Advertentie

MH17-radarbeelden onvindbaar.. Who benefits..!?


Het is 21 juli 2014, een paar dagen ná de crash van de MH-17. De kennelijke 'daders' overhandigen de beide zwarte dozen over aan de Maleisische autoriteiten. Typisch gedrag voor schuldigen..??
Het is 21 juli 2014, een paar dagen ná de crash van de MH-17. De kennelijke ‘daders’ overhandigen de beide zwarte dozen aan de Maleise autoriteiten. Vind jij dat typisch gedrag voor schuldigen..?? Tel alle FEITEN op en kijk onbevooroordeeld naar het resultaat zouden we zeggen..!

x

x

MH17-radarbeelden ontvindbaar.. Who benefits..!?

2015 © WantToKnow.nl/.be

x

Is Tweede Kamerlid, CDA-er Pieter Omzigt. nu nog de enig overgeblven strijder voor MH17-waarheidsvinding..??
Is Tweede Kamerlid, CDA-er Pieter Omzigt. nu nog de enig overgeblven strijder voor MH17-waarheidsvinding..??

Het is de bittere opmerking van iemand die er zijn vinger niet achter krijgen kan.. CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt zegt het met zoveel woorden: “De ramp met vlucht MH17 is de enige vliegramp in de afgelopen tien jaar, waarbij de radarbeelden niet openbaar zijn gemaakt. En als je de radar- en de satellietbeelden hebt, weet je wie vanwaar er geschoten is en kun je de dader bijna aanwijzen.” We zijn 1,5 jaar ná de ramp met MH17 en twee onderzoeken verder. Maar het is nog steeds niet precies duidelijk wie het vliegtuig uit de lucht schoot. En volgens het Tweede Kamerlid Omzigt, is het ontbreken van de ‘primaire radargegevens’ daar mede de oorzaak van.

Sinds de ramp bijt Omtzigt zich als een terriër vast in de toedracht en dus is hij emotioneel als blijkt dat hij beet heeft. En laten we wel wezen: het is zeer uitzonderlijk is dat de radarbeelden ontbreken van een lijnvlucht boven Europa…! Noch Rusland, noch Oekraïne heeft de Nederlandse onderzoekers van de Onderzoeksraad voor de veiligheid (OVV), die de toedracht van de ramp onderzocht, van radarbeelden voorzien. Een grof schandaal, vindt Omtzigt.

Internationale verdragen verplichten beide landen de radarbeelden te bewaren en aan onderzoekers af te staan. Volgens de Russen zijn de beelden gewist. En volgens de Oekraïne stonden hun civiele radarinstallaties uit, vanwege ‘periodiek onderhoud’. Geloof jij het..? Want let op: ook hun militaire radar stond ook toevallig niet aan… Wat speelt hier in hemelsnaam..?

Mark Rutte met de leiders van Maleisië, Australië, Oekraïne en België. Minister van Buitenlandse Zaken Bert Koenders is ook blij dat de Onderste Steen nu Boven is.. Hij weet het zeker, want ook hij wil Poroshenko's onschuld betuigen, door-zelfs-te-buigen..!
Foto van begin november in New York. Even met z’n allen op de foto.. Mark Rutte met de leiders van Maleisië, Australië, Oekraïne en België. Minister van Buitenlandse Zaken Bert Koenders is kennelijk ook blij dat de Onderste Steen nu Boven is.. Hij weet het zeker, want ook hij wil Poroshenko’s onschuld betuigen, door mee te buigen..!

x
In antwoorden op de zoveelste reeks Kamervragen van Pieter Omzigt, geeft het kabinet-Rutte toe, dat er -behalve dus bij vlucht MH17- in de afgelopen tien jaar geen enkel vliegtuigongeluk heeft plaatsgevonden waarbij onderzoekers niet de beschikking kregen over radargegevens. Maar dan komt het: het kabinet Rutte schrijft verder in haar antwoord op de vragen van Omzigt, dat het geen enkele poging meer wil doen de gegevens boven water te krijgen, omdat het wel krijgen van die gegevens de conclusies van het OVV-onderzoek niet zal veranderen…! Let wel: we spreken hier over ESSENTIËLE INFO..!

