Advertentie

De terugkeer van de ‘Goden’…!


x
x

De terugkeer van de Goden..!

2022 © Harriet Algra | WantToKnow.nl/be
x

Harriet Algra

Onze Aarde reist momenteel door de fotonengordel. We zijn sinds augustus jl. in het heelal van ‘Nataru’ aangekomen en ondergaan samen met de Aarde een enorme transformatie. Nataru bevindt zich namelijk in de 5de dimensionele dichtheid waar de natuurkundige wetten die de atomen samenbinden, met een hogere snelheid oscilleren dan dat het geval is in een 3de dimensionele dichtheid. Hierdoor verandert het zicht, veranderen de percepties, met name de perceptie van lineaire tijd die als sneller wordt ervaren. Dit stelt ons in staat te evolueren naar een hoger bewustzijn.  Hiermee kunnen we ons eindelijk gaan bevrijden uit de klauwen van de duisternis die ons al duizenden jaren gevangen houdt.

De Goden die ons gaan begeleiden om dit proces zo soepel mogelijk te laten verlopen, zijn vorig jaar september teruggekeerd in ons zonnestelsel. Het gaat hierbij om de ’Negen’, en de ‘Seeders’ van de Intergalactische Confederatie. De ‘Negen’ zijn  9 plasmawezens uit de allerhoogste dimensies. Zij kunnen iedere vorm aannemen en zijn als eenheid overal tegelijkertijd aanwezig en is wat wij ervaren als het Godsbewustzijn. De Seeders bestaan uit 24 verschillende beschavingen waaronder o.a. de Pa-Taal.

Sommige van deze rassen hebben een menselijk uiterlijk zoals wijzelf, weer andere rassen dragen andere uiterlijke kenmerken. Deze bijzondere aankomst werd bevestigd door twee onafhankelijke bronnen, namelijk zowel door JP, een super soldier van de ‘Space Force’, als door Thor Han Erydyon, de contactpersoon van Elena Danaan, die werkt voor de Galactische Federatie van Werelden. Zij arriveerden in verschillende soorten ruimteschepen variërend van sigaarvormige, die een lengte kunnen hebben van zelfs 1500 km, tot moederschepen die een doorsnee kunnen hebben variërend van 100 km – 1000 km. Voor een referentie aan deze schepen en hun entree in ons zonnestelsel, kijk je naar deze video van Nasim Haramein (HIER).

Meer dan 20 schepen liggen geparkeerd rond ‘Ganymede’, één van de manen van Jupiter. Vier van hun schepen bevinden zich momenteel in de buitenste baan van Terra vanwaar ze ons observeren. Wij mensen spelen daar een belangrijke rol in, want hoe hoger we onze trilling houden hoe zichtbaarder wij worden. Hierdoor kunnen ze ons weer beter waarnemen waardoor ons ascensieproces versnelt.

Deze bovenstaande abeelding, toont een gebied bij Jupiter, waar meerdere moederschepen geparkeerd liggen. Dit gebied is net zo groot als Europa, een van de andere manen van Jupiter, met een diameter van 4500 km. Dus wat is de reden dat NASA deze  informatie naar buiten brengt. Er is duidelijk een instantie die ons wil voorbereiden op de speciale onthullingen die er staan te gebeuren. Ook is het belangrijk dat we de vraag gaan stellen hoe de Cabal en de Annunaki zullen reageren op deze terugkeer van de Seeders. Ook bij Saturnus is een dergelijk vloot verborgen; kijk naar dit artikel HIER op de site.

Het is al duizenden jaren bekend dat we als mensheid de mogelijkheid krijgen om te kunnen evolueren. Voor de machten achter de schermen is dit een reden dat ze al heel lang geleden plannen hebben ontwikkeld om dit te gaan verhinderen. Deze plannen lijken te maken te hebben met een zogenaamde terugkeer van Christus. Al eeuwen lang worden mensen van generatie op generatie gehersenspoeld met die zogenaamde terugkeer. Dat heeft tot gevolg gehad dat velen daarin zijn gaan geloven.

Ze zijn niet op de hoogte van de ware geschiedenis van de aarde en hebben daarom ook niet in de gaten dat het opnieuw een valstrik is om ze gevangen te nemen. De oorspronkelijke boodschap en wat er werkelijk staat te gebeuren is vergeten en verborgen gehouden. De terugkeer van de Seeders wordt overschreven door angstscenario’s waarin we zogenaamd door buitenaardsen vernietigd zullen worden.

