Advertentie

Massaal Facebook achter ons laten..?!!


 

‘De Israëlische overheid heeft een plan gelanceerd, om niets minder dan de hele wereld online te bespioneren, in ’n groot initiatief, zal rapportage worden gedaan van anti-semitische posts aan overheden in landen over de hele wereld. Het systeem, dat 3 dagen geleden is gelanceerd, heeft het vooral voorzien op Facebook en Twitter, met posts in het Engels, Arabisch, Frans en Duits. In de  loop van de tijd, zullen andere talen en social media-platforms worden toegevoegd..’

citaat uit artikel ‘Veterans Today’
(HIER)

Facebook wordt door bedrijven en organisaties steeds meer ingezet. Het is een medium geworden, waar je als bedrijf, zo heet dat dan, niet meer omheen kunt.. Andersom gezegd: je moét er wel gebruik van maken.. “Iedereen zit op Facebook!” is dan de veel gehoorde tekst bij bedrijfskundigen en communicatiedeskundigen.. Inmiddels lopen bedrijven/organisaties als schapies achter mekaar aan en doen zo, net als al die Facebook-gebruikers aan het sterkste staaltje ‘selffullfilling prophecy’ van de laatste 50 jaar..

De meest gebruikte social media door Nederlandse organisaties/bedrijven zijn Facebook (FB) (90,3%) en Twitter (75,1%). Deze ‘kanalen’ worden hoofdzakelijk ingezet om de zogenaamde doelgroep van deze bedrijven/organisaties te informeren (44,3%) en ook om de naamsbekendheid te vergroten (48,2%). Deze cijfers komen uit recent onderzoek onder deze bedrijven; de eerste editie van het Nederlandse Social Media Onderzoek van de Nederlandse Social Media Academie.

Er gaan sluwe clubs schuil achter de oprichting van Facebook (klik voor artikel hier op de site)

Maar wat we zijn vergeten kennelijk, met z’n allen, is dat FB is opgezet om mensen regelrecht te bespioneren, door ze ZELF hun EIGEN informatie op internet te laten zetten..En al jaren zijn mensen bezig om elkaar sociaal te waarschuwen en te informeren, wat TOTAAL NIET de bedoeling is van het platform. Kijk maar eens op de eerste artikelen van ons hier op de site (zoekmachine bovenaan de site).

Sterker nog: Facebook heeft een tijd geleden zelfs mensen weer opgeroepen om meer privé-zaken te delen, omdat het platform daarvoor bedoelt was. Gezellig jongens, wat een warme uitnodiging van de wolf-in-schaapskleren. Want dat FB een dergelijke vergelijking met glans doorstaat, is ons duidelijk.

Kijk nogmaals geadviseerd, naar de genoemde eerdere artikelen, waarbij ons bijstaat een YouTube, waarin een persoon van de geheime dienst meldt dat de CIA/FBI ‘plezierig verrast’ waren met de acties van mensen op Facebook, die ‘zomaar’ alle prive-info weggaven, waarvan de geheime diensten al jaren al op aan het studeren waren, om het te pakken te krijgen..!

En kijk nu eens naar het recente citaat hierboven, waarbij wéér een organisatie, en niet de minste, (Mossad en/of inlichtingendienst Israël) dit platform als een informatiebaken in gaat zetten voor het monitoren van wereldwijde communicatie. FB zelf lijkt totaal van de kaart, want het wordt aan 2 kanten feitelijk gedwongen keuze te maken..

Nepnieuws censureren, wat wil zeggen, dat je je gebruikers, je feitelijke klanten, de maat gaat nemen en hen gaat koeieneren. Of FB kiest voor haar gebruikers en laat het zoals het is. Maar de keuze is gemaakt en DUS IS HET TIJD IN ONZE OGEN OM FB MASSAAL VAARWEL TE ZEGGEN..! Want er zijn genoeg andere, minstens zulke goede sites, die om je zitten te springen, PRIVACY als essentie in het vaandel hebben staan en dus een VEEL BETERE KEUS zijn..! Dus..

x

x

 * * *

x

x

Massaal Facebook achter ons laten..?!!

2018 © WantToKnow.nl/be

x

Facebook staat onder druk en wel van 2 kanten. Officieus van veel van haar gebruikers; veel mensen die sociaal getinte berichten op FB posten en melden dat te pas een vooral te onpas, hun berichten of reacties worden verwijderd. Zonder ook maar één persoonlijk bericht of standaardmededeling.. En officieel staat het bedrijf onder druk van de kant van overheden wereldwijd. Deze beschuldigen het bedrijf dat ze meewerken aan het verspreiden van ‘nepnieuws’, whatever that may be.. Zo zou FB -en natuurljik andere social media- zich schuldig hebben gemaakt aan het meewerken aan de verkiezingsmanipulaties in de VS, door niet streng genoeg op te treden tegen het plaatsen van ‘ongenuanceerde’ berichten.