vluchtverkeersleider Anna Petrenko
De Oekraïense vluchtverkeersleider Anna Petrenko, ook verdwenen, vlak ná de ramp met de MH17. (klik voor artikel over deze luchtverkeersleiders, inclusief de man die live verslag deed van de laatste minuten van MH17, Carlos Buca)

Geen begrip
Omtzigt heeft daar geen enkel begrip voor: “Met radar en satellietbeelden, die ook ontbreken, kun je heel precies vaststellen vanwaar er geschoten is. Het nu beschikbare bewijsmateriaal heeft soms maanden in een veld in Oekraine gelegen en zelfs de OVV geeft toe dat ermee gerommeld is.”

Het CDA-Kamerlid vindt het onbegrijpelijk dat de OVV en de Nederlandse regering niet eens een officiële klacht indienen bij de VN organisatie ICAO, terwijl ze officieel vaststellen dat Rusland het ICAO verdrag heeft overtreden. En verder houden Rusland en de Oekraïne zich niet aan de VN veiligheidsraadresolutie die oproept om volledig mee te werken met de onderzoeken. “En dus moet Nederland alsnog een klacht indienen, anders komt de onderste steen nooit boven.”

De vraag is natuurlijk of de Russische radarbeelden écht zijn gewist, zoals ze melden, of dat ze deze achterhouden voor een vervolg van het MH17-onderzoek. Het zou natuurlijk een fraai staaltje poker zijn, om dit krachtige bewijs (wat eerder al via een persconferentie werd getoond overigens HIER) pas dan weer ‘boven-water’ te laten komen, om de holle conclusie van het strafrechterlijke onderzoek naar de oorzaak van de ramp onderuit te halen..!

* * *

 

john-kerry

 

28 gedachten over “MH17-radarbeelden onvindbaar.. Who benefits..!?

 1. Vanaf het begin wordt er met een vinger gewezen richting de pro-Russen(seperatisten)door het westen en de VS.
  Feit is wel dat de seperatisten alle medewerking hebben verleend terwijl Timmermans in het Euro parlement schande sprak van een seperatist die een trouwring van een vinger afhaalde met volgens Timmermans de bedoeling om deze ring te ontvreemden.
  Later bleek dat deze seperatist deze ring in een doosje wilde stoppen zodat deze aan de nabestaanden kon worden teruggegeven.
  Ook gaat de NOS niet vrijuit omdat ze een DEEL VAN EEN FILMPJE hebben laten zien waarop een seperatist een poppetje omhoog houd wat volgens hen onmenselijk was.
  Gelauff van de NOS had nadat de toon gezet was door dit eerst via TV te vertonen en zo een beeld in de hoofden van de kijkers te krijgen niet het lef om via dezelfde TV zijn foute beoordeling toe te geven en zijn excuses aan te bieden want dit deed hij via andere kanalen wat onzichtbaar voor het grote publiek is gebleven.
  De seperatist met het poppetje deed dat om aan te geven dat zelfs kinderen slachtoffer waren en als het filmpje helemaal vertoond wordt kan men zelfs zien dat deze man zijn hoofddeksel afzet en een kruisje slaat.
  Jeroen Akkermans vond een klein stukje schroot en wist nog voordat het onderzocht was te vertellen dat het een stukje van een BUK raket was.
  David Jan Godfroid heeft zitten schuiven met de hoogte waardoor het onmogelijk zou zijn dat een jager MH 17 heeft neergehaald.
  De VS geeft een foto met een paar lijntjes erop getekend als bewijs.
  Dit zijn toch voldoende feiten die om meer onpartijdig onderzoek vragen dus waarom we de OVV daar niet over horen is mij een raadsel.
  Bewijs van de zijde van de Russen wordt steevast genegeerd of afgedaan als onzin zoals dat ook gedaan wordt met andere zaken zoals de betrokkenheid van de Turken met IS en het neerhalen van een Russisch gevechtstoestel en uiteraard ook met wat er allemaal in Syrie gebeurd.
  Dan heb ik het nog niet eens over de zwarte dozen die naar Engeland zijn gegaan ipv naar Frankrijk waar ze de nodige expertise hebben met dit soort zaken.
  En hoe is het mogelijk dat een Duits toestel compleet in stukken op de grond uiteen valt en men na een paar dagen/weken al weet wat er op de zwarte dozen staat terwijl de blackboxen van MH 17 ook in goede staat zijn overhandigd en daar wordt maar geen duidelijkheid over gegeven.
  Rutte is van de week zogenaamd door het stof gegaan (maar mag wel verder) terwijl wanneer hier onpartijdig onderzoek gedaan zou worden hij misschien wel mag gaan rennen om z,n hachje te redden.
  Afgezien van Omtzigt schijnt er niemand in ons parlement te zitten die echt geinteresseert in de waarheid is laat staan dat dat ze Rutte het vuur aan de schenen leggen en zich niet laten wegsturen met daar kan ik geen mededelingen over doen zoals hij ook bij andere cases doet.
  Wat voor soort mensen zitten er in de kamer als bijna 200 onschuldige slachtoffers niet voldoende zijn om tot het uiterste te gaan om de waarheid te achterhalen?Wie zijn dan de monsters?

