Advertentie

De Coutinho-leugen weerlegd..


De Coutinho-leugen weerlegd..

2012 © wanttoknow.nl

x

Roel Coutinho in zijn bekende pose, wenkbrauwen de lucht in.. "Het is de normaalste zaak van de wereld dat wij bij de farmaceutische wereld op schoot zitten"..!

Is het een leugen of pure proganda..? Want hoe betrouwbaar ben je voor volk en vaderland, als je als verantwoordelijke arts mooi weer speelt, over de ruggen van de bevolking. Want dat is het toch, wanneer je als arts ernstige reacties op vaccinaties bij kinderen en volwassenen onder de tafel veegt, door er geen melding van te maken.. Erger nog, wanneer je precies het omgekeerde doet..! Vertellen dat er HELEMAAL NIETS aan de hand is en vaccinaties juist héél erg succesvol zijn.

Het was Dr. Roel Coutinho, jeweetwel, de huisartsenaanklager, die onlangs, ongetwijfeld wéér namens het RIVM, liet weten dat vaccins feitelijk een goddelijk wonder zijn. Dáár namelijk waar iedere producent weet dat er zo’n 2% klachten komen op een ‘product’, nam doctor Roel het op voor de vaccinatie-industrie.. Niet voor de nog-te-vaccineren mensen, niet voor de reeds-gevaccineerden..

Nee, dr. Roel Coutinho nam het op voor de industrie. Een andere conclusie is niet mogelijk als je kijkt naar zijn uitspraak onlangs in een interview:  “Er zijn 80 miljoen Prevenar-vaccins gegeven en er is niet 1 ernstige bijwerking gemeld”.
Deze uitspraak staat in schrille tegenstelling tot het aantal geregistreerde vaccinatie-klachten/schadegevallen, die via de zogenaamde VAERS rapporten 2010-2011 worden bijgehouden. Bijvoorbeeld over bijwerkingen van Prevnar 13 (in de VS) (HIER de link)

En wat dacht je van dit nieuwsbericht uit Portugal:

Radiotelevisão Portuguesa –  21 maart 2012:

Waarschuwing: Prevnar 13 en RotTeq teruggetrokken

x

De Portugese Gezondheidsraad (Infarmed) heeft uit voorzorg de onmiddellijke terugtrekking bevolen van het gebruik van RotaTeq (drinkbare oplossing) en Prevnar 13 (vaccin). De reden: geconstateerde ongewenste, en in veel gevallen ernstige bijwerkingen bij kinderen.  Het informatiebulletin meldt:

“Gezien deze medicijnen werden gedistribueerd in apotheken en door zorgverleners werden voorgeschreven en dus wijd en zijd in omloop zijn, mogen deze middelen tot nader orde en evaluatie niet meer gebruikt worden”.
Een waarschuwing dus  van de autoriteiten. Volgens het nieuwsbulletin van de ‘Jornal de Noticias’, is het besluit door Infarmed genomen door de dood, afgelopen maandag, van een baby van zes maanden oud in Camarate, die kortgeleden was gevaccineerd.

Volgens de algemeen directeur van de gezondheidsraad, Francis George, geciteerd door de nieuwsdienst, is er dinsdag autopsie verricht op het lichaam van het kind en zijn specialisten bezig met een diepgaand onderzoek naar de oorzaak van dit gebeuren. 
Bron: Radiotelevisão Portuguesa (RTP)

 * * *

En zoals gewoonlijk maakt geen enkele Nederlandse, noch Belgische pers- of/en gezondheidsinstanties, melding van deze zaak, die toch dermate ernstig is, dat dát niet de reden kan zijn..  Het Prevenar-vaccin kwam ook al in 2009 in opspraak na de dood van 3 baby’s in Nederland; zie HIER

 

20 gedachten over “De Coutinho-leugen weerlegd..

  1. Die twijfel is terecht.
   Er is bijvoorbeeld nog nooit een virus in een mens aangetroffen, maar je hebt wel mensen die zich viroloog noemen…

 1. Er worden ons blijkbaar heel veel leugens vertelt.
  Nobel prijswinnares Dr. Caldicott geeft aan dat de noord/westelijke Atlantische oceaan keihard is getroffen door Fukushima.
  De radioactieve straling is een paar honderd duizenden keer hoger dan de normale achtergrond straling. Zij vindt het ook opvallend dat zowel de overheid als de mainstream media hier geen aandacht aan besteed.
  Persoonlijk denk ik ook dat mensen moeten oppassen met de consumptie van bepaalde vissoorten en andere producten uit Japan.
  Zie hier haar lezing!

  http://archive.org/details/scm-30754-drhelencaldicottwhatwelearnedf

  1. bedankt voor je link VforVendetta pittige dame Dr. Helen Caldicott zit nog aan het begin maar klinkt open.

