Advertentie

Man met bivakmuts, verliest zijn ID.. Gelukkig..!


ID card_kouachicardafp

x

x

Man met bivakmuts verliest zijn ID.. Gelukkig..!

2014 © vertaling WantToKnow/nl-be – Guido Jonkers
(origineel HIER-Dr. Kevin Barrett (Ph.D.) Arabist-Islamoloog)

x

Bernard Cazeneuve, minister van Binnenlandse Zaken, is 'blij'. Zo blij dat één van de 'terroristen' van de aanslag op Charlie Hepdo, zijn ID-bewijs 'vergat'.. Anders hadden ze niet zo makkelijk de verdachten kunnen vinden..
Bernard Cazeneuve, minister van Binnenlandse Zaken, is ‘blij’. Zo blij dat één van de ’terroristen’ van de aanslag op Charlie Hebdo, zijn ID-bewijs ‘vergat’ mee te nemen uit de vluchtauto.. Anders hadden ze niet zo makkelijk de verdachten kunnen vinden.. Ja meneer Cazeneuve, slaap lekker..! En nu ‘In your face’ een opmerking over een doorgestoken kaartspel, om de spanning erover uit de lucht te halen..?

De Franse minister van Binnenlandse Zaken, Bernard Cazeneuve, laat weten, dat de terroristen die de aanslag op de redactieburelen van het tijdschrift ‘Charlie Hebdo’ pleegden, NOOIT GEPAKT ZOUDEN ZIJN, wanneer niet één van hen een fatale fout had gemaakt: ‘ze lieten gemakshalve hun ID-kaart achter in de vluchtauto’.. Maar.. Sinds wanneer laten criminelen hun identificatie-kaarten/passen achter in vluchtauto’s..?

Een simpele burger, die zich nergens van bewust is, zou per ongeluk zijn portemonnee of portefeuille in zijn geparkeerde auto kunnen achterlaten. Ik rijd al vele tientallen jaren auto, zojuist even ruw uitgerekend, zo’n 50.000 x nu al in mijn leven, en hoeveel keer in AL DIE KEREN AUTORIJDEN, zal mijn portefeuille/portemonnee uit mijn zak gegleden zijn, om vervolgens tussen de stoel en de deur terecht te komen..? Ik denk écht maar 1 keer..

Dus wat zijn nu de kansen dat ervaren terroristen -want dat waren het volgens veel politie-verslagen- die zojuist op uiterst ultra-professionele wijze, en op ‘special-forces-style’, een moordaanslag hebben gepleegd, per ongeluk hun ID achterlaten in een vluchtauto..? Antwoord: praktisch NUL..! Wat is dan wel de reden van dit ‘gevonden bewijs’..!

Waarom maakt de politie dan zo’n bombarie over een gebeurtenis die gewoon niet gebeurd is..? Want stel je voor dat de politie werkelijk de ID-kaart van ’terreurverdachte Said Kouachi’s in een verlaten vluchtauto zou hebben gevonden. Dan is die kaart daar toch waarschijnlijk neergelegd door iemand die Kouachi verdacht wil maken..? Zelfs de legendarisch Franse idioot, die ook nog detective was, ‘Inspector Clouseau’, zou niet falen in het trekken van deze voor de hand liggende conclusie.!

Voor de goede oplettende: de ontdekking van Kouachi’s ID-kaart, maakt van hem geen medeplichtige, het zondert hem uit..! Het toont aan dat hij een onschuldige zondebok is, die erin is geluisd door de werkelijke bedenkers van deze aanslag..! Wist je dat het is voor politie en spionagediensten, de gewoonste zaak van de wereld is, eigenlijk routine, om ‘bewijsmateriaal’ neer te leggen, bedoeld om valse veronderstellingen als waarheid te ‘verkopen’..? Daarbij onschuldige mensen te laten veroordelen om zichzelf daarbij vrij te pleiten..!

Er zijn veel gevallen bekend van Amerikaanse politie-agenten, die (al dan niet per ongeluk) ongewapende burgers hebben gedood, om vervolgens een wapen op het lijk plaatsen, om te beweren, dat deze dood uit zelfverdediging plaats vond. Deze ‘gooi-ze-erbij’-wapens worden door de politie ‘ham-sandwiches’ genoemd. Jazeker, ze hebben een naam..! En ze worden in kleedkamerkastjes bewaard en meegenomen in politie-auto’s, voor het geval ze ‘nodig’ zouden zijn. En dan hebben we het over ‘gefaked bewijs’ van en door ‘simpele’ politie-agenten.

ID-cards neerleggen: de handtekening van o.a. ‘special forces’..
inside 9-11 what really happened
Zo is het een routine van militairen, inlichtingendiensten, ‘special forces’ en andere, soortgelijke professionals om ID-cards en andere ‘belastende’ documenten te gebruiken bij georkestreerde valse-vlag-operaties. Denk bijvoorbeeld eens aan de volslagen belachelijke wijze, waarop het paspoort opdook van één van de vermeende kapers van één van de vliegtuigen die zich in de Twin Towers had geboord.. Dit was de moeder-van-alle-valse-vlag-operaties, het was 11 september 2001.. Een inside job!

De agenten van de inlichtingendiensten plantten niet één, maar 2 ‘magische koffers’, bedacht om kaper Mohamed Atta te ‘framen’. Atta werd daarmee een onschuldige zondebok, die werd geframed voor de aanslagen van 11 september. Volgens het boek over 9/11 van ‘Der Spiegel’, dat de titel draagt ‘Wat werkelijk gebeurde’, werd Mohammed Atta’s eerste koffer aan de Duitse politie was overhandigd door een ‘dief die spijt kreeg’.

Deze zogenaamde inbreker zou, zo beweerde hij, de koffer van Atta gestolen hebben, tijdens een inbraak, om vervolgens allerlei terrorisme-gerelateerde zaken in die koffer aan te treffen. Zoals elke eerbare burger betaamt, leverde deze ‘eerlijke inbreker’ vervolgens deze koffer bij de autoriteiten af.

Volgens Der Spiegel’ zou de Duitse politie, natuurlijk ook niet op hun achterhoofd gevallen, zich realiseren, dat deze stijlvolle inbreker’, feitelijk helemaal geen inbreker was, maar een agent van een inlichtingendienst, die VALS BEWIJS wilde plaatsen, om Mohammed Atta te beschuldigen. ‘Maar’, zo vertelt het boek, ‘de enige vraag was natuurlijk al snel, voor welke inlichtingendienst werkt deze agent..?’