  1. Rutte heeft de STEEN verplaatst.. hij ligt nu opzij
   en IS is er doorheen gekropen….

   Voorlopig zitten we met een aantal GROTE Kamervragen en Omtzigt is in mijn optiek echt de enige goede politicus die zich echt vastpakt in deze tragedie waar er heel veel is wat riekt naar corruptie, zoals veel andere zaken in dit land, het kan niet op, wat moet je nog denken over ” vaderlands ” liefde ??
   Goed dat Lange Frans deel 2 heeft uitgebracht, maar WELKE ZENDERS zenden dit uit?

   goed weekend allen en namaste

  2. Arnold, blackbox gegevens zijn al openbaar sinds oktober 2014.
   Ik zou niet weten waarom het uitmaakt dat ze de gegevens hebben uitgelezen in Engeland i.p.v. in Frankrijk. Alle onderzoekspartijen zijn erbij en moeten van het hele proces getuige zijn. Luchtvaart en ruimtevaart is een internationale industrie.

   Verder, ga jij nu iemand verdedigen die een trouwring van een lijk afhaalt met een smoes? Beide partijen hadden daar het gebied moeten afzetten zodat er een normale afhandeling van een vliegtuig ongeluk had kunnen gebeuren i.p.v. het meer dan een jaar durende drama.

   Een dergelijke lange post ga ik niet puntgewijs afhandelen, dus we laten het maar zo. Misschien is dat ook elke keer je bedoeling…

  3. Erwin Zwart.
   Ik heb maar 1 bedoeling en dat is dat de waarheid boven moet komen en niets anders.
   Wat betreft de blackbox wat is daar volgens jou dan precies uitgekomen?
   Vorig jaar met het neerstorten van dat Duitse toestel in Frankrijk was binnen een paar weken al bekend wat er precies is gebeurd is het dan niet vreemd dat terwijl de seperatisten de blackbox van MH 17 vrijwel onbeschadigd aan de onderzoekers hebben overhandigd dit zolang heeft moeten duren?
   In Frankrijk hebben ze meer kennis en ervaring met blackboxen dan de Engelsen vandaar dat ik dit vreemd vind.
   Ik verdedig helemaal niemand want het bewijs is geleverd dat deze man de ring in een doosje wilde doen zodat het aan de nabestaanden kon worden teruggegeven.
   Timmermans had wel meer van zulk soort blunders denk daarbij aan de zuurstofmaskers en de seperatist met het poppetje in de hand wat deel uitmaakte van een langer interview wat bewust maar deels is uitgezonden om de seperatisten zwart te maken en waar Gelauff van de NOS zijn excuses voor heeft aangeboden maar dan niet op TV maar op Facebook.
   En het gaat veel verder want is het niet vreemd dat we nu via de NOS en andere MSN media vrijwel niets meer horen over de slachtpartijen die nu plaatsvinden in Oekraine terwijl MH 17 daar hoogst waarschijnlijk een grote rol bij heeft gespeeld?
   Is het niet zo dat het Oekrainse leger daar misdaden begaan tegen de pro Russische bevolking in Oost Oekraine en vanaf het begin werd OOK ZONDER BEWIJS DE BUK RAKET AAN PUTIN GERELATEERD EN DE GETUIGENISSEN VAN DE PLAATSELIJKE BEVOLKING GENEGEERD DIE VERTELDEN DAT ER OOK JACHTVLIEGTUIGEN AANWEZIG WAREN WAT DOOR EEN MILITAIR IS BEVESTIGD DIE HET VERTREK EN TERUGKOMST HEEFT BEVESTIGD.
   En vraag je ook eens af wie er belang bij zouden kunnen hebben dat er nu oorlog in Oekraine is,Monsanto misschien omdat ze daar veel grond hebben wat ze voor manipulatie van gewassen willen gaan gebruiken en wat te denken van schaliegas dat ze juist in OOST OEKRAINE willen gaan winnen waar de bevolking die daar woont tegen is en vraag je dan ook eens af WAT HET BELANG VAN PUTIN ZOU KUNNEN ZIJN OM EEN VLIEGTUIG NEER TE HALEN.
   En Oekraine is dat niet interessant voor de VS omdat ze dan daar ook weer militairen kunnen stationeren zoals ze dat ook in de Baltische,Balkanlanden ed hebben gedaan wat allemaal tegen Rusland aanligt.
   Zonder bewijs worden er nog steeds sancties tegen Rusland in stand gehouden en telkens weer verlengd