 2. 2012 EEN NIEUWE WERELD

  Als de splijtstaven in reactor nr.4 in Fukushima niet meer gekoeld kunnen worden, ontstaat er een ongekende wereldwijde ramp met desastreuze gevolgen.
  Dan komt er een hoeveelheid Cesium-137 vrij in de grootte van 200 maal de hoeveelheid van Tsjernobyl.
  Melk van de westkust van Amerika bevat nu al 2000 procent meer radioactiviteit dan de toegestane norm. Dit betekent dat onze hele voedselketen vanaf de basis besmet is geraakt. Ondertussen hebben overheden de veiligheidsnormen flink naar boven bijgesteld.

  Een logische vraag die dan bij mij opkomt is de doodse stilte van overheden en media.
  Hoe kan het dat er internationaal niet alles aan gedaan wordt om dit onheil te keren?
  Is de wereld niet in staat om binnen een jaar robotten te ontwikkelen, die wel het vermogen hebben om de kerncentrales binnen te gaan? De hoogste voorzorgsmaatregelen w.b.t kernenergie waren toch genomen? Of is dit helemaal niet de bedoeling?

  Eén van de kaarten in het Illuminatie kaartspel is een combinatie van bijna gelijktijdige rampen. Is dat niet wat er nu plaatsvindt?
  Dan denk ik aan de bestrijding van de olieramp in de Golf van Mexico met zeer giftige chemicaliën. De combinaties van vaccinaties. Het genetisch manipuleren van ons eten, zelfs met nano-deeltjes.
  De enorme elektro magnetische vervuiling/straling van nieuwe technologieën.
  En natuurlijk niet te vergeten de fel omstreden chemtrails, waardoor in sommige delen van Amerika de hoeveelheid aluminium in de grond met 16.500 keer is toegenomen!!
  Zacht gezegd, onze hele leefomgeving wordt tot in de atmosfeer gemanipuleerd!
  Wat voor psychopaten zijn dit?

  http://akiomatsumura.com/2012/04/682.html

  http://www.setyoufreenews.com/2012/04/03/the-radiation-warnings-you-wont-get-from-the-mainstream-propaganda-machine/

  1. Dank je wel voor je reactie.
   Las net iets van Rudolf Passian….die zegt de dood is een andere frequentie. De persoonlijkheid blijft ook na de dood. Een crimineel wordt na de dood geen heilige. We vormen in ons leven de kwaliteit voor de dood.
   Ik denk wie dit allemaal op zijn kerfstok heeft die heeft ook als die dood is zich hiervoor te verantwoorden.

  2. Tsja, wat een nare berichten allemaal.

   Je gaat hopen dat er een waarheid schuilt in de reddingsplannen die op internet om je oren vliegen momenteel. Iemand al bevestiging uit de echte wereld (ja, dat is dus nog steeds de MSM, ons gezamelijke platform, wat je ook vind daarvan), over onderstaande voorbeeld:

   Plan 2012
   LIBERATION OF PLANET EARTH

   Phase 1: The Event (3-7 days)

   Mass arrests of the Illuminati
   ‑Military sweep
   -1 day viral and mass media info distribution
   -1 day arrests
   -Up to 3 days shutdown
   -5 to 6 days conviction process

   Phase 2: Restructuring (3-6 months)

   New financial system backed by precious metals and commodities introduced
   -Federal Reserve dismantled, US Treasury prints gold backed money
   -Basket of currencies (6 or more) base of world financial system
   -Worldwide debt forgiveness
   -Bank debts cancelled (credit cards, loans, mortgages)
   -Banks must be re-licensed, no interest (usury)
   -Multinational companies split and nationalized
   Redistribution of world’s wealth begins
   -Prosperity funds released
   -Humanitarian and environmental projects funded
   Free energy technology and advanced medicines released
   Government UFO involvement disclosure
   International criminal court tribunal of Illuminati
   Statutory laws invalidated, return to Common Law
   Interim national governments and then elections
   UN restructured as head of Provisional government
   Disengagement of warring parties, military forces recalled permanently from active duty and restructured into peace keeping force, nuclear weaponry disarmed

   Phase 3: First Contact (1-3 months)

   Contact with selected private individuals
   Re-education of humanity, including our history not told: Atlantis and Lemuria
   Global telecasts over TV and internet
   Increasing number of spacecraft make themselves known, culminating in a massive flyover when tens of thousands of ships will take part as final proof that other civilizations are out there
   Two week contemplation period
   First contact: Public contact at UN – Electric surge into Earth Light body -Galactic / Cosmic synchronization / Tachyonic alignment
   After First Contact
   -Interaction with Galactic Federation and Ascended Masters
   -Start of technology transfers and educational programs
   -Beginning of pollution cleansing and renewal of ecosystem
   -Start of full consciousness training (Ascension chambers)
   -Reunion with Confederation Fleet and Inner Earth

   bron: http://the2012scenario.com/2012/04/plan-2012/

   Vrolijk pasen!