En volgens oud-minister van Defensie en oud-hoofd van de inlichtingendiensten in Duitsland, Andreas von Bülow, was het antwoord op de vraag niet zo heel moeilijk: ‘DE CIA en de MOSSAD’ (Israëlische geheime dienst), zoals Von Búlow in zijn boek ‘The CIA and September 11th’ verklaart.

En ondanks de volstrekt belachelijke herkomst van deze koffer-vol-met-gefabriceerde-documenten, blijkt deze koffer nog steeds het enige officiële bewijs te zijn, die Mohammed Atta schuldig verklaart aan (de voorbereidingen van) de aanslagen van 11 september 2001. En de terrorisme-gerelateerde activiteiten van Atta in Duitsland. Behalve deze koffer die door de ‘goede Samaritaanse inbreker’ werd verkregen, blijkt ook nog eens, dat de Egyptische Mohammed Atta, een verlegen, zacht-aardige en gevoelige student architectuur was, met geen enkele verbinding met terrorisme-activiteiten van enige soort dan ook.

Maar de Atta die zichzelf als schouwspel neerzette in Florida, maanden vóór de aanslagen in Florida, was een obscene, luidkeels schreeuwende losbol, die afspraakjes had met strippers, jonge katjes vermoordde en… vloeiend Hebreeuws sprak..! De tweede ‘magische koffer’ van Atta, was dan ook van deze Hebreeuws-sprekende Atta..  Het was de koffer die Atta ingecheckt zou hebben, dinsdag ochtends op die 11e September in 2001.

Volgens het officiële rapport van de 9/11-commissie, zou deze koffer op ‘magische wijze’ zijn bewaard gebleven, waarbij de koffer NIET met het vliegtuig meegekomen zou zijn, dat Atta vanuit Portland naar Boston vervoerd zou hebben. Hierdoor miste deze koffer Flight 11, die Atta gekaapt zou hebben, om zich te pletter gevlogen zou hebben in de North Tower van de WTC-Twin Towers..! En natuurlijk, als deze magische koffer meegegaan was met deze Flight #11, dan was deze natuurlijk bij de impact in de torens en de vuurzee erná, verwoest.

Hoe maak je van een persoon een spook? Gewoon een kwestie van op de juiste manier 'belichten'....!
Hoe maak je van een persoon een spook? Gewoon een kwestie van op de juiste manier ‘belichten’….!

En weer zien we een parallel met de aanslag in Parijs…
Deze ‘magische tweede koffer’ was het ENIGE BEWIJS, dat de autoriteiten in staat stelde de 19 vermeende kapers te identificeren, binnen 24 uur ná deze gebeurtenis. Geen van de passagierslijsten bevatte overigens enige Arabische naam, geen enkele luchtvaartmedewerker herinnert zich een ticket te hebben gecontroleerd van een van de kapers! En GEEN ENKELE van de honderden camera’s in Boston’s ‘Logan Airport’, noch Washington DC luchthaven ‘Dulles Airport’, noch op Newark Airport, nam ook MAAR ÉÉN AUTHENTIEKE FOTO van ÉÉN VAN DE 19 KAPERS, die de aanslagen op 9/11 gepleegd zouden hebben..!!

En natuurlijk, deze ’tweede magische koffer’ droeg al het bewijs wat nodig was.. Er zat niet alleen een lijst in van de 19 kapers, maar ook Atta’s vermeende testament en wilsbeschikking. (Waarom zou een kaper deze zaken overigens meenemen in een gedoemd vliegtuig..??) Midden-oosten correspondent Robert Fisk heeft het testament van Atta al volledig geridiculiseerd, waarbij hij verwijst naar het begin van dit document, dat begint met de volstrekt tegenstrijdige woorden: ‘In de naam van God, mijzelf en mijn familie..’.
Geen moslim zou ooit zulke onzin op papier zetten.. Zoals ook Fisk suggereert: dit document van Atta is in elkaar gezet door een wel héél incompetente medewerker van de inlichtingendienst(en). (CIA én MOSSAD?) Dus laten we het hier over eens zijn: ‘de magische koffers zijn bedacht als ID-verkrachtingsmiddel’..!

En dit is niet alleen Robert Fisk’s mening; ook Seymour Hersh, de eminente onderzoeksjournalist uit de VS, laat weten dat er behoorlijke zaken scheef zitten op dit gebied. Met betrekking tot Atta’s magische koffer: Wat voor spoor ook was achtergelaten, het was OPZETTELIJK achtergelaten, om de FBI op het spoor te zetten.’ Beide koffers van Atta zijn overigens niet het enige bewijs van uiterst klungelige manier van het planten van 9/11-bewijsmateriaal.

Het magische passpoort van ‘9/11-kaper’ Satam al-Suqami..
passport 911 found ground zeroNóg een van deze uiterst amateuristische andere ‘bewijzen’ die de 9/11-vliegtuigkapers aanwijzen, is het ‘magische paspoort’ van kaper Satam al-Suqami. Dit paspoort ziet er even glanzend uit als de beruchte ‘magische kogel’ uit de aanslag op JFK, John Kennedy. Dit paspoort werd ontdekt door een anoniem individu, waarvan geen enkel gegeven bekend is, nabij de 2 vlakke, rokende puinhopen, van de twee, 110-verdiepingen hoge torens, die daar op de een of andere manier tot stof waren geëxplodeerd..

Maar zowel Atta’s magische koffers, als het magische 9/11-paspoort, leggen het af tegen het meest pathetisch-gefabriceerde 9/11-bewijs: ‘De dikke-Bin Laden-bekentenis’-video.. Deze zou zijn ontdekt in december 2001, door -weer- een anonieme VS-soldaat in Jalalabad. Hij werd zonder enig en verder onderzoek dan ook, meteen door de regering Bush gebruikt als vermeend ‘bewijs’ van de schuld van Osama Bin Laden..

fake_bin_ladenHet is professor Bruce Lawrence, een gerespecteerd Bin Laden-expert, die categorisch over de video zegt: “It’s bogus!” Lawrence voegt daar volledigheidshalve nog maar aan toe, dat ALLE bekenden die hij heeft in de gemeenschap van inlichtingendiensten in de VS, ook diegenen die Bin Laden dienden op te sporen, dat deze video BOGUS is.. Maar deze mensen zijn gewoon te bang om dit publiekelijk te verklaren, omdat ze de consequenties niet willen onder ogen zien, van de onschuld van Bin Laden…!