  4. En wat betreft de VS met hun bewijs een oude foto waar een GEEL lijntje op is getekend?
   Ze hebben telkens de grootste mond en staan vooraan om de sancties tegen Rusland te verscherpen of verlengen terwijl Hollande PLEITTE VOOR MINDER SANCTIES OMDAT HET DE EUROPESE ECONOMIE ZOU SCHADEN WAARNA DE AANSLAGEN IN PARIJS VOLGDEN en ook zou Hollande ik meen twee oorlogsschepen aan Rusland leveren op straffe van een enorme boete als hij de afspraak niet na zou komen.
   Alles staat volgens mij met elkaar in verband want kijk gewoon om je heen en je zult zien dat de aanslagen steeds weer worden aangegrepen om de Europese bevolking noodtoestanden op te leggen en vrijheden te ontnemen en wet en regelgeving te veranderen.
   De gewone burgers zijn de aanslagen niet vergeten maar leven weer hun gewone leven terwijl de regeringen maar paniek blijven promoten met hulp van de MSN.
   MH 17 was niets anders dan een aanleiding om een reden te hebben om Rusland aan te vallen op alle gebied.

  5. >Wat betreft de blackbox wat is daar volgens jou dan precies uitgekomen?

   Dat kun je allemaal nalezen, er is uitgekomen dat op 1 bepaald moment het vliegtuig door een explosie van buiten wordt geraakt en op basis van de microfoons uit voicedatarecorder weet je de richting en afstand. De vluchtparameters uit de 2e box zijn normaal tot het moment dat alles kapot gaat op datzelfde moment.
   Voor mij is dit op dit moment het enige feit, samen met de brokstukken, de rest is van horen zeggen.
   Juist daarom is het zo kwalijk dat de primary radar data (Flightradar24 gebruikt secundary radar data voor hun website zie https://www.youtube.com/watch?v=npRZNlqwCWU ) niet vrijgegeven wordt, want alleen daar kun je raketten en andere vliegtuigen die geen transponder data terugsturen (militair).
   Omdat ze dat allemaal niet doen, zou dat kunnen betekenen dat er van alles in de buurt rondvloog. Oekrainse en ook zelfs Russische jachtvliegtuigen of jachtbommenwerpers. Die BUK’s waren op het slagveld aan beide kanten om die reden. En omdat die CIVIELE radardata volgens de strijdende partijen onder militair geheim valt, willen ze dat niet openbaar maken. Dat is mijn vermoeden waarom ze de internationale wetten hierover aan hun laars lappen.