Facebook heeft dit onlangs min of meer erkend; dat een te groot gebruik van sociale netwerken een gevaar voor de democratie kan inhouden. Tegelijk zegt FB dat het ‘er alles aan doet om die risico’s te beperken’… Zo meldt Samidh Chakrabarti, de verantwoordelijke voor ‘burgerparticipatie’ van Facebook, in een tekst die onlangs gepubliceerd werd:

“Hoewel ik een optimist ben van inborst, negeer ik niet de schade die het internet kan veroorzaken, zelfs binnen een democratie die goed functioneert.Facebook heeft er veel te lang over gedaan om te begrijpen dat personen met slechte bedoelingen ons platform misbruikten. We werken er hard aan, die risico’s te neutraliseren”

Opnieuw, nadat Facebook-baas Mark Zuckerberg dat begin januari al had gedaan, erkent Facebook dus, dat het in 2016 zijn rol heeft onderschat in de verspreiding van ‘nepnieuws’ en ‘vals nieuws’. Meer algemeen erkent het dat het niet efficiënt is opgetreden tegen problematische inhoud waarvan het op het netwerk krioelt. Het bedrijf Facebook ligt al maandenlang onder vuur en blijft zich daarvoor publiekelijk maar voor verontschuldigen, en het blijft beloven dat het voortaan beter zal doen..

Maar het is voor jou als oplettende lezer duidelijk.. Het woord ‘nepnieuws’ wordt gebruikt of dit voor iedereen allemaal hetzelfde begrip is. Want immers, wat voor de een als ‘nepnieuws’ wordt gekwalificeerd, is voor de ander informatie die op prijs wordt gesteld en waarvan de ontvanger ZELF wil uitmaken wat hij leest, te lezen krijgt en niet leest, of wil lezen.

De Russen, Poetin en.. de Russen..
Vooral in de onderzoeken naar de vermeende Russische inmenging tijdens de verkiezingen in de VS wordt er continue naar Facebook gewezen. Netwerken die aangestuurd zouden worden door Moskou, zouden sociale netwerken zoals FB hebben ingezet, om kiezers te beïnvloeden. Het Kremlin ontkent die beschuldigingen en bewijs is er niet of nauwelijks geleverd..

Het sociale netwerk telt inmiddels ruim twee miljard gebruikers wereldwijd. En recent voerde Facebook twee wijzigingen door, die de informatie die in de nieuwsfeed van gebruikers verschijnt, zullen wijzigen. Zo zullen de berichten van vrienden bevoordeeld worden, ten koste van institutionele pagina’s van merken of media. Censuur dus. FB bepaalt wat jij niet en wel te zien krijgt dus. Doe je daaraan mee..??

Wanneer je een artikel ‘Liked’ ben je zomaar het haasje..

Links- of rechtsom, we spreken feitelijk over censuur..!!

We plaatsten vorige week dit artikel HIER over agenten die in Groningen op privé-adressen mensen bezochten, die een ‘like’ hadden gegeven aan een FB-post, die opriep tot een betoging, tijdens de komst van minister WIebes naar Groningen..

Je bent dus niet meer veilig als je ergens een vinkje zet. Zo simpel is het.. Wees bereid op de consequenties.. Nu is dit artikel nog daar aan toe wellicht, maar inmiddels gaat de Rusland-bash-idiotie zó ver, dat hetzelfde gebeurd is met mensen die ‘Russische trollpagina’s’  zouden hebben geliked.. Kijk HIER naar dit Engelstalig artikel hierover van 30 januari jl.

Ook in Nederland komt er een hiërarchie aan van ‘betrouwbare informatie’ op basis van wat de gebruikers zelf zullen aangeven. In Nederland gaat Facebook in dit kader starten met het aanpakken van ‘nepnieuws’ op het sociale netwerk, door een zg. ‘factchecker’ te doen, in samenwerking met NU.nl en de Universiteit Leiden. Alsof dat de ‘Alwetende’-goden-der-Waarheid’ zijn..

Dit bericht over deze samenwerking, maakt het bedrijf donderdag 31 januari bekend. Redacteuren van deze mediapartners krijgen toegang tot een speciaal Facebook-dashboard, waarin te zien is welke artikelen door gebruikers zijn aangemerkt als nepnieuws. Berichten die inderdaad feitelijk onjuist blijken te zijn kunnen vervolgens als zodanig worden aangemerkt. Dus heb je een hekel aan iemand? Zorg voor veel duimpjes naar beneden en meldingen en je hebt kans dat je, puur op subjectieve basis, de censuur een handje helpt.

 

Jaja, en wie dan door dit team geclassificeerd ‘nepnieuws’ op Facebook heeft geplaatst, krijgt dan een waarschuwing te zien. Dat zou de mensen achter de berichten ervan moeten weerhouden, verder te gaan met het verspreiden van misleidende informatie. En ja, dan kunnen de aanhalingstekens weg, want dan is het officieel nepnieuws.. Maar ook vanuit de regulier kant van de MSM is er geen bijval voor dit FB-initiatief..

ANP-adjunct-hoofdredacteur Johan Groeneveld zegt dat hij “geen enkele reden ziet” om eventueel deel te nemen aan het clubje ‘waarheidsvinders’. Volgens Groeneveld van dit persbureau, moet Facebook überhaupt niet worden gezien als nieuwsmedium, ook al krijgen wel steeds meer mensen hun nieuws via de site. “Wat ons betreft is nieuws het product, het werk van journalisten en redacties en is het grootste deel van de informatie op het Facebook-platform irrelevant, onjuist, ongenuanceerd of onrijp”, zegt Groeneveld. “Dat heeft helemaal niets met nieuws te maken. Mensen die nepnieuws verspreiden zie ik als belletjetrekkers en bedplassers.”

