket gebruikt is maar ze kunnen nooit bewijzen dat er geen kogels/raketten door jachttoestellen is afgeschoten.
   Dat is bewust de boel bedonderen met heel andere doeleinden dan de waarheid boven tafel te krijgen.
   Nederland heeft ook geen baat bij de waarheid omdat we lid van de NATO zijn en bondgenoot van de VS.
   Telkens zijn de sancties verscherpt tegen Rusland terwijl nog steeds niets bewezen is maar wat wel veel in Europa kapot maakt zoals de economie van meerdere landen.
   Wat denk jij dat er gebeurd als zou blijken dat het allemaal opzet is en waar Nederland zelf of bondgenoten bij betrokken blijken te zijn?
   Waarom is het verzoek van de nabestaanden niet ingewilligd om het onderzoek in VN handen te geven?
   Daarom kan ik er slecht tegen dat mensen nog in de Nederlandse regering vertrouwen hebben.

  13. Arnold, nog 1 ding waaruit blijkt hoe verschillend er gereageerd word.
   In 8.2 haal ik de jou gewraakte zin van Marcel aan uit 8, namelijk hij schrijft dit:”zelfs hier op het forum word niet geschuwd waarheidsvinding te vermijden met als argument die arme nabestaanden die dat niet zouden kunnen verdragen”.
   Ik reageer in mijn post ontkennend op die zin. Daarna ga jij los alsof ik zelf die zin gezegd zou hebben.
   Jij schreef dit niet als reactie op de bron post 8 van Marcel, zou je de dingen die je over mij beweerde ook precies zo over Marcel zeggen? Denk het niet.
   Met de volgende zinnen van jou reageer jij dus op Marcel: “En natuurlijk WTK proberen af te kraken zoals uit zijn opmerking uit 8.2 naar voren komt waar hij schreef”.
   En ook daarna: “Wat hebben we nog meer nodig om te zien welke schoft het is en wiens belang hij dient?
   Als er ergens naar de waarheid wordt gezocht is het wel op WTK.”

   Ik voel me niet aangesproken want ik heb dat nooit beweerd en WTK afgekraakt.
   Ik dien mijn eigen belang. Het is te gemakkelijk om mij alles van ‘het andere kamp’ toe te dichten omdat ik het niet alles van welke kant ook voor zoete koek slik. Ik kom op diverse sites voor deze zaak en ontmoet overal propaganda.

  14. @erwin
   Marcel’s hyphotese?? pardon , 2 bij elkaar geraapte zinnen uit een veelvoud van zinnen en dat omtoveren tot hypothese? Dit doet mij erg denken aan de manier waarop journalisten mensen zaken in de mond leggen( zelf meer malen meegemaakt , dat ik verkeerd werd aangehaald door journalistiek). Maar goed ik laat deze zaken geheel voor jouw rekening zoals ik dus al zei.Het zegt echter wel veel over jou en je doelstellingen hier.

  15. Ik heb dus nergens de Nederlandse regering verdedigd, noch Rutte. De onderste steen is nog niet boven en nu zegt hij feitelijk daaraan niet te willen meewerken met als argument het voorkomen van partijdigheid. De Russen zullen het onderzoek niet accepteren, zeggen ze, dus daarvoor hoeft hij zich wat mij betreft ook niet afzijdig te houden. Ik ben ook voor sterke politieke druk om de primaire radar data van Oekraine en Rusland te verkrijgen. Los daarvan is het een internationale juridische plicht bij een dergelijke gebeurtenis. Ik heb daarover uitgebreid in de radar data thread gepost.
   Ik heb wel vertrouwen in de feitelijke technische informatie van het OVV rapport. Behalve waar ze niet-technische informatie geven.
   Ik heb het helemaal gelezen, ook alle appendices A tm Z. Ook de Su-25 met kanon en A2A raket komt daar langs.
   Het OVV rapport en samenstelling van die commissie is de normale gang van zaken bij de afwikkeling van een vliegtuigcrash.

   Bij een VN commissie zou nu nog het onderwerp van discussie zijn wie dat dan zouden zijn… In het luchtvaartrecht is het daarom zo geregeld.
   Overigens is het niet aangevraagd door DE nabestaanden, maar door een advocaat van 20 nabestaanden, die zouden dus van 1 tm 20 slachtoffers kunnen zijn.

   Ik heb sowieso niet zoveel vertrouwen in regeringen, maar in Nederland is dat redelijk knullig en wijzigt het zich redelijk snel, tenminste qua coalities. Het ironische is dat bij de volgende verkiezingen de verliezers van de vorige keer vaak weer de winnaars worden vanwege dat hernieuwde vertrouwen in verkiezingstijd. En vaak zij gaan bij de verkiezingen erna weer onderuit. Kortom: ik geloof er niks van dat die Omzigt het als minister anders of beter zou doen als de huidige minister en ik denk dat die minister als kamerlid van de oppositie dan net zo gemakkelijk hetzelfde zegt als kamerlid Omzigt nu. Zoveel vertrouwen heb ik in politici…

  16. Erwin.
   Ten eerste wie of wat er ook reageert maakt mij niets uit en als ik het er niet mee eens ben schrijf ik dat ook of jij of Marcel dat is maakt mij niets uit dat heb ik al meerdere malen laten zien ook.
   Marcel schreef die zin om aan te geven dat sommige mensen die zin gebruiken om de zoektocht naar de waarheid te blokkeren.
   Als jij je dan afvraagt waar,komt dat bij mij over als ontkennen wat dus het tegenover gestelde suggereert.
   Veel dingen zijn afschuwelijk maar dat is geen reden om ze niet te benoemen hoe hard dat ook kan zijn.
   Wat betreft Rutte 7.2 hij zou zich zoals gewoonlijk afzijdig houden
   schrijf je wat ik dus onzin vind omdat hij de boel juist tegenwerkt en dat moet jij toch ook wel al weten ondertussen lijkt mij.

  17. Marcel, met ‘Marcel’s hypothese’ verwees ik naar jouw post 6. Die post waar ik niet op mag reageren met mijn mening.

   De andere zinnen van jou heb ik op gereageerd in 8.2 en werden door Arnold in mijn mond gelegd. Uitleg in 7.13

  18. @ edwin
   Ik weet precies waar jij op reageert , en doorzie je knullige manier van doen als een glazen boek. Je pogingen om mij een hypothese toe te dichten zijn van laag allooi. Het is voor mij reden geen energie meer in je te steken, dag edwin.