Deze en nog veel meer voorbeelden, tonen aan dat agenten van de inlichtingendiensten, die zich bezig houden met het uitvoeren van ‘valse-vlag-operaties’, vaak niet eens de moeite nemen om het vaak flagrant karakter van het gefabriceerde bewijs te verbergen. Bewijs dat dient om de zondebokken ‘schuldig’ te verklaren..! Het is precies om dié reden, dat we niet verrast moeten zijn, wanneer de Franse politie ons met een uitgestreken gezicht vertelt, dat een uiterst professioneel getrainde terrorist (nogmaals: dit is door meerdere politiebronnen verklaard!) zijn ID-kaart heeft achtergelaten in een vluchtauto.. En wanneer de minister himself ook nog eens fijntjes deze manipulatie tot ‘feit’ verheft..!
Kevin Barret truthjihad.com.

x

* * *

x

Dr. Paul Graig Roberts, oud Witte-Huis-medewerker:

‘De aanslagen op Charlie Hebdo zijn een valse vlag operatie.
x

Ze zijn bedoeld om Frankrijk in zijn vazallenstatus te houden,
X
ten opzichte van de VS..!’

Voormalig Witte Huis-medewerker Dr. Paul Graig Roberts, verklaart dat de terroristische aanval op de redactieburelen van het tijdschrift ‘Charlie Hebdo’, waarbij 12 mensen om het leven kwamen, afgelopen woensdag 7 januari, een VALSE VLAG OPERATIE was. Deze werd bedacht om te zorgen dat Frankrijk in zijn vazallenstatus te houden, ten opzichte van de VS/Washington.

Dr Paul Graig RobertsDr. Paul Craig Roberts was staatssecretaris van Financiën in de regering Reagan en is co-uitgever van de zakenkrant ‘Wall Street Journal’. Hij maakte deze opmerkingen in een artikel dat afgelopen donderdag verscheen. “Het kan zo zijn, dat de verdachten én schuldig zijn én de zondebokken..! Denk gewoon maar eens aan al die terroristische plots die door de FBI zijn bedacht, om met name de terrorismedreiging in de VS een realiteitskarakter te geven voor de Amerikaanse burger”, zo schreef Roberts.

Volgens Roberts lijdt de Franse economie enorm onder de door de VS geïnitieerde sancties tegen Rusland (kijk HIER voor een uitgebreid artikel over dit FEIT). “De scheepswerven hebben het heel moeilijk om orders aan Rusland uit te leveren, doordat Frankrijk in de vazallenrol zit ten opzichte van de VS. En ook andere takken van de Franse economie worden zwaar getroffen, op een onevenwichtige manier. Het zijn de gevolgen van de door Washington opgelegde maatregelen, die haar NAVO-marionetten dienen te nemen tegen Rusland”.

Dr. Roberts verklaarde, net als zoveel politieke commentatoren, dat president Francois Hollande deze week met nadruk had geroepen dat de sancties tegen Rusland opgeheven zouden moeten worden.. Roberts: “Maar dat is wel een té onafhankelijke koers, die Frankrijk wil gaan varen, ten opzichte van het ‘beleid’ uit Washington.”

Hij voegde eraan toe dat de CIA kennelijk een politiek heeft her-uitgevonden, die in het na-oorlogse Europa werd gebruikt door met name Amerikaanse spionagediensten, in het kader van Operatie Gladio, en waarbij aanvallen werden uitgevoerd door Europa, waarbij de communisten als schuldigen dienden te dienen..! (zie HIER alles over Operatie Gladio) Volgens Dr. Roberts hebben afdelingen van de CIA deze valse-vlag-operaties gepland om Europa in haat tegen de moslims te dompelen, om zo deze landen weer onder de sfeer van Washington te brengen.

Hij benadrukte dat de aanslag op de redactie van Charlie Hebdo ook een ‘inside job’ is geweest, waarbij mensen die door de NSA als ‘haatdragend’ tegen de westerse oorlogen tegen de Moslims, de schuld dienden te krijgen van deze ‘inside job’, teneinde Frankrijk weer stevig onder de duim te krijgen van de ‘krachten’ in Washington.. De veelgelezen columnist verklaarde in zijn artikel tenslotte, dat

“de overheid in de VS vertelt de Amerikaanse burger wat voor verhaal dan ook, dat door de overheid in elkaar is gezet. Om vervolgens achterover te gaan zitten, om zich rot te lachen om de goedgelovigheid van het volk”.

67 gedachten over “Man met bivakmuts, verliest zijn ID.. Gelukkig..!

  1. Frank.
   Het laatste wat de elite nu kunnen gebruiken is dat men vragen gaat stellen over bv waarom heeft deze man zelfmoord gepleegd.
   Misschien heeft hij wel een afscheidsbrief achter gelaten waarin hij het een en ander aan de kaak stelt.
   Nee daar mag men geen aandacht op vestigen want dat zou vragen kunnen oproepen.

  2. Juist Arnold, en daar zit dus onze kracht. Onze collectieve kracht. Vragen stellen! Niet in je bed duiken en dromen over betere tijden. Gewoon allen vragen stellen. 🙂

 1. Tja, dit is de zoveelste False Flag operatie, vermoedelijk uitgevoerd door CIA/MOSSAD….

  En net zoals bij 911 werd ook hier direct na de aanslag ID bewijzen gevonden. Hoe toevallig..