   >MH 17 was niets anders dan een aanleiding om een reden te hebben om Rusland aan te vallen op alle gebied.

   je bedoelt te beschuldigen, ik heb geen aanval gezien. Overigens is er geen land dat de annexatie van de Krim heeft geaccepteerd. DAAR gaan de sancties over om proberen tegen te houden dat Rusland hetzelfde doet in Oekraine.
   Nogmaals, ik vertrouw Oekraine net zo min als Putin Rusland, het is hetzelfde ultra-nationalistische gedachtengoed met een zgn. democratische rechtvaardiging.

 2. een Militaire Radar kan 3D kijken, AWACS die 24 uur per dag in de lucht hangen tegen de oostgrens aan. Militaire radar installaties die 24/7 richting oosten kijken, en exact weten wat er in de lucht hangt.

  En dan komen de Amerikanen met een foto van google earth en een getekende lijn hoe “de” raket zou zijn gevlogen.
  Ander detail, ook op youtube te zien is de rookpluim van zo’n raket die minimaal 30 min blijft hangen, zeker met zo’n blauwe lucht tijdens de MH17 ramp. maar daar geen video’s van. Dit zou nl meteen door mensen worden gefilmd als dit zo was. en waar zijn de raket onderdelen op de rampplek. enz enz. Vergeet niet dat de huidige leiders uit de NAZI partij in de Oekraine komen en door de CIA in het zadel zijn geholpen. Zij hadden baat bij een negatieve europa opinie tegen Rusland

  1. En wat te denken van een oliemaatschappij die daar waar de pro Russen wonen in het oosten van Oekraine schaliegas naar boven wil gaan halen en Monsanto die grote belangen heeft ivm met gemanipuleerd gewas dat ze daar willen verbouwen.
   Misschien is er ook wel verband met W.Bush die door Maleisische rechters is veroordeeld wegens misdaden en kan je dan van toeval spreken als 1 Maleisisch toestel verongelukt(MH 17)en een ander toestel(MH 370)spoorloos van de radar verdwijnt?of waren dat wraakacties?Wel toevallig dat ook in het laatste geval geen radarbeelden of satalietbeelden aanwezig zijn.

 3. Ik blijf erbij…de Russen hebben onderhandeld over de uitkomst van het MH17-onderzoek…. Zij zwijgen voorlopig in ruil voor …(?). Dat onderzoeksrapport was vrij zwak.

  1. Ik denk dat uiteindelijk alle partijen terugschrokken voor de mogelijke consequenties van de beschuldigingen en bewijzen over en weer en dat de te nemen vervolgacties zouden kunnen uitmonden in een enorm conflict.
   Uiteindelijk leidde dit tot de huidige ‘New Cold War’.
   Overigens doen de US en de Poetin-republiek nog steeds goede billions business hoor. Nederland trouwens ook. Ook wel naief om te denken dat Rutte en consorten daar iets aan kunnen veranderen of bepalen.
   Ze hebben met zijn alleen ook nog steeds de duurste constructie ooit gebouwd in de ruimte hangen die ze gezamenlijk moeten runnen.

   Kortom het antwoord op de vraag in de titel van het artikel,
   “MH17-radarbeelden onvindbaar.. Who benefits..!?”, is: Alle Partijen!

 4. Waarom vraagt Omzigt de Amerikanen niet om de radarbeelden? Dat lijkt me het meest logisch aangezien Amerika een partner is.

  De Russen hebben hun radarbeelden volgens mij direct na het ongeluk beschikbaar gesteld, maar deze werden niet serieus genomen (omdat ze geen raket maar een gevechtsvliegtuig lieten zien volgens mij).

  Het feit dat 2 bevriende landen die beschikking zouden moeten hebben over radarbeelden deze niet overleggen geeft te denken…

  1. De Russen zeggen zelf dat de radarbeelden zijn gewist en hebben ze dus nooit beschikbaar gesteld.
   De US heeft satelietbeelden die ze niet in het openbaar willen laten zien, maar die wel getoond zijn aan de landen die in de onderzoekscommissie zitten.
   Ik zou ze nu ook wel eens willen zien…
   Overigens, ook de Russen zeggen dat MH17 door een BUK is neergehaald, maar ze zeggen dat het er niet 1 van hun was.