 7. Als je net als ik , veel theaterwerk hebt gedaan herken je de dramatisering rondom mh17 direkt. De groots opgezette thuiskomst van de slachtoffers, met veel ceremonieel. De holle retoriek van onze minister president. De leugens die breeduit werden gemeten , en na te zijn weerlegt niet werden gevolgd door excuses.Allemaal voorbeelden van het bespelen van de emotionele respons van het volk, goed gedaan dat wel.Nooit is en was het de bedoeling om de ware toedracht te onthullen, wel om de propagandistische mogelijkheden die het bood zoveel mogelijk uit te buiten. Zelfs nu nog dreunt de dramatisering onder de bevolking door,zelfs hier op het forum word niet geschuwd waarheidsvinding te vermijden met als argument die arme nabestaanden die dat niet zouden kunnen verdragen. Als ik nabestaande was van iemand van deze ramp, wilde ik koste wat kost weten wat er gebeurd om de waarheid boven tafel te krijgen . En er zijn zat nabestaande die dat ook willen, dat hoor je alleen niet op de msm . De discussie moet worden gestopt met alle ten dienste staande middelen. Dus ook gelijk roepen dat het te walgelijk voor woorden is om dat wat ons is getoond te betwijfelen.
  Oftewel ; Gelooft uw overheid , en waag niet de integriteit ervan in twijfel te trekken, of zelf onderzoek te doen.
  Tja , jammer dan ik was nooit goed in verboden en geboden en ga altijd mijn eigen gang, sorry erwin.

  1. We zien de internationale krantenkoppen nog voor ons, van “Moordenaars!” tot “Putin’s Missile!”. Extreem demoniserend en subjectief. Net zoals de vader die een brief aan Putin schreef wat breed uit in de media werd uitgemeten. Elk ander scenario dan wat er binnen 24 uur was gefabriceerd doet men af als complottheorie. En inderdaad Marcel, de propagandamachine heeft zijn werk perfect gedaan. Alsof Viktor Mids deze vertelling voor altijd in je gedachtes heeft geprojecteerd.

   Dit is een goede documentaire over wat er in Ukraine heeft afgespeeld de laatste jaren, inclusief MH17. Waarschuwing, bevat schokkende en expliciete beelden.

   https://www.youtube.com/watch?v=jsQX6Lm142g

  2. ga je eigen gang, Marcel.
   Ook in de msm komen nabestaanden in het nieuws die de waarheid willen. Soms lijkt het of deze site zich meer druk maakt over Rutte en de msm en daarbij de MH17 aanslag slechts inzet. En daar elke keer weer ‘de nabestaanden’ bijsleept. Zoals: “Als ik nabestaande was van iemand van deze ramp, wilde ik koste wat kost weten wat er gebeurd om de waarheid boven tafel te krijgen” Al diverse keren opgevoerd hier. De verdere artikelen die ik soms in Meest Recent aanklik versterken die indruk. Overigens was ik woedend op die oordelende krantenkoppen en emotie-fotomanipulaties als de man met de pop.
   ‘dramatisering rondom mh17’ misschien was MH17 wel een drama dat geen dramatisering behoeft, is dat moeilijk te geloven voor een ex-theatermaker? ‘zelfs hier op het forum word niet geschuwd waarheidsvinding te vermijden met als argument die arme nabestaanden die dat niet zouden kunnen verdragen’
   Waar? Ik ben hier niet om waarheidsvinding te vermijden in ieder geval. Maar er is een grens tussen waarheidsvinding en ongefundeerde hypotheses zoals “goud i.p.v. menselijke resten?” Of ben je aan het sparren met publiek voor een mogelijk nieuw script?

  3. @ erwin
   Soms lijkt het of deze site zich meer druk maakt over Rutte en de msm en daarbij de MH17 aanslag slechts inzet.
   Ja erwin als je bedenkt wat de werkelijke doelstelling van de media zou moeten zijn , en niet naar de doelstelling die ze nu hanteren ,zou je begrijpen dat mh17 slechts een gevalletje is en niet eens de grootste.Niets maar dan ook werkelijk niets wordt onpartijdig of objectief besproken op de msm. Alle berichtgeving dient een doel en niet dat doel wat het zou moeten zijn maar eerder een propagandistisch doel. Als je dat werkelijk niet kunt zien ben je imo erg beperkt.

  4. Erwin.
   Ga je nou mensen die begaan zijn met de slachtoffers en hun nabestaanden lopen verwijten dat zij hen zouden misbruiken?
   Zou het enigszins mogelijk kunnen zijn dat juist deze mensen willen voorkomen dat nabestaanden nog na getrapt worden?
   Juist jij bent degene die de waarheid niet wil zien (bewust of onbewust) maakt ook niets uit maar als hier feiten naar voren komen en jij spreekt dat telkens tegen omdat je Rutte zo,n goede man vind ben jij degene die nabestaanden en de slachtoffers schoffeerd/na trapt en daarmee je vrienden onrecht aandoet.
   Hier wordt gewoon een politiek vies spel gespeeld en de waarheid kan ongelofelijk zijn of niet te bevatten maar moet wel aan het licht gebracht worden hoe afschuwelijk dat ook kan zijn.

  5. Nee, dat schreef ik niet, net als dat ik dingen tegenspreek omdat ik ‘Rutte zo’n goede man vind’. Ben niet van een club.
   Ik zie bijzonder weinig feiten, dus zie daarom ook nog geen complete waarheid, hooguit een halve.

 8. Ik ga er van uit dat de Ukraine MH17 heeft neergehaald om zodoende Rusland in een kwaad daglicht te plaatsen. Dan licht het voor de hand dat Ukraine NIET zou medewerken aan het verstrekken van de radar beelden. De VS heeft grote plannen om in de Ukraine, graanschuur van de wereld, tezamen met MONSANTO grootscheeps GMO graan te verbouwen. Niets mag dit plan in de weg zitten. Het neerhalen van MH17 door de militairen was daarom een streep door de rekening, die snel moest worden glad getrokken. Blijkt ook nu dat de VS grote moeite doen om NL te overtuigen om JA te stemmen. NL journalisten krijgen een “voorbereide” rondleiding om maar te publiceren dat JA stemmen het juiste is. Het antwoord is NEE, wij gaan niet mee met de VS in hun koloniale ambities op EU kosten. De VS is nu een ziek en corrupt land, waar zelfs de President duidelijk een deel van uitmaakt.