  Hartelijke groeten vanuit een zonnig (31 graden) Zuid Afrika en laat je niet gek maken in NL…:)

  Robert van de familie Boerman

 2. Wat hebben we van 9/11 geleerd : Bouw alles waarvan je niet wilt dat het stuk gaat, van paspoorten. Deze zijn onverwoestbaar.
  Zwarte dozen omgeven door een dikke laag paspoorten, wolkenkrabbers ,niet met staal als basis maar met vanuit paspoorten samengestelde geraamten.
  Overigens hadden de daders van charlie hebdo , of dan toch een ervan zijn schoenen schijnbaar omgewisseld in de auto , daar voor het wegrijden nog even een sportschoen van de straat in de auto werd terug gelegd.
  Als ik illegale dingen doe heb ik overigens ook altijd mijn id bij me. Stel je voor dat ze me anders niet kunnen herkennen door mijn bivakmuts! En als men mij dan belt over het hoe en waarom van mijn daad leg ik gelijk even de hele commandostructuur en financiele situatie uit, logisch toch?
  Maar goed het gaat hier dus vooral over wie nu precies kan vertellen wie ,hoe de false flag operatie heeft uitgevoerd. En daar kunnen we vast wel weer een maand of 4 onze aandacht mee afleiden van de werkelijk belangrijke zaken .In die zin zijn deze operaties /aanslagen een geweldig instrument en stinken alle ( nouja bijna alle) “wakkeren”er ook gewoon weer in . Gauw weer mijn bedje in en dromen van een veel mooier bestaan .

  1. Hoi Marcel, imo na hard werken komt genieten. Alleen maar genieten gaat ook vervelen 😉 .
   Wat jij misschien beweert, als ik je goed begrijp, is dat de “wakkere” niet mag zeggen wat ze denken en voelen bij deze toneelstuk waarbij het gros om je heen zich mee laat slepen. Dus gewoon niet zeggen wat je denkt en iedereen in de waan laten dat de media altijd de waarheid vertelt?
   Dat snap ik niet helemaal, kan aan mij liggen.
   Ik ben zelf van mening dat wij “de wakkere” zoveel mogelijk onze stem moeten laten horen, dat is onze kracht.
   Als je niet van je laat horen wordt je opgegeten 😉
   Het is imo alleen maar goed dat de slapende zien dat er een hoop wierdo’s zijn die niet meer in de MSM-klaas geloven. Ik denk zelf hoe harder deze wierdo’s, wij dus, roepen dat het een false flag is en dat de MSM een haatzaaiende wasmachine is, hoe meer mensen er plots ook ontwaken. Wij wierdo’s hebben ook ooit ergens een hint of een duw gekregen om te ontwaken!

  2. @sun
   Ik denk dat je me verkeerd verstaat,of je schaart je onder een groep waarvan nik niet zie dat ie er is. Er is immers maar een groep de mensheid . en zeggen dat het een false flag was en uitleggen waarom is genoeg , overtuigen van een ongelovige werkt nooit. Dan bijt je jezelf ook vast in een nietus wellus spelletje dat je bezig houd en geen ruimte laat voor een heel andere aanpak.
   Ik zie in de demonstraties en de reacties hier toch vooral een wens tot verandering vanuit een negatieve lading,men wil dit niet meer . Laten we nou eens en voor altijd vaststellen dat dat niet werkt . Een verandering komt het snelst door te wensen wat je wel wil. Dus niet tegen oorlog ,maar voor vrede!!!

  3. Hoi Marcel, jij noemt het een welles en nietes spelletje. Voor sommige is dat het misschien, maar zo zie ik het niet.
   Ik hoef niemand te overtuigen en ik heb geen problemen met mensen die welles of nietes roepen.
   Ik maak hieronder een schets niet om jou te overtuigen of iemand anders, maar slechts mijn zienswijze.
   Als ik door een groot veld loop, niet eens maar veel vaker en zie daar altijd heel veel gele bloemen, dan ken ik bij wijs van spreken niet anders dan deze gele bloemen. Ik vind het normaal.
   Maar als ik heel vaak in een veld loop met naast de gele ook rode bloemen. Dan heb ik een keuze. Dan kan ik beide bekijken en voor mezelf bepalen welke ik de mooiste vind of beide even mooi of beide niet mooi. Ik heb dan meer input.
   Zo zie ik dat ook met de MSM en de alternatieve sites en personen die het tegengestelde verspreiden dan hetgeen de MSM verspreid.
   Als je hoofd voor 99,9% met de MSM gevoed wordt, doordat er niets anders is, dan ken je alleen maar de MSM. Daarom zou het imo ideaal zijn als een persoon voor 50% door MSM gevoed wordt en 50% door iets anders. Men kan dan kiezen wat beter voor hem of haar voelt. 🙂
   Op dit moment is het nu eenmaal zo dat denk ik dan, dat ruim 90% van de mens voor 100% door de MSM gevoed/ geprogrammeerd wordt. En dat is toch wel een probleem, met name bijvoorbeeld als je je hele tuin met bv hennepplanten wil vullen. Dat mag dus niet, en zo mag er zo veel niet, doordat er velen door de MSM gevoed worden. Hoe je het ook wendt of keert, op bepaalde punten heeft dit effect op je, en daar kun je je bij neerleggen of je kunt een keuze maken om mee te helpen met het verspreiden van bewustzijn op alle vlakken. En daar kun je ook veel voldoening uit halen.

  4. Sun
   Je ziet niet wat ik tracht over te brengen , dat kan aan mijn ‘zenden’ liggen, of aan jouw ‘ontvangen’,het maakt niet uit .
   Het enige dat ik zeg is dat de energie wordt gestuurd en juist niet naar waar die zou moeten zijn gefocust. Dat is heel doelbewust,en contraproduktief voor het doen laten ontstaan van een wereld waarvan wij allen weten dat we die wensen. Een wereld waarin vrede en medemenselijkheid de boventoon voeren, ik richt me juist daarop en niet meer op die aanvallen. Dat is niet ‘de kop in het zand steken’dat is een bewuste keuze mijn energie te richten op wat ik wil materialiseren. En dat gaat idd over het maken van keuze , maar een keuze die niet blijft steken bij welke info door derde wordt verschaft , maar wat ik werkelijk wil. Wat ik wil zeggen is het gaat niet over nieuwsgaring of nieuwsvoorziening , het overstijgt dat beinvloedbare propaganda gevoelige nieuws.

