Advertentie

Zijn UFO’s echt? Beroemde mensen die geloofden


Foto: NASA
Foto: NASA

Voormalig NASA-astronaut Edgar Mitchell heeft beweerd dat aliens bestaan en dat hun bezoeken aan onze planeet verborgen worden gehouden door de Amerikaanse overheid.

Dr. Edgar Mitchell staat hierin niet alleen en verkeert in een goed gezelschap. In dit artikel belichten we 12 andere publieke figuren, die geloofden dat onze planeet de laatste 100 jaar mogelijk wordt bezocht door extraterrestrials.

  

Bron: Telegraph.co.uk
Vertaling: Tessa Koop

Jimmy Carter, Amerikaanse president van 1976 tot 1980, beloofde tijdens zijn campagne dat hij alle UFO-documenten publiekelijk zou maken, zodra hij was verkozen. Hij zei: “Ik lach mensen niet meer uit als ze zeggen dat ze een UFO hebben gezien. Ik heb er zelf één gezien.”

Generaal Douglas MacArthur, soldaat in Korea en tijdens de Twee Wereld Oorlog, zei in 1995 dat “de volgende oorlog een oorlog tussen planeten zal zijn. De naties van de Aarde zullen zich op een dag moeten opmaken tegen een aanval van mensen van andere planeten. De politiek van de toekomst zal kosmisch of interplanair zijn”.

J Edgar Hoover, hoofd van de FBI van 1935 tot 1972, zei het volgende over een beroemd incident in 1942, waarbij schotels over Los Angeles (LA) vlogen en waar naar verluidt op werd geschoten: “We moeten volharden dat we volledige toegang krijgen tot deze schotels. In het geval van de LA-kwestie stortte het leger zich op deze zaak en liet ons geen vluchtig onderzoek doen.”

Monsignor Corrado Balducci, een theoloog van het Vaticaan, zei: “Extraterrestrial contact is een echt fenomeen. Het Vaticaan ontvangt veel informatie over extraterrestrials en hun contacten met mensen, vanuit haar ambassades van landen uit de hele wereld, zoals Mexico, Chili en Venezuela.”

Professor Stephen Hawking: “Natuurlijk is het mogelijk dat UFO’s echt aliens bevatten, zoals zoveel mensen geloven, en de overheid verzwijgt het.”

Dr. Herman Oberth, een raket ingenieur voor de Nazi’s, die na de oorlog werd meegenomen naar Amerika, en daar één van de grondleggers werd van de moderne ruimtevaart, zei: “Het is mijn hypothese dat vliegende schotels echt zijn en dat het ruimteschepen afkomstig zijn van andere zonnestelsels. Ik heb geen twijfel dat deze objecten interplanetair zijn. Ik en mijn collega’s zijn ervan overtuigd dat ze niet uit ons zonnestelsel komen.”

Dr. J Allen Hynek, directeur van de US Air Force Project Blue Book dat UFO’s onderzoekt, zei: “Wanneer de langverwachte oplossing voor het UFO-probleem komt, ben ik ervan overtuigd dat het niet slechts een kleine stap voorwaarts zal zijn in de wetenschap, maar een machtig grote en totaal onverwachte quantum leap… We hadden een taak te doen, of het nu goed of slecht was, om te voorkomen dat het publiek te opgewonden zou raken.”

richard-nixon
President Richard Nixon: "Ik kan momenteel niet vrijuit spreken over de kennis van de overheid over extraterrestrial UFO's op dit moment. Want ik word nog steeds persoonlijk op de hoogte gebracht van dit onderwerp."

Air Chief Marshal Lord Dowding, commandant van het RAF Fighter Commando tijdens de Battle of Britain: “Ik ben ervan overtuigd dat deze objecten bestaan en dat ze niet gemaakt zijn door welk land dan ook op aarde.”

Ronald Reagan, preseident van Amerika van 1980 tot 1988, “Ik keek uit het raam en ik zag dit witte licht. Het zig zagde heen en weer. Ik liep naar de piloot en zei: ‘Heb jij ooit zoiets gezien?’ Hij was geschokt en zei: ‘Nope’. En ik zei tegen hem: ‘Laten we het volgen!’ We hebben het een paar minuten gevolgd. Het was een helder, wit licht. We volgden het tot Bakersfield, en toen geheel onverwacht tot onze grote verbazing schoot het recht omhoog de hemel in. Toen ik uit het vliegtuig stapte vertelde ik Nancy erover.”

Mikhail Gorbachev, de laatste staatshoofd van de USSR: “Het UFO-fenomeen bestaat en het moet serieus behandeld worden.”

Richard Nixon, president van Amerika van 1969 tot 1974: “Ik kan momenteel niet vrijuit spreken over de kennis van de overheid over extraterrestrial UFO’s op dit moment. Want ik word nog steeds persoonlijk op de hoogte gebracht van dit onderwerp.”