 5. Er zijn feiten en er zijn meningen, heel veel meningen.

  De feiten:

  – Bijna 300 mensen, onder wie meer dan 100 meest vooraanstaande AIDS experts lieten het leven.
  – MH-17 vloog een afwijkende route, over een gebied dat als onveilig bekend stond
  – Poetin vloog ongeveer op hetzelfde tijdstip over hetzelfde gebied
  – MH-17 is door de luchtverkeersleiders op dat moment bevolen om af te dalen van 35.000 voet naar 33.000 voet.
  – De SBU, Kievs geheime dienst, heeft onmiddellijk de tapes van dat moment in beslag genomen.
  – Oekraïense luchtverkeersleiders worden tot op de dag van vandaag vermist.
  – OVSE waarnemers ter plekke hebben tenminste 1 SU-25 militaire straaljager gezien.
  – SU25 specificaties zijn aangepast op gangbare sites als wikipedia; het vliegplafond is van meer dan 30.000 voet teruggebracht naar ongeveer 24.000 voet.
  – Binnen een uur wisten de Amerikanen te melden dat de Russen dit hadden gedaan op basis van satellietbeelden.
  – Deze beelden zijn echter nooit vrijgegeven
  – Vervolgens kregen Russische separatisten de schuld; zij zouden de MH17 per ongeluk met een BUK raket hebben neergeschoten.
  Dit verhaal is ook te lezen in het officiële rapport van de onderzoekscommissie
  – Enkele dagen nadien verscheen een filmpje dat dit zou moeten bewijzen.
  – Er stonden in de eerste uren HR foto’s van de crash op het internet die zijn bestudeerd door een Duitse piloot met een zowel militaire als civiele luchtvaart achtergrond. Hij heeft veel meer kennis dan ik over deze materie.
  Zijn betoog, opgemaakt binnen enkele weken na het incident en met een totaal andere conclusie dan de rapporten van den Nederlandsche Regeering, is hier terug te vinden.

  http://www.globalresearch.ca/german-pilot-speaks-out-shocking-analysis-of-the-shooting-down-of-malaysian-mh17/5394111

  Volgens premier Rutte moest de onderste steen boven komen…ja, ja.

  1. Hij heeft niet zoveel haast om die onderste steen boven te krijgen omdat hij wel weet dat die steen dan mogelijk zijn kant op komt en dat zou wel eens pijn kunnen doen.

 6. Mogelijk versterkt het de onmachtsgevoelens onder de mensheid bij het ondervinden van deze leugenachtige uitvluchten door de eigen regering. De leugens liggen er zo dik boven op en zijn zo zichtbaar op deze wijze veroorzaakt men chaos evenals de recentelijke aanslagen in Parijs en het onmachtsgevoel dat mensen ook krijgen t.o.v. de nieuwe asiel- “golven” ook dat is onderdeel van dezelfde strategie. Stay Strong ! Waarheid zal uiteindelijk gaan zegevieren het Collectief is groeiende met de dag , uur minuut en seconde – Big Mountain – Peacefull Revolution https://www.youtube.com/watch?v=ZFpJ0VZK-lU Om de wat stevigere en kwade gevoelens er even uit te laten ter ventilatie REVOLUTION (Official Music Video) https://www.youtube.com/watch?v=sr0L0d0rCCY

 7. Bij al deze wantoestanden rond die ramp begrijp ik niet waarom diegenen, die hun geliefden zijn verloren, zich zo rustig houden. Of hebben ze zwijggeld gekregen? Ik zou in hun geval álles doen om de wérkelijke gebeurtenissen boven tafel te krijgen.

  1. 1. NOS besteedt hier opzettelijk geen aandacht aan..!
   2. Voor deze mensen is het natuurlijk uitermate pijnlijk, de publiciteit op te zoeken..!!
   Zo simpel kan het zijn..