Het menselijke energielichaam (Alex Grey)

Een andere mogelijkheid die zou kunnen plaatsvinden is dat ze de zogenaamde ‘wederkomst van Jezus’ gaan ensceneren door middel van een kloon of hologram. Vele mensen zullen hierdoor hun kracht weggeven en op de knieën vallen en gehoorzamen wat hun opgedragen wordt. NASA onderhandelt al met de verschillende religieuze gemeenschappen over hoe het buitenaards contact bekend gemaakt moet  gaan worden zonder het geloof in de weg te zitten. 24 Theologen nemen deel aan een speciaal programma bekend onder de naam ‘The Center for Theological Inquiry’ (CTI) wat plaatsvindt aan de Princeton University in New Jersey.

Wij mensen bezitten een ziel en hebben een eigen bewustzijn.
De Nebu en de Greys daarentegen zijn verbonden met een groepsbewustzijn, net als bijen en mieren, dat geleid wordt door een koningin aan de top. De Galactische Federatie van Licht; de Pleiadians; De Arcturians; Ashtar Sheeran; de Asthar Command; Swaruu; de Platte Aarde; St. Germain; Sananda; Jeruzalem Schip etc. zijn stuk voor stuk channelings en  programma’s die mensen naar het valse licht proberen te sturen dat verbonden is met het synthetische groepsbewustzijn van de Nebu.

Het grote ontwaken wat er momenteel plaatsvindt is gehackt door de Nebu. Ze hebben samengewerkt met de Cabal; de CIA; de FBI; het Ciakarr imperium en de Nazi’s om een basis te leggen voor de ‘Nieuwe Wereld Orde’ waarmee ze de mensheid opnieuw gevangen willen nemen. Door middel van de mRNA vaccinaties wordt het DNA van de gevaccineerden verbonden met dit synthetische groepsbewustzijn.

Ze zijn hierdoor niet langer in staat zelfstandig na te denken en overal traceerbaar. Het grafeen oxide werkt als een soort elektromagnetische transponder die een A.I. hydra wakker maakt die de persoon verbindt met de Nebu koningin.

Wij mensen bezitten momenteel niet de technologie om deze hydra’s te doden of te neutraliseren omdat ze zich koppelen aan het zenuwstelsel en doorgroeien in de bloedbaan, ook als een persoon is overleden. Dit verdikt het bloed en verklaart ook de bloedproppen die steeds vaker bij overledenen worden aangetroffen. De Galactische Federatie van Werelden heeft wel de Nebu-code weten te kraken waardoor hun infrastructuur in dit zonnestelsel is vernietigd. Maar ook zij waren niet in staat om de hydra’s in de miljoenen gevaccineerde mensen te neutraliseren.

Was de in 2005 uitgebrachte reprise van Steven Spielberg, van ‘The War of the Worlds’ een ‘vooraankondiging’…?

De Nebu waren bezig om hun eigen hybride ras te creeren die de taak van de mensen hierop Aarde zou moeten gaan overnemen. Dit was de ware reden waarom ze 90% van de mensheid wilden elimineren en waarom het Co2 gehalte naar beneden moet. De menselijke ziel zou vervolgens overgebracht worden in deze hybriden en zo hoopten ze toegang te kunnen verkrijgen naar de hogere dimensies die enkel toegankelijk is voor menselijke zielen.

De DeepState is bezig om het wijd verbreide publieke geloof aan te moedigen van een op handen zijnde buitenaardse aanval. Dit werd al in 1938 gemoduleerd op H.G. Wells radio uitzending ‘the War of the Worlds’ maar ook in vele Hollywood films en TV-series. Wetgevers in de VS beïnvloeden momenteel het publiek door aan te geven dat ze een groeiende dreiging van ufo’s waarnemen en dat het tijd wordt dat het Congres actie onderneemt tegen niet door mensen gefabriceerde ufo bedreigingen.

