Advertentie

De bizarre Matt Hancock, VOLKSGEZONDHEIDS-minister..?!!


x
x

De bizarre Matt Hancock,

VOLKSGEZONDHEIDS-minister..?!!

2023 WantToKnow.nl/be

x

In een eerder artikel HIER op de site, belichtten we de méér dan discutabele rol van de voormalig Brits minister van Volksgezondheid Matt Hancock. Maar nu er steeds meer informatie naar buiten komt, lijkt deze minister nog meer grenzen te hebben overschreden dan eerder werd gedacht. Minister Matt Hancock vroeg zich zelfs af..

‘wanneer ze de nieuwe variant moesten inzetten om op deze manier de mensen ‘de stuipen op het lijf te jagen’.

Na een uitgebreide beschouwing van de lockdownfiles in ons artikel, zijn er opnieuw WhatsApp-berichten naar buiten gekomen. Ditmaal over de derde lockdown rond de kerst- en nieuwjaarperioden van de jaarwisseling 2020-2021. Verschillende parlementariërs van de Conservatieven hadden veel kritiek op de lockdownstrategie van de regering en waren tegen het instellen van nieuwe vrijheidsbeperkende maatregelen.

Deze ontwikkelingen binnen de Conservatieve Partij waren ook de Britse ex-minister van Volksgezondheid, Matt Hancock, ter ore gekomen. Zo had Hancock op 13 december WhatsApp-berichten gekregen van een van zijn media-adviseurs, Damen Poole. Hierin stond dat: ‘Tory-parlementsleden nu al woedend waren over de vooruitzichten van strengere coronamaatregelen’.

Er wordt ook direct een mogelijke oplossing aan Hancock aangeboden. Kijk naar deze ongelooflijke teskt..

‘We kunnen een nieuwe variant introduceren’,

aldus Poole. Twee dagen eerder was Hancock op de hoogte gesteld van de eerste belangrijke variant van het coronavirus, ook wel gekend als de Alpha-variant.

Op dit bericht van Poole antwoordt Hancock met de woorden:

We jagen iedereen de stuipen op het lijf met de nieuwe variant’.

Hierop reageert zijn media-adviseur:

‘Ja, hiermee krijgen we een behoorlijke gedragsverandering’.

Hancock vraagt vervolgens aan Poole:

Wanneer zetten we de nieuwe variant in?’

Het DIEPE WANTROUWEN blijkt dus TERECHT TE ZIJN..!
Verschillende critici beschuldigden de regering rond deze tijd van het inzetten van angst om de door hen gewenste gedragsverandering te bewerkstelligen. Men had er zelfs een speciale term voor bedacht: ‘Project fear’. De beschuldigingen werden door Hancock afgedaan als misleidend. Nu blijkt dat in ieder woord van deze beschuldigingen meer waarheid zat dan in de volledige berichtgeving van Hancock in de coronaperiode..

De toon van de conversatie heeft alles weg van de onthulling van de kwaadaardige plannen van een schurk in een James Bond-film, zogenaamd met als doel ‘de wereld te redden’. Verschillende psychologen hebben de angsttactiek al meermaals ontmanteld als een tactiek die levens kost en de stress bij burgers verhoogt, waardoor de nadelen alle potentiële voordelen teniet doen.

Belangrijker is echter dat zelfs als het wél een netto positief effect zou hebben, het nog altijd moreel onaanvaardbaar is. Maar de vraag blijft natuurlijk of er niet simpelweg sprake is van een DUBBELE AGENDA, ipv vaccinatie-efficiency of iets dergelijks. Een overheid heeft natuurlijk altijd de (morele) plicht, zeker tijdens een crisisperiode, de burgers naar eer en geweten in te lichten..!

Kijken we in Nederland naar de schandalige wijze waarop Hugo de Jonge manipulatief tekeer is gegaan, dan is ook hier sprake van ernstig ambtsmisbruik, ongeacht het doel..! Het laat ook zien dat de arrogantie van de macht niet slechts een concept is van preppers en overheidswantrouwende libertariërs. Het is de harde en pijnlijke realiteit. En dat dezelfde mensen en politieke partijen, die er niet voor terug deinsden om het volk voor te liegen met zogenaamde ‘goede bedoelingen’, nu aan een heilige strijd tegen nepnieuws zijn begonnen zou iedereen zorgen moeten baren.

* * *

Klik op de illustratie voor link naar dit artikel

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.