Maar volgens NU.nl-hoofdredacteur Gert-Jaap Hoekman is het ‘feiten checken’ al een belangrijke bezigheid is van NU.nl. “Deze expertise zetten we graag in voor Facebook.” Jaja, de liefdadigheid straalt eraf nietwaar..?  Hoekman is ervan overtuigd: “Voor veel mensen is Facebook ook een plek waar ze nieuwsberichten lezen. Ik zie het dan ook als een gedeelde verantwoordelijkheid van experts in de journalistiek om te zorgen dat nieuws echt blijft en nepnieuws geen kans krijgt.”

Uiteindelijk zal dan FB het nieuws, na de stempel ‘nepnieuws’, dan niet helemaal van Facebook worden verwijderd, maar het zal wel minder goed scoren in de algoritmes van de site, en daarom minder zichtbaar worden. Kun je het je voorstellen..?? Een site met het simpele idee om je met anderen te verbinden. Kun je je het voorstellen, een clubje’ van onbekenden, die gaat uitmaken dat JIJ niet meer kunt onderscheiden wat écht en ónecht is..??

Maar FB moet wel..
Eerder kondigde Facebook in Duitsland, Frankrijk en de Verenigde Staten al vergelijkbare stappen aan, nadat ophef ontstond over de mogelijke invloed van nepnieuws in de presidentsverkiezingen van de VS. In Duitsland riepen verschillende partijen op tot speciale wetgeving tegen nepnieuws. Maar telkens weer blijft de simpele vraag, wie het recht op informatie met modderpoten denkt te mogen treden, door JOU te gaan censureren.. Je leesgedrag, het delen van jou informatie.. Wegwezen toch van zo’n platform..?

In 2013 trok uitgeverij De Telegraaf de stekker uit het eens zo mega-succesvolle HYVES.. Klik op de illustratie voor het hele bericht uit 2013.

x
Na Hyves houden jongeren het bij FB ook voor gezien..!
Jongeren tussen de 16 en 19 verlaten massaal Facebook. Ook in Nederland. Dat blijkt uit cijfers van Global Web Index die onlangs werden gepubliceerd. De helft van de jongeren heeft FB al verlaten of is daarmee onderweg. Vraag het aan jongeren in je omgeving.. FB is een ‘oude-lullen-medium’ aan het worden voor hen. Of andersom gezegd: ‘De lol is eraf’..!

Cijfers tonen het aan. Op de vraag wie van de jongeren op Facebook zit, bevestigde begin 2014 nog 56% van de jongeren dit nog met met een ‘Ja’. Maar dat was een jaar eerder, in het eerste kwartaal van 2013 nog 76%..! Inmiddels ligt dat gebruik nog slechts op 43%, maar het is vooral de gebruiksintensiteit die afneemt..! En.. Deze cijfers zijn gemeten over jongeren over de hele wereld, maar de mensen achter deze Global Web Index wisten te melden dat de daling onder jongeren in Nederland het grootst is. Facebook zet de trend in, die Hyves al eerder duidelijk maakte.. Commercie en pottenkijkers zijn de dood in de pot..!

Maar liefst 52% van de Nederlandse jongeren verliet afgelopen jaar Facebook. Whatsapp is momenteel verreweg het meest populaire chatprogramma. Daarnaast doet Twitter het nog altijd goed onder jongeren. Via Twitter blijven ze nog altijd via korte berichten met elkaar in contact, terwijl ze tegelijkertijd online meepraten met hun favoriete Tv-programma.

Natuurlijk heeft Facebook op dit moment nog geen last van deze trend. De commercie heeft het platform nog maar net ‘ontdekt’.. Zo noteerde Facebook vorig jaar ruim 60% meer omzet dan een jaar eerder. Totaal is dat dan, hou je vast, ruim US$ 2 miljard omzet en daarvan kwam US$ 1,8 miljard dollar uit advertenties. De helft van de advertentie-omzet was weer te danken aan mobiele advertenties. Desondanks zijn de mensen achter FB net gek; de trend baart zorgen bij Facebook, want het is simpel: dit platform is bij één van de doelgroepen al niet meer heilig. Who’s next?

Zijn er alternatieven waar je PRIVACY-BESCHERMD kunt delen..?
Jazeker zijn die er.. Wij plaatsten eerder al een oproep om in het kader van zoekmachines die je gebruikt, het bedrijf Google massaal te verlaten en zelden of NOOIT meer met dit zoekmasjien te zoeken. Kijk HIER naar een krachtig artikel over simpele manieren om alternatieve zoekmachines te gebruiken.. Wij hebben overigens gisteren als site de beslissing genomen, om Google VOLLEDIG af te schrijven.