Ook is het mogelijk dat er geavanceerde technologie ingezet gaat worden waarmee 3-Dimensionale holografische projecties van Jezus,  Boeddha, Krishna, Modi etc.  in de lucht te zien zullen zijn waarmee ze het publiek willen manipuleren. Dit kwam in het begin van de negentiger jaren voor het eerst naar buiten onder de naam ‘Project Blue Beam’. De Canadese onderzoeksjournalist ‘Serge Monast’ heeft hier in 1994 een boek over gepubliceerd: ‘Le projet Blue Beam de la NASA’. In 1996 werd hij gearresteerd en stierf een dag later op 41-Jarige leeftijd aan een hartaanval. Zijn co-auteur stierf in dat datzelfde jaar, eveneens aan een hartaanval. Deze informatie mocht duidelijk niet naar buiten komen, dat lijkt overduidelijk!

Christenen, moslims, Hindoes etc. moeten worden beïnvloed om te gaan geloven dat ze een hemels leger van mens vriendelijke buitenaardsen kunnen verwachten onder leiding van de Messias/Avatar, afhankelijk van de religie en waar ze zich bevinden op deze aardbol.

Deze komt hen redden van de wereldwijde onrust en onderdrukking en zal een nieuwe religie in het leven gaan roepen. ‘Steven Greer’ is één van de vormgevers achter dit valse project. Het DNA van de Messias zou bevestigd moeten gaan worden door de ‘lijkwade van Turijn’ (zie afbeelding). Deze lijkwade bevat volgens het Vaticaan het bloed dat afkomstig zou zijn van Jezus.

Wie zich nog de brand in 2019 herinnert van de Notre Dame in Parijs, deze stond rechtstreeks in verband met deze wederkomst. Gedurende 1000 jaar zijn op Paasavond in de catacomben onder de Notre Dame 666 kinderen geofferd. Die brand had op Paasavond de poort naar de onderwereld moeten openen om de Antichrist binnen te laten.

Dit is verhinderd door de vrijheidsstrijders die de brand 3 dagen eerder aanstaken. Het Britse koningshuis speelt hier ook een cruciale rol in. Zij hebben een bok als mascotte die Baphomet/ Satan symboliseert. Deze liep zelfs vooraan de begrafenisstoet  van koningin Elisabeth..!!

Via nieuwskanalen als CNN, BBC, NOS e.d. zullen ze proberen de terugkeer van de Seeders te kapen met hun gekloonde Christusfiguur. De ufo’s die hierbij zullen landen behoren zullen niet toebehoren aan de Seeders maar aan de Greys, die de mensheid zullen uitnodigen om in te stappen. Hiermee worden ze onmiddellijk vastgekoppeld aan het groepsbewustzijn van de Nebu.

De hoge energieprijzen en de voedselschaarste waarmee we opgezadeld worden, is heel bewust geënsceneerd door de Cabal om het percentage van mensen die straks gered wensen te worden, zo hoog mogelijk te maken. Het Vaticaan is één van de belangrijkste bronnen die de wederkeer van de gekloonde Jezus promoot.

Dit staat uitgebreid beschreven in het ‘Exo-Vaticana’ van Chris Putnam en Thomas Horn uit 2013. Hierin zouden het Christendom en de Islam samensmelten tot een nieuwe religie. Maar dit is dus één grote valse vlag actie. Wat er werkelijk mogelijk zal zijn is een kwantumsprong in ons bewustzijn die de Christus/ Christos  frequentie in ons wakker maakt.

In 1981 verscheen er een boek van David Spangler ‘Towards a Planetary vision’ waarin hij beschrijft dat de wederkomst van Christos in onze tijd fundamenteel zal zijn, en vooral een ‘massale’ komst zal worden. Het zal de manifestatie zijn van een Christus/ Krishna/ Boeddha bewustzijn binnen de mens zelf. We worden dus niet gered maar redden onszelf door een verhoging in ons bewustzijn.

De val van het bewustzijn kon ooit ontstaan, doordat we gescheiden werden van het Hogere Zelf. We zitten momenteel in een enorme transformatie waarbij ons lichaam verandert van een koolstof- naar een kristallijn/ Christos lichaam. Het oproepen van vorige levens, start het proces van opnieuw verbinden en het opnieuw contact maken met het Hogere Zelf. Deze hernieuwde verbinding helpt de collectieve wederkomst naar een hoger bewustzijn, de Christos energie.

De ‘terugkeer van de Goden’ wordt al duizenden jaren voorspeld
Door de Azteek indianen en de Maya’s en hebben te maken met een activatiecode die portalen naar de hogere dimensies zal gaan openen. De Cabal en de Annunaki hebben dit verborgen proberen te houden door vele natuurvolkeren uit te moorden. De ruimte-arken op Antarctica, in de Atlantische Oceaan, de Oekraïne,  Roemenië e.a. lijken sinds de terugkeer van de Seeders geactiveerd te zijn. In mei heeft er een geheime expeditie naar de ruimte-ark op de bodem van de Atlantische Oceaan plaatsgevonden. Hier waren delegaties van Azteken, Amerikanen en Chinezen bij aanwezig.