 9. Erwin Zwart. Wat ben jij een vervelend mannetje zeg. Beetje verdraaien wat anderen zeggen. Om onder voorwendselen die je zelf aandraagt vervolgens smerige steekjes onder water te geven. Waarom? In de hoop dat de discussie ontspoort? Vervelend trolletje dat je bent.

  1. @ cedar
   Niet hendrik is een walgelijk mannetje maar als je zijn links kunt geloven zijn dat dus zij die dit soort ongein uithalen de walgelijke mannetjes . Het geeft geen pas de boodschapper af te schieten!

  2. Het is bovendien niet echt netjes om iemand die volgens jou in de terminale fase verkeerd ook nog eens walgelijk te noemen, beetje respect zou wel gepast zijn!

  3. @Marcel/Cozmic,

   In die links wordt de suggestie gewekt,dat er met de slachtoffers gesjoemelt zou zijn.Als iemand,wie dan ook ,daarin gelooft,is hij/zij een doodziek,walgelijk mannetje/vrouwtje.

  4. @ cedar
   Kun je dat onbetwistbaar weerleggen dan??? Laat maar zien hier , ik voor mij hou alle opties open , gezien de vieze streken die al over ons uitgerold zijn. En dan ben ik maar walgelijk in jouw ogen dat zal me aan me reet roesten.

  5. @Marcel,
   Er zijn er,die beweren,dat het plastic poppen waren.Er zijn er ,die beweren,dat het vliegtuig dat vermiste toestel was van vorig jaar.
   Ze hebben slachtoffers geborgen en onderzocht in Hilversum.Er zijn getuigen,die de lichamen naar beneden hebben zien vallen (1 zelfs door het dak van zijn huis).En jij gelooft dus,dat dit allemaal niet waar is?En met welk doel dan?Waarom zou iemand die slachtoffers manupileren?
   Als jij nog steeds niet overtuigd bent,dan ben je een echte complotter.Uit het juiste hout gesneden.Ik dacht,dat jij en Cozmic (die kan zelfs Engelse zinnetjes typen!)een beetje intelligenter waren.

  6. Feit is dat een DEEL van de lijken naakt was en niet erg vers, zou kunnen dat die voor medisch onderzoek bestemd waren. Zelf zie ik geen complot in het neerhalen van dat vliegtuig, volgens mij was het een ‘clusterfuckup’ die uiteraard niet toegegeven werd en geopolitisch uitgespeeld is.

  7. @ Cedar
   je reactie geeft duidelijk weer hoezeer jij in een zwart wit denkpatroon gevangen bent. Probeer je daarvan te bevrijden mijn beste. Ik zeg nergens dat omdat ik iets als mogelijk betitel het gelijk ook ten volle geloof . Of dat als ik iets niet geloof dat het daarom ook niet zo is . Hou eens wat opties open tracht een open geest te zijn die ziet welke mogelijkheden er zijn (of ze waar zijn of niet ter zake doende) Het verbreed je denken en de inzichten worden daardoor minder beperkt. Al die aangenomen waarheden , niet gestaafd door bewijs , kun je dan loslaten als op zijn hoogst mogelijk. Ook mogelijkheden die je als onmogelijk hebt betiteld ( omdat dat een opgedragen politiek correcte
   functie is) kun je dan heroverwegen. Dat geeft veel ruimte om een eigen mening te formuleren.

  8. @Cozmic,

   Wel eens de mogelijkheid overwogen,Cozmic,dat door de kracht van de ex(im)plosie de kleren van iemands lijf gerukt kunnen worden?Waardoor dus ook die paspoorten zijn gevonden.Onbeschadigt.Een paspoort dwarrelt gewoon naar beneden.En een paspoort met gaten erin,betekent gewoon ,dat een visum ,wat daarin is gestempelt,langer geldig was dan het paspoort.Waarom zou iemand in Godsnaam naakte lijken neerleggen op de plaats van de crash?Ik laat mijn gedachten heus wel werken,maar doen jullie dat dan ook eens.

  9. Jaja, iemands schoenen, sokken, broek, onderbroek, hemd en wat die nog meer aan had wordt dus van zijn lijf gescheurd door de explosie, paspoorten dwarrelen recht naar beneden en wel ongeschonden….. klinkt mij allemaal een beetje maf Kees.
   Zo’n verklaring, daar kunnen nog heel wat aluhoedjes een puntje aan zuigen.
   https://www.youtube.com/watch?v=urglg3WimHA

  10. @COzmic,

   Doe nou eens even normaal,man.Waarom zou iemand naakte lijken neerleggen op een crash site?En waar zijn de passagiers van dat vliegtuig dan gebleven?
   En nee,er gebeurt helemaal niks met dat paspoort.Het heeft geen gewicht(verwaarloosbaar) en dus ook geen impact,als het op de grond terecht komt.

  11. geprepareerde lijken met formaldehyde en besmet als bio warfare wapen in het vrachtruim klaar om ergens gelost te worden boven Rusland ware het niet dat de Kremlin Intel op tijd op de hoogte was en daarom het spook besmettingsvliegtuig tijdig heeft afgeschoten boven de door nazie staatsgreep geteisterde OekraÏne oftwel voormalig Kazaria.. bepaalde beruchte stammen houden van romeins vergiftigen en besmetten, handelskenmerk.

  12. Hyper.
   Zoals je schrijft dat het de bedoeling kon zijn om een gebied op de beschreven manier te besmetten kan mogelijk zijn.
   Maar je schrijft ook dat de kremlin Intel erop tijd van op de hoogte was en dat zij het toestel hebben neergehaald.
   Hoe weet je dat zo zeker?
   Kan het ook zo zijn geweest dat het de bedoeling was om de Pro Russen in het westen van Oekraine te besmetten.
   Ik bedoel het toestel werd precies over dat gebied geloodst zodat het mij niet onaannemelijk lijkt dat Oekraine het toestel heeft neer gehaald omdat zij wisten wat de bedoeling was.
   En zou het westen geweten hebben dat het kremlin het ook wist?