Zij werven eigenlijk voor ons, via een Google-systeem dat ‘Adsense’ heet, advertenties. Dat zijn de adds die je links en rechts op de site ziet staan. Maar gedurende de afgelopen jaren, zijn onze inkomsten via het volledige automatische computerprogramma, teruggebracht tot zo’n 20% van de eerste omzet. En dat, terwijl de eisen waaraan de site dient te voldoen, volgens Google-uitgangspunten, alleen maar strakker en onpersoonlijker zijn geworden..

Byebye Google dus.. Je hoort hier natuurlijk als bezoeker van deze site, binnenkort meer over. Wij hebben het gehad met Google. Kijk overigens ook eens naar het artikel, waaruit maar weer eens blijkt, hoe je aandacht en energie door het bedrijf wordt misbruikt.. (Klik op de illustratie voor link naar artikel)

Er zijn platforms á la FB te over..
Wij hebben onlangs een account geopend op MeWe, een platform dat privacy garandeerd als eerste topic voor gebruikers (analoog aan de zoekmachines DuckDuckGo en Ecosia bijvoorbeeld) Maar vanzelfsprekend is het een kwestie van elkaar uitnodigen en zorgen dat je op meerdere platforms tegelijk bent. En kijk eens wat er gebeurt als je FB alleen bekijkt en NIET MEER ACTIEF gebruikt, door geen reacties meer te geven, likes of postings te doen. Wij zullen met wanttoknow ook op MeWe een account openen trouwens.

Wellicht zien we elkaar daar..? En wie weet krijg je een uitnodiging van ons..Helaas is het platform er alleen nog in het Engels of Duits, maar wie weet, als we ons best doen..? Heb jij zelf andere ideeën van platforms zoals FB, laat het dan hieronder bij de reacties weten. We houden ons aanbevolen om in onze browser via een extra tabje, ook andere platforms bij te houden en ons er evt. bij aan te sluiten

Een interview met de maker van MeWe tot slot..

50 gedachten over “Massaal Facebook achter ons laten..?!!

 1. Dit artikel is voor mij de zoveelste bevestiging van de juistheid van mijn keuze om me in 2014 te hebben gedistantieerd van het Smoelenboek, zoals ik dat noem. Ik heb me een tijdje laten verleiden om, in het kader van de promotie van mijn boek en mijn toenmalige radioprogramma’s bij Frontier Radio en daarna Finding Voices Radio, mijn al jarenlang salpende Smoelenboek-account weer te activeren en daarna er ook snel weer mee te stoppen.

  Ik heb overigens in een eerder artikel al over die in kaart brengende uitingen van antisemitisme door de Mossad/Israeli Secret Intelligence Service (ISIS dus) geschreven.

  “Zionistische Big Brother
  De laatste in de rij van antisemitismewetten is een op 17 mei in het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden aangenomen wet (HIER). Daarin wordt aan de Inlichtingendiensten van de Israëlische politionele vazalstaat United Sovjet States of America (USSA) opgedragen, dat zij verslag moeten doen van alle antisemitische uitingen die er in de European Union of Sovjet States (EUSS) plaatsvinden. Dat zal voor deze inlichtingendiensten geen enkel probleem zijn, daar het Big Brother spionagenetwerk al vanaf 1947 de aan het Zionisme opgeofferde Europees nationale belangen inzichtelijk maakt voor het grotere Zionistische spionagenetwerk.

  Dit doen zij al decennia door middel van het Echelon spionagenetwerk (HIER). Dit alles wordt ondersteund door een eerder dit jaar door Israël in gebruik genomen computerprogramma, dat overal ter wereld in real life alle antisemitische ontwikkelingen in kaart kan brengen (HIER). Dit programma is ontwikkeld door voormalige leden van technologische eenheden van de Israelian Destruction Force (IDF) en door leden van Unit 8200, een eenheid van de militaire inlichtingendienst van het IDF.”

  Bron: https://www.wanttoknow.nl/geschiedenis/geheime-genootschappen/zionistisch-israel-de-wereld-in-een-houdgreep/

  De in het artikel opgenomen link naar die Israëlische spionageterreur is:

  https://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-4910922,00.html

  1. Arend :
   Het gaat niet alleen om Facebook maar ook om Google :
   https://www.zerohedge.com/news/2018-01-20/google-has-actual-secret-speech-police
   met citaat :
   “More than 100 nongovernment organizations (NGOs) and government agencies around the world help police YouTube for extremist content, ranging from so-called hate speech to terrorist recruiting videos.
   All of them have confidentiality agreements barring Google, YouTube’s parent company, from revealing their participation to the public, a Google representative told The Daily Caller on Thursday…..” Ik verwijs naar de volledige tekst. Het zijn dus niet alleen officiële instanties die deelnemen aan de censuur terreur, maar ook tal van NGO, die bovendien ook voor een groot deel gesubsidiëerd worden met onze belastingcenten. Ik zie hier dan ook een nooit gezien verklikkingssysteem.. dat er enkel op gericht is boodschappers met vervelende en gevaarlijke waarheden het zwijgen op te leggen.

  2. Ja, dat weet ik Sub Rosa. Daarom gebruik ik google ook niet als zoekmachine, maar ixquick,com.

  3. Subrosa: Google staat hierboven ook expliciet genoemd als ‘boevenbende’..

   Kun je verwachten dat je NIET als schapenbout op het bord ligt van de wolf die avond, van de dag dat je achter hem aanliep?
   Zoals elk van de ratten dat deed, achter de Hamelense rattenvanger aan..?