  5. Hoi Marcel, de reden waarom jouw boodschap niet bij mij binnenkomt, is imo dat jij naast jouw mening ook het gevoel meegeeft dat je de keuzes van anderen afkeurt en dat alleen jouw mening het juiste is en ben je imo heel hard bezig met het overtuigen van anderen, terwijl je daar zelf op tegen bent. Paradox? Gelukkig leven we nog in een land met recht op vrije meningsuiting! 😉
   🙂

  6. Overigens dat jouw boodschap niet bij mij binnenkomt wil nog niet zeggen dat ik het niet begrijp. Ik begrijp heel goed dat jij het liefste hebt dat een ieder geen aandacht geeft aan deze false flag maar in plaats daarvan alle aandacht geeft aan de ‘juiste’ dingen. Ik denk daar dus anders over.
   Ik begrijp wel waarom jij dat wilt en dat is een nobel streven! Als een ieder dat zou doen, dan zouden er geen false flags meer zijn, utopie imo.
   Echter denk ik om dicht in de buurt van die utopie te komen, is het broodnodig om men te blijven informeren over hoe wij wakkeren er over denken, hoe wij tegen al deze manupilatie aankijken.

  7. @sun
   Lieve sun jouw positie en denkwijze zijn mij duidelijk ( je zend heel helder) .Ik zou idd willen dat er meer mensen deel uit gingen maken van de oplossing ( dat wat jij utopie noemt) inplaats van deel uit te maken van het probleem.
   Zie je ook dat door iets een utopie te noemen je jezelf beperkt? Niets dat jij bedenkt is onmogelijk als je je er echt voor inzet. De mensheid is al zolang juist met woorden als ‘het is een utopie’, ‘doe maar gewoon’, ‘dat kan gewoon niet’etc etc uit de eigen kracht gezet en beknot . Word tijd dat we die stellingen los laten en gaan voor wat we willen . Dat doe je idd niet ( in mijn ogen dan) door allemaal de voorgeprogrammeerde kreten te roepen in door de veroorzakers van de problemen opgeroepen demonstraties. Verder sta ik onder nog boven wie dan ook , alleen mijn pad wordt door weinigen bewandelt.

 3. Ja en wat bewijst dit nu? Hebben 9/11 en de aanslag in Parijs niet plaatst gevonden? Dat ID-bewijs is inderdaad een raar verhaal, maar de constructies die hier gemaakt worden zijn nog absurder.

 4. mensen waarom kijken wij toch naar de usa als het gaat om valse vlaggen/oplossingen in ufo verband/op afstand afluisteren en zo voort.
  waarom kijken wij niet de andere kant op voor een rustiger beeld en meer info op dit terrein?
  als mhet aan mij zou liggen werd de usa uit de nato of navo gegooid en werd er geen handelsakkoord gemaakt waar wij alleen maar slechter werden tevens werd de mossad als persona non grata europa uit geknikkerd.
  wat zal dat een hoop frustratie en boosheid schelen.
  kunnen we eindelijk weer eens gewoon genieten.
  iets om over na te denken?

 5. robv.
  Niet naar de USA kijken maar de andere kant op kan misschien een rustiger beeld geven.
  Alleen is het probleem dat de USA meestal het beeld verstoord omdat zij zich met alles en iedereen bemoeien en na afloop overal een puinhoop achter laten.

  1. ik bedoel niet zozeer dat we de usa niet meer zien maar meer dat we eerst eens moeten kijken wat wij zelf te leveren hebben en zoveel als mogelijk uit eigen omgeving/europa de producten moeten halen en ons meer op onszelf moeten richten en geen vazalstaatje van de usa moeten willen zijn dat alles maar dan ook alles uit de usa willen hebben.
   uiteindelijk zijn bijna alle werkelijk goede wetenschappers/ideeën/producten uit europa gekocht/gestolen door de usa.
   mijn oma zei altijd dat er niets goeds uit het westen kon komen zelfs geen goed weer en zij had en heeft nog steeds gelijk want wie heeft ons in deze crisis gedrukt? en stuurt nu weer aan op een oorlog?

 6. Kunnen we met z’n allen achter de verkeerde aan met onomstotelijk alibi..over 3 maanden of zo.
  tegen die tijd zijn de sporen al lang gewist.

  Vraag je eens af:
  wie heeft er belang bij moslims zwart te maken.terroristen in de aandacht te brengen?De EU landen te treiteren om e.o.a. gedoe en Frankrijk in het bijzonder..
  Wie heeft er belang bij moslims deze kwestie in de schoenen te schuiven?Te laten b1èren van Alluha Akhbar..
  Wie heeft getrainde mensen beschikbaar en kan graag deze afleiding en mogelijke false flag gebruiken?
  De VS? Israel? IS? wat los vaste reli-idioten die macho willen doen met reli als excuus? De Franse politiek?(Hollande redden..? weet ik veel..
  Ik vraag me af of de VS aan een cover up beginnen of aan manipulatie voor een grote oorlog in de EU..
  Ze positioneren zich als terrorismebestrijders maar trainen deze terroristen ( die ze ‘oppositie”noemen) ook zelf
  Nu vind je wel meer idiote dingen in de VS natuurlijk.. mentaal bizar.

  Alles ligt er veel te dik bovenop..nog even er er liggen broodkruimeltjes van Hansje..of steentjes voor de Welpen..

  De massa wordt bouwrijp gemaakt…voor wat?..Een totaltaire klikstaat of is het redding van Franse politiek

 7. Bij het zien van het hoofd van Porosjenko tijdens de stille mars in Parijs besefte ik dat het niet meer uit maakt of we nu naar links kijken of naar rechts. De wereld is onomkeerbaar geïnfecteerd met vunzige hypocrieten die letterlijk over lijken gaan. Lachen is misschien nog een van de weinige remedies om er zo min mogelijk last te hebben. Dus zoek ik mijn heil in het vervolg maar in een flinke voorraad chips en chocola plus een berg dvd’s van Tommy Cooper en Monty Python!

 8. Was het niet zo dat de terroristen in hun haast bij het omwisselen van hun vluchtauto, gewoon vergeten waren om hun id-bewijzen uit de dashboard te halen? Ze waren op de vlucht en dan vergeet je wel eens wat. Niks vreemds aan.

  1. Steven, dream on… Denk je nou werkelijk dat terroristen met een ID bewijs op zak lopen…? Net als bij 911 was dit was een inside job.

  2. Oh dear lord, Een voorbereide terrorist die z,n ID meeneemt op een klus en jij gelooft dat?
   Hier past verder alleen sprakeloosheid….