  13. jah zoiets Arnold.

   quote: “One important piece of information came forward from this interview which is that Flight MH 17 was shot down by a Russian plane because it was headed to a Russian city being armed as a biowarfare dirty bomb. The flight did contain bodies that had long been dead from Flight MH 370 and it was aimed and outfitted by the Mossad. Sadly the passengers were killed as ‘collateral damage’ in an effort to create a 911 in Russia with the intention of sparking WWIII.”

   http://www.theeventchronicle.com/mh17/project-camelot-flight-17-shot-russians/#

   Project Camelot: Simon Parkes – The Measure of a Man
   https://www.youtube.com/watch?v=b4WQty5e7Cc

   quote: “……the downing of Flight MH 17 — apparently a “dirty bomb” containing biowarfare aimed at a Russian city… The role of the Mossad and the true ET race behind the scenes in Israel.This interview is a must-see for anyone seeking to understand what is really going on here on Planet Earth.”

  14. Speciaal voor Cedar, maar ook voor belangstellenden die in de beginperiode het een en ander niet zo gevolgd hebben en dus niet gezien hebben.
   Overzicht van Michael Palomino, die met name dit begin uitgebreid in kaart heeft gebracht.
   Vele links/bronvermeldingen aldaar, een aantal zullen niet meer werken want het nodige materiaal is in de tijd gecensureerd.
   De interpretaties van Palomino moet een ieder maar zelf toetsen aan de hand van het materiaal en eigen inzicht.
   “2014/07/17; Vlucht MH17; Boeing van Malaysian Airlines getroffen”
   http://www.hist-chron.com/as/asien-allg/2014-07-19-flug-MH-17-Boeing777-teil001-NL.html
   http://www.hist-chron.com/as/asien-allg/2014-07-19-flug-MH-17-Boeing777-teil002-samenvatting-NL.html
   http://www.hist-chron.com/as/asien-allg/2014-07-19-flug-MH-17-Boeing777-teil003-luchtverkeersleider-Kiev-NL.html
   http://www.hist-chron.com/as/asien-allg/2014-07-19-flug-MH-17-Boeing777-teil004-fakes-NL.html
   http://www.hist-chron.com/as/asien-allg/2014-07-19-flug-MH-17-Boeing777-teil005-meer-fakes-NL.html

  15. Toen ik nog bezig was met skydiven , freefall , vond ik het ook al zo vervelend dat al mijn kleding van me afgewaaid werdt tijdens de freefall . Daar was niet echt een goede remedie voor…. Oftewel dikke bs voor hen die denken dat door de val mensen hun kleding verliezen!

  16. Nee een lichaam valt met ongeveer 220 km /u als dat de kleding van je lijf scheurt kun je motor rijden wel vergeten. Bovendien kijk eens naar sokken ondergoed e.d. nee niet echt geloofwaardig hoor. Cedar als een vliegtuig op 10 km uit elkaar spat explodeert het , daar is van een implosie geen sprake, en dat ropt niet de sokken van je lijf of je ondergoed , wel een los shirtje ( eventueel). Denk eens na man als je op een motor rijd en de wind giert langs je lijf …. verlies je dan je kleding? Al die soldaten die opgeblazen werden door granaatvuur , waren die naakt?

  17. @Marcel,

   Goed hoor joh!Jij bent de beste,de intelligentste,de man met het belerende toontje.Weet je nog,een tijd geleden,dat Cozmic zich liep te ergeren aan dat zelfde toontje?Hij weet het nog wel en ik ook.Jij bent er een ,die bijna ontploft van zelfoverschatting!Niets gepresteert in het leven,behalve dienstweigeren,kraken en schelden op alles en iedereen in Nederland.Erkent geen gezag en weet het altijd beter.Je kunt ook verhuizen,Marcel.Bijv.naar het land van Putin.Oh nee,je erkent geen gezag.Ja,waar moet je dan heen?Waar je ook heengaat,je hebt het nergens beter dan in Nederland.Omdat jij hier nog steeds je handje kunt ophouden.

  18. @cedar
   Zielepietje, heb ik een gevoelige snaar geraakt door je ideetje te weerleggen ?En moet je dan op de man gaan spelen? Je kent me niet , weet niet wat ik allemaal gedaan heb en gaat dus maar wat in het wilde weg lullen. Maar in een ding heb je wel gelijk ,het land van Putin wordt op vele malen eerlijker en doorzichtelijker geregeerd dan dat mark rutte ooit zou kunnen. En we zullen Rusland nog op onze blote knietjes bedanken als we Edgar Casey mogen geloven ( de hoop voor de wereld zal uit Rusland komen).
   Voor de rest scheld vrolijk verder vriend , je kunt jezelf niet genoeg te kakken zetten.

  19. @Marcel.

   Wat betreft mijn opmerking:”niets gepresteerd in het leven”.Die opmerking had ik niet mogen maken.Excuses hiervoor.De rest blijft staan.
   Voor wat betrefd die naakte slachtoffers:het vliegtuig had een voorwaartse snelheid van 0ngeveer 900 km/uur.Die snelheid had dus vat op alle slachtoffers tijdens de explosie.

  20. @ cedar
   Denk je nou echt dat het me iets kan schelen wat je wel of niet over mij zegt? Dat jij me op welke manier dan ook raken kan , dat is pas schromelijke zelfoverschatting!

 10. Im gänze gröber, gezien hoort dit thuis, de door het volk gekozen vertegenwoordigers, lijken zich van hun verantwoording tegen over de kiezers de samenleving te hebben ontdaan.
  Im gänze gröber doet het denken aan een massale kruisiging, van een deel van de goed willende mensheid, je kunt ze horen roepen, Mijn God, Mijn God, waarom heeft U ons verlaten, en dan het massale zich afwenden, het met opzet niet willen zien, om hun dagelijkse rust niet te verstoren, en het zijn nog steeds het zelfde soort mensen, die Jezus Christus hebben gekruisigt, die op nieuw maar nu massaal mensen kruisigen, en met het vliegtuig MH17 is het zelfde gebeurt, en door het zelfde soort mensen, en wij kijken weg, wij laten het allemaal gebeuren, en de mensen die de straat op gaan, worden snel bij de nazi’s en rasisten onder gebracht, ik heb gisteren geprotesteerd !!!
  dat moet als je van het leven houdt !

 11. @ Cedar
  Ik kan Hendrik heel goed begrijpen wat hij bedoeld. Ook ik kwam zaken tegen die niet kloppen en heb dit beschreven naar een website die zie ook veel bezig houdt met MH17;

  Naar aanleiding van een aantal zaken die mij de afgelopen dagen hebben bezig gehouden, heb ik het gevoel gekregen dat alles en iedereen wordt misleid inzake MH370 en MH17.