Bij het binnengaan van de ruimteark herhaalden de Azteken keer op keer de zin “Acuria Martè, Acuria Martè, Acuria Martè”. Dit bleek een activatiecode die het portaal opent tussen Hemel en Aarde. De Ark reageerde onmiddellijk en blokkeerde vervolgens de toegang voor de Amerikanen en Chinezen. Wat er óók gebeurde, is dat daarmee alle bestaande arken met elkaar verbonden werden.

 

De verkiezingen uit 2010, toen alles nog redelijk rustig was in Oekraïne, geven de werkelijke stemming aan in het land. Het donkerblauwe deel van het land is feitelijk Russisch-georienteerd. Dit is de werkelijk prooi voor de VS-NAVO-EU-elite..!

In de Oekraïne ligt een ruimte-ark onder het park van ‘de Olesky woestijn’ in de regio Kherson. Daar is in de afgelopen maand een referendum gehouden onder de bewoners om eventueel weer officieel toe te kunnen treden tot Russisch grondgebied. (Officieel is de Oekraine na de val van de USSR  altijd Russisch gebied gebleven, ook al probeert de DeepState ons iets anders te laten geloven) Ruim 95% van de inwoners stemde voor de toetreding.

Is het mogelijk dat het hele conflict in de Oekraïne misschien en vooral iets met die ruimte-ark te maken zou kunnen hebben, die de Cabal verborgen wenst te houden voor ons? In 2003 vond er een soortgelijk conflict plaats in Irak. Hiermee wilde de DeepState controle krijgen over de ‘Stargates’ die Saddam Hoessein met de wereld wilde gaan delen. Die bekendmaking, zou de hele geschiedenis van de Aarde zoals ze ons willen laten geloven, omver hebben gegooid.

De zogenaamde massa vernietigingswapens die Saddam Hoessein in zijn bezit zou hebben was een verzonnen verhaal van de DeepState om toestemming te verkrijgen Irak binnen te vallen. Nu wordt het misschien ook duidelijk waarom Rusland controle wil behouden over het gebied in de Oekraïne waar de ark begraven ligt. De Russen waren op de hoogte van het feit dat deze ark via allerlei portalen verbonden is met de andere arken, ook die op de Maan en Neptunus.

De terugkeer van Enki
De terugkeer van Prins Ea, ook bekend als Enki en de grote Annunaki leider van de Sumeriërs, werd al in 3 graancirkels in 2002, 2011 en 2013 bekend gemaakt. Enki is een titel dat vertaald kan worden als ‘meester van de Aarde’. Hij is een Meester Geneticus en heeft ooit de mensheid hier op aarde gecreëerd. Enki arriveerde in juni jl. in ons zonnestelsel in zijn gigantische moederschip ‘Nibiru’ dat dus geen planeet blijkt te zijn wat velen dachten. Elena Danaan had de eer om hem te ontmoeten. Hun gesprekken staan beschreven in haar nieuwe Bestseller ‘The Seeders’.

De creatie van de nieuwe mens is geslaagd, trots wordt het eerste laboratorium-exemplaar overhandigd aan ENKI, de grote ‘bedenker’.. Het oudste verhaal is van de Sumerians (links)

Onmiddellijk na haar terugkeer startte de Cabal een enorme lastercampagne tegen haar om haar in diskrediet te brengen. ‘Ismael Perez’ was één van deze agenten, die in korte tijd overal interviews gaf met desinformatie over zowel Enki als Elena. Deze werden gelukkig door velen onmiddellijk herkend. Enki heeft zich aangesloten bij de andere Seeders. Ook de Seeders zijn ‘Meesters in Genetici’, die 20 duizend jaar voor lopen op de aardse technologie.

Het geschenk dat zij voor ons meebrengen zijn o.a. nieuwe planten en kruiden met een groot helend vermogen. Deze zijn zodanig gekweekt dat ze volledig samen zullen gaan met de bestaande flora hier op Aarde. Ook zullen alle uitgestorven planten en diersoorten door hun teruggebracht gaan worden waarmee het paradijs op Aarde terug kan keren.