  3. Goh, dacht die agent van de mossad toen ie een rits kogels door de kop van een catoonschrijver joeg,” gelukkig heb ik mijn Ausweiss bij me anders loop ik kans op een bekeuring”!

  4. Ja,meneer Berkhout,als je van plan bent een massa-moord te plegen ,helemaal voorbereid ,in militaire outfit etc,ja dan neem je natuurlijk je I.D kaart mee,ja,voor het geval je aangehouden wordt ,je moet je wel kunnen legitimeren,jaaah,

  1. Zo zijn alle Special Ops jongens die Osama bin Laden in Pakistan zouden hebben vermoord (hij was al dood in Dec.2001) nooit meer terug gekomen.
   Hun helicopter ontplofte. Derhalve was er natuurlijk ook geen begravenis “at sea” van Osama bin Laden mogelijk.
   Politie chef Fredou kennelijk wist something en “was eliminated”. Dat past allemaal in het scenario.

 9. Guido J. heeft werkelijk een carriere als stand-up comedian gemist. Zoveel hilarische billenkletsers op een rij, dat is kunst. Natuurlijk denkt Guido dat mensen blind doof en dom zijn, anders zouden ze niet lachen maar denken aan de vele onbetwistbare feiten : de video-boodschap van Couliballi, de verkalringen van gijzelaars, het feit dat de broers Kouachi gewapend een drukkerij binnenvielen en verklaarden te willen sterven als martelaar en in een vuurgevecht met de politie stierven. etc etc. etc.
  Blessed is he, who in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of darkness, for he is truly his brother’s keeper and the finder of lost children.

  1. Erica, ga maar weer snel naar nu.jij.nl daar wachten ze op jouw commentaren….

  2. Erico.
   Zou het mogelijk kunnen zijn dat uw intellectuele denkvermogen tekort schiet?

  3. Nee Arnold, Extraordinary Claims require Extraordinary evidence. Ik merk dat die waarheid als een koe niet doordringt bij de meerderheid hier.
   Het is een klein wonder dat mensen hier de smurfen niet beschuldigen, of aliens. De CIA/NSA/FBI/MOSSAD complotttheorie is toch echt maar klein bier. Dat kan beter, zou ik denken. Als feiten toch niet tellen, moet je de lijn consequent doortrekken he: Alien smurfen op anti-gravity scooters. Komt het in de buurt?

  4. Erico, Groei alsjeblieft op, en leer dat de Amerikaanse bevolking zowel als de Nederlander continue een derde oor aan genaaid worden. De script voor Parijs bestaat all jaren. De moord van Italiaanse PM Aldo Moro, de bomb op het Bolognia Trein Station in 1980, en dieverse andere terreur daden werden destijds allemaal toegeschreven aan Communisten, maar werden gedaan door Gladio/CIA om de Europeanen te laten zien wat voor beesten de Russen waren. Check Operation Northwoods (gedurende Kennedy’s tijd) Er was geen enkel verkiezing in Europa waarin de CIA geen hand in heeft gehad of gemanipuleerd heeft.
   Toen de USSR uit elkaar viel had Amerika een andere vijand nodig en dat werd the Islam.
   911 was een fals flag waarvoor Muslim’s patsy’s werden gebruikt. 7 ervan stonden versteld dat hun naam werd gebruikt. Er was geen enkele arabier op de manifesten van de airliners.Maar iedereen weet te vertellen dat het 19 muslims waren met boxcutters. Een passport werd gevonden van Mohammed Atta. Deze had de crash overleefd en werd een paar straten verder gevonden, zonder roet, zonder ook maar enige damage
   De CIA o.a. is gespecialiseerd om vliegtuigen de ruimte uit te schieten. Er zijn meer en meer aanwijzingen dat MH17 door Kiev/USA is neer geschoten. De reden er voor was dat the EU de VS niet steunde met het geven van sancties aan Rusland…Wat beter dan een vliegtuig neer te schieten met grotendeels Europeanen en dan onmiddelijk de vinger te wijzen naar Putin om voldoende woede te crieeren tegen Putin en onmiddleijk steun te krijgen voor meer sancties. Dat gebeurde NIET!. Een 2e reden was dat een International Court in Malyasia Bush en Co berecht heeft en hen schuldig vond van oorlogsmisdaden. Deze kunnen nu Amerika niet verlaten zonder een arrestatie te vermijden.
   Ondertussen was Pres. Hollande de sancties tegen Rusland goed zat want het brach grote schade aan de Franse economie. Dus zei hij die sancties moeten weg. Tegelijkertijd gaf Frankrijk OOK hun steun aan de Palestijnen voor een zelfstandige staat. Daar op steunde Frankrijk de Palestijnse aansluting by the ICC. De Zionisten woedend.
   Dus was het te verwachten dat er ietz zou gebeuren om Frankrijk te straffen en hen te herinneren wat een goede vassal hoort te doen.
   Het incident in Parijs had derhalve niets te doen met “freedom of speech”. Dit waren militaire “Special Ops” jongens. Dat ze een ID lieten liggen in de auto is een van hun kenmerken (passpoort Atta) De Kouachi broers zijn gebruikt en waren patsies. Dit was a Gladio/CIA/Mossad actie. Het fijt dat men binnen een uur duizenden “The suis Charlie” had geprint getuigd van medeweten.
   “Je ne pas Charlie”
   Je suis Gaza”
   Guido deed an excellent and very extensive report here. Kudos to Guido.

  5. Cluless eErico knows far mor than Dr.Paul Graig Roberts who also refers to this as a false flag operation. He should know he’s part of Washington and knows how the criminal goons behave.

  6. Tjah Gerry, 30 jaar complot-hoaxen op een hoop gooien, waarbij er zelfs een hoop zit waar zelfs je collega-complottheoristen het niet mee eens zijn, is niet echt impressionant. Zo is bvb. NIET het paspoort van Atta teruggevonden na de crash op 9/11, dat weten zelfs beginners op het vlak van 9/11. Je moet zelf maar op zoek gaan naar wat er WEL werd teruggevonden. 🙂
   En Operation Norhthwoord, wat is dat ooit meer geweest dan een papieren memo? Niets, juist.
   Kijk, iedereen gelooft wat hij wil, het is je goed recht natuurlijk, maar het zou toch leuk zijn moest je een beetje rekening houden met de feiten.
   Vanachter zijn pc de internetheld uithangen kan iedereen, het zijn de mensen die echt op onderzoek uitgaan en rapport uitbrengen die pas recht hebben van spreken. Deze week bijvb. de jongens van Correctiv : https://mh17.correctiv.org/english/ Dat had je vast al gelezen, nietwaar? 🙂

  7. Erico.
   In 14.3 stelde ik een vraag en gezien je reacties geef je mij duidelijk aan dat er bij jou iets niet goed zit.
   Zou het echt zo zijn dat jij alles weet en de rest onzin verkoopt?