   Dus gewoon nokken met FB ÉN Google. Zoekmasjienes genoeg. Ontmoetingsplatforms genoeg.
   Het is net als bij restaurantjes.. Geef de mensen die hun stinkende best doen, ook een kans. En probeer hun keuken ook eens uit.. Verandering van spijs, doet eeeeten…

  4. Arend,

   De zoekmachine die je gebruikt, ixquick.com, is alleen qua uiterlijk anders. Onder de motorkap is het gewoon Google. Dat schrijven ze zelf op de website! Europese alternatieven voor Google zijn er niet. Een Amerikaans alternatief is https://duckduckgo.com/

  5. Kijk als dit waar is, is het preciés wat ik bedoel. Ook met het platform MeWe heb ik m’n bedenkingen, TOTDAT..
   Het dus duidelijk is dat ze óók niet te vertrouwen zijn.. Maar goed, zo komt het spreekwoord weer van pas: ‘Al doende leert men’..
   Gaan met die banaan en onderweg bijsturen.. En.. ‘Beter ten halve gekeerd, dan ten hele gedwaald’… 😉

  1. Hoe dan Rob. Of moeten we het zo met je mededeling doen..? Óf er zit MS tussen óf Apple. Zoiets is het toch altijd..?

   Je kunt wel natuurlijk het operation systeem (OS) van bijv. Ubuntu (LINUX) op je computer laden, dan ben je verlost van beide roofridders.. Maar een OS is geen platform á la FB. Dus dat heeft er niet veel mee te maken toch?

  2. Guido, heb je gelijk in.
   Ik ben na het lezen van dit artikel direct gaan kijken en mijn teleurstelling kwam direct bij het aanschouwen van de zoveelste mikroschoft bemoeienis.
   Ook hierbij MOET men weten welke identiteit achter de aanmelding zit.
   Ik waardeer het alternatief op vleesboek en ik denk dat de mate van integriteit vele malen hoger dan vleesboek maar helemaal anoniem is helaas (nog) niet mogelijk.
   Hier kan dat gelukkig wel!

  3. @Rob: ‘het aanschouwen van de zoveelste mikroschoft bemoeienis’..?
   Maar Rob, je bedoelt dat het opgeven van je persoonlijke gegevens een ‘ding’ van Microsoft is/zou zijn..??

  1. Dank voor het artikel Guido en natuurlijk wist ik (en wie niet?) al lang dat FB zo rot als een mispel is, maar ik gebruik het weer sinds afgelopen dec 2017 om mijn website te promoten. Ik wil er echter van af en zal dat ook aankondigen op mijn FB pagina zodat wellicht meer mensen zullen stoppen en een alternatief zoeken. Jij (Guido) gebruikt ook FB voor WTK informatie, maar wat denk jij dat momenteel het beste alternatief is om mee te starten? Het kan in de toekomst natuurlijk nog veranderen als dergelijke alternatieven groeien en dan pas blijkt welke de betere is.

   Ik zoek ook een alternatief voor YouTube, ook dat is in handen van dezelfde club, enig idee wat daar het beste alternatief voor is? Ik zit te denken aan Vimeo:
   https://vimeo.com/upgrade?utm_source=affiliate&utm_medium=upgrade1-cj-its_simple-black-468×60-20130304&utm_campaign=1568

  2. Ik heb een goed gevoel bij MeWe Paul. Vandaar dat ik het promoot. Het gevoel op de site is prettig en het filmpje van de ontwerper is een redelijk verhaal. Natuurlijk heel goed op blijven letten en daarom ook de vraag om ‘negatief-kritische’ zaken rondom MeWe..

   En ja, VIMEO vind ik geweldig. Het heeft dezelfde ‘zachte’ energie als ik erop zit te kijken als ik dat bij MeWe proef. Maar nogmaals: op blijven letten vooral op die privacy-inbreuk, die nu bij FB en YT VOLLEDIG AAN DE OPPERVLAKTE LIGT..!
   Alsof ze volledig lak hebben aan mensen en nu alles onder het mom van ‘bestrijden van nepnieuws’ mogen..!!

 2. Goed bezig Guido. Mooi dat je dit onder de aandacht brengt. De meesten hebben geen idee wat er allemaal op dit moment gaande is. We naderen met rasse schreden een totalitair systeem…
  Alternatieve voor facebook is o.a. https://vk.com/ volgens mij Russisch.
  Ik persoonlijk had en heb geen social media…

 3. ‘THE INTERNET OF THINGS’ WAS FASCIST FROM INCEPTION
  https://americans4innovation.blogspot.nl/2018/02/the-internet-of-things-was-fascist-from.html

  Bill Clinton ordered the C.I.A., NSA & FBI to give intelligence secrets to select private companies on July 1, 1994 to achieve the globalists’ agenda

  The U.S. counter-intelligence community became a secret army for companies, judges & bureaucrats profiting from continuous war and stolen trade secrets

  The Internet of Things is actually repackaged Nazi-style fascism and must be dismantled

  En wees op je hoede voor Veterans Today:

  Preston James die geloofwaardig is wordt regelmatig teruggefloten door Gordon Duff.
  Gordon Duff (alias Bob Foote) is een CIA agent.