Enki heeft één van de grootste geschenken voor de mensheid in petto en dat is het herstellen van het originele Adamic DNA met 12 strengen. Hij was degene die de mens naar zijn evenbeeld heeft gecreëerd en heeft daarom altijd het originele sjabloon bewaard. Het menselijke DNA was door zijn halfbroer Enlil en zijn aanhangers teruggebracht van 12 naar 2 strengen om de mens tot slaaf te kunnen maken. Dit is de reden dat we van iemand anders nog geen 5 % kunnen waarnemen.

Wat we van een ander zien is hetgeen de matrix inzet om jou in een zo laag mogelijke frequentie te houden. Dus wat een ander in zijn eigen hologram daadwerkelijk doet zul je in deze realiteit nooit te weten komen, hoe echt en overtuigend het ook overkomt.

Laat je niet langer ontvoeren. Zie het als een test of jij in staat bent bij jezelf te blijven, ongeacht wat er in je omgeving plaatsvindt of op je af gevuurd wordt. De Intergalactische Confederatie heeft eveneens een sjabloon van ons originele DNA, maar Enki is teruggekeerd om dit zelf te gaan herstellen en wel om 2 redenen:

  • De 1ste reden was dat de Cabal uitgeschakeld moest zijn om te voorkomen dat deze technologie in verkeerde handen zou vallen.
  • De 2de reden is dat het de Annunaki waren, dus Enki’s ras, die ons DNA gewijzigd heeft waardoor er een val in het menselijk bewustzijn kon ontstaan. Dit kan daarom ook alleen maar gecorrigeerd worden door een Annunaki. Hiermee wordt de cirkel weer rond en maakt de weg vrij voor de Annunaki’s om ook verder te evolueren. Dat is een universele wet.

Het herstel van ons DNA zal plaatsvinden met behulp van de medbed-technologie die straks voor iedereen beschikbaar zal zijn. Dit herstel gebeurt in verschillende fasen, anders zou de shock voor de meeste mensen te groot zijn. Het betreft namelijk niet alleen een fysiek herstel, dat eveneens de schade van de mRNA veranderende vaccins kan overschrijven, maar ook het herstel van ons bewustzijn waardoor we weer gaan herinneren wie we werkelijk zijn.

Tot slot is het ook belangrijk om te weten, dat ziekte en genezing, oorlogen en vrede opzettelijk gecreëerde creaties zijn van het bewuste organische universum om mensen te helpen evolueren. Dit is wat er momenteel plaatsvindt op Aarde. Steeds meer mensen worden wakker en kiezen zèlf voor een nieuwe wereld omdat het na zoveel duizenden jaren van onderdrukking duidelijk wordt, dat ze zo niet langer verder willen.

Die creaties corrigeren dus de balans oftewel het karma. Hiermee zullen ‘de slapende Goden’, zoals wij in het universum worden beschouwd gaan ontwaken. We zullen onze macht terug kunnen nemen door ons af te gaan stemmen op de ziel die ons verbindt met de eenheid en de universele waarheid. Alles wat we gedurende deze periode van onderdrukking hebben meegemaakt, staat gegrift in het geheugen van onze ziel.

We hebben geen priesters, religies of kerken nodig om ons te verbinden met de Bron. De tijd van knielen is voorbij. We moeten het verlosserssyndroom overwinnen waarmee de mensheid al duizenden jaren is geconditioneerd door middel van religies, die angst en schuldgevoelens inzetten om de controle te behouden.

Sta dus op en straal Liefde, positiviteit en een hoge frequentie uit…. en verkondig de waarheid. De brandstof in dit universum is namelijk HOOP. Hiermee lost het hele gedachtegoed van de Cabal op in het niets.  Niemand is superieur aan een ander. Het gaat alleen om verschillen van oorsprong, aard, energie, frequentie of attributie…….

 

Harriet Algra

oktober 2022

totalhealthfoundation.nl

* * *

Bronvermelding:

Lawmakers are worried about growing threats from UFOs UAPs

https://www.youtube.com/watch?v=DTu5V3TwF2w

https://youtu.be/PGm_p2IDlis

www.cropcircleconnector.com/anasazi/images/enki-arrival1.jpg

Prophesied Second Coming & ET Motherships Webinar Michael Salla 24 sept. 2022

‘The Return of the Seeders’ Elena Danaan

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.