  8. Erico 14.6, misschien ook even naar het colofon kijken?
   Hoe betrouwbaar zijn Het Algemeen Dagblad en Der Spiegel.
   En dan ook nog eens kopieerrechten van slachtoffers voor het AD…

   © 2014 CORRECT! V
   Onderzoekers en Schrijvers: Marcus Bensmann , David Crawford
   In Charge: David Schraven
   Copy Editor: Ariel Hauptmeier
   Redaktion: Daniel Drepper , Jonathan Sachse , Benedictus Wermter , Julia Brötz .
   Video: Jannis Keil
   In samenwerking met SPIEGEL en Algemeen Dagblad , Nederland.
   Gegevens Journalisten: Stefan Wehrmeyer , Simon Jockers
   Gegevens Research Flight Beweging: OpenDataCity
   Foto: Ivo Mayr (verantwortlich) , Anastasia Vlasova, bellingcat , Algemeen Dagblad
   Foto Cover: Anastasia Vlasova
   Illustrator : Vincent Burmeister
   Art Direction: Thorsten Franke / Mediapolis
   Kopieer Rechten voor het verhaal van de slachtoffers uit Nederland: Algemeen Dagblad , Niederlande.

  9. Arnold,
   waaruit leidt jij af dat mijn denkvermogen tekort schiet?
   Omdat ik niet meega in wat de hoax-industrie jullie voedert?

 10. Welk mens heeft een ID ? Dit is alleen aan een natuur-lijk persoon.
  robots in Japan zijn om verzekering technische redenen al voorzien van een natuur-lijk persoon, robots bestaan tot voor kort hoofdzakelijk uit mensen van vlees en bloed. Zijn wij eigenlijk wel op de hoogte van de kennis en materieel die multinationals tegenwoordig hebben.
  Heeft daarom de robot zijn ID strategisch in de auto laten liggen als een soort verantwoordelijks gevoel voor de aangerichte schade.
  zijn sommige de robots toch menselijker als de NWO wil.
  ps. voor een ID foto geld: iedere gelijkenis met wie of wat dan ook berust dan op een misverstand.
  .aad;…

 11. Ik verschiet er helemaal niets van hoe het komt dat het er zo slecht aan toe gaat in onze wereld!

  Als ik zie hoe gemakkelijk het is onze ‘deskundige’ politici en gerechtelijke instanties voor de gek te houden!

  Hebben wij die instituten eigenlijk nog wel nodig gezien de feiten?

  Of,…

  is er meer aan de hand en weten zijzelf meer?

 12. Anna 14.8,
  Wat is er mis met het AD en Der Spiegel?
  Je kan hen niet leuk vinden maar dan is er nog altijd het Bellingcat onderzoek dat precies hetzelfde resultaat opleverde.
  Onafhankelijke onderzoeksjournalistiek, is dat ook niet goed?

  Of is het alleen maar goed als het met jullie vooroordelen strookt?

  1. Erico, de Spiegel kon vroeger al niet vrij schrijven, er zat wel, afhankelijk van je politieke kleur, wel eens een goed artikel tussen. Duitsland heeft wat o.a. de media aangaat, niet veel ruimte om echt kritisch te zijn, wat ik van een goede journalist zou kunnen verwachten. Ooit van de Atlantik-Brücke gehoord?

   http://en.wikipedia.org/wiki/Atlantik-Br%C3%BCcke

   Hier een lijst met journalisten die lid zijn, waaronder ook de Spiegel, maar nog veel meer.
   http://homment.com/atlantikbruecke

 13. Iedereen heeft gelijk, behalve als het om een leugen gaat. Het gaat hier om in wat de persoon gelooft en waar die zich bevindt in zijn overtuigingen en wat zijn perceptie is. Je hoeft niet dom of blind te zijn of te zeggen dat iemands intellectuele denkvermogen te kort schiet dat doe je niet als je zelf intellectueel denkvermogen hebt.
  Iedereen heeft recht op zijn eigen mening zonder aangevallen te worden gaat het nu niet juist daarom “vrije meningsuiting”.
  Mijn gevoel zegt me dat er inderdaad véél misgaat in de wereld en dat er nog véééél mis zal gaan, is dat misschien niet wat we nodig hebben om uiteindelijk wakker en bewust te worden dat er inderdaad veel gebeurd wat eigenlijk onmogelijk is en dat we ons nu bevinden op het pad dat ons naar de waarheid leidt. Ik probeer zoveel mogelijk energie in mezelf te steken en me niet te laten afleiden door deze gebeurtenissen als ik mezelf verbeter is de wereld al een stukje beter. Een leugen hoe groot ook komt altijd uit al doen de kraaien het. Ik ben in elk geval optimistisch want ik ben bewust van onze kracht na regen komt zonneschijn.

  1. Hoi Nico, je hebt gelijk, doe je eigen ding. Leef zoals je zelf vindt dat goed is. Geef het goede voorbeeld.
   Jezelf zijn en blijven is daar heel belangrijk bij. Vergeet je stem niet, zoals je nu ook van je laat horen. Laat van je horen als je vindt dat er sprake is van onrecht. Durf voor je mening en gevoel uit te komen. Laat je er niet door leiden, maar onderschat ook niet de impact van wegkijken en doen alsof er niets aan de hand is.

  2. Nico.Ik zei niet dat iemands intellectuele denkvermogen tekort schoot ik stelde alleen de vraag of het mogelijk was.

 14. Het is heel logisch om je id-bewijs mee te nemen voordat je een aanslag pleegt. Je wilt immers niet het risico nemen dat je voor de aanslag een bekeuring krijgt en je geen id-bewijs kan tonen. Dan loopt de hele actie mis. Deze terroristen waren goed voorbereid.