  JADE HELM: Kevin Barrett and Gordon Duff move to The Dark Side
  http://jamesfetzer.blogspot.nl/2015/05/jade-helm-kevin-barrett-and-gordon-duff.html

  Het slangenverbond van Gordon Duff en Mehran Keshe
  http://www.ellaster.nl/2016/09/26/slangenverbond-gordon-duff-en-mehram-keshe/

 4. Frankz,

  Als je zoekt via het TOR platform (iets waarvan vanuit de overheid gewaarschuwd hebben om dit niet te gebruiken) dan weet ik dat ik goed zit. Ook daar hebben ze standaard duckduckgo.
  Is wel een teken aan den wand want stel dat iedereen via TOR het net zou opgaan, krijgen al die spionagediensen een hartverzakking. Laat staan wanneer je daarbij ook nog een VPN (virtueel persoonlijk netwerk) zou gebruiken…

  1. Kennelijk had de keiharde-slag-op-z’n-gezicht van Cozmic, méér succes, dan het -tig keer soebatten van mij, in persoonlijke mails naar hem. Met ‘verzoekjes’ zich rustig te houden. Het respect voor een man van 80+ kan ook uit de hand lopen echter. Met dank aan Coz’… 😉

  2. En toch denk ik zo nu en dan aan Jenne. Zo een afgang is niet leuk. We worden allemaal ouder, en ik had Jenne de ruimte gegund, ook botste ik af en toe met hem…van mij mag het, maar ik ben ook niet de ‘baas’ van wtk. Ik hoop dat Jenne goed gaat in ieder geval.

  3. Er was eens iemand die, iedere keer dat hij in zijn tuin liep, een kiezelsteen naar zijn hoofd geslingerd kreeg door een buurman. In het begin gooide hij de kiezels terug, raakte hij daarbij de buurman die ze aanvankelijk gooide, dan schreeuwde die buurman moord en brand. Als alternatief verzamelde hij de naar hem geworpen kiezels maar in een juten zak, in de hoop dat de buurman ooit zonder kiezels zou komen te zitten en het gegooi ook afgelopen zou zijn. Er veranderde echter niets, steeds weer werden er kiezels gegooid. Op een dag kreeg de man weer een kiezel tegen zijn kop en was het zat, gooide de hele zak met kiezels terug naar de rechtmatige eigenaar, vol op zijn bakkes.
   Karma is een bitch 😉

  4. Ik heb het Jenne debacle niet gevolgd, maar het viel me op dat zijn naam niet meer 100+ keer in het lijstje met recente reacties voorkwam, zelfs niet 1 keer! Ik kon mijn ogen niet geloven en klikte nog even op de linkjes naar de laatste 9-16 en 17-24 reacties, maar nee, ook daar niet de naam die mij de laatste jaren heel vaak deed beslissen om meteen de website weer weg te klikken. Dat iemand uit tijdverdrijf op een forum meepraat, geen probleem, maar de man kende het verschil tussen nee en ja niet. Viel je aan op een onderwerp omdat hij het blijkbaar heel anders zag, om vervolgens een dag later datzelfde onderwerp te verdedigen en gebruikte dan nagenoeg dezelfde woorden en opvattingen van degene die hij eerst nog zo fel aanviel. En of je nu 30 of 80 bent, en in staat bent om te communiceren, dan hoef je als 80 jarige geen enkele voorkeurspositie te krijgen als je in 90% van de gevallen alleen maar onzinnige onrust stookt.

   En toch… verwacht ik nog elke dag weer zijn naam 100+ keer te zien verschijnen, mijn gevoel zegt me dat hij zit te popelen om weer aan te schuiven.

  5. Jenne heeft eieren voor zijn geld gekozen en is kennelijk bezig met een reuzen-omelet.. Fijn dat hij zijn inbreng tot een minimum beperkt heeft.. 😉

  6. Helemaal mee eens Paul Harmans. Een groep vaste reageerders (niet alleen Jenne) had een imo verstikkende werking en was ook voor mij de reden hier vooral van weg te blijven. Met het grotendeels verdwijnen van die vaste groep klaart de lucht zichtbaar op en kan er normaal geademd worden.

  7. Woef waf wif the roof is on fire, das waar, maar euh komt de one and only miss Wtk met haar aanhangers weer terug? ik ben voor, maar zal wel niet, want ‘wuh’ zijn te ‘negatief’, regeren is net zo goed negeren hoor, das dandere kant, het ene getto tegen de andere met leerliefhebbers in een blokhut met luide wrede brommers en een vossen staartje wapperend achterop aan een flexibele rvs veerstengel gemonteerd op achter spat bord, mud fender, house for sale. best verstikkend zo’n groepje kamelen, en toch, what to do without them… Mimaamakim – Idan Raichel Project https://www.youtube.com/watch?v=t0nFAEhZ0ug https://www.ebay.co.uk/itm/Mobylette-Motobecane-Moped-Serie-40-N40-Spare-Parts-Manual-in-French-on-CD-/131761235724 voor reserve onderdelen en een prachtprent van een franse fiets met hulpmotor uit 71 Mud – Dynamite https://www.youtube.com/watch?v=XSuA_km4-bE stamp maar gezellig mee op het aanstekelijke modderige fantastic bombastic jaren 70 ritme