  Te beginnen met MH370 welke volgens de Maladivers laag over hun eilanden zijn gevlogen in de richting van Diego Garcia.
  Contact met 1 van de familieleden via achtergehouden telefoon na de ramp.
  Bulkschip op Diego Garcia om gesloopte MH370 af te voeren.
  Er wordt niets meer van het vliegtuig vernomen en black boxen worden niet gevonden. Dat feit is op zich al merkwaardig.
  Berichtgeving over MH370 valt volledig is stilte en er wordt niets meer bekend gemaakt.

  Ramp van MH17 vindt plaats.
  Dan is er de passagierslijst van MH17 die al ver voor de ramp was gepubliceerd en feitelijk helemaal niet kan.
  Dan zijn er getuigen verklaringen en verdraaide waarheden om de separatisten de schuld te geven die niet stroken met de reële waarheid.
  Een gehackt telefoongesprek van het Oekraïense leger waarin duidelijk wordt gezegd dat ze per ongeluk het verkeerde vliegtuig hebben neergeschoten.
  Verklaring van piloot die het vliegtuig heeft neergeschoten.
  De verdwenen verkeerleider.

  Maar nu komt het;
  Door te spitten en te neuzen kwam ik op een gegeven moment op de site van Martin Vrijland en kwam ik bij dit stuk. (hoop dat je een sterke maag hebt want er zitten wat lugubere beelden bij)
  (hetzelfde filmpje als Hendrik maar dan in het Nederlands)

  http://www.martinvrijland.nl/2014/08/31/ooggetuige-mh17-meldt-plastic-lijken/

  Luister heel goed naar de video’s (in duits en nederlands maar feitelijk hetzelfde) naar het relaas van deze vrouw die al na 20 minuten aanwezig was.
  Zij meldt dat er overwegend aziatische mensen op de grond liggen. Huh?
  Ook meldt zij dat ze hooguit 6 a 7 kinderen heeft gezien. Huh???
  Er is een zeer sterke lucht van formalhyde en dat kan niet al na 20 min dat het vliegtuig is neergestort.
  Geen bloed te zien.

  Uit verder vissen kwam ik er achter dat op de passagierslijst MH370 5 kinderen staan en dat komt aardig overeen met wat zij heeft gezien.

  http://nieuws.maleisie.be/2014/20140309_passagierslijst_van_mas_vlucht_mh370.html

  MAAR op de passagierslijst MH17 worden veel meer kinderen vermeld zo ook uit een stukje van Wikipedia

  “Onder de omgekomen passagiers waren tachtig minderjarigen. Drie van hen waren zuigelingen, wat verklaart waarom er meer passagiers dan zitplaatsen in het toestel waren. In het laadruim zaten ook een aantal vogels en twee honden”

  https://nl.wikipedia.org/wiki/Malaysia_Airlines-vlucht_17

  Is hier sprake van een toneelstuk, waarbij iedereen in de maling wordt genomen?
  Worden hier lijken van MH370 weg gewerkt die van Diego Garcia af moesten?
  Tal van zaken stroken niet met de waarheid en of die boven komt is nog maar de vraag.

  De onderste steen boven, valt dus nog te bezien.

  1. @Loki.

   Wat een onzin,Loki.Dit geloof je toch zelf ook niet.Sorry,hoor,maar deze onzin is bijna lachwekkend!!

  2. Feiten zijn feiten Cedar.
   Is het je nooit opgevallen dat het altijd besloten bijeenkomsten zijn inzake MH17 en pers wordt buiten gesloten als er overheidsbekleders zijn.
   En onze vriend Timmermans, hoe snel was die niet verdwenen naar zijn EU-post. Heb je zijn tweet nog meegekregen dat hij over zaken heeft gelogen. Een niet echt betrouwbare vent die het uiteindelijk zelf toegeeft.
   En dan al die nabestaande die niet geïnterviewd willen worden op een enkeling na.
   Verklaar jij dan maar eens hoe het mogelijk is dat de passagierslijst in 2013 al op internet stond, welke op echtheid is geverifieerd aangaande plaatsingsmoment.
   Beetje gek he tickets die al ruim een jaar van te voren zouden moeten zijn verkocht en dan al een complete lijst.
   Nadenken Cedar en bekijk het filmpje nog maar eens heel goed.
   Feiten zijn feiten.

  3. **Popcorntijd**
   “Een gehackt telefoongesprek van het Oekraïense leger waarin duidelijk wordt gezegd dat ze per ongeluk het verkeerde vliegtuig hebben neergeschoten.
   Verklaring van piloot die het vliegtuig heeft neergeschoten.”
   Oké, dat klinkt als een aannemelijke verklaring.
   Maar als ze dan het verkeerde vliegtuig hebben neergeknald, waarom zouden er dan overal opblaaspoppen en geprepareerde lijken met of zonder kleding rondslingeren? 🙄 https://www.youtube.com/watch?v=ZQgYn23Xvck

  4. Inderdaad een vreselijke gecompliseerde situatie, met veel haken en ogen, ik denk dat gezegt zijnde verkeerde toestel, de waarheid is, het had Putin moeten zjn, maar de bijkomende gebeurtenissen, hebben nog niet hun plaats gevonden in het geheel.

  5. Precies Jenne, wie dan een beetje logisch nadenkt komt tot de conclusie dat Oekraïne er achter zit. Want waarom zouden de door Rusland gesteunde separatisten hun wapenleverancier uit de lucht schieten.

   Bekend is dat Oekraïne vreselijk de pest in heeft over de Krim.
   Duidelijk toch 1+1=2

  6. Loki als je het over de Oekraïne hebt, heb je het over het Zionisme en dus de USA, kijk hoe ze het spelen met hun tactische atoom bommen die liggen her en der, en de codes zijn bij de evetuele gebruikers bekend, dus wat er gaat gebeuren, bij een gevaarlijke situatie, schakeld Rusland deze stationeringen uit, pats boem !
   Turkije, Duitsland, en Volkel Nederland !

  1. Ja het lijkt er op, schreef het net aan Loki, hele gevaarlijke situatie, kan een tactische atoom oorlog ontstaan, de Russen hebben hun antwoord al lang en breed klaar, die laten zich geen zand in de ogen strooien, ieder één verschuilt zich achter ieder één, maar dat zal niet helpen

  2. De vraag welke als eerste bij mij opkomt is:
   De EU heeft 3 miljard toegezegd aan de Turken zogenaamd voor de opvang van vluchtelingen.
   Als ik zie dat Erdogan niets om vluchtelingen geef maar wel gebaat is bij olie door IS geleverd vraag ik me af waar dat gels voor wordt gebruikt.
   Daarbij komt dat de EU en de VS alleen maar oog hebben voor multinationale belangen wat zelfs gesteund wordt door onze militaire middelen daar voor in te zetten.
   Vandaag was er een mooie discussie bij buitenhof wat ook over Oekraine ging en waar openlijk gesproken werd over de belangen van multinationals zoals Monsanto wat het Europese parlementslid niet leuk vond (een aanrader om te bekijken.