  1. Om vervolgens deze ‘meegenomen ID bewijzen’ bij het omwisselen van vluchtauto in de 1e vluchtauto te laten liggen.
   Want zo stel je:”Ze waren op de vlucht en dan vergeet je wel eens wat” tegelijkertijd stel je:”Deze terroristen waren goed voorbereid”.
   Kom je er nog een beetje uit met je ‘logica’?

  2. Wat begrijp je niet ? Ze waren inderdaad goed voorbereid, maar in de vlucht kan je wel iets vergeten.

  3. Steven Berkhout.
   U schrijft dat de daders bij het omwisselen van de auto,s hun id kunnen vergeten.
   Daar zit het misverstand omdat volgens velen de daders de auto,s niet hebben omgewisseld maar andere figuren die daar belang bij kunnen hebben.

  4. @Steven Berkhout:
   Ik begrijp je heel goed,wat ik volledig begrijp uit je redenering is dat het compleet contradictioneel is,het een sluit het ander nl uit.De gehanteerde ‘logica’ is volkomen onrealistisch.
   Dat schijn jij blijkbaar niet te begrijpen.
   Gaan lopen insinueren dat ik iets niet zou begrijpen en het rehashen van je eerdere redenering is daarom ook volstrekt nutteloos….

  1. Een ID vergeet je niet. Na zo’n aanslag kan ik me voorstellen dat je fouten maakt, maar voor de aanslag lijkt mij dat ze extra alert zullen zijn geweest. Een ID berg je dan toch meteen goed op.
   Zo’n fout kan ik me heel erg moeilijk voorstellen.

 15. Ik heb het vanaf het begin af aan al een raar verhaal gevonden over die aanslagen. Ik was er ook niet van ondersteboven.
  Als actief lid van Amnesty International weet ik dat ze vaak onschuldige mensen oppakken. Ze martelen de mensen en sluiten ze zonder eerlijk proces op.
  Bij ons in Den Haag moeten mensen die afkomstig zijn uit een ander land zich dikwijls zonder reden identificeren.
  Er is helaas veel mis in de wereld.

 16. Het is gewooon allemaal een smerig spelletje van al onze regeringen !

  Alles is corrupt en wij blijven maar zitten voor de TV denk eens na het is een zootje !!!!! We worden allemaal bedrogen !!!!! wORDT WAKKER MENSEN a.u.b Ga iets doen blijf niet zitten a.u.b. Sta op ga 27 jan. naar het Binnenhof en laat zien dat je het er niet mee eens ben ! Ik ga …….jullie ook ? Ik hoop het ~!!!

 17. Open brief aan de Minister President,

  Geachte meneer Rutte,

  Naar aanleiding van het beschamende gekakel en haantjesgedrag in het tweede kippenhok gisteren, zou ik graag als moeder van U als eerste verantwoordelijke voor het leefklimaat hier in Nederland wat verdere uitleg hebben.

  U sprak tijdens de schertsvertoning van over elkaar heen buitelende naïeve correcte politici
  “We kunnen nu eenmaal niet alles voorkomen”

  Hoezo “niet alles’’ ik zou graag van u dan een lijst hebben van die “aanslagen die jullie [ AIVD interpol/CIA NSA], ondanks de vele miljarden voor beveiligen, de honderdduizenden camera’s, het volledig strippen van ieder man vrouw kind wat voor een weekendje Marbella gaat,het afluisteren en opslaan van ieder telefoon gesprek en mail van elke burger wat over de lijn gaat,U dan wel heeft voorkomen.[ met onderbouwing en documentatie graag]

  Ik kan me namelijk de afgelopen jaren alleen maar een heleboel aanslagen herinneren waarbij dat dan op een of andere wijze niet gelukt is en allerlei zogenaamde terroristen[ lees dubbelagenten/huurlingen] volkomen ongehinderd via de buitenlandse bewakingsfirma’s op Schiphol
  ’ vrij en onverveerd’ kunnen in en uitreizen.

  Ik noem er even een paar. Eerst de moeder alle aanslagen 9/11, Londen, Madrid, Theo van Gogh, onderbroek bomber, diverse aanslagen/shootings op burgers, winkelcentra, scholen religieuze ruimtes.
  Meneer Rutte, ik denk dat het wel mooi is geweest met het flauwe praatje van“we doen ons best en we moeten vooral u [ de burger] heel erg in de gaten houden want anders zouden er wel eens aanslagen gepleegd kunnen worden en ja het is echt nodig dat u door ,bij wijze van spreken, iedere BOA gefouilleerd en staande gehouden mag worden en identificatieplicht, maar ja af en toe glipt er wel eens een aanslagje door enzo”.

  Praatjes vullen geen gaatjes.

  Ik denk dat de camera’s eens van de burger af moeten en eens op de schimmige wereld van(militaire) inlichtingendiensten en hun “dubieuze personeelskeuze” moeten worden gericht.

  Doet u de deur dicht en vergeet u alstublieft niet het licht uit te doen.
  [ u weet wel energiebesparing/belasting en CO2 enzo]

  Met vriendelijke groet Nederlandse moeder Elvira

  ps De blijkbaar volledig overbodige/ niet effectieve commissie “stiekem’kan wat mij betreft opgedoekt worden. Scheelt toch weer het een en ander wat betreft begrotingstekort aangezien ik aanneem dat de dames en heren van deze commissie hier niet onbetaald in zitten .

 18. Valt het jullie op dat kort na de feiten in Parijs het ECB, europese centrale bank, ‘plots’ beslist geld bij te drukken. Wie denken deze heren trouwens te zijn dit te kunnen doen. Ongewaarborgd geld drukken. En wie gaat dat betalen? Zeker NIET deze heren!

  Natuurlijk moest er een terrorristische aanslag komen. Dit om de mensen in de gepaste angstpsychose te brengen zodat er weinig weerstand zou komen tegen deze maatregel!

  Gelijk een goede mogelijkheid om de kontrole van de overheid op het internet te vergroten en de mogelijkheid van de kleine gebruiker ervan te reduceren!

  Ik geef je op een blaadje papier als de ware daders gevonden worden ze zeker zullen gelinkt worden aan al deze maatregels welke ik hier beschrijf!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.