 5. Probeer eens http://www.friendweb.nl en http://www.twikie.nl, dat zijn twee nederlandse nieuwkomers. Ik verbljif er al een tijdje en de sites zijn in béta fase, maar zeer zeker leuk. Je kunt er wel geen leuke dingen doen als ‘live’ gaan maar toch het benodigde nieuws delen en je leven delen als je dat zou willen en je privacy wordt er gewaarborgd. Ik heb het er naar mijn zin, zonder de hete adem van Facebook in mijn nek. Zeker het proberen waard zou ik zeggen?

  1. Dank je wel.
   Hoe past friendweb/twikie dit beleid toe, ik bedoel is dat niet gevoelig voor willekeur? Dat is al iets wat me tegenhoudt, omdat het aangeeft dat er toch nog een ‘controle’ is, daarom willen veel mensen juist Facebook verlaten.
   “Zero-tolerance beleid t.a.v. haat, pesten, spam, trolling, stalking!”
   Ook het wellicht onzinnige idee van mij, tov de ‘uitvinders’ van deze sites…wellicht een grote bank, of een inlichtingendienst (overheid), die het aanbiedt en zo alsnog info over de burger krijgt.
   Zo kan je makkelijk kijken wat onder de burgers leeft. Wanneer er verkiezingen zijn, zoals in de VS laatst, dan ga ik ervan uit dat Trump b.v. precies wist wat hij moest zeggen, omdat hij wist hoe de burgers over bepaalde onderwerpen denken…dan kan je makkelijk je speeches aanpassen…en je hebt meer support. Dus wil je zeker zijn van stemmen, dan hou je een campagne voor bepaalde groepen, zoals alle diabetici, alle dierenvrienden, alle 50+, alle rokers, alle milieuactivisten, alle truthseakers, voor alle angsthazen…enz.
   Ik ben in deze heel wantrouwend….waarom kan ik niet eens goed beredeneren…het is een soort gevoel.

  1. En er komt nog een deceptie dimensie bij.
   De meeste van deze ‘sterren’ zijn mtf (male to female)of ftm (female to male) transgenders.
   Dit blijkt een gigantische deceptie te zijn. We krijgen dus mannen als vrouwen voorgeschoteld en andersom. Je moet wel goed ‘geschoold’ zijn om het te kunnen herkennen. Maar er zijn een hoop indicaties en de omvang is gigantisch.
   Dit is al van eeuwen geleden, daar begonnen ze mannen te castreren, en dat had invloed op het lichaam, ze werden langer…tegenwoordig kunnen ze al ’transgendering in the womb’. Er wordt dus wel degelijk aan de mens gesleuteld. Je kan tegenwoordig beter naar een geboorteakte vragen (en dan nog) om te zien wat het oorspronkelijke geslacht is, voor dat je met iemand afspreekt.
   Als je met de transvestigation begint helpt het YT kanaal van Mr. E .
   https://www.youtube.com/channel/UCAgVKvt3syB7gV-hL9bMTYw

   Hier kun je zien hoe ver de ‘mens’ gaat in zijn verval. 2018 in Californië, smakelijk eten. Ik heb de restaurant site niet bekeken, alleen het artikel gelezen.
   http://yournewswire.com/cannibal-club-perry-streep-clinton/
   http://cannibalclub.org/faq.html

  2. Hoi Coz, ja heb ik. Ook onsmakelijk. Daarom ook niet te geloven dat er een ‘musical’ is over het leven van deze vunzige persoon. Het wordt gepusht, deze anti-human agenda en de koningin is er bij en kijkt ernaar. Wtf.
   Mijn verbazing is meer dat er amper nog foto’s zijn van echte mannen of vrouwen in de media. Het rijst de pan uit, ws om ons te laten wennen an de toekomst, waar er geen vrouw en man meer zullen zijn.
   Hier een paar voorbeelden, hoe geperfectioneerd het is, je kan een verbouwde ‘heiligdom’ uiterlijk niet (amper) van het neppe onderscheiden (daar zijn er ook sites voor). Ook is het big business!! En natuurlijk ook vaak weer in de hand van de eeuwigen ‘uitverkorenen’.
   Hier is een lijst, van wiki van bekennende transgenders (veel sterren zeggen niets en gaan hele generaties jeugd voor de gek houden) https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_transgender_people
   …uiteindelijk zijn het allemaal hormonen (betekent iets in beweging zetten) en feminisation operaties. Dan wordt het heel moeilijk het te herkennen. Hier een paar voorbeelden:
   Man to female
   https://duckduckgo.com/?q=Leyna+Bloom&t=ffnt&iax=images&ia=images
   https://duckduckgo.com/?q=calpernia+addams&t=ffnt&iar=images&iax=images&ia=images

   female to male
   https://duckduckgo.com/?q=buck+angel&t=ffnt&iar=images&iax=images&ia=images