  3. Arnold Kathleen werd hier even geweldig ontnuchterend afgekat door ‘sociale’ EU MEP collega Dennis, is eindelijk onze eigenste Nigel Farage opgestaan in Brussel?! hopen dat z’n wielen aan z’n auto blijven vast zitten, ik zou adviseren om de komende tijd vooral niet met een privé vliegtuigje op stap te gaan, dat is wat onze industriëlen als stille hints gebruiken om onze nep democratie in gang te zetten richting hun geprefereerde voorkeurs uiteinden. Wat mij opviel is dat Paultje de monsanto zaden als een onbelangrijk detail afdeed, hoe simpel kan je wezen denk ik dan, hielenlikker als vanouds, hij zal wel even bepalen wat hoofdlijnen zijn en wat niet, gemanipuleerde satanszaadjes kunnen niet belangrijk zijn volgens stadse Paultje, kwelende stoffige viool klanken van een componist die al 200 jaar dood is dat is wel belangrijk, pauw en paultje, het irritantste ingedutte zwaar overbetaalde meeloop duo ever in de journalistieke geschiedenis, onder de schutkleur van sociaal-democratie, fokking rooie fabians, ouwe vara kliek, de geur van een perverse schaduw media macht.

   http://www.encyclo.nl/begrip/ONTNUCHTEREND

   quote: “waardoor je ineens de gewoonheid beseft van iets dat bijzonder leek”

   https://en.wikipedia.org/wiki/Member_of_the_European_Parliament

   let op de strakke polyviscosevezel startrek pakjes;

   Bodybangers – Pump Up The Jam (Club Remix)
   https://www.youtube.com/watch?v=N3mUsFplYcY

   quote: “Improved process for manufacturing viscose threads in spinning tube, by I. G. Farben..”

   https://books.google.nl/books?id=P0AhAQAAIAAJ&pg=RA1-PA140&lpg=RA1-PA140&dq=viscose+ig+farben&source=bl&ots=K5DmZXazgj&sig=lj3kYcf7uarwDJ2DG2takuqZ2Rs&hl=nl&sa=X&ved=0ahUKEwjY-6uauvfKAhVhEpoKHbQfD9wQ6AEIIzAA#v=onepage&q=viscose%20ig%20farben&f=false

  4. Hyper.
   Het lijkt erop dat de MSN steeds meer in het nauw komen want het is toch op z,n minst opvallend te noemen dat ze eerst bijna dagelijks over gebeurtenissen berichten zoals bijna dagelijks over Oekraine totdat ze daar met steun van nazi gezinde en uitgedoste lieden massa slachtingen onder de pro Russen gingen uitvoeren waarvan geen berichtgeving gedaan wordt ondanks dat dat met ons belastinggeld wordt betaald en ondersteund door onze politieke figuren.
   Hetzelfde geldt voor berichtgeving over Syrie en wat daar in de omgeving gebeurd.
   Toen de VS en bondgenoten daar de strijd tegen IS zouden hebben aangebonden kwam dat dagelijks in het nieuws terwijl ze niks bereikten.
   Nu de Russen doen wat de VS en bondgenoten hadden moeten doen maar niet gedaan hebben gaan ze juist de Russen zwart maken terwijl die juist wel voorderingen maken.
   Ook is het vreemd natuurlijk dat heel Europa onder steeds zwaardere nood verordeningen lijdt zogenaamd omdat het nodig zou zijn in de strijd tegen het terrorisme (wat helemaal niet bestaat) omdat IS juist bevoorraad wordt door onder andere Turkye wat gesponsort wordt door de VS en bondgenoten.
   En dat alles ondanks dat uitgelekt is dat Turkye geld aan door IS gestolen olie verdiend waar ze dus niets van durven zeggen laat staan dat er iets aan gedaan wordt behalve dan door de Russen en hun bondgenoten.
   Tja wat moet je dan als MSN nog schrijven want voor je het weet zou je je vingers kunnen branden natuurlijk omdat dan blijkt dat ze constant eenzijdige berichtgeving hebben gebracht.

  5. Hoi Marcel, ik weet het niet hoor of het de bedoeling is dat er oorlog komt. Zojuist nog de hele rits uit 2014 bekeken en toen spande het er ook om al of geen oorlog. Conclusie toen was false flag en dus geen oorlog. Als men echt oorlog wil uitlokken hoeft er echt niet zo’n show omheen. Dan wordt er een bevel gegeven en dan start er gewoon een oorlog. Maar is dat niet al gaande? Ik zie dit geheel eerder als het nog verder uitmelken van de werkslaven om budgetten te verkrijgen om nog meer wapens te kunnen kopen. En waar gaat al dat geld heen? Follow the money. Alles maar zo lang mogelijk rekken net als de klanten van big pharma, niet te ziek, niet te gezond, zolang het geld maar blijft rollen. Dat is hier in deze hele MH17 niet anders; als het geld maar blijft rollen en geef de mensen ‘spelen’ dan zijn ze te druk om te zien waar het geld heen rolt.

  6. @ sun
   Ik hoop van harte dat je helemaal gelijk krijgt. Ik zie alleen een kat in het nauw en maak me klaar voor zijn rare sprongen. Niet dat ik ze wil en ik richt mijn energie ook op de andere kant , toch zet ik wat blikken bonen apart.

  7. Ik begrijp overigens ook wel dat ik door een gekleurde bril kijk( jammer genoeg nu een beetje donkere)Maar het kost me veel moeite mijn “spirit hoog te houden “in deze tijden .En soms vliegt het me aan .

  8. Marcel 15,10

   Wie kijkt er dan niet door een gekleurde bril, ik heb er één die steeds maar donkerder wordt, hangt van de hoeveelheid licht af die er op mij valt.