  2. De werkelijke gebeurtenis gaat ook officieel bekend worden, iedereen die normaal kan nadenken weet het al, want wie is er specialist false flags? Met welk doel? Wie wil er de baas van de wereld zijn? Wie straffen ze genadeloos af als ze niet in de nazi pas lopen? Zeg het maar. Alles gaat boven water komen met bewijzen en al, tegelijk met al die andere shit.
   Aquarius Tijdperk. Vergis je niet, mensen als David Wilcock, Benjamin Fulford en zoveel anderen, bekende en onbekende klokkenluiders hebben telepatisch contact met E.T’s, een feilloze intuitie en wat dacht je van Putin. Hoe anders dacht men dat ze aan zulke zinvolle nuttige informatie komen. In Rusland drijft men al op vrije energie. Nee dat hoor je niet op de televisie en radio. Niet te begrijpen dat mensen dit niet massaal op zich in laten werken maar die doemverhalen van die nazi’s die er enkel en alleen op uit zijn je in een lage frequentie te houden laten ze dan weer wel op zich in werken. Want was dat wel zo, dan had niemand nog angst en was iedereen blij dat alles naar buiten komt, en zouden ze zich verheugen op nog veel meer informatie die er aan komt, hoe walgelijk ook, maar wel de daders met naam en toenaam in de openbaarheid, zodat het duister voor altijd uitgeschakeld is. In plaats daarvan zit men te muggeziften over wat er gebeurd is, hoe slecht de mensheid is en dat er op zeker geen verbetering in zit want de mensheid is nu eenmaal slecht, kijk maar naar het verleden. Verder denken ho maar. We zitten in anders sferen. In de photonbelt. Maar terwijl er zoveel informatie beschikbaar is lees je toch steeds weer doemdenkers met weinig vertrouwen in de toekomst want, niet geinformeerd. Of ze lezen iets en vergeten het meteen weer. Blijven kennelijk liever in die shit rond tollen in plaats van zich er boven uit te hijsen. Het is een keuze die elk mens zelf moet maken. Uiteindelijk zullen alle ogen opengaan, uit zichzelf of gedwongen en dat zal niet lang meer duren.

   https://www.youtube.com/watch?v=2YXLlBHtWSk

  3. @ Redangdiver: ik heb contact met nabestaanden.
   Ze “branden” op in die muur van ongeïnteresseerdheid van hum omgeving, die ze voor complotfanatici uit maakt.
   Het is voor ons langs de zijlijn moeilijk voor te stellen wat voor impact zo’n tragedie op mensen heeft. Rutte cs. weten dat. Daarom zetten ze ook maximaal in op ontkenning.
   @ Guido: inderdaad, zo simpel is het.
   Wederom een puik artikel!

  4. Redangdiver.
   Vandaag woensdag 13 januari 2016 las ik op NOS teletekst dat nabestaanden van de slachtoffers van MH 17 Rutte een brief hebben geschreven dat hij meer moet doen om beelden boven tafel te krijgen.
   Volgens de NOS zouden Oekraine en Rusland gezegd hebben geen beelden te hebben en de VS zou ze wel hebben maar niet willen afstaan omdat ze dan zouden verraden vanwaar de beelden genomen zijn.
   Maar nu blijkt er een akkoord te zijn dat landen dwingt beelden van een dergelijke ramp vrij te geven.
   Ik ben benieuwd welken reactie hier op komt van Rutte die dat natuurlijk helemaal niet ziet zitten.

  5. dat gaat NU wel degelijk gebeuren ! 18 families laten zich extra horen aan rotte Rutte en die gele kerry muppet in de vs
   Er zijn in NL 4 grote doofpotten die n o o i t aan het licht mogen komen en daar is de mh17 er 1 van..
   zelfs de problematiek met de ” vluchtelingen ” is een van de doofpotten maar hoef je op deze site gelukkig niet verder uit te leggen – over de hoed e n de rand
   Nederland is veel te soft als het op AANDRINGEN KOMT binnen in de kern, we hebben het nu wel allemaal denk ik in de gaten dat ze de kazen smelten..

  6. Ook een interessante ontwikkeling is dat er nu stilstaande beelden opgestuurd zijn terwijl niemand “zegt te weten” waar deze vandaan komen.
   Wel zijn ze al door een specialist onderzocht en als authentiek aangemerkt.
   Van der Steur zit ook met een probleem ivm het onterecht beschuldigen en van de zaak afhalen van iemand en die wil nu openbare excuses en eerherstel en terecht.

  7. Redangdiver, vertel me maar eens wat jij allemaal zou doen om de werkelijke gebeurtenissen te achterhalen. Ik heb geld zat en hoef niet te zwijgen.

