Advertentie

‘mRNA-Nobelprijs’: minachting slachtoffers..!!


***

‘mRNA-Nobelprijs’: minachting slachtoffers..!!

2023 © WantToKnow.nl/be
*

Het zal toeval zijn.. Toch? Op de dag af, dat in Nederland de prikcampagne van start gaat, tegen ‘het Corona-virus’, komt het Zweedse Nobelcomité met de mededeling dat de Nobelprijs voor Geneeskunde is ‘gewonnen’ door het duo Karikó & Weissman. Zij deden fundamenteel voorbereidend werk, zo luidt het juryrapport, voor de totstandkoming van het mRNA-middel. Een injectie die het eigen DNA aanzet tot het produceren van specifieke tegenstoffen. We leggen het nog even uit, onder dit plaatje, wat voor ons preciés de essentie vertelt. Het mRNA-middel is geen vaccin en levert door het volledig nieuwe karakter van de methode, EEN GRUWELIJK BEELD OP VAN BIJWERKINGENa :

RNA is een molecuul dat qua chemische structuur sterk lijkt op het beter bekende DNA, de bouwstof van vele, vele levensvormen, waaronder de mens… RNA is ‘het sleuteltje’; een molecuul dat cellen nodig hebben om een eiwit te kunnen bouwen/produceren. En dit RNA zit ook in het coronavirus. Het GMO-middel in de mRNA-injectie, geeft een boodschap aan cellen, waardoor die cellen eiwit gaan aanmaken, dat normaal gesproken door het coronavirus worden aangemaakt. Dit wordt ook wel spike-eiwit genoemd. Dit eiwit dient in het menselijk lichaam te blijven en niet -via de longen bijv.- rondgestrooid te worden..

Deze mRNA-injectie lijkt dus op het coronavirus.
“Maar het is er maar een heel klein stukje van, en het is bijna volledig onschadelijk gemaakt”, zo verklaart hoogleraar ‘vaccinontwikkeling’ dr. Ben van der Zeijst. “En doordat het maar zo’n 10% van het virus is, word je er niet ziek van. Maar het zorgt er wel voor dat je immuunsysteem in actie komt.”
Wat een uitvinding nietwaar..? NEE, het is een gruwel. Om een lang verhaal kort te maken, verwijzen we naar de erudiete, gepensioneerde hoogleraar prof.dr. Pierre Capel. Lees dit artikel hier en zie wat een chaos de mRNA-injectie in het menselijke lichaam teweeg brengt..!

Deze ‘Messenger RNA’-technologie (mRNA), die wijd en zijd onder de aandacht kwam door haar rol in de ontwikkeling van COVID-19 ‘vaccins’ (en de oversterfte die daarop volgde..!), staat volgens de PR/propaganda-campagnes op het punt, een revolutie teweeg te brengen op medisch gebied. En dan nu heeft de ontwikkeling van deze mRNA-technologie de ultieme prijs in de geneeskunde gewonnen, de Nobelprijs – maar er ontbreekt iemand bij de prijsuitreiking…! De slachtoffers die -onbetwist ten gevolge van deze mRNA-injectie- zware tot zéér zware bijwerkingen voor de kiezen kregen.

En wat te denken van al die doden door de DOOR PFIZER BEVESTIGDE aantasting van het hart te betreuren zijn. Hier op de site is veel te lezen over deze aandoening, bekend als MYOCARDITIS..!

Katalin Karikó en Dr. Drew Weissman hebben de Nobelprijs voor de Fysiologie of Geneeskunde gekregen voor hun werk aan boodschapper-RNA (mRNA). Hun samenwerking heeft niet alleen de ontwikkeling van ‘vaccins’ veranderd, maar heeft ook mogelijkheden geopend voor andere nieuwe behandelingen voor verschillende ziekten.

Karikó is een in Hongarije geboren biochemicus, bracht een groot deel van haar carrière door bij BioNTech, het Duitse farmaceutische bedrijf, dat samen met Pfizer het eerste COVID-19 vaccin ontwikkelde.
Weissman is een arts-wetenschapper, heeft een prestigieuze positie als hoogleraar vaccinonderzoek aan de Perelman School of Medicine van de Universiteit van Pennsylvania.

Binnenkort komt de mRNA-technologie naar griepvaccins.
Voorstanders beweren dat het aanpassingsvermogen van de mRNA-technologie snellere reactietijden mogelijk maakt, bij de ontwikkeling van injecties die zich nauwkeuriger kunnen richten op circulerende griepstammen, waardoor jaarlijkse griepprikken mogelijk effectiever zouden worden. Bovendien wordt er gewerkt aan de toepassing van mRNA-technologie om verschillende andere ziekten te ‘behandelen’. Het wordt onderzocht als mogelijke behandeling voor sikkelcelziekte en de auto-immuunziekte multiple sclerose.

Daarnaast wordt de toepassing bij de behandeling van kanker onderzocht, met als doel het immuunsysteem in te zetten bij de bestrijding van maligniteiten. De strijd tegen HIV, een al lang bestaand wereldwijd gezondheidsprobleem, staat ook op de radar van mRNA. Op dit moment bevinden drie experimentele HIV-vaccins, gebaseerd op een mRNA-ontwerp dat verwant is aan de COVID-19 vaccins, zich in de vroege stadia van menselijke klinische proeven.

De prijs voor Karikó en Weissman is niet zonder controverse. Dr. Robert Malone, een gerenommeerd wetenschapper, arts en pionier op het gebied van mRNA-vaccintechnologie, gaf enkele felle commentaren op ‘X’. Zo verklaarde hij:

“Kariko en Weissman krijgen de Nobelprijs, niet voor het uitvinden van mRNA-vaccins (want dat heb ik gedaan), maar voor het toevoegen van de pseudouridine die het mogelijk maakte om onbeperkt spike-toxinen te maken in wat een veilig en effectief vaccinplatform had kunnen zijn, als het veilig was ontwikkeld.”

Malone bekritiseerde verder de integriteit van het toekenningsproces en suggereerde ongepaste invloed van farmaceutische reuzen.

“Pfizer heeft hier sinds 2020 campagne voor gevoerd – in het begin beweerden ze zelfs (net als Kariko) dat ze de technologie van het mRNA-vaccinplatform had uitgevonden. Pfizer doneert veel aan het Karolinska Instituut, dat de Nobelprijs toekent. De wetenschap is weer gekaapt door Big Pharma.”

De beslissing om het duo Karikó en Weissman te eren, nota bene met ‘de Nobelprijs’, en belangrijke medewerkers zoals Dr. Robert Malone weg te laten, roept vragen op over het verhaal dat wordt gepusht rond mRNA-technologie. Eén ding is zeker: COVID is nog maar het begin. En wat waarschijnlijk zal volgen zijn opeenvolgende campagnes om meer mRNA te injecteren in elke man, vrouw en kind. Dat we inmiddels kampen met een bizarre oversterfte, is een FEIT. Dat dit kennelijk niet onderzocht mag worden, is minstens zo’n FEIT.. JUIST ONDERZOEK IS NODIG BIJ EEN EXPERIMENTEEL INJECTIE-middel, toch? Kijk een willekeurige Tweet over ene mw. Vera Bergkamp, voorzitter van de TK..

 

1 gedachte over “‘mRNA-Nobelprijs’: minachting slachtoffers..!!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.