   Nu je begrijpt binnenkort aan de witte stok met rode bandjes, ’t niet geloven waar dat onverstand mee bezig is, om onze wereld te verzieken, ja ik moet zeggen ben blij met Putin, in mijn gevoel beheerst hij de rede, hij is natuurlijk niet zonder fouten, dat is voorbehouden aan de Goden, het moment dat ze neer gaan dalen van hun Olympus, ja dan zitten we echt in een eindtijd, ja dan herfst, winter, en dan volgt het voorjaar, opnieuw beginnen, hoop niet op een silent spring, wens je sterkte, vergeet niet om wat water in te slaan, groet Jenne

  9. De dreiging van een oorlog is voor de elite wellicht nog wel veel interessanter. Dit kunnen ze tot in de eeuwigheid continueren, met zo nu en dan weer een dreigingsniveau code rood. Doet mij denken aan 1984.

  10. Ja Marcel, daar lijkt het wel op. Laat de collectieve gedachten ons sterken dat HET LICHT ZWAARDER WEEGT VOOR HUN DIE DE LEUGENS EN BEDROG EN MACHTSWELLUST AANBIDDEN..
   Want.. wat doe je als je iets te verbergen hebt ??
   Juist… je zorgt dat het DONKER BLIJFT ze verstoppen zich..
   Vandaar al die tunnels onder de grond van Moeder Aarde ?
   Zelf denk ik dat de oorlog allang is begonnen maar dat zeggen ze niet in een X.. dat geeft paniek.. zodoende doseren ze de ” berichten ” zodat we langzaam worden klaar gestoomd als een kabeljauw
   Nou.. DUS NIET
   Dankzij echte ” biologische ” journalisten en klokkenluiders zijn er gelukkig al een handje vol mensen voorbereidt op de leugens die er zijn en nog komen, maar.. de onderste steen m.b.t. de mh17 en mh370 is OP ZIJ GESCHOVEN .. ” Hij is weg !!
   Opgestaan is de steen en opgewekt tot een nieuwe LEUGEN, ik weiger dan ook te geloven dat het beeldmateriaal van de n o s zuiver is..
   Mijn neus is al tijden aan de haal met me.. zeg maar gerust een loopneus..

   Maar beter een loopneus als een lange neus zoals Rutte !
   Afgelopen dag ook weer een helder antwoord over die gouden kutkoets die nergens over gaat.. hij geeft geen antwoord. Glashelder zei hij het.

   Wat een raar land is Nederland geworden.. ONGELOOFWAARDIG, ONBETROUWBAAR, CORRUPT EN MISDADIGHEID, GELOOF JIJ ER NOG IN ?!

 12. Ik heb te doen met de nabestaanden van deze ramp-vlucht. Het is AKELIG stil geworden rond deze kwestie.Schandalig. Het wordt hoog tijd dat….de schuldigen bekend worden en worden uitgeleverd aan het westen, om berecht te worden. Het is een politiek spel waar je ziek van wordt. De Autoriteiten zijn doodsbang druk uit te oefenen, bang voor economische sancties…..bah.
  R.Sunier…Baarn.

 13. Vandaag het nieuwste hoofdstuk in de verhaallijn kunnen bewonderen. De NOS wist al vanochtend de preciese inhoud van het onderzoeksrapport,vreemd als dat nog naar buiten gebracht moet worden. Of was dat om alvast een aanvang te maken met het inprenten van bepaalde ideeen?
  Ik wordt zo langzamerhand kotsmisselijk van deze k.tspelletjes die over onze hoofden heen gespeeld worden, een ieder die nu nog niet door heeft wat hier gebeurd , is straks volkomen terecht slaaf van de NWO. Er moet en zal een oorlog worden ontketend , en het domme misleide volk schreeuwt er straks zelfs om. Het is nu tijd onze macht terug te nemen en de psychopaten met pek en veren uit te zetten.

  1. http://nos.nl/artikel/2134871-het-was-een-buk-uit-rusland-dit-is-het-bewijs-van-het-jit.html
   Opvallend is dat ze niets van bewijs hebben laten zien maar alleen maar zeggen dat ze bewijs hebben.
   Zo wordt uitgesloten dat het neerhalen van MH 17 door een ander vliegtuig gebeurd kan zijn.
   Waarom geen bewijs bij deze bewering?
   Waarom sluit men een ander vliegtuig uit?
   Verder een animatie filmpje van 11 minuten dat zelf gemaakt is.
   Zo,n filmpje kan iedereen maken en daarin vertonen wat men wil.
   Honderden foto,s zegt men te hebben en aan te voeren als bewijs.
   Staat op één van die foto,s de BUK installatie waarop te zien is dat hij afgevuurd wordt en door wie?
   Staat op één van die foto,s het moment van inslag en is het de afgevuurde BUK raket?
   Waarom hoor ik niets over BBC journaliste Olga Ishvina die direct na de ramp een vrouw interviewde die toch echt meerdere toestellen heeft gezien?
   Waarom is Olga Ishvina uit beeld gehaald en beschreven als een journaliste die onkundig zou zijn?
   Waarom wordt bewijs/materiaal door Rusland geleverd systematisch aan de kant geschoven?
   Waarom vind men het zo vreemd dat Rusland een nieuw onafhankelijk onderzoek wil?
   Hoe normaal is het dat een mogelijke dader in het JIT onderzoeksteam zit(verwachten ze echt dat een moordenaar zichzelf zal beschuldigen?).
   Zo kan ik nog wel even doorgaan maar eigenlijk zijn ze niets verder dan de vorige rapportage en is alles gebaseerd op aannames en animatiebeelden en foto,s die niets bewijzen.

 14. Ziek wordt ik van de verhaaltjes die wij dienen te geloven!!het “onderzoeksrapport”is vrij gegeven , niet dat de NOS daarop hoefde te wachten zij wisten al precies wat erin zou staan en maten dat vanochtend ook al breed uit.
  Een ieder die nu nog bewijzen zonder bewijs als voldoende ziet , verdient volkomen terecht straks een slaaf van de NWO te zijn. Met pek en veren het land uitzetten zou ik zeggen , te beginnen met de regering hier.

  1. Ik zei toch “Many that live deserve death!”. Zoveel corrupte mensen in Nederland die de dood verdienen. Zij staan in de weg van werkelijke veranderingen in deze wereld die onze wereld een prettige plek kunnen maken. Zij staan in de weg omdat zij er zelf financieel belang bij hebben om te liegen en te bedriegen.

   MH17 is een duidelijk voorbeeld HOEVEEL mensen er in Nederland corrupt en crimineel zijn.

   “MH-17 was shot down by cannon fire, then 2 Israeli Python A2A missiles, by 2 Ukie Air force Su-24s, one piloted by one Vladislav Voloshin.”