Dr. Walther Riedel, onderzoeksdirecteur bij het Nazi raket onderzoek instelling bij Peenemunde: “Ik ben er compleet van overtuigd dat UFO’s een basis hebben die niet van deze wereld is.”

20 gedachten over “Zijn UFO’s echt? Beroemde mensen die geloofden

 1. Het is wel duidelijk dat buitenaarde wezens bestaan alleen worden we in het donker gehouden door de overheden. Mijn mening is dat het helemaal niet meer nodig is tegenwoordig, het ufo fenomeen is inmiddels onder het volk wel bekend en ik denk dat het waarheidsembargo inmiddels wel kan worden opgeheven. Kijk ook eens op deze site: exopolitics.org, examiner.com en disclosureproject.org.

 2. Ik ben er eigenlijk van overtuigt dat we bezocht worden door buitenaardse wezens,en ook dat er mensen zijn die daar alles vanaf weten.
  Indien mijn vermoeden waar is,zullen de mensen die hier meer van weten gezocht moeten worden in de top van de Illuminatie,Rotchild familie,Rockefeller familie,niet bij de overheden,die weten wel iets meer als wij maar niet alles.
  Denk eens hoeveel voorsprong je op de rest van de wereldbevolking hebt als je buitenaardse kennis kunt aanwenden,zoiets wil je natuurlijk geheimhoudenals je van macht en geld houd.

 3. Marcel Messing van het boek ,,worden wij wakker,, gaat zelfs nog een stapje verder door te beweren dat de Amerikaanse overheid in het geniep al lang contacten heeft met buitenaardsen.
  Moeilijk te geloven maar aan de andere kant zou het ook heel goed mogelijk kunnen wezen zeker als je al die geheimzinnegheid en leugens van de overheid in beschouwing neemt

 4. Stelling 1 : “follow the money ( deep throat ) of wie wordt er allemaal financieel beter van heel het ufo fenomeen ?
  Stelling 2 : Eerst zien en dan geloven ook al probeert men uit meta- en quantumfysische hoek het omgekeerde te laten geloven . Bij twijfel aan dit laatste zie stelling 1

 5. Sommige van deze mensen geloven het niet maar weten het. Voor mij geldt hetzelfde; geloven doe je maar in de kerk, ik weet dat UFO’s en buitenaardsen bestaan.

 6. Ik weet even niet meer van wie deze uitspraak was: “Ik heb de eiffeltoren nog nooit gezien, maar ik weet dat ie bestaat.”

  Zelf ben ik nog nooit in Parijs geweest, maar ik heb wel duidelijk een UFO mogen aanschouwen. Er valt hier niets te verdedigen. De feiten zijn overal, je hoeft maar op zoek te gaan. De realiteit ontkennen en je kop in het zand blijven steken getuigt van angst voor het leven; laten we die nutteloze bagage maar eens voor goed achterlaten, lieve medemensen.

 7. laten we ons weer leiden door “beroemdheden”om ons eigen weten te bevestigen?

  Daar zijn we toch geen Nixon (watergate) of Reagan (ruimteschild) of welke katholieke leider (volksmenner)of militaire leiders die voor aan stonden of staan om het fenomeen UFO en ET te ontkennen voor nodig?

  Ben

 8. Wars of the worlds dagdagelijks op de
  planeet Aarde zelf.Van welke buitenaardsen of Extraterrestrials
  moesten WO1,WO2 of napoleon bonapart de slag van Waterloo opgevoerd worden voor welke filmklucht? Geschiedenisvervalsing?
  De Eurozone ESA de VN-resolutie 33/426 gestemd in de Algemene Vergadering dd 16 dec 2005. Diplomatieke relaties met Exterrestrials op de Aarde, graancirkels brengen schade toe aan de landbouwgewassen en inkomen van de boeren, is de voedselveiligheid niet in het gedrang? Defensie- en burgerluchthavens en autostrades zijn geen ufo-landingsplaatsen als ruimtevaartbasis.Waarom werden nog geen officiele ufo-landingsplaatsen voorzien op bevel van de regeringen. Waarom die blijvende ufodebunking in de VS.

 9. Als je er goed oer nadenkt is het ook heel logiesch dat we niet de enige levende wezens zijn in het helal.
  Het kan niet anders dan dat die UFO’s echte buitenaardse bevatten.
  Het idee is wel heel mooi maar ook beangstigend tegelijk.
  We zullen vanzelf zien wat er van komt, het kan zowieso 2 kanten op gaan de goede of de slechte wat het ook word je doet er niks tegen.
  Interessant blijft het zeker en nieuwschierig maakt het mij ook maar ze zullen zich alleen laten zien als het hun uitkomt, want zeg nou zelf wij mensen zijn gevaarlijk nieuwschierig.
  Je gaat mij niet vertellen dat als ze een levende buitenaardse treffen dat ze er geen proeven op gaan doen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.