   Guido, de NOS heeft altijd al nieuws over die radarbeelden gebracht.
   Overigens zie ik nog steeds mensen vragen naar de black box gegevens. Ze zijn al tijden openbaar. Het is een andere zaak dat je ze niet accepteert. Maar ja, sommigen van hen beweren ook dat de aarde plat is enz…

 8. Voor mij is het wel duidelijk, als ik in Nederland nieuws zie is altijd Rusland de boosdoener. Als ik in Rusland TV kijk altijd America. Er is geen eerlijk nieuws alles is gekleurd. Zo ook met deze ramp. De waarheid komt nooit boven water en het hele zaakje stinkt. Deze huichelaars staan bloemen bij een monument te leggen terwijl er in Syrië duizenden gezinnen gedood of verminkt worden door hun bommen. (ook onschuldige mensen, die toevallig op de verkeerde plaats zijn.) Democratie bestaat niet. En van referendums houden ze niet. Tik maar eens in op You Tube waarom spreken journalisten niet de waarheid.

 9. Het is duidelijk dat Oekraine, Rusland en de US allemaal iets te verbergen hebben met elk eigen beweegredenen.
  Goed artikel, jammer van de foto’s en bijschriften.

 10. Who benefits?

  Waren er eigenlijk wel radarbeelden of heeft iemand ze zoek gemaakt? Om deze vraag te kunnen beantwoorden moet je de periode voor en de na de ramp met elkaar vergelijken.

  De weken voor de ramp werd Oekraine in het nauw gedreven. De rebellen wonnen flink terrein en de frontlinie schoof op naar het westen. De rebellen bleken plotseling te beschikken over materieel waarmee men enkele weken daarvoor al diverse militaire vrachtvliegtuigen van de Oekrainse wist neer te halen. Oekraine werd in het nauw gedreven, klopte aan voor hulp bij Europa en Amerika , maar kreeg nauwelijks steun.

  Na de ramp was de verontwaardiging in de wereld enorm en schaarde de VN, Europa en Amerika zich unaniem achter Oekraine, en werd de druk op Rusland fors verhoogt. De russen trokken hun zware materieel stilletje terug uit het gebied en kreeg Oekraine weer meer grip op de strijd. Dit was dus een duidelijke game-changer in het voordeel van Oekraine en niet voor Rusland.

  De onderzoeksraad heeft inmiddels met reconstructie voldoende aangetoond dat een raket het vliegtuig heeft neergehaald. De pro-russische rebellen hadden hier er echter geen enkele baat bij. Dit duidt er op dat zij zich hebben vergist, en in de veronderstelling waren dat het een Oekrains militair vliegtuig betrof.

  Waarom dachten ze dat?

  De verklaring is dat in deze periode voor het neerhalen van MH17 aan beide kanten in de militaire organisaties nog enorm veel infiltranten zaten. Vluchtgegevens (tijden en routes) van militaire vliegtuigen werden dus gelekt naar de rebellen. Deze info was cruciaal voor rebellen omdat ze zelf niet beschikten over de techniek om vliegtuigen op deze hoogte te lokaliseren.

  Wat nu komt is puur een theorie (ik kan het niet bewijzen): naar de rebellen is informatie toegespeeld dat er die dag een militair vliegtuig zou overvliegen. Dit militair vliegtuig is uiteindelijk nooit opgestegen. Wel vloog er op die route de MH17. Oekraine heeft geweten dat de rebellen in de veronderstelling waren dat dit een militair vliegtuig betrof. En heeft bewust de ramp laten plaats vinden.
  Er kunnen dan twee redenen zijn waarom de primaire radarbeelden er niet zijn:
  1) Op de radarbeelden blijkt dat hiervoor genoemd scenario plaats vond, en wellicht wordt op basis van deze gegevens duidelijk dat Oekraine bewust de ramp heeft laten gebeuren dan wel niet heeft ingegrepen.
  2) De radarsystemen zijn die dag inderdaad uitgezet om te voorkomen dat een mogelijke infiltrant die ook toegang had tot het radarsysteem op het laatste moment de rebellen nog kon waarschuwen dat het geen militair vliegtuig betrof, maar een passagiersvliegtuig.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.