   See the deleted BBC report —
   http://slavyangrad.org/2014/07/25/video-report-deleted-by-bbc/

   Voor de kust van Californie ligt al een maand een Russiche onderzeeer op de bodem van de zee. Met al zijn thermonucleaire raketten gereed om af te vuren op de VS. Het wordt nog spannend op deze planeet! In Den Haag houden ze niet van het leven.

  2. Mark Rutte zat in de kamer en de DENK politici warden beschuldigd van het werken voor een buitenlandse regering (de Turkse in casu). Mark Rutte keek erg blozend de hele tijd. Hij werkt voor de Rothschild-Zionisten uit Londen.

   Deze figuren hebben er financieel voordeel bij om te liegen en te bedriegen dus ze zullen nooit de waarheid vertellen. Ze zullen alles doen om de waarheid te blokeren of veranderingen te blokeren.

 15. Ik zei toch “Many that live deserve death!”. Zoveel corrupte mensen in Nederland die de dood verdienen. Zij staan in de weg van werkelijke veranderingen in deze wereld die onze wereld een prettige plek kunnen maken. Zij staan in de weg omdat zij er zelf financieel belang bij hebben om te liegen en te bedriegen.

  MH17 is een duidelijk voorbeeld HOEVEEL mensen er in Nederland corrupt en crimineel zijn.

  “MH-17 was shot down by cannon fire, then 2 Israeli Python A2A missiles, by 2 Ukie Air force Su-24s, one piloted by one Vladislav Voloshin.”

  See the deleted BBC report —
  http://slavyangrad.org/2014/07/25/video-report-deleted-by-bbc/

  Voor de kust van Californie ligt al een maand een Russiche onderzeeer op de bodem van de zee. Met al zijn thermonucleaire raketten gereed om af te vuren op de VS. Het wordt nog spannend op deze planeet! In Den Haag houden ze niet van het leven.

 16. Ik zei toch “Many that live deserve death!”. Zoveel corrupte mensen in Nederland die de dood verdienen. Zij staan in de weg van werkelijke veranderingen op deze planet. Zij staan in de weg omdat zij er zelf financieel belang bij hebben om te liegen en te bedriegen.

  MH17 is een duidelijk voorbeeld HOEVEEL mensen er in Nederland willens en weten corrupt en crimineel zijn. MH17 is de massamoord door de Amerikaanse/Israelische/Oekrainse geheime diensten op 300 mensen, 80 kinderen uitgevoerd in het belang van de Rothschild-Zionisten (hun ambitie en hun hebzucht).

  “MH-17 was shot down by cannon fire, then 2 Israeli Python A2A missiles, by 2 Ukie Air force Su-24s, one piloted by one Vladislav Voloshin.”

  See the deleted BBC report —
  http://slavyangrad.org/2014/07/25/video-report-deleted-by-bbc/

  Voor de kust van Californie ligt al een maand een Russiche onderzeeer op de bodem van de zee. Met al zijn thermonucleaire raketten gereed om af te vuren op de VS. Het wordt nog spannend op deze planeet! In Den Haag houden ze niet van het leven.

 17. Delete aub even mijn reacties. Er was iets mis met je website. Ik kon niet zien of ze geplaatst werden. Op een gegeven moment gaf ik het maar op. Nu verschijnen ze toch. Gewoon even deleten aub.

  1. Bij mij worden de reacties naar firefox gestuurd…?
   Leven in een paralelle wereld? Net even anders

  2. Bij mij worden de reacties naar firefox gestuurd…?
   Leven in een paralelle wereld? Net even anders

   Of zoiets, copy
   Om deze pagina weer te geven moet Firefox gegevens verzenden, waardoor elke handeling die eerder werd uitgevoerd (zoals een zoekopdracht of orderbevestiging) zal worden herhaald

 18. Een belangrijk element is dat kort na het neerhalen van de MH 17 de aanval op Gaza begon.
  Een ander element is de mogelijke rol van de beveiligingsfirma ICTS :
  Beiden elementen, naast anderen, komen aanbod in de volgende link :
  http://www.rense.com/general96/MH17.html
  Waarom Maleisië :
  http://www.texemarrs.com/082014/jews_rule_world_special_article.htm
  met uittreksel :
  “The Jewish elite were outraged when in 2001, Prime Minister Mahatir of the economically prosperous Southeast Asian nation of Malaysia bravely stood up and told a large global conference of leaders, “The Jews rule the world.”
  The assembled leaders were stunned to hear one of their own fearlessly stand up to Israel and the Jews. “They rule by proxy,” said Prime Minister Mahatir. Though they are only a small group, he explained, “The Jews have now gained control of the most powerful countries and they, the tiny community, have become a world power.”
  Nog een detail : de voormelde firma ICTS is ook actief op de luchthavens in Zaventem(België) en Parijs !!!

  1. Bellingcat is 3 dagen voor MH17 online gekomen met hun webpagina.
   Een maand van te voren is de informatie veranderd ten aanzien van het hoogteplafond van die SU-24 straaljager. Deze is 3000 foot naar beneden gebracht.

   Wij bereiken het eind spel voor de mensheid. De Russen zijn al een tijd aan het bepalen welke landen in het Rothschild-Zionisten kamp zitten en wie niet. Wij in Nederland zijn een vijand van Rusland. In Den Haag houden ze niet van het leven. Ze gaan er allemaal aan zodra het fout gaat. Het maffe is, velen in Den Haag weten nu onderhand wel wat hun lot zal zijn. Doch zij dwalen liever ten hele.

 19. Elk kind kent wel de box waar vormpjes uit gezaagd zijn en waar alleen de juiste vorm in past zo kan rond nooit door de vorm van een ster bv.
  Robert van de Roer denkt daar heel anders over en geeft daarmee aan dat hetgeen een 3 jarige weet bij hem onbekend moet zijn.
  Op de Russische televisie (RT) laat men zien dat de scrapnel van de (BUK)raket niet overeenkomt met de vlindervorm.
  Meneer van de Roer doet alles af als propaganda.
  Als men de kennis niet heeft op volwassen leeftijd waar een kind van drie wel over beschikt dan ben ik van mening dat men zo,n persoon maar met een korreltje zout moet nemen.
  http://www.omroepwnl.nl/video/detail/GNL__290916 wanneer u deel 3 aanklikt en dan vanaf minuut 09.50-16.25 kijkt en luistert dan ziet en hoort u wat een onzin deze man verkondigd.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.