   Je ziet ze overal, in de media, in het leger, in de politiek…. en ook, en dat is raar, en gemeen, zijn er onder feministen heel vaak transgender vrouwen, die zich ‘voor’ vrouwen en tegen mannen inzetten, en social engineering bedrijven. De gewone vrouwen lopen er achteraan,terwijl het eigenlijk (energetisch) mannen zijn. De freemasons zien zich als scheppers, en baphomet is een transgender.
   Dit is voor mij iets anders dan zich spiritueel bewust te worden, dat je als vrouw best ook mannelijke dingen kunt doen, of andersom. Dit gaat voor mij een stap verder, en dan een stap in de verkeerde richting. Icke heeft het altijd al over reptiles, en ik zie deze ‘mensen’ als een duivelse invloed. Als we niet opletten, dan glijdt de samenleving zo in de armen van satan. ipv verlichting van de geest, hebben we een verduistering die plaats vindt. Heel jammer. Gelukkig bezit ik nog genoeg ‘licht’ om te kunnen blijven stralen. 😉 groetjes.

  3. Zoiets promoten natuurlijk, door een ‘artiest’.. Dan is het ‘kunst’ en kun je je als ‘Bea’ er gerust mee bezig zijn/houden..

  4. Die rechter heeft ook een bepaalde uitstraling, mannelijke energie… In ieder geval een uitverkorene. Ik heb me helemaal niet met Q bezig gehouden. Dit was nu een info van Q. Ik heb de indruk dat het de zaken zijn die al gedeeltelijk bekend zijn, alleen een cryptische samenvatting? Dus feminisme gaat erover dat vrouwen voor de gek worden gehouden, om zich meer als een losgeslagen ‘bitch’ dan als een vrouw te gedragen, en het komt van mannen….yeah, dat noem ik ‘naaien’ 🙁 de gewone man en jongen weet niet meer hoe hij de vrouw/meisje moet inschatten. Dat is agendawerk, een grote verdraaiing van het ‘goddelijke aspect’…sommige mensen zijn gewoon geen mensen maar een massa aan energetische stront.
   Hier nog een merkwaardigheid, hoe deze twee op elkaar lijken.
   Jenna Talackova (mtf) Miss Canada https://duckduckgo.com/?q=jenna+talackova&t=ffnt&iar=images&iax=images&ia=images
   en Ivanka Trump https://duckduckgo.com/?q=ivanka+trump&t=ffnt&iar=images&iax=images&ia=images

  5. “Een Amerikaanse transvrouw heeft haar kind zes weken lang borstvoeding gegeven. Met een speciale hormoonbehandeling werd de melkproductie gestimuleerd.
   De 30-jarige vrouw wiens partner zwanger was, benaderde Tamar Reisman en Zil Goldstein van het Mount Sinai Centre voor Transgender Medicine and Surgery in New York. Ze had al hormonen sinds 2011. Daardoor waren haar borsten gegroeid, maar ze had geen borstvergrotende operaties ondergaan.

   Normaal begint de melkproductie na de geboorte van een baby. Dat komt door het hormoon prolactine, maar daarvan bestaat geen medicijnvariant. De transvrouw nam daarom een middel tegen misselijkheid waarvan verhoogde melkproductie een bijwerking is (domperidon). Ze kreeg ook extra hormonen (progesteron en estradiol) en stimuleerde haar borsten met een kolfapparaat. Na een maand verschenen de eerste druppels melk. Na drie maanden produceerde zij 227 gram melk per dag. Toen de baby eenmaal geboren werd, kon ze borstvoeding geven.”….
   https://www.transgenderinfo.nl/transvrouw-geeft-borstvoeding/

   Ik vraag me af, hoeveel van deze hormonen die voor deze ongein gebruikt worden, in het drinkwater belanden?

 6. Huh? Nu lukt het…?
  Dan probeer ik het nog een keer:

  En er komt nog een deceptie dimensie bij.
  De meeste van deze ‘sterren’ zijn mtf (male to female)of ftm (female to male) transgenders.
  Dit blijkt een gigantische deceptie te zijn. We krijgen dus mannen als vrouwen voorgeschoteld en andersom. Je moet wel goed ‘geschoold’ zijn om het te kunnen herkennen. Maar er zijn een hoop indicaties en de omvang is gigantisch.
  Dit is al van eeuwen geleden, daar begonnen ze mannen te castreren, en dat had invloed op het lichaam, ze werden langer…tegenwoordig kunnen ze al ‘transgendering in the womb’. Er wordt dus wel degelijk aan de mens gesleuteld. Je kan tegenwoordig beter naar een geboorteakte vragen (en dan nog) om te zien wat het oorspronkelijke geslacht is, voor dat je met iemand afspreekt.
  Als je met de transvestigation begint helpt het YT kanaal van Mr. E .
  https://www.youtube.com/channel/UCAgVKvt3syB7gV-hL9bMTYw

  Hier kun je zien hoe ver de ‘mens’ gaat in zijn verval. 2018 in Californië, smakelijk eten. Ik heb de restaurant site niet bekeken, alleen het artikel gelezen.
  http://yournewswire.com/cannibal-club-perry-streep-clinton/
  http://cannibalclub.org/faq.html

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.