  1. Dank je wel….wat een schatje…het klinkt bijna als huilen maar net niet 🙂
   Ook voor jou fijne vrije dagen.

 3. Gisteren mijn paaseitje gelegd in vlgd persbericht :

  Paas Best Pers Bericht
  8 april 2012

  “En ongeacht of de medische wereld dit nu gaat toegeven of niet, pro-vaccinatie propaganda blijkt zichzelf steeds vaker in de voeten te schieten met leugenachtige claims en valse onderzoeken, die het tegendeel zouden moeten beweren. Maar het ergst van alles, in dit kader, is het uiterst geraffineerde spel waarmee Big Pharma probeert de link tussen vaccins en vaccinatieschade te verdoezelen en zelfs helemaal te elimineren. Vaccinatiewetenschap komt langzaam maar zeker op de schroothoop van de pseudo-wetenschap terecht, hoe serieus de vaccinatie-professoren u ook aankijken..!”

  Quote uit : http://www.wanttoknow.nl/hoofdartikelen/vaccinatieclaim-volledig-onderuit-gehaald/comment-page-1/#comment-81100

  Voorbeeld ter illustratie van het regelmatig mislei(ij)dend informeren van onze al-wetende, de bevolking regelmatig sussend toesprekende, professoren :

  Prof. dr. Roel Coutinho (Rijks Instituut voor Volksgezondheid en Milieu RIVM)

  Prevenar (pneumokokken vaccin)
  * “Dit is een vaccin wat ongeveer, denk ik, door tachtig miljoen kinderen is ontvangen”, verklaarde dr. Roel Coutinho op 6 november 2009 in het tv-programma Netwerk. “Dus 80 miljoen kinderen en er zijn geen ernstige bijwerkingen van gemeld.” De heer Coutinho is óf niet goed op de hoogte óf vergat te melden dat bij Lareb wel ernstige bijwerkingen zijn geregistreerd.

  Prof. dr. A.D.M.E. Osterhaus (ADME = acroniem in de pharmacokinetica en pharmacologie voor : absorptie, distributie, metabolisme en excretie), Hoofd afdeling Virologie Erasmus MC – Rotterdam

  Narcolepsie
  * De heer Ab Osterhaus was eind augustus 2010 al op de hoogte van narcolepsie-slachtoffers in meerdere Europese landen, BUITEN Scandinavië (vlgs officiële gegevens GSK ook in Frankrijk en Duitsland geconstateerd met een totaal van 162 gevallen). Kan dhr Osterhaus uitleggen waarom hij dan de bevolking begin februari 2011 op het verkeerde been zette door te verklaren dat “er gelukkig buiten Scandinavië géén gevallen van slaapziekte waren gemeld” ?

  Opm. we mogen er toch van uitgaan dat de professor Osterhaus als vooraanstaand viroloog zijnde op de hoogte zou moeten zijn van het verschil tussen “slaapziekte” en “slaapstoornis” en dat dit een “oeps, tikfoutje” van de kranten was…

 4. Ik betwijfel al die meldingen van verhoogde radio actieve straling. Tsernobyl zou eeuwen niet bewoonbaar zijn maar slechts enkele tientallen jaren na het incident lopen er heel veel dieren rond in dat gebied die broeden, paren en gewoon leven, afwijkingen heb ik nog niet gezien. Is er wel echte straling?
  Van mensen die er geweest zijn heb ik vernomen dat je het gebied niet mag betreden met een eigen geigerteller, die levert het toeristisch buro ter plekke en die slaan wel uit. Ten tijde van de Fukushimaramp was Benjamin Fulford aanwezig in het getroffen gebied, hij mat geen verschil met normale straling. Waar wil ik naar toe?

  Zou het kunnen zijn dat er daadwerkelijk hulp geboden wordt om onze planeet te beschermen tegen nucleaire straling, worden wij geholpen deze straling op te ruimen? Volgens vele getuigerapporten van verschillende commandanten van nucleaire bases houden buitenaardsen een behoorlijk oogje in het zeil om te voorkomen dat wij ten onder gaan aan onze eigen rotzooi. Daar de meeste mensen hier geen invloed op kunnen uitoefenen beschermen ‘ buitenaardsen ‘ ons tegen die minderheid die deze rotzooi produceert en exploiteert.

  Als Fukushima daadwerkelijk vergeven is van de radio actieve straling zou je toch meer ellende verwachten vanuit dat gebied.

  Ik blijf het nucleaire gebeuren volgen omdat de optelsom niet klopt in mijn visie. Wat denken jullie?

  1. Jammer dat we niet weten welke onderzoeksresultaten verzonnen zijn. Zou mooi zijn als dat boven water kwam. Ook zou het mooi zijn om die “wetenschappers” aan te pakken. Het vertrouwen in de wetenschap/geneeskunde brokkelt af net zoals het vertrouwen in de politiek. Niet vreemd toch?

   Koen waar zit je? Ken je dit bericht ook?

 5. Dat viel me ook op zoon kreeg na uur hoge koors drie dagen alle keren
  gemeld bij arts alle keren aja griep hangt in de lucht niks aan de hand
  laatste enting met 2 jaar weer koorts beide kinderen totale gedragsverandering binnen paar uur 3 maanden lang stilstand en nu bijna vier zijn ze nooit meer de oude geworden.
  Dit werd de fase genoemd door arts kwam zeker niet door enting.
  Wat doen we de kinderen aan en waarom mogen we niet weigeren zonder al die ophef.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.